FrontLine Ole Nonbye a/s Skandinaviens største skilteproducent

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FrontLine Ole Nonbye a/s Skandinaviens største skilteproducent"

Transkript

1 FrontLine Ole Nonbye a/s Skandinaviens største skilteproducent Forventningerne er høje når LEGO udstiller på verdens største legetøjsmesse GRUNDFOS: GLOBUS STJAL ALLES OPMÆRKSOMHED LEGO: OVERRASKELSER PÅ MESSEN I NÜRNBERG FIELD'S: BUILD-A-BEAR ÅBNEDE I STORFORM BRØDRENE DAHL: NY FACADE SKÆRPER PROFILEN

2 Globalt teamwork Temaet på ISH Messen var bl.a. vand og energi. To basale områder, som Grundfos' forretning er funderet på. "Vi ville have en eyecatcher på messen. Et budskab, som symboliserede vores tema; energibesparende cirkulationspumper". Sådan fortæller afdelingsleder Susanne Jepsen fra Grundfos. Efter mange drøftelser om global opvarmning, drivhuseffekt og Al Gore's miljøopsang kom afdelingen frem til, at denne eyecatcher skulle være en mega stor globus. Budskabet skulle være, at vi alle har et ansvar for at passe på vores jord. Problemet var bare, at tiden var knap. Susanne Jepsen sendte en mail til salgschef Claus Vitting fra Ole Nonbye a/s. "Kender du nogen, der kan lave en globus"? Sådan kom samarbejdet i gang. Men hvordan producerer man en globus med en diameter på 2,30 meter, med et "isbjerg" og rindende vand? Ole Nonbye a/s måtte ty til hjælp fra nær og fjern for at løse opgaven. Via et firma fra Colorado i USA og det amerikanske rumfartsagentur NASA kom løsningen i hus. NASA leverede friske satellitbilleder af kloden, som Colorado-firmaet konverterede til "appelsinskiver". Verdenskortet blev herefter printet ud på en speciel fleksibel folie, som blev monteret på kuglen. På messen i Tyskland blev globussen placeret i et bassin på den 700 kvadratmeter store stand. Det "smeltende isbjerg" blev monteret på Grønland og vandet installeret - naturligvis forsynet med en Grundfos-pumpe, så vandet kunne bruges igen og igen. Eventen blev en succes på messen. "Det gjorde den. Der blev lavet en analyse af, hvad folk huskede fra vores stand. Og noget af det, de fleste huskede var globussen", siger Susanne Jepsen." Den grafisk-geografiske løsning har siden været på messe i Danmark.

3 Grundfos overraskede alt og alle med en overvældende event på ISH Messen i Frankfurt. Folie: 3M Scotchprint 8620C Top: 3M 1920 Lak

4 Wauw-effekt i Nürnberg Spændingen er altid stor, når LEGO tager på messe. Sådan var det også i februar, da LEGO deltog på den 57. udgave af Spielwarenmesse International Toy Fair Nürnberg 2007, der er verdens største legetøjsmesse. Over seks dage deltog ca udstillere, som på deres stande blev besøgt af flere end professionelle legetøjsfolk fra over 100 forskellige lande. En af de store iøjnefaldende stande tilhører LEGO en permanent stand, som LEGO bruger år efter år. Standen på kvadratmeter udgør legetøjsproducentens internationale showroom med 20 mødelokaler og legetøjsmiljøer for alle pengene. Det er 3D-miljøer, som er skabt for at understøtte den stemning og stil, som præsenterer produkterne på bedste vis. Fokusområderne på årets messe var bl.a. produktlinjerne BIONICLE, Preschool og City. Legetøjsmiljøernes grafiske elementer er produceret og monteret af Ole Nonbye a/s på diverse produkter fra 3M. Det er grafiske printløsninger til vægge, lofter, gulve og facade samt grafiske effekter til modelplader - bag belyst duotrans - og andre instore-aktiviteter. "Vi arbejder med dekoration i mange niveauer og bruger forskellige former for grafik. Formålet er at skabe en wauw-effekt og udstråle, at LEGO er market leader, og det lykkedes", fortæller projektleder Jeanette Lind fra LEGO og fremhæver Ole Nonbye a/s' indsats: "Det er en god samarbejdspartner - professionel, serviceminded og fleksibel. De kender os og ved, hvad vi forlanger. Vi forventer 100 procent løsninger, intet mindre".

5 LEGO har en permanent stand på den internationale legetøjsmesse i Nürnberg, som i år blev besøgt af over B2B-gæster. Hertil har Ole Nonbye a/s produceret mere end 600 m 2 digital print.

6 Stavangers suveræne slagter En af Norges ældste butikker ligger i Stavanger. Det drejer sig om den 179-årige A. Idsøe, som netop har fået ny facade. Det eksklusive skilt viser en okse med udskæringssnit og hænger over den imponerende stålbaldakin, hvor butikkens navn er skrevet med gyldne bogstaver. Bag de grafiske løsninger står norske Idco A/S, som placerede opgaven hos Ole Nonbye a/s. "Kunden ønskede en vældig høj standard og kvalitet, og det kunne vi levere i samarbejde med Ole Nonbye a/s", siger idédekoratør og daglig leder Sven O. Mjølhus fra Idco. Bogstaverne er udført i akryl og har været igennem fræsemaskinen for at få skrå kanter, som giver format og dybde. Efterfølgende er bogstaverne lakeret med guldfarve. Løsningen er unik og signalerer, at slagterbutikken satser på kvalitet, nytænkning og gamle håndværkstraditioner. A. Idsøe har eksisteret siden 1828 og går ikke på kompromis med kvalitet.

7 Transport til tiden Folie: 3M 100-serien Med over 200 kørende enheder har TS Transport- Service A/S travlt med at passe sine kunder. Vognparken er synlig i trafikken med det karakteristiske logo, bogstaverne TS i blå og rød. Totalløsningen er leveret af Ole Nonbye a/s. "Vi har vores eget brand, og det gør vi alt for at markedsføre", siger Lennart Tvede, der er ansvarlig for virksomhedens salg og markedsføring. Samarbejdet med kunderne er baseret på fem parametre; præcision, kommunikation, kvalitet, service og troværdighed. "Hvis ikke vi er dygtige på de fem felter, så kan det være ligegyldigt," siger Lennart Tvede og hentyder til konkurrencekravene. Men TS Transport-Service har styr på sagerne og står for et af markedets bredeste koncepter. Løsningerne gælder alt lige fra traditionelle distributionsopgaver i små varevogne til komplekse opgaver i store kølelastbiler. Virksomheden har afdelinger i Tåstrup og Hasselager ved Århus.

8 Vi elsker bamser Build-A-Bear Workshop har netop åbnet sin butik nummer syv herhjemme. Det skete i Field's den første lørdag i juni. Hele 300 mennesker stod i kø ude foran butikken - klar til at købe bamser. Hos Build-A-Bear vælger barnet sin egen bamse, bestemmer hvor meget fyld der skal i, er med til at putte "hjertet" ind i bamsen, klæder den på og slutter af med selv at udskrive dåbsattesten. Børnene elsker konceptet.

9 "Åbningen gik rigtig godt, stemningen var god, og der var mange mennesker", fortæller marketing trainee Horst Paysen fra Build-A-Bear kæden. Og sikken eksponering. Butikken satte uofficiel danmarksrekord i mængden af lokale marketingaktiviteter. Field's var stort set omdannet til et bamseland med masser af events og blikfang, bl.a. et 166 kvadratmeter stort banner og foliedekoration på elevatortårne, rondeldøre og glasloft. "Vi gav den fuld skrue. Build-A-Bear er et unikt koncept, som både gør børn og voksne glade, og som giver centret ekstra dynamik", siger marketingchef Lotte Andersen fra Field's. De ideelle løsninger er fremstillet og monteret af Ole Nonbye a/s i samarbejde med butik og indkøbscenter. Field's ligger på Amager og er landets største shoppingcenter med sine kvadratmeter, som sidste år tiltrak 6,7 millioner besøgende. Folie: 3M Scotchprint 8648 Top: 3M Scotchprint 8936B

10 Skandinaviens førende grossist moderniserer sit butiksnet med nye facader og pyloner.

11 Brødrene Dahl opruster Øget konkurrence og brancheglidning har fået Brødrene Dahl A/S til at sætte fokus på sine butikker. Hvor butikkerne før bar præg af at være lagerlignende afhentningssteder, bliver de nu opgraderet til deciderede butikker. Og der er varer nok på hylderne. Sortimentet tæller over varenumre. Brødrene Dahl har 59 butikker, som skal gennemgå denne forvandling. Det betyder blandt andet nyt inventar, belysning, gulve og skiltning. Ole Nonbye a/s er med i processen og leverer facadeskilte, pyloner og elementer til instore-aktiviteter. "Vores butiksnet skal være langt mere synligt og attraktivt. Moderniseringen skal betyde, at butikkerne bliver mere indbydende og overskuelige at komme i", fortæller marketingdirektør Jimmi Mortensen fra Brødrene Dahl. Ole Nonbye a/s står også for dekoration af grossistens vognpark. Med den nye stil, som bliver implementeret i butikker om året, forventer Brødrene Dahl at kunne tiltrække nye faggrupper. De medarbejdere er klar til opgaven, som ifølge Jimmi Mortensen skal løses med troværdighed, tilgængelighed og kompetence.

12 Ideer og videnkapital Vores kunder spørger tit, hvor vi får ideerne til nye grafiske løsninger fra. Det er et godt spørgsmål, for ærlig talt kan vi ikke give et konkret svar. Spørgsmålet dukkede op igen, da vi i juni deltog på verdens største messe for serigrafi og ikke mindst digitalprint, FESPA 2007, i Berlin. Et mekka for den grafiske branche. Mens vi gik rundt og studerede de forskellige imponerende løsninger, begyndte det komplekse svar at forme sig. Vores ideer er nemlig baseret på indtryk - masser af indtryk - mode, tendenser, farver, mennesker og materialer. Det er et miks af ting og sager, vi arbejder med. Det hele er kombineret med vores kreative og engagerede medarbejderes viden og erfaringer med grafiske løsninger, som på tværs af organisationen bliver udviklet på tegnebrættet og i produktionen i Odder. Vi har således en videnbank med masser af kreativitet og faglig kompetence. Og det er denne unikke knowhow, vi skal overleve på i fremtiden. Det er på kreativitet og faglig kompetence, at vi kan gøre en forskel. Adm. direktør Lars Nonbye Knudsminde Odder Tlf Fax Salgskontor, Køge: Tigervej DK-4600 Køge Tlf Fax Ole Nonbye AB, Sölvesborg: Timotejvägen 23 S Sölvesborg Tel Fax

På www.internationalnetworkingweek. com kan man i et radiointerview med BNI s grundlægger Dr. Ivan Misner høre mere om tankerne bag ugen.

På www.internationalnetworkingweek. com kan man i et radiointerview med BNI s grundlægger Dr. Ivan Misner høre mere om tankerne bag ugen. International Networking Week Den 8. februar mødtes 135 BNI-medlemmer på tværs af grupper i Hovedstadsområdet i et fælles arrangement, som er en nyskabelse indenfor BNI: International Networking Week.

Læs mere

Forbrugslysten er tilbage

Forbrugslysten er tilbage Forbrugslysten er tilbage Væksten i omsætningen i de Steen & Strøm-administrerede centre endte i første kvartal med en stigning på én procent. Og antallet af kunder er også vendt og bekræfter den øgede

Læs mere

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer?

02:30 Er der nogen som sådan, der har indflydelse på jeres virksomhed? F.eks. investorer? Research Interview med Mom s Jeppe Rasmussen, Marketingleder 00:11 Profil af Mom s Vi er jo en lille produktionsvirksomhed, vi har 16 ansatte her. Virksomheden startede i sin oprindelige form for 19 år

Læs mere

Fremgangen har bidt sig fast

Fremgangen har bidt sig fast Fremgangen har bidt sig fast Noget tyder på, at danskernes forbrugslyst er ved at vende tilbage. I hvert fald i Steen & Strøms shoppingcentre, der omsætningsmæssigt er slået ind på en støt og stabil kurs.

Læs mere

Spring! tryk. miljø. distribution. web. design. digital. Til den marketingansvarlige

Spring! tryk. miljø. distribution. web. design. digital. Til den marketingansvarlige Til den marketingansvarlige 01 2007 miljø tryk web design distribution digital Spring! Prinfos virksomheder laver meget mere end tryksager. Vi præsenterer dig her for en bred vifte af vores kommunikationsløsninger.

Læs mere

PRinfoMagazine #1 Creation - Online - Offline. Glasprint i Zoologisk Have. Cykelruter trykt på miljøvenligt stenpapir. Online

PRinfoMagazine #1 Creation - Online - Offline. Glasprint i Zoologisk Have. Cykelruter trykt på miljøvenligt stenpapir. Online PRinfoMagazine #1 Creation - Online - Offline Quick Response på Smartphones Glasprint i Zoologisk Have Perfekt synergi hos Lene Bjerre design Christian Campbell får lektørroser for ny bog Cykelruter trykt

Læs mere

Massiv modstand mod ny reklameafgift. tema. Måtte varsle. FCS-virksomheder har større indtjening

Massiv modstand mod ny reklameafgift. tema. Måtte varsle. FCS-virksomheder har større indtjening Nummer 08 / december 2011 Branchemagasin udgivet af Grafisk Arbejdsgiverforening tema skilteproduktion Måtte varsle medarbejderne ned i løn FCS-virksomheder har større indtjening Massiv modstand mod ny

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Grundfos DK Informationsavis Nummer 14 6. årgang juni 2001. Innovation Inside Innovation er selve kernen i de nye CR-pumper.

Grundfos DK Informationsavis Nummer 14 6. årgang juni 2001. Innovation Inside Innovation er selve kernen i de nye CR-pumper. Cirkulation Grundfos DK Informationsavis Nummer 14 6. årgang juni 2001 Tag på besøg på Internettet Interaktivt fabriksog boligbesøg på Grundfos' hjemmeside. Side 4 Innovation Inside Innovation er selve

Læs mere

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r

design:case d a n s k d e s i g n c e n t e r design:case Med design som en central del af forretningsstrategien har Hansens Flødeis på bare 4 år skabt overbevisende resultater. Familievirksomheden har oplevet en stor vækst både i ind- og udland,

Læs mere

Fortællinger om vækst. 8 nye veje til succes for virksomheder i Region Sjælland

Fortællinger om vækst. 8 nye veje til succes for virksomheder i Region Sjælland Fortællinger om vækst 8 nye veje til succes for virksomheder i Region Sjælland fortæl Vækstforum Sjælland Vækstforum Sjælland skaber og udvikler rammerne for erhvervsudviklingen i Region Sjælland. Det

Læs mere

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften!

Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til aften! A. B. C. A. Indpakning og dekorering af MY Tog B. Udvendig skiltning, Morsø Sparekasse Arena C. Labels på ark, Byggefirmaet Lund Om vi kan pakke dit tog ind i folie? Ja da. Du kan hente det i morgen til

Læs mere

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger

Gør indtryk! Professionelle tekniske totalløsninger Gør indtryk! Møde & Konference Messe & Udstilling LED-skærmløsninger AV-installation Show & Event Grafik & Animation Professionelle tekniske totalløsninger Brug hele paletten Siden vores opstart i 1999

Læs mere

Shoppingcentrene fortsætter med vækst i salget

Shoppingcentrene fortsætter med vækst i salget Shoppingcentrene fortsætter med vækst i salget For andet kvartal i træk er omsætningen i shoppingcentrene vokset. Og det er især salget af udvalgsvarer, der trækker op. Det viser nye tal fra Steen & Strøm.

Læs mere

Vi hjælper de ambitiøse virksomheder op i nye vækstlag

Vi hjælper de ambitiøse virksomheder op i nye vækstlag Vi hjælper de ambitiøse virksomheder op i nye vækstlag Vækst med vilje Væksthus Syddanmark har med programmet Kapital Gennem Rådgivning og kapitalcoachordningen rejst mere end 100 mio. kr. til vækst Virksomheder

Læs mere

Shopping på alle platforme

Shopping på alle platforme Direktøren for Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning, Betina Simonsen, ser et stort potentiale i handel fra mobiltelefoner. Foto: Flemming Hansen Tilstedeværelse på mange platforme er afgørende

Læs mere

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design Dekoration Modul 9 Velkommen til det niende og sidste modul i dit dekorationskursus. Du har nu været igennem en bred vifte af grundlæggende dekorations viden. Med den viden du nu har samt de opgaver du

Læs mere

The Brick. Ti tons brandbil bliver til 183 klodser. LEGO klods TEMA: Læs på bagsiden om Årsrapporten og Progress Report. Annual Magazine 2010

The Brick. Ti tons brandbil bliver til 183 klodser. LEGO klods TEMA: Læs på bagsiden om Årsrapporten og Progress Report. Annual Magazine 2010 The Brick Annual Magazine 2010 www.lego.com TEMA: Den digitale LEGO klods Til kamp mod korruption Hjemme hos LEGO medarbejdere i fem lande LEGO Star Wars succesen fortsætter Ti tons brandbil bliver til

Læs mere

Hønse HUSET. Til kontorer

Hønse HUSET. Til kontorer Hønse HUSET 19. årgang - 2006 Til kontorer Elever fra Hunderup Skolen i Odense deltog med plakater ved overrækkelsen af Kommunikationsprisen 2005 i Industriens Hus i København. www.unge-forskere.dk Med

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

update samarbejdspartner Produktion & logistik planen lå i et rør expert danmark Fra grafisk hus til kommunikationshus læs side 4 læs side

update samarbejdspartner Produktion & logistik planen lå i et rør expert danmark Fra grafisk hus til kommunikationshus læs side 4 læs side Magasin udgivet af johnsen graphic solutions september 2012 update expert danmark Produktion & logistik læs side 4 læs side planen 8 lå i et rør johnsen etablerer eklamebureau læs side14fra leverandør

Læs mere

Magasinet med aktuelle cases fra danske virksomheder

Magasinet med aktuelle cases fra danske virksomheder Magasinet med aktuelle cases fra danske virksomheder 2/2008 PRINFO Skandinaviens største grafiske samarbejde FSC - bæredygtig skovdrift Miljøet betyder alt FDB og MAN Diesel satser på FSC Økologi og professionalisme

Læs mere

1963-2013. jubilæum. Luksus alle har råd til. Siden 1963

1963-2013. jubilæum. Luksus alle har råd til. Siden 1963 År 1963-2013 1963 1964 1994 1995 2013 jubilæum Luksus alle har råd til Siden 1963 intro 2 3 1963 1964 1994 1995 2013 En tur i tidsmaskinen Når vi i 2013 kigger tilbage på 50 år med Vordingborg Køkkenet,

Læs mere

Fornuftig og forsigtig fiskeeksportør

Fornuftig og forsigtig fiskeeksportør Kreditmanagement meget mere end forsikring coface upd@ te 1. udgave 2014 Revisorer om kreditforsikring: Et stærkt værktøj Fornuftig og forsigtig fiskeeksportør FOR SAFER TRADE Aroma af fødevare-innovation

Læs mere

Nye veje til vækst Nye veje til vækst

Nye veje til vækst Nye veje til vækst Vi investerer i din fremtid Indhold Oplevelsesøkonomi... 4 Kære virksomhed... 4 Hvorfor oplevelsesøkonomi?... 5 Hvordan oplevelsesøkonomi?... 5 Oplevelsesøkonomi Oplevelsesøkonomi Udvikling og produktion...

Læs mere

Villy Fiedler giver stafetten videre #4

Villy Fiedler giver stafetten videre #4 02 Partner Review NR. 2 - December 2009 - Partner revision rådgivende revisorer Villy Fiedler giver stafetten videre #4 Når samarbejde bliver til venskab #6 Cykelspecialisten drøner opad #8 Sparer 10 til

Læs mere

KONFERENCEGUIDEN. Marts 2008. Optimér investeringen fokuser på totaloplevelsen. Unikke destinationer som værktøj. Krav om grøn profil

KONFERENCEGUIDEN. Marts 2008. Optimér investeringen fokuser på totaloplevelsen. Unikke destinationer som værktøj. Krav om grøn profil ANNONCE HELE DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET ANNONCE KONFERENCEGUIDEN Optimér investeringen fokuser på totaloplevelsen Marts 2008 KAN VÆRDIEN AF EN KONFERENCE MÅLES? - JA, MENER EKSPERTER.

Læs mere

Ny bestyrelse i Toppen af Danmark A/S

Ny bestyrelse i Toppen af Danmark A/S Ny bestyrelse i Toppen af Danmark A/S I forlængelse af kommunalvalget har Destinationsselskabet Toppen af Danmark A/S netop afholdt ekstraordinær generalforsamling med henblik på konstituering af den ny

Læs mere

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG

BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG ee12: Bilag Indholdsfortegnelse BILAG 1: INTERVIEWGUIDE EE12 BILAG 2: INTERVIEW MED EE12 BILAG 3: INTERVIEWGUIDE KUNDE BILAG 4: INTERVIEW MED HELLE BILAG 5: INTERVIEW MED SOLVEJG BILAG 6: INTERVIEWGUIDE

Læs mere

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på

KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på News Nr.4 ære læser KHer hvor sommeren og sommerferien for alvor banker på døren, er jeg stolt af endnu engang at kunne præsentere et nyt nummer af vores kundemagasin Innofactor News. I de forgangne måneder

Læs mere