Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender"

Transkript

1 Fangstrapporter Arrangementer FTK Kalender

2 Lodtrækning af blink Lars Andersen og Per Kreuz har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Var til dobbeltstævne i Spodsbjerg med FTK i rigtig fint vejr. Vi tog afsted fredag så kunne vi komme med ned og spise på kro om aftenen. Det var hyggeligt, det skal I tage og prøve. Vi kom ud og fiske lørdag, men det var ikke de store flade vi fik. Jeg sagde til min kæreste at vi prøver lige pighvar. Andet drev Bang! Så sad den der - en fin pighvar på 42 cm. Fin fisk! Så var dagen reddet og vi kom ikke ud søndag, da det blæste for meget. Tak for nogle gode dage sammen med dejlige mennesker. Lars Andersen Team Kira

3 Efter at have læst Hennings fangst rapporter om makrelfiskeriet i Odense fjord skulle det prøves. Jeg satte båden i ved Klintebjerg lige efter arbejde fredag eftermiddag. Der var meget lavvandet men det gik lige. Det var helt nyt vand for mig så jeg brugte 3 timer på at finde makrellerne. På de næste 1½ time fangede jeg så 10 makreller og en hornfisk. 3 af makrellerne smuttede af ved bådsiden, men fik 7 fine makreller med hjem, dejligt. Jeg blev lidt forbavset over hvor lavt vand der var mange steder i fjorden og sejlrenden var meget smal, godt jeg ikke kom i et tankskib. Da båden skulle op var det blevet højvandet og bukserne skulle smøges op da broen var oversvømmet. Vandet var 18 grader varmt og dejligt for fødderne :-). Super fiskedag. Peter Sommer Team Rudi

4 Har været en tur i Ålesund Norge med min tvillingbror Jan. Vi fiskede på helt blankt vand på bare 120 fod og fik flere torsk på +10kg og så fik jeg dette monsterhug, der gav kamp til stregen. En lubbe på 8,3 kg havde taget min 400 g. Fladen Conrad Eel, som viste sig at være en fantastisk agn og spillede godt sammen med Maxximus 2-speed hjul og Solid Carbon stang i lbs. Største torsk var 13 kg. En super god dag, hvor der kunne fiskes på stille vand i korte ærmer. Per Kreuz Team Fish On

5 René Christensen er en af landets skrappeste fladfiskefiskere. Kom og hør ham fortælle om hvordan han griber sit fiskeri an og lær at binde fladfisketackler der gør en forskel. FTK sponsor: Jan & Bo s Lystfiskershop, vil også være til stede og præsentere grej til fiskeriet efter de flade. Mon ikke der er et par gode tilbud denne aften?

6 FTK PUT & TAKE TUR Lørdag d. 15. oktober hos Aalsbogaard Lystfiskersøer Store Landevej, 5560 Årup Vi mødes hos Aalsbogaard Lystfiskersøer, så vi er klar til at smide snøren i vandet kl Klubben sørger for lidt til maven, når vi slutter fiskeriet kl Tilmelding er nødvendig - via tråd på hjemmesiden, senest d. 8. oktober. Det koster 50 kr. pr. person der fisker. Klubben står for maden, men drikkelse medbringer man selv. HUSK TILMELDING PÅ TRÅD PÅ HJEMMESIDEN! Vi ses til en hyggelig fiskedag! Med Venlig Hilsen Bestyrelsen

7 Denne aften holder to af klubbens medlemmer foredrag og viser billeder fra ture til Havøysund i Nordnorge og Tanzania. Kom og oplev suset fra nogle action fyldte småbådsture. FTK sponsor: Odense Jagt & Fritid vil også være til stede og præsentere grej til havfiskeri. Mon ikke der er et par gode tilbud denne aften?

8 Nu går vi i gang! 1. november kl. 12 i vores klublokale på Præstevej 90, 5210 Odense NV. Vi - det er alle os der er på efterløn og pensionister - ude af arbejdsmarkedet - og har lyst til at mødes. Det kunne være interessant i vinterhalvåret at lave sammenkomst i vores klublokale. Jeg køber det mad og drikke vi skal bruge. Vi hjælpes med borddækning. I køkkenet laver vi små lune retter. Vi har fået grønt lys fra bestyrelsen til vores seniorklubkomsammen. Det vil sige jeg får en fast nøgle, sørger for der er varme, og FTK betaler det kaffe, vi drikker. Vi starter kl 12 til et let gratis måltid med en øl eller vand tirsdag den 1. november Den første gang vi mødes, får vi en snak om, hvordan vi alle får mest ud af vores seniorklub-komsammen. HUSK at tilmelde dig på telefon eller på mail: apache@os.dk til mig inden den 30.oktober. Håber i snakker sammen om fælleskørsel. Jeg glæder mig til en hyggelig eftermiddag sammen med jer. Hilsen Henning Knudsen

9 FYNS TROLLING KLUB JULEAFSLUTNING I KLUBHUSET 7. december KL. 18:30 Snart går efterår over i vinter og Julen står dermed for døren! Det betyder også at det bliver tid for den traditionelle juleafslutning i FTK regi. Med duften af gran, æbleskiver og gløgg i næseborene og i godt selskab, bliver denne aften altid hyggelig. Vanen tro afholdes der bankospil og der deles præmier ud til klubmesterskabet. Der er selvfølgelig også godteposer til alle fremmødte børn. Senere på efteråret oprettes en tråd på hjemmesiden, hvor man kan tilmelde sig..

10

11 SejlSikkert arrangement til klubaften i FTK d. 7/9-16 Jørn Johansen er blevet ambassadør for SejlSikkert i Fyns Trolling Klub. Han havde arrangeret et indlæg med SejlSikkert instruktør Brian Capion, på klubaftenen d. 7/ mand var mødt op for at høre om sikkerhed til søs og ikke mindst at få kontrolleret sine redningsveste. Vi kom igennem de forskellige typer af redningsveste og den rette påklædning. Meget var en genopfriskning af kendt viden, men der var også mange ting der var ny viden for folk. Brian lagde ud med at spørge hvad den farligste fisk i Danmark er? Der kom flere gode bud, men Brian kunne afsløre at den farligste fisk I Danmark er den fisk man selv fanger, for der dør flere fiskere hvert år.

12 De fem sejlråd blev gennemgået. Lær at sejle tag med erfarne ud og lær fra dem. Hold dit grej i orden, herunder også motoren. Planlæg din tur. Hav en livline i land og fortæl hvornår I forventer at være inde. Giv besked når I kommer ind eller hvis I bliver forsinket. Så er der mulighed for at tage action, såfremt der skulle ske noget. Er der ikke mobildækning, så sørg for at have en VHF. En flaskepost er nok ikke en god idé! Brug vesten! 80% af de lyst- og fritidsfiskere der drukner hvert år ligger i aldersklassen år. Et fællestræk er at de findes med gylpen åben. De har smidt vesten for at lade vandet lad dem nu blive på. Man kan bruge sikkerhedsliner, så bliver man ved båden. Er man alene kan man trække sig hen til båden og komme op. Er man bevidstløs, bliver man ved båden og er lettere at blive redet.

13 En svømmevest kan ikke holde dig oppe, den er et hjælpemiddel til at svømme, bruges meget til kajak. Har lav opdrift. Den gammeldags fast-skum-redningsvest: Kraven holder hovedet oven vandet, hvis du ikke selv kan gøre det det er en fordel. Vesten hjælper også med til at vende dig, da den er asymmetrisk. Ligger den ved brændstoftanken i båden eller får olie, så æder det luften i opdriftspuderne. Hvilket medfører at den går til bunds. Læg den aldrig ved brændstof! Test bind den fast til et anker og sænk den ned på lavt vand. Automatisk oppustelig redningsvest 150N eller 275N. Skridtsnøren skal monteres, for ellers mister man effekten af vesten. Er du bevidstløs ryger armene op over hovedet og vesten glider af. Når man køber ny båd, er det en god idé at sejle ud i havnebassinet og kaste anker. Én person springer i vandet og man prøver af hvordan man får folk ombord. Man vil nok opleve at det sjældent er helt let. Redningshelikoptere bruger varmesøgende kameraer. Er du lukket inde med dit hoved stråler der ikke varme ud, tag hætten af når du hører helikopteren, det samme i en redningsflåde, åben så der stråler varme ud. Tag et gult klistermærke og skriv dit tlf. nr i og sæt det i båden. Findes din båd drivende, kan man ringe og måske undgå en dyr redningsaktion hvis der ikke er nogen i nød, men man blot har været uheldig at miste båden på den ene eller anden måde.

14

15 Dette oplevede Karsten Fuder i sommers ved Æbleø, hvor en jolle kom drivende. Familien sad og grillede på øen og havde brugt et for lille anker. Båden rev sig løs og drev væk. Den blev fanget og de kunne ringe til ejeren der ikke havde opdaget at den var væk. Brian gennemgik hvordan man selv kan lave serviceeftersyn på sin oppustelige redningsvest, og i pausen var der mange der lige fik lavet et serviceeftersyn. Gode råd til påklædning. Skiundertøj er opfundet og udviklet til sejlsport Americas Cup. Det skal sidde tæt til kroppen, er det for løst, så kommer man til at fryse. Mellemlag heldragt i fleece. Alternativt brug uld det er old school. Yderskal skal være så tynd som mulig, vandafvisende og gerne åndbar. Der blev kørt en quiz hvor det blev tjekket om man havde hørt efter og lært noget. Man loggede ind på en side på nettet. Spørgsmålene kom på overheaden og så tastede man det svar, ud af fire mulige, som man mente var rigtigt.

16 Man fik point efter hvor hurtigt man svarede (rigtigt). Efter hvert spørgsmål kunne man se top på fem på skærmen. Stillingen skiftede gennem quizzen, men det var hele tiden uhyggeligt tæt. Til sidst lagde David sig i front og kunne ikke hentes. David blev nummer et og Torben Holm nummer to. De fik begge en flaske vin og et trolling blink i præmie. Dem der ikke havde fået testet deres redningsveste i pausen, fik mulighed for dette til slut. Til sidst så vi en video hvor et lille hold træner i at få en nødlidt halet indenbords i en sejlbåd. Det er ikke ligetil. Derfor kan det være en god idé at træne det under sikre forhold.

17 Alt til Småbådsfiskeren! Kom ind i forretningen og se vores store udvalg i stænger, hjul, endegrej, forfang og forfangsmaterialer og gør en god handel!

18 Bedre forsikringsaftale til vores medlemmer! Vi har i Danmarks småbådsfiskeklubber som består af Sjællands Småbådsfiskeklub, Midtjysk småbådsfiskeklub og Fyns Trollingklub en forsikringsaftale med Tryg forsikring, en ordning der har kørt i rigtigt mange år og et samarbejde med Tryg vi har været rigtigt glade for. Men pga. stigende konkurrence fra andre forsikringsselskaber som gerne vil på banen med netop bådforsikringer, har vi været i dialog med flere forskellige forsikringsselskaber og alle lovede de guld og grønne skove. Men når alt kom til alt, og de skulle komme med et mere seriøst og konkret tilbud, samt vilkår som var mindst lige så gode om dem vi har hos Tryg begyndte det og knibe en del. På vores Årlige forsikringsmøde med Tryg har vi forelagt dem situationen omkring den stigende konkurrence blandt bådforsikringerne og gjort dem klart at vi havde behov for en bedre aftale, og kunne de ikke komme med noget der mindst bare matchede de øvrige forsikringsselskaber var vi nødt til at lede videre på forsikringsmarkedet, da Tryg lå noget i den høje ende med deres præmier.

19 Så efter nogle møder hvor vi forklarede hvad vi ønskede, er det lykkedes at komme frem til en væsentlig forbedret aftale. Selve forsikringsvilkårene er i bund og grund de samme, men man har som noget nyt mulighed for at fravælge vintersejlads, hvor der spares en del penge, samt forsikre både op til forsikringssum på kr ,- Så kort og godt er præmien sænket med 25 %, og ønsker man at fravælge vintersejlads kan der spares yderligere %, begge besparelser er naturligvis kun af selve forsikrings præmien ikke statsafgiften. For at få besparelserne skal man kontakte Tryg under linket forsikring her på siden, man kan enten skrive eller ringe på det nummer der står, og sige man ønsker at gå over til den nye aftale med de reducerede priser. Dette gælder dog først til næste gentegning af policen. Her kan man også læse mere om vilkårene som er blevet bedre præciseret, er der yderligere spørgsmål er man meget velkommen til og kontakte Tryg. Det vigtigt man husker at oplyse hvis man har speedbådsbevis, da det giver yderligere 10 %, hvis man ikke har gjort det tidligere.

20 Håber i alle vil tage godt imod vores genforhandlede forsikringsaftale. På vegne af SSK, MSK samt FTK Allan Nielsen Hvad dækker forsikringen? Forsikringen dækker dig og din båd med følgende: Kaskoforsikring Ansvarsforsikring Retshjælpsforsikring Samtlige ombordværende er dækket ved ulykkestilfælde (kan fravælges) Udvidet sejlads og landtransport til hele Norden (Danmark, Norge, Sverige, Finland og Ålands Øerne) Sejlads uden hastighedsbegrænsninger Sejlads hele året (kan fravælges) Jollevogn/trailer medforsikret op til kr. Personlige effekter medforsikret op til kr. Samlet forsikringssum max kr. Du kan også ringe til TRYG på

21 Havfiskeri 2016/17 Regler og tider Havfiskerudvalget har den store glæde, at kunne invitere alle medlemmer, der har lyst, til at deltage i klubmesterskabet i havfiskeri. Det drejer sig om 5 spændende fisketure. Det er gratis at deltage og klubben betaler for rampen, og der er varm suppe hver gang.

22 Dette klubmesterskab vil indgå i konkurrencen samlet klubmester Trolling/ Småbåd/Havfiskeri. Denne havfiske konkurrence er en næsten 4. sæson ny ide vi er kommet på, blandt andet fordi vi har ca. et halvt år hvor der ikke sker det store fiskemæssige på klubsiden og også fordi vi alligevel er nogle stykker som mødes vinteren igennem for at fiske, når det er muligt. Sidste sæson deltog 30 teams, så det går den rigtige vej (-: Stederne er vejledende. Hvis det ikke er muligt at afholde en afdeling det pågældende sted, på grund af vejeret, vil afdelingen blive flyttet til en anden havn hvis muligt, ellers til en anden dato. Der vil ikke være fremmøde point, så det er rene kg. Der tæller i de 3 bedste afdelinger. OBS: Vær opmærksom på at i første og sidste afd. fiskes der til kl. 16:00. Tidspunkter: Afdeling Sted Dato Tidspunkt 1. afdeling Spodsbjerg 06/ kl til kl afdeling Middelfart 03/ kl til kl afdeling Nyborg 14/ kl til kl afdeling Nyborg 04/ kl til kl afdeling Nyborg 04/ kl til kl

23 Ved hver afdeling vil følgende være gældende: Tilmelding skal ske før konkurrencestart. Der udleveres startnummer som SKAL VÆRE AFLEVERET ved konkurrencens afslutning. Der udleveres ligeledes regler, som til en hver tid skal overholdes. Udvalget har til enhver tid suverænitet i alle afgørelser i forbindelse med konkurrencen. Konkurrencen gennemføres som Team konkurrence. Teamet tegnes af en skipper og denne kan så deltage i egen eller anden båd, men point vil til enhver tid tilfalde den, der er tegnet som skipper på teamet, en fra teamet skal altid være til stede under indvejningen. Junior deltager på lige fod med senior. Der kan indvejes 3 fisk pr. art pr. team, Vinder vil være flest kilo fisk indvejet. Der vil ikke være præmie til hver art men som skrevet samlet vægt nr.1, 2, 3 og tungeste fisk. Udvalgets medlemmer indvejer ikke egen fisk.! Anden official varetager dette.!

24 Arter der kan indvejes, og deres mindstemål, til klubmesterskabet, er følgende:torsk 40 cm, Sej 40 cm, Hvilling 23 cm og Lange 40 cm. Ved indvejning af Hvilling ganges vægten med 10. Fisk indvejes renset også uden rogn. I tilfælde af aflysning af en afdeling, arrangeres en ny afdeling som erstatning, før klubmesterskabet i trolling starter. Hvis muligt flyttes den til alternativ havn. Man kan invitere en deltager, som ikke er medlem af klubben, til at deltage i en konkurrence, herefter må man melde sig ind i klubben, for at deltage i flere afdelinger, man kan have en ny gæst med til hver afdeling. Indvejning foregår umiddelbart efter afslutningen af konkurrencen og startbrikken SKAL være indleveret ved afslutningen. Deltagere SKAL være i indvejningskøen ved afslutningstidspunktet ellers kan fangst IKKE indvejes. Uetisk omgang med fisk, så som efterladelse af fisk på indvejningsstedet, eller anden respektløs omgang med disse kan medføre diskvalifikation. Eventuelle protester skal være fremført senest i forbindelse med annonceringen af præmieuddelingen. Der må mede fiskes, trolling fiskes, pilke fiskes og kaste fiskes bare det er fra båd og gældende lovgivning følges. Eventuel ændring pga. vejret besluttes af udvalget dagen før, senest kl , og annonceres på hjemmesiden under ` jeg fisker FTK`, eller oplyses af udvalgsmedlemmerne på SMS. Så husk at få tilmeldt jer SMS kæden.

25 Der er planlagt 5 fisketure, og de 3 bedste afdelinger tæller til klubmesterskabet. Der vil være præmie i hver afdeling gjort op i kilo fisk. 1. præmie = gavekort 300 kroner til Jan og Bo s lystfiskershop. 2. præmie = gavekort 200 kroner til Jan og Bo s lystfiskershop. 3. præmie = gavekort 100 kroner til Jan og Bo s lystfiskershop. Største fisk(kg) = gavekort 300 kroner til Jan og Bo s lystfiskershop. Præmier i det samlede klubmesterskab i Havfiskeri år 2016/17 (Gavekort til Jan og Bo`s lystfiskershop) 1. præmie = gavekort 1000 kroner 2. præmie = gavekort 800 kroner 3. præmie = gavekort 600 kroner 4. præmie = gavekort 500 kroner 5. præmie = gavekort 400 kroner 6. præmie = gavekort 300 kroner

26 Præmier vil blive overrakt til årets juleafslutning, ligeledes bliver der trukket lod om 4 meget flotte gavekort. Ved lodtrækningen om disse fire gavekort, har man et lod pr. gang man har deltaget i Trolling, Småbåd og Havfiskeriets klubmesterskab. Udvalg: Mobil: Mail: Bo Nørgaard bno123@hotmail.dk Jan Beyer jbeyer@health.sdu.dk Jan Hansen mosevenget@gmail.com Udvalget vil i fællesskab stå for alle 5 afdelinger. Vi ses på forhåbentlige isfrie ramper. Knæk og Bræk! Havfiskerudvalget

27

28 5/10: Klubaften kl : Fladfiske foredrag v/rené Christensen 8/10: 4. Afdeling Småbåd (Nyborg alternativ dato) 15/10: Put & Take tur til Aalsbogaard Lystfiskersøer 2/11: Klubaften kl : Fiskeforedrag v/michael Barsø Sørensen & David Nielsen 6/11: 1. Afdeling Havfiskeri (Spodsbjerg) 3/12: 2. Afdeling Havfiskeri (Middelfart) 7/12: Jule Tam-Tam

29 Fyns Trolling Klub - Klubhus Præstevej 90, 5210 Odense NV Kørselsvejledning: Afkørsel 53 E20 mod Blommenlyst. Der køres mod Blommenslyst,og ved Blommenslyst Kro drejes til venstre ad Kalørvej i lyskrydset. Man kører ca. 3-4 km. lige ud og følger vejen (Elsdyrløkken) til venstre mod Gl. Korup. Kort efter drejes til højre mod Gl. Korup. Et stykke efter drejes igen til højre ad Præstevej mod Korup Kirke. Efter meter kommer klubhuset på venstre hånd.

30 Kontakt på tværs af klubber samt Tryg Forsikring Klubhuset, herunder vedligehold og udlejning Ole Kold Engvej Ørbæk Tlf Michael Sørensen Hjejlebakken Odense NV Tlf Regnskab/økonomi, medlemsregistrering, medlemskort, hjemmeside og kalender Sven Nyholm Eckersbergsvej Odense M Tlf kasserer.ftk@smaabaadsklub1.dk Sekretær, nyhedsbreve, lodtrækning og skribentpris David Nielsen Ejlstrupløkken Odense V Tlf bestyr1.ftk@smaabaadsklub1.dk Kontakt til Tryg Forsikring Jonny Jacobsen Hans Egedes Vej Odense NV Tlf bestyr2.ftk@smaabaadsklub1.dk Sponsorer og klubeffekter Søren Jensen Sallinge Ågade Ringe Tlf bestyr3.ftk@smaabaadsklub1.dk Kurser og klubaften Henrik Kruse Lind Hansens Vej Odense C Tlf bestyr4.ftk@smaabaadsklub1.dk

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF

Oktober 2013. Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF FTK Oktober 2013 N y h e d s b r e v n r. 3 Foredrag m. Kaare Manniche Ebert, biolog DSF Sådan narrer du havørrederne!!! Hør om ørredernes biologi den 12. november - og bliv en bedre lystfisker De fleste

Læs mere

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017.

Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Arts Fiskeri udvalget ønsker alle velkommen til Klubmesterskabet i Arts Fiskeri 2017. Dette nye tiltag er for at kommet til, i stedet for det almindelige trolling fiskeri. Arts Fiskeri giver mulighed for

Læs mere

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn.

Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet, hvoraf 3. og 4. afdeling afholdes som dobbelt weekend, i år i Nyborg Lystbådehavn. Trollingudvalget ønsker igen i år alle velkommen til klubmesterskabet i Trolling 2016. Vi ser frem til at se jer alle til forhåbentlig godt vejr og mange fisk i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år.

Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Trollingudvalget ønsker igen i år velkommen til klubmesterskabet i trolling 2015. Vi ser frem til at se jer alle til havfriske dage igen i år. Der vil igen i år være 5 afdelinger i Trolling klubmesterskabet,

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra udvalgene Til tredje afdeling i Småbåd havde skipper Michael på Team Viking, sin kone Tanja og sin datter Lærke med som gaster. Der var godt gang i de flade og pigerne

Læs mere

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017

Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev september ekstra 2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub FTK Debataften 6.september 2017 Til vor første klubaften efter sommerferien, var temaet DEBATAFTEN. Der var fremmødt

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Per Kreuz, Kenneth Bro Mortensen, Anders Jensen og Mark Fuder har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener..

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Debat a'en 5 marts kl 19.00 Kluba'en 3 april kl 19.00 Klubhuset TilmeldingVHF Kursus 22/23 marts Ekstra Ledige pladser Ny Bestyrelse. Jeg vil byde de nye

Læs mere

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender

DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender DM i Havfiskeri Småbåd & Trolling FTK Kalender Forsiden på dette nyhedsbrev siger nærmest det hele: Det har været småt med fangsterne i den forgangne måned. Storebælt har været ekstremt stille og der er

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Klubture Arrangementer FTK Kalender

Klubture Arrangementer FTK Kalender Klubture Arrangementer FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer

FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer FTK Kalender Afslutning på Småbåd 2015 Arrangementer Henning Knudsen fra Team Apache har indsendt denne måneds enlige fangstrapport. Henning beretter: På FTK tur ved Børges put & take med vores datter,

Læs mere

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset

Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset. VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset. Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset Debata&en D 4/3 kl 19.00 I klubhuset VHF Kursus D 21 og 22 marts I klubhuset Kluba&en D 1/4 kl 19.00 I klubhuset GENERALFORSAMLING 04-02- 2015 I KLUBHUSET I KORUP FORMANDENS BERETNING. Jeg vil endnu engang

Læs mere

Forsikring Arrangementer FTK Kalender

Forsikring Arrangementer FTK Kalender Forsikring Arrangementer FTK Kalender Lodtrækning af blink Lars Andersen, Per Kreuz og Peter Sommer har hver vundet to blink. Blinkene kan afhentes til en af de kommende klubaftener.. Der er ikke modtaget

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 5. august. Beretning fra Simrishamn DM i Trolling 2015 Klubaften d. 5. august Beretning fra Simrishamn Var lige en tur ude og for at få vasket og støvet grejet af inden DM. Torsken på 70 cm blev genudsat med en aftale om at ses til DM. Fik

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

DM i Artsfiskeri 2018

DM i Artsfiskeri 2018 DM i Artsfiskeri 2018 Nyborg Marina Lørdag D. 16/6 Søndag D. 17/6 Arrangør: Fyns Småbådsfiskeklub TEAM konkurrence. Der kan indvejes 1 fisk af hver art pr. båd samlet over weekenden. Dvs. man kan godt

Læs mere

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd

FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd FTK Kalender Fangstrapporter Nyt fra Trolling og Småbåd Endnu en udflugt med den største af ungerne, også kaldet barn nr. 1. Ikke på grund af kvaliteten af børnene, men for nu at kunne holde rede på i

Læs mere

Beretninger fra Klubture FTK Kalender

Beretninger fra Klubture FTK Kalender Beretninger fra Klubture FTK Kalender Månedens beretning/artikel I Jubilæums året 2017 vil den månedlige konkurrence om blink og uddeling af skribentprisen foregå på en anden måde end vanligt. Hver måned

Læs mere

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender

Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Fangstrapporter Småbåd & Trolling FTK Kalender Var taget på en rekognosceringstur med min tvillingbror Jan for at finde nye positioner i Storebælt. Målet var at finde nye steder med store skrubber og pighvar.

Læs mere

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj

1. Afd Trolling. Bornholm 2015. DM i Trolling 2015. Klubaften d. 6. maj Bornholm 2015 DM i Trolling 2015 1. Afd Trolling Klubaften d. 6. maj Klubturen til Bornholm i starten af april, blev en meget blæsende affære. Det blev til mere hygge til lands end til laksefiskeri til

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Kluba'en 5 marts kl 19.00 Generalforsamling 5 feb kl 19.00 Husk Almelding Havfiskeri Nyborg 1 feb Se kalender TilmeldingVHF Kursus Ekstra Ledige pladser

Læs mere

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender

Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Fangstrapporter - Arrangementer FTK Kalender Årets sidste fisketur i Storebælt. Slæbestedet var fyldt op med trollingbåde, fordi vejrudsigten viser, at det skulle være den sidste tur inden nytår. Vi startede

Læs mere

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub

Danish open. DM i trolling 2015. Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6. Arrangør: Fyns Trolling Klub Danish open DM i trolling 2015 Nyborg marina Lørdag D. 20/6 Søndag D. 21/6 Arrangør: Fyns Trolling Klub TEAM konkurrence dvs. at der kan indvejes 3 fisk af hver art pr. båd, samlet over weekenden. Dvs.

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen

FTK på Facebook! Fangstrapporter. Klubtur i Pinsen FTK på Facebook! Fangstrapporter Klubtur i Pinsen Klubaftenen d. 4. marts blev afholdt som debataften. En aften hvor alle medlemmer havde mulighed for at dukke op komme med input og forslag til indhold

Læs mere

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni

Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Kluba&en 4 juni kl 19.00 Klubhuset Trolling 3 og 4.afd Middelfart marina 21/22 Juni Småbåd 2.afd Kerteminde 28 juni Pinseturen 7 juni Husk 9lmelding Info om bådforsikring Tryg I jeres bådforsikring er

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2013 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2015 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2012 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn. Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018

Viking Træf Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Viking Træf 2018 Samt 4. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 6. og 7. oktober 2018 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Side 1 af 8 Viking Træf 2018

Læs mere

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Fra Onsevig Havns side er vi. Der blev fanget massere af fisk, 10.500 fladfisk fanget til årets DM. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Danmarks næststørste fiskestævne 24-25. september 1 10.500 fladfisk fanget til årets DM 2011 var en stor succes med godt fiskevejr, masser af fisk, godt humør og god mad - hvad mere kan man forlange! Fra

Læs mere

5. afdeling af klubmesterskabet

5. afdeling af klubmesterskabet 5. afdeling af klubmesterskabet Der var 23 til grillkomsammen fredag aften i Køge Lystbådehavn 17 både blev og overnattede fredag til lørdag I alt 31 både med 54 mand startede med morgenmad inden skippermødet

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2014 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2016 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Havfiskeri 3.afd. Middelfart marina 8 November. Spodsbjerg 29 November Kluba&en 5 nov kl 18.00 Elsesminde Havfiskeri 2.afd Middelfart marina 8 November Havfiskeri 3.afd Spodsbjerg 29 November Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden ! Det var lidt

Læs mere

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab

Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Hirsholmene Cup Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. august 2015 Rønnerhavnen Nordrestrandvej 40 Frederikshavn 57º27,9 N 10º32,2 E Hovedsponsor: Fiskekortet.dk Hirsholmene Cup 2015 Så er vi klar

Læs mere

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg.

Trolling Master Bornholm. Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. 7 Nyhedsbrev juni 2013 Trolling Master Bornholm Richard Nielsen fra Sverige med sin vinderlaks på 19,280 kg. På andenpladsen kom Johnny Gram fra SSK med 18,890 kg. På tredjepladsen kom Brian Milkowski

Læs mere

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender

Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Klubture BOAT SHOW 2017 FTK Kalender Dementi I marts nummeret af nyhedsbrevet, skrev jeg at der ikke havde været indsendt fangstrapporter eller artikler til nyhedsbrevet for februar måned. Dette var en

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2015. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 6/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 3/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer

Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Julehilsen Fangstrapporter Arrangementer Ja, Julehilsen så gik der atter et år og det fra må siges, formanden at det har været et forrygende et af slagsen her i vores lille klub. Vi har haft et kanon vellykket

Læs mere

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du:

Pris for deltagelsen er 350 kr. for ikke medlemmer af Storebælt Småbådsklub og 300 for medlemmer, for dette gebyr får du: Information 15-17 September 2017 Storebælt cuppen gennemføres for 3. år i træk, vi forventer fra arrangørerne et ligeså velgennemført arrangement som deltagerne ved sidste års CUP, gav tilbagemelding på.

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2018 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE SMÅBÅDSKONKURRENCE ÅRØSUND HAVN VED FYRET - LØRDAG 2. APRIL 2011 Stævne P Rampe VENTEPOSITION INDEN START START Rampe Stævnetelt P WC Den røde streg markerer hvor der må gives gas. Venligst respekter.

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 4. afdeling af JSK klubmesterskab 6. - 7. september 2014 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Information: Hans Simonsen tlf: 29270981 e-mail: hanssimo@gmail.com

Læs mere

Mariager Fjord Havørredkonkurrence

Mariager Fjord Havørredkonkurrence Mariager Fjord Havørredkonkurrence Den 1-2 april 2017. Så skal der dystes ved Mariager Fjord efter havørreder, fra lørdag den 1. kl. 14.00 til søndag den 2. kl. 14.00. Alle kan deltage i konkurrencen,

Læs mere

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012

Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Aktivitetskalender Maj 2011- April 2012 Søndag d. 01 maj NM`2011 kamp 1 kystfiskeri Bouet Fredag den 13 til søndag den 15 maj 2011 Weekendtur til Mariager fjord og Navnsø. Et par dage med hyggeligt samvær

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2017 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn af hensyn til muligheden for at håndhæve kontrollen af

Læs mere

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019.

Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. Info om DM i størfiskeri 13., 14. og 15. september 2019. -Så er vi klar til at afsløre programmet for dette års DM i størfiskeri. Vi fejrer 11 år med stør og 9. DM i størfiskeri. Så sæt allerede nu kryds

Læs mere

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou

DM i Trolling 2015. Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou DM i Trolling 2015 Klubaften d. 3. juni med foredrag af Bjarne Schou Fin aften tur på Lillebælt gav 13 havørreder med den største på 71 cm og 4,9 kg! Alle fisk blev taget på Apex på 4 timer! Martin Nielsen

Læs mere

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk.

SENIORFISKERNE - Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 57804771 eller begosiiger@os.dk. Program 2014. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-21.00 i klubhuset. Fra 7/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 4/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: et team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2019 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2012 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i N.S.F. ønsker hermed alle et rigtigt Godt Nytår Vi havde i det forgangene år den store fornøjelse at kunne fejre Nakskov Torskefestivals 60 års

Læs mere

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen

Trolling Master Bornholm regler for konkurrencen Trolling Master Bornholm 2020 - regler for konkurrencen Sted: Tejn Havn og Allinge Havn Alle både skal under konkurrencen afgå fra og komme tilbage til Tejn Havn (rød og blå gruppe) eller Allinge Havn

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å

Lystfiskerforeningen-af-1926-3-Aktiviteter-2013-! Premiere-fiskeri ved Karup Å Lystfiskerforeningenaf19263Aktiviteter2013 Premierefiskeri ved Karup Å Tid: 1 marts Sted: Høgild Møllegård, Åhusevej 31, 7470, Karup Traditionen tro starter fiskesæsonen, for mange medlemmer af Lystfiskerforeningen

Læs mere

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub

Fyns Trolling Klub. Nyhedsbrev oktober2017. Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fyns Trolling Klub Nyhedsbrev oktober2017 Medlemsblad for Fyns Trolling Klub Fra Formanden Vi har i bestyrelsen udfærdiget FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I FYNS TROLLING KLUB. Vi har valgt at offentliggøre

Læs mere

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl

Adresser. Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Bestyrelsesmedlem Kaj Olesen Hans Jørgensvej 11B, 6840 Oksbøl AKTIVITETSKALENDER 2018 AKTIVITETSKALENDER FOR SPORTSFISKERFORENINGEN FOR OKSBØL OG OMEGN Adresser Formand Bo Vedstesen Søndervang 42, 6840 Oksbøl. Mobil : 5137 7433 E-mail: bo.vedstesen@gmail.com Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen.

Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold. d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Danish Spring Cup 2016 for 2 mandshold d. 16 17 April 2016 i Gudenåen ved Stevnstrup og Vasen. Gudenåen v/stevnstrup Indledning: Det er nu 7 år i træk, at der arrangeres Danish Spring Cup i Gudenåen. I

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED

REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED REERSØ BÅDKLUB`S FLADFISKEKONKURRENCE For Båd Folket REERSØ OPEN LØRDAG OG SØNDAG DEN 5. OG 6. AUGUST 2017 I SAMARBEJDE MED Høng Centret Tlf.: 5485 3610 Generelle Bestemmelser: Lørdag den 5. august starter

Læs mere

Klubmester Stævne Årøsund

Klubmester Stævne Årøsund Klubmester Stævne Årøsund 5. afdeling af JSK klubmesterskab 8. - 9. oktober 2016 Årø Lystbådehavn 6100 Haderslev 55º15 39.00 N / 9º43 53.00 Ø Hovedsponsor: Klubmester Stævne 2016 Årø er efterhånden en

Læs mere

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på

Alle andre spørgsmål vedr. turprogrammet kan rettes til Peter på eller Brian på Program 2017. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 3/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 7/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden

Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden FTK Auktion 8 jan kl 19.00 I klubhuset Tilmelding til VHF kursus Havfiskeri 29 dec i Nyborg 11 Jan i Middelfart 4 dec Jule Tam tam Lørdag den 16 nov., mødte

Læs mere

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk

Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Tur program 2011 www.nsf-nakskov.dk Lederen Bestyrelsen i Nakskov Sportsfiskerforening ønsker hermed alle et rigtigt GODT NYTÅR. Vi vil starter med at gøre opmærksom på at vores tur priser er reguleret

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Referat fra klubmesterskabet 2014.

Referat fra klubmesterskabet 2014. Følgende referat er skrevet af Ole Bjørn Andersen Referat fra klubmesterskabet 2014. Mandag den 8. september 2014 havde 29 forventningsfulde lystfiskere fra Viktor sat hinanden stævne i Helsingør efter

Læs mere

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen

Ugerløse Idrætsforening, Sportsfiskeafdelingen PROGRAM FOR TURE I 2012 Hermed fremsendes program for 2012, så husk at krydse af i kalenderen. Programmet kan ændres, men det vil naturligvis blive sendt ud når det er klart. Sammen med udsendelse af dette

Læs mere

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk

Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk ö ö Vi ses til en lystfisker oplevelse i særklasse. Arrangør: Struer Kystfisker Forening - www.skf1990.dk E Kære Lystfiskere Det er os en stor glæde at byde jer velkommen til Limfjordens Ørreddage 2007.

Læs mere

Regler og generelle oplysninger

Regler og generelle oplysninger Danmarksmesterskab i Fladfiskeri for lyst- og småbåde Regler og generelle oplysninger Regler Konkurrencen afholdes som fire dele: en team, en personlig artskonkurrence, en individuel på tværs af arterne

Læs mere

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016

Viking Træf Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet. Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Viking Træf 2016 Samt 6. afdeling af JSK-klubmesterskabet Weekenden 29. og 30. oktober 2016 Nyborg Lystbådehavn Havnepromenaden 8 5800 Nyborg Position: 55'18,22 N - 10'47,32 E Alternativt (1-dags stævne)

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Pighvar tur til Børsmose strand.

Pighvar tur til Børsmose strand. Pighvar tur til Børsmose strand. Lørdag 29/4-2017. Mødested: Parkeringspladsen overfor campingpladsen. Møde tidspunkt: Aftales nærmere i forhold til tidevand. Sidste frist for tilmelding: 27/4-2017 Pris:

Læs mere

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006

TIK bueskydning. Nyhedsbrev, december 2005. Høje Taastrup Kommunes idrætspris. Juleafslutning. Nytårspokalen 2006 TIK bueskydning Nyhedsbrev, december 2005 Høje Taastrup Kommunes idrætspris Hvert år uddeler Høje Taastrup Kommune 2 idrætspriser, en idrætslederpris og en idrætsudøverpris. Prisen for den bedste idrætspræstation

Læs mere

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012

HADERSLEV CUP SMÅBÅDSKONKURRENCE. Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 SMÅBÅDSKONKURRENCE Aarøsund havn ved fyret - LØRDAG 28. APRIL 2012 Stævne P Rampe Parkering forbudt VENTEPOSITION INDEN START START Stævnetelt Rampe P WC Parkering imellem de 2 jernkæder forbudt pga. søsætning.

Læs mere

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019

Husk Mariagerfjord havørredkonkurrence 6.-7 april 2019 Indhold Waders News nr. 2 2018 Side Forside Waders bestyrelsen 3 Waders krogen 4 På tur med Gynter og Skralde 5 Jægeren og Lystfiskeren put & take 6 Makreller ved Hou 7 Waders arrangementer 8-10 Waders

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Nyhedsbrev september 2010

Nyhedsbrev september 2010 Nyhedsbrev september 2010 Formanden har ordet Så er vi for alvor ved at mærke, at kalenderen skriver efterår. Men selv om der både er regn og rusk, er der alligevel stor aktivitet på træningspladsen. Der

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Damgårdshave Lystfiskerklub

Damgårdshave Lystfiskerklub Fisketur den 22. januar 2019 TURLEDERENS BERETNING 2019 Der mødte 20 medlemmer og 3 gæster op på Havstrygere kl. 8.00 i Helsingør havn. Det blæste lidt fra sydvest med vekslende snebyger, så vi sejlede

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016

Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen maj 2016 Fiskeri på toppen Samt 2. afdeling af JSK klubmesterskab Skagen 13. - 15. maj 2016 Velkommen til Fiskeri på toppen. For første gang afholdes et JSK-stævne i skagen! Med kort afstand til mange gode fiskepladser,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG

NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG FORSIDE NR. 180 NOVEMBER 2010 33. ÅRGANG RINGSTED SPORTSFISKERFORENING FORMAND: NÆSTFORMAND: KASSERER: SEKRETÆR: HUSUDVALG: PENSIONISTUDVALG: HAVUDVALG: KYSTUDVALG: JUNIORUDVALG: VANDPLEJEUDVALG: MEDEUDVALG:

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Frederiksværk Sejlklub

Frederiksværk Sejlklub Kære Venner. 2016 er nu blot historie, tiden flyver og vi er nu på vej mod sol og sommer. Inden det kommer så vidt har Aktivitetsudvalget dog endnu en perlerække af aktiviteter under det såkaldte vinterprogram!

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Aktivitetsudvalget orienterer

Aktivitetsudvalget orienterer Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub Januar, 2017 Her kommer, lidt forsinket, månedsbrevet for januar. Det har været en travl måned for kassereren (der også står for

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere