Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august udg. - årg. 9

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Juli - august udg. - årg. 9 Erland slutter ringen. Stor festivitas i Parken Cykelsti til Nors

2 Borgerforeningen takker for det flotte fremmøde i Parken

3 Indledning Allerede nu har vi haft nogle skønne sommerdage, og det lyder til der er flere i vente. Herligt. - Har jo heller ikke været forvænt de sidste år, hvor faktisk hver sommer har stået på regn, blæst og lave temperaturer. Vi håber det bliver en dejlig varm sommer, så alle kan nyde en tiltrængt sommerferie... Siden sidst har vi mistet vores støtte gennem alle årene, elektriker Jens Bang. Æret være hans minde og tanker til de efterladte. Man må sige, der stadig er gang i aktiviteterne her i Nors-Tved. Som i kan se i bladet samledes der rekord mange til Sankt Hans Aften i Parken og der var også mange om eftermiddagen til indvielse af Golffodbold og legepladsen i Parken. Desværre var der skybrud og tordenvejr lige da man skulle til at afprøve golffodboldbanen. Nej vejret kan man ikke altid bestille, som man gerne vil have det... Allerede nu er de forskellige foreninger i gang med at forberede sig til Sommerfesten, der finder sted august. Denne gang er søndagen med også, hvor boldklubben vil arrangere gadeturnering om eftermiddagen. Redaktion: Sæt kryds i kalenderen og bestil allerede nu spisebilletter til lørdag aften. Se mere om sommerfestens program i bladet. I begyndelsen af september er der landet over lagt op til, at man skal have fælles spisning i alle byer. Nors udskyder dette til oktober, da det er lige ovenpå sommerfesten, og borgerforeningen har haft rigeligt om ørene. I næste blad vil i kunne se mere omkring dette arrangement, hvor også Patchworkklubben vil være med og udstille nogle af deres mange værker. Husk at sende billeder og artikler til os, eller kom og fortæl en historie du gerne vil dele. Små skæve historier og billeder fra egnen er altid godt at få med. Det samme gælder til hjemmesiden. Her skal vi også bede foreninger og erhverv om lige at tjekke deres profilside og informere om eventuelle ændringer, så vi kan være nogenlunde ajour der. Såfremt nogle har lyst til at give en hjælpende hånd med at holde liv i hjemmesiden, vil det være rigtigt dejligt. Henvendelse kan ske til Susanne. Siden sidst har vi været på besøg i Snedsted, der gerne vil have et blad i stil med Tidende. Specielt plejehjem og menighedsråd er meget hooked på ideen og der var også repræsentanter med fra forskellige foreninger. De skal alle samles igen senere og se om ikke de kan få en redaktion op at stå. Næste år har vi 10 års jubilæum og det er da slet ikke til at forstå Tidende har kørt så længe... Afslutningsvis ønskes alle en rigtig dejlig sommer og husk at nyde ferien uanset hvilket vejr der måtte blive. Regnvejr giver et godt kantarelår, og de pibler allerede op af jorden derude i vores dejlige Nationalpark. Hilsen Redaktionen Nors - Tved Borgerforening Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: Eva Madsen Tlf Mail: Kristian Amby Tlf Mail: Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf.: Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde hoppeborge mm. Kontaktperson: Ingerlis Svane Tlf.:

4 Erland Knudssøn Madsen Erland Knudssøn Madsen er permanent udstillet på Heltborg Museum hvis lejligheden bød sig. Relieffet hedder Teglværksdrift, og det er der endnu. Og det er Erland også. For lejligheden kom før han ventede det. I 1966 mødte han nemlig ttet, har de aldrig været fristet. Det er her, de hører hjemme. Her, 46 år senere, er Erland forlængst blevet en anerkendt kunstner. Han har et utal af værker stående i og udenfor Thy, og han har også modtaget mange hædersbevisninger Erlands Knudssøn Madsens liv i Thy startede i Næssund. I sommeren 1965 var Erland inviteret til at udføre et relief i vådt murstensler til Næssund Teglværk. Han boede på egnen i nogle måneder, og når han havde fri, kørte han rundt i Thy på sin Vespa Scooter. Og efterhånden fik han den tanke i hovedet at her kunne han godt tænke sig at bo. Et stykke tid ihvertfald, Helga i Odense, og året efter flyttede de ind i Balsens hus i Hinding. Og der har de så boet siden, selvom de kun regnede med, de skulle være her i 5 til 10 år. For selvom en kunstner, i modsætning til os andre, lever en fugls frie liv, og de sagtens kunne være fly- Og den 27. april, slog Heltborg Museum så dørene op for Erlands permanente udstilling af skulpturer. De er alle lavet på Limfjordstræ, hvor han havde han sin gang mellem , hvor fabrikken lukkede. Han betalte aldrig for at være der, tværtimod blev han betragtet som en del af den faste stab.

5 Og det forsatte, da Limfjordstræ blev overtaget af Lilleheden i Mest markant er skulpturen Sindbillede. Fra Have til Have. Den blev købt af Statens Kunstfond og Morsø Kommune, og oprindelig opstillet på Sundby Mors Skole, hvor den stod i 9 år. Herefter er den flyttet rundt mellem rådhuset og Dueholm skolen, men nu er den så kommet til Heltborg. Her står den sammen med 9 andre træskulpturer, og en meget stor skulptur af svensk granit der står udenfor. Det er det gamle cykelskur, der har fået en større overhaling ved hjælp fra Sportgoodsfonden. Udenfor er det blevet beklædt med træ og indvendig er det helt nyrestaureret; loftet er hævet, og væggene er nye. Erland og Helga har skænket kunstværkerne til museet, og de er glade for, de på denne måde kan betale noget af deres gæld tilbage. Til Limfjordstræ og til andre, de har fået hjælp fra. Og til Thy. I et hjørne af bygningen er der et vindue fra gulv til loft, hvorfra man kan se til Næssund. Ringen er sluttet.

6 Klok golf I Parken har byens idemand Ole Møller kreeret oprvarmning til fodboldgolfen. Han kalder det selv klok golf og det består af fliser lagt efter solen, altså et solur. Der mangler klokkeslet på, men det er fra fliserne man skal ramme gennem 6 forhindringer, der bl.a. består af el-tromle og kabler ( han er jo elektriker...). Reglerne er de samme som i minigolf, altså den med færreste skud vinder.

7 Ole kunne fortælle, at der i Parken er planer om at lave en mountainbikesti på ca. et par kilometer, hvor man kan komme ud og lufte cyklen. Nærmere omkring det senere. Fodboldgolf: Flere har spurgt omkring booking til fodboldgolf. Iflg. Henrik Munk, der er tovholder i projektet skulle der sættes et skilt op i Parken omkring booking, regler og scorekort. Skiltemaleren er lidt forsinket med det endelige skilt, men der skulle nu være sat et midlertidigt op. Ellers er det meningen, der skal nærmere info på norsby.dk omkring booking mm. 6. klasse var sammen med lærer Mogens Overgaard i Parken og afprøve fodboldgolf. For dem er det nu slut med Nors Skole og de fleste af dem skal efter sommerferien til Sjørring Skole

8 Bedre vilkår for cyklister mellem Nors og Thisted. Regeringen har netop indgået en ny politisk aftale, der afsætter 160 mill. til adskillige cykelprojekter landet over. Formålet med puljen er, at cyklen bliver en mere sikker transportform til pendling og fritid, og en sikker skolevej. I den forbindelse er der givet 1.3 En enig halbestyrelse har besluttet, at hallen gerne vil overtage Nors Ungdomshus. mill. til at lave en cykelsti fra det sydlige Nors til rundkørslen Nors/ Hanstholmvej. - Det er rigtig godt for vore skoleelever, men også godt for alle dem, der bruger cyklen til og fra arbejdet. Flere og flere bruger også cyklen som motion, hvilket der også er rigtig fokus på i disse år. Da jeg sidder i skolebestyrelsen på en borgerindsamling til formålet. Men det hører man helt sikkert mere om, såfremt det bliver aktuelt. Nors Skole udpeget af byrådet, ved jeg, at ledelsen og Skolebestyrelsen på skolen har haft ønske om denne cykelsti i årene siden vi fik omfartsvejen. Så til slut et tillykke til Nors. Ole Christensen Hallen ønsker at overtage ungdomshuset. I øjeblikket har Nors Ungdomsklub 29 medlemmer, og man håber selvfølgelig at interessen for klub ben også vil være der i fremtiden. Dette sker dog under forudsætning af, at Ungdomshuset på en ekstra ordinær generalforsamling godkender overtagelsen. Der vil være en synergieffekt ved, at hallen har ungdomshuset, men det ligger fast, at der vil blive separat regnskab for hal og ungdomshus. - Hallens bestyrelse er enige om, at ved en eventuel fremtidig overtagelse, vil der ske forbedringer i huset. Bl.a. vil gulvene i sal og køkken blive slebet og lakeret, redskabsrummet færdiggøres, diskotek i salen fjernes, så salen forstørres, industriopvaskemaskine indkøbes til køkken. På sigt ønskes også at hæve loftet i salen og her får man måske brug for Målet med overtagelsen er, at ungdomsklubben kan drives videre i huset og at man som hidtil kan leje huset til fester og lignende. Ungdomsklubben skal så drives under Thisted Ungdomsskole, der i forvejen driver klub rundt i flere byer i Thy. Bl.a. Frøstrup, Hanstholm, Bedsted, Snedsted, Hurup, Vestervig og Koldby. Fordelen ved at lade ungdomsskolen drive klubben er, at ungdomsklubben så vil kunne bruges til et springbræt til andre aktiviteter, som ungdomsskolen driver. Det kan eksempelvis være smykkefremstilling, bolsjekogning, trialcykling eller noget helt andet. Klubben skal ses som et fristed for de unge mennesker, der kan samles og hygge to aftner i ugen og få tilbudt forskellige aktiviteter også ude af huset. Hallens bestyrelse ønsker overtagelsen kan træde i kraft pr. 1. august, men afventer lige nu ungdomshusets ekstraordinære generalforsamling, hvor det endelig afgøres, hvad der skal ske med huset. Såfremt overtagelsen bliver en realitet overholdes alle indgåede aftaler naturligvis og så vil huset fremover skulle bookes via hallen. Men mere om alt det, når vi ser, hvordan det ender. Ole Christensen formand, Nors Hallens Bestyrelse

9 Hjælpere søges til norsby.dk Ud i naturen Et samarbejde mellem mange af egnens foreninger, institutioner og museer gør det muligt året rundt at komme med på guidede ture med natur og kulturhistorisk indhold. Vi har en hjemmeside her i Nors, som ikke kører optimalt lige nu. Derfor skal der ske noget. - Vi mangler flere, der kan sætte ting ind på hjemmesiden og derfor håber jeg, at der er nogle, der kan have lyst til at hjælpe. Samtidig vil det måske være en ide, at alle de foreninger, der er med i vores "tværs-samarbejde" får et log-in til hjemmesiden og et kursus i, hvordan man lægger nyheder og billeder ind og hvordan man lægger nyheder ind i aktivitetskalenderen. Det er synd hjemmesiden ikke bruges mere, da det faktisk er en fin side, der kan rumme mange oplysninger. Det er bare et spørgsmål om, at nogle har lyst og tid til at lægge materiale ind. - Det er heller ikke fordi det er svært at bruge administrationssystemet, så henvend jer endelig, såfremt i har lyst til at give en hjælpende hånd. - Jeg har gennem alle næsten ti år siddet alene med siden og det gik også fint i begyndelsen. Men nu kan jeg godt bruge nogle hjælpende hænder til at få siden helt op at køre igen, så den er værd at gå ind og kigge på. Som det ser ud lige nu er der mærkeligt nok op mod 300 besøgende hver dag i gennemsnit, og det forstår man jo ikke helt, når det yderst sjældent er nyheder på siden. Det viser jo bare, at siden bliver besøgt, og det er værd at gøre et stykke arbejde, for at få den til at køre. Det vil være fint at få hjælpere i alle aldre, så hjemmesiden netop bliver en side for os alle i lokalsamfundet. Henvend jer hurtigst muligt, det vil være dejligt med lidt ekstra hænder og energi. Susanne Søe-Larsen tlf Se meget mere på hjemmesiden - Her kan du finde det kæmpe udvalg af ture man kan komme på i området. Af ture i vore lokalområde kan nævnes: Limfjordsfortællinger på toppen af Isbjerget den 9. juli kl Mødested p-pladsen ved Isbjerget for enden af Hindingvej. Pris 50,00 kr. (bookes og betales på ovennævnte hjemmeside) Sejltur på Vandet Sø, hvor landskabet opleves fra en ny vinkel. Mødested p-pladsen på Klitmøllervej ved 12 km. mærket. Pris 65,00 kr. (bookes og betales på ovennævnte hjemmeside) Der er også snapseurteture, Nationalparkvandringer og meget andet. Samtidig kører rute 88 med guide i Nationalpark Thy hver tirsdag og torsdag fra 2. juli - 8. august. Her kan man købe billet på Thy turistbureau eller i bussen. Se flere oplysninger på hjemmesiden eller forhør dig om turen på turistkontoret.

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Mini-konfirmander. Den 23. maj mødtes vi med minikonfirmanderne for sidste gang, - 10 gange blev det til i alt. Og det har været en rigtig, rigtig fin oplevelse at være sammen med nogle vidende og interesserede elever fra Nors skoles 3.klasse. Og når jeg skriver vi, er det jo fordi, at der også er 6 damer, der på skift - 2 og 2 - har hjulpet mig med alt det praktiske før, under og efter forløbet, og det har været en stor hjælp. Og mini erne har også været glade for det, - hvis vi skulle ud på skattejagt f.eks., var det svært for hjælperne at have hænder nok til at holde hånd med dem, der gerne ville holde i hånd, og mini erne har også hver gang været rigtig spændt på, hvad der nu var af hjemmebagte lækkerier til kaffepausen. Nu holder vi sommerferie men engang til efteråret kommer der selvfølgelig igen et tilbud til skolens nye 3 kl. om at deltage i minikonfirmandundervisningen. Men indtil da: stort tak til store og små for denne gang, - det var en dejlig oplevelse, - og god sommer til alle. Annie Krog Foldager. Præstens telefon - og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg bestræber mig på her hen over sommeren at være på kontoret i Nors præstegård: Tirsdag: efter behov. Onsdag fra kl Torsdag fra kl Fredag: efter behov Ring gerne for en aftale, så vi er på den sikre side. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi helt sikkert et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder ferie i perioden 12. august til og med 2. september samt friweekend den 26. september - 2. oktober. Embedet passes i begge perioder af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.: Annie Krog Foldager

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved Juli Søndag *) Søndag *) Ingen Søndag 21. Ingen Søndag K) August Søndag *) Søndag 11. Ingen *) Søndag BH Ingen Søndag 25. Ingen SK September Søndag BH *) Ingen Søndag 08. Ingen Søndag K) *) Søndag Ingen Søndag SK Ingen *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, K) Kirkekaffe. Det vil sige at der efter Skal man ringe til Thisted Taxi gudstjeneste serveres en kop kaffe i senest dagen før kl våbenhuset BH = Benne Holwerda, Hillerslev Graver i Nors Graver i Tved SK = Sigrid Kjær, Sennels Jørgen Christiansen Erling Overgaard Tlf. nr Tlf.nr

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Sigurd fortæller bibelhistorier 3 Den 25. september 2013 kl kommer Sigurd Barrett og Snapper til Musikteateret i Thisted med Koncerten afholdes i samarbejde mellem Nordvestjysk Pigekors Korskole og spirekor og menighedsrådene i Hillerslev- Kåstrup-Sennels, Hunstrup-Østerild-Hjardemål og Nors-Tved. Reserver allerede nu datoen til en fantastisk oplevelse. Billetsalg og priser annonceres nærmere i avisen. På Har man adgang til Internet og PC, og skulle gudstjenestelisten i Thisted Posten svigte, så kan man på ovennævnte hjemmeside finde gudstjeneste tiderne for de fleste sogne i Danmark, - også Nors og Tved. Der er også mulighed for at indtaste andre kirkelige arrangementer på hjemmesiden, og det vil jeg gå i gang med her i løbet af sommeren, så man også kan finde dato og tidspunkt for vore sogneeftermiddage og sogneaftener på hjemmesiden. Mission Afrika. Mandag den 12. august kl afholdes møde hos: Elly Holm, Nors Møllevej 3 Nors. Den nye præstebolig. Nors og Tved menighedsråd har modtaget følgende beslutning fra Provstiudvalget. 1. Den gamle præstebolig i Nors Nedrives og der skal bygges ny præstebolig i Nors 2. Boligen bygges i 2014, så den forventelig er klar til indflytning ved udgang af året. 3. På baggrund af den trængte økonomiske situation i Thisted Provsti, er den økonomiske ramme omkring byggeriet kr Siden sidst Døbte i Nors kirke: Patrick Nyvang Hounisen. Klara Helene Holler Sørensen. David Svendsen Pedersen. Tillykke! Viede i Tved kirke: Pia Munch Grønkjær Sloth og Henrik Grønkjær Sloth. Tillykke. Døde /begravede (Nors) Hugo Muza. Niels Christiansen. Svend Aage Andersen. Henning Peter Dahl. Agnes Jessie Viola Pedersen. Æret være deres minde. Døde / begravede (Tved) Knud Damsgaard. Jens Bang. Æret være deres minde.

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Hestevognstur i Tved plantage. Vi mødes i skovens maskinhus til kaffe kl onsdag den 7. august, derefter køre ud i skoven og finder Svend Egon med hans berømte kantarel suppe, tilbage ved maskinhuset ca. kl Tilmelding senest torsdag den 1. august. Vi vil i år prøve på om vi kan få bussen til at drikke kaffe med os så kan vi bruge bussen til hjælp for dem med gangbesvær Tilmelding til Anders Andersen. Tved tlf: mail; Gunnar Smed mobil mail; Torsdag den 29. august Møde i Nors Sognehus kl. 19,30 Anne Mette Jürgensen, udsendt af DANMISSION til Cambodja, lærer på præsteuddannelsen i Pnom Phen, fortæller om Kirkeliv i Cambodja. Lotteri til fordel for Danmissions arbejde. Kaffe: 30 kr.

14 Nyt fra Spejderne Kristi Himmelfartsløb Torsdag d. 9. maj var 12 ulve fra Nors af sted på Kristi Himmelfartsløb i Vestervig. Det var et løb, hvor det handlede om at slå rekorder. Hvem kan lave den bedste tømmerflåde? Hvem kan bygge det højeste tårn? Og hvem kan køre længst på slæde? Vi havde en rigtig god dag, hvor vi dystede mod en hel masse andre ulve og bævere fra Thy. Friluftsgudstjeneste for musik under salmerne. Under gudstjenesten var der faneborg, med deltagere fra FDF, KFUM/K samt KFUM spejderne. Da gudstjenesten var forbi var der mulighed for at lave pandekager over bål. Det var alt i alt en rigtig god dag, med mange fremmødte. 0. klasse inviteret med Fra tirsdag d. 30. april har 0. klasserne været inviteret til at komme til ulv, som er spejder for de, som går i klasse. Bæver hvad betyder det? Efter sommerferien starter vi bæver op i Nors gruppe. Bæver er spejder for de, som går i 0. og 1. klasse. Bæver bliver onsdag fra Det betyder, at de som går i mini SFO nu kan begynde til spejder allerede efter sommerferien. Det betyder også, at de som går i 3. klasse ikke længere skal rykke op til spejder, men blive til ulv til og med 4. klasse Dog får de som går i 3. klasse i år lov at rykke op. Det vil altså sige, at ulv i fremtiden vil være for 2., 3. og 4. klasse. Mandag d. 20. maj, 2. pinsedag deltog spejderne fra Nors, sammen med mange andre frivillige, i friluftsgudstjeneste ved Nors sø. Gudstjenesten blev gennemført af fire præster. Thisted kirkes drengemandskor og FDF orkestret sørgede Udover de ugentlige ulvemøder er de også inviteret med på sommerlejr i uge 27. Det er en succes, vi gentager fra sidste år, men i år er det lidt anderledes, da vi starter bæver næste sæson. Vi glæder os meget til det nye tiltag, og håber at se en hel masse nye spejdere efter ferien. Strandrensning Mandag d. 10. juni afholdt Nors gruppe strandrensning i Vigsø. Vejret var godt og der var mødt en hel masse spejdere, ulve, forældre og søskende op. Der var ikke særlig meget affald at samle i år, men det er jo kun positivt. Trailer og redningsveste Spejderne har fået penge af Nordea fonden til at købe en stor trailer og nye redningsveste. Det er vi meget taknemmelige for, da vi nu har

15 Tidspunkter for spejdermøder I Nors gruppe er der spejdermøder, fra 5. klasse, mandag fra kl Ulvemøder, klasse, tirsdag fra kl Bævermøder onsdag fra kl Og seniormøder, fra 8. klasse, onsdag fra kl Har du lyst til at blive spejder? Så kom og vær med! Vi har noget for alle aldre. plads til alt vores grej når vi skal på tur, og samtidig kan alle få en ny, godkendt redningsvest på, når vi er ude at sejle i kano og lave andre vandaktiviteter. Holddyst sommerfest Lige en opfordring til at stille med et hold til spejdernes holddyst til årets sommerfest. Et hold består af fem personer så bestemmer I selv, hvor I vil hente dem. Måske et hold fra din gade/ vej? Måske et firma i byen kan samle et hold? Alle er velkommen. Der vil være aktiviteter for både kvinder og mænd. Kom og vær med!

16 10 år med golf for Nors borgere Omkring 50 mænd fra Nors og nærmeste omegn dystede i jubilæums-udgaven af golfturneringen Vigsø Invitational dagen sluttede med stegte ål på Nors Kro For 10 år siden fik to af byens stolte sønner en god ide, da Peter Rasmussen og Lars Bang Bertelsen i fællesskab besluttede at holde en golfturnering på den nyanlagte såkaldte natur-golfbane ved Vigsø Feriecenter. Lidet var de to dengang klar over, at turneringen skulle bide sig så fast, at man i år kunne fejre 10 års jubilæum for Vigsø Invitational. Peter Rasmussen, der har boet i Nors i det meste af sit voksne liv, og Lars Bang Bertelsen, der er vokset op i byen fik siden følgeskab i arrangørgruppen af andre kendte Nors-navne som brødrene Mogens og Anders Frederiksen samt Kim Borg. Det første år foregik den efterfølgende banket for spillerne i Players Lounge, der på dagen var Peter Rasmussens indkørsel og garage i hans daværende hjem på Nellikkevej. I de følgende år flyttede efter-festen til Basses Kro, hvor menuen stod på stegte ål. Det gør menuen stadig, men nu er aftenen sidst på eftermiddagen fortrækker folk hjem i bad, og så mødes vi på kroen om aftenen. Der er heldigvis stor opbakning, og folk hygger sig. Der bliver givet noget røg, siger Peter Rasmussen udgaven og dermed 10 års jubilæet fandt sted lørdag den 22. juni, hvor et felt på 30 spillere med omkring 20 caddies var klar til dyst på banen i Vigsø. Karsten Jensen blev den anden spiller i turneringens historie til at vinde den for anden gang, da han sejrede efter en flot finale med nummer to, Kim Borg, og nummer tre, Arne Pedersen. I anledning af jubilæet fulgte et tv-hold turneringen - Det begyndte som en tilfældighed. Vi var begge begyndt at lege lidt med golf i fritiden, og så blev vi enige om, at det kunne være sjovt at invitere venner og bekendte til at spille en turnering. Det var afgørende, at vi kunne spille på pay and play banen i Vigsø, hvor både golfspillere og ikke-golfspillere må være. Sådan er det stadig. Turneringen henvender sig både til folk, der spiller golf, og folk, der normalt ikke gør, men over årene kan man godt se, at flere og flere er blevet golfspillere, så der er hård kamp om at vinde, smiler Peter Rasmussen. Over årene har Vigsø Invitational udviklet sig til en fast årligt tilbagevendende begivenhed. henlagt til Nors Kro. - Det er en rigtig hyggelig dag med en masse golf fra klokken 11 om formiddagen. Når vi er færdige fra nærmeste hold, og deres indslag fra banen blev vist ved festen om aftenen på Nors Kro, hvor der også var en række andre muntre indslag i anledning af jubilæet.

17 Ved Nors sommerfest den 17. August Vær med til at støtte Nors Boldklub ved at deltage i Støtteforeningens cykelsponsorløb, vi cykler rundt i Nors, og alle kan deltage. Tidspunkt: 10:00-12:00 Indskrivning fra 9:30 Tilmeldingsblanket/sponsorkontrakt findes på Se de øvrige aktiviteter inde på norsby.dk Med venlig hilsen Nors BK Støtteforening Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende! Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf

18 Nyt fra borgerforeningen Der har været holdt arbejdsdag i Parken. Der blev denne dag lavet rigtig mange ting, bl.a. fik vi lagt fliser under bordebænke sæt og ved bålpladsen, vi fik flyttet sandkassen, lavet fodboldplads og flere ting på det nye legepladsområde. Der er købt nogle flere borde bænke sæt, der også denne dag blev samlet og sat op i Parken. Det er meningen at der skal sættes flere ting op på den nye legeplads med tiden, ligesom vi vil sætte nogle bænke op nede ved søen. Fodboldgolfbanen er der også blevet lavet en masse på, idet der er blevet sat forhindringer og flag med numre op, ved de forskellige firmaers baner. Det er rigtig dejligt at der er så stor opbakning til det fra byens erhverv. Sankt Hans om eftermiddagen blev banen så indviet, og det skete med bulder og brag, idet et voldsomt torden og regnvejr brød løs, mens der var indvielse og det var en våd flok der skyndsomt søgte i ly, mens det stod ned i stænger. Bedre vejr var det da legepladsområdet skulle indvies og rigtig flot blev det om aftenen, med lunt og tørt vejr. Båltalen blev i år holdt af Lis L. Thomsen hvorefter spejderne tændte bålet, mens midsommervisen blev sunget. Mens bålet brændte ned, var der hygge og festlig musik fra Tærskeværket i teltet. Ca. 380 deltagere til bål, det er bare flot fremmøde Borgerforeningen er sammen med flere af byens foreninger langt henne med planlægningen af årets sommerfest, der holdes i uge 33. Der er et foreløbigt program andet steds i bladet Vi håber selvfølgeligt at rigtig mange vil deltage på den ene ellen anden måde og opfordrer til at man holder sin gadefest, familiefest eller lign. i teltet lørdag aften, bare meld

19 til, så sørger vi for mad og god underholdning, og håber vejret bliver ligeså godt som sidste år. Borgerforeningens bankoudvalg holder pause her i sommer men er klar igen til efterår, nærmere herom senere. Kontakt til borgerforeningen: Mail: Tlf. / sms Gælder også hvis det drejer sig om udlejning af flagstænger stole / borde m.m. Se også på hjemmesiden norsby.dk Hilsen og god sommer På borgerforeningens vegne Ingerlis Svane Ledigt ulønnet job... Da vores stabile vejformand for Violvej og Nors Møllevej Egon Hedegaard flytter fra byen, søges en person, der vil uddele Tidende på disse, eller en af vejene. Eventuelt en person fra hver vej. Har du lyst, så kontakt Susanne på tlf eller mail

20

21

22 Salg af bøger Der kan stadig købes eksemplarer af bogen vores tidligere læge K.E..Engelstoft har udgivet. Bogen er på 125 sider og koster 110 kr. Borgerforeningen sælger også stadig Nors-Tved bogen der jo er en god gaveide Henvendelse til Borgerforeningen tlf Nors Genbrug. Loppemarked lørdag den 10. august fra kl Kom og se alle "lopperne" hos Sigfred Norsvej 22 og Danmission på Norsvej 28. Tøj i butikken, sko, møbler, ting og sager sælges til halv pris. Husk udsalg sidst i august og først i september. Alle ønskes en god sommer. Venlig hilsen Bestyrelsen og medarbejdere i Nors Genbrug Klip & Krøl`s åbningstider indtil 1/ Uge 27: Juli: Tirsdag, onsdag, torsdag og Fredag. Uge 28: Juli. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag indtil kl. 14. Uge : Juli: Ferie. Uge : 29 juli til 10. August. Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Uge 33: Aug.: Tirsdag, onsdag, torsdag og Fredag indtil kl. 12. Uge 34: aug.: Tirsdag, onsdag og torsdag. Uge 35: aug.: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. God Sommer. Mvh. Hanne.

23 Badminton i Nors Hallen Nors Gymnastikforening udlejer baner i Nors Hallen, mandage i tidsrummet fra 18:00 til 22:00 med start den 2. september og slut 31. marts 2014 Pris pr. bane pr. time 1800,- Book en bane nu! Efterlysning! Har du fået et nyt affaldsstativ, og har du stadig den gamle stående, kan den bruges i parken. Stil den derned, så den kan komme i brug igen. Nors Open GOLF Nors Open vil i år blive afholdt Lørdag d. 21 september - der vil blive udsendt invitation inden udgangen af Juli. Men sæt allerede nu X i kalenderen Program for Indre Mission Juli Fredag, den 19. juli - fredag, den 26. juli, Bibelcamping i Hurup August Torsdag, den 15. august, Samtalemøde hos Ingeborg Skårup Den 22. august, Samtalemøde hos Kr. Frost Den 29. august, Danmission i Sognehuset, kl September Den 5. september, Høstfest i Hillerslev Missionshus Venlig hilsen Lillian Larsen Spisning til sommerfesten Vi håber at se rigtig mange til spisning i teltet lørdag aften. Prøv at få familie naboer og venner med, så vi kan få fyldt teltet op. Det er i år Mygind brødrene der spiller op til dans. Reserver allerede nu billetter ved Hanne i Klip&Krøl tlf Hilsen Festudvalget Se her! Optog igennem byen fredag den 16/8 kl I forbindelse med sommerfesten i Nors starter vi fredag med stort optog gennem byen Vi starter fra festpladsen og vi har som sidste år musik med og byens foreninger går med faner. Vi håber at rigtig mange vil deltage og opfordrer til at komme med pyntede køretøjer så som cykler, barnevogne, traktorer, biler, dukkevogne og lign. Tøj til Tjernobylbørn Vi får besøg af Tjernobyl børnene den 31. juli, indtil da modtager vi gerne børnetøj mm. Børnene fra Tjernobyl må hver få en sæk tøj med hjem. Så her er en god lejlighed til at få ryddet op. Tøjet afleveres i Terapien på Nors Ældrecenter. M.v.h. Gerda A. Jacobsen

24 Foreløbigt program til Sommerfesten i Nors Den august 2013 Torsdag den 15. august Kl Bankospil i teltet med mange fine gevinster. Sponsoreret af byens og omegnens butikker og firmaer. Fredag den 16. august Kl Optog gennem byen med start fra festpladsen ved hallen. Byens foreninger går med faner. Vi opfordrer alle til at gå med, evt. med pyntede køretøjer så som cykler, barnevogne, dukkevogne, biler, traktorer, firmabiler og lign. Der vil igen i år være festlig musik med Ballerum Tærskeværk Kl Grillen er klar til fællesspisning i teltet. Tag madkurv med eller køb i pølsevognen der har stort udvalg. Drikkevarer købes i baren. Kl Alkoholfri diskotek i Ungdomshuset. Kl Auktion i teltet kom og byd på de mange flotte varer. Kl Live underholdning med forskellige bands og indslag med dilettanterne Lørdag den 17. august Kl Gudstjeneste i teltet. Ballerum Tærskeværk spiller Kl Morgenkaffe i teltet Kl Cykelsponsor løb både voksne og børn Kl Kræmmermarked pris pr. stand 100 kr. ingen reservering mød bare op Kl Børneloppemarked få ryddet op på hylderne og kom og sælg dine ting Kl KFUM stiller børneaktivitets trailer op Kl Havetraktortræk bare mød op med din traktor. Der er pokaler til de 3 bedste Kl Gymnastikforeningen laver aktiviteter for børnene Kl Holddyst med efterfølgende finale Kl Kaffebord i teltet Kl Spisning i teltet hvorefter Mygind Brødrene spiller op til dans Søndag den 18. august NBK arrangerer fodbold gadeturnering om eftermiddagen. (tidspunkt kommer senere) Billetter til spisning lørdag aften kan købes ved Hanne i Klip&Krøl tlf Pris indtil 10/8 150 kr. derefter 175 kr. Afhentning af billetter tirsdag- torsdag hver uge Reserver allerede nu dagene og støt op om byens foreninger Deadline for næste blad er den 20. august 2013

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse

Det sker hver uge: Baptistkirken Pandrup-Birkelse Hjemmeside: www.b-pb.dk Facebook: www.facebook.com/baptistkirken.pb Baptistkirken Pandrup-Birkelse Præst: Anders Hyldgård Løkkenvej 20, 9490 Pandrup Tlf. 4280 9095 E-mail: andershyldgaard@gmail.com Menighedsrådets

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad.

Tid til tørt tøj. Glemt tøj og garderober. Drømmedynen. Fælles fødselsdag. Sildesmagning. Nyt fra afdelingerne. Varm din medbragte mad. Tid til tørt tøj Glemt tøj og garderober Drømmedynen Fælles fødselsdag Sildesmagning Nyt fra afdelingerne Varm din medbragte mad Internet Kalender Tid til tørt tøj Vores legeplads er meget våd i øjeblikket,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Indhold * Kroket & Petanque: Jubilæum * Lyne Hallen: Sommerfest * SLGU: Sponsor tøj til

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab.

Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt 00:00 00:00 Bondebjerget er et bofællesskab. Bondebjerget 8. apr, 2013 by Maybritt Bondebjerget er et bofællesskab. Det ligger i Bellinge i Odense, cirka 9 km fra centrum. Her bor unge og gamle, små børn og pensionister. De bor her, fordi de godt

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011

KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 KFUM-Spejderne i Kølstrup Q1 2011 7. Feb Bæver: Troen på? Ulve: Fuldmånemøde 14. Feb Bålhygge 21. Feb Spejderfri 28. Feb Bæver: Kims Ulve: Kort og godt 28. Feb Ordinært gruppemøde Junior/Trop hjælper med

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T

F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8. Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 3 8 Kære børn og forældre Lemming 23. september 2016 G L A D E B Ø R N L Æ R E R B E D S T Ugen der gik: Vi har haft en dejlig uge med almindelig

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Mønsted Lokalråd, Mønsted Idrætsforening, Mønsted Håndværker- og Handelsstandsforening En borgergruppe bestående

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen

Nyhedsbrev Juni 2013. Børnehuset Ringen Nyhedsbrev Juni 2013 Børnehuset Ringen Kære Forældre Så er vi ved at lande igen efter vores fyringsrunde og en omrokering. Men heldigvis er vi blevet tildelt de 2 tidligere omtalte ressourcepædagoger.

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M

VIGTIGT : KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet.

Brande Badminton Club. HUSK indbetaling af kontingent før d. 19/8-2010, hvis banen fra sidste år skal beholdes. Se yderligere inde i bladet. Brande Badminton Club August 2010 - Nummer 1-28. årgang FORÆLDREbadminton Som noget nyt tilbyder BBC ungdom i år, at ungdomsspillerne kan tage deres forældre med ned og spille ganske gratis. Her er der

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde!

Oddense-Otting. november 2013. Det er så nemt - at skifte til os. Det er lettere end du tror! Ring 97 56 44 22 og aftal et møde! So -Otting november 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke Ring 97 56 44 22

Læs mere

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge

STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE. Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge STILLINGE GRUPPE SPIDS ØRE Maj Juni Juli - August 2011 www.spejdernet.dk/stillinge Mødeprogram for Mowgli s brødre og søstre Maj: Onsdag d. 4. Ulvemøde. Lør- Søndag d. 7.-8. Weekend tur. Onsdag d. 11.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde!

Indholdsfortegnelse. På de forskellige sider ser I billeder fra dagene før første skoledag Der var lidt kaotisk forskellige steder både ude og inde! Indholdsfortegnelse side 2: Skolelederen har ordet side 4: Kalenderen side 5: En lille huskeliste side 6: Forældremøderne side 7: UndervisningsMiljøVurde ring side 8: Idrætsdagene på Herlev Stadion side

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 26. ÅRGANG 2012 1 Maj Juni 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte

Læs mere

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste

Kom med: Byfest program. 2. - 7. maj. Følg os på facebook. Borbjerg - løbet bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste Byfest 2016 2. - 7. maj Kom med: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Torsdag Fredag Lørdag Lørdag Lørdag Lørdag Borbjerg - løbet pladespil bilorienteringsløb friluftsgudstjeneste familiedag Revy og musik morgenkaffe

Læs mere