RMIG Perforering uden grænser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RMIG www.rmig.com Perforering uden grænser"

Transkript

1 RMIG 1409 Procesplader Specialist processing i høj kvalitet screens øger increase høstudbyttet crop yields RMIG Perforering uden grænser

2 Best practice Din succes er vores forretning 2 RMIG er verdens førende producent og leverandør af perforerede plader til landbruget. Vi udvikler og producerer perforerede plader, der på alle måder er fremstillet til at kunne opfylde alle de behov som kan forekomme i en moderne produktion i dag. RMIG er verdens største perforeringsvirksomhed med produktionsenheder og salgskontorer i 13 forskellige europæiske lande. På baggrund af vores erfaring og en fortsat udvikling af nyskabende teknologi tilbyder vi den bedste kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Som en loyal og interesseret forretningspartner bestræber vi os på at finde eller udvikle den optimale løsning for vore kunder hver eneste gang. Verdens største produktudvalg Udviklingsafdeling og egen værktøjsproduktion Moderne produktionsanlæg der sikrer produktivitet og præcision Stort netværk af råmaterialeleverandører der sikrer dig bedst mulig pris og leveringssikkerhed Serviceminded og motiveret personale som fokuserer på dine behov Lokale repræsentanter i mere end 20 lande over hele verden Vi kender vore kunders behov for kvalitet i enhver henseende og imødekommer deres krav med kompromisløs service, præcision og ensartethed. RMIG RMIG blev etableret i 1901 af den tyske værktøjsmager Richard Müller, som var kommet til København et par år tidligere. Han var en dygtig og initiativrig værktøjsmager, og RMIG udviklede sig til det nyskabende og visionære selskab, som det stadig er i dag.

3 Plader til kornrensning Stort udvalg af plader til alle slags afgrøder RMIG tilbyder det største udvalg af perforerede mønstre til rensning af korn. Plader der varsomt og grundigt fjerner uønskede materialer fra alle slags afgrøder som korn, frø, kerner, majs, ris, ærter, etc. Rensning af korn Vi tilbyder et stort udvalg af plader med aflange og runde huller i forskellige materialer og tykkelser afhængigt af dit specielle behov. Eksempel Eksempel Rensning af ris 3 Runde huller, triangeldeling Aflange huller, rektangulær deling Specialfremstillede mønstre RMIG tilbyder også at udvikle nye mønstre og værktøjer sammen med dig for at kunne optimere rensningen af en speciel afgrøde. Rensning af korn Rensning vil øge afgrødens holdbarhed under opbevaring og forbedre udbytte og kvalitet af den malede afgrøde. Grovensning Rensning vil fjerne strå, avner, ukrudt, frø, jord, snavs og andre uønskede bestanddele. Sigtning Mindre bestanddele som ukrudtsfrø, jordpartikler og småsten kan sigtes fra kornet gennem et sold med mindre huller.

4 Plader til korntørring Vi holder kvaliteten oppe så du kan holde prisen nede RMIG leverer plader i både galvaniseret og rustfrit stål med optimal luftgennemstrømning og styrke. Vi garanterer en høj kvalitet og effektiv bearbejdning til konkurrencedygtige priser. Plader til tørring i silo RMIG fremstiller plader i højeste kvalitet, der gør din arbejdsproces mere effektiv og vi yder altid professionel rådgivning i forbindelse med dit valg af hulmønstre og materialer, der kan optimere din arbejdsproces og dine omkostninger. Pladens design påvirker luftgennemstrømningen og graden af luftgennemstrømning påvirker direkte tørringshastigheden. Vi kan specialfremstille et hvilket som helst mønster, du ønsker. Tørring i silo Runde huller, galvaniseret stål Tørring på gulv 4 Bridge-perforering Plader til tørring på gulv RMIG fremstiller højkvalitetsplader efter ønske ved hjælp af den seneste perforeringsteknologi, der tager hensyn til produktionsomkostninger. RMIG plader brugt til korntørringskanaler. Optimal oplagring Tørring af korn er et kritisk stadium i forberedelsen til oplagring. Processen med tørring og afkøling forhindrer at kornet spirer og hæmmer bakterievæksten. Luft fører fugten væk fra kornet, og højere luftgennemstrømning giver hurtigere tørring. Pladens design har betydning for, hvor meget luft der sendes gennem kornet.

5 Sortering efter sort og størrelse Optimerede arbejdsprocesser I den komplicerede sorteringsproces er kvaliteten af perforeringen overordentlig vigtig for effektiviteten og slutproduktets kvalitet! Derfor er præcision, effektivitet og lavt toleranceniveau fælles for alle vore løsninger, fulgt op af professionel service og rådgivning. Vi tilbyder et bredt udvalg af perforerede plader, som gør det omkostningseffektivt at opnå ensartethed i størrelse og form for alle slags afgrøder. Det kunne f.eks. dreje sig om triørcylindre. Andre RMIG RM Triør er udviklet med et minimum af afstand mellem cellerne for at opnå maksimal sortering pr. m2 således at du kan maksimere dit udstyrs produktivitet! Triør, rund Triør, flad Maksimalt antal celler pr. m2 Udvidet kvalitetskontrol af celler til sikring af tolerancer og levetid RM Triørplader flest celler pr. m2 5 RM Triørplader er en af de vigtigste komponenter inden for specialiseret maskineri der sorterer korn og frø efter størrelse eller fjerner fremmedlegemer. For at opnå det bedste resultat er det afgørende at cellen har den korrekte form. Vi kan levere plader med stort set enhver cellestørrelse runde, flade eller kombinerede typer. Desuden kan pladerne leveres som flade, enkle plader udskåret efter mål eller som rullede og svejsede cylindre. Vi tilbyder Triør i almindeligt og rustfrit stål. Triørcylinder Plade i rustfrit stål til sortering af ris Rensning af korn Hvis et parti korn indeholder kerner, der er misformede, misfarvede, spirede, knækkede eller er blandet sammen med andre sorter eller mugne kerner, vil dette påvirke kornets kvalitet, anvendelighed samt energi og dermed markedsværdien. Sortering af korn Ved kommerciel behandling af korn bør kernerne have ensartet størrelse og vægt. Der findes et stort udvalg af professionelt udstyr der tjener til at opnå ensartethed i størrelse og form, bl.a. vakuumfilterplader og triørplader.

6 Plader til hammermøller Plade til hammermølle Optimal produktion RMIG er specialist i fremstilling af plader til hammermøller. Vi kan tilbyde plader med maksimal luftprocent, produktion og levetid. RMIG kan tilbyde verdens største udvalg af plader i forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser. RMIG tilbyder to forskellige typer perforeringer der er udviklet til at optimere dine pladers produktion og levetid, normal perforering med runde huller og Perfocon. Eksempel: Perforering med runde huller til hammermøller med maksimal luftprocent og pladetykkelse, hulstørrelse fra 2,0 mm og op. Eksempel: Perfocon med hulstørrelse fra 0,20 mm til 2,0 mm i indtil 2,0 mm tykt materiale. 3 mm runde huller i 3 mm tykt materiale med 4 mm deling = 51% luft Perfocon unik i fremstillingsprocessen 6 Enestående for RMIG er det specielle produkt Perfocon med specielt formede huller, der leder partikler lettere gennem pladen selv med små huller i tykt materiale. Et enestående produkt til opnåelse af et perfekt resultat inden for formalingsprocesser. En speciel produktionsteknik gør det muligt at fremstille plader med en tykkelse mange gange større end huldiameteren. Vi tilbyder Perfocon i almindeligt, galvaniseret og rustfrit stål. Perfocon bagside Eksempel: Perfoconplade med hulstørrelse 0,2 mm i 1,0 mm rustfrit stål. Perfocon forside Pladedesign til hammermøller Der er mange måder at reducere partikelstørrelsen af kornprodukter til fødevarer. En af de almindeligste er at bruge en hammermølle. Hullerne i en hammermølleplade er afgørende for størrelsen af partiklerne og effektiviteten af formalingen. Pladen skal være designet til at bevare sin form med den størst mulige luftprocent. Huller med en 60-grader forskudt deling optimerer luftprocenten samtidig med at pladestyrken bibeholdes.

7 Maltning RMIG Maltgulve RMIG fremstiller højkvalitetsplader, der er driftssikre og effektive til maltningsprocesser. Vi kan tilbyde plader i rustfrit stål i henhold til dine specifikationer, produceret på højpræcisionsudstyr med høj hastighed til sikring af optimal kvalitet og effektiv produktion. Aflange huller 1,75 x 20,0 mm i 1,5 mm rustfrit stål. Specialfremstillede plader til enhver tænkelig afgrøde Efter mange år inden for procesindustrien har vi udviklet et bredt udvalg af effektive plader til alle slags afgrøder. Med mere end mønstre til rådighed er vi altid i stand til at imødekomme dine ønsker med kundespecifikke løsninger. Som din loyale forretningspartner vil vi altid bestræbe os på at levere den mest optimale løsning. Verdens største lager Hvis du mangler en bestemt pladetype, så kontakt os, da vi sandsynligvis vil have nøjagtigt den plade, du har brug for, på lager. Du får verdens største udvalg til konkurrencedygtige priser! Bare spørg efter hvilken som helst pladetype med angivelse af hulstørrelse og deling, eller besøg vores hjemmeside Maltningsgulve Lagerplader 7 Eksempel: Lagerplade til hammermølle: x x 2,0 mm, runde huller 2,5 mm, deling 4 mm svarende til 35,4% luft. Fuld kontrol ved hvert trin Maltning er en sammensat proces, der kræver fuld kontrol ved hvert trin fra man får kornprodukter til at spire ved at opbløde dem i vand, til man hurtigt stopper spiringen ved tørring/opvarmning med varm luft. Perforerede plader bruges under hele processen.

8 Belgien RMIG nv/sa Victor Bocquéstraat 11/1 Industrieterrein Noord IV 9300 Aalst Tel Fax Danmark RMIG A/S Industriparken Ballerup Tel Fax Danmark RMIG A/S Bodøvej Horsens Tel Fax Frankrig RMIG S.A.S. 12, rue André Citroën Z.A. des Grandes Terres B.P Genas Cedex Tel Fax Holland RMIG bv Kubus DG Sliedrecht Tel Fax Italien RMIG S.p.A. Via Trasta, Genoa Tel Fax Norge RMIG AS Lillevarskogen Stokke Tel Fax Polen RMIG Sp. z o.o. Ul. Ostrowska Poznan Tel Fax Schweiz RMIG AG Industriestrasse Olten Tel Fax Spanien RMIG Perforación, S.A. P.I. Igeltzera Barrikako Bide Kalea Urduliz Tel Fax Storbritannien RMIG Ltd Adlington Court Risley Road Birchwood WA3 6PL Warrington Cheshire Tel Fax Sverige RMIG Sweden AB Västerängsvägen Mariestad Tel Fax Tyskland RMIG GmbH Hallesche Strasse Raguhn Tel Fax Tyskland RMIG Nold GmbH Am Katzloch Stockstadt/Rhein Tel Fax Østrig RMIG Lochbleche GmbH Aumühlweg 21/ Leobersdorf Tel Fax

RMIG Mønsterkatalog 208

RMIG Mønsterkatalog 208 Perforering uden grænser RMIG Mønsterkatalog 208 2 Indhold Beskrivelse af en perforeret plade 4... Velkommen til RMIGs mønsterkatalog. Formålet med dette katalog er at inspirere og oplyse om de mange forskellige

Læs mere

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport

Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Reduktion af omkostninger ved horisontal transport Omkostningsreduktion ved horisontal transport Rejsen igennem forsyningskæden fra fabrik til slutbruger kan være lang, idet varer flyttes flere gange

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

Rækværk, ankerpunkter og stålkabler

Rækværk, ankerpunkter og stålkabler Rækværk, ankerpunkter og stålkabler Arbejd sikkert i højder med XSPlatforms At arbejde i højder er risikabelt, men man vænner sig til det. I relativt små højder føler folk sig rimeligt trygge og undervurderer

Læs mere

Hvordan gør de professionelle?

Hvordan gør de professionelle? Hvordan gør de professionelle? ( Oversat af Ivan Larsen, Samsø Dart Club, Marts 2010 fra How the Pros do it af: Ken Berman 1999 ) Der er to aspekter i det at blive en god dartspiller, det er præcision

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

En møbelhandlers testamente

En møbelhandlers testamente EN MØBELHANDLERS TESTAMENTE En møbelhandlers testamente Inter IKEA Systems B.V. 1976-2013 1 At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker ved at tilbyde et bredt sortiment af veldesignede og funktionelle

Læs mere

Gode job ANBEFALINGER TIL REGERINGEN FOR AT STYRKE DANMARK SOM PRODUKTIONSLAND

Gode job ANBEFALINGER TIL REGERINGEN FOR AT STYRKE DANMARK SOM PRODUKTIONSLAND Gode job ANBEFALINGER TIL REGERINGEN FOR AT STYRKE DANMARK SOM PRODUKTIONSLAND MAJ 2015 FORORD Produktion er en uvurderlig økonomisk drivkraft for det danske samfund og en forudsætning for nogle af landets

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Naturlig mad hvad er det?

Naturlig mad hvad er det? Naturlig mad hvad er det? Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Vidste du at mangel på naturlig mad, øger din insulinproduktion og dermed fedtlagringen på maven? Vidste du at mangel på naturlig mad,

Læs mere

DLF magasinet information // inspiration // innovation

DLF magasinet information // inspiration // innovation DLF magasinet information // inspiration // innovation # 4 // juni 2013 Skab samfundsgavnlige forandringer - Birthe Linddal om virksomheders sociale ansvar Salgskonsulentens fremtidige rolle - i Danmark

Læs mere

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean

Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Skab likviditet og resultater med lean Aktuel viden om produktivitet og lean Produktivitet DI, marts 2009 1 DI s undersøgelse 435 ledende medarbejdere fra medlemmer af DI har deltaget i en undersøgelse

Læs mere

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED En håndbog om hvordan man kan gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø Kolofon Udarbejdelsen af denne håndbog er medfinansieret af Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur,

Læs mere

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM

DRIVEN BY QUALITY DEN NYE EURO 6-SERIE TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DEN NYE EURO 6-SERIE EN REN KVALITETSSERIE Den nye DAF Euro 6-produktserie. Splinternyt design giver maksimal effektivitet, optimal driftssikkerhed og størst mulig kørekomfort. De nye højteknologiske PACCAR

Læs mere

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE

GROHE armaturer til bad. www.grohe.dk. www.grohe.dk. DK 08.2007 Copyright by GROHE GROHE armaturer til bad DK 08.2007 Copyright by GROHE Grohe A/S Walgerholm 11 3500 Værløse Tlf.: 44 65 68 00 Fax: 44 65 02 52 E-mail: grohe@grohe.dk Nyder du vand? Armaturer side 12 Termostater side 72

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

fanfare Endress+Hauser som din totalleverandør Kundanpassade stabila lösningar Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder

fanfare Endress+Hauser som din totalleverandør Kundanpassade stabila lösningar Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder Endress+Hauser Kundemagasin www.dk.endress.com Nr 1-2014 1 fanfare Heartbeat Technology Få kontrol over alle dine enheder Når hastighed og nøjagtighed er en æressag Chr. Hansen vælger TM411 Endress+Hauser

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

Hvordan fremmer jeg mit barns sproglige udvikling?

Hvordan fremmer jeg mit barns sproglige udvikling? Hvordan fremmer jeg mit barns sproglige udvikling? - vejledning til tosprogede forældre Indhold Side Kære forældre 2 Flersprogethed som nøgle til verden barnemad? 3 Hvordan kan vi stimulere vores barn

Læs mere

DESIGNER, UDVIKLER OG PRODUCERER. Alt i smede- og maskinarbejde samt flytning af produktions- og pakkelinjer

DESIGNER, UDVIKLER OG PRODUCERER. Alt i smede- og maskinarbejde samt flytning af produktions- og pakkelinjer DESIGNER, UDVIKLER OG PRODUCERER Alt i smede- og maskinarbejde samt flytning af produktions- og pakkelinjer Specialister i at specialisere Viggo Hansen A/S har i over 50 år specialiseret sig indenfor produktion

Læs mere

God selskabsskik»følg eller forklar«

God selskabsskik»følg eller forklar« God selskabsskik»følg eller forklar«en vejledning til arbejdet med god selskabsskik i bestyrelsesarbejdet Din boligorganisation = din virksomhed« Vi kridter banen op Arbejdet i en boligorganisation er

Læs mere

LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE

LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-projEktørEr os-, of-, AF-SEriErnE LED-PROJEKTØRER DK OS-, OF-, AF-SerieRNE LED-projektører OS-, OF-, AF-serierne 4 den nye led-dimension 11 OS-spots 19 Of-projektører 2 INDHOLD 29 af-projektører 34 sortiment INDHOLD 3 04 Den nye led-dimension

Læs mere

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang!

ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE. Kom nemt i gang! ØGET PRODUKTIVITET OG BEDRE BUNDLINJE Kom nemt i gang! Hvordan gør jeg? Vejledning til værktøjet Dette værktøj er udviklet af Quartz+Co til Dansk Byggeri og 3F. Det bygger videre på rapporten Øget Produktivitet

Læs mere

Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste:

Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste: Der findes mange gode grunde til at vælge WINAICO. De 6 bedste: 1. Højeste ydeevne + Streng kvalitetssikring i hele produktionskæden Der er to faktorer, der spiller en afgørende rolle for udbyttet af solcelleanlæggene:

Læs mere

Én samlet leverandør. Fokus på automatisering

Én samlet leverandør. Fokus på automatisering Ind til benet Én samlet leverandør Fokus på automatisering Kød er et af de mest værdifulde og krævende fødevareprodukter, ikke mindst på grund af den omfattende mængde ressourcer, der kræves for at tilvejebringe

Læs mere

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder

BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR. Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder BLIV PROFESSIONEL PÅ TRIPADVISOR Værktøjer og inspiration til restauranter, attraktioner og overnatningssteder 2 3 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Få styr på TripAdvisor 11 KAPITEL 2 Lær at håndtere anmeldelser

Læs mere

KORT OG GODT OM TERMORUDER

KORT OG GODT OM TERMORUDER KORT OG GODT OM TERMORUDER INFORMATION KORT OG GODT OM TERMORUDER SIDE 2 Indholdsfortegnelse Termorudens historie... 3 Termoruders talrige muligheder... 4 Energiglas... 5 Energimærkningsordningen... 5

Læs mere

Danmark uden affald. Genanvend mere forbrænd mindre

Danmark uden affald. Genanvend mere forbrænd mindre Danmark uden affald Genanvend mere forbrænd mindre Oktober 2013 Danmark uden affald Genanvend mere forbrænd mindre Oktober 2013 Danmark uden affald 5 Indhold Forord... 7 Danmark uden affald... 9 Danmark

Læs mere

Undgå ubehagelige overraskelser

Undgå ubehagelige overraskelser Undgå ubehagelige overraskelser Det er en naturlig del af forretningslivet at tage risici. Men visse risici er ikke værd at tage. En konkurs blandt en af de største kunder vil have meget alvorlige konsekvenser

Læs mere

CRADLE TO CRADLE. Potentialet og udfordringerne. En praktisk guide

CRADLE TO CRADLE. Potentialet og udfordringerne. En praktisk guide GUIDE CRADLE TO CRADLE Potentialet og udfordringerne En praktisk guide > Verdens befolkning er i kraftig vækst. I 2050 vil jordkloden have mere end 10 mia. indbyggere. Samtidig forventes den økonomiske

Læs mere