Velkommen til et godt samarbejde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til et godt samarbejde"

Transkript

1 kompetenz aluminium competenza alluminio compétence aluminium capacidad aluminio kompetence aluminium kompetens aluminium competence aluminium

2 2 Velkommen til et godt samarbejde Hos ALULINE lægger vi stor vægt på at finde den bedste løsning Vi baserer vores forretning på langvarige og dynamiske samarbejdsforhold med fordringsfulde industrielle virksomheder verden over, hvor vi påtager os ansvaret for seriemæssig fremstilling af aluminiumkomponenter og moduler på et højt teknisk niveau. Det er vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores kunder medarbejderne, produkterne, markedsforhold og udviklingsretning. Denne viden kombinerer vi med vores egen erfaring, metoder og stateof-the-art produktionsudstyr, og skaber dermed et unikt udgangspunkt for en individuel løsning med optimal driftsøkonomi og sikre fremtidsperspektiver. Vi lægger vægt på at være en loyal og troværdig partner, hvor samarbejdet videreudvikles gennem en tæt dialog, så vi sikrer en optimal proces- og metodeudvikling, der er fuldt integreret med kundens produktudvikling.

3 ALULINE s styrker Stor teknisk know-how Tæt og vedholdende kundekontakt Indsigt i vores kunders markedsforhold Tænker innovativt og proaktivt - Procesudvikling - Produktudvikling Nyeste teknologi indenfor produktionsudstyr og målefaciliteter Stor fleksibilitet og tilpasningsevne Ungt team med mange års erfaring Vi kender vores grænser Præcisionsemne til elektronikindustrien fremstillet hvor fræsning og drejning kombineres i en optimal løsning. Fremstillingen af komplette montageklare moduler. ALULINE styre vareflow, montage og lager. Frontmodul til telefoncentral. Den optiske industri kræver eloxerede emner, der imødekommer branchens krav til nøjagtighed og ensartethed.

4 4 Fremtidens partner ALULINE s kernekompetencer Spåntagende bearbejdning på: - CNC-styrede bearbejdningscentrer - 3-, 4- og 5-aksede horisontale og vertikale fræsecentrer - Drejecentrer med roterende værktøjer og subspindler - Fuldautomatiske produktionslinjer Stansning Mekanisk overfladebehandling - Slibning, polering og blæsning Eloxering og hårdeloxering på fuldautomatisk anlæg Modulfremstilling gennem mekanisk montage Udvikling og optimering af produktionsprocesser Udvikling og fremstilling af procesbetinget udstyr En målrettet og vedholdende indsats sikrer, at vi fastholder ALULINE s førerposition Som en ledende stratetisk partner og leverandør af komplekse aluminiums komponenter er vi med til at sætte dagsordenen for, hvad markedet kan forvente af en totalløsning. Vores organisation og maskinpark er konstant trimmet til at kunne indfri store krav til præcision, finish og repeterbarhed kombineret med høje forventninger til et problemfrit varerflow i et gnidningsløst samarbejde. Den grundlæggende produktionsfilosofi er baseret på LEAN og vi arbejder kontinuerligt på at optimere fremstillingsprocesser og logistik for dermed at kunne fastholde vores position som en af Europas førende inden for procesteknologi og lønsom produktion. Vi står altid parate til at møde nye udfordringer. Vi har midlerne og metoderne til at kunne realisere løsninger, der skaber merværdi for vores kunder.

5 5-aksede fræseanlæg giver produktudvikleren helt nye muligheder. Knæled til benprotese. Motorhus til doseringspumpe. Minutiøs overholdelse af små tolerancer er her kernetemaet. Komponent til elektronik industrien. Fremstillet i en fuldautomatisk produktion. Den automotive industri forudsætter en hurtig og effektiv produktion, der er baseret på en kritisk og pålidelig kvalitetsstyring. Emne til styrepult i entreprenørmaskine.

6 6 Innovativ erfaring Vi sætter de gode idéer i produktion Et godt samarbejde starter ofte med, at vi bliver forelagt en ny idé fra kunden. Gennem en tæt og fortrolig dialog søger vi at afklare det nye produkts parameterværdier samt deres betydning for fremstillingen af de enkelte komponenter. Generationers erfaringer med in-house procesudvikling i vores eget udviklings- og værktøjscenter danner fundamentet for kontinuerligt, at kunne deltage aktivt i kundernes produktudvikling. Vi bidrager med sparring om udviklingen af et procesoptimalt produktdesign. Gennem vurderingen af materialevalg, overflademuligheder og produktionsmetoder finder vi dén udformning, der bedst muligt udnytter den nyeste teknologi. En værdianalyse af et eksisterende produkt kan også åbne vejen for et samarbejde med ALULINE. Ofte har den nyeste tekniske udvikling gjort det muligt at øge produktiviteten samt at drage fordel af nye materialer. Således at vores teknikere sammen med kundens udviklingsmedarbejdere bruger deres viden til i fællesskab at øge produktets konkurrenceevner.

7 Sammenføjningsløsning hvor målet var en skruefri løsning på et æstetisk højt niveau og fokus på en optimal pris.

8 8 Præcis som ønsket ALULINE indfrier forventninger på et højt niveau God kvalitet definerer vi hos ALULINE som dét at levere det ønskede produkt, med den ønskede nøjagtighed, i den ønskede mængde og til den ønskede tid. Kvalitetssikringen bygger på konkrete procedurer og instruktioner. Vi har mulighed for at fastlægge nøjagtig det niveau, som kunden ønsker, helt op til anvendelse af PPAP, FMEA og SPC som grundlag for nulfejlsproduktion med en sikkerhed inden for ganske få dpm (defects per million). Emnerne ledsages af den ønskede dokumentation for proceskontrol, der foretages såvel manuelt som på fuldautomatiske Zeiss 3D målemaskiner. Kvalitetskravene fastlægges individuelt ved samarbejdets indgåelse med udgangspunkt i komponenternes anvendelse, og det vil altid være muligt at ændre kravene i takt med at behovet ændrer sig. Kvalitetssikringssystemet er certificeret efter ISO 9001:2000. Vi efterlever kravene iht TS og er desuden auditeret af en række af vores førende kunder, bl.a. underleverandører til automobilindustrien.

9 Individuelle inspektionsplaner skræddersys for hvert emne bl.a. på basis af SPC. For at kunne efterleve en Yield på Six Sigma kræves det, at vi anvender max. 50% af de nominelle tolerancer. Pålidelige processer baserer sig på, at alle tolerancer konsekvent overholdes på et højt statistisk niveau. Filterhus til basestation til det mobile netværk. Fremstillet af massivt materiale. Bundplade til medicinsk udstyr der anvendes på øjenklinikker.

10 10 Total cost management I samarbejde med kunden udvikler vi en optimal løsning for hver komponent Med til en totalløsning hører et skarpt fokus på optimering af alle omkostningselementer som f.eks. logistik, ordrestyring, emballage og montage. Produktionen igangsættes på basis af enten traditionelle indkøbsordrer eller kundens prognoser, og vi leverer såvel direkte fra produktionen som fra afkaldelager. Emballeringen foretages så den passer til kundens produktion hvilket medfører den mindst mulige håndteringsomkostning. Mekanisk montage af færdige moduler reducerer kundens omkostninger, antallet af leverandører og øger samtidigt fleksibiliteten og leveringsberedskabet. Vi styrer indkøb af komponenter og serviceydelser, producerer præcis de mængder, der er behov for og står altid som garant for kvaliteten af hele modulet.

11 Customer Engineering On time deliveries Ship to line High flexibility Right quality Cost effective Montageklare moduler til blodtransfusionsudstyr. Medicinalindustrien stiller strenge krav til overfladekvalitet, finish, renhed og ikke mindst en sikker funktion. Short leadtimes Logistics Supply Chain Management

12 12 Aluminium kompetence World Class Manufacturing Automatisering, målrettet process engineering og vores LEAN program kombineret med lynhurtigt, fleksibelt, ultrapræcist produktionsudstyr og et i særklasse højt vidensniveau hos vores medarbejdere sikrer vores kunder enestående og fremtidssikre produktløsninger. Den omfattende maskinpark inden for spåntagning omhandler bl.a. den nyeste CNC-teknologi herunder horisontale og vertikale fræsecentrer på 3-, 4- og 5 akser, drejecentrer med roterende værktøj og subspindler. Vores team af teknikere og værktøjsmagere holder sig hele tiden ajour med udviklingen i de tekniske og materialemæssige muligheder og sikrer gennem kontinuerlige og omfattende investeringer, at vi konstant er helt på forkant med udviklingen. Vi leverer montageklare komponenter, hvor ALULINE styrer og garanterer for hele produktet inklusiv ydelser fra eksterne underleverandører. Kunderne kan derfor koncentrere sig om at bruge og udvikle egne kompetencer, og trygt overlade til os at sikre at deres komponenter altid bliver fremstillet på den mest optimale måde.

13 En fræset løsning til telekomindustrien med kompliceret geometri og høje krav til nøjagtighed. Emner fremstillet på basis af varmtpressede emner til 4WD kobling.

14 14 Eloxering fuldender løsningen Stor omhu og erfaring er de vigtigste forudsætninger for at opnå den ønskede kvalitet ALULINE eloxerer komponenterne på et fuldautomatisk, computerstyret, conveyorbaseret anlæg, hvor processen konstant overvåges og styres ud fra aktuelle parameterværdier. Vores medarbejderes store erfaring inden for overfladeteknik på højt niveau garanterer for overholdelse af små tolerancer, nøjagtige gevind og stor visuel ensartethed hver gang. Uanset om overfladebehandlingen baseres på eloxering, lakering, sølvplatering eller anden kendt form for finish, varetager vi hele fremstillingsprocessen og garanterer for kvaliteten af de færdige komponenter.

15 Eloxerede præcisions-adapterringe fremstillet i kombineret fræse- og drejeproces. I én opspænding. Nulfejlsproduktion af eloxerede emner er med til at optimere kundens driftsøkonomi. Kabinet til elektronisk applikation. ALULINE garanterer, at emner der anvendes sammen passer perfekt.

16 kompetence aluminium kompetens aluminium competence aluminium Aluline A/S Stengårdsvej 22, DK-4340 Tølløse, Tel kompetenz aluminium competenza alluminio compétence aluminium capacidad aluminio

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

Fundamentet til industri 4.0

Fundamentet til industri 4.0 Fundamentet til industri 4.0 OKM A/S en værdifuld partner Navnet OKM er en forkortelse af efternavnet på grundlæggeren Robert Okholm og maskinfabrik: Okholms Maskinfabrik. Siden 1973 har vi været præget

Læs mere

Creating powderful shapes

Creating powderful shapes Creating powderful shapes DANSK SINTERMETAL A/S En ny dimension i fremstillingsprocessen Sammen skaber vi succes! Siden grundlæggelsen i 1959 har Dansk Sintermetal A/S udviklet ideer og innovative løsninger

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Værktøjer og konkurrencekraft Værktøjer

Læs mere

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods

Kvalitet og kompetence i alle detaljer. Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods Kvalitet og kompetence i alle detaljer Gennemtænkte og tidssvarende løsninger i jernstøbegods EN 1563 (SG-jern) EN-GJS-350-22 EN-GJS-400-18 EN-GJS-400-15 EN-GJS-500-7 EN-GJS-600-3 EN-GJS-700-2 EN 1561

Læs mere

STYRKE GENNEM KNOW-HOW

STYRKE GENNEM KNOW-HOW STYRKE GENNEM KNOW-HOW Egen konstruktion Kompetence i materialeegenskaber Bearbejdning med små tolerancer Præcis produktion af enkeltdele, Reservedele og småserier Komplette anlæg B E A R B E J D N I N

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

ONE WORLD ONE SUPPLIER

ONE WORLD ONE SUPPLIER ONE WORLD ONE SUPPLIER Velkommen hos en erfaren leverandør Skovsager Group er en familieejet koncern med hovedsæde i Danmark. Skovsager Group har et solidt økonomisk fundament, hvilket betyder, at vi altid

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE

Kvalitet. er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Kvalitet er løsningen EFFEKTIVITET FLEKSIBILITET KOMPETENCE Vores kvalitetsopfattelse sikrer dig samlet set øget konkurrencekraft. Hvad skal du bruge? Vi har løsningen! Stærkt partnerskab med mere end

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive Side 1 af 5 ISO/TS 16949 - Automotive Standarden ISO/TS 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen

Læs mere

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast.

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Ambitioner og mål Den 15. januar 2011 overtog M.E.D. Maskinfabrik A/S aktiviteterne

Læs mere

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik. ... Kvalitet til tiden Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.dk Firmaprofil LJ Maskinteknik A/S blev grundlagt i 1989 af Lars Jørgensen. I dag råder firmaet

Læs mere

Infoblad. IATF Automotive

Infoblad. IATF Automotive Side 1 af 5 IATF 16949 - Automotive Standarden IATF 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen i

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk ORDREPRODUKTION Pumper Ventiler Motorer Mekanik Vindmøller Procesanlæg Kompressorer Højtryksanlæg Varmevekslere Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien Ortopædisk udstyr Rengøringsmaskiner

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973 Medical Packaging & Logistics Ønsker i større fleksibilitet..? Grundvig.as giver jer muligheden og friheden til selv at kunne styre og justere jeres lager og logistik. Fleksibilitet Faste omkostninger

Læs mere

MAKE THE WORLD GO AROUND

MAKE THE WORLD GO AROUND Renovering industrigear alle typer Vi udfører akutte eller planlagte renoveringer af industrigear. Vi leverer et produkt, der med hensyn til egenskaber og kvalitet er fuldt på højde med et nyt produkt

Læs mere

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973

Kvalitet og fleksibilitet siden 1973 Medical Packaging & Logistics Ønsker i større fleksibilitet..? Grundvig.as giver jer muligheden og friheden til selv at kunne styre og justere jeres lager og logistik. Fleksibilitet Faste omkostninger

Læs mere

Industriel 3D måleteknik og digitalisering

Industriel 3D måleteknik og digitalisering Industriel 3D måleteknik og digitalisering Enestående service, professionelle teknikere og det bedste udstyr i verden gør Zebicon banebrydende indenfor industriel 3D scanning, 3D måling og digitalisering.

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 8 Nummer: 2244 Titel: Maskin- og værktøjsområdet Kort titel: Maskin Status: GOD Godkendelsesperiode: 21-12-2009 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet er centreret

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelse muligt ///

Læs mere

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien

HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien HYDRA-GRENE En stærk samarbejdspartner i industrien Kvalitets produkter og anerkendte brands Som Danfoss Sales & Service Partner har Hydra egne specialister. Vi tilbyder PLUS +1 -programmering og fleksibel

Læs mere

Faci Iiteter oe mulieheder

Faci Iiteter oe mulieheder I I --t- -T-_ I Faci Iiteter oe mulieheder Ridgivn ing Design og konstruktion Prototypeudvikl i ng og -fremstilling Produktion - sm6 og store serier Sta nsn i ng Laserskarin g Bukning Svejsn i n g Slibning

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I 3 EKSTRUDEREDE

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

KØLEPROFILER KØLEPROFILER

KØLEPROFILER KØLEPROFILER Effektiv produktion kræver præcist og effektivt udstyr. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor køleprofiler og termisk ledende materiale til industrien. I3 SAMARBEJDE

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked.

Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Innovation og service har siden 1945 udviklet Hagens Spring Group til at være en førende producent af kvalitetsfjedre til det globale marked. Velkommen til. Henrik Hagens CEO Indhold Produkter Fjedre i

Læs mere

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr

TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr TranSpOrT SErVICEYDELSEr LaGEr DEN BEDSTE VEJ ER MÅLET... Matthias Gödecke (administrerende direktør for Gödecke Eurotrans GmbH) 2 GÖDECKE LOGISTIK IDÉGrUnDLaG GÖDECKE LOGISTIK står for kvalitet og sikkerhed.

Læs mere

The new approach to software. LittleBeacon

The new approach to software. LittleBeacon The new approach to software LittleBeacon HVEM ER VI? LITTLEBEACON er en dansk, uafhængig og privatejet software virksomhed, der blev etableret i 2008 af Christer Jensen. Siden vi startede, har vi fokuseret

Læs mere

Specialister i elmotorer

Specialister i elmotorer Specialister i elmotorer Your flexible partner Viden, sparring og hurtige svar Fabrika er en dansk virksomhed med speciale i elmotorer. Vi er en ung, dynamisk organisation og arbejder altid på at gøre

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 5 Nummer: 2787 Titel: Spåntagende metalindustri Kort titel: Spåntagning Status: GOD Godkendelsesperiode: 02-06-2009 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet

Læs mere

Viden om plast forpligter...

Viden om plast forpligter... Viden om plast forpligter... Vink Plast A/S en del af verdens største plastleverandørnetværk! Vink i Randers beskæftiger mere end 100 ansatte og er en del af verdens største netværk af plastleverandører

Læs mere

YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN

YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN YOU R PARTN E R IN P OW E RTR AI N TECHNO LO GY EN AF EUROPAS FØRENDE CNC BEARBEJDERE HØJPRÆCISION GEARKOMPONENTER TIL ENERGI SEKTOREN VORES KOMPETENCE 45.000 HØJPRÆCISIONS EMNER VMP er en af Europas førende

Læs mere

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk

Teglværksvej 1b - 5 DK-9881 Bindslev Tel.: +45 98 93 87 88 Fax: +45 98 93 84 32 www.multilak.dk e-mail: multilak@multilak.dk Hirtshals Multilak Bindslev Hjørring Frederikshavn Brønderslev Aalborg Pulverlakering I pulverlakeringsafdelingen råder vi over 2 top-moderne lakerings linier. Et automat anlæg og et manuelt anlæg. Vi

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Rala Stål ApS Norgesvej Hadsund. Tlf.: Fax.: Cvr. Nr.:

Kvalitetshåndbog. for. Rala Stål ApS Norgesvej Hadsund. Tlf.: Fax.: Cvr. Nr.: Kvalitetshåndbogen Side 1 af 6 Kvalitetshåndbog for Rala Stål ApS Norgesvej 1 9560 Hadsund Tlf.: 96 68 00 60 Fax.: 96 68 00 61 Cvr. Nr.: 27605753 Organisationsdiagram Direktør Steen Langberg Direktør:

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger.

A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger. A-løsninger Skræddersyede aluminium løsninger www.alumeco.dk 100% fokus på aluminium Globalt samarbejde: Forberedt på vækst Faste kontaktpersoner: Skræddersyet organisation Sourcingpartner: Få fordel af

Læs mere

Industrielle elektronikløsninger

Industrielle elektronikløsninger Invented by you 2 3 Industrielle elektronikløsninger Crysberg har samlet hele ekspertisen inden for industriel elektronik under samme tag. Fra problemanalyse til idé, udvikling over produktion af store

Læs mere

Vores navn forpligter

Vores navn forpligter Vores navn forpligter MEN DET LOVER IKKE MERE, END VI HOLDER Glas er et fantastisk byggemateriale Hos Glaseksperten strækker vores fascination af glas sig over generationer. I mere end 20 år har vi skabt

Læs mere

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC

FULL SCREEN: CTR+L LUK FULL SCREEN: ESC Kvalitets- og miljøhåndbog Introduktion Denne præsentation informerer om Crysbergs forretningsområde, kvalitetscertificeringer og kvalitetspolitik. Endvidere giver den overordnet indsigt i Crysbergs kvalitetsværktøjer

Læs mere

Det produktive valg. Gevindbearbejdning til ethvert behov

Det produktive valg. Gevindbearbejdning til ethvert behov Det produktive valg Gevindbearbejdning til ethvert behov Et værktøj til enhver lejlighed Vores gevindbearbejdningsløsninger er din nøgle til højere produktivitet flere steder end nogensinde før. Tag for

Læs mere

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi.

S&K GROUP A/S. Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S Alt i teknisk gummi, slanger & hydraulik. Skræddersyede løsninger i slanger og koblinger. Tekniske løsninger i plast og gummi. S&K GROUP A/S S&K Group A/S varetager den overordnede strategi

Læs mere

Formbygning begynder med HASCO.

Formbygning begynder med HASCO. 100% forpligtelse. Formbygning begynder med HASCO. 1924 Grundlæggelse 1936 Presse- og sprøjtestøbeforme 1962 Indførelse af standardmodulsystemet 2 Hver succeshistorie starter med en grundlæggende idé.

Læs mere

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL

CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL CHRIS JENSEN A/S SPECIALISTER I RUSTFRIT STÅL >> Med mere end 40 års erfaring i arbejdet med rustfrit stål, og særdeles veluddannede medarbejdere løser Chris Jensen A/S, både store og små komplekse specialopgaver.

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER

YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER YOUR LOCAL SOURCE IN A GLOBAL WORLD DIN LEVERANDØR AF METALKOMPONENTER STØBEGODS SVEJSNING SMEDEGODS CNC PLADEBEARBEJDNING MONTAGE STØBEGODS SVEJSNING Der er mange oplagte fordele for dig ved at vælge

Læs mere

Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008

Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008 Strategisk udvikling af SMV 29.01.2008 Strategier mhp. på øget kundefokus og kundeudvikling 29.01.2008 Strategisk udvikling af SMV er 1 Dagsorden Opfølgning Markedsudviklingsmuligheder Med nogle kommentarer

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Damstahl Tooling a/s tilbyder markedets bedste værktøjer og de fleste af vores leverandører er naturligvis repræsenteret på EMO 2011.

Damstahl Tooling a/s tilbyder markedets bedste værktøjer og de fleste af vores leverandører er naturligvis repræsenteret på EMO 2011. Damstahl Tooling as / Vargus er på plads ved EMO-messen Metalbearbejdningens verden! Så besøg os på EMO! Du finder os på vores egen Vargus stand i hal 3, stand J24 Damstahl Tooling a/s tilbyder markedets

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer, der stiller krav til både forretningsgrundlag

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30

13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30 13830 Compfitt brochure DK.indd 1 01/07/13 19.30 Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer,

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik

ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230. Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem. Statisk måler med ultralydsteknik Varme- og kølemåler med ultralydsteknik Til private hjem Statisk måler med ultralydsteknik ULTRAHEAT/ULTRACOLD T230 Markedets bedste: Den nye generation af varme- og kølemålere med et fremtidsorienteret

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro Kvalitetshåndbogen Side 1 af 6 Kvalitetshåndbog for Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro Organisationsdiagram Direktør Anders Damgaard Fabrikschef Torben V. Hjorth Assentoft silo A/S Administration QC

Læs mere

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK

Rose Holm A/S. Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Rose Holm A/S Viljen til automatisering Vi vil bevare arbejdspladser i DK Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Udgangspunkt Hvorfra kommer viljen til automatisering? Hvorfor automatisering? Forudsætninger

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

IKT Forum Optimering af R&D-indsatsen januar 2009

IKT Forum Optimering af R&D-indsatsen januar 2009 IKT Forum Optimering af R&D-indsatsen januar 2009 Optimering af it-virksomheders bundlinie og værdi gennem styring af værdiskabelsen i R&D For at styrke innovationen i it-virksomheder er det vigtigt, at

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene

2. september 2014, Vært: Sapa Extrusion Tønder Tema Procesoptimering og kvalitet i forhold til samarbejdet med leverandørene Bureau Veritas Netværksgruppe LEVERANDØRSTYRING At få den aftalte leverance til den aftalte tid, i den aftalte mængde og kvalitet, har altid været vigtigt. Men med en stigende kompleksitet i leverandørkæden

Læs mere

alt kan lade sig gøre

alt kan lade sig gøre Maler verden grøn E. Aabo Andersen A/S, mere kendt som Aabo Maleanlæg designer og producerer male- og overfladebehandlingsanlæg. Vi er et af Danmarks førende og mest innovative firmaer indenfor anlæg til

Læs mere

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg

BROCHURE. Coromatic Service. Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg BROCHURE Coromatic Service Vi tilbyder 24/7 service af dine forretningskritiske anlæg Hospitaler Hovedkontorer Fuld tilgængelighed og kompetence 24/7 24/7 Service Center med akut teknikerhjælp Dækker hele

Læs mere

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Rådgivning/Projektstyring Hos Techno Tool sætter vi kunden i centrum, og vi bestræber os på at have et

Læs mere

04 November 2010 Rasmus Niebuhr

04 November 2010 Rasmus Niebuhr FMV Hærdeseminar 04 November 2010 Rasmus Niebuhr Niebuhr Gears A/S er nordens største og førende producent af tandhjul og transmissionselementer til de fleste brancher i maskinindustrien. Indhold Hvem

Læs mere

Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område

Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område Foreløbig kursusbeskrivelse Valgfrie moduler inden for uddannelsens faglige område Teknisk Projektarbejde Udvikling, design, dokumentation og produktion af et valgfrit produkt. - Viden om forskellige videnskabsteoretiske

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro Kvalitetshåndbogen Side 1 af 6 Kvalitetshåndbog for Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro Kvalitetshåndbogen Side 2 af 6 1. Om Åbybro Maskinfabrik A/S Åbybro Maskinfabrik A/S i

Læs mere

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien

www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien www.robotool.com Metal og Industri Robotbaserede løsninger til Metal-, Træ-, og Plastindustrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling

Læs mere

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet!

Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Et godt netværk Et middel til succes i jobbet! Peter Eriksen Jensen, Netværk Danmark Peter Eriksen Jensen - CV Adm. Direktør, Orkla Food Ingredients DK - Adm. Direktør, Odense Marcipan Global direktør,

Læs mere

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller

Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Silver, det stærkeste og mest alsidige reolsystem til opbevaring af paller Med Silver pallereol opnås optimal bæreevne og holdbarhed Selvfølgelig har formålet med udviklingen af Silver pallereol været

Læs mere

DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER

DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER DOKUMENTERET KVALITET TIL KRÆVENDE APPLIKATIONER Du får større overskud og færre bekymringer, når du samarbejder med Weissenborn A/S. Vi har 100 % styr på kvaliteten, som er certificeret af Lloyd s. Og

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices

CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE. Computershare Din globale leverandør af investorservices CERTAINTY INGENUITY ADVANTAGE Computershare Din globale leverandør af investorservices Lokal ekspertise med global rækkevidde Computershares innovative investorservices sikrer value for money for dit selskab,

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Fuld skrue. Optimering af produktionen ved HMF v. Lars Vig Jensen VP Sourcing & Supply

Fuld skrue. Optimering af produktionen ved HMF v. Lars Vig Jensen VP Sourcing & Supply Fuld skrue Optimering af produktionen ved HMF v. Lars Vig Jensen VP Sourcing & Supply 1 2 Højbjerg Maskinfabrik: Højbjerg Maskinfabrik blev grundlagt i 1945 Familieejet selskab stiftet af Arne Bundgaard

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Vi er et stærkt team på arbejdsmiljø, og vi ser helst, at dine medarbejdere er sunde og sikre - hele dagen, også når de holder fri 2013 Sponsorkoncept:

Læs mere

Danova kvalitet betaler sig

Danova kvalitet betaler sig Danova kvalitet betaler sig FLOW NIVEAU SERVICE KNOWHOW velkommen Seriøst samarbejde med klare mål Niveaumåling, flowmåling, teknisk rådgivning og stærk support. Velkommen hos Danova, hvor vi inviterer

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi

Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Styrk virksomhedens arbejdsmiljø, salg og driftsøkonomi Skab værdi for din virksomhed med en arbejdsmiljøstrategi - med fokus på sunde og sikre medarbejdere. Det giver god økonomi Klare fordele ved at

Læs mere

ISO Environmental

ISO Environmental ISO-14001 Environmental Management System Bedlinen: 7004 Chopin Q-500 Col.: 506 Gold indholdsfortegnelse ukontents Miljøpolitik 5 Beirholms Højtydende Tekstiler 7 3 Tablecloth: 6003 Stockholm Q-503 Col.:

Læs mere

Erik Madsen TC development Grundfos. Fokus på global vakuumhærdning.

Erik Madsen TC development Grundfos. Fokus på global vakuumhærdning. Fokus på global vakuumhærdning. internationalt Salgsselskabe r: 45 Salgsselskaber (heraf 8 salgsselskaber med produktionsaktivitet) 2 Kernen i ' værdigrundlag: dl BEING responsible is our foundation THINKING

Læs mere

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001

Stilling+Brixen. Kvalitetsledelse. Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001 ` Stilling+Brixen Kvalitetsledelse Implementering af ledelsessystemer på vej mod certificering ISO 1090 ISO 3834 ISO 9001 ISO 14001 ISO/OHSAS 18001 ` Intro Vækst forudsætter dokumentation for kvalitet

Læs mere

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro

Kvalitetshåndbog. for. Åbybro Maskinfabrik A/S Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro K-systemdokumenter Kvalitetshåndbogen Side 1 af 6 Kvalitetshåndbog for Limfjordsgade 61, Gjøl DK-9440 Aabybro Organisationsdiagram Direktør Anders Damgaard Fabrikschef Torben V. Hjorth Assentoft silo A/S

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Få det hele til at gå op i en højere enhed. UNI-EL en strøm af stærke løsninger

Få det hele til at gå op i en højere enhed. UNI-EL en strøm af stærke løsninger Få det hele til at gå op i en højere enhed UNI-EL en strøm af stærke løsninger UNI-EL udvikler det indviklede Tæt samarbejde med loyale kunder Verden er blevet mere kompleks, når det handler om kundespecificeret

Læs mere

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN

GETINGE DA VINCI LØSNINGEN GETINGE DA VINCI LØSNINGEN 2 GETINGE DA VINCI LØSNING NY OG AVANCERET LØSNING, VALIDERET OG KLAR TIL ROBOTASSISTERET KIRURGI I mere end 100 år har Getinge leveret produkter i forbindelse med rengørings-

Læs mere