LØRDAG DEN 20. JUNI 2009 på Nyborg Strand Hotel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LØRDAG DEN 20. JUNI 2009 på Nyborg Strand Hotel"

Transkript

1 Referat af repræsentantskabsmøde LØRDAG DEN 20. JUNI 2009 på Nyborg Strand Hotel

2 Dansk Håndbold Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Brøndby, den 1. juli 2009 Journalnummer kkc af Repræsentantskabsmøde lørdag den 20. juni 2009 på Nyborg Strand Hotel Formand Per Rasmussen bød velkommen til Dansk Håndbold Forbunds ordinære repræsentantskabsmøde Velkommen til repræsentanter, gæster, sponsorer, journalister og den del af personalet der var til stede, samt ikke mindst DIF s næstformand Preben Staun. Per Rasmussen bad alle om at rejse sig for at mindes tidligere topdommer Henning Svensson, der afgik ved døden 22. december Der blev holdt et øjebliks stilhed for at ære Henning Svenssons minde. Punkt 1 Valg af dirigent Jens Bertel Rasmussen blev på forslag fra bestyrelsen valgt til mødets dirigent. Jens Bertel Rasmussen takkede for valget og konstaterede at repræsentantskabsmødet var lovligt indvarslet samt at ændringsforslag og forslag til ændringsforslag var modtaget af DHF s administration indenfor tidsfristen i henhold til lovenes 11. Repræsentanterne blev registreret ved opråb. 49 repræsentanter var fremmødt ved mødets start, mens repræsentant nr. 50 mødte lidt senere, og således var alle 50 repræsentanter til stede under mødet. Stemmetællere og kontrollanter blev herefter udpeget. Punkt 2 Formanden aflægger beretning Per Rasmussen lagde ud med at henvise til finanskrisen der ramte i august 2008, forbund såvel som foreninger, elite såvel som bredde. DHF har siden midten af maj været det store samtaleemne i landets medier. Mange kritiske ord er blevet brugt om DHF, men formanden understregede at der også sker mange gode ting i DHF og mange af de udfordringer der rammer er ofte situationer hvor DHF ikke er direkte involveret i første omgang. Disse situationer forsøges løst på den mest hensigtsmæssige måde til gavn for alle parter. Turneringsåret 2008/2009 blev spillet med en ny turneringsstruktur i Liga og 1. division, med stor succes og mange spændende kampe i slutspillet. Formanden ønskede Viborg HK s damer tillykke med det danske mesterskab og sejren i Champions League, samt FCK Håndbolds damer med sejren i Cupwinners Cup. Der var også tillykke til KIF Håndbolds herrer med DM-titlen. Selvom det stadig er på damesiden at de største europæiske triumfer høstes, udtrykte formanden stor tillid til at de danske herreklubber også snart vil blande sig i toppen af de europæiske turneringer.

3 Dansk Håndbold Forbund 2 Repræsentantskabsmøde 2009 Formanden nævnte at på trods af sagen i slutspillet, hvor en spillers karantænedom blev omstødt af Appeludvalget pga. en procedurefejl, er det uvildige retssystem, der blev vedtaget for 3 år siden af DHF, Divisionsforeningen og Liga- og 1. divisionsklubberne, kommet for at blive. Af de gode historier ønskede formanden at fremhæve strandhåndbold, håndboldskolerne, Håndbold Karavanen samt det nye ungdomsprojekt Ungdomstouren, hvor DHF har modtaget en DIF-pris for kreativt at fastholde de unge i idrætten. Formanden understregede at den kommercielle afdeling som blev præsenteret for et år siden har fået en vanskelig start pga. finanskrisen. Internationalt satser DHF på mere indflydelse, og formanden nævnte at senest er Bjarne Munk Jensen blevet valgt ind i IHF s dommerudvalg. Desværre er der lang udsigt til at Europa kan få mere indflydelse i IHF med Hassan Moustafas genvalg og 4 år mere på formandsposten. I det europæiske forum er det kongressen 2010, samt værtsskabet for herrernes EM i 2014 og ikke mindst en plads i EHF s bestyrelse der satses på. Formanden ønskede damelandsholdet tillykke med kvalifikationen til VM i Kina. Alle 4 ungdomslandshold har hentet medaljer ved mesterskaber. Herrelandsholdet deltog i OL hvor det blev til en 7. plads mens ved VM i Kroatien blev det til en 4. plads. Elitearbejdet har også været ramt af finanskrisen og formanden orienterede om en spareplan, der blev sat i værk for at finde de nødvendige besparelser. Formanden nævnte at den verserende lønkonflikt med herrespillerne ikke er en situation forbundet ønsker og at det er hans håb at den løses hurtigst muligt. Per Rasmussen sluttede af med at takke samarbejdspartnere og sponsorer, Team Danmark, DIF og Sport Event Denmark, der ydede en stor hjælp i forbindelse med præsentationen af ansøgningen til Herre VM Han takkede spillere, ledere, dommere, kolleger i bestyrelsen, divisionsforeningen, udvalgene og administrationen. Der var ingen kommentarer til formandens beretning, der blev enstemmigt godkendt. Mødet blev herefter suspenderet til følgende uddelinger: BT s Ungdomslederlegat blev uddelt til Just Eiskjær Sørensen, JHF Kreds 2. DHF s Rejselegat blev uddelt til Frits Fogh Sørensen, mangeårig holdleder for herreungdomslandsholdene. En sølvnål blev uddelt til Jens Peter Andersen, afgående medlem af DHF s Uddannelsesudvalg. Punkt 3 Økonomiudvalget forelægger det reviderede regnskab til godkendelse og orienterer om budgettet for det igangværende regnskabsår. Økonomiansvarlig Christian Pedersen startede med at gøre opmærksom på et tillæg til beretningen med en ny side 64, da den oprindelige ikke var korrekt.

4 Dansk Håndbold Forbund 3 Repræsentantskabsmøde 2009 Herefter forelagde Christian Pedersen regnskabet for 2008, der er påtegnet af revisorerne og underskrevet af bestyrelsen. Regnskabet udviser et underskud på kr og Christian Pedersen gav en kort orientering om de væsentligste afvigelser. Formuen pr. 31. december 2008 er på kr Regnskabet blev enstemmigt godkendt. Christian Pedersen orienterede herefter om budgettet for 2009, hvor bl.a. landsholdsarrangementerne er mere udspecificeret for en tydeliggørelse af udgifter og indtægter. Resultatet giver et overskud på godt en million kroner, men alt afhænger af at den kommercielle afdeling når det resultat der er budgetteret med. Der var ingen yderligere spørgsmål til budgettet. Punkt 4 Behandling af forslag til DHF s love og/eller deltagelses- og funktionsbestemmelser Dirigenten henviste til de indkomne ændringsforslag til forslag til ændring af henholdsvis 7 og 26, udsendt via distriktsforbundene og vedlagt som bilag til repræsentanterne på mødet. Alle forslag blev gennemgået og motiveret af souschef Frank Smith. Punkt 4a) Forslag til ændring af 7, stk. 4. Bestyrelsen valgte at trække sit forslag til ændring af 7, stk. 4 og fremsatte i stedet et mere fyldigt ændringsforslag. Der var enighed om at stemme om det mere vidtgående ændringsforslag og dette forslag blev herefter enstemmigt vedtaget. Punkt 4b) Forslag til ændring af 10. Ønske fra bestyrelsen om at følge DIF og indføre en aldersgrænse på 70 år for valgte udvalgsmedlemmer. Punkt 4c) Forslag til ændring af 18. Ønske om at Eliteudvalget bliver suppleret med et medlem fra Økonomiudvalget. Punkt 4d) Forslag til ændring af 22, stk. 4. Ønske om at give Udvalget for Professionel Håndbold hjemmel til at fastsætte licensregler for spilleragenter. Punkt 4e) Forslag til ændring af 24. Ønske om at få statueret hvem der har kompetencen til at udarbejde DHF s standardkontrakt.

5 Dansk Håndbold Forbund 4 Repræsentantskabsmøde 2009 Punkt 4f)+g) Forslag til ændring af 26. Forslagene blev behandlet samlet, da bestyrelsen og udvalget for professionel håndbold valgte at trække de to forslag og i stedet fremsætte et samlet ændringsforslag til de to forslag. Fremsat ud fra et ønske om ændring af antal medlemmer i disciplinærudvalget, samt at udvalget virker som 1. instans ved overtrædelse af licensreglerne for spilleragenter. Der var enighed om at stemme om det samlede ændringsforslag, der blev enstemmigt vedtaget. Punkt 4h) Forslag til ændring af 27. Fremsat for at give udvalget hjemmel til sanktioner mod spilleragenter. Punkt 4i) Forslag til 27 og 28 bemyndigelse. Forslag til bemyndigelse til en revidering af 27 og 28 med virkning allerede fra det nye beretningsår. Punkt 4j) Forslag til ændring af 29. Konsekvensændring i forhold til det vedtagne forslag til ændring af 22, således at stridigheder i forbindelse med spilleragenter kan føres til voldgift. Punkt 5 Valg a) Udgår i lige årstal. b) Valg af næstformand og økonomiansvarlig. Bestyrelsen foreslog genvalg af Per Bertelsen og Christian Pedersen. Begge blev enstemmigt genvalgt. c) Udgår i ulige årstal d) Valg af formand for 1) Turneringsudvalget Bestyrelsen foreslog genvalg af Jørn Topbjerg. Jørn Topbjerg blev enstemmigt genvalgt. 2) Børneudvalget Bestyrelsen foreslog genvalg af Jens Nellemann. Jens Nellemann blev enstemmigt genvalgt. 3) Arrangementsudvalget Bestyrelsen foreslog genvalg af Per Bertelsen. Per Bertelsen blev enstemmigt genvalgt.

6 Dansk Håndbold Forbund 5 Repræsentantskabsmøde ) Disciplinærudvalget for øvrige rækker Bestyrelsen foreslog genvalg af Jens Risum. samt valg af Jens Risum blev enstemmigt genvalgt. 5) tre medlemmer til dommerudvalget Jan Sørensen, Johnny Taumann og Jens Henriksen var alle villige til genvalg og der kom ingen forslag om andre kandidater. Alle tre kandidater blev enstemmigt genvalgt. 6) to medlemmer til uddannelsesudvalget Ove Leegaard var villig til genvalg og blev enstemmigt genvalgt. Jens Peter Andersen modtog ikke genvalg. SHF foreslog nyvalg af Michael Svendsen. Der var ingen andre kandidater Michael Svendsen blev enstemmigt valgt. Punkt 6 Valg af medlemmer til appeludvalget, jf Karsten Madsen var villig til genvalg. Forslag til ændring af 10 blev vedtaget og der skulle derfor foretages nyvalg af et medlem for en 1-årig periode, da Thorkild Rydahl således falder for aldersgrænsen. Michael Meyn blev foreslået som nyt medlem. Karsten Madsen og Michael Meyn blev enstemmigt valgt, således at Michael Meyn alene vælges for en et-årig periode. Punkt 7 Valg af suppleanter til appeludvalget, jf Da Michael Meyn netop var blevet valgt ind i appeludvalget, blev Kurt Habekost foreslået som ny suppleant. Kurt Habekost blev enstemmigt valgt. For de øvrige 2 suppleanter blev bestyrelsen bemyndiget af et enigt repræsentantskab til at udpege dem i henhold til behov. Punkt 8 Valg af en revisor og en revisorsuppleant, jf. 38 KPMG var villig til genvalg og blev enstemmigt genvalgt. Lene Jørgensen var villig til genvalg og blev enstemmigt genvalgt. Punkt 9 Fastsættelse af tid og sted for næste års ordinære repræsentantskabsmødes afholdelse På bestyrelsens forslag blev det vedtaget at årsmødet afholdes lørdag den 19. juni 2010 i Brøndby. Punkt 10 Eventuelt Jens Peter Andersen takkede for sin sølvnål. Dirigenten takkede repræsentantskabet for et godt møde og overlod ordet til formanden. Per Rasmussen takkede dirigenten for at have påtaget sig dirigentjobbet og takkede de øvrige mødedeltagere for et godt møde.

7 Dansk Håndbold Forbund 6 Repræsentantskabsmøde 2009 Der blev udråbt et trefoldigt leve for Dansk Håndbold Forbund. Herefter var repræsentantskabsmødet 2009 slut. Direktør Morten Stig Christensen Dirigent Jens Bertel Rasmussen

8 DHF s Repræsentantskabsmøde 2009 Repræsentanter 1 Per Rasmussen DHF 2 Per Bertelsen DHF 3 Christian Pedersen DHF 4 Per Sørensen JHF 5 Stig Jakobsen JHF 6 Anker Nielsen JHF 7 Villy Nielsen JHF 8 Ove Leegaard JHF 9 Jørgen Rolander JHF 10 Steen H. Andersen JHF 11 Kurt Iversen JHF 12 Kjeld Løvqvist JHF 13 Jørn Topbjerg JHF 14 Trine Jepsen JHF 15 Karen Johansen JHF 16 Peter Andersen JHF 17 Henrik Larsen JHF 18 Jens Henriksen JHF 19 Niels Peter Nielsen JHF 20 Carsten Goul JHF 21 Mogens Bay JHF 22 Carsten H. Mikkelsen JHF 23 Mette Hjortshøj JHF 24 Jan Kampman JHF 25 Mogens Mulle Johansen FHF 26 Finn Toftegaard FHF 27 Bjarne Knudsen FHF 28 Kristina Kronborg FHF 29 Carsten G. Nielsen FHF 30 Birger Dahl SHF 31 P. Kristian Skjøtt SHF 32 Bo Brink-Petersen SHF 33 Grethe Larsen SHF 34 Tina Fensdal SHF 35 Jan Spange Sørensen SHF 36 Klaus Kuno Jensen SHF 37 Carsten Grønmann Larsen KHF 38 Bent Brønsbjerg KHF 39 Benny Damgaard LFHF 40 Jørn Christoffersen BHF 41 Jens Christensen DF-H 42 Jan Hansen DF-H 43 Henning Sørensen DF-H 44 Henrik Ledstrup Mortensen DF-H 45 Jakob Bo Berthelsen DF-H 46 Hans Henrik Mortensen DF-H 47 Thomas Hylle DF-H 48 Niels Kildelund DF-H 49 Christina Pedersen Landshold 50 Bo Spellerberg Landshold

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl i Idrættens Hus, Brøndby

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl i Idrættens Hus, Brøndby Brøndby, den 1. juni 2011 Journalnummer 1459-11-kkc DAGSORDEN for Repræsentantskabsmøde lørdag den 18. juni 2011 kl. 10.00 i Idrættens Hus, Brøndby Punkt 1 Punkt 2 Punkt 3 Punkt 4 Valg af dirigent Formanden

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst

Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE Håndbold Region Øst Referat REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 Håndbold Region Øst Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1.Valg af dirigent. 1 2.Formanden aflægger Bestyrelsens beretning. 2 3.Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Lørdag d. 11. juni, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. juni 2016 Journal nr. 1335-16-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 1 2016-2017 Lørdag d. 11. juni, kl. 14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding

Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding Brøndby, den 16. juni 2017 Journalnummer 1136-17-FS Referat af Repræsentantskabsmøde lørdag den 10. juni 2017 på Scandic Hotel Kolding Formand Per Bertelsen bød velkommen til DHF s repræsentantskabsmøde

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012

Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Brøndby den 20. januar 2012 Journal nr. 1099-12-FS Referat af Bestyrelsesmøde nr. 5 2011-2012 Torsdag d. 12. januar 2012, kl. 17.00 21.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 5, 7100 Vejle. Deltagere:

Læs mere

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 17. april 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 20. april 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 10 2017-2018 Tirsdag d. 17. april 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

LØRDAG DEN 13. JUNI 2015 Scandic Kolding

LØRDAG DEN 13. JUNI 2015 Scandic Kolding Referat af repræsentantskabsmøde LØRDAG DEN 13. JUNI 2015 Scandic Kolding Dansk Håndbold Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Brøndby, den 18. juni 2015 Journalnummer 1414-15-KKC af Repræsentantskabsmøde

Læs mere

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet.

JCH medgav, at det er vigtigt, at politiske holdninger alene bør anføres, når disse fremsættes på mødet. Brøndby den 23. maj 2018 Referat af møde nr. 5 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold, tirsdag d. 8. maj 2018, kl. 10.00-13.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2014 Mandag den 5.maj 2014 kl. 19.00 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Referat af ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 21. april 2012 i Rishøj Idrætscenter Formand Birger Dahl bød velkommen til alle fremmødte. Derefter blev der udtalt mindeord for Jan Boye og Jørgen

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Referat af møde nr i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 4. juni 2019 Referat af møde nr. 5 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, torsdag d. 9. maj, kl. 10.00 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde

Referat af repræsentantskabsmøde Dansk Håndbold Forbund Repræsentantskabsmøde 2012 Referat af repræsentantskabsmøde LØRDAG DEN 16. JUNI 2012 Crowne Plaza Copenhagen Towers Dansk Håndbold Forbund Idrættens Hus 2605 Brøndby Brøndby, den

Læs mere

Referat af Vinterm øde 20L3

Referat af Vinterm øde 20L3 DIVISIONSFORENINGEN MTP, København, d.26. januar2013 Referat af Vinterm øde 20L3 Lørdag d.26. jantar 2013 kl. 10:00 aftroldtes Vintermøde for generalforsamlingen i Divisionsforeningen på Radisson Blu Scandinavia

Læs mere

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra. Ordinært repræsentantskabsmøde. Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Referat fra Ordinært repræsentantskabsmøde Lørdag, den 16. april 2016 i Idrættens Hus, Brøndby Velkomst ved formand Birger Dahl. Bød velkommen til de for HRØ nye omgivelser. Særlig velkomst til nåleindehavere,

Læs mere

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018

Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Referat Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde Trinity, Fredericia 7. juni 2018 Formand Jens Christensen bød velkommen til Divisionsforeningen Håndbolds årsmøde 2018 med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Odense den 24.05.17 Cirkl.nr.: 013-FU101 Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2017 Mandag den 8. maj 2017 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens

Læs mere

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 9. marts 2019, kl på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 25. marts 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2018-2019 Lørdag d. 9. marts 2019, kl. 09.00 på Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK), Anker

Læs mere

Referat af. Ordinært repræsentantskabsmøde. Den 20. april 2013, kl. 10.00. i Rishøj Idrætscenter

Referat af. Ordinært repræsentantskabsmøde. Den 20. april 2013, kl. 10.00. i Rishøj Idrætscenter Referat af Ordinært repræsentantskabsmøde Den 20. april 2013, kl. 10.00 i Rishøj Idrætscenter Dagsorden jf. lovenes 12. Formand Birger Dahl bød velkommen. Regionens nye fane blev derpå indviet på behørig

Læs mere

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet.

Beslutning: Referatet blev godkendt og underskrevet. Brøndby den 5. december 2017 Referat af møde nr. 2 2017-2018 i Udvalget for Professionel Håndbold Mandag d. 27. november 2017, kl. 13.30 på Hotel Trinity, Gammel Færgevej, 7000 Fredericia Deltagere: Per

Læs mere

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø

Lørdag d. 10. december 2016, kl på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Brøndby den 15. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 6 2016-2017 Lørdag d. 10. december 2016, kl. 09.00 på Scandic Hotel Trianglen, Malmø Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde lørdag den 9. april 2011 i Rishøj Idrætscenter, 4600 Køge 1. Velkomst. Ved Formand Birger Dahl, der bød velkommen til alle fremmødte, incl. nålemodtagere, bestyrelse,

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet.

Udvalget vil tillægge pressemeddelelserne støre vægt i de principielle sager, hvorfor udvalget fremover vil være ind over indholdet. Brøndby den 10. september 2012 Journal nr. 2014-12 -FS Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 1 2012-2013 Onsdag d. 22. august 2012, kl. 9-13 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl på Crowne Plaza Copenhagen Towers

DAGSORDEN. for. Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl på Crowne Plaza Copenhagen Towers Brøndby, den 1. juni 2012 Journalnummer 1499-12-kkc DAGSORDEN for Repræsentantskabsmøde lørdag den 16. juni 2012 kl. 10.00 på Crowne Plaza Copenhagen Towers Punkt 1 Punkt 2 Punkt 3 Punkt 4 Valg af dirigent

Læs mere

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur

Forelæggelse og drøftelse af forslag til nye holdninger til børne- og ungdomshåndbold samt ny turneringsstruktur Brøndby den 9. oktober 2012 Journal nr. 2153-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2012-2013 Tirsdag d. 2. oktober 2012, kl. 17.00-21.30 på Hotel Sabro Kro, Viborgvej 789, 8471 Sabro Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen

REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE. 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter. Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen REFERAT FRA ORDINÆRT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 18. april 2015 i Rishøj Idrætscenter Dirigent: Jens Peter Andersen Referent: Per Jensen Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde ved Håndbold Region Øst Formand

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Århus den 8. april 2015 Referat fra kredsgeneralforsamling onsdag den 25. marts 2015 på Idrætshøjskolen. Kurt Iversen bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Dorthe Huge

Læs mere

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Mandag d. 17. december 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 2. januar 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2018-2019 Mandag d. 17. december 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Anker Nielsen

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015

Godkendelse, opfølgning og underskrift på referat af møde 3 d. 6. februar 2015 Brøndby den 11. april 2015 Journal nr.1231-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 4 2014-2015 Tirsdag d. 31. marts 2015, kl. 09.30-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund

Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 72 Referat af repræsentantskabsmøde den 17. marts 2010 i Centerhuset, Højvang 2, Græse Bakkeby i Frederikssund 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af referat fra ekstraordinært

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2016 Mandag den 2. maj 2016 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til repræsentanter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Brøndby den 23. april 2015 Journal nr. 1253-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2014-2015 Lørdag d. 11. april 2014, kl. 09.00-14.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus

Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Brøndby den 11. april 2014 Journal nr. 1285-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2013-2014 Lørdag d.5. april 2014, kl. 08.00 13.30 på Hotel Scandic Århus City, Østergade 10, 8000 Århus Deltagere: Per

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne.

Sommeren står for døren, og sæsonen 2014-2015 er næsten slut. Der mangler kun de sidste afgørende kampe, som skal fordele medaljerne. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 12. maj 2015 Journalnummer 1293-15-mcn Nyhedsbrev maj 2015 Kære alle Sommeren står

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Brøndby den 29. september 2014 Journal nr. 1927-14-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 3 2014-2015 Torsdag d. 23. september 2014, kl. 17.30 på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger.

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde nr. 3. d. 25. september 2017 Ingen bemærkninger. Brøndby den 1. november 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2017-2018 Mandag d. 23. oktober 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar

Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Brøndby den 29. november 2012 Journal nr. 2298-12-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2012-2013 samt økonomiseminar Fredag d. 16. november, kl. 17.00- lørdag d. 17. november 2012, kl. 14.00 i TRE-For Arena,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015

Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Glostrup, den 24. marts 2015 LLR/LK Referat Den 23. marts 2015 Gladsaxe Almennyttige Andelsboligforening Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Selskabslokalerne i Marielyst Nordahl Griegs Vej 100 Mødetid:

Læs mere

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015

REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLINGEN 2015 Dato: Mandag, den 23. marts 2015 kl. 19:30 Sted: Deltagere: Dirigent: Referent: Rødding Centret 12 foreninger + 7 medlemmer fra Kredsbestyrelsen i alt 31 stemmer

Læs mere

Referat af DU-møde 27. oktober 2014

Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Brøndby den 5. november 2014 Journalnummer 2074-14-mcn Referat af DU-møde 27. oktober 2014 Mandag den 27. oktober 2014 kl. 17.00 i Langeskov. Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ),

Læs mere

Referat af DU-møde den 6. januar 2017

Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Brøndby den 22. januar 2017 Journalnummer 1046-17-mcn Referat af DU-møde den 6. januar 2017 Fredag den 6. januar 2017 kl. 15.00 i Skjern Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk Jensen (BMJ), Jørgen

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen

Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd. Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30. I kantinen på Magleblikskolen Repræsentantskabsmøde i Halsnæs Idrætsråd Torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.30 I kantinen på Magleblikskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Christian Brolle Sørensen blev foreslået som dirigent

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE I DANSK SOFTBALL FORBUND AFHOLDT HOS AMAGER VIKINGS LØRDAG D. 21. MARTS 2015 Tilstede: 10 klubber var tilmeldt og fremmødt. 5 bestyrelsesmedlemmer deltog Stemmeberettigede:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen.

Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. Århus den 11. marts 2016 Referat fra kredsgeneralforsamling mandag den 29. februar 2016 på Idrætshøjskolen. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Allan Enevoldsen, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet

Punkt 1 Underskrift af referat fra møde 2 d. 17. december 2018 Referatet blev underskrevet Brøndby den 18. marts 2019 Referat af møde nr. 3 2018-2019 i Udvalget for Professionel Håndbold, onsdag d. 6. marts 2019, kl. 9-11 på hotel Trinity, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker.

Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Referat fra generalforsamlingen den 7. april 2018 i Danske Vandværker Region Nord, afholdt på Hotel Comwell Sport Rebild Bakker. Inden generalforsamlingen var følgende dagsorden rundsendt til alle vandværker

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger.

Godkendelse, opfølgning og underskrift af referat fra møde 3 d. 4. april Beslutning: Godkendt uden bemærkninger. Brøndby den 23. maj 2017 Referat af møde nr. 4 2016-2017 i Udvalget for Professionel Håndbold Onsdag d. 17. maj 2017, kl. 10.00 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. april 2019, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby d. 23. april 2019 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2018-2019 Tirsdag d. 9. april 2019, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Jan Kampman (JK),

Læs mere

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1

DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 DANSK POLITIHUNDEFORENING SEKTION 1 Referat af ordinært sektionsmøde for sektion 1, afholdt lørdag den 24. september 2011, kl. 1700 på Hotel Scandic, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE

DANSK IDRÆTSMEDICINSK SELSKAB DANISH ASSOCIATION OF SPORTS MEDICINE Februar 2018 HA/ts R E F E R A T Ordinær generalforsamling torsdag den 1. februar 2018, kl. 18:15-19:30 på Radisson blu Scandinavia, København, Rum: Sweeden. I generalforsamlingen deltog:. Bestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015

Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Brøndby den 9.marts 2015 Journal nr. 1175-15-FS Referat af bestyrelsesmøde nr. 7 2014-2015 Fredag d. 27. februar lørdag d. 28. februar 2015 i TRE-For Arena, Ambolten 5, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Fyns Håndbold Forbund

Fyns Håndbold Forbund Fyns Håndbold Forbund Referat fra Repræsentantskabsmøde 2015 Mandag den 4. maj 2015 i Pucken v. Odense Isstadion Møllemarksvej 75, 5200 Odense V. Formand Mogens Mulle Johansen bød velkommen til repræsentanter

Læs mere

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding

Lørdag d. 26. november 2016, kl på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Brøndby den 7. december 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 5 2016-2017 Lørdag d. 26. november 2016, kl. 08.30 på Scandic Hotel Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 24. februar 2011. Laugstuen, Alleen 1, Sorø Antal deltagere 10. (deltagerliste se bilag 2) Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde mandag den 11. juni 2018 på Scandic Hotel Kolding

Referat af Repræsentantskabsmøde mandag den 11. juni 2018 på Scandic Hotel Kolding Brøndby, den 19. juni 2018 Referat af Repræsentantskabsmøde mandag den 11. juni 2018 på Scandic Hotel Kolding Formand Per Bertelsen bød velkommen til DHF s repræsentantskabsmøde 2018. Punkt 1 Valg af dirigent

Læs mere

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division.

Udvalget besluttede, at denne markering for officials indføres i Liga og 1. division. Brøndby d. 19. maj 2015 Journal nr.1304-15-fs Referat af møde i Udvalget for Professionel Håndbold møde nr. 5 2014-2015 Tirsdag d. 12. maj 2015, kl. 09.00-12.30 hos Divisionsforeningen Håndbold, Vesterballevej

Læs mere

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014

Nyhedsbrev fra DDBU. DDBU årsmøde 2014. DDBU fik ny formand. Henning Schultz blev valgt til formand for DDBU. Anders Henriksen årets spiller 2014 N Y T F R A D D B U O G K L U B B E R N E Nummer 6 Juni 2014 DDBU årsmøde 2014 DDBU har afholdt årsmøde lørdag den 14. juni på Hejse Kro. På mødet fremlagde DDBU s bestyrelse en ny strategiplan for de

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Dommerudvalget var i forrige weekend samlet hvor sæsonen blev evalueret og samtidig blev næste sæson planlagt.

Dommerudvalget var i forrige weekend samlet hvor sæsonen blev evalueret og samtidig blev næste sæson planlagt. Dommere / Observatører Dommerudvalget Distriktsforbund DHF s Bestyrelse Prof. udvalget Divisionsforeningen Brøndby, den 25. maj 2016 Journalnummer 1287-16-mcn Nyhedsbrev maj 2016 Kære alle Dommerudvalget

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016

Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Generalforsamling i PROSA/VEST 8. oktober, 2016 Stemmeberettigede deltagere (15): Erik Dahl Klausen, Jan Laursen, Carsten Larsen, Lasse H. Petersen, Dennis Nilsson, Alice Raunsbæk, Niels Christian Jakobsen,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans

5. Udvalget for Professionel Håndbold (til drøftelse) a. Næste møde den 4. april besøg af EDU og Disciplinærinstans Den 20. marts 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 20. marts 2018 (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 11. januar 2018 Punkt 2 4 er for så vidt det er muligt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078

Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Fondsbørsmeddelelse nr. 10 31. oktober 2014 Referat af ordinær generalforsamling 31. oktober 2014 i KIF Håndbold Elite A/S Cvr.Nr. 20919078 Den 31. oktober 2014 kl. 17.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs. Lyngby

Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv Kgs. Lyngby Ordinært repræsentantskabsmøde den 3. februar 2016, kl. 19.00 i Beboerlokalet, Lundtoftegårdsvej 29, st. tv. 2800 Kgs. Lyngby Til stede: Kaj Eliasen, Hanne Lentz-Nielsen, Finn Christensen, Jane Østergaard,

Læs mere

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby

Onsdag d. 7. februar 2018, kl på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Brøndby den 15. februar 2018 Referat af bestyrelsesmøde nr. 8 2017-2018 Onsdag d. 7. februar 2018, kl. 17.30 på DHF s kontor, Brøndby Stadion 13, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Allan Enevoldsen

Læs mere

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch

Deltagere fra organisationsbestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Lars Kruse, næstformand Kurt Blohm Kim M. Andersen Lone Birch Haderslev Boligselskab Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2016, kl. 19.00 på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19, 6100 Haderslev. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse

Læs mere

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby

Tirsdag d. 9. maj 2017, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Brøndby den 23. maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde nr. 11 2016-2017 Tirsdag d. 9. maj 2017, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB), Carsten Grønmann Larsen

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 27. maj 2015 kl. 15.30 i Fælleshuset, Albuen, Nr. Åby Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 Referat af ordinær generalforsamling i Hørsholm skakklub Mandag 30 April 2012 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen foreslog Erik Sørensen (ES) som blev enstemming valgt. Bestyrelsen foreslog Morten

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009

Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Referat af generalforsamling tirsdag d. 20. januar 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 4. Indkomne forslag. (Skal være formanden i hænde senest 1 uge før.) 5. Valg af

Læs mere

IDA Nordvestsjællands Afdeling

IDA Nordvestsjællands Afdeling IDA Nordvestsjællands Afdeling Referat af Generalforsamlingen 26. februar 2015 kl. 17:30 Værkerne, Frederiksvej 27, Sorø Antal deltagere 11 (deltagerliste se bilag 2). Dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18

Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Boligselskabet Trollebo Referat ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 8. juni 2011 kl. 18.00 i Figenparkens selskabslokaler Figenvej 18 Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 07. jun 2014 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 06. maj 2014 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere