Årgang 2 nr 2 juni anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE. Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årgang 2 nr 2 juni 2015. anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE. Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL"

Transkript

1 Årgang 2 nr 2 juni 2015 anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL

2 Årgang 2 nr 2 juni 2015 Udgiver: Kolofon: UngNorddjurs Åboulevarden Grenaa Tlf.: Redaktører: Mads Nielsen og Leif Andersen FYLDER DU SNART 16? Og vil du køre knallert eller traktor? Redaktionen kan kontaktes på via mail på: eller på telefon: INDHOLD anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL Knallert- og traktorkørekort... 3 Berlin tur retur... 4 Summercamp... 5 Sommerskole... 6 Turbomodul år i arresten Sådan gik det til track five Klubbernes sommerprogram Lay-out: Tryk: Oplag: Leif Andersen Lasertryk 2000 stk. Distribution: Bladet udkommer 4 gange årligt og omdeles på alle folkeskoler, friskoler og ungdomsuddannelser i Norddjurs Kommune. Deadlines i 2015: Indlevering af materiale Udkommer PM nr februar uge 9 PM nr maj uge 22 PM nr september uge 39 PM nr november uge 48 Fylder du 16 år i løbet af det næste halve års tid, og vil du gerne have kørekort til enten knallert eller traktor, kan du tilmelde dig holdene på NU!!! Når du tilmelder dig kommer du i første omgang på en venteliste. Hver gang vi har 12 deltagere på ventelisten starter vi et nyt hold op. Ca. 14 dage før dit hold starter, modtager du et brev fra UngNorddjurs om hvor og hvornår du skal møde op. Vi bestræber os på, at alle får deres kørekort når de fylder 16 år, derfor vil du komme på det hold, der passer bedst i forhold til din fødselsdag. Samtidig med at du tilmelder dig, vil du automatisk blive tilmeldt færdselsrelateret 1. hjælp, der er en obligatorisk del af færdselsundervisningen. Det koster kr. 280,- og skal betales inden undervisningen starter. Det kan det være nødvendigt at tilbyde dig undervisning et andet sted i kommunen, hvis vi ikke har nok deltagere i dit område. Dette sker for at så mange som muligt kan få deres kørekort til deres 16 års fødselsdag. Du er velkommen til at takke nej til dette tilbud, og vente på at der kommer flere deltagere i dit område. Sådan Tilmelder du dig: Du går ind på hjemmesiden Klik på hold tilmelding, husk at oprette profil eller log ind med denne Klik på knallert og traktor ikon Vælg knallertvente- eller traktorvente-hold i det område, hvor du gerne vil gå til undervisning. Når du har tilmeldt dig knallert eller traktor ventehold, har du samtidigt tilmeldt dig færdselsrelateret 1. hjælp til knallert eller traktor, det koster kr. 280,- Knallerkørekort 16 timers teori samt 14 timers praktisk kørsel. Begge dele afsluttes med prøve. Du skal have et færdselsrelateret 1. hjælpsbevis inden opstart, hvorfor vi indkalder dig til dette efter tilmelding. Prisen er kr. 440,- for knallertprøven og kr. 280,- for 1. hjælp, samlet kr. 720,- Traktorkørekort 30. timers teori samt 4 timers praktisk kørsel. Begge dele afsluttes med prøve. Du skal have et færdselsrelateret 1. hjælpsbevis inden opstart, hvorfor vi indkalder dig til dette efter tilmelding. Prisen er kr. 1500,- for undervisningen samt prøver. Lægeerklæring skal du selv betale for og her er det lægen, der bestemmer prisen. 2 3

3 BERLIN SUMMER CAMP Der er stadig pladser - hvis du er hurtig TUR-RETUR Af: Heidi T. Bøndergaard, Fem dage fulde af oplevelser og fart over feltet sådan har programmet set ud for de ti unge fra Grenaa, som har valgt at bruge Kristi Himmelfartsferien syd for grænsen, nærmere bestemt i den tyske hovedstad, Berlin. Onsdag aften kører to busser af sted fra Grenaa med en folk unge i alderen 13 til 15 år, som har sagt: Jaaa, wir fahren nach Berlin. Stemningen undervejs på køreturen er super god, og der bliver snakket, quizzet og sovet på skift. Tidligt torsdag morgen rammer vi campingpladsen, som ligger i et naturskønt område uden for Berlin, hvor vi slår telte op og får fælles morgenmad, inden kursen sættes mod centrum. I nogle timer står den på sightseeing til fods rundt til byens seværdigheder og mindesmærker, bl.a. Reichstag, Brandenburger Tor, Fernsehturm og Berliner Dom. Om aftenen tager vi U-bahn tilbage til campingpladsen og spiser på en italiensk restaurant. Inden sengetid er de seje drenge en tur i badesøen, mens resten kigger på. Fredag starter ved Ostbahnhof med en gåtur langs Berlin-muren, og senere ser vi Checkpoint Charlie, en grænseovergang mellem Østog Vestberlin under den kolde krig. Vi følges ad til Kurfürstendamm, hvor særligt pigerne får udlevet sit enorme shoppegen. Efter mere fritid på Alexander Platz tager vi hjem til området nær campingpladsen, og denne aften er der kinesisk på menuen. Om lørdagen er vi først inde i centrum for at opleve Holocaust mindesmærket for myrdede jøder. Efter frokost står dagen i fodboldens tegn, for vi tager på Olympia Stadion og ser Hertha Berlin mod Frankfurt. Stemningen på stadion er i top, og det er en stor oplevelse at se kampen, som ender 0-0. Sidste fælles aftensmad nydes nær Alexander Platz, og derefter tager vi trætte tilbage til campingpladsen. Søndag formiddag hedder det afrejse mod Danmark, og på hjemvejen hyggesnakker vi og hører lækker musik. Alle giver udtryk for, at de har hygget sig sammen i Berlin. Tusind tak for en fantastisk tur!! Igen i år afvikler UngNorddjurs og Syddjurs Ungdomsskole SummerCamp for 140 unge på Sølystgård Camping ved Fuglsø på Mols. Som noget nyt er Ung- Herning nu også kommet med i samarbejdet. På lejren er der masser af aktiviteter man kan deltage i. Kajak, kano, ture på bananen efter speedbåd, dykning, badning, bål med indlagt musik, sang og snobrød, fodbold, body bowling, super sumo, beach volley, fiskeri, cykel-slangebold, tennis/soft-tennis, strand-tennis, hockey, gøgl, natløb, teater-sport, banko, crocket, vikinge-spil, ture i busserne, hoppepude, er blot nogle af dem. Det hele afhænger selvfølgelig lidt af vejret, men vi satser på tørt og solrigt vejr. Alle aktiviteterne vil ske under kyndig vejledning af erfarne instruktører, og under alle aktiviteter til vands (undtagen badning og dykning!) kræves brug af redningsvest/svømmevest, som findes på lejren. Har du selv en vest, så medbring den gerne. Der vil også være mulighed for at låne våddragter på lejren. Man sover i telte, som man selv medbringer, eller deler med andre. Man finder selv ud af hvem man vil dele telt med. Du skal selv medbringe din egen tallerken, bestik, krus og viskestykker, da man selv vasker sine egne ting op. Alle disse herlige oplevelser kan du blive en del af, ved at tilmelde dig turen og indbetale kr. 700,- i din ungdomsskole. Det er næsten for godt til at være sandt, men for dette beløb får du overnatning, kost, oplevelser, nye venner og masser af udfordringer i 5 dage. Du skal medbringe: en kæmpe madpakke til frokost mandag, telt (aftal evt. at dele med venner), luftmadras/ligge-underlag, sovepose, badetøj, håndklæde(r), tandbørste, solcreme, praktisk tøj til friluftsbrug, varm trøje, regntøj, tallerken, bestik, krus og viskestykker samt andet personligt outfit til 5 dage. På lejren benyttes campingpladsens brusefaciliteter. Til dette formål skal der købes et plastickort på campingpladsen. (Pris kr. 100,- Heraf er kr. 50,- depositum, der betales tilbage når kortet afleveres.) Lejren afvikles fra: Mandag d. 29. juni til fredag d. 3. juli Der er stadige ledige pladser, hvis man er hurtig!!! Tilmelding sker på: 4 5

4 SOMMERSKOLE FOR ALLE MELLEM 10 OG 14 ÅR Fra mandag d. 3. til fredag d. 7. august PRIS kr. 456,- Praktisk info Man tilmelder sig til EN af de 3 linjer, som man følger hele ugen. Aktiviteterne er fra kl. 9:00-16:00 alle dagene (På friluftliv vil der være overnatning fra torsdag til fredag) Husk madpakke til frokost alle dage Mere detaljeret info fås ved tilmelding Der dækker 5 dage med aktiviteter + medlemskab af en juniorklub i resten af august måned. Hvis du allerede er medlem af en juniorklub, er aktiviteterne GRATIS Musik Har du lyst til at blive DJ på rekordtid? Eller har du måske en drøm om at blive sej til at spille guitar, trommer og bas? I uge 32 får du mulighed for, at tilmelde dig UngNorddjurs sommerskole indenfor musik. Du vil den ene halvdel af ugen arbejde med DJ- skills og lære det basale indenfor DJ-ing. Desuden skal du prøve at afspille fra et fedt og stort anlæg og samtidig prøve at snakke i mikrofon. Den anden halvdel af ugen står på sammenspil, hvor der arbejdes med et selvvalgt nummer, som vi i fællesskab skal genskabe. Dermed er dette en unik chance for at afprøve dine talenter inden for DJ, trommer, bas, guitar, keyboard eller sang, og måske finde ud af om der gemmer sig en kommende verdensstjerne i dig. Sted: UngNorddjurs, Åboulevarden 64, 8500 Grenå Tid: Max antal deltagere: 15. Kontakt: Spørgsmål omkring musik sommerskolen til Kristian Thomsen: Friluftliv Er du vild med gummistøver og Er du vild med gummistøver og udeliv og kunne du godt tænke dig at udfordre friluftslivets mange muligheder? Så er der et tilbud til dig her. Vi giver dig mulighed for at prøve afprøve en bred vifte aktiviteter inden for friluftslivet. Hensigten med dagene er, at vi alle får nogle fantastiske oplevelser i naturen. Vi lærer noget om friluftsliv - og får nogle færdigheder inden for området. Det hele kommer til at foregå i et rask trav, så spænd hjelmen og tilmeld dig. Der bliver lavet en pakkeliste til alle, som deltager på friluftliv sommerskolen. Den vil blive sendt til deltagerne, når man har tilmeldt sig. Plan for ugen: 3. august: Skov- legepladsen ved Fladbro. Vi mødes i Grenå foran ungdomsklubben Åboule- varden 64 kl august: Kano sejlads på Silkeborg Søerne. (Padler til brillerne, hvor vi spiser frokost). Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen. Kl august: Prøv at ro i kajak. Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen kl og 7. august: Lejrtur med overnatning i Shelter. Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen den Overnatningsdøgnet august slutter klokken Vi ankommer i Grenå imellem På Åboulevarden 64. Tid: Mandag - onsdag satser på at være tilbage på alle senest klokken Øvrige dage - se ovenstående. Max antal deltager: 15. Kontakt: spørgsmål for friluftliv sommerskolen til Steen Jensen: Rollespil Vær hilset du tapre Rollespiller. Tradition tro, så holder vi rollespil sommerskole i sommerferien. Her vil i have mulighed for at bevæge jer ind i det forunderlige og magiske univers af elver, orker, mennesker og meget mere. Til jer der ikke har prøvet det før, er dette en skole/workshop, hvor man kommer rundt om de forskellige elementer i liverollespil. Der er 4 forskellige workshops man skifter i mellem. Alt det man har lærer i de forskellige workshops, kommer så til udtryk om fredagen, hvor vi slår det hele sammen, og laver et stort rollespil, og inviter nogle af de lokale rollespillere med. Husk madpakke mandag til torsdag. Fredag vil vi lave noget i forbindelse med rollespil. Workshops Karakterdannelse: Her vil i blive vejledt i, hvordan man laver og spiller den karakter man ønsker at lave. Der vil være forskellige teater øvelser. Kamptræning: Her vil der øvelser i, hvordan man kæmper som enkeltmand og som en enhed. Der vil bliver flettet forskellige lege ind i som fokuser på våbenbrug og samarbejde. Våbenfremstilling: Her vil man lærer at lave rollespils- våben med liggeunderlag, gaffatape og elektrikerrør. Mulighederne for våben er sværd, økse, dagger, kasteknive/cirkel og stridskølle. Kostumefremstilling: Her er der mulighed for at lave simplet tøj. Dette kan være en kofte, nederdel, ridderslag eller en kappe. Sted: Enggården, Lergravsvej 1, 8500 Grenå Max antal deltager: 32. Tid: 9-16 Kontakt: For spørgsmål omkring rollespil sommerskolen til Morten Huber: 6 7

5 TURBOMODUL: AT VÆRE SJOV ER FAKTISK EN ALVORLIG SAG! Af: Nicklas Bøgelund Klubhuset (UngNorddjurs nye web-tv program red.) har været ude af huset, og har fået et eksklusivt interview med den danske comedy duo, der er ved at lave en sæson 2 som bliver sendt på tv2 Zulu i efteråret. Vi kom med om bag ved scenetæppet, og fik en lang snak med Charter og Lars - der udgør TurboModul - om hvad sæson to kommer til at indebære, og om hvordan rejsen fra YouTube til primetime på dansk tv s største comedy kanal har været. Det hele er næsten bygget op om folk vi enten kender eller har mødt sammen Starter Lars, den ene del af turbomodul med at svare da vi spørger om hvad deres inspirationskilder er. Det er virkelig vildt hvad en lille ting en person gør, kan blive til hvis man går til ekstremer. FAKTA OM: Klubhuset er et tvprogram på UngNorddjurs YouTube kanal. Du finder programmer playlisten med programmerne på: klubhuset.nuevent.dk Foreløbig har vi mest lavet interviews med forskellige spændende mænnesker. Men der er også Quizzer og reportager på vej. Vil du være med til at lave kommende programmer, så henvend dig til Leif Andersen i klubben i Ørum, eller på mail: Turbomodul startede for mange år siden med at lægge videoer på YouTube, blandt anden med den krejlede forhandler Tonni Bonde, eller den madglade Micki Lynge. I starten var det vildt når bare et par hundrede havde set vores videoer. Det har været en vild rejse derfra til nu at have sit program vist på TV2 Zulu engang om ugen, og så endda i primetime. En stor del af optagelser til den kommende sæson bliver optaget i Aarhus og omegn, hvor de også holder til. Vi spurgte ind til hvordan en normal optagedag er for Turbo- Modul. Ingen dage er normale, lød det korte svar, der dog hurtigt blev uddybet. I går stod vi og legede to computernørder der var eksperter i sikker E-handel, mens vi i dag har løbet rundt i en skov og legede Ninja er med superkræfter, og i morgen skal vi sikkert noget helt andet siger Charter der er ham der er mest foran kameraet, mens Lars udover at være med i et par sketchs, oftest står bag kameraet og instruerer, da han ser utrolig meget op til Charters comedy talent. Til sidst spurgte vi lidt ind til hvad der skulle ske i den nye sæson der udkommer til efteråret. De kunne ikke afsløre så meget, men Der vil være nogle gæster inde i den kommende sæson. For eksempel kan man glæde sig til at se Mick Øgendahl, Jonas Schmidt og Claes Quaade fra Sjit Happens i selskab med drengene fra TurboModul. Den endelige premieredato for TurboModuls anden sæson på TV2 Zulu er stadig ikke fastlagt, men det bliver sandsynligvis i løbet af efteråret. Til gengæld vil man i løbet af den nærmeste fremtid kunne se Klubhusets interview med TurboModul på UngNorddjurs YouTube kanal. 8 9

6 ET ÅR I ARRESTEN Men sikke et år!!! Sådan gik TRACK FIVE Af: Marie Udsen Thygesen For et år siden åbnede de første unge dørene op til et gammelt ungdomsfængsel, hvor alle vægge var hvide og intet var indrettet. Et år efter kan du næsten ikke finde en helt hvid væg og kun få rum er ikke indrettet. Der har været liv i huset næsten hver dag og sådan skal det gerne fortsætte! På et år er der nået meget nede i Arresten. I kælderen kan du nu finde et fuldt udstyret musik øvelokale, hvor du kan tage dit band med og skråle så meget du vil! Oppe på 2. etage kan du tage dit kamera med og skyde billeder i et studio. Og 3 rum længere henne kan du sidde i ro og male eller kreere. Alle disse rum er blevet indrettet af unge. Men det er ikke kun indretningen af Arresten, at de unge har lavet på et år. I løbet af året har der nemlig også været forskellige events. ART-weekends er blevet en tradition for Arresten, hvor kreative unge får lov til at male på alt og kun fantasien sætter grænser. Secondhand-Flea-Market er også blevet en tro tradition, som snart holder sit fjerde event. Der ud over har der været poetry slam, Taste of jam, Fifa aften, Er du skidt til SKAT aften og mange andre events. For tiden bliver der med sved på panden gjort klar til sommeren i Arresten ude i gården. Gårdarealet bliver bl.a. lavet af Grenaa Produktionsskole. Her bliver der lavet en udendørs scene, tagterrasse og meget andet! Man kunne få en lille forsmag af gården til Arrestens officielle åbningsdag d. 24. april, hvor der blev grillet pølser og danset til lækkert live musik. De unge ser frem til sommeren i Arresten, så følg med inde på Facebook for at se de kommende arrangementer. Se mere på facebook: https://www.facebook.com/arrestengrenaa Af: Mads Nielsen En meget kold og våd aften i slutningen af marts, lagde ramme om den femte udgave af Track på Åboulevarden i Grenå. Udenfor var det svært at finde forårshumøret og danseskoene frem på en aften hvor gummistøvler havde været mere passende. I stående kontrast til vejret udenfor var der virkelig tændt op for hyggen og den gode stemning inde i den store sal,hvor der endnu engang var blevet strikket et fornemt program sammen. Kunstnere som Kaka, Djames Braun, Coco Moon, DJ Kelde og Vild Smidt var sammen med en lang række andre artister med til at give varmen til det forventningsfulde publikum. Udover det musikalske program havde arrangørerne også planlagt en lang række aktiviteter og workshops lige fra lasergames, til undervisning i at lave elektronisk musik. Der var lykkedes for arrangørerne at få skabt et sammenhængende univers hvor børn og unge kunne få en kreativ og sjov lørdag på en mørk dag i Marts. På den store scene var der også heftig aktivitet og da eftermiddagens program sluttede var der allerede godt gang i dansegulvet og scenen var nu sat for de store navne på dette års Track five. Kaka åbnede ballet og trods en lidt fjern og rodet indsats lykkedes den for ham, at sparke gang i publikum og varmen fra de mange glade mennesker overstrømmede aftenenes regn og rusk. Lokale Coco Moon var næste aktør på scenen og det var svært for det modne band at holde liv i hjemmebanefordelen. Det var 2 gang at Coco Moon optrådte på track og meget tyder på at bandet er vokset fra opgaven. Coco Moon leverede en flot koncert, men musikken ramte slet ikke ind i målgruppen hvilket var ærgerligt da der egentlig var lagt op til en omgang lokalpatroisme. Coco Moon leverede en flot kamp men skød forbi mål på eget græs i Grenå. Det helt store navn på dette års Track var uden tvivl Djames Braun der for alvor blæste gang i publikum igen. Med kæmpe hits som kom og gi mig alle dine penge, Inficeret Og Fugle blev salen varmet op til kogepunktet og de 2 medlemmer af Djames Braun leverede en professionel og festlig optræden der tydeligøre, hvorfor de er blevet så populære i Aftenen blev lukket ned af Trioen Vild Smith der ligesom Djames Braun har haft et fornemt Med en masse attitude fik de lukket en flot udgave af Track På: klubhuset.nuevent.dk er det muligt at se interviews med artisterne som optrådte til Track (Dog ikke Kaka, der skulle hurtigt videre, og derfor ikke havde tid til at tale med os.) 10 11

7 Ungdomsklubbernes SOMMER KALENDER Juni M 1 23 T 2 O 3 Åbent i Allingåbro, Ørum og Grenaa T 4 F 5 Grundlovsdag L 6 S 7 M 8 24 T 9 O 10 Åbent i Ørum ungdomsklub T 11 F 12 Åbent i Allingåbro og Grenaa L 13 S 14 M T 16 O 17 Åbent i Ørum T 18 Åbent i Allingåbro F 19 Åbent i Grenaa L 20 S 21 Længste dag M T 23 O 24 Åbent i Allingåbro, Ørum og Grenaa T 25 F 26 L 27 S 28 M 29 Summer Camp 27 T 30 Summer Camp Juli O 1 Summer Camp T 2 Summer Camp F 3 Summer Camp L 4 S 5 M 6 28 T 7 O 8 T 9 F 10 L 11 S 12 M T 14 O 15 T 16 F 17 L 18 S 19 M T 21 O 22 T 23 F 24 L 25 S 26 M T 28 O 29 T 30 F 31 SOMMERFERIE August L 1 S 2 M 3 32 T 4 O 5 Åbent i Ørum og Grenaa klubber T 6 F 7 L 8 S 9 M T 11 O 12 Åbent i Ørum ungdomsklub T 13 F 14 Åbent i Grenaa ungdomsklub L 15 S 16 M T 18 O 19 Åbent i Ørum og Grenaa klubber T 20 F 21 L 22 S 23 M T 25 O 26 Åbent i Ørum ungdomsklub T 27 F 28 Åbent i Grenaa ungdomsklub L 29 S 30 M SOMMERFERIE Ud over de planlagte klub-aftner, kan der også opstå spontane arrangementer i løbet af sommeren. Så hold øje med nyhederne på de enkelte klubbers facebook sider.

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad.

Indhold. Siden sidst. Mal med sæbebobler. Sømændene i Vordingborg. Vandkamp. Besøg hos Thea. Fisketur. Herlufmagle friluftsbad. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 1. jul Mal med sæbebobler

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter.

Her i Sokkehuset er vi i fuld gang med planlægning af sommerens aktiviteter. Kære Familier. Så er der igen nyhedsbrev, sikke tiden dog flyver af sted. Vi er allerede ved at tage hul på sommeren, selvom det er ruskende koldt og regnfuldt udenfor. Her i Sokkehuset er vi i fuld gang

Læs mere

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00

Vores Åbningstider. 5. kl: 6. kl: 7. kl: Ungdomsklub: Handicapklub. Mandag 12.00-17.00 12.00-17.00 12.00-17.00 Lukket 12.00-17.00 * Udover de 653 kr. om mdr. indbetales der hver mdr. 100 kr. for klubben daglige madordning, der serveres kl. 14.00. Dette beløbe indsættes på følgende konto: Reg. nr. 2267 Konto: 4379299747 Vores Åbningstider

Læs mere

Årgang 2 nr 1 Februar 2015

Årgang 2 nr 1 Februar 2015 Årgang 2 nr 1 Februar 2015 P R I S : KR.: 700,- 29. juni - 3. juli 2015 TILMELD DIG STRAKS I DIN KLUB Pladserne plejer at blive revet væk!!! Velkommen Kolofon: Kære læser velkommen til det nye nummer af

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014

Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Bakkelandets Friskoles sommerskole d. 30. juni til d. 4. juli 2014 Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Mest for seje børn Cirkus Model for en dag Rolllespil Restaurant Komediehuset Mavedans Bageri for

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter

SJOV SOMMEREN. for børn. og unge. Sommer HELE. aktiviteter SJOV HELE SOMMEREN Sommer 09 Sommer 2009 SJOV HELE SOMMEREN God sommer og rigtig god fornøjelse Sommerferie 2009 Er du klar til at blive udfordret i din sommerferie? Faaborg-Midtfyn Kommune og en lang

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris

PARIS ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010. Til juli 2010 tager juniorklubben til byernes by, Paris ADRESSER TLF.NR. PRAKTISKE OPLYSNINGER UGE 29 - TUR TIL PARIS - ÅR 2010 Velkommen til Feriesjov I år tilbyder HalsnÊs Juniorklub Feriesjov for 3.-7. klasse. Der vil være åbent i ugerne 27-31 fra kl. 8-16,

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse

FM i fodbold 2013. VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september. Indbydelse FM i fodbold 2013 VELKOMMEN TIL Horsens den 13. 15. september Indbydelse Forbundsmesterskaber i Fodbold. Horsens KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige dage med fodbold,

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Årgang 2 nr 1 sæson 15/16. Tema nummer: SÆSONSTART I UNGNORDDJURS

Årgang 2 nr 1 sæson 15/16. Tema nummer: SÆSONSTART I UNGNORDDJURS Årgang 2 nr 1 sæson 15/16 Tema nummer: SÆSONSTART I UNGNORDDJURS VELKOMMEN Find en god stol, og sæt dig godt til rette. Smæk benene op, sørg for at du er helt afslappet. Det er vigtigt, at din hvilepuls

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben

Juniorklubben i Hvalsø For 6 til 8 klasse. http://www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubben Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 1: Februar - Marts 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård

Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Nyhedsbrev Januar - februar 2009 Ungdomsklubben Langeskov - Strandgård Mandag den 5. Tirsdag den 6. Onsdag den 7. Torsdag den 8. Strandgård 7. klasse aften, kun adgang for 7. klasser Film hygge, svømning

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

skanderborg-ungdomsskole.dk

skanderborg-ungdomsskole.dk SKOLEPAKKER skanderborg-ungdomsskole.dk Forord Ungdomsskolen har med skolepakkerne sammensat en række aktive tilbud til skolerne i Skanderborg Kommune. Alle skolepakker gælder for 7.-9. klasse med undtagelse

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Jan Feb Mars 2013 Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Juniorklubben Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 www.lejreungdomsskole.dk/juniorklubber Bankoverførsel: Danske Bank - reg. nr.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst

Tur til Hesteskoen. www.mellervangskolen.dk. Nyhedsbrev November. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst Tur til Hesteskoen Nyhedsbrev November Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William

Dagsorden. Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Dagsorden Udrejsen Lejr i Ford William Hike Vandaktivitet Forældreudflugt Inverness og Ford William Bonaly Outdoorcenter Udflugt Edinbourgh Tuck Shop Forth Lodge Hjemrejsen Ryge og Alkohol regler Lommepenge/lejrbank

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Efterårsferie tilmelding

Efterårsferie tilmelding Efterårsferie tilmelding Selvom vi næsten lige er startet på et nyt skoleår nærmer efterårsferien sig så småt. Få at kunne planlægge vores personaletimer har vi derfor brug for at vide hvem af jeres børn

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009

KM i fodbold 2009. VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august. Indbydelse marts 2009 KM i fodbold 2009 VELKOMMEN TIL Roskilde den 28. 30. august Indbydelse marts 2009 KFUM Mesterskaber i Fodbold. Roskilde KFUM har i år fornøjelsen at invitere ungdomsspillere til tre festlige sommerdage

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest

5 Ungeweekend UNGEUDVALGET. Ungeweekend. Dronningens Ferieby PRÆSENTERER maj Sammen har vi det sjovest UNGEUDVALGET 5 Ungeweekend PRÆSENTERER Dronningens Ferieby Ungeweekend 12.-14. maj 2017 Sammen har vi det sjovest Ungeweekend Velkommen til Ungeweekend! Vi har i år fokus på det gode fællesskab og samværet

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod!

Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! Februar 2016 Skakten fritids og Ungdomsklub Velkommen til 3. klasserne! Mandag den 29. Februar starter de nyeste medlemmer af Skakten. Husk at tage godt imod! God vinterferie til alle og vi ses forhåbentlig

Læs mere

NETVÆRKS TILBUDET PULS1

NETVÆRKS TILBUDET PULS1 NETVÆRKS TILBUDET PULS1 Kære borger Pulsen er et fantastisk tilbud for dig som er udviklingshæmmet. Du bor på et bosted, hjemme eller i egen lejlighed under Københavns kommune. Pulsen er et netværkstilbud,

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Information til alle forældre

Information til alle forældre Information til alle forældre Lejrskole på Sletten De fælles lejrture til Sletten har eksisteret siden 1981. Hvert fjerde eller femte år drager skolen af sted til noget af Danmarks smukkeste natur ved

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket

September. ma ti on to fr lø sø. 1 Aften: Hjemmehygge. 8 Aften: Hjemmehygge. 15 Aften: Lukket. 22 Aften: Lukket Ventilen-nyt September ma ti on to fr lø sø 1 Hjemmehygge 2 3 4 5 Netcafé 6 Bowling (kl. 14-16.30) 7 Tøsetur Hallen kl.14-16 8 Hjemmehygge 9 10 11 12 Hjemmehygge 13 Tøsetur kl. 14-18 14 Hallen kl.14-16

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Junior Rulleski Camp 2012

Junior Rulleski Camp 2012 Junior Rulleski Camp 2012 Fredag den 17.august søndag den 19. august Junior Rulleski Camp skal på vandski med Nivå Vandski Klub. Kom med til Junior Rulleski Camp i Nivå i august og mød en masse unge skivenner

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse

SeptemberNyt. Planet Emily`s på Øse Nyhedsbrev nr. 2 S September 2015 35. årg SeptemberNyt UP-COMMING BANDS Planet Emily`s på Øse Forældredøgn Kunst i skov og tunnel Storm P Personlige insekter og postkort Efterskolernes dag Kalender for

Læs mere

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned.

Aktiviteter i juni måned Læs under årgangene, der er mange aktiviteter ud af huset i denne måned. Kære forældre Goddag og Farvel Juni måned er på en skole tiden for velkomst og afsked. Vi har lige budt de kommende 0. klasses børn velkommen ved Forårsprojektet i Mosen. Vi glæder os til at byde dem rigtigt

Læs mere

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008

GØR EN GOD SKOLE BEDRE. Aktivitetstilbud. arrangementer udskolingsafdelingen 2008 GØR EN GOD SKOLE BEDRE arrangementer udskolingsafdelingen 2008 Aktivitetstilbud Kære elever og forældre i 7. - 9. årgang Vi er ganske stolte over at kunne præsentere denne lille folder. Folderen viser

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv.

Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling Kære forældre i Lysegrøn, Vi er kommet godt fra start med Ugens fortælling om tirsdagen. Vi øver mundtlighed, layout, informationssøgning, retoriske virkemidler osv. Ugens fortælling er

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2015 2016 Rødovre Skole HENDRIKSHOLM SKOLE Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7., 8. og 9. kl., skal ifølge folkeskolereformen have et obligatorisk valgfag. Folkeskolerne

Læs mere