Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august udg. - årg. 9

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nors - Tved Tidende. Stor festivitas i Parken. Cykelsti til Nors. Erland slutter ringen. Juli - august 2013 4. udg. - årg. 9"

Transkript

1 Nors - Tved Tidende Juli - august udg. - årg. 9 Erland slutter ringen. Stor festivitas i Parken Cykelsti til Nors

2 Borgerforeningen takker for det flotte fremmøde i Parken

3 Indledning Allerede nu har vi haft nogle skønne sommerdage, og det lyder til der er flere i vente. Herligt. - Har jo heller ikke været forvænt de sidste år, hvor faktisk hver sommer har stået på regn, blæst og lave temperaturer. Vi håber det bliver en dejlig varm sommer, så alle kan nyde en tiltrængt sommerferie... Siden sidst har vi mistet vores støtte gennem alle årene, elektriker Jens Bang. Æret være hans minde og tanker til de efterladte. Man må sige, der stadig er gang i aktiviteterne her i Nors-Tved. Som i kan se i bladet samledes der rekord mange til Sankt Hans Aften i Parken og der var også mange om eftermiddagen til indvielse af Golffodbold og legepladsen i Parken. Desværre var der skybrud og tordenvejr lige da man skulle til at afprøve golffodboldbanen. Nej vejret kan man ikke altid bestille, som man gerne vil have det... Allerede nu er de forskellige foreninger i gang med at forberede sig til Sommerfesten, der finder sted august. Denne gang er søndagen med også, hvor boldklubben vil arrangere gadeturnering om eftermiddagen. Redaktion: Sæt kryds i kalenderen og bestil allerede nu spisebilletter til lørdag aften. Se mere om sommerfestens program i bladet. I begyndelsen af september er der landet over lagt op til, at man skal have fælles spisning i alle byer. Nors udskyder dette til oktober, da det er lige ovenpå sommerfesten, og borgerforeningen har haft rigeligt om ørene. I næste blad vil i kunne se mere omkring dette arrangement, hvor også Patchworkklubben vil være med og udstille nogle af deres mange værker. Husk at sende billeder og artikler til os, eller kom og fortæl en historie du gerne vil dele. Små skæve historier og billeder fra egnen er altid godt at få med. Det samme gælder til hjemmesiden. Her skal vi også bede foreninger og erhverv om lige at tjekke deres profilside og informere om eventuelle ændringer, så vi kan være nogenlunde ajour der. Såfremt nogle har lyst til at give en hjælpende hånd med at holde liv i hjemmesiden, vil det være rigtigt dejligt. Henvendelse kan ske til Susanne. Siden sidst har vi været på besøg i Snedsted, der gerne vil have et blad i stil med Tidende. Specielt plejehjem og menighedsråd er meget hooked på ideen og der var også repræsentanter med fra forskellige foreninger. De skal alle samles igen senere og se om ikke de kan få en redaktion op at stå. Næste år har vi 10 års jubilæum og det er da slet ikke til at forstå Tidende har kørt så længe... Afslutningsvis ønskes alle en rigtig dejlig sommer og husk at nyde ferien uanset hvilket vejr der måtte blive. Regnvejr giver et godt kantarelår, og de pibler allerede op af jorden derude i vores dejlige Nationalpark. Hilsen Redaktionen Nors - Tved Borgerforening Susanne Søe-Larsen Tlf Mail: Eva Madsen Tlf Mail: Kristian Amby Tlf Mail: Kontaktperson: Hanne Nielsen Tlf.: Trykket hos Trykkeriet Friheden. Udlejning af Borgerforeningens flagstænger, flag, borde hoppeborge mm. Kontaktperson: Ingerlis Svane Tlf.:

4 Erland Knudssøn Madsen Erland Knudssøn Madsen er permanent udstillet på Heltborg Museum hvis lejligheden bød sig. Relieffet hedder Teglværksdrift, og det er der endnu. Og det er Erland også. For lejligheden kom før han ventede det. I 1966 mødte han nemlig ttet, har de aldrig været fristet. Det er her, de hører hjemme. Her, 46 år senere, er Erland forlængst blevet en anerkendt kunstner. Han har et utal af værker stående i og udenfor Thy, og han har også modtaget mange hædersbevisninger Erlands Knudssøn Madsens liv i Thy startede i Næssund. I sommeren 1965 var Erland inviteret til at udføre et relief i vådt murstensler til Næssund Teglværk. Han boede på egnen i nogle måneder, og når han havde fri, kørte han rundt i Thy på sin Vespa Scooter. Og efterhånden fik han den tanke i hovedet at her kunne han godt tænke sig at bo. Et stykke tid ihvertfald, Helga i Odense, og året efter flyttede de ind i Balsens hus i Hinding. Og der har de så boet siden, selvom de kun regnede med, de skulle være her i 5 til 10 år. For selvom en kunstner, i modsætning til os andre, lever en fugls frie liv, og de sagtens kunne være fly- Og den 27. april, slog Heltborg Museum så dørene op for Erlands permanente udstilling af skulpturer. De er alle lavet på Limfjordstræ, hvor han havde han sin gang mellem , hvor fabrikken lukkede. Han betalte aldrig for at være der, tværtimod blev han betragtet som en del af den faste stab.

5 Og det forsatte, da Limfjordstræ blev overtaget af Lilleheden i Mest markant er skulpturen Sindbillede. Fra Have til Have. Den blev købt af Statens Kunstfond og Morsø Kommune, og oprindelig opstillet på Sundby Mors Skole, hvor den stod i 9 år. Herefter er den flyttet rundt mellem rådhuset og Dueholm skolen, men nu er den så kommet til Heltborg. Her står den sammen med 9 andre træskulpturer, og en meget stor skulptur af svensk granit der står udenfor. Det er det gamle cykelskur, der har fået en større overhaling ved hjælp fra Sportgoodsfonden. Udenfor er det blevet beklædt med træ og indvendig er det helt nyrestaureret; loftet er hævet, og væggene er nye. Erland og Helga har skænket kunstværkerne til museet, og de er glade for, de på denne måde kan betale noget af deres gæld tilbage. Til Limfjordstræ og til andre, de har fået hjælp fra. Og til Thy. I et hjørne af bygningen er der et vindue fra gulv til loft, hvorfra man kan se til Næssund. Ringen er sluttet.

6 Klok golf I Parken har byens idemand Ole Møller kreeret oprvarmning til fodboldgolfen. Han kalder det selv klok golf og det består af fliser lagt efter solen, altså et solur. Der mangler klokkeslet på, men det er fra fliserne man skal ramme gennem 6 forhindringer, der bl.a. består af el-tromle og kabler ( han er jo elektriker...). Reglerne er de samme som i minigolf, altså den med færreste skud vinder.

7 Ole kunne fortælle, at der i Parken er planer om at lave en mountainbikesti på ca. et par kilometer, hvor man kan komme ud og lufte cyklen. Nærmere omkring det senere. Fodboldgolf: Flere har spurgt omkring booking til fodboldgolf. Iflg. Henrik Munk, der er tovholder i projektet skulle der sættes et skilt op i Parken omkring booking, regler og scorekort. Skiltemaleren er lidt forsinket med det endelige skilt, men der skulle nu være sat et midlertidigt op. Ellers er det meningen, der skal nærmere info på norsby.dk omkring booking mm. 6. klasse var sammen med lærer Mogens Overgaard i Parken og afprøve fodboldgolf. For dem er det nu slut med Nors Skole og de fleste af dem skal efter sommerferien til Sjørring Skole

8 Bedre vilkår for cyklister mellem Nors og Thisted. Regeringen har netop indgået en ny politisk aftale, der afsætter 160 mill. til adskillige cykelprojekter landet over. Formålet med puljen er, at cyklen bliver en mere sikker transportform til pendling og fritid, og en sikker skolevej. I den forbindelse er der givet 1.3 En enig halbestyrelse har besluttet, at hallen gerne vil overtage Nors Ungdomshus. mill. til at lave en cykelsti fra det sydlige Nors til rundkørslen Nors/ Hanstholmvej. - Det er rigtig godt for vore skoleelever, men også godt for alle dem, der bruger cyklen til og fra arbejdet. Flere og flere bruger også cyklen som motion, hvilket der også er rigtig fokus på i disse år. Da jeg sidder i skolebestyrelsen på en borgerindsamling til formålet. Men det hører man helt sikkert mere om, såfremt det bliver aktuelt. Nors Skole udpeget af byrådet, ved jeg, at ledelsen og Skolebestyrelsen på skolen har haft ønske om denne cykelsti i årene siden vi fik omfartsvejen. Så til slut et tillykke til Nors. Ole Christensen Hallen ønsker at overtage ungdomshuset. I øjeblikket har Nors Ungdomsklub 29 medlemmer, og man håber selvfølgelig at interessen for klub ben også vil være der i fremtiden. Dette sker dog under forudsætning af, at Ungdomshuset på en ekstra ordinær generalforsamling godkender overtagelsen. Der vil være en synergieffekt ved, at hallen har ungdomshuset, men det ligger fast, at der vil blive separat regnskab for hal og ungdomshus. - Hallens bestyrelse er enige om, at ved en eventuel fremtidig overtagelse, vil der ske forbedringer i huset. Bl.a. vil gulvene i sal og køkken blive slebet og lakeret, redskabsrummet færdiggøres, diskotek i salen fjernes, så salen forstørres, industriopvaskemaskine indkøbes til køkken. På sigt ønskes også at hæve loftet i salen og her får man måske brug for Målet med overtagelsen er, at ungdomsklubben kan drives videre i huset og at man som hidtil kan leje huset til fester og lignende. Ungdomsklubben skal så drives under Thisted Ungdomsskole, der i forvejen driver klub rundt i flere byer i Thy. Bl.a. Frøstrup, Hanstholm, Bedsted, Snedsted, Hurup, Vestervig og Koldby. Fordelen ved at lade ungdomsskolen drive klubben er, at ungdomsklubben så vil kunne bruges til et springbræt til andre aktiviteter, som ungdomsskolen driver. Det kan eksempelvis være smykkefremstilling, bolsjekogning, trialcykling eller noget helt andet. Klubben skal ses som et fristed for de unge mennesker, der kan samles og hygge to aftner i ugen og få tilbudt forskellige aktiviteter også ude af huset. Hallens bestyrelse ønsker overtagelsen kan træde i kraft pr. 1. august, men afventer lige nu ungdomshusets ekstraordinære generalforsamling, hvor det endelig afgøres, hvad der skal ske med huset. Såfremt overtagelsen bliver en realitet overholdes alle indgåede aftaler naturligvis og så vil huset fremover skulle bookes via hallen. Men mere om alt det, når vi ser, hvordan det ender. Ole Christensen formand, Nors Hallens Bestyrelse

9 Hjælpere søges til norsby.dk Ud i naturen Et samarbejde mellem mange af egnens foreninger, institutioner og museer gør det muligt året rundt at komme med på guidede ture med natur og kulturhistorisk indhold. Vi har en hjemmeside her i Nors, som ikke kører optimalt lige nu. Derfor skal der ske noget. - Vi mangler flere, der kan sætte ting ind på hjemmesiden og derfor håber jeg, at der er nogle, der kan have lyst til at hjælpe. Samtidig vil det måske være en ide, at alle de foreninger, der er med i vores "tværs-samarbejde" får et log-in til hjemmesiden og et kursus i, hvordan man lægger nyheder og billeder ind og hvordan man lægger nyheder ind i aktivitetskalenderen. Det er synd hjemmesiden ikke bruges mere, da det faktisk er en fin side, der kan rumme mange oplysninger. Det er bare et spørgsmål om, at nogle har lyst og tid til at lægge materiale ind. - Det er heller ikke fordi det er svært at bruge administrationssystemet, så henvend jer endelig, såfremt i har lyst til at give en hjælpende hånd. - Jeg har gennem alle næsten ti år siddet alene med siden og det gik også fint i begyndelsen. Men nu kan jeg godt bruge nogle hjælpende hænder til at få siden helt op at køre igen, så den er værd at gå ind og kigge på. Som det ser ud lige nu er der mærkeligt nok op mod 300 besøgende hver dag i gennemsnit, og det forstår man jo ikke helt, når det yderst sjældent er nyheder på siden. Det viser jo bare, at siden bliver besøgt, og det er værd at gøre et stykke arbejde, for at få den til at køre. Det vil være fint at få hjælpere i alle aldre, så hjemmesiden netop bliver en side for os alle i lokalsamfundet. Henvend jer hurtigst muligt, det vil være dejligt med lidt ekstra hænder og energi. Susanne Søe-Larsen tlf Se meget mere på hjemmesiden - Her kan du finde det kæmpe udvalg af ture man kan komme på i området. Af ture i vore lokalområde kan nævnes: Limfjordsfortællinger på toppen af Isbjerget den 9. juli kl Mødested p-pladsen ved Isbjerget for enden af Hindingvej. Pris 50,00 kr. (bookes og betales på ovennævnte hjemmeside) Sejltur på Vandet Sø, hvor landskabet opleves fra en ny vinkel. Mødested p-pladsen på Klitmøllervej ved 12 km. mærket. Pris 65,00 kr. (bookes og betales på ovennævnte hjemmeside) Der er også snapseurteture, Nationalparkvandringer og meget andet. Samtidig kører rute 88 med guide i Nationalpark Thy hver tirsdag og torsdag fra 2. juli - 8. august. Her kan man købe billet på Thy turistbureau eller i bussen. Se flere oplysninger på hjemmesiden eller forhør dig om turen på turistkontoret.

10 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Mini-konfirmander. Den 23. maj mødtes vi med minikonfirmanderne for sidste gang, - 10 gange blev det til i alt. Og det har været en rigtig, rigtig fin oplevelse at være sammen med nogle vidende og interesserede elever fra Nors skoles 3.klasse. Og når jeg skriver vi, er det jo fordi, at der også er 6 damer, der på skift - 2 og 2 - har hjulpet mig med alt det praktiske før, under og efter forløbet, og det har været en stor hjælp. Og mini erne har også været glade for det, - hvis vi skulle ud på skattejagt f.eks., var det svært for hjælperne at have hænder nok til at holde hånd med dem, der gerne ville holde i hånd, og mini erne har også hver gang været rigtig spændt på, hvad der nu var af hjemmebagte lækkerier til kaffepausen. Nu holder vi sommerferie men engang til efteråret kommer der selvfølgelig igen et tilbud til skolens nye 3 kl. om at deltage i minikonfirmandundervisningen. Men indtil da: stort tak til store og små for denne gang, - det var en dejlig oplevelse, - og god sommer til alle. Annie Krog Foldager. Præstens telefon - og træffetider. Jeg træffes på tlf , hvor der er omstilling til mobil. Man kan også ringe direkte til min arbejdsmobil, som er: Er jeg ikke lige ved telefonen, kan man indtale en besked, hvorefter jeg ringer tilbage snarest. Jeg bestræber mig på her hen over sommeren at være på kontoret i Nors præstegård: Tirsdag: efter behov. Onsdag fra kl Torsdag fra kl Fredag: efter behov Ring gerne for en aftale, så vi er på den sikre side. Mandag er min ugentlige fridag. Ønsker man besøg af præsten, er man meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi helt sikkert et tidspunkt. Ferie og friweekends. Jeg afholder ferie i perioden 12. august til og med 2. september samt friweekend den 26. september - 2. oktober. Embedet passes i begge perioder af pastor Benne Holwerda, Hillerslev, der kan kontaktes på tlf.: Annie Krog Foldager

11 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 GUDSTJENESTER Måned/dag Dato Nors Tved Juli Søndag *) Søndag *) Ingen Søndag 21. Ingen Søndag K) August Søndag *) Søndag 11. Ingen *) Søndag BH Ingen Søndag 25. Ingen SK September Søndag BH *) Ingen Søndag 08. Ingen Søndag K) *) Søndag Ingen Søndag SK Ingen *) Kirkebil. For at benytte kirkebilen, K) Kirkekaffe. Det vil sige at der efter Skal man ringe til Thisted Taxi gudstjeneste serveres en kop kaffe i senest dagen før kl våbenhuset BH = Benne Holwerda, Hillerslev Graver i Nors Graver i Tved SK = Sigrid Kjær, Sennels Jørgen Christiansen Erling Overgaard Tlf. nr Tlf.nr

12 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Sigurd fortæller bibelhistorier 3 Den 25. september 2013 kl kommer Sigurd Barrett og Snapper til Musikteateret i Thisted med Koncerten afholdes i samarbejde mellem Nordvestjysk Pigekors Korskole og spirekor og menighedsrådene i Hillerslev- Kåstrup-Sennels, Hunstrup-Østerild-Hjardemål og Nors-Tved. Reserver allerede nu datoen til en fantastisk oplevelse. Billetsalg og priser annonceres nærmere i avisen. På Har man adgang til Internet og PC, og skulle gudstjenestelisten i Thisted Posten svigte, så kan man på ovennævnte hjemmeside finde gudstjeneste tiderne for de fleste sogne i Danmark, - også Nors og Tved. Der er også mulighed for at indtaste andre kirkelige arrangementer på hjemmesiden, og det vil jeg gå i gang med her i løbet af sommeren, så man også kan finde dato og tidspunkt for vore sogneeftermiddage og sogneaftener på hjemmesiden. Mission Afrika. Mandag den 12. august kl afholdes møde hos: Elly Holm, Nors Møllevej 3 Nors. Den nye præstebolig. Nors og Tved menighedsråd har modtaget følgende beslutning fra Provstiudvalget. 1. Den gamle præstebolig i Nors Nedrives og der skal bygges ny præstebolig i Nors 2. Boligen bygges i 2014, så den forventelig er klar til indflytning ved udgang af året. 3. På baggrund af den trængte økonomiske situation i Thisted Provsti, er den økonomiske ramme omkring byggeriet kr Siden sidst Døbte i Nors kirke: Patrick Nyvang Hounisen. Klara Helene Holler Sørensen. David Svendsen Pedersen. Tillykke! Viede i Tved kirke: Pia Munch Grønkjær Sloth og Henrik Grønkjær Sloth. Tillykke. Døde /begravede (Nors) Hugo Muza. Niels Christiansen. Svend Aage Andersen. Henning Peter Dahl. Agnes Jessie Viola Pedersen. Æret være deres minde. Døde / begravede (Tved) Knud Damsgaard. Jens Bang. Æret være deres minde.

13 NORS-TVED KIRKETIDENDE JULI - AUGUST 2013 Hestevognstur i Tved plantage. Vi mødes i skovens maskinhus til kaffe kl onsdag den 7. august, derefter køre ud i skoven og finder Svend Egon med hans berømte kantarel suppe, tilbage ved maskinhuset ca. kl Tilmelding senest torsdag den 1. august. Vi vil i år prøve på om vi kan få bussen til at drikke kaffe med os så kan vi bruge bussen til hjælp for dem med gangbesvær Tilmelding til Anders Andersen. Tved tlf: mail; Gunnar Smed mobil mail; Torsdag den 29. august Møde i Nors Sognehus kl. 19,30 Anne Mette Jürgensen, udsendt af DANMISSION til Cambodja, lærer på præsteuddannelsen i Pnom Phen, fortæller om Kirkeliv i Cambodja. Lotteri til fordel for Danmissions arbejde. Kaffe: 30 kr.

14 Nyt fra Spejderne Kristi Himmelfartsløb Torsdag d. 9. maj var 12 ulve fra Nors af sted på Kristi Himmelfartsløb i Vestervig. Det var et løb, hvor det handlede om at slå rekorder. Hvem kan lave den bedste tømmerflåde? Hvem kan bygge det højeste tårn? Og hvem kan køre længst på slæde? Vi havde en rigtig god dag, hvor vi dystede mod en hel masse andre ulve og bævere fra Thy. Friluftsgudstjeneste for musik under salmerne. Under gudstjenesten var der faneborg, med deltagere fra FDF, KFUM/K samt KFUM spejderne. Da gudstjenesten var forbi var der mulighed for at lave pandekager over bål. Det var alt i alt en rigtig god dag, med mange fremmødte. 0. klasse inviteret med Fra tirsdag d. 30. april har 0. klasserne været inviteret til at komme til ulv, som er spejder for de, som går i klasse. Bæver hvad betyder det? Efter sommerferien starter vi bæver op i Nors gruppe. Bæver er spejder for de, som går i 0. og 1. klasse. Bæver bliver onsdag fra Det betyder, at de som går i mini SFO nu kan begynde til spejder allerede efter sommerferien. Det betyder også, at de som går i 3. klasse ikke længere skal rykke op til spejder, men blive til ulv til og med 4. klasse Dog får de som går i 3. klasse i år lov at rykke op. Det vil altså sige, at ulv i fremtiden vil være for 2., 3. og 4. klasse. Mandag d. 20. maj, 2. pinsedag deltog spejderne fra Nors, sammen med mange andre frivillige, i friluftsgudstjeneste ved Nors sø. Gudstjenesten blev gennemført af fire præster. Thisted kirkes drengemandskor og FDF orkestret sørgede Udover de ugentlige ulvemøder er de også inviteret med på sommerlejr i uge 27. Det er en succes, vi gentager fra sidste år, men i år er det lidt anderledes, da vi starter bæver næste sæson. Vi glæder os meget til det nye tiltag, og håber at se en hel masse nye spejdere efter ferien. Strandrensning Mandag d. 10. juni afholdt Nors gruppe strandrensning i Vigsø. Vejret var godt og der var mødt en hel masse spejdere, ulve, forældre og søskende op. Der var ikke særlig meget affald at samle i år, men det er jo kun positivt. Trailer og redningsveste Spejderne har fået penge af Nordea fonden til at købe en stor trailer og nye redningsveste. Det er vi meget taknemmelige for, da vi nu har

15 Tidspunkter for spejdermøder I Nors gruppe er der spejdermøder, fra 5. klasse, mandag fra kl Ulvemøder, klasse, tirsdag fra kl Bævermøder onsdag fra kl Og seniormøder, fra 8. klasse, onsdag fra kl Har du lyst til at blive spejder? Så kom og vær med! Vi har noget for alle aldre. plads til alt vores grej når vi skal på tur, og samtidig kan alle få en ny, godkendt redningsvest på, når vi er ude at sejle i kano og lave andre vandaktiviteter. Holddyst sommerfest Lige en opfordring til at stille med et hold til spejdernes holddyst til årets sommerfest. Et hold består af fem personer så bestemmer I selv, hvor I vil hente dem. Måske et hold fra din gade/ vej? Måske et firma i byen kan samle et hold? Alle er velkommen. Der vil være aktiviteter for både kvinder og mænd. Kom og vær med!

16 10 år med golf for Nors borgere Omkring 50 mænd fra Nors og nærmeste omegn dystede i jubilæums-udgaven af golfturneringen Vigsø Invitational dagen sluttede med stegte ål på Nors Kro For 10 år siden fik to af byens stolte sønner en god ide, da Peter Rasmussen og Lars Bang Bertelsen i fællesskab besluttede at holde en golfturnering på den nyanlagte såkaldte natur-golfbane ved Vigsø Feriecenter. Lidet var de to dengang klar over, at turneringen skulle bide sig så fast, at man i år kunne fejre 10 års jubilæum for Vigsø Invitational. Peter Rasmussen, der har boet i Nors i det meste af sit voksne liv, og Lars Bang Bertelsen, der er vokset op i byen fik siden følgeskab i arrangørgruppen af andre kendte Nors-navne som brødrene Mogens og Anders Frederiksen samt Kim Borg. Det første år foregik den efterfølgende banket for spillerne i Players Lounge, der på dagen var Peter Rasmussens indkørsel og garage i hans daværende hjem på Nellikkevej. I de følgende år flyttede efter-festen til Basses Kro, hvor menuen stod på stegte ål. Det gør menuen stadig, men nu er aftenen sidst på eftermiddagen fortrækker folk hjem i bad, og så mødes vi på kroen om aftenen. Der er heldigvis stor opbakning, og folk hygger sig. Der bliver givet noget røg, siger Peter Rasmussen udgaven og dermed 10 års jubilæet fandt sted lørdag den 22. juni, hvor et felt på 30 spillere med omkring 20 caddies var klar til dyst på banen i Vigsø. Karsten Jensen blev den anden spiller i turneringens historie til at vinde den for anden gang, da han sejrede efter en flot finale med nummer to, Kim Borg, og nummer tre, Arne Pedersen. I anledning af jubilæet fulgte et tv-hold turneringen - Det begyndte som en tilfældighed. Vi var begge begyndt at lege lidt med golf i fritiden, og så blev vi enige om, at det kunne være sjovt at invitere venner og bekendte til at spille en turnering. Det var afgørende, at vi kunne spille på pay and play banen i Vigsø, hvor både golfspillere og ikke-golfspillere må være. Sådan er det stadig. Turneringen henvender sig både til folk, der spiller golf, og folk, der normalt ikke gør, men over årene kan man godt se, at flere og flere er blevet golfspillere, så der er hård kamp om at vinde, smiler Peter Rasmussen. Over årene har Vigsø Invitational udviklet sig til en fast årligt tilbagevendende begivenhed. henlagt til Nors Kro. - Det er en rigtig hyggelig dag med en masse golf fra klokken 11 om formiddagen. Når vi er færdige fra nærmeste hold, og deres indslag fra banen blev vist ved festen om aftenen på Nors Kro, hvor der også var en række andre muntre indslag i anledning af jubilæet.

17 Ved Nors sommerfest den 17. August Vær med til at støtte Nors Boldklub ved at deltage i Støtteforeningens cykelsponsorløb, vi cykler rundt i Nors, og alle kan deltage. Tidspunkt: 10:00-12:00 Indskrivning fra 9:30 Tilmeldingsblanket/sponsorkontrakt findes på Se de øvrige aktiviteter inde på norsby.dk Med venlig hilsen Nors BK Støtteforening Have- og vedligehold Anlægsgartner Træfældning- og skovarbejde Rengøring Pedel- og varmemester alt for både private og erhvervsdrivende! Holmevej 14, Nors 7700 Thisted Tlf

18 Nyt fra borgerforeningen Der har været holdt arbejdsdag i Parken. Der blev denne dag lavet rigtig mange ting, bl.a. fik vi lagt fliser under bordebænke sæt og ved bålpladsen, vi fik flyttet sandkassen, lavet fodboldplads og flere ting på det nye legepladsområde. Der er købt nogle flere borde bænke sæt, der også denne dag blev samlet og sat op i Parken. Det er meningen at der skal sættes flere ting op på den nye legeplads med tiden, ligesom vi vil sætte nogle bænke op nede ved søen. Fodboldgolfbanen er der også blevet lavet en masse på, idet der er blevet sat forhindringer og flag med numre op, ved de forskellige firmaers baner. Det er rigtig dejligt at der er så stor opbakning til det fra byens erhverv. Sankt Hans om eftermiddagen blev banen så indviet, og det skete med bulder og brag, idet et voldsomt torden og regnvejr brød løs, mens der var indvielse og det var en våd flok der skyndsomt søgte i ly, mens det stod ned i stænger. Bedre vejr var det da legepladsområdet skulle indvies og rigtig flot blev det om aftenen, med lunt og tørt vejr. Båltalen blev i år holdt af Lis L. Thomsen hvorefter spejderne tændte bålet, mens midsommervisen blev sunget. Mens bålet brændte ned, var der hygge og festlig musik fra Tærskeværket i teltet. Ca. 380 deltagere til bål, det er bare flot fremmøde Borgerforeningen er sammen med flere af byens foreninger langt henne med planlægningen af årets sommerfest, der holdes i uge 33. Der er et foreløbigt program andet steds i bladet Vi håber selvfølgeligt at rigtig mange vil deltage på den ene ellen anden måde og opfordrer til at man holder sin gadefest, familiefest eller lign. i teltet lørdag aften, bare meld

19 til, så sørger vi for mad og god underholdning, og håber vejret bliver ligeså godt som sidste år. Borgerforeningens bankoudvalg holder pause her i sommer men er klar igen til efterår, nærmere herom senere. Kontakt til borgerforeningen: Mail: Tlf. / sms Gælder også hvis det drejer sig om udlejning af flagstænger stole / borde m.m. Se også på hjemmesiden norsby.dk Hilsen og god sommer På borgerforeningens vegne Ingerlis Svane Ledigt ulønnet job... Da vores stabile vejformand for Violvej og Nors Møllevej Egon Hedegaard flytter fra byen, søges en person, der vil uddele Tidende på disse, eller en af vejene. Eventuelt en person fra hver vej. Har du lyst, så kontakt Susanne på tlf eller mail

20

21

22 Salg af bøger Der kan stadig købes eksemplarer af bogen vores tidligere læge K.E..Engelstoft har udgivet. Bogen er på 125 sider og koster 110 kr. Borgerforeningen sælger også stadig Nors-Tved bogen der jo er en god gaveide Henvendelse til Borgerforeningen tlf Nors Genbrug. Loppemarked lørdag den 10. august fra kl Kom og se alle "lopperne" hos Sigfred Norsvej 22 og Danmission på Norsvej 28. Tøj i butikken, sko, møbler, ting og sager sælges til halv pris. Husk udsalg sidst i august og først i september. Alle ønskes en god sommer. Venlig hilsen Bestyrelsen og medarbejdere i Nors Genbrug Klip & Krøl`s åbningstider indtil 1/ Uge 27: Juli: Tirsdag, onsdag, torsdag og Fredag. Uge 28: Juli. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag indtil kl. 14. Uge : Juli: Ferie. Uge : 29 juli til 10. August. Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Uge 33: Aug.: Tirsdag, onsdag, torsdag og Fredag indtil kl. 12. Uge 34: aug.: Tirsdag, onsdag og torsdag. Uge 35: aug.: Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. God Sommer. Mvh. Hanne.

23 Badminton i Nors Hallen Nors Gymnastikforening udlejer baner i Nors Hallen, mandage i tidsrummet fra 18:00 til 22:00 med start den 2. september og slut 31. marts 2014 Pris pr. bane pr. time 1800,- Book en bane nu! Efterlysning! Har du fået et nyt affaldsstativ, og har du stadig den gamle stående, kan den bruges i parken. Stil den derned, så den kan komme i brug igen. Nors Open GOLF Nors Open vil i år blive afholdt Lørdag d. 21 september - der vil blive udsendt invitation inden udgangen af Juli. Men sæt allerede nu X i kalenderen Program for Indre Mission Juli Fredag, den 19. juli - fredag, den 26. juli, Bibelcamping i Hurup August Torsdag, den 15. august, Samtalemøde hos Ingeborg Skårup Den 22. august, Samtalemøde hos Kr. Frost Den 29. august, Danmission i Sognehuset, kl September Den 5. september, Høstfest i Hillerslev Missionshus Venlig hilsen Lillian Larsen Spisning til sommerfesten Vi håber at se rigtig mange til spisning i teltet lørdag aften. Prøv at få familie naboer og venner med, så vi kan få fyldt teltet op. Det er i år Mygind brødrene der spiller op til dans. Reserver allerede nu billetter ved Hanne i Klip&Krøl tlf Hilsen Festudvalget Se her! Optog igennem byen fredag den 16/8 kl I forbindelse med sommerfesten i Nors starter vi fredag med stort optog gennem byen Vi starter fra festpladsen og vi har som sidste år musik med og byens foreninger går med faner. Vi håber at rigtig mange vil deltage og opfordrer til at komme med pyntede køretøjer så som cykler, barnevogne, traktorer, biler, dukkevogne og lign. Tøj til Tjernobylbørn Vi får besøg af Tjernobyl børnene den 31. juli, indtil da modtager vi gerne børnetøj mm. Børnene fra Tjernobyl må hver få en sæk tøj med hjem. Så her er en god lejlighed til at få ryddet op. Tøjet afleveres i Terapien på Nors Ældrecenter. M.v.h. Gerda A. Jacobsen

24 Foreløbigt program til Sommerfesten i Nors Den august 2013 Torsdag den 15. august Kl Bankospil i teltet med mange fine gevinster. Sponsoreret af byens og omegnens butikker og firmaer. Fredag den 16. august Kl Optog gennem byen med start fra festpladsen ved hallen. Byens foreninger går med faner. Vi opfordrer alle til at gå med, evt. med pyntede køretøjer så som cykler, barnevogne, dukkevogne, biler, traktorer, firmabiler og lign. Der vil igen i år være festlig musik med Ballerum Tærskeværk Kl Grillen er klar til fællesspisning i teltet. Tag madkurv med eller køb i pølsevognen der har stort udvalg. Drikkevarer købes i baren. Kl Alkoholfri diskotek i Ungdomshuset. Kl Auktion i teltet kom og byd på de mange flotte varer. Kl Live underholdning med forskellige bands og indslag med dilettanterne Lørdag den 17. august Kl Gudstjeneste i teltet. Ballerum Tærskeværk spiller Kl Morgenkaffe i teltet Kl Cykelsponsor løb både voksne og børn Kl Kræmmermarked pris pr. stand 100 kr. ingen reservering mød bare op Kl Børneloppemarked få ryddet op på hylderne og kom og sælg dine ting Kl KFUM stiller børneaktivitets trailer op Kl Havetraktortræk bare mød op med din traktor. Der er pokaler til de 3 bedste Kl Gymnastikforeningen laver aktiviteter for børnene Kl Holddyst med efterfølgende finale Kl Kaffebord i teltet Kl Spisning i teltet hvorefter Mygind Brødrene spiller op til dans Søndag den 18. august NBK arrangerer fodbold gadeturnering om eftermiddagen. (tidspunkt kommer senere) Billetter til spisning lørdag aften kan købes ved Hanne i Klip&Krøl tlf Pris indtil 10/8 150 kr. derefter 175 kr. Afhentning af billetter tirsdag- torsdag hver uge Reserver allerede nu dagene og støt op om byens foreninger Deadline for næste blad er den 20. august 2013

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD

KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD KARREBÆK IDRÆTSFORENING KLUBBLAD Sæsonstart August 2015 KONTAKTPERSONER Hovedbestyrelsen: Formand: Louis Kristensen tlf. 20 31 40 11 ludimann@yahoo.dk Løb: Formand: Søren Lund tlf. 61 60 74 92 sblund@privat.dk

Læs mere

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer

SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer SOMMERFERIEN, DER GIK og skoleåret, der kommer Velkommen tilbage Kære alle, Så er sommerferien endegyldigt forbi og et nyt skoleår venter. Vi går det nye år i møde med 45 elever et plus på tre elever i

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset.

Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Referat at generalforsamling i Stae Borgerforening tirsdag den 14.01.2014 i Borgerhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning - formand Mads Sørensen 3. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011

KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE. Juni, Juli, August 2011 KIRKEBLADET ØSTER VELLING-HELSTRUP-GRENSTEN SOGNE Nr. 2 Juni, Juli, August 2011 48. årg. Det er et kirkeblad om årets konfirmation, indbydelse til udendørsgudstjeneste og med masser af nyt om navne Først

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Den Frie Tænkebox April Juni 2015

Den Frie Tænkebox April Juni 2015 Den Frie Tænkebox April Juni 2015 I dette nummer: Lederen Pusling Tumling Sæsonafslutning Sommerlejr Billeder fra Kredsweekenden Pilt Væbner og seniorvæbner Senior Generalforsamling Kontaktoplysninger

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2015

Kirkenyt juli og august 2015 Kirkenyt juli og august 2015 Orgelkoncert med Frantizek Vaincek Den internationalt anerkendte organist Frantizek Vanicek holder koncert i Strandmarkskirken søndag den 23. august. Der er gratis adgang til

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE

100 ÅRS FØDSELSDAG DEN 28. AUGUST 2011. for K9 - FDF FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00. er vi alle inviteret til I ANNA KIRKE MAJ - AUGUST 2011 ANNA SOGNS KIRKEBLAD 100 ÅRS FØDSELSDAG for K9 - FDF DEN 28. AUGUST 2011 er vi alle inviteret til FESTGUDSTJENESTE KL. 10.00 I ANNA KIRKE Efter gudstjenesten tager vi sammen ud i hytten

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter

Referat Fælles foreningsmøde den 13. januar 2015 kl. 19,30 i Fjelstervang Landsbycenter 1. Velkomst ved Bjarne Svendsen Ordstyrer: Bjarne Referent: Anette 2. Kort orientering fra alle deltagende foreninger obs om der er noget særligt alle foreninger bør vide FIF ved Karina, Jørgen og Bente.

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014

Nyt fra bestyrelsen i VSB Juni-September 2014 Bestyrelsen: Næste bestyrelses møde er d. 29 Oktober 2014 Emner som I ønsker behandlet kan fremsendes til Lenelaungaard@hotmail.com ugen før mødet. Medlemstal Pr September 2014: 780 medlemmer Baner og

Læs mere

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen.

Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Referat af trænermøde d. 4/3 kl. 19.00 i Hallen. Vi startede med en kort præsentation, og det var godt at se, at alle årgange undtagen en enkelt var repræsenterede. Der var også en del nye ansigter i blandt.

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år.

Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. 1- Formandsberetning 2014. Sæsonen 2014 er ved at være slut i Herreklubben, og vi kan se tilbage på et på mange måder rigtig dejligt år. Vi startede planmæssigt op første onsdag i april måned, og da det

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk

Vanløse Frikirke. Kirkeblad maj-juni 2015. www.vanløsefrikirke.dk Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk Kirkeblad maj-juni 2015 LÆS OM: 1. Peters Brev Bøn på St. Bededag Festlige begivenheder Kr. Himmelfartsudflugt Sommerstævne og lejre Børnekirkeovernatning Informationsmøde

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer

Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole. Velkommen til alle jer Generalforsamling i Skelund Landsbyforening 20 marts 2014 i Den Bette Skole Velkommen til alle jer Skelund Landsbyforening vil gerne byde alle nye borgere velkommen til Skelund og omegn Skelund er en aktiv

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

Feldborg Fællesforening. Referat d. 26. april 2012

Feldborg Fællesforening. Referat d. 26. april 2012 1 I Feldborghallens mødelokale kl. 19:00. Borgerforeningen giver kaffen. Reinold er ordstyrer, fremmødte ca. 15 repræsentanter for forskellige udvalg. 1. Bordrunde: hvad er der sket siden sidst? Nye projekter?

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland var på besøg i Kroppens Hus i Sorø. Her bliver AlterG - maskinen afprøvet, og det var en stor oplevelse for Jens-Peter. Nyhedsbrev

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014

ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 ORDINÆR GENEREALFORSAMLING NORS BOLDKLUB 28. februar 2014 Til den ordinære genrealforsamling var mødt 19 personer incl hovedbestyrelsen undtagen Karen Nielsen, som havde meldt afbud. Derudover deltog repræsentanter

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6. Nyhedsbrev uge 34 2014. Side 3. Kontakt, rengøring mm. Invitation til HØSTFESTEN Nyhedsbrev uge 34 2014 Side 1 Side 2 Invitation til HØSTFESTEN Side 4+5 Side 6 Børnehaven Kontakt, rengøring mm. Side 3 Nyt fra bestyrelsen Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 6

Læs mere

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen)

PLUTO. Info- & Forældremøde. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på 1. sal i sløjdbygningen ved skolen) Info- & Forældremøde Ungdomsklubben PLUTO indbyder hermed nye som gamle forældre til opstarts Info- & Forældremøde for sæsonen 2012/2013. Tirsdag den 18. september 2012 kl. 19:30 i PLUTO s lokaler (på

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk

OPSLAGSTAVLEN. www.scthanserne.dk Marts 2006 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk Generalforsamling torsdag 16. marts kl. 19.30 Sidste tilmelding til Eventyrløbet søndag 23. april Teater & Natmad Fredag 19. maj kl. 19.30 Eventyrløbet torsdag

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

Resen: Fysiske rammer: - Forsamlingshus - Efterskole (fri brugsret over til arrangementer og sportsarrangementer)

Resen: Fysiske rammer: - Forsamlingshus - Efterskole (fri brugsret over til arrangementer og sportsarrangementer) 2015-01-19_ Mødet omkring sundhedsindsats i Vestfjends Noter af Merethe Raundahl Bordet rundt med aktiviteter i de enkelte lokalsamfund: Kjeldbjerg - Olav - Cykleklub - Danseklub - Forsamlingshus o Fællesspisning

Læs mere

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29.

Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Blandet kor for voksne Hver tirsdag kl. 19.30-21.30 fra 2. september i Øster Lindet Forsamlingshus ved Ellinor Jensen, tlf. 74 84 64 12/22 76 61 29. Se korets hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/oesterlindetkoret

Læs mere

SVANKJÆR 11. 9. ÅRGANG AUG - SEP - OKT - NOV 2012 2010 NR. 3 OMEGNS NYT. Velkommen til en ny sommersæson i Svankjær

SVANKJÆR 11. 9. ÅRGANG AUG - SEP - OKT - NOV 2012 2010 NR. 3 OMEGNS NYT. Velkommen til en ny sommersæson i Svankjær SVANKJÆR & OMEGNS NYT 11. 9. ÅRGANG AUG - SEP - OKT - NOV 2012 2010 NR. 3 Velkommen til en ny sommersæson i Svankjær Jeg gik ud på marken, en Velkommen tidlig morgenstund! til en ny Jeg så op af bakken

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med?

Opgave 1. Modul 2 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct. 1. Hvor mange penge har Simon med? Modul 2 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken parkering er billigst? Standard Budget Direct X 1. Hvor mange penge har Simon med? 387 kr. 300 kr. 298 kr. 2. Hvor meget vandt Fredericia? 31-26 29-28

Læs mere

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget

I dette nummer: September 2015. 100-års fødsel- 1 dag. Fødselsdage mv. Anitta skriver. Bruger/ pårørenderåd. Høreomsorg. Venner af Skovvænget Plejecenter Skovvænget September 2015 I dette nummer: 100-års fødsel- 1 dag Fødselsdage mv. 2 Anitta skriver 3 Bruger/ pårørenderåd 4 Høreomsorg 4 Venner af Skovvænget 4 Aktivitetens kalender 5 Sommerdage

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed

Sdr. Nærå. Juni Juli August September 2014. Valgmenighed Sdr. Nærå Juni Juli August September 2014 Valgmenighed Kære alle Tak for en god generalforsamling. Og tak for vores lille værksted, dejligt, at høre jeres stemme. Nu er det blot at trække de gode forslag

Læs mere

KONTAKTEN Øster Snede Skole

KONTAKTEN Øster Snede Skole KONTAKTEN Øster Snede Skole Skoleåret 2012/2013 Nr. 4 Kalenderen skoleåret 2012 2013 Skolens aktivitetskalender kan ses på Skolens hjemmeside: www.oester-snede-skole.dk Ferieplan for skolerne - skoleåret

Læs mere

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år?

Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet med det sidste år? Referat fra generalforsamling i Skals borgerforening d. 29/2-2012. Valg af dirigent: Steffen Højer-Nielsen Referent: Lone Algayer Beretning Hvad får man for sit kontingent, og hvad er der blevet arbejdet

Læs mere

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub

Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Elitenyt uge 5 - Odense Eventyr Golfklub Din Oegk-kontakt: Arne dirckinck-holmfeld mobil: 2365 7219 e-mail: adh@dhplus.dk TDe 3 huller, der omtales som The Bear Trap på PGA National Jeg rejste d. 10 fredag

Læs mere

Økonomi. Fællesmøder. Maj. Juni. LM Græsteds hjemmeside. Juli. Kom når du kan. Vi slutter af med pizza

Økonomi. Fællesmøder. Maj. Juni. LM Græsteds hjemmeside. Juli. Kom når du kan. Vi slutter af med pizza Fællesmøder Økonomi 11 Da det er blevet sværere at aflevere penge (både kontanter og checks) i en bank, og jeg ikke ønsker at ligge inde med for mange penge ad gangen, vil jeg godt opfordre til, at man

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2012 Siden sidst. Sne, sne, sne.. Først var det vores penge der var indefrosset, og nu har sne og frost gjort, at færdiggørelsen af legepladsen bliver lidt forsinket.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt

ARRILD NYT. Infobrevet. No. 1. - 4. kvartal 2011. Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt ARRILD NYT Infobrevet No. 1. - 4. kvartal 2011 Husk løbende at tjekke arrild.infoland.dk for seneste nyt Nyt infobrev til alle i Arrild sogn Som et nyt tiltag i Arrild sogn, vil støtteforeningen for Arrild

Læs mere