INDHOLDSFORTEGNELSE. Forfattet og redigeret af Junior- og Jolleleder Gunnar Munk Jørgensen, november 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDSFORTEGNELSE. Forfattet og redigeret af Junior- og Jolleleder Gunnar Munk Jørgensen, november 2013"

Transkript

1 1

2 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Forsidecollage, året i fotos side 1 Konstitueringen side 3 Mødet med juniorudvalget side 3 Mine mål side 3 Afdelingens økonomi side 3 Fritidsklubprojekt side 4 Sæsonens stævner side 4 Forældresejlads side 5 Vinterklargøring side 5 Tak til frivillige hjælpere side 6 Tak til trænere side 8 Resultater og præmier side 9 Diplomer til nye C-Optimister side 10 Jolleafdelingen Ynglinge og Sportsbåde? side 11 Forfattet og redigeret af Junior- og Jolleleder Gunnar Munk Jørgensen, november 2013

3 3 Årsberetning for Juniorafdelingen i Aalborg Sejlklub 2013 / gmj Konstitueringen Efter den noget turbulente konstituering af bestyrelsen efter forårsgeneralforsamlingen stod jeg helt uventet som leder af Junior-, Jolle- og Kapsejladsaktiviteterne. Jeg havde kun kandideret til posten som Jolleleder, så det krævede lige lidt overvejelser. Det fik mig til at tænke på, da jeg for 30 år siden tiltrådte som planlægningskonsulent for en af omegnskommunerne og borgmesteren sagde til mig, at jeg som deres konsulent måtte tage både de sjove og de mindre sjove opgaver, hvis de skulle bruge mig og mit firma. Så jeg opfattede situationen lidt parallel til det at være med i bestyrelsen for Aalborg Sejlklub. Mødet med juniorudvalget Den juniorafdeling, jeg overtog, havde i mangel på kontakt med bestyrelsesrepræsentanten gennem en længere periode lært at klare sig selv. Med Line Juhl som frontfigur og træner var der lavet budget sammen med kassereren, og der var lavet kapsejladskalender i samråd med de andre klubber. Den daglige drift blev varetaget af forældregruppen og juniorudvalget. Så jeg følte nærmest at jeg kom til ulejlighed :-) Mine mål Mit mål som juniorleder var at få skabt respekt i bestyrelsen om det store arbejde, der år efter år udføres i junior- og jolleafdelingen. Samtidig havde jeg en intention om at overholde vore budgetter og være en aktiv og fair medspiller i bestyrelsesarbejdet. Afdelingens økonomi Det første regulære job i bestyrelsen var i samråd med kassereren at få gennemgået alle klubbens forsikringer, hvoraf ledsagebåde og joller udgjorde en betragtelig del. Det lykkedes at få reduceret forsikringsudgifterne væsentligt. Det lykkedes også at få alle 3 ribbåde på vandet igen med nye kaskoforsikringer i et nyt selskab. Udsigten til, at den ene ribbåd skulle i "mølpose", havde medført en del kritik af bestyrelsen i foråret. Stor var derfor ærgrelsen, da Røde Orm få dage efter, de nye forsikringer trådte i kraft, blev stjålet og påhængsmotoren forsvandt, så vi var tilbage ved kun at have 2 ribbåde ("de gode græd og de onde lo"). Røde Orm den 3. juni kl i en skov ved Drastrup..

4 4 Begivenheden viste klart, at der var behov for en opstramning af reglerne for den måde, klubbens grej anvendes og udlånes på. Der er nu opstillet en kontrakt, så fremtidige udlån af klubbens både mv. vil ske efter helt klare retningslinjer, herunder, at den, der får grejet i sin varetægt også har ansvaret for, at det leveres tilbage i samme stand, som det blev udleveret i. Fritidsklubprojekt I foråret havde trænerne i samarbejde med Lars Skall Sørensen fået etableret et "Fritidsklubprojekt", hvor forskellige fritidsklubber i Aalborg Kommune kunne sende unge ud til os, så vi kunne introducere dem til sejlsporten. Projektet forløb perfekt, og flere gange også med flot vejr. Trænerne styrede det hele selv, og de fik megen ros for indsatsen både fra gæsterne og fra Aalborg Kommune. Vi fik så vidt vides ikke nye medlemmer på dagen, men vi fik vist klubben frem for en masse unge mennesker, og i tilgift også vist Aalborg Kommune, at vi gerne vil/kan byde ind på deres arrangementer. Sæsonens stævner Sejladsmæssigt forløb sommeren roligt. Der var en del af vore juniorer, der var til udenbys stævner og hentede pæne placeringer. Vort eget hovedstævne, Nordjysk Mesterskab, blev i år kombineret med byfesten, Aalborg Regatta, hvor deltagerne den ene dag var østpå og sejlede foran Aalborghus Slot med en stor tilskuerskare på land. Dette var for mange en stor oplevelse. Selv det at skulle sejle gennem broerne var for mange nyt og spændende.

5 5 Den ugentlige træning forløb i foråret rutinemæssigt og var ikke overrendt. Men efter sommerferien kom der pludselig en mærkbar tilgang til Optimistjollesejladsen. Vi har endnu ikke fundet årsagen, så vi kan risikere, at det sker igen :-) Sommerlejren Desværre kunne sommerlejren ikke gennemføres i år på grund af manglende tilmelding ved fristens udløb. Da den var aflyst, strømmede det ind med tilmeldinger, men da var beslutningen desværre truffet. Vi vil over vinteren prøve at se på en anden form for "sommerlejr-model", mere herom til foråret. I stedet tog Claus Østergård i slutningen af sommerferien juniorerne med "Ud i det blå", en heldagsudflugt bag om Egholm til nye farvande og en ny type oplevelser. I slutningen af sæsonen markerede vi atter den sidste Torsdagssejlads med et pølsegilde. Denne gang i mildt vejr udendørs ved fællesgrillen. En stemningsfuld men samtidig også lidt vemodig sammenkomst. Forældresejlads Den efterhånden traditionelle Forældresejlads blev afviklet som sidste sejldag på sæsonen. Fem friske forældre stillede op til løjerne, hvor børnene sidder i ledsagebådene og kommer med gode råd og friske tilråb. Vind var der masser af, så lidt af en udfordring for uøvede. Men flot gået af alle. Da den ene ribbåd satte ud, måtte stævnet "rebes" lidt. Alle kom godt i havn igen. Men begivenheden fører nu til, at vi forbedrer vores interne kommunikation mellem bådene og land. Vinterklargøring Som allersidste samling for juniorerne blev alle joller og ribbåde renset, vasket og efterset. Bommene på jollepladsen blev beklædt med tæppemateriale, så jollerne ikke slides ved at ligge hele vinteren bundet til underlaget. Alle joller blev bundet forsvarligt fast til underlaget. Som afslutning var der varm solbærsaft og æbleskiver til de fremmødte. På oprydningsdagen i jollehuset den 26. oktober blev alle Zoom8-joller båret i hus og lagt i stativerne for vinteren. Det er planen at gå jollerne efter for småskader mv. i vinterens løb med venlig assistance fra havnefogeden. Bliver der behov for at sejle vintersejlads, kan jollerne hurtigt bæres ud igen og rigges til. Da den første efterårsstorm ramte om aftenen den 28. oktober stod jeg i Jollehuset for at rigge min jolle af. Den trekantede afspærring ved indkørslen til jollepladsen blev taget af vinden og blæst godt 10 m hen over pladsen. Men alle vore joller lå fast og godt surret til deres underlag.

6 6 Tak til rigtig mange Det frivillige arbejde i klubberne har i år fået en stor plads i Dansk Sejlunions presse. Vi er afgørende afhængige af de mange forældre og unge, der trofast stiller op til vore forskellige aktiviteter og medvirker til, at træning og stævner kan afvikles godt og sikkert. Her i vor egen klub har vi også en række personer, som jeg gerne vil takke for indsatsen i det forløbne år. Line Juhl, som jo desværre valgte at flytte "ad Vallensbæk til" den 1. september i år. Line har gennem årene gjort et kæmpearbejde for junior- og jollesejladsen i Aalborg Sejlklub. Som jeg nævnte i min afsked til Line, så stod der Line Juhl på snart sagt al planlægning og beskrivelse af aktiviteter, da jeg trådte til i april i år. Line har også stået for planlægningen af torsdagssejladserne med banebeskrivelser og regler for starter og pointberegning mv. Sammen nåede vi at revidere/redigere en folder om juniorafdelingen. En fin lille sag, som blev delt rundt under Aalborg Regattaen. Nu da Line er rejst, skal den så revideres igen. Jens Juhl ("Overdommer Juhl") har atter i år været banelederen og dommeren, der har holdt sammen på vore stævner og træningssejladser. Specielt "dobbeltdommerjobbet" til Aalborg Regattaen var en bedrift, som selv Jens fandt var en udfordring, idet Jens skulle afvikle 2 kapsejladser samtidig - en på hver side af dommerbåden - og begge hver med deres respektive flag og signaler. Jens var væk hele sommeren, langt væk. Og rygterne ville vide, at Jens først kom tilbage til september, når Line skulle pakke og rejse. Men som med et trylleslag sad Jens i dommerbåden igen, da vi genoptog sejladserne efter sommerferien. Så det var fuldt fortjent, at vi fejrede sejladserne og Jens med det store pølsegilde efter den sidste torsdagssejlads. Anna Nør Larsen, der, så længe jeg kan huske, har siddet i dommerbåden sammen med Jens Juhl til torsdagssejladserne. Men Anne har også stået for dommertjansen ved Nordjysk Mesterskab tidligere år, når Jens har måttet sende afbud. Anne kan vippe et flag op på en brøkdel af et sekund og er fuldt synkroniseret med overdommer Juhl's tanker og kommandoer. Anne har også gennem tiderne leveret flere fortræffelige juniorsejlere til klubben. Anne er medlem af juniorudvalget og deltager i planlægning og afvikling af mange aktiviteter på andre områder. Som dommerassistent lever Anne et meget, meget udsat liv med skud og høje lyde i båden. Derfor har klubben udstyret Anne med passende beskyttelsesudstyr. Finn Holst Andersen, der er vor trofaste baneudlægger. Finn må jævnligt bakse med vore gamle, genstridige påhængsmotorer og fylde luft i utætte bøjer mv. Finn er mangeårig deltager i kapsejladsarbejdet og har gennem årene oparbejdet en ekspertise i at lægge en bane, så selv overdommer Juhl er tilfreds. I år deltog Finn også i arbejdet på dommerbåden til Nordjysk Mesterskab.

7 7 (Privatfoto) The Stig, (Stig Jørgensen, vi kan vel holde på en hemmelighed?) vor grejmester og altmuligmand på jollepladsen og i jollehuset, altid i top gear. Stig har stået for det store opklaringsarbejde i forbindelse med registrering og sortering af vore joller og af grej i al almindelighed. Stig har kontakten til (og bøvlet med) vore leverandører af joller og reservedele. Stig har af egen drift ryddet op på Optimiststativerne og slået græsset, tidslerne og brændenælderne under jollerne, så jollepladsen nu for første gang i 15 år ser helt civiliseret ud. Stig er til stede ved alle træningsaftener og bidrager "langt ud over det rimelige" i driften af afdelingen. Stig har også assisteret ved afrigningen af jollerne og ved oprydningen i jollehuset med klargøring til vinteropbevaring af jollerne. Da stormen kom, var alle joller bundet forsvarligt og sikkert til bommene. Størst hæder høstede Stig dog ved det udsøgte pølsearrangement i forbindelse med sidste torsdagssejlads, hvor både timing, tilberedning og disponering var helt i top. Jette F. Skole mangeårigt medlem af juniorudvalget. Jette er en kapacitet for udvalget. Jette har medvirket ved planlægningen og afviklingen af flere Nordjyske Mesterskaber og større stævner. Jette bidrager også med lækre kager til større sammenkomster :-) Jan Skall Sørensen for hjælp til snart sagt alt, hvor juniorlederens kræfter ikke slår til. "Nu må du sige til, hvis der er noget jeg kan hjælpe med", siger Jan altid, når vi skilles. Og det har jeg som juniorleder benyttet mig flittigt af. Jan har senest stået for afslutningen på Aalborgmesterskaberne med præmieindkøb og overrækkelse af pokaler og trofæer. Lars Skall Sørensen for ildhu, når det gælder om at hverve nye sejlere til vores klub. Lars har som nævnt stået for samarbejdet med fritidsklubberne i forsommeren, hvor en lang række børn og unge fik lov at prøve at sejle i vores joller. Samtidig sørgede Lars for, at projektet gav en pæn indtægt til afdelingen. Claus Ugilt Østergaard, vores webmaster, "redacteur" og aktivitetsleder. Trods afstanden til Esbjerg når Claus ofte hjem til torsdagssejladsen, hvor han også gerne giver en hånd med: Claus står også for Sommerlejren, og hvis denne ikke kan gennemføres, skaber Claus blot nye tilbud om sociale arrangementer og sejlads og samvær på andre måder for vore jollesejlere. Mikkel Christiansen for råd og praktisk hjælp, når det drejer sig om historikken i juniorarbejdet. Det, at Mikkel har fået mere fri til at sejle, har straks resulteret i flere fine nationale og internationale placeringer i 505-jollen sammen med bror Mads. Hvis nogen mener, de er blevet glemt, kan klage indgives til: gmj@malthas.dk

8 8 Trænerne Tak til vores trænerteam for en flot indsats mht. at lære vore juniorer at sejle og blive fortrolige med at færdes på vandet. Det er rigtig flot, at I møder trofast uge efter uge sommeren igennem - og vinteren med, hvis det kræves - for at hjælpe næste generation på vej. Efter nytår rejser Tobias til Odense for at studere. Til afløsning håber vi, at Laust, der kommer fra Fåborg Sejlklub, vil blive en fast del af vores klub fremover. Herunder fotos fra afslutningen 2103

9 9 Resultater og præmier mv. I Torsdagssejladserne (Aalborgmesterskaberne) for joller blev resultaterne: Optimistjoller: Nr. 1 Magnus Mikkelsen Nr. 2 Frederik Fomsgaard Bruun Nr. 3 Elisabeth Boslev Søndergaard Magnus Zoom8-joller Nr. 1 Malthe Nør Larsen Nr. 2 Christian Boslev Søndergaard Nr. 3 Janus Østergaard Dinesen Nr. 4 Ida Christiansen Nr. 5 Philip Hamborg Malthe Christian Lasse Lars Henrik og Rasmus Alex Johns Store joller Europajolle: Lasse Skall Sørensen 505-jolle : Lars Henrik og Rasmus Norre Andersen Laser Radial: Alex Johns 505-jolle: Mads og Mikkel Christiansen Mikkel - uden Mads

10 10 Vandrepræmier Teis van Zanden fik "Knarken" - et flot modelskib - som bedst placerede ved kredsens stævner (optimist). Mathe Nør Larsen fik "fiduspokalen" som bedste kammerat. Malthe har desuden gjort et stort arbejde for at tiltrække nye sejlere ved bl.a. at hjælpe med ved fritidsklubarrangementet i foråret. Malthe skal blot lige lære, at han efterfølgende ikke skal sejle fra dem allesammen til alle kapsejladserne :-) Magnus far fik forældrepokalen ved at vinde forældresejladsen. Diplomer til nye Optimistjollesejlere Ni nye Optimistjollesejlere fik ved afslutningen den 24. oktober hver et Dansk Sejlunion Diplom som SÆLER samt Bogen Tag ud at Sejle med tilhørende opgavebog. Det er: Anton Juul-Andersen Christine Skall Sørensen Thomas Skall Sørensen Elisabeth Boslev Søndergaard Magnus Mikkelsen Rebecca Mørup-Petersen Mischa Mørup-Petersen Jack Charmak Ruby Charmak Til Lykke til jer alle. Hver ny sejler har desuden modtaget et undervisningsmateriale i Power Point, til hjemmebrug.

11 11 JOLLEAFDELINGEN Klubbens 2 ynglinge kom ikke på vandet i år. En medvirkende årsag var sikkert, at den ene Yngling blev svært beskadiget under et udlån til Søværnet. Forsikringsselskabet Codan erklærede båden totalskadet, hvorved det ikke kunne betale sig at sætte den i sejlbar stand igen. Da ingen ønskede at sejle i den anden Yngling, Red & Green, blev begge både på land i år. I foråret fulgte vi i en periode debatten om de nye "Sportsbåde", som Dansk Sejlunion sætter så stor lid til, skal kunne redde sejlsporten som folkesport. Bådene koster imidlertid alle over kr. pr. styk. Da man helst skal have 2 for at se, om man er god til at sejle dem, virker det helt urealistisk at anskaffe sådanne både som klubgrej. En teoretisk mulighed er at få 2 lokale firmaer til at anskaffe hver sin båd, og så koble sejlklubben på som "driftsherre" med mulighed for at låne bådene ud til klubbens medlemmer. Men det kræver en masse regler og en del overskud (tid) hos klubbens bestyrelse og medlemmer. Det er også givet, at driften af sådanne både ikke er billig. Forsikringen bliver i hvert fald dyr. Men tanken er ikke opgivet. Nu afventer vi så som det første, at DS vælger en bådtype. Her i november, den 17. vil klubben få besøg af en SEASCAPE 18. Er vejret til det, vil den også komme ud at sejle. På denne baggrund kan vi fortsætte overvejelserne, forhåbentlig bedre rustet til at træffe et valg, måske en gang til næste år? Herunder: Seascape 18 på agten for tværs med asymmetrisk spiler

Skælskør Amatør-Sejlklub

Skælskør Amatør-Sejlklub Information til nye sejlere og forældre i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling (SAS) Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Skælskør Amatør-Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting der er

Læs mere

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år.

I år var der entreret med vores faste instruktører i Aalborg Sejlklub, så udover Laust var også Trille og Christian klar på opgaven i år. Sommercamp 2015 Årets Sommercamp for unge sejlere fik en rigtig fin optakt. Tilmeldingerne strømmede ind tidligt i år og da vi startede op var der 23 tilmeldte sejlere fra Sejlklubberne KDY, Nappedam,

Læs mere

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling

Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Information til nye sejlere og forældre i Korsør Sejlklubs Juniorafdeling Som ny sejler og forældre til en ny sejler i Korsør Sejlklubs juniorafdeling, er der mange ting

Læs mere

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr

AFRIGGERGILDE. Lørdag den 1. november 2003 kl. 18.30 i klubhuset Levende musik Menu : 3 retters menu er hemmelig endnu Kaffe Kuvertpris 150 kr Formanden har ordet Det kan være en lidt trist årstid, vi netop nu går i møde. Træernes blade bliver brune, luften koldere, og snart skal vi også tænke på at få bådene op, hvilket jo bliver ekstra spændende

Læs mere

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre.

Holbæk Juniorsejlklub Information til nye sejlere og forældre. Information til nye sejlere og forældre. Velkommen Velkommen som sejler og forældre i. Vi gælder os til at, I bliver en del af vores klub. Der er en del nye ting at forholde sig til, når man starter i

Læs mere

Kompasset november 2016

Kompasset november 2016 Kompasset november 2016 Standernedhaling Standernedhalingen 2016 blev afholdt i fint vejr søndag 30. oktober. I denne weekend blev samtidigt afholdt et juniorarrangement med overnatning, klubmesterskab

Læs mere

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste.

Tak for et godt år jeg ser frem til det næste. Formandens beretning Jeg skal nu holde en beretning som formand. Da jeg sammen med Mette (nuværende næstformand) hørte at klubben stod tæt for at stoppe var vi begge ærgerlige. På det tidspunkt gik Birte

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Sommerlejr og klubmesterskab 2013

Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Sommerlejr og klubmesterskab 2013 Lørdag d. 14. september mødtes 15 ungdomssejlere samt trænere i sejlklubben med tunge tasker og store madpakker, klar til den årlige sommerlejr der i år var kombineret

Læs mere

RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER. for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE

RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER. for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE RØRVIG SEJLKLUB SEJLADSBESTEMMELSER FOR STJERNESEJLADSER for OPTIER, JOLLER OG WINDSURFERE Deltagere Kun aktive medlemmer af Rørvig Sejlklub kan medregnes i præmierækken. Kapsejladslederen kan lade andre

Læs mere

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden.

Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt vejr på Limfjorden. Officiel indbydelse Aalborg sejlklub inviterer til Aalborg Cup d.10. september 2017 Aalborg Sejlklubs ungdomsafdeling byder velkomme til Aalborg Cup, hvor vi søndag d.10. september 2017 har bestilt godt

Læs mere

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016

Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Et oplæg til en samarbejdende ledelse: Medlemmer + bestyrelse = klub i fremdrift. En arbejdsgruppe, Februar 2016 Status Den nuværende bestyrelse har ad flere omgange bedt om afløsning her i 2016. De har

Læs mere

Fælles Nyhedsbrev november Amba

Fælles Nyhedsbrev november Amba Fælles Amba Optagning af både i fremtiden Vi er tæt på, at de både, der skal stå i standardstativerne er oppe for i år. Som beskrevet i sidste nyhedsbrev er der indhøstet erfaringer med kørsel af både

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

Jyske Bank Cup. Søndag d. 28. maj Sejladsbestemmelser

Jyske Bank Cup. Søndag d. 28. maj Sejladsbestemmelser Jyske Bank Cup Søndag d. 28. maj 2016 Sejladsbestemmelser Regler Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser

A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Indbydelse til: Det 5. Sail extre-mas Fredag den 12. til søndag den 14. december 2008 Deltagere: A og rutinerede B optimister Zoom8 29er RSX Laser Ideen bag Sail extre-mas Sail extre-mas er ment som en

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Marselisborg Sejlklubs

Marselisborg Sejlklubs Marselisborg Sejlklubs Ungdomsafdeling Information til nye sejlere og forældre Velkommen som sejlerforældre Velkommen i Marselisborg Sejlklubs (MS) Ungdomsafdeling. I skal vide at sejlads er en tidskrævende

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen:

Klubbens forventninger til sejlerforældre. Aktiviteter i MS Ungdom. Aktiviteter i sommersæsonen: Klubbens forventninger til sejlerforældre Alle aktiviteter i klubben drives af frivillige forældre og aktiviteterne afhænger af forældrenes indsats. Klubbens minimum forventninger til jer som forældre,

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

VM på fjorden. Må de største helte vinde!

VM på fjorden. Må de største helte vinde! OK-joller & Wayfarer, HSS 2016 VM på fjorden. Må de største helte vinde! (Version: 2016-HSS02) Bemærk: Vi sejler kapsejlads om mandagen, og træner om onsdagen... Tid og sted Første kapsejlads sejlads bliver

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj

Generalforsamlingen 2012. Grundejerforeningen Svenstruphøj Generalforsamlingen 2012 Grundejerforeningen Svenstruphøj Hvad sker der af byudvikling i Svenstrup de næste 5 til 10 år? Velkommen til Karl Erik Hansen fra Grøn Gruppe under Svenstrup Samråd 2 Generalforsamlingen

Læs mere

Home Cup. Søndag d. 3. september Sejladsbestemmelser

Home Cup. Søndag d. 3. september Sejladsbestemmelser Home Cup Søndag d. 3. september 2017 Sejladsbestemmelser Regler Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter.

Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. Sommer Sejler Camp 2013 i Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. I uge 31: søn 28. juli fre 2. august 2013 Så er det igen tid for tilmelding til årets super sommersejlercamp i uge 31 fra søndag eftermiddag

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

MIDDELFART SEJLKLUB. Information til nye sejlere og forældre i Middelfart Sejlklubs Ungdoms- og Jolleafdeling. Side 1

MIDDELFART SEJLKLUB. Information til nye sejlere og forældre i Middelfart Sejlklubs Ungdoms- og Jolleafdeling. Side 1 MIDDELFART SEJLKLUB Information til nye sejlere og forældre i Middelfart Sejlklubs Ungdoms- og Jolleafdeling Middelfart Sejlklub Østre Hougvej 5500 Middelfart www.middelfartsejlklub.dk Side 1 Velkommen!

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen

Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen Funktionsbeskrivelser for juniorafdelingen Disse beskrivelser af funktionerne i juniorafdelingen er udarbejdet for at sikre en kontinuitet i ungdomsarbejdet i. Alle funktioner kan varetages af et større

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Formandens beretning 2012

Formandens beretning 2012 Formandens beretning 2012 Året der gik: Da vi gik ind i 2012 var det - ud over det store arrangement i forbindelse med Scankap 99 og så med to større investeringer dels færdig opgraderingen af vores nye

Læs mere

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder

NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG. Jeg en arbejder ODENSE SEJLKLUB KLUBNYT NR.6 JUNI 2008 21. ÅRGANG Jeg en arbejder Jeg en arbejder, er Lilian Nordana s betegnelse af sig selv. I en alder hvor de 80 år for længst er passeret, er Lilian og Ove Jørgensen

Læs mere

Tune-Up Cup. 22. maj Sejladsbestemmelser

Tune-Up Cup. 22. maj Sejladsbestemmelser Tune-Up Cup 22. maj 2016 Sejladsbestemmelser Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejlerforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder Tilladelse til

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Sommercamp Da jollerne var sejlklare, var det tid til skippermøde, hvor vores instruktører fortalte om dagens program

Sommercamp Da jollerne var sejlklare, var det tid til skippermøde, hvor vores instruktører fortalte om dagens program Sommercamp 2014 Efter at vi sidste år desværre måtte aflyse vores Sommercamp ja så måtte vi bare have stablet en Sommercamp på benene i år. Indledningsvis hørte vi hvordan det lå med opbakning fra vores

Læs mere

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch 2015. Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2015

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch 2015. Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2015 Taarbæk Sejlklub Aftenmatch 2015 Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2015 1 Taarbæk Sejlklub har hermed fornøjelsen at indbyde til aftenmatcher i sæsonen 2015 på følgende dage: Dato

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014

BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 BESTYRELSENS BERETNING 2013/2014 Kære medlemmer På bestyrelsens vegne skal jeg her kort gøre status over det sidste års forløb i SKS. Danmark har, som alle ved, været ramt af en økonomisk krise, som vi

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning

Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Generalforsamlingen den 19. oktober 2013 Formandens beretning Velkommen til generalforsamling 2013. Vi har igen i år haft den bedste sæson i mange år. Vi har haft et højt aktivitetsniveau. Mange har bestået

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser.

Vores salg af øl, pølser, is, kaffe og kage forløb supergodt, selv om vi til sidst måtte støvsuge hele Egå og Risskov for pølser. Formandens beretning på generalforsamling den 2. nov. 2011 Men inden jeg går til selve beretningen, vil jeg gerne følge op på min tale fra i lørdags og have lov til at takke alle dem, der på den ene eller

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009

Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Resultater fra Geværterrænskydning Øst & Vest I Hevring Søndag den 19 April 2009 Renskrevet og redigeret af: Benny Lykke Så var dagen kommet hvor DDS Østjyllands, Dobbelte Geværterrænskydning skulle løbe

Læs mere

Sæl diplom. At han/hun kan: At han/hun ved: At han/hun tør: har vist

Sæl diplom. At han/hun kan: At han/hun ved: At han/hun tør: har vist Sæl diplom Tømme båden for vand. Svømme m med redningsvest Få båden til at ligge stille i vindøjet og få den til at sejle igen. Lave råbåndsknob og ottetalsknob. Nævne navnene på holdkammeraterne og træneren.

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub

Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub Information til sejlere og forældre Velkommen i Skanderborg Junior Sejlklub. Skanderborg Junior Sejlklub (SJS) er en klub for unge sejlere. Vi har plads til sejlere

Læs mere

Sejlklubben Rødvig Stevns Ungdomsvenlig Sejlklub

Sejlklubben Rødvig Stevns Ungdomsvenlig Sejlklub Sejlklubben Rødvig Stevns Ungdomsvenlig Sejlklub Funktionsbeskrivelser Grej (reservedele): Holde status og indkøbe Flydeliner (fangliner) Bensler 2 og 3 mm Hanefod Øsekar Løbende min. 1 gang pr. måned

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE

Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub juni 2016 INDBYDELSE Fynske Bank Cup 2016 Optimist A, B, C, RS Tera, RS Feva, Zoom8, 29er Svendborg Sunds Sejlklub 11-12 juni 2016 INDBYDELSE 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl.

Læs mere

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby

Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Nr. 3. juli kvartal 2008 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby I år holdes sommerstævnet på hanebjerg! Bladet indeholder hele kalenderen. Der er rig mulighed for at komme til at skyde i sommerferien

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011

Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Sikkerhedspolitik for Juniorafdelingen i Strandby Sejlklub, Vild med vand Version 1.0 April 2011 Denne sikkerhedspolitik beskriver hvorledes Strandby Sejlklub prioriterer sikkerhed såvel til lands og til

Læs mere

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER

STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER STATUTTER FOR TORM JUNIOR/UNGDOMS GRANDPRIX-SERIE A: GENERELLE STATUTTER B: SÆRLIGE STATUTTER A: Generelle statutter: A1 Regler og bestemmelser: Grandprix stævnerne er underlagt følgende regler: ISAF s

Læs mere

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO

Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde HUSK PORTO K E R T E M I N D E S E J L K L U B OPTIMIST STORJOLLER KØLBÅDE KLASSEBÅDE SEJLERSKOLE TURSEJLADS FYN RUNDT SAIL EXTREME HAVNEFEST www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling

Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling Velkommen til Sejlklubben SNEKKEN s Ungdomsafdeling I har vist interesse for, at jeres barn skal begynde til sejlads. Med dette skriv bliver I klogere på, hvad vi tilbyder vores juniorer, den praktiske

Læs mere

Hans Ustrup Petersen

Hans Ustrup Petersen Formanden har ordet Det er dejligt at mærke at der nu rigtigt er kommet forår i luften over Frederikssund! Påsken faldt tidligt i år, og mange er derfor også tidligt klar til at komme i vandet. Vi forsætter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM.

Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Flotte fynske bronzemedaljer ved HoldDM. Lørdag den 1. juni blev Retriever Klubbens DM for hold afholdt af Region Østjylland på Fussingø, ved Randers. Det fynske hold bestod i år af: Anette Hussmann med

Læs mere

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019

Taarbæk Sejlklub Aftenmatch Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 Taarbæk Sejlklub Indbyder hermed til Aftenmatch Sæsonen 2019 1 Taarbæk Sejlklub har hermed fornøjelsen at indbyde til aftenmatcher i sæsonen 2019 på følgende dage: Dato Tid for startsignal Forår Maj 06.

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE

DIF Danmarksmesterskab. Europajolle. Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE DIF Danmarksmesterskab Europajolle Skive Sejlklub / Maritim Center Skive. 20. 22. september 2013 INDBYDELSE 1. REGLER: 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nordjysk Mesterskab. Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER

Nordjysk Mesterskab. Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER Nordjysk Mesterskab Aalborg Sejlklub Farvandet øst for Egholm og nord for Utzon Center 22. og 23. juni 2013 SEJLADSBESTEMMELSER 1 Regler 1.1 Der sejles efter de i kapsejladsreglerne definerede regler inkl.

Læs mere

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv.

Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Kære alle, Julen står for døren men lige inden den åbnes helt får I lige et lille nyhedsbrev opdateret med efterårets begivenheder, foto s mv. Vintertræningen er startet. 21 tilmeldte. Det er bare alle

Læs mere

Udtagelsesstævne for Zoom8. Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER

Udtagelsesstævne for Zoom8. Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER Udtagelsesstævne for Zoom8 Sejlklubben Esrum Sø 2-3. maj 2015 SEJLADSBESTEMMELSER 1 REGLER 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler incl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk

Læs mere

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser

Onsdagssejladser 2015. Køge Sejlklub. Sejladsbestemmelser Onsdagssejladser 2015 Køge Sejlklub Sejladsbestemmelser Regler : Sejladserne sejles efter de i kapsejladsreglernes definerede regler incl. Skandinavisk Sejlforbunds og Dansk Sejlunions forskrifter Desuden

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan

Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Kontakt og relation til de unge sejlere - hvorfor og hvordan Oplæg af: Jan Christiansen Særlig inspiration fra: Ilene Eriksen og sejlerdanmark Vi vil gerne give dig formål, lyst og redskaber til snakken

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Så i løbet af den første vinter gik jeg i gang med diverse ændringer.

Så i løbet af den første vinter gik jeg i gang med diverse ændringer. OBS! Vær opmærksom på, at en ændring af masten med slæder og skinner på masten ikke er i overensstemmelse med klassereglerne. Båden er således ikke en klassebåd. Folkebåd til en singlehand hygge-sejler

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Først vil jeg gerne, på bestyrelsens og mine egne vegne, ønske alle medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere, et forsinket GODT NYTÅR med forhåbentlig mange behagelige

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer

Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer Sikkerhedsinstruks for sejlads med mindre fartøjer side 1/5 Senest revideret: 13. marts 2019 Hvilke fartøjer gælder denne sikkerhedsinstruks for? Seks optimistjoller, tre zoom 8 joller og 2 ynglinge. Alle

Læs mere

Horsens Sejlklub september 2016 SEJLADSBESTEMMELSER (SB)

Horsens Sejlklub september 2016 SEJLADSBESTEMMELSER (SB) Danmarks Idræts-Forbunds Danmarksmesterskab for Laser Standard Dansk Sejlunions Danmarksmesterskab for Laser Radial kvinder Klassemesterskab for Laser 4.7 samt for Laser Radial mænd Horsens Sejlklub 3.

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013

Dansk Politiidrætsforbund. Danske Politimesterskaber i. Arrangør: Skydeudvalget DPIF. Skydning. den 18. & 19. juni 2013 Dansk Politiidrætsforbund Danske Politimesterskaber i Skydning den 18. & 19. juni 2013 Arrangør: Skydeudvalget DPIF Kære kolleger På vegne af DPIF.s skydeudvalg glæder det mig at kunne byde velkommen til

Læs mere

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub

Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter. etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Samarbejdsaftale for Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter etableret af Frederikssund Sejlklub & Marbæk Sejl og Motorbådsklub Formålsparagraf: Det overordnede formål med Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Nyborg Sejlforenings håndbog til sejlerforældre

Nyborg Sejlforenings håndbog til sejlerforældre Nyborg Sejlforenings håndbog til sejlerforældre Velkommen til Optimistafdelingen i Nyborg Sejlforening! Nyborg Sejlforening ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye sport Junior- og Optimistudvalget

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Home Cup. 4. september Sejladsbestemmelser

Home Cup. 4. september Sejladsbestemmelser Home Cup 4. september 2016 Sejladsbestemmelser 1. Regler Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne definerede regler inkl. Skandinavisk Sejler-forbunds og Dansk Sejlunions forskrifter. Desuden gælder

Læs mere

Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var vi 9 både med, og der deltog vel typisk 4-7 både hver mandag.

Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var vi 9 både med, og der deltog vel typisk 4-7 både hver mandag. Kapsejlads for sjov Kapsejlads for sjov 2015 BALLAD KAPSEJLADS FOR SJOV er i gang igen! Man kan stadig nå at tilslutte sig. Nu er det 9. sæson med den familie- og begyndervenlige mandagsdyst. I 2014 var

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere