Ikast den 26. november 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ikast den 26. november 2012"

Transkript

1 Ikast den 26. november 2012 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2012, afholdt i perioden november 2012 hos henholdsvis Studsgård IF, Gadbjerg IF, Tvis IF, Balling VUIF og BFK HSV IF. Først og fremmest skal der fra FCM Klubsamarbejdets og FC Midtjyllands side lyde en stor TAK for det imponerende fremmøde til efterårets områdemøder. Det er intet mindre end fantastisk endnu engang at møde så mange engagerede ledere fra vore samarbejdsklubber Referat af møderne 1. Velkomst og præsentation Der blev givet en præsentation af aftenens program og herunder var der praktiske informationer fra værtsklubben ligesom der var en kort præsentation af vores nye elev, Anja Lauritsen samt Områdeudvalgene Der kom følgende bemærkninger til præsentationen Hanne Poulsen vil gerne have fiskeri og nødvendigheden af antal klubber i området på dagsorden. 2. Status i FC Midtjylland økonomisk m.m. Der blev givet en kort orientering om FCMs økonomiske situation og i den forbindelse blev det fortalt, at der fremadrettet vil være ekstra fokus på økonomien også i FCM Klubsamarbejdet. Endvidere blev der orienteret om den verserende sag med 4 akademispillere, som alle har haft sex med en pige under den kriminelle lavalder. Sagen er ved at blive undersøgt af politiet, men indtil sagen er belyst af politiet, og der er taget stilling til, hvad der skal ske, så foretager FCM sig ingenting i forhold til de 4 unges fremtid i klubben. Men der bliver selvsagt brugt rigtig meget tid på at analysere sagen internt i klubben. 3. Evaluering af møder i 2012 Repræsentantskabsmøde 217 deltagere, som var med til et program bestående af besøg af en række samarbejdspartnere samt overrækkelse af KRIFAprisen til Tim GIF. Årets FCM Klubrepræsentant blev Henning Alstrup, Sundby Thy IK Claus Steinlein blev hædret med et æresmedlemskab. Kamp og efterfølgende spisning.

2 Områdemøde Også her har fremmødet været flot, men vi må også konstatere, at hver gang områdemøderne og repræsentantskabsmødet afholdes, så bruger Fodboldudvalget meget tid på, at rykke for tilmeldinger, fordi folk ikke får det gjort rettidigt. Det er ikke helt rimeligt, at de mennesker, som i forvejen bruger meget tid til gavn for FCM Klubsamarbejdet, skal bruge så meget tid på dette. Så lad os her lige blive enige om, at tilbagemeldinger skal ske rettidigt fremover lige præcis fremmøde til disse typer møder, er jo noget af det, man er forpligtiget til som medlem af FCM Klubsamarbejdet. Der kom følgende bemærkninger til årets møder: Område 3 Positiv respons fra område 3 på Repræsentantskabsmødet i MCH. Deltagelsen fra klubberne i område 3 var lavere end tidligere til områdemødet, hvor hele 6 klubber ikke engang havde ladet høre fra sig. De fremmødte klubber i område 3 opfordrede til fremadrettet at skrive i referatet hvilke klubber, der mødte op og hvilke klubber, der ikke mødte op til områdemødet. Endvidere opfordrede man Områdeudvalget til at undersøge, hvorfor denne udeblivelse skete. Område 5 Der blev spurgt til, hvorfor håndboldklubberne skal være med til repræsentantskabsmødet? Svar: - Fordi vi er en fælles forening af fodbold- og håndboldklubber. Rammerne for repræsentantskabsmødet er bedre hos MCH end i Ikast. 4. Sportslige aktiviteter i 2012 FCM Fodboldskole Vi fik så stor ros for vores måde at afvikle FCM Fodboldskole på i 2011, at ikke meget var blevet ændret til 2012 kvitteringen kom da også i og med at hele 550 drenge fra årgang 1999 og 2000 deltog på FCM Fodboldskole eller FCM Målmandsfodboldskole i år og igen tog de hver og en hjem med en god oplevelse i bagagen, da det netop er oplevelsen, der bliver vægtet, frem for udtagelsen. Tak til værtsklubberne for FCM Fodboldskolerne IF Nordmors, Linde B., Holmsland GU, Hammerum IF og Filskov IF. I har også en stor andel, at FCM Fodboldskole blev en stor succes i Talentholdene klarede sig bedre end nogensinde før: Både FCM U14 og FCM U15 vandt turneringen i Brøndby Elite Cup, mens FCM 2000 Talentholdet blev nr. 9 efter kun to knebne nederlag. FCM Fodboldskoler 2013 for årgang 2000 og 2001 grenge Følgende har pt. ansøgt om at være værtsklubber i 2013, men alle klubber kan fortsat søge om dette (også i de områder, hvor der allerede er klubber, der har ansøgt): : Bedsted IF Område 2: Område 3: Hover UIF Område 4: Område 5: Ikast FS

3 FCM Minifodboldskole FCM Minifodboldskole, der i år blev afholdt for både drengene og pigerne i årgang 2001, blev atter en succes, da de en søndag i juni var inviteret til inspirationsdag i FCM. Det var en fantastisk dag med glade drenge og piger, forældre, trænere, FCMere samt ikke mindst kursisterne på FCM Trænerakademi, som denne dag var trænere for børnene. Endnu engang gav FCM samarbejdsklubberne stor opbakning til dagen, da ca. 155 drenge og 55 piger deltog. FCM Teknikmærke Siden FCM Teknikmærke blev introduceret har i hundredevis af midt- og vestjyske drenge og piger bestået FCM Teknikmærke i enten bronze, sølv, guld eller endog Ulvemærket, som er det sværeste mærke at tilegne sig, og rent faktisk har tendensen været, at de hold, hvorpå flere spillere har bestået et FCM Teknikmærke efter et målrettet arbejde fra trænernes side, også er hold, som siden arbejdet med den tekniske træning er gået i gang, har opnået bedre sportslige resultater i kampene. Flere klubber arbejder fortsat målrettet med FCM Teknikmærke, hvilket mange drenge har stor glæde af dette. FCM Ulvemærke blev afholdt søndag d. 28. november, hvor to drenge, Peter Buelund fra Hammerum IF og Christian Kudsk fra Sunds IF samt Ikast FS, formåede at bestå Ulvemærket! Drengene blev samme dag hyldet på MCH Arena, hvor de af Izunna Uzochukwu fik overrakt en signeret fodbold. Der kom følgende bemærkninger til sportslige aktiviteter: Orientering inden FCM Fodboldskolen begynder tager lang tid. Er det ok, at spillere fra andre klubber, der ikke er med FCM Klubsamarbejdet, deltager i Fodboldskolen? Jørgen svarer: Ja, det er meget få spillere, der deltager på fodbolsskolerne fra andre klubber, så lad dem få chancen. De kommer jo næsten altid fra en af Jeres klubber, inden de begynder at spille i andre måske større klubber. 5. Publikumsaktiviteter i 2012 m.m. Bolddrenge og indløb Velkommen til at søge ventelisten er ikke så lang lige pt. FCM Fodboldfest Søndag den 23. september spillede FC Midtjylland som bekendt mod Brøndby IF hvilket skete foran et særdeles stemningsfyldt publikum. De glade tilskuere skyldes ikke mindst FCM Fodboldfest hvoraf deltog. De mange deltagere i FCM Fodboldfest kunne forlade MCH Arena med et stort smil, da de havde igennem dagen havde været en del af et vellykket arrangement, hvor Hop & Rul, IKADAN, ballonkunster Peter Hansen samt Teknikbold.dk velvilligt havde stillet sig til disposition, hvilket havde forvandlet området foran MCH Arena til et sandt fodboldlegeland. Noget som de mange deltagere nød at gøre brug af ligesom et møde med Lupus samt Kristian Bak og Tim Jansson, der skrev autografen, gjorde lykke.

4 FCM Julefest For første gang nogensinde bliver der i FCM Klubsamarbejdet afholdt FCM Julefest. Dette er et nyt tiltag, som er en ny mulighed for at få samlet klubberne i FCM Klubsamarbejdet til en superligakamp på MCH Arena. Omdrejningspunktet for denne julefest vil være et julemarked som I samarbejdsklubber skal være med til at opbygge! Stil en bod op og sælg æbleskiver, småkager, lav sjove konkurrencer osv., og tjen penge ind til klubkassen. Der kom følgende bemærkninger til publikumsaktiviteter: Børnene skal helst have en siddeplads til kampene, da det er svært for dem at se fodbold, når de skal stå blandt de andre voksne. 6. Kurser i FCM Klubsamarbejdet 2012 Målt på antallet af klubkurser alene har 2012 ikke været noget fantastisk kursusår, idet antallet af afholdte kurser er halveret i forhold til tidligere. Lægger man 200 deltagere i Store Trænerdag, 50 deltagere i et målmandstrænerkursus i maj i Ikast, to fuldt belagte målmands camps i sommerferien, 40 kursister til pigetrænerkurset samt 27 kursister på FCM Trænerakademi til, ja så er det dog alligevel ikke så ringe endda. Det er flotte deltagertal, som vi kan være stolte af, men også tal som vi håber, kommer til at se endnu bedre ud det kommende år, da det er uddannelse, der skal til for at vore unge mennesker kan få endnu bedre læring og endnu mere glæde ved fodbolden. Sørg for at booke klubkurser til opstarten allerede nu tag kontakt til TJ, der vil sørge for, at viderebringe kontakten til en af vore instruktører, som så vil ringe og lave en aftale med klubben. Der kom følgende bemærkninger til kurser: Kommentar til at have træningspas samtidig Det er en god ide at kombinere disse tiltag for pigerne. Det vil være en god oplevelse at have sammen med trænerkurset. Område 5 Det er kompetencegivende kurser 7. FCM Trænerakademi Kurset der er for trænere, der primært arbejder med drengespillere i alderen 8 12 år, starter op i februar Kurset vil indeholde moduler, hvor der blive arbejdet med teknisk træning med bolden i fokus. Kursets varighed strækker sig over hele kalenderåret Formålet er at give inspiration til gavn for klubben og ikke mindst spillerne, samt at give kursisterne nogle værktøjer at arbejde med hjemme i klubben. Opfordring til at køre projekter hjemme i FCM samarbejdsklubben. Der er sidste ansøgningsfrist til uddannelsen den 1. december 2012.

5 Der kom følgende bemærkninger til FCM Trænerakademi Sundby Thy IK har haft god erfaring med trænere, der har deltaget i dette. De har været gode til at give erfaringerne og kompetencerne videre. 8. Øvrige aktiviteter i 2012 FCM Fairplaystævne Igen i år blev FCM Fairplaystævne en sjov og minderig oplevelse, hvor jævnbyrdige og fair hold spillede kampe med akademispillere som dommere. 50 drenge- og pigehold i årgangene var tilmeldt stævnerne i Herning KFUM, og alle oplevede takket være de to tidligere bestyrelsesmedlemmer, Holger Heldbo og Flemming Vesth, som var arrangører af mesterskaberne, et veltilrettelagt arrangement. Herfra skal der lyde mange tusinde TAK til de to herrer samt Herning KFUM for deres indsats. Herning KFUM vil fremover blive fast værtsklub. Grunden til at vi har valgt at køre FCM Fairplaystævne i samarbejde med Herning KFUM er pga. deres rutine og samtidig har vi fundet ud af, at når vi ligger det i Herning området, så kan vi få stævnet op at køre. Sommerkampe Tilbage i maj måned lykkedes det via en flot slutspurt FC Midtjylland at erobre nogle velfortjente bronzemedaljer i Superligaen. Det blev naturligvis fejret behørigt. I ugen efter dette var det imidlertid Ulveland, der fik Superligaspillernes opmærksomhed, idet de tre jubilerende klubber Vridsted IF, Bedsted IF og Linde B. alle fik besøg i forbindelse med årets sommerkampe. Alle tre steder blev en stor succes med højt humør, hvor klubberne havde formået at lave en fantastisk dag! Træning med Superliga- og akademispillere Også i år blev det en succes, da hele FC Midtjyllands Superligatrup samt spillerne fra de tre ældste årgange på akademiet én gang i foråret og én gang i efteråret blev mixet på kryds og tværs og tog på klubbesøg i 25 forskellige FCM samarbejdsklubber. VIP billettilbud Gæsteloungen (min. 30 pers.) 500 kr. pr. person. Spisning i Gæsteloungen, lækker buffet, gratis drikkevarer og VIP-pladser på Handelsbanken Tribunen. Kvik-caféen (fra 4-29 pers.) 400 kr. pr. person. Spisning i KVIK-Caféen, lækker buffet, gratis øl/sodavand før kampen, gratis kaffe i pausen, VIP-pladser på Handelsbanken Tribunen. Ungdomshold (0-16 år). Siddeplads på Falk Lauritsen Tribunen 1 x værdikupon. 25 kr. børn 0-16 år & 90 kr. voksen. Min. bestilling 10 stk. Senior/Oldboys. Siddeplads på Faxekondi/Handelsbanken Tribunen 2 x værdikupon. 100 kr. pr. voksen. Min. bestilling 10 stk. Kontakt: Anja Lauritsen ala@fcm.dk Telefon:

6 Der kom følgende bemærkninger til øvrige aktiviteter Rigtig god oplevelse for en klub at have Superliga- og akademispillere på besøg. Område 4 Tjørring IF syntes FCM Fairplaystævne er et godt stævne, men lige dyrt nok med kr. 900,-. FCM oplyste herefter alt det, der var indeholdt i prisen, men lagde heller ikke skjul på, at jo flere hold der melder sig, desto billigere kan det også blive, da udgiften til stævnet for en stor dels vedkommende er den samme uanset antallet af hold, så jo flere tilmeldte hold, jo flere er der også til at dække disse omkostninger. 9. Kommercielle muligheder i 2012 Skrab julekalender boldspilsbaner FCM Klubsamarbejdet er rigtig glade for, at mange klubber støtter flot op omkring salget af skrab/julekalender, hvilket vi håber fortsætter, da det er til gavn for både FCM samarbejdsklubberne og FCM Klubsamarbejdet, der bl.a. pga. dette kan opretholde og måske udbygge aktivitetsniveauet Også boldspilsbanerne er der fortsat stor interesse for det gælder både multibanerne og Pannabanerne, men også den nye Panna Light ARENA, der er yderst let at stille op i både træningen og hjemme i de private haver, bliver der vist interesse for STØT DIN KLUB Det blev understreget at STØT DIN KLUB stadigvæk kører, og at FCM samarbejdsklubberne fortsat tjener 250 kr. pr. medspiller de skaffer. Der kom følgende bemærkninger til kommercielle muligheder: Forslag til, at der kommer klublogoer på skrabekalendere m.m. Område 3 Der var kritik fra Område 3 af layoutet på juleskrabekalenderen. Der var forslag om at få et holdbillede af FCM Superligaholdet i stedet for den eksisterende. Område 5 Stor succes med Panna Light ARENA i Givskud GUF, hvor man endda videreudlejer de indkøbte baner, som man også har fået sponseret. Klubben tjener således gode penge på disse baner, som børnene elsker at spille på. 10. Kaffe Og igen i år var forplejningen helt i top

7 Valg til områdeudvalg Områdeformanden fortalte kort om opgaverne i Områdeudvalget og der blev fortalt om hvilke personer i Områdeudvalget, som ønskede genvalg Områdeudvalgene består det kommende år af følgende personer: : Hanne H. Poulsen (Sydmors IF), Martin Kristensen (Roslev IK), Bo Nielsen (Koldby-Hørdum IF), Henning Alstrup (Sundby Thy IK), Kresten Poulsen (Bedsted IF) Område 2: Karsten Jørgensen (Thyholm IF), Flemming Ringgaard (Feldborg/Haderup IF), Allan Nielsen (Vinderup IK), Johnny Nielsen (Thyborøn IF) Område 3: Line Charlotte Knoth (Holmsland GU), Finn Akselsen (Tarm IF), Jens Oluf Bach (Rindum SU), Jørgen Staunstrup Jensen (Vinding UIF). Helle Brandborg Jensen (Spjald IF) var ikke til stede, men hvis hun ønsker genvalg, fortsætter hun i Områdeudvalget, som så udvides fra 4 til 5 personer Område 4: Preben Madsen (Gullestrup IF), Martin Simonsen (Troldhede GIF), Allan Overgaard Nielsen (Hammerum IF) genvalgt. Den sidste plads i udvalget står endnu åben, da et par emner fra Tjørring IF og Herning KFUM skulle hjem og vende situationen. Område 5: Gert Hansen (Ikast KFUM), Flemming Vesth (Billund IF), Erik Ebbesen (Ikast FS), Henrik Jensen (Ejstrupholm IF). 11. FCM Elitefodboldskole og akademi Diverse om FCM Elitefodboldskole Fremragende resultater ved Brøndby Elite Cup + super stævne. Optagelsesforløbet for U13 spillerne blev forklaret. Der arbejdes nu på at udvælge de nye spillere, der fra næste år skal ind og gå på akademiet i Ikast, hvilket naturligvis følges spændt fra både potentielle spillere og deres forældre. 12. Diverse orienteringspunkter HUSK ændringer af indtastninger på FCM Klubsamarbejdet på Facebook Gør en aktiv indsats for at få medlemmerne af jeres klub samt deres pårørende ind at synes om det gør arbejdet letter for jer, da de så automatisk opdateres på, hvad der sker i FCM klubsamarbejdet. FCM Logo på klubtrøjer Klubrepræsentanterne kan frit rekvirere hos TJ Sommerkampe Man kan kun komme i betragtning til en sommerkamp, hvis man tager del i de kommercielle muligheder. Der er sidste ansøgningsfrist til at få en sommerkamp i 2013 med udgangen af Ansøgningen sendes til TJ

8 FCM Klubsamarbejdet HÅNDBOLD Alle klubber er velkomne i FCM Klubsamarbejdet Håndbold. Samarbejdet er fortsat i en opstartsfase, og man kan derfor ikke forvente det samme som i fodbold ENDNU men vi er på vej Vi kommer gerne ud i klubben eller inviterer interesserede klubber til møde i Ikast i forbindelse med en hjemmekamp 16. Nyheder 2012 FCM Julefest HUSK AT FÅ JER MELDT TIL! Opstil en bod kvit og frit og tjen penge ind til klubkassen. FCM Miniakademi FCM Klubsamarbejdet starter til foråret 2013 op med FCM Miniakademi, hvilket dækker over flere forskellige træningsmuligheder for drenge i U10-U12 alderen. Træningstilbuddene udbydes med forskellige FCM samarbejdsklubber som værtsklubber. Deltagerne på FCM Miniakademi betaler x-antal kroner for deltagelse i de forskellige træningsmuligheder. Trænerne på FCM Miniakademi bliver trænere fra FCM Elitefodboldskole-, tidligere eller nuværende kursister på FCM Trænerakademi samt flere øvrige dygtige og engagerede fodboldtrænere. Disse trænere bliver alle en del af FCM Trænernetværk, som FCM i øjeblikket søger medlemmer til. Medlemmerne af FCM Trænernetværk vil blive aflønnet i form af ekstra uddannelse og oplevelser på MCH Arena samt få mulighed for at deltage i diverse FCM aktiviteter, fx FCM Fodboldskole. Medlemmer af FCM Trænernetværk skal fortsat træne i egen klub. FCM Klubsamarbejdet opfordrer samarbejdsklubberne til at opfordre klubbens egne dygtige trænere til at ansøge om at blive en del af FCM Trænerakademi, idet der er brug for mange trænerressourcer for at kunne tilbyde træning på FCM Miniakademi i alle områder af Ulveland. Der kom følgende bemærkninger til nyheder: FCM Trænernetværk: Fodboldtrænere: 5 personer i alt samt en skoleleder. FC Midtjylland deltager ikke med trænere, men der vil være en observatør. Trænerne skal være uddannet til opgaven i FC Midtjylland først. Der blev stillet spørgsmål til om den teknisk svage spiller vil få noget ud af det? Svar: det er vi ikke i tvivl om de vil få tværtimod. Det kan tænkes, at det vil blive svært med geografien i området tyndt befolket. Svar: Vi oplever, at der nok skal være børn nok, og at forældrene er meget villige til at køre. De 8 fredage, hvordan vil de ligge? Svar: Der er opstart i april og lige efter sommerferien. Hvordan tilgodeser vi område 1 mest muligt: ide Sundby Thy IK men alle må selvfølgelig søge. Henning Alstrup søger hjemme i klubben. Hvis I vil være værtsklub: Søg ved Tommy Jensen. FCM Trænernetværk: Flere mener, at mange klubber vil have trænere, der kunne være aktuelle til dette netværk.

9 Område 4 Der blev stillet spørgsmål til, HVEM sorterer spillerne i henholdsvis bredde og elite kategori. Svar: Dette afgøres som udgangspunkt af forældre! Sortering/vurderingen af spillere for deltagelse på henholdsvis bredde- og elitedelen, her vil prisen nok også blive vægtet, da prisen for deltagelse på elite-delen ligger noget højere end for bredde-delen. Hele konceptet skal være af en høj kvalitet frem for kvantitet, hvorfor det er vigtigt, at man ude i klubberne ønsker værtskab herfor med trænerne af hvis kvalitet og jo flere vi har af disse, jo flere spillere vil kunne tilføres ekstra træning. Der vil om muligt arrangeres en såkaldt STOR pigedag, hvor man spreder sig over flere årgange end tidligere, evt. med en eller anden form for kursus ind over Område 5 FCM Miniakademi: Hvordan hører drengene om det her? Svar:- Via FCMs hjemmesider, på MCH Arena m.m. Det har manglet! 13. Valg af værtsklub til næste områdemøde Følgende klubber blev valgt: : Koldby-Hørdum IF Område 2: Lemvig GF Område 3: Faster BG Område 4: Kibæk IF Område 5: Ikast FS 14. Evt. Der kom følgende bemærkninger: Område 3 Det blev oplyst at der er et DBU B1-Trænerkursus i Spjald i Foråret 2013 Udarbejdet af: Anja Lauritsen og Fodboldudvalget

Herning den 5. december 2011

Herning den 5. december 2011 Herning den 5. december 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 16. 30. november 2011 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 6. marts 2013

Ikast den 6. marts 2013 Ikast den 6. marts 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 28. februar 5. marts 2013 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 16. november 2016

Ikast den 16. november 2016 Ikast den 16. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 7. 15. november 2016 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 20. november 2014

Ikast den 20. november 2014 Ikast den 20. november 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 10. 18. november 2014 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 28. november 2017

Ikast den 28. november 2017 Ikast den 28. november 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 13.- 23. november 2017 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 19. marts 2014

Ikast den 19. marts 2014 Ikast den 19. marts 2014 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2014, afholdt i perioden 3. 11. marts 2014 hos henholdsvis

Læs mere

Ikast den 21. november 2013

Ikast den 21. november 2013 Ikast den 21. november 2013 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2013, afholdt i perioden 11. 20. november 2013 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 27. november 2010

Herning den 27. november 2010 Herning den 27. november 2010 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2010, afholdt i perioden 15. 25. november 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 21. november 2016

Herning den 21. november 2016 Herning den 21. november 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2009, afholdt i perioden 15. 23. marts 2010 hos henholdsvis

Læs mere

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Forord s. 1 Klubkursus s. 2 Footwork med bold s. 3 Teknik og koordination s. 4 FCM Teknikmærke s. 5 Nu kan du lære det s. 6 Totaltræning s.

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene).

efterfølgende beholder (præcis som det er tilfældet med licens- og talentholdsspillerne for drengene). Ikast den 20. marts 2017 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2017, afholdt i perioden 6 15. marts 2017 hos henholdsvis Oddense-Otting

Læs mere

Muligheder for trænere i ulveland

Muligheder for trænere i ulveland Muligheder for trænere i ulveland FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere.

Læs mere

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne

Vi håber det er brugbart! Kursets sværhedsgrad Kategori 1: Den nystartede Kategori 2: For alle Kategori 3: Den erfarne FCM Klubsamarbejdet og FC Midtjylland vil meget gerne give trænerne i samarbejdsklubberne mulighed for at blive endnu bedre til at arbejde med alle de dygtige unge fodboldspillere. Derfor giver FCM Klubsamarbejdet

Læs mere

Ikast den 19. november 2015

Ikast den 19. november 2015 Ikast den 19. november 2015 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af efterårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2015, afholdt i perioden 9. 16. november 2015 hos henholdsvis

Læs mere

Herning den 23. marts 2011

Herning den 23. marts 2011 Herning den 23. marts 2011 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2011, afholdt i perioden 14. 21. marts 2011 hos henholdsvis

Læs mere

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET

FCM VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR Vi kæmper for sejre og stolthed, for hele regionen KLUBSAMARBEJDET VELKOMMEN TIL OMRÅDEMØDE EFTERÅR 2018 SIDEN SIDTE OMRÅDEMØDE 1. Velkomst, præsentation og praktiske ting fra værtsklubben 2. Oplæg oplevelse med SAMFUND i almindelighed og TAB & VINDforløb i særdeleshed

Læs mere

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U8 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds IF,

Læs mere

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN

DYRK GLÆDEN, VILJEN, MODET & RØDDERNE SAMMEN DYRKER VI DRØMMEN FCM Klubsamarbejdets klubkurser har over tid udviklet sig til en serie af kurser med forskellige temaer. Her kommer FCM Klubsamarbejdet på besøg i samarbejdsklubben og holder et kursus for alle klubbens

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Fodbold Samarbejde Nordsjælland

Fodbold Samarbejde Nordsjælland Fodbold Samarbejde Nordsjælland FSN netværket Fodbold Samarbejde Nordsjælland (FSN) er et netværk bestående af 61 samarbejdsklubber med mere end 15.000 ungdomsmedlemmer. FC Nordsjælland koordinerer samarbejdet,

Læs mere

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag.

2. Status i FCM Klubsamarbejdet Der blev vist en film om, hvad FCM Klubsamarbejdet har været i historisk og hvad det er i dag. Ikast den 21. marts 2016 Områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD Følgende er referat af forårets områdemøder i FCM Klubsamarbejdet FODBOLD 2016, afholdt i perioden 8. 16. april 2016 hos henholdsvis Thisted

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS

ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS ULVECUP FOR U9 OG U10 DRENGE OG PIGER I SUNDS Velkommen til en dag i ulvens tegn Så er tiden kommet til FCM Ulvecup for drenge og piger i Sunds og vi håber I er helt klar. I år afholdes Ulvecup hos Sunds

Læs mere

SAMARBEJDSKLUB 2018/19

SAMARBEJDSKLUB 2018/19 SAMARBEJDSKLUB 2018/19 VISION TTH Holstebro ønsker med netværket af samarbejdsklubber at styrke og binde håndbolden sammen i Nordvestjylland. TTH Holstebro vil som håndboldflagskib gå forrest. Velkommen

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk

Du kan se billeder og læse om VBIs fodboldskole på VBIs hjemmeside www.vbi-vraa.dk Hovedsponsor VBI S FODBOLDSKOLE 2013 VBI fodbold afholder fodboldskole i skolernes sommerferie. I 2012 deltog 74 børn, ca. 15 voksne og unge trænere stod for træningen, mens ca. 10 forældre hjalp med alt

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

SPONSERET AF ROSKILDE KONGRES & IDRÆTSCENTER

SPONSERET AF ROSKILDE KONGRES & IDRÆTSCENTER ÅRGANG 2014 SØNDAG 5. JANUAR SPONSERET AF ROSKILDE KONGRES & IDRÆTSCENTER DANMARKS BEDSTE STÆVNE: PRÆMIER FOR 140.000, ARRANGØR: KFUM s BOLDKLUB ROSKILDE W W W. A B C C U P. D K PRÆMIER ÅRGANGS REGLER

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Hovedsponsor............ 4 Guldsponsor.............

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Jutlander Bank Cup 2018

Jutlander Bank Cup 2018 3-mands U6 Mix, U7 Mix & U8 Piger Jutlander Bank Cup 2018 SØNDAG 4. NOVEMBER 2018 61640 os på Jutlander Bank Cup Rosendal Hobro IK Rosendal Fodbold har i samarbejde med Jutlander Bank og Sport 24 fornøjelsen

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016

Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev, den 13. og 14. august 2016 Brønderslev IF har hermed fornøjelsen af at byde jer velkommen til den 1. udgave af Nordjyske Bank Cup på Arena Kop & Kande i Brønderslev. Vi har haft overvældende

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold!

Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! Folder til alle der overvejer at blive medlem i Tuse Fodbold! VELKOMMEN TIL Velkomst ved formanden På vegne af Tuse IF - Fodbold (Tuse Fodbold) byder jeg dig og din familie velkommen i klubben. Samtidig

Læs mere

Århus, den 29. februar 2015

Århus, den 29. februar 2015 Århus, den 29. februar 2015 Referat fra evaluerings- og debatmøde med turneringsudvalget onsdag den 24. februar i Vibyhallen. 1. Velkomst og præsentation af de fremmødte. Følgende foreninger var repræsenteret:

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

TAK FOR SPONSORATET 2016

TAK FOR SPONSORATET 2016 TAK FOR SPONSORATET 2016 Vi vil gerne takke for jeres sponsorat her i 2016, og vil lige runde badminton sæsonen af med en oversigt over året der gik i RIF Badminton. Det har været et fantastisk år med

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE

STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE STÆVNEPLAN BØRN & VOKSNE Lørdag og søndag den 2.-3.januar 2010 I Brørup Hallerne, Vejen Hallen og Vejen Idrætscenter Hovedsponsor www.dgi.dk/sydvest/haandbold Velkommen til kommunemesterskabet i håndbold

Læs mere

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole Vers. 2 INDHOLD 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole VELKOMMEN TIL AB CUP 2017 OG TAK FORDI DU DELTAGER I VORES STÆVNE.

Læs mere

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11

Årsplan. U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan U12/U13 Drenge 2010/11 Årsplan for U12 & U13 Drenge Årgang Spillere født i 1999 og 1998 eller 4. kvartal i 1997. (5. og 6. klasse). Ledere: Træner Jørgen Jensen Hjejlevej 113 mobil 2540 5810 7451

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV

Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV Ammitsbøl/Jerlev Fodbold er en del af KUV Klubsamarbejde om Ungdomsfodbold på Vejleegnen K.U.V. s historie. Selve arbejdet med KUV blev startet op i 1995. Det blev gennemført som et samarbejde mellem repræsentanter

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Drenge U8/U9 Piger U9/U10

Drenge U8/U9 Piger U9/U10 MINI BIF-CUP BRANDE 5.- 6. JULI 2019 INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER Drenge U8/U9 Piger U9/U10 Arrangør: Brande Idrætsforening af 1906, der er valgt til Årets Breddeklub i Danmark

Læs mere

Vision at stå stærkere sammen

Vision at stå stærkere sammen AaB Talentcenter udvikling via samarbejde Gældende fra og med maj 2015 Vision at stå stærkere sammen Vi vil styrke elitepigefodbolden i Nordjylland ved at samle og give de mest ambitiøse og talentfulde

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl

Velkommen til. Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl Velkommen til Udspringssektionens områdemøde Søndag den 14. april 2013 kl. 9.00 13.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med handleplaner for sektionen 4.

Læs mere

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med:

RIF CUP 2014 Program. I samarbejde med: RIF CUP 2014 Program I samarbejde med: Velkommen til RIF CUP 2014 87 hold har meldt sin ankomst og der skal afvikles 179 kampe. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige 1000 tak for den flotte opbakning.

Læs mere

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold

DGI Østjylland Fodbold. Kurser - DGI Østjylland Fodbold DGI Østjylland Fodbold Kurser - DGI Østjylland Fodbold 2018 www.dgi.dk/fodbold 2 Velkommen til DGI Østjylland Fodbolds kursusfolder 2018! I det følgende kan du læse mere om, hvilke temakurser der er på

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Formandens Beretning

Formandens Beretning Formandens Beretning Evaluering af sæsonen 2012 + intro til sæsonen 2013 2012 Masser af fodbold i 2012 Stadig positiv udvikling i børne/ungdomsafdelingen Kontinuitet i seniorafdelingen Masser af aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne!

Generalforsamling i TIF onsdag den 3. marts kl. 19.30. Håndbold, (volley) hovedbestyrelsen. Regnskabet fremlægges. Alle er velkomne! MØDEREFERAT Mødedeltagere Jepsen Carsten Holm Bodil Andersen Kristian Møller Klaus Thøstesen Jonna Bjerregaard Fraværende Frank Jepsen Kopi Deltagerne, Frank Jepsen Sted Bodil Andersen, Nygade 10 Mødedato

Læs mere

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV

Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Infohæfte TopCenter Randers Freja FC Viborgvej 92, 8920 Randers NV Hvad er TopCenter Randers Freja FC? TopCenter Randers Freja FC åbnede fredag den 26. januar 2018. Her blev træningen sat i gang for årgang

Læs mere

Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset

Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset Agenda til fodboldmøde d.26/2-13 kl. 18.00-20.30 i klubhuset Klubben byder på aftensmad 1.) Velkommen til vores nye træner Dan skal være træner for U6/7, skal vi bruge 1 mere? 2.) Opfølgning på U9, blev

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august

Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august 2015 Hermed indbydes til Talentstævne 2015, som traditionen tro ligger weekenden uge 33, den 14.- 15.- 16. august Talentstævne kun for piger Talentstævnet har eksisteret siden 1993, hvor Stensballe IK

Læs mere