I EN SKOV EN HYTTE LÅ BALDER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I EN SKOV EN HYTTE LÅ BALDER"

Transkript

1 BALDER Balder kravler rundt på kroppen hvor tror du mon, han lander nu? Han sidder her oppe på mit hoved, pas nu på han ikke falder ned for Balder han er fuld af ballade Nu faldt han lige ned. I EN SKOV EN HYTTE LÅ I en skov en hytte lå, nissen gennem ruden så, haren kom på lette tå, bankede derpå. Nisse, hjælp mig i min nød, skyder jæg ren er jeg død, lille hare komme kun ind, ræk mig poten din. Jæg ren kom til hytten hen Si mig lille nisseven, har du set en hare fin, her på marken din? Nej, hr jæger, har jeg ej, gå du blot igen din vej, jæg ren vendte sig og gik, haren ej han fik.

2 SOMMERFUGLEN Sommerfuglen, somerfuglen flyver gennem stuen når den rammer ruden, får den en på tuden Sommerfuglen, sommerfuglel vil så gerne ud. ABEN Der var engang en abe, den boede i en skov, og den ku svinge sig fra gren til gren, og ta bananer, såd n når den bum rendte rundt og laved sjov. Åh abe, åh abe, gid jeg var li som dig, sno abe, sno abe, du har altid lov til leg. LILLE PETER EDDERKOP Lille Peter Edderkop kravled op af muren. Så kom regnen og skylled Peter væk. Så kom solen og tørred Peters krop. Lille Peter Edderkop kravled atter op. Og abens lange hale, den ku den altså sno, så den ku svinge sig fra gren til gren, og uden og holde såd n får den bum fir bananer to og to. Åh abe, åh abe,... Der var engang en abe, og den var rød og blå, når den sku svinge sig fra gren til gren, var bagpartiet, såd n på den bum åh så sjov at kigge på.

3 HJULENE PÅ BUSSEN Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, undt, rundt, rundt, rundt. Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt, gennem hele byen. Dørene i bussen siger åbne og lukke, åbne og lukke, åbne og lukke. Dørene i bussen siger åbne og lukke, gennem hele byen. Pengene i bussen siger klir, klir, klir klir, klir, klir. Pengene i bussen siger klir, klir, klir gennem hele byen Hornet i bussen siger, dyt, dyt, båt... Babyerne i bussen siger vræl, vræl, vræl... Børnene i bussen siger, vi vil ha en is, vi vil ha en is... Sure frøken Madsen siger, hold så op,hold så op... JENS PETERSENS KO Jens Petersens ko, den har horn, og ben den kan gå med på jord n og så har den hale, med den si r det smæk, og så jages fluerne væk. Og ved du hvad den ellers kan, jo, den kan gi mælk i en spand, og så kan den stange og brøle kan du tro, se det var en spændende ko. Muuuuuhhhh. DER BOR EN BAGER Der bor en bager på Nørregade, han bager kringler og julekage, han bager store, han bager små, han bager nogle med sukker på. Og i hans vindue er sukkersager og heste, grise og peberkager. Og har du penge, så kan du få, men har du ingen, så må du gå.

4 MESTER JACOB Mester Jacob, mester Jacob sover du, sover du? Hører du ej klokken, hører du ej klokken, bim bam bum, bim bam bum Jeg hører torden, jeg hører torden, gør du det, gør du det? Pliske plaske regnvejr, pliske plaske regnvejr jeg blir våd, jeg blir våd Myggen sværmer, myggen sværmer jag den væk, jag den væk. Den vil nemlig stikke, den vil nemlig stikke, klø klø krads, klø klø krads. GIRAFFEN GUMLE Giraffen Gumle gik en tur på Afrikas savanne Der mødte den et næsehorn der ville danse vals Men stakkels Gumle græd, og fik en rynke sin pande For han ku ikke danse med sin meget lange hals Giraffen Gumle gik en tur på Afrikas savanne Han græd og græd, fordi han ikke kunne danse vals Så mødte han en hungiraf, som kyssede hans pande Og sagde pyt!, for jeg vil meget hellere flette hals.

5 FÆTTER MIKKEL På en skrammelplads mellem jern og glas og en masse andet affald Fætter Mikkel gik mellem rusten blik med en sæk og med et syvtal Og der lød en skøn musik der hvor Fætter Mikkel gik Og så spilled han på en gammel spand for han var en spillemand Det var fuglesang Der i luften hang Over hele skrammelpladsen Det var skønt kan I tro, det var stereo Fætter Mikkel brummed bassen MARIEHØNEN EVIGGLAD Mariehønen Evigglad gik tur på et rabarberblad, og mødte Søren Snegle, der lå, og sov med sneglehuset på. Da blev det regn og torden vejr og Evigglad fik våde tæ r så derfor slog hun bankeslag, på sneglehusets lille tegn. Og sneglen råbte højt: kom ind i læ for torden, regn og vind, her er lidt snævert, som du ser, men der er lunt og tørvejr her. Så sad de begge to og lo i Sørens lille sneglebo, og hvis jeg ikke tager fejl, blev Evigglad til madam Snegl. Og der lød en skøn musik der hvor Fætter Mikkel gik Og så spilled han på en gammel spand for han var en spillemand.

6 JEG EN GÅRD MIG BYGGE VIL Jeg en gård mig bygge vil der skal være have til, store marker, grønne enge, og med lam et lille vænge, heste, grise, køer og får hører til min bondegård. Der er hestestald og lo, på mit tag skal storken bo, gæs og ænder, høns og duer vil jeg ha og mange stuer, huset hvidt og tæk t med strå, dør og vinduer malet blå. Og på afbrøndens klare vand trække rjeg min lille spand, vander koen, vander hesten, medens sol går ned i vesten, følger koen i sin bås, lukker port og dør i lås. TOMMELFINGER, TOMMELFINGER Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du? Her er jeg, her er jeg goddag, goddag, goddag Pegefinger, pegefinger, hvor er du? Her er jeg, her er jeg goddag, goddag, goddag Langefinger, langefinger... Ringefinger, ringefinger... Lillefinger, lillefinger... Alle fingre, alle fingre, hvor er I? Her er vi, her er vi Goddag, goddag, goddag

7 OLES NYE AUTOBIL Oles nye autobil kører i timen otte mil tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf Bilen den er rød og fin dufter aldrig af benzin. tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf tøf Den kan skyde en vældig fart, når den får en rigtig start tøf tøf... Men en dag, den løb bardus ind i søsters dukkehus tøf tøf... Dukkefar og dukkemor sad så pænt ved kaffebord... Kaffetår og porcelæn flød på dugen ren og pæn... Og nu stakkels dukkefar nu han ingen hoved har... SE DEN LILLE KATTEKILLING Se den lille kattekilling nej hvor er den sød, den har fine hvide poter og en pels så blød Den kan sige miav og spinde ligesom sin mor. Den skal nok få lært at finde hen hvor musen bor Lille mus, kom op af hullet, kom og leg tagfat Har du ikke lyst at lege med den lille kat? Nej, det må jeg ikke for min far og min mor for de siger, at det var dig, der åd min storebror Nej, det var det ikke, det var smedens gamle kat. Ham, der bor i Århusgade, nummer enogtres.

8 DER SAD TO KATTE PÅ ET BORD Der sad to katte på et bord kritte vitte vit bom bom, den ene på den anden glor kritte vitte vit bom bom, så sa den ene: Hør min ven, kritte vitte vit bom bom, sku vi ikke kravle ned igen? kritte vitte vit bom bom Og da de så var kravlet ned, kritte vitte vit bom bom, så sa den anden: Hør min ven, kritte vitte vit bom bom, sku vi ikke kravle op igen kritte vitte vit bom bom Så kravlede de begge op, kritte vitte vit bom bom. SE DET LILLE TOG Se det lille tog, nu kører det afsted (2x) Når toget... Kører så kan man høre: fløjten, fløjten, fløjten Damper står vi og tramper Sprutter står vi og prutter Stopper står vi og hopper Blinke står vi og vinker Drejer svajer Standser danser

9 KAJ SANGEN Hej med dig, jeg hedder Kaj Kaj, Kaj, Kaj, ja det er mig Du bi, du bi, du bi dej Kaj, Kaj, Kaj, Kaj det er mig Jeg kaldes skønne Kaj, grønne Kaj, kender du mig? Si r du nej!? Skønne Kaj, grønne Kaj, det er mig, mig, mig! SÅ ER DET MIG, ANDREA Hvis du hører om en, der er yndig og slank og har grågrønne ben og hvis fjerpragt er blank så er det mig, Andrea. Jeg bor på min pind hos en skikkelig fyr han aer min kind og han holder af dyr og af mig, Andrea. Jeg er temmelig rar skal jeg sige det selv og spø r du min far syn s han det er et held han har mig, Andrea. I ET LILLE BITTE HUS I et lille bitte hus bor der en lille bitte mand og en lille bitte kone og en masse børn. Klokken 8 står de op alle strækker deres krop og så går det i galop til en bakketop. Klokken 10 er det forbi mørke kan de ikke li så de suser ned af bakken i en vældig fart Si r godnat og går til ro sover sammen to og to der bli r stille, kan du tro i det lille hus.

10 PÅ EN GRØN BAKKETOP På en grøn, grøn, grøn, grøn bakke bakketop Jeg så to harer komme den ene spilled fløjte fløjte fløjt den anden slog på tromme. Så kom en fæl, fæl jægers jægers mand han plaffed ned den ene og den anden som man tænke tænke kan den følte sig så ene. PETER SLÅR MED EN HAMMER Peter slår med en hammer, en hammer, en hammer. Peter slår med en hammer hele dagen lang. Peter slår med to hammere, to hammere, to hammere. Peter slår med to hammere hele dagen lang. Nu er Peter søvnig, søvnig, søvnig. Nu er Peter søvnig, og nu sover han. Nu er Peter vågen, vågen, vågen. Nu er Peter vågen, og nu leger han. BLÆKSPRUTTEN OLSEN Blæksprutten Olsen der er så begavet, bor i et blækhus på bunden af havet Hver gang der kommer en hornfisk og trutter, hopper den op af sit blækhus og sprutter. Men når der kommer en hvalfisk derhen hopper den ned i sit blækhus igen BAGER BO Bager Bo han bager boller bager boller, bager brød. Han får mel på sine hænder og hans næse den er rød.

11 LILLE LISE Lille Lise, lille Lise fik en hue rød holdt så meget af den, sov med den om natten Lille Lise, Lille Lise fik en hue rød. Lille Lise, Lille Lise fik en dukkevogn holdt så meget af den, sov med den om natten Lille Lise, Lille Lise fik en dukkevogn. JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND Jeg gik mig over sø og land, da mødte jeg en gammel mand. Han sagde så og spurgte så: Og hvor har du så hjemme? Jeg har hjemme i Klappeland, Klappeland, Klappeland, og alle dem, som klappe kan, de har hjemme i Klappeland RAPANDEN RASMUS Rapanden Rasmus fra Rinkenæs Sogn, kørte en tur i sin enspændervogn. Hesten for vognen blev træt af at gå, først gik den baglæns, så gik den i stå. Næste vers med Trampeland, Nikkeland, Hoppeland, Hinkeland, Danseland... lad børnene vælge Rasmus tog selen om halsen og fløj, hesten sad bagved i vognen og røg. Men ih, hvor de gloed i Rinkenæs sogn, da Rasmus kom flyv ne med hyphest og vogn.

12 BJØRNEGYMNASTIK Så gør vi bjørnegymnastik og svinger armen Vi svinger armen, vi svinger armen Så gør vi bjørnegymnastik og svinger armen Vi svinger den så meget, som vi kan Vipper hovedet Hopper højt Strække kroppen Så gør vi bjørnegymnastik og går ned i knæene og op på tæerne og ned i knæene Så gør vi bjørnegymnastik og går ned i knæene Vi går så lang op på tæerne som vi kan Danser rundt Klapper med hænderne LILLE SKORSTENSFEJER Lille skorstensfejer går op i skorsten høj og stor Højere op der kommer han ud på taget kravler han Han deroppe ser sig om og det synes ham som om han om solen kunne ta og han råber højt hurra. HER ER HØJRE Her er højre, her er venstre, her er maven stor og rundt; Øverst oppe sidder hovedet, ører, øjne, næse, mund omme bagpå sidder ryggen og hvor ryggen den er slut sidder jo min lille numse som kan slå en ordentlig PRUT

13 MON DU BEMÆRKET HAR Mon du bemærket har, hvad der på loftet var? Det var en kæmpeting, der cykler rundt omkring Det var en elefant, den var så elegant. Den havde en hale der, og en endnu længere her UDE PÅ DET STORE HAV Ude på det store hav sejler der et lille skib Ude på det store hav sejler der et lille skib Hvor skal det hen? Hvor skal det hen? Det skal hen til Peter. SE MIN KJOLE Se min kjole, den er blå som havet, alt hvad jeg ejer, det er blåt som den, det er fordi jeg elsker alt det blå, og fordi en sømand er min ven Se min kjole, den er rød som rosen, alt hvad jeg ejer, det er rødt som den, det er fordi jeg elsker alt det røde, og fordi et postbud er min ven Se min kjole, den er gul som solen, alt hvad jeg ejer, det er gult som den, det er fordi jeg elsker alt det gule, og fordi en kineser er min ven Se min kjole, den er hvid som sneen, alt hvad jeg ejer, det er hvidt som den, det er fordi jeg elsker alt det hvide, og fordi en bager er min ven Se min kjole, den er grøn som græsset, alt hvad jeg ejer, det er grønt som den, det er fordi jeg elsker alt det grønne, og fordi en jæger er min ven Se min kjole, den er alle farver alt hvad jeg ejer, det er lig som den det er fordi jeg elsker alle farver og fordi en maler er min ven

14 RASLEÆG Oppe i mit ærme, oppe i mit ærme, har jeg et rasleæg, har jeg et rasleæg Må vi se det, må vi se det? SANGBOG VUGGESTUEN SKYDEBANEVEJ HVIS DU SER EN KROKODILLE Hvis du ser en krokodille i dit badekar, skal du ikke blive bange, for den er så rar, hvis du gi r den en kop kaffe og en god cigar. Hvis der sidder en gorilla i dit cykelskur, skal du bare ta det roligt, den bli r ikke sur, hvis den får et par bananer og en cykeltur. Hvis der ligger en løve på dit skrivebord, skal du ikke løbe ud og si det til din mor, hvis du klapper den på ryggen, gør den ikke spor.

Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger.

Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger. Her finder I de sange, som vi synger mest her i børnehaven. Tre små ællinger. Tre små ællinger jeg engang så, Tykke og tynde var ude at gå, Men den ene lille ælling med en fjer på sin bag drillede de andre

Læs mere

Sange for de helt små

Sange for de helt små Sange for de helt små Hjulene på bussen Hjulene på bussen drejer rund,rundt,rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, rundt, Hjulene på bussen drejer rund,rundt,rundt, gennem hele byen. Dørene i bussen

Læs mere

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt

HEJ SØSTER. og grædt det samme snot uden dig var det aldrig gået godt HEJ SØSTER 1. HEJ SØSTER Hej, søster, kan du ikke se komikken, så står vi her igen med fletningerne langt nede i postkassen hej, søster, det er ligesom bukseelastikken har fået et knæk og sikkerhedsnålen

Læs mere

Klaus Rifbjerg: Den kroniske uskyld

Klaus Rifbjerg: Den kroniske uskyld Klaus Rifbjerg: Den kroniske uskyld Klaus Rifbjerg Den kroniske uskyld Det Schønbergske Forlag København 1958 Copyright 1958 by Det Schønbergske Forlag. Omslag: Thomas Winding. 2. oplag november 1958.

Læs mere

Klimaet har ændret sig gennem flere tusinde år. Fra istid til tempereret klima med stor betydning for mennesker, dyr og planters betingelser.

Klimaet har ændret sig gennem flere tusinde år. Fra istid til tempereret klima med stor betydning for mennesker, dyr og planters betingelser. Klimaet har ændret sig gennem flere tusinde år. Fra istid til tempereret klima med stor betydning for mennesker, dyr og planters betingelser. Undervisningshæftet Klima og historie giver et indblik i seks

Læs mere

er en dokumentarisk roman om opvækst og revolution.

er en dokumentarisk roman om opvækst og revolution. Sam Nik og Michael Svennevig: er en dokumentarisk roman om opvækst og revolution. Det er en fortælling, der giver indblik i livet i skyggen af den religiøse revolution i Iran i 1979, og er begyndelsen

Læs mere

Nu kom han, patriarkers håb, med flammeord og himmeldåb; og barnet tyder nu i vang, hvad David dunkelt så og sang.

Nu kom han, patriarkers håb, med flammeord og himmeldåb; og barnet tyder nu i vang, hvad David dunkelt så og sang. H. C. Andersen Sikken voldsom trængsel og alarm, Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm. Lygten tændes klokken fire alt, det skal være aften med gevalt. Midt på gaden sælges

Læs mere

Den gamle kone, der ville have en nisse

Den gamle kone, der ville have en nisse 1 Den gamle kone, der ville have en nisse Der var engang en gammel kone, der gerne ville have en nisse. Hun havde slidt og slæbt alle sine dage, og nu havde hun sparet sammen til at få sit eget hus. Det

Læs mere

Masterclass i kreativ skrivning. - Århus Akademi 2014. Lasse Rude Nord. Nikolaj Loufbye Carstensen. Sissel Karstensen.

Masterclass i kreativ skrivning. - Århus Akademi 2014. Lasse Rude Nord. Nikolaj Loufbye Carstensen. Sissel Karstensen. VI SER 1 Masterclass i kreativ skrivning - Århus Akademi 2014 Lasse Rude Nord Nikolaj Loufbye Carstensen Sissel Karstensen Nikita Morel Laura Haslam Lassen Alle rettigheder tilhører forfatterne Forord

Læs mere

Den anden Jeppe. En vandring med Jeppe Aakjær 2014. Sally Altschuler

Den anden Jeppe. En vandring med Jeppe Aakjær 2014. Sally Altschuler Den anden Jeppe En vandring med Jeppe Aakjær 2014 Sally Altschuler 1. BAGHAVEN/BUSTEN (Knasen af grus og kviste ) Åh jeg må have blundet. Lige her, midt i roserne. Hvor ejendommeligt Ja, undskyld, men

Læs mere

Sheik flytter ind, men...

Sheik flytter ind, men... Sheik flytter ind, men... - Heste burde ligge på en stegepande, driller far. - Det er da det dummeste, jeg nogensinde har hørt, fnyser Mia. - Du kan da selv ligge på en stegepande, og du skal slet ikke

Læs mere

yngre engle, som godt kunne lide at komme ind i det lidt lumre men også dragende

yngre engle, som godt kunne lide at komme ind i det lidt lumre men også dragende For mange tusinde år siden var der en ærkeengel ved navn Mikael, som gjorde sig ret så bemærket blandt øvrige engle. Han var den sejeste af alle englene, kunne han slet ikke lade være med at styre dem

Læs mere

Johannes V. Jensen 1873-1950

Johannes V. Jensen 1873-1950 Johannes V. Jensen 1873-1950 DEN STILLE MOGENS (1898) Nu om stunder elsker bønderfolk hinanden lige så yndeligt som de fine, sagde Kirsten Smed; hun sad midt i en glad juleslagtning mellem fruentimmerne

Læs mere

Læreplan i Stjerneblomsten.

Læreplan i Stjerneblomsten. Læreplan i Stjerneblomsten. De 6 punkter, som vi kommer ind på i læreplanen, er: 1. Barnets alsidige personlige udvikling. 2. Sociale kompetencer. 3. Sprog. 4. Krop og bevægelse. 5. Naturen og naturfænomener.

Læs mere

Vi er et orkester! Vi er et orkester, Der spiller til fester. Kan I være stille? -for nu skal alle spille.

Vi er et orkester! Vi er et orkester, Der spiller til fester. Kan I være stille? -for nu skal alle spille. Vi er et orkester! Vi er et orkester, Der spiller til fester. Kan I være stille? -for nu skal alle spille. D A D Vi er et orkester, der spiller til fester. D A D Kan I være stille, for nu skal alle spille.

Læs mere

Fair Play Kids Nu også på nettet www.tdc.dk/fairplay. Fair Play Kids Nu også på nettet. www.tdc.dk/fairplay

Fair Play Kids Nu også på nettet www.tdc.dk/fairplay. Fair Play Kids Nu også på nettet. www.tdc.dk/fairplay Fair Play Kids Nu også på nettet Fair Play Kids Nu også på nettet www.tdc.dk/fairplay www.tdc.dk/fairplay Følg Frederik og Pernille og deres oplevelser en dag til et fodboldstævne, hvor de møder fodboldspillet

Læs mere

Skovens træer en opslagsbog

Skovens træer en opslagsbog Skovens træer en opslagsbog Træfabler Thorstein Thomsen Tegninger Bettina B. Reimer Udgivet af Skov- og Naturstyrelsen, Skoven i Skolen og Dansk Skovforening i forbindelse med Skovens Dag 2003 1 Emma sagde

Læs mere

Fiskeren, der sprang ud

Fiskeren, der sprang ud Fiskeren, der sprang ud 68-årige Poul Jensen sejler ud i al slags vejr for at fange ål i ruser. Hjemme venter hans tyve år yngre ægtemand fra Thailand. Men sådan har det ikke altid været. Engang var Poul

Læs mere

ER DU EL-SIKKER? 5._6. SPÆNDING, BRAND OG GEAR ER DU EL-SIKKER?

ER DU EL-SIKKER? 5._6. SPÆNDING, BRAND OG GEAR ER DU EL-SIKKER? ER DU EL-SIKKER? SPÆNDING, BRAND OG GEAR ER DU EL-SIKKER? 5._6. Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen i samarbejde med Elmuseet. Materialet er støttet af Undervisningsministeriets

Læs mere

Tiden den gik, en pige jeg fandt, måneskinsture sammen os bandt. Nede ved havnen vi sværmed vi to, lige til byen forstummed i ro.

Tiden den gik, en pige jeg fandt, måneskinsture sammen os bandt. Nede ved havnen vi sværmed vi to, lige til byen forstummed i ro. WÜtz Üá ÑÜ á Dragør, du perle ved Øresunds kyst, her har jeg levet med liv og med lyst. Fra jeg var lille - til jeg blev stor, klang i mit hjerte de jublende ord. Dragør Dragør, - dejlige by, lige skøn

Læs mere

Mine damer og herrer, drenge og piger. Må jeg have lov at præsentere jer for intet ringere intet større end Ritas Rock n Roll band.

Mine damer og herrer, drenge og piger. Må jeg have lov at præsentere jer for intet ringere intet større end Ritas Rock n Roll band. qwertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqw ertyuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwert yuiopåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyui opåasdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasd fghjklæøzxcvbnmqwertyuiopåasdfghj Gnags

Læs mere

Idekatalog til at arbejde med børns kompetencer, som skal bruges for at lære at håndtere konflikter.

Idekatalog til at arbejde med børns kompetencer, som skal bruges for at lære at håndtere konflikter. 1 Idekatalog til at arbejde med børns kompetencer, som skal bruges for at lære at håndtere konflikter. Børnehavebørn: At tyde følelser: Tegn 4 forskellige børn: Et der er surt, et der er formærmet, et

Læs mere

De er døde, begge to

De er døde, begge to De er døde, begge to De er døde, begge to. 2012 Ved Vivi Petersen. Alle rettigheder forbeholdes. Tryk: Eurographic, Denmark Design af omslag: Frede Uhrskov Forlagsredaktør: Vibeke Uhrskov Larsen Forsidefoto:

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Ved vejen. Herman Bang

Ved vejen. Herman Bang Herman Bang Table of Contents Ved vejen...1 Herman Bang...2 I. Stationsforstanderen skiftede Frakke til Toget. Satan til lidt Forslag i Tiden, sagde han og strakte Armene. Han havde blundet saa smaat over

Læs mere

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb

Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Kun en dråbe... 3 historier i én: Spildevandet på landet Spildevandet i byen Vandets kredsløb Følg en vanddråbes rejse fra vandhanen, gennem kloakken, renseanlægget og naturens eget renseproces. DANSKE

Læs mere

at du må-ske kom-mer til at græ-de lidt.

at du må-ske kom-mer til at græ-de lidt. Ind-led-ning Det, du nu skal læ-se, er rig-tig sket. Det ske-te for mang-e år si-den. Den sør-ge-li-ge be-gi-ven-hed fandt sted i 1866. Hvor læng-e si-den mon det er? Det er så sør-ge-ligt det, der ske-te,

Læs mere

DE FRAFALDNE. 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET

DE FRAFALDNE. 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET DE FRAFALDNE 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser UNGDOMSBUREAUET DE FRAFALDNE 20 fortællinger af unge om frafald fra ungdomsuddannelser De Frafaldne En samling af fortællinger om

Læs mere