Lissy Christensen Borrisvej Skjern Sendt pr. mail. Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle på Enghavevej 10, Marslev

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lissy Christensen Borrisvej Skjern Sendt pr. mail. Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle på Enghavevej 10, Marslev"

Transkript

1 Lissy Christensen Borrisvej Skjern Sendt pr. mail Erhvervsafdelingen Hans Schacksvej Kerteminde Tlf Fax natur-miljo@kerteminde.dk Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle på Enghavevej 10, Marslev Kerteminde Kommune har den 9. december 2015 modtaget din ansøgning om landzonetilladelse til opsætning af en husstandsvindmøllen på matr. nr. 9 c Marslev By, Marslev, med adressen Enghavevej 10, 5290 Marslev. Ansøgningen er indsendt på vegne af ejer af ejendommen, Per Schack. Supplerende oplysninger er modtaget af kommunen den 13. januar februar 2016 Sagsnr Dokumentnr Ejer af ejendommen, Per Schack, bor selv på ejendommen. Beskrivelse af møllen Der er tale om opsætning af en husstandsvindmølle af typen KVA Vind 6-10 med en højde på 24,99 m og med 3 stk. rotorblade. Møllen består af et galvaniseret rørtårn se tegning fra ansøgningen nedenfor. Lovgivning Opsætning af en husstandsvindmølle i landzone, kræver en landzonetilladelse i henhold til planlovens 35, stk.1. Afgørelse Kerteminde Kommune meddeler herved landzonetilladelse til opsætning af ansøgte husstandsvindmølle på matr. nr. 9 c Marslev By, Marslev, med adressen Enghavevej 10, 5290 Marslev, i henhold til planlovens 35, stk.1. Tilladelsen er meddelt på vilkår, der fremgår af næste afsnit. Tilladelsen vedrører kun forholdet til landzonebestemmelserne i planlovens kapitel 7. Andre nødvendige tilladelser skal søges hos de rette myndigheder - herunder byggetilladelse. Sagen er derfor overdraget til byggeafdelingen til videre behandling. Tilladelsen bortfalder hvis den ikke udnyttes inden 3 år gældende fra klagefristens udløb. Vilkår Det er en forudsætning for tilladelsen, at følgende vilkår overholdes: Husstandsvindmøllen skal placeres som vist på nedenstående oversigtskort, der er vedlagt de supplerende oplysninger. Alle møllens dele farvesættes med samme lysegrå, ikke reflekterende farve. Der må ikke sættes reklamer på møllen, dog tillades vindmølleproducentens firmanavn og logo i begrænset størrelse på møllen. Se Kerteminde Kommunes retningslinjer for registrering af personoplysninger på

2 Husstandsmøllen skal fjernes senest et år efter, at møllens anvendelse til el-produktion er ophørt uden udgifter for det offentlige - herunder skal fundamentet fjernes til 1 m under terræn og arealet retableres. Side 2 af 8 Kommunen gør desuden opmærksom på, at møllens ejer kan påbydes for egen regning at få udført en akkrediteret støjmåling fx i forbindelse med behandling af naboklager over støj, når kommunen anser dette for nødvendigt. Oversigtskort, der viser ansøgte placering af husstandsvindmøllen. Tinglysning Kerteminde Kommune foranstalter tinglyst, at: Husstandsvindmøllen skal placeres som vist på ovenstående oversigtskort, der er vedlagt de supplerende oplysninger. Alle møllens dele farvesættes med samme lysegrå, ikke reflekterende farve. Der ikke må sættes reklamer på møllen, dog tillades vindmølleproducentens firmanavn og logo i begrænset størrelse på møllen. Husstandsmøllen skal fjernes senest et år efter, at møllens anvendelse til el-produktion er ophørt uden udgifter for det offentlige - herunder skal fundamentet fjernes til 1 m under terræn og arealet retableres. Omkostningerne ved tinglysningen påhviler ejeren, jf. planlovens 55 og ejer vil modtage en opkrævning for tinglysningen.

3 Baggrund for afgørelsen Ejendommen er en landbrugsejendom på 2 ha beliggende i det åbne land i landzone uden for kommuneplanens rammer. Side 3 af 8 Husstandsvindmøllen er typegodkendt af Danmarks Vindmølleforening den 6. november 2013, jf. Energistyrelsens bekendtgørelse om teknisk certificeringsordning for vindmøller, bek. nr. 73 af 25. januar I henhold til kommunens Praksis for Landzoneadministration, afgøres landzonetilladelse til opsætning af en husstandsvindmøller på baggrund af en konkret vurdering af beskyttelsesinteresser, samt i forhold til støjpåvirkning og øvrige planmæssige overvejelser herunder landskabshensyn og om møllerne kan opstilles uden visuel konflikt med store vindmøller og landskabsoplevelsen. Endvidere vil husstandsvindmøller kun undtagelsesvis kunne forventes tilladt i kystnærhedszonen og i de særligt karakteristiske og sårbare landskabsområder. Ejendommen er beliggende uden for kystnærhedszonen og der er ingen særlige landskabs eller fredningsinteresser på ejendommen. Dog ligger der en 3 beskyttet sø på ejendommen ca. 90 m syd for møllens placering. Det er dog kommunens vurdering, at der ikke vil ske en væsentlig påvirkning af det beskyttede område ved opsætning af husstandsvindmøllen. Husstandsvindmøllen ønskes opsat inden for 20 m af eksisterende bebyggelse som vist på ovenstående kort. Møllen placeres ca. 87 m fra nærmeste nabos udestue, som ligger nærmest møllen, og dermed ca. 72 m fra punktet 15 m fra nabobeboelsen (se kort nedenfor). Vedlagte støjmålingen viser, at lydniveauet 70 m fra møllen ligger på 41,2 db(a) ved en vindhastighed på 6 m/s og 43,5 db(a) ved en vindhastighed på 8 m/s. Grænseværdierne er 42 db(a) ved 6 m/s og 44 db(a) ved 8 m/s, jf. vindmøllebekendtgørelsens 4, punkt 1, hvorved støjbelastningen fra husstandsvindmøllen overholde grænseværdierne i det mest støjbelastede punkt ved udendørs opholdsarealer højst 15 meter fra nabobeboelsen. Skyggekast fra vindmøllevinger forekommer kun i korte tidsrum og tæt på møllen. Der findes ikke lovgivning omkring rotorskygge-gener i Danmark. I "Vejledning om planlægning for og tilladelse til opstilling af vindmøller" udgivet af Naturstyrelsen i 2015, anbefales det dog, at naboer højst udsættes for rotorskygge i 10 timers "reel-værdi" årligt. Principberegning af skyggekast fra en husstandsvindmølle med et rotordiameter på 13 m er vist i vedlagte bilag 1. Her ses, at i en afstand af ca. 50 m fra møllen er skyggevirkningen i ca. 5 timer om året mens skyggevirkningen 70 m fra møllen ligger et sted mellem 5 og 0 timer årligt. I denne sag er der tale om en mølle med en rotordiameter på 7,1 m, hvilket betyder en mindre skyggevirkning end vist i bilag 1. På baggrund af ovenstående er det Kerteminde Kommunes vurdering, at vindmøllen vil kunne sættes op på den ansøgte placering. Det forudsætter dog, at vilkårene i tilladelsen overholdes.

4 Kerteminde Kommune har vurderet at en tilladelse til ansøgte ikke vil stride imod landzonebestemmelser og hensynet bag planlovens kyst- og landzonebestemmelser. Side 4 af 8 Kort der viser afstanden fra møllen til nabobeboelsen på Enghavevej 12, 5290 Marslev. Naboorientering Ansøgningen er sendt i naboorientering ved naboen på Enghavevej 12, 5290 Marslev, i henhold til planlovens 35, stk. 4. Der er indkommet kommentarer til ansøgningen fra naboen samt dennes advokat. Naboen protesterer mod opsætningen af husstandsvindmøllen og påpeger følgende: At afstanden til deres beboelsen er angivet forkert i brevet til naboorientering. At vindmølleproducentens støjmålinger er svære at gennemskue. At deres ejendom vil værdiforringes ved opsætning af møllen. At Enghavevej 10 er en udlejningsejendom, hvor der bor udlændinge. At der er etableret en sø tæt på møllen. At ejer af ejendommen ikke selv bor på ejendommen. At møllen kunne sættes op på andre ejendomme ejet af Per Schack og som ligger længere fra naboer.

5 Desuden vil naboen have foretaget en uvildig måling og syn af møllen, hvis de generes af støj, skyggekast og blinkeeffekt herfra og have garanti for at møllen flyttes længere væk samt sikkerhed for vedligeholdelse af møllen. Side 5 af 8 Naboen advokat påpeger desuden: Opsætningen af møllen er i strid med kommuneplanen. Der må ikke gives tilladelse til vindmøller nærmere nabobeboelse end fire gange møllens totalhøjde, jf. vindmøllebekendtgørelsens 2, stk. 3. Det nævnte er minimumskrav i forhold til kommunernes kommuneplaner. Der må kun opstilles vindmøller inden for områder, der er udpeget hertil i kommuneplanens retningslinjer, jf. vindmøllebekendtgørelsens 2, stk. 1, jf. planlovens 11a, stk. 1, nr. 5. Kommunens kommentarer til naboens høringssvar Afstanden til naboens beboelse er rettet fra ca. 90 m til ca. 87 m, da der ikke var taget forbehold for udestuen, der ligger tættest på møllen. Husstandsvindmøllen er typegodkendt og støjmålingen er foretaget af ArbejdsmiljøEksperten for samme type vindmølle som ansøgte, hvilket kommunen finder er tilstrækkeligt bevis for at støjkravene er overholdt. Ved administration af landzonereglerne indgår ikke krav om vurdering af området i forhold til ejendomspriser for naboejendomme. En fuldmagt vedlagt ansøgningen angiver, at opførelse af husstandsvindmøllen efter tilladelse fra kommunen skal ske på fuldmagtsgivers adresse. Altså har Per Schack skrevet under på, at han selv bebor ejendommen. Det er korrekt, at der i maj 2013 er meddelt landzonetilladelse til indretning af 3 stk. ferielejligheder på ejendommen. Afgørelsen er ikke påklaget. Kerteminde Kommune har i september 2010 meddelt landzonetilladelse til etablering af en sø på ca m 2 på Enghavevej 10. Søen er i dag beskyttet, jf. naturbeskyttelseslovens 3. Det er kommunens vurdering, at den beskyttede sø ikke vil påvirkes væsentligt ved opsætning af husstandsvindmøllen. Kerteminde Kommune forholder sig kun til ansøgte placering og ikke til, hvor møllen alternativt kan sættes op. I henhold til vindmøllebekendtgørelsens 12 kan kommunen påbyde, at ejeren af en vindmølle for egen regning udfører støjmålinger og beregninger fx i forbindelse med behandling af naboklager over støj, når kommunen anser dette for nødvendigt. Kommunens kommentarer til advokatens høringssvar Kerteminde Kommune har i mail af 8. februar 2016 gjort advokaten opmærksom på, at 2, stk. 1 og 3, i vindmøllebekendtgørelsen ikke er gældende for husstandsvindmøller. Dette jf. 2, stk. 9, i samme bekendtgørelse. I gældende kommuneplan står følgende retningslinje vedrørende vindmøller: Husstandsmøller kan opstilles i tilknytning til eksisterende bebyggelsesarealer på baggrund af en landzonetilladelse efter en konkret afvejning i forhold til andre interesser og i henhold til vindmøllecirkulærets bestemmelser. Som udgangspunkt skal møllerne placeres mindst 150 m fra nabobe-

6 byggelse og disses udendørs opholdsarealer og højest 20 m fra bebyggelsesarealer på egen grund. Side 6 af 8 Kommuneplanens retningslinjer er ikke retsbindende for borgerne, men i forhold til kommunes planlægning. Ejendommen ligger dog ikke i et område, der er lokalplanlagt eller som er omfattet af en kommuneplanramme og da møllen sættes op inden for 20 af eksisterende bebyggelse, kræver projektet ikke et tillæg til kommuneplanen. I henhold til Vejledning om planlægning for og tilladelse til opstilling af vindmøller udgivet af Naturstyrelsen i 2015, kan husstandsmøller opstilles uden planlægning, hvis de opstilles i umiddelbar tilknytning til eksisterende bygningsanlæg, hvilket efter hidtidig praksis vil sige opføres inden for ca. 20 meter fra eksisterende bygningsanlæg. Opføres husstandsmøllerne ikke i umiddelbar tilknytning til eksisterende bygningsanlæg, dvs. fritstående, kræver det, som for alle andre vindmøller, en udpegning i kommuneplanen samt retningslinjer for områdets anvendelse. Desuden står i vejledningen, at kommunalbestyrelse ikke med retningslinjer i kommuneplanen kan indføre forbudszoner for opstilling af husstandsmøller. På baggrund af ovenstående fastholder Kerteminde Kommune, at husstandsvindmøllen kan sættes op som ansøgt uden at tilsidesættes hovedformålet med planlovens landzoneregler. Museumsloven Hvis der under gravearbejdet fremkommer fortidsminder eller kulturhistoriske anlæg, der kan medføre behov for en arkæologisk undersøgelse/registrering skal Østfyns Museer, Strandgade 7, 5300 Kerteminde straks underrettes. Endvidere henvises til bestemmelser om beskyttelse af fortidsminder i Museumsloven Offentliggørelse Landzonetilladelsen vil blive offentliggjort den 1. marts 2016 i Kerteminde Ugeavis og på kommunens hjemmeside,, under Aktuelle høringer. Landzonetilladelsen må først udnyttes 4 uger efter at tilladelsen er offentliggjort. En eventuel klage over afgørelsen har opsættende virkning med mindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet. Venlig hilsen Trine Baier Jepsen Miljøsagsbehandler Vedlagt Klagevejledning Bilag 1: Principberegning af skyggekast

7 Kopi til Side 7 af 8 Østfyns Museer: Landskab-arkaeologi@ostfynsmuseer.dk Danmarks Naturfredningsforening, dnkerteminde-sager@dn.dk og dn@dn.dk Dansk Ornitologisk Forening: natur@dof.dk og kerteminde@dof.dk Klagevejledning I henhold til planlovens 58, stk. 1, kan kommunens afgørelse, herunder betingelser og vilkår, påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er 4 uger fra datoen for den offentlige bekendtgørelse dvs. den 29. marts Klager skal indsendes via Klageportalen, som der findes et link til på forsiden af Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Klageportalen ligger på og Man logger på eller - typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Man kan blive fritaget for at bruge Klageportalen ved at sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Klagegebyr Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af en klage, at klager indbetaler et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagegebyret er fastsat til 500 kr. Gebyret betales med betalingskort i Klageportalen. Vejledning om gebyrordningen kan findes på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Gebyret tilbagebetales, hvis 1) klagesagen fører til, at den påklagede afgørelse ændres eller ophæves, 2) klageren får helt eller delvis medhold i klagen, eller 3) klagen afvises som følge af overskredet klagefrist, manglende klageberettigelse eller fordi klagen ikke er omfattet af Natur- og Miljøklagenævnets kompetence. Det bemærkes, at hvis den eneste ændring af den påklagede afgørelse er forlængelse af frist for efterkommelse af afgørelse som følge af den tid, der er medgået til at behandle sagen i klagenævnet, tilbagebetales gebyret dog ikke. En afgørelse kan indbringes for domstolene inden 6 måneder fra den offentlige bekendtgørelse.

8 Bilag 1. Side 8 af 8

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle på ejendommen Harres 48, Bredebro

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle på ejendommen Harres 48, Bredebro SOLENERGI DANMARK A/S Søkærvej 11 8970 Havndal Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-55-17 01-08-2017 Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle

Læs mere

Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov. Landzonetilladelse til carport, brændeskur og redskabsskur Afslag på ansøgning om garage

Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov. Landzonetilladelse til carport, brændeskur og redskabsskur Afslag på ansøgning om garage Jan Svend Andersen Bremerskovvej 4 5550 Langeskov Miljø- og Kulturforvaltningen Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde Tlf. 65 15 15 15 Fax 65 15 14 99 natur-miljo@kerteminde.dk Landzonetilladelse til carport,

Læs mere

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014 Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk Den 27. oktober 2014 Tøndering Kirkevej 16, Tøndering Landzonetilladelse til husstandsvindmølle Teknisk Forvaltning har

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Bjarne Jensen Larsgårdsvej 5 Allerup 9320 Hjallerup Plan og Miljø Dato: 09-07-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-74-15 Sagsbeh.: Annemarie S. Pedersen Lokaltlf.: +4599455514 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

#split# Landzonetilladelse til husstandsvindmølle på Bollegade 33, 9d, Bolle Fjerding, Dronninglund

#split# Landzonetilladelse til husstandsvindmølle på Bollegade 33, 9d, Bolle Fjerding, Dronninglund #split# Peter Sønderled Pedersen Bollegade 33 9330 Dronninglund Plan og Miljø Dato: 24-11-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-121-15 Sagsbeh.: Annemarie S. Pedersen Lokaltlf.: +4599455514 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

#split# Landzonetilladelse til husstandsvindmølle på Grishøjgårdsvej 234, matr. nr. 120f, Hjermitslevgård Rebsenge, Tolstrup

#split# Landzonetilladelse til husstandsvindmølle på Grishøjgårdsvej 234, matr. nr. 120f, Hjermitslevgård Rebsenge, Tolstrup #split# Ole Brogaard Hejlesen Grishøjgårdsvej 234 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 15-09-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-94-15 Sagsbeh.: Annemarie S. Pedersen Lokaltlf.: +4599455514 Ny Rådhusplads 1 9700

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. december 2018 Sagsnr.: 18/43342 Ejendomsnr.: 5259 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Henrik Hessellund Manna Mosevej 55 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 29-09-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-98-15 Sagsbeh.: Charlotte Hornemann Lokaltlf.: +4599454627 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Jan Gravholt Augustesen Søndergade 130 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 16. september 2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-77-15 Sagsbeh.: Charlotte Hornemann Lokaltlf.: +4599454630 Ny Rådhusplads

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 2 Mommark, Lysabild, der ligger på Mommarkvej 411, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage

VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej Hørning. Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage VESTERBO HUSE A/S Agerskovvej 7 8362 Hørning Tilladelse efter planlovens 35 til en integreret garage Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til etablering af 57 m² integreret

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Søren Tøtterup Hansen Fjeldgårdsvej 10 9750 Østervrå Plan og Miljø Dato: 14-10-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-1-15 Sagsbeh.: Charlotte Hornemann Lokaltlf.: +4599454627 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Henrik Jørgensen Hjørringvej 68 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 16-09-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-96-15 Sagsbeh.: Charlotte Hornemann Lokaltlf.: +4599454630 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording

Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Henning Møller Lauridsen Nedre Hestlundvej 8 7430 Ikast 12. oktober 2016 Anmeldelse af byggeri, Nedre Hestlundvej 15, 7441 Bording Ikast-Brande Kommune har den 30. august 2016 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel

Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg. Landzonetilladelse til arealoverførsel Palle Bjørn Jørgensen Låsbyvej 60 A 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til arealoverførsel Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til arealoverførsel mellem matr. nr.

Læs mere

Vilkår Sønderborg Kommune stiller alment vilkår om, at anvende ikke reflekterende

Vilkår Sønderborg Kommune stiller alment vilkår om, at anvende ikke reflekterende John Ebbesen Rugbjergvej 13, Klingbjerg 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en dobbelt carport med redskabsrum på ejendommen matr.nr. 650 Svenstrup Ejerlav, Svenstrup, der ligger på Rugbjergvej

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17. december 2018 Sagsnr.: 17/18333 Ejendomsnr.: 7784 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle nr. 2 på ejendommen Kobbervold 4, 6280 Højer

Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle nr. 2 på ejendommen Kobbervold 4, 6280 Højer PROBUS ApS Timianvej 23 8800 Viborg Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-9-17 11-05-2017 Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle

Læs mere

HusCompagniet Bredskiftevej 20, Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport

HusCompagniet Bredskiftevej 20, Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport HusCompagniet Bredskiftevej 20, 1. 8210 Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. maj 2019 Sagsnr.: 19/36277 Ejendomsnr.: 3036 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg

Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg Bjarne Føgh Blansskovvej 23, Blans 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opføre et redskabsrum og en udestue på ejendommen matr.nr. 102 Blans, Ullerup, der ligger på Blanskovvej 23, 6400 Sønderborg

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. maj 2019 Sagsnr.: 19/30025 Ejendomsnr.: 1032 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Møllen skal nedtages senest et år efter, den er taget ud af drift.

Møllen skal nedtages senest et år efter, den er taget ud af drift. Iver P. Krog Havnbjergvej 21, Oksbøl 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle på ejendommen matr.nr. 84 Oksbøl Ejerlav, Oksbøl, der ligger på Havnbjergvej 21, 6430 Nordborg

Læs mere

Beplantningen mod vest og syd skal bibeholdes i det omfang, det er praktisk muligt.

Beplantningen mod vest og syd skal bibeholdes i det omfang, det er praktisk muligt. Leif Hansen Kanalvej 2, Hundslev 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en ladebygning på ejendommen matr.nr. 10 Hundslev, Normark, der ligger på Kanalvej 2, 6440 Augustenborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre en husstandsvindmølle

Landzonetilladelse til at opføre en husstandsvindmølle Jacob Andersen Røgildvej 40 9460 Brovst Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk 22-11-2012

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle på ejendommen matr. nr. 1 Kumled, Brede, beliggende Kummerlev 5, 6261 Bredebro

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle på ejendommen matr. nr. 1 Kumled, Brede, beliggende Kummerlev 5, 6261 Bredebro Henrik Seidelin Kummerlev 5 6261 Bredebro Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-5-14 23-01-2014 Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Aabenraa Kommune Drift og Vedligehold Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Att: Mikkel Bigum Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 27. juli 2017 Sagsnr.: 17/19516 Ejendomsnr.: 19151 Kontakt: Lis Bækkelund

Læs mere

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan

Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager. Plan Bruno Bøhnke Skodsbølvej 81 Skodsbøl 6310 Broager Landzonetilladelse til at bygge en ny carport med redskabsskur på ejendommen matr. nr. 146 Skodsbøl, Broager, der ligger på Skodsbølvej 81, 6310 Broager

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 4. september 2018 Sagsnr.: 18/24802 Ejendomsnr.: 4628 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 6. juni 2019 Sagsnr.: 19/37975 Ejendomsnr.: 23457 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Kim Jakobsen Sønderlundsvej Skanderborg. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af ny garage på adressen Sønderlundsvej 8

Kim Jakobsen Sønderlundsvej Skanderborg. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af ny garage på adressen Sønderlundsvej 8 Kim Jakobsen Sønderlundsvej 8 Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af ny garage på adressen Sønderlundsvej 8 Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at opføre

Læs mere

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster

Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Maria og Chresten Brink Kristesen Ellum Bygade 16 A Ellum 6240 Løgumkloster Team Byg og Landzone Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-706-12 31-01-2013 Landzonetilladelse

Læs mere

Brian Svane Christensen Kløverlykke Sydals

Brian Svane Christensen Kløverlykke Sydals Brian Svane Christensen Kløverlykke 65 6470 Sydals Landzonetilladelse til at ændre anvendelse fra garage til bolig på ejendommen matr.nr. 19 Dynt, Broager, der ligger på Krammarksvej 14, 6310 Broager Sønderborg

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 16. januar 2019 Sagsnr.: 18/39656 Ejendomsnr.: 17366 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 9. oktober 2019 Sagsnr.: 19/49122 Ejendomsnr.: 15162 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Allan Pedersen Nørre Landevej Sydals

Allan Pedersen Nørre Landevej Sydals Allan Pedersen Nørre Landevej 28 6470 Sydals Landzonetilladelse til at ændre anvendelsen af en garage til beboelse på ejendommen matr.nr. 44 Nygård, Kegnæs, der ligger Nørre Landevej 28, 6470 Sydals Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse til pilerenseanlæg, Kringehusvej 13, 7100 Vejle

Landzonetilladelse til pilerenseanlæg, Kringehusvej 13, 7100 Vejle SKOVLYKKE FRITIDSHUSE DANMARK ApS Kærvejen 42 7171 Uldum Tjørnevej 6 7171 Uldum T: 79755000 Vibeke Rahbek Dir: +4579755675 Mob: +4521130536 e-mail: vibeke.rahbek @hedensted.dk Sagsnr. 01.03.03-P19-147-15

Læs mere

Museum Sønderjylland Brundlund Slot 6200 Aabenraa Att. Iben Johansen

Museum Sønderjylland Brundlund Slot 6200 Aabenraa Att. Iben Johansen Museum Sønderjylland Brundlund Slot 6200 Aabenraa Att. Iben Johansen Landzonetilladelse til midlertidig opsætning af kunstinstallationer i Egernsundområdet på hhv. matr. nr. 923 og 486 Egernsund, Egernsund

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at etablere en teltplads og shelter på ejendommen matr.nr. 160 Oksbøl, Broballe, der ligger på Lusigvej 26, 6430 Nordborg

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 28. februar 2019 Sagsnr.: 19/2433 Ejendomsnr.: 18407 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 5. september 2018 Sagsnr.: 18/26774 Ejendomsnr.: 15694 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af JHS Stenagervej 11 A 6230 Rødekro!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. juli 2016 Sagsnr.: 16/16042 Ejendomsnr.: 26158 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E5mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 29. november 2018 Sagsnr.: 18/38805 Ejendomsnr.: 6372 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Odsherred Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1 i planloven, tilladelse til opstilling af husstandsvindmølle.

Odsherred Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1 i planloven, tilladelse til opstilling af husstandsvindmølle. KVA Vind A/S att.: Lissy Christensen Borrisvej 10 6900 Skjern Sendt digitalt Den 16. november 2017 Landzonetilladelse byggesagsnr. 12-117 A/4 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 02-06-2017

Læs mere

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa Søgård Byg Flensborg Landevej 22 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at udnytte tagetagen på ejendommen matr.nr. 5 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger på Amtsvejen 43, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune

Læs mere

David Carroll Grizzle Helved Augustenborg

David Carroll Grizzle Helved Augustenborg David Carroll Grizzle Helved 41 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at etablere Bed & Breakfast på ejendommen matr.nr. 134a Helved, Notmark, der ligger på Helved 41, 6440 Augustenborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Sønderborg Forsyning Ellegårdvej Sønderborg

Sønderborg Forsyning Ellegårdvej Sønderborg Sønderborg Forsyning Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke et mindre areal i forbindelse med etablering af et pumpehus på ejendommen matr.nr. 7 Ertebjerg, Tandslet, der ligger

Læs mere

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag Tina og Martin Rasmussen Sendt pr. mail til: murermestermartin@hotmail.com Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE byg@svendborg.dk www.svendborg.dk STRAMMELSE

Læs mere

Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten

Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten Lisbet Marie Jensen Jørn Jensen Kampen 5, Rinkenæs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at arealoverføre ca. 750 m² fra ejendommen matr.nr. 1513 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs til Kampen 5, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Ulrik Møller Andreasen Søren Lolks Vej 26 Tåsinge 5700 Svendborg LANDZONETILLADELSE SØREN LOLKS VEJ 26 (5700) - HUSSTANDSVINDMØLLE

Ulrik Møller Andreasen Søren Lolks Vej 26 Tåsinge 5700 Svendborg LANDZONETILLADELSE SØREN LOLKS VEJ 26 (5700) - HUSSTANDSVINDMØLLE Ulrik Møller Andreasen Søren Lolks Vej 26 Tåsinge 5700 Svendborg Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE byg@svendborg.dk www.svendborg.dk SØREN LOLKS VEJ 26

Læs mere

Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej Sønderborg

Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej Sønderborg Birgitte Lien Nielsen Søndre Landevej 156 Landzonetilladelse til at etablere Bed & Breakfast på ejendommen matr.nr. 3 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Søndre Landevej 156, Sønderborg Kommune har den 29.

Læs mere

Allan Sørensen Tørsbølgade Gråsten

Allan Sørensen Tørsbølgade Gråsten Allan Sørensen Tørsbølgade 28 6300 Gråsten Landzonetilladelse til lovliggørelse af bålhytte/shelter på 20 m² og opførelse af ny carport med udhus på 53 m². Ejendommen matr.nr. 84 af Tørsbøl Kværs, der

Læs mere

Der gives samtidig dispensation fra Fortidsmindebeskyttelseslinjen. Jævnfør 18 og 65 i naturbeskyttelsesloven jf. vedlagte skrivelse.

Der gives samtidig dispensation fra Fortidsmindebeskyttelseslinjen. Jævnfør 18 og 65 i naturbeskyttelsesloven jf. vedlagte skrivelse. Jesper Lorenzen Bladt Oksbølvej 50A 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en garage på 195 m² og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 18 og 65 på ejendommen matr.nr. 173 Brandsbøl, Havnbjerg,

Læs mere

Møllen skal nedtages senest et år efter, den er taget ud af drift.

Møllen skal nedtages senest et år efter, den er taget ud af drift. Gerhard Kock Lorenzen Lundsø 1, Vester Sottrup 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til husstandsvindmølle/vindrose på ejendommen matr.nr. 507 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Lundsø 1, Vester Sottrup,

Læs mere

Dennis Skødt Kristensen Hedetoft Gråsten

Dennis Skødt Kristensen Hedetoft Gråsten Dennis Skødt Kristensen Hedetoft 1 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at ændre del af stald til beboelse på ejendommen matr.nr. 43a Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Hedetoft 1, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum BYGMESTEREN A/S Troldmosevej 2 7323 Give Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at etablere

Læs mere

Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade Sønderborg. Att. Johanne Burgemann

Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade Sønderborg. Att. Johanne Burgemann Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade 7 6400 Sønderborg Att. Johanne Burgemann Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 205 Blans, Ullerup, der ligger på Blansskov 2A, 6400 Sønderborg

Læs mere

John Anker-Møller Wind Klinting Sønderborg

John Anker-Møller Wind Klinting Sønderborg John Anker-Møller Wind Klinting 6 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opføre cykelskur op ad gavl af eksisterende udhus på ejendommen matr.nr. 7 Klinting, Ulkebøl, der ligger på Klinting 6, 6400

Læs mere

Jørgen Christensen Brovej Broager

Jørgen Christensen Brovej Broager Jørgen Christensen Brovej 119 6310 Broager Landzonetilladelse til at opstille en husstandsvindmølle på ejendommen matr.nr. 2 Smøl, Broager, der ligger på Brovej 119, 6310 Broager Sønderborg Kommune har

Læs mere

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m².

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m². Jeanette Møller Reinewald Vestermark 7 6300 Gråsten Lovliggørende landzonetilladelse til maskinhus og overdækning på i alt 122 m² på ejendommen matr.nr. 25a Tørsbøl, Kværs, der ligger på Vestermark 7,

Læs mere

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet.

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet. Aabenraa Kommune Att. Drift & Vedligehold Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. juni 2017 Sagsnr.: 17/19368 Ejendomsnr.: 3865 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E/mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til Planlovens

Læs mere

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning.

#split# Der meddeles hermed den fornødne tilladelse efter 35 stk. 1 i lov om planlægning. #split# Preben Heberg Krogh Vildmosevej 31 9700 Brønderslev Plan og Miljø Dato: 13-10-2015 Sags. nr.: 01.03.00-P19-107-15 Sagsbeh.: Charlotte Hornemann Lokaltlf.: +4599454627 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev

Læs mere

Martin Bang Asserballe St Augustenborg

Martin Bang Asserballe St Augustenborg Martin Bang Asserballe St. 21 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at opføre en maskinlade på 300 m 2 på ejendommen matr.nr. 259 Hundslev, Notmark, der ligger på Asserballe St. 21, 6440 Augustenborg.

Læs mere

René Andersen Skovtoft 6, Tørsbøl 6300 Gråsten

René Andersen Skovtoft 6, Tørsbøl 6300 Gråsten René Andersen Skovtoft 6, Tørsbøl 6300 Gråsten Lovliggørende landzonetilladelse til at ændre anvendelsen af tidligere erhvervsareal til beboelse på ejendommen matr.nr. 178 Tørsbøl, Kværs, der ligger på

Læs mere

Naturstyrelsen Sønderjylland att. Klaus Sloth Felstedvej Gråsten

Naturstyrelsen Sønderjylland att. Klaus Sloth Felstedvej Gråsten Naturstyrelsen Sønderjylland att. Klaus Sloth Felstedvej 14 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opsætte en skurvogn på ejendommen matr.nr. 610 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl, der ligger i skoven Overstjernen,

Læs mere

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg

Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Kåre Kjærgaard Baunbjergvej 13 Holm 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opsætte 2 midlertidige pavilloner på ejendommen matr.nr. 492d Holm, Nordborg, der ligger på Baunbjergvej 13, Holm, 6430 Nordborg.

Læs mere

LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen

LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen LandSyd landinspektører Ådalen 13A 6600 Vejen Landzonetilladelse til at udstykke en byggegrund fra matr.nr. 160 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Højtoft 6, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har den 2.

Læs mere

Henrik Nyby Schubert Ahlmannsvej 50, st. th Sønderborg

Henrik Nyby Schubert Ahlmannsvej 50, st. th Sønderborg Henrik Nyby Schubert Ahlmannsvej 50, st. th. 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 11 Ladegårdskov, Gråsten-Adsbøl, der ligger på Bovrupvej 1, 6300

Læs mere

Lars Bukhave Fuglsangvej 6, Ø. Sottrup 6400 Sønderborg

Lars Bukhave Fuglsangvej 6, Ø. Sottrup 6400 Sønderborg Lars Bukhave Fuglsangvej 6, Ø. Sottrup 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus efter brand på ejendommen matr.nr. 106 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger på Fuglsangvej 6, Øster

Læs mere

Nis Dreyer Brønd 7A Holmskov 6430 Nordborg

Nis Dreyer Brønd 7A Holmskov 6430 Nordborg Nis Dreyer Brønd 7A Holmskov 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre et enfamiliehus på ejendommen matr.nr. 30 Holm, Nordborg, der ligger på Brønd 7, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune har den 15.

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligtig etablering af gyllebeholder på matr. nr. 8b Liltved By, Fausing, beliggende Liltvedvej 8, 8961 Allingåbro Morten Gert Nielsen Elgårdsmindevej 9 8960 Randers SØ Afdeling: Erhverv & Miljø Dato: 05-07-2017 Reference: Jakob Sølvhøj Roelsgaard Tlf.: 8959 4016 E-mail: jasr@norddjurs.dk Journalnr.: 17/10218 Afgørelse

Læs mere

Sønderborg Kommune. Plan. Sønderborg Kommune har den 10. september 2015 modtaget en ansøgning om etablering af et midlertidigt mulddepot.

Sønderborg Kommune. Plan. Sønderborg Kommune har den 10. september 2015 modtaget en ansøgning om etablering af et midlertidigt mulddepot. Sønderborg Kommune Landzonetilladelse til at etablere et midlertidigt mulddepot på ejendommen matr.nr. 992 og 700 Sottrup Ejerlav, Sottrup, der ligger ved Nydamvej, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har

Læs mere

Karsten Gram Egedam Gråsten

Karsten Gram Egedam Gråsten Karsten Gram Egedam 3 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at udvide overdækket areal og opføre ny carport så det samlede areal kommer op på i alt 74 m² på ejendommen matr.nr. 62 Ladegårdskov ejerlav, Gråsten-Adsbøl,

Læs mere

Andreas Christensen Vandmøllevej 3, Nybøl 6400 Sønderborg

Andreas Christensen Vandmøllevej 3, Nybøl 6400 Sønderborg Andreas Christensen Vandmøllevej 3, Nybøl 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til at udstykke medarbejderboligen på ejendommen matr.nr. 141 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger på Vandmøllevej 3, 6400 Sønderborg.

Læs mere

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund

Hans Valdemar Moldt Rødegade Egernsund Hans Valdemar Moldt Rødegade 13 6320 Egernsund Landzonetilladelse til at udvide eksisterende lade på ejendommen matr.nr. 116 Skodsbøl, Broager, der ligger på Rødegade 13, 6320 Egernsund Sønderborg Kommune

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. STENBJERG EJENDOMME A/S Søndergade 20! " Skelbækvej 2 Tlf.: 7376 7676 Dato: 13. juni 2017 Sagsnr.: 17/11397 Ejendomsnr.: 16927 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk I henhold

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 3 år efter, at den er meddelt. Line Hansen Hviddingvej 9 8990 Fårup Att.: Kent Andersen Ryttergabsvej 26 6330 Padborg!"# $ Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. juli 2016 Sagsnr.: 16/24077 Ejendomsnr.: 2627 Kontakt: Lis

Læs mere

Claus Andersen Hønshøjvej 4, Elstrup 6430 Nordborg

Claus Andersen Hønshøjvej 4, Elstrup 6430 Nordborg Claus Andersen Hønshøjvej 4, Elstrup 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at udstykke aftægtsboligen på ejendommen matr.nr. 18 Elstrup, Egen, der ligger på Firhøjvej 1A, 6430 Nordborg. Sønderborg Kommune

Læs mere

Lars Skadhauge Thomsen Flædbækvej 1, Elstrup 6430 Nordborg

Lars Skadhauge Thomsen Flædbækvej 1, Elstrup 6430 Nordborg Lars Skadhauge Thomsen Flædbækvej 1, Elstrup 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre en tilbygning på ejendommen matr.nr. 84 Elstrup, Egen, der ligger på Flædbækvej 1, 6430 Nordborg Sønderborg Kommune

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 18. september 2019 Sagsnr.: 19/39969 Ejendomsnr.: 8977 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Odsherred Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1 i planloven, tilladelse til opførelse af husstandsvindmølle.

Odsherred Kommune meddeler hermed, i henhold til 35, stk. 1 i planloven, tilladelse til opførelse af husstandsvindmølle. KVA Vind A/S Borrisvej 10 6900 Skjern Sendt digitalt Den 16. marts 2018 Landzonetilladelse byggesagsnr. 12-117 A/6 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 19-12-2017 vedrørende landzonetilladelse

Læs mere

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund

Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Morten Holmboe Andersen Sundgade 39 6320 Egernsund Lovliggørende landzonetilladelse til at udvide boligarealet ind i tilstødende udhus på ejendommen matr.nr. 369 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Lundtoftvej

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Jørgen Krogh Larsen Rusgårds Bakke 15 4100 Ringsted sendt på mail: jorgen.larsen010@gmail.com Dato: 8. juni 2018 Landzonetilladelse til opførelse af en garage på ca. 70 m² på ejendommen matr.nr. 10a Ortved

Læs mere

#split# LANDZONETILLADELSE

#split# LANDZONETILLADELSE #split# Lars Hansen Hygum Vanderskrogvej 55 9740 Jerslev Plan og Miljø Dato: 28-02-2017 Sags. nr.: 01.03.00-P19-3-17 Sagsbeh.: Anne Marie Kjær Lokaltlf.: +4599455144 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab

Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus. By & Landskab Landzonetilladelse til at opføre et nyt enfamiliehus Sønderborg Kommune har den 13. november 2015 modtaget din ansøgning om at opfører et enfamiliehus på ejendommen Bovrupvej 11, 6300 Gråsten matr.nr.

Læs mere

Bassam Mahmoud El-Abdallah Buskmosevej Gråsten

Bassam Mahmoud El-Abdallah Buskmosevej Gråsten Bassam Mahmoud El-Abdallah Buskmosevej 1 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en hegnsmur rundt om ejendommen matr.nr. 298 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs, der ligger på Buskmosevej 1, 6300 Gråsten

Læs mere

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Solenergi Danmark Att. Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Læs mere

Robert Rigelsen Nyballe 7 Skelde 6310 Broager

Robert Rigelsen Nyballe 7 Skelde 6310 Broager Robert Rigelsen Nyballe 7 Skelde 6310 Broager Landzonetilladelse til at opføre en garage på ejendommen matr.nr. 340 Skelde, Broager, der ligger på Nyballe 7, 6310 Broager Sønderborg Kommune har den 5.

Læs mere

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Sagsnr.: 2015-0407

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Rens Skolevej 2, 4 og 6, 6372 Bylderup-Bov

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Rens Skolevej 2, 4 og 6, 6372 Bylderup-Bov Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 3. januar 2019 Sagsnr.: 18/41174 Ejendomsnr.: 15779 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov Sydals

Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov Sydals Lars Thy Smed Petersen Klapleddet 5, Lysabildskov 6470 Sydals Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr.nr. 11 Lysabild Ejerlav, Lysabild, der ligger på Klapleddet 3, 6470 Sydals

Læs mere

1. at der senest ved færdigmelding af byggeriet etableres en afskærmende be* plantning langs med sydsiden af oplagspladsen som vist på kortbilaget.

1. at der senest ved færdigmelding af byggeriet etableres en afskærmende be* plantning langs med sydsiden af oplagspladsen som vist på kortbilaget. Nick Tygesen Stoltelundvej 9 6360 Tinglev! " Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 28*01*2015 Sagsnr.: 14/34365 Dokumentnr.: 11 Ejendom: 14713 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73768214 E*mail:

Læs mere

Arkitektfirmaet Tychsen Nybølnorvej 10 6310 Broager

Arkitektfirmaet Tychsen Nybølnorvej 10 6310 Broager Arkitektfirmaet Tychsen Nybølnorvej 10 6310 Broager Landzonetilladelse til at indrette ferielejligheder på ejendommen matr.nr. 16 Skelde, Broager, der ligger på Skeldebro 11, 6310 Broager Sønderborg Kommune

Læs mere

Naturværkstedet Bækvej Nordborg

Naturværkstedet Bækvej Nordborg Naturværkstedet Bækvej 10 6430 Nordborg Landzonetilladelse til at opføre to shelters og et bålhus på ejendommen matr.nr. 73 Stevning, Svenstrup, der ligger på Bækvej 10, Sjellerup, 6430 Nordborg Sønderborg

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. august 2019 Sagsnr.: 19/43521 Ejendomsnr.: 18160 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Jesper-Bo Jensen Osmark Sønderborg

Jesper-Bo Jensen Osmark Sønderborg Jesper-Bo Jensen Osmark 4 6400 Sønderborg Landzonetilladelse til nedrivning og genopførelse af to stormskadede bygninger på ejendommen matr.nr. 103 og 124 Snogbæk, Sottrup, der ligger på Nørremøllevej

Læs mere

Tove Møller Notmark Augustenborg

Tove Møller Notmark Augustenborg Tove Møller Notmark 32 6440 Augustenborg Landzonetilladelse til at udstykke en grund på 4700 m 2 fra ejendommen matr.nr. 4 Notmark Ejerlav, Notmark, der ligger på Notmark 32, 6440 Augustenborg og opføre

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et læskur til 3-4 heste på Storskovvej Herfølge.

Landzonetilladelse til opførelse af et læskur til 3-4 heste på Storskovvej Herfølge. Returadresse: TMF - Plan Torvet 1, 4600 Køge Lars Kaae Johansen Storskovvej 7 4681 Herfølge Dato Sags nummer Teknik- og Miljøforvaltningen Plan 8. april 2016 2016-003146 Landzonetilladelse til opførelse

Læs mere

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten

Nils Haubenreisser Felstedvej Gråsten Nils Haubenreisser Felstedvej 19 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at opføre en garage og carport på ejendommen matr.nr. 129 Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl, der ligger på Felstedvej 19, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at etablere en dyrlægepraksis på ejendommen matr.nr. 23 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Buskmosevej 18, Kværs, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere