KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!"

Transkript

1 Lunderskov, den 24. august 2016 KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! VOGNE KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic, som er blevet børnefamiliernes store favorit, den veludstyrede Ædelsten-serie, luksuriøse Royal, rummelige Hacienda med høj komfort og virkelig store arealer samt Imperial en unik serie i den absolutte premiumklasse. Op til sæsonen 2017 præsenterer vi vores stærkeste modelprogram nogensinde med endnu flere modeller! Vi præsenterer en helt ny planløsning til Royal og Imperial. Det er en videreudvikling af vores populære 630 E- TDL som er blevet udstyret med et stort og indbydende køkken i vognens forreste del. I Royal 630 FK er der et stort komfur med fire blus som standard, og Imperial 630 FK er udstyret med en eksklusiv induktionskogeplade. Helt unik årgang 2017-model; Royal og Imperial 630 FK med et stort og indbydende køkken i vognens front. Vi ved, at der er mange KABE-ejere som interesserer sig for madlavning og holder af at tilbringe tid i campingkøkkenet. Og er man en af dem, bør man helt klart se lidt nærmere på Royal og Imperial 630 FK. I 630 FK er køkkenet placeret i vognens forende, og det betyder, at man er i direkte kontakt med vennerne udenfor. Her er plads til at arbejde og en standard som ligner køkkenet derhjemme i huset eller lejligheden, med en rigtig emhætte, fortæller Steen Rasmussen fra importøren Intercamp i Lunderskov. Siddegruppen er maksimeret så der er plads til mange, og den er placeret midt i vognen. Bag de to enkeltsenge er der et veludstyret badeværelse i hele vognens bredde med en separat brusekabine. Ny børneværelsesvogn KABEs Classic-serie er virkelig blevet en stor succes, og stadig flere kundekategorier får øjnene op for den. I 2017 supplerer vi Classic-udvalget med to helt nye modeller: Rejseglade og praktiske Classic 560 XL med dobbeltseng og 780 DGDL som er en stor og bekvem børneværelsesvogn.

2 Til trods for at Classic ikke koster mere end mange vogne på markedet, er det en campingvognsserie, som er udstyret med alt, hvad der er nødvendigt til en aktiv udnyttelse hele året rundt. Classic plejer at tiltale de fleste der prioriterer ægte KABE-kvalitet og vil have en fleksibel og sikker vogn til en meget konkurrencedygtig pris. Med den nye 780 DGDL har de unge familier fire forskellige veldisponerede børneværelsesvogne at vælge imellem i KABEs børnevenlige Classic-program. Vores 560-, 600-, 660- og 780-modeller varierer i størrelse og planløsning, men er alle fire udformet specielt til børnefamilier med en bekvem dobbeltseng samt et separat børneværelse med køjeseng i to eller tre etager, forklarer Steen Rasmussen. I Classic 780 DGDL har børnene desuden deres egen siddegruppe med en fin hjørnesofa til hyggestunder med leg og indendørs aktiviteter. Her er også godt med opbevaringsplads til hele familien og en rummelig U-sofa med et stort bord i vognens forreste del. Classic-serien er udvidet med to nye planløsninger. Den populære 560 XL fra Ædelsten- og Royal-serien samt 780 DGDL med stor børneværelsesafdeling.

3 Den nye Classic 560 XL Også til et par på langfart eller til familien som nogle gange har medfølgende børn eller overnattende gæster, er der en interessant Classic-nyhed i Den komfortable 560-model med enkeltsenge får nu selskab af 560 XL, et alternativ med dobbeltseng bagerst i vognen. Classic er en grundmodel med KABE-kvalitet hele vejen igennem. Den indvendige karosserilængde er kun 550 centimeter, men Classic 560 XL har en planløsning der udnytter vognens areal på en særdeles effektiv måde. Den U-formede siddegruppe byder på god plads til samvær og afslapning og kan naturligvis også omdannes til seng. Classic 560 XL fås i to vognbredder: 230 centimeter samt King Size-udførelsen som er 250 centimeter bred. De fleste vælger nok King Size som har en bredere seng og mere plads i vognen, mener Steen Rasmussen og tilføjer at KABE var først med 250 cm brede campingvogne, hvilket nu er blevet den nye standardbredde for samtlige KABEs campingvogne. De fleste af modellerne fås også i bredden 230 cm.

4 KABEs campingvogne har gennemgået flere designændringer Eksteriøret på Imperial-vognene har fået et mere kraftfuldt design på ydervæggene, og samtlige modeller er udstyret med KABEs nye karakteristiske og elegante design med de slanke baglygter. Også interiøret er blevet opdateret. En af de store nyheder i 2017 på Royal-, Hacienda- og Imperial-serierne er, at de som standard nu bliver udstyret med Smart D, KABEs intelligente betjeningspanel som styrer og overvåger alle campingvognens funktioner og desuden kan opkobles til mobilen via en app. KABE har udviklet Smart D sammen med Dometic, og systemet bygger på samme principper som nutidens computerstyrede elsystemer i personbiler. KABE Smart D har hidtil kun været installeret i KABEs autocampere, men nu bliver det standard i KABE s Royal-, Hacienda- og Imperial-campingvogne. Ved hjælp af betjeningspanelet i Smart D kan du styre campingvognens varme, belysning, aircondition eller Air Vent. Du kan også holde tjek på spændingsniveauet i elsystemet. Systemet har alarmfunktioner som fortæller dig når det er tid til service, eller hvis der er gået en sikring. KABE Royal, Hacienda og Imperial får i 2017 ny hvid farve på overskabslågerne i fronten. I Royal, Hacienda og Imperial er SMART-D elsystem standard.

5 KABE Smart D Remote Systemet kan også fjernstyres med appen KABE Smart D Remote via en skytjeneste, hvilket giver en sikker opkobling. Så indgår der en Wi-Fi-router med modem, som gør dig stabilt opkoblet på hele turen. Og du kan naturligvis også streame lyd og billeder til computer og fjernsyn. KABE Smart D Remote er standard i Imperialserien og kan bestilles som tilvalg til alle Royal- og Hacienda-vogne. Enkelt og problemfrit Det skal være enkelt og problemfrit at være KABE-ejer. Fra og med årgang 2017-modellerne bygges alle KABEs campingvogne på et chassis med selvjusterende bremser. Det indebærer, at det ikke er nødvendigt at udføre justeringer ved det årlige serviceeftersyn. Alt interiør til campingvognen er fremstillet på Kabes egen snedkerværksted i Tenhult. KABE gør sig umage for at finde materialer, som er elegante og lette at vedligeholde. I 2017 præsenterer KABE blandt andet en ny elegant laminatbordplade i køkkenet i alle modeller. Royal og Imperial er blevet udstyret med en eksklusiv højblank hvid folie på overskabslåger og hjørnedele ved siddegruppen foran. Designændringer af interiøret En rundtur inde i de nye vogne viser flere designændringer som ud over ændringer i udseende og stil også giver praktiske fordele. Et sådant eksempel er den nye ophængningsliste under overskabene i køkkenet, med to kroge til redskaber eller måske plads til en dekorativ hvidløgsranke. Listen er en del af et fleksibelt system, som kan udvides med flere detaljer. Standard i alle vogne bortset fra Classic-serien. Imperial udstyres med et nyt komfur fra Thetford, som er nedfældet i bordpladen, og Royals komfur med fire blus og ovn er i en ny udførelse med en kraftig rist. Induktionskogepladen er smukt nedsænket i laminatbordpladen i 2017-modellen. I samtlige modelserier har sofaerne foran fået bløde afrundede hjørner, som giver en øget fornemmelse af plads og bidrager til en indbydende og hyggelig stemning. Den nye runde form følges op i listerne på overskabene. I alle garderober ved indgangen er der nu en knage som supplement til bøjlestangen. Dørene til toiletområdet i GLE-modellerne har fået nydesignede håndtag med magnetlås, og køkkenet er i et nyt lækkert funktionelt design. Forbedringer som viser KABEs omhu med detaljerne. Håndvasken i campingvognenes toilet er i en ny og moderne facon. Classic-serien udstyres med installerede højttalere i hjørneelementerne i den forreste del af vognen.

6 Hjørnet på sofaen foran har fået en afrundet form. GLE-modellens toilet har fået en mere massiv dør og et nyt stilrent håndtag med magnetlås. Slide-out sofa i den forreste siddegruppe er standard i Imperial og fås som tilvalg i Royal og Hacienda. Imperial-vognen med et nyt og endnu stærkere Innovation design Stribevis af tilvalg Vi har aldrig tidligere kunnet tilbyde vores kunder så mange forskellige valgmuligheder som i årgang modellerne, oplyser Steen Rasmussen og fortsætter: Udover årets nye campingvognsmodeller er der også flere smarte tilvalg som gør det nemmere for dig at finde en KABE, som passer til netop dig og din familie. Classic, Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial er fem forskellige campingvognsserier med varierende udstyr som standard. De enkelte modelserier kan suppleres med en række smarte tilvalg, men i KABEs mest eksklusive vogne er der forskelligt standardudstyr, som ikke kan fås som tilvalg i de andre modelserier. Mikrobølgeovn, airconditionanlæg eller et cykelstativ er eksempler på tilbehør, som din forhandler altid kan hjælpe dig med at installere, når du køber en campingvogn fra KABE, og der er meget mere. I serierne Royal, Hacienda og Imperial indgår ATC, et elektronisk stabiliseringssystem, som standard. Når du køber en campingvogn i Ædelsten-serien tilbyder vi ATC som et muligt tilvalg, forklarer Steen Rasmussen. Cinderella miljøtoilet KABE lancerer i årgang 2017-modellerne et helt nyt tilvalg: Cinderella miljøtoilet som er et forbrændingstoilet hvor urin m.m. forbrændes ved høj temperatur. Alt hvad der bliver tilbage, er lidt aske. Forbrændingen foregår i et lukket brændkammer, og udstødningen ledes ud gennem et aftræksrør. Løsningen er miljøvenlig, lugtfri og

7 hygiejnisk. Toilettet kræver hverken vand eller afløb, alt affald forbrændes ved en høj temperatur, og der bliver kun en lille portion aske tilbage. Toilettet har et lukket luftsystem som minimerer kold træk i toiletrummet. Al luft hentes udefra via et særligt rør luften hentes ikke fra toiletrummet, hvilket ville kunne medføre afkøling af rummet. KABE Cinderella miljøtoilet er udstyret med et informationsdisplay. Displayet giver dig løbende information om brugen af toilettet og vil også give besked, når det er på tide at tømme askebeholderen. KABE Cinderella miljøtoilet har også et antibakteriel sæde som standard. Fordele ved et forbrændingstoilet: Intet vand eller afløb Lugtfrit og optager kun lidt plads Fås til både el og gas Nem affaldshåndtering (aske) Ingen kemikalier eller tilsætningsstoffer Kræver ikke et opvarmet rum Kapacitet op til 12 personer/døgn Produktet er CE-mærket og godkendt af SEMKO Fås kun som tilvalg til campingvognenes TDL-modeller. Ny fordelagtig komfortpakke til Classic- og Ædelsten-serien En nyhed i 2017 er KABEs fordelagtige komfortpakke til campingvognene i Classic- og Ædelsten-serierne. I komfortpakken indgår et ekstra stort køle/fryseskab, Bluetooth-stereo, udvendig serviceklap samt en stor Heki II tagluge. I Ædelstens-serien indgår også nakkestøtter til siddegruppen. Tag en snak med din forhandler, og få flere oplysninger og gode råd omkring dit valg af campingvogn fra KABE!

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE

NYHEDER: KABE CAMPINGVOGNE Lunderskov, den 17. august 2017 NYHEDER: KABE VOGNE 2018 Til modelåret 2018 præsenterer KABE et helt nyt karosseri til campingvognene i Ædelsten-, Royal-, Imperial- og Hacienda-serierne. Det nye eksteriør

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn!

VEGA2017/2018. Danmarks billigste campingvogn! VEGA2017/2018 Danmarks billigste campingvogn! VeGA 295 En lille vogn og lav totalvægt med alt det nødvendige. Hævetaget skaber både luft og en større ståhøjde, så vognen opleves rummelig. Modellen leveres

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010

Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 PRESSE CAMPING August 2009 1/13 Funktionalitet og nyt udseende på Bürstner campingvogne i 2010 Den stagnerende efterspørgsel på nye campingvogne har medført, at Bürstner har strømlinet modelprogrammet.

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

KABE 2017: VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE! AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV CHARLOTTE PERRELLI:

KABE 2017: VORES STÆRKESTE MODELPROGRAM NOGENSINDE! AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV CHARLOTTE PERRELLI: Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Nr. 1/2017 Nyheder 2017 CHARLOTTE PERRELLI: AUTOCAMPEREN FRA KABE LEVERER AFKOBLING I ET KRÆVENDE TURNÉLIV KABE

Læs mere

Action 361 LH. Ny indretning

Action 361 LH. Ny indretning Action 361 LH Ny indretning Pris kr. 109.980,- Glasfibertag Glasfibersider 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget Radio med CD Søjlebordstativ Dekorative puder

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

Veludstyret fra begyndelsen.

Veludstyret fra begyndelsen. TILBEHØR 2008 Smart, indbygget garderobe med tv-beslag. Drømmeskønne senge med indstillelig hovedende. Et veludstyret og moderne køkken, der spreder madglæde. Veludstyret fra begyndelsen. En Cabby er allerede

Læs mere

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN

KARAKTEREN GØR FORSKELLEN design in motion KARAKTEREN GØR FORSKELLEN Collect Beauty. STILFULD, FASCINERENDE, MODERNE: ETRUSCO ER DEN SKØNNESTE MÅDE AT OPDAGE VERDEN PÅ. HJEMME - SELV PÅ REJSEN Collect Moments. DYK NED I ETRUSCOS

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

PRISLISTE CAMPINGVOGNE

PRISLISTE CAMPINGVOGNE PRISLISTE CAMPINGVOGNE ALT DETTE INDGÅR I VORES SERIER Belastningsvagt LED-belysning i garderobeskabe, sengeskuffe, lastluge og gaskasse Mere luksuriøs bordplade 2-DIN stereo cd/dvd Bluetooth Gasovn Gasudtag

Læs mere

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken.

I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. K økkenindretning A-B-C I det følgende har vi samlet nogle råd, der giver et godt beslutningsgrundlag for at planlægge et køkken. Tilberedningsplads Der skal være god bordplads til tilberedning mindst

Læs mere

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C 2014 ADRIA AVIVA DIMENSIONER OG VÆGT 390 PS 495 LX 490 CP 495 LM Egenvægt ( kg ) 785 1.060 1.050 1.250 Køreklar vægt ( kg ) 835 1.120 1.110 1.310 Max. tilladt totalvægt ( kg ) 1.100 1.350 1.350 1.500 Indvendig

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

Caravans 2011 Kompakt-klasse

Caravans 2011 Kompakt-klasse Caravans 2011 Kompakt-klasse 80 år En ven af familien Kære læser, Ikke uden min familie sagde Arist Dethleffs til sig selv i 1931 og opfandt campingvognen, fordi han ville have sin familie med sig på sine

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

Aircondition Fresh Jet FJ kr. Alufelger 660, kr. Bagasjeluke B kr. Bagasjeluke B785 1, kr

Aircondition Fresh Jet FJ kr. Alufelger 660, kr. Bagasjeluke B kr. Bagasjeluke B785 1, kr Prisliste 2017 KABE Campingvogner Classic Pris, NOK Tandem Standard King Size Classic 470 XL 275 300 kr 290 400 kr Classic 520 XL 291 600 kr 307 500 kr Classic 560 GLE 321 900 kr 338 800 kr Classic 560

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

Prisliste 2017 Pr

Prisliste 2017 Pr Prisliste 2017 Prisliste 2017 Pr. 01.09.2016 Autocampere - Fiat Ducato MultiJet Light Modell 2,3 l 130 hk Modell 2,3 l 130 hk A 68 554.000 T 65 567.000 A 70 587.000 T 66 567.000 A 72 593.000 T 67 587.000

Læs mere

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn.

Læs mere

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design

Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Den nye ERIBA Nova: Innovativ konstuktion møder individuelt design Fås i to udstyrsvarianter. Den stråler ikke bare med forbedret teknik, men også i nye klæder. Rettere sagt i to nye klæder. For den velkendte

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

VENTO BRÆNDEOVNE November

VENTO BRÆNDEOVNE November VENTO BRÆNDEOVNE November 2017 1 Brændeovne i høj kvalitet med ren forbrænding Vento ovnene er bygget op med den mest moderne forbrændingsteknik, der både sikrer høj effektivitet, let daglig betjening

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

2007 Made for Denmark

2007 Made for Denmark 2007 Made for Denmark Når du vælger KABE får du kvalitet! KABE er Sveriges ældste campingvognsfabrik, som stadig er i produktion! Den første campingvogn blev bygget allerede i 1958, og siden da har KABE

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen.

Fransk elegance. Rapido er et godt bud på en autocamper til under de kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Fransk elegance Rapido er et godt bud på en autocamper til under de 900.000 kr. Ejvind Rasmussen har prøvekørt den nyeste af slagsen. Smukke linjer og god finish er kendetegnet for denne franske»boing«style.

Læs mere

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM

SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST BANG & OLUFSEN MULTIROOM SMUK LYD TIL ALLE RUM I DIT HJEM HELT TRÅDLØST TRÅDLØS MUSIK, HVOR ALT SPILLER SAMMEN NYE TONER DERHJEMME Bang & Olufsen Multiroom er et system af trådløse højttalere, som du kan placere forskellige steder

Læs mere

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 FINANSIERING INGEN VENTETID BARE AFSTED PÅ FERIE! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder,

Læs mere

KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG.

KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG. KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG. Altid et skridt foran KABE EN UNIK CAMPINGVOGN MANGE NYHEDER Vi har gjort det igen.også i 2014 er vi et skridt foran, præcis som vi har været

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

Tekniske Specifikationer

Tekniske Specifikationer Tekniske Specifikationer Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted med Deres nye vogn.

Læs mere

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008 BÜRSTNER 7.40.304 0 A 08/08 958 2008 Campingvogne 2009 Tekniske Specifikationer August 2008 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn. De kan næsten

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm.

MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET RUMBA SAMBA LIMBO. 120 cm. 60 cm. KR. 12.220,- RUMBA DYBE SKABE MED BUEDE FRONTER OG GOD PLADS BADERUMS- MØBLER I DANSK DESIGN OG KVALITET Hurtig og nem be st il li ng! MODERNE, SPÆNDENDE FORMER OG GOD FUNKTIONALITET I BADET KR. 10.565,-

Læs mere

Campingliv Nr. 2/2017

Campingliv Nr. 2/2017 Altid et skridt foran Magasinet til dig, der elsker campingvogne og autocampere. Campingliv Nr. 2/2017 KABE MA DE IN SWEDEN KABE 2017 EFTER SUCCESEN 630 FK SE NY ROYAL OG IMPERIAL 560 FK KABE SMART D VINDENDE

Læs mere

ar 2019 a P e dat Teknisk PRISLISTE

ar 2019 a P e dat Teknisk PRISLISTE PRISLISTE FØLGENDE INDGÅR FØLGENDE INDGÅR Nakkepude med logo, 2 stk. Belastningsvagt LED-belysning i alle garderobeskabe Mere luksuriøs bordplade CD/DVD med Bluetooth Gasovn Tagluge Heki De Luxe Kompressor

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination.

COMBINE. Combine 3. kurver. En spændende balance mellem materiale og form. Du skaber dit eget bord. Din perfekte kombination. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE At kombinere. Og vælge frit. At finde det sofabord, der passer allerbedst. Både til rummet. Funktionen. Og udtrykket. Sammen med sofa, puf eller lænestol. Til gruppen

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

tekniske data adria caravans 2012

tekniske data adria caravans 2012 tekniske data adria caravans 2012 alpina astella adora action altea 2 Fuld valuta Adria - dit førstevalg! I mere end 5 år har Adria leveret campingvogne til glade forbrugere. Som pioner på området sættes

Læs mere

tekniske data adria caravans 2013

tekniske data adria caravans 2013 tekniske data adria caravans 2013 Alpina Astella Glam Edition Adora Action Altea 2 Alpina skabt til at blive brugt året rundt 50 50 liter vandtank ALDE Centralvarme Vandbåren gulvvarme Glasfiberkarrosseri

Læs mere

Prisliste KABE Campingvogner

Prisliste KABE Campingvogner Prisliste 2017 KABE Campingvogner Vejl priser KABE modell 2017 i Norge. Alle priser er inklusive 25% m.v.a. Priser gjeldende fra 1 august 2016. KABE forbeholder seg rett til endringer av pris og produktutvalg

Læs mere

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2009 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 KABE 2009 Campingvognen, som altid har lidt mere at byde på INDHOLD Når du vil bo og rejse på første klasse... 5-6 Unikke løsninger... 6-7 Campingvogne, som

Læs mere

Fantastisk super luksus hus 650 m2 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 650 m2 / Grundstykke: 1600 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 5

Fantastisk super luksus hus 650 m2 08193, Bellaterra, Spanien () sup. 650 m2 / Grundstykke: 1600 m2 / Vær.: 5 / Badeværelser: 5 Type transaktion Salg Type ejendom Hus / Villa / Parcelhus Areal 650 m2 Grund 1600 m2 Værelser 5 Badeværelser 5 Pris 2.400.000 Reference Side 1 fra 20 Beskrivelse af ejendommen Fantastisk hus super luksus

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse

ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse ERGO Flot design, diskret ergonomi - det fremtidssikrede badeværelse Den største generation af ældre er på vej på pension. Bad & Design vil derfor, i samarbejde med VVS Partnerne, skabe et nyt marked for

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

- Copyright 2003 Campingland.dk. Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S. www.campingland.dk

- Copyright 2003 Campingland.dk. Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S. www.campingland.dk TEST AF ZIBRO PETROLEUMSKAMIN Sund varme i forteltet - Copyright 2003 Campingland.dk Tekst: Per Højgaard Fotos: Per Højgaard / PVG Scandinavia A/S www.campingland.dk TEST AF UDSTYR Sund varme i forteltet!

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips. LK Produkt. Duis autem vel eum iriure dolor

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips. LK Produkt. Duis autem vel eum iriure dolor El i dit køkken Inspiration og planlægningstips LK Produkt Duis autem vel eum iriure dolor Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle

Læs mere

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD SPORT Tekniske data SPORT Total længde inkl. trækstang (cm) * 596 596 640 666 686 728 Indvendig længde (cm) 400 400 444 470 490 532 Total bredde / indvendig bredde (cm) 232 / 216 232 / 216 232 / 216 232

Læs mere

Tradition OG FORNYELSE

Tradition OG FORNYELSE Tradition OG FORNYELSE Indhold LAMAs historie 04 Unikke egenskaber 06 Sengeserierne 08 LAMA First 10 LAMA Family 20 LAMA Premium 30 Tilbehør 40 Topmadrasser 42 Gavle 44 Ben 46 Priser 48 1939 I efterkrigstiden

Læs mere

CAMPINGVOGNE. Tekniske data & PRISLISTE

CAMPINGVOGNE. Tekniske data & PRISLISTE CAMPINGVOGNE 2017 Tekniske data & PRISLISTE Modeller & planløsninger Priser inkl. moms MODELBETEGENLSES FORKLARING 560 590 LB To separate enkeltsenge DB Dobbeltseng CTH Dobbeltseng med toilet i bagerste

Læs mere

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand

Totalhøjde / Indvendig ståhøjde. Maks teknisk tilladt totalvægt. Vægt i køreklar tilstand Prestige 495 UL www.hobby-caravan.de Samlede længde Teknisk tilladt total masse Samlet bredde 7.127 mm 1.500 kg 2.300 mm Sengepladser for voksne 4 Sengepladser til børn 0 Køleskab Super Slim Tower Tekniske

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en

Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en Hymer Nova 465 Alt hvad vi har samlet af erfaringer og know how i de sidste 50 år, står i vores Jubilæumsmodel Gold Edition. Og mere endnu. Vi vil gerne give en lille gave på vores 50 års fødselsdag-til

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

FUNKIS 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013

Prisliste 2013-2014 FLEXA White. Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Prisliste 2013-2014 FLEXA White Vejledende prisliste / Danmark Alle priser er inkl. moms Gældende fra 01-09-2013 Garanti, sikkerhed & kvalitet Sikkerhedstestet FLEXAs møbler er skabt til børn og gennemtænkt

Læs mere

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019.

Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Feriefonden Hørfred for medarbejdere i Hørsholm og Fredensborg kommuner. Feriefonden Hørfred har fire sommerhuse, som du kan leje i 2019. Link til hjemmesiden: www.hosfrede.dk/naar-du-har-fri-tilbud-til-dig/feriefonden-hoerfred

Læs mere

Hver Cabby er tilpasset efter det nordiske klima og er lige dejlig. at bo i, uanset om det er sommer eller midt om vinteren. Du

Hver Cabby er tilpasset efter det nordiske klima og er lige dejlig. at bo i, uanset om det er sommer eller midt om vinteren. Du 2011 At bo i campingvogn skal være noget, man længes efter. Det bliver det med Cabby, som er et trygt valg, når det er tid at vælge campingvogn. Takket være vores 45 år i branchen kan vi tilbyde en helårsvogn

Læs mere

Beyerland går ind med træsko på

Beyerland går ind med træsko på Beyerland går ind med træsko på Caravan Ringen føjer nu et nyt produkt til sit program. Det drejer sig om den hollandske Beyerland, som er en vogn i den lettere ende af både vægt- og prisskalaen. Fabrikken

Læs mere

KABE 2018 Verden er din

KABE 2018 Verden er din Verden er din KABE 60 ÅR PÅ VEJEN KABE har altid været et skridt foran. Opfanget drømme og udviklet teknik, design og løsninger, der har kunnet opfylde dem. I år fejrer vi 60 år i campinglivets tjeneste.

Læs mere

Pusleborde i topklasse

Pusleborde i topklasse DAN DRYER PUSLEBORDE Pusleborde i topklasse Komfort og hygiejne til offentlige puslerum HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER PUSLEBORDE Puslefaciliteter - med fokus på optimal

Læs mere

mobloliving moblomodules imagine - create - combine

mobloliving moblomodules imagine - create - combine mobloliving moblomodules moblomodules imagine - create - combine / 5 værelses lejlighed bestående af 4 moduler / 92 m2 moblomodules Sammensæt din drømmebolig, studiebolig, eller dit nye boligkompleks -

Læs mere

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering

MINIMAL 35M2 KONCEPT. Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering KONCEPT Vel tilrettelagt procedure fra indgået aftale til færdig levering med fast tid Produceret på fabrik uden påvirkning af vejr Spændende materialer med lang levetid Minimal vedligehold Kort montagetid

Læs mere

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning

Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning Gedser Fjernvarmes gode råd om opvarmning FJERNVARME ET GENBRUGSSYSTEM BOLIGENS RUM BRUG ALLE RADIATORER Princippet i en fjernvarmeforsyning er enkelt. Fra varmeværket pumper man opvarmet fjernvarmevand

Læs mere

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk STØBERIET RINGE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk Støberiet er et flot anlagt, visionært og bæredygtigt boligbyggeri i Ringe. Fyns Almennyttige Boligselskab opfører 46 boliger i Støberiet, fordelt

Læs mere

Katalog køkken, vitahus.no

Katalog køkken, vitahus.no Køkken. Køkkenet er en af de lidt større opgaver, hvor der er mange ting der skal vælges. Vi viser herunder de væsentligste ting. De viste produkter er vejledende. Dvs. at i det aktuelle tilfælde anvender

Læs mere

TEC 565 WELTBUMMLER. TECs store og rummelige. lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC.

TEC 565 WELTBUMMLER. TECs store og rummelige. lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC. TEC 565 WELTBUMMLER lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC. TECs store og rummelige vogn imponerer med en åben og imødekommende planløsning med siddegruppen bagerst

Læs mere

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv

gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv gør-det-selv køkken bad bryggers gør-det-selv INDHOLD Indledning 3 Køkken 4-15 Bad 16-23 Bryggers 24-25 Greb og låger 26-27 Enkelte elementer indgår ikke i lagersalgsprogrammet i Tvis gør-det-selv prislisten

Læs mere

Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten

Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten Pressemeddelelse 12. oktober 2016 Tag kontrol over dit hjem, mens du er på farten Omkring hver tredje bliver hjemme og venter, mens opvaskemaskinen, ovnen og vaskemaskinen er i gang og mere end halvdelen

Læs mere

TIPSTEKNIK. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden.

TIPSTEKNIK. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden. Astella Glam Edition fotograferet med Lillebæltsbroen i baggrunden. 50 Camping-fritid 10-12/2012 TIPSTEKNIK Adria med hang til luksus Astella Glam Edition er en splinterny serie fra Adria, hvor den slovenske

Læs mere

Bring bevægelse i køkkenet

Bring bevægelse i køkkenet Bring bevægelse i køkkenet Ergonomi i køkkenet For vor eget velbefindende og sundheds skyld stilles der krav til mulighederne for at arbejde i forskellige højder og arbejdsstillinger på jobbet. En sund

Læs mere

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor

KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor KØKKENBORDPLADER DuPont Corian FormaCor www.qualitybrands.dk K-bord/1301 Kundetilpassede bordplader QualityBrands.dk er din danske bordpladespecialist. Vores produktion foregår hos Danmarks ældste og mest

Læs mere

luksus og varme året rundt adria alpina

luksus og varme året rundt adria alpina Adria 375-1965 Adria Alpina 45th edition - 2010 luksus og varme året rundt adria Designet til familiens trivsel. Elegant og stilfuld Alpina opfylder kravene fra selv de mest erfarne campister. Den lever

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL.

BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL. BRAVIA AUTOCAMPER / FRITIDSBIL SWAN 699 Mercedes B SWAN B 1 cm DAG SWAN 599 NAT SWAN SWANdobbeltseng 636 197 x 10. Bravia Swan 599 - den kompakte model - lige under 6 meter, opbygget med tværstillet Ved

Læs mere

FLEX EN SOFA DESIGNET AF DIG. Dansk sofakoncept - produceret i Europa

FLEX EN SOFA DESIGNET AF DIG. Dansk sofakoncept - produceret i Europa FLEX PRISLISTE FLEX EN SOFA DESIGNET AF DIG En FLEX sofa kan skræd dersyes lige efter dit ønske. Du kan vælge imellem rigtige mange forskellige stof- og læder kvaliteter hver især i mange farver. Dansk

Læs mere

MATERIALER OG TILVALG - Foreløbig

MATERIALER OG TILVALG - Foreløbig MATERIALER OG TILVALG - Foreløbig KØKKEN Borform i Garnisonshaven Boform bidrager til Garnisonshavens smukke lejligheder med kvalitet og funktionelt design. Med respekt for ejendommens historie og sjæl

Læs mere

IDdesign flex en sofa til dig!

IDdesign flex en sofa til dig! IDdesign flex en sofa til dig! sofa koncept 1 personlige din helt sofa din sofa er vel nok stuens mest personlige møbel. det er her du trækker dig tilbage, når du skal slappe af og lade op. her du hygger

Læs mere

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk

Bad møbler. ront. Night Light Compact Class. ompact. Front. Night Light. Class. www.cassoe.dk Bad møbler Front Night Light Compact Class www.cassoe.dk ront Night Light ompact Class www.cassoe.dk FROnt JUStERBAR OPhÆngningS- SYStEM UDSKÆRing til AFLØB Super stærk låge i hvid folie med integreret

Læs mere

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken

E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken YouSee E/F Grønnehavegaard har indgået en fordelagtig aftale med YouSee om følgende produkter: 1) TV-pakke Grundpakken 2) Bland Selv 3) Forenings Bredbånd 4) Mobilfordele Aftale om TV-pakke Grundpakken

Læs mere