Vedtægter for HK/Sjælland.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for HK/Sjælland."

Transkript

1 Vedtægter for HK/Sjælland. Afsnit 1 - Navn og formål. 1. Stk. 1. Foreningens navn er HK Danmark, Sjælland afdeling (HK/Sjælland) med afdelingssektorerne HK/Handel, HK/kommunal, HK/Stat og HK/Privat, hjemmehørende i Roskilde kommune. HK/Sjælland og de 4 afdelingssektorer er omfattet af lovene for HK Danmark. Stk. 2. HK/Sjællands politiske ledelse består af en afdelingsformand, 4 afdelingssektorformænd og 4 afdelingssektornæstformænd og har til formål: at forestå den fælles repræsentation samt hele afdelingens samlede administration og økonomi. at træffe afgørelser i alle foreliggende spørgsmål vedrørende ledelse og bevilge de fornødne midler til afdelingssektorernes arbejde, agitation og oplysningsvirksomhed m.v. at ansætte det fornødne personale i samarbejde med de ansatte og indgå aftaler om fastsættelse af disses løn- og arbejdsforhold. Afsnit 2 Generalforsamlinger. 2. Stk. 1. HK/Sjælland holder årligt en repræsentantskabsgeneralforsamling. Stk. 2. Derudover holdes årligt forud for repræsentantskabsgeneralforsamlingen afdelingssektorgeneralforsamling i hver af de 4 afdelingssektorer. Stk. 3. Repræsentantskabsgeneralforsamlingen er HK-afdelingens højeste myndighed. Afdelingssektorgeneralforsamlingerne er HK-afdelingssektorernes højeste myndighed. Stk. 4. HK-afdelingen/afdelingssektorerne kan i kongresperioden, efter hovedbestyrelsens forudgående godkendelse, iværksætte forsøg for generalforsamlingens gennemførelse, både hvad angår form, indhold og hyppigheden af afholdelse. Stk. 5. HK-afdelingens formand og en repræsentant fra HK-afdelingens ledelse, kan deltage i afdelingssektorernes generalforsamlinger og bestyrelsesmøder, dog uden stemmeret uden for egen afdelingssektorgeneralforsamling Stk. 6. HK-afdelingen/afdelingssektoren skal med mindst syv dages varsel give forbundssekretariatet meddelelse om afholdelse af generalforsamling, og en repræsentant for forbundet er berettiget til at deltage i denne, dog uden stemmeret i andre HK-afdelinger/afdelingssektorer end sin egen. 1.

2 3 - Fællesregler for afvikling af repræsentantskabsgeneralforsamlinger og afdelingssektorgeneralforsamlinger. Stk. 1. Generalforsamlingen er beslutningsdygtig med det mødte antal medlemmer. Alle beslutninger træffes ved almindelig stemmeflerhed. Ved stemmelighed er forslaget bortfaldet. Stk. 2. Ved generalforsamlingens begyndelse vælges en eller flere dirigenter til at lede forhandlingerne. 4 - Regler for repræsentantskabsgeneralforsamlinger. Stk. 1. Repræsentantskabet sammensættes således: a) Den valgte afdelingsformand. b) Afdelingssektorernes formænd og næstformænd. c) 7 repræsentantskabsmedlemmer fra hver afdelingssektorbestyrelse. d) Et antal repræsentantskabsmedlemmer valgt på afdelingssektorernes generalforsamlinger. Der vælges 1 medlem pr. påbegyndte 400 medlemmer i sektoren. Medlemstallet pr. 1. januar danner grundlag for beregningen af antal repræsentantskabsmedlemmer. Endvidere vælges et antal suppleanter for repræsentantskabsmedlemmerne. Forudsætningen for valg og forbliven som repræsentantskabsmedlem eller suppleant er, at de pågældende skal være aktive inden for faget og ikke være på frikontingent. Et medlem skal udtræde af repræsentantskabet, hvis pågældende i valgperioden ikke længere er erhvervsaktiv, dvs. er på pension, eller i kontingentgruppen for ikke erhvervsaktive efterlønsmodtagere. Stk. 2. HK/Sjælland holder repræsentantskabsgeneralforsamling en gang årligt inden udgangen af april måned efter afdelingssektorgeneralforsamlingerne. Stk. 3. Ekstraordinær repræsentantskabsgeneralforsamling indkaldes, når afdelingsbestyrelsen eller en repræsentantskabsgeneralforsamling tager beslutning herom. Endvidere skal ekstraordinær repræsentantskabsgeneralforsamling indkaldes, når 20 pct. af repræsentantskabets medlemmer tager beslutning herom med motiveret dagsorden. Stk. 4. Afholdelse af ordinær eller ekstraordinært repræsentantskabsgeneralforsamling sker med mindst 14 dages varsel ved skriftlig meddelelse til repræsentantskabets medlemmer med angivelse af dagsorden. Stk. 5. Forslag som repræsentantskabsmedlemmer ønsker behandlet, skal være HK/Sjælland i hænde senest syv dage før repræsentantskabsgeneralforsamlingen. Stk. 6. Forslag til behandling på en ordinær kongres skal være godkendt til fremsendelse på en repræsentantskabsgeneralforsamling som er indkaldt med en dagsorden hvoraf det fremgår, at forslag til kongressen skal behandles. Sådanne forslag skal indsendes til hovedbestyrelsen senest fem måneder før kongressens afholdelse. 2.

3 Stk. 7. Repræsentantskabsgeneralforsamlingen vælger afdelingsformand for 2 år. Såfremt flere bringes i forslag, skal afstemningen foregå skriftligt, og for at opnå valg kræves der kvalificeret flertal. Det vil sige, over halvdelen af de afgivne stemmer. Stk. 8. Repræsentantskabet vælger 2 revisorer for 2 år, som afgår skiftevis. Der vælges 2 revisorsuppleanter for 1 år. Stk. 9. For alle valg gælder valgbarhedsbestemmelserne i 6 stk. 2 og Regler for afdelingssektorgeneralforsamlinger. Stk. 1. Ordinær afdelingssektorgeneralforsamling holdes en gang årligt inden udgangen af marts måned. Kommunal afvikler i forsøgsperioden generalforsamling i ulige år inden udgangen af marts måned. Stk. 2. Ekstraordinær afdelingssektorgeneralforsamling skal afholdes, når hovedbestyrelsen, forbundssektorbestyrelsen eller HK-afdelingssektor-bestyrelsen ønsker det, eller når 5 pct. af afdelingssektorens medlemmer skriftligt fremsætter motiveret begæring herom til afdelingssektorbestyrelsen. Stk. 3. Afholdelse af ordinær eller ekstraordinær afdelingssektorgeneralforsamling sker med mindst 14 dages varsel ved bekendtgørelse i det fælles medlemsblad/lokalbladet eller ved skriftlig henvendelse til alle medlemmer eller ved meddelelse i dagspressen. Efter hovedbestyrelsens godkendelse kan indkaldelse ske på anden måde. Dagsorden for afdelingssektorgeneralforsamlingen skal meddeles i bekendtgørelsen. Stk.4. Til afdelingssektorgeneralforsamlingen har ethvert medlem af afdelingssektoren adgang mod forevisning af dokumentation for medlemskab. Alle medlemmer kan deltage i afstemningen med én stemme. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Stk. 5. Medlemmer, der ønsker forslag behandlet på den ordinære afdelingssektorgeneralforsamling, må indsende disse til bestyrelsen, således at de er HK- afdelingssektoren i hænde senest syv dage før generalforsamlingens afholdelse. Stk. 6. Forslag til behandling på en ordinær kongres skal være godkendt til fremsendelse på en afdelingssektorgeneralforsamling, som er indkaldt med en dagsorden, hvoraf det fremgår, at forslag til kongressen skal behandles. Sådanne forslag skal indsendes til hovedbestyrelsen senest seks måneder før kongressens afholdelse. Stk. 7. Regnskabsoversigt for de enkelte afdelingssektorer og HK-afdelingens samlede regnskab kan fremlægges til orientering på de enkelte afdelingssektorgeneralforsamlinger. 3.

4 Afsnit 3 - HK-afdelingsbestyrelsen. 6. Stk. 1. HK/Sjælland ledes af en bestyrelse, der består af afdelingsformanden som vælges på repræsentantskabsgeneralforsamlingen, 4 afdelingssektorformænd der vælges på de respektive afdelingssektorgeneralforsamlinger og 4 afdelingssektornæstformænd som vælges på de respektive afdelingssektorgeneralforsamlinger. Stk. 2. Valgbar til afdelingsformand, næstformand, bestyrelse eller revisor er alle medlemmer med undtagelse af medlemmer, der ikke betaler kontingent til forbund, sektor og HK-afdeling samt medlemmer, der ikke er erhvervsaktive, dvs. er på overgangsydelse, pension eller i kontingentgruppen for ikke erhvervsaktive efterlønsmodtagere. Hovedbestyrelsen kan i særlige tilfælde godkende, at erhvervsaktive medlemmer, der fritages for at betale kontingent, kan bevare deres valgbarhed. For fastlønnede tillidsrepræsentanters vedkommende kan kun vælges medlemmer, der ikke når folkepensionsalderen i valgperioden. Stk. 3. Forudsætning for valg i henhold til afdelingslovenes 17, stk. 2 er, at de pågældende skal være erhvervsaktive inden for faget og ikke være på frikontingent. Et medlem skal udtræde af HK-afdelingsbestyrelsen, hvis pågældende i valgperioden ikke længere er erhvervsaktiv. Formanden skal til enhver tid opfylde gældende lov om myndighed. Stk. 4. Bestyrelsen vælger selv af sin midte næstformand. Stk. 5. Såfremt et afdelingsbestyrelsesmedlem i forhold til sine hverv misligholder disse på en måde, der kan sidestilles med de forhold, der er nævnt i funktionærlovens 4, og som berettiger en arbejdsgiver til at ophæve tjenesteforholdet uden varsel, kan vedkommende efter afdelingsbestyrelsens beslutning suspenderes og suppleanten indtræde i stedet. Stk. 6. De afdelingsansattes tillidsrepræsentant samt kontorchefen har ret til at deltage i HK-afdelingsbestyrelsens møder, dog uden stemmeret. Stk. 7. En repræsentant for HK-Ungdom og en repræsentant for HK/Sjællands seniorklubber har ret til at deltage i HK-afdelingsbestyrelsens møder, dog uden stemmeret. Stk. 8. Afdelingsbestyrelsen holder møde minimum 6 gange årligt, eller efter behov. Ekstraordinære møder indkaldes når fællesformanden finder det nødvendigt eller når mindst 3 medlemmer af afdelingsbestyrelsen fremsætter motiveret begæring herom. Stk. 9. Afdelingsbestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. 4.

5 Stk. 10. Der udarbejdes et referat over afdelingsbestyrelsens forhandlinger og beslutninger. Referatet skal godkendes af HK-afdelingsbestyrelsen. Afsnit 4 - Afdelingssektorernes bestyrelser/tillidsrepræsentanter. 7. Stk. 1. I afdelingssektorerne fastsættes antallet af afdelingssektorbestyrelsesmedlemmer på afdelingssektorens generalforsamling. Antallet fastsættes til minimum 9, maksimum 12 inkl. formanden. Der skal ved bestyrelsens sammensætning sikres en passende geografisk fordeling af bestyrelsesposterne. foreslås at udgå. Stk. 2. Afdelingssektorgeneralforsamlingen vælger i lige år i Stat og Privat sektor afdelingssektorformand, og i ulige år sektornæstformand. I ulige år vælger Kommunal og Handelssektor afdelingssektorformand og i lige år sektornæstformand. Kommunal vælger i forsøgsperioden formand og næstformand i ulige år, og begge er samtidig sektorens repræsentant i HK kommunal forbundssektorbestyrelse. Såfremt flere bringes i forslag til de enkelte poster, skal afstemningen foregå skriftligt. For at opnå valg kræves kvalificeret flertal, det vil sige over halvdelen af de afgivne stemmer. Stk. 3. Foruden afdelingssektormand og næstformand består afdelingssektorbestyrelsen af et antal bestyrelsesmedlemmer, som vælges på afdelingssektorgeneralforsamlingen. Valgbar til afdelingssektorbestyrelsen/suppleant er kun afdelingssektorens medlemmer. Kommunal vælger i forsøgsperioden et antal bestyrelsesmedlemmer i ulige år. Stk. 4. På samme måde vælges 4 suppleanter. Stk. 5. Valgene i stk. 2 og 3 er gældende for to år, således at halvdelen af bestyrelsen vælges og afgår samtidig med afdelingssektorformanden. Suppleanter vælges for ét år. I forsøgsperioden foregår valgene efter stk. 2 og 3. i kommunal således, at man er valgt for 2 år. Suppleanter vælges for 2 år. Stk. 6. Alle HK-afdelingssektorens medlemmer er valgbare til hvervene i stk. 1 med undtagelse af medlemmer, der ikke er erhvervsaktive inden for faget eller er på frikontingent. Et medlem skal udtræde af HK-afdelingssektorbestyrelsen, hvis pågældende i valgperioden ikke længere er erhvervsaktiv. Afdelingssektorformanden skal til enhver tid opfylde gældende lov om myndighed. Stk. 7. Afdelingssektorformanden leder afdelingssektorens virksomhed i overensstemmelse med de på afdelingssektorgeneralforsamlingen trufne beslutninger. Desuden har afdelingssektorformanden ansvaret for udførelsen af de pligter, som forbundets love og hovedbestyrelsen pålægger afdelingssektoren. 5.

6 Stk. 8. Såfremt et afdelingssektorbestyrelsesmedlem i forhold til sine hverv misligholder disse på en måde, der kan sidestilles med de forhold, der er nævnt i funktionærlovens 4, og som berettiger en arbejdsgiver til at ophæve tjenesteforholdet uden varsel, kan vedkommende efter afdelingssektorbestyrelsens beslutning suspenderes og suppleanten indtræde i stedet. Stk. 9. Afdelingssektorbestyrelsen afholder mindst 6 møder årligt, eller så ofte afdelingssektorformanden finder det nødvendigt, eller når mindst tre afdelingssektorbestyrelsesmedlemmer fremsætter motiveret begæring herom. Stk. 10. Der udarbejdes et referat over afdelingssektorbestyrelsens og afdelingssektorgeneralforsamlingens forhandlinger og beslutninger. Referatet skal godkendes af HK-afdelingssektorbestyrelsen. Referatet fra afdelingssektorgeneralforsamlingen skal underskrives af afdelingssektorformanden og dirigenten, senest 14 dage efter generalforsamlingen. Afsnit 5 Tegningsregler. 8. Stk. 1. HK-afdelingsbestyrelsen forpligter ved sine handlinger og beslutninger HK-afdelingen i alle forhold under ansvar over for repræsentantskabet. Afdelingssektorbestyrelserne kan ikke i økonomiske forhold træffe dispositioner, der rækker ud over de rammer, der er godkendt/bevilget af HK-afdelingsbestyrelsen. De økonomiske midler er fælles for HK-afdelingen. Regnskabet føres under et. Det reviderede regnskab fremlægges på afdelingens ordinære repræsentantskabsgeneralforsamling til godkendelse. Regnskabsåret følger kalenderåret. Stk. 2. Til at forpligte HK-afdelingen ved køb, salg og pantsætning af fast ejendom, ved transport og kvittering af obligationer, aktier, pantebreve og andre værdipapirer kræves der bestyrelsens godkendelse samt afdelingsformandens og mindst to bestyrelsesmedlemmers underskrift. Stk. 3. Medlemmerne hæfter ikke for HK-afdelingens gældsforpligtelser. Afsnit 6 Revision. 9. Stk. 1. De valgte revisorer foretager den kritiske bedømmelse af økonomiske dispositioner i henhold til instruks og vejledning for kritiske revisorer. De valgte revisorer bør være til stede ved forelæggelse af årsregnskabet. Den af forbundet valgte statsautoriserede revision reviderer HK-afdelingens regnskaber i overensstemmelse med revisionsbestemmelserne i lov om fonde og visse foreninger. Stk. 2. Den af den statsautoriserede revision udførte revision skal være i overensstemmelse med gældende god revisionsskik for statsautoriserede revisorer. 6.

7 Afsnit 7 Andre bestemmelser. 10. Valg af delegerede til kongressen samt det fornødne antal stedfortrædere skal foregå på en generalforsamling og foretages skriftligt, såfremt der er foreslået flere, end der skal vælges. 11. Ungdomsudvalg. HK-afdelingen opretter ungdomsudvalg i henhold til regler for forbundets og HKafdelingernes ungdomsarbejde. 12. Tvivlsspørgsmål. Ved tvivlsspørgsmål i forbindelse med disse vedtægter henvises til Love for HK-afdelinger og afdelingssektorer under HK Danmark. 7.

LOVE. HK Hovedstaden

LOVE. HK Hovedstaden LOVE HK Hovedstaden 2018 Indhold AFSNIT 1 Navn og formål... 3 1... 3 AFSNIT 2 Generalforsamlinger... 3 Generelle bestemmelser... 3 2... 3 Fællesbestemmelser for afvikling af repræsentantskabsgeneralforsamling

Læs mere

Samarbejdsvedtægter for HK Midt.

Samarbejdsvedtægter for HK Midt. Samarbejdsvedtægter for HK Midt. Afsnit 1 navn og formål 1 Foreningens navn er HK/Danmark (HK) Midt afdeling, omfattende sektorerne HK/Privat, HK Handel, HK Kommunal og HK Stat, hjemmehørende i Odense

Læs mere

Sektorlove Kongres 2016

Sektorlove Kongres 2016 Sektorlove Kongres 2016 1 HK HANDEL henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK HANDEL holder kongres hvert fjerde år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Der skal

Læs mere

VI BINDER DANMARK. sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES NOVEMBER 2015 KOLDING

VI BINDER DANMARK. sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES NOVEMBER 2015 KOLDING VI BINDER DANMARK sammen LOVE /PRIVAT 3. ORDINÆRE KONGRES 1. - 3. NOVEMBER 2015 KOLDING HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 1 2 HK/Privat afholder sektorkongres hvert

Læs mere

HK/PRIVAT LOVE NOVEMBER 2011

HK/PRIVAT LOVE NOVEMBER 2011 HK/PRIVAT LOVE 6.-8. NOVEMBER 2011 1 HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK/Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel.

Læs mere

Love for HK Privat. Stk. 1 HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel.

Love for HK Privat. Stk. 1 HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. HK Privat henhører under HK Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. HK Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. 1 2 Der afholdes ekstraordinær sektorkongres,

Læs mere

HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016

HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 HK Kommunals forbundssektorlove Vedtaget på HK Kommunals forbundssektorkongres den 31. januar til 2. februar 2016 Navn og medlemmer ( 1-2) 1 HK Kommunal hører under HK Danmark med hjemsted i Københavns

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVE

FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVE FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVE Nuværende tekst Forslag Bemærkninger 1 1 HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 Afdelingssektorgeneralforsamlingen for HK/Privat i Sydjylland

Læs mere

HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016

HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016 HK STATS FORBUNDSSEKTORLOVE 2016 1. HK STATS HJEMSTED HK Stat er den statslige forbundssektor af HK Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2. HK STATS OMRÅDE Ethvert medlem af forbundet, der er beskæftiget

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVE

FORSLAG TIL ÆNDRING AF LOVE 1 HK/Privat henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune 2 HK/Privat afholder sektorkongres hvert 4. år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Forslag fra sektorbestyrelsen:

Læs mere

Love for HK Nordjylland

Love for HK Nordjylland Love for HK Nordjylland 1 Navn Stk. 1. Foreningens navn er HK/Danmark (HK) Nordjylland afdeling og omfatter kommunerne: Aalborg, Jammerbugt, Vesthimmerland, Rebild, Mariagerfjord, Thisted, Frederikshavn,

Læs mere

Love og forslag HK HANDELs Sektorkongres 2016

Love og forslag HK HANDELs Sektorkongres 2016 1 HK HANDEL henhører under HK/Danmark med hjemsted i Københavns Kommune. 2 HK HANDEL holder kongres hvert fjerde år. Indkaldelse skal ske med mindst 9 måneders varsel. Der skal afholdes ekstraordinær forbundssektorkongres,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn

Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Vedtægter for Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn. Haandværkerforeningens hjemsted er København. Formål 2 Haandværkerforeningens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution

V E D T Æ G T E R for den selvejende institution V E D T Æ G T E R for den selvejende institution Skrejrupvej 9B, 8410 Rønde CVR-nr: 32573010 www.roendeic.dk 1 Navn Institutionens navn er Rønde Idrætscenter. Institutionen er selvejende og har hjemsted

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS)

Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) Vedtægter for Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS) 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne organisations

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911

VEDTÆGTER. For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 VEDTÆGTER For Aalborg Tegnsprogsforening Stiftet den 10. oktober 1911 1 1. NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED, MEDLEMSKAB. 1.1 NAVN: Aalborg Tegnsprogsforening (skiftet navn fra Aalborg Døveforening d. 18.

Læs mere

Aarup Boldk lub Vedtægter

Aarup Boldk lub Vedtægter Sidst ændret: februar 2006. Side:1 af 7 Foreningens navn er Aarup Boldklub. Foreningen er hjemmehørende i Aarup Kommune. Foreningen har til formål at samle ungdom til udøvelse af boldsport og anden idræt.

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE

Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til: VEDTÆGTER FOR VANDRÅDET (til afstemning den 17 november 2010) I SØNDERBORG KOMMUNE 1 Navn og hjemsted. Vandrådets navn er Vandrådet i Sønderborg Kommune efterfølgende benævnt som Vandrådet

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

HK/Kommunals forbundssektorlove 2012

HK/Kommunals forbundssektorlove 2012 HK/Kommunals forbundssektorlove 2012 1 HK/Kommunal er den kommunale sektor for HK-medlemmer ansat i kommuner, regioner og fælleskommunale selskaber. 2 HK/Kommunals (forbundets) hjemsted er Københavns kommune.

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord

Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord Afdelingslove FOA Fag og Arbejde Mariagerfjord 1 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Afdelingens navn er FOA Mariagerfjord Stk. 2 Afdelingen har hjemsted i Mariagerfjord kommune. Afdelingens geografiske område er:

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a.

VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. VEDTÆGTER for Foreningen AP Pension f.m.b.a. NAVN, FORMÅL OG MEDLEMSFORHOLD 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Foreningen AP Pension f.m.b.a. Stk. 2 Foreningens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at:

Haderslev Idrætsråd. 2. Idrætsrådets formål Idrætsrådets formål er, gennem sammenslutning af idrætsforeninger i Haderslev Kommune, at: Haderslev Idrætsråd Vedtægt for Haderslev Idrætsråd 1. Idrætsrådets navn og hjemsted Idrætsrådets navn er Haderslev Idrætsråd. Initialer: HIR Stiftelsesår: 6. september 2006 Idrætsrådets hjemsted er Haderslev

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds

SIND. Landsforeningen for psykisk sundhed. Vedtægter for. SIND- Hovedstadens Regionskreds SIND Landsforeningen for psykisk sundhed Vedtægter for SIND- Hovedstadens Regionskreds 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 Regionskredsens navn er SIND-Hovedstadens Regionskreds. Stk. 2 Regionskredsens hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs

VEDTÆGTER. For. FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs VEDTÆGTER For FODBOLDAFDELINGEN Under Idrætsforeningen Midtdjurs Vedtægter for fodboldafdelingen..1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Midtdjurs s Fodboldafdeling. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening

1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening Dansk Ejendomsmæglerforening V E D T Æ G T E R for 1. KREDS Københavns Ejendomsmæglerforening 1 Navn, hjemsted og formål Stk. 1 Foreningens navn er Dansk Ejendomsmæglerforenings 1. kreds, København Stk.

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE

VEDTÆGTER. for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE VEDTÆGTER for SØBY-SKADER-HALLING SPAREKASSE 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: Stk. 1 Sparekassens navn er Søby-Skader-Halling Sparekasse. Dens hjemsted er Syddjurs Kommune. Stk. 2 Sparekassens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Aars Vand

Vedtægter for Aars Vand Vedtægter for Aars Vand NAVN OG HJEMSTED: Selskabets navn er Aars Vand. 1 Selskabets hjemsted er Vesthimmerlands Kommune 2 FORMÅL: Selskabets formål er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende

Læs mere

Musisk Oplysnings Forbund

Musisk Oplysnings Forbund Musisk Oplysnings Forbund Vedtægter for MUSISK OPLYSNINGS FORBUND (MOF) Indhold 1 NAVN... 2 2 FORMÅL... 2 3 MEDLEMSKAB... 2 4 INDMELDELSE/UDMELDELSE... 2 5 ØKONOMI... 2 6 TEGNINGSREGLER... 3 7 BESTYRELSE

Læs mere

VEDTÆGTER DANSKE KREDS

VEDTÆGTER DANSKE KREDS VEDTÆGTER DANSKE KREDS 1 Navn og hjemsted 1.1 Kredsens navn er Danske Kreds, Den faglige organisation i Danske Bankkoncernen. Dens hjemsted er København. 1.2 Danske Kreds er tilsluttet Finansforbundet

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune.

Vedtægter. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2 Formål Klubbens formål er - at varetage medlemmernes interesse for fritidssejlads - at arbejde for at øge

Læs mere

Vedtægter for Boligforeningen AAB

Vedtægter for Boligforeningen AAB Vedtægter for Boligforeningen AAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen AAB. Boligforeningen AAB er grundlagt den 12. marts 1912 og er senest drevet under navnet

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd

Vedtægter for Halsnæs Idrætsråd Vedtægter for 1 Navn og hjemsted Idrætsrådets navn er (HI). Idrætsrådets hjemsted er Halsnæs Kommune. 2 Formål Idrætsrådets formål er, gennem samarbejde mellem idrætsforeninger i Halsnæs Kommune, at 1.

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI)

VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) VEDTÆGTER for Sammenslutning Af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark (SAI) Sammenslutningens navn og hjemsted: Navn er: Sammenslutning af Aktive Idrætsforeninger Region Syddanmark Hjemsted er Odense

Læs mere

GF Kommunals vedtægter

GF Kommunals vedtægter GF Kommunals vedtægter Vedtægter for GF Kommunal Gældende fra d. 13. april 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted.

VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. VEDTÆGTER FOR HAVNDAL - UDBYNEDER IDRÆTSFORENING. 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Havndal -Udbyneder Idrætsforening, der er stiftet den 7-11-1962. Foreningen er hjemmehørende i Havndal, Randers

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST

VEDTÆGTER FOR KREDS VEST KREDS VEST VEDTÆGTER FOR KREDS KREDS VEST VEST 1. KREDSENS NAVN Stk. 1. Kredsens navn er Kreds Vest. Den udgør en kreds af Finansforbundet i henhold til denne organisations vedtægter. Kredsens hjemsted er København

Læs mere

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune.

Foreningen Ulstrup IF er stiftet den og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. Ulstrup IF 1: NAVN OG HJEMSTED. Foreningen Ulstrup IF er stiftet den 15.06.2010 og har hjemsted i Ulstrup i Favrskov Kommune. 2: FORMÅL. Foreningens formål er, med udgangspunkt i afdelingerne, at skabe

Læs mere

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur...

Afsnit 1 Navn, formål og medlemmer Afsnit 2 Fællesgeneralforsamling og fælles medlemsmøder Afsnit 3 Valg og struktur... Vedtægter for Al tekst på grå baggrund er taget direkte fra Forbundssektorbestyrelsens eksempel vedtægter og minimumsbestemmelser. Øvrige afsnit er der, hvor vores struktur og lokale forhold har nødvendiggjort

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub 1. Navn og hjemsted Stk. 1.2.Klubbens navn er Østjyllands Sportsløbehjul Klub. Stk. 1.1 Klubbens hjemmeside er www.run4you.dk/dsk_g/dsk_g.html Stk. 2. Klubbens

Læs mere

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014

Rønde Karateklub. Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 Rønde Karateklub Vedtægter Gældende fra 18. marts 2014 1 Klubbens navn og hjemsted Klubbens navn er Rønde Karateklub. Klubben er hjemmehørende i Syddjurs Kommune. 2 Klubbens formål Klubben har til formål

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Forslået ændringer af vedtægterne for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Rød skrift er den foreslået nye tekst og sort skrift er den oprindelige tekst. Ud for hver sorte sætning er der en kommentar, der

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for BUPL-Bornholm.

Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtægter for BUPL-Bornholm. Vedtaget på generalforsamlingen 2009. Bemærkninger vedtaget på generalforsamling 2013. Indhold 1 Navn.... 2 2 Tilhørsforhold.... 2 3 Fagforeningens opgaver... 2 4 Fagforeningens

Læs mere

Vedtægter for Danske Populær Autorer

Vedtægter for Danske Populær Autorer Vedtægter for Danske Populær Autorer 1. FORENINGENS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Foreningens navn er Danske Populær Autorer (DPA). 1.2. DPA er en interesseorganisation for ophavsmænd m/k til værker inden

Læs mere

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB

Vedtægter. for SKAGEN HAVKAJAKKLUB Vedtægter for SKAGEN HAVKAJAKKLUB 1. Navn, hjemsted og formål. Klubbens navn er Skagen Havkajkklub. Hjemsted er Skagen by, Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 12. september 2009 og har til formål

Læs mere

Vedtægter for Forboma

Vedtægter for Forboma Vedtægter for Forboma CVR-NR 89 98 69 15 Foreningens navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Forboma. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes forsikringsmæssige interesser. Medlemskab

Læs mere

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup

Vedtægter for. Søften Gymnastikforening 8382 Hinnerup Vedtægter for 8382 Hinnerup Side 1 af 6 sider Vedtægter for 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er, (SGF). Foreningen er stiftet i 1903 i Søften. Foreningen har hjemsted i Søften i Favrskov kommune. 2.

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81

Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 Vedtægter for Poulstrup/ Vrejlev Sport 81 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er, Poulstrup Vrejlev Sport 81, stiftet den 7. april 1981 og har hjemsted i Hjørring kommune 2 Formål Foreningens formål er

Læs mere

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv

Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv Vedtægter for Greve-Solrød Erhverv 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Greve-Solrød Erhverv, og dets hjemsted er i enten Greve eller Solrød Kommune. 2. Formål Greve-Solrød Erhvervs formål er at virke

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed

VEDTÆGTER. for. Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed VEDTÆGTER for Osteoporoseforeningen / Landsforeningen mod Knogleskørhed Vedtaget på repræsentantskabets ordinære møde den 26. maj 1998 og med ændringsforslag vedtaget på senere repræsentantskabsmøder -

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYKREDS

VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR NYKREDS VEDTÆGTER FOR PERSONALEKREDSEN I NYKREDIT 1. Navn Kredsens navn er Personalekredsen i Nykredit (NYKREDS). Kredsen er en virksomhedskreds under Finansforbundet i henhold til denne

Læs mere

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk.

Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Stk Formål. Stk. 1 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5. Stk. 6 Stk. Vedtægter for Patientforeningen Modermærkekræft 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Patientforeningen Modermærkekræft. Stk. 2. Foreningens hjemsted er formandens adresse. 2 Formål. Stk. 1. At

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER

Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibby VEDTÆGTER Foreningens navn er Kreds 57 Ferslev-Skibby, stiftet i 1896 og er hjemmehørende i Ferslev, 4050 Skibby, Frederikssund kommune. Foreningen har CVR.nr.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba

VEDTÆGTER. for. Hirtshals Strømforsyning Holding amba Side 1 VEDTÆGTER for Hirtshals Strømforsyning Holding amba 1 Selskabets navn er Hirtshals Strømforsyning Holding amba (andelsselskab med begrænset ansvar). Selskabets hjemsted er Hirtshals Kommune. Selskabets

Læs mere

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er SAFU med binavnene Samarbejdende Funktionærforeninger og Sammenslutningen af Funktionærer. SAFUs hjemsted er København.

Læs mere

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Kirkegade 55, 6700 Esbjerg. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

FÆLLESSKAB, FAGLIGHED & FREMTID LOVE OG FORSLAG

FÆLLESSKAB, FAGLIGHED & FREMTID LOVE OG FORSLAG FÆLLESSKAB, & FREMTID FAGLIGHED LOVE OG FORSLAG HK STAT KONGRES 2016 ALMINDELIGE FORSLAG HK STAT KONGRES 2016 HK STAT KONGRES 2016 INDKOMNE FORSLAG Forslag HK Stat Sjælland Det foreslås at HK Stat arbejder

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere