Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup."

Transkript

1 REFERAT AF VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 27. april 2012 blev der afholdt virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet var repræsenteret v/selskabsdirektør Michael Birch. Til stede var bestyrelsesformand Anne Birgitte Lundholt, næstformand Michael Fleischer, bestyrelsesmedlemmerne Kurt Thyregod, Helge Mortensen, Birthe H. Rask, Charlotte Antonsen, Johan Ohrt, Søren Beck og Karsten Baagø, fra Rigsrevisor Katja Cecilia Mattfolk, Jytte Jakobsen, Carsten Holmgaard Hansen og statsautoriseret revisor Lynge Skovgaard. Endvidere deltog direktør Morten Dambæk, direktør Hanne Lund, direktør Lars Bech Madsen, chefjurist Michael Thomsen, specialkonsulent Astrid Kragh Møller og advokat, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud. Virksomhedsmødet var åbent for pressen. Dagsordenen var: l. Udpegning af dirigent. 2. Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år. 3. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse. 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte. 5. Bestyrelsens orientering om forventede væsentlige tiltag af politisk eller økonomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventninger til resultaterne for de kommende år. 6. Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen. 7. Fastsættelse af bestyrelsens vederlag. 8. Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder formand og næstformand, samt orientering om bestyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder. 9. Valg af statsautoriseret revisor. l O. Eventuelt.

2 Ad l) Udpegning af dirigent Til dirigent valgtes advokat, dr.jur. Thorbjørn Sofsrud. Dirigenten gennemgik indkaldelse med dagsorden vedlagt årsrapport. Dirigenten konstaterede, at virksomhedsmødet var lovligt indkaldt og beslutningsdygtig. Ad 2) Bestyrelsens mundtlige beretning om Naviairs virksomhed i det forgangne år Formanden aflagde beretning om selskabets virksomhed i det forgangne år. 20 Il blev vores første hele kalenderår med status som selvstændig offentlig virksomhed. Det blev et godt år med mange gode resultater, hvor vi nåede endnu et stykke vej mod realiseringen af vores mål og vores strategi. Det er derfor med stor glæde, jeg nu vil redegøre for udviklingen i selskabet gennem det seneste år. Resultat og forretning Vores resultat i 2011 blev før skat på 54,2 mio. kr. mod et resultat før skat på 27,6 mio. kr. i Væksten i flytrafikken i %for så vidt angår en route trafikken, 3,3 %for så vidt angår kommercielle starter og landinger i Københavns lufthavn i Kastrup og 2,5 % i Billunds lufthavn - har haft en positiv effekt på Naviairs økonomi. Den er - kombineret med en fortsat omkostningsbevidst adfærd, et stærkt fokus på effektiviseringer og en konstant indsats for at sikre en høj fleksibilitet i opgaveløsningen- årsag til det gode resultat. Selv om de seneste trafikprognoser desværre tegner et mere pessimistisk billede med fald i flytrafikken i 2012 i forhold til 2011, vil vi fortsat arbejde målrettet på at afvikle vores underdækning i forhold til luftrumsbrugerne. Underdækningen blev oparbejdet i årene frem til og med Vi har stadig som målsætning at underdækningen kan være afviklet med udgangen af 2014 til trods for det forventede fald i flytrafikken og dermed forventning om fald i Naviairs indtægter i Fra 1. januar 2012 har E U's præstationsordninger for luftfartstjenester og netfunktioner været gældende for en-route området. For Naviair betyder de nye rammer blandt andet, at vores service unit-pris for en route er fastsat helt frem til 2014 på baggrund af henholdsvis den forventede flytrafik og en bindende forventning til Naviairs årlige omkostninger. Præstationsplanen er baseret på Eurocontrol s prognose fra september 20 l l. Desværre er udsigterne for trafikudviklingen i senere prognoser - som nævnt - mere pessimistiske. Nu forventes det, at en route-trafikken i Danmark vil falde med 2,1 procent i 2012 i forhold til 20 Il. Hvis prognoserne holder vil det indebære en reduktion af Naviairs indtægter i 2012 på i størrelsesordenen 50 mio. kr.

3 Når Danmark er særlig hårdt ramt af trafikfald skyldes det blandt andet, at en betydelig del af en route-trafikken gennemføres af lavprisselskaber. De udviser en særlig stor fleksibilitet og tilpasser konstant deres forretning og er i stand til at omstille deres trafikplaner til de aktuelle markedsvilkår med meget kort varsel. Områdekontrol Fra l. januar 2012 er en route service unit-prisen for dansk luftrum fastsat til 532 kr. mod 505 kr. i Heraf modtager Naviair ca. 84 procent af prisen, mens resten af indtægten går til Trafikstyrelsen og OMl. Service unit-prisen for tårnkontroltjeneste i Københavns Lufthavn, Kastrup er for 2012 fastsat til kr. Det betyder, at prisen er faldet med 1,9 procent i forhold til prisen for 20 l O. Strategi Naviairs langsigtede strategi er fortsat baseret på udvikling af vores internationale strategiske samarbejde som udmøntes gennem selskaberne NUAC HB og EPN AB samt gennem den internationale tekniske alliance COOPANS. Alle samarbejdsområder har i det forløbne år udviklet sig efter planerne og i et fortsat højt tempo. Derfor kan vi glæde os over, at Naviair fastholder sin position i forreste række blandt de europæiske selskaber, når det gælder arbejdet med at realisere målene i Single European Sky. NUAC overtog allerede det samlede ansvar for den operative support fra Naviair og svenske LFV fra l. januar 20 Il. I det store hele må det konstateres, at denne første del af samarbejdet har vist sig at være vellykket. I det forløbne år har både Naviair, LFV og NUAC sat alle kræfter ind på at afslutte forberedelserne til Full Scale Commencement fra l. juli 2012, hvor NUAC skal overtage ansvaret for driften af kontrolcentrene i København, Malmø og Stockholm. Arbejdet forløber planmæssigt og i talende stund er for eksempel de fornødne myndighedsgodkendelser ved at være på plads i både Danmark og Sverige. Når Full Scale Commencement er en realitet vil cirka 750 medarbejdere fra Naviair og LFV være udlånt til arbejde i NUAC som så står for al en route-trafikafvikling i den dansk-svenske funktionelle luftrumsblok. Der er tale om et unikt samarbejde og NUAC er i hvert fald foreløbig- det eneste europæiske integrerede selskab som kommer til at stå for trafikafviklingen i en funktionel luftrumsblok. Der er imidlertid allerede nu skabt resultater gennem NUAC. I november 2011 indførte vi det såkaldte Free Route Airspace-koncept i det fælles dansk-svenske luftrum. Denned kan luftfartsselskaberne og piloterne frit tilrettelægge flyenes ruter gennem luftrummet. Det indebærer mulighed for gennemsnitlige besparelser i brændstof og flyvetid på op til 1,3 procent, og med over flyvninger på årsbasis bliver der samlet set tale om en betydelig besparelse for luftfarten. Og hertil kommer så de positive miljøforbedringer gennem udledning af mindre C02 osv.

4 Også i COOPANS samarbejdet kan vi notere os gode og solide resultater. Efter et langt og grundigt udviklingsforløb blev det hidtidige DATMAS trafikstyringssystem i kontrolcentralen i København natten til den l. april i år erstattet af COOPANS build l. Det skete til den planlagte tid ja faktisk et kvarter før tid og inden for det fastsatte budget. Vores medarbejdere beviste dermed, at det kan lade sig gøre at gennemføre store systemopdateringer og omfattende ændringer i IT systemerne uden de store problemer. Med de foreløbige resultater kan udviklingssamarbejdet mellem Naviair, irske IAA, svenske LFV, østrigske ACG og Croatia Control med franske Thales som leverandør kun betegnes som en succes. Foruden harmoniseringen af vores systemer på tværs af landegrænser medfører COOPANS samarbejdet også betydelige besparelser i vores udviklingsomkostninger. Konkret vurderes det, at vi sparer omkring 30 procent af vores udviklingsomkostninger i forhold til den pris vi skulle betale, hvis vi fortsat var alene om at udvikle vores systemer. På uddannelsesområdet har vi også en international profil. Vi ejer flyvelederskolen Entry Point North (EPN) sammen med svenske LFV og norske Avinor. Som følge af et reduceret behov for udannelse af nye flyveledere i de nordiske lande har skolen gennem de seneste år intensiveret sit arbejde på at udbygge aktiviteter i andre lande. I 2011 etablerede EPN en ny flyvelederskole i Budapest i samarbejde med ungarske HungaroControl. Den nye skole skal i første omgang uddanne nye flyveledere til HungaroControl. Sikkerhed, regularitet og kapacitet Nøgleordet for enhver aktivitet i Naviair er naturligvis sikkerhed. Derfor er det med glæde, at jeg igen i år kan oplyse, at vi også gennem det seneste år har opretholdt et meget højt sikkerhedsniveau der ligger langt over vores fastsatte mål. Afviklingen af flytrafikken forløb samtidig effektivt og stort set uden forsinkelser som Naviair havde et medansvar for. En mute-trafikken blev sidste år gennemført meget tilfredsstillende med under 0,2 sekunders gennemsnitlig forsinkelse pr. operation og altså langt under målet om en maksimal forsinkelse på 12 sekunder pr. operation. I 20 Il håndterede Naviair en mute-operationer i dansk luftrum imod i 20 l O. Samtidig håndterede vi kommercielle starter og landinger fra de danske lufthavne, hvor Naviair yder tårnkontroltjeneste. Som tidligere nævnt forventer vi et fald i antallet af en mute-operationer i 2012 på 2, l procent. Det vil give et fald i serviceunits på 7,4 procent i forhold til præstationsplanen og trafikfaldet forventes at indebære en reduktion af Naviairs indtægter i 2012 i størrelsesordenen 50 mio. kr. I Københavns Lufthavn i Kastrup forventer vi f011sat vækst i flytrafikken.

5 Afslutning 20 Il blev et godt år for Naviair på alle måder. Det skyldes ikke mindst en stor og dygtig indsats fra såvel medarbejdere som ledelse. Den vil jeg gerne sige tak for! Jeg vil også gerne takke Transportministeren og bestyrelsen for et fortræffeligt samarbejde i det forløbne år. Med de store udfordringer, vi står overfor i de kommende år, bliver der brug for masser af energi og engagement fremover. Vi kan ikke påvirke konjunkturudsvingene i luftfarten eller samfundet: men vi kan gøre vores bedste for altid at levere den bedste vare af højeste kvalitet i vores branche og gøre det til en konkurrencedygtig pris. Så skal vi nok bevare vores position i det europæiske førerfelt Det besluttedes at tage bestyrelsens beretning til efterretning. Ad 3) Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning til godkendelse Formanden forelagde årsrapporten med revisionspåtegning. Det besluttedes at godkende årsrappmien for 20 Il. Ad 4) Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport, herunder fastsættelse af eventuelt udbytte Bestyrelsen indstillede, at overskuddet overføres til egenkapitalen. Forslaget vedtoges. Ad 5) Bestyrelsens orientering om forventede væsentlige tiltag af politisk eller økonomisk interesse i det kommende år, samt en orientering om bestyrelsens forventninger til resultaterne for de kommende år Formanden oplyste, at vi som nævnt i den mundtlige beretning står overfor nogle udfordringer i 2012 som følge af trafikkens udvikling. Vi er således nødsaget til at tage nogle skridt med henblik på at sikre, at underdækningen som planlagt udlignes inden udløbet af 20 14, og at udi igningen sker inden for den i præstationsplan en fastsatte rateudvikl ing. Bestyrelsens orientering blev taget til efterretning. Ad 6) Eventuelle forslag fra transportministeren eller bestyrelsen Der var ikke fremsat forslag. Ad 7) Fastsættelse af bestyrelsens vederlag Bestyrelsen indstillede, at vederlaget fastsættes uændret, dvs. kr for formanden, kr kr. for næstformanden og kr. l kr. for øvrige bestyrelsesmedlemmer.

6 Forslaget vedtoges. Ad 8) Valg af medlemmer til bestyrelsen, herunder formand og næstformand, samt orientering om bestyrelseskandidaters erhvervsmæssige baggrund og ledelseshverv i danske og udenlandske virksomheder De af Transportministeren valgte seks medlemmer af bestyrelsen var på valg. Alle seks bestyrelsesmedlemmer genopstillede. Der henvistes til årsrapporten vedrørende disses ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder. Alle seks bestyrelsesmedlemmer genvalgtes for en periode på l år, herunder Anne Birgitte Lundbolt som formand og Michael Fieiseher som næstformand. Frem til næste ordinære virksomhedsmøde (2013) sidder således Anne Birgitte Lundbolt (formand), Michael Fieiseher (næstformand), Helge Mortensen, Charlotte Antonsen, Birthe H. Rask, Kurt Thyregod i bestyrelsen. Dirigenten oplyste, at de medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer som er valgt for en periode på 4 år - er tiltrådt bestyrelsen i marts Frem til det ordinære virksomhedsmøde i 2015 sidder således Johan Chr. Ohrt, Søren Beck, Karsten Baagø. Ad 9) Valg af statsautoriseret revisor Som statsautoriseret revisor for Naviair valgtes Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Ad lo) Eventuelt Der forelå intet til behandling. Michael Bi re h takkede Naviair for et godt samarbejde og for et godt resultat i Virksomhedsmødet hævet.

Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch.

Transportministeriet var repræsenteret v Iselskabsdirektør Michael Birch. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 30. april 2014 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Transportministeriet

Læs mere

pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr

pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR pen 20. april 2015 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. DenDanske

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR

REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVlAIR Den 19. april2016 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 18. marts 2019 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup.

Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr ) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. REFERAT AF ORDINÆRT VIRKSOMHEDSMØDE I NAVIAIR Den 25. april 2018 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Naviair (CVR-nr. 26 05 97 63) på selskabets adresse, Naviair Alle l, 2770 Kastrup. Den Danske

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup. Dirigent Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Dirigent 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S, CVR REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TV 2/DANMARK A/S Den 28. april 2010 afholdtes ordinær generalforsamling i TV 2/DANMARK A/S, CVR nr. 10 41 34 94, på selskabets adresse Rugaardsvej 25, 5100 Odense

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni 2015 Halvårsrapport Perioden 1. januar 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal... 5 Ledelsespåtegning... 6 Resultatopgørelse... 7 Balance...

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 2. april 2019 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2019 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 2. april 2019,

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Referat af ordinært virksomhedsmøde i DanPilot 2017 Den 26. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i DanPilot (CVR nr. 30071735), hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København

Læs mere

Årsrapport Årsrapport 2011

Årsrapport Årsrapport 2011 Årsrapport 2011 Årsrapport 2011 Indhold Om Naviair...3 Hoved- og nøgletal...4 Vigtige begivenheder i 2011...5 Ledelsens beretning...6 Regnskabsberetning...14 Naviair-familien...18 Naviairs ledelse...19

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG FORSYNING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup

Halvårsrapport. Perioden 1. januar 30. juni CVR. nr Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup Halvårsrapport Perioden 1. januar CVR. nr. 26 05 97 63 Naviair Allé 1 DK-2770 Kastrup 1 Indhold Regnskabsredegørelse... 3 Anvendt regnskabspraksis... 4 Ejerforhold i Naviair... 4 Hoved- og nøgletal...

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. KØBENHAVN. AARHUS. LONDON. BRUXELLES BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 10. oktober 2014, klokken 10.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG VARME A/S CVR-NR. 32662498 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Varme A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SESKABETS FORMÅL

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR

VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR VEDTÆGTER FOR ESBJERG FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR 32662579 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune.

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017

BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Side 1 af 5 BRØNDBYERNES I.F. FODBOLD A/S CVR-nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 30. marts 2017 SELSKABSMEDDELELSE NR. 08/2017 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 30. marts 2017,

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Grøn Energi A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse

1. Ledelsesberetning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Forelæggelse af årsrapport og koncernregnskab til godkendelse År 2014, den 17. december, kl. 16.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Ambu A/S i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Til stede var 181 personer med adgangskort, heraf 129 med

Læs mere

Forretningsplan

Forretningsplan Forretningsplan 2012-2016 Forretningsplan 2012-2016 Mod endnu højere mål I 2011 kunne vi fejre vores første fødselsdag som selvstændig offentlig virksomhed (SOV). Det første år med den nye status blev

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED Side 2 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS. 1.2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013

Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S. CVR.: (dato) 2013 Vedtægter Vordingborg Fjernvarme A/S CVR.: 30 69 24 46 (dato) 2013 VEDTÆGTER FOR VORDINGBORG FJERNVARME A/S CVR-NR. 30 69 24 46 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Vordingborg Fjernvarme A/S. 2. FORMÅL 2.1

Læs mere

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d.

Vedtægter. Roskilde Forsyning Holding A/S. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsansvarlig Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Sagsbehandler Pernille Aagaard Truelsen Partner, advokat (L), ph.d. Åboulevarden 49, 4. sal 8000 Aarhus C Telefon: 86 18 00 60 Mobil:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991

VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 VEDTÆGTER FOR ESBJERG VAND A/S CVR-NR: 32660991 Side 2 1. SELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets navn er Esbjerg Vand A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Esbjerg Kommune. 2. SELSKABETS FORMÅL 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S VEDTÆGTER FOR FREDENS BORG AFFALD A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune. 1.3 Selskabets formål

Læs mere

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent.

Advokat Philip Nyholm fra DANDERS & MORE Advokatfirma blev præsenteret og valgt som dirigent. Dato: 30. april 2018 Årets meddelelse nr.: 10, CVR-nr. 26791413 Mandag, den 30. april 2018, kl. 10:00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S, CVR-nummer 26791413, hos DANDERS & MORE,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE SERVICE FORSYNING A/S (CVR NR.31 48 04 34) N:\Selskaberne\Bestyrelsesmøder\2013\35-18 JUNI 2013\Faxe Service AS\Pkt. 6 - bilag - Vedtægter Faxe Forsyning (Service) 200513.docxC:\Users\rfj\Desktop\Faxe

Læs mere

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010

Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Offentliggjort til NASDAQ OMX Copenhagen via Company News Service den 28. april 2010 Property Bonds VIII (Sverige II) A/S, CVR-nr. 29 21 33 64 ( Selskabet ) Referat fra ordinær generalforsamling d. 28.

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. 46 mio. fordelt på aktier á kr. 1 eller multipla heraf. Der udstedes ikke ejerbeviser. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 04 73 12 1.

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna

REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna 1 REFERAT fra generalforsamlingen i PostNord AB (publ), org. nr. 556771-2640, afholdt den 23. april 2015 kl. 11.00 i selskabets lokaler i Solna I oversættelsen af denne regnskabsmeddelelse der udvist den

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København.

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i Blue Vision A/S fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dato:. 28. april 2017 Årets meddelelse nr.: 5 Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i fredag den 28. april 2017, hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København. Dagsordenen var følgende:

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S.

UDKAST VEDTÆGTER. 30. april 2014 FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Spildevand A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL SPILDEVAND A/S CVR-NR. 32 14 59 14 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

Årsrapport 2013. Årsrapport 2013

Årsrapport 2013. Årsrapport 2013 Årsrapport 2013 Årsrapport 2013 Indhold Om Naviair...3 Hoved og nøgletal...4 Vigtige begivenheder i 2013...6 Ledelsens beretning...7 Regnskabsberetning... 18 Naviair-familien... 21 Naviairs ledelse...

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

1 Åbning af generalforsamlingen Bestyrelsesformand Christian Jansson åbnede generalforsamlingen.

1 Åbning af generalforsamlingen Bestyrelsesformand Christian Jansson åbnede generalforsamlingen. 1 Note: I oversættelsen af dette dokument er udvist den største omhyggelighed. Den svenske tekst er dog gældende, såfremt misforståelser måtte opstå ved den danske oversættelse REFERAT fra generalforsamlingen

Læs mere

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT CARLSBERG A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT Den 14. marts 2018, kl. 17.00, afholdt selskabet ordinær generalforsamling på Glyptoteket, Dantes Plads 7, 1556 København V, med følgende Dagsorden: 1. Beretning

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.

UDKAST. 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S. C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning. UDKAST 29. januar 2010 VEDTÆGTER FOR HALSNÆS KOMMUNALE VARMEFORSYNING A/S C:\pdf995\input\ibnpkt 23 bilag 16 - bilag 15 vedtægter varmeforsyning.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 21. marts 2013 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2013 Selskabsmeddelelse nr. 490 Den 21. marts 2013 afholdt DSV ordinær generalforsamling. Dirigentens referat i form af udskrift af forhandlingsprotokollen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FREDENSBORG FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Fredensborg Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Fredensborg Kommune.

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S

Protokollat for ordinær generalforsamling. HOFOR Forsyning Holding P/S Protokollat for ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S År 2019, tirsdag den 28. maj 2019 kl. 18.45 blev der holdt ordinær generalforsamling i HOFOR Forsyning Holding P/S, CVR nr. 26 85

Læs mere

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017

Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 9500114 HED/tich Referat af ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden 2017 Den 27. april 2017 blev der afholdt ordinært virksomhedsmøde i Nordsøenheden (CVR-nr. 31 41 22 42) hos Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR )

VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR ) VEDTÆGTER FOR FAXE AFFALD A/S (CVR. NR. 34 08 47 42) 1. Selskabets navn, hjemsted og formål Side 2 1.1 Selskabets navn er Faxe Affald A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Faxe Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S.

VEDTÆGTER. UDKAST 30. april 2014 FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR NAVN OG HJEMSTED. 1.1 Selskabets navn er Egedal Forsyning A/S. Horten Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 156691 UDKAST 30. april 2014 VEDTÆGTER FOR EGEDAL FORSYNING A/S CVR-NR. 32 65 89 89 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Selskabets

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46

VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS. CVR. nr.: 32 87 89 46 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING APS CVR. nr.: 32 87 89 46 1. SELSKABETS NAVN, OG HJEMSTED OG FORMÅL 1.1 Selskabets navn er Ishøj Forsyning ApS. Selskabets binavn er Ishøj Service ApS (Ishøj Forsyning ApS).

Læs mere

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen.

Bestyrelsen havde i henhold til vedtægternes 8.1 udpeget advokat Christina Bruun Geertsen som dirigent for generalforsamlingen. BERLIN IV A/S, CVR-NUMMER 29 14 98 60 Den 8. oktober 2015, klokken 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i Berlin IV A/S hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, DK-2100 København Ø. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr

Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr Vedtægter FS Finans I A/S, CVR-nr. 34479097 Side 2 Vedtægter 1 Selskabets navn og formål 1.1 Selskabets navn er FS Finans I A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet FS Finansselskabet A/S.

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR

GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR Advokatanpartsselskab J.nr. 19216 om/emn GENERALFORSAMLINGSREFERAT SKAKO A/S CVR-NR. 36440414 År 2016, den 18. april kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Skako A/S på selskabets adresse i Faaborg.

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967

REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Advokat:firrna Dato J.nr. 3D. april 2D14 1188D9-#DokID# REFERAT GENERALFORSAMLING DEN 25. APRIL 2014 HERNING VAND A/S CVR 35385967 Den 25. april 2014 kl. 9,00 afholdtes der på selskabets adresse Ålykkevej

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos

Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos Den 30. marts 2011 kl. 10.00 afholdtes ordinær generalforsamling i H. Lundbeck A/S, CVR-nr. 5675 9913, hos H. Lundbeck, Ottiliavej 9, 2500 Valby. Bestyrelsens formand Per Wold-Olsen indledte generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter. Fanø Vand A/S

Vedtægter. Fanø Vand A/S Vedtægter Fanø Vand A/S Indhold 1. Navn... 3 2. Hjemsted... 3 3. Formål... 3 4. Aktiekapital... 3 5. Udbytte... 3 6. Generalforsamling... 3 7. Bestyrelsen... 4 8. Direktør... 4 9. Vedtægtsændring... 5

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at dets opgaver udføres effektivt under hensyntagen til sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR GREVE RENOVATION A/S CVR-nr. 32 26 85 36 1. SELSKABETS

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Furesø Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Furesø Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S

Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Meddelelse. Bestyrelsen Algade 16 4000 Roskilde 5. april 2011 Indkaldelse og fuldstændige forslag til ordinær generalforsamling i Roskilde Bank A/S Bestyrelsen for Roskilde Bank A/S, CVR-nr. 31 63 30 52,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Årsrapport Årsrapport 2012

Årsrapport Årsrapport 2012 Årsrapport 2012 Årsrapport 2012 Indhold Om Naviair...3 Hoved- og nøgletal...4 Vigtige begivenheder i 2012...6 Ledelsens beretning...7 Regnskabsberetning... 16 Naviair-familien... 19 Naviairs ledelse...

Læs mere

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro.

DALBO a.m.b.a. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Referat fra det ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2018, som blev afholdt i fælleshuset, Birkeparken 24, 6230 Rødekro. Tilstede: Der deltog 22 repræsentanter af i alt 28 mulige. Herudover deltog

Læs mere

26. april 2014 VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S. CVR-nr Advokataktieselskabet Horten CVR

26. april 2014 VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S. CVR-nr Advokataktieselskabet Horten CVR 26. april 2014 VEDTÆGTER FOR FURESØ FORSYNING HOLDING A/S CVR-nr. 33 05 62 65 Advokataktieselskabet Horten CVR 16997404 1. SELSKABETS NAVN HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er Furesø Forsyning

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter

HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S. Vedtægter HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S Vedtægter 18. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK FORSYNING HOLDING A/S CVR-NR. 33 03 26 33 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Forsyning Holding A/S. 1.2 Selskabets binavn

Læs mere

Generalforsamling. Mandag den 18. april Scandic Copenhagen

Generalforsamling. Mandag den 18. april Scandic Copenhagen Generalforsamling Mandag den 18. april 2016 Scandic Copenhagen Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Lars Svenning Andersen 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen om pensionskassens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212

VEDTÆGTER. for. Tryg A/S. CVR-nr. 26460212 VEDTÆGTER for Tryg A/S CVR-nr. 26460212 1 Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er "Tryg A/S". Selskabet driver også virksomhed under binavnene TrygVesta A/S og Tryg Vesta Group A/S. 2 Selskabets

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Generalforsamlingen besluttede, at fotografering samt lyd- og billedoptagelser ikke var tilladt under generalforsamlingen.

Generalforsamlingen besluttede, at fotografering samt lyd- og billedoptagelser ikke var tilladt under generalforsamlingen. 1 I oversættelsen af denne regnskabsmeddelelse er der udvist den største omhu. Den svenske tekst er dog gældende, såfremt misforståelser måtte opstå ved den danske oversættelse. REFERAT fra generalforsamlingen

Læs mere

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S. CVR. nr.:

07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S. CVR. nr.: 07. maj 2013 VEDTÆGTER FOR ISHØJ FORSYNING HOLDING A/S CVR. nr.: 32 89 03 34 I:\ISHOJ FORSYNING\Dokumenter\Vedtægter revideret 2013.04.10\Vedtægter Ishøj Forsyning Holding AS (1).doc 1. SELSKABETS NAVN

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd

VEDTÆGTER. for. Erhvervshus Fyn P/S. CVR-nr Sagsnr MMR/ jd VEDTÆGTER for Erhvervshus Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0033 MMR/ jd 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Erhvervshus Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Business Region Funen P/S. 1.3. Selskabets

Læs mere

Vedtægter. for. UdviklingVejen

Vedtægter. for. UdviklingVejen VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 vejen@advodan.dk sikkermail6600@advodan.dk CVR-nr. 25 57 52 88 Sag nr. 670-17625-JWN Vedtægter for UdviklingVejen Navn og hjemsted UdviklingVejen er

Læs mere

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013

HOLBÆK SERVICE A/S. Vedtægter. 19. december 2013 1 HOLBÆK SERVICE A/S Vedtægter 19. december 2013 VEDTÆGTER FOR HOLBÆK SERVICE A/S CVR-NR. 33 03 28 38 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Holbæk Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Holbæk Kommune.

Læs mere

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011

UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 Til Nasdaq OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 4-2011 Skive, 22. marts 2011 UDDRAG AF REFERAT AF SPARBANKs ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 22. MARTS 2011 År 2011, den 22. marts, afholdtes kl. 17.30

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg

Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg Til stede var: Generalforsamling i DanFiber A/S Onsdag, den 4. maj 2011 Hos DanFiber A/S, Søborg Bestyrelsen: Direktør Peter Thorup Hovgaard (PTH), formand Vicedirektør Birger Johansson (BJ) Executive

Læs mere

Forretningsplan 2013-2017

Forretningsplan 2013-2017 Forretningsplan 2013-2017 Forretningsplan 2013-2017 Grundlæggende styrke trods svage konjunkturer På to vigtige områder blev 2012 et markant år for Naviair med tiltag, som vil medføre betydelige forbedringer

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc

VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S. W:\43637\145002\ doc VEDTÆGTER FOR ARWOS SERVICE A/S W:\43637\145002\000054.doc 1. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Side 2 1.1 Selskabets navn er ARWOS Service A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Aabenraa Kommune. 1.3

Læs mere