Beredskabschef for Brand & Redning MidtVest

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beredskabschef for Brand & Redning MidtVest"

Transkript

1 Indledning 1 Brand & Redning MidtVest. 2 Stillingen. 4 Profilen.. 5 Processen 6 Vi giver dig muligheden for at blive én af de 20 Alle der arbejder på Beredskabsområdet ved at der sker en egentlig revolution i dette år. De mange kommunale beredskaber bliver til 20 store. Den omvæltning har en række spændende perspektiver og opgaver i sig, men det er er også en proces der indebærer, at dygtige chefer og ledere på Beredskabsområdet må se karrierevejene blive vanskeligere. Med færre gode muligheder for at komme i spil til en stilling på højt niveau inden for de kommende år. Også i den sammenhæng er stillingen som ny beredskabschef for Brand & Redning MidtVest spændende. Ja, der findes mere profilerede chefstillinger blandt de 20, men vi tror helt ærligt ikke, at der findes en mere spændende platform til reelt at vise, hvad man kan i et område af Danmark, der gang på gang har bevist, at ord rent faktisk kan blive til handling og at udvikling er noget man også selv er med til at skabe. Ja, det er en af de mindre beredskabsfusioner, når det kommer til antallet af borgere den omfatter, men modsat bliver det arealmæssigt en af de helt store. Ja, vi vil læse din ansøgning med fordomsfri interesse uanset dit nuværende ståsted og organisatoriske placering. Det er nemlig ikke vanetænkning der har bragt vores del af Danmark derhen hvor vi er i dag. Vi vil bare gerne ansætte det dygtigste menneske. Når vi nu siger så meget ja, hvad venter du så på?

2 Baggrund: De tre kommuner Ikast-Brande, Herning og Ringkøbing-Skjern kommuner har indgået et samarbejde om rekruttering og udvælgelse af en Beredskabschef til det nye tværkommunale samarbejde. Nærværende job og personprofil er udarbejdet af de tre kommuner i fællesskab og vil blive anvendt til at: Sikre en fælles forståelse mellem de tre kommuner i relation til stillingens indhold og profilen for Beredskabschefen Udgøre baggrundsmaterialet til stillingsopslaget som information til potentielle kandidater Vurdere kandidaternes kvalifikationer i forhold til stillingens jobindhold og forventninger til personprofilen. Job og personprofilen indgår dermed som grundlag for vurdering af kandidaternes egnethed til stillingen Brand & Redning MidtVest Det nye beredskab kommer til at betjene ca borgere og et område på 3548 km2. I området er der på nuværende tidspunkt fire kommunale brandstationer og 11 Falck stationer. I organisationen er der ansat 15 fuldtidsmedarbejdere og 337 deltidsansatte/ frivillige. I økonomiaftalen for 2015 er regeringen og KL enige om, at kommunerne senest 1. jan vil etablere sig i nye, tværkommunale samarbejder i form af op mod 20 beredskabsenheder. Med udgangspunkt i økonomiaftalen har der været foretaget sonderinger om et fremtidigt beredskabssamarbejde kommunerne imellem. Der lægges op til et tværkommunalt Beredskab mellem Herning, Ikast- Brande og Ringkøbing-Skjern kommuner. Begrundelse for valg af samarbejde inden for disse tre kommuner er bl.a. geografisk sammenhæng, nuværende samarbejde og brugen af frivillige. Desuden har de 3 kommuner en kombination af egne brandfolk og aftale med Falck. Alle tre kommuner har politisk godkendt, at de har til hensigt at indgå i et tværkommunalt beredskab med følgende formål: At etablere et tværkommunalt 60-selskab for beredskabet i Herning, Ikast-Brande og Ringkøbing-Skjern Kommuner. Det nye selskab vil virke som et samordnet selskab, jf. beredskabslovens 10 og den kommunale styrelseslov 60. Ved samordning forstås, at de deltagende kommunalbestyrelsers kompetence og ansvar med hensyn til de opgaver, der samordnes, henlægges til en fælles beredskabskommission.

3 I den forbindelse er nedenstående model for samarbejdet mellem kommuner og beredskabet udarbejdet. Model for beredskabssamarbejdet Beredskabschefen får fysisk base i Herning, men der forventes stor decentral synlighed. Alle opgaver placeres i det nye selskab. Kommunerne har myndighed vedr. brandteknisk byggesagsbehandling, som bestilles i selskabet. Basisopgaven i det nye selskab etableres om de operative opgaver. De brandtekniske byggesagsbehandlere er ansat i selskabet, mens myndighedsopgaven (ansvar for behandling og godkendelse) placeres i kommunen. Modellen er illustreret i figur 1 nedenfor. Selskabet forpligter sig til at stille sagsbehandlingsressourcer til rådighed i et nærmere aftalt omfang. Det aftales endvidere, hvor de brandtekniske byggesagsbehandlere fysisk har arbejdssted, når de løser opgaven. Budget for den brandtekniske byggesagsbehandling placeres i de tre kommuner, der betaler selskabet for de sagsbehandlerressourcer, de benytter sig af. Da der på det operative område er overdraget kompetence til selskabet, skal der etableres en fælles beredskabskommission / bestyrelse for selskabet. Det forventes, at der med det nye beredskabssamarbejde kan hjemtages de effektiviseringspotentialer, som forudsat i økonomiaftalen, jf. aftaletekstens formulering om en mere effektiv dimensionering, større og mere velfunderede beredskabsfaglige miljøer, bedre udnyttelse af redningsberedskabets kapaciteter, samt fokus på øget virksomhedsservice.

4 Figur 1: Model for det nye beredskabssamarbejde Stillingen Vilkår Ansættelsen sker med udgangspunkt i en lønpakke på ca kr. ex. Pension. Opgaven Der er tale om en ledelsesopgave, der både spreder sig over et stort geografisk område og en meget differentieret medarbejdergruppe. Beredskabschefen skal være synlig og tilstede i hele organisationen og i alle tre kommuner.

5 Stillingen foregår i en organisation med stolte traditioner og kommer til at indeholde krævende fusions- og driftsopgaver, hvor implementering af en ny organisation, med fokus på sikker drift, sideløbende effektiviseringer og harmonisering af serviceniveauet er en del af arbejdsopgaverne. Der tilbydes gode udviklingsmuligheder, hvor dine potentialer og kompetencer vil blive sat i spil. Der er en forventning om at Beredskabschefen i denne rolle: Er garant for, at borgerne oplever tryghed ved at have fokus på sikker drift og opfyldelse af beredskabslovgivningens bestemmelser Er en tydelig og synlig leder der formår at udvikle et samspil mellem flere forskellige kulturer, både for så vidt angår de tre kommuner og de fastansatte, de frivillige og Falck Igangsætter udviklingen i forbindelse med harmonisering og effektivisering af serviceniveauet Skaber gode og brugbare relationer til såvel bestyrelse/ beredskabskommission som relevante parter i civilsamfundet Har politisk tæft og kendskab til offentlig forvaltning for derigennem at sikre, at alle 3 kommuners forventninger til det fremtidige virke tilgodeses Etablere og lede et velfungerende lederteam, præget af høj faglighed og evnen til at samarbejde og præstere på et højt niveau Profilen Ledelsesmæssige kvalifikationer Der er en forventning om, at Beredskabschefen besidder følgende ledelsesmæssig kvalifikationer: Kan sætte retning og skabe rammerne i en stærk kultur med stolte traditioner Kan udvikle og kommunikere visioner og strategier for det nye selskab Kan lede og delegere ansvar til ledere, medarbejdere og frivillige, samt sikre opfølgning Kan lede med blik for helhedsløsninger Kan kommunikere ved at lytte til andre, søge og dele viden og formidle budskaber klart og tydeligt Kan stå i spidsen for større forandringsprocesser Faglige kvalifikationer Gerne erfaring med implementering af organisationsændringer med fokus på at skabe en fælles kultur og korpsånd Faglig indsigt og stor interesse for den beredskabsfaglige opgaveløsning

6 Har ledelseserfaring, herunder gerne erfaring med ledelse af ledere, og frivillige medarbejdere. Kendskab til og erfaring med både kommunal såvel som virksomheds økonomi. Flair for økonomi og relevant økonomisk indsigt Har politisk tæft og kan oversætte og mediere krydspresset imellem det politiske og faglige niveau Personlige kompetencer Stærke analytiske og strategiske kompetencer Kan skabe overblik og sammenhæng i beredskabets indsatser og udvikling Kan skabe stabilitet og mening i en konstant foranderlig hverdag Tydelig formidler og kommunikator Gode relationelle kompetencer- imødekommende og tillidsvækkende Robust og i besiddelse af et stort og smittende engagement Udforskende og facilliterende ledelsesstil Processen Maj 2015 Ansøgningsfrist 8. maj 2015 kl Indledende samtaler 20. maj 2015 i Ringkøbing Ansættelsesudvalget består af borgmestrene fra de tre kommuner, en direktør, en medarbejderrepræsentant og en konsulent som forestår selve interviewet. Ansættelsesudvalget gennemfører interview med de enkelte kandidater, med henblik på en undersøgelse af deres faglige kompetencer, ledelsesmæssige erfaring og personlige kompetencer. Herefter foretages en udvælgelse af kandidater til 2. samtalerunde. Gennemførelse af NEO-Pi-R profilanalyse i den 21. maj Referencetagning på 2-4 relevante referencer. 2. samtalerunde finder sted den 26. maj 2015 i Herning Mellem de to samtalerunder vil der være en samtale af ca. en times varighed med Direktør Hans Jørn Laursen fra Ikast-Brande Kommune.

7 Forud for den 2. samtale med ansættelsesudvalget, modtager kandidaten en tilbagemelding på personprofilanalysen fra en HR- udviklingskonsulent De udvalgte kandidater får inden samtalen en opgave som skal besvares over for ansættelsesudvalget. Besvarelsen har til formål at give ansættelsesudvalget et nuanceret billede af kandidaten. Efter gennemførelse af samtalerne giver HRudviklingskonsulenten en tilbagemelding på personprofil analysen overfor ansættelsesudvalget, således udvælgelsen også tager hensyn til det bedste match mellem jobkrav og personprofil. Herefter beslutter ansættelsesudvalget sig for valg af kandidat Løn forhandling med forhandlingsberettigede organisation, samt udfærdigelse af ansættelsesbrev Er der yderligere spørgsmål til stillingen, er der mulighed for at rette henvendelse til Hans Jørgen Laursen på tlf eller på mail. vedr. jobindhold m.m. Tiltrædelse Snarest muligt Men vi venter gerne på den rette kandidat.

Tværkommunalt samarbejde om beredskab Struer - Skive - Lemvig - Holstebro

Tværkommunalt samarbejde om beredskab Struer - Skive - Lemvig - Holstebro Tværkommunalt samarbejde om beredskab Struer - Skive - Lemvig - Holstebro Baggrund Redningsberedskabet består i dag af et kommunalt basisberedskab og et statsligt overbygningsberedskab, der tilsammen varetager

Læs mere

Ny struktur på beredskabet

Ny struktur på beredskabet Ny struktur på beredskabet Projektkommissorium Projektleder: Martin Skøtt Revideret: 14. nov. 2014 Version: 06 Politisk styregruppe 1 Administrativ styregruppe Projektgruppe Projektleder Baggrund Baggrundsbeskrivelse

Læs mere

Leder til det fælles beredskab

Leder til det fælles beredskab Henning Meldgaard Nielsen/ Sidsel Diemer Leonhardt København, 8.3.2015 JOB- OG PERSONPROFIL Leder til det fælles beredskab Ballerup, Gentofte, Gladsaxe, Herlev, Lyngby- Taarbæk Kommune 1. Indledning Ballerup,

Læs mere

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør Det fælles beredskab for Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør Det fælles beredskab for Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner Stillings- og personprofil Beredskabsdirektør Det fælles beredskab for Randers, Favrskov, Norddjurs og Syddjurs Kommuner Marts 2015 Opdragsgiver Det fælles beredskab for Randers, Favrskov, Syddjurs og

Læs mere

Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest

Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest Baggrund og formål Ejerstrategi for Brand & Redning MidtVest 2019-2022 Regeringen og KL indgik i aftalen om kommunernes økonomi for 2015, at kommunerne senest den 1. januar 2016 skulle etablere op mod

Læs mere

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør. Sydøstjyllands Brandvæsen. Horsens og Hedensted Kommuner

Stillings- og personprofil. Beredskabsdirektør. Sydøstjyllands Brandvæsen. Horsens og Hedensted Kommuner Stillings- og personprofil Beredskabsdirektør Sydøstjyllands Brandvæsen Horsens og Hedensted Kommuner August 2019 Opdragsgiver Sydøstjyllands Brandvæsen Adresse Endelavevej 5 8700 Horsens Stilling Beredskabsdirektør

Læs mere

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER:

VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre TLF CVR-NUMMER: København juni 2018 Job- og personprofil VICEDIREKTØR SOCIALSTYRELSEN GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 JYSKE BANK REGNR. 5011 KONTONR.

Læs mere

NOTAT BEREDSKABSCHEF

NOTAT BEREDSKABSCHEF NOTAT BEREDSKABSCHEF for det fælles beredskab i Syddjurs og Norddjurs Kommuner 19. januar 2007 1. INDLEDNING Sammenlægningsudvalgene i Syddjurs og Norddjurs Kommuner har truffet beslutning om at arbejde

Læs mere

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering Indkaldelse Henning Jensen Nyhuus Claus Omann Jensen Nils Borring Niels Kallehave Jan Pedersen Jan Fischer Torben Jensen 11. Drøftelse af elementer i kommende forslag vedrørende risikobaseret dimensionering

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør. Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland

Stillings- og personprofil. Direktør. Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland Stillings- og personprofil Direktør Beredskab & Sikkerhed Randers-Favrskov-Djursland Maj 2019 Opdragsgiver Beredskab & Sikkerhed Adresse Norddjurs Kommune Stilling Direktør for Beredskab & Sikkerhed Refererer

Læs mere

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen

Referat. Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet. Til stede: Claus Omann Jensen Møde: Beredskabskommissionen Mødetid: 14. januar 2015kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet Til stede: Claus Omann Jensen Palle Andersen Peder Kristian Pedersen Per Aastrup Jonas Fuglsang

Læs mere

Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør

Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør Brand og Redning Vestsjælland Job- og personprofil for beredskabsdirektør 30. april 2015 1. Baggrund De eksisterende beredskaber i Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred, Slagelse og Sorø Kommuner fusionerer

Læs mere

Job- og kravprofil vedrørende stillingen som beredskabsdirektør for Trekantområdets Brandvæsen

Job- og kravprofil vedrørende stillingen som beredskabsdirektør for Trekantområdets Brandvæsen Jesper Lund/Katharina Jespersen Aarhus, 27. februar 2015 Job- og kravprofil vedrørende stillingen som beredskabsdirektør for Trekantområdets Brandvæsen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA

Læs mere

Job- og personprofil. Administrerende direktør KLAR Forsyning

Job- og personprofil. Administrerende direktør KLAR Forsyning Job- og personprofil Administrerende direktør KLAR Forsyning munikationen med forbrugerne, f.eks. ved at have velfungerende hjemmesider og tage nye medier i brug. Klimaændringerne udfordrer byerne, infrastrukturen

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

OPLÆG OM ETABLERING AF SAMARBEJDE MELLEM BEREDSKABERNE I IKAST-BRANDE, RINGKØBING-SKJERN OG HERNING KOMMUNER

OPLÆG OM ETABLERING AF SAMARBEJDE MELLEM BEREDSKABERNE I IKAST-BRANDE, RINGKØBING-SKJERN OG HERNING KOMMUNER Dato: 21. november 2014 Version 04 OPLÆG OM ETABLERING AF SAMARBEJDE MELLEM BEREDSKABERNE I IKAST-BRANDE, RINGKØBING-SKJERN OG HERNING KOMMUNER Ringkøbing-Skjern Kommune Forord Dette beslutningsoplæg er

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PLADSANVISNING OG ELEV- ADMINISTRATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE 11 BØRN OG UNGE PLADSANVISNING OG ELEVADMINISTRATION KONTORCHEF

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Ejendomme Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center for

Læs mere

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter

Job og personprofil. Direktør Danske Fysioterapeuter Job og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter I det følgende beskrives jobbet som direktør i Danske Fysioterapeuter og de kompetencer og kvalifikationer, foreningen lægger vægt på i forbindelse med

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE.

SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. SAGSFREMSTILLING OG INDSTILLING TIL BYRÅDET VEDRØRENDE. Gennem foråret 2015 er der i et samarbejde mellem Aarhus, Odder, Samsø og Skanderborg kommuner forberedt en gennemførelse af den aftalte strukturreform

Læs mere

Uddybende notat vedrørende stillingen som Beredskabsdirektør Østjyllands Brandvæsen

Uddybende notat vedrørende stillingen som Beredskabsdirektør Østjyllands Brandvæsen JOB- OG KRAVPROFIL Jan Kjeldsmark / Anne Aamann Andersen Aarhus, den 6. maj 2015 Uddybende notat vedrørende stillingen som Beredskabsdirektør Østjyllands Brandvæsen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet.

Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet. Notat om opgaver, der ønskes overført til 60-selskabet. Indledning Formålet med dette notat er at skabe grundlag for en indledende politisk drøftelse af hvilke de nuværende beredskabers opgaver, der ønskes

Læs mere

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune

JOBPROFIL. Direktør, Halsnæs Kommune JOBPROFIL Direktør, Halsnæs Kommune 1. Indledning Halsnæs Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny direktør. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS, og den

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder ved Herningsholmskolen Indledning Herningsholmskolen søger afdelingsleder til en ny afdeling på Holtbjerg. Stilling er ledig til besættelse pr. 1. april 2019. Stillingen

Læs mere

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019

Chef for Trafik, Park og Havne. Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL. John Reynolds 8. februar 2019 John Reynolds 8. februar 2019 Chef for Trafik, Park og Havne Vordingborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Vordingborg Kommune

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil

Leder af Center for Læring og Trivsel. Job- og Kravprofil Leder af Center for Læring og Trivsel Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 3 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 4 Ledelsesopgaven... 6 Lederprofil... 7 Ansættelsesvilkår... 7

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen

Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen JOB- OG KRAVPROFIL John Reynolds & Nina Allin Hellerup, den 1. februar 2016 Rekruttering og udvælgelse af beredskabsdirektør til Vestsjællands Brandvæsen AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA

Læs mere

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre

STILLINGS- OG PERSONPROFIL. Servicedirektør. med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre STILLINGS- OG PERSONPROFIL Servicedirektør med ansvar for Skole, Børn og Familie, Sundhed og Forebyggelse, Psykiatri og Handicap samt Ældre Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Stillingsprofil... 4 Stillingsbetegnelse

Læs mere

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil

Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Ungdomsskoleleder Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Ungdomsskoleleder

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre

SEKRETARIATSCHEF. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune. København maj Jobprofil. gør god ledelse bedre København maj 2018 Jobprofil SEKRETARIATSCHEF Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Københavns Kommune GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1.

Læs mere

Beredskabsområdet i omstilling

Beredskabsområdet i omstilling Beredskabsområdet i omstilling Det skal på MED-dagsorden Kommunerne skal inden 1. januar 2016 finde sammen i højst 20 beredskabsenheder. De konkrete sammenlægninger skal drøftes i de kommunale MED-Hovedudvalg

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN

Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN JOB- OG KRAVPROFIL Jens Jacobsen Hellerup, den 6. februar 2014 Rekruttering og udvælgelse af administrations- og udviklingschef til KARA/NOVEREN AUSTRALIA AUSTRIA BELGIUM BRAZIL DENMARK CHINA ESTONIA FINLAND

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL

GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL GULDBORGSUND KOMMUNE CENTERCHEF FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er vores centerchef for Teknik og Miljø blevet

Læs mere

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN

PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN PERSON- OG LEDERPROFIL KLIMAAFDELINGEN Frederikssund Kommune søger en afdelingsleder til den nyoprettede Klimaafdeling i Center for By og Landskab. Frederikssund Kommune, der har ca. 45.000 indbyggere,

Læs mere

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune

JOBPROFIL. Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune JOBPROFIL Ældre- og Sundhedschef Hillerød Kommune 1. Indledning Hillerød Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny Ældre- og Sundhedschef. Jobprofilen er udarbejdet

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole

NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole NOTAT vedr. ansættelse af skoleleder på Ørnhøj Skole 1. Indledning Ørnhøj Skole søger en skoleleder, der brænder for den lokale skole. Har du gode samarbejdskompetencer? Og kan du gå foran i udviklingen

Læs mere

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social

Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Job- og kravprofil Sekretariatsleder af Forvaltningssekretariatet i Beskæftigelse og Social Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 7

Læs mere

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner

Den fælles Dagsorden Møde nr.: ex. 23 Beredskabskommission for med Den: 29.09.2014 Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 Kommuner Rudersdal og Hørsholm vedtagelser Side: 1 MØDESTED: Rudersdals Rådhus, Øverødvej 2., 2840 Holte Mødelokale 1 TIDSPUNKT: Mandag den 29. september, kl. 13.00 kl. 14.00 BEMÆRKNINGER: Ekstraordinært møde,

Læs mere

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune

JOBPROFIL. Skolechef, Roskilde Kommune JOBPROFIL Skolechef, Roskilde Kommune 1. Indledning Roskilde Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en ny skolechef. Jobprofilen er udarbejdet af Genitor ApS,

Læs mere

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet

Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Jammerbugt Kommune Afdelingsledere Dagtilbudsområdet Eksternt stillingsopslag Side 1 af 7 indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Organiseringen...3 3. Opgaver og ansvar...6 4. Den ønskede profil...6

Læs mere

CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE. København december Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København december 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF TEKNIK OG MILJØ GREVE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 Indledning Direktør

Læs mere

Beredskabskommissionen, Side 1

Beredskabskommissionen, Side 1 Beredskabskommissionen, 02-06-2015 Side 1 2. Åbent punkt - Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland - Sag nr. 13/61010 Indstilling Beredskabschef Kristian Nabe-Nielsen indstiller, at 1. Beredskabskommissionen

Læs mere

Strategi- og organisationskonsulent

Strategi- og organisationskonsulent Mia Hvilshøj Dal 21-03-2019 Strategi- og organisationskonsulent til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Strategi- og organisations-konsulent

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune

Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune Jobprofil Økonomichef til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune 1. Indledning Stillingen som økonomichef i Økonomisekretariatet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er blevet ledig. Denne

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning om, at der etableres et fælles kommunalt beredskab

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

Person- og jobprofil. på stillingen som leder af Ikast-Brande UU

Person- og jobprofil. på stillingen som leder af Ikast-Brande UU Person- og jobprofil på stillingen som leder af Ikast-Brande UU 1. Indholdsfortegnelse 1. Indholdsfortegnelse... 2 2. Indledning... 3 3. Ledelsesgrundlaget for Ikast-Brande Kommune... 3 4. UU lederens

Læs mere

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby

TR-forum. 13. april 2015 Rådhuset i Højby TR-forum 13. april 2015 Rådhuset i Højby Dagsorden 1. Minikonferencen 9. april 2. Den politiske beslutningsproces 3. orientering fra arbejdsgrupperne 4. ansættelsesproces beredskabsdirektør 5. indkomne

Læs mere

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune

Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune Jan Kjeldsmark 28-05-2019 Dagtilbudsleder Hørning Dagtilbud, Skanderborg Kommune JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Skanderborg Kommune

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet.

Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør for det samordnede beredskab i Trekantsområdet. Der knytter sig nogle beslutninger og formalia til at gennemføre processen med ansættelse af en beredskabsdirektør,

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune

Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration. Teknik og Miljø, Herning Kommune Rekruttering af afdelingsleder for Administration og Udvikling, Center for Ejendomme, Veje og Administration Teknik og Miljø, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Baggrund...

Læs mere

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland

Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Job- og kravprofil Afdelingsleder for Job og Uddannelse i Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OM VESTHIMMERLANDS KOMMUNE... 3 3. STILLINGEN... 7 4. PROFILEN... 8 6. ANSÆTTELSESPROCES

Læs mere

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE

INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE INTERFERE REKRUTTERING - FORDI MENNESKER ER AFGØRENDE APRIL 2016 INTERFERE INTERFERE 1 Indledning Lederansættelser er enhver organisations mest kritiske valg - fordi mennesker er afgørende. Ansættelser

Læs mere

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk

Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Møde i Politisk Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 11.00-14.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Søren Kærsgaard Martin Damm Mette Touborg Thomas Adelskov Gert Jørgensen Stén Knuth

Læs mere

Job- og kompetenceprofil

Job- og kompetenceprofil Job- og kompetenceprofil Stabs til Staben for Herning Kommune søger en stabs til Staben for pr. 1. august 2019. Herning Kommune Herning Kommune er med et indbyggertal på 89.000 og et areal på 1.323 km²

Læs mere

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef

Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef Skanderborg Kommune Job- og personprofil for jobcenterchef 7. september 2012 1. Baggrund Skanderborg Kommune søger ny jobcenterchef. Et job med en masse spændende udfordringer og opgaver i en tid, hvor

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Stillings- og personprofil Skoleleder Dyssegårdsskolen Generelle oplysninger Adresse Dyssegårdsskolen Dyssegårdsvej 26, 2900 Hellerup Tlf.: 39985550 dyssegaardsskolen@gentofte.dk Stilling Reference Løn-

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner.

Undervejs i processen har der været afholdt 3 minikonferencer for medlemmer af kommunernes økonomiudvalg og beredskabskommissioner. Etablering af fælles beredskab på Vestsjælland. Ændret efter styregruppemøde den 2. juni 2015) Sagsfremstilling. Baggrund Kommunalbestyrelsen/byrådet traf på sit møde den?? oktober 2014 principbeslutning

Læs mere

Chef for Handicap og Psykiatri

Chef for Handicap og Psykiatri Udarbejdet af Herning Kommune 13-12-2018 Chef for Handicap og Psykiatri JOB- OG KRAVPROFIL Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Chef for Handicap og Psykiatri

Læs mere

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen

Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk. Søren S. Kjær /Søren Ole Sørensen Møde i Administrativ Styregruppe den 25. marts 2015 klokken 8.00-11.00 på Holbæk Rådhus, Kanalstræde 2, Holbæk Indkaldte: Jan Lysgaard Thomsen Inger Marie Vynne Rie Perry Karsten Thystrup og Jesper Gradert,

Læs mere

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE

København november Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE København november 2017 Job- og personprofil FAGCHEF, VICEVÆRTSOMRÅDET KFF, EJENDOMSDRIFT & SERVICE KØBENHAVNS KOMMUNE Indledning Ejendomsdrift & Service (E&S) søger en ny fagchef, der vil være med til

Læs mere

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne.

Ejerstrategien godkendes af kommunalbestyrelse/byråd i hver af ejerkommunerne. Ejerstrategi. 1. Indledning Med ejerstrategien fastsætter kommunalbestyrelser/byråd i ejerkommunerne bag 60- fællesskabet rammerne for etableringen og udvikling af "Brand og Redning Vestsjælland". Ejerstrategi

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole

NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole NOTAT vedr. ansættelse af afdelingsleder på Sunds-Ilskov Skole 1. Indledning Vi søger en afdelingsleder til Sunds-Ilskov Skole fra 1. august 2015. Stillingen annonceres på www.herning.dk og https://job.jobnet.dk/cv/frontpage.aspx

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget

Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget Referat for ekstraordinært møde Økonomiudvalget : Mandag den 23. marts 2015 Mødetidspunkt: Kl. 20:35 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Benedikte Kiær

Læs mere

Business Controller til Fors A/S

Business Controller til Fors A/S Mia Hvilshøj Dal & Anders Amund Nielsen 11-12-2017 Executive Search Professional Recruitment Talent & Leadership Advisory Worldwide Business Controller til Fors A/S JOB- OG KRAVPROFIL Business Controller

Læs mere

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ

DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ GULDBORGSUND KOMMUNE DIREKTØR FOR TEKNIK & MILJØ JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Guldborgsund Kommune har besluttet at udvide direktionen. I den forbindelse er den hidtidige direktør for referenceområdet

Læs mere

Visionær Chef for Strategisk Vækst

Visionær Chef for Strategisk Vækst Job- og personprofil Visionær Chef for Strategisk Vækst Centralforvaltningen Kolding Kommune Chefen for Strategisk Vækst refererer til kommunaldirektør Thomas Boe. Tiltrædelse ønskes pr. 1. oktober 2019.

Læs mere

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL

DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL DIREKTØR FOR FÆLLESFORVALTNINGEN JOB- OG PERSONPROFIL Indledning Norddjurs Kommune har besluttet en ny organisationsstruktur, der betyder, at der etableres en Fællesforvaltning. I den forbindelse søges

Læs mere

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE. København oktober Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København oktober 2018 Job- og personprofil SFO-LEDER ENGELSBORGSKOLEN LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258 1. Indledning

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

N OTAT. Juridiske rammer for etablering af beredsk a- ber

N OTAT. Juridiske rammer for etablering af beredsk a- ber N OTAT Juridiske rammer for etablering af beredsk a- ber Den 20. september 2014 Sags ID: 1909639 Dok.ID: 1909639 Indledning I aftalen om kommunernes økonomi for 2015 har KL aftalt med regeringen, at kommunerne

Læs mere

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen

Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen Job- og personprofil for leder af Regnskabsafdelingen 1. BAGGRUND Stillingen er genopslået på baggrund af for få kvalificerede kandidater i første omgang. Lederen af vores regnskabsafdeling har valgt at

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil

Viceskoleleder distrikt Kystskole. Job- og Kravprofil Viceskoleleder distrikt Kystskole Job- og Kravprofil Indhold Indledning... 2 Ansættelsesudvalg... 2 Tidsplan... 3 Nordfyns Kommune... 3 Ledelsesopgaven... 5 Lederprofil... 6 Ansættelsesvilkår... 6 1 Viceskoleleder

Læs mere

Ejerstrategi for fælleskommunalt 60 selskab Midt- og Sydsjællands Brand & Redning

Ejerstrategi for fælleskommunalt 60 selskab Midt- og Sydsjællands Brand & Redning 24. juni 2016 Ejerstrategi for fælleskommunalt 60 selskab Midt- og Sydsjællands Brand & Redning Faxe, Næstved, Ringsted og Vordingborg kommuner besluttede i marts 2015, at etablere Midtog Sydsjællands

Læs mere

Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter. Børn og Unge, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil

Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter. Børn og Unge, Herning Kommune. Job- og kompetenceprofil Rekruttering af pædagogisk leder på Timring Læringscenter Børn og Unge, Herning Kommune Job- og kompetenceprofil Indholdsfortegnelse 1. Om stillingen... 3 2. Herning Kommune: Organisation, fakta, vision

Læs mere

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme

Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme Genopslag Hillerød Kommune Job- og personprofil for leder i Ejendomme 11. marts 2014 1. Baggrund Hillerød Kommune søger en leder til kommunens afdeling for Ejendomme. Afdelingen med 26 medarbejdere blev

Læs mere

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R

København, marts Job- og personprofil SKO LELE DE R København, marts 2018 Job- og personprofil HVIDO VRE KO MMUN E AVEDØ RE SKOLE SKO LELE DE R 1. Indledning Hvidovre Kommune har bedt Genitor om at bistå i forbindelse med ansættelse af en ny skoleleder

Læs mere

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år.

Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Job- og kravprofil Skoleleder til Skovbrynet Skole, Gladsaxe Kommune Baggrund Den tidligere skoleleder er gået på pension, efter at have været skoleleder på Skovbrynet Skole i 16 år. Skolen Skovbrynet

Læs mere

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri

Jobprofil. Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri Jobprofil Chef for sekretariats- og kommunikationsafdelingen - Region Hovedstadens Psykiatri 1. Indledning Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) ønsker at ansætte en ny chef for Sekretariats- og Kommunikationsafdelingen.

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE FRITIDSCENTER 1 JOB OG Ung i Aarhus SYD LÆS MERE PÅ HJEMMESIDEN TIL FRITIDSCENTER Er du en visionær og engageret leder? Har du lyst til at være med til at skabe et unikt ungdomsliv

Læs mere