Beslutningsprotokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningsprotokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den"

Transkript

1 1. Borgerbesøg og henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 (SOCIAL) 4. Orienteringspunkt Miljøopgave og LU-ansvar 5. Orienteringspunkt puljemiddelansøgningen Med andre Øjne 6. Status på ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper 7. Status på puljemidlerne 8. Ekstern Puljeansøgning, 99_jul i Kvarterhuset 2011 (BIFUK) 9. Intern puljeansøgning, Amager Øst Lokaludvalgs Julefest (TOVHOLDER-kredsen) 10. Meddelelser fra formanden: 11. Punkter til kommende Lokaludvalgsmøder 12. Eventuelt

2 FRAVÆRENDE MED AFBUD: OLE MELDGAARD LASSE ROSSEN (HANS SUPPLEANT LONE MUNK DELTOG I MØDET) SABEENA SAREEN (HENDES SUPPLEANT HANS JØRGEN MØLLER DELTOG I MØDET) RUNE SOLVANG FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: ESBEN BIRK MORTENSEN KARL VOGT NIELSEN FOR VENSTRE DELTOG RENÉ RINGSTED BROMMESSON MED OBSERVATØRSTATUS (DVS. UDEN TALE- ELLER STEMMERET). BR FORVENTES SNAREST AT GODKENDE RENÉ RINGSTED BROMMESSON SOM VENSTRES LOKALUDVALGSMEDLEM I AMAGER ØST LOKALUDVALG. JAN KYRSTING, CASPER MORTENSEN OG JENS GREEN JENSEN ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 3. JENS WILLIAM GRAV ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 6. MARTIN HEIN ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 6. MICHAEL F. CHRISTENSEN ANKOM TIL MØDET KL UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS PUNKT 6. EVA DAMGAARD ERKLÆREDE SIG INHABIL UNDER BEHANDLINGEN AF DAGSORDENPUNKT 7 OG FORLOD SALEN.

3 1. Borgerbesøg og henvendelser Formanden for Amager Øst Lokaludvalg, Ole Pedersen, bød Venstres nye medlem, René R. Brommesson velkommen, hvorpå René R. Brommesson gav en kort præsentation af sig selv. 2 personer var mødt op for at overvære Lokaludvalgsmødet den 27. oktober Formanden for Lokaludvalget spurgte, om der var nogle af de fremmødte borgere, der ville have ordet. Dette var ikke tilfældet.

4 2. Godkendelse af dagsorden Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at Lokaludvalget godkender dagsordenen. BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Der blev omdelt 3 materialer til dette møde; Invitation til og program for Amager Øst Lokaudvalgs efterårsekskursion til Nørrebro, lørdag den 5. November En orientering fra Frivilligcenter Amager om afviklingen af frivillighedens dag (d.30. september 2011), som bl.a. blev støttet af Amager Øst Lokaludvalg. Lokaludvalgsmedlem, Bjarne Kallesøe omdelte en pjece om kloaksikring. Dagsordenen blev godkendt uden afstemning.

5 3. Høring vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 (SOCIAL) Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at høringssvaret fra SOCIAL-arbejdsgruppen vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 drøftes og godkendes. SAGSFREMSTILLING I Budget 2011 blev det besluttet det, at de nuværende 12 Ældreråd fra næste valgperiode skulle sammenlægges til ét fælles Ældreråd. Der blev nedsat et udvalg, som har arbejdet med at fastlægge den fremtidige struktur for Ældrerådet gældende fra 1. januar Udvalget har haft repræsentation fra Ældrerådene, Lokaludvalgene og Købehavns Borgerservice. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen har anmodet om høringssvar senest torsdag den 27. oktober 2011, på grund af tidspres har sekretariatet imidlertid aftalt en ny høringsfrist for Amager Øst Lokaludvalg, mandag den 31. oktober INDSTILLING Det indstilles, at høringssvaret fra SOCIAL-arbejdsgruppen vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 drøftes og godkendes. ØKONOMI Ingen økonomiske konsekvenser. VIDERE PROCES Sekretariatet sender endeligt vedtaget høringssvar til Yvette Kovács, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, på mailadressen yw30@suf.kk.dk senest mandag d. 31. oktober BILAG Bilag til pkt. 3 - Høring vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013, høringssvarudkast Høringsmaterialet Høring vedr. Ældrerådet fra 1. januar 2013 kan findes på:

6 BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Indstillingen blev vedtaget uden afstemning.

7 4. Orienteringspunkt Miljøopgave og LU-ansvar Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at orienteringen fra Center for Sikker By vedr. Miljøopgave og LU-ansvar drøftes og tages til efterretning. SAGSFREMSTILLING Sekretariatet har den 23. September modtaget en henvendelse fra Louise Nordskilde, fuldmægtig i Center for Sikker By, vedr. orientering om Lokaludvalgenes ansvar i forbindelse med miljøopgaven. Sekretariatet opfordres til at sætte punktet på dagsordnen og præsentere Lokaludvalget for det vedhæftede dias-show, driftstøtte til Miljøpunkter, lokaludvalgets opgaver. I præsentationen gennemgås den nye miljøopgave samt Lokaludvalgets ansvar i forhold til opgaven, der tages udgangspunkt i de lokaludvalg, som har valgt at yde driftsstøtte. INDSTILLING at orienteringen fra Center for Sikker By vedr. Miljøopgave og LU-ansvar drøftes og tages til efterretning. ØKONOMI Ingen økonomiske konsekvenser. BILAG bilag til pkt 4 driftstøtte til Miljøpunkter, lokaludvalgets opgaver BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Formanden for Amager Øst Lokaludvalg, Ole Pedersen, indledte kort med at redegøre for, at det er ØKF der har bedt om, at Amager Øst Lokaludvalg orienteres om sagen. Ole Pedersen orienterede om, at han har haft kontakt til tovholder for Miljø & Plan-arbejdsgruppen, Lasse Rossen, der var enig i, at sagen var et punkt til orientering, idet det indholdsmæssigt svarer til de informationer, der i forvejen er tilgået lokaludvalget. Med disse bemærkninger, blev orienteringen taget til efterretning.

8 5. Orienteringspunkt puljemiddelansøgningen Med andre Øjne Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at orienteringen fra formanden vedr. puljemiddelansøgningen Med Andre Øjne tages til efterretning. SAGSFREMSTILLING På Lokaludvalgsmødet den 25. august 2011, pkt. 20 blev der behandlet en ansøgning fra Global Stories (Med Andre Øjne). Ansøger havde søgt om kr , og Lokaludvalget besluttede på mødet at støtte med kr med henvisning til, at en stor del af beløbet går til lønudgifter, samt at målgruppen bestod af en enkelt 6. klasse. Projektet havde ligeledes fået tilsagn om støtte på kr fra Amager Vest Lokaludvalg. Den 13. september 2011 modtog sekretariatet for Amager Øst Lokaludvalg en revideret projektbeskrivelse, og den 20. september 2011, det dertil hørende budget. Sekretariatet sendte materialet videre til Formanden for Amager Øst Lokaludvalg for et få hans vurdering af, hvorvidt der var tale om det samme projekt, eller et nyt projekt som kræver behandling med en ny ansøgning i Lokaludvalget. Under hensyn til ansøgers muligheder for at agere, og eventuelt realisere det reviderede projekt, valgte Formanden for Amager Øst Lokaludvalg at anvende 18 stk. 3 om uopsættelighed i Regulativ for Amager Øst Lokaludvalg, og besluttede at fastholde tilsagnet om støtte på kr til det reviderede projekt. INDSTILLING Det indstilles, at orienteringen fra formanden vedr. puljemiddelansøgningen Med Andre Øjne tages til efterretning. ØKONOMI Ingen økonomiske konsekvenser. BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Lokaludvalgsmedlem Jan Kyrsting bidrog med denne beskrivelse af forskellen mellem det oprindelige projekt og det reviderede projekt: Det oprindelige projekt tog udgangspunkt i, at en hel 6. Klasse arbejdede med deres identitet en hel uge med efterfølgende opfølgning. Det reviderede projekt arbejder med 16 elever på tværs af klasserne i to dage. Med disse kommentarer blev orienteringen taget til efterretning.

9 6. Status på ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, 1. at statusorienteringen fra flg. ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper tages til efterretning; Musikøen Amager Bedre belysning og tryghed i Sundbyøster 2. at der fastsættes en ny dato for statusorientering fra de 2 bydelsplan ad hoc grupper. SAGSFREMSTILLING På forårsseminaret d april 2010 blev det diskuteret hvordan lokaludvalget kan arbejde videre med bydelsplanlægningen. Der blev foretaget en kategorisering af de enkelte projekter og medlemmer samt suppleanter tilkendegav hvilke projekter de ville arbejde med fremover. På tovholdermødet d. 3. maj 2010 blev det besluttet at spørge ud om hvilke projektgrupper, der ønsker at fortsætte. De projektgrupper, der fortsætter, skifter navn til ad hoc arbejdsgrupper, og der udpeges en tovholder. Hver ad hoc arbejdsgruppe tilknyttes en relevant arbejdsgruppes tovholder (som det på lokaludvalgsmødet den 23. september 2010 blev besluttet skal være et LU-medlem), og det aftales i hvilket omfang de eksisterende faste arbejdsgrupper kan supplere ad hoc gruppens arbejde. Ad hoc arbejdsgrupperne kan ikke tegne lokaludvalget udadtil, med mindre andet er aftalt. På Lokaludvalgsmødet den 17.juni 2010 blev det besluttet, at ad hoc arbejdsgrupperne udarbejder forslag til kommissorium, som lokaludvalget godkender, og der fastsættes i fællesskab en slutdato for arbejdet. Ved afslutningen udarbejdes en evaluering, og man beslutter i fællesskab om ad hoc gruppen evt. skal fortsætte arbejdet. Ad hoc arbejdsgrupper har ikke selvstændig økonomi, men skal huske at søge lokaludvalget om evt. midler. Efterfølgende vil der være mulighed for at sætte ad hoc arbejdsgrupper på dagsorden i den rækkefølge de ønskes nedsat. Ad hoc arbejdsgrupperne evalueres halvårligt, første gang i november måned 2010, således at LU til stadighed har et overblik over hvilke grupper der er aktive, og hvor langt de er nået med deres projekter. Lokaludvalget har på de forgangne Lokaludvalgsmøder vedtaget nedsættelsen af flg. ad hoc arbejdsgrupper; - Amagerbrogade som Strøg- og Handelsgade (LU-mødet, den 17.juni 2010) - Mobilitet, Trafik og Energi (LU-mødet, den 19.august 2010) - Musikøen Amager (LU-mødet, den 23.september 2010) - Vandgruppen (LU-mødet, den 23.september 2010) - Naturcenter Amager Strand (LU-mødet, den 23.september 2010)

10 - Bedre belysning og tryghed i Sundbyøster (LU-mødet, den 16.december 2010) INDSTILLING Det indstilles: 1. at statusorienteringen fra flg. ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper tages til efterretning; Musikøen Amager Bedre belysning og tryghed i Sundbyøster 2. at der fastsættes en ny dato for statusorientering fra de 2 ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper. ØKONOMI Ingen økonomiske konsekvenser. VIDERE PROCES - BILAG Bilag til pkt. 6 - a - Status okt Musikøen Amager Bilag til pkt. 6 - b - Rapport 2 fra belysningsgruppen Bilag til pkt. 6 - c overslagspris, belysning Amager Strand-13/ BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Musikøen Amager Næstformand i Amager Øst Lokaludvalg, Randi Sørensen, supplerede kort den skriftlige status fra gruppen omkring Musikøen Amager. Herefter blev statusorienteringen taget til efterretning. Beslysningsgruppen Det af belysningsgruppen fremlagte konkrete forslag til belysningsprojekt på Amager Strand gav anledning til debat i Amager Øst Lokaludvalg.

11 Overordnet blev hensigtsmæssigheden af oplysning af naturområder diskuteret. Der blev fremført det synspunkt, at der også i byen bør være mulighed for at færdes i områder, der ikke er oplyst af kunstig beslysning. Derfor var der ønske om, at de foreslåede pullerter langs stien ikke blev opført. Der blev desuden udtrykt bekymring for kommende gentagne udgifter pga. hærværk på pullerterne. Endvidere blev der efterlyst en større strategiplan for hvor i bydelen der i øvrigt kunne skabes tryghed med lys og en bredere inddragelse af borgerne i projektet. Lokaludvalgsmedlem, Casper Mortensen foreslog på baggrund af de fremkomne kommentarer, at belysningsgruppen arbejdede videre med en differentiering mellem den sydlige og nordlige del af stranden, således at både dem der ønskede lys og dem der ikke ønskede lys på stranden kunne blive tilgodeset. Belysningsgruppens medlemmer redegjorde for, at det foreliggende belysningsprojekt er blevet til, bl.a. på baggrund af et møde som gruppen har holdt med Amager Strandpark I/S. De foreslåede pullerter har været genstand for stor diskussion, men er netop blevet valgt fordi de er designmæssigt diskret udformet så de passer ind i landskabet og de lyser nedad, hvorved det fx stadig er muligt at se på stjerner på stranden. Belysningsgruppen oplyste, at pullerterne overholder fredningsbestemmelserne og at Friluftsrådet samt Naturfredningsforeningen er taget i ed omkring belysningsprojektet på Amager Strand. Det fremkom tillige, at det foreliggende belysningsprojekt tidligst vil kunne realiseres i Endelig fremkom det, at flere borgere under arbejdet med den eksisterende bydelsplan for Amager Øst havde givet udtryk for ønske om lys på stranden. Belysningsgruppen vil i nærmeste fremtid gå i gang med at se på belysning i andre dele af Amager Øst. På baggrund af de fremkomne kommentarer, stillede Lokaludvalgsformand Ole Pedersen flg. ændringsforslag til indstillingen i rapporten fra Belysningsgruppen (det indstilles, at der arbejdes videre med gennemførsel af dette forslag); det indstilles, at der, med udgangspunkt i belysningsgruppens forslag og de på LU mødet faldende bemærkninger arbejdes videre med projektet. For belysningsgruppens indstilling stemte i alt 12 medlemmer: Ib Wendrup, Jens William Grav, Lone Munk, Martin Hein, Jens Green Jensen, Casper Mortensen, Ove Løbner, Anne Duus, Steen Olesen, Svend Aage Sørensen, Bjarne Kallesøe og Eva Damgaard.

12 For Formandens ændringsforslag stemte i alt 6 medlemmer: Jan Kyrsting, Ole Pedersen, Martin Duus, Randi Sørensen, Hans Jørgen Møller og Michael F. Christensen. Dermed blev Belysningsgruppens indstilling vedtaget. Det blev slutteligt besluttet, at begge ad hoc bydelsplan-arbejdsgrupper senest om ½ år (dvs. senest på LUmødet i april 2012) giver en ny status på arbejdet i grupperne. Med disse kommentarer blev indstillingen vedtaget.

13 7. Status på puljemidlerne Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg: at Lokaludvalget tager orienteringen til efterretning. SAGSFREMSTILLING Denne puljestatus giver en opdatering på indkomne ansøgninger og på puljeøkonomien. Til behandling på dette Lokaludvalgsmøde har Amager Øst Lokaludvalg modtaget 1 ekstern puljeansøgning. ØKONOMI Ansøgninger oktober 2011 Ansøgt beløb Arbejdsgruppe Arbejdsgruppernes indstilling jul i Kvarterhuset BIFUK SOCIAL Miljø og Plan I alt eksterne Amager Øst Lokaludvalgs Julefest Tovholderkredsen I alt interne Eksterne og interne Tabellen viser puljemiddeløkonomien, dvs. puljens størrelse og disponibelt beløb til rådighed til at støtte de indkomne ansøgninger i Årets samlede puljebudget (2011 Oktober): Budget Ansøgt indtil nu (dette LUmøde ikke inkl) Disponeret (bevilget) Kendt underforbrug Rest til disposition Indstillet til mødet 27. oktober Rest hvis indstillinger følges Ansøgninger Løn + Overheadudg Miljøpunktet Borgerinddragelsespulje I alt OBS! Ansøgninger der trækkes af ansøger indgår ikke i ovenstående skemas 3. kolonne ( ansøgt indtil nu ). Hvis indstillingerne til mødet den 27. oktober 2011 følges, vil der være kr til disposition til de resterende 2 møder i 2011, hvilket giver kr pr. møde. Der er budgetteret kr til borgerinddragelsespuljen, heraf er kr disponeret. De resterende kr er medregnet i de disponible midler.

14 BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Lokaludvalgsmedlem Jan Kyrsting udtrykte ønske om, at arbejdsgrupperne fik tilsendt den aktuelle økonomioversigt over alle de puljemiddelansøgninger de 3 arbejdsgrupper behandler på deres arbejdsgruppemøder. Næstformand i Lokaludvalget, Randi Sørensen og Lokaludvalgsmedlem Jens William Grav fremførte i enighed, at det er Amager Øst Lokaludvalgs opgave at træffe afgørelse om prioritering af puljemidlerne, mens det er arbejdsgruppernes opgave at vurdere det enkelte projekts kvalitet og relevans for bydelen. Derfor bør arbejdsgrupperne blot orienteres om det samlede ansøgte puljemiddelbeløb, som praksis er i dag. Efter denne korte debat om emnet, blev det besluttet uden afstemning at arbejdsgrupperne kan tage emnet op til videre diskussion, hvis man finder det nødvendigt. Med denne beslutning blev ovenstående status taget til efterretning.

15 8. Ekstern Puljeansøgning, 99_jul i Kvarterhuset 2011 (BIFUK) Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg: at Lokaludvalget godkender indstillingen fra BIFUK-arbejdsgruppen. SAGSFREMSTILLING Kvarterhuset søger om støtte af 2011 puljemidlerne på kr til gennemførsel af jul i Kvarterhuset En kultur- og aktivitetsdag med fokus på årstidens højtid. Dagen afvikles af Kvarterhuset og Sundby Bibliotek og sætter fokus på julen som en højtid hvor man tager sig tid til hinanden. I ansøgers fortolkning bliver det klippeklistre-værksteder, familieteater og mødet med nogle af de aktive lokale organisationer som til dagligt arbejder netop for at skabe kontakt og nærvær i området. Om ansøger Ansøger har tidligere søgt Lokaludvalget om støtte til dette projekt i 2009 og I 2009 blev der på mødet den 22.10, dagsordenspunkt 10, søgt bevilget og brugt kr I 2010 blev der på mødet den 27.10, dagsordenspunkt 16, søgt bevilget og brugt kr Evaluering for jul i Kvarterhuset 2010 findes på punkt 72. Evalueringen beskriver et vellykket arrangement og reflekterer over et mindre besøgstal end foregående år. Evaluering for jul i Kvarterhuset 2009 findes på punkt 63. Evalueringen beskriver et vellykket og velbesøgt arrangement. Ansøger angiver Girlz United, Julekor, Lektiehjælpen og Miljøpunkt Amager som samarbejdspartner. Ansøger angiver en medfinansiering på kr Ansøger har søgt teaterrefusion fra Københavns Kommune på kr INDSTILLING BIFUK-arbejdsgruppen indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at der bevilges kr BIFUK-arbejdsgruppen finder, at det er en god tradition at holde et hyggeligt julearrangement for borgerne i Kvarterhuset.

16 Arbejdsgruppen kunne godt tænke sig en videreudvikling af indholdet på dagen, og at ansøger forsøgte at gå nye veje i forhold til, at det er det samme koncept som de tidligere år. Endvidere finder arbejdsgruppen, at de budgetterede honorarer er ganske høje. VIDERE PROCES Såfremt Lokaludvalget imødekommer ansøgningen, skal regnskab og evalueringsrapport foreligge senest den 21. december ØKONOMI Der er søgt om støtte på kr af 2011 puljemidlerne. BILAG Ansøgningsskema, budget og projektbeskrivelse. BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Lokaludvalgsmedlem Martin Hein foreslog, at ansøgningen imødekommes med det fuldt ansøgte beløb ( kr.), da det forekom ham paradoksalt at forvente udvikling af et traditionelt julearrangement. Indstillingen blev sat til afstemning. For at opretholde indstillingen om støtte på kr stemte 11 medlemmer: Ole Pedersen, Randi Sørensen, Ib Wendrup, Martin Duus, Steen Olesen, Jens William Grav, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Casper Mortensen, Jens Green Jensen og Anne Duus. For at støtte forslaget om støtte på kr stemte 6 medlemmer: Lone Munk, Michael F. Christensen, Martin Hein, Ove Løbner, Svend Aage Sørensen og Bjarne Kallesøe. Der var således flertal for at opretholde indstillingen, hvorfor ansøgningen støttes med kr

17 9. Intern puljeansøgning, Amager Øst Lokaludvalgs Julefest (TOVHOLDER-kredsen) Formanden indstiller til Amager Øst lokaludvalg, at Lokaludvalget godkender indstillingen fra TOVHOLDER-kredsen og afsætter et rammebeløb på op til kr af 2011-puljemidlerne til afholdelse af Amager Øst Lokaludvalgs Julefest. SAGSFREMSTILLING TOVHOLDER-kredsen foreslår at Amager Øst Lokaludvalg tirsdag den 13. december 2011, kl afholdes det efterhånden traditionsrige julearrangement i Kvarterhusets mødesal. Målgruppen for arrangementet skulle - igen i år - være alle Amager Øst Lokaludvalgs kontakter, medlemmer og suppleanter etc. Baseret på erfaringerne fra tidligere år estimeres det, at maksimalt 50 personer deltager. BUDGET Leje af Salen Gløgg, æbleskiver, drikkev. til 50 pers. Knas, Lys, pynt Præmier Underholdning (fx et kor) Diverse uforudsete udgifter I alt kr kr. 500 kr kr kr kr kr. INDSTILLING Det indstilles, at TOVHOLDER-kredsens ansøgning, imødekommes med op til kr ØKONOMI Der er søgt om støtte på op til kr af 2011-puljemidlerne.

18 BESLUTNING Amager Øst Lokaludvalgs beslutning den Lokaludvalgsmedlem Jens William Grav foreslog, at ansøgningen imødekommes med kr , idet han ikke mente præmier var essentielle for julefesten, og at der inviteres puljemiddelmodtagere eller samarbejdsparter til at stå for underholdningen, som dermed ikke udgjorde en budgetpost. Næstformand i Lokaludvalget, Randi Sørensen informerede om, at man allerede var ved at lave aftaler om at det er lokale musikaktører der står for underholdningen, så denne formentlig bliver ganske billig. Indstillingen blev sat til afstemning. For at opretholde indstillingen om støtte på kr stemte 16 medlemmer: Ole Pedersen, Randi Sørensen, Martin Duus, Lone Munk, Steen Olesen, Martin Hein, Michael F. Christensen, Hans Jørgen Møller, Jan Kyrsting, Jens Green Jensen, Casper Mortensen, Ove Løbner, Anne Duus, Svend Aage Sørensen, Bjarne Kallesøe og Eva L. Damgaard For at støtte forslaget om støtte på kr stemte 2 medlemmer: Ib Wendrup, og. Jens William Grav. Da der således var flertal for at opretholde indstillingen og ansøgningen støttes med op til kr

19 10. Meddelelser fra formanden: Møder i perioden: 6.10 Møde med Yoko Harada (japansk student) sammen med Anne Brøndum vedr. lokaludvalgsarbejdet LUFT møde Møde med Michael Olsen BUF vedr. flytning af fritidshjem fra Vest til Øst samt rodeændringer i Amager Øst Møde med Anne Skovbro vedr. beslutninger om den ny Sundbyøsterhal Forum møde Ungeseminar Møde med arkitekter og forvaltningsfolk fra Stockholm angående kvarterfornyelse. ØVRIGE MEDDELELSER: Søren er vendt tilbage efter sygdom og startet igen d Jeg har bragt sagen om rodeændringer frem på LUFT-mødet, og der var der enighed om at bringe det op på FORUM-mødet d Amager Øst lokaludvalg er nu på facebook. De medlemmer og suppleanter mv. der er på facebook skal gå ind på siden og trykke: synes godt om. Så får man opdateringer løbende. Hanne Biehlefeldt, sekretariatet og formanden er administratorer på siden. SUPPLERENDE MEDDELELSER AFGIVET PÅ MØDET DEN 27. OKTOBER Formanden Ole Pedersen kunne supplere meddelelsen om rodeændringerne, der blev bragt op på seneste LUFT-møde med flg.: En sekretariatschef fra BUF deltog i FORUM-mødet (mødeforum med deltagelse af alle LU-formændene, ØKF og TMF) den 25/10-11 og blev forelagt, at rode-sagen havde skabt frustrationer og nødvendiggjort at der var et større behov for at høringssvar blev taget alvorligt. Det ville sekretariatschefen gå tilbage til BUF med. Han vil herefter vende tilbage til næste FORUM-møde med en melding om hvordan LU-formændenes kommentarer er blevet modtaget i BUF. Det vil dog ikke ændre ved den aktuelle beslutning i rode-sagen. - Formanden Ole Pedersen berigtiger, at mødet den 26/10-11 var med folk fra Täby, ikke Stockholm. På mødet deltog endvidere politikere. - Lokaludvalgsmedlem Bjarne Kallesøe udbad sig kontaktoplysninger til Sundbyøster forældregruppe. Sekretariatet ser til at oplysningerne kommer Bjarne Kallesøe i hænde. - Ib Wendrup udbad sig kort over de nye rodeområder. Ole Pedersen oplyste, at kortet kan findes på flg. link;

20 Det øvrige materiale fra behandlingen på BUU-mødet den 21. September 2011 (pkt.4 på dagsordenen) kan findes på: /dfdc30c3-a6d5-41b4-bb93-2dcfa1bf435f.aspx

21 11. Punkter til kommende Lokaludvalgsmøder LU-mødet november 2011; Oplæg til kommissorium til håndtering af puljemiddel-styringsredskaber (formandskabet)statusorientering om Den blå sti v/vandgruppen. LU-mødet december 2011; Statusorientering om Naturcenter Amager Strand Statusorientering om Den blå sti v/vandgruppen. Præsentation af evaluering af effekten ved brug af Nyhedsbreve + facebook Emner, der skal tidsfastsættes; Evaluering af Miljøkontrakt AØLU efterårsstudietur 2011 Godkendelse af Puljemiddelbudget 2012 SUPPLERENDE KOMMENTARER TIL KOMMENDE MØDER - Lokaludvalgsformand Ole Pedersen oplyste, at bydelsplanlægningen skal på november 2011 LU-mødet. - Lokaludvalgsmedlem Jens William Grav oplyste, at endelig godkendelse af Miljøpunktets årsplan skal på november 2011 LU-mødet.

22 12. Eventuelt - Lokaludvalgsmedlem Jan Kyrsting oplyste, at der er deadline for Amar østen fredag den 4. November Alle er velkomne med bidrag, meget gerne suppleret af korte notitser til Nyhedsbrevet. Yderligere oplyste Jan Kyrsting om et yderst vellykket musik-debat event med The genetic outlaws støttet med puljemidler fra Amager Øst Lokaludvalg. - Lokaludvalgsmedlem Michael Christensen ønskede, at Lokaludvalget skulle medvirke til at mindske biltrafikken på Jemtelandsgade ved hjælp af korrekt skiltning. Lokaludvalgsmedlem Eva Damgaard svarede hertil, at Miljø & Plan-arbejdsgruppen tidligere har været i dialog med TMF angående spørgsmålet, og har fået bekræftet, at skiltene står som de skal. - Michael Christensen ønskede endvidere, at Lokaludvalget skulle tage stilling til området bag det tidligere Sommerlyst. Eva Damgaard kunne orientere om, at plankeværket er opsat som en midlertidig foranstaltning, indtil der bygges på grunden, efter aftale/og ønske mellem beboere og kommunen. Afslutningsvis, blev Michael Christensen opfordret til at rejse problemstillingerne i de relevante arbejdsgrupper, hvilket er almindelig praksis i Amager Øst Lokaludvalg.

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Intern Høring Kraftværkshalvøen, Skibakke på Amagerforbrændingen 4. Høring Københavns Klimatilpasningsplan 5. Høring Fodgængerstrategi 6. Godkendelse

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af Amager Øst Lokaludvalgs hjemmeside 4. Godkendelse af plan for Formidlings- og inddragelsesstrategi 5. Drøftelse af Kommuneplan

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: HIKMAT HUSSEIN STEEN ALBERTS ANDERS HJORT

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: HIKMAT HUSSEIN STEEN ALBERTS ANDERS HJORT BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: OLE MELDGAARD BJØRN BORRE SUPPLEANTEN INGE KOBBELTVEDT DELTOG PELUMI FADAIRO SUPPLEANTEN ANNA-BELINDA FOSDAL DELTOG PETER KJØLLER LISSY SVENSSON FRAVÆRENDE UDEN

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 12.a Ekstern puljeansøgning, Ghetto Gourmet -Teaterkoncert ændrede projektbetingelser 12 b.ekstern puljeansøgning, Mobil frivillighed 12.c Ekstern puljeansøgning, Projekt Kaffeslabberas 12 a. Ekstern puljeansøgning,

Læs mere

Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011

Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011 Protokol for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 22.09.2011 1. Borgerbesøg og henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Lokalplanforslag, Amagerforbrændingen (Miljø & Plan) 4. Høring Kommuneplanforslag

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: LISSY OVERGAARD SVENSSON OLE MELDGAARD

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: LISSY OVERGAARD SVENSSON OLE MELDGAARD SPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: SVEND AAGE SØRENSEN SUPPLEANTEN BIRTE ILLEMANN POULSEN DELTOG BJØRN BORRE SUPPLEANTEN INGE KOBBELTVEDT DELTOG PELUMI FADAIRO SUPPLEANTEN ANNA-BELINDA FOSDAL DELTOG MARTIN

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: BJARNE KALLESØE (HANS SUPPLEANT MICHAEL BAGGE KUEHN DELTOG I STEDET) TEJ F. EGEFJORD

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: BJARNE KALLESØE (HANS SUPPLEANT MICHAEL BAGGE KUEHN DELTOG I STEDET) TEJ F. EGEFJORD FRAVÆRENDE MED AFBUD: BJARNE KALLESØE (HANS SUPPLEANT MICHAEL BAGGE KUEHN DELTOG I STEDET) TEJ F. EGEFJORD OLE MELDGAARD ANKOM TIL MØDET KL.18.40 UNDER PKT.1 MARTIN HEIN ANKOM TIL MØDET KL.19.27 UNDER

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL. 1. Godkendelse af dagsorden AMØ 142/2008 BESLUTNING PROBLEMSTILLING

BESLUTNINGSPROTOKOL. 1. Godkendelse af dagsorden AMØ 142/2008 BESLUTNING PROBLEMSTILLING SPROTOKOL FRAVÆRENDE AFBUD FRA SUSANNE MØLLER SUPPLEANTEN ANNE DUUS INDKALDT AFBUD FRA LASSE ROSSEN SUPPLEANTEN JENS GREEN INDKALDT AFBUD FRA STEEN ALBERTS INGEN SUPPLEANT AFBUD FRA OLE MELDGAARD INGEN

Læs mere

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af projekt Den blå sti 4. Drøftelse af udviklingspotentialet for Prags Boulevard 43 & 47-49 5. Statusorientering - Krimsvej 6. Høring

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET.

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET. BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE BJØRN BORRE MELDTE AFBUD, SUPPLEANT INGE KOBBELTVEDT DELTOG I HELE MØDET. JENS WILLIAM GRAV MELDTE AFBUD, SUPPLEANT TRINE MADSEN DELTOG I HELE MØDET. SVEND AAGE SØRENSEN

Læs mere

4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø & Plan)

4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø & Plan) 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø

Læs mere

FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON

FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON FRAVÆRENDE MED AFBUD: OVE LØBNER MARTIN HEIN JENS GREEN JENSEN (I HANS STED DELTOG ERIK HAUERBERG) FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: RENÉ BROMMESSON RUNE SOLVANG ANKOM TIL MØDET KL. 18.45 UNDER BEHANDLING AF DAGSORDENENS

Læs mere

18. Meddelelser fra formanden 19. Punkter til kommende Lokaludvalgsmøder 20. Eventuelt

18. Meddelelser fra formanden 19. Punkter til kommende Lokaludvalgsmøder 20. Eventuelt 1. Borgerbesøg og henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Lokalplanforslag, Amagerforbrændingen (Miljø & Plan) 4. Høring Kommuneplanforslag 2011 5. Høring - Københavns Kommunes kultur- og fritidspolitik

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, maj 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Kabaret (BIFUK) 6. Ekstern puljemiddelansøgning,

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Godkendelse af Miljøpunktregnskab 2011, fremlæggelse af beretning for 2011 og evaluering af samarbejdet med Amager Øst

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG AMAGER ØST LOKALUDVALG BESLUTNINGSPROTOKOL AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg og -henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Københavns Cykelstrategi 2011-2025 4. Statusorientering fra arbejdsgrupper

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler, august 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Forfatterspirerne, efterår 2012

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL RUNE SOLVANG FORLOD MØDET KL UNDER PKT.3. HANS SUPPLEANT PETER KJØLLER

BESLUTNINGSPROTOKOL RUNE SOLVANG FORLOD MØDET KL UNDER PKT.3. HANS SUPPLEANT PETER KJØLLER FRAVÆRENDE MED AFBUD: OLE MELDGAARD CASPER MORTENSEN ESBEN BIRK MORTENSEN SABEENA SAREEN KARL VOGT-NIELSEN (HANS SUPPLEANT BENTE LILDBALLE DELTOG I STEDET) RUNE SOLVANG FORLOD MØDET KL.19.15 UNDER PKT.3.

Læs mere

12. Status på puljemidlerne

12. Status på puljemidlerne 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Evaluering af Lokaludvalgene i København 4. Høring Sikker By, pakken 5. Høring Sikker By, prioritering 6. Høring Bydelsplan, Amager Øst

Læs mere

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde

Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde Aftale mellem Amager Øst Lokaludvalg og Fonden Agenda 21 Center Sundbyøster om støtte og udvikling af det lokale miljøarbejde 1 1 Parter, bagrund og formål Nærværende aftale er indgået mellem Amager Øst

Læs mere

4. Kommissorium for ad hoc gruppe vedr. udvikling af Sundbyøster Idrætsanlæg ( )

4. Kommissorium for ad hoc gruppe vedr. udvikling af Sundbyøster Idrætsanlæg ( ) PROTOKOL, kl. 18:30 i Kvartershuset 1. Borgerbesøg- og henvendelser (2012-5843) 2. Godkendelse af dagsorden (2012-5843) 3. Fremlæggelse af rapport om letbaner (2012-6151) 4. Kommissorium for ad hoc gruppe

Læs mere

DAGSORDEN INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden. INDSTILLING Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg,

DAGSORDEN INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden. INDSTILLING Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, DAGSORDEN For ordinært møde torsdag den 16. april 2009 1. Godkendelse af dagsorden Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, at Lokaludvalget godkender dagsordenen. 1 2. Bydelsplanlægningsarbejdet

Læs mere

for mødet den , kl. 19:00 i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø

for mødet den , kl. 19:00 i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø PROTOKOL, kl. 19:00 i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2011-30622) 2. Godkendelse af dagsorden (2011-30558) 3. Formandens meddelelser (2011-30625) 4. Redegørelse og forslag

Læs mere

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune.

Dagsordnen blev godkendt med følgende ekstra punkt, som formanden ønskede: Orientering fra en tilgængelighedsgruppe, nedsat af Københavns Kommune. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 9. maj 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 3. sal, lokale 402 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Knud Johnsen (næstformand),

Læs mere

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen.

Afbud: Hjørdis Espensen, Bjarne Mortensen, Knud Johnsen, Steen Reinhold Jeppson og Svend Aage Sørensen. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø & Plan)

4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø & Plan) 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler september 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Amagers bedste hundegård (Miljø

Læs mere

AMAGER VEST LOKALUDVALG

AMAGER VEST LOKALUDVALG REFERAT for mødet den 18.03.2014, kl. 18:30 i Sundholmsvej 8 1. Valg af formand (2014-0050128) 1 2. Valg af næstformand (2014-0050128) 2 3. Mødeplan for lokaludvalgets ordinære møder i 2014 (2014-0050128)

Læs mere

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden

1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af LFB-studerendes projekter i Amager Øst bydel 4. 1.behandling af høring, Strukturtilpasninger på skoler (BIFUK) 5. Afholdelse

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Bydelsplan 2012-2013 4. Oversigt over lokaludvalgets puljemidler juni 2012 5. Ekstern puljemiddelansøgning, Amager Børneteaterfestival (BIFUK)

Læs mere

for mødet den , kl. 18:30 i 1. Godkendelse af dagsorden ( ) 2. Bydelsplanudkast ( ) 3. Puljemiddelansøgning ( )

for mødet den , kl. 18:30 i 1. Godkendelse af dagsorden ( ) 2. Bydelsplanudkast ( ) 3. Puljemiddelansøgning ( ) , kl. 18:30 i 1. Godkendelse af dagsorden (2010-21462) 2. Bydelsplanudkast (2010-21462) 3. Puljemiddelansøgning (2010-21462) 1. Godkendelse af dagsorden (2010-21462) Formanden indstiller til Amager Øst

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl til Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 9. januar 2018 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand), Vera Eckhardt (næstforkvinde),

Læs mere

15. Ansøgning: Kunst i Prismens cafeområde af HuskMitNavn ( )

15. Ansøgning: Kunst i Prismens cafeområde af HuskMitNavn ( ) BESLUTNINGSPROTOKOL, kl. 18:30 i 1. Godkendelse af dagsorden (2012-23138) 2. Statusorientering om 'Den Blå sti' (2012-27337) 3. Øvrige statusorienteringer (2012-27337) 4. Høring vedr. Vandforsyningsplan

Læs mere

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing Returadresse Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Kirsten Nørgaard Direkte telefon 9974 1429 E-post kirsten.norgaard@rksk.dk Dato 16.. april 2015 Sagsnummer

Læs mere

PROTOKOL. for mødet den , kl. 18:30 i Amager Øst Lokaludvalg

PROTOKOL. for mødet den , kl. 18:30 i Amager Øst Lokaludvalg PROTOKOL, kl. 18:30 i Amager Øst Lokaludvalg FRAVÆRENDE MED AFBUD: OLE PEDERSEN STEEN CHRISTENSEN SUSANNE MØLLER MARTIN HEIN LISSY OVERGAARD SVENDSSON ANDERS HJORT FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: LASSE E. ROSSEN

Læs mere

24. Intern Puljeansøgning, Deltagelse i Naturens dag d.11/9-11 25. Intern Puljeansøgning, Midler til afholdelse af info-møde for AØLU-suppleanter.

24. Intern Puljeansøgning, Deltagelse i Naturens dag d.11/9-11 25. Intern Puljeansøgning, Midler til afholdelse af info-møde for AØLU-suppleanter. 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring - Skoledistriktsændringer 2012-2013 4. Høring - Budget 2012 5. AØLU-deltagelse i Lørdage på musiktorvet 6. Statusorientering 7. Status

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG FRAVÆRENDE MED AFBUD: LASSE ROSSEN (HANS SUPPLEANT LONE MUNK DELTOG I STEDET) ANNE DUUS (HENDES SUPPLEANT CARSTEN SAHL MORTENSEN DELTOG I STEDET) SABEENA SAREEN (HENDES SUPPLEANT HANS JØRGEN MØLLER DELTOG

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG

AMAGER ØST LOKALUDVALG for mødet den 24.02.2011 i 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af Amager Øst Lokaludvalgs hjemmeside 4. Godkendelse af plan for Formidlings- og inddragelsesstrategi

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Dagsorden for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 24. november 2011

Dagsorden for mødet i Amager Øst Lokaludvalg den 24. november 2011 1. Borgerbesøg og -henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Nyt Bydelsplankoncept 4. Høring Restaurationsplan 5. AØLU-Kommentarer til naboorienteringer 6. Oplæg til kommissorium til håndtering

Læs mere

12. Status på puljemidlerne

12. Status på puljemidlerne 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Høring Evaluering af Lokaludvalgene i København 4. Høring Sikker By, pakken 5. Høring Sikker By, prioritering 6. Høring Bydelsplan, Amager Øst

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

ØSTERBRO LOKALUDVALG

ØSTERBRO LOKALUDVALG DAGSORDEN for mødet den 26.03.2015, kl. 19:00 i Kildevælds Sogns Plejehjem, Helsingborggade 16, 2100 Kbh. Ø 1. Borgernes 20 minutter (2015-0071908) 1 2. Godkendelse af dagsorden (2015-0071908) 2 3. Kultur

Læs mere

REFERAT. Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102

REFERAT. Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 31. januar 2017 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 102 Til stede: Arne Bjørn Nielsen, Arvin Storgaard, Bjarne Mortensen,

Læs mere

FRAVÆRENDE MED AFBUD:

FRAVÆRENDE MED AFBUD: FRAVÆRENDE MED AFBUD: SABEENA SAREEN (HENDES SUPPLEANT HANS JØRGEN MØLLER DELTOG I STEDET) STEN HØJSTRØM (HANS SUPPLEANT KÄTE HOMMELGÅRD DELTOG I STEDET) OLE MELDGAARD (HANS SUPPLEANT ULLA BUSK DELTOG

Læs mere

9. Status på puljemidlerne

9. Status på puljemidlerne 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Statusorientering - Krimsvej 4. Høring BUSplan Flintholm 5. Musikøen Amager De 7 anbefalinger 6. Godkendelse af arbejdsplan - 2.halvår 2011 -

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT.

BESLUTNINGSPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT. SPROTOKOL FRAVÆRENDE MED AFBUD: HANS JØRGEN MØLLER INGEN SUPPLEANT. LISSY SVENSSON INGEN SUPPLEANT. BJØRN BORRE INGEN SUPPLEANT. FRAVÆRENDE UDEN AFBUD: ANDERS HJORTH SUPPLEANTEN NIELS HALD DELTOG. STEEN

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden DJ Hovedbestyrelsens forretningsorden 1. 1. Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

REFERAT. Afbud: Arvin Storgaard, Joan Jensen. Ikke mødt: Hjørdis Espensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt)

REFERAT. Afbud: Arvin Storgaard, Joan Jensen. Ikke mødt: Hjørdis Espensen. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt) REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 11. april 2017 kl. 12.30 til 15. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale) Til stede: Svend Aage Sørensen

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov).

Afbud fra: Hanne Simonsen, Steen R. Jeppson, Arvin Storgaard, Hjørdis Espensen og Vagn Kofoed (orlov). REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

Referat LUFT 1. december 2014

Referat LUFT 1. december 2014 Referat LUFT 1. december 2014 Fremmødt: Østerbro/ Axel Thrige Laursen Vanløse/ Bent Christensen Indre By/Bent Lohmann Brønshøj-Husum/Erik Fisker Valby/Michael Fjeldsøe Amager Øst/Ole Pedersen Christianshavn/Poul

Læs mere

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik

Desuden deltog fra administrationen: Per Nielsen Bente Slaikjær Nielsen Dorte Radik Bovia Bestyrelsesmøde - referat Mødetid: Tirsdag den 7. februar 2017 kl. 14.00 Mødested: Engstien 2A, Kolding Mødedeltagere: Karl-Jørn Petersen KJP Anni Damgaard AD Eva Kristensen EK Mogens Hinrichsen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018

FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018 FORRETNINGSORDEN FOR CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG Vedtaget den 30. maj 2018 Konstituering og formandskab 1. Det ældste medlem (i alder) indkalder til lokaludvalgets 1. møde, som skal afholdes max. en måned

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm

Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Referat for 3. bestyrelsesmøde FGU-Institutionsområde: Helsingør, Fredensborg og Hørsholm Tid: Den 12. december 2018, Kl. 9.30-12.30. Sted: Helsingør Rådhus, Skt. Anna Gade 5A, 3000 Helsingør. Lokale:

Læs mere

Hovedbestyrelsens forretningsorden

Hovedbestyrelsens forretningsorden Hovedbestyrelsens forretningsorden 2 Hovedbestyrelsens forretningsorden 1 Indkaldelse og dagsorden Stk. 1. Forretningsudvalget har ansvaret for indkaldelse af hovedbestyrelsen og for udarbejdelse af dagsorden.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen

Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Referat af Generalforsamling i Kulturparaplyen Torsdag 27. marts 2014 1. Valg af mødeleder. Jørn P. Madsen blev valgt som mødeleder, og konstaterede at generalforsamlingen var lovligt indkaldt. 2. Registrering

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Tirsdag den 26. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 19.00 Sted: Lille Stue, KulturStationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Charlotte M. B. Nielsen

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 14. april 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, Lokale K2 Indholdsfortegnelse 021. Meddelelser 45 022. Analyse sygepleje og hjemmepleje - konsulentfirmaet Incitare

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Ok Djurs klubhus, Klitten 1, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 5. september 2017 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode

Læs mere

Forretningsorden for URK s landsstyrelse

Forretningsorden for URK s landsstyrelse Forretningsorden for URK s landsstyrelse 2011-2012 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen er på

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning.

1. at Ældrerådet tager referater af Forretningsudvalgets møder den 7. februar 2018, den 21. februar 2018 og den 23. februar 2018 til efterretning. DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: onsdag den 28. februar 2018 kl. 9.00 11.30 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal, værelse 103 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Velkommen til suppleant

Læs mere

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019.

1. at udvalget godkender referat fra udvalgsmødet den 4. december at udvalget godkender datoer for udvalgsmøder i 2019. Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 12-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Bjarne Mortensen (formand), Joan Jensen (næstformand), Arne

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering

FORRETNINGSORDEN. for Amager Øst LOKALUDVALG. Udvalgets konstituering FORRETNINGSORDEN for Amager Øst LOKALUDVALG Udvalgets konstituering 1. Det ældste medlem (i alder) indkalder til lokaludvalgets konstituerende møde. Stk. 2. På det konstituerende møde vælges en formand

Læs mere

AMAGER ØST LOKALUDVALG. for mødet den , kl. 18:30 i Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3

AMAGER ØST LOKALUDVALG. for mødet den , kl. 18:30 i Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3 REFERAT for mødet den 26.09.2013, kl. 18:30 i Mødesalen i Kvarterhuset, Jemtelandgade 3 1. Borgerbesøg og -henvendelser 1 2. Godkendelse af dagsorden 2 3. Status på lokaludvalgets puljemidler september

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul

Godthåb Samråd. Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl til Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe, Lone, Knud, Bjarne, Peter, Søren, Kim, Poul Referat fra arbejdsgruppemøde: Emne: Arbejdsgruppemøde Dato: torsdag den 25. januar 2018 kl. 1630 til 1830 Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af Henrik, Susanne A, Eva, Dorthe,

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019

Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 Forretningsorden for hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Magisterforening (DM) 2019 HOVEDBESTYRELSEN I. Hovedbestyrelsens rolle 1. Hovedbestyrelsen udgør sammen med kongressen Dansk Magisterforenings

Læs mere

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87

REFERAT. for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 REFERAT for mødet den 21.11.2013, kl. 17:30 i Lundtoftegade 87 1. Spørgsmål fra borgere og oplæg (2013-0249729) 1 2. Godkendelse af dagsordenen (2013-0249744) 2 3. Oplæg om Københavnertunnelen (2013-0249823)

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted.

Referat. til mødet den kl med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Referat til mødet den kl. 14.00 med ældrerådet. Mødet afholdes i kursuslokalet i kælderen, Jobcenter Thisted, Skolegade 4D, Thisted. Medlemmer: Elsebeth Nielsen, Ida Pedersen, Jørgen Østerby Pedersen,

Læs mere

Naturkvalitetsudvalget

Naturkvalitetsudvalget Published on Ballerup.dk (https://ballerup.dk) Hjem > - 13-12-2018-13-12-2018 13.12.2018 kl. 18:00 Mødecenter A, Lokale 3 på Ballerup Rådhus Deltagere Hella Hardø Tiedemann (A) - Deltog Stine Rahbek Pedersen

Læs mere

Referat. Afbud: Bjarne Mortensen og Vera Eckhardt. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt)

Referat. Afbud: Bjarne Mortensen og Vera Eckhardt. 1. Godkendelse af dagsorden v/ Svend Aage Sørensen (beslutningspunkt) Referat Møde i Teknik- og Miljøudvalget Dato: Tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12.30 til 14.30 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (eget lokale) Medlemmer: Svend Aage Sørensen (formand),

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 INDSTILLING. Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg,

INDSTILLING. 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 INDSTILLING. Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, 1. Godkendelse af dagsorden J.nr. AMØ 1/2009 Formanden indstiller til Amager Øst Lokaludvalg, 1. at Lokaludvalget godkender dagsordenen. 1 2. Amager-Strøggade Projektet J.nr. AMØ 2/2009 Formanden indstiller

Læs mere

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 20 Udmøntning af skolereformen i Jammerbugt Kommune 3 21 Overrækkelse af Handicapprisen 2013 4 22

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl

Afbud: Svend Aage Sørensen Eksterne deltager: Specialkonsulent Helene Botilde Rønne, Center for Sundhed deltog under punkt 9 fra kl REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: Den 25. november 2015 kl. 10 13. Sted: Sjællandsgade 40, 3. sal, lokale i 402. Til stede: Kirsten Nissen (formand), Bente Hansen, (næstformand), Bent Johansen,

Læs mere

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune

Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Tlf. dir.: 4477 2000 E-mail: balkom@balk.dk Dok. nr.: x Kommissorium for Grønt Råd i Ballerup Kommune 1 Udvalgets navn Grønt Råd i Ballerup Kommune. I daglig tale Grønt Råd. 2 Formål Grønt

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd.

Beslutning: Steen R. Jeppson blev valgt som ordstyrer. Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et ekstra Punkt 9a: Det Grønne Råd. REFERAT Møde i Trafik- og Miljøudvalget Dato: Mandag den 8. august 2016 kl. 13-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, 2. sal, lokale 302 Til stede: Svend Aage Sørensen (formand), Arne Bjørn Nielsen, Arvin

Læs mere

Afbud: Birthe Mørck, Henrik Høgh og Pia Weise Pedersen.

Afbud: Birthe Mørck, Henrik Høgh og Pia Weise Pedersen. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 15. maj 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 302 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Ekstern deltager: Journalist Lene Helweg Augustsen fra AD MEDIA.

Ekstern deltager: Journalist Lene Helweg Augustsen fra AD MEDIA. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 13. november 2018 kl. 9.30-11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

8. Status på puljemidlerne

8. Status på puljemidlerne 1. Borgerbesøg/-henvendelser 2. Godkendelse af dagsorden 3. Præsentation af Projekt METRO 4. Budgetaftale 2011 5. Orientering om opfølgning på LU-evalueringen 6. Drøftelse af Formidlings- og Inddragelsesstrategi

Læs mere