Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR. 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR. 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder"

Transkript

1 Verdensklasse golf i paradis 15 DAGES TUR - HUA HIN - KONGERNES BY KUN KR ,- (pr. pers. v. 2 pers.) 12 dage 4 golfbaner udflugt t/vingård 1 night in Bangkok dansk rejseleder afrejse/hjemkomst: 15/08-27/ inkl. fly/luksus villa Sea Pine Golf Club Royal Springfield Black Mountain Banyan Golf Club Elsker du at spille golf, bo flot og samtidigt nyde varmen i det dejlige Thailand, så er denne 12 dages tur som skræddersyet til dig. Vi bor de første 9 nætter i det super flotte danske resort, Black Lotus, som er beliggende lige udenfor Hua Hin og nabo til Banyan Golf Club, som er ratet som en af de bedste baner i asien. Den sidste nat skal vi bo på det 5-stjernede Chatrium Hotel Riverside i Bangkok. Programmet er sammensat således at vi skal spille golf eller på udflugt ca. hver anden dag og hver anden dag har vi fri til at slappe af og nyde det fantastisk flotte resorts mange faciliteter og tage på shopping og afslapning i den super hyggelige by, Hua Hin. Inkluderet i prisen: * Flyrejse Kastrup - Bangkok t/r (Thai Airways) * Golfudstyr gratis med på flyveren * Forplejning på flyrejse * Transport t/r Bangkok lufthavn * 9 nætter på Black Lotus Resort i Hua Hin * 1 nat på Chatrium Hotel Riverside, Bangkok * 4 x golf på 4 forskellige baner * 1 udflugt m/dansk rejseleder * Daglig morgenmad * Frokost på udflugt * Dansk rejseleder på hele turen Teknisk arrangør - Travelstone A/S Rejsegarantifonden nr. 2127

2 FAKTA OM REJSEN Arrangør: Nordjysk Rejsebureau i samarbejde med Black Lotus Resort & Spa Teknisk arrangør: Travelstone A/S (Rejsegarantifondens medlems nr. 2127) Flyselskab: Thai Airways Afrejsesdato: 15. august 2014 Hjemkomst: 27. august 2014 Rejseleder: Antal Pladser: Peer Runge Salling 32 personer

3 Dags program: Dag 1 Dag 2 - Dag 3 - Dag 4 - Dag 5 - Dag 6 - Dag 7 - Dag 8 - Dag 9 - Dag 10 - Dag 11 - Kl afgang fra Kastrup lufthavn Ankomst Bangkok lufthavn transfer til Black Lotus Resort & Spa i Hua Hin Golf på Banyan Golf Club Hele dagen fri på egen hånd Golf på Black Mountain Golf Club Hele dagen fri på egen hånd Golf på Palm Hills Golf Club Tur til Hua Hin Hills Wineyard se og hør om vingårdens vin produktion og spis gourmet frokost på vingårdens fantastisk flotte restaurant og nyd den gode vin fra årets høst Hele dagen fri på egen hånd Golf på Sea Pine Golf Club Afrejse til Bangkok - indtjekning på Chatrium Hotel Riverside Dag 12 - Tjek ud fra hotel/hjemrejse - ankomst Kastrup kl

4 DAG 1 afrejsedag fra Kastrup lufthavn Fredag den 15. august er afrejsedag og vi mødes i Kastrup Lufthavn kl og får os en kop kaffe og et rundstykke alt imens den danske rejseleder informerer om rejsens indhold og praktiske informationer. Vi flyver med Thai Airways og I må have op til 10kg golfudstyr gratis med på turen. Flyvetiden er ca. 10 timer og der bliver serveret flere gratis måltider under flyvningen og drikkevarer ad libitum er inkluderet i prisen.

5 DAG 2 Ankomst Bangkok - indtjekning på Black Lotus Resort & Spa Vi ankommer til Bangkok lufthavn tidligt om morgenen dagen efter afrejsen fra Kastrup, og efter paskontrol og kuffert udlevering går turen i privat bus til Hua Hin. Undervejs til Hua Hin gør vi et par stop for at strække ben m.m. og efter ca. 2,5 timers kørsel, er vi fremme ved Black Lotus Resort & Spa, hvor den danske General Manager, Jonas Glud, står klar til at byde os velkommen og hans personale vil tjekke os ind de flotte villaer, som skal være vores base under opholdet i Hua Hin.

6 BLACK LOTUS RESORT & SPA

7 Black Lotus er det ultimative resort koncept, hvor kombination af begreberne dining, musik, mode, luksus og underholdning gør dit ophold til en hel unik oplevelse. En livsstil som ikke kun tiltrækker Europæere, men mennesker fra hele verden, og især high society miljøet i Thailand. Black Lotus handler om at nyde livet og at turde være g ikke mindst nyde, at være blandt andre som sætter pris på de samme kvaliteter. Black Lotus er Jacuzzi og Pool villaer, - omgivet af m2 tropiske haver og søer, med facilliteterne som omdrejningspunkt for service og events. Restaurant Poolbar Fitness center Spa & massage Frisør & salon Room service Gratis WIFI Pool læs mere om resortet på deres hjemmeside:

8 DAG 3 golf på Banyan Golf Club BANYAN GOLF CLUB, HUA HIN Banyan er den nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at det også er en særdeles ambitiøs golfbane. Golf EAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. Golf EAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de aller bedste baner i Sydøstasien. Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Udfordringer som søer er i spil på fem huller, og et vandløb krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden. Banyan Golf Club er netop kåret til bedste bane i asien, flotteste club house og den bedste Pro-Shop. - Læs mere om banen:

9 DAG 5 golf på Black Mountain Golf Club Black Mountain ligger ca 10 km vest for Hua Hin i et fredfyldt og bjergrigt område og målet med banen har været klart helt for begyndelsen, nemlig at bygge den absolut bedste golfbane i hele Østen, hvor man senere vil kunne afholde prestigefyldte turneringer for både professionelle og amatører. En af måderne at nærme sig dette ambitiøse mål er at bygge en af de bedste golf akademier i området samt en af de bedste greenkeepere i Thailand. Banen udfordrer med meget vand, og der er ikke sparet på noget. Elektrisk irrigationssystem og omkringliggende vejrstationer skal sørge for at græsset (Seashore Paspalum fairways og rough og Bermuda greens) forbliver i perfekt stand.som alle andre mesterskabsbaner bliver der plantet massere af træer som skal udfordre selv de bedste. Banen er blevet vurderet til den bedste mesterskabsbane i Thailand - Læs mere om banen:

10 DAG 7 golf på Royal Springfield Golf Club Royal Springfield Golf i Hua Hin er et mesterstykke designet af Jack Nicklaus. Springfield er blevet designet som en mesterskabsbane og er en udfordring for både professionelle og amatører at spille på. Banen åbnede i 1993 og har 27 huller. Hvad der gør Springfield speciel er, at både design og vedligeholdelse lever op til internationale standarder. Banen har intet mindre end 5 forskellige tees man kan vælge. Udover den imponerende udsigt over bjergende kan Springfield godt snyde selv den mest rutinerede golfer. Allerede på første hul et blot 330 meter langt par 4,som virker overkommeligt oplever man, hvis man skal lave en lav score, at præcision nødvendigt, når man slår sit andet slag ind mod den svært beskyttede green. Springfield er med sit eminente layout, fantastiske natur og udfordrene huller en bane som man meget hurtigt kan blive afhængig af. - Læs mere om banen:

11 Dag 8 - Hua Hin Hills Vineyard Hua Hin Hills Vineyard Tag med til Hua Hin Hills Vineyard prøvesmag årets høst og indtag en 3-retters gourmet frokost i den flotte restaurant. Hua Hin Hills Vineyard ligger i utrolig smukke omgivelser med bjerge 360 grader rundt om vinmarkerne og denne udflugt kan vi varmt anbefale som en af de bedste ture i Hua Hin området og frokosten findes ikke ret meget bedre nogen steder i miles omkreds. Dagen starter med en ridetur på elefantryg gennem junglen, hvorefter turen går videre til Hua Hin Hills Vineyard, hvor vi prøvesmager årets høst og indtag en 3-retters gourmet frokost i den flotte restaurant. Hvis man virklig vil forkæle sig selv og sine nærmeste skal I ikke snyde jer selv for denne fantastiske tur til en af områdets absolut bedste kulinariske oplevelser og som en bonus besøger I på vejen til vingården et tempel med Thailands største munke statue og historien om ham er ganske interessant.

12 DAG 10 golf på Sea Pine Golf Club Seapine Golf er den sidste nye bane i Hua Hin området, som officielt åbnede september Banen som er ejet af militæret har høstet meget anerkendelse, pga dens beliggenhed omkring 10 kilometer syd for byen direkte ned til stranden i det område som må siges at byde på Hua Hins bedste strand. Kort sagt kan man med lidt god vilje godt kalde Seapine banen for en tropisk udgave af en linksbane. Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5 et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til stranden. De er noget ganske særligt. - Læs mere om banen:

13 Chatrium Hotel Riverside, Bangkok: Med en beliggenhed direkte ved Chayo Praya floden som deler Bangkok i 2, er dette yderst moderne hotel vores valg når der står oplevelse og seværdigheder på programmet. Gæster på Chatrium Hotel i Bangkok kan nyde traditionel thailandsk gæstfrihed og en række moderne bekvemmeligheder. - bl.a. kan fremhæves en fantastisk udendørs swimmingpool, med udsigt udover floden og Bangkoks skyline, et fitnesscenter, gratis Wi-Fi og restaurant af international klasse. Chatrium Hotel er et af de fineste hoteller til de kræsne ferie rejsende i Bangkok. Hotellet byder på rummelige værelser og suiter designet med moderne møbler og thailandsk flair. Alle værelser har kig til floden og Bangkoks skyline og er udstyret med et LCD-TV med interaktive funktioner, internet adgang og musik system. Chatrium Hotel er et af de mest bekvemme Bangkok hoteller. Hotellet er placeret lidt væk fra larmen og hotellets egen shuttle boat tilbyder transport hvert 15 min til BTS Skytrain stationen kun 5 min fra hotellet og Skytrain er den bedste og hurtigste transport muligheder man kan anvende, når man skal hurtigt rundt i det hektiske Bangkok.

14 VÆRD AT VIDE VISUM: Der kræves ikke visum for danske statsborgere, der opholder sig i Thailand mindre end 30 dage, men vær opmærksom på at jeres pas skal være gyldigt min. 6 måneder fra indrejsedatoen. VACCINATIONER: For information vedrørende vaccination kontakt egen læge eller Udlandsvaccinationen på tlf.: (hverdage kl ), eller se: Der er gode hospitaler i Hua Hin, hvis uheldet skulle være ude. REJSEFORSIKRING: Husk at tegne en rejse forsikring inden afrejse - få oplysninger hos rejsebureauet. VALUTA: 100 thailandske baht = ca. 17 danske kr. (jan. 14) Det er nemt at hæve penge på Visa eller Mastercard i pengeautomater. MOMS, SERVICEAFGIFT & DRIKKEPENGE: Serviceafgift (10%) og moms (7%) er inkluderet i de lokale prise Det forventes dog ofte, at man giver ca. 10% drikkepenge oveni. Det er velset at give servicepersonale lidt drikkepenge, da det betragtes som en del af lønnen Det gælder dog ikke for taxaer. SHOPPING: Thailand er et shoppingparadis. Udvalget er enormt og priserne særdeles rimelige set med vores øjne. Er der ikke prismærke på varen, kan der pruttes om prisen. Husk at mindstelønnen i Thailand er under kr. om måneden. Hav god tid når du handler og husk at smile under forhandlingen. Et godt humør giver den bedste pris og ikke mindst en god oplevelse! TRANSPORT: Taxaer og tuk-tuk er benytter ikke taxameter i Hua Hin-området, men standardprisen pr. tur inden for Hua Hin er ca. THB 150 (knap 30 kr.) Aflal prisen på forhånd. Songtaew (åben ladvogn med bænke) medtager flere passagerer og er generelt billigere. VAND: I bør ikke drikke vandet fra vandhanen, men kan sagtens tage brusebad og børste tænder i det. Vand på flasker kan købes på resortet og i alle kiosker. På de fleste restauranter kan du uden bekymring bede om isterninger. ELEKTRICITET: Thailand har 220V, og på Black Lotus resortet kan du benytte dansk stik. MOBILTELEFON: Med thailandsk simkort kan der ringes billigt lokalt og relativt billigt hjem til Danmark. Stort set alle kiosker har taletidskort. TIDSFORSKEL: Der er 6 timers tidsforskel mellem Danmark og Thailand. Når der er sommertid er der kun 5 DEN DANSKE AMBASSADE 10 Soi AttakarnR oad,s ouths athornr oad Bangkok Tlf. (+66)

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder

thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder thailands mystik & landlige idyl 14 dage / 11 nætter Rundrejse med dansk rejseleder I tæt samarbejde med vores erfarne eksperter i Thailand, Michael Schulz og Morten Djørby, har vi sammensat en fyldestgørende

Læs mere

THAILAND rundrejse med DANsk rejseleder

THAILAND rundrejse med DANsk rejseleder THAILAND rundrejse med dansk rejseleder Nyttige oplysninger Michael Schulz I Thailand bliver I modtaget af vores hold af danske rejseledere under ledelse af Michael Schulz, der har boet mere end 20 år

Læs mere

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande Thailand Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande 2 thailand KÆRE GÆST Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjertelig velkommen til Thailand. Vi håber, at I har haft en behagelig rejse, og at

Læs mere

Hua Hin, Koh Chang, Phuket, Krabi eller Koh Samui

Hua Hin, Koh Chang, Phuket, Krabi eller Koh Samui 2&10 bangkok & Hua Hin, Koh Chang, Phuket, Krabi eller Koh Samui Hua Hin / Koh Chang / Phuket / Krabi / Koh Samui Attraktive badeferiepakker til jeres ønskedestination I har I 2 overnatninger, inden I

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Thailand Mageløse oplevelser

Thailand Mageløse oplevelser Thailand Mageløse oplevelser Thailand - Mageløse oplevelser Individuel rejse 17 dage - udflugter med engelsktalende guide Mageløs vinterferie med udvalgte afgange Tag med os til Thailand og få tre mageløse

Læs mere

Mauritius & Seychellerne

Mauritius & Seychellerne Mauritius & Seychellerne Mauritius I 1896 skrev Mark Twain: Man får den idé, at Mauritius blev skabt først og siden himmerige, og at himmerige derfor er en kopi af Mauritius. Mauritius vartegn er de lange,

Læs mere

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER Flydende marked Can Tho NYTTIGE OPLYSNINGER I Vietnam & Thailand bliver I modtaget af vores hold af danske rejseledere under ledelse af Michael

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

sydthailand Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Lanta & Khao Sok National Park

sydthailand Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Lanta & Khao Sok National Park sydthailand Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Lanta & Khao Sok National Park SYDTHAILAND Phuket, Khao Lak, Krabi, Koh Phi Phi, Koh Lanta & Khao Sok National Park. Huang Louang Phabang Louangp LAO

Læs mere

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

Golf i Orlando www.my-light.dk

Golf i Orlando www.my-light.dk GOLF I ORLANDO WWW.MY-LIGHT.DK 1 Golf i Orlando www.my-light.dk Golf i Orlando, Florida My-Light Golfrejser Brammersgade 22 8000 Aarhus C Tlf: +45 41 573 572 golfrejser@my-light.dk Orlando er med sine

Læs mere

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10

Florida REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG. www.gislev-rejser.dk Tlf. 62 29 12 10 REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Florida The Sunshine State 2014 12 dage - Fly Kilometervis af hvide strande, et eldorado for alle livsnydere. Miami, en moderne metropol hvis Art Deco huse er kendt fra mange

Læs mere

Thailand. Forslag til individuelle rejser

Thailand. Forslag til individuelle rejser Thailand Forslag til individuelle rejser Forslag til individuelle rejser Stjernegaards Thailand Vi har selv rejst Thailand tyndt siden 1979 og kender næsten alle hjørner af landet. Vi er stadig vilde med

Læs mere

Singapore, Cameron Highlands & Penang

Singapore, Cameron Highlands & Penang information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Singapore - Malaysia Singapore, Cameron Highlands & Penang 2016 14 dage 14 dage for kun kr. 16.998 inkl. alle udflugter og entréer Oversøisk Rejsedag

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Krydstogt over Atlanten

Krydstogt over Atlanten REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 Krydstogt over Atlanten Madeira Tenerife De Vestindiske Øer Caribien - 19 dage 15 dages transatlantisk krydstogt med fuld forplejning. Nyd opholdet ombord på det flotte

Læs mere

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Afrejser i 2010. Kontrasternes Kina. med Yangtze-krydstogt. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Afrejser i 2010 Kontrasternes Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Himlens Tempel - Beijing MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney!

New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney! REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 New Zealand - 21 dage Med ophold i Bangkok og Sydney! Fly Med Gislev er byrundtur i Sydney på hjemrejsen også inkluderet! Behagelig rejserute med hvile undervejs. 21

Læs mere

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer :: Luksus :: Havudsige :: Fred & idyl :: Høj kvalitet :: Naturomgivelser :: Resort forhold :: God investering OM THAIESTATE SCANDINAVIA

Læs mere

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1.

Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012. 1. Tanzania/Zanzibar - Kenya/Kenya kysten - Uganda - Rwanda - Victoria Falls - Botswana - Namibia - Sydafrika PRISLISTE 2012 1. udgave Prisliste gældende fra januar 2012 - december 2012 2 Velkommen til rejser

Læs mere

Blue Hawaii. New York & San Francisco

Blue Hawaii. New York & San Francisco information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Blue Hawaii New York & San Francisco 2015 16 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk 2 nætter i New York stor byrundtur

Læs mere

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL

FAMILIEN SKIFERIE FOR HELE 3.875,- VALMOREL REJS MED PÅ PRISER FRA FLY 3.875,- INCL. LEJLIGHED, FLY, TRANSFER, LIFTKORT & MOMS HVERDAGE SKIFERIE FOR HELE FAMILIEN BØRNESKISKOLER FRA 3 ÅR MED DANSKE SKI TOTAL GUIDER GRATIS LEJE AF SKI, STØVLER OG

Læs mere

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse

Thailand. Bountyøer og byliv Individuel rejse Thailand Bountyøer og byliv Individuel rejse 1 River Kwai Bountyøer og byliv CAMBODIA Hua Hin Bangkok Ayutthaya Langkawi, Koh Lipe og Singapore - 16 dage Denne rejse kombinerer kulturoplevelser, badeferie

Læs mere

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman

Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman 10 dage Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman Vinter 2015/16 Eventyrkrydstogt til Emiraterne & Oman I en moderne udgave af 1001 Nats Eventyr, sejler vi i fodsporene på de arabiske oliesheiker og besøger

Læs mere

forår i Kina med Yangtze-krydstogt

forår i Kina med Yangtze-krydstogt Afrejse // 2011 forår i Kina med Yangtze-krydstogt 16 dages rundrejse med dansk rejseleder MONGOLIA BEIJING C H I N A XIAN CHONGQING YICHANG SHANGHAI GUILIN YANGSHUO 2 Den Forbudte By - Beijing forår i

Læs mere

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt

Emiraterne & Oman. Nytårskrydstogt 10 dage Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Vinter 2015/16 Emiraterne & Oman Nytårskrydstogt Tag med på årets mest eksotiske nytårskrydstogt, hvor vi besøger nogle af Golfens største byer og hilsner det

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere