REFERAT. fra møde i SSP-udvalget den 23. november 2007 kl i mødelokale 188

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. fra møde i SSP-udvalget den 23. november 2007 kl i mødelokale 188"

Transkript

1 REFERAT 1 fra møde i SSP-udvalget den 23. november 2007 kl i mødelokale 188 Sendt til: Jens Christensen, Midt og Vestjyllands Politi Mogens Poort, Midt og Vestjyllands Politi Svend Ørgaard, Direktør Holstebro Handelsskole Mona Stougaard, Fællessekretariatet Christian Bjerre, Afdelingsleder, Sociale Tilbud Jens Meyhoff, Juridisk rådgiver Helle Johansen, Afdelingsleder, Rådgivningsafsnittet Arvid Lisbjerg, Afdelingsleder, Folkeskolen Lars Rudolf, Ungdomsskoleinspektør Ole Bering, Institutionsleder Jan Abildgaard, Misbrugskoordinator Bent Østergaard Hansen, Direktør, Børn og Unge Udvalgsformand Ole Stride Jon A. Jørgensen, SSP-koordinator Desuden sendt til: Samtlige folkeskoleledere Samtlige instituionsledere Majlis Dybkjær Mødet slut kl.: Fraværende: Helle Johansen, Jens Meyhoff, Arvid Lisbjerg og Ole Stride. Referent: Bente Nielsen 1. Velkomst og præsentation v. Direktør Bent Østergaard Hansen. Jens Christian Christensen blev budt velkommen i Udvalget. Herefter var der en kort præsentationsrunde. 2. Godkendelse af referat fra mødet den 23. maj 2007 Referatet blev godkendt.

2 2 3. Meddelelser Jon Jørgensen orienterede: Sagen om de såkaldte posefester i Vinderup har været behandlet i Udvalget for Børn og Unge to gange. Der har været indkaldt repræsentanter fra forældregruppen og ungerådet i Vinderup. Sagen behandles igen i Udvalget den Der blev uddelt to avisartikler samt pjece om Kommunens sundhedspolitik. Der er ved at blive optaget en fim omkring natteravnenes virke i Holstebro og København. Filmen er tænkt som et værktøj i forbindelse med rekruttering af nye natteravne. Gademedarbejder Ivan Larsen fratræder. Der forventes ansat en ny gademedarbejder pr Gademedarbejder Tina Hansen, der blev ansat , er kommet godt i gang. Indtil der bliver ansat en ny medarbejder, som efterfølger for Ivan Larsen er Tina Hansen også ansvarlig for Ivan Larsens opgaver. 4. Generel orientering om kriminalitetsudviklingen blandt børn og unge i kommunen. v/jens Christensen, Leder af lokalpolitiet eller Mogens Poort, Sektionsleder for vold/forebyggelse. Mogens Poort orienterede: På grund af den nye reform har det været svært at få et statistisk overblik over kriminalitetsudviklingen i år. Det kan dog konstateres, at kriminaliteten blandt de unge i politikredsen ikke har været stigende, og der er ikke deciderede bandedannelser. For de åriges vedkommende er det primært butikstyverier. I år har der været ca. 100 sigtede, heraf var ca. 60 berigelseskriminalitet.

3 Desværre har der været en del tilfælde af indbrud hos ældre borgere begået af helt unge. Vedrørende de årige har der i år været ca. 177 sigtelser, hvoraf 25% har været berigelseskriminalitet. Herudover er der sigtelser for vold, våbenbesiddelse, og så begynder der også at komme narko ind i billedet i denne aldersgruppe. Vedrørende de årige har der i år været ca. 170 sigtelser. Her er der tale om berigelseskriminalitet, vold, våbenbesiddelse, narko samt misbrug af diverse dopingmidler. Kriminaliteten blandt de unge er her i byen ikke værre end andre steder i kredsen SSP samarbejdet - set med politiets øjne. v/jens Christensen, Leder af lokalpolitiet eller Mogens Poort, Sektionsleder for vold/forebyggelse. Jens Kristian Christensen orienterede: Der har den været afholdt Kredsrådsmøde. Her deltog repræsentanter fra politiet samt borgmestrene i de 11 kommuner Midt/Vest Politi dækker. På Kredsrådsmødet blev strukturen drøftet, men den er endnu ikke helt på plads, bl.a. mangler man afgørelser omkring økonomien samt hvordan lokalrådene skal sammensættes. I reformperioden har der været to mand til SSP forebyggende arbejde i Holstebro Kommune. En af de to Flemming Jeppesen er nu gået på halv tid, således er der fra nu af kun 1½ mand på området. Indtil strukturen er endelig på plads fortsætter SSP arbejdet som hidtil. Dog drosles der måske lidt ned på præventive foranstaltninger på færdselsområdet. SSP Udvalget forsætter også i sin nuværende form. Det blev aftalt, at hvis der er behov for en fælles udmelding til skolerne om SSP arbejdet, så kan der rettes henvendelse til skolechef Arvid Lisbjerg. 6. Status på euforiserende stoffer i Holstebro Kommune v/mogens Poort, Sektionsleder for vold/forebyggelse.

4 4 Mogens Poort orienterede: Statistikken for sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer ser således ud: For de årige har der været 3 sigtelser i år mod 7 sidste år. For de årige har der været 30 sigtelser i år mod 26 sidste år. For de årige har der været 34 sigtelser i år mod 17 sidste år. Det er altså primært de ældre unge der har en stigende tendens til at komme ud i misbrug af euforiserende stoffer. Stofferne der er tale om er det såkaldte festnarko ecstacy, amfetamin, kokain og hash. Det bliver mere og mere udbredt, at unge ellers velfungerede mennesker, bruger rusmidler i forbindelse med at de går i byen. Omkring de tunge narkosager har der været 11 forhold i politikredsen, hvoraf 1/5 har været i Holstebro. Her er der ikke tale om en alarmerede udvikling. Der er fortsat en opstramning på misbrugsområdet. Enhver form for besiddelse af narko medfører en sigtelse, uanset hvor lidt der er tale om. I forbindelse med reformen har Lokalpatruljen desværre været lukket ned i nogle måneder hen over sommeren. Dette har betydet færre mandskabstimer i denne periode. Heldigvis er Lokalpatruljen nu tilbage på fuld kraft og samarbejdet med byens restauratører fungerer fint. I SSP Udvalget var der enighed om, at det er vigtigt, at der tages hånd om de unge misbrugere eller potentielle misbrugere. Mange unge føler sig nemlig ikke som hverken kriminelle eller misbrugere fordi de tager festnarko. Vigtig at gøre dem klart, at enhver form for indtagelse af narko kan føre til et misbrug/afhængighed. 7. Orientering om forskellige tiltag i Sociale Tilbud v. Christian Bjerre, afdelingschef Sociale Tilbud Sagsfremstilling Orientering om følgende: Projekt "Modelkommune for alkoholforebyggelse" Rehabilitering af socialt udsatte/projekt GPS Udviklingen på forebyggelses- og misbrugsområdet, herunder arbejdsdelingen mellem Åben rådgivning og Stofbehandlingen.

5 Christian Bjerre gav en orientering om de ovennævnte tiltag i afdelingen for Sociale Tilbud. Projekt GPS er støttet af Sundhedsstyrelsen og er et 3-årigt projekt. Der skal ansættes en projektkoordinator, hvilket man nu er i gang med at forberede. Der vil løbende blive orienteret om projektet i SSP-Udvalget. Indsatsen på forebyggelses- og misbrugsområdet er blevet mere udadgående. Misbrugskonsulenterne arbejder mere ude i marken eksempelvis på ungdomsuddannelsesinstitutionerne. Her arbejdes der tæt sammen med skolernes vejledere. På baggrund af SSP indsatsen er det ikke de tunge misbrugere der bruges så meget tid på mere. Der bruges primært tid på at tale med unge mennesker, der har ondt i livet. Der forsøges taget hånd om disse unge mennesker, så de holder sig fra brug af feststoffer. Forvaltningens Børne- og Ungeklinik er medinddraget SSP oplevelsestur for misbrugstruede unge med manglende sociale kompetencer. v/ SSP koordinator Jon A. Jørgensen Sagsfremstilling SSP i Holstebro kommune fik en henvendelse fra Lions Club Karoline om, at de gerne ville støtte tiltag der forebygger stofmisbrug hos unge. Søren Hinrichsen Holstebro Ungdomsskole og SSP koordinator har haft et møde med repræsentanter fra Lions Club Karoline for at præsentere en plan for og formål med en SSP oplevelsestur for misbrugstruede unge med manglende sociale kompetencer. Formålet med turen: se venligst vedhæftede bilag Bilag SSP udvalget\ssp opl Økonomiske konsekvenser Ingen. Til beslutning.

6 Jon Jørgensen gav en orientering om den planlagte oplevelsestur i uge 21 i Lions Klub Karoline støtte projektet med kr. Der var ros fra SSP-Udvalget for initiativet til denne tur Projekt Fritidsjob v/ SSP koordinator Jon A. Jørgensen Sagsfremstilling Projekt Fritidsjob skulle efter planen ophøre 31. januar 2008, da projektperioden ophører. Projektets styregruppe besluttede, at forsøge at forlænge projektet til 31. januar Derfor er der søgt projektmidler hos Ministeriet for flygtninge, indvandrere og integration på kr. og medfinansiering hos BG Fonden kr. ( se vedhæftet projektansøgning og budget ) Projektstatus Der er nu 108 unge i databasen. 18 er afsluttede, 23 er i job, 63 søger job og 4 afventer jobsamtale Fritidsjobvejlederen har deltaget i jobmesse. Der er etableret samarbejde med Burger King og Bilka. Desuden er flere unge, blevet undervist i at skrive jobansøgning og i at gå til jobsamtale. Da fritidsjobvejlederen har en venteliste på 63 unge, der gerne vil have et job, har vi lavet en annonce til Holstebro Dagblad og Holstebro Onsdag for at gøre arbejdsgivere opmærksom på alle de unge, der gerne vil have et fritidsjob. ( Se vedhæftede annonce ) Bilag Fritidsjobprojekt\Anno Fritidsjobprojekt\Ansø Økonomiske konsekvenser Ingen.

7 7 Jon Jørgensen orienterede om status på projektet. I forbindelse med annonce kampagnen blev det oplyst, at denne har haft en rigtig god effekt. Mange af de unge, der var nævnt i annoncen, har allerede fået fritidsjob. Der følges op med lignende tiltag evt. i form af tilsvarende annonce med nye ansigter. Disse annoncer vil så blive udsendt pr. til arbejdsgiverne ca. hvert kvartal. SSP-Udvalget gav udtryk for, at det er vigtigt med opfølgning på projektet, og at de gode historier bliver meldt ud i pressen. 10. Status på SSP arbejdet i Holstebro Kommune v/ SSP koordinator Jon A. Jørgensen Sagsfremstilling 1. Læseplan for det kriminalpræventive og misbrugsforebyggende arbejde ( status ) 2. Trygt natteliv ( kursusevaluering og program vedhæftet) 3. SSP + handleplan ( status ) 4. SSP kursus ( program for SSP kursus 2008 udleveres på mødet ) 5. Forældreback-up ( status ) 6. Rusmiddelseminarer i folkeskolen ( se vedhæftet bilag ) Bilag Trygt natteliv\indbyde Trygt natteliv\evaluer Lions Club samarbejde Jon Jørgensen orienterede om status på ovenstående projekter.

8 8 11. Eventuelt - herunder forslag til fastsættelse af næste møde: Næste møde afholdes fredag den 23. maj 2008 kl

REFERAT. til møde i SSP-udvalget den 23. maj 2007 kl i mødelokale 292, 2. sal v/kantinen

REFERAT. til møde i SSP-udvalget den 23. maj 2007 kl i mødelokale 292, 2. sal v/kantinen REFERAT 1 til møde i SSP-udvalget den 23. maj 2007 kl. 08.30 i mødelokale 292, 2. sal v/kantinen Sendt til: Mogens Poort, Midt og Vestjyllands Politi Svend Ørgaard, Direktør Holstebro Handelsskole Mona

Læs mere

REFERAT. fra møde i SSP-udvalget den 28. maj 2010 kl. 10.00 12.00 i mødelokale 187

REFERAT. fra møde i SSP-udvalget den 28. maj 2010 kl. 10.00 12.00 i mødelokale 187 REFERAT 1 fra møde i SSP-udvalget den 28. maj 2010 kl. 10.00 12.00 i mødelokale 187 Sendt til: Mogens Poort, Midt og Vestjyllands Politi Svend Ørgaard, Direktør Holstebro Handelsskole Mona Stougaard, Fællessekretariatet

Læs mere

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2010 for Midt- og Vestjyllands Politi og samtidig på baggrund af

Læs mere

Vidensråd for forebyggelse d. 26. august Trygt Natteliv. Rusmiddelpolitik

Vidensråd for forebyggelse d. 26. august Trygt Natteliv. Rusmiddelpolitik Vidensråd for forebyggelse d. 26. august 2019 Trygt Natteliv Rusmiddelpolitik Trygt Natteliv i Historik Startede som et pilotprojekt i 2003 i samarbejde med Det Kriminalpræventive Råd Trygt Natteliv blev

Læs mere

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18. marts 2019 Sted: Ploven, Hillerød Rådhus Deltagere: Kultur og Udviklingschef Pia Kjær (formand), Vicepolitiinspektør Brian Stybe

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014.

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014. Til stede: John Jensen, Lasse Ottesen, Claus Brix Østergaard, Claus Darling Hansen, Tina Hedemann Jørgensen, Georg Vad-Nielsen, Gitte Geer, Jesper

Læs mere

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014.

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. Til stede: John Jensen, Kaj Schmidt, Søren Sørensen, Claus Darling Hansen Bjarne Andersen, Pia Borg, Ulf Larsen Nielsen. Fraværende: Mogens Pejtersen, Helle

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af Lokalrådsmøde for Holbæk kommune, torsdag den 19. juni 2014. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen

Læs mere

Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT

Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Lokale 135a på rådhuset i Grenaa Dato: Torsdag den 11. december 2014 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 17:00 Medlemmer: Fraværende: Hazel Laura Möller Ingrid Remy Mogens

Læs mere

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus.

Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Referat fra Kredsrådsmøde den 3. december 2012, på Herning Rådhus. Tilstede: Politidirektør Jens Kaasgaard, chefanklager Kåre Skjæveland, stabschef Claus Larsen, Borgmester Flemming Eskildsen, borgmester

Læs mere

Lokalrådet i Viborg Kommune

Lokalrådet i Viborg Kommune Lokalrådet i Viborg Kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet skal virke som et fremtidsudviklingsorienteret partnerskab. Samarbejdet skal være med til at forebygge og bekæmpe kriminalitet for

Læs mere

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2011 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Åbent Referat. fra. Lokalrådet

Åbent Referat. fra. Lokalrådet Åbent Referat fra Lokalrådet Mødedato: Torsdag den 14. juni 2018 Mødetidspunkt: 9:00-11:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften Lars Bjerregaard, Gitte Eskesen, Peter Petersen,

Læs mere

28. November 13. Sagsbehandler: John Jensen

28. November 13. Sagsbehandler: John Jensen 28. November 13 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: jje004@politi.dk Dagsorden

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 8. april 2014 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af Lokalrådsmøde

Læs mere

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Holbæk Kommune, onsdag den 25. juni 2008.

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Holbæk Kommune, onsdag den 25. juni 2008. 26. juni 2008 Sagsbehandler: kgr LALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Referat af SSP styregruppens møde den 25.06.2015 kl. 16:00 i Byrådsstue Iver Huitfeldt Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Birgit Madsen () udvalgsmedlem Birgitte Winther () udvalgsmedlem Bjarne

Læs mere

Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet

Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet Mariagerfjord Kommune skal i henhold til lov 166 om ændring af Lov om Social Service og Lov om Rettens Pleje (Styrkelse af indsatsen over for kriminalitetstruede

Læs mere

Beslutningsreferat. SSP Lokalråd

Beslutningsreferat. SSP Lokalråd SSP Lokalråd Beslutningsreferat Møde nr. : 2/2010 Sted : Ungdomsskolen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 01. juni 2010. Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Deltog Michael Henningsen, Lokalpolitileder

Læs mere

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense.

Referat. Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16: I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. Referat Møde i Boligsamarbejdet d. 9. september 2015 kl. 16:30-18.30 I CIVICA s kantine, Thomas B. Thrigesgade 24, Odense. 1. Præsentation af nye ansigter (ca. 10 min.) og Bent Ove Jørgensen præsenterer

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 1. december Sted: Ploven. Åben dagsorden:

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 1. december Sted: Ploven. Åben dagsorden: Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 1. december 2016 Sted: Ploven Åben dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra møde d. 25.august 2016. 2. Opfølgning på Kredsrådsmøde

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2009 1. Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 blev både Danmarks politikredse og hele det kommunale område reformeret gennem etablering af større og mere

Læs mere

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt.

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. 29. juli 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

Referat, møde i Lokalrådet, Kalundborg Kommune,

Referat, møde i Lokalrådet, Kalundborg Kommune, 1 03. november 2016 Sagsbehandler: pkr FOREBYGGELSESAFD. Leder, Lokal Forebyggelse Per Kragh Politigården Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 25107709 E-mail: pkr002@politi.dk Referat, møde i Lokalrådet,

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, torsdag den 1. marts 2012 på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, torsdag den 1. marts 2012 på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Greve kommune 19. marts 2012 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71 E-mail:

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i Stevns lokalråd onsdag 10. december 2014. Til stede:

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i Stevns lokalråd onsdag 10. december 2014. Til stede: 1 Referat af møde i Stevns lokalråd onsdag 10. december 2014. Til stede: Bjarne Lykke Nielsen Bodil Olsen Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jens Christian Lund Jesper

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3

Referat af SSP styregruppens møde den kl. 16:00 i Mødelokale 3 Referat af SSP styregruppens møde den 25.03.2015 kl. 16:00 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Henrik Laybourn () formand Birgit Madsen () udvalgsmedlem Helle Poulsen (V) udvalgsmedlem Jacob Mark (F) udvalgsmedlem

Læs mere

Virksomhedsplan for SSP-samarbejdet i Struer Kommune 2014-2016

Virksomhedsplan for SSP-samarbejdet i Struer Kommune 2014-2016 Virksomhedsplan for SSP-samarbejdet i Struer Kommune 2014-2016 TÆT PÅ MENNESKER TEKNOLOGI OG NATUR Virksomhedsplan for SSP-samarbejdet i Struer Kommune Indholdsfortegnelse: Indledning... 3 Visioner...

Læs mere

Årsberetning 2015 fra SSP

Årsberetning 2015 fra SSP Årsberetning 2015 fra SSP Indledning 2015 har været præget af, at flere centrale unge fra den tidligere problematiske ungegruppe fra 2013 er vendt tilbage til Struer fra deres opholdssteder. De er på forskellige

Læs mere

SSP i Vordingborg kommune

SSP i Vordingborg kommune SSP i Vordingborg kommune Forslag til strategi og struktur for SSP-samarbejdet i Vordingborg kommune Det følgende er en præcisering og justering af SSP-samarbejdet i Vordingborg kommune, så det vil være

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Lokalrådet for Kerteminde kommune i Fyns Politikreds Tid: Onsdag 7. maj 2008 kl. 1300-1500. Sted: Kerteminde Rådhus Afbud: Charlotte Houlberg Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.juni Sted: Seglet. Møde nr. 26

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.juni Sted: Seglet. Møde nr. 26 Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18.juni 2015. Sted: Seglet Møde nr. 26 Deltagere: Formand for Det Kriminalpræventive Lokalråd Søren Staack, Vicepolitiinspektør Freddy

Læs mere

Generel handleplan. Holstebro Kommune og lokalpolitiet i Holstebro. Lokalpolitiet i Holstebro

Generel handleplan. Holstebro Kommune og lokalpolitiet i Holstebro. Lokalpolitiet i Holstebro Generel handleplan 2016 Holstebro Kommune og lokalpolitiet i Holstebro Lokalpolitiet i Holstebro Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2016 for Midtog Vestjyllands

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Åbent Referat. fra. Lokalrådet

Åbent Referat. fra. Lokalrådet Åbent Referat fra Lokalrådet Mødedato: Mandag den 10. september 2018 Mødetidspunkt: 9:00-11:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften Lars Bjerregaard, Gitte Eskesen, Berit Østergaard

Læs mere

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt.

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. 16. oktober 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 SSP lokalråd DAGSORDEN Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Michael Henningsen, Lokalpolitileder Kent T. Soelberg, Leder af

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Handleplan til forebyggelse og bekæmpelse af ungdomskriminalitet i Assens Kommune

Handleplan til forebyggelse og bekæmpelse af ungdomskriminalitet i Assens Kommune Handleplan til forebyggelse og bekæmpelse af ungdomskriminalitet i Assens Kommune Lovgivning: Forpligtigelsen til at etablerer kriminalpræventivt samarbejde mellem Skole, Sociale myndigheder og Politi,

Læs mere

Referat. Uddannelsesråd Rebild

Referat. Uddannelsesråd Rebild Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Referat Mødelokale K8, Kælderen, Østre Allé 6, Støvring Møde slut: 17.20 Fraværende: Henrik Christensen. 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 8 Godkendelse af

Læs mere

Fraværende: Beredskabschef Morten Schou, Leder af ETB Brian Stybe Grayston, Familieog Sundhedschef Helle Mitzie Stennicke.

Fraværende: Beredskabschef Morten Schou, Leder af ETB Brian Stybe Grayston, Familieog Sundhedschef Helle Mitzie Stennicke. Møde i Det Kriminalpræventive Lokalråd/ den 16. juni 2016 Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive Lokalråd Dato: 16. juni 2016 kl. 09.30-11.30 Sted: Seglet Møde nr.: 2 Deltagere: Formand

Læs mere

SSP- ENKELTSAGSBEHANDLING. af børn og unge under 18 år S P

SSP- ENKELTSAGSBEHANDLING. af børn og unge under 18 år S P SSP- ENKELTSAGSBEHANDLING af børn og unge under 18 år S P... SKOLE... SOCIAL... POLITI FORORD Kriminalitetsforebyggelse og forebyggelse af børn og unges trivsel har en høj prioritet i Holstebro Kommune.

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat - Lokalrådsmøde Solrød Kommune Tirsdag d. 13. februar 2018 SSP Solrød, Højagervænget 23 Kl. 16-18 5. oktober 2018 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Deltagere: Anders Nyholm,

Læs mere

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 04/2009 Sted : Glesborg Bygade 1, 8585 Glesborg Dato : 3. december 2009 Start kl. : Slut kl. : 15.

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 04/2009 Sted : Glesborg Bygade 1, 8585 Glesborg Dato : 3. december 2009 Start kl. : Slut kl. : 15. SSP lokalråd DAGSORDEN Møde nr. : 04/2009 Sted : Glesborg Bygade 1, 8585 Glesborg Dato : 3. december 2009 Start kl. : 13.00 Slut kl. : 15.00 Medlemmer Michael Henningsen, Lokalpolitileder Per Bennekov,

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag d. 7/3-13 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag d. 7/3-13 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Solrød kommune 23. marts 2013 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af.

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af. 07. december 2008 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag den 11. september 2008.

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag den 11. september 2008. 11.september 2008 Sagsbehandler: - LOKALPOLITIET Karlslunde Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 114 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5100 E-mail: DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 2 Mødet slut kl. 18.55 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg (V) Søren Højlyng

Læs mere

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Roskilde kommune 14.september 2011 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail:

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, tirsdag d. 28/2-12 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, tirsdag d. 28/2-12 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Solrød kommune 19. marts 2012 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 31. marts 2016 kl Seglet, Hillerød Rådhus. Møde nr.

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 31. marts 2016 kl Seglet, Hillerød Rådhus. Møde nr. Hillerød Kommune Referat Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: Sted: 31. marts 2016 kl.9.30-11.30 Seglet, Hillerød Rådhus Møde nr.: 1 Deltagere: Formand for Det Kriminalpræventive Lokalråd, Kultur

Læs mere

Ringsted kommune. SSP årsrapport 2009. Indholdsfortegnelse

Ringsted kommune. SSP årsrapport 2009. Indholdsfortegnelse Ringsted kommune SSP årsrapport 009 Indholdsfortegnelse Side Indledning med hovedtendenser Side Ungdomskriminaliteten i tal Side Sigtede 10 17 årige i Ringsted kommune Side 5 Sigtede 1517 årige i Ringsted

Læs mere

Organisering af SSP-samarbejdet i Silkeborg

Organisering af SSP-samarbejdet i Silkeborg Organisering af SSP-samarbejdet i Silkeborg Centrale aktører i SSP-samarbejdet SSP-styregruppen...1 SSP-konsulenten...1 Ungemedarbejderen på Silkeborg Ungdomsskole...2 Politiets forebyggelsesgruppe...3

Læs mere

Udvalget for Boligområder og Tryg By

Udvalget for Boligområder og Tryg By Udvalget for Boligområder og Tryg By Referat fra mødet 22. oktober 2012 Bystrategisk Stab Flakhaven 2 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 65511106 Fax 65908978 E-mail bmf@odense.dk Dagsorden 1. Status vedr.

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/sreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Onsdag den 23. april kl. 09.00 Sted Politigården i Odense mødelokale Ledelsessekretariatet 1. sal. Afbud Jan Boye og stedfortræder Jørgen Otto Jørgensen

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2014 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1. INDLEDNING

Læs mere

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl 1 Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl. 15-17 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen 4. Orientering om politiets

Læs mere

19. Oktober 2013. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Odsherred den 30. september 2013.

19. Oktober 2013. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Odsherred den 30. september 2013. 19. Oktober 2013 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved

Lene Frank bød velkommen til mødet på politistationen i Næstved Kredsrådsmøde 15. december 2015 Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Politistationen i Næstved Til stede var: Borgmester Gert Jørgensen Borgmester John Brædder Borgmester Knud Larsen Borgmester Holger

Læs mere

Referat. fra. Lokalrådet

Referat. fra. Lokalrådet Referat fra Lokalrådet Mødedato: Mandag den 12. marts 2018 Mødetidspunkt: 9:00-11:30 Mødested: Deltagere: Fraværende: Referent: Mødelokale 3, Bytoften Lars Bjerregaard, Gitte Eskesen, Peter Petersen, Berit

Læs mere

SSP samarbejde og handleplan

SSP samarbejde og handleplan SSP samarbejde og handleplan En samlet beskrivelse af SSP samarbejdet i Rebild Kommune maj 2015 Indholdsfortegnelse Formål med SSP samarbejdet 3 Organisering af SSP samarbejdet 4 Beskrivelse af ansvars-

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

Referat fra mødet i Helhedsplansudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Helhedsplansudvalget (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Tirsdag den 19. juni 2018 Mødested: NOVA, Jupitervej 30, Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 19:30-21:30 Medlemmer: Formand: Turan Savas (A)

Læs mere

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN

REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN 6. januar 2016 J.nr. 0100-10279-00107-15 Sagsbehandler: JKO KØBENHAVNS POLITI Ledelsessekretariatet REFERAT AF MØDE I KREDSRÅDET FOR KØBENHAVNS POLITIKREDS DEN 7. DECEMBER 2015 PÅ POLITIGÅRDEN Dagsorden

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter

Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Referat for Beskæftigelsesudvalgets møde den 07. februar 2008 kl. 15:30 i Jobcenter Indholdsfortegnelse 93. Integrationsråd 3 94. KL s sociale temamøde den 22. - 23. maj 2008 5 Deltager ikke. 5 95. Orientering

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Tirsdag den 26. februar 2019 kl. 10.30 Sted Rådhuset i Odense Afbud: Stabschef Michael Hein Petersen. Arne Gram indledte med at takke kommunerne for

Læs mere

TEMADAG OM EN MERE HENSIGTSMÆSSIG ALKOHOLKULTUR HVAD KAN KOMMUNEN GØRE?

TEMADAG OM EN MERE HENSIGTSMÆSSIG ALKOHOLKULTUR HVAD KAN KOMMUNEN GØRE? TEMADAG OM EN MERE HENSIGTSMÆSSIG ALKOHOLKULTUR - HVAD KAN KOMMUNEN GØRE? TEMADAG OM EN MERE HENSIGTSMÆSSIG ALKOHOLKULTUR HVAD KAN KOMMUNEN GØRE? November 2018 Eva Michelle Burchard og Anette Thorsmark

Læs mere

Introduktion til Socialudvalget. Den 9. januar 2018 Oplæg v. beskæftigelses- og sundhedschef Jørgen Erlandsen

Introduktion til Socialudvalget. Den 9. januar 2018 Oplæg v. beskæftigelses- og sundhedschef Jørgen Erlandsen Introduktion til Socialudvalget Skanderborg Rusmiddelcenter Frivilligt socialt arbejde Den 9. januar 2018 Oplæg v. beskæftigelses- og sundhedschef Jørgen Erlandsen Skanderborg Rusmiddelcenter Økonomi og

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Referat af møde i lokalrådet onsdag 18. marts 2015 Til stede: Bodil Olsen Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Gitte Geer Jens Christian Lund Jesper Kloppenborg John Jensen Kaj

Læs mere

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019

KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN 2019 Frederikshavn Kommune KREDSRÅDETS SAMARBEJDSPLAN Læsø Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune Samarbejdet

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, Fredag den 18. november 2011 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, Fredag den 18. november 2011 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Greve kommune 24. november 2011 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71

Læs mere

Handleplan 2016: Bekæmpelse af diskrimination Februar 2016

Handleplan 2016: Bekæmpelse af diskrimination Februar 2016 Handleplan 2016: Bekæmpelse af diskrimination Februar 2016 KØBENHAVNS KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen 3. kontor - Erhverv, Integration og Ligebehandling 2 HANDLEPLAN 2016: BEKÆMPELSE

Læs mere

Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 31. marts 2011

Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 31. marts 2011 25. april 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4)

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4) Referat Udvalg for Tryghed og : Fredag den 20. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Bemærkninger: Medlemmer: Helsingør Gymnasium Mødet holdes på Helsingør Gymnasium - gå

Læs mere

REFERAT Temamøde Udvalget for Børn og Unge den 08. marts 2007 i lokale 188, kl

REFERAT Temamøde Udvalget for Børn og Unge den 08. marts 2007 i lokale 188, kl REFERAT Temamøde Udvalget for Børn og Unge i lokale 188, kl. 12.00 1. Meddelelser 2. Rusmiddelpolitik for aldersgruppen 12 24 år - tema 3. Anbringelser af børn og unge på døgninstitution og socialpædagogiske

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 1. juni 2015 Referat mandag den 1. juni 2015 Kl. 16:00 i Mødelokale 1, Hvalsø Thomas Stokholm (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Dialogtema Ny beskæftigelsesreform og Erhvervsuddannelsesreform...2

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007 18. december 2007 J.nr.: 2300-10244-00002-07 Sagsbehandler: Marianne Birck FYNS POLITI Ledelsessekretariatet Hans Mules Gade 1-3 5100 Odense C Telefon: 6614 1448 Direkte: 2555 5856 Lokal: 6717 E-mail:

Læs mere

Lokalråd Kalundborg Kommune

Lokalråd Kalundborg Kommune 1 Dagsorden for lokalrådsmøde den 30. august 2017. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen 4. Orientering om politiets

Læs mere

Vi forebygger kriminalitet

Vi forebygger kriminalitet et i Haderslev Kommune Vi forebygger kriminalitet Hvad er et? et i Haderslev Kommune er et netværk for de personer og grupper, som arbejder med kriminalitetsforebyggelse blandt kommunens unge. et er både

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 17. juni 2015 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Personaleloungen, UngSlagelse, Willemoesvej 2B, Slagelse Fraværende Unnie B. Hansen, Michael Dyrhave, Peter Jensen, Line

Læs mere

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11.

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11. SSP lokalråd DAGSORDEN Møde nr. : 03/2008 Sted : Politigården, 8500 Grenaa Dato : 2. september 2008 Start kl. : 09.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Michael Henningsen, Lokalpolitileder Kent T. Soelberg, Leder

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 1 Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 Til stede: Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Jesper Kloppenborg John Brok-Jørgensen John Jensen Lasse Ottesen Tina

Læs mere

Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds

Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds Referat af møde i Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds Tid: Tirsdag d. 12. august 2008 kl. 13.30 Sted: Fyns Politi, Assens, Toftevej 33, 5610 Assens. Afbud: Dorthe Dahlstrup og Jan Anker Skytte Ankersen,

Læs mere

Generel handleplan. Holstebro Kommune og Holstebro Lokalpoliti

Generel handleplan. Holstebro Kommune og Holstebro Lokalpoliti Generel handleplan 2018 Holstebro Kommune og Holstebro Lokalpoliti Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2018 for Midtog Vestjyllands Politi og samtidig på baggrund

Læs mere

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4)

Referat Udvalg for Tryghed og Forebyggelse ( 17,4) Referat Udvalg for Tryghed og : Fredag den 21. august 2015 Mødetidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 10:00 Mødested: Abildtræet Bemærkninger: Mødested: Fritidsklubben Abiltræet, Abildgaardsvej 45C Medlemmer:

Læs mere

Forslag til styrkelse af den forebyggende indsats over for misbrug og kriminalitet blandt unge

Forslag til styrkelse af den forebyggende indsats over for misbrug og kriminalitet blandt unge Forslag til styrkelse af den forebyggende indsats over for misbrug og kriminalitet blandt unge Kommunalbestyrelsen besluttede i forbindelse med vedtagelsen af budget 2014 at afsætte 1,0 mio. kr. i 2014

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Dagsorden til lokalrådsmøde torsdag den 3. oktober 2013 kl. 16.00 20.00 på politistationen i Holbæk er anført nedenfor.

Dagsorden til lokalrådsmøde torsdag den 3. oktober 2013 kl. 16.00 20.00 på politistationen i Holbæk er anført nedenfor. 19. oktober 2013 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

Ballerup Kommune deltager i projekt: Narkoen ud af byen. En forebyggende indsats mod brug og tilgængelighed af stoffer blandt unge

Ballerup Kommune deltager i projekt: Narkoen ud af byen. En forebyggende indsats mod brug og tilgængelighed af stoffer blandt unge Ballerup Kommune deltager i projekt: Narkoen ud af byen En forebyggende indsats mod brug og tilgængelighed af stoffer blandt unge 02 Mange undersøgelser viser sammenhæng i brug af forskellige rusmidler.

Læs mere