Gælder KUN kvalifikation til DM

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gælder KUN kvalifikation til DM"

Transkript

1 1 Beach Reglement Gælder KUN kvalifikation til DM Håndbold Region Øst Beach Handball

2 2 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben for spillere, der er medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold Forbund og dets Region/distriktsforbund. Dog undtaget oldies her er turneringen åben for spillere, der er eller har været medlem af en håndboldforening under Dansk Håndbold Forbund og dets Region/distriktsforbund. 1.2 Kampene spilles efter det Internationale Håndboldforbunds spilleregler for Beach Handball, med evt. kommentarer og tilføjelser udgivet af Håndbold Region Øst. 1.3 Drift Turnering træffer afgørelser i alle forhold, der vedrører Beach Handball turneringen. 1.4 HRØ's almindelige turneringsregler og propositioner er gældende på områder, der ikke specielt er nævnt eller undtaget i dette reglement. Dette gælder også bøderegulativ. 1.5 I tilfælde, hvor spilleregler og propositioner er i uoverensstemmelse, er det altid propositionerne der er gældende. Alle af HRØ udskrevne turneringer, afvikles efter disse propositioner 1.6 En forening kan kun deltage med ét hold i turneringen. 1.7 Følgende bolde anvendes i Beach Handball turneringen, disse tilpasses DHF bestemmelser. Der spilles med en let fastholdelig soft gummibold. Tilpasses DHF s bestemmelser Oldies Herrer: Omkreds på 54 til 56 cm. Vægt mellem 350 og 370 gr. Oldies Damer: Omkreds på 50 til 52 cm. Vægt mellem 280 og 300 gr. Senior Herrer: Omkreds på 54 til 56 cm. Vægt mellem 350 og 370 gr. Senior Damer: Omkreds på 50 til 52 cm. Vægt mellem 280 og 300 gr. U-18 & U-16 Drenge: Omkreds på 54 til 56 cm. Vægt mellem 350 og 370 gr. U-18 & U-16 Piger: Omkreds på 50 til 52 cm. Vægt mellem 280 og 300 gr. 1.8 Til alle kampe skal der være en bold til rådighed. 1.9 I tilfælde af vejrlig og stævnet aflyses, er det Turneringsledelsen på stævnedagen der afgøres hvordan stillingen i puljen afgøres.

3 3 Turneringsrækker og aldersbestemmelser 2.1 Der spilles med følgende årgange i sæson Oldies Herrer: årgang 1982 eller ældre Oldies Damer: årgang 1984 eller ældre Seniorspillere: årgang 96 eller ældre U-18 spillere: årgang U-16 spillere: årgang Det er tilladt at deltage på et hold i en overliggende årgang. I så fald er spilleren låst til denne årgang. Placering. 3.1 Hvis to eller flere hold efter færdigspillet pulje har opnået samme pointtal, afgøres den endelige placering således: a) Det hold, der har opnået flest points i holdenes indbyrdes kampe, vinder. b) Det hold, der har størst positiv difference mellem vundne og tabte halvlege i holdenes indbyrdes kampe, vinder. (Inkl. shoot out) c) Det hold, der har bedst måldifference i holdenes indbyrdes kampe, vinder. (Inkl. shoot out) d) Det hold, der har scoret flest mål i holdenes indbyrdes kampe, vinder. (Inkl. shoot out) 3.2 Hvis der stadig ikke kan findes en vinder, afgøres den endelige placering mellem de involverede hold, således: a) Det hold, der har størst positiv difference mellem vundne og tabte halvlege i alle kampe, vinder (Inkl. shoot out) b) Det hold, der har vundet flest halvlege i alle kampe, vinder. (Inkl. shoot out) c) Det hold, der har bedst måldifference i alle kampe, vinder (Inkl. shoot out) d) Det hold, der har scoret flest mål i alle kampe, vinder (Inkl. shoot out) 3.3 Er der efter 3.2 stadig ikke fundet en vinder, afgøres placeringen med afvikling af en shoot out runde efter følgende regler. a) 1. runde: Hvert hold afvikler 5 straffekast, og der trækkes lod om hvilket hold der starter. Er der efter de 2x5 kast ikke difference i resultatet, fortættes til runde 2. b) 2. runde: Der afvikles 1 runde af gangen, indtil der er måldifference mellem holdene. Hver spiller må kun deltage 1 gang pr. runde. Når man i runde 2 alle spillere på holdkortet, startes forfra. Er der hold, der ikke er max. antal spillere, har man færre antal skud. F.eks. er der kun 4 spillere tilbage til runde 1, har holdet kun 4 skud mod modstandernes 5 osv Point i Beach Handball udregnes på følgende måde:

4 4 Kamppoint Vundet kamp : 2 point Tabt kamp : 0 point (også ved tabt shoot out ) Perioder / Halvlege Første halvleg Vundet halvleg : 1 halvleg Tabt halvleg : 0 halvleg Anden halvleg Vundet halvleg : 1 halvleg Tabt halvleg : 0 halvleg Shoot Out (kun hvis hvert hold har vundet en halvleg) Vundet runde : 1 halvleg Tabt runde : 0 halvleg Periode/halvlegsresultat i kampene kan være enten 2-0: Hvis samme hold vinder begge halvlege 2-1: Hvis kampen afgøres i shoot out. Overtrædelse af reglementet. 4.1 Udebliver et hold uden afbud fra et stævne, idømmes foreningen en bøde jf. nedenstående. 4.2 Udebliver et hold uden gyldig grund (turneringsledelsens afgørelse) fra en ansat kamp, idømmes foreningen en bøde jf. nedenstående. 4.3 Udebliver et hold, eller er holdet ikke spilleklar (omklædt på spillepladsen) til det fastsatte tidspunkt, kan kampen erklæres tabt for det pågældende hold, og/eller foreningen kan idømmes en bøde jf. bøderegulativ. 4.4 Hvis en dommer diskvalificerer en spiller for andet end 2 udvisninger, eller diskvalificerer en official, skal dommeren indenfor 30 minutter efter kampens afslutning aflevere en indberetning hos stævneledelsen. Stævneledelsen træffer efterfølgende en afgørelse jf. nedenstående bestemmelser 4.5 En spiller eller official, der er blevet indberettet for en forseelse før, under eller efter kampen, kan idømmes en karantæne, som afvikles efter følgende bestemmelser a. Spillere: Karantænen afvikles i de(n) nærmest følgende kamp(e), hvori spilleren er spilleberettiget. Kan karantænen ikke udstås i det stævne hvori den er idømt, følger karantænen spilleren til næste stævne /Vinterturneringen. Spilleren kan ikke deltage på et hold som official, inden karantænen er afviklet. b. Officials: Karantænen afvikles i den nærmest følgende kamp på det hold, hvor karantænen er opnået. Indtil karantænen er udstået, kan den pågældende official ikke virke som official eller spiller for andre hold i Beach Handball Turneringen. 4.6

5 5 Mener en holdofficial for et hold, at dommerne eller en official under en kamp, har anvendt spillereglerne forkert, eller gjort sig skyldig i en handlings- eller betjeningsfejl og ønsker at protestere herimod, skal dette ske skriftligt umiddelbart efter kampen, og senest 30 minutter fra kampens afslutning til stævnekontoret. Med protesten skal der underskrives et dokument, hvor det bekræftes at HRØ tilskriver foreningen et gebyr jf. gebyrlisten for Beach Handball som tilbagebetales såfremt protesten tages til følge. 4.7 Såfremt en forening ønsker at udtale sig om en mod foreningen, dennes spillere eller officials Indgive en skriftlig indberetning eller protest, skal denne udtalelse ske skriftligt senest 30 minutter efter de er blevet gjort bekendt med indberetningen / protestens indhold. 4.8 Afgørelser der medfører bøder på indtil kr. og/eller karantæne på indtil og med tre kampe, er inappellable. Øvrige afgørelser, herunder protestafgørelser, kan indenfor 36 timer fra afgørelsen indankes for Disciplinær instans for øvrige rækker. Ankegebyr, se gebyrlisten. 4.9 Faktura for deltagelse samt evt. bøder, kan enten sendes til kontaktperson eller foreningens postmodtager. Det skal bemærkes, at alle rykkere for manglende betaling sendes til foreningens postadresse. Foreningen er forpligtiget til at betale denne, også selv om den oprindelige faktura, er sendt til holdets kontaktperson. Turneringsrækker. 5.1 Der udskrives én kvalifikationsturnering for Oldiesdame og én kvalifikationsturnering for Oldiesherre. 5.2 Der udskrives én kvalifikationsturnering i følgende ungdomsrækker: U-18 piger og drenge U-16 piger og drenge 5.3 Alle puljer afsluttes på spilledagen. Vinderne i oldiesrækkerne vil modtage præmier (10 stk.). Hold placeret som nr. 1, nr. 2 og nr. 3 efter kvalifikationsturneringen deltager ved DM i årgangen. Der laves venteliste for øvrige hold. Turneringens afvikling. 6.1 Det arrangerende forbund (HRØ) drager omsorg for, at der til alle kampe påsættes de fornødne dommere, tidtagere og sekretærer - og at spillepladsen er i overensstemmelse med bestemmelserne for spillereglerne for Beach Handball. 6.2 Holdene skal stille op i nummererede spilledragter, der adskiller sig tydeligt fra hinanden. Har 2 hold samme dragter, er det sidstnævnte hold, der skifter trøjer. Alle spillere spiller uden fodtøj. Det er tilladt at spille i sokker eller med sportsbandager. Sokker med gummisåler er IKKE tilladt at benytte.

6 6 6.3 En kamp består af to halvlege, der hver for sig har betydning for det endelige resultat. En halvleg varer 10 min. og pausen mellem dem er indtil 5 min. Hvis holdene ved en halvlegs normale afslutning har opnået lige mange mål, fortsættes spillet til det første mål (Golden Goal). Denne forlængelse igangsættes med et dommerkast. En vunden halvleg giver holdet 1 periodepoint (se 3.4). Hvis begge hold vinder hver sin halvleg, betyder det et perioderesultat på 1:1. Der skal altid findes en vinder, hvorfor spillet fortsætter efter en særlig regel, Shoot out (spilleregel 9). Vinderen af shoot out vinder dermed kampen med 2:1 i perioder, og får 2 point for kampens samlede sejr. Taberen får altid 0 point. 6.4 Der er hilsepligt i forbindelse med alle kampe. Spillere- og dommere skal efter kampen deltage i hilsepligten. 6.5 Hvis en forening i forbindelse med en kamp / et stævne overtræder de gældende bestemmelser, kan foreningen idømmes en bøde iht. bøderegulativet, ligesom den pågældende forening kan erklæres som taber af kampen. 6.6 Der skal ved kampens start være 4 spillere tilstede, øvrige spillere kan påføres kamprapport / holdkort gennem kampen. Spillerne er først spilleberettiget, når de er påført både holdkort og kamprapport 6.7 Det er til DM tillad at benytte indtil 5 spillere pr. hold fra andre foreninger, hvis disse spillere opfylder de alm. betingelser for deltagelse nævnt under 1 i nærværende reglement og 1 i DHF Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2015/Ungdoms og Oldies DM. Spillerne markeres på holdkortet som ekstra spillere og tilhørende forening noteres. Der må maksimalt benyttes 5 spillere fra andre foreninger på holdet i hele turneringen, herunder også kvalifikationsstævnet og finalestævnet. Spillere fra andre foreninger, skal være anmeldt på holdkortet til kvalifikationsturneringen for at de er spillerberettigede til finalestævnet. Dommere. 7.1 HRØ er ansvarlig for at der til turneringerne bliver udpeget dommere, der er kvalificeret jf. klassificeringen for Beach Handball dommere. Grupperne fra indendørs håndbold, er ikke gældende ved Beach Handball. Parsammensætningen til de enkelte stævner foretages hvert år og er ikke nødvendigvis identisk med sammensætningen i indendørssæsonen. Kampene dømmes af 2 dommere. 7.2 Alle dommere dømmer uden fodtøj. Det er tilladt at dømme i sokker eller med sportsbandager. Sokker med gummisåler er IKKE tilladt at benytte. Bøde & Gebyrliste for Beach Håndbold i HRØ: Udeblivelse fra stævne: kr.

7 7 Udeblivelse fra stævne: kr. Udeblivelse fra fastsatte kampe: 600 kr. pr. kamp Rettidigt afbud (sidste tilmeldingsfrist): Ingen bøde. Udeblivelse fra stævne: kr. Udeblivelse fra fastsatte kampe: 600 kr. pr. kamp For sent afbud: 800 kr. Indberetningsgebyr (officials) 800 kr. (senest 10 dage før). Adm. gebyr (indberetninger) 400 kr. Protestgebyr: kr. pr. protest / Opkræves hvis protesten tabes Appel af afgørelser til disciplinærudvalget for øvrige rækker kr. pr. anke For bøder der ikke er nævnt i ovenstående oversigt, henvises til bøderegulativ og gebyrliste.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab.

Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds Beach Handball Tour 2014 Det officielle Danmarksmesterskab. TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i Beach Handball Almindelige bestemmelser

Læs mere

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM

Turneringsreglement. ved. DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab. for. Ungdoms og Oldies DM Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour 2016 Det officielle Danmarksmesterskab for Ungdoms og Oldies DM Det officielle Danmarksmesterskab for U-16, U-18 og Oldies TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold

Læs mere

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010)

Turneringsreglement. Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) Turneringsreglement Dansk Håndbold Forbunds officielle Danmarksmesterskab i strandhåndbold. (2010) TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i strandhåndbold Almindelige bestemmelser 1.1

Læs mere

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved.

Turneringsreglement. DHF Beach Handball Tour. Seniorer. Det officielle Danmarksmesterskab. Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer. ved. Turneringsreglement ved DHF Beach Handball Tour Det officielle Danmarksmesterskab for Seniorer Det officielle Danmarksmesterskab for seniorer TURNERINGSREGLEMENT Dansk Håndbold Forbunds officielle DM i

Læs mere

Propositioner Beach Handball i DHF

Propositioner Beach Handball i DHF Propositioner Beach Handball i DHF Sæson 2018 (1/1 2018 31/12 2018) Propositioner for Beach Handball i DHF Administrative bestemmelser vedr. turneringerne 1.1 Alle retningslinjer for Beach Handball turneringerne,

Læs mere

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014.

Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Cirkl. 010-TU507 Odense den 21.05.2014 Program og praktiske informationer for Fyns Håndbold Forbunds Beach Handball 2014. Lørdag den 31.05.14 Senior Fynsmesterskab U-16 & U-18 A: FM Kvalifikationsstævne

Læs mere

Beach Reglement Håndbold Region Øst Beach Handbal Tour 2014

Beach Reglement Håndbold Region Øst Beach Handbal Tour 2014 Beach Reglement Håndbld Regin Øst Beach Handball Tur 2014 TURNERINGSREGLEMENT 1.1 Turneringen er åben fr spillere, der er eller har været medlem af en håndbldfrening under Dansk Håndbld Frbund g dets Regin/distriktsfrbund.

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen 2015. Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2015 Propositioner for sommerturneringen 2015 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 20. april til 26. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold

BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold BILAG A Forslag til Håndboldreglement FSKBH Håndbold Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og

Læs mere

FSKBH Håndbold - Reglement

FSKBH Håndbold - Reglement FSKBH Håndbold - Reglement Formål og gyldighedsområde Formålet er at samle de københavnske firmaklubbers håndboldspillere til idrætslig samvær til gavn og glæde for udøverne og deres virksomheder, samt

Læs mere

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011.

Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. Den 13. maj 2011 TU 107-11 Propositioner for Kvalifikationsturnering til 1. division for U-14 piger/drenge 2011. 1. Tilmelding til ØST Kvalifikationsturnering U-14. Turneringen administreres af HRØ. Der

Læs mere

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18

Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 Momenti Beach Cup Program U-16 og U-18 På Balle Beach anlæg Ballevej 57, 7182 Bredsten Lørdag og søndag den 11. og 12. juni 2016 Velkommen til Beach Handball Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund,

Læs mere

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend.

Propositioner for sommerturneringen Turneringen afvikles med kampe på hverdage og kampe i weekend. PROP Sommer 2014 Propositioner for sommerturneringen 2014 1. Generelt: Turneringen afvikles efter turneringsreglement Øst. Turneringen afvikles i perioden 28. april til 27. juni. Turneringen afvikles med

Læs mere

Program Momenti Beach Cup

Program Momenti Beach Cup Program Momenti Beach Cup På Vojens Strand Lørdag og søn øndag den 2. og 3. juni 2018 Velkommen til Beach Handball i Vojens Det er med glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde med Vojens

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014

DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 DGI Sydvest Håndbold Turneringsregler Sommer 2014 Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI s turneringsreglement gældende fra november 2012, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider:

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2010, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: Alle hold spiller 2 X 15 minutter. Vedr. børneturneringen.

Læs mere

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement

Firmaidræt StorKøbenhavn Petanque. Petanqueafdelingens reglement Formål 1.1. Formålet er at samle petanquespillere fra klubber der er medlem af Firmaidræt StorKøbenhavn til idrætsligt og kollegialt samvær til gavn og glæde for udøverne og deres firmaer samt udvikle

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes:

Turneringsregler. Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Turneringsregler Der spilles efter DHF`s håndboldlove og DGI`s turneringsreglement gældende fra september 2008, hvorfra følgende kan nævnes: Spilletider: U8 spiller 2 X 10 minutter. Øvrige hold spiller

Læs mere

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker

DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 DANSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT for øvrige rækker 1 Almindelige bestemmelser 1.1 Herværende Turneringsreglement gælder for alle turneringer og kampe, der udskrives af a) Dansk Håndbold Forbund

Læs mere

LinusPro Beach Handball Cup 2018

LinusPro Beach Handball Cup 2018 LinusPro Beach Handball Cup 2018 Praktisk info Information om de syv stævnedage vi har på banerne i Skæring! Velkommen til Beach Handball 2018 Det er med glæde, at JHF - Kreds 5 kan byde velkommen til

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton Opdateret den 26. september 2012 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 6.7. og 8. januar 2012 i Vejen Idrætscenter Hovedsponsor: Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalgte stykker

Læs mere

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011

Ungdoms Beach Handball Tour Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 Ungdoms Beach Handball Tour 2011 Kerteminde Nordstrand Lørdag den 18/6 2011 PRAKTISKE INFORMATIONER. Ankomst Kamprapport Ved ankomst til stævnet skal I henvende jer til stævneledelsen og meddele jeres

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lørdag den13. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker.

Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker. Formålet med Bemærkninger til Dansk Håndbold Forbunds Turneringsreglement for øvrige rækker er at forklare udvalget stykker

Læs mere

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner

Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner Elektroniske spillercertifikater og holdkort konsekvenser i forh. til reglementer og propositioner I forbindelse med overgang til elektronisk registrering af spillere og elektroniske holdkort, vil der

Læs mere

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne.

STÆVNEPLAN. BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne. STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Onsdag og torsdag den 28.-29. december 2011 i Oksbøl, Outrup og Skovlund/Ansager Hallerne www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør

Læs mere

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen

DGI Sydvest Håndbold. Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter. Kommunemesterskaber - Vejen DGI Sydvest Håndbold Program d. 07. januar 2017 i Vejen Idrætscenter Kommunemesterskaber - Vejen 2017 www.dgi.dk/haandbold 2 PROGRAM U8 let øvede Mix/Blandet 1 2 U8 piger øvede Vejen Håndboldklub Vejen

Læs mere

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold

Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Turneringsregler til Firmaidræt Open i fodbold - udefodbold Aldersgrænse Deltagerberettigede er alle, der på stævnedagen er fyldt 16 år. Oldboysspillere skal på stævnedagen være fyldt 32 år. Oldgirlsspillere

Læs mere

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Protestafgørelse kamp nr Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn. Odder Håndbold og Frederikshavn Fi Pr. mail. Brøndby den 3. april 2014 Journal nr.1100-17-fs Protestafgørelse kamp nr. 373067 Frederikshavn FI mod Odder Håndbold spillet den 25. marts 2017 i Frederikshavn.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2014-2015 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Helle Munk-Hansen Tlf. 20 87 14 12 Mail: helle.munk-hansen@jubii.dk Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod

PROGRAM. Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod PROGRAM Kommunemesterskaber 2016 for U6/U8 til og med U14. Den 28. december 2016 kl. 09-20 Ølgod Hallerne, Skolegade 18, 6870 Ølgod Kampene spilles i hal 1 Spilletid i U6 total, U8 total og U8 Max er 1

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 7 TURNERINGSINFORMATION 2013-2014 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Sonja Hansen Tlf. 26 25 57 60 Mail: sonja.hansen.jhf@dhf.dk Medlemmer: Kirsten Jacobsen Tlf. 75 17 26

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2017-2018 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag.

Disciplinærinstansen for Håndboldliga og 1. division har dags dato truffet nedenstående afgørelse i den af Roskilde Håndbold indgivne protestsag. EH Aalborg og Roskilde Håndbold Brøndby den 11. november 2016 Journal nr. 1843-16-FS Protestafgørelse kamp nr. 373123 1 DD EH Aalborg Roskilde Håndbold spillet 30. oktober 2016 i Nr. Sundby Idrætscenter

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg lør.26. og søn 27. maj 2018 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag

Læs mere

STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012

STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012 STIKORDSREGISTER TIL JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT Sæson 2011-2012 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. Almindelige bestemmelser... 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne...

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Fredag, lørdag og søndag den 7.8.9. januar 2011 i Medius Holsted Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold Som medarrangør er det DGI Håndbold Sydvest en stor glæde at byde

Læs mere

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017

INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 INDBYDELSE - Turnering 2016/2017 Volleyballudvalget i DGI Volleyball Syd har herved fornøjelsen at indbyde til TURNERIN- GEN 2016/2017, som afvikles fra ca. 24. oktober 2016 til ca. 1. april 2017. Der

Læs mere

Program Beach Stævne/Event

Program Beach Stævne/Event Program Beach Stævne/Event U-9, U-10, U-11 & U-12 På Balle Beach anlæg Lørdag den 19. maj 2018 Velkommen til Beach Handball i Balle Det er med stor glæde, at Jydsk Håndbold Forbund, Kreds 8 i samarbejde

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

Beach Handball 2016 Senior og ungdom

Beach Handball 2016 Senior og ungdom Invitation Beach Handball 2016 Senior og ungdom Arrangeret af JHF Kreds 5 Lørdag d. 28.maj U-10 Søndag d.29.maj U-12 pige A&B + U-12 drenge B Lørdag d. 4.juni Søndag d. 5.juni Lørdag d. 11.juni U-16, U-18

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER SAMT TURNERINGER ADM. AF JHF, SÆSON 2014-2015 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne, er propositionernes

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn

Håndbold NM Håndbold NM Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Håndbold NM 2016 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn 1 af 5 Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

Stævne- reglement Gældende fra november 2012

Stævne- reglement Gældende fra november 2012 Stævne- reglement Gældende fra november 2012 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar 2010: Tilføjet nyt afsnit under

Læs mere

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom.

Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. Reglement Fælles Jysk Holdturnering Ungdom. B.1 Generelt: B.1.0 Deltagende landsdelsforeninger i den fælles jyske holdturnering for Ungdom nedsætter turneringsudvalget. B.1.1 Turneringsudvalget kan dispensere

Læs mere

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 6-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 6-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015 Såfremt du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

Håndbold NM Håndbold NM 2017

Håndbold NM Håndbold NM 2017 Håndbold NM 2017 1 af 6 Adresse ARENA NORD, Rimmens Allé 37, 9900 Frederikshavn Stævnekontor Der vil i Arena Nord være et stævnekontor hvor man kan finde information og henvende sig med spørgsmål ang stævnet.

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2015-2016 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON

PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON PROPOSITIONER M.V. FOR JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDSTURNERINGER samt TURNERINGER ADM. AF JHF OG KREDSENE, SÆSON 2016-2017 Hvis spilleregler / turneringsreglement ikke er i overensstemmelse med propositionerne,

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2013-2014 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2015-2016 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2016-2017 September 2016 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål

Læs mere

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15

Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Reglement for DBU - Danmarks bedste ungdomshold 14/15 Indhold: 1 Formål side 2 2 Aldersinddeling side 2 3 Holdtyper og rækker side 2 4 Udtagelse af hold fra landsdele/kredse side 3 5 Holdopstilling side

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011.

Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Velkommen til Ajax Københavns BDO Cup 2011. Ajax København byder for 12. år i træk håndboldspillere, ledere, dommere, officials, publikum, sponsorer og alle frivillige hjælpere velkommen til Ajax børnestævne

Læs mere

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13)

REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING (Fra og med turneringen 2012/13) 1 DELTAGERE Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage med et eller flere hold. Hold tilmeldt

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2. Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling

BORDTENNISREGLEMENT. 1. Formål. 2. Gyldighedsområde. 3. Turneringsform og - inddeling BORDTENNISREGLEMENT 1. Formål 2. Gyldighedsområde 3. Turneringsform og - inddeling 3.1. Generelt 3.2 Turneringsformer 3.3. Aldersgrupper og rækker 3.4. Flere hold i samme række 4. Spillere 4.1. Holdturneringen

Læs mere

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser

Turneringsplan 4-mandshold en vej til oplevelser Turneringsplan 4-mandshold 2015 en vej til oplevelser DGI Storstrømmen Pétanque Byder hermed velkommen til sæson 2015. Såfremt Du skulle finde fejl i denne turneringsplan, eller der er ting, som kan misforstås,

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering.

Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. Reglement for Fyns Skak Unions pokalturnering. 1 Pokalturneringen og dens ledelse Pokalturneringen er en holdturnering arrangeret af Fyns Skak Union. Pokalturneringen spilles efter cup-systemet, dvs. at

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg søndag den14. juni 2015 Beach Handball i Glesborg ved hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg lørdag den

Læs mere

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber.

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber. DGI Håndbold Stævnereglement DGI Håndbold landsmesterskaber www.dgi.dk/haandbold 2 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015

JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 JYDSK HÅNDBOLD FORBUNDS TURNERINGSREGLEMENT 2014-2015 Bemærk: rettelser i forhold til sidste år er fremhævet med fed/kursiv. STIKORDSREGISTER Almindelige bestemmelser side 2 1.1-1.5 Aldersbestemmelserne

Læs mere

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE. Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen

BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE.  Tak for i sommer og på gensyn til vinterturneringen BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold.

Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. Reglement for Danmarks Badminton Forbunds mesterskaber for veteranklubhold. 1 Mesterskaberne udskrives i 3 aldersgrupper: 1. 35-44 år holdet skal i hver holdmatch minimum bestå af 1 dame og 2 herrer som

Læs mere

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl.

Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold kl. Jysk-Fynsk Mesterskaber 2012 for U6-9 Hold -0 1 2 kl. 18. august 2012 Møgeltønder Stadion DGI Sønderjylland - Jysk-Fynsk udvalg Kampprogram Jysk-Fynsk mesterskaber DGI Sønderjylland - Jysk-fynsk udvalg

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning

Reglement. for turneringer udskrevet. JHF kreds 4. 2014 2015 efter ombrydning Reglement for turneringer udskrevet af JHF kreds 4 2014 2015 efter ombrydning Jydsk Håndbold Forbund Kreds 4 Sjællandsgade 57, 8900 Randers C Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF,

Læs mere

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER

FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER FHF SÆRLIGE BESTEMMELSER 1 Det er det til enhver tid siddende Turneringsudvalg under FHF der udfærdiger de særlige bestemmelser. Hvor der i disse SÆRLIGE BESTEMMELSER skulle forekomme tvivl, træffer Bestyrelsen

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND UNGDOM GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2012-2013 1 Indhold 1 Formål... 3 2 Tilhørsforhold... 3 3 Spilleregler... 3 4 Medlemskab af flere klubber... 3 5 Klubskifte...

Læs mere

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber.

DGI Håndbold. Stævnereglement. DGI Håndbold landsmesterskaber. DGI Håndbold Stævnereglement DGI Håndbold landsmesterskaber www.dgi.dk/haandbold 2 Bemærkninger til reglementet Ved idrætskonferencen januar 2009: Nye bestemmelser i 4.3 og 8.1 Ved idrætskonferencen februar

Læs mere

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK

JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK JHF Kreds 4 & Nørredjurs HK byder velkommen til Beach Handball i Glesborg Lørdag d. 25. maj 2019 Beach Handball i Glesborg ved Nørre Djurs Hallen Så er turneringsplanen klar for Beach Handball i Glesborg

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS

Dansk Militært Idrætsforbund KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS KAPITEL 16 FODBOLD UDENDØRS 11-MANDS A. DISCIPLINER RÆKKE DELTAGERE 1. Forbundsmesterskabet afvikles i følgende række: Senior A: Ingen aldersbegrænsning 2. Et hold må bestå af 16 spillere (heraf 2 målmænd)

Læs mere

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere.

3 HOLDSTØRRELSE I M og A består hvert hold af 8 spillere. I B, C og en eventuel juniorklasse består hvert hold af 4 spillere. REGLEMENT FOR HOVEDKREDSENS HOLDTURNERING som senest ændret på 9. hovedkreds generalforsamling den 1. april 2009 og på hovedkredsens bestyrelsesmøde den 29. august 2009. (Nye regler er anført i teksten

Læs mere

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ

DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 1. Tilmeldingsgebyrer DBU Sjælland Økonomisk Regulativ 11-mands - herrer - helårligt (opkræves i juli/august) Superliga, Betsafeligaen og 2. division 2.700,00 kr. Danmarksserie, Sjællandsserie og Serie

Læs mere

Regelspørgsmål Beach Handball

Regelspørgsmål Beach Handball Målvogter A1 redder et skud. Bolden har retning mod spillepladsen, da målvogteren sparker bolden ud på spillepladsen fra eget målfelt, hvorefter bolden ryger ud over sidelinjen. A. Frikast til hold B B.

Læs mere

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold)

Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) Turneringsregler Indoor soccer (Futsal eller Hal fodbold) 01 Idrætsmødet 02 Turneringsudskrivning samt op-/nedrykningsregler 03 Point beregning samt rangering i rækken 04 Aldersbestemmelse 05 Spilletilladelse

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende:

Rækker Mølle har indgivet protest ved protestskema dateret den 16. november 2014 og har anført følgende: Rækker Mølle Håndbold og HØJ Håndbold samt Lars Laursen, Rækker Mølle Håndbold Brøndby den 3. december 2014 Journal nr. 2179-14-FS Afgørelse i protestsager indgivet af henholdsvis Rækker Mølle Håndbold

Læs mere

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4

HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 HOLDTURNERINGSREGLEMENT for Serie 2 Serie 3 Serie 4 Dette holdturneringsreglement gældende for Serie 2, 3 og 4. Det er enhver klub og holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet,

Læs mere

Resultater Firmaidræt Open Mors Håndbold

Resultater Firmaidræt Open Mors Håndbold Resultater Firmaidræt Open 2015 - Mors Håndbold Spillested Jyske Bank Mors Arena H. C. Ørstedsvej 15 7900 Nykøbing Mors Stævneledelse Morsø Firma- og Familie Idræt Egon M. Olesen Afbud Egon M. Olesen,

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR VETERAN HOLD I NORDJYLLAND VETERAN M-A-B 4 SPILLERE +55 GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2016-2017 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse...

Læs mere

Volleyball. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund.

Volleyball. 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund. 1 Volleyball Opdateret april 2009 Turneringsregler 1. Gyldighed 1.1. Nedennævnte turneringsregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres af foreninger under Dansk Firmaidrætsforbund. 1.2. Dansk Firmaidrætsforbunds

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND. Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND Motion GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice

Indefodbold 2015/16. Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indefodbold 2015/16 I Tilmeldingsfrist: 20. september 2015 via Kluboffice Indholdsfortegnelse Tilmeldingsgebyr... 1 Datoplan for indefodbold på bane med håndboldmål... 2 Turneringer på bane med håndboldmål

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR MOTIONS-HOLD i NORDJYLLAND GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2017-2018 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3 5 Turneringsafviklingen...

Læs mere

Landsdelsmesterskaber

Landsdelsmesterskaber BESØG DGI HÅNDBOLD SYDVEST`S HJEMMESIDE www.dgi.dk/sydvest/haandbold HER FINDER DU OPLYSNINGER OM : FORMÅL TURNERINGER RESULTATER/STILLINGER UDVALGSADRESSER STÆVNER MIKROBOLD DOMMER KURSER HÅNDBOLDSKOLER

Læs mere

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Kolding. DPM i. mix-volleyball. 8. & 9. oktober Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Kolding DPM i mix-volleyball 8. & 9. oktober 2013 Dansk Politiidrætsforbund Velkommen til Kolding På vegne af Kolding politis idrætsforening bydes der velkommen til de danske mesterskaber

Læs mere

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN

TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN TURNERINGSREGLEMENT FOR BADMINTON-NORDJYLLAND VETERAN GÆLDENDE FOR SÆSONEN 2015-2016 1 Indhold 1 Spilletilladelse... 3 2 Afvikling af match... 3 3 Indbydelse og deltagelse... 3 4 Holdsammensætning... 3

Læs mere

Pulje klassificeringer

Pulje klassificeringer Pulje klassificeringer HUSK! Alle vindere af rækkerne, får overrakt pokaler ved præmieoverrækkelse ca. kl.16.15 Drenge U10 Drenge A: Pulje...405 & 406 B: Pulje...407 C: Pulje...408 D: Pulje...409 E: Pulje...410

Læs mere