ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf: 55 37 19 21."

Transkript

1 ADRESSE: LEJRSKOLEN HULEMOSEGÅRD; KALVEHAVEVEJ 6, 4760 VORDINGBORG Tlf: AFBUD: Afbud tidligere end 12 uger før ankomst, så mister man ½-delen af sit depositum. Ved afbud 12-8 uger før ankomst, mister man det indbetalte depositum. Ved afbud senere end 8 uger før ankomst: det betragtes som fuldt ophold og der betales for 20 personer i den aftalte periode!!! AFFALD: Skal anbringes i de opstillede containere, husk at lukke låget. Man skal selv samle sit affald på området. Tomme flasker anbringes efter aftale med Jimmy AFREJSEHOLD: SKAL være ude af aktivitetsrum kl.9, ude af soverummene kl.10, ude af hovedbygning kl. 13. ANKOMSTHOLD: KAN benytte aktivitetsrum fra kl. 10, soverum fra kl. 12, og hovedbygning fra kl. 14. (tag hensyn til rengøring) ALARM: Drej 112, ingen møntindkast. BAGER: prøv i brugsen BADERUM: Rengøres før afrejse. BOBSPIL: Der er to bobspil i aktivitetsrummet og man betaler selv for bortkomne brikker og knækkede køer. BOLDSPIL: skal finde sted på græsplænen, de lokale boldbaner må IKKE benyttes. BORDTENNIS: Der er to bordtennisborde i aktivitetsrummet, og man medbringer selv bolde og bats. (i nød kan det lånes hos Jimmy). BOULE-kugler : lånes hos Jimmy. (det koster 25 kr. pr. bortkommet kugle).

2 BRANDSLUKNINGSUDSTYR: Lejrskolen gennemgås årligt af de lokale brandmyndigheder. Udstyr til brandslukning er IKKE legetøj. Glas på brandskabe koster 60 kr. BRÆNDE: Man er velkommen til at benytte pejsen for at skabe hygge, og brændet er under halvtaget udfor skolestuen. BUSSER: Det lokale trafikselskab (STS) kan kontaktes: tlf: Der findes flere private busselskaber i området - se tlf.-bog under turistkørsel. BÅL: Der er bålplads på Hulemosegård bag den hvide garage. Man samler selv materiale til bålet- og IKKE fra pejsebrændet. CYKEL: Der er en Long-John i den hvide garage. Nøgle til cykel er i cykel. L-J er kun til voksenbrug, og man betaler for at få lappet en punkteret cykel. Husk at sætte cykel i garage efter brug og husk at låse såvel cykel som dør til garage. DEPOSITUM: skal være betalt senest 14 dage efter lejers modtagelse af kontrakt ellers kan lejrskolen udlejes til anden side.(uden varsel) HULEMOSEGÅRD`s historie kan læses i mappe i reol i skolestue. DYBFRYSER: kan benyttes efter behov. Husk det er dit eget ansvar, at dybfryseren er lige så pæn og ren, når du rejser, som den var, da du kom. DAGLIGVARER: kan bestilles hos BRUGSEN i NYRÅD spørg om udbringning. EMBALLAGE: Medbragt emballage skal fjernes senest ved afrejse. ENDELIG AFREGNING: Der afregnes efter oplysninger på GRØNNE SEDDEL, som lægges på køkkenbordet ved afrejse. Ved manglende udfyldelse opkræves 100 kr. i gebyr. ERSTATNINGER: Lejrskolen opkræver erstatning for ødelagte ting, men vi vurderer i hvert enkelt tilfælde, om forsætlighed har været til stede. FALCK: i VORDINGBORG.

3 FISKERI: Man må selv undersøge muligheder for fiskeri i søen. FLAG: til flagstangen er på hattehylden i hall èn. I er selv ansvarlige for at overholde regler for flagning, samt at flaget er tørt og sammenlagt ved afrejse. FLIP-OVER: findes i skolestuen. FRIPLADSER: Der er én friplads (gratis) pr. 20 betalende, men vi foretager udregningen, derfor SKAL alle deltagere påføres den GRØNNE seddel. Hvis der er forskellige tal for overnattende påføres disse Grøn Seddel FRIREJSER: kan søges hos DSB: senest 10 uger før rejsen finder sted. Rejsen bør søges til Vordingborg, hvorefter resten af turen kan foregå med chartret bus, eller med det lokale trafikselskab (retning mod STEGE - bed om at blive sat af så tæt på Hulemosegård som muligt). FØDSELSDAGSFLAG: til bordet er i spisestuen. GENBRUGSEMBALLAGE: skal fjernes ved afrejse, ellers fjerner lejrskolen gerne mod et mindre gebyr på 100 kr. GÅTURE: må i skoven finde sted på veje og stier. GRYDER: rengøres efter brug og stilles på plads. GRØN SEDDEL: På GRØN SEDDEL noteres antal deltagere, endvidere er der plads til at anføre ris og ros. (noter, hvis antal personer pr. nat ikke er ens). GYNGESTATIV: benyttes på eget ansvar. GÆSTEBOGEN: lægges frem den sidste eftermiddag, man er på Hulemosegård. Skriv venligst i den!! GRILL: Der må grilles på bålpladsen bag den hvide garage. HUSORDEN: Det er op til den enkelte gruppe, hvilke husregler, som skal gælde under et ophold på Hulemosegård, men vi vil opfordre til, at man har klare regler, da det normalt er lettere for børnene at forstå samt at administrere for flere voksne.

4 HUNDE: Det er ikke tilladt at medbringe hunde (og katte) på Hulemosegård. HÅNDVÆRKERE: Lejere må IKKE selv tilkalde håndværkere. HÅNDBRUSERE: Efter aftale kan Jimmy montere håndbruser i eet baderum. INSEKTBID/STIK: Da Hulemosegård ligger ved skov og vand anbefales det, at sikre sig mod overraskelser(bier, myg, hvepse, flåt o.a.) JIMMY HANSEN: er stedets opsyns- og altmuligmand. Jimmy er på Hulemosegård dagligt kl , men kan i nødstilfælde fanges på tlf Jimmy kan tilkaldes, hvis der er problemer med el, vand, varme KLØFTEN : LEG i kløften sker på eget ansvar. Kløften er offentligt område. KØKKENUDSTYR: er i skuffer og skabe, ved mangler kan det noteres på den GRØNNE SEDDEL. Husk at lægge på plads!! KØLESKAB: slukkes, rengøres og efterlades ÅBENT før afrejse. KØREVEJLEDNING: der er kørevejledning bagest i praktiske oplysning. Man kan også selv søge hos Kraks Ruteplan: KOORDINATER: N 55 o 00.05,22 E 011 o 58.23,35 KORT: I skolestuen findes en mappe med 25 plastovertrukne kort fra den lokale orienteringsklub. Disse kort kan benyttes ved ture i terrænet, og der kan skrives med afvaskelig skrift, hvis man husker at rengøre efter brug. KOSTE: til brug såvel inde som ude er i bryggers. LÆGE: Kontakt LÆGEVAGTEN:

5 LÆRERBAD: Der er lærerbad på 1. sal i hovedbygningen og bag skolestuen. MARKISER: På sydsiden af hovedbygningen på Hulemosegård er der tre markiser, som kan styres fra kontrolboks i pejsestuen, nøglen er i nøglebundtet. Markiserne skulle være automatisk styrede af vind- og vandfølere, således at de skulle rulle ind automatisk ved blæse- og regnvejr. Lejere er erstatningspligtige, hvis det konstateres, at der er sket uregelmæssigheder i forbindelse med skader på markiserne. MUSIKANLÆG: Der findes musikanlæg i aflåst skab i aktivitetsrummet, ligesom man også kan benytte anlægget i pejsestuen, men musikanlæggene må IKKE flyttes. NØGLER: På køkkenbordet ligger nøgler til Hulemosegård. Man kommer ind ved at trykke kontraktnummer/id- nummer på dørtelefon ved køkkendør og afslutte med #. OH-PROJEKTOR: står i rum ved skolestuen. OPVASK: Med maskine, læs instruks ved maskinen. Hvis man ikke ønsker at benytte opvaskemaskinen, kan man låne viskestykker hos Jimmy. Er maskinen ude af funktion rettes henvendelse til Jimmy. Maskinen tømmes og rengøres før afrejse. ORIENTERINGSLØB: kan i skoven kun finde sted efter tilladelse fra skovfoged Nielsen, Pedersgård skovdistrikt PARKERING: af køretøjer skal ske i gården. POST: Der er postkasse på Hulemosegård, og postvæsenet bringer post ud som alle andre steder i Danmark. For afsendelse af post er der postkasse ikke langt fra Hulemosegård. RASTEPLADSMØBLER: Alle udendørs møbler skal sættes pænt på plads før afrejse. RENGØRING:

6 Det påhviler det lejer at rengøre: 1. gulve fejes, 2. borde i skole- og spisestue aftørres og sættes på plads, 3. køleskab rengøres slukkes og efterlades åbent! 4. opvaskemaskine tømmes, rengøres og slukkes, 5. ovn rengøres, 6. Den GRØNNE SEDDEL udfyldes og lægges på køkkenbordet sammen med nøglerne (og fjernbetjening til TV.) RENGØRINGSMIDLER: står i bryggers ellers spørg Jimmy! RENGØRINGSREDSKABER: er i bryggers ellers spø. RENGØRINGSASSISTENT: Den daglige slutrengøring udføres af rengøringsselskab SERVICE: skal selvfølgelig afleveres i ren stand og på den rette plads. SKADESTUE: ring SKRALDESPANDE: Alle skraldespande SKAL tømmes før afrejse. Sække anbringes i containere SKOVEN: kan benyttes i henhold til brochuren Naturen må gerne betrædes men træd varsomt. Øvrige bestemmelser for færdsel i skoven er ophængt på lejrskolen og skal følges, ligesom der oftest er regler for skoven ved indgangen til denne. TAXA: Vordingborg Taxa tlf TELEFON: Der er mønttelefon på 1. sal i hovedbygning på Hulemosegård TELEFONLISTE: Se bagest i Praktiske vink. TILSYN og HJÆLP: Jimmy Hansen, tlf TOILETPAPIR: extra ruller fås ved henv. t. Jimmy./ findes i køkkenskab

7 TV og VIDEO: Boxer og DVD afspiller TØRRESKAB: i bryggers husk at tømme før afrejse! VINFLASKER: Tomme vinflasker anbringes efter aftale med Jimmy. ( fulde vinflasker kan overdrages til personalet ). VÆRDIBOKS: På Hulemosegård er der en værdiboks i gangen fra skolestuen til baderummet. (følg instruks på boksen). WEEK-ENDTILLÆG: der betales et tillæg på 350 kr. for lejemål, som påbegyndes eller afsluttes på lørdage og søndage i perioden 1. april 1. oktober. ÆNDRING: Du kan altid få ændret en allerede indgået kontrakt, men det koster 250 kr., som opkræves ved den endelige afregning. ÆNDRINGER eller FORBEDRINGER til denne folder kan anføres på bagsiden af den Grønne Seddel. KØREVEJLEDNING: til Hulemosegård: Fra nord følges motorvej E47/E55 mod syd i retning mod Rødby, ved afkørsel 41 drejes fra mod Møn/Vordingborg/Kalvehave. Der drejes til højre mod Vordingborg og første gang det er muligt drejes til venstre mod Nyråd, ca. 800m længere fremme ligger Hulemosegård på venstre side af vejen umiddelbart overfor søen, åbn lågen ind til gården og parker i gården. Det skulle være til at regne ud, hvis man kommer fra syd!!! Kommer man fra øst eller vest er bedst at finde rute 59 (på kortet Mønsvej) og derefter følge ruten på kortet!!

8 TELEFONLISTE - HULEMOSEGÅRD: Lejrskolen Hulemosegård Lejrskoleleder Erik Pedersen Jimmy Hansen ALARM 112 Falck, Vordingborg Lægevagten Brugsen i Nyråd Taxa Linie-bus (lokal bus fra Vordingborg) DSB, Vordingborg Vordingborg Turistkontor El- installatør (i nødstilfælde)

9 HULEMOSEGÅRD PRAKTISKE VINK

Colleruphus Det Danske Spejderkorps

Colleruphus Det Danske Spejderkorps Colleruphus Det Danske Spejderkorps Generelt Adresse Colleruphus, Høje Sandbjergvej 11 D, 2840 Holte www.dds.dk/colleruphus Kontakt Mønttelefon i huset: 45 80 28 12 Udlejers telefon: 45 80 78 75 e-mail:

Læs mere

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237

Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Bookingnr. Navn Aftale om leje af aktivitetshuset Rødegårdsvej 237 Adresse Telefon Email Aftale om leje i perioden Pris I weekenderne kan salen, Orange stue + køkkenet lejes således: Huset kan ikke længere

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og historie Med denne

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Hjemmeside. Ordensregler. Sikkerhed Prisliste. Udlejning April-nov. Red. 2014-1501

Hjemmeside. Ordensregler. Sikkerhed Prisliste. Udlejning April-nov. Red. 2014-1501 2014 Hjemmeside Ordensregler Sikkerhed Prisliste Udlejning April-nov. Red. 2014-1501 ORDENSREGLER FOR ENEBÆRODDE Skal efterkommes af alle, lejere og leverandører. Såfremt disse ordensregler ikke efterkommes

Læs mere

Håndbog for beboere i kollegiet

Håndbog for beboere i kollegiet Håndbog for beboere i kollegiet Det Grønlandske Hus i Aarhus Dalgas Avenue 52 8000 Aarhus C Tlf: 86 11 02 88, fax: 86 14 69 77 E-mail: aarhus@glhus.dk www.groenlandskehus.dk Lidt om kollegiets formål og

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte

HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte HAUNSTRUPGÅRD Beboerhæfte Dette hæfte indeholder mange af de oplysninger, man kan have brug for som beboer i Haunstrupgård. Det gælder både, hvis man er ny-indflyttet, eller har boet her i mange år. Praktiske

Læs mere

Husorden. Velkommen i afdeling 37. Revideret Januar 2015

Husorden. Velkommen i afdeling 37. Revideret Januar 2015 Husorden Velkommen i afdeling 37 1 Revideret Januar 2015 Disse sider er tænkt som en hjælp til dig, som lige er flyttet ind i afdelingen. Der er naturligvis altid en række spørgsmål, som man er nødt til

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Bakkebo Nord... 1 Bestyrelsen... 2 Bygninger og lejligheder i Bakkebo Nord... 3 Lejlighedstyper... 4 Låsesystem... 5 Festlokale... 6 Ordensregler for festlokale... 7 Gæsteværelser...

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual

TÅSTRUPGÅRD. Beboerhus manual TÅSTRUPGÅRD Beboerhus manual INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen 3 Rygning 3 Låsesystemet og alarmer 4 Udlejningspriser 5 Max personer 5 Mødestedet 6 Fastgørelse af duge og lign 6 Efter brug 6 Rengøring 6 Affald

Læs mere

Casa d'artes ABC. Arbejdsgrupper

Casa d'artes ABC. Arbejdsgrupper Adresse Affald Afrejse Aircon Akutte problemer Anexo Ankomst Casa d'artes ABC Andelsselskabet Casa d Arte Rua Moinhos Vento, CP 611-A 8150-014 São Brás de Alportel, Portugal GPS-koordinater: Se under GPS.

Læs mere

Indhold. Kontaktoplysninger... 2. Praktisk info... 3. Indflytning, liste over fejl og mangler... 10

Indhold. Kontaktoplysninger... 2. Praktisk info... 3. Indflytning, liste over fejl og mangler... 10 Indhold Kontaktoplysninger... 2 Praktisk info... 3 Indflytning, liste over fejl og mangler... 10 Lejekontrakt og tilføjelser til lejekontrakten... 11 Elregnskab... 12 Nøgler og nøglebeviser... 13 Opsigelse

Læs mere

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til:

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til: Velkommen til: ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG Indhold. Lidt om ejendommen Hvem sidder i bestyrelsen Viceværten Ejendomsadministrationen Andelsboligforeningen Kabel - tv Fjernvarmeanlæg

Læs mere

Velkommen til Ravnsholt!

Velkommen til Ravnsholt! Velkommen til Ravnsholt! Velkommen som ny beboer til ungdomsboligerne i Ravnsholt. Da du lige er flyttet ind, får du her en lille folder til Ravnsholt, som gerne skulle indeholde alt, hvad der er værd

Læs mere

Lejlighedsmappe Afdeling 1

Lejlighedsmappe Afdeling 1 Lejlighedsmappe Afdeling 1 Hospitalsvej 1 41, Ejegodvej 1-31 Indholdsfortegnelse Velkommen til Nykøbing F. Boligselskab... 3 Kontakt til ejendomsfunktionærerne... 4 Kontakt til administrationen... 4 Kontakt

Læs mere

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them

LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them LINDEHYTTEN DDS 3. Silkeborg Gruppe Ansøvej 4A 8653 Them Denne folder indeholder relevante oplysninger om LINDEHYTTEN og dens omgivelser. POSTADR.: Lindehytten, Ansøvej 4 A, 8653 Them UDLEJNING: Jens Clausen

Læs mere

Velkommen til Skelagerparken

Velkommen til Skelagerparken Velkommen til Skelagerparken Fagbo afdeling 11 Indholdsfortegnelse Velkommen til Skelagerparken... 3 Traditioner... 4 Vaskehus... 5 -betaling... 5 -rengøring... 5 -vaskehusreglement... 6 Fælleshuset...

Læs mere

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården Formand Næstformand Sekretær Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Carsten Frederiksen Bremensgade 37, st. tv. Tlf.: 32 96 10 28 Erling Rasmussen Bremensgade 25, 1. tv. Tlf.: 32 95 46 97 Ilona Hansson Bremensgade

Læs mere

Handelskollegiets infohæfte. Handelskollegiet B.S. Ingemannsvej 2 6400 Sønderborg

Handelskollegiets infohæfte. Handelskollegiet B.S. Ingemannsvej 2 6400 Sønderborg Handelskollegiets infohæfte Handelskollegiet B.S. Ingemannsvej 2 6400 Sønderborg Forord Med dette informationshæfte byder vi dig velkommen som ny kollegianer på Handelskollegiet i Sønderborg. Formålet

Læs mere

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen

Høng Gymnasium og HF ABC. Kostafdelingen Høng Gymnasium og HF ABC Kostafdelingen Skoleåret 2014-2015 Indledning Den 3. september 2014 Høng Gymnasium og HF har en lang tradition for at mange elever bor på skolen som kostelever. Vi bestræber os

Læs mere

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN.

HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. HUSORDEN ELLEKONEBAKKEN. Indholdsfortegnelse over emner. A... Affald, Altaner, Antenner B... Bad og toilet, Barnevogne, Beplantning, Boldspil, Boremaskiner C... Campingvogne, Containere store, Cykler D...

Læs mere

KVINDEREGENSENS HISTORIE...

KVINDEREGENSENS HISTORIE... Velkommen Hjertelig velkommen på Kvinderegensen. Vi håber du vil finde dig godt til rette som alumne bag husets tykke, røde mure. For at lette dette håber vi, at du vil tage dig tid til at læse disse få

Læs mere

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk

Fjord-Centret - Strandvej 20, Sødring - 8970 Havndal - www.fjord-centret.dk Med den skønneste beliggenhed midt i naturen - tæt på skov, Randers fjord, Kattegat, lystbådehavn og badestrand - danner Fjord-Centret de perfekte rammer om familiesamlinger, store fester, lejrskole-ture,

Læs mere

AVNØ. har svaret på det meste

AVNØ. har svaret på det meste AVNØ har svaret på det meste Velkommen til Avnø Naturcenter Har du et spørgsmål? Find svar på de fleste praktiske spørgsmål i Avnø ABC. Avnø Naturskole: Naturskolen er en del af Avnø Naturcenter og drives

Læs mere

Husorden. For. Saxobo. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber Saxobo, 3046-0 Godkendt på afdelingsmødet den 30.

Husorden. For. Saxobo. Samvirkende Boligselskaber. Samvirkende Boligselskaber Saxobo, 3046-0 Godkendt på afdelingsmødet den 30. For Saxobo Samvirkende Boligselskaber Side 1 af6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige at hinanden og I er fælles om

Læs mere

VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K. Husorden for kontorfællesskabet 38 K

VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K. Husorden for kontorfællesskabet 38 K VELKOMMEN TIL KONTORFÆLLESSKABET 38K Husorden for kontorfællesskabet 38 K Vedtaget af den ekstraordinære generalforsamling den 30. september 2003 med færdiggørelse af bestyrelsen den 10. november 2003:

Læs mere

Årby Forsamlingshus.

Årby Forsamlingshus. Lejekontrakt Årby Forsamlingshus. Lejers navn: Tlf.: Adresse: Mellem lejer og Årby Forsamlingshus er der indgået følgende lejeaftale: Hele huset til fest Små sale til fest Hele huset til møder, foredrag

Læs mere