RMIG Perforering uden grænser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RMIG www.rmig.com Perforering uden grænser"

Transkript

1 RMIG 1409 Procesplader Specialist processing i høj kvalitet screens øger increase høstudbyttet crop yields RMIG Perforering uden grænser

2 Best practice Din succes er vores forretning 2 RMIG er verdens førende producent og leverandør af perforerede plader til landbruget. Vi udvikler og producerer perforerede plader, der på alle måder er fremstillet til at kunne opfylde alle de behov som kan forekomme i en moderne produktion i dag. RMIG er verdens største perforeringsvirksomhed med produktionsenheder og salgskontorer i 13 forskellige europæiske lande. På baggrund af vores erfaring og en fortsat udvikling af nyskabende teknologi tilbyder vi den bedste kvalitet og service til konkurrencedygtige priser. Som en loyal og interesseret forretningspartner bestræber vi os på at finde eller udvikle den optimale løsning for vore kunder hver eneste gang. Verdens største produktudvalg Udviklingsafdeling og egen værktøjsproduktion Moderne produktionsanlæg der sikrer produktivitet og præcision Stort netværk af råmaterialeleverandører der sikrer dig bedst mulig pris og leveringssikkerhed Serviceminded og motiveret personale som fokuserer på dine behov Lokale repræsentanter i mere end 20 lande over hele verden Vi kender vore kunders behov for kvalitet i enhver henseende og imødekommer deres krav med kompromisløs service, præcision og ensartethed. RMIG RMIG blev etableret i 1901 af den tyske værktøjsmager Richard Müller, som var kommet til København et par år tidligere. Han var en dygtig og initiativrig værktøjsmager, og RMIG udviklede sig til det nyskabende og visionære selskab, som det stadig er i dag.

3 Plader til kornrensning Stort udvalg af plader til alle slags afgrøder RMIG tilbyder det største udvalg af perforerede mønstre til rensning af korn. Plader der varsomt og grundigt fjerner uønskede materialer fra alle slags afgrøder som korn, frø, kerner, majs, ris, ærter, etc. Rensning af korn Vi tilbyder et stort udvalg af plader med aflange og runde huller i forskellige materialer og tykkelser afhængigt af dit specielle behov. Eksempel Eksempel Rensning af ris 3 Runde huller, triangeldeling Aflange huller, rektangulær deling Specialfremstillede mønstre RMIG tilbyder også at udvikle nye mønstre og værktøjer sammen med dig for at kunne optimere rensningen af en speciel afgrøde. Rensning af korn Rensning vil øge afgrødens holdbarhed under opbevaring og forbedre udbytte og kvalitet af den malede afgrøde. Grovensning Rensning vil fjerne strå, avner, ukrudt, frø, jord, snavs og andre uønskede bestanddele. Sigtning Mindre bestanddele som ukrudtsfrø, jordpartikler og småsten kan sigtes fra kornet gennem et sold med mindre huller.

4 Plader til korntørring Vi holder kvaliteten oppe så du kan holde prisen nede RMIG leverer plader i både galvaniseret og rustfrit stål med optimal luftgennemstrømning og styrke. Vi garanterer en høj kvalitet og effektiv bearbejdning til konkurrencedygtige priser. Plader til tørring i silo RMIG fremstiller plader i højeste kvalitet, der gør din arbejdsproces mere effektiv og vi yder altid professionel rådgivning i forbindelse med dit valg af hulmønstre og materialer, der kan optimere din arbejdsproces og dine omkostninger. Pladens design påvirker luftgennemstrømningen og graden af luftgennemstrømning påvirker direkte tørringshastigheden. Vi kan specialfremstille et hvilket som helst mønster, du ønsker. Tørring i silo Runde huller, galvaniseret stål Tørring på gulv 4 Bridge-perforering Plader til tørring på gulv RMIG fremstiller højkvalitetsplader efter ønske ved hjælp af den seneste perforeringsteknologi, der tager hensyn til produktionsomkostninger. RMIG plader brugt til korntørringskanaler. Optimal oplagring Tørring af korn er et kritisk stadium i forberedelsen til oplagring. Processen med tørring og afkøling forhindrer at kornet spirer og hæmmer bakterievæksten. Luft fører fugten væk fra kornet, og højere luftgennemstrømning giver hurtigere tørring. Pladens design har betydning for, hvor meget luft der sendes gennem kornet.

5 Sortering efter sort og størrelse Optimerede arbejdsprocesser I den komplicerede sorteringsproces er kvaliteten af perforeringen overordentlig vigtig for effektiviteten og slutproduktets kvalitet! Derfor er præcision, effektivitet og lavt toleranceniveau fælles for alle vore løsninger, fulgt op af professionel service og rådgivning. Vi tilbyder et bredt udvalg af perforerede plader, som gør det omkostningseffektivt at opnå ensartethed i størrelse og form for alle slags afgrøder. Det kunne f.eks. dreje sig om triørcylindre. Andre RMIG RM Triør er udviklet med et minimum af afstand mellem cellerne for at opnå maksimal sortering pr. m2 således at du kan maksimere dit udstyrs produktivitet! Triør, rund Triør, flad Maksimalt antal celler pr. m2 Udvidet kvalitetskontrol af celler til sikring af tolerancer og levetid RM Triørplader flest celler pr. m2 5 RM Triørplader er en af de vigtigste komponenter inden for specialiseret maskineri der sorterer korn og frø efter størrelse eller fjerner fremmedlegemer. For at opnå det bedste resultat er det afgørende at cellen har den korrekte form. Vi kan levere plader med stort set enhver cellestørrelse runde, flade eller kombinerede typer. Desuden kan pladerne leveres som flade, enkle plader udskåret efter mål eller som rullede og svejsede cylindre. Vi tilbyder Triør i almindeligt og rustfrit stål. Triørcylinder Plade i rustfrit stål til sortering af ris Rensning af korn Hvis et parti korn indeholder kerner, der er misformede, misfarvede, spirede, knækkede eller er blandet sammen med andre sorter eller mugne kerner, vil dette påvirke kornets kvalitet, anvendelighed samt energi og dermed markedsværdien. Sortering af korn Ved kommerciel behandling af korn bør kernerne have ensartet størrelse og vægt. Der findes et stort udvalg af professionelt udstyr der tjener til at opnå ensartethed i størrelse og form, bl.a. vakuumfilterplader og triørplader.

6 Plader til hammermøller Plade til hammermølle Optimal produktion RMIG er specialist i fremstilling af plader til hammermøller. Vi kan tilbyde plader med maksimal luftprocent, produktion og levetid. RMIG kan tilbyde verdens største udvalg af plader i forskellige størrelser til konkurrencedygtige priser. RMIG tilbyder to forskellige typer perforeringer der er udviklet til at optimere dine pladers produktion og levetid, normal perforering med runde huller og Perfocon. Eksempel: Perforering med runde huller til hammermøller med maksimal luftprocent og pladetykkelse, hulstørrelse fra 2,0 mm og op. Eksempel: Perfocon med hulstørrelse fra 0,20 mm til 2,0 mm i indtil 2,0 mm tykt materiale. 3 mm runde huller i 3 mm tykt materiale med 4 mm deling = 51% luft Perfocon unik i fremstillingsprocessen 6 Enestående for RMIG er det specielle produkt Perfocon med specielt formede huller, der leder partikler lettere gennem pladen selv med små huller i tykt materiale. Et enestående produkt til opnåelse af et perfekt resultat inden for formalingsprocesser. En speciel produktionsteknik gør det muligt at fremstille plader med en tykkelse mange gange større end huldiameteren. Vi tilbyder Perfocon i almindeligt, galvaniseret og rustfrit stål. Perfocon bagside Eksempel: Perfoconplade med hulstørrelse 0,2 mm i 1,0 mm rustfrit stål. Perfocon forside Pladedesign til hammermøller Der er mange måder at reducere partikelstørrelsen af kornprodukter til fødevarer. En af de almindeligste er at bruge en hammermølle. Hullerne i en hammermølleplade er afgørende for størrelsen af partiklerne og effektiviteten af formalingen. Pladen skal være designet til at bevare sin form med den størst mulige luftprocent. Huller med en 60-grader forskudt deling optimerer luftprocenten samtidig med at pladestyrken bibeholdes.

7 Maltning RMIG Maltgulve RMIG fremstiller højkvalitetsplader, der er driftssikre og effektive til maltningsprocesser. Vi kan tilbyde plader i rustfrit stål i henhold til dine specifikationer, produceret på højpræcisionsudstyr med høj hastighed til sikring af optimal kvalitet og effektiv produktion. Aflange huller 1,75 x 20,0 mm i 1,5 mm rustfrit stål. Specialfremstillede plader til enhver tænkelig afgrøde Efter mange år inden for procesindustrien har vi udviklet et bredt udvalg af effektive plader til alle slags afgrøder. Med mere end mønstre til rådighed er vi altid i stand til at imødekomme dine ønsker med kundespecifikke løsninger. Som din loyale forretningspartner vil vi altid bestræbe os på at levere den mest optimale løsning. Verdens største lager Hvis du mangler en bestemt pladetype, så kontakt os, da vi sandsynligvis vil have nøjagtigt den plade, du har brug for, på lager. Du får verdens største udvalg til konkurrencedygtige priser! Bare spørg efter hvilken som helst pladetype med angivelse af hulstørrelse og deling, eller besøg vores hjemmeside Maltningsgulve Lagerplader 7 Eksempel: Lagerplade til hammermølle: x x 2,0 mm, runde huller 2,5 mm, deling 4 mm svarende til 35,4% luft. Fuld kontrol ved hvert trin Maltning er en sammensat proces, der kræver fuld kontrol ved hvert trin fra man får kornprodukter til at spire ved at opbløde dem i vand, til man hurtigt stopper spiringen ved tørring/opvarmning med varm luft. Perforerede plader bruges under hele processen.

8 Belgien RMIG nv/sa Victor Bocquéstraat 11/1 Industrieterrein Noord IV 9300 Aalst Tel Fax Danmark RMIG A/S Industriparken Ballerup Tel Fax Danmark RMIG A/S Bodøvej Horsens Tel Fax info.dk@rmig.com Frankrig RMIG S.A.S. 12, rue André Citroën Z.A. des Grandes Terres B.P Genas Cedex Tel Fax info.fr@rmig.com Holland RMIG bv Kubus DG Sliedrecht Tel Fax info.nl@rmig.com Italien RMIG S.p.A. Via Trasta, Genoa Tel Fax info.it@rmig.com Norge RMIG AS Lillevarskogen Stokke Tel Fax info.no@rmig.com Polen RMIG Sp. z o.o. Ul. Ostrowska Poznan Tel Fax info.pl@rmig.com Schweiz RMIG AG Industriestrasse Olten Tel Fax info.ch@rmig.com Spanien RMIG Perforación, S.A. P.I. Igeltzera Barrikako Bide Kalea Urduliz Tel Fax info.es@rmig.com Storbritannien RMIG Ltd Adlington Court Risley Road Birchwood WA3 6PL Warrington Cheshire Tel Fax info.uk@rmig.com Sverige RMIG Sweden AB Västerängsvägen Mariestad Tel Fax info.se@rmig.com Tyskland RMIG GmbH Hallesche Strasse Raguhn Tel Fax info.de@rmig.com Tyskland RMIG Nold GmbH Am Katzloch Stockstadt/Rhein Tel Fax info.nold@rmig.com Østrig RMIG Lochbleche GmbH Aumühlweg 21/ Leobersdorf Tel Fax info.at@rmig.com

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk

RM Papirkurve 1108B. www.rm-papirkurve.dk RMIG RM Papirkurve 1108B www.rm-papirkurve.dk Serie 200 Se flere farver på www.rm-papirkurve.dk RM pick-up til affaldssortering, Type 223 (14 liter) mat sort (RAL 9011) fx til batterier eller organisk

Læs mere

Perforering og arkitektur

Perforering og arkitektur Perforering og arkitektur 3 Er der huller i din fantasi? Kan du forestille dig effekten af et perforeret design, indarbejdet i dit seneste projekt? RMIG er verdens største producent og leverandør af perforeret

Læs mere

RMIG Mønsterkatalog 208

RMIG Mønsterkatalog 208 Perforering uden grænser RMIG Mønsterkatalog 208 2 Indhold Beskrivelse af en perforeret plade 4... Velkommen til RMIGs mønsterkatalog. Formålet med dette katalog er at inspirere og oplyse om de mange forskellige

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder InSync 8040 Thera (inkl. i serien )/Prodigy Thera DR 7968i Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3 Indledning

Læs mere

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan

S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan S8VK strømforsyninger Pålidelig og nem drift - på verdensplan Et af de mest kompakte design på markedet Modstandsdygtig i barske miljøer Nem og hurtig installation industrial.omron.dk 2 S8VK strømforsyninger

Læs mere

Opnå en konkurrencemæssig fordel med perforerede løsninger fra RMIG

Opnå en konkurrencemæssig fordel med perforerede løsninger fra RMIG we make ideas come to life Industrial Solutions 119A BELGIEN Tlf.: +32 53 76 77 40 info.be@rmig.com www.rmig.com DANMARK Tlf.: +45 44 20 88 00 info.dk@rmig.com www.rmig.dk FRANKRIG Tlf.: +33 4 72 47 43

Læs mere

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods

Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Kardex Remstar by Intertex Kardex Remstar by Intertex Løsninger til ekstreme krav ved tungt og langt gods Standard Solution Vertical Lift System Kardex Remstar Towermat: Opbevar stort og tungt gods effektivt

Læs mere

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING

T.O.M. 31. AUGUST 2017 KLAR TIL PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING KLAR TIL T.O.M. 31. AUGUST 2017 PÅ RETTE VEJ MOD EN VELLYKKET HØST MED CASE IH WE LL KEEP YOU FARMING FORØG DIN PRÆSTATION DENNE SÆSON Høstperioden er en vigtig periode for landbrugsåret. Case IH står

Læs mere

BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE.

BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE. BPW AFTERMARKET GROUP DIN PARTNER I EN KRÆVENDE BRANCHE. BPW Aftermarket Group by HVAD KENDETEGNER EN GOD LEVERANDØR? HAN VED PRÆCIS HVAD DU SKAL BRUGE. BPW Aftermarket Group s pan-europæiske netværk af

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Tid til en tryggere hverdag

Tid til en tryggere hverdag Tid til en tryggere hverdag www.airliquide.dk Du har ikke råd til at spilde minutter, når hvert sekund tæller Tryghed handler om mange ting, når det gælder gas inden for sundhedsvæsnet. Du skal være sikker

Læs mere

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN!

FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! FOREG REOLSYSTEMER ALT I SKØNNESTE ORDEN! Så meget ORDEN skal der være. 2 Arkivalier skal kunne fi ndes hurtigt og sikkert. Derfor er overblik og klar struktur ikke kun et ønske, men en dagligdags nødvendighed.

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab

NTG Continent A/S. - Et værdifuldt bekendtskab NTG Continent A/S - Et værdifuldt bekendtskab Mission Er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os! Vores målsætning er, at vi tilpasser os vores kunders behov og ønske for derved at skabe en win-win

Læs mere

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma

OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma OPDATERING AF LEVETIDSPROGNOSE Softwareversion 1.1 til Medtronic-enheder EnPulse I/II InSync III Kappa 400 Kappa 600/700 Kappa 800/900 Sigma Supplement til programmeringsvejledningen 0123 Indledning 3

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

Anlæg for effektiv kornbehandling

Anlæg for effektiv kornbehandling Anlæg for effektiv kornbehandling og oplagring Ingen kan spå om fremtiden - men Kongskilde har en mening om den. Hvad vil Kongskilde Vi vil gøre det, vi er gode til, og det som vi har mange års erfaring

Læs mere

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK

Lars Goldschmidt. Konkurrenceevne DK. 30. okt. 12. Konkurrenceevne DK Konkurrenceevne DK 30. okt. 12 Konkurrenceevne DK Lars Disposition Hvad skal vi leve af Danmark er udfordret Rammebetingelser er afgørende Hvad kan vi selv gøre DI s indsats 2 Hvad skal Danmark leve af

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

2. Kornrensning. Forrenser

2. Kornrensning. Forrenser 2. Kornrensning Økologisk korn indeholder ofte en del urenheder i form af ukrudtsfrø og grønne plantedele. Disse urenheder i kornet fremmer varmedannelse og svampevækst. Urenheder er endvidere med til

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Brandporte, branddøre. og ståldøre

Brandporte, branddøre. og ståldøre Brandporte, branddøre og ståldøre Porte og døre til ethvert behov Som en af Europas førende producenter af brandporte, branddøre og ståldøre tilbyder Novoferm et komplet program, der modsvarer kundernes

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk

Biobrændsel. fyringsanlæg. Træpiller. - Flis, halm og træpiller... Fuldautomatiske. www.linka.dk Biobrændsel - Flis, halm og træpiller... Træpiller Fuldautomatiske fyringsanlæg www.linka.dk Fyringsteknologi til biobrændsler Forbrændingsherd Forbrændingsteknik Fyringsteknologien til biobrændsler er

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle

Produkter til indpakning af afgrøder. Optimerer værdien af hver balle Produkter til indpakning af afgrøder Optimerer værdien af hver balle Perfekte baller. Hver gang! Der er mange grunde til at vælge originale John Deere produkter til indpakning af afgrøder: Beregnet til

Læs mere

Ren luft. I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN

Ren luft. I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN Ren luft I AGRO- og MØLLERIINDUSTRIEN D E D I C A T E D T O C L E A N A I R Vi kender agro- og mølleriindustrien det gør vores forhandlere også Da JKF blev grundlagt for mere end 50 år siden, var udgangspunktet

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International

Mersalg til eksisterende kunder. Flemming Dufke Mercuri International 1 Mersalg til eksisterende kunder Flemming Dufke Mercuri International En kort introduktion Ansat i Mercuri International siden 1993 Administrerende Direktør/Partner Sælger, Konsulent, Træner, Salgsleder

Læs mere

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør

Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør Pallesikring Strækfilmmaskiner Topfilmpålæggere Tilbehør www.socosystem.com Pallesikring Strækfilmmaskiner PW-1000 Halvautomatisk strækfilmmaskine Til film med og uden indbygget forstræk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde

ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS. Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde ATTIX 30, 40 & 50 HELT KOMPROMISLØS Brugervenlige støv-/vådsugere, der er nemme at vedligeholde Den perfekte løsning til håndværkere på farten ATTIX 30 er den nye, kompakte generation af ATTIX-familien

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

Creating powderful shapes

Creating powderful shapes Creating powderful shapes DANSK SINTERMETAL A/S En ny dimension i fremstillingsprocessen Sammen skaber vi succes! Siden grundlæggelsen i 1959 har Dansk Sintermetal A/S udviklet ideer og innovative løsninger

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Stærkt partnerskab med mere end

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-jun. Udskrevet: Landbrug & Fødevarer Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2017-2018 Udskrevet: 2018.09.10 Landbrug & Fødevarer Fødevareklyngen 2017 2018 2017 2018 ------- Ændring ------ Samlet eksport 82.570

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - STANGMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Neodymium stangmagneter i stålkappe Neodymium stangmagneter i plastkappe Neodymium

Læs mere

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish

Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish tyrolit premium POLERINGSPROGRAM Følg vores metode til at omdanne en rå overflade til en spejlblank finish PREMIUM Lamelrondel SCM PREMIUM Forpolerings Rondel PREMIUM Polerings Rondel og polerings pasta

Læs mere

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean

Beanto-Cup. optimeret. Animo introducerer den nye OptiBean Beanto-Cup optimeret Animo introducerer den nye OptiBean Den nye standard for Bean-to-Cup * *Fra bønne til kop OptiBean fra Animo Animo har genopfundet Bean-to-Cup-processen. Resultatet er: OptiBean. En

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar INDHOLD 01 TEKNISK KOMPETENCE Førende - også fremadrettet 02 INNOVATION NeON sætter nye standarder 03 KVALITET LG kan holde

Læs mere

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID

RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID RAEX TIL HVER EN TID, TIL ALT SLID HER KAN DU FÅ DÆKKET DINE KRAV TIL SLID Det slidbestandige Raex-stål er designet til Stålkonstruktioner, der udsættes for slitage. Det slidbestandige Raex-stål kan forlænge

Læs mere

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer

Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer ERHVERVSØKONOMISK ANALYSE September 2015 Højindkomstlande producerer flere kvalitetsvarer Højindkomstlandene udvikler væsentlig flere upmarket produkter, der kan sælges til højere priser og dermed bære

Læs mere

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål

Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Schmolz+Bickenbach Over 150 års passion for stål Verdensomspændende og lokale Velkommen hos Schmolz+Bickenbach. Vi har løsningen. Schmolz+Bickenbach gruppen er en af verdens førende producenter og distributører

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-sep. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-sep. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2012-2013 Udskrevet: 2013.12.09 Fødevareklyngen 2012 2013 2012 2013 Samlet eksport 109.421 117.382 Fødevarer 5.724.769 6.112.287

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere.

Maskininvesteringer. - Gør det rigtigt fra starten. Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. Maskininvesteringer - Gør det rigtigt fra starten Lad os samarbejde om at afbetale din maskine. Meget hurtigere. På 12 minutter kan du spare 12 måneder Hvis du overvejer at købe en ny maskine, skulle du

Læs mere

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk maskinafskærmning i rustfrit stål DK Comp-Line modulafskærmning i rustfrit stål HYGIEJNISK RUMAFSKÆRMNING Comp-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger til fødevareindustrien,

Læs mere

Formbygning begynder med HASCO.

Formbygning begynder med HASCO. 100% forpligtelse. Formbygning begynder med HASCO. 1924 Grundlæggelse 1936 Presse- og sprøjtestøbeforme 1962 Indførelse af standardmodulsystemet 2 Hver succeshistorie starter med en grundlæggende idé.

Læs mere

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp

Finnforest Kerto. indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke M 16 BSH 12/(4-36) Kerto Q 69. Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp M 16 BSH 12/(4-36) Finnforest Kerto Kerto Q 69 indbygget fleksibilitet, æstetik og styrke Bulldog 75 Topplade d = 80/8 mm Møtrik M 16 svejset til topp 100 69 60 Stålrør 42/3,2 Finnforest højteknologi i

Læs mere

TRANSFORMINGWATERCARE

TRANSFORMINGWATERCARE TRANSFORMINGWATERCARE Indhold 2 Visioner for vand 4-5 Eksperter i vandbehandling 6-7 Teknologier til kamp mod korrosion 8-9 Sundt og rent vand naturligvis 10-11 Procesindustri Vand til øl eller vand til

Læs mere

Lær at elske af- og sporstikning

Lær at elske af- og sporstikning Lær at elske af- og sporstikning Og oplev en optimeret produktion med intelligente, pengebesparende løsninger Med sin mangfoldighed af bearbejdningsoperationer og talrige applikationstilpassede værktøjer

Læs mere

HYDRAULIK INSTANT SEAL

HYDRAULIK INSTANT SEAL HYDRAULIK -1- HYDRAULIK UENDELIG RING RM stempelstang (stationær) monteret DGS 6 p og DGS 6m PM stempel (dynamisk) monteret DPK 6cp og DPK 6m Positiv læbedesign Den massive profil er modstandsdygtig overfor

Læs mere

PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI

PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI PcP CUBE Gitterriste INDUSTRIEL KONSTRUKTION OG BYGGERI FØDEVAREINDUSTRI Mød CUBE den næste generation af gitterriste Den nye serie CUBE gitterriste er et helt nyt alternativ til den traditionelle 33 33

Læs mere

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER

MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter - hård gummi Gummimagneter

Læs mere

Opbevaring og formaling af korn.

Opbevaring og formaling af korn. Opbevaring og formaling af korn. Henning Sjørslev Lyngvig Maskinkonsulent, Videncentret for Landbrug Planteproduktion & Michael Holm Chefforsker, Videncenter for Svineproduktion L & F Hvilken opbevaringsform

Læs mere

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal

Alcoa smedede aluminiumsfælge. Fakta & Tal Alcoa smedede aluminiumsfælge Fakta & Tal VIDSTE DU? Alcoa fælge er de stærkeste fælge Hver fælg starter som en hel blok meget stærk og korrosionsbestandig aluminiumslegering. Med et tryk på 8000 ton bliver

Læs mere

Ring for omgående levering

Ring for omgående levering we make ideas come to life RMIG EXPRESS Ring for omgående levering OKTOBER: 20 % RABAT PERFOREREDE LAGERPLADER STRÆKMETAL STORT UDVALG HURTIG LEVERING OPLEV RMIG EXPRESS-KONCEPTET Kære kunde Hos RMIG lancerer

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-okt. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2015-2016 Udskrevet: 2017.01.09 Fødevareklyngen 2015 2016 2015 2016 Samlet eksport 131.412 128.801 Fødevarer 7.546.562 7.129.230

Læs mere

Enclosure solutions for you

Enclosure solutions for you Enclosure solutions for you Oversigt Fakta om Eldon Standardprodukter Kundetilpassede løsninger Markedsposition Eldons styresystem Fakta om Eldon Eldons fortid, nutid og fremtid. Producent af skabe i høj

Læs mere

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning

Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Værktøjer til effektiv af- og sporstikning Skabt til afstikning CoroCut QD er det stærkeste og mest avancerede af- og sporstikningsværktøj på markedet. Det er perfekt til sikker afstikning eller bearbejdning

Læs mere

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser

WALL. Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL Lydabsorberende skærmvægge og opslagstavler i et elegant og moderne design. Perforering uden grænser WALL MÅLRETTEDE LØSNINGER DER HOLDER Et godt indeklima på kontorer, skoler og institutioner er

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

Service, sikkerhed & sund investering så har du dit på det tørre

Service, sikkerhed & sund investering så har du dit på det tørre Service, sikkerhed & sund investering så har du dit på det tørre DAN-CORN A/S Mimersvej 5 DK-8722 Hedensted Tel +45 75 68 53 11 Fax +45 75 68 54 70 www.dancorn.com Dan-Corn giver dig: Sund Investering:

Læs mere

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA.

Leje eller køb kontakt salg HALLER PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA. HALLER Leje eller køb PRODUKTOVERSIGT KVALITETSHALLER TILPASSET DET NORDISKE KLIMA kim.jansdorf@halgruppen.dk 40 x 75 meter AFFUGTET LAGERHAL Totalleverandør af haller. Halgruppen er en totalleverandør

Læs mere

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN

Af Anita Vium - Direkte telefon: RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN i:\marts-2000\erhv-b--av.doc Af Anita Vium - Direkte telefon: 33 55 77 24 RESUMÈ KVALITETEN AF FØDEVAREEKSPORTEN Sammenlignet med andre danske eksportindustrier har fødevareindustrien en forholdsvis lille

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

TermaTech brændeovne

TermaTech brændeovne TermaTech brændeovne TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk design.

Læs mere

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40

Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Malkekarruseller AutoRotor Magnum 40 Den afrundede løsning, der giver større effektivitet og komfort 2 AutoRotor Magnum 40 - giver toppræstationer uden stress AutoRotor Magnum 40 er vort topprodukt: I

Læs mere

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore

Partikel. Alt i filtre. Luft Olie Brændstof Hydraulik. Specialister. Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Alt i filtre Partikel Lastvogne Busser Industri Entreprenør Landbrug Marine & Offshore Luft Olie Brændstof Hydraulik! Specialister i de rigtige dele Busser Lastbiler Filtrering Alt i reservedele og tilbehør

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

INGEN MØRKE STREGER: INGEN GRÆNSER

INGEN MØRKE STREGER: INGEN GRÆNSER INGEN MØRKE STREGER: INGEN GRÆNSER CC0949 in TM INGEN MØRKE STREGER: INGEN GRÆNSER ColorCore by Formica Group tilbyder en ny dimension inden for dekorative overfl ader. Dens ensartede farve på den dekorative

Læs mere

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer

systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer systemet Et krydsbundet krympemuffesystem til præisolerede rørsystemer det sikreste krympemuffesystem til præisolerede rør Samme muffeteknik til alle samlinger Krympestyrken i den krydsbundne polyethylen

Læs mere

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE

LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE LARKO MAGNET PRODUKTKATALOG - GUMMIMAGNETER MAGNITIZING YOUR FUTURE INDHOLD INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen Virksomhedsprofil Runde gummimagneter Rektangulære gummimagneter Gummimagneter med klæb Gummimagneter

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

Det handler om rør. Det handler helt enkelt om rør, der holder sammen på din hverdag.

Det handler om rør. Det handler helt enkelt om rør, der holder sammen på din hverdag. Det handler om rør. Lige, smalle, bukkede, profilerede, bearbejdede, kundeudviklede, tilpassede, hurtige, omkostningseffektive, holdbare, pålidelige og leverede. Det handler helt enkelt om rør, der holder

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter.

ParkerStore. Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. ParkerStore Butikken med Parker komponenter og løsninger indenfor hydraulik, pneumatik, filtrering og andre relaterede produkter. Din ParkerStore For kunder indenfor vedligeholdelse, reparation og service

Læs mere

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER

GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER NYHED GIV DIN HEST DET VELVÆRE, DEN FORTJENER SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET TIL PRISER, HVOR ALLE KAN VÆRE MED SOLAMAGIC 2 SUPER-EFFEKTIVE VARMELØSNINGER TIL STALDMILJØET SUPER-EFFEKTIVE

Læs mere

we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme

we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme we make ideas come to life BYGNINGSDESIGN Perforerede, funktionelle og dekorative solskærme Beskyttelse og forskønnelse af bygninger gennem solafskærmning i perforeret metal FORDELE VED SOLAFSKÆRMNING

Læs mere

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect

Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Instruktion for test af de nye operationsafdækninger Foliodrape Protect Plus og Foliodrape Protect Bedre er mere end godt. Den perfekte kombination til større økonomisk effektivitet og bedre kvalitet.

Læs mere

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life.

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life. 2012- The New Stille Perfection Commitment Surgical Perfection. For Life. Stilles kundeløfte 2012 En passion for præcision og perfektion Stilles kirurgiske instrumenter anses af mange som verdens bedste.

Læs mere

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet:

Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen. Markedsblik - Eksportmarkederne jan-nov. Udskrevet: Danmarks udenrigshandel Fødevareklyngen Markedsblik - Eksportmarkederne 2013-2014 Udskrevet: 2015.02.16 Fødevareklyngen 2013 2014 2013 2014 Samlet eksport 144.523 139.955 Fødevarer 7.564.247 7.741.997

Læs mere

Bestemmelse af dimensioner for armerede elementer af autoklaveret letbeton uden tilslag og letklinkerbeton med porøse tilslag

Bestemmelse af dimensioner for armerede elementer af autoklaveret letbeton uden tilslag og letklinkerbeton med porøse tilslag Dansk standard DS/EN 991 2. udgave 2004-04-27 Bestemmelse af dimensioner for armerede elementer af autoklaveret letbeton uden tilslag og letklinkerbeton med porøse tilslag Determination of the dimensions

Læs mere

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI

DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI DET ER NEMT AT BOOSTE DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI Vælg din foretrukne EasyGo-pakke nu www.easyfairs.com/easygo By EASYFAIRS BOOST DIN RÆKKEVIDDE, EKSPONERING OG ROI EasyGo erstatter Online365 og

Læs mere

Montageoversigt dørlukkere

Montageoversigt dørlukkere Montageoversigt dørlukkere Dørlukker med glideskinne Dørlukker med arm Side Indhold 4-6 TS 1500 Montage hængselside / dørblad Montage modsat hængselside / karm Montage modsat hængselside / dørblad / parallelarm

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Up-market-produkter kræver produktudvikling

Up-market-produkter kræver produktudvikling Allan Sørensen, chefanalytiker als@di.dk, 2990 6323 JANUAR 2017 Up-market-produkter kræver produktudvikling Fire ud af ti eksportkroner kommer fra up-market-produkter, som kan oppebære højere priser end

Læs mere

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm.

Kabelbakkerne leveres i længder af 3 m. Bredden varierer fra 25 mm til 600 mm og højden fra 25 mm til 125 mm. K A B E L H Y G I E J N E K A B E L F Ø R I N G S S Y S T E M E R KABELFØRINGSSYSTEMET SILTEC kabelføringssystem er udviklet med henblik på optimal funktion og med vægt på enkelthed og tilgængelighed af

Læs mere

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD

Optimering. Easyfood har tidligere slidt kuglelejer op på tre måneder. Hybridlejer har foreløbig kørt i to år. GENNEM VEDLIGEHOLD OK TOBER 2014 - NR. 5 DEN DANSKE VEDLIGEHOLDSFORENING Optimering O F F IC IE LT FA G M AG A S FOR D E IN N DA N V E D L IG SKE EHOLD SFORE N IN G GENNEM VEDLIGEHOLD FA G M A G A S I N F O R D R I F T,

Læs mere

NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION

NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION NÆSTE GENERATION AF BUNDPLADER: XSBASE PLADE, XSMD OG XTRUSION SALGSBROCHURE METER VERSION TAGSYSTEMER VORES TAGBUNDPLADER Med vores modulære systemer er det let at montere faldsikring på de fleste tage

Læs mere

Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning

Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning C O N S T R U C T I O N 210.08 Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsudligning C O N S T R Fibertex AM-2 asfaltdug for spændingsabsorbering For at undgå reflekterende revner i det nye asfaltslidlag For

Læs mere

Online-datablad TDC-B200 TDC GATEWAY-SYSTEMER

Online-datablad TDC-B200 TDC GATEWAY-SYSTEMER Online-datablad TDC-B200 TDC A B C D E F Bestillingsoplysninger Beskrivelse Gateway en forener sensorer, maskiner og IIoT-platforme til samling og forbehandling af lokale sensorog procesdata. Netværksdækning

Læs mere

Temadag om outsourcing

Temadag om outsourcing Temadag om outsourcing Outsourcing - brug af underleverandører Min baggrund for at tale om emnet er: Inspektion af udstyr fra leverandører som både har outsourcet produktioner og bruger underleverandører.

Læs mere