Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 28/3 2007

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 28/3 2007"

Transkript

1 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 28/ Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 21. marts 2007 kl i Kirkebjerg Selskabslokaler. Formand Yvonne Justesen, bød på bestyrelsens vegne velkommen til den ordinære generalforsamling. Ad 1, Valg af dirigent: På bestyrelsens vegne blev Flemming Ernst, Park Alle 304 foreslået og valgt. Dirigenten takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt jf. vedtægternes 5 og 6. Dagsordenen ifølge vedtægternes 6, stk. 4: DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 6, stk. 4: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning. 3. Beretning fra de af generalforsamlingen nedsatte udvalg. Der er ingen nedsatte udvalg. 4. Regnskab. 5. Indkomne forslag: Forslag om ændring af vedtægternes 4, stk. 2 og 8, stk Fastsættelse af kontingent for år Foreslås ændret til 350 kr.. 7. Fastsættelse af diæter og honorarer. Foreslås uændrede. 8. Valg: a) Formand kun lige år. b) To bestyrelsesmedlemmer. Preben K. Corinth villig til genvalg. Thomas Hansen villig til genvalg. c) En suppleant til bestyrelsen. Birgit Henriksen villig til genvalg. d) Revisor og en revisorsuppleant. Revisor Heine Thomsen villig til genvalg. Revisorsuppleant Henrik G. Pedersen villig til genvalg. 9. Eventuelt. Der var fremmødt 35 medlemmer.

2 2 Ad 2, Beretning. Sankt Hans: Dagen faldt i forbindelse med weekenden og traditionen tro havde bestyrelsen lagt op til et lidt større arrangement med stort telt inkl. borde og stole, grill samt musik. Desværre mødte der ud over bestyrelsen kun 10 personer op til selve arrangementet med spisning. Derimod var der som sædvanligt stort fremmøde ved selve bålet. Bestyrelsen har efterfølgende drøftet, hvorvidt der igen i år skal laves et lignende arrangement, da Sankt Hans falder på en lørdag. Arrangementet er forbundet med en del forberedelse, arbejde og ikke mindst udgifter. På trods af det ringe fremmøde satser bestyrelsen dog igen i år på at lave et tilsvarende arrangement og vil samtidig med referatets omdeling vedlægge en lille notits vedr. Sankt Hans. Fastelavn: I år (2007) var der 95 deltagende, hvoraf 14 var gæstebilletter. Det var således en lille tilbagegang i forhold til sidste år. Som noget nyt havde Arbejdernes Landsbank en lille bod, hvor der var konkurrence for de voksne samt lidt mundgodt til såvel børn som voksne. Sommerarrangement: I samarbejde med Arbejdernes Landsbank blev der på en flot sommerdag i juni afholdt en markedsdag på Stævnet, hvor forretningsdrivende fra området i tildelt stand kunne præsentere sine produkter. Der blev desuden afholdt konkurrencer for såvel børn som voksne. Rundgang: Bestyrelsen har det forløbne år vanen tro foretaget rundgang i området. 45 grundejere fik en seddel i sin postkasse, primært pga. manglende ukrudtsbekæmpelse på fortovet. Ved en efterfølgende rundgang var der 17 grundejere der endnu ikke havde reageret på bestyrelsens 1. henvendelse. Disse grundejere fik så endnu en påmindelse. Det er bestyrelsens indtryk, at det generelt er de samme der får påmindelser år efter år. Bankskifte: Foreningen har i det forløbne år skiftet bank til Arbejdernes Landsbank, der i modsætning til den tidligere bank er i stand til at levere en Netbank service, der lever op til foreningens vedtægter hvad angår formandens og kassererens underskrifter på udbetalinger. Hjemmesiden: Alle referater fra bestyrelsesmøder og betydende skrivelser bliver nu lagt på foreningens hjemmeside. Besøgstallet er dog meget lavt og medlemmerne opfordres til at tilmelde sig foreningens nyhedsmail, hvorefter de automatisk vil få besked når der sker ændringer på siden. Bestyrelsen tilstræber at besvare s fra medlemmer hurtigst muligt. Materialeudlån: Ordningen med Brøndby Køkken- & Vinduescenter på Midtager 17 fungerer stadig. (Foreningens materialer til udlån findes på medsendte Huskeliste bagsiden af referatet).

3 3 Vedligeholdelse: Foreningens aftale med Brøndby kommune om vedligeholdelse/pasning af Stævnet og legepladsen er blevet genforhandlet i 2006, hvor foreningen samtidig har opnået et afslag i prisen på kr. Kommunen har i 2006 medgivet, at der ikke er brændt ukrudt på faste arealer jf. aftalen. En fornyet aftale fortsætter i det kommende år. Vejbelysning: Brøndby kommune har i slutningen af 2006 indgået aftale med Dong Energy om kabelnedlægning i jorden af luftledninger til vejbelysningen. Kommunen har samtidig valgt at udskifte master til galvaniserede rundkoniske rørmaster med gråt Københavnerarmatur. Arbejdet forventes påbegyndt i løbet af foråret 07 og starter i foreningens område. I den forbindelse vil der blive afholdt et kommunalt orienteringsmøde i kulturhuset Kilden den 17. april 2007 kl Lysregulering på Banemarksvej: Brøndby kommune har planer om at etablere en lysregulering i Colonsvinget. Situationen er opstået fordi fa. Averhoff har ansøgt om tilladelse til at etablere en ny overkørsel til Banemarksvej og samtidig finder kommunen det som den rigtige løsning pga. den tunge trafik på stedet. Det er dog usikkert hvad det ender med, da de involverede firmaer, herunder SMC, skal være med til at betale for etableringen af lysreguleringen. Stena Miljø A/S: Som nævnt på sidste generalforsamling skrev bestyrelsen til Københavns Amt vedr. virksomhedens miljøgodkendelse for at få uddybet en række spørgsmål (spørgsmål og Amtets svar findes på foreningens hjemmeside). Amtets svar er taget til efterretning. Efterfølgende har virksomheden i slutningen af 2006 fået et tillæg til miljøgodkendelsen, hvilket også er taget til efterretning. Tilsynsmyndighed pr. 1/ er Brøndby kommune. Søndre Ringvej: På sidste generalforsamling klagede beboere langs og op til nævnte vej om øget trafikstøj. Bestyrelsen skrev på denne foranledning et brev til Kbh. Amt og påpegede en række problemer samt foreslog bl.a. muligheden for en støjskærm/væg (skrivelse og svar fra Amtet fremgår af foreningens hjemmeside). Pr. 1/ er vejen overgået fra Amtsvej til kommunal vej. Brøndby kommune har i okt. 06 fremsendt skrivelse om forslag til opdatering af Trafikhandlingsplan 07. Bestyrelsen har herunder bl.a. nævnt Søndre Ringvej. Østtoftevej: Såvel hastighed som hastighedsdæmpende foranstaltninger blev diskuteret på sidste generalforsamling. Bestyrelsen har i det forløbne år på ny rettet henvendelse til kommunen, såvel efter sidste generalforsamling samt i forbindelse med revidering af Trafikhandlingsplan 07. Kommunen har lovet at der vil ske ændringer på vejen men pga. kommunens økonomi er det har ikke 1. prioritet.

4 4 DFDS. Sagen afventer for så vidt kun en støjdæmpning af Sisu på området (en Sisu er et køretøj der bruges til at flytte løse anhængere/sættevogne på området). Sagen synes derfor at kunne afsluttes pr. 1/ jf. kommunens tidl. påbud til virksomheden. Afslutning: Bestyrelsen vil det kommende år følge DFDS sagen til dørs, holde sig orienteret om Stena Miljø, lysreguleringen i Colonsvinget og kabelnedlægningen af vejbelysningen, evt. med info på hjemmesiden. Endvidere vil man fortsat følge op på Søndre Ringvej og Østtoftevej samt den forestående revidering af Trafikhandlingsplan 07. Beretningen blev herefter overgivet til forsamlingen for spørgsmål og godkendelse. Bemærkninger til beretningen: Borsholt, Bygmarksvej 14: efterlyste en større samling i forbindelse med bålafbrænding, herunder et par velvalgte ord og efterfølgende sang. Formanden: medgav at man tidligere har haft en lille tale og sang. Imidlertid var det erfaringen, at det kun var de nærmeste der havde glæde af dette. Det ville i givet fald kræve højtaleranlæg. Bestyrelsen vil have det med i sine overvejelser til det kommende års arrangement. Flere medlemmer stillede spørgsmål omkring bestyrelsens rundgang, herunder medlemmers oplag af byggeaffald i længere perioder, ligesom der blev henvist til foreningens ordensreglement 2. Der blev bl.a. givet udtryk for, at bestyrelsen kun skulle koncentrere sig om oplag af affald samt at man ikke skulle lave rundgang for ukrudt, når foreningens egne arealer ikke blev tilstrækkeligt holdt. Bestyrelsen redegjorde for håndtering af rundgangen, der pr. tradition og ønske fra medlemmerne, foretages 1. gang årligt (normalt august) med en efterfølgende rundgang ca. 14 dage efter 1. rundgang. Rundgangen er koncentreret på skel ud til fortov samt ukrudt på fortov ud til kørebanen samt skader på de offentlige veje i foreningens område. Oplag af bl.a. byggeaffald kan være svært at påtale, da bestyrelsen ikke altid er klar over hvor lang tid oplaget har stået på. I helt ekstreme tilfælde, såvel hvad angår ukrudt/skel eller oplag retter bestyrelsen, forinden flere varsler til grundejeren evt. efter forudgående klage fra anden grundejer, henvendelse til Brøndby kommune, der er vejmyndighed. Den enkelte grundejer/klager kan også selv til en hver tid klage direkte til kommunen. Bestyrelsen vil på nuværende tidspunkt ikke kaste sig ud i at lade arbejde udføre på grundejerens regning, uanset det er ukrudt eller oplag på vej eller grundstykke, idet der er lovgivning og tilsynsmyndighed på området (læs: Brøndby kommune), der herefter kan give de relevante påbud. Bestyrelsen opfordre dog den enkelte til i første omgang direkte og på en ordentlig måde, at kontakte den grundejer man er utilfreds med.

5 5 Dirigenten: konkluderede ud fra forsamlingens tilkendegivelser omkring rundgang og orden i øvrigt, at man ønskede at bestyrelsen reagerede mere håndfast på klager vedr. længere tids oplag af byggeaffald. Borsholt: roste foreningens hjemmeside, der efter hans mening blev bedre og bedre. Borsholt: fandt det skuffende, at foreningen først nu havde fået orientering omkring det kommunale møde i Kilden vedr. den nye vejbelysning samt for visse grundejeres vedkommende hvad angår omlægning af deres el-forsyning. Han mente, at det nævnte orienteringsmøde faldt alt for sent og henviste samtidig til bestyrelsens henv. til kommunen sidste år vedr. planerne samt det efterfølgende svar (findes på foreningens hjemmeside). Da vejene i vores område er offentlige mente han ikke, at kommunens svar var tilfredsstillende, herunder bl.a. på indflydelse af valg af vejbelysning. Af svaret fik han også det indtryk, at bestyrelsen ikke havde det bedste forhold til den afdeling i kommunen der tog sig af emnet. Flere spurgte til Fiber-Net samt muligheden for tilslutning til Brøndby Net. Sekretæren: bestyrelsen har et udmærket forhold til kommunens forskellige afdelinger. Bestyrelsen havde taget kommunens svar til efterretning ud fra det synspunkt, at der var lige så mange meninger omkring udformning af vejbelysning som der var borgere. Samtidig anerkendte bestyrelsen også kommunens beslutning om én ens vejbelysning for hele kommunen. Den øvrige planlægning omkring gravearbejde m.v. var et anliggende mellem Dong Energy, forskellige entreprenører og kommunen. Bestyrelsen har overhovedet ingen indflydelse på dette forløb. De grundejere som skal have deres nuværende el-forsyning omlagt fra luft til jord bliver kontaktet direkte af Dong, hvilket allerede er i fuld gang. Mht. Fiber-Net så vil Dong parallelt med vejbelysningen forberede eller nedlægge fiber forberedt til bredbåndsforbindelse med Internet/telefoni og tv. Den enkelte vil i givet fald, mod betaling, også kunne tilslutte sig dette net. Brøndby Net er ikke vores område. Eva Roed, Ragnesminde Alle 18: oplyste, at der på det nævnte orienteringsmøde omkring vejbelysning kommer såvel repræsentanter fra kommunen og Dong. Hun opfordrede samtidig medlemmerne til at komme til dette orienteringsmøde. Christian Gram 15B, Vesterleds Alle: påpegede omkring Sdr. Ringvej, at der også var muligheden for anlægning af en støjsvag asfalt. Formanden: bestyrelsen havde medtaget dette i brevet til kommunen omkring Trafikhandlingsplan 07.

6 6 Der var herefter flere indlæg omkring Østtoftevej og generelt omkring stillevejsdæmpninger og parkering i området. Flere påpegede de nuværende som for dårlige/mangelfulde, andre ønskede flere på nuværende steder med dæmpninger og andre igen ønskede anderledes dæmpninger. Bestyrelsen er klar over, at bl.a. stillevejs bumpene på Østtoftevej ikke er udformede efter nutidens regler. Bestyrelsen vil afvente udspil fra kommunen vedr. Østtoftevej. Beretningen blev herefter godkendt. Ad 3, Ad 4, Ad 5, Beretning fra de af generalforsamlingen nedsatte udvalg. Der var ingen nedsatte udvalg. Regnskab. Kassereren: gennemgik det reviderede regnskab. Regnskabet blev godkendt. Indkomne forslag. Ingen indkomne forslag. Ad 6, Fastsættelse af kontingent for år Vedtaget til uændret 350 kr. Kassereren: fremlagde samtidig det omdelte budget for året På budgettet var der afsat ca kr. til vedligeholdelse. Primært drejede det sig på sigt om den store legeplads. Bestyrelsen var godt klar over, at der på sigt skulle langt flere penge til såfremt legepladsen skulle bringes op til nutids standard. I den efterfølgende debat om budgettet blev bl.a. den store legeplads drøftet. Herunder fremkom der også forslag om helt at nedlægge legepladsen. Bestyrelsen er obs. på legepladsen samt undersøge mulighederne og økonomien. Ad 7, Ad 8, Ad 9, Fastsættelse af diæter og honorarer. Uændrede diæter og honorarer blev vedtaget. Valg. a) Formand kun lige år. b) To bestyrelsesmedlemmer: Preben K. Corinth og Thomas Hansen blev begge genvalgt. c) Bestyrelsessuppleant: Birgit Henriksen blev genvalgt. Revisor og suppleant: Heine Thomsen blev genvalgt som revisor og Henrik G. Pedersen blev genvalgt som revisorsuppleant. Eventuelt. Borsholt: henledte opmærksomheden på et forslag om ny Sygehusplan, der betyder, at skadestuen på Glostrup delvis nedlægges og overflyttes til Hvidovre hospital.

7 Han fandt dette meget uheldigt. 7 Gram: opfordrede alle til at parkere på eget grundstykke. Firmaparkering på sidevejene omkring Banemarksvej blev også nævnt som et problem. Formanden: henviste til, at bestyrelsen havde rettet henvendelse til såvel firmaerne samt kommunen omkring problemet. Eva Roed: kunne supplere med, at problemstillingen havde været drøftet i teknisk forvaltning. Efter færdselslovens regler skal parkering ske i en afstand af 10 meter fra vejkryds. Hvis dette ikke overholdes kan anmeldelse ske til politiet. Etablering af parkeringsforbud, evt. på den ene side af vejene vil også påvirke beboernes egne parkeringsmuligheder. Endvidere har forvaltningen kontaktet fa. SMC omkring parkeringen. Gram: henledte opmærksomheden på, at den tidligere slagterforretning ved Stævnet så ud til at skulle genåbne formentlig som pizzeria. Bestyrelsen var ikke bekendt med hvorvidt der skulle åbne en ny forretning blot at bygningen også er udlagt til erhverv. Borsholt: opfordrede bestyrelsen til, under henvisning til parkering på vejen, at arbejde for en ændring af lokalplanen, således at det blev pligtigt for den enkelte grundejer at anlægge mere end to p-pladser på hver parcel. Dirigenten: gav herefter ordet til formanden for en afsluttende bemærkning. Formanden: takkede medlemmerne for deres fremmøde og den gode debat. Generalforsamlingen blev afsluttet af dirigenten kl Flemming Ernst Dirigent Steen W. Nielsen Sekretær

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 14/4 2008

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening   og   Brøndby, den 14/4 2008 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 14/4 2008 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 5/4 2009 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 16/3-2005 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 9. marts 2005 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 12/4-2006 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt onsdag den 22. marts 2006 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Brøndby, den 26/3-2003

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening  Brøndby, den 26/3-2003 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 26/3-2003 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 13. marts 2003 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 1/4-2004 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 25. marts 2004 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og Brøndby, den 29/3 2010

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening   og   Brøndby, den 29/3 2010 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk og e-mail: vesterled-gf@vesterled-gf.dk Brøndby, den 29/3 2010 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt mandag

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002 Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening www.vesterled-gf.dk Brøndby, den 06/04-2002 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 14. marts 2002 kl. 1930 i Kirkebjerg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vesterled Grundejerforening

Vesterled Grundejerforening Vesterled Grundejerforening Brøndby, den 10.4-2012 vesterled-gf@vesterled-gf.dk www.vesterled-gf.dk Bemærk der er vedtaget nye ordensregler: 4. Støj Brugen af el- og motordrevne redskaber, værktøj og maskiner,

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Vejlaget Bispebjærg By

Vejlaget Bispebjærg By Vejlaget Bispebjærg By Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 9. april 2014 i "salen" på TK's Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen

Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Referat af generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforeningen Tid og sted: 12. april 2018 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Agate Hjulmand, Næstformand Otto Larsen, kasserer Svend

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus

Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Referat af generalforsamlingen, 2017 Lørdag, den 8. april i Asnæs forsamlingshus Tilstede: 29 grundejere og 10 fuldmagter Ad 1. Valg af dirigent Bo Nielsen blev valgt som dirigent. Han kunne herefter konstatere

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 15. juli 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Godkendelse af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til

44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus. torsdag den 8. april 2010 kl Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer til Grundejerforeningen LILLEMARKEN Gevninge Indkaldelse til: 44. ordinære generalforsamling i Gevninge Forsamlingshus torsdag den 8. april 2010 kl. 19.30 Bestyrelsen indbyder herved foreningens medlemmer

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. marts 2016 kl. 18.30 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 12. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 12. marts 2012 kl. 19:30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 42 grundejere. Formand, Erik Ødemark bød velkommen. 1. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Grundejerforeningen af 1976 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år. 3. Aflæggelse af regnskab, underskrevet af bestyrelsen og revisor

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant.

Det blev meddelt, at der på generalforsamlingen, ud over hvad der var oplyst på indkaldelsen, skulle vælges en kasserer samt en revisorsuppleant. Referat af grundejerforeningens generalforsamling, 26.04.2010. Der var mødt ca. 23 deltagere op på generalforsamlingen. Bestyrelsen så med glæde, at en del af dem var unge, formentlig nytilflyttede, beboere

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening og

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening   og Før generalforsamling Bent Nikolajsen fra Københavns Vestegns politi, kriminalpræventiv afdeling gav et oplæg om forebyggelse af indbrud i huse. Der blev uddelt foldere om Nabohjælp, Beskyt dig med indbrud

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den

Referat fra generalforsamlingen den Referat fra generalforsamlingen den 4.5.2018 Der var fremmødt 61 personer til generalforsamlingen fra 34 matrikler. Formand Peter Bøgh bød velkommen, og efter at have sunget en enkelt sang gik vi over

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken

Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken Referat fra ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Gøgebakken den 07-05-2017 på Kulhuse Kro. Generalforsamlingen havde samlet 28 deltagere, der repræsenterede 20 parceller. Foreningens formand

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Vesterled Grundejerforening

Vesterled Grundejerforening Vesterled Grundejerforening 2605 Brøndby Postgirokonto 9 00 38 27 Brøndby, den 19/03-1999 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt tirsdag den 9. Marts 1999 i Kirkebjerg

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts Referat Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Østergårdsparken, Ugelbølle afholdt den 16. marts 2010. Referat Formand Steen Myrwick (nr. 21) bød velkommen, og startede med at konstatere at den ordinære

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet.

Albertslund Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Albertslund. 14-03-2005 Referat af ordinær generalforsamling 28. februar 2005 1. Valg af dirigent Palle Larsen F58 blev valgt. Han konstateret at generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Fremmødt: 37

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.

GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir. GRUNDEJERFORENINGEN ASEN v/formand Jan Sørensen Dværghøjen 3, 4700 Næstved Tlf. 40607931 Internet: www.gf-åsen.dk. e-mail.: gf.aasen@ofir.dk Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009

Båring Ege Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus. Fredag den 3. juli 2009 Båring Ege Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamling i Båring Forsamlingshus Fredag den 3. juli 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning for året. 3. Kassereren fremlægger

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen.

Der er ikke tegnet forsikring vedrørende legepladsen. Referat af generalforsamlingen, Grundejerforeningen Jægerbuen, den 11. marts 2009 Bestyrelsen tilstede: John Blynov Benny Hansen - Kitty Steen Michael Sass & Britta Schou Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus

Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl i Jonstruphus Referat Ny Bringe grundejerforening Ordinær generalforsamling Tirsdag den 15. april 2008 Kl. 19.30 i Jonstruphus 1. Valg af dirigent Jens Peter Olsen blev valgt 2. Formandens beretning Nye medlemmer Nogle

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«Referat fra Grundejerforeningen»Ramsbjerggård«'s ordinære generalforsamling søndag d. 30. maj 2010 afholdt på Enghaveskolen, Fælleslokalet (Håndarbejdslokalet), Blok 7,

Læs mere

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss

3. Forelæggelse af revideret regnskab til godkendelse fremlagt af Tetra Moss Referat af Generalforsamlingen 31. Maj 2015 Formanden Birgit Lintrup bød velkommen og foreslog advokat Birgitte Schack som dirigent under Generalforsamlingen. Der var ikke andre forslag og Birgitte Schack

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08

Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d. 29.06.08 Grundejerforeningen Guldkysten Referat af generalforsamling Søndag d 290608 19 parceller var repræsenteret Alle bilag til generalforsamlingen kan ses på vores hjemmeside wwwguldkysten-sjdk Ad punkt 1:

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby.

Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. 27. marts 2009 Referat af Dansk Tækkemandslaugs generalforsamling m.m. lørdag den 7. marts 2009, på Langtved Færgekro, Munkholmsvej 138, 4060 Kirke Såby. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo

Beretning for Dagsorden ifølge vedtægter: Ad 1. Ad 2. Ad 3. Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 26. februar 2014 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 33, 35, 55,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND

GRUNDEJERFORENINGEN RÅBYLILLE STRAND Generalforsamlingsreferat Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Råbylille Strand, blev afholdt lørdag den 14. maj 2011, i Hjertebjerg Forsamlingshus Klintevej 207, 4780 Stege. Foreningens formand

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Hyrdeengens Grundejerforening

Hyrdeengens Grundejerforening EMNE: Referat af generalforsamling den 12. marts 2008. STED: Pilehaveskolen. MØDEDELTAGERE FRA BESTYRELSEN: Niels Gøtche (NG) Hanne Jarlhelt (HJ) Anne Dorte Hansen (ADH) Michael Jarlbæk (MJ) MENIGE MEDLEMMER:

Læs mere

Grundejerforeningen Hyrdeengen

Grundejerforeningen Hyrdeengen Grundejerforeningen Hyrdeengen Referat af generalforsamlingen den 11.marts 2009 på Pilehaveskolen. Formanden Michael Egvang bød velkommen. Valg af dirigent: Per Andersen nr. 81 blev valgt. Godkendelse

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Grundejerforeningen SKELLET REFERAT AF GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN SKELLET DEN 10. JUNI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015

Ordinær generalforsamling. Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling Sundhedscentret, Hvidovrevej 278 E Tirsdag 24. marts 2015 Kalenderåret 2014 Grundejerforeningen Ny Hvidovre Hjemhørende i Hvidovre Kommune Stiftet 16. juni 1918 Titel Referat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen 2017 i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 27. april 2017 Tapeten lille sal. Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening

Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Vesterled 2605 Brøndby Grundejerforening Brøndby, den 25/03-2001 Referat fra ordinær generalforsamling i VESTERLED GRUNDEJERFORENING afholdt torsdag den 8. marts 2001 kl. 1930 i Kirkebjerg Selskabslokaler.

Læs mere

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019

Referat. af ordinær generalforsamling. i Grundejerforeningen Kærup Park. den 30. april 2019 Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Kærup Park den 30. april 2019 Grundejerforeningens ordinære generalforsamling blev gennemført hos Vestsjællands Catering, Selskabslokalerne, Dronningensgade

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs

Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs Referat af generalforsamlingen, 2015 Lørdag, den 4. april 2015 i Asnæs forsamlingshus, Esterhøjvej 26 4550 Asnæs 39 grunde repræsenteret inkl. Fuldmagter. Formand Bjarne Christensen bød velkommen til mødet.

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Grundejerforeningen Sønderholm

Grundejerforeningen Sønderholm Grundejerforeningen Sønderholm Referat af: Ordinær generalforsamling tirsdag den 17. april 2018 kl. 19.00 i Pilegårdsskolens festsal Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning

Læs mere

Grundejerforeningen PLANTAGEN Bestyrelsens beretning for året 2017

Grundejerforeningen PLANTAGEN   Bestyrelsens beretning for året 2017 Ordinær generalforsamling i Plantagen i Stensballe Hallen Til stede: Bestyrelsen samt nr 1. Onsdag den 21. marts 2018 kl. 17,00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening

Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Referat fra ordinær generalforsamling i Birkegårdens grundejerforening Tid og sted: Onsdag 8. april 2015 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen,

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

GenerAlforsamling 2012

GenerAlforsamling 2012 GenerAlforsamling 2012 Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 11. april 2012 i salen på TK s Ungdomsgård, Tuborgvej 185. Dagsorden: Valg af dirigent Bestyrelsens beretning Orientering

Læs mere

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00

Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Referat af Grundejerforeningens 36. ordinære generalforsamling I Egely Onsdag den 28. marts 2012 - Kl. 19.00 Dato. 14. april 2012 Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling, og foreslog,

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008 Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Svenstibakkevej afholdt den 24. oktober 2008 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Carsten Vestergaard. Carsten Vestergaard valgt. Carsten takkede

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. marts 2018 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård

Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Referat af Generalforsamlingen den 14. maj 2008 i Grundejerforeningen Bodshøjgård Tid og sted: Onsdag d.14/5 kl. 19.00 på Fjordens Perle Dirigent: Nina Storgaard, Kolibrivej 11 Referent: Michael Maigaard,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening

Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Referat af ordinær generalforsamlingen i Birkegårdens Grundejerforening Tid og sted: 12. april 2016 Tapeten lille sal Til stede: Hele bestyrelsen: formand Svend Erik Nissen, Næstformand Otto Larsen, kasserer

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011

Grundejerforeningen Fyrrelunden. Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Grundejerforeningen Fyrrelunden Referat af generalforsamlingen den 29. maj 2011 Næstformanden, Marian Jürs, bød velkommen. Anne Lyngbye blev valgt som dirigent. Hun konstaterede, at generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00

Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 Referat Generalforsamling i H/F Oldhøjen Søndag den 25.marts 2012 kl. 11.00 62 medlemmer fra i alt 46 haver deltog i generalforsamlingen. Generalforsamlingen fandt sted i selskabslokalerne Præstevangsvej

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012

GRUNDEJERFORENINGEN DØNNERGÅRDEN Til medlemmerne November 2012 phermed fremsendes referat fra generalforsamlingen den 27. november 2012. Den ny bestyrelse har konstitueret sig som følger: Formand Bo Brahtz Christensen DA 217 43 94 81 61 Næstformand Henrik Marker DA

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016

Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Generalforsamlingsreferat 2015 for Husejerforeningen Humleby (HF)afholdt den 8. marts 2016 Per Skovgaard (PS)bød velkommen og vi startede traditionen tro med at synge Det er i dag et vejr. Herefter til

Læs mere