Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Carsten Mortensen (CM). DAGSORDEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Carsten Mortensen (CM). DAGSORDEN"

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 28. NOVEMBER 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Lene van der Keur (LvdK) deltog under punkt 7, 11, 12 og 17 via Skype, Jan S. Johansen (JSJ) via Skype, og Even Magnussen (EM). Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Carsten Mortensen (CM). Afbud: Michael Møllgaard Nielsen (MMN), Jannie Hammershøi (JH), Jens Boe Nielsen (JBN), og Tine Rindum Teilmann (TRT). DAGSORDEN Ad 1 Godkendelse af dagsorden. Sager til beslutning 2 Valg af ordstyrer 3 Godkendelse af referat fra bestyrelsens møde d. 9. oktober Opfølgning på referat af bestyrelsens møde d. 9. oktober Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. 6 Kommende internationale møder/konferencer 7 Økonomi 8 Budget Forslag om strategi for udvikling af eliteidræt for atleter med Udviklingshæmning 10 IBSA GA orientering om regnskab m.m. 11 Samarbejdsaftaler 12 SOEE Handball Sub Committee Sager til drøftelse 13 Drøftelse af anbefalinger fra arbejdsgruppen for frivillighed - herunder økonomi. 14 Samarbejdsaftale med Syddansk Universitet (SDU) 15 Etablering af PL-samarbejdsorgan i forhold til DIF s SPF. 16 Værdi/merværdi 17 NIFU Sager til orientering 18 Praksis vedr. interne udvalg køb af artikelplads 19 Kommende priser 20 Nyt fra bestyrelsens medlemmer 21 Nyt fra ledelsen 22 Eventuelt 23 s.: 1.

2 SAGER TIL BESLUTNING Ad 2 Valg af ordstyrer KVN blev valgt. Ad 3 Godkendelse og underskrift af referatet af bestyrelsens møde den 9. oktober 2013 Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Ad 4 Opfølgning på referatet af bestyrelsens møde d. 9. oktober 2013 Der var intet til opfølgning. Ad 5 Fastsættelse af datoer og tid for bestyrelsesmøder m.v. Bestyrelsesmøder: Datoer for efterårets møder: 15. jan torsdag forslag: kombineres med SO Nat.Board+evt. DIF 19. marts 2014 onsdag 26. april 2014 lørdag før repræsentantskabsmødet kl i IH 27. maj tirsdag Andre møder og arrangementer: Repræsentantskabsmøde april 2014 i Idrættens Hus, Brøndby. DIF s årsmøde 3. maj 2014 i Idrættens Hus, Brøndby. Ad 6 Kommende internationale møder/konferencer Ingen. Ad 7 Økonomi SJK: Breddeudvalget har besluttet af Handicap Idræts Festival fremover ikke skal afvikles (ulige år). Hertil har der sædvanligvis været afsat kr i budgettet. Breddeudvalget ønsker fortsat at råde over denne budgetpost fremover i ulige år til nye aktiviteter, som skal fylde aktivitetshullet ud. ØU tager overvejelserne med i forslag til budget Økonomisk status: Der er på nuværende tidspunkt stadigvæk meget stor usikkerhed om vi opnår den budgetterede indtægt på lotteriet. Vi forventer dog at nå en større indtægt på fonde og legater og forventer at det opvejer de manglede indtægter på lotteridelen. s.: 2.

3 På udgiftssiden er der ikke væsentlige afvigelser i forhold til budgettet Anbefaling: Det anbefales, at bestyrelsen tager den økonomiske status til efterretning. Regnskabet pr udviser et overskud på 852 Tkr. mod et budget på 740 Tkr. Økonomisk oversigt pr. 30/9 incl. budget 2014 blev godkendt. Ad 8 Budget 2014 Se pkt. 7. Ad 9 Forslag om strategi og målsætning for udvikling af eliteidræt for atleter med udviklingshæmning På bestyrelsesmødet i september fik bestyrelsen en status for arbejdet med rekruttering af atleter med udviklingshandicap med et PLpotentiale. Bestyrelsen ønskede en egentlig strategi herfor. Anbefaling til bestyrelsen: Godkendes. Bemærkninger til strategi og beslutning: Det er vigtigt at trænere og IU er involverede og accepterer målsætningen. Målsætningen skal konkretiseres, så det omfatter både deltagelse i PL og INAS mesterskaber. Øvrigt indhold i notatet blev godkendt. Punktet tages på som opfølgning på næste bestyrelsesmøde (MMN/SJK) Ad 10 IBSA GA orientering om regnskab m.m. Orientering om regnskab og beslutning om anvendelse af overskud (NC). IBSA GA er vel overstået. Regnskabet viser et overskud på kr ,86 Der er ikke aftalt, hvorledes et overskud skal anvendes. Det foreslås derfor, at IBSA tildeles en andel af overskuddet på f.eks. 1/3 medens 2/3 tilfalder DHIF. s.: 3.

4 Anbefaling til bestyrelsen: At IBSA tildeles 1/3 af overskuddet svarende til ca EURO. Der overføres 3000 EUR til IBSA, øremærket Sport Specific Classification. Restoverskud indgår i overskud på events (NC). Regnskabet blev taget til efterretning. Ad 11 Samarbejdsaftaler DHIF har nu i to år haft en skriftlig samarbejdsaftale med Dansk Curling Forbund. I disse to år er følgende fællesaktiviteter afholdt: rekrutteringsarrangementer i Aalborg, der havde 6 interesserede, men desværre var kun en person efterfølgende interesseret. Landsholdet har to gange deltaget i VM kvalifikation. Tårnby Cup med udenlandsk deltagelse har været afholdt i både 2012 og Anbefaling til bestyrelsen: Forlængelse godkendes for de næste to år. Der udarbejdes en tilrettet aftale med curling med tilføjelser jf. brev af 30. november fra DCuF. Samarbejdsudvalgets medlemmer fra DHIF er: Per Christensen og Jesper Hviid. DHIF har nu i to år haft en formel samarbejdsaftale med Dansk Ride Forbund. Det har medført en del samarbejdstiltag på såvel bredde- som eliteområdet. DHIF s forbundsmesterskaber er nu fuldt integreret i DRF s danmarksmesterskaber. Der afholdes flere og flere klubstævner, hvor der udbydes klasser for ryttere med handicap. Landsholdet er kommet meget tættere på DRF og deres elitære kompetence via et meget tæt samarbejde på det elitære område. Første integrerede EM stævne afholdt i Herning s.: 4.

5 Anbefaling til bestyrelsen: Forlængelse godkendes for de næste to år. Forlængelse af samarbejdsaftalen med DRF blev godkendt, dog med bemærkning om, at omkostninger til DM principielt ikke dækkes af DHIF. DHIF ønsker dette skrevet ud af aftalen, hvis samarbejdsudvalget er indstillet på at acceptere dette (CM). Regler om valg af medlemmer fra DHIF til samarbejdsudvalg skal fremgå af Håndbog for Idrætsudvalg og skal ikke indgå i en samarbejdsaftale. (SJK/NC) Ad 12 SOEE Handball Sub Committee SOEE har anmodet om, at Lars Dalhoff indtræder i SOEE Handball Sub-Committee. Lars har været med til at starte vores håndbold i Skjern HK sammen med Charlotte Svarrer. Han er desuden underviser for DHF. Lars for her i efteråret deltaget i et SOEE håndboldseminar sammen med Susanne Plougmann fra vores håndboldudvalg. Håndboldudvalget og SJK bakker op om at Lars indtræder. Lars skal ikke som sådan repræsentere DHIF i komiteen, idet udvalgets funktion er at assistere SOEE s sportschef med håndboldfaglig kompetence. En tilsvarende rolle har Steen Houmann i SOEE-floorball. Anbefaling til bestyrelsen: Godkendes. Godkendt. SAGER TIL DRØFTELSE Ad 13 Drøftelse af anbefalinger fra arbejdsgruppen for frivillighed Beslutning fra tidligere bestyrelsesmøde: Arbejdsgruppen (JES, CM, PK, JSJ) om frivillighed arbejder med et forslag til en frivillighedspolitik. (JSJ) Ledelsens/bestyrelsens input til anbefalinger blev gennemgået tilrettes med kommentarer (NC) Der opsamles på referaterne fra dialogmøderne og skitseres, hvilke handlinger der er igangsat, og hvad der skal arbejdes dybere med (CM) - både i tid og økonomi (udsendes pr. mail). s.: 5.

6 Punktet blev udsat til behandling på bestyrelsesmødet i januar med gruppens og Breddeudvalgets kommentarer til handlinger. (JSJ/CM) Ad 14 Samarbejdsaftale med Syddansk Universitet (SDU) Beslutning fra tidligere bestyrelsesmøde: Der arbejdes videre med tilretning af rammeaftalen, som forelægges på november-mødet til beslutning incl. forslag om DHIF-medlemmer til styregruppen. (MMN) Som bilag er der vedhæftet en rammeaftale, som ønskes drøftet i bestyrelsen med en godkendelse under forudsætning af at Team Danmark ønsker at medvirke. Det er en aftale med DHIF som part og hvor vi gerne ser TD s medvirken. Aftalen er efterfølgende drøftet med Team Danmark, som har tilkendegivet, at man vil medvirke. Til DHIF repræsentation i udvalget indstilles følgende: 1 bestyrelsesrepræsentant: Jan Sau Johansen 1 ledelsesrepræsentant: Michael Møllgaard Nielsen 1 teamkonsulent: Peter Kock Hansen Anbefaling til bestyrelsen: Tages til efterretning Rammeaftalen og DHIF s repræsentation blev godkendt som beskrevet. Ad 15 Etablering af PL-samarbejdsorgan i forhold til DIF s SPF. På et tidligere B-møde blev det besluttet, at der skulle udarbejdes et oplæg til beslutning. Dette er blevet yderligere aktuelt efter et møde, som JP og KVN havde med Niels Nygaard i oktober måned. Der er fra flere sider forventninger til, hvad DHIF kan og bør præstere overfor nuværende og kommende paralympiske idrætter. Kontakt-Udvalget kunne bestå af følgende: 3 repræsentanter fra DHIF s bestyrelse (formanden, eliteudvalgsformanden og endnu et bestyrelsesmedlem) SPF-repræsentanter fra etablerede PL-idrætter altså én fra hvert SPF SPF-repræsentanter fra potentielle PL-idrætter- altså én fra hvert SPF 1-2 aktiv-repræsentanter, der har deltaget i PL Udvalgets sekretær er DHIF s sportschef. s.: 6.

7 Anbefaling til bestyrelsen: Der skal etableres et Kontakt-Udvalg, som skal være det forum, hvor DHIF drøfter paralympiske emner med SPF er. Oplægget blev godkendt. KVN/EM blev udpeget som DHIF-repræsentanter og får mandat til at supplere med et tredje medlem (EM/KVN) Ad 16 Værdi/merværdi DHIF afholdte januar 2013 et seminar om emnet værdi/merværdi. På baggrund af oplægsholdernes indlæg og det efterfølgende interne gruppearbejde, har udviklingsudvalget udarbejdet et katalog til overvejelse i f.t. fremtidig indsats i forhold til aktiviteter og PR. Anbefaling til bestyrelsen: Stillingtagen til fremtidig indsats Oplægget tages til efterretning og indholdet kan overvejelse i forhold til fremtidige satsningsområder. Ad 17 NIFU Breddeudvalget har efter det danske værtsskab for NIFU i år drøftet DHIF fortsatte medvirken. Breddeudvalget har ikke kunnet nå frem til en entydig holdning. Lene van der Keur har efter aftale med Breddeudvalget vendt det med Karl Vilhelm Nielsen. De har aftalt at det skal drøftes i bestyrelsen. Rekruttering af deltagere til NIFU har til de sidste 3-4 lejre været en meget stor udfordring, og det har kostet urimelig meget konsulent og frivillig tid. Vi har dog kunnet stille med et om end reduceret hold hver gang. En problemstilling, som vist også kendes i flere af de andre lande. Dertil kommer, at der ikke er fodslag ift. lejrens målsætning, målgruppe og form, hvilket bl.a. betyder, at nogle lande kommer med talentelite og andre med breddeudøvere, og nogle lande kommer kun med deltagere i en enkelt idræt (oplægget har været ca. 4 idrætter). På den anden side er der stor sympati for ideen bag NIFU og for et nordisk samarbejde. Det er også indtrykket, at de øvrige nordiske lande ønsker at NIFU fortsætter. Anbefaling til bestyrelsen: At bestyrelsen overvejer om DHIF fortsat skal bakke om afvikling af NIFU s.: 7.

8 Danmark laver et oplæg til beslutning på NordHIF s styremøde i sept eventuelt via en mailkorrespondance med de øvrige lande inden mødet -oplæg forelægges på næste bestyrelsesmøde: KVN/NC/SJK. SAGER TIL ORIENTERING Ad 18 Praksis vedr. interne udvalg køb af artikelplads Bestyrelsen ønsker en orientering om praksis vedrørende interne udvalg mv. s køb af artikelplads i forbundets medlemsblad (NC/JH). Orienteringen blev givet i notat-form. Orienteringen blev taget til efterretning. Ad 19 Kommende priser Ingen. Ad 20 Nyt fra bestyrelsens medlemmer LvdK: Breddeudvalgsmøder incl. budgetmøde har været afholdt. Er tilmeldt Idrættens Lederakademi. JP: Har haft møde med Niels Nygaard. Har deltaget i arrangement om prisuddeling i Bevica Fonden. En del tid er gået med forberedelser til IPC generalforsamling og blev valgt til GB. Overværede de Pan-Amerikanske ungdomsmesterskaber. KVN: DDI: DDI ser ud til at have fået styr på deres økonomi forventer et overskud på kr for 2013 DHIF har jo det økonomiske ansvar for DDI, jfr. DDI er under administration af DHIF. DDI har også fået en kvalificeret daglig leder, Joacim T. Krøyer Der har gennem nogen tid været visse udfordringer for DHIF overfor DDI s politiske niveau om at overholde ordensregler i Idrættens Hus det forventer vi nu at have fået styr på. Lobby-indsats om idrættens struktur og økonomi: Møde med Venstre (Anni Matthiesen ny idrætspolitisk ordfører) primo oktober på hendes initiativ vellykket og omtalt tidligere. Sendt vort ønske-katalog til Marianne Jelved (KUM), Ole Sohn (SF) og Leif Mikkelsen (LA) og forslået et møde. Har dog ikke hørt noget endnu s.: 8.

9 Møde med Niels Nygård om samme sag han pegede på det hensigtsmæssige i, at vi etablerer et PL-kontaktudvalg i forhold til SPF er. Har aftalt møde med DGI den 6. december, hvor vi evaluerer vort hidtidige samarbejde og præsenterer vort ønske-katalog. Afleveret DHIF s overvejelser om, hvordan vi ønsker at se ud i 2014 og fremefter til KUM udarbejdet sammen med bestyrelsen via mail KUM-rapporten i udkast forventes at komme i slutningen af denne uge med mulighed for kommentarer senest på søndag DIF forsøger at få en længere frist. Afsluttende møde i KUM-undergrupperne den 17. december IPC-GA: Vi lykkedes stort set med det, vi kom efter JP valgt med flot stemmetal (i 2. runde); fik godkendt en PL-medalje-pin fra 2014 og fremefter og fik tilsagn om et mere simpelt engelsk i IPC breve mv. Der var ikke hul igennem på sagen om medalje-events i atletik i Rio for få nationer kan håndtere mekanikken på en GF, så emnet blev nærmest ikke debatteret Godt nordisk samarbejde før og under GA DIF: DIF s bestyrelse anmoder om at deltage i et af vore B-møder for at få et umiddelbart indtryk af vore intentioner. Det er en generel runde til alle SPF. Vi kan møde DIF på vort januarmøde. DIF/DGI s projekt lanceres en fælles arbejdsgruppe er etableret og et fælles seminar afholdes 7-8. marts 2014, midtvejsstatus i maj og en intern konference primo juni 2014 Ny næstformand i DIF profil er under udvikling (DBU-initiativ) Afrapportering til FN s Handicapkomité: DHIF er taget med på råd, når DH afleverer sin rapport og vore synpunkter er blevet hørt, bl.a. om forskellig medaljebonus fra TD, hjælpemidler, tilgængelighed og økonomi vedr. deltagelse i idræt og fritidsaktiviteter Har sendt en hilsen til Holger Kallehauge i anledning af hans 40 års jubilæum som formand for PTU. JH: Deltog i IPC GA, hvor John blev valgt til IPC GB Godt gået John. IBSA tidl. Præsident Michael Beredo blev ikke valgt. Dette giver så IBSA mulighed for at kører en bedre kandidat i stilling til næste valg. Deltog i A-EM goalball i tyrkiet, hvor de danske kvinder desværre røg ned i B-gruppen. Så nu er både herre og kvinder i goalball for første gang i dansk historie i B-gruppen. s.: 9.

10 Der bør satses på en målrettet indsats for at få Danmark tilbage i A- gruppen. Masser nyheder fra IBSA, men jeg vil vente med at orientere jer om det hele indtil jeg er til stede på vores B-møde. Det vigtigste er nok at jeg har indgået aftale med IPC om sports specifik klassificering Vi kører et program i Holland, som jeg vil fortælle jer mere om. De to første idrætter bliver svømning og Judo. Ad 21 Nyt fra ledelsen Sekretariat Niels Kulturmisterens Handicapidrætspris 2013 Vi har I år indstillet Dansk Rideforbund til kulturministerens handicapidrætspris. EM i Herning var det første EM nogensinde, hvor paradressur var en integreret del af stævnet. DRF er ligeledes rigtig langt fremme i forhold til inklusion. Vi har ikke indstillet til Kulturministeriets Idrætspris 2013, da der ikke var indstillet kandidater. Medlemsregistrering i CFR Der er nu sendt information fra Det Centrale Foreningsregister CFR til alle klubber. Der åbnes for indberetning den 2. december Vi udsender information og vejledning til alle vores klubber den 28/11, idet vi gør opmærksom på, at der nu er kommuner, der anvender de indberettede medlemstal. I de mange kommuner, hvor der er særlige støtteordninger er det vigtigt, at indberetningen for medlemmer med et handicap er korrekt. Fremtidig IT drift Jens Mortensen, der stod for vores IT drift har opsagt sin stilling pr. 1/ Til at forestå den fremtidige drift af vores servere, netværk m.m. har vi indgået en driftsaftale med Servicegruppen, der ligeledes servicerer DIF og en lang række andre forbund i Idrættens Hus. Licenser, hvor vi har en sponsor aftale med Microsoft (næsten gratis licenser på alle MS produkter) og Office 365 system er ikke med i driftsaftalen serviceres af MS. Bladet Handicapidræt Ane går på barselsorlov den 29/ Til at varetage redaktør jobbet på Handicapidræt har vi lavet en aftale med den gamle redaktør Kristian Larsen om at overtage redaktør jobbet. Kristian indgår derfor i de fremtidige redaktionsmøder. Kulturministeriets udredning af idrættens økonomi I forbindelse med afslutningen af udredningen er vi blevet bedt om at komme med ønsker til scenarier for fremtidig organisering. Vores scenarie er en uændret selvstændig demokratisk opbygget organisering med samarbejdsaftaler med specialforbund samt evt. DGI. Der er afsluttende møde den 21/11 for referencegrupperne, hvorefter kulturministeriet vil fremkomme med forslag til en samlet organisering af idrætten. Udredningen skal være afsluttet 31/ s.: 10.

11 Team Øst og Elite - Michael Pressalit Sports Academy Den 15. og 16. november 2013 blev der afholdt Pressalit Sports Academy (PSA) på Dalum Landbrugsskole. Akademiet var det helt store startskud til den kommende Paralympiske periode, hvor PSA vil bestå af årligt samlende seminar for alle eliteidrætters atleter, samt en række tiltag direkte i idrætterne. Seminaret var vellykket, og det var samtidigt det største seminar til dato, hvor mere end 90 mennesker deltog i lørdagens seance. Emnerne på lørdagen omhandlede, sportspsykologi, ernæring, vidensdeling og information om DHIF mod Rio Endvidere holdt Danmarks mest vindende triatlet og DHIF ambassadør Rasmus Henning et meget inspirerende oplæg om sin egen idrætskarriere. Pressalits ordførende direktør Dan Boyter var til stede lørdag og hørte blandt andet Rasmus Hennings oplæg. DHIF elite har vist gode resultater i har været et succesfuldt år for DHIF s støttede eliteidrætter. I team Danmark eliteidrætterne er alle målsætninger aftalt med Team Danmark blevet opfyldt. Følgende EM og VM medaljer lover godt for de kommende år: Atletik: 1 VM guld Bordtennis: 2 EM guld og 1 EM bronze Kørestolsrugby: 1 EM sølv Ridning: 5 EM bronze Svømning: 3 VM bronze I alt 13 medaljer. Ny landstræner i Svømning Med udgangen af august måned stoppede DHIF s landstræner i svømning efter lidt over 4 år på posten. Ny landstræner er i stedet Bjarne Kragh, der i det daglige også er klubtræner i Thisted svømmeklub. Bjarne er bekendt med handicapidrætten, da han blandt andet til dagligt træner landsholdssvømmeren Amalie Vinther Østergaard, der bor i Thisted. Bjarne kommer med en masse erfaring, som landsholdet helt sikkert vil drage nytte af fremover. Bjarne har allerede haft første træningssamling, og været til NM i Stockholm med landsholdet. VM i rugby 2014 Nu starter arbejdet med VM i rugby 2014 for alvor. Vi har fået nedsat arbejdsgruppen som består af ansatte fra Brøndby, Lunderskov og Viborg, samt frivillige og repræsentanter fra Sport Event Denmark og Udvikling Fyn. Arbejdsgruppen er en god blanding af erfarne personer og helt nye personer og sammen kommer vi til at sætte helt nye rammer for et event i DHIF regi. Arbejdet med VM i kørestolsrugby bliver for alvor skudt i gang med det første arbejdsgruppemøde den 25. november i Odense, hvor hele arbejdsgruppen deltager. Ny praktikant Kristian Nielsen, en af de skadede soldater fra DIF s soldaterprojekt og en af de ledende kræfter i Team Wounded Racing, er startet i et praktikforløb hos DHIF. Kristian vil være tilknyttet arbejdsgruppen for VM i kørestolsrugby 2014 fra nu af og frem til og med afviklingen og evalueringen af eventen. Kristian vil få en aktiv rolle i hele forløbet omkring VM. Kristian læser pt. til markedsføringsøkonom med henblik på at læse videre på sportmanagement uddannelsen. Da Kristian læser på et fuldtidsstudie, vil han ikke være så meget på kontoret her i den tidelige fase af planlægningen af VM, men når han er her, vil han komme til at dele kontor sammen med Mette og Rune. s.: 11.

12 DIF Soldaterprojekt DIF Soldaterprojekt har netop haft årets sidste store begivenhed. En alpincamp i Kaunertal, Østrig. Her var fokus ud over alpinsport som helhed også inklusion dette være sig både inklusion af soldater i den resterende gruppe af fysisk skadede personer med fokus på alpinsport, men i høj grad også inklusion af de nordiske lande. Vi var på campen 40 personer i alt, hvoraf 25 var udøvere fra fem forskellige nationer. Østrig, Norge, Sverige, Island og Danmark deltog alle med deres respektive nationale atleter, hvilket var en kæmpe succes. Alt i alt var ugen i Kaunertal helt fantastisk og alle, såvel atleter som trænere, rykkede sin forståelse for alpinsport i handicapregi merkant. Landsholdet i kørestolscurling drager til Prag med nye spillere og ny trænerkonstellation. Fra torsdag den 28/11til søndag den 1/12 er landsholdet i Prag for at prøve kræfter med den europæiske elite. Truppen består af både rutinerede spillere og 3 nye spillere som skal hente international erfaring. De nye spillere er Helena Skovgaard og Rene Graff fra Esbjerg og Thomas Pedersen fra København. De rutinerede kræfter udgøres af Esbjergspillerne Henrik Harlev og Preben Nielsen samt Tårnby spilleren Kenneth Ørbæk. Holdet ledes af trænerparret Kasper Poulsen og Per Christensen og hele truppen ledsages af DHIF-konsulent Jesper Hviid, som bl.a. skal vurdere og evaluere hvordan det nye trænerpar arbejder sammen og hvordan deres nydefinerede roller fungerer. Vi håber naturligvis at det kan forbedre holdets præstationer og den interne kommunikation som er så vigtig i en sport som curling. Samarbejdsaftalen mellem DHIF og DCuF er i samme ombæring blevet forlænget og i den forbindelse skal der nedsættes et samarbejdsudvalg. Det nye udvalg vil om kort tid præsentere en handlingsplan som forhåbentlig kan få Danmark tilbage til det fine selskab og sikre deltagelse i Vinter-PL Team Nord og Bredde Søren Jul Kristensen Støtte fra Socialministeriet til aktiviteter for unge blinde og synshandicappede Socialministeriet har nu fordelt puljen til idræt og sundhed for synhandicappede børn og unge. DHIF har fået støtte til 2 ud af de 3 ansøgninger, som vi stod bag kr. til projekt Ungdomsgoalball i Danmark, et projekt i samarbejde med goalballudvalget og 3-5 lokale klubber kr. ( mindre end ansøgt) til projekt 4 eyes 2 see, et projekt i samarbejde med synskonsulenterne, hvor 25 synshandicappede mellem 12 og 18 år skal blive idrætsaktive sammen med en kammerat i deres lokale miljø. Der var desværre afslag på ansøgningen Projekt Find din sport, et projekt i samarbejde med Synscenter Refsnæs. To andre projekter fik også tildelt støtte. - Projekt Idræt for alle v. Gadstrup Gymnastik Forening, hvor træningsakviteter i et motionscenter skal inkludere synshandicappede. - Projekt Idræt en øjenåbner for blinde og svagsynede børn og unge forestået af Frederiksberg HI, hvor idrætstilbud for synshandicappede i BSI og FHI skal udvikles og styrkes. Begge DHIF s projekter skal afvikles i løbet af Tovholder på Ungdomsgoalball i Danmark vil være Peter Kock Hansen i samarbejde med goalballudvalget og repræsentanter fra de involverede klubber. For 4 Eyes 2 See vil Søren Jul Kristensen være tovholder i samarbejde med repræsentanter s.: 12.

13 for synskonsulenterne herunder en gammel kending Ole Dybdahl Kristensen. Læs mere her: 2&id=58 Goalball i IH Aalborg Som et af delprojekterne i Projekt Ungdomsgoalball DK klubudvikling og kvalitetsløft, er der nu startet goalball i IHÅ. Initiativtageren er IHÅ og samarbejdsrelationerne er Dansk Blindesamfunds Aalborg afd., den lokale synskonsulent, samt medlemmer af DHIF s Goalball-udvalg. Der er planlagt 3 træningsgange her i okt. dec. måned, og der er skaffet 3 trænere til initiativet. Det er et ungt og kompetent trænerteam, der alle er idrætsstuderende på Aalborg Universitet. Rekrutteringen af deltagere til det nye initiativ har som sædvanligt været omfattende og tidskrævende. Mailog postudsendelse af flyers gennem synskonsulentens kontaktliste, IHÅ s, DBF Aalborg s og DHIF-konsulentens kontakter, samt mail og telefoniske påmindelser. Til den første træningsgang kom der 2 deltagere! Den 2. træningsgang var der 9 deltagere i alderen 8 18 år, samt med stor spredning i funktionsniveau. I starten af december holdes et afklaringsmøde om, hvordan initiativet kan fortsætte og udvikles i Det vil formentlig blive besluttet at udvikle tilbuddet, så der fra 1. kvartal trænes hver anden måske hver tredje uge. Check fra ALPI Ifm. en håndboldevent i Boxen i Herning fik DHIF / Special Olympics Danmark overrakt en symbolsk check på kr. fra vores Special Ones kampagne samarbejdspartner ALPI kr. er svarer beløb, som ALPI dels har købt snørebånd for og dels har formidlet salg af siden oktober Læs mere her: 5&id= kr. til Special Olympics 60 firmahold fra Viborg og omegn deltog den i en fodboldquiz med Preben Elkjær, som toastmaster. Ud over super god underholdning for de deltagende hold, skulle der også uddeles donationer til gode formål. En af arrangørerne Niels Ole Pedersen fra Sani Event siger: Med fodboldeventen gør vi noget godt for at gøre noget godt for andre. I samråd med en af eventens oplægsholdere Ulrik Wilbek gik den ene af aftenens to donationer på hver kr. til Special Olympics Danmark for det gode arbejde med idræt for mennesker med udviklingshandicap. Unge Atleter i Front Paralympic day 2014 Sahva og DHIF vil også afholde Paralympic day for børn og unge i Begge parter var glade for samarbejdet og synes at vi har udviklet et godt koncept. Paralympic Day afholdes den 20. september 2014 i Odense. Ved at datoen allerede er sat så kan forberedelserne starte tidligere, hvor den største udfordring er at rekruttere nye børn og unge til idrætten. Unge atleter i front ridning Lørdag den 30. november og søndag den 1. december afholdes der rekrutterings dage for unge ryttere med et bevægelses handicap. Arrangementerne afholdes i Næstved og Ikast. Det er Dansk ride forbund og DHIF landsudvalg for ridning som står for disse dage. Det er glædeligt at der s.: 13.

14 har været god interesse disse dage, med fuldbooket i Ikast, mens der stadig er plads til flere i Næstved. Målet er at etablere et c hold for unge ryttere som gerne vil mere med deres sport. C holdet skal fra 2014 mødes til 2-3 samlinger om året samt være en del af Unge atleter i front events. EM i svømning Special Olympics EE s gode kontakter til LEN (organisationen bag EM i svømning) betyder, at vi har fået mulighed for at præsentere svømning for mennesker med udviklingshandicap ved EM i svømning (rasksvømning) i Boxen i Herning i næste måned. Vi har fået 10 min. umiddelbart inden en af finaleafsnittene den 15. december. Her vil vi i to svømmeheat præsentere dels breddesvømningen (Special Olympics delen) og dels vores bedste svømmere med udviklingshandicap. Team Syd og Udvikling - Carsten Skolesport Skolesport Leg, Liv & Læring og den nye skolereform - hvordan spiller det sammen? Jens Winter har været til Dialogmøde i DIF under temaet Verdens mest aktive Folkeskole. DIF efterlyser modeller og tiltag, der kan imødekomme skolerne i forhold til den nye skolereform. Vi har budt ind med Projekt Skolesport LLL og de gode erfaringer, vi har derfra. Vi ser Skolesport LLL som et input til de aktiviteter, der kan være liggende i de 45 minutters bevægelse, alle elever skal have. Desuden kan Skolesport LLL bidrage med en model for, hvordan et forpligtende samarbejde mellem Skole/SFO og idrætsforening kan foregå. DIF har inviteret os til yderligere dialog om vores model. Tilrettelæggelse af forskningsprojekt i samarbejde med SDU. I samarbejde med Ejgild Jespersen, centerleder på Handicap og Bevægelsesfremme på SDU i Odense, er vi i gang med at beskrive et forskningstiltag. Vores ønske er at få en dokumentation, der peger på at idræt i fritiden for børn/unge i specialskoleregi har en væsentlig værdi. Vi tænker en kvalitativ forskning, der undersøger -hvad det er der sker i mødet mellem træneren og eleven hvad er det idræt i foreningsregi - i model Skolesport LLL- byder ind med? Noget magisk der er med til at skabe selvværd - trivsel livsduelighed hos deltagerne - Hvilket EVA s evaluering siger. En dokumentation vi bl.a. kan bruge overfor kommunerne til at forpligte dem på en forankring af de tiltag, der i projektperioden er blevet etableret. Ejgil Jespersen arbejder lige nu på at lave en protokol, der skal beskrive forskningsstudiet. Hvad skal der måles på og hvilke forskningsmetoder, skal der anvendes. Denne protokol skal danne grundlag for en ansøgning om økonomisk støtte til forskningen. Kursus for undervisere november afholdtes kursus for DHIF s underviserkorps i Vejen Idrætscenter. Underviserkorpset underviser på omkring uddannelsessteder (hovedsageligt Social- og sundheds uddannelserne) rundt omkring i Danmark. Formålet med underviserkorpset er rekruttering af medlemmer, ledere og instruktører. På kurset blev underviserne udfordret af Casper Rongsted, der havde fået emnet: Underviser-rollen som udgangspunkt for 6-7 timers undervisning. Desuden blev underviserne selv involveret i opvarmnings lege, og der blev snakket om underviseren som DHIFrepræsentant. s.: 14.

15 Dansk Skoleidræts generalsekretær; Steen Hjort går på efterløn Dansk Handicap Idræts Forbund har i gennem en del år samarbejdet med Dansk Skoleidræt om forskellige projekter. Frem til 2007 blev der afholdt skoleidrætsstævne for enkeltintegrerede skoleelever i samarbejde imellem DHIF og Dansk Skoledræt. Siden 2009 har Dansk Skoleidræt været en vigtig medspiller i forhold til DHIF s Skolesport LLL, hvor Steen Hjort har haft sæde i styregruppen. Niels Grinderslev er ansat som ny generalsekretær efter Steen Hjort. Der blev afholdt reception den 22. november på DSB s kursuscenter i Nyborg, hvor DHIF deltog med gave til den afgående og den nye generalsekretær. Ad 22 Eventuelt Intet. Møde slut kl Ref.: NC/go s.: 15.

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN).

Desuden deltog: Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og Michael Møllgaard Nielsen (MMN). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. JANUAR 2017 TEMAMØDE Mødet blev holdt i mødelokale Preben Elkjær. Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Stig Person (SP), Tine Rindum Teilmann

Læs mere

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Dansk Handicap Idræts-Forbund Dansk Handicap Idræts-Forbund DHIF s historie Dansk Handicap Idræts-Forbund Etableret 1971 Specialforbund under Danmarks Idrætsforbund (DIF) Ca. 18.000 medlemmer 446 klubber Aktiviteter og idrætter DHIF

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Fredag, d. 8. juni 2018 Sted: Skype Tid: kl. 10.00 12.30 Deltagere: Fraværende: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Merete Brink Speedtsberg (MBS) Mogens Jensen (MJ)

Læs mere

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE MANDAG D. 14. november 2016 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 14.00 21.00 Deltagere: Afbud: Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MJ) Søren Jul

Læs mere

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH).

Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 24. JANUAR 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Jannie Hammershøi (JH). René Budde Gade (RBG),

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins

Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) DHIF-pins BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG DEN 12. JUNI 2013 Sted: Brøndby Tid: kl. 14.30 18.30 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lena Malchau (LM) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMAND/ADMINISTRATION ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 1. kvartal 2014

Læs mere

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP

PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP PARASPORT IDRÆT FOR PERSONER MED HANDICAP Parasport i Danmark Parasport Danmark arbejder for at fremme motionsog konkurrenceidræt for personer med handicap, bl.a. ved at initiere, støtte og kvalificere

Læs mere

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart

Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart BREDDEUDVALGSMØDE TORSDAG D. 12. JUNI 2014 Sted: Middelfart Bibliotek, Havnegade 6, 5500 Middelfart Tid: kl. 14.00 19.00 Deltagere: Anne Marie Malling Eriksen (AME) Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR)

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN), og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 26. MAJ 2014 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG) via Skype, Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), Lene van der

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April

BESLUTNINGSREFERAT Forbundsbestyrelsesmøde nr. 3 / 8. April Referat Tirsdag den 8. April 2014 Til stede: Alle Besøg fra: Betina, Hanne ( Forbundskontoret ) Ad 1) Godkendelse af dagsorden OK Ad 2 ) Opfølgning på referat FBST 2/2013 2014 OK Ad 3 ) Besøg fra DIF bestyrelse:

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 5-2017 REFERAT 08-10-2017 KL 10.00 12.15 HOTEL FREDERIK D. II, SLAGELSE MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT Bestyrelsesmøde TIDTAGER Michael B. DELTAGERE AFBUD Michael Brøndum Hansen,

Læs mere

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé

Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april Ledelsesresumé Bestyrelsesrapport for perioden 27. februar 19. april 2017 Ledelsesresumé NEC Team Danmark har været i dialog med Danmarks Idrætsforbund om forberedelsen af det fælles bestyrelsesmøde vedr. NEC 19. april

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Onsdag den 13. juni 2018 kl. 16.00 19.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 25. JUNI 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni Mødestart: Kl. 17.00 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. februar 2018 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Kurt Nielsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser...

Møde i Folkeoplysningsudvalget tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE. 1... Meddelelser... Møde i tirsdag den 15. februar 2005, kl. 17.00 i udvalgsværelse 2 REFERAT INDHOLDSFORTEGNELSE 1... Meddelelser... 2 2... Foreningsberetninger 2004... 2 3... Godkendelse af internt kursus for FDF Ballerup...

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet.

1.1 Aktionspunkter Gennemgang af listen. Det blev besluttet at flytte speed projektet over i projektstyringsskemaet. REFERAT Bestyrelsesmøde 10. januar 2012 kl. 17.15 på kontoret i Brøndby Deltagere: Afbud: Niels Staun (), Nis Blaxekjær (), Peter Chapman (), Povl Lund Nielsen (PLN), Jesper Laustsen (JL), Lise Usinger

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 10. DECEMBER 2013 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Afbud: Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 25. maj 2011/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2011 24. maj 2011 kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2011 3. Bestyrelsens siden

Læs mere

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Riffelsektionsmøde. TID: Tirsdag den 26. september Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Riffelsektionsmøde TID: Tirsdag den 26. september 2017-17.00 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Anders Sode (AS) Flemming Brandenborg

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE. Dato: Onsdag, d. 28. februar Parasport Danmarks kontor i Vejle. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE Dato: Onsdag, d. 28. februar 2018 Sted: Parasport Danmarks kontor i Vejle Tid: kl. 13.00 18.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Charlotte Svarrer (CS) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen

Læs mere

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl

BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 REFERAT. Tid: kl BREDDEUDVALGSMØDE TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2014 Sted: SKYPE-møde Tid: kl. 14.00 17.30 Deltagere: Carsten Mortensen (CM) deltog under pkt. 3.a Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK)

Læs mere

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje

REFERAT. 0. Budgetmøde Bestyrelsen drøftede gennemgang af budgetmøde SAGER TIL BESLUTNING: 1. Initiativpulje REFERAT DEN 9. NOVEMBER2017 MØDE I BESTYRELSEN FORUM Mødenr.: 8 BESTYRELSEN Mødedato: Den 6. oktober 2017 Mødestart: Kl. 15 Mødested: Referent: Deltagere: Preben Elkjær RLI Bestyrelsen og chefgruppen.

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Referat Elite og Talentudvalg

Referat Elite og Talentudvalg Referat Elite og Talentudvalg TID: Tirsdag den 29. maj 2018 17.00 21.30 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Linda Andersson(LA), Jakob Buch Østergaard(JBØ), Kim Laurberg(KL),

Læs mere

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV)

Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK) Anette Svejstrup (ASV) BREDDEUDVALGSMØDE ONSDAG D. 9. APRIL 2014 Sted: LYNC-møde Tid: kl. 10.00 12.00 Deltagere: Bjørn Georgsen (BG) Jan Rasmussen (JR) Lene van der Keur (LvdK) Mogens Jensen (MEJ) Søren Jul Kristensen (SJK)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi.

13. april Gladsaxe Kommune. Folkeoplysningsudvalget. Gladsaxe Kommune Lederakademi. 13. april 2011 Gladsaxe Kommune Folkeoplysningsudvalget Ang. Gladsaxe Kommune Lederakademi. Repræsentanter for Kulturen, BUS og Idrætten har gennem de seneste måneder arbejdet med et oplæg til et Gladsaxe

Læs mere

Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan

Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan Regionssekretariatet Til Styregruppen vedrørende evaluering af Region Midtjyllands organisationsplan Tel. 8728 5000 www.regionmidtjylland.dk Referat af 2. møde i styregruppen vedrørende evaluering af Region

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Mandag d. 24. oktober 2016, kl på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Brøndby den 2. november 2016 Referat af bestyrelsesmøde nr. 4 2016-2017 Mandag d. 24. oktober 2016, kl. 17.30 på DHF s kontor, Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Deltagere: Per Bertelsen (PB),

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsorden punkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen skal løbende orienteres om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Bestyrelsesrapport samt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 28. august 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 25. oktober 2014 Mødet afholdtes i Bowl n Fun, Viby og startede kl. 12.45. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT 21. JUNI 2013 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 18. JUNI 2013 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 5 Mødedato: Den 18. juni 2013 Mødestart: Kl. 17.15 Mødested: Bestyrelsens mødelokale

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), og via Skype Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 21. MARTS 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Jens Boe Nielsen (JBN), og via Skype Jan S.

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde 5/2015 Mødested SKYPE Mødedato Onsdag 19. august 2015 kl. 19.30-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM) Torben Seir, næstformand (TS) Kate

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia)

Den 17. maj Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Den 17. maj 2018 Referat, DF H bestyrelsesmøde 17. maj 2018 ekstern (Sted: Trinity, Fredericia) Dagsorden: 1. Velkomst og godkendelse af referatet fra den 20. marts 2018 2. Budget for 2018/2019 endelig

Læs mere

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP

SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP SPECIAL OLYMPICS IDRÆT FOR PERSONER MED UDVIKLINGSHANDICAP foto: SOI Special Olympics Special Olympics er et idrætstilbud til personer med udviklingshandicap. Deltagelse i idræt kan forbedre målgruppens

Læs mere

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense

Referat HB februar Scandic Odense Hvidkærvej Odense Referat HB 03 2. februar 2013 Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense Deltagere Peter Jensen, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Københavns Badminton Kreds Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Bestyrelsesmøde 2-2014

Bestyrelsesmøde 2-2014 Bestyrelsesmøde 2-2014 REFERAT 25-03-2014 KL 18.35 22.45 IDRÆTTENS HUS, BRØNDBY MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Peter Friis, Marc Nyeland, Jens Lind,

Læs mere

Dagsorden Riffelsektions møde

Dagsorden Riffelsektions møde Dagsorden Riffelsektions møde TID: Onsdag den 8. april 18.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH), Hugo Andresen(HA), Mikael Green(MG).

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 23. oktober 2014 kl. 18.00 STED: Comwell Korsør Ørnumvej 6 4220 Korsør DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015

Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Referat af forbundsbestyrelsesmøde den 11. januar 2015 Mødet afholdtes i Bowl n Fun Viby startede kl. 10.15. Deltagere: Torben V. Andersen (TVA), Hans Græsvig (HG), Jette Bergendorff (JB), Leif Hansen

Læs mere

AKTIVITETSMØDE Trampolin

AKTIVITETSMØDE Trampolin AKTIVITETSMØDE Trampolin Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 26. oktober 2019 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Trampolin Lørdag den 26. oktober 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2

Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Referat HB 01 15. 16. juni 2012 Hotel Scandic Odense Afbud: Torben, Badminton Bornholm Karl Chr. Thomsen, Kurt Wiell og Jeanette Lund Clausen deltog først dag 2 Dagsorden 00.00 Godkendelse af dagsordenen

Læs mere

Elitestrategi for TTC 2014-2015

Elitestrategi for TTC 2014-2015 Elitestrategi for TTC 2014-2015 Vision TTC ønsker at være det foretrukne træningsfællesskab for københavnske elitetriatleter baseret på et stærkt fællesskab, der løfter det enkelte individs niveau og sikrer

Læs mere

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT)

Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Referat af bestyrelsesmøde 11/3-2015 Tilstedeværende: Christian Høybye (CH), André W. Kobberholm (AWK), Mikkel Z. Pedersen (MZP), Louise G. Thystrup (LGT) Fraværende: Søren B. Sparre (arbejde), Jonas Andersson

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt.

Jens Müller bød velkommen til årets første Elite- og Talentrådsmøde og til nye medlemmer. Derefter var der præsentationsrunde bordet rundt. Eliteidrætssekretariatet Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk/elitekommune Referat af Elite- og Talentrådsmøde

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 27. april 2010 Kl. 15.00 20.30 Brøndby Til stede: Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Troels Ullerup (TU) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo (JR) Fra administrationen:

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Parasport Danmarks elitekoncept

Parasport Danmarks elitekoncept Parasport Danmarks elitekoncept 2017-2020 Udarbejdet af Parasport Danmarks Eliteidrætsudvalg Parasportens elitekoncept 2017-2020 Nærværende elitekoncept er udarbejdet af Eliteudvalget og er gældende frem

Læs mere

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT

Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB /2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 2017/2018 HB06 2017/2018 Fredag den 25. maj 2018 BESLUTNINGSREFERAT i DGI Huset Vejle Willy Sørensen Plads 5, 7100 Vejle Kl. 18:00-22:30 Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 1. maj 2013 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Jakob Ravnsbo

Læs mere

Frederiksberg Idræts-Union

Frederiksberg Idræts-Union Frederiksberg Idræts-Union Mødereferat: Bestyrelsesmøde Tid og sted: Tirsdag den 23. maj 2017 kl. 17.30 i FIU s administration Dato 7. juni 2017 Administrationen Jens Jessens Vej 16 2000 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 2 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for Rope Skipping Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1. Valg af

Læs mere

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1

Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat 3. Forretningsudvalgsmøde den 12. juni 2012 Side 1 Referat til 3. Forretningsudvalgsmøde DATO: Tirsdag den 12. juni 2012 TID: Kl. 18.00 21.00 STED: Forbundskontoret Mågevej 22 2650 Hvidovre 36

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo

Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Mandag d. 6. oktober kl. 16 18, Banegårdspladsen 1A. Afbud fra: Erling, Margrit, Susanne, Bo 1. Bemærkninger til referat den 12. august 2014? Nej

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag 25. marts 2014 Kl. 17.00 20.30 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Anne-Mette Binder (AMB) Charlotte Gierahn (CG)

Læs mere

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016

Generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 Generalforsamling 2016 Onsdag den 30. marts 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af generalforsamlingens lovlige indvarsling og afholdelse 3. Valg af referent 4. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Dialog med Dansk Handicap Idræts-Forbunds foreninger, handicapgrupper, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Dialog med Dansk Handicap Idræts-Forbunds foreninger, handicapgrupper, medarbejdere og samarbejdspartnere. Forord Dansk Handicap Idræts-Forbund har siden midten af 1990 erne haft en handlingsplan, som har været toneangivende i forhold til de områder, som forbundet ønskede at sætte på dagsordenen både internt

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat af bestyrelsesmøde 01-2005 21.01.2005 Søndag, den 9. januar 2004 i Brøndby 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2004 3. Budget 1. Budget 2005 2. VM i UV-Foto 4. Økonomiske

Læs mere

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh.

Referat HB 01. Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Referat HB 01 Lørdag d. 13. september 2014 DGI Byen, Kbh. Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Sportskommision Road Racing og Drag Racing

Sportskommision Road Racing og Drag Racing Sportskommision Road Racing og Drag Racing Referat fra SK møde 19. december 2011, kl. 19.00 møde 06-11 Sted: Jesper Holm privatadresse Deltagere: Jesper Holm (formand) (JH) og Palle Lind (PL). Dagsorden:

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN) og Carsten Mortensen (CM).

Desuden deltog Niels Christiansen (NC), Søren Jul Kristensen (SJK), Michael Møllgaard Nielsen (MMN) og Carsten Mortensen (CM). REFERAT AF BESTYRELSENS MØDE D. 9. OKTOBER 2013 Deltagere: Karl Vilhelm Nielsen (KVN), John Petersson (JP), René Budde Gade (RBG), Tine Rindum Teilmann (TRT), Lene van der Keur (LvdK), Jan S. Johansen

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011

Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Referat af bestyrelsesmøde den 23/3 2011 Tilstedeværende: Fraværende: Leif Meitilberg (), Michael Sølling (), Inger Neye (IN), Allan Schwab (AS), Jan Nielsen () Jonas Rasmussen(JR) Punkt Dagsorden Kommentar

Læs mere

Referat fra dommerudvalgsmøde nr

Referat fra dommerudvalgsmøde nr Referat fra dommerudvalgsmøde nr. 3 2017-2018 Mandag den 6. november 2017, kl. 16.30 i Langeskov Deltagere: Jørgen Svane (JS), Jesper Kirkholm, (JK), Kim Linde, (KL) Ulrik Jørgensen (UJ) Lars Hagenau (LH)

Læs mere

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010.

Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Dansk Orienterings-Forbund Til Breddeudvalgets medlemmer Hovedbestyrelsen og stab Mødereferat Breddeudvalget 4/2010. Mødedato: Lørdag d. 8. maj 2010 kl. 10:00-14:00 Mødested: Mødedeltagere: Referent: Horsens

Læs mere

-idræt for mennesker med udviklingshandicap

-idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics -idræt for mennesker med udviklingshandicap Special Olympics er en verdensomspændende organisation, som organiserer og udvikler idræt for mennesker med udviklingshandicap og via idrætten

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union

Nyhedsbrev. DM 10-ball for juniorer. Den Danske Billard Union Den Danske Billard Union Nummer 9 November DM 10-ball for juniorer Guld til Andreas Madsen, sølv til Christoffer Lentz, Bronze til Andreas Bønnelykke og Jeppe Thyde Nyt fra DDBU "Billardens dag i Danmark"

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2009 18. april 2009 kl. 10.00 Comwell Roskilde Vestre

Læs mere