Digitale læremidler. som er tilgængelige for lærere og elever på Gasværksvejens Skole de fleste med UNI-login.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Digitale læremidler. som er tilgængelige for lærere og elever på Gasværksvejens Skole de fleste med UNI-login."

Transkript

1 Digitale læremidler som er tilgængelige for lærere og elever på Gasværksvejens Skole de fleste med UNI-login.

2 DANSK abc.dk (Indskoling) Gasværksvejens Skole abonnerer ikke på dette materiale, men en del af det er tilgængeligt uden log-in. Er et stort digitalt frilæsningsbibliotek, hvor eleverne arbejder enkeltvis eller parvis. Eleven åbner sin side og trækker en bog fra bogkassen op i "læsemaskinen". Eleven kan nu vælge at høre historien læst op med syntetisk tale først - eller selv forsøge at læse teksten, og det fremgår tydeligt, hvor langt i bogen eleven er kommet. Og går eleven i stå, kan han/hun klikke på det ord eller den side, han/hun ikke kan afkode og få den læst op. Når bogen er læst, vil eleven kunne arbejde videre med den på forskellige måder. Til hver titel er der en række opgaver om tekstens indhold og sproglige forhold, men der vil også være mulighed for at forlade computeren og fx benytte tekstens figurer til at fortælle ud fra teksten. I lærervejledningen er der forslag, der bringer det skrevne sprog sammen med det talte sprog. Superbog.dk (0-6. kl.) Er et lettilgængeligt digitalt bibliotek med 200 letlæsningsbøger. Målgruppen er børn fra bh.kl.-6. klasse, der frit kan vælge mellem bøgerne og få hjælp til læsningen i form af en syntetisk stemme. Alle bøger har tidligere været trykt og findes derfor allerede på de fleste skolebiblioteker

3 Den første læsning (indskoling) Tag med Ida og Emil ind i læsningens verden. Denførstelæsning.dk tager udgangspunkt i sjov og motiverende læse- og stavetræning og viser eleverne vejen fra lyd til læsning på et forskningsbaseret grundlag. Ida og Emil knækker koden er digital læsetræning bygget op omkring sproglige aktiviteter, klassiske fortællinger og lydrette læs-selv-tekster. Ved at gennemføre en række læringsspil knækkes den kode, der åbner op til en ny verden fuld af tekster, som eleverne kan høre, skrive og læse på egen hånd. iskriv.dk iskriv.dk til mellemtrinnet og udskolingen tager afsæt i australsk genre-pædagogik og lærer eleverne at læse og skrive tekster i forskellige genrer. (1. 4. klasse) Dansklandskabet er et interaktivt digitalt grundsystem, der også kan bruges som et lærerigt supplement til alle læsebogssystemer. Hvad er Dansklandskabet? Dansklandskabet består af 26 forskellige lokaliteter, som eleverne kan gå på opdagelse i. Hver lokalitet har en hovedfigur, der introducerer eleverne for en række oplevelser og opgaver. I alt er der omkring 500 opgaver i systemet, der opfylder Fælles Mål 2009 for danskfaget i klasse. Dansklandskabet er brugervenligt og enkelt at gå til og kan sammensættes og benyttes på mange forskellige måder. Det giver dig mulighed for at tilpasse materialet til din egen undervisning og for at differentiere undervisningen i forhold til den enkelte elev.

4 dansk.gyldendal.dk (fra Klasse) dansk.gyldendal.dk 0-2 er et digitalt undervisningsmateriale til dansk i indskolingen. Hensigten med dansk.gyldendal.dk 0-2 er undervisning på fagets præmisser med de muligheder, mediet giver. dansk.gyldendal.dk 3-4 er et digitalt undervisningsmateriale til mellemtrinnet, der kan anvendes som det bærende element i danskundervisningen. Sigtet med materialet er undervisning på fagets præmisser med mediets muligheder. De færdige forløb og Opgavebanken dækker bredt danskfagets kerneområder. Her er fx forløb inden for læsning, litteratur og skriftlig fremstilling. Nyskabende, digital danskundervisning i klasse dansk.gyldendal.dk indeholder undervisningsforløb til de centrale områder i danskfaget: litteratur, medier, sprog, mundtlighed, skriftlighed og læsning. Alle forløb er formidlet direkte til eleverne og suppleret med lærervejledninger. (Gasværksvejens Skole har abonnement på Villeby til den 31. marts 2014) Villeby er et digitalt læringsunivers for klasse. Her ligger planlagte undervisningsforløb til alle fag, som kan supplere din daglige undervisning

5 Vild med dansk ( Kl.) Indhold: Anmeld film og litteratur, Analyseværksted, På websitet Vild med dansk 9 findes analyseværksteder, hvor eleverne kan gå i dybden med 10 genrer Oplæste tekster Alle ældre tekster i Vild med dansk 7, 8 og 9 findes som oplæsninger på websitene. ARTLOVERS er et materiale til arbejdet med billedkunst og litterære perioder. 17 kunstværker fra Vestsjællands Kunstmuseum er stillet til rådighed i en ramme, der spiller humoristisk på et datingportal-miljø. Tips til infosøgning På websitene findes der til de fleste kapitler et materiale med tips til informationssøgning. skrivopgave.dk - På websitene findes der til de fleste kapitler et materiale med tips til informationssøgning.

6 MATEMATIK Skolemat.dk Mondiso Træd ind i en forunderlige verden og bliv modtaget af alle de venligsindede monstre der bor på øen Manfred, Pedro, Max, Carla, Felicia, Von Skrammel plus alle de andre beboere på øen tager eleven med på et matematisk eventyr der udspiller sig i en forunderlig verden. Monstrene præsenterer matematikken for eleven på Side 3 en sjov, lærerig, anderledes og spændende måde der taler til eleverne i deres sprog. Hexaville Flyt ind på Magiskolen og bliv tryllebundet af den forunderlige verden, hvor trolddom og talmagi hersker. Olga, Liv og Casper tager sammen med deres magiske og til tider spøjse lærer eleverne med på en matematisk oplevelse i Hexavilles univers. Magiskolen er et gammelt middelalder slot med spøgelser, drager og magiske formler der bliver ledet af den strenge, men retfærdige Fru Fuhr. Skolens beboere vil præsentere matematikken på en sjov, lærerig og spændende måde der taler til eleverne i deres sprog. Pitropolis Med hjælp fra søskendeparret Monica og Alex, deres distræte far og deres venner Josephine og Ian bliver matematik mindre langhåret og lettere at forholde sig til. Få tips og trick til hvordan du shopper, flirter og tjener masser af penge. Søskendeparret og deres venner præsenterer matematikken i et univers der taler til målgruppen krydret med en god historie der omhandler relevante emner og problemstillinger, som finder sted når man er elev i udskolingen.

7 matematik.gyldendal.dk Klar til 0. og 1. klasse Fagportalen matematik0-3.gyldendal.dk er et digitalt undervisningsmateriale til matematik i indskolingen, som foreløbig dækker 0. og 1. klasse. Fagportalen indeholder fagligt funderede undervisningsforløb, der lever op til Fælles Mål. Forløbene indeholder bl.a. læringselementer i form af lyd, video og interaktive opgaver. Matematik0-3.gyldendal.dk er godkendt som tilskudsberettiget i 2014 på baggrund af Undervisningsministeriets krav til digitale læremidler. Færdige forløb og fleksibilitet Fagportalen matematik.gyldendal.dk er et online matematiksystem, der med udgangspunkt i Fælles Mål, tilbyder gennemtænkte og fagligt funderede undervisningsforløb til matematikundervisningen i overbygningen. Materialets fleksible opbygning giver også mulighed for at sammensætte egne forløb og tilrettelægge optimal undervisning, der tager udgangspunkt i den enkelte elev. Matematik.gyldendal.dk er godkendt som tilskudsberettiget i 2014 på baggrund af Undervisningsministeriets krav til digitale læremidler. Se Youtube intro til Matematikfessor her:

8 Engelsk, tysk og fransk Fagportal til engelsk (5. 7. og kl) Om engelsk.gyldendal.dk Alt til engelsk på ét sted! Med engelsk.gyldendal.dk får du bl.a. færdige undervisningsforløb tekstbibliotek information om sprog- og kulturforhold opslagsværker og grammatik pspraktisksprog.dk Over 500 opgaver til 30 temaer til engelsk, tysk og fransk. Opgaverne ligger som pdf er og lyden som mp3-filer lige til at udskrive og downloade. Mere end 200 interaktive IWB-opgaver indenfor 15 temaer til engelsk, tysk og fransk. Det Elektroniske Klasseværelse som byder på tips og opgaver til, hvordan du integrerer it i din undervisning. Lærervejledning til alle opgaver. GEKKO-tysk er inspirerende, temabaserede undervisningsforløb til tysk i klasse. Forløbene lægger vægt på, at eleverne skal bruge sproget aktivt. Kort sagt, GEKKO-tysk giver dig kommunikativ undervisning - med digitale fordele. Artikelarkiv med fagdidaktiske artikler, der fokuserer på praksiserfaringer og gode eksempler. Hjemmesiden opdateres løbende med nye opgaver til engelsk, tysk og fransk.

9 Med UPDATES får du mulighed for at give dine elever aktuelle og varierede nyheder fra den engelsk-, tysk-, og fransktalende verden gennem hele skoleåret. Du får fem korte nyhedsartikler hver mandag. Og en filmreportage og et nyt musikhit hver måned. Til engelsk, tysk og fransk. Globetrekking (Engelsk 8-9. kl.) På opdagelse i den engelsksprogede verden Globetrekking.dk er et internetbaseret læremiddel, der dækker engelskundervisningen på klassetrin. Med udgangspunkt i et omfattende multimedialt materiale om seks engelsktalende lande - Storbritannien, USA, Canada, Australien, Sydafrika og Indien - kommer elever og lærere omkring alle engelskfagets aspekter på en motiverende og interaktiv måde. Med Globetrekking.dk får elever og lærere adgang til et læringsmiljø, der er udfordrende og fleksibelt. Undervisningen med materialet kan tilrettelægges til den enkelte, til grupper og til klasser både i mindre temaforløb og som længere undervisningsforløb. Med Globetrekking.dk får man adgang til en lang række nye og spændende features, som udnytter internetmediet i undervisningen. Fx får eleverne deres egen elektroniske ordbog, adgang til interaktive forløb om læringsstrategier og grammatik, interaktive test, spil, chatmulighed og meget mere.

10 Dansk, engelsk, tysk, fransk De humanistiske fag/kulturfag Historiefaget.dk Historiefaget.dk er en Danmarkshistorie til grundskolen og gymnasieuddannelserne. Portalen indeholder bl.a. årsplaner, afgangsprøver og et bredt udbud af aktiviteter. samfundsfag.gyldendal.dk ( Kl.) OM SAMFUNDSFAG.GYLDENDAL.DK Gør din undervisning digital med samfundsfag.gyldendal.dk, som indeholder et bredt udvalg af tekster, videoer, interaktive opgaver, forklarende infografikker, IWB-filer og meget mere. Arbejd med de færdige forløb, eller tilrettelæg frit din egen undervisning med fagtekster og kildemateriale fra Mediebasen. Religion.gyldendal.dk ( Klasse) Undervisningsforløb formidlet gennem bl.a. musik, TV-interviews og billeder

11 Naturfagene Forskerland - Natur-teknik (5-6. klasse) Manual til Forskerland 8265a7571c8db2f Andre nyttige sites Filmstriben (Alle) Filmstriben viser kort & dokumentarfilm og spillefilm over nettet. Filmstriben er et fleksibelt og hurtigt alternativ til traditionel filmdistribution. Indhold: Nye danske kortfilm Kortfilm til sprogundervisningen Klassiske danske stumfilm European Film Gateway - omkring digitaliserede film, fotografier, billeder og tekster om alt fra de første levende billeder til den nyeste danske film

12 DR - medier DR har været i arkivet for at finde en masse spændende radio- og tv-klip, som du kan bruge i danskundervisningen. Se, lyt og få mere viden om fortidens, nutidens og fremtidens mediebillede. Klippene kan også bruges i sammenhæng med bogen "Medier", som byder på talrige opgaver. Creaza er en integreret mediepakke med video- og lydredigering, tegneserie og Mindmap værktøj. CD-ORD 8,2 skal downloades fra Oplæsning med ordfuldendelse og ordprædiktion. Top Maps - Alineas digitale atlas består af over 100 kort - både temakort og fagkort - som angiver eksempelvis årlig nedbør, religion, jordbund, indbyggertal eller politisk styreform.

13 Lærernes links Adgang for alle Et nemt lille højtlæsningsprogram, der ligger som en fjernbetjening på skrivebordet. Nem installation. Læser markeret tekst højt. Affald Lær om affald, genbrug og miljø. Test din viden, lav en affaldsplan, print plakater og meget andet. Aktuelle og fagligt velfunderede oplysninger om affald, affaldsbehandling og miljø. Opgaverne er opdelt i følgende klassetrin: 0.-2.kl, 3.-4.kl,5.-6.kl. og kl. Hjemmesiden præsenterer en række værktøjer, med hvilke eleverne kan arbejde problem- og projektorienteret med udgangspunkt i deres hverdag. GRATIS. Alinea - elevunivers Dansk, Matematik, Engelsk, Historie, Naturfag, Tysk, Kristendom, Samfundsfag, Fransk Små Interaktive læringsspil samt Vi har ikke abonnement, men der er adgang til en del alligevel

Programmer og websites, der henvender sig til eller er oplagte i undervisningen af: Elever med andet modersmål end dansk

Programmer og websites, der henvender sig til eller er oplagte i undervisningen af: Elever med andet modersmål end dansk Programmer og websites, der henvender sig til eller er oplagte i undervisningen af: Elever med andet modersmål end dansk Udvalgte programmer fra Mikro Værkstedet Læsehuset De yngste elever Her er både

Læs mere

Digitale læringsportaler

Digitale læringsportaler Digitale læringsportaler Min livline Erik Tang, Skovgårdsskolen Enhver lærers drøm Helle Wirensoe, Krogløvskolen Undlader ofte at bruge bøgerne René Köpfli, Hals Skole Et virkeligt godt redskab Louise

Læs mere

Ma MaxiMa Ma tema trix og Ele t, F orma tema t, K vlab on tex t, tik

Ma MaxiMa Ma tema trix og Ele t, F orma tema t, K vlab on tex t, tik Matematik MaxiMat, Format, KonteXt, Matematrix og ElevLab Matematik, der er til at forstå Indhold Alinea Vognmagergade 11 1148 København K Tlf. 3369 4666 Fax 3369 4660 info@alinea.dk alinea.dk Layout og

Læs mere

SIDE 1 DANSK. Avisen i skolehaven

SIDE 1 DANSK. Avisen i skolehaven SIDE 1 DANSK avisen i skolehaven DANSK Avisen i skolehaven SIDE 2 DANSK avisen i skolehaven DANSK AVISEN I SKOLEHAVEN 3 DANSK AVISEN I SKOLEHAVEN INTRODUKTION Dette forløb kombinerer arbejdet med at fremstille

Læs mere

Undervisningsmaterialer udviklet til GRUNDSKOLEN

Undervisningsmaterialer udviklet til GRUNDSKOLEN Entreprenørskab er, når der bliver handlet på muligheder og gode ideer, og disse bliver omsat til værdi for andre. Værdien kan være af økonomisk, kulturel eller social art. Undervisningsmaterialer udviklet

Læs mere

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål.

Hurt igt overblik En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere med tysk som modersmål. Grundskolen (K)eine kleinigkeit 1. udgave, 2006 ISBN 13 9788761615671 Forfatter(e) Inge Marie Bærentsen, Stefanie Claudia Rasmussen, Helga Nielsen En samling letlæselige, tyske tekster skrevet af forfattere

Læs mere

Apps i skolen. Skole-it, Center for Skole, Slagelse Kommune

Apps i skolen. Skole-it, Center for Skole, Slagelse Kommune Apps i skolen Skole-it, Center for Skole, Slagelse Kommune 1 Forord It gør det muligt at ændre mange af de opgaver, der skal udføres i skolen, og kan give mulighed for at arbejde ligeværdigt med medier

Læs mere

AVU. Dansk Engelsk Fransk Matematik Naturvidenskab Ordblindeundervisning Pædagogik og didaktik Samfundsfag Screening Tysk

AVU. Dansk Engelsk Fransk Matematik Naturvidenskab Ordblindeundervisning Pædagogik og didaktik Samfundsfag Screening Tysk AVU Dansk Engelsk Fransk Matematik Naturvidenskab Ordblindeundervisning Pædagogik og didaktik Samfundsfag Screening Tysk Indholdsfortegnelse 03 Kom godt i gang 04 Hvad er en? 05 NemLæs 06 Oplæsning 07

Læs mere

Indhold. Udsigt til U-lande. 3 Introduktion. 4 Den internationale dimension. 5 Det består materialet af. 7 Fattige lande som en del af vores hverdag

Indhold. Udsigt til U-lande. 3 Introduktion. 4 Den internationale dimension. 5 Det består materialet af. 7 Fattige lande som en del af vores hverdag LÆRERVEJLEDNING Mød verden livet i fattige lande Lærervejledning Peter Bejder & Kaare Øster samt Meloni Serie: Udsigt til U-lande Forfattere: Peter Bejder & Kaare Øster Redaktør: Thomas Meloni Rønn Layout:

Læs mere

SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN. Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere

SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN. Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere SPROG KLAR TALE I LEKTIECAFEEN Inspirationshæfte til frivillige lektiehjælpere 2014 Udgivet af Brug for alle unge Undervisningsministeriet 2014 www.bfau.dk Redaktion Dorthea Funder Kaas, Brug for alle

Læs mere

Læremiddelvurdering af Mingoville og Globetrekking AF: ELSEBETH HURUP, UC LILLEBÆLT og JETTE RISGAARDS, CENTER FOR INFORMATIK, KØBENHAVNS KOMMUNE

Læremiddelvurdering af Mingoville og Globetrekking AF: ELSEBETH HURUP, UC LILLEBÆLT og JETTE RISGAARDS, CENTER FOR INFORMATIK, KØBENHAVNS KOMMUNE Læremiddelvurdering af Mingoville og Globetrekking AF: ELSEBETH HURUP, UC LILLEBÆLT og JETTE RISGAARDS, CENTER FOR INFORMATIK, KØBENHAVNS KOMMUNE I de reviderede Fælles Mål, gældende fra 2009, understreges

Læs mere

I n d h o l d. 3 Introduktion. 6 Den internationale dimension. 7 Lykke i fattige lande. 8 Sådan kan der arbejdes. 9 Målene udstikker rammerne

I n d h o l d. 3 Introduktion. 6 Den internationale dimension. 7 Lykke i fattige lande. 8 Sådan kan der arbejdes. 9 Målene udstikker rammerne LÆRERVEJLEDNING Global lykke om rigdom i fattige lande Peter Bejder & Kaare Øster I n d h o l d Layout: Søren Kirkemann På www.globallykke.dk er der supplerende materiale samt gratis elevaktiviteter og

Læs mere

Handleplan for læsning 2012

Handleplan for læsning 2012 Gl Lindholm Skole Handleplan for læsning 2012 - en skole med F A R T Side 1 af 23 Indholdsfortegnelse Handleplan for læsning/handleplanens struktur s. 3 Hvad er definitionen på læsning s. 4 Den interaktive

Læs mere

I n d h o l d. Introduktion...3. Globaliseringen er over os...5. Turisme i fattige lande...7. Sådan kan der arbejdes...9

I n d h o l d. Introduktion...3. Globaliseringen er over os...5. Turisme i fattige lande...7. Sådan kan der arbejdes...9 Bæredygtig turisme i en global verden Peter Bejder, Erika Brenner & Kaare Øster I n d h o l d Layout: Søren Kirkemann Her på www.renturisme.dk er der supplerende materiale samt gratis elevaktiviteter og

Læs mere

De Pædagogiske Læringscentre i Hvidovre Kommune 2014-2017

De Pædagogiske Læringscentre i Hvidovre Kommune 2014-2017 Vision og handleplan for De Pædagogiske Læringscentre i Hvidovre Kommune 2014-2017 Børne- og Velfærdsforvaltningen Efteråret 2014 Indholdsfortegnelse Det Pædagogiske Læringscenter: Når skolereformen omsættes

Læs mere

Stian Holes Garmanns hemmelighed

Stian Holes Garmanns hemmelighed Opgave- og aktivitetsbog til Stian Holes Garmanns hemmelighed Udarbejdet af Morten Torndahl ~ 1 ~ Indholdsfortegnelse Indledning 3 Garmanns hemmelighed 3 Trinmål 4 Bogens opbygning 5 Differentiering 5

Læs mere

Information om 7.-9. Klasse. Hadbjerg Skole

Information om 7.-9. Klasse. Hadbjerg Skole Information om 7.-9. Klasse Hadbjerg Skole Indholdsfortegnelse side 7. 9- klasse på Hadbjerg skole 3 Eleverne i Udskolingen 3 Lærerne i Udskolingen 4 Undervisningen 4 8. klasse 5 Forældresamarbejdet 6

Læs mere

Det digitale skolebibliotek

Det digitale skolebibliotek Det digitale skolebibliotek digibib.dk er fyldt med råstof digibib.dk er en stor samling materialer til din undervisning. Flere tusinde artikler, fotos og tegninger er klar til brug sammen med flere af

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2012 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere

Kurser og uddannelser Skolen forår 2015

Kurser og uddannelser Skolen forår 2015 VIDEN KOMPETENCER LÆRINGSRESSOURCER Kurser og uddannelser Skolen forår 2015 Center for Undervisningsmidler LedelsesAkademiet Videreuddannelsen Læringsuger - ramme om praksisnær kompetenceudvikling Side

Læs mere

der genkendelighed. Tilføj evt. et Rwanda-foto og et Kiribati-foto i mindre format [du vælger blandt de fremsendte, Søren, hvis der er plads]

der genkendelighed. Tilføj evt. et Rwanda-foto og et Kiribati-foto i mindre format [du vælger blandt de fremsendte, Søren, hvis der er plads] GLOBAL HVERDAG Form og tekst forside: multilateral Der genbruges elementer fra åbningssiden fra bistand www.globalhverdag.dk, så der genkendelighed. Tilføj evt. et Rwanda-foto og et Kiribati-foto i mindre

Læs mere

Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent

Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent De små læser Rebild den 4. maj 2011 Gratis på nettet Nettet rummer en uendelighed af muligheder, og mange af dem er gratis Computeren virker ofte meget motiverende

Læs mere

lærere og pædagoger 2010-11 Glostrup København Hillerød Centre for Undervisningsmidler Kurser til lærere og pædagoger 2010-11 3

lærere og pædagoger 2010-11 Glostrup København Hillerød Centre for Undervisningsmidler Kurser til lærere og pædagoger 2010-11 3 CFUKurser til lærere og pædagoger 2010-11 Glostrup København Hillerød Centre for Undervisningsmidler Kurser til lærere og pædagoger 2010-11 3 Udgivet af Professionshøjskolen UCC Centre for Undervisningsmidler

Læs mere

HANDLEPLAN FOR LÆSNING STOHOLM SKOLE

HANDLEPLAN FOR LÆSNING STOHOLM SKOLE HANDLEPLAN FOR LÆSNING STOHOLM SKOLE Indholdsfortegnelse HANDLEPLAN FOR LÆSNING... 1 INDSKOLING... 2 0. klasse... 2 INDSKOLING... 3 1.klasse... 3 INDSKOLING... 4 2. klasse... 4 INDSKOLING... 5 3. klasse...

Læs mere

sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer

sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer sikkertrafik.dk/skole en portal med gratis materialer Test din viden! Velkommen til sikkertrafik.dk/skole På vores portal finder du alt, hvad du skal bruge til færdselsundervisningen. Alle materialer er

Læs mere

Margit Gade. Dansk med it. Vis mig hvordan! TRIN

Margit Gade. Dansk med it. Vis mig hvordan! TRIN Margit Gade Dansk med it Vis mig hvordan! TRIN Dansk med it - Vis mig hvordan! Margit Gade 2012 Akademisk Forlag, København et forlag under Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, et selskab i Egmont Mekanisk,

Læs mere

lærere og pædagoger 2012-2013 Bornholm Center for Undervisningsmidler

lærere og pædagoger 2012-2013 Bornholm Center for Undervisningsmidler CFUKurser til lærere og pædagoger 2012-2013 Bornholm Center for Undervisningsmidler Udgivet af Professionshøjskolen UCC Center for Undervisningsmidler Bornholm Redaktion Hans Jacob Binzer (ansvarshavende),

Læs mere

Årsplan for dansk i 2.årgang Merete Kornbech, VNIF

Årsplan for dansk i 2.årgang Merete Kornbech, VNIF Trinmål for faget dansk efter 2. klasse Det talte sprog Årsplan for dansk i 2.årgang Bruge talesproget til samtale og samarbejde Fortælle, hvad du er optaget af (egne oplevelser). Udtrykke dig i genrer

Læs mere

Digitale læremidler i folkeskolen

Digitale læremidler i folkeskolen Digitale læremidler i folkeskolen RAPPORT Kapiteloverskrift/evt. forsidebillede Foto: KL INDHOLD S. 2 S. 3 S. 4 S. 6 S. 8 S. 12 S. 14 S. 16 S. 18 Indledning Resumé og hovedtendenser Tema: Implementering

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2014 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere