AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. november 2012 Bygning 5128, lokale 215 LSU Planlægning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. november 2012 Bygning 5128, lokale 215 LSU Planlægning"

Transkript

1 Møde den: 8. november 2012 Bygning 5128, lokale 215 LSU Planlægning REFERAT Til stede: Søren Harbo Jensen, Jens Falster, Erling Hyldig, Henrik Normann Jørgensen, Søren Lundgård Laursen, Bent Lorenzen, Lars Mitens, Søren Trangbæk, Ingelise Hosszu, Marianne Larsen, Helle Kaagaard Dahl Fraværende: Gitte Bak Ditlefsen, Helle Trolle 1. Godkendelse af dagsorden B-siden fremsatte 2 punkter til eventuelt Ligestilling og Status på betaling af fakturaer samt klager fra leverandører, hvorefter dagsordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 27. august samt 7. september 2012 Godkendt. 3. Opfølgning fra de sidste møder i LSU d. 24. maj og 27. august 2012 a) Mødedatoer i 2013 I forhold til den udsendte mødeplan blev LSU mødet i juli flyttet til uge 35, da ferieperioden påbegyndes omkring dette tidspunkt. Og LSU mødet i uge 42 blev flyttet til uge 47 med henblik på input til budget Der udsendes revideret mødeplan til LSU medlemmerne, og datoerne lægges på hjemmesiden. Økonomi og Planlægning Søren Trangbæk Vicedirektør Dato: 15. november 2012 Side 1/5 b) Vagtordning for betjente Ingelise orienterede om, at der har været afholdt møder med tillidsrepræsentanten for Serviceforbundet, og det forventes at der foreligger en endelig aftale inden udgangen af Tillidsrepræsentanterne for 3F og de tjenestemandsansatte betjente opfordres til at fremkomme med dokumentation for tilsvarende krav. B-siden spurgte, om hvor mange år aftalen vil omfatte bagudrettet. Ingelise oplyste, at aftalen vil gå 5 år tilbage, som er forældelsesfristen. c) Status for flytning af den interne post Lars oplyste, at den interne post flyttede den 1. september og var i fuld drift mandag d. 3. september. 4. Orientering fra formand og næstformand a) SU-kurset d. 9. oktober 2012 Økonomi og Planlægning Aarhus Universitet Katrinebjergvej 89F 8200 Aarhus N Tlf.: au@au.dk

2 Den 9. oktober blev der afholdt et fælles kursus for alle medlemmer og suppleanter, der sidder i et samarbejdsudvalg. Begge sider var enige om, at det var et godt kursus. Selvfølgelig var der nogen, som fik mere ud af det end andre, da der var erfarne som uerfarne medlemmer og suppleanter. På baggrund af drøftelserne på kurset er der fremsat forslag om en temadag, hvor man vil gå i dybden med 2-3 af de emner, der blev drøftet kortvarigt på kurset. Side 2/5 b) Status for SLA Lars gav en status for de 6 ICASU punkter, der var i fokus i slutningen af 2011: Servicering af bilpark der er ingen planer om at der under Bygningsservice etableres en fælles bilpark. Der er dog samarbejde på tværs af VD-områder. Postomdeling Indkøb har udarbejdet en aftale, der dækker hele AU. Aftaler for 2013 skal ajourføres og indgås. Telefonomstilling fra AU s hovednummer omstillingen i Herning blev i sommeren 2012 overført til Fuglsangs Allé. Omstillingerne i Aarhus er blevet samlet organisatorisk under Campus service Omstillingen. For BSS fortsætter receptionsfunktionen i Informationen på Fuglesangs Allé. I december kører en kampagne med fokus på opdatering af medarbejderdata. Vedligeholdelse af data til lokaleplanlægning og håndtering af fælleslokaler der er overført ressourcer fra Bygningsservice, Fuglesangs Allé til Studieadministrationen, som fremover varetager denne opgave. Trykkeri opgaven varetages af institutterne selv. I forhold til trykkeriet på Fuglsangs Allé er BSS i færd med at overveje, hvordan dette skal håndteres fremover, men det er ikke en Bygningsserviceopgave. AV service drift og udvikling der blev nedsat et AV Forum bestående af medarbejdere fra Bygningsservice samt IT, som i fællesskab skulle stå for drift og udvikling. I forbindelse med studieopstart 2012 viste det sig, at kommunikationen mellem parterne ikke helt var på plads. I øjeblikket drøftes det hvordan vi får en optimal AV service, så vi ikke oplever de samme problemer til studiestart ASU vil blive orienteret om status på ovenstående punkter.

3 5. Status for lønforhandling 2012 Søren Trangbæk orienterede om status på lønforhandling 2012, hvor der på nuværende tidspunkt mangler forhandlinger med 3 tillidsrepræsentanter. Tillidsrepræsentanterne har primært været positive og konstruktive, de har haft fokus på forhandlingerne i stedet for på de elementer, der ikke fungerede efter hensigten. Ligeledes har cheferne udført et godt forberedende arbejde, der sammen med tillidsrepræsentanternes store indsats har medvirket til, at vi er nået så langt, som vi er på nuværende tidspunkt. Mandag udleveres der breve til medarbejderne om lønforbedring eller afslag på lønforbedring, hvori medarbejderne tilbydes en samtale med nærmeste chef for en uddybende begrundelse, såfremt de ønsker dette. Inden den 24. december vil der blive sendt et officielt brev fra HR om deres nye lønsammensætning. Søren Harbo spurgte, om der vil blive taget referat af de individuelle samtaler med cheferne, så man har noget konkret at forholde sig til. Ledelsen oplyste, at dette sagtens kunne lade sig gøre, men medarbejderne skal være bevidst om, at et sådan referat vil blive arkiveret på ens personalesag uanset om referatet indeholder en positiv eller negativ tilbagemelding på medarbejderens arbejdsindsats. Søren Trangbæk oplyste afslutningsvist, at et evt. referat eller handlingsplan for hvad den enkelte medarbejder skal gøre for at komme i betragtning til lønforbedring på senere tidspunkt, ikke er ensbetydende med at medarbejderen automatisk får lønforbedring ved næste lønforhandlingsrunde. Side 3/5 6. Orientering om budget 2012 og 2013 På mødet blev der uddelt en liste over 2012 projekter spørgsmål hertil vil blive taget på et senere tidspunkt. Søren Trangbæk orienterede om de udfordringer der i 2012 har været i forhold til budgettet og de 4 forskellige bogføringskredse. I 2012 overholder vi vores budget, men i 2013 skal der foretages en besparelse på 10 mio.. Besparelsen foretages i forhold til brug af eksterne konsulenter samt færre udviklingsprojekter, og får derfor ingen personalemæssige konsekvenser. Søren Harbo fremsatte ønske om at der i forhold til backoffice ligeledes påføres årsværk, så det er muligt at sammenligne op og nedgang i antal årsværk år for år, hvor 2012 er basisåret. Søren Trangbæk oplyste, at selvom der ikke styres på antal årsværk i backoffice, vil dette blive påført fremtidige budgetoversigter. 7. Psykisk APV Den 1. november blev skemaet til den psykiske APV udsendt elektronisk til samtlige medarbejdere. Ingelise oplyste, at der allerede er en pæn svarprocent. Inden rapporten foreligger i slutningen af februar starten af marts 2013 skal vi have en procedure for, hvordan vi vil håndtere resultaterne. Det er derfor besluttet, at der nedsættes 2 kontaktgrupper én ift. Planlægning og én ift. Økonomi, som skal sikre, at der udarbejdes handlingsplaner, udarbejdes tidsplan for opfølgningen m.m.

4 Kontaktgruppen i forhold til Planlægning kommer til at bestå af 4 ledelsesrepræsentanter 2 fra LSU Planlægning: Lars Mitens og Bent Lorenzen, og 2 fra LAMU: Eigil Jensen og Conor Leerhøy samt 4 b-side repræsentanter 2 fra LSU Planlægning: Erling Hyldig og Kjeld M. Søndergaard, og 2 fra LAMU: udpeges på et senere tidspunkt. Der var en kort drøftelse af udformning af rapporten og evt. ønsker til dette. Søren Trangbæk oplyste, at detaljeringsgraden på rapporterne vil blive på grupper af 20 medarbejdere, hvilket betyder, at såfremt der kun er 10 personer fra en bestemt enhed, der besvarer APV en, så vil deres besvarelser blive lagt sammen med en anden gruppe således at anonymiteten bevares. Side 4/5 8. Status for bygning R Ingelise orienterede om status for bygning R. De problemer der fortsat foreligger, er fugtproblemer i nogle af møde/arbejdsrummene i kælderen, sikringsrum samt dagslys. I forhold til fugtproblemerne fjernes alt organisk materiale i rummene, og der anvendes i stedet for diffusionsåbent materiale. Ligeledes vil eksisterende ventilationsanlæg gås efter og renses, således at det er brugbart. En del af de rum, der skal indgå i spisearealet er sikringsrum, der arbejdes fortsat på en løsning. I forhold til dagslys er der fældet nogle træer, og gulvbelægningen vil blive udskiftet til lyst linoleum, der ikke absorberer så meget lys. Ligeledes kan forsatsvinduerne, som primært har en lydisolerende effekt, fjernes efter behov. Søren Harbo gjorde opmærksom på, at de efterfølgende målinger efter ændringerne viser, at der fortsat er problemer med dagslys. Bent Lorenzen gjorde opmærksom på at kravet omkring dagslys i almindelighed er opfyldt, når vinduesarealet udgør 2% (efterfølgende korrigeret til 10%) af gulvarealet i lokalet, såfremt dette ikke giver tilstrækkeligt lys, kan der suppleres med arkitektlamper. 9. Drøftelse af eventuel temadag deltagerkreds, temaer samt forslag til dato Som en afledning af SU-kurset den 9. oktober blev der fremsat forslag til en temadag, hvor det er planen, at man skal have en dybdegående drøftelse af 2 til 3 emner fra personalepolitikken. Der var tilslutning til at temadagen afholdes den 6. februar Der blev nedsat en arbejdsgruppe bestående af 1 ledelsesrepræsentant, Ingelise og næstformændene fra hhv. Økonomi og Planlægning forudsat at LSU Økonomi godkender dette på deres møde den 12. november. Arbejdsgruppen skal udarbejde et program for temadagen.

5 10. Arbejdstøj Lars oplyste, at der endnu ikke er indgået en indkøbsaftale om arbejdstøj. Når Indkøb iværksætter licitationsrunden på arbejdstøj, vil brugerne blive inddraget heri. I Bygningsservice er der indført ensartede regler for, hvad der afsættes pr. medarbejder i hhv. rengøring og øvrig bygningsdrift. Side 5/5 11. Eventuelt Søren Lundgård undrede sig over, at der ikke er ligestilling inden for barselsområdet, det opleves i praksis at der kun ansættes vikarer, når det er kvinder, der går på barsel. Søren Trangbæk fastslog, at der er ligestilling, uanset om det er en kvinde eller mand, der går på barsel. Hvordan det løses ledelsesmæssigt er en anden sag. Henrik efterlyste en status på betaling af fakturaer samt klager fra leverandører. Søren Trangbæk oplyste at AU, før vi lukkede ned for Navision, kontaktede 7000 leverandører, dem som vi havde handlet med inden for de sidste 12 måneder, og orienterede dem om processen, og hvornår vi atter ville være i stand til at betale fakturaer. Status pr. dags dato er, at 98% af fakturaerne betales til tiden, 1,5% betales ikke til tiden og de resterende skyldes problemer med scanningsbureauer, der ikke har håndteret fakturaen korrekt.

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året

1. Bemærkninger til dagsorden. 2. Konstituering af LSU a. Præsentation af medlemmerne b. Vedtagelse af forretningsorden c. LSU-møder resten af året Møde den: 24. maj 2012 kl. 14.30 Mødelokale 215, Katrinebjergvej 89F LSU Planlægning REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (formand), Søren Harbo Jensen (næstformand), Gitte Ditlefsen, Erling Hyldig, Henrik

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Det blev besluttet at ledergruppen i AU HR også skal være kopimodtager af dagsorden og bilag. Møde den: 28. september 2015 kl. 10.00 12.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H.

Læs mere

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET

HR AU NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AU AARHUS UNIVERSITET HR NY SAMAR- BEJDSSTRUKTUR PÅ AARHUS UNIVERSITET 2 Hvordan er den nye struktur blevet til?... 3 Hvordan ser den nye struktur ud?... 3 Skal min organisatoriske enhed have eget samarbejdsudvalg?... 3 Hvornår

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.)

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Opfølgning på referat fra mødet den 25. januar 2018 (5 min.) Dagsorden Side 1/1 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 11.00-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov,

Læs mere

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk.

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk. Side 1/5 Mødedato: 25. januar 2018 kl. 11.15-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov, Charlotte

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET

FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALGET PÅ INSTITUT FOR FOLKESUNDHED (LSU), AARHUS UNIVERSITET Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

3: Medlemmer af og suppleanter til HSU udpeges for 2 år ad gangen.

3: Medlemmer af og suppleanter til HSU udpeges for 2 år ad gangen. SAMARBEJDSAFTALE FOR AARHUS UNIVERSITET 1. Etablering af et hovedsamarbejdsudvalg (HSU) 1: Der etableres et hovedsamarbejdsudvalg (HSU) på Aarhus Universitet til løsning af de opgaver, der er omtalt i

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B

Referat AARHUS UNIVERSITET. 1. Arbejdsmiljøstatistik og sygefraværsstatistik Ø&B Side 1/5 Mødedato: 23. november 2017, kl. 09.00 10.30 Mødested: Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Esther S. T. Henriksen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Referat Lars Bo Nørgaard Dato: 22. marts 2019 Side 1/2 Mødedato: 21. marts 2019 kl. 10.3011.15 Mødested: 1918135 ITUndervisningslokale Mødeemne: Ekstraordinært LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels

Læs mere

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel...

1. Indledning Temaer Mål, strategi og økonomi Arbejds- og personaleforhold Tillid, samarbejde og trivsel... HR OG KOMMUNIKATION Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Marts 2014 Udarbejdet af: Jytte Beck, Leila D. Pedersen, Bo M. Pedersen, Ulla Mulbjerg og Erik Knudsen. Temaer for HSU Indhold 1. Indledning...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl

Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Anja Munch Larsen, Anna Haurdahl Side 1/5 Mødedato: 24. maj 2018 kl. 09.00-11.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LAMU Økonomi og Bygninger LAMU deltagere: LSU deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Esther

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 1. juni 2015, kl. 12-13.30 Mødelokale: Bygning 1328/lokale 120 (dekanens mødelokale) Aarhus BSS administrations center LSU-møde Deltagere Ledelsessiden: Nikolaj Harbjerg (NIH), Anni Bækgaard

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 11. december 2012 Katrinebjergvej 107 LSU møde 4 REFERAT Deltager: A siden: Flemming Bøge (FB), Steen Dan Christiansen (SDC), Søren Christensen (SC), Kristine S. Thomsen (KST), Susan Askøe Lössl

Læs mere

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017

Temaer for HSU. Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Godkendt af HSU 24. marts 2014 Revideret februar 2017 Temaer for HSU Indhold 1. Indledning... 3 2. Temaer... 3 2.1 Mål, strategi og økonomi... 3 2.2 Arbejds- og personaleforhold... 4 2.3

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Observatør Ditte Jessing (DJ) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 16. september 2016 Kl. 9.30 10.30 og LSU/LAMU kl. 10.30 11.30 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. august 2015 kl. 13.00-15.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Møde i arbejdsmiljøudvalget, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit

Læs mere

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services

Dagsorden og referat Møde i ITS Samarbejdsudvalg 20/ AAU It Services Dato: 10/02-2016 Mødedeltagere: Afbud: Tid: 09.00-11.00 Sted: SLV 300 lokale 0.1.92 Forbered: Læs udsendte bilag Referent: Jesper Togsverd Larsen () Per Hejgaard () (Fmd.) Birthe Riis Kennedy (BRK) (Næstfmd.)

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Aarhus BSS administrationscenter LSU-møde den: 11. september 2015, kl. 10.30-12.00 Mødelokale: Bygning 1443/144 Referat Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Eigil

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: 18. september 2014 Institut for Odontologi LSU-møde Referat Til stede: Ellen Frandsen Lau, Mariann Bøje, Helle Tolboe, Dirk Leonhardt, Mariann Andersen, Mette L.G. Nikolajsen, Jens Heidmann,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

Afbud: Dorthe M. Andersen, Bjørn Vinding Gulbech, Helle Karvonen, Kim Kusk Mortensen, Anne Olsen, Camilla Mikkelsen.

Afbud: Dorthe M. Andersen, Bjørn Vinding Gulbech, Helle Karvonen, Kim Kusk Mortensen, Anne Olsen, Camilla Mikkelsen. Møde den: 16. maj 2016 kl. 10-12 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Christina Troelsen, Erling Kjeldsen

Læs mere

REFERAT. Møde den: 11.december 2012 kl Mødelokale 1431/021 LSU Viden

REFERAT. Møde den: 11.december 2012 kl Mødelokale 1431/021 LSU Viden Møde den: 11.december 2012 kl. 12-15 Mødelokale 1431/021 LSU Viden REFERAT Til stede: Lars Moseholm (fmd.), Henrik Senfer, Jette Hammer, Per Lindblad Johansen, Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Isabel

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: 18. december 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

PULS 2013 Information til medarbejdere

PULS 2013 Information til medarbejdere PULS 2013 Information til medarbejdere Oktober 2013 1 Information om PULS 2013 Nyt kapitel Denne vejledning er målrettet medarbejdere, der skal til PULS-samtale. PULS er ramme for performance-, udviklings-

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU Møde den: 12.06.2017 1513-314 LSU FORELØBIGT Referat Til stede: BS, JWC, JDA, TOK, JO, CT, JO Afbud: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen.

Læs mere

Forventningsafstemninger ift. opgaver. opgave-beskrivelser (kunne evt. ske ved MUS-samtaler) O: August 2014 Påbegyndt.

Forventningsafstemninger ift. opgaver. opgave-beskrivelser (kunne evt. ske ved MUS-samtaler) O: August 2014 Påbegyndt. Psykisk APV Handlingsplan for CUDiM Udarbejdet 04.07.2013 Koder: Grøn = igangsat Blå = afsluttet Ajourført: den 18.11.2013 - den 28.05.2015 - den 30.06. Indsatsområder Behov Tiltag Ansvar (og evt hjælper)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5

AARHUS UNIVERSITET. Side 2/5 Møde den: d. 24. maj 2012 Sted: Mødelokale 1448-227, Frederikshus Emne: LSU i AU Studieadministration REFERAT Til stede: Maria Volf Lindhardt, Søren Dam, Mads Ask Andersen, Carsten Sestoft, Laila Parbst,

Læs mere

Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy

Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy Marts 2014 Forretningsorden for Hovedsamarbejdsudvalg (HSU) ved Copenhagen Business Academy Retsgrundlaget 1. Hovedsamarbejdsudvalget ved Copenhagen Business Academy, efterfølgende benævnt som HSU, virker

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum Møde den: 17. december 2013 Mødelokale 146, bygning 1410 Møde i Institutforum REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Søren H. Mørup, Mette Neville, Henrik Skovgaard-Pedersen, Bente Schandorff Hansen, Cita

Læs mere

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl

Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther S. T. Henriksen, Linda Udengaard, Carsten Pahl Jensen, Anna Haurdahl Møde den: 18. januar 2017, kl. 09:30 11:00 Trøjborgvej 82-84, bygning 1918, lokale 135 LAMU Økonomi og Bygninger Dagsorden Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skov, Berit Kornbæk Boisen, Esther

Læs mere

Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL

Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL Referat Mødedato: Starttidspunkt: 09:00 Sluttidspunkt: 11:00 Referent: 21-mar-2011 Fælles LSU møde for Pædagoguddannelsen i UCL Mandag den 21. marts 2011 kl. 9.00 11.00 i lokale R31, Rømersvej Deltagere

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. maj 2016 kl Mødelokale (videolink ) Møde i LSU for Uddannelse AARHUS UNIVERSITET Møde den: 23. maj 2016 kl 10.00-12.00 Mødelokale 1445-019 (videolink 1445019) Møde i LSU for Uddannelse Dagsorden Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst,

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

LSU-LAU i F&U Referat

LSU-LAU i F&U Referat LSU-LAU i F&U Referat Mødedato 1. december Starttidspunkt 09:30 Sluttidspunkt 11:00 Afdeling/enhed Forskning og Udvikling Dokumentnavn Referat LSU/LAU møde Referent Tina Danielsen 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde

AARHUS UNIVERSITET. Referat. Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl , IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Møde den: Onsdag den 15. juni 2016 kl. 14.15, IO s mødelokale Institut for Odontologi LSU-møde Referat Deltagere: Eva Karring; Mariann Bøje; Dirk Leonhardt; Mette L. G. Nikolajsen; Jørn Lund Jepsen; Jens

Læs mere

Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU

Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU Principper for afvikling af lønforhandlinger på AU AU s personalepolitik og den tilknyttede delpolitik for løn, som er vedtaget af HSU den 18. januar 2011, fastlægger de overordnede rammer for afvikling

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen

Læs mere

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger:

2. Økonomi status R17 og B18 (KJ) KJ omdelte oversigt over budgettet for 2017 og havde følgende bemærkninger: Referat Dato: 3. oktober 2017 Side 1/5 LSU-møde Mandag den 25. september 2017 kl. 11-12.30 i Rektoratets mødelokale Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen, Jette

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 14. september 2015 kl. 13.00-14.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Ekstraordinært møde i Samarbejdsudvalg og Arbejdsmiljøudvalg, Administrationscenter

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde Møde den: 03-03-2016 Kirkesalsmøde Referat Nyt fra LSU Goswin orienterede fra LSU-mødet, som blev holdt tidligere i dag bl.a. om: Initiativer i forbindelse med besparelser og indtægter i ST s budgetplan

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET

SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET Side 1 af 6 SKABELON FOR FORRETNINGSORDEN FOR SAMARBEJDSUDVALG PÅ AARHUS UNIVERSITET 1. Regelgrundlag 1. XXsamarbejdsudvalget udøver sin virksomhed i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler

Læs mere

Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg

Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg Forretningsorden for Region Midtjyllands Regions MEDudvalg 1. Medlemmer og suppleanter Stk.1: Regions-MEDudvalget består af 11 ledelsesrepræsentanter og 22 medarbejderrepræsentanter. Stk.2: Ledelsessiden

Læs mere

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017

IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 IKS LSU og LAMU Møde d. 04. september 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 04. september 2017 Varighed: 13.00-15.30 Gæst: Martin Keis Kristensen (AU HR) Tilstedeværende: Bjarke Paarup

Læs mere

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Steen Weisner (SW) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen

Ole Jensen (OJ), formand Leo Normann Pedersen (LNP) Steen Weisner (SW) Rådgiver/HR-partner Mads Brask Andersen LSU-møde i ACA den 9. marts 2017 Kl. 9.00 10.00 Referat Aarhus bygning 1443, lokale 440 Emdrup lokale D118 Mødedeltagere: B-siden/medarbejdere Ivy Kirkelund (IK), næstformand Marianne Bach Birn (MBB) Anders

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden. Der tilføjes et nyt fast punkt: Opfølgning fra sidste møde

1. Godkendelse af dagsorden. Der tilføjes et nyt fast punkt: Opfølgning fra sidste møde Møde den: 30.11.2011 AU,Teknisk Forvaltning bygning 5128-215 UNI-lab projektgruppe REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (ST) TEK Anders Roed (AR) SUN, Lars Mitens (LM) SUN, Christina Breddam (CB) DJF, Bjarne

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen

DAGPLEJEN. MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00. - Sygefravær - APV - Børnetal i områderne - Projekt TAG - AMU uddannelsen MED-møde i Dagplejen mandag d. 4. maj 2015, kl. 8:30-13:00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Käthe/ Deltagere: Gitte W, Gitte O, Kristine, Susanne, og Käthe Afbud:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

Retningslinjer for afvikling af lønforhandling

Retningslinjer for afvikling af lønforhandling Retningslinjer for afvikling af lønforhandling I henhold til personalepolitikken er det Aarhus Universitets mål, at de ansattes løn afspejler deres funktion, ansvar, indsats og relevante kompetencer. Dette

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med en bemærkning om, at der fremover skal der være et fast punkt under meddelelser med en orientering fra ASU og FSU.

Dagsordenen blev godkendt med en bemærkning om, at der fremover skal der være et fast punkt under meddelelser med en orientering fra ASU og FSU. Møde den: 18. februar 2015 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C Interim SU på Administrationscenter ST Referat Til stede: A-siden: Niels Damgaard Hansen (Adm.chef), Marianne Aarø-Hansen (Talent), Steen Dan

Læs mere

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Retsgrundlaget 1. Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling

Læs mere

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden

MØDETIDSPUNKT MØDESTED MEDLEMMER. SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden BESLUTNINGER Samarbejdsudvalget vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden SAMARBEJDSUDVALGET vedrørende tandlæger i Region Hovedstaden * Der afholdes formøde for politikere kl. 16.00-17.00 i mødelokale

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Marianne Maria Larsen

Marianne Maria Larsen Marianne Maria Larsen Fra: Katrine Lisberg Sendt: 1. august 2016 13:31 Til: Niels Jørgen Rasmussen Emne: God omgangstone Opfølgningsflag: Flagstatus: Opfølgning Fuldført Hej Niels Jørgen Hermed mit bud

Læs mere

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv.

JBJ gav udtryk for, at buen er spændt i forhold til, at der arbejdes meget i US, og der derfor er behov for en dialog omkring opgavefordeling mv. Side 1/5 Mødedato: tirsdag den 21. november 2017 kl. 12-14 Mødested: Rektoratets mødelokale Mødeemne: LSU/LAMU-møde Deltagere: Kirsten Jensen, Mads Niemann-Christensen, Signe Schou, Jesper Bo Jensen (deltog

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 19. september 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Ole Meinicke

Læs mere

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU)

Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) Aftale om Samarbejdsudvalget (SU) i Indholdsfortegnelse 1. Baggrund 2. Samarbejdsudvalgets formål 3. Samarbejdsudvalgets sammensætning 4. Samarbejdsudvalgets opgaver 4.1. Dagligt samarbejde 4.2. Grænsedragning

Læs mere

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget

Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget SAGSNOTAT 27. OKTOBER 2009 Vedr.: Referat af møde i Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalget DATALOGISK INSTITUT Mødedato 20. oktober

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre

Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Dato 9. marts 2015 Dok.nr. 16375/15 Sagsnr. 14/13483 Ref. 37164 Møde i chefgruppen, Plan, Kultur og Teknik mandag den 9. marts 2015 kl. 09.00 i mødelokale 3. Årre Tilstede: Bent Peter Larsen, Pia Koch

Læs mere

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt.

På et fælles HAMU- og HSU-møde den 6. marts blev AU s psykiske APV-handlingsplan godkendt. Møde den: 03.04.2014 1510-410 LSU REFERAT Til stede: Karl Anker Jørgensen, konst. institutleder (KAJ), Jens W. Clausen (JC), Frank Jensen (FRJ), Niels Pind (PIND), Jeanette Dandanell (JDA), Bente Olsen

Læs mere

Afbud: Trine Juhl Sørensen, Per Lindblad Johansen, Anna Mette Morthorst, Helle Dahl (HR)

Afbud: Trine Juhl Sørensen, Per Lindblad Johansen, Anna Mette Morthorst, Helle Dahl (HR) Møde tirsdag d. 24. september 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1431-015, Emdrup: A112 REFERAT LSU-møde AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette Hammer, Birgitte Højland,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden Møde tirsdag d. 5. marts 2013 kl. 10-12 Aarhus: 1445/019 (Parterre), Emdrup: A112 LSU-møde AU Viden REFERAT Deltagere: Lars Moseholm (formand), Trine Juhl Sørensen, Lisbeth Holm Rasmussen, Gina Bay, Jette

Læs mere

Fremtidens Østjyske Beredskab

Fremtidens Østjyske Beredskab Fremtidens Østjyske Beredskab Den 30. januar 2015 Referat fra Projektgruppemøde nr. 2 Mødedato: Tirsdag, den 27. januar 2015 Mødested: Skanderborg Rådhus, mødelokale 8 Deltagere: Beredskabschef Søren Rekly

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 26. februar 2016 kl. 10.00-12.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen Harrit Jakobsen,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU)

FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU) FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: FSU

Læs mere

Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation

Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation INSTITUT FOR ÆSTETIK OG KOMMUNIKATION ARTS AARHUS UNIVERSITET Referat af LSU-mødet den 4. april 2014 på Institut for Æstetik og Kommunikation Til stede/medlemmer: Niels Lehmann (NL), Steffen Krogh (SK),

Læs mere

Afbud: Katrine Breum Rosenbeck, Anna Mette Morthorst (observatør), Susanne Dalsgaard Krag (observatør).

Afbud: Katrine Breum Rosenbeck, Anna Mette Morthorst (observatør), Susanne Dalsgaard Krag (observatør). OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES SCHOOL AARHUS UNIVERSITET LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 8. september 2017, kl. 9.00-11.00 Lokale: 1442-116 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 47 Mødedato 7. november 2012 Referat godkendt og udsendt d. 14. november 2012 Deltagere: Anne, Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja (afbud fra Ingelise).

Læs mere

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland

Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Kredsbestyrelsen DSR Kreds Sjælland Dagsorden Der indkaldes til konstituerende kredsbestyrelsesmøde Tirsdag den 17. november 2015 kl. 13.00 til 17.00 Mødet afholdes på kredsens kontor Møllevej 13, 4140

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 14. december LSU Dato: 4. december 2015 Side 1/5 Møde den: 14. december 2015 1510-410 LSU Referat Til stede: Birgit Schiøtt (BS), Lisbeth Andersen (LA), Jens W. Clausen (JWC), Charlotte Illum Nielsen (CIN), Jeanette Dandanell

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Per Andersen, Annette Storgaard, Tinna Meyer, Inger Krog, Anne Bækby

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116. Deltagere:

Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116. Deltagere: Fælles LSU/LAMU-møde den 12. september 2016 kl. 11.30 12.30 Mødelokale: Bygning 1442, lokale 116 Deltagere: Ledelsesrepræsentanter LSU/LAMU: Nikolaj Harbjerg, Eigil Jensen LSU: Aase Bak, Anni Bækgaard

Læs mere

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt.

2. Godkendelse af mødereferat nr. 3. Opfølgning fra sidste møde: Der var ikke yderligere bemærkninger og referatet blev godkendt. Møde den: 12.01.2010 AU, Teknisk Forvaltning UNI-lab projektgruppemøde nr. 4 REFERAT Til stede: Søren Trangbæk (ST) TEK, Anders Roed (AR) SUN, Ole Bjørn Hansen (OBH) DMU, Christina Breddam (CB) DJF, Bent

Læs mere

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift

Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Beretning fra mødet i Stiftsrådet for Lolland-Falsters Stift Onsdag den 17. november 2010. Følgende deltog i mødet: Biskop Steen Skovsgaard Provst Jens Lose Domprovst

Læs mere

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget. LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 31. januar 2017, kl. 12.30-15.00 Lokale: 1328-120 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Susanne Dalsgaard Krag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010 Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Maj 2010 Drøftet i Hovedudvalget 4. maj 2010 Dokumentnr.: 727-2010-58814 side 1 Baggrund. Med baggrund i byrådets forventede

Læs mere

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering

3. Generel orientering fra Thomas Pallesen om økonomi, budget, rekruttering Møde den: 5. maj 2017 kl. 8.15 9.45 Institut for Økonomi 2632-L261 Deltagere: Annia Hoffmeyer, Christel Brajkovic Mortensen, Karin Vinding, Lene Bavnbek Enevoldsen, Mogens Dilling-Hansen, Niels Jørgen

Læs mere

LSU og LAMU har besluttet at udarbejde en særskilt instituthandleplan på ph.d.-området i samarbejde med ph.d.-programlederne.

LSU og LAMU har besluttet at udarbejde en særskilt instituthandleplan på ph.d.-området i samarbejde med ph.d.-programlederne. HANDLINGSPLAN FOR PSYKISK APV FOR Institut for Kultur og Samfund Udkast udarbejdet 9. august 2016 Opdateret [dato] Ved Institut for Kultur og Samfund vil handleplanens fem indsatsområder indgå i den årlige

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Skolebestyrelsen Ølsted Skole Dagsorden og referat til møde den 18. februar 2009 kl. 17.30 i mødelokalet 1/6 Medlemmer: Klaus Jakobsen, formand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tolstrup Nielsen Peter

Læs mere