Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ugebrev 16 Indskolingen 2015"

Transkript

1 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben. Støvler og flyverdragter er ved at være for varme, men nogle dage er vinden lidt kold, og så er det er smart med en ekstra varm trøje, hvis det er lidt for koldt til en forårsjakke e.l.. Vi starter snart op med skole/hjem samtaler. Bh.kl., 1. kl. og 2. kl. har samtaler tirsdag d. 5. maj og onsdag d. 27. maj. Der hænger snarest sedler i klasserne. Skriv jer på/se hvilken tid I har fået. 3. kl. har tirsdag d. 28. april, tirsdag d. 5. maj og tirsdag d. 19. maj. Der er seddel i børnenes tasker mandag. Vi glæder os til at snakke med jer alle sammen om jeres børnj På vegne af indskolingen, Anne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 15 Malou Mads Anna 16 Rasmus Magnus (1. kl) Birk

2 Info fra grupperne: Børnehaveklassen: Kære børnehaveklasse forældre. Så kom vi godt i gang igen efter en dejlig påskeferie. Det er da bare så skønt at mærke, at foråret nu for alvor er vendt tilbage, vi benyttede os også af det i ugens løb og var ude og lufte os ind imellem i timerne med bl.a. bogstav jagt og jagten på Det gyldne skind. Tirsdag skulle børnene lige finde deres ben igen alle var vist meget glade for at se hinanden, der var i hvert fald rigtig meget snak hele dagen. Men onsdag var vi tilbage til normalen igen, det var dejligt. Jeres børn har fået nye arbejdspladser, og det er så skønt at se, hvordan det skaber nogle nye relationer, hver gang der bliver nye konstellationer. I pige gruppen er der lige nu lidt udfordringer i - for nogle af dem - at finde ud af, hvem der skal lege med hvem, og hvad nu hvis man lovede en i går at lege næste dag, kan man så ændre på det? Vi snakkede en del om det, og snakken fortsætter i den kommende tid, hvor vi også inden frikvarteret vil snakke om legerelationerne i kommende pause og efter pausen finde ud af, hvordan det så gik. Jeg tror, at dette kan være med til, at hjælpe dem videre på vej. Jeg er helt sikker på, at I også snakker med dem hjemme om dette. Fagligt handlede det om matematik og så arbejdede vi med d lyden, denne er der fokus på i den kommende uge også. Udover dette skal vi arbejde videre med vores egen dyrehistorie for som et af børnene sagde: Dyr starter jo også med d. Vi skal digte og illustrere historien, så det vil fylde en del i kommende uge. Men der skal også lyttes til andres gode dyrehistorier. Inden onsdag skal klassen høre lidt om Guatemala, så vi er klar til det fælles oplæg i Baunen, dette kan I læse mere om andetsteds. Som I også kan læse er skole/hjem samtalerne på trapperne, jeg hænger en seddel op i klassen i løbet af næste uge, her kan I skrive det tidspunkt på der passer jer bedst. God weekend Kærlig hilsen Bodil 1. klasse: Kære forældre i 1. klasse. Ugen der er gået: Så er vi tilbage. Jeg skal lige love for de to første dage var med fart på. Der var fuld knald på klassen, og det hele var meget uroligt og larmende. Langsomt men sikkert er vi tilbage med ro, arbejdsiver og gode skoledage fedt! Udgangspunktet for de kommende forældresamtaler er fire forskellige opgaver/test, som eleverne har lavet i uge 15. De har som formål at evaluerer elevernes udvikling indenfor følgende sproglige områder:

3 Evnen til at læse ord Evnen til at læse lyde Evnen til at skrive ord Evnen til at skrive lyde Jeg har hængt sedler med tider op ved døren til klassen. Skriv jer meget gerne på. Jeg glæder mig til samtalerne, og eleverne er meget velkomne. Derudover får vi besøg af læsekaravanen på onsdag, og dette bruger vi et modul på. Eleverne har i fredags fået en bog med hjem. Den må de beholde. Vi har læst om børnene i bøgerne, kigget på Guatemala på verdenskortet og set film om landet på læsekaravanens hjemmeside kig evt. med derhjemme. Dansk: Der er ikke mange fine måder at sige det på vores nye højtlæsningsbog er forfærdelig. Victors verden har ellers en spændende handling, men det er skrevet i et så indforstået sprog at selv jeg enkelte gange giver op. Vi har besluttet at se hvordan den ender, og så tror jeg ellers bare vi glemmer denj Vi skal fortsætte med opstarten af det nye kapitel, og derfor er der i denne uge en del nye lytte- og drilleord. Ugens sproglige arbejde er: Konsonantklynger Sammensatte ord De 120 mest benyttede ord (ordjagt onsdag) Matematik: I fredags arbejdede vi med side i matematikbogen. Det var der mange der havde svært ved. Derudover har jeg kigget alle elevers matematikbog igennem, og sat kryds ved de opgaver, som de mangler at lave. Derfor har alle elever også fået deres matematikbog med hjem. Mandag Tirsdag Fredag I bedes øve følgende lytte og drilleord: Dansk Lytteord Øl Salat Solen Farmors Tæppe/tæppet Madkurv/madkurven Smed Pilot Raket Sidder Pizza Hjelm Været Drilleord Matematik Lav siderne med kryds på i ugens løb. Der er den del der mangler at lave opgaver, der efterhånden ligger langt tilbage.

4 2. klasse: En dejlig påskeferie er slut og vi er kommet godt i gang med skolearbejdet igen. Den forgangene uge har budt på mange forskellige aktiviteter og opgaver for børnene. Vi startede ugen med at tale, skrive og læse op om vores ferie. Derudover fik vi arbejdet med minus i matematik. Onsdag lavede vi butikker og købmandsforretninger i klassen, vi lånte lidt mønter i SFO en og så blev der ellers shoppet igennem. en god måde at lære at minus på. Torsdag smilte foråret til os og vi var uden for hele dagen. Vi fik besøg af 3 studerende fra Roskilde seminarium som fulgte klassen hele dagen. De havde nogle gode matematik-udeundervisningsaktiviteter med som børnene var meget engageret i. Jeg havde ligeledes planlagt nogle dansk-aktiviteter og på den måde fik vi alle, både børn og voksne, lært noget den dag. Vi sluttede af med, at lave skumfiduser over bålet. Fredag lavede vi diktat og det ser rigtig godt ud. I næste uge får vi travlt. Vi skal for det første fortsat arbejde med minus i matematik. Onsdag kommer der nogle folk fra Hele verden i skolen og fortæller om deres projekter i Guatemala (jeg har skrevet om organisationen i et tidligere ugebrev). Derfor kommer undervisningen i starten af uge til at kredse om dette emne. Vi skal se lidt film fra landet og læse i Læseraketten og skrive om emnet. I forbindelse med, at der snart er skole/hjemsamtaler har Mads og jeg købt et danskfagligt evalueringsværktøj, som består af en masse tests. Disse vil jeg bruge en del tid på i den kommende uge. Derfor vil der ikke være tid til diktat i næste uge og desuden vil de kommende diktater have en anden form frem til sommerferien, men mere om det i næste ugebrev. Apropos skole/hjem-samtaler, så bliver de tirsdag d. 5. maj samt onsdag d. 27. maj og der hænger allerede et opslag på døren til klassen, hvor i bedes skrive jer på ved den tid som passer jer bedst. God solrig weekend, Thomas.

5 3. klasse: Vi har nu afsluttet vores arbejde med Grundtvig. Før påske havde vi et ret godt og effektivt gruppearbejde om Grundtvig, der endte op i en fremlæggelse for klassen. Alle grupper havde lavet en planche, hvor de havde skrevet en masse om alt det de havde hørt og læst om Grundtvig. Til fremlæggelse bad jeg dem FORTÆLLE og IKKE læse op. Det var ret så grænseoverskridende for dem, men de klarede det simpelthen så flot. Det var lidt svært for ungerne at forstå, at det var ok, at de bare fortalte lidt, fordi de jo umuligt kunne huske alt det de havde skrevet, men jeg tror de lidt forstod hvad jeg mente, når jeg forklarede, at det er dødsygt at se/høre en fremlæggelse, med en der bare står og læse højt. Tilskuerne kan jo ikke huske alt, hvad der bliver læst alligevel, så hellere vælge hvad man synes er vigtigst, og f o r t æ l l e det! De fik meget ros og jeg var stolt af dem! Sådan 3. kl.! I denne uge har vi arbejdet med Grundtvigs salmer. Børnene blev igen delt ind i grupper, og hver gruppe fik en salme. Der blev arbejdet med Det er så yndigt at følges ad, Morgenstund har guld i mund og Nu falmer skoven trindt om land. Opgaven var, at salmen sprogligt skulle gøre mere nutidig. De skulle forstå, hvad det var sangen betød og ændre teksten. Det var godt nok mindre vellykket. Ungerne havde meget svært ved at se, hvad de kunne lære ud af det arbejde, men vi kom da igennem. I næste uge starter vi op igen med Hele Verden i Skole. Alle børnene får en læsebog, som vi skal læse i sammen, og der er massere af super gode ideer til opgaver omkring arbejdet. Det er i år Guatemala der er fokus på, og jeg er sikker på, jeres børn om nogle uger ved en masse om, hvordan det er at være barn netop der. I må meget gerne hjemme læse i bogen gerne det vi har læst sammen i klassen. Sidste år var børnene meget optagede af at arbejdet med Hele Verden i Skole, så jeg glæder mig til at komme i gang med det, og se hvor meget mere de nu kan få ud af det, fordi de blevet er et år ældre, og alle vældig meget dygtigere J I matematik er vi startet op på et emne der hedder Byg. Vi arbejder bl.a. med det tredimensionelle bygger små figurer i centicubes der bagefter skal tegnes på isometrisk papir. Det er indtil videre gået over al forventning jeg har før oplevet, at det for nogle er meget svært, men vores klasse har umiddelbart let ved at overføre en figur til papir. Måske er jeres barn ikke blevet helt færdige med arbejdet i klassen tjek om der er et X på en side. Her i ugebrevet skriver jeg hvilke sider vi i kommende uge skal arbejde med, men det sker, at noget går hurtigere eller langsommere end forventet. Derfor kan der være et kryds lidt før eller efter i forhold til det jeg har meldt ud. Det plejer nu at passe meget godt J Mht. Skole/hjem samlerne, så får jeres børn en seddel i tasken mandag, hvor I bedes skrive ALLE de tidspunkter der passer jer. Sedlen skal retur til mig slut næste uge. Næste uge skal vi lave s. 43 i Pirana, diktat tirsdag, s i Kolorit samt Fredagshistorie fredag. Foråret har jo sneget sig ind på os, og planer var og er jo, at vi skal i gang med at løbe i stedet for at gå. Derfor er det tid til gummisko gerne løbesko så vi ikke ødelægger fødderne. Når jeres børn kommer i 4. klasse skal de også løbe hver uge, når de får Sundhed og Bevægelse, så en investering i et par løbesko er en god ide. Jeg ved, at vi har nogle drenge, der kan løbe solen sort, men mange af os er måske ikke lige der i vores

6 såkaldte løbeform ;) Derfor bliver det skiftevis løbe gå de første uger, og så må vi se hvor hurtigt formene tillader en reel løbetur. De hurtige får tilbudt at løbe turen to gange, eller smutte op i klassen og læse lidt ekstra. Det var vist alt for nu. God weekend. Kærlig hilsen Anne

Ugebrev 17 Indskolingen 2015

Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Ugebrev 17 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Allerførst en stor ros til jeres børn for den opmærksomhed og interesse de viste onsdag morgen i forbindelse med fortællingen fra vores

Læs mere

Ugebrev 47 Indskolingen 2014

Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Ugebrev 47 Indskolingen 2014 Fælles info: Ingen særlig fællesinfo i denne uge. Håber I alle får en god weekend! På indskolingens vegne Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. og 2. klasse 3. klasse 46 Malou

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen 2015

Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Ugebrev 37 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle sammen. Så er det ved at være tid til forældremøde. På tirsdag kl. 19.00 mødes vi i Baunen og starter fælles. Hvis I ikke allerede har set indbydelsen/dagsordenen,

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2014

Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Ugebrev 48 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Hermed et par praktiske oplysninger: Den 12. december går alle piger i indskolingen luciaoptog til morgensang. Mere info følger.

Læs mere

Ugebrev 41 Indskolingen 2015

Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Ugebrev 41 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Efter en dejlig PMU- uge, hvor hele skolen summede af Storm P og alle hans fluer, fantasifulde opfindelser og finurlige figurer er den

Læs mere

Ugebrev 43 Indskolingen 2015

Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Ugebrev 43 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Vi håber I har haft en god efterårsferie. Det var en fornøjelse at være sammen med børnene til Trim-dag, selvom ruten i år var hård

Læs mere

Ugebrev 45 Indskolingen 2014

Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Ugebrev 45 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. I skrivende stund er det ikke fredag endnu, men jeg er sikker på, at vi er mange, der har haft en dejlig Halloweenfest, når fredagen

Læs mere

Ugebrev 49 Indskolingen 2014

Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Ugebrev 49 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. På mandag har vi vores første juleemnedag. Der vil være en masse forskellige værksteder, som børnene selv kan vælge sig ind på.

Læs mere

Ugebrev 13 Indskolingen 2015

Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Ugebrev 13 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Tak for en rigtig hyggelig bedsteforældredag! Sikke et stort fremmøde og sikke en hyggelig stemning. Vi er rigtig glade for den store

Læs mere

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6

MultiBultiFag: Torsdage uge 48-6 Ugebrev 03 Indskolingen September 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi håber, I alle har haft en dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi er i fuld gang igen i alle klasserne

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Ugebrev 4 Indskolingen 2016

Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Ugebrev 4 Indskolingen 2016 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. I må meget gerne sørge for at jeres børn kan deres unilogin udenad. Vi bruger det ofte, og lige nu er det en tidsrøver at sørge for

Læs mere

Ugebrev 10 Indskolingen 2015

Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Ugebrev 10 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen I denne uge i punktform! Læringsfestival: På tirsdag skal en del af skolens lærere på læringsfestival. I den forbindelse er der specielle

Læs mere

Ugebrev 9 Indskolingen 2015

Ugebrev 9 Indskolingen 2015 Ugebrev 9 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre. Velkommen tilbage til jer alle efter en god og velfortjent vinterferie, det var dejligt at se alle jeres børn igen. I ugen der gik, kom vi godt i

Læs mere

Ugebrev 12 Indskolingen 2015

Ugebrev 12 Indskolingen 2015 Ugebrev 12 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre. Det mærkes tydeligt, at foråret endnu engang er vendt tilbage og det virker faktisk lige nu temmelig stabilt. Det er så skønt og alle

Læs mere

Ugebrev 23 Indskolingen 2015

Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Ugebrev 23 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Efter en dejlig Majfestuge er vi tilbage i hverdagen eller er vi nu det? J Næste uge har vi oprykningsdage på hele skolen. Indskolingen

Læs mere

Ugebrev 40 Indskolingen 2014

Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Ugebrev 40 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Den kommende uge er, som I kan læse i fredagsbrevet PMU uge. Overskriften er Danske sange, og vi skal arbejde med dette på mange forskellige

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013

Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Ugebrev 37 Indskolingen September 2013 Fælles info: Til indskolingens forældre. Som omtalt i sidste ugebrev er der lige nu fokus på trafik i indskolingen, 2. & 3.klasse skal bl.a. have en cykelprøve og

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2014

Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Ugebrev 36 Indskolingen 2014 Fælles info: Den kommende uge fortsætter stort set med det almindelige skema. I den forløbne uge var der en smule forvirring omkring fortællefagstimerne, som i år ikke ligger

Læs mere

Ugebrev 11 Indskolingen 2015

Ugebrev 11 Indskolingen 2015 Ugebrev 11 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre til indskolingen. Vi vil minde jer om, at der er Cafeaften næste fredag, d. 13. marts kl. 19.00. Det er en super hyggelig aften med underholdning

Læs mere

Ugebrev 3 Indskolingen 2015

Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Ugebrev 3 Indskolingen 2015 Fælles info: Intet fælles i denne uge Rengøring: Uge Børnehaveklassen 1. klasse 2. og 3. klasse 2 Julie Liv Gustav 3 Laurits Lucas Isabella Info fra grupperne: Børnehaveklassen:

Læs mere

Ugebrev 46 Indskolingen 2015

Ugebrev 46 Indskolingen 2015 Ugebrev 46 Indskolingen 2015 Fælles info: Denne uge er en almindelig uge i indskolingen og der er ingen særlig fælles info. Husk dog på, at det er Morten Bisps aften onsdag d. 11. J Rengøring: Uge Børnehaveklassen

Læs mere

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-)

Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Kære alle, Første rigtige skoleuge for hele indskolingen er gået, og vi synes, vi er kommet godt fra start:-) Vi vil minde jer alle om, at vi holder forældremøde for hele indskolingen på tirsdag d. 27.

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2015

Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Ugebrev 34 Indskolingen 2015 Fælles info bh. kl. og 1.kl (info for 2. og 3. klasse i lejrskoleseddel) : Kære forældre til bh.kl. og 1. kl. Kommende uge er hjemgruppeuge, så ugen kommer ikke til at ligne

Læs mere

Ugebrev 36 Indskolingen 2015

Ugebrev 36 Indskolingen 2015 Ugebrev 36 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Husk VHG-dag på fredag. Eleverne skal have passende tøj med til dagen. En god stor madpakke, drikkedunk og turtaske. Eleverne får en

Læs mere

Ugebrev 50 Indskolingen 2015

Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Ugebrev 50 Indskolingen 2015 Fælles info: Som I kan læse i Fredagsbrevet, så vil vi gerne have, at I tømmer børnenes garderober helt op til weekenden. Der er meget vådt tøj i øjeblikket, men der er også

Læs mere

Ugebrev 48 Indskolingen 2015

Ugebrev 48 Indskolingen 2015 Ugebrev 48 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen. Det er snart december og i den forbindelse har skolen tradition for at have en pakkekalender til morgensang. I år har vi, som man

Læs mere

Ugebrev 39 Indskolingen 2015

Ugebrev 39 Indskolingen 2015 Ugebrev 39 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre. Der er skole/hjem samtaler i nogle af klasserne, så tjek lige enten under Indskolingen eller på seddel i klassen, hvis jeres barns klasse er i gang

Læs mere

Ugebrev 44 Indskolingen 2015

Ugebrev 44 Indskolingen 2015 Ugebrev 44 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære alle. I kommende uge skal børnene i MultiBulti skifte lærer. Timerne læses af og indeholder følgende indtil starten af december: Tirsdag Bh.kl. Mads Lokal

Læs mere

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17.

Hold Øje uge 10. Musik på tværs samme fredag 4/4 om aftenen kl. 17. Generalforsamling d. 23/4 kl. 17. Hold Øje uge 10 Foråret arbejder lige så stille på at bryde igennem. Temperaturen er ikke helt forårsagtig (eller er den) men der er mere lys og dermed forår i luften Det kan mærkes på ungerne på den gode

Læs mere

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6

UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 UGEBREV nr. 39 uge 25 Årgang 6 Sommerferie Så blev det endelig tid til sommerferie og nogle lektiefri uger. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, kalender, skemaer,

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer.

I 1. og 2. klasse er de i fuld gang med de mere faglige ting. I matematik er de startet med tælle og bygge søjlediagrammer. ULIGEUGEBREV 33 Kære Forældre. Så er vi endelig i gang igen efter en lang fantastisk sommer. Skolen summer af glade børn, der bare er parat til at søge næring. 8 nye børn er startet i 0. kl., og vi er

Læs mere

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30

Fredag d. 9 /5 er det Rævenes tur til at komme i springhallen - afgang fra Frits 12.30 Hold Øje uge 18 1. maj var der demokratidag på Børnenes Friskole. Alle skolens klasser skulle den dag diskutere, om der var noget de godt kunne tænke sig var anderledes på skolen. Her ser man Løverne fremlægge

Læs mere

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen.

Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. UGEBREV nr. 20 uge 2 Årgang 7 Ny elev Liv er på besøg i 5. klasse, Grøn Gruppe, i de næste par uger for at se, om vores friskole er noget for hende. Hjertelig velkommen. Temauge Vi holder temauge om Europa

Læs mere

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode:

Aktuelt. Godt Nytår! Forældrerengøringen starter også op igen. Følgende forældre står for rengøringen den kommende periode: Uge1 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Godt Nytår! Det var også temaet

Læs mere

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6

UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 UGEBREV nr. 17 uge 50 Årgang 6 Tusind tak Til alle for en fantastisk hyggelig julefest i lørdags. Det var rart igen igen at opleve den gode stemning, når vi samles på friskolen for at fejre julen og hygge

Læs mere

Ugebrev 26 Indskolingen 2015

Ugebrev 26 Indskolingen 2015 Ugebrev 26 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Her kommer så dette skoleårs sidste ugebrev inden ferien: I den kommende uge er der hjemgruppeuge, dette betyder, at alle møder fra 8

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R

KONTAKT 12/13 nr. 2. Indhold: O K T O B E R KONTAKT 12/13 nr. 2 O K T O B E R Indhold: Aktuelt i Ny pædagogisk leder Fritter-nyt 4.B fremstiller ramper A-dage i første årgang 9. årgang på studietur A-dage i 0. årgang Stemningsbilleder Broer bygget

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 25. april 2014 Fredagsbrev nr. 778 Næste uge: 28. april 29. april 30. april 02. maj UU-besøg 8.kl. PJ fri Skole/hjem indskolingen 8.-9. kl. danseworkshop kl. 9.00 13.00 Lærermøde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte. Skole: SFO:

Midtdjurs Friskole, Ramtenvej 14D, 8581 Nimtofte.   Skole: SFO: UGEBREV nr. 13 uge 46 Årgang 6 Tarzanbane Nu er tarzanbanen færdig og taget i brug. Den er blevet rigtig flot, og heldigvis synes børnene at den bare er god at lege på. Tusind tak til de forældre, der

Læs mere

UGEBREV nr. 35 uge 20

UGEBREV nr. 35 uge 20 UGEBREV nr. 35 uge 20 Skolefest Lige nu arbejdes der på højtryk for at stable et fantastisk teaterstykke på benene til skolefesten på torsdag. Programmet for skolefesten ser således ud: 18.15 Børnene møder

Læs mere

Fredag starter dagen med oprydning, og senere skal der vælges imellem forskellige aktiviteter, der passer til ugens overskrifter.

Fredag starter dagen med oprydning, og senere skal der vælges imellem forskellige aktiviteter, der passer til ugens overskrifter. Uge 6 Kære forældre i indskolingen: Den sidste uge inden vinterferien er lige om hjørnet, og der kommer ikke noget ugebrev næste uge, så på forhånd god ferie til alle jer der har ferie og kan nyde den

Læs mere

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt.

Hold øje uge 11. Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. Hold øje uge 11 Kære alle. Endnu en uge er ved vejs ende. Solen er med os, som man kan se på billedet og sådan en sol lyder jo faktisk helt godt. I denne uge afsluttede valgfagene. Et af valgfagene var

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 18. september 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 834 Næste uge: 19. september 22. september 23. september 25. september Udlejning baunen Forældremøde overbygn. Bestyrelsesmøde Skillsdag 8.kl.

Læs mere

UGEBREV nr. 76 uge 23

UGEBREV nr. 76 uge 23 UGEBREV nr. 76 uge 23 Årgang 5 Næste skoleår Sommerferien nærmer sig jo ret hurtigt, så lige nu er vi i fuld gang med planlægningen af næste skoleår. Det er nu næsten færdigt, og i løbet af næste uge vil

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

UGEBREV nr. 29 uge 13

UGEBREV nr. 29 uge 13 UGEBREV nr. 29 uge 13 Tidlig Sfo Så oprandt dagen endelig,, hvor vi siger goddag til de nye børn i Tidlig SFO. Der er startet ni rigtig søde børn, og vi siger hjertelig velkommen til jer alle sammen. Arbejdslørdag

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

Ugebrev uge 41 gruppe 2

Ugebrev uge 41 gruppe 2 Ugebrev uge 41 gruppe 2 Så blev det endeligt tid til ugebrev igen. Det har jo været en tid med vikarer, da jeg har været syg. Jeg tror dog at det er gået ok. Vi var jo på besøg på en æbleplantage i sidste

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

Ugebrev Indskolingen 2015

Ugebrev Indskolingen 2015 Ugebrev Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolings forældre Det er snart sommerferie. Derfor må I allerede nu kigge efter, om der er ting i børnenes garderober, som kan komme med hjem. I må også gerne

Læs mere

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012

Kære forældre! Kære alle. Hej SFO-forældre. Hej forældre i 0.klasse. Fredag den 6. januar 2012 Kære forældre! Fredag den 6. januar 2012 Kære alle Velkommen tilbage til et nyt halvår på friskolen. Jeg håber, at I alle har haft en god juleferie også dem af jer, som har skullet arbejde nogle af dagene

Læs mere

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6

UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 UGEBREV nr. 15 uge 48 Årgang 6 Næste uge er Juletemauge. En uge der er fyldt med traditioner og faglig viden. Her vil I kunne møde alt fra engle og kameler fra krybbespillet over yndige Luciabrude til

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk. Friskolen i Lemming Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@fibermail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 01/16 Lemming d. 8. januar 2016 Ugen der gik: Juleferie!

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen

NYT. Herskindskolen og Nordlyset. Valg til Fællesbestyrelsen A P R I O L 2 0 1 4 NYT Herskindskolen og Nordlyset Valg til Fællesbestyrelsen Kære forældre så er det nu, hvis du vil være med Fællesbestyrelsen og få indflydelse på dit barns skole. Det er valgår og

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus.

Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Maj 2014 Nyhedsbrev fra Balle Børnehus. Så er det vist kommet til den tid, hvor et nyhedsbrev er på sin plads. Der er flere ting, vi tænker, der vil være rart at få formidlet ud til jer forældre. Fælles

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013

Nyhedsbrev. Hammerum, den 11. april 2013 Nyhedsbrev Hammerum, den 11. april 2013 Det er ved at være længe siden, I sidst har modtaget et nyhedsbrev, og derfor bliver dette i høj grad en opsummering af nogle af de aktiviteter, der har fundet sted

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7

UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 UGEBREV nr. 23 uge 5 Årgang 7 Temauge Vi holder temauge om Europa i uge 6 op til vinterferien. Alle børnene har valgt et europæisk land, som de skal arbejde med på forskellige måder. De har alle sammen

Læs mere

Uge 43. Kære forældre i 3. klasse. Diverse: Uge 36:

Uge 43. Kære forældre i 3. klasse. Diverse: Uge 36: Uge 43 Udgivet fredag uge 40 Kære forældre i 3. klasse Diverse: Som enkelte af jer hørte om, har vi introduceret billedet af en benzintank i klassen. Dette gøres fordi jeg oplever at en del elever ikke

Læs mere

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8

UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 UGEBREV nr. 12 uge 45 Årgang 8 Forkert dato Jeg er desværre kommet til at skrive forkert dato for vores julefest i de tidligere ugebreve. Det beklager jeg meget. Julefesten er lørdag den 2. december, som

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams:

Juni 2013. Nyt fra de forskellige teams: Nyt fra de forskellige teams: Juni 2013 Team 00. klasse: Om mandagen og torsdagen har børnene lavet førskole-opgaver, hvor deres kommende børnehaveklasselærere har deltaget. Mange af børnene har været

Læs mere

Månedsinformation. Karup skole og SFO

Månedsinformation. Karup skole og SFO Månedsinformation Karup skole og SFO April 2015 Siden sidst Ny organisering næste skoleår. Vi har i foråret gennemført en større intern proces med evaluering og udvikling af skolens nuværende organisering.

Læs mere

I så fald vil jeg gerne have info herom.

I så fald vil jeg gerne have info herom. Uge 40 Kære forældre i 3. klasse Diverse: Jeg har i denne uge ikke hørt om lus i klassen, og jeg prøver derfor forsigtigt at erklære klassen for lusefri. Bemærk tider for forældresamtaler i bunden af dokumentet.

Læs mere

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen )

I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Hold Øje Uge 22. Kort uge og et kort Hold Øje. I dag fredag er det sidste skoledag for tigerne Yes. I fodbold blev det som vanligt en sejr til lærerne (så vidt jeg lige kunne tælle sammen ) Vi er så småt

Læs mere

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO

Indskoling og SFO. Velkommen. - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Indskoling og SFO Velkommen - til nye elever og forældre i 0-2Y og SFO Kære forældre Vi vil gerne byde jer velkommen til Ørum skole. Vi ser frem til det kommende samarbejde med jer, så vi sammen kan arbejde

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 6. november 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 840 Næste uge: 10.november 11.november 12.november 12. november 12.november 13.november Lærermøde + P-møde Spireloppen Disco-fest Clark på kursus

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 5. april 2013 Fredagsbrev nr. 734 Næste uger: Uge 15 09. april 12. april Mette G. Kursus hele ugen Spisning for kommende Bh.kl. forældre Forældremøde ml.gr. Skole-hjem overbygn.

Læs mere

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3

UGEBREV nr. 23 uge 6. Årgang 3 UGEBREV nr. 23 uge 6 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Morgensamlingerne i denne uge har handlet om respekt på mange måder. Det er sådan, at alle lærerne skiftes til at stå for morgensamlingerne, og

Læs mere

Rengøring uge 36: Carl.

Rengøring uge 36: Carl. Ugebrev for uge 36. Mandag i forbindelse med Godmorgensang fejrer vi Arthurs 4 års fødselsdag. Tirsdag begynder der 7 nye Skovbørn i vores Skovbørnehave. Vi siger velkommen til Anker, Carl, Emilia, Luna,

Læs mere

UGEBREV nr. 54 uge 48

UGEBREV nr. 54 uge 48 UGEBREV nr. 54 uge 48 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Julefest Husk, det er på lørdag den 6. december, at vi har vores årlige julefest. Dagen er en skoledag, dvs. at der er mødepligt som til alle

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8

UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 UGEBREV nr. 19 uge 2 Årgang 8 Fnat Som Jytte skrev ud til jer alle sammen i en mail, så har vi et tilfælde af fnat på friskolen. Det er selvfølgelig noget irriterende noget, og vi skal passe godt på smittevejene.

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge.

Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. UGEBREV nr. 22 uge 4 Årgang 7 Influenza Der har godt nok været rigtig mange syge børn i denne uge, hvor influenzaen har hærget. Vi håber I alle sammen bliver raske til næste uge. Temauge Alle børnene har

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 4. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 4 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge4_Superhelte og prinsesser.indd 1 06/07/10 11.22 Uge

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke

Fællesfødselsdagstur onsdag den 13. juni kl. 12.40-16. ikke Billedede fra Markfest 2012 2 Herfra SFO skal der lyde en stor tak til alle jer forældre for den kæmpestore opbakning til vores Markfest. Jeres børn nød også rigtig at vise deres arbejde frem og have jer

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 13. juni 2014 Fredagsbrev nr. 785 Næste uge: 14. juni 16. juni 17. juni 18. juni 19. juni 20. juni Arbejdslørdag kl. 10.00 Ekstraordinær generalforsamling kl. 19.00 CP fri Fyraftensmøde

Læs mere

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012

www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan 5. klasse, dansk/emne 2011/2012 Hvad skal der ske Ugenr. Hvordan Med hvilket formål

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 5 Kære børn og forældre Lemming 10. november 2016 En paragraf, der er værd at værne om i Danmarks Riges Grundlov Side 1 af 5 Ugen der gik: Vi

Læs mere

Ugebrev 51 Indskolingen 2015

Ugebrev 51 Indskolingen 2015 Ugebrev 51 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære forældre i indskolingen Husk at alle garderober skal tømmes fuldstændig inden I går på ferie. Den første uge i det nye år er en hjemmegruppe-uge. Her vil

Læs mere

UGEBREV nr. 66 uge 11

UGEBREV nr. 66 uge 11 UGEBREV nr. 66 uge 11 Årgang 5 Klublokaler Folkene fra NOA har lavet klublokalet i kælderen om, så det nu er rigtig flot med sofaer, fladskærm og hyggekroge. Det skal selvfølgelig bruges til NOAs klubaftener

Læs mere

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8

UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 UGEBREV nr. 20 uge 3 Årgang 8 Sommerferie Selvom det er vinter og koldt udenfor, ved jeg at der er en del, der er ved at planlægge sommerferien. Den sidste skoledag i dette skoleår er fredag den 29. juni

Læs mere

Børns erfaringer er forbundet til rum og rammer

Børns erfaringer er forbundet til rum og rammer Børns erfaringer er forbundet til rum og rammer Af Marie Sørensen, børnehaveklasseleder i samtale med Marianne Thrane - Det vigtigste er, at børn får en god og en glad skolestart, siger Marie Sørensen.

Læs mere

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter

Hold Øje uge 6. Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter Hold Øje uge 6 Så er det vinterferietid. Håber I alle får en god uge. Vi ses igen på mandag 8 dage kl. 9.15 Mange hilsner Peter BØF forældre på skolebænken. Onsdag var hele overbygningen inkl. forældre

Læs mere

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7

UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 UGEBREV nr. 34 uge 18 Årgang 7 Lejrtur Friskolens årlige lejrtur er fra onsdag den 31. juni til fredag den 2. juni. Alle får en invitation sammen med dette ugebrev. Vil man gerne have en printet udgave,

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere