REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016"

Transkript

1 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2016 DATO: 21. JUNI 2016 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL FRAVÆRENDE: FREYA CSIRINYI, EMILIE CSIRINYI AFBUD: ULLA PETERSEN Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning: Kathrine Brønnes, formand Per Christian Larsen Jens-Peder Pilemand, næstformand Kurt Bue Nørregaard Bente Mølgaard John Rasmussen Ulla Petersen Gerd Nielsen Freya Berethe Illum Csirinyi Emilie Berethe Illum Csirinyi Hans-Erik Falck Christiansen udpeget af byrådet udpeget af byrådet skolebestyrelserne medarbejderrepræsentant medarbejderrepræsentant CELF (særlig interesse) UU Lolland-Falster (særlig interesse) tilforordnet fra FOU elevrepræsentant elevrepræsentant ungdomsskoleleder

2 Orientering den 21. juni 2016 Folkeskolernes tilmelding til valgfag i Ungdomsskolen. Ca. 300 elever fra 10 skoler har valgt et af Ungdomsskolens valgfag. En stor del af valgene er fag tilrettelagt i samarbejde med CELF. Samarbejde om læring. Oplæg fra Ungdomsskoleforening. Med udgangspunkt i den første spæde forskning om skolereformens intentioner om samarbejder og partnerskaber, gav medarbejder fra Ungdomsskoleforeningen et oplæg for skoleledere om gevinsten ved samarbejde. Aktiv sommer. Ungdomsskolen har 2 ture for 5. og 6. klasser til Sverige i uge 26 og uge 27. Sommerlejr for unge i Tunderup. Klatring, Parkour, Den store Bagelyst og Put and Take. Sommerkursus. Eleverne rekrutteres i uge 27 og 28. Kurset gennemføres i uge 29 og 30. Fredag den 29. juli går eleverne til fornyet optagelsesprøve. Kurset afvikles i samarbejde med skolesektoren i Lolland. CELF stiller lokaler i Maribo til rådighed for kurset. Den 1. juni blev Ungdomsskolens bidrag til Center for børn og lærings indsatser fremsendt. De 4 bidrag, der skal arbejdes videre med de næste 2 år er: Friluftsliv, Intensive Læringsforløb, Supplerende Heltidsundervisningstilbud og skolereformens den åbne skole. Planlægningen af næste ungdomsskoleår er ved at falde på plads. Ungdomsskolens aktiviteter samles omkring 3 centre. Nørre Alslev, Nykøbing og Sakskøbing. Indholdet af fritidsundervisningen, inklusiv årets ture og rejser, beskrives og vil blive slået op på Ungdomsskolens hjemmeside. Alle klubledere er inviteret til samtale om kommende års ungdomsklubtilbud såvel lokalt som på tværs af klubberne. Den 30. august mødes alle ungdomsskolemedarbejdere i biografen til fælles orientering om det nye ungdomsskoleår. I september holdes personalemøde i hver af de tre centre.. Bio-arrangement for alle medarbejdere den 30/ Summercamps. I uge 31 arrangerer Ungdomsskolen ungeudveksling i Sakskøbing, udvekslingen støttes af EU's Erasmus+ program. 52 unge fra Letland, Litauen, Finland og Sakskøbing deltager i udvekslingen. Folkeskolerne har i kommende skoleår en række udvekslinger for 8. klasser. Alle støttes med forskellige fonde/internationale midler. Nyt administrationssystem. Fra LARA til FEKLIKS. I en periode kører administrationen med dobbelt bogholderi når det handler om unge, medarbejdere og aktiviteter. Ungdomsskolerådet. Evaluering af rådets arbejde i indeværende ungdomsskoleår er foretaget den 11/6. Deltagelse i Folkemødet på Bornholm. Nyt fra medarbejderne. Kort resumé fra MED-udvalgsmødet den 7/6. og Bente Mølgaard.

3 Ansættelse af ny lærer til HU og KUU. Ansættelsessamtaler den 22/6. Regnskabsrapport pr. 31/5. Derudover orientering om 3 microprojekter sprog og kultur i samarbejde med en skole i Lübeck. BILAG: Bilag 1: Valgfagsoversigt Bilag 2: Regnskabsrapport pr. 31/5

4 Evaluering af intensive læringsforløb og afgangsprøver Ved ungdomsskoleårets afslutning har eleverne i heltidsundervisningen, prøveforberedende undervisning på Multicenter Syd og holdet på Sprog og Integrationscentret været til afgangsprøver. Eleverne fra de intensive læringsforløb i april har ligeledes været til afgangsprøver, og deres prøvekarakterer har Ungdomsskolen fået oplyst. En viceskoleleder skriver om resultatet: Det har været et rigtig godt forløb, det fortæller drengene. Det er dejligt at opleve, at de drenge, som det før var svært at snakke med, pludselig kommer af sig selv, og vil snakke. Med hensyn til eksamen så ser det sådan ud: JR: biologi 7, mat. u.hj. 7, mat. 7, dansk ret. 4, dansk 02, dansk læs.7, dansk mund. 4, engelsk skr. 02, engelsk mund. 4. RIGTIG FLOT! (gennemsnit 4,8) Han er så glad. LR: dansk læs. 02, dansk rets. 02, dansk 4, dansk mund. 4, mat. 7, mat. u.h 7, fysik 02. FLOT! (gennemsnit 4). MR: mat u.h 4, mat 4, dansk 4, dansk ret. 7, dansk læs. 4, dansk mund 02, fysik 4. FLOT! (gennemsnit 4,1) OM: mat u.h 02, mat 00, dansk ret.4, dansk læs. 02, dansk 4, dansk mund. 02, fysik 4. FLOT! Oliver var meget skuffet over sin matematik problemregning, og mundtlig dansk. Men han har været meget glad for forløbet. (gennemsnit 2,5) Samlet set synes jeg det ser fint ud. Alle drengene hver deres udfordringer, men de har arbejdet rigtig godt, og brugt deres tid fornuftigt. Tak for et godt projekt og fordi vi fik så mange elever med. Alle karakterer samles i et skema, og fremgår af bilag 3. De opnåede karakterer sammenlignes med de karakterer, UU indsamlede i starten af året. Eleverne i heltidsundervisningens prøveresultater og uddannelsesparathed giver lærer Dorthe Sejbjerg et kort oplæg om på mødet. Alle karakterer fra de prøver, der er afholdt i Ungdomsskolen, fremgår af bilag 4. Eksamenstræning for usikre elever. MEPTEK har hjulpet en gruppe unge med at overtage den mundtlige prøvesituation. Indslag fra TV2 Øst vises på mødet. DER SKAL TAGES STILLING TIL: Evaluering af prøverne i Ungdomsskolen, totalcamp og de unges uddannelsesparathed. BILAG: Bilag 3: Elever fra Totalcamps karakterer Bilag 4: Prøvekarakterer for Ungdomsskolen Dorthe Sejbjerg deltog under behandling af dette punkt og orienterede om årets afgangsprøver i Ungdomsskolen. Drøftet.

5 Ændring af loven om knallertkørekort Folketinget har vedtaget, at den nedre grænse for at køre knallert fra 1. oktober 2016 er 15 år. Det betyder, at Ungdomsskolens vil få mange nye knallertelever sidst i 2016 og i foråret Vi har allerede fået henvendelser fra unge og forældre, der ønsker at starte undervisningen snarest, men Ungdomsskolerne påbegynder ikke undervisning af unge på 14 år før den 1. oktober. De kan godt tilmelde sig og blive skrevet på venteliste, men undervisningen påbegyndes altså ikke før den 1. oktober. Der vil sikkert opstå en pukkel af elever, der gerne vil erhverve kørekort pr. den 1. oktober, men vi bibeholder proceduren omkring ældst først og afvikler holdene i løbet af efteråret i det tempo, det er muligt. LOVGRUNDLAG: Lov om ændring af færdselsloven (Nedsættelse af aldersgrænsen for kørekort til lille knallert) 1I færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr af 11.december 2013, som ændret bl.a. ved 1 i lov nr. 565 af 18.juni 2012 og lov nr. 457 af 14. maj 2014 og senest ved lovnr. 410 af 11. maj 2016, foretages følgende ændringer:1. I 63, stk. 2, 1. pkt., ændres»16 år«til:»15 år«. ØKONOMI: Nettoudgiften for et knallerthold på 16 elever er ca ,- kr. Undervisningen omfatter teori, praktisk kørsel og færdselsrelateret førstehjælp. Elevernes egenbetaling er 550 kr. heraf er 100 kr betaling for førstehjælp. Lovændringen vil betyde en merudgift for Ungdomsskolen i 2016 på ,- kr. INDSTILLING: Ungdomsskolelederen indstiller, at Ungdomsskolen i det omfang, der er kvalificeret personale til rådighed og vejret er passende, får gennemført knallertkørekortundervisning for flest muligt elever i sidste kvartal af Spørgsmålet om prisen for førstehjælpsundervisning optages på møde i efterårets løb. Godkendt som indstillet.

6 Flytning af Ungdomsskolens heltidsundervisning, NF Ungehus og administration Det har været kendt gennem de sidste to år, at Ungdomsskolen ikke længere kan anvende de nuværende lokaler på Fjordskolen, når skolen lukkede og flyttede til Sophieskolen. Der er i perioden blev arbejdet for, at Ungdomsskolen og vejledningscentret UU Lolland Falster, skulle finde fælles administrationslokaler. Som forskud på sammenflytningen har UU og Ungdomsskolen i snart 2 år delt sekretærer. Fakta er, at vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvor Ungdomsskolen har lokaler til administration, Heltidsundervisning og NF Ungehus, når vi når den 1. august. Det har svirret med rygter, men der er ikke formelt truffet beslutning om flytning til ny adresse eller andre lokaler på Thorsensvej. Usikkerheden om den fremtidige placering giver anledning til bekymring hos medarbejdere og ledelsen i Ungdomsskolen. For vores nuværende heltidsundervisningstilbud og den kommende supplerende heltidsundervisningstilbud er det af stor betydning, at det hurtigt bliver afklaret, hvor undervisningen skal foregå samt at lokalerne er indrettet til en gruppe unge med særlige behov til undervisningens tilrettelæggelse og tilsyn. Et hensigtsmæssigt sammenhængende undervisningsmiljø vil give den bedste udnyttelse af medarbejderressourcen. Bekymringen er også, at når beslutningen om flytning er taget, skal der ageres inden for et meget kort tidsrum. Ønsket er, at Ungdomsskolens kommende lokaler er indrettede til de formål, de skal anvendes til, inden flytningen skal finde sted. Hvis der er nyt i sagen, vil der blive orienteret mundtligt på mødet DER SKAL TAGES STILLING TIL: En drøftelse af Ungdomsskolens opgaver og de krav, der må være til bygning og lokaler, for at opgaverne kan løses optimalt. Orientering v/katrine Brønnes. Drøftet. Der er ikke truffet nogen beslutning.

7 Eventuelt den 21. juni 2016 Eventuelt: Næste møde: Møderække for kommende møder aftales på mødet. Næste møde fastsat til tirsdag den 4. oktober 2016 kl Mødet hævet kl Protokol underskrevet.

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2014 DATO: 29-01-2014 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: BRIAN KROG AFBUD: BENEDICTE DREJER, METTE MØLLER, GERD NIELSEN, CHRISTIAN

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 30-06-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 17.00 FRAVÆRENDE: JAN BJØRCK- AFBUD: BJARNE MARCUSSEN, JOHN JENSEN, AUGUSTA SOLBERG, MICK

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 15-12-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 17.30 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE Forventet regnskabsresultat

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 12-05-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 AFBUD: Orientering den 12. maj 2010 J.NR. SAGSID. 25453 INITIALER LPE ÅBEN SAG 1. Folkeskolens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-11-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BENEDICTE DREJER, BRIAN KROG, MIKKEL ØRSØE, HENRIK STAMPE Orientering

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 10-02-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, AUGUSTA SOLBERG, MICK BUNDGAARD, BJARNE MARCUSSEN

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 DATO: 31-08-2011 STED: LÅGERUPBANEN, FUGLSANGVEJ 2 A, 4892 KETTINGE TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: BRIAN KROG, HENRIK STAMPE Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning:

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 28-03-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: JOHN JENSEN, ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE, JENS- PEDER PILEMAND,

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2019 DATO: 27. MARTS 2019 STED: THORSENSVEJ 11, 2., NYKØBING F TIDSPUNKT: 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: CHRIS MC KAY, ALLAN GARDERSØE Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning:

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 25-01-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: ANNEMETTE S. JOHNSEN, CHRISTIAN RÅSØ AFBUD: JENS-PEDER PILEMAND, HENRIK

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 06-10-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 AFBUD: Bestyrelsesmedlemmer: Benny Svendsen Benedicte Drejer Brian Krog Jens-Peder

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 DATO: 02-11-2011 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: HENRIK STAMPE, MIKKEL ØRSØE AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 30-05-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: FREJA NIELSEN AFBUD: JENS-PEDER PILEMAND, HENRIK STAMPE Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2017-18 Undervisning I sæsonen 2017-18 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2012 DATO: 26-09-2012 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: HENRIK STAMPE AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, BENNY SVENDSEN, BENEDICTE DREJER,

Læs mere

Sag nr. 19/5116. Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Sag nr. 19/5116. Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Sag nr. 19/5116 Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune Center for Skole og Dagtilbud April 2019 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2018-19 Undervisning I sæsonen 2018-19 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

KAN- OG SKAL-OPGAVER PÅ Skoleområdet (Albertslund Ungecenter)

KAN- OG SKAL-OPGAVER PÅ Skoleområdet (Albertslund Ungecenter) Analyse til Budget 2020 20. august 2019 KAN- OG SKAL-OPGAVER PÅ Skoleområdet (Albertslund Ungecenter) Baggrund I forbindelse med processen for budget 2019 har Kommunalbestyrelsen vedtaget en analyseplan

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune 2018 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning og valg Kapitel 3 Mødevirksomhed

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal

Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Vedtægt for styrelsen af Egedal Kommunes Ungdomsskole Ung Egedal Egedal Kommune 2018 1 Indholdsfortegnelse Kapitel 1 Formål Kapital 2 Ungdomsskolebestyrelsens sammensætning og valg Kapitel 3 Mødevirksomhed

Læs mere

Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen, Jesper Marker, Christina Ottosen, Hans Søndergård, Villads Sørensen

Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen, Jesper Marker, Christina Ottosen, Hans Søndergård, Villads Sørensen REFERAT Haslev d. 23/5-2006. Ungdomsskolebestyrelsen. Der afholdes bestyrelsesmøde onsdag den 31. maj 2006 kl. 15.30 18 i lokalerne Frederiksgade 6. Åben/lukket dagsorden Fraværende: Henrik Christensen,

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om ungdomsskoler

Bekendtgørelse af lov om ungdomsskoler LBK nr 438 af 08/05/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 26. september 2017 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., j.nr. 17/06259 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse

Læs mere

VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser

VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser VEDTÆGT for Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelser I henhold til 7, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 375 af 4. april 2014 om ungdomsskoler, nedsætter Odense Byråd en ungdomsskolebestyrelse ved hver ungdomsskole

Læs mere

Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 2017/18. UngSlagelse. Center for uddannelse. Henning Rasmussen 2017/18

Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 2017/18. UngSlagelse. Center for uddannelse. Henning Rasmussen 2017/18 Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 27/8. Identifikation. Skolens navn *.2 Skolekode *.3 Forvaltning.4 Ungdomsskoleinspektør.5 Skoleår.6 Udfyldt af *.7 Telefon (direkte) UngSlagelse 3332 Center

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune

Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune Styrelsesvedtægt for Ungdomsskolevirksomheden i Stevns Kommune S. 1/8 Indhold Formål... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed og forretningsorden... 5 Ungdomsskolebestyrelsens beføjelser... 6 Ungdomsskolelederens

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn CPR nr. Adresse 10. klasse FJORDSKOLEN Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

FURESØ KOMMUNE REFERAT

FURESØ KOMMUNE REFERAT FURESØ KOMMUNE Skoleudvalg 7. februar 2007, Kl. 17.00 Møde nr. 3 Mødelokale 14F (mødelokalet ved det tidligere borgmesterkontor) Administrationsbygningen 2, Rådhustorvet 2, Farum Medlemmerne mødte. Ulla

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 2019 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017

Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet. Gladsaxe Kommune 2017 Styrelsesvedtægt for folkeskoleområdet Gladsaxe Kommune 2017 1 Indhold Skolebestyrelsen... 3 Sammensætning og valg... 3 Mødevirksomhed... 5 Skolebestyrelsens beføjelser... 6 Skolelederen... 7 Elevråd...

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2010 DATO: 24-03-2010 STED: THORSENSVEJ 11, 2, 4800 NYKØBING F. TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: ANNEMETTE S. JOHNSEN, HENRIK STAMPE Orientering den 24. marts 2010

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 19. september 2017 kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 19. september kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Unnie Brown Hansen, Anders Kofoed, Peter

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00)

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 21. september :30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Lars Lerke, Bettina Lysgaard og Henriette Iversen

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF BYRÅDET

STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF BYRÅDET STYRELSESVEDTÆGT FOR HELSINGØR KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE & 10. KLASSESKOLEN HELSINGØR VEDTAGET AF YRÅDET DEN 25. SEPTEMER 2017 Indhold Kapitel 1: Indledning...3 Kapitel 2: Vedtægter...3 yrådet...3 Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT SKOLEBESTYRELSESMØDE Louiseskolen Louisevej 8 den kl

DAGSORDEN/REFERAT SKOLEBESTYRELSESMØDE Louiseskolen Louisevej 8 den kl DAGSORDEN/REFERAT SKOLEBESTYRELSESMØDE Louiseskolen Louisevej 8 den 20.03.2019 kl. 18.00 20.00 Indkaldte: Den bestående skolebestyrelse: Lene Mølgaard, forældrerepræsentant (på valg 2020) Karina Flink

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/

Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/ Ungdomsskolebestyrelsesmøde den 1/10 2013 Kl. 17.00 Sted: Ungdomsskolen Til stede: Carsten Jelund, Bent Aarrebo Pedersen, Niels Ulsing, Gert Krogstad-Nielsen, Ole Bested, Jan Nielsen, Erik Petersen, Bent

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2011 DATO: 14-12-2011 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 17.45 18.45 FRAVÆRENDE: AFBUD: CHRISTIAN JUUL RÅSØ, BENEDICTE DREJER Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Styrelsesvedtægt for CampusU10

Styrelsesvedtægt for CampusU10 Vedtaget af Uddannelsesudvalget den 8. maj 20195. december 2018 18.09.00-P24-1-18 Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund kommunale ungdomsskole og 10. klasse Styrelsesvedtægt for CampusU10 Frederikssund

Læs mere

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole.

ledelse fra sfo og skole. Projekt Space Skolen (4. og 5. årg.) er blevet udtrukket til at være sammenligningskole. REFERAT EMNE: Skolebestyrelsesmøde SKOLE / INSTITUTION: Søndersøskolen MØDEDATO: 30. november 2009, kl. 18.00 på Afdeling Søndersø Mødet starter med en lille let julefrokost DELTAGERE: Kurt Rene Eriksen,

Læs mere

Ungdomsskoleplan. Rammer og arbejdsgrundlag for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune. pr. 27. september 2017

Ungdomsskoleplan. Rammer og arbejdsgrundlag for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune. pr. 27. september 2017 Ungdomsskoleplan Rammer og arbejdsgrundlag for Ungdomsskolen i Favrskov Kommune pr. 27. september 2017 Indhold 1. Ungdomsskolens lovgrundlag...3 2. Formål med virksomheden...3 3. Favrskov Kommunes ungdomsskoleordning...3

Læs mere

FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE

FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE FORSLAG TIL STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE Nuværende I henhold til lov om ungdomsskoler (LBK nr. 997 af 8. oktober 2004), BEK om elevråd i folkeskolen og i ungdomsskolen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde

Referat af skolebestyrelsesmøde Referat af skolebestyrelsesmøde Onsdag den 13. januar 2016 kl. 17.15 på skolens lærerværelse Forældrerepræsentanter: Peter Brastholt, Rasmus Edelberg, Helle Sørensen, Regin, Martine Midjord, Michael Andersen,

Læs mere

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 2. juli 2014. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og

Lovtidende A. 2014 Udgivet den 2. juli 2014. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og Lovtidende A 2014 Udgivet den 2. juli 2014 30. juni 2014. Nr. 839. Bekendtgørelse om uddannelsesparathedsvurdering, uddannelsesplaner og procedurer ved valg af ungdomsuddannelse I medfør af 2 c, stk. 8,

Læs mere

Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole

Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole Styrelsesvedtægter for Herning Ungdomsskole Kapitel 1 Byrådet Stk. 1. Stk. 3. Stk. 4. Stk. 5. Stk. 6. Stk. 7. Byrådet har det overordnede ansvar og kompetence vedr. Herning Kommunale Ungdomsskole. Byrådet

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018

Forretningsorden for Bjørnehøjskolens skolebestyrelse Gældende fra 19. april 2018 Dokument revision historik samt godkendelse Beskrivelse 1.0 Forretningsorden for Skolebestyrelsen på Bjørnehøjskolen Godkendt af bestyrelsen Ændring er - stk Godkendelse Anette Rasmussen, Noomi Katz-Kolberg,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014. Indhold

Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014. Indhold Styrelsesvedtægt for Silkeborg Ungdomsskole pr. 1. august 2014 Indhold Kapitel 1: Indledning... 1 Kapitel 2: Ungdomsskolebestyrelsen... 2 Sammensætning... 2 Stemmeret... 2 Valg... 2 Mødevirksomhed... 3

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune

Styrelsesvedtægt for Gladsaxe Kommunes skolevæsen 2010. Styrelsesvedtægt. for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Styrelsesvedtægt for folkeskolerne i Gladsaxe Kommune Gladsaxe Kommune Børne- og kulturforvaltningen 2010 1 2 Indhold Skolebestyrelsen... 4 Sammensætning og valg... 4 Mødevirksomhed... 5 Beføjelser...

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE

STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE STYRELSESVEDTÆGT FOR UNGDOMSSKOLEVIRKSOMHEDEN I STEVNS KOMMUNE Indholdsfortegnelse Formål Side 3 Sammensætning og valg Side 3 Mødevirksomhed og forretningsorden Side 6 Ungdomsskolebestyrelsens beføjelser

Læs mere

10. klasse FJORDSKOLEN

10. klasse FJORDSKOLEN Bemærk! Du er først tilmeldt 10. klasse, når du har indleveret denne tilmeldingsseddel! Navn 10. klasse FJORDSKOLEN CPR nr. Adresse Telefon Forældre/værge Telefon Nuværende Skole Underskrift forældre/værge

Læs mere

Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10

Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10 Forslag til styrelsesvedtægt for CampusU10 Hidtil har bestyrelsen og ledelsen af den kommunale Ungdomsskole og den kommunale 10. klasse fungeret under vedtægten for ungdomsskolen. Imidlertid er denne ikke

Læs mere

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!!

Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! 10. KLASSE? Her kan du få et spændende, aktivt og afvekslende skoleår med faglige udfordringer, praktik og fællesskab. Et fedt ungemiljø!! IKAST - BRANDE UNGDOMSCENTER INTRODUKTION OM OS Søger du et anderledes

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018

Forretningsorden for Vemmedrupskolens skolebestyrelse 2017/2018 1. Forretningsordenens område. - Denne forretningsorden er gældende for Vemmedrupskolens skolebestyrelse. 2. Skolebestyrelsens sammensætning. - Skolebestyrelsen sammensættes i henhold til folkeskolelovens

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013 DATO: 25-09-2013 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: HENRIK STAMPE, JOSEFINE ØVERLI AFBUD: JOHN JENSEN Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Dagsorden 25. oktober 2017

Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden 25. oktober 2017 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 17:00-19:30 Der udsendes beslutningsreferat til bestyrelsens medlemmer inden én uge efter mødet. DAGSORDEN Emne, ansvarlig, tidsramme

Læs mere

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse

Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Kommissorium for Arbejdsgruppe om skolens indhold samt undergrupperne Den a bne skole og Forældreindflydelse og elevinddragelse Skolereformen Den nationale baggrund Den nationale baggrund tager afsæt i

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE

STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE STYRELSESVEDTÆGT FOR REBILD KOMMUNES UNGDOMSSKOLE Revideret november 2013. KAPITEL 1. Ungdomsskolebestyrelsen Bemærkninger: Sammensætning og valg. 1. Ungdomsskolebestyrelsen består af 9 medlemmer. 2 medlemmer

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 17. juni 2015 kl. 19.00-21.00 Mødelokale Personaleloungen, UngSlagelse, Willemoesvej 2B, Slagelse Fraværende Unnie B. Hansen, Michael Dyrhave, Peter Jensen, Line

Læs mere

Referat Dato: 17/11-15 Kl Sted: Ungecenter Nord Grangårdvej 13c i Støvring,

Referat Dato: 17/11-15 Kl Sted: Ungecenter Nord Grangårdvej 13c i Støvring, Referat Dato: 17/11-15 Kl. 16.30-19 Sted: Ungecenter Nord Grangårdvej 13c i Støvring, 1. sal akvariet Emne: Bestyrelsesmøde ( m. sandwich ) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion, udarbejdelse

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde

Referat for skolebestyrelsesmøde Referat for skolebestyrelsesmøde Dato 10. december 2018 Klokkeslæt 17.30-21.00 Sted Mødeleder Personalerummet Ikær, Torvegade 75, 7323 Give Carsten Nieleboch Mødedeltager Forældrerepræsentanter Daniel

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia

Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia Styrelsesvedtægt for Ung Fredericia Ung Fredericia er etableret efter reglerne om fælles ledelse i Folkeskoleloven (nr. LBK 665 af 20. juni 2014) 24b. Ungdomsskoletilbuddet er etableret efter Ungdomsskoleloven

Læs mere

UDKAST VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse

UDKAST VEDTÆGT. for. Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse VEDTÆGT for Odense Kommunes Ungdomsskolebestyrelse I henhold til 7, stk. 1, i lovbekendtgørelse nr. 438 af 8. maj 2017 om ungdomsskoler, nedsætter Odense Byråd en ungdomsskolebestyrelse ved ungdomsskolen

Læs mere

Udskoling med fokus på overgang til ungdomsuddannelse

Udskoling med fokus på overgang til ungdomsuddannelse Samarbejdsaftale mellem Folkeskolen og UU Skive 2014: Udskoling med fokus på overgang til ungdomsuddannelse Formålet med denne beskrivelse At sikre et optimalt samarbejde mellem den enkelte folkeskole

Læs mere

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1.

7. Forsikringer vedr. frivillige. Genoptagelse fra møde nr. 1. Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 2, Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.02.2015 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

Referat. UngSlagelse Bestyrelse. Britta Huntley, Anne Knudsen, Mette T Pedersen, Hanne Mejlstrøm. Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 20.

Referat. UngSlagelse Bestyrelse. Britta Huntley, Anne Knudsen, Mette T Pedersen, Hanne Mejlstrøm. Åbne sager 7 Lukkede sager Mødet hævet 20. Referat UngSlagelse Bestyrelse Mødedato 24. juni 2014 kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse - Willemoesvej 2B, 1. sal - personalerummet Fraværende Britta Huntley, Anne Knudsen, Mette T Pedersen, Hanne

Læs mere

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole

Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d kl i personalerummet, Nørre Nissum skole Referat af det konstituerende skolebestyrelsesmøde tirsdag d. 21.03.17 kl. 17.30 18.30 i personalerummet, Nørre Nissum skole ********************************************************************************

Læs mere

Nyhedsbrev april-maj 2018

Nyhedsbrev april-maj 2018 4. JUNI 2018 Nyhedsbrev april-maj 2018 Kære alle Så er det tid til nyhedsbrev igen. Her kan I læse nyt fra april-maj, samt se vigtige datoer i juni. Rigtig god læselyst. 3a til koncert i Lindeskovshallen

Læs mere

Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER. Vedtægter Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014.

Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER. Vedtægter Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014. Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup VEDTÆGTSÆNDRINGER Vedtægter 9.11.2011 Vedtægtsforslag pr. 1. september 2014 Vedtægter for Bestyrelsen for Ungdomscenteret i Glostrup af 22. oktober 2003, med

Læs mere

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015

TÅRNBORG SKOLENYT. Skolelederen Kære alle. 4. februar 2015 4. februar 2015 Skolelederen Skolelederen Kære alle. I december skrev jeg, at sneen nok ville komme mellem jul og nytår, og der kom faktisk et lille drys de fleste steder, men nu er det for alvor blevet

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Mandag den 15-06-2015 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Mandag den 15-06-2015 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Mandag den 15-06-2015 Kl. 15:30 Udvalgsværelse 3 Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Jan Ole Jakobsen, Inger-Marie Albertsen, Pia Dam, Karina Jørgensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 31. maj :30-20:30 31. maj 2016 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Velkommen til Langeland Ungdomsskole

Velkommen til Langeland Ungdomsskole Velkommen til Langeland Ungdomsskole Sæson 2016-17 Undervisning I sæsonen 2016-17 tilbyder vi bl.a. mulighed for at: lære mere, f.eks. sprog, lektiehjælp, science... være kreativ, f.eks. lave mad, male,

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 2014/15. UngSlagelse. Center for Uddannelse. Henning Rasmussen 2014/15

Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 2014/15. UngSlagelse. Center for Uddannelse. Henning Rasmussen 2014/15 Indberetningsskema til ungdomsskolestatistikken 214/15 1. Identifikation 1.1 Skolens navn * 1.2 Skolekode * 1.3 Forvaltning 1.4 Ungdomsskoleinspektør 1.5 Skoleår 1.6 Udfyldt af * 1.7 Telefon (direkte)

Læs mere

10. klasse Dragør Kommune. [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17

10. klasse Dragør Kommune. [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17 10. klasse 2018-19 Dragør Kommune [Skriv titlen på dokumentet] Introaften den 23. januar 2018 kl. 17 Til dig og dine forældre 9. klasse og hva så? Du er snart færdig med 9. klasse og står nu over for at

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 29. august :00-19:00

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 29. august :00-19:00 (Vi slutter med at spise sammen 18:30-19:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard, Lars Lerke

Læs mere

Styrelsesvedtægt for UngSlagelse

Styrelsesvedtægt for UngSlagelse Styrelsesvedtægt for UngSlagelse Godkendt af Byrådet 27. februar 2012 Indledning Side 2 / 8 De nærmere regler om Slagelse Kommunens styrelse af UngSlagelse fremgår af denne styrelsesvedtægt for samt af

Læs mere

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013

REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013 REFERAT UNGDOMSSKOLEBESTY RELSEN 2013 DATO: 20-03-2013 STED: THORSENSVEJ 11, 2., 4800 NYKØBING F TIDSPUNKT: KL. 19.00 FRAVÆRENDE: HENRIK STAMPE AFBUD: THOMAS HØJ, ANNEMETTE JOHNSEN, JOSEFINE ØVERLI Ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

Styrelsesvedtægt KAPITEL 1 SKOLEBESTYRELSEN

Styrelsesvedtægt KAPITEL 1 SKOLEBESTYRELSEN Styrelsesvedtægt KAPITEL 1 SKOLEBESTYRELSEN Stk. 1 Sammensætning og valg Ved hver skole oprettes en skolebestyrelse, der består af: 5 eller 7 repræsentanter for forældrene valgt af og blandt personer,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej

Referat fra skolebestyrelsesmøde 14. januar 2015 kl. 17.30-19.00 Administrationsmødelokalet på 2. sal, fløj B via Paradisgården/Ny Carlsberg Vej København V, den 14. januar 2015 Deltagere: Anette Dybdal Fenger formand (afbud) Henrik Mønsted Larsen næstformand Karen Grubbe forældrerepræsentant (afbud) Steffen Harpsøe forældrerepræsentant Catja Friis

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning

OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN Møde: tirsdag den 11. juni 2013 kl.16-18 Sted: Jeksendalskolen Dagsorden: OBS. Mødet afholdes på Jeksendalskolen, Jeksen Dalvej 3 B, Hørning 1. Fremvisning af Jeksendalskolens nye

Læs mere

Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune

Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune 21. april 2016 Styrelsesvedtægt for folkeskoler i Holbæk kommune Læring og trivsel 21. april 2016 Læring og trivsel Indhold: Udvalgets forord... 4 Styrelsesvedtægt for folkeskolerne... 5 Skolebestyrelsens

Læs mere

Referat Dato: 27/9-18 Kl Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping

Referat Dato: 27/9-18 Kl Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping Referat Dato: 27/9-18 Kl. 18.30-21.30 Sted: Ungecenter Øst, Sverriggaardsvej 4a, Skørping Emne: Bestyrelsesmøde ( m. sandwich ) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion, udarbejdelse af principper

Læs mere

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse

UngSlagelses bestyrelse den 26. april kl Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 26. april kl. 19.00 21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2 b, Slagelse, 1. etage, personaleloungen Fraværende Anders Kofoed, Peter Jensen, Anne Knudsen og

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget

Beskæftigelsesudvalget Referat tillægsdagsorden Beskæftigelsesudvalget 28.11.2012 kl. 15:15 Brovst Rådhus, Mødelokale 2 Jammerbugt Kommune Beskæftigelsesudvalget 28.11.2012 Punkter på tillægsdagsorden åbent møde: 72. UU Øst

Læs mere

UNG US10 TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG US10

UNG US10 TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG US10 UNG TÅRNBY UNGDOMSSKOLE ÅBEN SKOLE VALGFAG 1920 FORORD Du er snart færdig med folkeskolen og står nu overfor at skulle træffe en beslutning om, hvad der nu skal ske. Hvis du overvejer 10. klasse, vil vi

Læs mere

En ny udskoling. udskoling 2014/15

En ny udskoling. udskoling 2014/15 En ny udskoling TemaLINJER udskoling 2014/15 En ny udskoling Efter sommerferien skal vi, på Jyllinge Skole, i gang med en ny måde at gå i udskolingen på. I det kommende skoleår tilbyder vi fire udskolingslinjer

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse MANDAG DEN 26. JANUAR 2015 KL. 19,00 Afbud: Peter Munk-Pedersen og Irvin Beckovic 1.Referat fra møderne: a) Fællesmødet den 25.11.2014 b)bestyrelsesmødet den 20.10.2014

Læs mere

Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen

Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen Vedtægt for styrelsen af Randers Kommunes skolevæsen Kapitel 1: Indledning Det følger af folkeskolelovens 41, jf. lovbekendtgørelse nr. 393 af 26. maj 2005, at kommunalbestyrelsen efter indhentet udtalelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse

FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse FORRETNINGSORDEN for Kongevejens Skoles bestyrelse Reglerne om skolebestyrelsens virksomhed er fastsat i Folkeskoleloven samt i Styrelsesvedtægt for skolevæsenet i Lyngby-Taarbæk Kommune, vedtaget i september

Læs mere