Velkommen til et godt samarbejde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til et godt samarbejde"

Transkript

1 kompetenz aluminium competenza alluminio compétence aluminium capacidad aluminio kompetence aluminium kompetens aluminium competence aluminium

2 2 Velkommen til et godt samarbejde Hos ALULINE lægger vi stor vægt på at finde den bedste løsning Vi baserer vores forretning på langvarige og dynamiske samarbejdsforhold med fordringsfulde industrielle virksomheder verden over, hvor vi påtager os ansvaret for seriemæssig fremstilling af aluminiumkomponenter og moduler på et højt teknisk niveau. Det er vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores kunder medarbejderne, produkterne, markedsforhold og udviklingsretning. Denne viden kombinerer vi med vores egen erfaring, metoder og stateof-the-art produktionsudstyr, og skaber dermed et unikt udgangspunkt for en individuel løsning med optimal driftsøkonomi og sikre fremtidsperspektiver. Vi lægger vægt på at være en loyal og troværdig partner, hvor samarbejdet videreudvikles gennem en tæt dialog, så vi sikrer en optimal proces- og metodeudvikling, der er fuldt integreret med kundens produktudvikling.

3 ALULINE s styrker Stor teknisk know-how Tæt og vedholdende kundekontakt Indsigt i vores kunders markedsforhold Tænker innovativt og proaktivt - Procesudvikling - Produktudvikling Nyeste teknologi indenfor produktionsudstyr og målefaciliteter Stor fleksibilitet og tilpasningsevne Ungt team med mange års erfaring Vi kender vores grænser Præcisionsemne til elektronikindustrien fremstillet hvor fræsning og drejning kombineres i en optimal løsning. Fremstillingen af komplette montageklare moduler. ALULINE styre vareflow, montage og lager. Frontmodul til telefoncentral. Den optiske industri kræver eloxerede emner, der imødekommer branchens krav til nøjagtighed og ensartethed.

4 4 Fremtidens partner ALULINE s kernekompetencer Spåntagende bearbejdning på: - CNC-styrede bearbejdningscentrer - 3-, 4- og 5-aksede horisontale og vertikale fræsecentrer - Drejecentrer med roterende værktøjer og subspindler - Fuldautomatiske produktionslinjer Stansning Mekanisk overfladebehandling - Slibning, polering og blæsning Eloxering og hårdeloxering på fuldautomatisk anlæg Modulfremstilling gennem mekanisk montage Udvikling og optimering af produktionsprocesser Udvikling og fremstilling af procesbetinget udstyr En målrettet og vedholdende indsats sikrer, at vi fastholder ALULINE s førerposition Som en ledende stratetisk partner og leverandør af komplekse aluminiums komponenter er vi med til at sætte dagsordenen for, hvad markedet kan forvente af en totalløsning. Vores organisation og maskinpark er konstant trimmet til at kunne indfri store krav til præcision, finish og repeterbarhed kombineret med høje forventninger til et problemfrit varerflow i et gnidningsløst samarbejde. Den grundlæggende produktionsfilosofi er baseret på LEAN og vi arbejder kontinuerligt på at optimere fremstillingsprocesser og logistik for dermed at kunne fastholde vores position som en af Europas førende inden for procesteknologi og lønsom produktion. Vi står altid parate til at møde nye udfordringer. Vi har midlerne og metoderne til at kunne realisere løsninger, der skaber merværdi for vores kunder.

5 5-aksede fræseanlæg giver produktudvikleren helt nye muligheder. Knæled til benprotese. Motorhus til doseringspumpe. Minutiøs overholdelse af små tolerancer er her kernetemaet. Komponent til elektronik industrien. Fremstillet i en fuldautomatisk produktion. Den automotive industri forudsætter en hurtig og effektiv produktion, der er baseret på en kritisk og pålidelig kvalitetsstyring. Emne til styrepult i entreprenørmaskine.

6 6 Innovativ erfaring Vi sætter de gode idéer i produktion Et godt samarbejde starter ofte med, at vi bliver forelagt en ny idé fra kunden. Gennem en tæt og fortrolig dialog søger vi at afklare det nye produkts parameterværdier samt deres betydning for fremstillingen af de enkelte komponenter. Generationers erfaringer med in-house procesudvikling i vores eget udviklings- og værktøjscenter danner fundamentet for kontinuerligt, at kunne deltage aktivt i kundernes produktudvikling. Vi bidrager med sparring om udviklingen af et procesoptimalt produktdesign. Gennem vurderingen af materialevalg, overflademuligheder og produktionsmetoder finder vi dén udformning, der bedst muligt udnytter den nyeste teknologi. En værdianalyse af et eksisterende produkt kan også åbne vejen for et samarbejde med ALULINE. Ofte har den nyeste tekniske udvikling gjort det muligt at øge produktiviteten samt at drage fordel af nye materialer. Således at vores teknikere sammen med kundens udviklingsmedarbejdere bruger deres viden til i fællesskab at øge produktets konkurrenceevner.

7 Sammenføjningsløsning hvor målet var en skruefri løsning på et æstetisk højt niveau og fokus på en optimal pris.

8 8 Præcis som ønsket ALULINE indfrier forventninger på et højt niveau God kvalitet definerer vi hos ALULINE som dét at levere det ønskede produkt, med den ønskede nøjagtighed, i den ønskede mængde og til den ønskede tid. Kvalitetssikringen bygger på konkrete procedurer og instruktioner. Vi har mulighed for at fastlægge nøjagtig det niveau, som kunden ønsker, helt op til anvendelse af PPAP, FMEA og SPC som grundlag for nulfejlsproduktion med en sikkerhed inden for ganske få dpm (defects per million). Emnerne ledsages af den ønskede dokumentation for proceskontrol, der foretages såvel manuelt som på fuldautomatiske Zeiss 3D målemaskiner. Kvalitetskravene fastlægges individuelt ved samarbejdets indgåelse med udgangspunkt i komponenternes anvendelse, og det vil altid være muligt at ændre kravene i takt med at behovet ændrer sig. Kvalitetssikringssystemet er certificeret efter ISO 9001:2000. Vi efterlever kravene iht TS og er desuden auditeret af en række af vores førende kunder, bl.a. underleverandører til automobilindustrien.

9 Individuelle inspektionsplaner skræddersys for hvert emne bl.a. på basis af SPC. For at kunne efterleve en Yield på Six Sigma kræves det, at vi anvender max. 50% af de nominelle tolerancer. Pålidelige processer baserer sig på, at alle tolerancer konsekvent overholdes på et højt statistisk niveau. Filterhus til basestation til det mobile netværk. Fremstillet af massivt materiale. Bundplade til medicinsk udstyr der anvendes på øjenklinikker.

10 10 Total cost management I samarbejde med kunden udvikler vi en optimal løsning for hver komponent Med til en totalløsning hører et skarpt fokus på optimering af alle omkostningselementer som f.eks. logistik, ordrestyring, emballage og montage. Produktionen igangsættes på basis af enten traditionelle indkøbsordrer eller kundens prognoser, og vi leverer såvel direkte fra produktionen som fra afkaldelager. Emballeringen foretages så den passer til kundens produktion hvilket medfører den mindst mulige håndteringsomkostning. Mekanisk montage af færdige moduler reducerer kundens omkostninger, antallet af leverandører og øger samtidigt fleksibiliteten og leveringsberedskabet. Vi styrer indkøb af komponenter og serviceydelser, producerer præcis de mængder, der er behov for og står altid som garant for kvaliteten af hele modulet.

11 Customer Engineering On time deliveries Ship to line High flexibility Right quality Cost effective Montageklare moduler til blodtransfusionsudstyr. Medicinalindustrien stiller strenge krav til overfladekvalitet, finish, renhed og ikke mindst en sikker funktion. Short leadtimes Logistics Supply Chain Management

12 12 Aluminium kompetence World Class Manufacturing Automatisering, målrettet process engineering og vores LEAN program kombineret med lynhurtigt, fleksibelt, ultrapræcist produktionsudstyr og et i særklasse højt vidensniveau hos vores medarbejdere sikrer vores kunder enestående og fremtidssikre produktløsninger. Den omfattende maskinpark inden for spåntagning omhandler bl.a. den nyeste CNC-teknologi herunder horisontale og vertikale fræsecentrer på 3-, 4- og 5 akser, drejecentrer med roterende værktøj og subspindler. Vores team af teknikere og værktøjsmagere holder sig hele tiden ajour med udviklingen i de tekniske og materialemæssige muligheder og sikrer gennem kontinuerlige og omfattende investeringer, at vi konstant er helt på forkant med udviklingen. Vi leverer montageklare komponenter, hvor ALULINE styrer og garanterer for hele produktet inklusiv ydelser fra eksterne underleverandører. Kunderne kan derfor koncentrere sig om at bruge og udvikle egne kompetencer, og trygt overlade til os at sikre at deres komponenter altid bliver fremstillet på den mest optimale måde.

13 En fræset løsning til telekomindustrien med kompliceret geometri og høje krav til nøjagtighed. Emner fremstillet på basis af varmtpressede emner til 4WD kobling.

14 14 Eloxering fuldender løsningen Stor omhu og erfaring er de vigtigste forudsætninger for at opnå den ønskede kvalitet ALULINE eloxerer komponenterne på et fuldautomatisk, computerstyret, conveyorbaseret anlæg, hvor processen konstant overvåges og styres ud fra aktuelle parameterværdier. Vores medarbejderes store erfaring inden for overfladeteknik på højt niveau garanterer for overholdelse af små tolerancer, nøjagtige gevind og stor visuel ensartethed hver gang. Uanset om overfladebehandlingen baseres på eloxering, lakering, sølvplatering eller anden kendt form for finish, varetager vi hele fremstillingsprocessen og garanterer for kvaliteten af de færdige komponenter.

15 Eloxerede præcisions-adapterringe fremstillet i kombineret fræse- og drejeproces. I én opspænding. Nulfejlsproduktion af eloxerede emner er med til at optimere kundens driftsøkonomi. Kabinet til elektronisk applikation. ALULINE garanterer, at emner der anvendes sammen passer perfekt.

16 kompetence aluminium kompetens aluminium competence aluminium Aluline A/S Stengårdsvej 22, DK-4340 Tølløse, Tel kompetenz aluminium competenza alluminio compétence aluminium capacidad aluminio

MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ

MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ HEALTHCARE & MEDICO MÆRK FORSKELLEN INDIVIDUELLE LØSNINGER - HELT TÆT PÅ Gennem et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunder, udvikler, producerer og leverer BPI Healthcare & Medico skum til kropsnære

Læs mere

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET

PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET PRÆSENTATION AF VIRKSOMHEDER I NETVÆRKET AVS - VORES VIDEN ER DIN SIKKERHED Med vores brede produktprogram og vores specialiserede viden kan vi løse de fleste opgaver inden for fødevareindustrien, og vi

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

Det er et spørgsmål om holdning

Det er et spørgsmål om holdning Det er et spørgsmål om holdning QUALITY MANAGEMENT I AGA REGION EUROPA NORD HR-047-1103-250 Et århundrede præget af engagement AGA har været førende leverandør af gasser igennem et århundrede, og tilbyder

Læs mere

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien

www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien www.robotool.com Food og Pharma Robotbaserede løsninger til Food og Pharma industrien ROBOTOOL // velkommen til robotool Velkommen til Robotool RoboTool har siden 1997 beskæftiget sig med udvikling og

Læs mere

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast.

Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Vilje, mod og engagement. Din fremtidige samarbejdspartner indenfor bearbejdning af emner i alle typer metal og plast. Ambitioner og mål Den 15. januar 2011 overtog M.E.D. Maskinfabrik A/S aktiviteterne

Læs mere

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien

Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Compfitt Gruppen- Et stærkt fundament for industrien Udviklingen løber stærkt. For den enkelte industrivirksomhed sker forandringerne med voldsom hast forandringer, der stiller krav til både forretningsgrundlag

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Introduktion. 1. Formålet med håndbogen. af professor Per Nikolaj Bukh og senior projektleder Henrik R. Rasmussen

Introduktion. 1. Formålet med håndbogen. af professor Per Nikolaj Bukh og senior projektleder Henrik R. Rasmussen Introduktion Introduktion af professor Per Nikolaj Bukh og senior projektleder Henrik R. Rasmussen Formålet med håndbogen Håndbogen henvender sig til ledere og medarbejdere i produktionsvirksomheder, hvad

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2008. BB Electronics Holding A/S. Page 1 of 51

ÅRSRAPPORT 2008. BB Electronics Holding A/S. Page 1 of 51 ÅRSRAPPORT 2008 BB Electronics Holding A/S Page 1 of 51 Indholdsfortegnelse BB Electronics forretningsmodel 4 Hoved og nøgletal 6 Ledelsesberetning 7 Den økonomiske udvikling 16 Videnressourcer, kvalitet

Læs mere

Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport

Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport Analyse af AMU-uddannelsesbehov inden for pladebearbejdning - Projektrapport Udført af: Svend Jensen ERA Februar 2007 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Metode.. 3 3. Pladebearbejdning processer, værktøjer

Læs mere

DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning

DS Gruppen. stærk i stål, beton og beklædning DS Gruppen stærk i stål, beton og beklædning 2 DS Gruppen DS Gruppen kort fortalt DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål, beton og overfladebehandling

Læs mere

VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE!

VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE! FIRMAPROFIL VELKOMMEN TIL DET LINDPRO, DU KENDER OG MEGET MERE! Lindpro har mange års ekspertise inden for el-installationsbranchen men vi er meget andet og mere end en installationsvirksomhed. Vi møder

Læs mere

God etik og rustfrit stål To sider af samme sag. Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig

God etik og rustfrit stål To sider af samme sag. Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig stainless steel solutions God etik og rustfrit stål To sider af samme sag Dialog med perspektiv Vi deler vores viden med dig Uddannelse og rådgivning Få mere ud af den gode handel Videndeling om rustfrit

Læs mere

Metal industrien. Automatiserer arbejdsprocesser til: Effektiv og Udholdende: - Maskinebetjening - Kvalitetssikring - Kantbukning - Montage.

Metal industrien. Automatiserer arbejdsprocesser til: Effektiv og Udholdende: - Maskinebetjening - Kvalitetssikring - Kantbukning - Montage. Working Class Metal Automatiserer arbejdsprocesser til: Metal industrien Effektiv og Udholdende: - Maskinebetjening - Kvalitetssikring - Kantbukning - Montage Kantbukning Fleksibelt effektivt Kantbukning

Læs mere

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE

DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE DEN KOMPLETTE VÆRDIKÆDE MOBILITET SKABER VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Læs mere på www.locus.dk LOCUS VÆRDI FOR MOBILE MEDARBEJDERE Locus makes mobility easy! Det er vores vision og leveregel. Vi leverer

Læs mere

Lønsomme produktionsløsninger

Lønsomme produktionsløsninger Lønsomme produktionsløsninger Vores mål: Du skal have succes Ærligt talt, det eneste vi egentlig vil gøre er at øge konkurrenceevnen inden for pladeformningsbranchen. Alt andet kommer efter det. Hvis du

Læs mere

GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet

GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet GPS - Geometriske Produkt Specifikationer - GPS-matrix systemet Hvorfor dette GPS-hefte? GPS er for mange noget nyt og ukendt. I dette GPS-hefte kan du læse om, hvad GPS er, hvilke fordele GPS medfører

Læs mere

Dit netværk er vores højeste prioritet!

Dit netværk er vores højeste prioritet! Dit netværk er vores højeste prioritet! Hvor sikker er du på dit netværk? Netværkssikkerhed er ingen selvfølge. Det har mange virksomheder måttet konstatere den seneste tid. Vi har været vidne til gentagne

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

Løsninger til effektiv plukning fra Kardex. Effektive pluk med Kardex. Hurtigere og bedre løsninger til effektiv plukning fra Kardex REMSTAR.

Løsninger til effektiv plukning fra Kardex. Effektive pluk med Kardex. Hurtigere og bedre løsninger til effektiv plukning fra Kardex REMSTAR. Løsninger til effektiv plukning fra Kardex Effektive pluk med Kardex Hurtigere og bedre løsninger til effektiv plukning fra Kardex REMSTAR nyt modulær e n k e l fleksibel Løsninger til effektiv plukning

Læs mere

Ejer du din egen viden? Vælg en strategi for patenter og intellektuel ejendomsret i IT-branchen

Ejer du din egen viden? Vælg en strategi for patenter og intellektuel ejendomsret i IT-branchen Ejer du din egen viden? Vælg en strategi for patenter og intellektuel ejendomsret i IT-branchen Patent- og Varemærkestyrelsen, ITEK & IT-Brancheforeningen Juni 2005 1 At dele og beskytte viden Øget handel

Læs mere

Velkommen til KVM-Conheat A/S.

Velkommen til KVM-Conheat A/S. Vi er til for Dem! En dedikeret historik KVM-Conheat Vi laver kun det, vi er bedst til. Og intet andet. Derfor har vi fokuseret på fjernvarmeløsninger og -stationer i mere end 30 år. Lige siden starten

Læs mere

ProInvent teknologiudvikling

ProInvent teknologiudvikling ProInvent teknologiudvikling Vi har kompetencen der gør visioner til virkelighed... ProInvent leverer teknologiudvikling, produktionsmaskiner og industriel automatisering til virksomheder, der er førende

Læs mere

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse

Din næste uddannelse. i salg, marketing og ledelse Din næste uddannelse i salg, marketing og ledelse Åbne uddannelser Virksomhedstilpasset uddannelser Konferencer Business Danmark Uddannelse Akademiuddannelser Faglig coaching Velkommen Aldrig har så mange

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2009. BB Electronics A/S CVR-nr. 21 66 25 34

ÅRSRAPPORT 2009. BB Electronics A/S CVR-nr. 21 66 25 34 ÅRSRAPPORT 2009 BB Electronics A/S CVR-nr. 21 66 25 34 Indholdsfortegnelse BB Electronics forretningsmodel 3 Hoved og nøgletal 5 Ledelsesberetning 6 Den økonomiske udvikling 16 Samfundsansvar 18 Ledelsespåtegning

Læs mere

Produktionsoptimering

Produktionsoptimering Produktionsoptimering Vejen til vækst og øget konkurrenceevne BILA A/S - Et projekthus med 25 års erfaring i automatisering og produktionsoptimering STREAMLINING YOUR BUSINESS Indholdsfortegnelse Introduktion

Læs mere

FARBARE veje. Til arbejdspladser og vækst i industrien i Danmark

FARBARE veje. Til arbejdspladser og vækst i industrien i Danmark Ingeniørforeningen, IDA er en moderne interesseorganisation og fagforening for tekniske og naturvidenskabelige akademikere. FARBARE veje Til arbejdspladser og vækst i industrien i Danmark Farbare veje

Læs mere

IT S ALL ABOUT INNOVATION

IT S ALL ABOUT INNOVATION IT S ALL ABOUT INNOVATION Årsberetning 2013 Indhold Forord > 4 Produktion > 8 Materialer > 12 Erhvervsudvikling > 16 DMRI > 20 Byggeri og Anlæg > 24 Energi og Klima > 28 Life Science > 32 Danfysik > 36

Læs mere

Kvalitets- og Miljøhåndbog

Kvalitets- og Miljøhåndbog Kvalitets- og Miljøhåndbog Oprettet af: QA Aug 2012 Afsnit Side 1 Forord 1.1 Firmaprofil. 3 1.2 Produkter 3 1.3 Service. 3 1.4 Kvalitetsstyring. 4 1.5 Miljøstyring 4 1.6 Arbejdsmiljø. 4 2 Kvalitetspolitik

Læs mere