Poolmanden.dk IVS. Timeløns arbejde:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Poolmanden.dk IVS. Timeløns arbejde:"

Transkript

1 Poolmanden.dk IVS Timeløns arbejde: - Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 537,50 kr. på normal timer altså de timer som er fra kl. 8:00 17:00 timer og timer efter kl 17:00 bliver afregnet til 675,00kr / time på hverdage timer i weekenden / helligdage bliver afregnet til 675,00kr / time. Vi afregner for påbegyndt halve time. Hvis ikke andet er aftalt eller et tilbud er afgivet. (Beløb er inkl. Moms) - Vi har valgt at fjerne kørsels gebyr på faste aftaler og på opgaver som vi har afgivet tilbud på. De opgaver som bliver pålagt kørsels bliver afregnet med 3,98kr/km. Som regnes fra Hundested til swimmingpool adr. Det vil være på konsulent, akut og ikke aftalte opgaver hvor der vil blive opkrævet kørsels gebyr. - Vi syntes at det er ved at gå lidt over gevind, når vi ser flere og flere tilbud fra andre håndværker / swimmingpool leverandøre, der ikke skriver den rigtig timeløn, men i stedet sætter timelønnen lavt og derefter koster det x antal kr. i timen fordi man henter et stykke værktøj ude i firmabilen, eller os betaler man et beløb for at firmabilen holder ude på vejen imens montøren er inde og arbejde. Sådan er det hos Poolmanden.dk IVS - Der hvor Poolmanden.dk tager et tillæg er hvis vi er kørt langt efter en opgave eller hvis vi er med i et medbygger projekt hvor vi bliver ringet efter og der ikke er klar eller det arbejde der lavet ikke lever op til vores standart og vi er nød til at køre igen så tillader Poolmanden.dk IVS sig at tage arbejdsløn for 4 timer for en forgæves dag og det pr. montør vi stiller til rådighed. - Når vi indgår en aftale med en kunde som har valgt at være MEDBYGGER og har påtaget sig nogle opgaver. Er Poolmanden.dk altid til rådighed vedr. vejl. Og rådgivning pr. telefon som er gratis. og hvis I gerne vil have besøg bliver tiden afregnet som konsulent timebetaling der koster 775,00kr pr. time + kørsel - De som vælger at være medbygger skal altså forstå at vi regner dem som kompetente og vi sidestiller jer med prof. håndværker som ikke skal holdes i hånden hele vejen. Hvis I som kunder ikke lever op til jeres del af aftalen og vi derfor overskrider leveringstidspunktet er dette ikke vores skyld og kan ikke holdes ansvarlig hverken økonomisk eller på anden måde over det arbejde som I har udført. - Poolmanden.dk IVS er et drift selskab og ejes af RH Group CVR:

2 Poolmanden.dk IVS giver rabat ved fuld betaling ved accept af tilbud: - Poolmanden.dk giver 5 % i rabat til de kunder som indbetaler det fulde beløb ved af accept af tilbud. Det er en fordel for os, og fordi vi desværre har været udsat for, at nogle kunder ikke har været så gode til at betale, og det er endt med inkasso. Det er en udgift for os, men også en belastning i vores hverdag, og vi har jo også nogle leverandør, som skal betales. Overslag / tilbud: - Det er blevet meget populært at lave et overslag, i stedet for at bruge tiden på at lave et tilbud. Vi laver også overslag, men det er kun i de situationer hvor det er umuligt, at se hvad opgaven indebære og omfanget af denne. - Vi forstår ikke, at I vil stille jer tilfredse med, at få et overslag i stedet for et tilbud. - Vi har kunder der kontakter os, og spørger om priser på forskellige løsninger, men f.eks. ikke vil give os deres adr. eller deres tlf. nr. så tager vi dem ikke seriøse nok, og bruger ikke meget tid på disse henvendelser. Da det er spild af vores tid, og det er ene af grunden til, at vi her hos Poolmanden.dk IVS kan koste et gebyr på 850,00kr at få lavet et seriøst tilbud, som selvfølelig bliver modregnet hvis vi får ordren. - Et overslag på en opgave, er kun en mulighed for at skrue på beløbet, hvis man ikke tjener penge nok på opgaven, og man har brugt den dårligste kvalitet. - Der sælges alt for meget af dårlig kvalitet produkter til pools i DK men her hos os Udfordringer / tillæg til tilbud: - Skulle vi støde på nogle udfordringer under et projekt, som gøre at der blive et tillæg uden for tilbuddet. Så tage vi snakken, og finde løsningen. - Hvis det ikke er en mulighed, kan man ikke afgive et tilbud, og så modtager I et overslag og hvem kan være tilfreds med et overslag. Konklusion: - Desværre er der alt for mange nye kunder, der kun kigge på prisen, og ikke på kvalitet, eller den service der udføres. - Vi samler på tilfredse kunder, derfor mener vi at det er vigtigt at vi mødes med vores kunder, og få en snak og få afstemt vores forventninger til et muligt samarbejde, og derefter laver vi et tilbud efter kundens ønske. - Der er desværre for mange, som benytte sig at dette tilbud, kun for at få et tilbud, til at sammenligne eller til trykke priserne med. Som også er fair nok, hvis man er åben omkring det. - De kunder som aldrig vender tilbage, eller ikke giver os muligheden for at rette vores tilbud til er spild af min tid. - Selv om jeg syntes at dette er en service, og som jeg har nydt at yde, så er den blevet misbrugt for meget af nye kunder. Så derfor har jeg valgt en løsning som er, at vi tager et gebyr på 850,00kr + transport for den tid der bliver brugt på at lave tilbuddet og besøg hos kunden. - Som selvfølelig bliver modregnet hvis Poolmanden.dk får ordren. - Husk altid at sammenligne ens produkter og kvalitet, det hjælper ikke noget, at man sammenligner pære og bananer.

3 Salgs- & leveringsbetingelser (Poolmanden.dk = Poolmanden.dk IVS) Generelt: - Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nærværende almindelige - Slags og leveringsbetingelser. Rate betaling: - Vælger man ikke at benytte sig af dette tilbud har vi nogle % satser som skal betales før vi går i gang med at bestille vare hjem. Bestilling af Fiberpools, Glasfiberpools, Spa inde / ude og div. pool covers: - Der er normalen fra vores producenter at vi skal indbetale 50 % ved bestilling og de sidste 50 % enden det læsse det på lastbilerne og forlader frabrikken. Ny / renovering af stålpool: - Ved renovering af hvor det kun er udskiftning af liner / dug i swimmingpool. - Eller en total renovering af hele stålpoolen. - Rater vil blive delt op i 2 hvor 1 rate som normalt udgør 75 % af tilbuddet skal være indbetalt før der bliver bestilt liner eller komplet pool hjem. Rate 2 betales når poolen er afleveret. - Er det en ny komplet oval stålpool der skal bygges bliver rater delt op i 3 rater - Rate 1: Entreprenørdel hvor der skal indbetales 50 % af den del inden opstart og de sidste 50 % når den afsluttes. - Rate 2: Stålpool delen hvor der skal indbetales 50 % af det resteren beløb som skal være indbetalt før vi bestiller den stålpoolen hjem samt lineren hjem. - Rate 3: Indbetales når pool projekt afleveres. Betonpool: - Ved renovering af betonpool hvor det kun er udskiftning af liner / dug i swimmingpool. - Rater vil blive delt op i 2 hvor 1 rate som normalt udgør 75 % af tilbuddet skal være indbetalt før der bliver bestilt liner. Rate 2 betales når poolen er afleveret. - Er det en ny komplet betonpool der skal bygges bliver rater delt op i 3 rater - Rate 1: entreprenørdel hvor der skal indbetales 50 % af den del inden opstart og de sidste 50 % når den afsluttes. - Rate 2: lineren del hvor der skal indbetales 50 % af det beløb som har med liner delen. Beløbet skal være indbetalt før vi bestiller / levere lineren kundens adr. de sidste 50 % af liner dele betales når lineren er monteret og skåret lamper, dyser og skimmer i. - Rate 3: indbetales når teknikken er monteret og poolen er startet op og instruktion er givet til kunden.

4 Fælles for alle tilbud fra Poolmanden.dk: - Alt det som ikke er med i tilbuddet er for kundens regning. - Skal der bruges en elektriker, murer, tømrer eller en anden håndværker til en opgave som opstår under projekt eller kræver aut. og som Poolmanden.dk ikke er skyld i er dette for kundens regning. - Leje af jernplader om det er for at beskytte græsplænen, indkørslen er på kunden regning. - Er det en nødvendighed med en kran, truck eller andet for at læsse lastbilen af når de bestilte produkter leveres på adr. så er dette på for kundens regning Forbehold: - Poolmanden.dk tager forbehold for blød jordbund og de udgifter der tilkommer og som ikke er med i tilbud som er afgivet alle udgifter betales af Køber / Kunden. - Poolmanden.dk tager forbehold hvis kunden ikke vælger at følge vores råd og vejledning for at spare nogle penge og vælger en anden løsning som vi ikke kan stå inde for. Så er dette på Købers / Kunden eget ansvar og Poolmanden.dk yder ingen form for garanti eller hæfter på anden økonomisk måde i forsættelse på disse projekter dette er Købers / Kundens Eget ansvar. - Poolmanden.dk tager forbehold ved reparationer af swimmingpools liner / dug hvis kunden ikke ønsker at reparer den gamle swimmingpool væg som er fundament for liner / dug efter anvisningerne, pga. økonomi og vælgere en anden løsning. Så er det færdig resultat på kundens eget ansvar og på egen risiko. - Poolmanden.dk tager forbehold ved udskiftning / renovering af liner hvis den nye liner / dug kan trækker små folder. - Poolmanden.dk tager forbehold ved pool service / rengøring af line/dug hvor kunden vælger at det gl. pool vand skal tømmes af og grundvandet så kommer ind i poolen. Så er dette på kundens eget ansvar og risiko for skader og de økonomiske forhold der måtte opstå. - Poolmanden.dk tager forbehold og yder ingen ansvar for grundvand og det arbejde det medfører. - Ønsker kunden at vi for styr på problemet og er dette ud over tilbuddet og afregnes på timeløn af 537,50kr pr. påbegyndt time / montør. Den tid og problemer der opstår med dette problem kan ikke lægges over på os. - Poolmanden.dk tager forbehold ved fejl i liner købt af leverandør og det er op til leverandørens beslutning via dennes viden om produktet om hvad planen og aktionen er på dette problem. - Poolmanden.dk tager forbehold hvis der ved svejst liner bliver folder som følgere af fundaments væggene eller bund er skæve og det ikke er vores entreprenør der har muret disse vægge op altså ved selvbygger / medbygger projekt er dette kundens eget problem og risiko. Hvis vi skal rettes kan Vi ikke holdes til ansvar på nogen måder om det tidsmæssigt ellers økonomisk. - Poolmanden.dk yder ingen form for garanti eller hæfter økonomisk på disse projekter dette er Købers / Kundens Eget ansvar. - Poolmanden.dk tager forbehold og ret til at trække tilbud tilbage hvis det viser at være særlig omstændigheder vedr. økonomi hos kunden eller at det viser at tilbuddet ikke holder pga. adgangsforhold, jordbund eller andre omstændigheder imellem Køber / Kunden og Poolmanden.dk

5 - Poolmanden.dk laver til tider nogle prototype / test projekter de kunder som vælger at sige ja tak til disse projekter hvor prisen er langt under normale udslags priser. Er indforstået med at disse opgaver ikke altid kan løse inden for aftalt tid da der kan opstå et problem eller andet som kunne laves på en computer / papir men hvor vi i den virkelig verden er nød til at lave nogle ændringer i opbygningen. - Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og hvis det ikke er muligt at få de rigtig underleverandør på dette tidspunkt så går vi i står indtil opgaven er løst. - Vælger kunden så at trække opgaven tilbage eller ønsker at skifte Poolmanden.dk ud med en anden swimmingpool leverandør / anden håndværker er dette for kunden eget ansvar og vi vil opretholde vores økonomisk krav imod kunden. - Poolmanden.dk laver forsikring sager og vi laver gerne en rapport til jeres forsikringsselskab om hvad der skal laves osv. - Efter dårlig oplevelser med disse typer opgaver. Hvor vi bliver betalt af forsikringsselskab vil vi i fremtiden behandle disse opgaver på samme måde som hvis det var kunden som skulle ha lavet en opgave og vi vil afregne med kunden og ikke forsikringen. - Disse forbehold bliver taget pga. gamle bitter erfaring men vi vil altid strækkes os langt for at finde en løsning. Fortrydelsesret: - Meddeler Kunden Poolmanden.dk IVS, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering (dette gælder kun ved produkter / ordre der vedr. køb af små produkter og ikke tilbud der er afgivet og bekræftet), så tilbagebetaler vi det modtagne beløb hvis varen er uåbnet og i original emballage og ikke har været i brug. - Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark eller GLS - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark - Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. - Disse returregler gælder alle varer solgt som salg til private - det gælder ikke varer solgt til virksomheder. Betaling generelt: - Betaling skal ske efter aftale, Betales købesummen ikke rettidigt beregnes morarenter på 2% af den til enhver tid værende restgæld fra forfaldsdagen. - Betaling af morarenter afskærer ikke Poolmanden.dk fra at kræve erstatning for det yderligere tab, Købers misligholdelse afbetalingspligten måtte medføre. - Køber er forpligtet til at foretage enhver betaling til Poolmanden.dk, som om leveringen var sket til aftalt tid, selv om leveringen er udskudt på grund af Købers forhold. Køber er ikke berettiget til at modregne eller tilbageholde nogen del af købesummen på grund af modfordringer, medmindre dette er skriftligt anerkendt af Poolmanden.dk - Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

6 - Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber. Leveringstider og Forsinkelse: - Såfremt forsinkelse ved levering skyldes, at Poolmanden.dk er forhindret til levering på grund af arbejdskonflikt, brand, krig, vareknaphed, ansatte, fuldmægtige eller enhver anden omstændighedsamt alle tilfælde af force majeure, udskydes leveringen med den tid, som hindringen varer. Dette gør gældende uanset om årsagen til forsinkelsen indtræffer før eller efter udløbet af den aftalte leveringstid. - Hvis Køber ikke indbetaler eller overholder de aftaler der indgået vedr. betaling på bestilte vare eller produkter til projekter bestilles der ingen vare før Poolmanden.dk kan se beløb eller dokumentation fra Købers bank på at beløbet er overført til Poolmanden.dk konto. - Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 5 dage. - Poolmanden.dk kan ikke holdes til ansvar hverken økonomisk eller på anden måde hvis leveringstidspunktet på en opgave. Bliver overskredet pga. leverandør / underleverandør der ikke overholder deres aftaler eller leveringstidspunkt. - Eller hvis vi pga. sygdom, vejret, skader eller ved anden uforudset problemer opstår og som vi ikke er skyld i. Og gøre at vi ikke kan levere projekt til tiden. Vælger kunden at trække opgaven tilbage eller ønsker at skifte Poolmanden.dk ud med en anden swimmingpool leverandør / anden håndværker er dette for kunden eget ansvar og vi vil opretholde vores økonomisk krav imod kunden. Ejendomsret: - Ejendomsretten til leverede vare / produkter tilkommer Poolmanden.dk indtil disse er fuldt og helt betalt af køber Produktinformation: - På Poolmanden.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@poolmanden.dk Reklamation: - Poolmanden.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). - Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. - Fakturaen skal fremvises til Poolmanden.dk i forbindelse med anvendelse af reklamationen. - Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Poolmanden.dk inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. - Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

7 Bestilling: - Præsentation af varer sammen med en pris på Poolmanden.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. - Købers bestilling af varer fra Poolmanden.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Poolmanden.dk om at købe varen på de oplyste vilkår. - En bindende aftale mellem Køber og Poolmanden.dk er først indgået, når Poolmanden.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Priser: - Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. - Der kan derfor forekomme prisændringer. - Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Ansvarsfraskrivelse og garanti: - Poolmanden.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Poolmanden.dk kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. - Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Poolmanden.dk. - Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for - Poolmanden.dk kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. - Poolmanden.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber. Definitioner: - Aftalens parter - "Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Poolmanden.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. - Poolmanden.dk anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles. - Poolmanden.dk = Poolmanden.dk IVS bliver Poolmanden.dk ApS Misbrug: - Misbrug af Poolmanden.dk medføre til politianmeldelse.

8

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde:

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde: Poolmanden.dk Timeløns arbejde: Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 562,50 kr. er det den pris man betaler og ikke noget med nogle tillæg fordi at man har en firma bil med eller fordi at man skal bruge

Læs mere

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde:

Poolmanden.dk. Timeløns arbejde: Poolmanden.dk Timeløns arbejde: Når Poolmanden.dk arbejder på timeløn a 437,50 kr. på normal timer altså de timer som er fra kl. 8:00 17:00 timer og timer efter kl 17:00 bliver afregnet til 575,00kr /

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser

Salgs- & leveringsbetingelser Salgs- & leveringsbetingelser (Poolmanden.dk = Poolmanden.dk IVS) Generelt: - Enhver leverance mellem parterne finder sted på grundlag af nurværende almindelige salgs og leveringsbetingelser. Timeløns

Læs mere

Forretningsbetingelser. Indhold

Forretningsbetingelser. Indhold Forretningsbetingelser Indhold Defination... 1 Produktinformation... 2 Priser... 2 Fragt & Levringstider... 2 Betaling... 3 Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:... 3 Reklamation... 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading

Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading Salgs- og leveringsbetingelser for Danfo Trading 1. Anvendelsesområde 1.1. Nedenstående betingelser finder anvendelse ved salg og levering af Danfo Trading s produkter i det omfang, de ikke fraviges ved

Læs mere

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Vilkår & Betingelser 23-09-2015 De følgende vilkår og betingelser er gældende for handler med Greenlight Battery Aps (Firmaet) Ved bestillinger accepters disse vilkår og betingelser. Disse vilkår og betingelser

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder

Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder Salgs- og leveringsbetingelser for Lyngholm, herunder LYNGHOLM KLOAK-SERVICE LYNGHOLM KLOAK-RENOVERING A/S LYNGHOLM TV INSPEKTION ApS 1. Anvendelsesområde 1.1. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014)

Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Handelsbetingelser for varer (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger byfrank (v. itrade) Viborgvej 19 7470, Karup mail@byfrank.dk CVR. nr. 34261997 Betaling Efter bestilling på www.byfrank.dk,

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt

Handelsbetingelser. Indhold. 1. Betaling. 2. Fragt Handelsbetingelser Indhold 1. Betaling 2. Fragt 3. Fortrydelsesret 4. Reklamationsret 5. Persondatapolitik 6. Klageadgang 7. Kundeservice 1. Betaling Smarter Life ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort,

Læs mere

Handels- og forretningsbetingelser

Handels- og forretningsbetingelser Handels- og forretningsbetingelser for køb hos master care A/S Sofienlystvej 3 DK - 8340 Malling CVR-nr. 36941022 gældende fra den 15. oktober 2016 1. Generelt 1.1. De almindelige handels- og forretningsbetingelser

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

Salgs- og Leveringsbetingelser

Salgs- og Leveringsbetingelser Salgs- og Leveringsbetingelser Indledning Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra West Diesel Engineering A/S, H.E. Bluhmesvej 6, 6700, Esbjerg, herefter ("Leverandøren") til danske kunder.

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes.

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Handelsbetingelser for Nethandel med SuperSail ApS. Priser Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. 25 % dansk moms, hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende inden for. Der tages forbehold

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. 1.1. 1.2. Generelt Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning

Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning Salgs- og leveringsbetingelser for køb af fysiske produkter Indledning www.kom-videre. nu.dk ejes og drives af Niels Feerup og Carsten G. Sørensen, CVR-nr.: XXXXXXXX(herefter "Kom-videre.nu.dk"), ARDRESSE,

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet.

mycopenhagenkid.com tager forbehold for udsolgte varer, længere leveringstider, prisændringer og eventuelle fejl på websitet. Indhold 1. Generelt 2. Bestilling og betaling 3. Ordrebekræftelse og leveringsbekræftelse 4. Kampagner 5. Fragt 6. 14 dages fortrydelsesret 7. Returnering 8. Tilbagebetaling 9. Reklamation 10. Refundering

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS GÆLDENDE FOR ERHVERVSKØB 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler indgået mellem

Læs mere

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38.

Når du handler hos Organo Skandinavien, indgås aftaler på dansk. Henvendelse vedrørende ordrer i webshoppen: info@organo.dk eller tlf. 51 37 34 38. Betingelser På www.organo.dk kan du bestille varer fra Organo Skandinavien. Efter bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på e- mail, som også indeholder information om fortrydelses-,

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Dokumentation og vejledning

Dokumentation og vejledning Generelle oplysninger Jysk Skruefundament (Juridisk navn: AC Produkter APS) Cvr-nr. 32319513 Fabriksvej 21 7441 Bording christian@acprodukter.dk Tlf.: +45 25 39 40 01 Nedenstående salgs- og leveringsbestemmelser

Læs mere

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S Handelsvilkår Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers

Læs mere

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30

Oplever du problemer, eller har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 31 38 11 30 Husk Når du udfylder følgesedlen - kan du udfylde den elektronisk - er det vigtigt at anføre prioritet for opgaven - vigtigt at skrive en gyldig email adresse - bør du udfylde fejlbeskrivelsen så godt

Læs mere

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014)

CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) CookingLab.dk handelsbetingelser (Gældende fra 13. juni 2014) Generelle oplysninger Web sitet CookingLab.dk drives af virksomheden LOPEit Enkeltmandsvirksomhed med CVR nr. 35730885 Store Mølle Vej 14,

Læs mere

Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser

Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser Almindelige Salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for reservedele og værkstedsydelser 1. ANVENDELSESOMRÅDE Mercedes-Benz CPH A/S

Læs mere

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger

HANDELSBETINGELSER. Generelle oplysninger HANDELSBETINGELSER Generelle oplysninger Website: lystorvet.dk Virksomhedens juridiske navn: Hanne Purup Organisationsform: Personlig Ejet CVR: 32976336 Virksomhedsadresse:,, Danmark E- mailadresse: kontakt@lystorvet.dk

Læs mere

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder "Gå til kassen". På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder Gå til kassen. På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse. Handelsbetingelser BESTILLING KØB trin-for-trin. Find den ønskede vare. Kom varen i indkøbskurven ved at klikke på symbolet "Læg i kurv". Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis du ønsker at fortsætte

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S Salgs- og leveringsbetingelser for COMM2IG A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers generelle

Læs mere

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Hvis du har spørgsmål til varer eller hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger. 1 Handelsbetingelser Disse handelsbetingelser er gældende ved alle forbrugerkøb af varer via e-handelsbutikken på www.petpocket.dk. Vi anbefaler, at du læser handelsbetingelserne grundigt igennem, inden

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til LazyLiving ApS, Kobækvej 1, 4230 Skælskør, Email: info@lazyliving.dk Jeg/vi meddeler

Læs mere

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis!

Handelsbetingelser. Generelle oplysninger. Fragtpriser & levering. DAO pakkeshop 2-4 dg. (man-søn): Altid gratis! Handelsbetingelser Generelle oplysninger Amarellishop.dk drives af - også kendt som Black Label Import ApS (juridisk hovednavn) CVR: DK35833765 Kundeservice: email:salg@amarellishop.dk telefon: +45 60100300

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D. Handelsbetingelser Ved køb hos JB3D Der er ikke indgået en bindende købsaftale med JB3D, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra JB3D. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer,

Læs mere

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser THE ARMY-PAINTER ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enhver leverance fra The Army-Painter ApS, CVR-nr. 30 72 01 21 ( Selskabet

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring

leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring leveringsbetingelser Leveringsbetingelser for SmartHjem Varmestyring DONG Energy El & Gas A/S 13. juni 2014 1. Anvendelsesområde og generelle forhold Disse leveringsbetingelser ( Leveringsbetingelser )

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00

Samlet køb på 500 kr. og derover leveres fragtfrit. Køb under 500,00 kr. koster 60,00 Generelle oplysninger KAP HORN sportswear v/ Svend Balkert CVR:75768915 Håndværkervej 12, 4000 Roskilde Mail: svend@kap-horn.dk Telefon 40130846 Etableringsår:1984 Betaling På www.houseofsailing.dk kan

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS

Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser for Stroco-Agro ApS 1 Aftalens grundlag 1.1. Nærværende generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem

Læs mere

SAMHANDELSBETINGELSER

SAMHANDELSBETINGELSER SAMHANDELSBETINGELSER 1. Anvendelse Disse generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for samhandel med AYTM, hvis ikke andet er aftalt mellem parterne. 2. Aftaler En aftale er først bindende,

Læs mere

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN

VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN VEJLEDENDE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR EL-TAVLE BRANCHEN 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT 1. GENERELT Alle leverance fra CADO finder sted på grundlag af nærværende almindelige forretningsbetingelser og er gældende mellem parterne, medmindre andet er skriftligt aftalt. Alle oplysninger om vægt,

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

Blato, ved Ditte Engelbert er ikke erstatningsansvarlig for følgende:

Blato, ved Ditte Engelbert er ikke erstatningsansvarlig for følgende: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSE Ansvarsfraskrivelse vedr. fliserens Blato, ved Ditte Engelbert er ikke erstatningsansvarlig for følgende: 1. Udskridning af fliser/ Forsænkning af fliser - Med tiden kan det

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster.

Handelsbetingelser. (Gældende fra 1. marts 2018) Fragt med PostNord, Bring eller tilsvarende pakkeleverandør efter deres gældende takster. Handelsbetingelser Generelle oplysninger (Gældende fra 1. marts 2018) Juridisk navn Organisationsform Offentlig virksomhed CVR. nr. 64942212 Adresse e-mailadresse amk@amk.kk.dk Telefonnummer 3366 5766

Læs mere

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax:

PRO-AUTOMATIC A/S Telefax: SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Generelt 1.1. Disse almindelige salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, i det omfang de ikke udtrykkeligt fraviges ved anden skriftlig aftale. 1.2. Købers indkøbsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser for privatkunder

Handelsbetingelser for privatkunder Handelsbetingelser for privatkunder Generelle oplysninger Virksomhedens juridiske navn CVR-nr. 26 37 52 23 Adresse Industrivej 2, 4180 Sorø Mailadresse info@oldebjerg.dk Telefonnummer +45 5784 9023 Gyldighed

Læs mere

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms.

Handelsbetingelser. Priser og bestilling Alle vores priser er i danske kroner og er inklusiv 25% moms. Generelt om os: Urban Cykler Hobrovej 42B 9000 Aalborg Tlf.: 98 15 54 40 CVR-nummer: 61157417 E-mail: mail@urban-cykler Vi svarer på e-mailhenvendelser inden for 1-2 hverdage. Du kan også benytte vores

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Gyldighed... 3 3. Indgåelse... 4 4. Priser og fakturering... 4 5. Betaling... 5 6. Levering og risikoens overgang...

Læs mere

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse

Side 1. Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S. 1. Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser ALPHA-elektronik A/S 1. Anvendelse Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse for samtlige tilbud, salg og leveringer foretaget af ALPHA-elektronik A/S (AE) til

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER 1. Anvendelse og gyldighed 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra Walltec A/S (herefter benævnt Walltec ), medmindre andet er skriftligt aftalt. 1.2. Salgs- og leveringsbetingelserne

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (denne formular skal udfyldes og returneres hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til Fatboy the Original v/hetland nordic ApS, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg, Email: info@fatboy.dk

Læs mere

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR

S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR S A L G S - OG L E V E R I N G S B E T I N G E L S E R FOR H T B E N D I X A / S 1. ANVENDELSE 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle aftaler, som indgås mellem HT Bendix A/S og

Læs mere

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt.

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt. 1. ANVENDELSE Nærværende salgs- og forretningsbetingelser ("Forretningsbetingelser") finder anvendelse på alle aftaler, kontrakter og serviceaftaler (Aftalen) mellem Jar House ApS ("JH") og kunder. Ved

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER. For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade Aarhus C SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER For ydelser leveret af Adplus ApS Skt. Anna Gade 5 8000 Aarhus C Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Kunsulentydelser...

Læs mere

Leveringstiden er normalt 2 8 hverdage. Du modtager en e mail, når din ordre afsendes fra os.

Leveringstiden er normalt 2 8 hverdage. Du modtager en e mail, når din ordre afsendes fra os. Handelsbetingelser Opdateret den 31. marts 2015. Forlaget 4. til venstre modtager betaling med VISA Dankort, VISA, VISA Electron og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. FD Sikring A/S (FD Alarmer) cvr. nr. 11 77 76 00 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle aftaler

Læs mere

Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard, JCB samt Union Pay. Gebyrer 0,95-1,29 %

Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard, JCB samt Union Pay. Gebyrer 0,95-1,29 % Handelsbetingelser Pet-Pocket APS CVR-nr.36454237 Contact@Pet-Pocket.dk Telefon: (+45) 79 30 41 40 (Telefonisk åbningstid 13-15) Betaling På Pet-Pocket.dk kan der betales med Dankort, VISA, Mastercard,

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning.

2.3. Er der ikke i tilbuddet oplyst en fast tilbudssum, udføres arbejdet i regning. TROLDHEDE INSTALLATIONSFORRETNING A/S CVR. NR. 35 52 64 47 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på alle

Læs mere

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside,

Handelsbetingelser. 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, Handelsbetingelser 1. Generelle oplysninger Følgende handelsbetingelser gør sig gældende for køb på denne hjemmeside, www.boody.dk, drevet af: (Boody.dk) CVR-nr. 19047296 Mailadresse: boody@sowco.dk Telefonnummer:

Læs mere

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr , Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER RINGKØBING-SKJERN INSTALLATIONSFORRETNING A/S, CVR nr. 26 10 37 97, Herunder TI-AUTOMATION A/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER (Erhverv) 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Handelsbetingelser Design Til Børn

Handelsbetingelser Design Til Børn Handelsbetingelser Generelle oplysninger Enkeltmandsvirksomhed Webshop Etableringsår: 2015 CVR.: 36 86 61 52 7400 Herning Kontakt: e-mail: hello@designtilboern.dk Telefon: 81 61 24 66 Website: www.designtilboern.dk

Læs mere

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015

VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER. Juni 2015 VILKÅR FOR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KØB AF VARER Juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kontaktinformation...3 2. Betingelser ved køb af varer...3 3. Ordrebekræftelse...3 4. Sikkerhed...3 5. Leveringstidspunkt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM.

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. Grabowski Media generelle forretningsbetingelser Almindelig del Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. De generelle forretningsbetingelser er gældende

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ergoacoustictm tilbud, salg og leverancer, medmindre andet aftales skriftligt.

Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ergoacoustictm tilbud, salg og leverancer, medmindre andet aftales skriftligt. Salgs- & leveringsbetingelser Generelt Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle ergoacoustictm tilbud, salg og leverancer, medmindre andet aftales skriftligt. Bestilling Bestilling af varer

Læs mere

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder

ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder ODSIFs generelle salgs- og leveringsbetingelser for privatkunder 1. Aftalegrundlag 1.1 I almindelighed gælder nedenstående betingelser for alle ODSIFs tilbud, salg, leveringer og ydelser, også i tilfælde,

Læs mere

Ludmo ApS - Salgs- og leveringsbetingelser

Ludmo ApS - Salgs- og leveringsbetingelser Ludmo ApS - Salgs- og leveringsbetingelser Ludmo repræsenterer følgende brands: CandyCard, Ganda skinke & Angus, chokoladefontæner JM Posner og Sephra, Chocolate World, Exclusive Belgian Chocolates, Happy

Læs mere

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Handelsbetingelser. Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Handelsbetingelser Generelle oplysninger Firma: CVR-nr.: 27095232 Adresse: Kontor & Showroom: Peder Skrams Vej 1, 5220 Odense SØ. Lager: logistik, Telehøjen 6, 5220 Odense SØ. Mailadresse: support@birdhouse.dk

Læs mere

Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser

Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Almindelige Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. GYLDIGHED... 3 2. TILBUD... 3 3. PRIS... 3 4. BETALING... 3 5. LEVERING... 4 6. MONTAGE, INSTALLATION ETC.... 4 7. EMBALLAGE... 5 8. EJENDOMSFORBEHOLD...

Læs mere

Betingelser til Netbutik

Betingelser til Netbutik SensorCLIP APS Furvej 3, DK- 7900 Nykøbing Mors info@sensorclip.dk +45 71 99 6797 Kontonr. er 7380 1171163 Betingelser til Netbutik FRAGT Alle ordrer over 500 kr sendes fragtfrit. Fragtpriserne er gældende

Læs mere

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud.

1.3 Ved eventuel uoverensstemmelse med købers generelle handelsvilkår går PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser forud. Panda Print ApS 1. Indledning: 1.1 PANDA PRINT s almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet er aftalt skriftligt mellem kunden og PANDA

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber.

Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber. Nærværende salgs- og leveringsbetingelser udgør aftalen mellem Home Innovations aps og køber. Fokus på det vi er gode til Home Innovations aps har valgt en strategi, hvor vi ønsker at have fokus på det

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER 323-182087 SLA/sla 16.03.2015 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Generelt... 3 2. Indgåelse... 3 3. Opsigelse... 3 4. Priser... 4 5. Betalingsbetingelser...

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS

Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS Standard handelsbetingelser Gourmetpladsen APS Generelle oplysninger Gourmetpladsen APS 38958089 Hørskætten 30 2630 Taastrup kundeservice@gourmetpladsen.dk 20 54 05 42 Betaling På siden kan du som privatkunde

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, medmindre andet er skriftligt aftalt. Købers eventuelle købs- og/eller salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet.

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser pr. 1/9-03 finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem parterne. Betingelserne er

Læs mere

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR

Side 1 af 5 Multebærvej Silkeborg CVR Your-IT ApS almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Your-IT ApS, CVR-nummer

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser 1. ANVENDELSE 1.1 Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved salg fra Breinholm Gruppen ApS (herefter Sælger ) til kunden (herefter Køber ). Dette gælder også, selvom Køber under

Læs mere