Det er lokalplanens hovedformål at sikre, at området. for et område ved Haderslev sygehus. Lokalplanen var fremlagt i perioden 6.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det er lokalplanens hovedformål at sikre, at området. for et område ved Haderslev sygehus. Lokalplanen var fremlagt i perioden 6."

Transkript

1

2

3 LOKALPLAN NR for et område ved Haderslev sygehus Lokalplanen omfatter et område på ca. 42 ha mellem Ribe Landevej og Haderslev Dam. Lokalplanen erstatter den oprindelige byplanvedtægt nr. 8, som indeholdt bestemmelser for anvendelsen af det samme område. Når byrådet alligevel har vedtaget at udarbejde en lokalplan, skyldes det, at Sønderjyllands amtskommune ønsker at opføre en psykiatrisk afdeling i tilknytning til Haderslev sygehus. Ifølge kommuneplanloven har kommunerne bl.a. pligt til at udarbejde lokalplaner, inden et større byggeri eller visse anlægsarbejder sættes i gang. Gennem lokalplanlægningen skal der dels sikres en planlægningsmæssig sammenhæng og dels, at borgerne får kendskab til planlægningen i kommunen. I det følgende beskrives lokalplanens formål og hovedindhold med hovedvægten lagt på byrådets målsætning og en beskrivelse af det planlagte byggeri. Derefter redegøres for lokalplanen set i forhold til anden planlægning med betydning for området. Lokalplanens retsvirkninger omtales, og til sidst følger de bebyggelsesregulerende bestemmelser med tilhørende kortbilag - den juridiske del af lokalplanen. Lokalplanen var fremlagt i perioden 6. oktober 1982 til 6. december I offentlighedsperioden er områdets fredningsforhold (byggelinier) blevet afklaret med fredningsmyndighederne. Da der ikke kom indsigelser til forslaget, er planen vedtaget endeligt af udvalget for teknik & miljø den 2o. december 1982 på byrådets vegne. Lokalplanen er offentliggjort i januar LOKALPLANENS FORMÅL Det er lokalplanens hovedformål at sikre, at området forbeholdes til offentlige formål, nemlig til sygehus og sådanne andre institutioner, som det er

4 naturligt at placere i tilknytning hertil, samt boliger til funktionærer og andre beskæftigede ved institutionerne. Lokalplanens baggrund er opførelsen af en psykiatrisk afdeling i tilknytning til det nuværende sygehus. Der fastlægges bebyggelsesregulerende bestemmelser for den nye bebyggelse, bl.a. med den hensigt, at den placeres og udføres under størst mulig hensyntagen til områdets landskabelige kvaliteter. Gennem lokalplanen er det byrådets hensigt at orientere borgerne om byggeriet og redegøre for forholdet til anden planlægning med betydning for området. BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS HOVEDINDHOLD Lokalplanen indeholder hovedtræksbetonede retningslinier for bebyggelsens omfang og placering inden for hele området. Herudover indeholder planen mere detaljerede bebyggelsesregulerende bestemmelser for delområderne II og III.

5 4. DEN PSYKIATRISKE AFDELING - PLACERING, DISPONERING OG UDFORMNING (DELOMRÅDE II) Den psykiatriske afdeling placeres umiddelbart sydøst for Haderslev sygehus på et kuperet, naturskønt område, der skråner ned mod Haderslev Dam. Arealet henligger som naturgrund, overvejende med græsbevoksning med mindre træ- og buskadsgrupper. Dele af arealet ligger inden for søbeskyttelseslinien, der ligger i en afstand af 15o m fra Haderslev Dam. Projektet har derfor været forelagt fredningsmyndighederne med henblik på at placere dele af bebyggelsen inden for beskyttelseslinien. Naturfredningsnævnet for Sønderjyllands amts nordlige fredningskreds har den 18. juni 1981 meddelt dispensation til den påtænkte bebyggelse på en række vilkår om bebyggelsens udformning og materialevalg. m

6 Den psykiatriske afdeling indeholder 3 sengeafsnit å 2 o patienter, daghospital/ergoterapi, nathospital, behandling, ambulatorium og aktivitetshus/fritidscenter. Det er muligt at udvide afdelingen med f.eks. 2 sengeafsnit, så den psykiatriske afdeling i alt vil kunne rumme loo patienter (+ dag-/natpatienter). Byggeriet opføres dels i en etage og dels i to etager, placeret på to plateauer tilpasset det naturlige terræn. Den øst-vestgående bygning mod nord opføres i to etager. Bygningen indeholder alle fællesfaciliteter, behandling, kontorer m.m. De tre nord-sydvendte længer er sengeafsnit. Mellem sengeafsnittene indrettes opholdsarealer med beplantning. Til byggeriets udvendige facader anvendes brune facadesten i samme farve som på selve sygehuset og tagsten i samme farve. Hovedindgangen til afdelingen bliver i den vestlige ende, hvor byggeriet kobles på det eksisterende, sygehus. Afdelingen knyttes iøvrigt til sygehusets forskellige administrative og tekniske faciliteter, herunder de nuværende parkeringspladser, som anses for tilstrækkelige, også med henblik på en betjening af psykiatrisk afdeling.

7 6. FUNKTIONÆRBOLIGER - LÆGEBOLIGER OG KOLLEGIER (DEL- OMRÅDE III) I tilknytning til de eksisterende funktionærboliger har Sønderjyllands amts sygehusudvalg ønsket reserveret plads til flere boliger af samme slags. Den eventuelle fremtidige bebyggelse vil i givet fald blive udformet som den eksisterende, både hvad angår materialevalg og den arkitektoniske udformning. Det fremgår af den nedenfor viste skitse, hvordan en halv snes boliger (rækkehuse) kan placeres, og skitsen viser det nye byggefelt og den gældende søbeskyttelseslinie. Som for delområde II ligger dele af byggefeltet inden for søbeskyttelseslinien. Det fremgår af fredningsmyndighedernes udtalelser, da lokalplanforslaget var fremlagt offentligt, at der kan forventes dispensation til den planlagte bebyggelse. Terrænforholdene er sådan, at den nye bebyggelse ikke kan ses fra Haderslev Dam på grund af den sydfor liggende bakkekam. Den østlige placering skyldes endvidere, at arealet vest for er vandlidende. N

8 FORHOLDET TIL ANDEN PLANLÆGNING ( 2o-REDEGØRELSE) I det følgende beskrives lokalplanen set i sammenhæng med kommunens fysiske planlægning: 15-rammebestemmelserne, byplanvedtægt nr. 8, dispositionsplanen og kommuneplanlægningen. Dernæst omtales den regionale planlægning med betydning for området, såsom regionplanlægningen og sygehusplanlægningen, vejplanlægningen, fredningsplanlægningen og den kollektive trafikplanlægning. Afsluttende redegøres for forskellige tekniske planer, såsom varmeplanlægningen, kloakplanlægningen m.m. 15-RAMMERNE Lokalplanens område er omfattet af og i overensstemmelse med de gældende 15-rammer for Haderslev kommune. 15-rammerne for område 41 er fastlagt med udgangspunkt i de oprindelige bestemmelser i byplanvedtægt nr. 8 for et område ved Haderslev sygehus. Lokalplanen kan efter den offentlige fremlæggelse vedtages endeligt af byrådet. BYPLANVEDTÆGT NR. 8 Lokalplan nr erstatter den oprindelige byplanvedtægt nr. 8 for et område ved Haderslev sygehus. En række bestemmelser er overført unden ændringer, mens der i denne lokalplan er optaget bestemmelser, som ikke tidligere har været nævnt, såsom bygningshøjder, etageantal, beplantningsforhold m.m. Lokalplanen fastlægger endvidere bebyggelsesregulerende bestemmelser for delområderne II og III til henholdsvis et større nybyggeri (psykiatrisk afdeling) og til et eventuelt kommende byggeri af flere tjenesteboliger. DISPOSITIONS- OG KOMMUNEPLANLÆGNING Området er både i dispositions- og kommuneplansammenhæng reserveret til sygehus- og institutionsfor- 7.

9 mål. Udbygningen af områdets institutioner vil have en gavnlig indflydelse på antallet af arbejdspladser i kommunen. Således forventer amtskommunens sygehusforvaltning, at der - især på grund af udbygningen med en psykiatrisk afdeling - kan regnes med en forøgelse af personalet. REGION- OG SYGEHUSPLANLÆGNING Udbygningen af Haderslev sygehus med en psykiatrisk afdeling med ca. 60 pladser er i overensstemmelse med regionplanlægningens retningslinier for institutioner. I retningslinierne omtales endvidere en mulig fremtidig udvidelse med 4o pladser. Bygningen af en psykiatrisk afdeling i tilknytning til det eksisterende sygehus er medtaget i Sønderjyllands amtskommunes sygehusplanlægning for perioden 198o-92. Udbygningen af den psykiatriske behandling i amtskommunen er baseret på en aflastning af de forældede afdelinger i Augustenborg ved at opføre nye afdelinger dér og iøvrigt decentralisere og integrere den psykiatriske virksomhed med de somatiske sygehuse ved at etablere selvstændige psykiatriske afdelinger ved sygehusene i Haderslev og Tønder. Sønderjyllands amts sygehusudvalg har endvidere ønsket at få skabt grundlag for et eventuelt kommende byggeri af flere funktionærboliger. VEJPLANLÆGNING Lokalplanområdet berøres mod nord af den påtænkte forlægning af Ribe Landevej, som omtalt i kommunens "Vejplan 76". Forlægningen får dog ingen betydning for de bebyggelsesmæssige forhold i lokalplanområdet, idet der ikke er planlagt yderligere byggeri nord for Skallebækvej. Områdets adgangsforhold ændres ikke ved forlægningen.

10 KOLLEKTIV TRAFIK Lokalplanområdet betjenes i dag med en bybusrute, der har endestation ved sygehuset. Endvidere trafikbetjenes området af flere oplandsbusser. FREDNINGSPLANLÆGNING Lokalplanområdet er omfattet af naturfredningslovens søbeskyttelseslinie (15o meter fra Haderslev Dam). Nåturfredningsnævnet har den 18. juni 1981 meddelt dispensation fra søbeskyttelseslinien til det af lokalplanen omfattede psykiatriske afsnit ved Haderslev sygehus, beliggende inden for lokalplanens delområde II, og denne dispensation er fortsat gældende. Endvidere har fredningsmyndighederne stillet i udsigt, at der kan meddeles dispensation fra søbeskyttelseslinien til at opføre nogle funktionærboliger på vilkår, at de opføres med en udformning, der svarer til de eksisterende boliger. Endelig har fredningsstyrelsen meddelt, at man er indstillet på at ophæve naturfredningslovens vejbyggelinie og åbeskyttelseslinie inden for lokalplanområdet i forbindelse med lokalplanens endelige vedtagelse. VARMEPLANLÆGNING En omtale af forholdet mellem varmeplanlægningen og lokalplanen afventer byrådets og energiministerens endelige godkendelse af varmeplanen. KLOAKPLANLÆGNING Området separatkloakeres, således at overfladevand føres til Haderslev Dam på nærmere angivne betingelser, og spildevand føres til afskærende spildevandsledning nord for Haderslev Dam.

11 lo. OM OFFENTLIGHEDSPERIODEN Lokalplanen var fremlagt som forslag i perioden fra den 6. oktober 1982 til 6. december Der indkom ingen bemærkninger eller indsigelser, og udvalget for teknik og miljø kunne derfor den 2o. december 1982 på byrådets vegne vedtage planen endeligt. I offentlighedsperioden er de fredningsmæssige forhold blevet afklaret med fredningsmyndighederne. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsættes som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt/fastholdt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan,

12 11. HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR HADERSLEV SYGEHUS I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område: 1. Lokalplanens formål. Lokalplanens formål er at sikre, at området forbeholdes til offentlige formål, nemlig til sygehus og sådanne andre institutioner, som det er naturligt at placere i tilknytning hertil, samt boliger til funktionærer og andre beskæftigede ved institutionerne, at anlæg og indretninger til brug for institutionerne, beskæftigede, patienter, besøgende o.l. kan tillades etableres, at muliggøre opførelsen af en psykiatrisk afdeling i tilknytning til det eksisterende sygehus (i princippet som vist på kortbilag nr. 2), at ny bebyggelse, vejanlæg m.v. udføres og placeres under størst mulig hensyntagen til sygehusets drift og områdets landskabelige kvaliteter. 2. Lokalplanens område Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag nr. l af 1. juli 1982 og omfatter matr. nr. Io37 og dele af matr. nre. 727, Io4o, 289o, 2897, 3715 og 4266, alle af Haderslev ejerlav, samt alle parceller, der efter den 1. juli 1982 udstykkes fra de nævnte ejendomme Lokalplanområdet opdeles i delområderne I, II og III, som vist på kortbilag 1.

13 12, 2.3. Lokalplanens område er beliggende i byzone. 3. Områdets anvendelse Delområde I må kun anvendes til offentlige formål, såsom sygehus og andre former for institutionsbyggeri, der naturligt knytter sig hertil samt parkerings- og opholdsarealer m.v Delområde II må kun anvendes til offentlige formål, såsom sygehus og andre former for institutionsbyggeri, opholdsarealer m.v Delområde III må kun anvendes til tjenesteboliger m.v. 4. Udstykninger Udstykning må ikke finde sted, før der er fastsat nærmere bestemmelser herom i en supplerende lokalplan. 5. Ve.1- og stiforhold Lokalplanområdet vejforsynes fra Skallebækvej Veje og stier inden for lokalplanområdet iøvrigt betragtes som interne private veje og stier, der kan anlægges efter en samlet plan Ved vejtilslutninger skal hjørnerne af de tilstødende ejendomme afskæres efter reglerne herom i vejlovgivningen. 6. Ledningsanlæg m.v Kabler og ledninger, herunder el-ledninger til vej- og stibelysning, må alene udføres som underjordiske anlæg. 7. Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsesprocenten for området under ét må ikke overstige 3o I delområderne II og III må bygninger ikke opføres med mere end 2 etager Bebyggelse i delområderne II og III må kun opføres med en placering og i et omfang, som i princippet

14 13. vist på vedhæftede kortbilag nr. 2 (illustrationsplan) I delområde II må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade gives en højde, der overstiger I4,o m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet I delområde III må intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet Byrådet kan tillade, at dele af en bygning opføres i større højde, såfremt særlige hensyn til indretning eller drift nødvendiggør dette. 8. Bebyggelsens ydre fremtræden Til udvendige bygningssider, herunder tagflader, skal der anvendes materialer og farver, der tager hensyn til det omgivende landskab og den eksisterende bebyggelse. 9. Ubebyggede arealer Der foretages terrænregulering i forbindelse med ny bebyggelse med henblik på at fastholde arealets nuværende karakter Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstigelse eller lignende gives et ordentligt udseende med henblik på at fastholde arealets nuværende karakter< 9.3. Oplagring uden for bygninger eller uden for dertil indrettede, tæt hegnede gårdarealer må ikke finde sted. lo. Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder. lo.l. Fredningsnævnet har den 18. juni 1981 meddelt dispensation fra søbeskyttelseslinien til at opføre dele af det psykiatriske afsnit ved Haderslev Sygehus inden for søbeskyttelseslinien (lokalplanens delområde II).

15 14. lo.2. Opførelse af en del af de planlagte tjenesteboliger inden for delområde III kræver dispensation fra søbeskyttelseslinien fra fredningsmyndighederne. 11. Ophævelse af byplanvedtægt Den under 16. april 1973 af boligministeriet godkendte partielle byplanvedtægt nr. 8 for et område ved Haderslev Sygehus ophæves. Således vedtaget af Haderslev byråd, den 3o. september 1982 Kurt Dørflinger borgmester Madsen kommunaldirektør y^ Lokalplanen er vedtaget endeligt af Haderslev byråd den 2o. december Kurt Dørflinger borgmester Madsen koomunaldirektør Lokalplanen er offentligt bekendtgjort den 19. januar 1983.

16

17

18

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800

Lokalplan 3.8. For område til offentlige formål i Havnsø by. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L30800 Lokalplan 3.8 For område til offentlige formål i Havnsø by Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 21.12.1985 3011501L30800 Bjergsted kommune Lokal plan n r. 3.8 for et område til offentlige formål

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

Lokalplan Ishøj Varmeværk

Lokalplan Ishøj Varmeværk Lokalplan 1.14 Ishøj Varmeværk Ishøj Kommune Ishøj kommune - Lokalplan 1.14 Lokalplanens indhold Lokalplanen fastsætter bestemmelser for områdets anvendelse til offentlige formål. Området opdeles i to

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m.

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...2 Lokalplanens indhold og baggrund...2 Lokalplanens retsvirkninger...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978.

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978. Lokalplan nr. 6 Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. marts 1978 Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978 \ x ' / BESKYTTEDE BOLIGER BRØNSHOLMSDALSPARKEN

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN

HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN HADERSLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 81-01 BUTIKSCENTER VED JOMFRUSTIEN HADERSLEV KOMMUNE Lokalplan nr. 81-ol for et område ved Jomfrustien, Toldbodgade og Østergade. I henhold til kommuneplanloven (lov nr.

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk.

Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. Lokalplan nr. 37 for Nybrovejens Vandværk. LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Ølsted Skole. Marts Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Ølsted Skole. Marts Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 07.9 for Ølsted Skole Marts 1981 Frederiksværk Kommune FREDERIKSVÆRK KOMMUNE Lokalplan 07.9. Udvidelse og ombygning af Ølsted skole. Udarbejdet af bygningsforvaltningen

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 FOR ET ERHVERVSOMUDE OMFATTENDE SCHAUMBURGVEJ 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 27. Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by Lokalplan 23-01 samt Kommuneplantillæg nr. 27 Område til erhvervsformål ved Tingvejen i Vojens by LOKALPLAN NR. 23-01 Samt kommuneplantillæg nr. 27 FOR ET OMRÅDE TIL ERHVERVSFORMÅL VED TINGVEJEN I VOJENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Frederiksværk Amtsgymnasium. Januar Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Frederiksværk Amtsgymnasium. Januar Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.5 for Frederiksværk Amtsgymnasium Januar 1980 Frederiksværk Kommune FREDERIKSVÆRK KOMMUNE Lokalplan 04.5 for Frederiksværk amtsgymnasium SNIT.A-A ^. rr Udarbejdet af

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF.

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. VIDEBÆK l JULI 1986 J NR ' NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. [07] 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 45 for et område ved De gamles Hjem i

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune

Lokalplan nr 8 Vamdrup kommune andinspektørfirmaet Jeppesen. & Bjerre 'A Akieltorv 2 A. 6000 Kolding Tif, 05 52 05 77.v r: -"- v "'F?3

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Kregme Skole. Marts Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for Kregme Skole. Marts Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 06.5 for Kregme Skole Marts 1981 Frederiksværk Kommune FREDERIKSVÆRK KOMMUNE Lokalplan 06.5, Kregme Skole. Udarbejdet af bygningsforvaltningen i Frederiksværk kommune Marts

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988.

J.nr. 88 0018 5. Anmelder: Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY. Endelig godkendt d. 20. januar 1988. Matr.nr. 144 Tommerup by, Tommerup J.nr. 88 0018 5. Anmelder: LANDINSPEKTØRERN~ MØLLER CI1RISTENS~N WILLY DOLLERUP LEHMANN MADSEN FREDERIK RIEGELS LOKALPLAN NR. 44 CENTEROMRÅDE I TOMMERUP BY Endelig godkendt

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG

LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG LOKALPLAN NR. 018 OM ANVENDELSE M.V. AF LOKALER I STUE- ETAGER INDEN FOR EN DEL AF CENTER- OMRÅDET I SKANDERBORG SKANDERBORG KOMMUNE 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet

REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING. Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLAN LÆGNING Lokalplanen omfatter en del af området beliggende mellem Stenhusvej og boligområdet FjordhØj. I kommunens dispositionsplan er området angivet

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 122 ET OMRÅDE VED HERLUFDALSVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød byråd har i henhold til 21 i lov om kommuneplanlægning vedtaget nærværende lokalplan for et mindre boligområde

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Lokalplanen fastlægger hovedretninger for områdets anvendelse. REDEGØRELSE FOR FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Lokalplanen fastlægger hovedretninger for områdets anvendelse. REDEGØRELSE FOR FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9-9208 Spang Nord bådebroer BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter et areal på ca. 3.800 m 2 beliggende på en del af pynten ved Spang Nor i Ulkebøl. Området er beliggende

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 16. Lokalplan for et område til offentlige formål (idrætsanlæg, fritidsfaciliteter, dyrskueplads og fælles TV-antenneanlæg) i Skjern by. Udarbejdet i november 1978 af Skjern

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981.

LOKALPLA.N NR. 11.1 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. LOKALPLA.N NR. 11.1.0 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMI ~1UNE IVIAJ 1981. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 11.1 REFSVINDINGE BY INDHOLDET AF LOKALPLA1~IFORSLAGET Loaklplanen omfatter hele landsbyen Refsvindinge. Planen

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

Lokalplan nr. 27. Erhvervsområde ved Hagelskærvej, Ravnsvad by. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 27. Erhvervsområde ved Hagelskærvej, Ravnsvad by. Ikast Kommune Lokalplan nr. 27 Erhvervsområde ved Hagelskærvej, Ravnsvad by Ikast Kommune Forslag: Teknisk udvalg: 24/9-1984. Byrådet : 9/lo-1984. Endelig: Teknisk udvalg: 28.1.1985 Byrådet : 12.2.1985 LOKALPLAN NR.

Læs mere

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp

2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan, overføres matr.nr. 11 ea, 11 hr,11 hp HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 2o omfattende offentlig område 2D.ol i Hvide Sande syd. I henhold til kommuneplanloven (miljøministeriets bekendtgørelse nr. 734 af 21. december 1982) fastsættes herved

Læs mere

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord.

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. avn NYBORG KOMMUNE Lokalpiantillæg nr. 15.1 for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN TILLÆG NR. 15. i FOR ET OMRÅDE MELLEM GL. VINDINGEVEJ

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPIAN NR. 64 FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPLAN ML 64 I VORGOD - BARDE Videbæk Kommune. LOKALPLAN NR. 64 for en børneinstitution

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 EN DEL AF SYGEHUSOMRÅDET LOKALPLANEN I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse

LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse LOKALPLAN 1-14 Ølby skoles udvidelse KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-14 UDVIDELSE AF ØLBY SKOLE REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Nærværende lokalplan nr. 1-14 omfatter

Læs mere

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område.

I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2.1. nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE Lokalplan nr. 12 omfattende et område til havnevirksomheder i Hvide Sande. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26.juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det

Læs mere

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier

til Fredstidsopstilling af for militærets øvelsesplads Q Højstrup IHAWK raketbatterier til for militærets øvelsesplads Q Højstrup Fredstidsopstilling af IHAWK raketbatterier Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f

Læs mere

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen

LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen LOKALPLAN 3-01 Lystbådehavnen KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-01 LYSTBÅDEHAVN REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Nærværende lokalplan 3-01

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV

LOKALPLAN NR. 90. for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV LOKALPLAN NR. 90 for ERHVERVSOMRÅDE E 11 VENSLEV SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 90 - Erhvervsområde E 11, HC Handelscenter Syd INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE... 3 INDLEDNING... 3 BYRÅDETS HENSIGT MED

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE

LOKALPLAN NR FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6.1.5 FOR ØRBÆK BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Lokalplanen omfatter et område i Ørbæk by. beliggende ved Stationsvej og Ringvej Lokalplanen fastlægger, at der på arealet

Læs mere

LOKALPLAN Nr.14. 04 for et areal i Mosede Greve kommune

LOKALPLAN Nr.14. 04 for et areal i Mosede Greve kommune LOKALPLAN Nr.14. 04 for et areal i Mosede Greve kommune transformeranlæg Mosedegård & vejmaterielplads Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret

LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret HOLSTE.BR0 KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 276 FOR LAVHEDECENTRET INDHOLDSFORTEGNELSE: side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er en lokalplan Lokalplanens

Læs mere