Velkommen til vores børnehavegrupper Bogfinkerne, Rødkælkene og Solsortene.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til vores børnehavegrupper Bogfinkerne, Rødkælkene og Solsortene."

Transkript

1 Velkommen til vores børnehavegrupper Bogfinkerne, Rødkælkene og Solsortene. I børnehavegrupperne har vi plads til 39 børn i alderen 3-6 år. Børnene er i aldersopdelte grupper, hvor antallet af børn er mellem i en gruppe. Til grupperne er knyttet 1 pædagog og 1 medhjælper. I det følgende vil vi informere jer om modtagelsen af jeres barn, samt alt det praktiske, der følger med. Når jeres barn starter, vil I første dag få udleveret: En garderobeplads med et skab til skiftetøjet. En turrygsæk til låns. Størrelsen skifter undervejs i børnehavetiden. En skuffe i købmandsdisken, hvor jeres barn kan gemme tegninger, små fund og lign. Nye forældre får videre: En folder vedr. Børnegenvej. Her skal I være særligt opmærksomme på, at I ved jeres barns start i institutionen som minimum skal udfylde kartotekskort samt tage stilling til og evt. give diverse fototilladelser. En mappe, der skal følge jeres barn igennem børnehaven, som vi blandt andet bruger til at gemme fotos, tegninger og lign. i. På forsiden af mappen er et brev til jer forældre. Inde i mappen er et brev til jeres barn. Modtagelsen indkøringen De børn, der kommer fra vores vuggestuegruppe, er langsomt blevet tilvænnet til børnehaven, ved at deltage i ture og aktiviteter i modtagende gruppe. Der er imidlertid meget nyt at forholde sig til ved overgangen fra vuggestue til børnehave, og vi anbefaler, at jeres barn i de første par uger har nogle kortere dage. Der bliver holdt en overgangssamtale med jer forældre ca. 1 måned før skiftet - med deltagelse af en pædagog fra vuggestuen samt modtagende pædagog i børnehaven. Efter 3 måneder i børnehaven tilbydes I forældre en samtale, hvis vi/i skønner, det er nødvendigt. For de af jer, hvis børn ikke har gået i vuggestuen, gælder, at vi gerne vil hilse på jer og jeres barn, inden I starter hos os. Vi anbefaler derfor, at I aftaler et besøg i gruppen, hvor vi kan møde hinanden og aftale nærmere omkring starten og modtagelsen af jeres barn. Det kan være en stor omvæltning for jeres barn, at skifte institution og skifte fra at gå i vuggestue eller dagpleje til børnehave, hvor der er færre voksne, flere store børn og et højere aktivitetsniveau. Det er vigtigt, at vi får talt sammen og i fællesskab kan give jeres barn den bedst mulige modtagelse, hvor vi sikrer, at jeres barn bliver tryg ved de voksne i modtagelsesforløbet, og at I forældre også er trygge og har tilliden til, at vi vil tage bedst muligt vare på jeres barn og yde den fornødne omsorg.

2 Et modtagelsesforløb varierer fra barn til barn, og derfor kan tiden, vi afsætter, variere. Vi anbefaler som udgangspunkt, at I afsætter 1 uge og anbefaler, at jeres barn har nogle kortere dage f.eks. fra kl i uge 2. Første dag: I er her sammen med jeres barn i tidsrummet kl Anden og tredje dag: I er her sammen med jeres barn i tidsrummet kl , hvor I bliver og spiser frokosten med. I kan i løbet af dag 3 gå en lille tur, trække jer tilbage med en kop kaffe, avisen eller lign. Fjerde dag: I er her fra kl , hvorefter I kan gå frem til kl. 14 Femte dag: I er her fra kl , hvorefter I kan gå, frem til frugtmåltidet er slut omkring kl. 15. Under modtagelsen er det vigtigt, vi får talt sammen om jeres barns rytmer, sovevaner, særlige hensyn, eventuelle allergier og lign. Det har også betydning, at vi får talt sammen om, hvordan evt. mindre eller større søskende på institutionen inddrages. Jeres barns mulige reaktion: Børn reagerer forskelligt på det at starte i børnehave. For nogle børn kommer reaktionen indenfor de første uger, og for andre kan der gå adskillige måneder. Det er kun et sundhedstegn og helt normalt, at barnet reagerer på den overgang, det er at komme fra vuggestue/dagpleje til børnehave. Når I siger farvel: Det er vigtigt, at I gør afskeden kort, enkel og tydelig. Jeres barn vil aflæse jeres adfærd, og det har betydning, at I signalerer, at I er trygge ved situationen. Det kan forvirre jeres barn meget, hvis I går og kommer igen flere gange eller siger farvel uden at gå. Overvej derfor hvordan farvelrutinen skal være. Det er en god idé, at I afleverer jeres barn aktivt til de voksne, hvilket kan signalere til jeres barn, at I har tillid til os, og at det nu er os, der passer barnet. I er altid velkomne til at ringe hertil, for at høre hvordan det går hvilket især kan være rart, hvis jeres barn græd, da I gik. 3- måneders samtale Efter ca. 3 måneder tilbyder vi jer en samtale omkring, hvordan modtagelsen af jeres barn har været, og hvordan jeres barn trives i børnehaven. GENERELLE PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Mødetiden efter indkøringen er senest kl. 9, hvor vi forventer, I har sagt farvel til jeres barn på stuen. Dette er af hensyn til at skabe ro omkring gruppens børn og for at kunne starte dagens aktiviteter, uden at skulle gå til og fra og tage aktivt imod børn, hvilket kan være meget forstyrrende for de børn, der er mødt ind. Vi beder jer tage kontakt hertil, såfremt I møder senere samt give os besked, hvis jeres barn holder fri eller er syg.

3 Dagens rytme Alle tidspunkter er cirka tider. Kl : Børnehavebørnene er fælles. Vi leger, laver puslespil, læser bøger eller har små aktiviteter i gang. Kl : Børnene fordeler sig i respektive grupperum. Vi leger, holder samlinger og er i gang med dagens målrettede aktiviteter. Kl.11: Vi spiser frokost. Kl.12-14: I middagsstunden leger børnene og har aktiviteter i haven og på legepladsen. Børn, der har behovet, har mulighed for en middagslur. De yngste børnehavebørn sover hos vuggestuebørnene på 1. sal. Større børnehavebørn kan få tilbudt en middagslur i sofaen på stuen eller på en madras samme sted. Kl.14: Børnene får tilbudt et frugtmåltid bestående af vand/mælk, brød og frugt/grønt. Kl.15: Børnene leger og har små aktiviteter i gang og samles frem mod lukketid med børn fra de øvrige grupper. Dagene kan se anderledes ud i forbindelse med turaktivitet - og kan også være afhængig af årstiden og udelivet. Daglige meddelelser og informationer Afkrydsningslisten: Når I afleverer jeres barn, krydser personalet barnet ind på en liste og skriver barnet ud, når det bliver hentet. Vi udleverer kun jeres barn til jer, medmindre andet er aftalt. Vi beder jer derfor give besked om morgenen eller i løbet af dagen, såfremt en anden henter jeres barn. Det er vigtigt, at I altid tager kontakt til personalet, når I afleverer og henter jeres barn, så vi til hver en tid har overblikket over hvilke børn, der er her. Whiteboardtavlen BørneGenvej: Ved grupperummene hænger en whiteboardtavle, hvor vi nogle dage skriver lidt om dagens aktiviteter, hænger billeder op mm. Ellers bruger vi BørneGenvej til dagbogsnotater, til at lægge billeder ud på mv. Nyhedsbreve: I vil med jævne mellemrum modtage et nyhedsbrev fra gruppen, hvor vi informerer om det, der rører sig i gruppen samt hvilke aktiviteter, vi har planlagt for børnene. Nyhedsbreve samt andet informationsmateriale vil primært blive lagt på BørneGenvej, men kan også blive lagt i jeres barns garderobe eller blive sendt på mail. Særlige opslag om fælles arrangementer, tilmeldingslister, sygdomsopslag og lign. vil hænge i vindfanget, lige når I kommer ind på institutionen på den store whiteboardtavle eller på døren.

4 Renlighed Det vil være en stor fordel for jeres barn, hvis det er renligt, når det starter i børnehaven. Udover at det giver jeres barn en større frihed, er det bedre foreneligt med et aktivt børnehaveliv/udeliv. Vi har bleer i institutionen. Det er imidlertid op til jer forældre, om I vælger selv at medbringe egne bleer til jeres barn. Tøj påklædning Jeres barn skal have minimum 2 sæt komplet skiftetøj i barnets garderobeskab. I garderoben er der videre brug for praktisk overtøj afhængig af årstiden; regntøj, termotøj, fleecetrøje, flyverdragt, hue, vanter og evt. halsedisse. Vinterstøvler, gummistøvler, sko, sandaler og hjemmesko. Påklædningen skal være praktisk, så jeres barn har mulighed for at bevæge sig frit, og da vi opholder os meget ude. Der må, af hensyn til jeres barns sikkerhed, ikke være snore i hætter og huer og jeres barn må ikke bruge tørklæder og halssmykker. Det er vigtigt, at der er tydeligt navn i alt tøj og fodtøj, så vi kan spare tid i hverdagen på at finde rette ejermand. Glemt og navnløst tøj vil blive lagt i glemmekurven. Det er jeres ansvar, at holde orden i jeres barns garderobe. Turrygsæk Jeres barn får ved starten i børnehaven en turrygsæk, der er til låns gennem børnehavetiden. Vi har valgt, at børnene låner en rygsæk her, for på den måde at sikre, at alle har en fornuftig rygsæk til brug på vore ture ud af huset. Det vil være en god idé, at forsyne jeres barns rygsæk med en nøglering, som jeres barn nemt kan kende. Vi sørger for, at rygsækken har et skilt med navn. Det er jeres opgave at pakke rygsækken på turdage. Rygsækken skal indeholde: Et komplet sæt skiftetøj En drikkedunk, der kan rumme ca. ½ liter. Den skal kunne holde tæt og være nem for dit barn at betjene. Et siddeunderlag Et sæt ekstra vanter i vinterperioden Når jeres barn stopper i børnehaven, afleveres rygsækken i rengjort stand.

5 Frugtmåltid Det er forældrene i gruppen, der på skift står for frugt og brød til børnenes frugtmåltid om eftermiddagen. Hver familie medbringer frugt/grønt og brød for en uge ad gangen til gruppens børn. Vi anbefaler at tage frugt og grønt med for et par dage og herefter supplere. Om fredagen er det jer forældre, der har ansvaret for at tage alle rester med hjem fra jeres barns frugtuge. Legetøj Jeres barn skal ikke i hverdagen have legetøj med på institutionen. Udelivet Vi tilstræber, at alle børn er ude hver dag, i haven og på legepladsen. Grupperne har en ugentlig lang turdag, hvor de får en fælles madpakke med fra køkkenet. Derudover er der mulighed for at tage små kortere ture, hvor gruppen er tilbage kl. 11 til frokosten. Fødselsdage Vi kan holde børnenes fødselsdage her i huset, hvor I er hjertelig velkomne til at deltage i jeres barns fødselsdag. Det kan evt. være et arrangement i forbindelse med eftermiddagens frugtsamling. I er meget velkomne til, efter aftale med personalet, at medbringe fødselsdagsboller eller anden snack. Vi dækker et festligt bord og holder en samling, hvor vi synger fødselsdagsang og hylder fødselaren. Vi går også gerne på hjemmebesøg i anledning af fødselsdage. Her har vi mulighed for at tage af sted på gruppens lange turdag. Det er gerne vældig hyggeligt og sjovt for børnene, at komme hjem til deres stuekammerater. Det er en god idé at aftale forløbet ved hjemmebesøget med personalet og afstemme forventningerne til dagen.

6 Syge børn Vi modtager ikke syge børn i institutionen. Jeres barn skal være feberfrit og i stand til at følge hverdagen og de planlagte aktiviteter. Det vil altid bero på personalets skøn, hvornår jeres barn er for sygt til at være her, og vi vil tage kontakt til jer, for at bede jer om at hente jeres barn. Såfremt jeres barn er blevet syg derhjemme, beder vi jer give besked til institutionen, så vi er orienterede, og har mulighed for at hænge sygdomsopslag vedr. eventuel smittefare op i vindfanget - til de øvrige forældres orientering. Vi må ikke give medicin til jeres barn, medmindre der er tale om en kronisk sygdom eller livsvigtig medicin. I disse tilfælde skal der foreligge en særaftale med personalet, der bl.a. skal indeholde en lægelig bekræftelse samt instruktion. Se også Praktiske oplysninger om syge børn, som er en vejledning fra Gentofte Børnevenners institutionsservice på vores hjemmeside. Solpolitik I perioden april til september er vi opmærksomme på UV indekset. Når UV indekset er over 3, smører vi jeres barn efter frokost med vandfast solcreme - faktor 15. Vi forventer, I har smurt jeres barn i tilsvarende solcreme hjemmefra, og at jeres barn har tøj på, der beskytter mod solen langærmet T-shirt og bukser eller kjole, der går ned over knæene. Vi forventer videre, at jeres barn medbringer en solhat. Vi sikrer, at jeres barn har mulighed for at opholde sig i skygge de mest udsatte timer af dagen. Læs mere om vores solpolitik på vores hjemmeside. Forældresamarbejdet Vi lægger stor vægt på, at have en god dialog med jer i hverdagen og en tæt kontakt, der skal sikre, at I oplever børnehaven som et godt og trygt sted at aflevere jeres barn. Forældremøder: Vi har hvert år i september måned et forældremøde i gruppen, hvor vi taler mere overordnet om gruppens trivsel, hverdagen, aktiviteterne mv. Forældresamtaler: Vi vægter samarbejdet omkring jeres barn højt, og I har derfor altid mulighed for at få en samtale omkring jeres barns trivsel og udvikling. Vi har også et ønske om, at I stiller spørgsmål, såfremt der er noget, der undrer jer, eller I har en bekymring om dette eller hint i forhold til jeres barn. Ligesom vi altid vil tage kontakt til jer, såfremt vi har brug for at drøfte forhold omkring jeres barns udvikling og trivsel. Udover 3-måneders samtalen tilbyder vi en samtale i forbindelse med sprogscreening, motorikscreening og skolestart. Der vil som udgangspunkt være en samtale om året. Stort fælles forældremøde: Vi holder hvert år i oktober/november et stort fælles forældremøde, hvor der er valg til bestyrelsen og LPU, som er vores legepladsudvalg.

7 Fællesspisning I maj måned holder vi en årlig fællesspisning i gruppen, for børn, søskendebørn, forældre og personale, hvor forældrene hver især medbringer en ret til en fælles buffet. Det er gerne et vældig hyggeligt arrangement, hvor der er mulighed for at møde de øvrige børn og forældre i gruppen. Arrangementet varer typisk fra kl og bliver stablet på benene på initiativ fra forældregruppen. Traditioner Fælles i huset har vi et årshjul, der omfatter de temaer og aktiviteter, vi arbejder med samt de arbejdslørdage og fester vi har for alle børn, søskendebørn, forældre og bedsteforældre. Fastelavnstema, 14 dage i januar/februar med afsluttende fastelavnsfest for børn og personale. Danmarks Naturfredningsforenings affaldsindsamling, 14 dage i april. Arbejdslørdag en dag i april for børn, søskendebørn og forældre. Planteuger, 14 dage i maj. Optakt til sommerfest, 1 uge i juni + sommerfest tilstødende lørdag, for børn og familier. Danmarks Naturfredningsforenings naturens dag, 1 uge i september. Arbejdslørdag en dag i oktober for børn, søskendebørn og forældre. Høsttema, 2-3 uger i september/oktober med afsluttende høstfest for børn og familier. Institutionens fødselsdag, 3. december fejres med børnene. Decembertema Vi tager vare på havens fugle. Julen er hjerternes fest Julefest for børn og familier. Der er tradition for, at forældrene i yngste børnehavegruppe arrangerer husets julefest i samarbejde med personalet, og at forældrene i næstældste børnehavegruppe står for afviklingen af sommerfesten. Læs mere om årshjulet og de eksakte datoer på vores hjemmeside. Lukkedage, ferier og fridage. Vi har lukket de tre hverdage før påske, dagen efter Kr. Himmelfartsdag, Grundlovsdag samt dagene mellem jul og nytår fra den 24. december til den 1. januar, begge dage inkl. Der vil forekomme en lukkedag forår eller efterår, som vil være en fredag i forbindelse med en pædagogisk weekend for personalet. Dagen varsles ca. 3 måneder før. Da vi har et ønske om at udnytte vores ressourcer bedst muligt, beder vi jer i god tid meddele, hvornår I holder ferie herunder sommerferie. Vi vil bede jer melde tilbage på BørneGenvej omkring vinter-, sommerog efterårsferie. Vi håber på et så retvisende billede som muligt.

8 Bestyrelsen Bestyrelsen består af 5 ordinære medlemmer samt 2 suppleanter, der alle deltager i møderne sammen med en medarbejderrepræsentant og lederen. Møderne bliver holdt 7-8 gange om året i tidsrummet kl Valgperioden for alle er to år, med undtagelse af de to medlemmer, som er udpeget af Gentofte Børnevenner. Det er blandt andet bestyrelsens rolle at være arbejdsgiver samt fastlægge de pædagogiske principper og rammer for institutionen. Dagligdagen, driften og måden at udøve pædagogikken på, er ledelsens ansvar. Det er positivt, hvis alle børnegrupper er repræsenterede i bestyrelsen, så vi kan kun opfordre nye forældre til at stille op til bestyrelsesvalget. Bestyrelsesmøderne er åbne for alle, og dagsordenen til møderne bliver hængt op i vindfanget. I særlige tilfælde kan møderne imidlertid være lukkede, hvilket vil fremgå af dagsordenen. Legepladsudvalget LPU og arbejdslørdagene. Legepladsudvalget, der består af frivillige forældre, en medarbejderrepræsentant samt lederen, medvirker til planlægningen og afviklingen af de to årlige arbejdslørdage vi har for børn og familier. Her foretager vi fornyelser, forbedringer, ændringer og vedligehold af legepladsen, for at optimere på vilkårene for vores udeliv med børnene. Arbejdslørdagene er i tidsrummet kl. 9-14, hvor man kan deltage hele dagen eller komme det antal timer, der kan passe. Vi ser arbejdslørdagene som en rigtig god mulighed for, at børn og familier kan mødes på tværs af institutionen og omkring noget praktisk arbejde, der kan komme alle børn til gode. Forældrefonden Vi har på institutionen en forældrefond, der administreres af bestyrelsen. Pengene fra fonden bruges udelukkende til fælles formål, hvor alle børn og grupper tilgodeses. Det kan være investeringer til stuerne, til haven og legepladsen eller til fælles ture og arrangementer i huset, som ligger ud over det, vi har midler til i driftsbudgettet. Det er frivilligt, om I har lyst til at betale til fonden, og selvfølgelig op til den enkelte familie, hvor meget der eventuelt bidrages med. Yderligere information om fonden står på hylden, lige når I kommer ind på institutionen. Vi håber, at I og jeres barn vil falde rigtig godt til her og håber på et godt og konstruktivt samarbejde. Venlig hilsen Personalet, 2014

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KFUM Christmas Møllers Vej 21 5200 Odense V Tlf: 63 75 69 33 Stuen: 29 79 71 64 Åbningstider: mandag - torsdag 6.30-16.45. fredag 6.30-16.30. Børnehuset KFUM: Børnehuset KFUM er

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90

Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre. Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Velkommen i Vuggestuen Mælkevejen til dig og dine forældre Vuggestuen Mælkevejen Vadgårdsvej 17 6830 Nr. Nebel Telefon: 51 72 87 90 Hvem er vi: Vuggestuen startede op 1. august 2014, som en del af børnehaven

Læs mere

Rødlundvænget Harlev J. Tlf

Rødlundvænget Harlev J. Tlf Velkommen til Børnehuset Børnehuset Pilehaven Rødlundvænget 35 8462 Harlev J Tlf. 87 13 83 46 Åbningstider: Mandag torsdag kl.6.30 kl. 17. Fredag kl.6.30-16.30 Vores hjemmeside finder I under http://aarhus.inst.dk.

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue

Velkomstfolder. Mælkevejens vuggestue Velkomstfolder Mælkevejens vuggestue 1 Kære forældre Nu er tiden kommet, hvor Jeres barn starter i Mælkevejens vuggestue. Det er en stor dag for Jer og Jeres barn, og vi ved godt, at den første tid er

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Motorik-børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig, at

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

OBS OBS OBS. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større OBS OBS OBS Husk at I altid er velkomne til at tage del i vores daglige aktiviteter. Fortæl os blot, hvornår I kunne tænke jer at deltage, så laver vi en aftale. Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

VUGGESTUE & BØRNEHAVE

VUGGESTUE & BØRNEHAVE VUGGESTUE & BØRNEHAVE KONGEVEJENS BØRNEHUS KONGEVEJEN 1 7430 IKAST Tlf. 99604555 sunil@ikast-brande.dk Vedlagt guide til MinInstition KÆRE FORÆLDRE Hjertelig velkommen i Kongevejens Børnehus. Denne lille

Læs mere

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20

Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Vuggestuen Bremdal Dagtilbud Bremdal Torv 2 7600 Struer Tlf. 96 84 89 20 Se Bremdal Dagtilbuds hjemmeside: http://bremdal.struer.dk Mail: bremdaldagtilbud@struer.dk Åbningstider: Mandag-torsdag 6.15-16.45

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

Jordbærvangen. Forældrefolder

Jordbærvangen. Forældrefolder Jordbærvangen Forældrefolder Velkommen til Børnehuset Jordbærvangen Med denne folder ønsker vi at give jer et indtryk af husets arbejdsrytme, vores pædagogiske aktiviteter samt praktiske oplysninger omkring

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen

Børnehave. Himmelblå Blomsterhøjen Børnehave Himmelblå Blomsterhøjen 2012-2013 Velkommen til børnehaven Børnehaven er en del af Menighedsinstitutionen Troelstrupgård. Børnehaven er normeret til 44 børn fordelt på 2 stuer Himmelblå og Blomsterhøjen.

Læs mere

MARKLEDETS BØRNEHAVE

MARKLEDETS BØRNEHAVE VELKOMMEN TIL MARKLEDETS BØRNEHAVE Indhold Velkommen. side 2 Om os. side 3 En god start.. side 4 Praktiske informationer side 5 Garderobe og tøj.. side 6 Sove. side 6 Mad og drikke. side 7 Fødselsdage

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF

BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ TLF BØRNEGÅRDEN RUNDHØJ DEN INTEGREREDE INSTITUTION TLF. 87 13 81 54 07 Velkommen til Børnegården Dagligdagen i vuggestueafdelingen Glade børn. Glade voksne. God stemning. Børnegården Rundhøj er et selvejende,

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre faste voksne til at tage os

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ

VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ VELKOMSTPJECE BØRNEHUSET ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkomstpjece til Fanø Børnehave

Velkomstpjece til Fanø Børnehave Velkomstpjece til Fanø Børnehave Kære børn og forældre! Velkommen til Fanø Børnehave. Hensigten med denne pjece er at give en kortfattet orientering om dagligdagen, traditioner og andre emner, som vi tror

Læs mere

Hvad indeholder mappen.

Hvad indeholder mappen. Hvad indeholder mappen. Velkommen Besøg i Naturbørnehaven inden start Barnets start i børnehaven Aflevering/afhentning Aflevering Morgenmad Afhentning Afkrydsning Sprogvurdering Forældresamtaler Bestyrelse

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly

Velkommen til Skovbørnehaven Fredly Velkommen til Skovbørnehaven Fredly 1 Velkommen til Skovbørnehaven Fredly, vi glæder os til at lære Jer og Jeres barn, at kende. For at byde jer den bedst mulige start har vi her samlet nogle oplysninger

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Sjælsø

Velkommen i Børnehuset Sjælsø Velkommen i Børnehuset Sjælsø Informationsmappe 2010 Oversigt: Velkommen til Børnehuset Sjælsø o Praktiske oplysninger o Pædagogiske aktiviteter o Lukkedage o Dagsrytme Velkommen i vuggestuen o Indkøring

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene

Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Kære nye forældre i Børnehuset Skovtroldene Hjertelig velkommen til Skovtroldene. Vi glæder os meget til at lære jer og jeres barn rigtigt at kende. I Skovtroldene er vi to vuggestuegrupper Mariehønen

Læs mere

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr:

Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Frederik d.7 vej Kolding Tlf.nr: Børnehavens tlf.nr: Velkommen til Gæstehuset Mariekjær Frederik d.7 vej 33 6000 Kolding Tlf.nr: 40338173 Børnehavens tlf.nr: 40338326 Velkommen til Gæstehuset Mariekjær. Vi er i Gæstehuset tre voksne til at tage os af Jeres

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Regnbuens Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET

VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET VELKOMMEN TIL MØLLEHUSET Her kan du få svar på dine spørgsmål som ny forælder i Møllehuset Velkommen til Møllehuset Formålet med pjecen her er at besvare de spørgsmål, du som ny forælder måtte have til

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Småfolkets Vuggestue 2 Småfolket / Regnbuen er én 0-6 års daginstitution fordelt på 2 matrikler og vi er en del af Faxe kommunes Dagtilbud Vest. Småfolket er bygget i

Læs mere

Velkommen til vuggestuen i Solskin

Velkommen til vuggestuen i Solskin Velkommen til vuggestuen i Solskin En ny tid begynder for jeres barn og for jer. Der vil være mange indtryk med nye voksne, nye venner og forventninger børn og voksne imellem. Vuggestuen i Solskin hedder

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt:

Indholdsfortegnelse: 4. Aktiviteter: 5. Forældresamtaler: 6. Forældrebestyrelsen: 7. Kontakt: Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen 2. Teams/ åbningstider / lukkedage samt ferie 3. Praktiske oplysninger 1. Aflevering/afhentning: 2. Mad: 3. Middagssøvn: 4. Tøj: 5. Legeplads: 6. Legetøj: 7. Fødselsdage:

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable

Velkommen til Vuggestuen Krible Krable Velkommen til Vuggestuen Krible Krable - En del af Dagtilbud Hasle Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle Pædagogiske leder Amal El-Awad Telefon 41 87 66 68 mail: amael@aarhus.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C

Velkommen til. Børnehuset Bakkegården. Børnehuset Bakkegården Risingsvej Odense C Velkommen til Børnehuset Bakkegården Børnehuset Bakkegården Risingsvej 43 5000 Odense C 63 75 23 80 Kære du og dine forældre ønskes hjertelig velkommen til Børnehuset Bakkegården Du har fået plads i Børnehuset

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Oasen.

Velkommen til Børnehuset Oasen. Velkommen til Børnehuset Oasen. Hvem er vi? Børnehuset Oasen er en del af landsbyordningen Tre Ege Skolen, det betyder at skoleleder Hanne Ryggard er øverste leder for Landsbyordningen i Ryslinge og Kværndrup.

Læs mere

Børnehuset Frydenlund

Børnehuset Frydenlund Børnehuset Frydenlund 1 2 Mærkedage og traditioner Forår Fastelavn i henholdsvis vuggestue og børnehave Storebørnsture i børnehaven Påskehygge i henholdsvis vuggestue og børnehave Forårsdag i børnehaven,

Læs mere

Velkommen til Kontaktinformationer:

Velkommen til Kontaktinformationer: Velkommen til Kontaktinformationer: Vuggestuen Krible Krable Kalendervej 5 8210 Hasle tel: 4187 6668 mail: amael@aarhus.dk Pædagogiske leder: Amal El-Awad Kære nye børn og forældre Med denne pjece vil

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

PRAKTISK PJECE ALSVEJ

PRAKTISK PJECE ALSVEJ PRAKTISK PJECE ALSVEJ KÆRE NYE FORÆLDRE TIL BØRN I BØRNEHAVEN! Hermed byder vi rigtig hjertelig velkommen til Børnehuset Alsvejs børnehave. Vi håber, at I og Jeres barn vil få nogle rigtig gode år her

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information

Velkommen til Sydmors Børnehus. Praktisk information Velkommen til Sydmors Børnehus Praktisk information Opstart i Børnehuset Det kan være overvældende at starte i Småbørnsgruppe/Børnehave, idet jeres barn får mange nye indtryk, møder nye børn og voksne

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Velkommen til børnehaven Kernehuset

Velkommen til børnehaven Kernehuset Velkommen til børnehaven Kernehuset Smedebakken 16-8530 Hjortshøj Telefon 86 22 01 89 E-mail: suyde@aarhus.dk 1 Velkommen til Kernehuset Personalet og bestyrelsen ønsker dig og dit barn velkommen i Kernehuset.

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave Det er en god måde at opleve stemningen, tonen og alle vores skønne aktiviteter, og du kan spørge ind til vores daglige

Læs mere

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre

Velkomstfolder til nye børn og deres forældre B Ø R N E H A V E N F A R V E L A D E N Velkomstfolder til nye børn og deres forældre BØ R NE HA VEN FA R VELADEN Nørremarken 4/Østparken 43 6690 Gørding Børnehaven Farveladen Nørremarken 4 / Østparken

Læs mere

Her er vores hverdag

Her er vores hverdag Her er vores hverdag Børnehaven Rådyrvej Kom og besøg os inden du vælger børnehave I er altid velkommen til at komme på besøg i vores institution. Ring og aftal en tid. For os er det vigtig at vi har tid

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Ryhaven

Velkommen. Børnehuset Ryhaven Velkommen til Børnehuset Ryhaven Ryhaven 114, 8210 Aarhus V Tlf: 87138487 www.ryhaven.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 Velkommen til Børnehuset Ryhaven Jeres barn har fået tilbudt en plads hos os i Ryhaven, og

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til. Kløverløkken!

Velkommen til. Kløverløkken! Velkommen til Kløverløkken! Kære Velkommen i Kløverløkken. Nu skal du til at gå i Du skal være hos De voksne på din stue hedder Vi glæder os til at se dig! At starte i institution kan være både sjovt og

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2015

Velkommen til Guldsmeden 2015 Velkommen til Guldsmeden 2015 Forventningsafklaring og rundvisningen i vores hus er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen!

Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Kære forældre Vi vil gerne byde jeres barn og jer hjertelig velkommen i Børnehuset NOVA. Vi ser frem til et godt samarbejde og en god tid sammen! Dine voksne på vuggestuen er: Laila Rikke Emma Maja Pædagog

Læs mere

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen:

Kære nye forældre! Overgang mellem vuggestue og børnehave: Personalegruppen: Forældresamtaler: Kontaktperson: Information fra stuen: Kære nye forældre! Vi håber at I sammen med Jeres barn får nogle gode år her i Børnehuset Rosenkilden. Denne folder fortæller lidt om os, vores hverdag og hvordan vi arbejder. Heri står alle de praktiske

Læs mere

Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.:

Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.: Velkommen til Børnenes Univers Billund Tlf.: 7213 1440 Kære forældre Dit/jeres barn er indmeldt i xxxxxxxxx fra d.xxxxxx. Senest 3 uger før dit/jeres barn starter hos os bedes du/i kontakte daglig leder

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Forældrehåndbog. April Åbningstider: Mandag- torsdag fra kl. 7:00-17:00 Fredag fra kl. 7:00-16:00 Lukkedage fremgår af vores hjemmeside.

Forældrehåndbog. April Åbningstider: Mandag- torsdag fra kl. 7:00-17:00 Fredag fra kl. 7:00-16:00 Lukkedage fremgår af vores hjemmeside. Forældrehåndbog April 2017 Leder: Sophia Gravenhorst Pædagogisk leder: Carina Løngaa Tlf. +45 71 70 18 33 info@dansk-tyskboernehave.dk Dansk Tysk Børnehus Mariendalsvej 59 a+b 2000 Frederiksberg www.dansk-tyskboernehave.dk

Læs mere

I skal som forældre derfor: Holde jer orienteret om dato og tid for arrangementer i Himmelskibet via BørneGenVej

I skal som forældre derfor: Holde jer orienteret om dato og tid for arrangementer i Himmelskibet via BørneGenVej Himmelskibets forventninger til forældre og samarbejde Himmelskibets forventninger til forældre er blevet til på den måde, at vi i personalegruppen er blevet opmærksomme på, at vi ikke på alle punkter

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

Velkommen til Egeknoppen

Velkommen til Egeknoppen På glædelig gensyn Velkommen til Egeknoppen Telefon nummer til Egeknoppen Hoved nummer 76162645 Vuggestuen 76162646 Børnehaven 76162647 Side 10 Velkommen til afdeling Egeknoppen. Med denne folder vil vi

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn.

Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Den Grønne Kile er for 0-6 årige i Lejre kommune og kan rumme ca. 60 børnehavebørn, og ca. 22 vuggestuebørn. Med denne lille folder får du kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland

Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland Velkommen til Børnehaven Læringscenter Himmerland Kære forældre og børn. Hvem er vi? Velkommen til specialbørnehaven ved Læringscenter Himmerland i Skibsted. Læringscenter Himmerland består af børnehave,

Læs mere

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset

Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole. La Bella. Høj-huset Fritidsinstitutionen ved Rødkilde Skole La Bella Høj-huset Kære forældre Velkommen til La Bella Høj-huset! I denne folder har vi samlet en række praktiske oplysninger. Høj-huset er La Bellas afdeling for

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue

Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue Velkommen til Børnehuset Fugleredens vuggestue Vi vil, med denne folder, gerne byde jer velkommen til Børnehuset Fuglereden. Vi glæder os til at lære jer at kende, både barnet, der skal starte hos os,

Læs mere