HUSK at der er fællesforældremøde på tirsdag 20 september kl Se vedhængte dagsorden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUSK at der er fællesforældremøde på tirsdag 20 september kl. 18.30 20.00. Se vedhængte dagsorden."

Transkript

1 UGEBREV nr. 5 uge 37 Kære alle børn og forældre! Årgang 2 Kors, hvor er vi mange når vi samles. Det var rart at opleve, at så mange fandt mulighed for, at følge med i, hvad vi havde brugt de to temauger til. Vi har rester af marmelade og saft, som der stadig bruges af i SFO, og de sidste leverpostejer bliver brugt i Bakkerne. Vi håber, at I har fået lov til, at smage på det de selv havde med hjem. I denne uge har der været for voldsom aktivitet på toiletterne. Til morgensamling fredag tog vi snakken op, og blev enige om at det ikke er en legeplads, og at vi sagtens kunne lave en masse restriktioner, men at vi helst var fri. Håber det er nok, men vi lægger ofte vejen forbi det næste stykke tid, når vi er ude som gårdvagter. Vi har fundet ud af, at vores computere kan bruge de samme hovedtelefoner som de fleste mobiler, derfor vil det være godt, hvis alle elever kunne have et sæt hovedtelefoner i tasken. Vi bruger hovedtelefonerne, når vi kører undervisningsprogrammerne. Når hver enkelt har deres egen hovedtelefoner, slipper vi for at sprede lus. HUSK at der er fællesforældremøde på tirsdag 20 september kl Se vedhængte dagsorden. Og en reminder: Det er tid for hjemmesko vores gulve er ikke så varme, så vil I undgå snotnæser, vil det være en god idé med hjemmesko. Husk at melde jeres barn syg fra morgen stunden. Så vi ikke bliver nervøse når de ikke dukker op. Mange hilsner Personalet

2 0. KLASSE (rød gruppe) Kære forældre og børn i rød gruppe Så er vi tilbagevendt i Rød gruppe, efter et par oplevelsesrige temauger rundt på hele skolen blandt nye lærere, og med et meget større kendskab til de ældre børn på skolen. Det er fantastisk at se, hvorledes de store har taget de små til sig og de små har fået nye venner, som de kalder storesøster og storebror. Rød gruppe har de sidste to uger fået mange indtryk, hvilket betyder at de i denne uge har skullet starte lidt forfra med at lære strukturer og normer i 0-klasse at kende igen. Det har vi derfor brugt lidt tid på i denne uge. F.eks. har vi snakket meget om at bruge vores ører. Vi skal lytte til, hvad andre i klassen fortæller vi skal passe på ikke at råbe for højt og afbryde hinanden. Vi skal have respekt for den, der taler og have en oplevelse af, at selvom det ikke lige er barnet selv der taler, er det, der bliver sagt også noget der vedkommer det enkelte barn. Det er ikke ligegyldigt, hvad en klassekammerat siger! Vi startede ugen med at lære to nye bogstavsvæsner fra gyserslottet at kende. Det var ormene og de iltre ildfluer. Vi har danset, snakket, skrevet og været på løb med disse væsner. Vi har haft fokus på m, s, i og o og har ligeledes forsøgt at sætte dem sammen til is, mis, mos, si og so.

3 Tirsdag var vi i Bakkerne. Her indsamlede børnene nødder, bær, kogler, blade og blomster, som vi brugte til optælling i matematik om onsdagen. Torsdag brugte vi billedkunsttimen på at lave små tegneserier, hvor børnene med børneskrivning skrev teksten under tegningerne. Børneskrivning, betyder at vi ikke ser på stavefejl eller om det bare er kruseduller, alt gælder. I løbet af ugen er der kommet flere breve fra det sure spøgelse og den morsomme mumie. De sender breve fra skoven nu og da. Det sidste brev der kom, var desværre en regning på 7000 kr. Det sure spøgelse mener, at vi har snuset for meget rundt ved mørkeskoven i tirsdags på udeliv og sender derfor denne regning. I morgen fredag vil vi lave pengene selv. Vi vil skrive alle de tal vi kan og lægge dem sammen til Hernæst sender vi dem i en stor konvolut til det sure spøgelse. I har alle fået nogle papirer skolelægen. Når disse er udfyldt skal de afleveres på kontoret hos Jytte. Sundhedsplejersken skal senere tage syn - og høreprøve på jeres barn, og lægen kommer ligeledes til en helbredsundersøgelse. Børnene skal igennem denne undersøgelse, fordi de er startet i skolesystemet. Undersøgelsen erstatter årlige besøg hos egen læge. Rigtig god weekend hilsen Pia, Lasse og Gunhild KLASSE (gul gruppe) Kære forældre og børn i gul gruppe! Maxigul skal først ønskes tillykke med pokalerne. Man bliver da stolt af jer sådan en dag. Minigul får chancen for at forsvare pokalerne næste år sammen med maxigul for da er de blevet for gamle i blå til at deltage i stævnet Så er vi tilbage til normalt skema igen, lige med bortset fra ændringen af udedag, som er torsdag frem til efterårsferien. Vi har startet temaet omkring Astrid Lindgren, og alle læser Emil fra Lønneberg. Mini-gul laver diktat med nogle af ordene fra teksten og maxi arbejder med diverse opgaver til teksten. I maxigul er der læsning for til hver dansktime, så husk at tjekke i lektiebogen. Udedagen gik rigtig godt. Børnene skulle i naturen finde geometriske figurer, lave geometriske figurer og lave regnestykker til hinanden. Det var så sjovt, at vi slet ikke nåede at lave en matematikstafet, så den bliver gemt til næste gang. Dagen sluttede med pandekager. Uhm! I næste uge begynder vi på noget nyt i mini gul, ud over at vi har øveord og læsning i dansk hver uge, så får de i matematik, også et par opgaver med hjem. Med venlig hilsen Dorthe, Leif og Maria J.

4 KLASSE (blå gruppe) Kære børn og forældre! Hvor var det sejt at vinde pokaler med både drengene og pigerne i 3. og 4. klasse. 5. klasserne fik også heppet så flere var hæse. Det er sejt at begge pokaler skal stå hos os det næste års tid, og vores skoles navn skal indgraveres i pokalerne. 5. klasse får så en anden mulighed for at hente pokaler hjem til skolen, idet de er blevet tilbudt at deltage i skoleskydning. Lasse tager af sted med dem en dag i skoletiden, men resten af skydningerne kommer I forældre til at stå for at få ungerne af sted til, idet de ligger om aftenen. Det var godt at komme i gang med vores bog og få noget normal klassetid igen, men vi har godt nok brugt meget tid i denne uge til at afrette sprog og adfærd. Flere ved at der ikke skal ske mere, for så er vi nød til at tage en direkte kontakt til det enkelte hjem. Vi vil ikke blive ved med at bruge tid i gruppen på disse ting, og dermed fortsætte med at lade det gå ud over de elever der godt kender spillereglerne. Vi kan godt mærke at de nærmer sig teenagealderen, så vi har også lidt medfølelse med jer derhjemme. Hjemmeregningen er kommet i gang igen, så der er aflevering på mandag. I dansk har vi brug tid på at lave collager til den tekst vi skal læse. Jeg har læst de første 3 sider højt. De indeholder en meget billedlig beskrivelse af den have, teksten foregår i. Til tirsdag er der de 3 første sider at læse, men det kan I se på læsekortet. Vil I godt binde mapperne ind, så kan de bruges til mere end et hold elever.

5 Vi har endnu ikke fundet en vikar, så jeg løber ret hurtigt lige nu. Jeg lover, at så snart vi har fundet en person, sender jeg et brev til jer med en beskrivelse af personen, og de ændringer der sker i skemaet. Venlig hilsen Christine og Lasse KLASSE (grøn gruppe) Kære børn og forældre! Vidensfag/matematik I mandags gik vi fra den ene ende af Nimtofte til den anden (og den tredje) og så på valgplakater. Vi så på hvordan de forskellige partier fremstillede sig selv med farver, bogstaver, kandidater og slagord. Desuden talte vi plakaterne, og fandt frem til hvor stor en brøkdel og procentdel hvert partis plakater udgjorde af den samlede mængde. Sidst men ikke mindst tastede vi tallene ind i regneark og lavede forskellige diagrammer. Det var en både spændende og sjov dag med stort udbytte. Tirsdag og torsdag så vi på de nuværende mandater og ministre, regnede lidt på mulighederne for flertal og lavede gruppearbejde om forskellige ministre og partier. I matematik skal de næste par uger handle om brøker, decimaltal og procent. I vidensfag skal vi beskæftige os med dansk politisk historie. Demokrati, folketinget og kongehuset er på programmet, men elevernes egne interesser og nysgerrighed skal være med til at sætte dagsordnen i dette forløb, som varer frem til efterårsferien. På mandag tager vi dog en politisk pause. Vi skal i bakkerne og tromme! I engelsk har vi taget hul på et forløb om United Kingdom og har set på landets opdeling og hvordan det engelske flag er opstået. De fleste elever er desuden startet på et forløb kaldet read-cover-write, der skal hjælpe med at udvikle deres engelske ordforråd og stavning. Vores polske venner er gået i gang med det første brev og vi glæder os til at høre fra dem. Det kniber stadig lidt med at få lavet afleveringerne. Næste onsdag er det et ark om brugen af a og an. Desværre har der den seneste tid været en del i klassen, der ikke har forstået at bruge deres Ipod hensigtsmæssigt. Så selv om disse egentligt kan bruges på samme måde som mobiltelefonerne i undervisningen (tage billeder, lommeregner, notater m.m.) må vi, for en periode, bede om at Ipods bliver hjemme. Der er også nogen der har udviklet en stor interesse for papirflyvere i en sådan grad, at de har meget svært ved at lægge det fra sig når undervisningen begynder. Vi håber, at I forældre vil hjælpe med at minde jeres børn om, at den slags hobbyer hører til i fritiden. I dansk er vi begyndt på et nyt emne om demokrati, pligt og ret, som vi skal arbejde med de næste 4 uger. I den periode vil vi kigge nærmere på demokratiet og de pligter og rettigheder, det fører med sig. Herunder vil arbejde med at argumentere for det, man mener, måder at vise sin uenighed på og vi vil slutte med at arbejde med mål og ønsker for vores skole i forbindelse elevråd og medbestemmelsen i undervisningen.

6 I denne uge har det aktuelle folketingsvalg været med til at give emnet en rigtig god start. Vi har haft rig mulighed for at se eksempler på demokratiet som styreform, og eleverne har argumenteret og været lyttende og interesserede i de andres argumenter for forskellige problemstillinger. Vi har også gennemgået nogle ordklasseopgaver, som er lektie til onsdag d. 21. september. God weekend! Maria R. og Annika SFO: Sikke en dejlig uge her i SFO. Det helt store hit i denne uge har været håndbold i gymnastiksalen. Vi har lært om fair play, ikke at blive sur, hvis man taber og de gense håndbold regler ( til dem som ikke kunne spille i forvejen). De første punge lavet af kaffeposer er ved at være færdige de er bare blevet så flotte. Hvis nogle af jer forældre ligger inde med søm og skuer som I ikke bruger vil vi meget gerne have det til sløjd. Vi modtager også gerne fjer fra alverdens fjerkræ. Kaffedag. Første kaffedag efter ferien bliver onsdag den 5. oktober kl Filmdag: Første filmdag onsdag den 28. september. Børnene må gerne i ugen op til filmdagen med tage film, som vi kan vælge mellem. Kontrolleret fremmøde: Der er kontrolleret fremmøde for 0.klasse til og med 3. klasse. Det vil sige, at vi kontakter jer forældre hvis jeres barn ikke kommer ned i SFO en. Så husk lige at give besked hvis jeres barn holder fri, er syg, hentes af andre eller skal med nogen hjem og lege. Vi vil også lige gøre opmærksom på, at vi ikke fører kontrolleret fremmøde for elever i 4. klasse og derover. Det vil sige, at møder jeres barn ikke op i SFO en vil I ikke blive kontaktet. Hvis I ønsker at vi kontakter jer hvis jeres barn ikke kommer i SFO vil vi gerne have en melding om det. Uge 42 Husk vi holder lukket i efterårsferien. Rigtig god weekend Hilsen os i SFO en. God weekend fra os alle! Pia, Lasse, Leif, Marie, Maria J., Maria R., Jørgen K., Jørgen J., Jytte, Janni, Gunhild, Dorthe, Christine, Annika og Bjørg

7 Dagsorden til fællesforældremøde 20.september 2011 fra Velkomst ved Christine. Sang ved Dorthe Skolen fortæller om: Ros til forældrene Kursustimer Ugebreve skal vi fortsætte? Skal vi ændre? Vi stopper med at takke Bestyrelsen fortæller: Rengøring Arbejdslørdag SFO fortæller: Knækbrødsordning Skiftetøj/hjemmesko Legeaftaler Oprydning Derefter samles grupperne i eget lokale og hører om det der er specifikt for den enkelte gruppe Vi samles til slut i aulaen og synger en afslutningssang. Vi vil bede jer medtage kaffe og te til eget forbrug, men vi skal nok indkøbe en småkage eller to til jer. På gensyn Personalet og bestyrelsen på Midtdjurs friskole

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne.

Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. UGEBREV nr. 6 uge 38 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Vi er så småt begyndt på at varme op til kost og motionsuge 41, ved at høre om kroppens funktioner i denne uge til morgensamlingerne. I denne uge

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre!

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 2. Kære alle børn og forældre! UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 2 Kære alle børn og forældre! Velkommen tilbage til det andet år i skolens historie. Vi havde en fin opstartsdag mandag, som endte med hyggelig fødselsdagsfest på terrassen

Læs mere

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart

UGEBREV nr. 1 uge 33. Årgang 3. Kære alle børn og forældre! Skolestart UGEBREV nr. 1 uge 33 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Skolestart Vi havde en rigtig god dag den første skoledag i det nye skoleår. Dejligt vejr, glade børn og voksne og hele tre indvielser udover skolens

Læs mere

UGEBREV nr. 46 uge 39

UGEBREV nr. 46 uge 39 UGEBREV nr. 46 uge 39 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Vi havde en rigtig god arbejdslørdag, tusinde tak til alle fremmødte. Man kan virkelig se, at der blev lavet en masse. Vi er ved at have så meget

Læs mere

UGEBREV nr. 58 uge 02

UGEBREV nr. 58 uge 02 UGEBREV nr. 58 uge 02 Årgang 5 Kære alle børn og forældre! Det var rigtig rart at se alle børn og voksne igen efter en god lang juleferie. Alle er mødt op med godt humør, så vi har haft en fin første uge

Læs mere

UGEBREV nr. 77 uge 24

UGEBREV nr. 77 uge 24 UGEBREV nr. 77 uge 24 Årgang 5 Samlæsning På en lille friskole som vores, er det en grundbetingelse, at vi skal samlæse klasserne, så de forskellige årgange har undervisning sammen. Det er en fin ting,

Læs mere

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3

UGEBREV nr. 18 uge 1. Årgang 3 UGEBREV nr. 18 uge 1 Årgang 3 Kære alle børn og forældre! Vi er kommet godt i gang med skolen efter en dejlig lang juleferie. Der har godt nok været mange børn syge her i den første uge, så influenzaen

Læs mere

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00.

Aktuelt. Husk at den årlige generalforsamling foregår på mandag, kl. 19.00. Uge 16 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på

Læs mere

UGEBREV nr. 79 uge 26

UGEBREV nr. 79 uge 26 UGEBREV nr. 79 uge 26 Årgang 5 Sommerferie Efter et langt og godt skoleår kan alle nu holde en velfortjent sommerferie. Alle børnene har fået et brev med hjem til hver familie med et sommerbrev, skemaer,

Læs mere

Ugebrev 16 Indskolingen 2015

Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Ugebrev 16 Indskolingen 2015 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Det ser ud til at foråret endelig har fundet Odsherred herligt, herligt. Det betyder bl.a., at der skal skiftes lidt ud i garderoben.

Læs mere

UGEBREV nr. 11 uge 44

UGEBREV nr. 11 uge 44 UGEBREV nr. 11 uge 44 Årgang 4 Kære alle børn og forældre! Der har godt nok været en del syge børn og voksne i denne uge. Der har været mandefald pga. opkast og dårlig mave, og det er åbenbart ret smitsomt.

Læs mere

Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet.

Aktuelt. Næste uge er lidt kortere end ellers. Fredag er skolefri og ugebrevet udkommer derfor torsdag i stedet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Så er det atter ugebrevstid.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2015 Indsamlingsuge. I uge 3 havde vi vores årlige indsamlingsuge, hvor vi samler penge ind til de vores 2 fadderskaber gennem SOS Børnebyerne. Aktiviteten i år var gode gerninger og med jer forældre som sponsorer

Læs mere

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren.

Tag jer lidt tid sammen med jeres børn, spørg dem interesseret i hvad de bruger tiden til foran computeren. Uge 10 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt I det sidste nye Friskoleblad

Læs mere

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny.

Heidi C er sygemeldt, foreløbigt frem til jul. Timerne i første klasse læses ag Heidi S og matematiktimerne i 6. klasse, læses af Johnny. Uge 50 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Julen nærmer sig med raske

Læs mere

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha

Samlet bilag. Logbog observationer. Matematik v/britt. Matematik v/britt. Idræt v/henrik. Observationer af Mathias. Observationer af Aisha Samlet bilag Logbog observationer Matematik v/britt Dato og tidspunkt: d. 7/10 2013, kl. 12:00-12:45 Observationer af Mathias Siger ikke så meget. Sidder stille og arbejder med sin siddemand. Skriver ned,

Læs mere

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå

Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Uge 5 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Dejligt at være tilbage på skolen

Læs mere

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april.

Aktuelt. Rengøringen den kommende periode varetages af: Fredag den 4.april. Uge 13 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Sommetider skal man vare sin

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Bamse Polle i 3. klasse

Bamse Polle i 3. klasse 102 Bamse Polle i 3. klasse I elevhæftet er der historier, tegninger til historierne samt små opgaver til hver historie. Der er her i lærervejledningen forslag til et forældrebrev, (se s. 18) så man på

Læs mere

FredagsBREV. Køb gran i Børnenes Spor fra 1 d. 21. november. Pris kr. 30. Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011

FredagsBREV. Køb gran i Børnenes Spor fra 1 d. 21. november. Pris kr. 30. Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011 Fredagsbrev -- uge 44 - d. 4. november 2011 FredagsBREV I praksis er der indskrivningsdag hver dag. Vi har 15 som det maksimale antal elever, vi ønsker i klasserne. Jeg ved at flere og flere taler om Bakkelandet,

Læs mere

Aktuelt. Rengøring den kommende periode udføres af: Lørdag den 17.maj

Aktuelt. Rengøring den kommende periode udføres af: Lørdag den 17.maj Uge 20 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu engang må vi sande, ugerne

Læs mere

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010.

Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. Børnebrugerundersøgelse i klub Diget 2010. I juni 2010 udførte klub Diget, i samarbejde med udefrakommende konsulent 10 børneinterview. Børnebrugerundersøgelsen er en del af et 3 årigt udviklingsprojekt,

Læs mere

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet.

Aktuelt. Vi har fået en ny vikar tilknyttet friskolen. Bjarke Christensen som har været elev på friskolen og som i sommer blevet færdig med gymnasiet. Uge 2 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460. Aktuelt På tirsdag kører skolebussen

Læs mere

Fredagsbrevet uge 18. Nyt fra ledelsen. Kære alle.

Fredagsbrevet uge 18. Nyt fra ledelsen. Kære alle. 1 Fredagsbrevet uge 18 Nyt fra ledelsen Kære alle. På kontoret er vi i fuld sving med planlægningen af næste skoleår og selv om vi godt ved at mange af jer er meget spændte på hvordan den endelige fagfordeling

Læs mere

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet.

I næste uge er der igen temauge for lille og mellemgruppen. Vær opmærksom på de særlige meddelelser herom længere inde i ugebrevet. Uge 15 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Efter veloverstået påskeferie

Læs mere

Kære elever og forældre

Kære elever og forældre Velkommen til et nyt skoleår, velkommen tilbage efter sommerferien og velkommen til alle I nye elever. Håber det bliver et fantastik spændende og udfordrende skoleår, - håber I elever vil tage udfordringerne

Læs mere

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma.

Rengøring: Uge 47: bh.kl: Agnes 1.-2. Kl: Søren 3.kl: Nickolas Uge 48: bh.kl: Andreas 1.-2. Kl: Tilde 3.kl: Selma. Ugebrev 48 Indskoling mandag 26.nov-fredag d.30.nov Kære forældre i indskolingen: De første nisser har indfundet sig - vi gør ellers hvad vi kan for at holde dem hen til næste fredag, hvor vi holder bedsteforældredag.

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie.

Den sidste tid har været præget af afslutningsfester for både elever og forældre, så nu er vi klar til at sende eleverne på sommerferie. Uge 26 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Den sidste tid har været præget

Læs mere