Årgang 2 nr 2 juni anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE. Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Årgang 2 nr 2 juni 2015. anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE. Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL"

Transkript

1 Årgang 2 nr 2 juni 2015 anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL

2 Årgang 2 nr 2 juni 2015 Udgiver: Kolofon: UngNorddjurs Åboulevarden Grenaa Tlf.: Redaktører: Mads Nielsen og Leif Andersen FYLDER DU SNART 16? Og vil du køre knallert eller traktor? Redaktionen kan kontaktes på via mail på: eller på telefon: INDHOLD anmeldelse: SÅDAN GIK TRACK FIVE Stort interview med: DRENGENE FRA TURBOMODUL Knallert- og traktorkørekort... 3 Berlin tur retur... 4 Summercamp... 5 Sommerskole... 6 Turbomodul år i arresten Sådan gik det til track five Klubbernes sommerprogram Lay-out: Tryk: Oplag: Leif Andersen Lasertryk 2000 stk. Distribution: Bladet udkommer 4 gange årligt og omdeles på alle folkeskoler, friskoler og ungdomsuddannelser i Norddjurs Kommune. Deadlines i 2015: Indlevering af materiale Udkommer PM nr februar uge 9 PM nr maj uge 22 PM nr september uge 39 PM nr november uge 48 Fylder du 16 år i løbet af det næste halve års tid, og vil du gerne have kørekort til enten knallert eller traktor, kan du tilmelde dig holdene på NU!!! Når du tilmelder dig kommer du i første omgang på en venteliste. Hver gang vi har 12 deltagere på ventelisten starter vi et nyt hold op. Ca. 14 dage før dit hold starter, modtager du et brev fra UngNorddjurs om hvor og hvornår du skal møde op. Vi bestræber os på, at alle får deres kørekort når de fylder 16 år, derfor vil du komme på det hold, der passer bedst i forhold til din fødselsdag. Samtidig med at du tilmelder dig, vil du automatisk blive tilmeldt færdselsrelateret 1. hjælp, der er en obligatorisk del af færdselsundervisningen. Det koster kr. 280,- og skal betales inden undervisningen starter. Det kan det være nødvendigt at tilbyde dig undervisning et andet sted i kommunen, hvis vi ikke har nok deltagere i dit område. Dette sker for at så mange som muligt kan få deres kørekort til deres 16 års fødselsdag. Du er velkommen til at takke nej til dette tilbud, og vente på at der kommer flere deltagere i dit område. Sådan Tilmelder du dig: Du går ind på hjemmesiden Klik på hold tilmelding, husk at oprette profil eller log ind med denne Klik på knallert og traktor ikon Vælg knallertvente- eller traktorvente-hold i det område, hvor du gerne vil gå til undervisning. Når du har tilmeldt dig knallert eller traktor ventehold, har du samtidigt tilmeldt dig færdselsrelateret 1. hjælp til knallert eller traktor, det koster kr. 280,- Knallerkørekort 16 timers teori samt 14 timers praktisk kørsel. Begge dele afsluttes med prøve. Du skal have et færdselsrelateret 1. hjælpsbevis inden opstart, hvorfor vi indkalder dig til dette efter tilmelding. Prisen er kr. 440,- for knallertprøven og kr. 280,- for 1. hjælp, samlet kr. 720,- Traktorkørekort 30. timers teori samt 4 timers praktisk kørsel. Begge dele afsluttes med prøve. Du skal have et færdselsrelateret 1. hjælpsbevis inden opstart, hvorfor vi indkalder dig til dette efter tilmelding. Prisen er kr. 1500,- for undervisningen samt prøver. Lægeerklæring skal du selv betale for og her er det lægen, der bestemmer prisen. 2 3

3 BERLIN SUMMER CAMP Der er stadig pladser - hvis du er hurtig TUR-RETUR Af: Heidi T. Bøndergaard, Fem dage fulde af oplevelser og fart over feltet sådan har programmet set ud for de ti unge fra Grenaa, som har valgt at bruge Kristi Himmelfartsferien syd for grænsen, nærmere bestemt i den tyske hovedstad, Berlin. Onsdag aften kører to busser af sted fra Grenaa med en folk unge i alderen 13 til 15 år, som har sagt: Jaaa, wir fahren nach Berlin. Stemningen undervejs på køreturen er super god, og der bliver snakket, quizzet og sovet på skift. Tidligt torsdag morgen rammer vi campingpladsen, som ligger i et naturskønt område uden for Berlin, hvor vi slår telte op og får fælles morgenmad, inden kursen sættes mod centrum. I nogle timer står den på sightseeing til fods rundt til byens seværdigheder og mindesmærker, bl.a. Reichstag, Brandenburger Tor, Fernsehturm og Berliner Dom. Om aftenen tager vi U-bahn tilbage til campingpladsen og spiser på en italiensk restaurant. Inden sengetid er de seje drenge en tur i badesøen, mens resten kigger på. Fredag starter ved Ostbahnhof med en gåtur langs Berlin-muren, og senere ser vi Checkpoint Charlie, en grænseovergang mellem Østog Vestberlin under den kolde krig. Vi følges ad til Kurfürstendamm, hvor særligt pigerne får udlevet sit enorme shoppegen. Efter mere fritid på Alexander Platz tager vi hjem til området nær campingpladsen, og denne aften er der kinesisk på menuen. Om lørdagen er vi først inde i centrum for at opleve Holocaust mindesmærket for myrdede jøder. Efter frokost står dagen i fodboldens tegn, for vi tager på Olympia Stadion og ser Hertha Berlin mod Frankfurt. Stemningen på stadion er i top, og det er en stor oplevelse at se kampen, som ender 0-0. Sidste fælles aftensmad nydes nær Alexander Platz, og derefter tager vi trætte tilbage til campingpladsen. Søndag formiddag hedder det afrejse mod Danmark, og på hjemvejen hyggesnakker vi og hører lækker musik. Alle giver udtryk for, at de har hygget sig sammen i Berlin. Tusind tak for en fantastisk tur!! Igen i år afvikler UngNorddjurs og Syddjurs Ungdomsskole SummerCamp for 140 unge på Sølystgård Camping ved Fuglsø på Mols. Som noget nyt er Ung- Herning nu også kommet med i samarbejdet. På lejren er der masser af aktiviteter man kan deltage i. Kajak, kano, ture på bananen efter speedbåd, dykning, badning, bål med indlagt musik, sang og snobrød, fodbold, body bowling, super sumo, beach volley, fiskeri, cykel-slangebold, tennis/soft-tennis, strand-tennis, hockey, gøgl, natløb, teater-sport, banko, crocket, vikinge-spil, ture i busserne, hoppepude, er blot nogle af dem. Det hele afhænger selvfølgelig lidt af vejret, men vi satser på tørt og solrigt vejr. Alle aktiviteterne vil ske under kyndig vejledning af erfarne instruktører, og under alle aktiviteter til vands (undtagen badning og dykning!) kræves brug af redningsvest/svømmevest, som findes på lejren. Har du selv en vest, så medbring den gerne. Der vil også være mulighed for at låne våddragter på lejren. Man sover i telte, som man selv medbringer, eller deler med andre. Man finder selv ud af hvem man vil dele telt med. Du skal selv medbringe din egen tallerken, bestik, krus og viskestykker, da man selv vasker sine egne ting op. Alle disse herlige oplevelser kan du blive en del af, ved at tilmelde dig turen og indbetale kr. 700,- i din ungdomsskole. Det er næsten for godt til at være sandt, men for dette beløb får du overnatning, kost, oplevelser, nye venner og masser af udfordringer i 5 dage. Du skal medbringe: en kæmpe madpakke til frokost mandag, telt (aftal evt. at dele med venner), luftmadras/ligge-underlag, sovepose, badetøj, håndklæde(r), tandbørste, solcreme, praktisk tøj til friluftsbrug, varm trøje, regntøj, tallerken, bestik, krus og viskestykker samt andet personligt outfit til 5 dage. På lejren benyttes campingpladsens brusefaciliteter. Til dette formål skal der købes et plastickort på campingpladsen. (Pris kr. 100,- Heraf er kr. 50,- depositum, der betales tilbage når kortet afleveres.) Lejren afvikles fra: Mandag d. 29. juni til fredag d. 3. juli Der er stadige ledige pladser, hvis man er hurtig!!! Tilmelding sker på: 4 5

4 SOMMERSKOLE FOR ALLE MELLEM 10 OG 14 ÅR Fra mandag d. 3. til fredag d. 7. august PRIS kr. 456,- Praktisk info Man tilmelder sig til EN af de 3 linjer, som man følger hele ugen. Aktiviteterne er fra kl. 9:00-16:00 alle dagene (På friluftliv vil der være overnatning fra torsdag til fredag) Husk madpakke til frokost alle dage Mere detaljeret info fås ved tilmelding Der dækker 5 dage med aktiviteter + medlemskab af en juniorklub i resten af august måned. Hvis du allerede er medlem af en juniorklub, er aktiviteterne GRATIS Musik Har du lyst til at blive DJ på rekordtid? Eller har du måske en drøm om at blive sej til at spille guitar, trommer og bas? I uge 32 får du mulighed for, at tilmelde dig UngNorddjurs sommerskole indenfor musik. Du vil den ene halvdel af ugen arbejde med DJ- skills og lære det basale indenfor DJ-ing. Desuden skal du prøve at afspille fra et fedt og stort anlæg og samtidig prøve at snakke i mikrofon. Den anden halvdel af ugen står på sammenspil, hvor der arbejdes med et selvvalgt nummer, som vi i fællesskab skal genskabe. Dermed er dette en unik chance for at afprøve dine talenter inden for DJ, trommer, bas, guitar, keyboard eller sang, og måske finde ud af om der gemmer sig en kommende verdensstjerne i dig. Sted: UngNorddjurs, Åboulevarden 64, 8500 Grenå Tid: Max antal deltagere: 15. Kontakt: Spørgsmål omkring musik sommerskolen til Kristian Thomsen: Friluftliv Er du vild med gummistøver og Er du vild med gummistøver og udeliv og kunne du godt tænke dig at udfordre friluftslivets mange muligheder? Så er der et tilbud til dig her. Vi giver dig mulighed for at prøve afprøve en bred vifte aktiviteter inden for friluftslivet. Hensigten med dagene er, at vi alle får nogle fantastiske oplevelser i naturen. Vi lærer noget om friluftsliv - og får nogle færdigheder inden for området. Det hele kommer til at foregå i et rask trav, så spænd hjelmen og tilmeld dig. Der bliver lavet en pakkeliste til alle, som deltager på friluftliv sommerskolen. Den vil blive sendt til deltagerne, når man har tilmeldt sig. Plan for ugen: 3. august: Skov- legepladsen ved Fladbro. Vi mødes i Grenå foran ungdomsklubben Åboule- varden 64 kl august: Kano sejlads på Silkeborg Søerne. (Padler til brillerne, hvor vi spiser frokost). Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen. Kl august: Prøv at ro i kajak. Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen kl og 7. august: Lejrtur med overnatning i Shelter. Vi mødes i Grenå på Gasværksvej ved bålpladsen den Overnatningsdøgnet august slutter klokken Vi ankommer i Grenå imellem På Åboulevarden 64. Tid: Mandag - onsdag satser på at være tilbage på alle senest klokken Øvrige dage - se ovenstående. Max antal deltager: 15. Kontakt: spørgsmål for friluftliv sommerskolen til Steen Jensen: Rollespil Vær hilset du tapre Rollespiller. Tradition tro, så holder vi rollespil sommerskole i sommerferien. Her vil i have mulighed for at bevæge jer ind i det forunderlige og magiske univers af elver, orker, mennesker og meget mere. Til jer der ikke har prøvet det før, er dette en skole/workshop, hvor man kommer rundt om de forskellige elementer i liverollespil. Der er 4 forskellige workshops man skifter i mellem. Alt det man har lærer i de forskellige workshops, kommer så til udtryk om fredagen, hvor vi slår det hele sammen, og laver et stort rollespil, og inviter nogle af de lokale rollespillere med. Husk madpakke mandag til torsdag. Fredag vil vi lave noget i forbindelse med rollespil. Workshops Karakterdannelse: Her vil i blive vejledt i, hvordan man laver og spiller den karakter man ønsker at lave. Der vil være forskellige teater øvelser. Kamptræning: Her vil der øvelser i, hvordan man kæmper som enkeltmand og som en enhed. Der vil bliver flettet forskellige lege ind i som fokuser på våbenbrug og samarbejde. Våbenfremstilling: Her vil man lærer at lave rollespils- våben med liggeunderlag, gaffatape og elektrikerrør. Mulighederne for våben er sværd, økse, dagger, kasteknive/cirkel og stridskølle. Kostumefremstilling: Her er der mulighed for at lave simplet tøj. Dette kan være en kofte, nederdel, ridderslag eller en kappe. Sted: Enggården, Lergravsvej 1, 8500 Grenå Max antal deltager: 32. Tid: 9-16 Kontakt: For spørgsmål omkring rollespil sommerskolen til Morten Huber: 6 7

5 TURBOMODUL: AT VÆRE SJOV ER FAKTISK EN ALVORLIG SAG! Af: Nicklas Bøgelund Klubhuset (UngNorddjurs nye web-tv program red.) har været ude af huset, og har fået et eksklusivt interview med den danske comedy duo, der er ved at lave en sæson 2 som bliver sendt på tv2 Zulu i efteråret. Vi kom med om bag ved scenetæppet, og fik en lang snak med Charter og Lars - der udgør TurboModul - om hvad sæson to kommer til at indebære, og om hvordan rejsen fra YouTube til primetime på dansk tv s største comedy kanal har været. Det hele er næsten bygget op om folk vi enten kender eller har mødt sammen Starter Lars, den ene del af turbomodul med at svare da vi spørger om hvad deres inspirationskilder er. Det er virkelig vildt hvad en lille ting en person gør, kan blive til hvis man går til ekstremer. FAKTA OM: Klubhuset er et tvprogram på UngNorddjurs YouTube kanal. Du finder programmer playlisten med programmerne på: klubhuset.nuevent.dk Foreløbig har vi mest lavet interviews med forskellige spændende mænnesker. Men der er også Quizzer og reportager på vej. Vil du være med til at lave kommende programmer, så henvend dig til Leif Andersen i klubben i Ørum, eller på mail: Turbomodul startede for mange år siden med at lægge videoer på YouTube, blandt anden med den krejlede forhandler Tonni Bonde, eller den madglade Micki Lynge. I starten var det vildt når bare et par hundrede havde set vores videoer. Det har været en vild rejse derfra til nu at have sit program vist på TV2 Zulu engang om ugen, og så endda i primetime. En stor del af optagelser til den kommende sæson bliver optaget i Aarhus og omegn, hvor de også holder til. Vi spurgte ind til hvordan en normal optagedag er for Turbo- Modul. Ingen dage er normale, lød det korte svar, der dog hurtigt blev uddybet. I går stod vi og legede to computernørder der var eksperter i sikker E-handel, mens vi i dag har løbet rundt i en skov og legede Ninja er med superkræfter, og i morgen skal vi sikkert noget helt andet siger Charter der er ham der er mest foran kameraet, mens Lars udover at være med i et par sketchs, oftest står bag kameraet og instruerer, da han ser utrolig meget op til Charters comedy talent. Til sidst spurgte vi lidt ind til hvad der skulle ske i den nye sæson der udkommer til efteråret. De kunne ikke afsløre så meget, men Der vil være nogle gæster inde i den kommende sæson. For eksempel kan man glæde sig til at se Mick Øgendahl, Jonas Schmidt og Claes Quaade fra Sjit Happens i selskab med drengene fra TurboModul. Den endelige premieredato for TurboModuls anden sæson på TV2 Zulu er stadig ikke fastlagt, men det bliver sandsynligvis i løbet af efteråret. Til gengæld vil man i løbet af den nærmeste fremtid kunne se Klubhusets interview med TurboModul på UngNorddjurs YouTube kanal. 8 9

6 ET ÅR I ARRESTEN Men sikke et år!!! Sådan gik TRACK FIVE Af: Marie Udsen Thygesen For et år siden åbnede de første unge dørene op til et gammelt ungdomsfængsel, hvor alle vægge var hvide og intet var indrettet. Et år efter kan du næsten ikke finde en helt hvid væg og kun få rum er ikke indrettet. Der har været liv i huset næsten hver dag og sådan skal det gerne fortsætte! På et år er der nået meget nede i Arresten. I kælderen kan du nu finde et fuldt udstyret musik øvelokale, hvor du kan tage dit band med og skråle så meget du vil! Oppe på 2. etage kan du tage dit kamera med og skyde billeder i et studio. Og 3 rum længere henne kan du sidde i ro og male eller kreere. Alle disse rum er blevet indrettet af unge. Men det er ikke kun indretningen af Arresten, at de unge har lavet på et år. I løbet af året har der nemlig også været forskellige events. ART-weekends er blevet en tradition for Arresten, hvor kreative unge får lov til at male på alt og kun fantasien sætter grænser. Secondhand-Flea-Market er også blevet en tro tradition, som snart holder sit fjerde event. Der ud over har der været poetry slam, Taste of jam, Fifa aften, Er du skidt til SKAT aften og mange andre events. For tiden bliver der med sved på panden gjort klar til sommeren i Arresten ude i gården. Gårdarealet bliver bl.a. lavet af Grenaa Produktionsskole. Her bliver der lavet en udendørs scene, tagterrasse og meget andet! Man kunne få en lille forsmag af gården til Arrestens officielle åbningsdag d. 24. april, hvor der blev grillet pølser og danset til lækkert live musik. De unge ser frem til sommeren i Arresten, så følg med inde på Facebook for at se de kommende arrangementer. Se mere på facebook: https://www.facebook.com/arrestengrenaa Af: Mads Nielsen En meget kold og våd aften i slutningen af marts, lagde ramme om den femte udgave af Track på Åboulevarden i Grenå. Udenfor var det svært at finde forårshumøret og danseskoene frem på en aften hvor gummistøvler havde været mere passende. I stående kontrast til vejret udenfor var der virkelig tændt op for hyggen og den gode stemning inde i den store sal,hvor der endnu engang var blevet strikket et fornemt program sammen. Kunstnere som Kaka, Djames Braun, Coco Moon, DJ Kelde og Vild Smidt var sammen med en lang række andre artister med til at give varmen til det forventningsfulde publikum. Udover det musikalske program havde arrangørerne også planlagt en lang række aktiviteter og workshops lige fra lasergames, til undervisning i at lave elektronisk musik. Der var lykkedes for arrangørerne at få skabt et sammenhængende univers hvor børn og unge kunne få en kreativ og sjov lørdag på en mørk dag i Marts. På den store scene var der også heftig aktivitet og da eftermiddagens program sluttede var der allerede godt gang i dansegulvet og scenen var nu sat for de store navne på dette års Track five. Kaka åbnede ballet og trods en lidt fjern og rodet indsats lykkedes den for ham, at sparke gang i publikum og varmen fra de mange glade mennesker overstrømmede aftenenes regn og rusk. Lokale Coco Moon var næste aktør på scenen og det var svært for det modne band at holde liv i hjemmebanefordelen. Det var 2 gang at Coco Moon optrådte på track og meget tyder på at bandet er vokset fra opgaven. Coco Moon leverede en flot koncert, men musikken ramte slet ikke ind i målgruppen hvilket var ærgerligt da der egentlig var lagt op til en omgang lokalpatroisme. Coco Moon leverede en flot kamp men skød forbi mål på eget græs i Grenå. Det helt store navn på dette års Track var uden tvivl Djames Braun der for alvor blæste gang i publikum igen. Med kæmpe hits som kom og gi mig alle dine penge, Inficeret Og Fugle blev salen varmet op til kogepunktet og de 2 medlemmer af Djames Braun leverede en professionel og festlig optræden der tydeligøre, hvorfor de er blevet så populære i Aftenen blev lukket ned af Trioen Vild Smith der ligesom Djames Braun har haft et fornemt Med en masse attitude fik de lukket en flot udgave af Track På: klubhuset.nuevent.dk er det muligt at se interviews med artisterne som optrådte til Track (Dog ikke Kaka, der skulle hurtigt videre, og derfor ikke havde tid til at tale med os.) 10 11

7 Ungdomsklubbernes SOMMER KALENDER Juni M 1 23 T 2 O 3 Åbent i Allingåbro, Ørum og Grenaa T 4 F 5 Grundlovsdag L 6 S 7 M 8 24 T 9 O 10 Åbent i Ørum ungdomsklub T 11 F 12 Åbent i Allingåbro og Grenaa L 13 S 14 M T 16 O 17 Åbent i Ørum T 18 Åbent i Allingåbro F 19 Åbent i Grenaa L 20 S 21 Længste dag M T 23 O 24 Åbent i Allingåbro, Ørum og Grenaa T 25 F 26 L 27 S 28 M 29 Summer Camp 27 T 30 Summer Camp Juli O 1 Summer Camp T 2 Summer Camp F 3 Summer Camp L 4 S 5 M 6 28 T 7 O 8 T 9 F 10 L 11 S 12 M T 14 O 15 T 16 F 17 L 18 S 19 M T 21 O 22 T 23 F 24 L 25 S 26 M T 28 O 29 T 30 F 31 SOMMERFERIE August L 1 S 2 M 3 32 T 4 O 5 Åbent i Ørum og Grenaa klubber T 6 F 7 L 8 S 9 M T 11 O 12 Åbent i Ørum ungdomsklub T 13 F 14 Åbent i Grenaa ungdomsklub L 15 S 16 M T 18 O 19 Åbent i Ørum og Grenaa klubber T 20 F 21 L 22 S 23 M T 25 O 26 Åbent i Ørum ungdomsklub T 27 F 28 Åbent i Grenaa ungdomsklub L 29 S 30 M SOMMERFERIE Ud over de planlagte klub-aftner, kan der også opstå spontane arrangementer i løbet af sommeren. Så hold øje med nyhederne på de enkelte klubbers facebook sider.

Nyhedsbrev for juni 15

Nyhedsbrev for juni 15 Nyhedsbrev for juni 15 Kære børn og forældre Så er maj ved at være gået og der er kun 1 måned til at børnene får sommerferie. Derfor er der i dette brev flere tilmeldinger og andre oplysninger, som I skal

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Årgang 2 nr 1 Februar 2015

Årgang 2 nr 1 Februar 2015 Årgang 2 nr 1 Februar 2015 P R I S : KR.: 700,- 29. juni - 3. juli 2015 TILMELD DIG STRAKS I DIN KLUB Pladserne plejer at blive revet væk!!! Velkommen Kolofon: Kære læser velkommen til det nye nummer af

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge

Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Camp Fredensborg En vild weekend sammen med nordiske unge Velkommen til Camp Fredensborg Tak for den interesse I allerede har vist for Camp Fredensborg. Her kommer den endelige invitation til de unge deltagere.

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011

Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Invitation til DUSK-netsamling i Mariagerfjord d. 1. til 3. april 2011 Mariagerfjord Ungdomsråd og UngMariagerfjord byder alle velkommen til DUSKnetsamling i Hadsund, fredag d. 1. til søndag d. 3. april

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer

Nyhedsbrev. Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Til alle fritidsklubmedlemmer Nyhedsbrev Til alle fritidsklubmedlemmer Så er det tid for tilmelding, til rollespillet i Alslev, kolonien i Givskud, og årets grillfest. Der sker altid noget i klubben. Så er sommeren over os og vi skal

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Borgmester besøg på Byggeren.

Borgmester besøg på Byggeren. Byggelegepladsen Nymarksvej 141 7000 Fredericia Tlf: 72106205 Åbninstider Man Fre12:00-17:30 Borgmester besøg på Byggeren. Mandag D. 14 Marts kom Borgmester Thomas Banke på besøg på Byggeren. Han var rundt

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

- tid til natur og fællesskab

- tid til natur og fællesskab - tid til natur og fællesskab Indhold Danmarks smukkeste kanotur... 03 Stolte traditioner... 04 Det praktiske... 05 Planlæg din kanotur... 06 Lejrliv ved Gudenåen... 08 Udstyr til din kano... 09 Sådan

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

VELKOMMEN TIL LEARNING CAMP 2014

VELKOMMEN TIL LEARNING CAMP 2014 VELKOMMEN TIL LEARNING CAMP 2014 Jeg synes, at hvis man fik sådan et tilbud, så skulle man sige ja. Nicklas, Learning Kid 2013 Learning Camp i uge 27 + 28 2014. Glæd dig! Det har været utroligt dejligt

Læs mere

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14

Astrid Krog Alberte Klessner Martin Hansen Grenaa Gymnasium Folkemødet 2014 28-06-14 Folkemødet 2014 Folkemødet er en årlig politik festival, som finder sted på solrige Bornholm. Folkemødet er fyldt med spændende, indholdsrige debatter og events. Ved Folkemødet 2014 var vi 5 elever så

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10. December - Januar - Februar 2012 yhedsbrev December - Januar - Februar 2012 Denne gang kan du læse om lederne planer for det nye år! Læs om juleweekenden s. 10 FDF SÆSLV Indhold FDF-Info Side 3 yt fra Kredslederen Side 4 yt fra Bestyrelsen

Læs mere

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge

Læs mere

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83

John Landbo. Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81. Jan Majgaard. Johs. Odgaard. Mobil: 99 70 62 83 Velkommen til infomøde Toscana 2013 Personale John Landbo Mobil: 99 70 62 82 Inger H. Nielsen Mobil: 99 70 62 81 Jan Majgaard Mobil: 99 70 62 84 Johs. Odgaard Mobil: 99 70 62 83 Rejseplan Mødetid på Morsø

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Kære Vigsø deltager Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 11. 13. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014

FERIESJOV SOmmERFERIaktIVItER FOR børn 2014 FERIESJOV sommerferiaktiviter for børn 2014 Violas Værksted Kreativt værksted i Billund og Grindsted I Violas Værksted har vi tema om Astrid Lindgren. Du kan lave Pippi Langstrømpe-dukker, hestesokkedukker

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE

INVITATION VANDPOLO-STÆVNE INVITATION VANDPOLO-STÆVNE Kære aktive, trænere, dommere og familier. Det er en stor glæde at invitere alle med interesse i vandpolo til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Vandpoloturnering.

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 7. Kære medlem Nyhedsbrev nr. 7 Den 24. juli 2012 Kære medlem Sea Challenge Fyn 2012 der er brug for din indsats Der er stort brug for din indsats, når vi skal afvikle vores del af Sea Challenge Fyn 2012 fra torsdag

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk

Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Ringsted Private Skovbørnehave St. Bøgeskovvej 30 B 4100 Ringsted Telefon: 3810 5040 Hjemmeside: www.ringstedskovborn.dk Hvad er Skovbørnehaven i St. Bøgeskov? Verdens dejligste børnehave med højt til

Læs mere

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54

Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Vesterhavsgde 8 Thorsminde 97 49 71 54 SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 29. juni fredag d. 3. juli 2015 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

uge 26 1. uge af sommerferien

uge 26 1. uge af sommerferien uge 26 1. uge af sommerferien Sommerferieaktiviteter for børn & unge 2010 1 Ud i naturen... Børnedyrskue Vis dit kæledyr frem. Børn kommer med deres kæledyr, vi laver et bål og varmer nogle pølser og brød,

Læs mere

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub

Taarbæk Skoles Fritidscenter. Fritidsklub og Ungdomsklub Taarbæk Skoles Fritidscenter Fritidsklub og Ungdomsklub Hvem er vi? Centerets personale består af 3 uddannede pædagoger, som er: Kristina Hammer Lorentzen Sebastian Andersen Nadja Dellgren Hvor bor vi

Læs mere

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager)

Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Fredag d. 28/6 Søndag d. 30/6 2013 (det er i år 16 gang SSK deltager) Hvad kan i læse om i præsentationen? Status på tilmeldinger Hvor mange bliver vi Transport til Kibæk og mødetid (for de spillere der

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM Dag Dato Aktivitet Personale Tors 2. Jul Kåring af årets sommer is Ki Ja Ca Tirs

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

INVITATION TIL SVØMME-CAMP

INVITATION TIL SVØMME-CAMP INVITATION TIL SVØMME-CAMP Kære svømmere, trænere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for svømning til Hans Christian Andersen City Games. Arrangementet vil i 2014

Læs mere

VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV

VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV SÆSON AVISEN 2012 VEMMEDRUP SFO2/UK VEMMEDRUPVEJ 235 4632 BJÆVERSKOV Artikler Jonas stopper Jonas stopper i morgen Og på mandag kommer Martin Jensen herover Og er fast hver dag. Mad uger Der er mad uger

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår

GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår GRØNN EGÅRD ENS Godt nytår K U N S T I "VÆREBRO RÅDGIVNING KUNST PROJEKT" Værebro Rådgivning Værebrovej 72, 2880 Bagsværd, Danmark Telefon: 45 39 57 60 60 B E R L I N 2011 ART BEYOND BORDERS I BERLIN Kunstprojektet

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014

DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 DANSK EPILEPSIFORENING ARRANGEMENTSKALENDER 2014 I denne folder får du overblikket over nogle af arrangementerne i Dansk Epilepsiforening i 2014. Du kan allerede nu begynde at planlægge, hvilke arrangementer

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Rollespil i sommerferien Fra sværdworkshop til Svend Gønge. m. Rollespilsfabrikken & Rollespilsakademiet

Rollespil i sommerferien Fra sværdworkshop til Svend Gønge. m. Rollespilsfabrikken & Rollespilsakademiet Rollespil i sommerferien Fra sværdworkshop til Svend Gønge m. Rollespilsfabrikken & Rollespilsakademiet Har I nogle børn, der godt kunne tænke sig en oplevelse i sommerferien? Så kan vi måske hjælpe. Rollespilsakademiet

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER

INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER INVITATION TILBAGE TIL TRADITIONERNE GL ELEV FEST 2009 12. SEPTEMBER LIDT FRA GAMLE DAGE SÅ HOLDER VI FEST IGEN I år vender vi tilbage til traditionerne og holder et gammeldags halbal i Hundslund Hallen!

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold.

Vandpoloturneringen er en åben turnering med mulighed for at deltage med klubhold, byhold og landshold. INVITATION VANDPOLO Kære vandpolospillere, trænere, dommere og familier, Det er en stor glæde igen at invitere alle unge med interesse for vandpolo til Hans Christian Andersen City Games Vandpolostævne.

Læs mere

2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR

2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR Sommerlejr 2015 VELKOMMEN KYLLINGELEJR 20. 21. juni BØRNELEJR 27. 30. juni JUNIORLEJR 30. juni 4. juli PRAKTISKE OPLYSNINGER Velkommen til sommerens lejre Arrangør: Luthersk Mission, LM Kids i Østjylland

Læs mere

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu

Aa-Strand. Sommerhøjskole 2015. Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Aa-Strand Sommerhøjskole 2015 Aa Strand Å Strandvej 75 5361 Ebberup www.nordfyns.nu Indholdsfortegnelse Sommerhøjskole 2015 Side 2 Praktiske oplysninger Uge 28: Ferieuge i farver Uge 29: Kreativ hygge

Læs mere

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE

Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET. 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE Deltagerbrev til sommerlejren VÆBNER FOR LIVET 5. - 11. juli 2014 KARLSLUNDE 1 Kære væbner! Vi glæder os til vi skal på sommerlejr sammen lige om lidt. Vi kalder lejren for Væbner for Livet, fordi vi er

Læs mere

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen)

BERLIN 2015. Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april. Afgang fra Tieren kl. 07:45. Husk at tage en STOR madpakke med. Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) BERLIN 2015 Skive Kommune Mandag d. 13 - torsdag d. 16 april Afgang fra Tieren kl. 07:45 Husk at tage en STOR madpakke med Huskeliste til rejsen: Gyldigt pas (SKAL være i håndbagagen) Medicin inkl. medicinpas

Læs mere

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi.

10. klasse har haft stor fokus på tysk og fysik/kemi. OB-NYT April 2014 Overblik Fra bog til film I uge 14 og 15 har hele overbygningen været i gang med forskellige projekter. 7. og 8. klasse har arbejdet sammen på kryds og tværs i begge uger. Den første

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev Oktober. Dus Mellervang. Cykeltur til Hesteskoen. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Cykeltur til Hesteskoen Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Oktober BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Dans Film. Teater Design

Dans Film. Teater Design Forsi Dans Film Musik Lyd & LyS Teater Design Indhold En skole - En scene - En Fremtid Varme Værdier Cool Performance Dans Film Musik Lyd & Lys Teater Design Hvorfor Musik Og Teater? De Boglige Fag Studietur

Læs mere

HELE SOMMEREN. For yderligere information eller spørgsmål kontakt fritid@ltk.dk eller fritid og idræt på 45 97 30 00

HELE SOMMEREN. For yderligere information eller spørgsmål kontakt fritid@ltk.dk eller fritid og idræt på 45 97 30 00 Sommerferie- aktiviteter 2011 Som noget nyt tilbyder Lyngby-Taarbæk Kommune sommerferieaktiviteter for alle børn i skolealderen. Alle børn i kommunens folke- og privatskoler kan tilmelde sig aktiviteterne.

Læs mere

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM Høve strand lejren Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Odsherred, i nærheden af strand og skov. Der er også grønne arealer

Læs mere

Find dit hold på Tilmelding:

Find dit hold på Tilmelding: Find dit hold på Tilmelding: På www.ungnorddjurs.dk tilmelder du dig hold i Ungnorddjurs. Opret dig med mobil nr. og mailadresse. vælg de/det hold du vil deltage på. Opstart af alle hold sker i uge 40

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014

Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro. Uge 27 29/6 5/7 2014 2014 Afspænding - meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Uge 27 29/6 5/7 2014 Side 2 Afspænding meditation og mindfulness en uge med fokus på sindsro Med afsæt i det at kikke indad vil du

Læs mere

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken

Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Nyhedsbrev November 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo & Nymarken Strandgård side 1 Forældrekaffe Fredag den 14. november kl. 14.00-16.00 vil vi gerne invitere vi Jer forældre på en

Læs mere

SOMMER FERIE AKTIVITETER

SOMMER FERIE AKTIVITETER SOMMER FERIE AKTIVITETER 2015 Nu kan alle børn og unge mellem 6 og 18 år tilmelde sig Fredensborg Kommunes fedeste ferieaktiviteter på nettet vi kalder det UPLOAD FERIEAKTIVITER UPLOAD din ferie med fx

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest

Nyhedsbrev maj 2015 Sommerfest Nyhedsbrev maj 2015 Vi går ind i milde maj måned med lysegrønne træer, blomstrende buske og varme i luften. Nedenfor kan I se et skema over maj måned, som giver et overblik over de mest overordnede ting,

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011

Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 Nyhedsbrev - for Klub Sølyst april 2011 I dette nummer af nyhedsbrevet kan du læse mere om: Lektiecafe Fridas Psykologbureau Påskeferien PC-udvalg Street-Onsdag Lagkagekonkurrence Fastelavn Personalenyt

Læs mere

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,-

Alt det praktiske Mandag den 23. juni fredag den 27. juni Mandag-torsdag kl. 9-14.45, fredag 9-14 Hvor meget? Pris kr. 900,- Sommer Kurser 2014 SOMMERH Puls 14 Er du til sjov og latter, fordybelse og refleksion, god mad og godt selskab, så er det her du skal være. Kom og vær med til en højskoleuge i nysgerrighedens og oplevelsens

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden.

Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Nyhedsbrev November 2012 Tak for en rigtig god medlemsweekend med Generalforsamling m.m. I kan se referatet og formandsberetningen på hjemmesiden. Kontingent 2013: Blandt de vigtige beslutninger der blev

Læs mere

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune

Blå Flag program 2015. Ud i det blå med Sønderborg Kommune Blå Flag program 2015 Ud i det blå med Sønderborg Kommune Aktivitetskalender Juni Juli August On 1 Aktiv sommer Lø 1 Undervandsjagt + Spis din kyst To 2 Aktiv sommer Sø 2 Snorkelsafari Fr 3 Aktiv sommer

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med?

SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011. Vil du med? SUPERFEDE sommerferietilbud i 2011 Vil du med? Hej gymnast! Kunne du tænke dig nogle superfede og aktive dage fyldt med sjove oplevelser? Så skynd dig at overtale din bedste ven/veninde og tilmeld dig

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Tillykke FUK og tillykke med lillebror

Tillykke FUK og tillykke med lillebror 3 0. å r g a n g - N R. 8-2 0 1 3 O k t o b e r Tillykke FUK og tillykke med lillebror Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Kørselsændringer

Læs mere

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014

KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 KURSER PÅ MADAKADEMIET 2014 Mad Events Byliv Rejse Lige midt i København ligger Danmarks nye højskole: Suhrs Madakademiet. Her får du masser af hands-on i køkkenerne, møder nogle af byens bedste kokke

Læs mere

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad

7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad International Ungdomsturnering i Odense Bowlinghal 7. 11. august 2013 1.Præmie: En ipad Se mere på siden tilmelding og priser INVITATION BOWLING Odense Bowlinghal har den store fornøjelse at invitere unge

Læs mere

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KreativSkolen SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KOM OG VÆR MED! UGE 24-25: SOMMERSLANK UGE 26: BROBY-PROJEKTET UGE 27: AKTIVITETS - OG KULTUR -TUR UGE 28: NATUR- & KREATUR TIL Lejre UGE 29: NATUR, MALE - &

Læs mere

Super ferieoplevelser for børn og unge

Super ferieoplevelser for børn og unge ARKIVFOTO: DGI FOTOARKIV/THOMAS NELLEMANN Super ferieoplevelser for børn og unge Hej gymnast! Så er årets ferieoplevelser med gymnastik klar til dig. På skoler og lejre kan du møde nye venner og få fede

Læs mere