Digital Super Power til børn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Digital Super Power til børn"

Transkript

1 Digital Super Power til børn

2 2 Sumo DM Velegnet til børn Med maksimal power output og brugervenlig betjening samt stor tilpasningsfleksibilitet bliver Sumo DM hurtigt høreapparattilpassernes foretrukne valg til børn med kraftige til meget kraftige høretab. Sumo DM er designet til at understøtte udvikling af sprog og høreevner og hjælper børn til at udnytte deres potentiale fuldt ud mere end noget andet høreapparat.

3 3 Fordele med stor effekt Mere tale og øget hørbarhed Sumo DM bruger de mest avancerede teknologier til at forstærke taleinputtet og kontrollere uønsket støj. Forstærkningen reguleres på intelligent vis, så den passer til barnets forstærkningsbehov. DSL v5.0: Det nye tilpasningsrationale til børn Det nye DSL v5.0 rationale foreskriver den ekstra forstærkning, som er nødvendig til børn med kraftige til meget kraftige høretab, uden at tilføje mere kompression, end at taleinformationen i signalet sikres maksimal behandling. Det resulterer i et tydeligere signal som giver barnet en højere grad af adgang til vigtige taleinformationer. Fri for tilbagekobling Sumo DM anvender dynamisk tilbagekoblingsannullering til at fjerne tilbagekobling, uden at forstærkningen reduceres. Det betyder, at Sumo DM kan tilpasses større høretab uden generende tilbagekobling. Børnevenligt design Sumo DM er verdens mindste digitale Super Power høreapparat. Brugervenlige betjeningskontroller gør det nemt at håndtere, forældre og andre, som tager sig af barnet, kan ved hjælp af statuslyset se, at apparatet fungerer. Robust og pålideligt Sumo DM svigter ikke børnene. Komponenter af høj kvalitet gør apparatet utrolig modstandsdygtigt over for hverdagens slid, og et lavt batteriforbrug sikrer power i lang tid. Ekstra hjælp med FM-løsninger af høj kvalitet I situationer med at forstå tale over lang afstand har børn brug for ekstra hjælp i form af et FMudstyr. Sumo DM er kompatibelt med de fleste FM-systemer og med Oticons dedikerede Amigo FM-modtager fastholdes modtageren på Sumo DM, selv ved fysisk aktivitet.

4 4

5 5 Det siger de unge brugere: Børn over hele verden bruger Sumo DM hver dag. Og de oplever alle former for fordele. På de næste sider kan du læse, hvad tre helt unge brugere af Sumo DM har at sige om dette effektfulde høreapparat. Deres fortællinger er suppleret med udtalelser fra deres familier og høreapparattilpassere. Blad om på næste side og læs videre! Så får du at vide, hvilke fremskridt tolvårige Jesper, fireårige Allyse og otteårige Clément har gjort og hvordan deres audiologer vurderer Sumo DMs teknologi generelt.

6 6 Jesper Tolvårige Jesper fra Danmark har brugt høreapparater, siden han var helt lille. Her er hans mening om Sumo DM Jeg synes, at lyden er tydeligere med Sumo DM. Når jeg bruger dem sammen med vores FM-system derhjemme, eller når vi tager hjem til nogle venner, er det nemmere at høre tv et. Når jeg spillede computer med mine gamle høreapparater på, og døren blev lukket, kunne jeg ikke høre, når der var nogen på den anden side af den, men med dem her kan jeg høre lydene inde fra vores stue. Jeg kan også høre andre mennesker tydeligere og jeg er selv ved at blive bedre til at tale. Jesper synes også, at Sumo DMs børnevenlige egenskaber er til stor hjælp: Det er godt, at det bipper, når jeg skruer op og ned for lyden og når jeg skifter program, for så ved jeg, hvor jeg er henne. Og nogle gange kan jeg høre det bipper, når batterierne skal skiftes. Jeg kan godt lide at have de her høreapparater på og jeg går med dem hele tiden, fordi det er virkelig kedeligt ikke at kunne høre. Jespers mor: Jesper har altid været motiveret for at prøve nye ting. Han er interesseret i lyde og han vil rigtig gerne forstå, hvad folk siger. Jeg troede ikke, at han nogensinde ville kunne spille fodbold med normalthørende børn, men det har høreapparater hjulpet ham til at gøre. Han har altid gerne ville tale, og på det sidste er hans sprogevner virkelig blevet forbedrede. Han begynder at forstå mere og mere, og hans opmærksomhed over for og forståelse for lyd er blevet større med Sumo DM. Jeg ved, at Jesper synes, disse høreapparater er bedre end hans tidligere apparater, for det fortæller han mig. Jeg tror, han bruger dem så meget, fordi han elsker lyd og virkelig forstår fordelene ved at kunne høre.

7 7 Jespers audiologiassi stent: Da jeg begyndte at tilpasse Sumo DM, syntes jeg, at tilpasningssoftwaret Genie var ret nemt at bruge. Den anbefalede indstilling er næsten altid god, så vi har ikke brug for at finindstille ret meget. Jeg synes, at tilbagekoblingsannulleringen er en stor hjælp under tilpasningen, fordi man i Genie i Mariann Borlund, Fredericiaskolen, Denmark modsætning til andre typer software, hvor børnene skal sidde stille under måleproceduren, kan udføre test, mens børnene er i bevægelse. Og det giver et meget mere realistisk billede. Jesper har været fantastisk til at hjælpe os med at få sine indstillinger helt perfekte. Han giver en masse feedback og ser ud til at kunne lide de forskellige programmer. Han er også rigtig glad for at lytte til musik med de nye Sumo DM-apparater. Jeg tror også, han synes, de forskellige programmer er til stor gavn. Og det er også praktisk, at FM-skoen altid bliver siddende på plads. Det er lærerne glade for og for statuslyset fordi det fortæller dem, at apparatet virker. Og alle er glade for, at batterierne holder længe. Vidste du... at Sumo DMs FM-modtager låses sikkert fast i batteri skuffen for at forhindre, at barnet mister den? Jespers audiogram

8 8 Allyse Fireårige Allyse fra USA har kun brugt høreapparater i to år, men det forhindrer hende ikke i at komme med et par uforbeholdne kommentarer om sine nye Sumo DM-apparater... Jeg kan høre bedre nu end før Jeg har dem på hele tiden. Jeg kan ikke bare slukke for dem, når mor råber ad mig! Allyses forældre: Allyse har en stærk og uafhængig personlighed. Hun plejede at slukke for de gamle høreapparater, når der var noget eller nogen, for eksempel sin mor hun ikke ville høre. Nu kan hun ikke slukke for mig, fordi jeg ved, at min datter kan høre mig, når lyset er tændt. Med de nye apparater er hun i stand til at sige sætninger og sikke en forskel det gør! Jeg kan høre, hvad mine brødre siger og nu kan jeg endda give igen! Jeg synes, farven er rigtig flot. Allyse virker ikke så frustreret, som hun plejede at være. Hun kan høre tydeligt nu og hun bruger de nye apparater i længere perioder end de gamle. Vidste du... at Sumo DM er verdens mindste Super Power bagøret-apparat og også et af de mest effektfulde?

9 9 Allyse er ikke den eneste, som synes Sumo DM er nemmere at bruge. På grund af det specielle lys ved hendes sygeplejersker præcis hvilken status, batteriet er i. Og størrelsen på apparaterne er virkelig god, fordi de sidder perfekt bag hendes ører og altid bliver, hvor de skal. Den røde og blå markør for venstre og højre er til stor gavn, fordi de ikke falder af lige så nemt som klistermærker gør. Det hjælper også sygeplejerskerne. Pamela K. Schaffer, Sacred Heart Hospital, USA Allyses audiologist: Vi valgte at tilpasse Allyse med Sumo DMapparater, fordi de er mere effektfulde end dem, hun havde før, og fordi tilbagekoblingsannulleringen er mere effektiv. En anden fordel er, at softwaret giver mig mulighed for mere effektivt at tilpasse frekvensresponsen og kompressionsforholdene til Allyses behov. Modsat Allyses gamle høreapparater har de store fordele ved Sumo DM givet en øget forstærkning med mindre tilbagekobling plus visuel bekræftelse på, at apparaterne virker. Allyses respons på tale er blevet markant forbedret. Hun smilede med det samme, da vi tændte apparaterne. Allyses audiogram

10 10 Clément Otteårige Clément fra Frankrig er noget af en ekspert i høreapparater. Sådan oplever han Sumo DM Det første, jeg gør, når jeg våg ner om morgenen, er at tage mine høreapparater på, og det sidste, jeg gør, før jeg lægger mig til at sove, er at tage dem af. Jeg kan ikke leve uden dem. Da jeg fik de her nye apparater, valgte jeg blå, fordi de ser virkelig smarte ud. Jeg er glad for dem, fordi jeg kan høre mere, og fordi lydene aldrig bliver for kraftige. Jeg synes, jeg kan høre andre mennesker tydeligere, når de taler, end jeg kunne før. Og når mor og far taler, behøver de ikke sige tingene igen og igen. Og hvis de står bagved mig, kan jeg også høre dem og forstå, hvad de siger. Jeg kan også godt lide de her nye høreapparater, fordi de ikke hyler så meget som mine gamle gjorde. Cléments forældre: Vi er så glade for disse apparater, fordi Clément hører så meget bedre med dem. Han elsker at se tegnefilm på tv med lyden skruet helt op. Når vi spørger ham, hvorfor den er så høj, siger han, at det ikke er fordi, han ikke kan høre, men fordi han godt kan lide det på den måde! I den retning er han præcis som alle andre drenge på samme alder. Clément er ret kvik. Han går på en almindelig skole, og takket være høreapparaterne synes vi, at han klarer sig godt. Med de gamle høreapparater havde han lidt besvær med skolens FM-system, men med de ny har han overhovedet ingen problemer. Vidste du at Sumo DMs LED er en utrolig stor hjælp for dem, der tager sig af børnene, fordi de så ved, at apparaterne fungerer korrekt.

11 11 Generelt ser Sumo DM ud til at være pålideligt og nemt at bruge. Clément har ingen problemer med at håndtere dem og selv skifte programmer. Frédérique Vignault, Toulouse, Frankrig Cléments audiologist: Clément er sådan en klog dreng. Jeg har fulgt hans udvikling, lige fra han var seks måneder gammel. Sidste sommer gik hans høreapparat i stykker, derfor besluttede vi at opgradere til Sumo DM. Den nye tilpasning gik meget nemt, der var kun brug for en anelse finindstilling. De tilpassede tærskler er mellem 10 og 25 db SPL under 2 khz og 40 db SPL ved 4 khz og han har ikke oplevet nogen form for ubehag ved meget kraftige lyde. Selv i meget støjfyldte miljøer kan Clément uden problemer bruge apparatet. Den ekstra forstærkning er sandsynligvis grunden til, at Clément har forbedret sin taleforståelse. Han fik et resultat på 90% rigtige i en talegenkendelsestest ved et input på 55 db, uden mundaflæsning. Som alle andre drenge på hans alder elsker Clément at spurte omkring. Og med de nye Sumo DM oplever han ingen tilbagekoblingsproblemer. Samlet er resultaterne så lovende, at hans familie har bedt mig tilpasse hans lillebror med Sumo DM. Og vi vil forsøge, så godt vi kan! Cléments audiogram

12 12 Sumo DM-undersøgelsen Formålet med undersøgelsen var at vurdere fordelene ved Sumo DM for børn med meget kraftige høretab. Ni børn i alderen 5 til 16 år deltog på tre uafhængige klinikker i USA. De brugte alle høreapparater på fuld tid og var alle integrerede i skolesystemet. Målekriterier Børnenes resultater for talegenkendelse blev målt ved undersøgelsens start, efter otte uger og efter tre måneder. Sumo DMs ydelse i forskellige hverdagssituationer blev vurderet ved hjælp af spørgeskemaet LSQ (Listening Sitautions Questionnaire). Listening Situations Questionnaire Resultat Barn Forælder Egne apparater Sumo DM Resultater for forældre og børn, som angiver den markante, registrerede forbedring med Sumo DM i barnets faktiske lyttemiljøer. Børnene oplevede straks en forbedret taleforståelse, både i rolige omgivelser og i støj. I de objektive tests rapporterede både forældre og børn om markante forbedringer i aktiviteter i hverdagen. Alle ni børn foretrak Sumo DM og blev ved med at bruge dem efter undersøgelsens afslutning.

13 13 Taleforståelsestest Procent korrekt Rolige omgivelser, egne apparater Støj, egne apparater Rolige omgivelser, Sumo DM Støj, Sumo DM 0 Tilpasning 8 uger 3 måneder Høreapparatstatus Antal procent korrekt ved opnået taleforståelse i rolige omgivelser og støj for barnets egne høreapparater og Sumo DM. Der blev observeret markante forbedringer i taleforståelsen med Sumo DM-apparater i alle perioder. Derudover skete forbedringerne med Sumo DM langt hurtigere end med barnets egne høreapparater. En enestående dimension Denne særlige test var enestående, fordi barnets tidligere høreapparater blev testet igen efter tre måneder for at undgå enhver risiko for tvetydighed. Efterhånden som børn bliver mere vant til denne form for tests, vil ydelsen ofte blive forbedret, selv med deres egne høreapparater. Men da de gamle apparater blev tilpasset igen, var forbedringerne helt tydeligt ikke lige så store, som de var med Sumo DM hvilket betyder, at de ikke kunne tilskrives indlæring under testen. Konklusion Undersøgelsen indikerer, at Sumo DM giver udprægede forbedringer: alle de deltagende børn meldte om markante forbedringer i form af objektive og subjektive vurderinger, hvilket forstærker nødvendigheden af at give børn med meget kraftige høretab adgang til den nyeste høreapparatteknologi.

14 14 At gøre det nemmere at hjælpe børn til at udnytte deres potentiale Børn fortjener at kunne udnytte enhver mulighed for at udforske verden, forbedre deres evner og nå deres fulde potentiale. Med hjælp fra hengivne forældre, audiologer og lærere kan de forfølge disse mål. Og disse personer omkring barnet fortjener al den støtte, de kan få. En opmærksom partner Oticons bidrag er at udvikle ægte børnevenlige løsninger. Barnets og familiens behov er drivkraften bag vores innovationer. Og selv om vores løsninger er så avancerede som muligt, så er de også praktiske og usædvanligt nemme at bruge. Teknologi er kun en del af løsningen, når det drejer sig om børn. Vores mål er at give barnets hjælpere de nødvendige hjælpeværktøjer til at sikre, at de år, hvor barnet formes og hvor de tager sig af dem, er så frugtbare og givende som muligt. Det er det, Child friendly hearing care handler om!

15 15

16 /05.06 Printed in Denmark Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum og fokuserer på mennesket i udviklingen af nye løsninger.

Hvad kan du forvente af Tego Pro?

Hvad kan du forvente af Tego Pro? Hvad kan du forvente af Tego Pro? Tilpasning til dine personlige hørebehov Nu, hvor du har taget det første skridt til at forbedre din hørestatus med Tego Pro høre apparater, spekulerer du formodentlig

Læs mere

information til forældre

information til forældre information til forældre tm WIDEX BABY 440 Den bedste start i livet For små børn spiller hørelsen en central rolle i den måde, de udvikler deres sprog og fortolker verden på. Spædbørn hører lyde specielt

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Alle børn er nysgerrige på at opdage

Læs mere

DREAM I SLANKT DESIGN

DREAM I SLANKT DESIGN DREAM I SLANKT DESIGN WIDEX DREAM familien er lige blevet endnu bedre. Med den nye DREAM FASHION model har du mulighed for at tilbyde høreapparatbrugere det absolut nyeste inden for teknologi og design

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA ZERENA HØREAPPARATER er attraktive, har et elegant design, præcisionsteknologi og smarte betjeningsmuligheder. Bernafon Zerena minirite DET ER

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

Max er et nyt Super Powerhøreapparat

Max er et nyt Super Powerhøreapparat Max Drevet af Era Mød Max Max er et nyt Super Powerhøreapparat fra Unitron. Max går ind for, at bekæmpe overforstærkning og beskytte hørelsen på lang sigt. Max går ind for, at hver funktion bør arbejde

Læs mere

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+ Teknisk datablad minirite T Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Individualisering & optimeret tilpasning Udviklet til børn Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2 OpenSound Navigator Niveau 1 Niveau 3

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 220 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Chili En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Designet med dig i tankerne Oticon Chili er udviklet i samarbejde med mennesker, som kender de udfordringer, kommunikation kan

Læs mere

et fornuftigt valg nyd det væsentlige

et fornuftigt valg nyd det væsentlige et fornuftigt valg Oticon Ino nyd det væsentlige Oticon Ino bringer den enkle høreløsning op på et højere plan. Med Ino kan brugerne opleve fordelene ved nogle af de allernyeste fremskridt inden for høreapparatteknologi:

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

Avancerede fordele på digitalt startniveau

Avancerede fordele på digitalt startniveau Avancerede fordele på digitalt startniveau Connected to the world Innovative Hearing Solutions Oplev en verden af avancerede fordele med Neo Connected to the world Hvilke funktioner behøver du for at løse

Læs mere

Acto En bedre høreløsning helt enkelt

Acto En bedre høreløsning helt enkelt Acto En bedre høreløsning helt enkelt Oticon Acto er en høreapparatfamilie i mellemklassen, men som indeholder en række førsteklasses egenskaber. Acto fås i en komplet række af modeller inklusive minirite

Læs mere

Et liv med høreapparater

Et liv med høreapparater Et liv med høreapparater 2 3 Få en god start Nu hvor du har fået nye høreapparater, og du på din høreklinik har fået forklaret, hvordan de fungerer, og hvad du kan forvente, kan du bruge denne vejledning

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON GET

PRODUKTINFORMATION OTICON GET PRODUKTINFORMATION Oticon Get er en høreapparatfamilie velegnet til høretab fra milde til meget kraftige. Oticon Get er en høreapparatløsning for den økonomisk bevidste bruger. Get er et basisapparat,

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Gør, hvad der er bedst for din hørelse

Gør, hvad der er bedst for din hørelse Gør, hvad der er bedst for din hørelse 2 Kan du følge med i samtalen? Hvis ikke, har du måske et høretab - en ud af to voksne i alderen over 50 oplever dette. En oplysning, der er overraskende for de fleste

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

SoundRecover2 tilpasningsvejledning til voksne

SoundRecover2 tilpasningsvejledning til voksne Phonak Target 5.4 August 2018 SoundRecover2 tilpasningsvejledning til voksne Denne vejledning indeholder oplysninger om brug og/eller tilpasning af SoundRecover2 tilgængelig i Phonak Targettilpasningssoftware.

Læs mere

Til forældre og lærere. Børnevenligt FM - i skolen og derhjemme

Til forældre og lærere. Børnevenligt FM - i skolen og derhjemme Børnevenligt FM - i skolen og derhjemme Til forældre og lærere Sådan kan FM hjælpe i dit barns udvikling Som forældre til et hørehæmmet barn er det jeres største ønske at se barnet vokse op til at blive

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge...

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... Helt enkelt Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... En komplet liste over egenskaber En idé, to produkter Gør det enkelt Vores idé var

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440 høreapparater kommunikerer

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA PRODUKTINFORMATION PRO Oticon Nera er bygget på den nye Inium-platform og er den bedst ydende inden for vores mest avancerede høreløsninger. Audiologien i Nera giver brugerne den bedst mulige lytteevne

Læs mere

Find den rigtige høreløsning

Find den rigtige høreløsning Find den rigtige høreløsning 2 3 Indhold Gør, hvad der er bedst for din hørelse................... 4 Hvad, du kan forvente............................... 5 Hvordan fungerer høreapparater?......................

Læs mere

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Kommunikér Vi tror på, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i

Læs mere

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET ALLE DE FANTASTISKE FUNKTIONER I WIDEX BEYOND NU GENOPLADELIGT Nu er det muligt at få verdens bedste lyd i et høreapparat, som er skabt til iphones, sammen med nem genopladning

Læs mere

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde

Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Vi introducerer nye muligheder for total høreglæde Phonak er glade for at kunne introducere de nyeste tilføjelser til den veletablerede Phonak CROS-serie: Phonak CROS H2O og Phonak CROS 13. Vi er overbevist

Læs mere

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+ Teknisk datablad minirite R Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Optimieret tilpasning Udviklet til børn Driftsforhold Temperatur: +5 C til +4 C Relativ luftfugtighed: 5 til 93 %, ikke-kondenserende

Læs mere

Roger til små børn. Giv børn adgang til flere ord

Roger til små børn. Giv børn adgang til flere ord Roger til små børn TM Giv børn adgang til flere ord Ørerne er indgangen til hjernen Ørerne indfanger den ubehandlede lyd fra omgivelserne og leder den videre til hjernen. Det er hjernen, der behandler

Læs mere

Amigo Star skolens nye STJERNE

Amigo Star skolens nye STJERNE Amigo Star skolens nye STJERNE F M En diskret og behagelig FM-modtager, der hjælper børn med at koncentrere sig om den opgave, der skal laves. 2 Amigo Star bringer stjernerne frem i undervisningen En behagelig,

Læs mere

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM GODE 3GRUNDE WIDEX INTRODUCERER naturtro lyd I WIDEX DREAM DREAM er den nye familie af exceptionelle høreapparater fra Widex. Takket være den nye og banebrydende teknologiske platform TRUE ISP sætter DREAM

Læs mere

En smukt ydre... et sensationelt indre

En smukt ydre... et sensationelt indre En smukt ydre... et sensationelt indre Branchens smukkeste høreapparat leverer tilfældigvis også den mest imponerende lydoplevelse Vi er på vej mod et nyt kapitel i høreapparatindustrien. Længe eftertragtede

Læs mere

Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse

Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse Hjælp den, du holder af, til bedre hørelse 2 3 Indhold Man skal lære, før man kan hjælpe.................... 4 Hvad er et høretab.................................. 5 Sådan opdager du symptomerne......................

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Phonak AudéoTM B. Automatisk tilpasning til alle lyde

Phonak AudéoTM B. Automatisk tilpasning til alle lyde Phonak AudéoTM B Automatisk tilpasning til alle lyde Fuldautomatisk ydelse og problemfri hørelse uanset hvor du er Der er lyde overalt omkring os, og de ændrer sig hele tiden. Derfor er det at lytte en

Læs mere

Brug dem. Elsk dem. Glem dem.

Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Kommunikér, deltag og vær dig selv Når du går en tur i parken, kan du høre, hvordan bladene rasler i vinden. Når du fører en samtale i en tæt menneskemængde, kan du deltage

Læs mere

Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget

Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget Tal med en voksen hvis du synes, at din mor eller far drikker for meget 1 Historien om en helt Sanne er 14 år. Hun må klare mange ting selv. Hun må ofte selv stå op om morgenen og få sine søskende op og

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0 Teknisk datablad minirite T Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Individualisering & optimeret tilpasning Konnektivitet Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3 OpenSound Navigator Niveau 1 Niveau

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Phonak CROS B. Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on

Phonak CROS B. Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on Phonak CROS B NY genopladelig model med indbygget lithium-ionbatteri Når du kan følge med i en samtale, uanset hvilken retning den kommer fra life is on "Mine CROShøreapparater gav mig hørelsen og mit

Læs mere

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis

Roger TM. Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Roger TM Dynamic SoundField Sæt stikket i, tænd systemet, og undervis Forskellen med Soundfield Det er vigtigt, at eleverne hører godt i klasseværelset, for at de virkelig kan yde deres bedste og få mest

Læs mere

Niko Home Control. Det smarte hjem

Niko Home Control. Det smarte hjem Niko Home Control Det smarte hjem Introduktion Dit hjem bliver smart med Niko Gør livet mere komfortabelt og sikkert, samtidig med at du sparer mest mulig energi. Niko Home Control er en ny intelligent

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst.

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. ZERENA 9 7 5 DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. RESULTAT FRA KLINISK BRUGERUNDERSØGELSE: ZERENA OVERGÅR

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Din hørelse er dyrebar

Din hørelse er dyrebar Beskyt din hørelse 3 Din hørelse er dyrebar Igennem livet bliver vi bombarderet med en konstant strøm af lyde i skolen, derhjemme, på arbejdet og når vi færdes ude. Og nogle gange bliver disse lyde så

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

Hvad er. Cochlear Implant?

Hvad er. Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Hvad er Cochlear Implant? Et Cochlear Implant er et et avanceret høreapparat, der er beregnet til give øget lydopfattelse og mulighed for større taleforståelse hos børn og voksne

Læs mere

COMFORT DIGISYSTEM. Elevmikrofonsystem

COMFORT DIGISYSTEM. Elevmikrofonsystem COMFORT DIGISYSTEM Elevmikrofonsystem Hørelsen er vejen til information Hvorfor trådløse systemer med flere mikrofoner? I løbet af en skoledag kommer der mange informationer fra såvel lærer som elever.

Læs mere

Phonak Sky B-PR. Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning. A Sonova brand

Phonak Sky B-PR. Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning. A Sonova brand Phonak Sky B-PR TM Et barn skal kunne nyde 24 timers hørelse på kun én opladning A Sonova brand Sjovt design Det eksklusive Mix & Match-koncept indeholder syv farvede hooks og 14 farver til høreapparathuset,

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

widex zen terapi Introduktion

widex zen terapi Introduktion widex zen terapi Introduktion tinnitus har mange ansigter Widex Zen Terapi indeholder systematiske retningslinier, som audiologer og tilpassere kan bruge til behandling af tinnitus ved hjælp af Widex høreapparater

Læs mere

Husk at sætte i stikkontakt Og tænd!

Husk at sætte i stikkontakt Og tænd! Øvelse 1 Sound Ear lydtryksmåler i klasselokalet: Opmærksomhed på lydniveauet i klassen. Husk at sætte i stikkontakt Og tænd! Mens klassen har støjboksen til låns kan den store Sound Ear lydtryksmåler

Læs mere

To skal der til. Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører

To skal der til. Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører To skal der til 8 Information om hvorfor det er en god ide at bruge høreapparater på begge ører Denne brochure er nummer 8 i en serie fra Widex om hørelse og dertil knyttede emner. Hør verden omkring dig

Læs mere

Phonak BoleroTM B. Problemfri hørelse uanset situation og sted

Phonak BoleroTM B. Problemfri hørelse uanset situation og sted Phonak BoleroTM B Problemfri hørelse uanset situation og sted Bolero B fås i 4 modeller, 4 ydelsesniveauer, 9 farver... Bolero B-M Bolero B-P Sand Beige P1 Champagne P5 Velvet Black P8 Bolero B-SP Bolero

Læs mere

Rapport. Sammenligning af T, FM og Dynamisk FM. Udført for Phonak Danmark og Oticon. Sagsnr.: A900306 Side 1 af 10 2/11 2010

Rapport. Sammenligning af T, FM og Dynamisk FM. Udført for Phonak Danmark og Oticon. Sagsnr.: A900306 Side 1 af 10 2/11 2010 Rapport Sammenligning af T, FM og Dynamisk FM Udført for Phonak Danmark og Oticon Sagsnr.: A900306 Side 1 af 10 2/11 2010 DELTA Dansk Elektronik, Lys & Akustik Teknisk-Audiologisk Laboratorium Edisonsvej

Læs mere

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet.

certifiedkid.dk Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år. Skal vi skrive sammen? 50.000 gange om året oplever børn og unge en skjult voksen på internettet. Udvalget for Videnskab og Teknologi 2009-10 UVT alm. del Bilag 287 Offentligt TIL ELEVER OG FORÆLDRE certifiedkid.dk ONLINE SECURITY FOR KIDS 9 16 POWERED BY TELENOR Hej, jeg hedder Lotte og er 12 år.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Velkommen til STØJKASSEN

Velkommen til STØJKASSEN Velkommen til STØJKASSEN Formål: Formålet med støjkassen er at medvirke til større opmærksomhed på lyd og støj og risikoen for vedvarende støjskade. Støj kan være til gene på andre måder end ved at forårsage

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Widex clear440-pa Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440-PA høreapparater

Læs mere

Resultater fra forbrugerundersøgelse. Sammenfattende rapport Power-brugere

Resultater fra forbrugerundersøgelse. Sammenfattende rapport Power-brugere Resultater fra forbrugerundersøgelse Sammenfattende rapport Power-brugere Formålet med undersøgelsen af power-brugere* var at forstå, hvad det virkelig vil sige at leve med et kraftigt og meget kraftigt

Læs mere

CROS/BiCROS. Et overblik fra Signia. signia-pro.dk/crosnx

CROS/BiCROS. Et overblik fra Signia. signia-pro.dk/crosnx /Bi. Et overblik fra Signia. signia-pro.dk/crosnx Definition af /Bi : Contralateral Routing Of Signals Bi: Bilateral Hvem kan have udbytte af /Bi? /Bi er designet til hørehæmmede, der har et unilateralt

Læs mere

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne.

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne. Phonak Audéo Q Lille apparat. Stor ydeevne. Kommunikér Vi mener, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i kontakt med vores familie,

Læs mere

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det!

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det! FORVENT mere af Oticon AGIL - en ny undersøgelse bekræfter det! Spekulerer du over, hvor godt Oticon Agil er? * Undersøgelsen blev udført i Canada, Tyskland, Storbritannien og USA. Undersøgelsen indsamlede

Læs mere

Forbered dig på dit besøg

Forbered dig på dit besøg Forbered dig på dit besøg Dette har du brug for at vide, inden dit besøg hos os Dit første besøg Hvis du aldrig har besøgt en hørespecialist, ved du sandsynligvis ikke, hvad du kan forvente. En besøg hos

Læs mere

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed Phonak Bolero V Den bedste ydeevne og pålidelighed Rejs ud i verden Livet skal leves. Du har fortjent at rejse ud og opleve alt det, verden har at byde på. Uanset om du bruger tid sammen med venner og

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

Høreapparat til børn. Gentofte Hospital Øre-næse-hals/Audiologisk afdeling E. Patientinformation

Høreapparat til børn. Gentofte Hospital Øre-næse-hals/Audiologisk afdeling E. Patientinformation Gentofte Hospital Øre-næse-hals/Audiologisk afdeling E Niels Andersens Vej 65 2900 Hellerup Patientinformation Høreapparat til børn Audiologisk afdeling Audiologisk afdeling har to afsnit: et lægeligt

Læs mere

Formet efter lydene i dit liv

Formet efter lydene i dit liv Formet efter lydene i dit liv PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis OTICON ALTA EN HØRELØSNING, DER ER LIGESÅ INDIVIDUEL, SOM DU ER OTICON ALTA ÆNDRER, HVAD DER ER MULIGT INDEN FOR HØREOMSORG Din

Læs mere

Roger TM. i udfordrende lyttesituationer. Hør bedre i støj og på afstand

Roger TM. i udfordrende lyttesituationer. Hør bedre i støj og på afstand Roger TM i udfordrende lyttesituationer Hør bedre i støj og på afstand Overvind udfordringer i taleforståelighed Moderne høreapparatteknologi er fantastisk til at forbedre taleforståeligheden. Men selv

Læs mere

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater

Genopliv hørelsen. Vellykket brug af høreapparater Genopliv hørelsen Vellykket brug af høreapparater Velkommen tilbage til en verden af lyde Nu da du har taget det første skridt mod at genoplive din hørelse, vil du opdage, at det er nødvendigt med nogle

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

Quattro. Forforstærker. Brugervejledning. For modellerne. Quattro forforstærker 2 kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter

Quattro. Forforstærker. Brugervejledning. For modellerne. Quattro forforstærker 2 kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter Quattro Forforstærker Brugervejledning For modellerne Quattro forforstærker kabinetter Quattro forforstærker 4 kabinetter - - Audion International Introduktion Tillykke med købet af din Audion Quattro

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA Zerena høreapparater hjælper dig med at høre og kommunikere i alle situationer, lige fra stille og rolige til dynamiske og hurtigt skiftende.

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Elevens egen vurdering

Elevens egen vurdering Elevens egen vurdering Elevens bemærkninger: Mine styrkesider: Dokumentation: Fagområder, hvor jeg er blevet bedre: Dokumentation: Andre områder, hvor jeg har forbedret mig: Dokumentation: Handlingsplan:

Læs mere

INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 INDIVIDUALISERING OG VALGMULIGHEDER TEKNISKE FUNKTIONER

INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 INDIVIDUALISERING OG VALGMULIGHEDER TEKNISKE FUNKTIONER INIZIA 3 PRODUKTINFORMATION INIZIA 3 IN3 CPx IN3 CP IN3 N IN3 CICP IN3 ITC IN3 CIC BESKRIVELSE TILPASNINGSOMRÅDE Inizia 3 familien anvender Bernafons fremragende ChannelFree signalbehandling. Kombineret

Læs mere

Hvordan finder du de bedste højttalere?

Hvordan finder du de bedste højttalere? Hvordan finder du de bedste højttalere? Højttalerens verden er fyldt med tal, men du kan undvære de fleste af dem. Du behøver ikke, at sætte dig ind i det tekniske Den gode nyhed er, at det at købe højttalere

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 330 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen?

Mit barn er. Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Mit barn er Hvad går du til? Er du glad for at gå på Musikskolen? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde dig ud? Har du oplevet noget der har gjort at du har overvejet at melde

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere