Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg"

Transkript

1 1 Salgsprospekt For Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg Areal: 62 ha. Kontantpris: kr.

2 2 Præsentation Introduktion Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar, beliggende ved Ørslev, lidt nord for Vordingborg på Sydsjælland. Terrænet er lettere kuperet, og jordbunden består overvejende af lerede moræneaflejringer. Skoven er særdeles frodig, og boniteten særdeles god, faktisk tæt på 1 for de fleste af bevoksningerne. Skoven er meget varieret opbygget, og bevoksningerne spænder over de fleste sædvanligt benyttede danske løvtræ- og nåletræarter i forskellige aldre. Hovedtræarterne er bøg, eg, ask, ær, rødgran, sitkagran, douglas, nordmannsgran og nobilis. Hertil kommer cirka 2,2 hektar egentlig agerjord, samt åbne arealer med søer, moser og græsenge. Ejendommen har en særdeles god jagt, ikke mindst på råvildt. Skovens frodighed og variation giver i det hele taget mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på fasaner, duer, ænder, snepper, harer og ræv. Til Ejendommen hører 1 beboelse på 229 m2 samt en garage og en maskinhal. Bygningerne er beliggende, fredeligt og roligt i den nordlige del af ejendommen, tilbagetrukket fra alfarvej, og med åbne marker mod vest, nord og øst, og med skoven mod syd. Alt i alt er ejendommen en velarronderet, velbeliggende, smuk og varieret skov- og jagtejendom, beliggende ugenert og bekvemt i forhold til bl.a. København. Ejendommen kan, efter den seneste ændring af landbrugsloven, erhverves frit af næsten alle EU- og EØS-borgere, personligt eller i selskabsform, eller i kombinationer heraf.

3 3 Udbudsvilkår Salgspris Kontant kr Salgsvilkår Overtagelse Refusion Mellemsalg Virksomhed i drift Erhvervelsesregler 1. Med fortsat landbrugspligt Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Ret til mellemsalg forbeholdes. Nærværende ejendom er en virksomhed i drift, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer, indtruffet efter udarbejdelsen af nærværende salgsprospekt. Troldbjerg Skov er en kombineret skov- og landbrugsejendom, med landbrugspligt og delvis fredskovspligt. Landbrugslovens erhvervelsesregler er derfor som udgangspunkt gældende ved køb af Troldbjerg Skov. Det er i denne sammenhæng væsentligt at bemærke, at der den 1. april 2010 trådte en ny landbrugslov i kraft. Blandt andet er de tidligere krav om egen drift, kravet om landmandsuddannelse, størrelsesbegrænsninger, afstandsbegrænsninger, samt kravet om personlig bopæl på landbrugsejendomme bortfaldet. Konkret betyder dette, at næsten alle danskere og de fleste øvrige EU- og EØS-borgere vil kunne erhverve Troldbjerg Skov. Stuehuset skal dog bebos helårs, men ikke nødvendigvis af ejeren selv. Pligten til at nogen bor på ejendommen bortfalder efter 10 år.

4 4 Erhvervelsesregler 1 Med fortsat landbrugspligt fortsat Kravet om bopælspligt / udlejningspligt bortfalder i øvrigt helt, hvis man er i forvejen bor på en landbrugsejendom i et EU- eller EØS-land. Troldbjerg Skov er dermed mulig at købe for stort set alle EU og EØS - borgere, personligt eller i selskabsform, uden at dette udløser en personlig bopælspligt for ejeren, også selvom landbrugspligten opretholdes. Erhvervelsesregler 2 Ophævelse af landbrugspligten Pålæggelse af fuld fredskovpligt Landbrugspligten, og dermed beboelsespligten på Troldbjerg Skov, kan alternativt fjernes helt, ved at der pålægges fredskovpligt på de sidste 3,8133 hektar som pt. er uden fredskovpligt. Agerjorden vest for ejendommens bygninger vil i så fald blive forlangt tilplantet, helt eller delvist. Dette kan ske dels med egentlig skov, dels med juletræer, ligesom det vil være muligt at opretholde åbne arealer af hensyn til flora og fauna. Troldbjerg Skov er, med denne model, mulig at købe for stort set alle danskere, personligt eller i selskabsform, uden at dette udløser krav om helårsbeboelse i ejendommens bygninger. Erhvervelsesregler 3 Udstykning i en skovejendom på 58 ha og en landbrugsejendom på 4 ha Som et sidste alternativ, skal rent erhvervelsesmæssigt, nævnes, at Troldbjerg Skov består af 2 matrikler. Den store matr.nr. 88a, på 58,0127 hektar, er fuldt ud fredskovpligtig, mens den lille matr.nr. 36f, på 3,8133 ha, er helt uden fredskovpligt. Alle ejendommens bygninger er beliggende på den lille matr.nr. 36f. Det vil derfor være muligt at udstykke ejendommen i en skovejendom på mellem 58 og 60 hektar og en lille landbrugsejendom på mellem 1,5 og 3,8 hektar. Ved en eventuel udstykning vil man som ejer kunne kombinere selskabseje og privateje, og dermed undgå hovedaktionærbeskatning af beboelsen. Alternativt vil man kunne frasælge den lille landbrugsejendom med bygninger, såfremt man ikke har brug for disse.

5 5 Erhvervelsesregler Konklusion Troldbjerg Skov er, som det fremgår af ovenstående gennemgang, mulig at købe at købe for stort set alle danskere samt EU- og EØS-borgere, personligt eller i selskabsform eller i kombinationer heraf. Det vil dog afhænge af den enkelte købers personlige ønsker og forhold, hvilken model, som bør vælges. Beliggenhed Matr.nr. Matr.nr. 36f og 88a, Ørslev By, Ørslev, Vordingborg Kommune. Areal Grundarealet for ejendommen er ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen 61,8260 ha. Adresse Kommune Region Zonestatus Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg. Vordingborg Kommune. Region Sjælland. Landzone. Hovednotering Troldbjerg Skov udgør én samnoteret landbrugspligtig ejendom, med delvis fredskovpligt. Historie Historie Troldbjerg Skov, ca Troldbjerg Skov ligger nordøst for Vordingborg i det højtbeliggende, kuperede morænelandskab, som dukkede frem under isen, da gletscherne trak sig tilbage for ca år siden. Efterhånden som isen forsvandt og klimaet mildnedes, voksede området til med blandet løvskov. Sammensætningen af skoven varierede henover de efterfølgende årtusinder, men i store træk må det formodes, at Troldbjerg Skov er forblevet skovbevokset helt frem til i dag.

6 6 Historie fortsat Troldbjerg Skov, ca Omkring år 1800 var der imidlertid kun ca. 4 % skov tilbage i Danmark, og for at beskytte de sidste skove mod overudnyttelse, græsning og oldensvin blev det ved kongelig forordning i 1805 besluttet, at de tilbageværende skove, fortsat skulle forblive skov. Troldbjerg Skov har på dette tidspunkt givetvis været hårdt udnyttet til brændehugst, oldensvin osv. Faktisk hed Troldbjerg Skov på daværende tidspunkt, Ørslev Kohave, hvilket vidner om skovens store betydning for husdyrbruget. Afgrænsningen mellem skov og landbrug har dog ikke været entydig på dette tidspunkt, så for at sikre skovenes afgrænsning blev der etableret jord og stendiger samt levende hegn rundt langs med skellene til de kongeligt udpegede fredskove. Disse jorddiger finder man den dag i dag, som fine markeringer af skellet rundt langs med skovens ydergrænser. Troldbjerg Skov, Troldbjerg Skov, flyfoto Gennem de seneste 200 år er Troldbjerg Skov blevet drevet mere skovbrugsmæssigt, og den mere langsigtede forstlige tankegang har holdt sit indtog, med anlæg af større og mere regulære bevoksninger med bøg, eg, ær, ask, rødgran, nordmannsgran m.v. Skoven fremstår derfor i dag som en fin sammensmeltning af moderne rationel skovdrift og smukke områder med relativt uberørt natur, moser og skovpartier med undervækst af hassel m.v., som vidner om skovens fortid som kohave. Bygninger Oversigt over ejendommens bygninger Til Troldbjerg Skov hører 1 beboelse på 229 m2 samt en garage og en maskinhal. Specifikationerne for de enkelte bygninger fremgår af nedenstående oversigt.

7 7 Stuehus til landbrugsejendom Ellerødvej 44, 4760 Vordingborg (Bygning 1 i BBR) Stuehuset, beliggende Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg, er ifølge BBR opført i år 1890, og er væsentligt om- og tilbygget i Stuehuset er ved ejerskiftet i 1991 / 1992 totalrenoveret af nuværende ejer, hvilket dog ikke er indberettet til BBR. Bygningen har et bebygget areal på 239 m2 og en udnyttet tagetage på 70 m2. Det samlede boligareal i bygningen udgør ifølge BBR 229 m2, hvortil kommer 13 m2 erhverv. Bygningen er opført i pudsede mursten med tagdækning med fibercement. Bygningen er beliggende, fredeligt og roligt i den nordlige del af ejendommen, tilbagetrukket fra alfarvej, og med åbne marker mod vest, nord og øst, og med skoven mod syd. Ejendommens bygninger er i øvrigt beliggende så tilpas langt væk fra motorvejen, at der ingen støjgener er fra motorvejen. Bygningen er i stueplan indrettet med 3 stuer, havestue, kontor, køkken/alrum, badeværelse, entre samt overdækket terrasse. Bygningen er på første sal indrettet med stue, 3 soveværelser, badeværelse, samt 2 overdækket terrasse/altaner. Bygningen opvarmes ved elvarme suppleret med brændeovne og pejs. Der er vandforsyning fra privat alment vandforsyningsanlæg, og spildevandet afledes via mekanisk rensning med privat udledning. Energimærkning for bygningen er udført i juni 2011, og udviser en energimærkning på niveau F. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen tjener som beboelse for ejendommens nuværende ejere.

8 8 Stuehus fortsat Bygningen står til købers disposition fra overtagelsesdagen. Garage. Ellerødvej 44, 4760 Vordingborg (Bygning 3 i BBR) Garagen, beliggende Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg, er ifølge BBR opført i år 1890, og er væsentligt om- eller tilbygget i Det bebyggede areal andrager ifølge BBR 67 m2. Bygningen er sammenbygget med stuehuset, beliggende samme sted. Bygningen har ydervægge i mursten og tagdækning med fibercement. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen benyttes som garage af ejendommens nuværende ejere. Bygningen står til købers disposition fra overtagelsesdagen. Maskinhal. Ellerødvej 44, 4760 Vordingborg (Bygning 5 i BBR) Maskinhallen, beliggende Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg, er ifølge BBR opført i år 1981, og har et bebygget areal på 248 m2. Bygningen er fritliggende, cirka 10 meter nordøst for ejendommens beboelse, og danner sammen beboelsen og garagen dels en lukket gårdhave, dels en lukket gårdsplads. Bygningen har ydervægge i metalplader og tagdækning med fibercement. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen benyttes som maskinhal af ejendommens nuværende ejere. Bygningen står til købers disposition fra overtagelsesdagen.

9 9 Arealfordeling Arealfordeling Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar, beliggende ved Ørslev, lidt nord for Vordingborg på Sydsjælland. Ejendommen drives i dag som skovbrugsejendom med bortforpagtet agerjord. Skovens bevoksninger er yderst varierede både i alder og træart, og der findes bevoksninger med stort set alle sædvanligt benyttede træarter i skoven. Ifølge bevoksningslisten fra 2007 udgør de enkelte bevoksninger omtrentligt følgende fordeling: Arealfordeling 2007 i ca. tal: Hektar Andel i % Bevoksninger med bøg: 13,9 ha 23 % Bevoksninger med eg: 5,2 ha 8 % Bevoksninger med ask og ær: 13,3 ha 22 % Bevoksninger med anden løv: 1,2 ha 1 % Bevoksninger med gran: 10,6 ha 17 % Bevoksninger med anden nål: 6,3 ha 10 % Bevoksninger med pyntegrønt: 4,4 ha 7 % Mose, sø, åbne arealer, værn m.v.: 3,5 ha 6 % Agerjord og eng: 2,8 ha 5 % Huse, gårdsplads, have m.v.: 0,6 ha 1 % I alt: 61,8 ha 100 % Der henvises i øvrigt til skovkort, bevoksningsliste, arealtabel m.v. fra 2007 i bilagene, idet der samtidig gøres opmærksom på, at disse ikke er opdateret siden Det er dog yderst begrænset, hvad der rent faktisk er sket siden 2007, udover sædvanlig skovvedligeholdelse, og gentilplantning af de ukultiverede arealer, som på plantidspunktet i 2007 endnu ikke var genplantet. Skovkort og bevoksningsliste er i øvrigt baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet i bevoksningsbeskrivelsen og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen.

10 10 Skoven Skoven Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar, beliggende ved Ørslev, lidt nord for Vordingborg på Sydsjælland. Ejendommen er utroligt alsidig, og varieret. Ejendommens bevoksninger varierer således lige fra gammel frodig bøge-, aske- og nåleskov til tætte yngre bevoksninger, med mindre søer, moser og naturområder flettet ind imellem bevoksningerne. Skoven danner i øst skel med Sydmotorvejen, som er hegnet af, så vildt m.v. ikke kan krydse over. Mod syd, nord og vest danner ejendommen skel til åbne marker. Bortset fra baggrundsstøjen fra den nærved liggende motorvej ligger ejendommen derfor særdeles fredeligt og roligt, for enden af en blind vej, og skoven besøges derfor sjældent af publikum. Terrænet er lettere kuperet, og jordbunden består overvejende af lerede moræneaflejringer. Skoven er særdeles frodig, og boniteten særdeles god, faktisk tæt på 1 for de fleste af bevoksningerne. Det vurderes, at der vil kunne dyrkes stort set alle sædvanligt benyttede træarter i skoven, når bare der tages behørigt hensyn til de enkelte træarters krav til vandforsyning m.v. Skoven er allerede i dag meget varieret opbygget, og bevoksningerne spænder over de fleste sædvanligt benyttede danske løvtræ- og nåletræarter i forskellige aldre. Hovedtræarterne er især bøg, eg, ask, ær, rødgran, sitkagran, douglas, nordmannsgran og nobilis. Hertil kommer cirka 2,2 hektar egentlig agerjord, samt åbne arealer med søer, moser og græsenge. Aldersklassemæssigt er skoven ligeledes meget varieret, og har en meget jævn aldersklassefordeling.

11 11 Skoven fortsat Den stående vedmasse er i 2007 opgjort til cirka 200 m3 pr. hektar, hvilket er noget over gennemsnittet for østdansk skovbrug. Vedmassen er således betydelig, og vil også fremover danne basis for en sund basisøkonomi i skovens drift. De cirka 2,2 hektar agerjord, beliggende i skovens nordlige ende, rundt om ejendommens bygninger, er bortforpagtet til en nabo for ca kr. pr. år. Ejendommens bygninger er beliggende, fredeligt og roligt i den nordlige del af ejendommen, tilbagetrukket fra alfarvej, og med åbne marker mod vest, nord og øst, og med skoven mod syd. Ejendommens bygninger er i øvrigt beliggende så langt fra motorvejen, at der ingen støjgener er derfra. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Boniteten og ejendommens variation giver i sig selv et utal af muligheder. Der vil derfor kunne dyrkes de fleste træarter på ejendommen, og produktion af træ vil være et aktiv, som også fremover vil være en væsentlig del af skovens drift. På kort sigt vil det derfor være oplagt at fortsætte indsatsen med træproduktion, ikke mindst til gavn for ejendommens langsigtede driftsøkonomi. Indsatsen her vil i den kommende 10-års periode med fordel kunne koncentreres om målrettet tyndingshugst, samt afdrift og gentilplantning af en del af de ældre bevoksninger. I nogle af skovens lidt lavere områder ville det også være nærliggende at prøve at arbejde lidt mere med ejendommens herlighedspotentiale, f.eks. ved at etablere yderligere småsøer, skovenge, fodermarker m.v. Bortforpagtningen af ejendommens agerjord kan naturligvis fortsættes, men ellers vil et oplagt alternativ være at etablere juletræsproduktion på stedet.

12 12 Udviklingsmuligheder fortsat Endvidere ligger der et stort potentiale i ejendommens meget velholdte bygninger, som alt efter temperament kan bruges til fritidsbolig, helårsbolig eller udlejning, jf. erhvervelsesreglerne, som tidligere er beskrevet. Jagt Jagt Troldbjerg Skov har en særdeles god jagt, ikke mindst på råvildt. Skovens frodighed og variation giver imidlertid mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på fasaner, duer, ænder, snepper, harer og ræv. Skovens variation, frodighed, den tætte undervækst og det kuperede terræn, giver i det hele taget vildtet gode muligheder for både at søge føde og skjul. Flere steder i skoven er der etableret åbne pletter, hvor vildtet på en gang kan finde sol, varme, føde og dækning. Jagtteknisk har Troldbjerg Skov en fin arrondering, idet hegnet langs med motorvejen, sikrer at vildt, hunde m.v. ikke kan krydse motorvejen. Som ny ejer vil det være nærliggende at gøre endnu mere for at styrke hjortevildtets muligheder og jagten i al almindelighed på ejendommen. Dette kunne bl.a. være gennem etablering af yderligere græsenge, fodermarker, småsøer, foderpladser m.v. Jagten varetages i dag af ejendommens ejer. Jagtretten vil være fri til køber fra overtagelsesdagen. Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten udgør i 2011: 9.345,60 kr. ekskl. forbrugsafgifter og rottebekæmpelse.

13 13 Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform samt driftsplanen fra 2007 og dagens markedspriser m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Køber overtager en eventuel momsreguleringsforpligtelse. Retlige forhold Matrikulære noteringer Der er noteret landbrugspligt på hele ejendommen. Der er noteret fredsskovpligt på 58,0127 ha af ejendommens samlede areal på 61,8260 ha. Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommenes blad i tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Jordforurening Områdeudpegninger Der er ikke registreret nogen jordforurening på ejendommen. Der er på ejendommen ingen arealer, som er registreret som beskyttet efter naturbeskyttelseslovens 3. Ejendommens gravhøje, fortidsminder samt jord- og stendiger er registreret og beskyttet efter museumsloven og tinglyste fredninger. Ejendommen er ikke omfattet af Natura Der henvises i øvrigt til

14 14 Vandplaner Ejendommens jorder afvander til smålandshavet, hvor vandkvaliteten er relativt følsom overfor udledning af næringsstoffer. Ejendommen er omfattet af forslag til vandplan 2.5. Smålandsfarvandet. Forslaget til Vandplan lægger op til yderligere efterafgrøder i markdriften. Der henvises i øvrigt til Hæftelser / Lån Ejendommen sælges ubehæftet. Offentlig vurdering 2010 Vurderet som Offentlig vurdering I alt Ejendommen er ved seneste offentlige vurdering pr. 1. oktober 2010 vurderet som bebygget skovejendom med 61,8260 hektar og 1 beboelseslejlighed. Den samlede offentlige vurdering var pr. 1. oktober 2010: Kr , heraf grundværdi kr Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant kr Tinglysningsafgift & gebyr. kr Advokat m.v. anslået kr Kapitalbehov i alt (anslået): kr

15 15 Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort over Troldbjerg Skov. Bilag 2: Ortofoto 2010 over Troldbjerg Skov. Bilag 3: Skovkort over Troldbjerg Skov fra (Ikke opdateret siden 2007). Bilag 4: Bevoksningsliste fra 2007 over Troldbjerg Skov. (Ikke opdateret siden 2007). Bilag 5: Aldersklassetabel, vedmassetabel og skema over nøgletal for skovdriften i Troldbjerg Skov fra 2007 (ikke opdateret siden 2007). Bilag 6: Indretningsskitser, beboelsen. Ikke målfast. Bilag 7: Budgetforslag. Bilag 8: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme alo@asgerolsen.com Tlf.: Fax: post@asgerolsen.com

16 Oversigtskort over Troldbjerg Skov, Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg.

17 Ortofoto 2010, over Troldbjerg Skov, Ellerødvej 44, Ørslev, 4760 Vordingborg.

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29 Forslag til driftsbudget for Troldbjerg Skov. Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 2. juli Træproduktion. Kr. pr. år. Noter: Salg af Råtræ Der er regnet med 650 m3 á 375 kr. Skovning og transport af råtræ (81.250) Der er regnet med 650 m3 á 125 kr. Salg af Flis, netto på rod. - Der er ikke regnet med flis. Sankning/selvskovning Der er regnet med 150 rm á 150 kr. DB I, træproduktion Nykultur (39.000) Der er regnet med 13 ha over 10 år. Kultur og Bevoksningspleje (9.000) Skønnet. Tilskud til gentilplantning - Der er ikke regnet med tilskud. DB II, træproduktion Agerjord. Bortforpagtet ager. Ca. 2 ha Nuværende aftale. DB II. Ager Juletræer vil være et godt alternativ. Juletræer og pyntegrønt. Salg af juletræer. Netto på rod - Der er ikke regnet med juletræer. Pasning af juletræer - Der er ikke regnet med juletræer. Salg af pyntegrønt. Netto på rod - Der er ikke regnet med pyntegrønt. Pasning af pyntegrønt - Der er ikke regnet med pyntegrønt. Nykultur og hegning - Der er ikke regnet med nykultur. DB II. Juletræer og pyntegrønt - Bygningsdrift. Husleje Skønnet indtægt ved udlejning. Bygningsdrift (18.000) Skønnet, ekskl. forbedringer. DB, Bygninger Skøn. Pt. ikke udlejet. Andre indtægter. Udlejning af jagt og fiskeri Skønnet værdi ved udlejning. Andet - Skønnes af mindre værdi. Andre indtægter i alt Skøn. Pt. ikke udlejet. Generalomkostninger. Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (12.000) Skønnet. Skovfogedbistand m.v. (35.000) Skønnet. Brandforsikring skoven (500) Nuværende forsikring. Stormforsikring skoven (1.000) Nuværende forsikring. Bygningsforsikringer (8.000) Skønnet. Ejendomsskat (9.400) 2011 niveau. Ekskl. forbrugsafgifter. Generalomkostninger, i alt. (65.900) ekskl. Regnskab og egen administration. Resultat før renter og afskriv Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Der er således relativt stor elastik i budgettet. Budgetforslaget er således uden forbindende. Køber opfordres til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift.

30 Fotos fra Troldbjerg Skov, Ellerødvej 44, 4760 Vordingborg.

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Salgsprospekt For Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Areal: 48,5 ha. Kontantpris: 7.250.000 kr. Præsentation Introduktion Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry 1 Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry Areal: 66 ha. Kontantpris: 10,0 mio.kr. (Skov og bolig) Kontantpris: 7,5 mio.kr. (Skoven alene) Kontantpris: 2,9 mio.kr. (Boligen alene)

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Salgsprospekt For Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Areal: 32,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. Præsentation Introduktion Bølling Sønderskov er en frodig, velpasset skov på 32,3 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej 31 8680 Ry Areal: 66,1 ha. Kontantpris: 13,0 mio.kr. (Skov og bolig). Kontantpris: 3,0 mio.kr. (Boligen alene). Præsentation Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund 1 Salgsprospekt For Skov Brohusvej 9560 Hadsund Areal: ca. 57 ha. Kontantpris: 5.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skov er en ubebygget skov, jagt- og naturejendom på ca. 57 hektar, beliggende særdeles

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Salgsprospekt For Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Areal: 48,6 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Præsentation Introduktion Vejlegård Skov er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager 1 Salgsprospekt for Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl. 9550 Mariager Areal: 159 ha. Kontantpris: 21.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-,

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø

Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø Salgsprospekt For Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø Areal: 16,9 ha. Kontantpris: 4.000.000 kr. Præsentation Introduktion Låseledsskoven er en frodig skov- og jagtejendom på 16,9 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm 1 Salgsprospekt For Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm Areal: 46,5 ha. Kontantpris: 7.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skovlyst er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede Areal: 83 ha. Kontantpris: 10.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Søhalegård Plantage er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup 1 Salgsprospekt For Vedebjerg Skov Kagerupvej 9 4420 Regstrup Areal: 91,4 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Vedebjerg Skov er en velarronderet og smukt kuperet skovejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele.

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Salgsprospekt For Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Areal: 97 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. Præsentation Introduktion Dalbækgaard er en velarronderet landbrugs-, skovbrugs- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup.

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Salgsprospekt For Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Areal: 52,6 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. Præsentation Introduktion Stordal Plantage er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 52,6

Læs mere

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup 1 Salgsprospekt for Sortebjergvænge Gravvængevej 31 5882 Vejstrup Areal: 94,2 ha. Kontantpris: 15.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sortebjergvænge er en varieret og spændende skovog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød 1 Salgsprospekt For Frederiksholm Karlebovej 53-57 3400 Hillerød Areal: 57 ha. Kontantpris: 27.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Frederiksholm er en historisk landbrugs-, skovbrugsog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst Salgsprospekt For Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej 195 5491 Blommenslyst Areal: 13,4 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. Præsentation Introduktion Horsehaven Skov er en frodig skov- og jagtejendom på 13,4

Læs mere

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager Areal: 30,5 ha. Kontantpris: 3.550.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Maskedal Skov er en dejlig, varieret skov, natur og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev 1 Salgsprospekt For Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og 27. 5290 Marslev Areal: 73 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selleberg er en særdeles smukt beliggende land- og skovbrugsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Salgsprospekt For Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Areal: 67,1 ha. Kontantpris: 13.000.000 kr. Præsentation Introduktion Morud Skov Nord er en frodig skov- og jagtejendom på 67,1 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup 1 Salgsprospekt for Horskærgård Horskærvej 12 6580 Vamdrup Areal: 155 ha. Kontantpris: 28.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Horskærgård er historisk proprietærgård på ca. 155 hektar, beliggende midt

Læs mere

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup 1 Salgsprospekt For Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup Areal: 118,6 ha. Kontantpris: 11.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Øster Vistorp Plantage er en velpasset og velarronderet skov-, jagt og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby 1 Salgsprospekt For Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby Areal: 25,9 ha. Kontantpris: 2.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Simmersholm Skovbrug er en spændende og varieret skov-, juletræs-

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrely 22, 7451 Sunds Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgspris kontant: 2.975.000 kr. Bruttoetageareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Areal: 23,8 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Østerskov og Skalsby Kohave er en frodig og varieret

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro Kronderup skole Salgspris kontant: 1.500.000 kr. Etageareal i h.t. BBR: 723 m² Grundareal i h.t. tingbog: 11.269 m² Sags

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund

SALGSOPSTILLING. Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro. Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund SALGSOPSTILLING Super velholdt landbrugsejendom på 10,9 ha. mellem Viborg og Bjerringbro Harmonisk 4-længet ejendom i aktivt lokalsamfund Kontantpris: 2.950.000 Husrækken 1, Mammen, 8850 Bjerringbro Lystejendom

Læs mere

Skovejendommen Florits på 55,3 ha

Skovejendommen Florits på 55,3 ha Skovejendommen Florits på 55,3 ha Floritsvej 8, 8765 Klovborg Pris kr. 6.500.000 Sagsnr. 1477-002 1 Beskrivelse Velbeliggende mindre skov/plantage på 55,3185 ha beliggende syd for Klovborg og sydvest for

Læs mere

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup

Udbudsprospekt. for ejendommene. Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Udbudsprospekt for ejendommene Helligsøvej 2A-C, 7760 Hurup Vejledende salgspris kontant: 1.300.000 kr. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m2 iflg. tingbogen, boligareal iflg. BBR 76 m2 Helligsøvej

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder.

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrelys 11, 7451 Sunds Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgspris kontant: 1.950.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommene Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Salgspris kontant: 12.500.000 kr. Bruttoleje: 871.680 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Genvejen 18, 7451 Sunds. Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. 2.350.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.018

Læs mere

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup 1 Salgsprospekt For Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup Areal: 11,7 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ørsbjerg Højskov er en bebygget fredskovspligtig skovejendom på 11,7

Læs mere

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser

Salgsprospekt. vedrørende butiksejendommen. Lind Hovedgade 21, 7400 Herning. Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgsprospekt vedrørende butiksejendommen Lind Hovedgade 21, 7400 Herning Velbeliggende, synlige tidligere dagligvarebutik med parkeringspladser Salgspris kontant: 4.200.000,- kr. Bruttoetageareal, inkl.

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG Agerhatten 5, 5220 Odense SØ Salgspris kontant 19.200.000 kr. Gældende nettoleje p.a. 1.688.722 kr. Nettoleje p.a. lokaler u/udlejning 212.250 kr. Samlet nettoleje p.a. 1.900.972

Læs mere

Udbudsprospekt. for ejendommen. Claudisvej 9, 7430 Ikast. Velbeliggende ejendom i fuldt udbygget ældre villakvarter i Ikast by.

Udbudsprospekt. for ejendommen. Claudisvej 9, 7430 Ikast. Velbeliggende ejendom i fuldt udbygget ældre villakvarter i Ikast by. Udbudsprospekt for ejendommen Claudisvej 9, 7430 Ikast Velbeliggende ejendom i fuldt udbygget ældre villakvarter i Ikast by. Vejledende salgspris kontant: 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR, inkl.

Læs mere

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer.

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgsprospekt for erhvervsejendommen Sandagervej 17, 7400 Herning Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgspris kontant: 5.200.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.041 m² Grundareal

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgsprospekt for investeringsejendommen Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgspris kontant: 9.200.000 kr. Bruttoleje: 803.661 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Navervej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast 2.250.000 kr. Bruttoleje: 84.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed.

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. Salgsprospekt for domicilejendommen Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning Salgspris kontant: Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. 14.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.651 m²

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro Salgsprospekt for boligejendommen Lægårdvej 118, 7500 Holstebro En ejendom med mange muligheder. Ejendommen har tidligere været socialpædagogisk opholdssted Salgspris kontant: 1.700.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Salgspris kontant: 1.600.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom.

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Navn. Adresse. Postnr. og by. Gudme, den 24. januar 2009. Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Tak for din/jeres interesse

Læs mere

Salgsprospekt. Harresø Kro Hærvejen 147, Givskud, 7323 Give. Kongelig privilegeret kro siden 1820

Salgsprospekt. Harresø Kro Hærvejen 147, Givskud, 7323 Give. Kongelig privilegeret kro siden 1820 Salgsprospekt Harresø Kro Hærvejen 147, Givskud, 7323 Give. Kongelig privilegeret kro siden 1820 Salgspris kontant: 2.600.000,- kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 2.004 m² Grundareal i h.t. tingbog: 11.531

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug SALGSOPSTILLING Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby Skovbrug Kontantpris: 3.795.000 Udbetaling: 189.750 Velbeliggende skovejendom, på 26

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed.

Salgsprospekt. for ejendommen. Rømersvej 5, 7430 Ikast. Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. Salgsprospekt for ejendommen Rømersvej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Tidligere tekstilfabrik med mange mulighed. 2.500.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.350 m² Grundareal i h.t. tingbog: 7.885

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holstebrovej 53, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. 1.450.000 kr. Bruttoleje: 123.504 kr. Startforrentning ved

Læs mere

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgsprospekt Domicilejendommen Marsvej 2, 7430 Ikast Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgspris kontant: 3.400.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 590 m²

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgsprospekt Produktionsejendommen E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgspris kontant: 5.995.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.110

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig.

Salgsprospekt. for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig. Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. Salgsprospekt for butiksejendommen (Ejerlejlighed) Østergade 15A, 7620 Lemvig Salgspris kontant: Butiksejendom tæt på Torvet i Lemvig. 850.000,- kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 160 m² Tinglyst areal:

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 15, 7441 Bording. Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 15, 7441 Bording Funktionel industriejendom med mange muligheder og god beliggenhed Salgspris kontant: 5.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.424 m² Grundareal

Læs mere

Salgsprospekt. Boes Søgaard Emborgvej 56, 60 og 62, Boes, 8660 Skanderborg.

Salgsprospekt. Boes Søgaard Emborgvej 56, 60 og 62, Boes, 8660 Skanderborg. Salgsprospekt For Boes Søgaard Emborgvej 56, 60 og 62, Boes, 8660 Skanderborg. Areal: 118,4 ha. Ny Kontantpris: 38.500.000 kr. Præsentation Introduktion Hermed udbydes Boes Søgaard, beliggende på solsiden

Læs mere

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg

Salgsprospekt. Autoværksted med tilhørende tank og bolig. Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgsprospekt Autoværksted med tilhørende tank og bolig Østergade 30, 7480 Vildbjerg Salgspris kontant: Kombineret bolig- og erhvervsejendom med værksted og tankstation. 3.250.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m².

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m². Salgsprospekt for grundarealet Navervej, Syd, 7451 Sunds Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej Salgspris kontant ekskl. moms: 2.000.000,- kr. Grundareal: ca. 25.000 m² Sagsnr. 19-032 Juli 2019 1. Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning.

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. 1.695.000,- kr. Bruttoleje: 123.225,- kr. Startforrentning

Læs mere