Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "http://www.ujr.dk/html/chile.html"

Transkript

1 Side 1 af 7 Denne side er en del af vores store rejse til Sydamerika. Siden indeholder også selve udrejsen, samt opholdet d.24. oktober efter besøget på Påskeøen. Denne side omtaler: Holdet sat og afgang Den lange rejse Chile Santiago de Chile Billedgalleri Vinsmagning på Emiliana Valparaiso Santiago de Chile Billedgalleri 24.10,2010 Til andre dele af rejseberetningen kan du komme her: Select a link Fortsæt Holdet sat og afgang Til en forandring er afgangstidspunktet hen på eftermiddagen og vores taxachauffør, Ali, bringer os til Kastrup, hvor vi skal med Iberia IB3309 (Cph-Madrid :55). Gruppen bliver samlet i god tid, og indcheckningen foregår uden problemer. Da vi ikke skal have noget i den toldfri, benytter vi os af Ullas Dinerskort og sætter os i deres lounge Det begynder godt med en times forsinkelse ud af København, siddende i flyet. Heldigvis er der tid i Madrid, hvor vi skal skifte til den lange tur til Chile Den lange rejse Madrids lufthavn er stor og trods farveskiltning ikke helt enkel at finde ud af (På rejsen tilbage forekom det dog ikke så vanskeligt). Arkitektonisk der den meget langstrakt med spændende tagkonstruktion, men forretninger og spisesteder koncentreret i centre og meget lange, triste terminaler dog med rullefortove, men ellers dødssygt. Flyet vi skal med kommer sent ind, og med en god times forsinkelse boarder vi Rk29 i midten (LAN LA705 ). Efter en time

2 Side 2 af 7 bliver vi gennet ud og alle kan på deres bordingpas få en sandwich og en drik. Efter endnu en lille time har de fået fixet air presure. Med godt to timers forsinkelse letter vi. Vi får vores rejsemiddag ved 3 tiden, så det kan man kalde natmad. Der forestår nu ca 13:45 timers flyvning til Santiago de Chile. Så vidt vi husker, den længste flyvetur i ét stræk, vi har prøvet. Det er lang tid at sidde ret op og ned, men vi får dog sovet en del. Min underholdningsskærm virker ikke, så jeg kan bare sove. Der er en del turbulens både over Atlanterhavet og Amazonas Under indflyvningen bliver Ulla dårlig og sikrer sig en brækpose.. Den bliver brugt hurtigt, og senere må jeg ofre min pose, jeg bruger til at beskytte computeren, Også den bliver brugt flere gange, Santiago de Chile Kort over centrum Vi lander i Santiago ca 27 timer efter vi startede i Kastrup, og et par timer forsinket..og alle ved jo, at det tager tid at komme gennem indslusningen i landene, blanketudfyldning, kø, osv. Der er ekstra toldeftersyn med scanning også ved ankomsten. Og så skal man have styr på deltagerne, fundet guiden og bussen, så det bliver en lang dags rejse. Hotel Blue Trees ligger ret centralt og er af udmærket standard. Værelserne er ikke klargjorte, da vi når frem til hotellet ved 13-tiden, og hotellet er åbenbart ikke forberedt på at få et rykind til frokost, så vi får adgang til en mindre buffet med et udvalg af småretter. Ulla springer den noget improvisoriske frokost over, og facit bliver, at Ulla bliver på hotellet og går i seng, da vi andre drager på byrundtur. Formentlig påvirket af guidens engelske aner besøger vi den lokale travbane. Den er da også ganske stor og flot, og med en del hesteaktivitet. Byen er præget af masser af træer langs gaderne, rigtig mange parker med masser af mennesker, bede boulevarder, så det minder lidt om Buenos Aires Gaderne er ensrettede skiftevis, så det er til at finde ud af. Der fejes manuelt, og centrum forekommer ren. Trafikken afvikles smidigt og uden hornmusik.' De unge mennesker er ret synlige, måske fordi der er mange undervisningsinstitutioner. Man ser ikke meget politi eller militær på gaderne, men nok nogle demonstrationer hist og her, hvor politiet dukker op. 6 ½ mio indbyggere, bjergene rundt om med snedækkede toppe Mapocho floden, som løber gennem byen sort set gravet ned under en af de store avenuer.

3 Side 3 af 7 Her i centrum er folk velklædte, bilerne af nyere dato og velholdte. Vi kørte dog også langs et slumkvarterer, hvor de lokale ikke kan færdes efter mørkets frembrud pga misbrugsrelateret kriminalitet. Vi passerer mange af fortidens franskprægede bygninger. (f.eks. biblioteket), præsidentens arbejdspalæ La Moneda med hvidklædte soldater med lange ridestøvler. Vi besøger Catedral Metropolitana på Plaza des Armes med Moa?statue mm. På pladsen er der lange køer til..., ja, det viser sig, at man har hentet den kapsel, der få få uger siden bragte 33 minearbejdere op fra minegang 700 m under jorden, hvor de har siddet i 69 dage. Selv om man har set det på tv er det lidt spændende at se det i virkeligheden, og selv om man ved hvor meget 55 cm er så er den forbløffende smal. Meget af det, vi ser, kan af gode grunde ikke fotograferes fra bussen og sætter spørgsmålstegn ved vores hang til at dokumentere alt. Men tiden i bussen blev udnyttet til information, og indtrykkene må man have i minderne.

4 Side 4 af 7 Gennem det nye forretningskvarter, Providencia, hvor man er ved at bygge Sydamerikas højeste bygning (300 meter), En anden skyskraber, Titanium La Portada på 190 meter er under opførelse. flere spændende parker med masser af skulpturer, naturalistiske såvel som moderne, floden der pt.stort set ikke har vand, og hvor cementsiderne på lange stræk er forsynet med spændende, illustrativ grafitti - næsten som 'murales'. Udsigtspunkt Cerro san Cristobal. Man transporteres med en trækbane og vi har et flot view over hele byen med Andesbjergene omkring Vi er begunstiget af flot og klart vejr, så da vi sidst på eftermiddagen skal op på deres lille udsigtspunkt Cerro san Cristobal. Inden da besøger vi et lapisværksted, som faktisk laver ret flotte smykker, som sagtens kan passe til nordisk stil. Det er dog også ret dyrt, og da jeg ikke har Ulla med, vil man jo ikke ofre en formue på noget, hvor man er usikker på modtagelsen. Turen op til udsigtspunktet 300 meter over byen (i alt 880 m) sker med en trækbane og vi har et flot view over hele byen med Andesbjergene omkring. Vi vandrer ned deroppefra, fordi bussen ikke kan komme op gennem de skarpe sving på vejen. Vi er først hjemme ved 19-tiden, og der kaldes til velkomstmiddag kl. 20 (på hotellet). Til vores store overraskelse, meddeler guiden, at vi skal tidligt op næste morgen for at nå nå morgenflyveren til Påskeøen. Jf. vores flybilletter skal vi flyve sidst på eftermiddagen! Vi pakker om, således at vi kan lade kufferterne stå på hotellet og blot rejse med en taske. Kufferterne afleveres i receptionen til opbevaring, til vi kommer tilbage. Vi får afregnet vores køb der er sat på værelset. Jeg har konstateret at der er trådløst netværk på hotellet, så da jeg kommer op fra receptionen, vil jeg sende en mail til de nærmeste om vores fremkomst. Det fører til to udfordringer. Jeg kan ikke få vores medbragte adapter til at sidde fast i kontakterne med US-stikkene, og selv om jeg holder ved adapteren kommer der ikke strøm ud af den anden ende. Man bliver lidt panikken, når man har så meget batterigrej med. Et sidste forsøg er at prøve de danske stik, der er leveret med udstyret og minsandten om ikke de både passer og fungerer. Næste forhindring er så, at det viser sig, at jeg skal have udleveret adgangskode og pasord men nu er det for sent til at jeg gider fortsætte også taget i betragtning, at vi bliver vækket 05:30.

5 Side 5 af 7 Vinsmagning og Valparaiso Vi bliver som aftalt vækket 05:30, og får en udmærket morgenbuffet kl. 6:00. 6:45 har vi pakket bussen og kører til luthavnen, På mit spørgsmål, om hvorledes vi klarer det med billetterne, siger guiden, at det ordner Chris (guiden). Men det gør han ikke. Der er ingen, der har ændret vores booking, og der er ikke lige plads til et selskab på 23. Det skaber en del forvirring og irritation. Men sket er sket. Vi får dog checket vores kufferter ind og får vores boardingkort og så starter nødprogrammet. Det bliver i princippet en tur til Valparaiso, men med bl.a. stop ved en lille vejbutik, hvor vi prøver chicha, alkohol lavet på gærede druer, en drik der ikke mindst sættes i forbindelse med deres nationaldag 18.september. Vores danske guide har tidligere besøgt en økologisk vingård Emiliano i Casablanca-dalen ca 60 km fra hovedstaden på vej 68 i nærheden af Curacavi. Det lykkes med kort varsel at få lavet en aftale om et besøg. Det blev rigtig spændende, dels er stedet pænt og velordnet, dels fortælles der entusiastisk om den måde de arbejder på. Her tales der om at bruge principper fra Rudolf Steiner med at man skal bevare områdets egen mangfoldighed og organisk og biodynamisk udnytte samspillet mellem planter og dyr. Det indbefatter udnyttelse af kompost og levende ukrudt', som netop enten tiltrækker bestemte nyttige insekter, eller giver god næring. Der er transportable hønseskure, så hønsene kan bidrage med at spise insekter og gøde jorden. Man har certifikat på at være CO2-neutral (solpaneler til det varme vand, biobrændstof til traktorerne), og man tilbyder desuden medarbejderne et stykke havejord, hvor de selv kan dyrke biodynamisk Man får et helt andet syn på, hvad økologisk vindyrkning vil sige. Der indgår også vinsmagning af 2 hvide og 2 røde vin, som var fremragende. På vinmarkerne ser man små møller. De har til formål i de kolde perioder af fordele varmen fra nogl små fyrsteder, så planterne ikke fryser. Det var rigtig interessant, og er et supplement til de vingårde vi skal besøge, når vi kommer tilbage fra Påskeøen. Valparaiso Derefter videre til Valparaiso gennem et ganske spændende og blomstrende landskab. Her er mandelplantager, avocadoplantager, mandarin...den gennemgående farve er gul: gule valmuer, morgenfruer,m buske der bruges til trækul, men også andre blomstrende træer (bl.a. det blå), velduftende hvide, hestekastanier og mange flere.

6 Side 6 af 7 Man må køre 120 km/t, og der betales bompenge på motorvejene. Der er ca. 120 km til byen, så der er ikke tid til at komme af bussen, så det bliver en byrundtur i bussen og giver derfor ikke noget fyldestgørende indtryk af byen ( indbyggere). Langs hovedgaden er der dels salg af alt muligt fra fliserne, dels masser af frugt og grønt fra boder. Chiles parlament har til huse her i byen. Havnen er stor, men man får alligevel ikke rigtig noget indtryk af den, og den har da heller ikke længere den rolle, som den indtog tidligere. Byen er bygget på et antal høje, hvor husene er klinet op ad skrænterne, og ofte malet i stærke farver. Men umiddelbart virker den ikke specielt interessant. På tilbageturen spiser vi chilensk frokost på en hyggelig restaurant Los Hornitos de Curacavi, som har ovnretter som speciale, og hvor vi får en ovnret med majs og krydret kyllingekød. Tjenerne går med specielt lokalt antræk med stråhatte og hvide korte jakker.. Vi er tilbage ved lufthavnen ca 16, og flyver til tiden med LA833 til Påskeøen. Turen tager 5:10 for de 3828 km. (tidsmæssigt er vi desuden kommet yderligere 2 timer bagud). Billedgalleri fra Santiago d Chile. Hvis man anvender slideshow, kan hastigheden ved fremvisningen kan reguleres i forneden i midten (op/ned pil). Valparaiso har vi faktisk kun på video. Afgang mod Påskeøen Beskrivelsen fra Påskeøen finder du her Vi har atter pladser i midtersektionen men dog ved siden af hinanden og er dermed forhindret i at tage billeder fra flyvningen fra Santiago. Og da vi når Påskeøen er det desuden mørkt. Landingsbanen på øen står ikke i forhold til lufthavnens størrelse. Den er bygget af amerikanerne for at man kunne mellemlande her med B52-flyene, og yderligere blev banen udvidet af NASA til evt. brug for rumfærger. Vi får ved modtagelsen blomsterkranse, som faktisk holder sig i de dage, vi er på Påskeøen. Øen hedder Rapu Nui på lokalsproget og er på størrelse med Læsø, så den er til at overse. Hotel Iorana ligger meget tæt på lufthavnen (men afstandene er ikke store), og vi skal ikke gennem byen for at komme dertil. Santiago de Chile Vi kom af sted fra Påskeøen kl. 03:00 og efter 4 timers flyvning var vi tilbage i Santiago, hvor der forventes op til 27 grader fra en skyfri himmel. Vi kører til vores 'gamle' hotel og vores rene tøj. Nu trænger vi til personlig rengøring før vi skal på grill-restaurant med kød efter mange fiskemåltider. Restauranten La Vaquita Echá (Den leende ko). ligger noget uden for byen i Pirque gennem store villakvarterer. Det er en fremragende restaurant, med perfekt oksekød, og dertil hurtig og præcis betjening trods at søndagen havde fyldt næsten alle 130 borde.

7 Side 7 af 7 Dagens program var egentlig at besøge to vingårde, men vores forsinkelse reducerer det til et besøg. Efter ca 1 ½ times kørsel gennem vinmarker, kommer vi frem til vingården Conchay de Toro Det er et stort firma med professionelle omvisere, men det var ikke meget vi fik at vide om hverken firma eller vinproduktion. Det var en stort kontrast til rundvisningen på Emiliana. Men nu har vi set vinkældre med 1000-vis af egetræsfade, som hver kan rumme 350 flasker vin. Vi får et glas hvidvin og et glas rødvin og får lov til at beholde glasset fra prøvesmagningen. Glassene lader vi dog blive hos stuepigen frem for at skulle passe på dem i de næste 3 uger. Billedgalleriet omfatter indflyvningen til Santiago og halvdårlige billeder fra vingården. Der pakkes om, batterierne lades op, kortene med video og billeder overføres til pc'en.

Med solen i nord Rejseberetning fra Argentina 7. feb. - 6. mar.1996

Med solen i nord Rejseberetning fra Argentina 7. feb. - 6. mar.1996 Med solen i nord Rejseberetning fra Argentina 7. feb. - 6. mar.1996 1 2 Indholdsfortegnelse REJSEBERETNING FRA ARGENTINA 7. FEB. - 6. MAR.1996...1 INDHOLDSFORTEGNELSE...3 OPTAKT...5 WORLD S END (FRE. 9.

Læs mere

Ud at se - med mor og far

Ud at se - med mor og far Ud at se - med mor og far Brasilien & Argentina 1988 28.2. - 22.3.1988 Brasilien 1988. Udskrevet 23-07-08 1 (39) Indholdsfortegnelse Brasilien 1988. Udskrevet 23-07-08 2 (39) Denne rejse blev planlagt

Læs mere

TUR RUNDT I EUROPA 2013

TUR RUNDT I EUROPA 2013 TUR RUNDT I EUROPA 2013 Meget tidligt om morgenen den 27. august (midt om natten) var det tid at gå den lille tur fra Strandmøllevej til Netto ved Munkholmvej, for det var nemlig derfra, at bussen skulle

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tanker på dage med 15 timers vagter.

Tanker på dage med 15 timers vagter. Tanker på dage med 15 timers vagter. Hvordan mon den ser ud set gennem et par chauffør briller? Det spørgsmål har stillet mig selv mange gange, og gennem mine oplevelser i branchen gennem nogle år, tegner

Læs mere

GAMBIA. 20. 28. marts 2008. Lene & Jens Kristian Andreasen

GAMBIA. 20. 28. marts 2008. Lene & Jens Kristian Andreasen GAMBIA 20. 28. marts 2008 Lene & Jens Kristian Andreasen Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Før rejsen... 3 Rejsen... 3 Hotellet... 4 Lejligheden... 5 Opholdet/Gambia... 6 Efter hjemkomsten...

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Turen går til Californien

Turen går til Californien Turen går til Californien 24. December i Los Angeles nedenunder: fra helikopterturen 1 Familiens juletræ i L.A. af plastik købes pyntet og stilles op den første søndag i advent og nedtages senest den 26.

Læs mere

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002

Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Rejsen til Egypten 10. november til 24. november 2002 Punkt... Side Søndag den 10. november 2002... 3 Mandag den 11. november 2002... 5 Tirsdag den 12. november 2002... 7 Onsdag den 13. november 2002...

Læs mere

acd Ibrahim - Danmarks heldigste flygtning En fælles fortælling skrevet af unge, uledsagede flygtningedrenge fra Afghanistan

acd Ibrahim - Danmarks heldigste flygtning En fælles fortælling skrevet af unge, uledsagede flygtningedrenge fra Afghanistan acd behandling og rådgivning for flygtninge Ibrahim - Danmarks heldigste flygtning En fælles fortælling skrevet af unge, uledsagede flygtningedrenge fra Afghanistan Ibrahim - Danmarks heldigste flygtning

Læs mere

Rejsen til Amerika. Californien. 21.feb.- 18.mrs. 1991

Rejsen til Amerika. Californien. 21.feb.- 18.mrs. 1991 Rejsen til Amerika Californien 21.feb.- 18.mrs. 1991 1 INDHOLD En gave med problemer...4 Planlægningen...4 Rejsen til Amerika (21.2.)...4 Stjerner og dyr...6 Palomar-observatoriet...6 San Diego Zoo...7

Læs mere

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen

Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Dagbog fra Thailand en beretning af Henrik Jensen Deltagere: Henriette Juhl Jensen, 36 år. Sofie Juhl Jensen, 9 år. Camilla Juhl Jensen, 5 år. Henrik Jensen, 34 år. Fredag den 3. april 2009 Fredag den

Læs mere

Vuelta a Asturias 2008

Vuelta a Asturias 2008 Vuelta a Asturias 2008 Det er endeligt blevet lørdag den 20. september, det er tidlig morgen, og vi er alle seks samlet i Gug (syd for Aalborg). Foran os venter en uges ferie i det spanske Asturien. Vi

Læs mere

Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu)

Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu) Torsdag d. 12. juli 2012 (Honolulu på øen Oahu) Vi rigger den helt store morgenmad til på altanen. Pigerne rister brød, og Hanne kæmper med kasserollen for at frembringe kaffe til alle. De små duer flokkes

Læs mere

Rejsebeskrivelse fra New York City. 16 26. maj 2007

Rejsebeskrivelse fra New York City. 16 26. maj 2007 Rejsebeskrivelse fra New York City 16 26. maj 2007 Lars Andreassen www.larsandreassen.dk Side 1 Rejsebeskrivelse 16-26. maj 2007 Formålet med denne rejsebeskrivelse er dels at give et indblik i, hvordan

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

Rejsebrev fra New York 2013.

Rejsebrev fra New York 2013. Rejsebrev fra New York 2013. Af Helle B. Gjerløv. Torsdag den 5. september. Det er i dag dagen for vores næste besøg i New York. Vi skal i år bo på The Pod, som ligger på 51. Street ved Lexington Avenue.

Læs mere

Rom Sorento 1994 6.- 20. 1994. Maj

Rom Sorento 1994 6.- 20. 1994. Maj Rom Sorento 1994 Maj 6.- 20. 1994 Efter at vi havde Bente og Birger med i London har der været tale om, at de gerne ville gøre gengæld ved at være guider i Rom, hvor de var i 1987. Altså blev aftalen at

Læs mere

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr

Andes, vin, pampa, tango & vandfald. Eksperter i eventyr Andes, vin, pampa, tango & vandfald Rundrejse program: Fredag 24 oktober 2014 København til Santiago de Chile via Madrid Afrejse fra København via Madrid til Santiago (D) Lørdag 25 oktober 2014 Valparaiso

Læs mere

Rejseholdets dagbog fra Cuba 2006. Cuba. Side 1 af 27

Rejseholdets dagbog fra Cuba 2006. Cuba. Side 1 af 27 Cuba Side 1 af 27 Rejseprogram til Cuba 2006 Ugedag Dato Aktiviteter Onsdag 15. nov. Afrejse til Cuba fra Kolding Banegård til København Torsdag Fredag 16. nov. 17. nov. Afrejse fra Kastrup Lufthavn til

Læs mere

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010

Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Japantur - Forårsturen uge 7-8, 2010 Så er vi atter tilbage i Japan, på denne tur starter vi i det sydlige nærmer bestemt Okayama Hiroshima området og slutter turen af i Niigata i Nord. I hele den første

Læs mere

Vi har megen forståelse for den, sikkert fattige, mands svære situation og sætter os ind på det lille sæde, fem mand høj (godt den mindste kun er en

Vi har megen forståelse for den, sikkert fattige, mands svære situation og sætter os ind på det lille sæde, fem mand høj (godt den mindste kun er en Dag 1: De sidste dage op til afrejse er hektiske. De bærbare pc er går ned to dage før vi skal af sted og Jan knokler med både dem og hjemmesiden og sover næsten ikke i mange nætter. For mig betyder det

Læs mere

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede.

Så var der præsten, ham måtte vi da kunne stole på, men også her blev vi skuffede. Støtteforeningen Hjælp de ældre i Rumænien Formandens beretning 2012 Da vi sidste år vedtog, at ændre vores vedtægter, således, at vi overgav plejehjemmets drift til Torben, og valgte at starte et nyt

Læs mere

Min tur. til. New York City

Min tur. til. New York City Min tur til New York City 19. - 28. marts 2000 Indholdsfortegnelse Emne... Side 1 Dagbog... 3 1.1 Søndag den 19. marts 2000... 3 1.2 Mandag den 20. marts 2000... 4 1.3 Tirsdag den 21. marts 2000... 5 1.4

Læs mere

Svend Bjørneboe s rejseberetninger

Svend Bjørneboe s rejseberetninger Svend Bjørneboe s rejseberetninger En lang årrække var Svend Bjørneboe ansat som inspektør i Dansk Radio Aktieselskab med ansvar for firmaets globale service af radioudstyr til skibe og kyststationer.

Læs mere

Tenerife, La Palma, La Gomera og El Hierro (Kanariske Øer)

Tenerife, La Palma, La Gomera og El Hierro (Kanariske Øer) Tenerife, La Palma, La Gomera og El Hierro (Kanariske Øer) I vintermånederne synes jeg det er for koldt at gå på de europæiske pilgrimsruter. Derfor besluttede jeg at min første tur skulle gå til De Kanariske

Læs mere

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse

København d. 9 marts 2010. Fantastisk golfrejse København d. 9 marts 2010 Fantastisk golfrejse I begyndelsen af august 2009 annoncerede C&C Travel med en golfrejse til Sri Lanka, som vi besluttede os til at købe. Vi syntes imidlertid, at vi ville spille

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14

Logbog Malta. Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Logbog Malta Søndag D. 21-09-14 Mandag D.22-09-14 Vi ankom søndag aften til Malta lufthavn, hvor vi blev hentet af en stor bil, og blev kørt over til hvor vi bor. Køreturen tog kun 15 min fra lufthavnen,

Læs mere

En herlig MC - Ferie for ni i Irland

En herlig MC - Ferie for ni i Irland Artikel til MC Touring Nyt v/ Vivi og Søren Hylleberg Sørensen - Skive En herlig MC - Ferie for ni i Irland Det er søndag morgen, og spændingen for at skulle af sted på denne for os nye og spændende ferie

Læs mere