Bilag 6. Levering. Indhold. Side 1 af 10

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 6. Levering. Indhold. Side 1 af 10"

Transkript

1 Side 1 af 10 Bilag 6 Levering Indhold 1. Levering Leveringssted Fastsættelse af leveringstidspunkt Leveringsfrister, udeblivelse mv Levering af Årligt serviceeftersyn Levering ved Tilkald Tilkald inden for Normal arbejdstid Tilkald uden for Normal arbejdstid Levering i forbindelse med Hastetilkald og Serviceberedskab (24/7) Levering af Fuldservice Levering af Installation Tekniske forhindrende forhold i forbindelse med installation Levering af øvrige ydelser Levering med frigørende virkning Funktionstest Funktionstestens gennemførelse Godkendelse af funktionstest Instruktion af Kundens Superbruger(e) Betjeningsvejledning... 10

2 Side 2 af LEVERING Ved levering forstås levering, herunder installation og afprøvning, af alle de af den konkrete Bestilling eller Ordre omfattede Serviceydelser og Produkter til den af Kunden ved den konkrete bestilling anviste adresse (eller lokation) og lokaler, jf. nedenfor. Hvis leveringen er forsinket, finder bestemmelser om bod anvendelse, jf. Rammeaftalens punkt 8.3. Procedure for Bestilling samt fornyet konkurrence omkring en Ordre er beskrevet i Bilag 13 med underbilag. 1.1 Leveringssted Leveringssted er de af Kunden anviste adresser og lokationer overalt i Danmark, ekskl. Grønland og Færøerne. Leverandøren er ikke forpligtet til at levere hastetilkald til ikke-brofaste øer. Leverandøren er dog forpligtet til at levere alle de af Rammekontrakten omfattede Serviceydelser til Bornholm. Leverandøren kan ikke nægte levering til en af Kunden angivet lokation, som er placeret inden for den delaftale, hvor den pågældende lokation er beliggende, jf. dog ovenfor. Kunden skal ved Bestillingen/i miniudbudsmaterialet angive, hvortil levering ønskes. 1.2 Fastsættelse af leveringstidspunkt I ordrebekræftelsen på en Bestilling angiver Leverandøren, hvornår denne tidligst kan levere de bestilte Serviceydelser. Kunden kontakter pr. telefon eller Leverandøren og leveringstidspunkt(er) aftales nærmere. De i punkt 2 nævnte frister for levering af de enkelte Serviceydelser må i denne forbindelse ikke overskrides. Overskrides fristerne som følge af Leverandørens forhold, ifalder denne bod, jf. punkt 8.3. i Rammeaftalen.

3 Side 3 af 10 I miniudbudsmaterialet punkt 3.5 angiver Kunden den overordnede tidsplan for levering af den udbudte Ordre. Kunden og Leverandøren aftaler efter tildeling af Ordre den helt konkrete tidsplan for levering. Tidsplanen skal overholde den overordnede tidsplan fra miniudbudsmaterialet. De i punkt 2 nævnte frister for levering af de enkelte Serviceydelser må i denne forbindelse ikke overskrides. Overskrides fristerne som følge af Leverandørens forhold, i falder denne bod, jf. punkt 8.3. i Rammeaftalen. 2. LEVERINGSFRISTER, UDEBLIVELSE MV. Leverandøren ifalder bod for forsinket levering og udeblivelse, jf. Rammeaftalen punkt og Levering af Årligt serviceeftersyn Leverandøren skal én gang årligt møde op hos Kunden på det sted, den dato og inden for det tidsrum, der er aftalt mellem Kunden og Leverandøren, jf. punkt 1.1 og 1.2. Såfremt Leverandøren kan forudse, at Leverandøren bliver forhindret i at gennemføre levering på det aftalte tidspunkt, skal Leverandøren meddele dette til Kunden senest kl Arbejdsdagen før det aftalte tidspunkt. Ved udeblivelse af eller forsinket fremmøde i forbindelse med en konkret levering, skal Leverandøren senest én Arbejdsdag efter det oprindelige aftalte tidspunkt meddele Kunden et nyt tidspunkt for levering. Dette tidspunkt må senest ligge 10 Arbejdsdage efter det oprindelige aftalte tidspunkt. 2.2 Levering ved Tilkald Tilkald inden for Normal arbejdstid Leverandøren skal, hvor Kunden henvender sig inden for Normal arbejdstid, levere inden for 8 timer, såfremt Kunden ikke ønsker, at levering skal ske på næstkommende Arbejdsdag.

4 Side 4 af 10 Dette betyder, at Leverandøren, når denne modtager en henvendelse fra Kunden inden for Normal arbejdstid, inden for 8 timer - fra det øjeblik hvor Leverandøren modtager opringningen eller fra Kunden - skal stå på leveringsadressen, jf. punkt 1.1, klar til at påbegynde levering, når Kunden ikke har ønsket, at levering udsættes til næstkommende Arbejdsdag. Leverandøren skal orientere Kunden, såfremt Leverandøren først vil kunne levere til Kunden uden for Normal arbejdstid, og levering inden for 8 timer således vil medføre en merudgift for Kunden. (Eksempel: Kunden ringer kl på en Arbejdsdag, og Leverandøren har ikke mulighed for at nå frem til Kunden før kl Leverandøren skal i dette tilfælde oplyse Kunden om, at Kunden vil skulle betale for, at Leverandøren leverer uden for Almindelig arbejdstid.) Såfremt Leverandøren kan forudse, at Leverandøren bliver forhindret i at gennemføre levering inden for leveringsfristen, skal Leverandøren meddele dette til Kunden senest 1 time efter modtagelsen af Kundens Bestilling. Ved udeblivelse af eller forsinket fremmøde i forbindelse med en levering skal Leverandøren i forbindelse med meddelelse om forsinkelse meddele Kunden et nyt tidspunkt for levering. Dette tidspunkt må senest ligge 1 Arbejdsdag efter det oprindelige aftalte tidspunkt. Såfremt Leverandøren ikke meddeler Kunden et nyt tidspunkt, der overholder ovenstående, ifalder Leverandøren bod, jf. Rammeaftalen punkt Tilkald uden for Normal arbejdstid Leverandøren skal, hvor Kunden henvender sig uden for Normal arbejdstid, levere på næstkommende Arbejdsdag, med mindre der er tale om et hastetilkald, jf. punkt Dette betyder, at Leverandøren, når denne modtager en henvendelse fra Kunden uden for Normal arbejdstid, senest på næstkommende arbejdsdag skal stå på leveringsadressen, jf. punkt 1.1, klar til at påbegynde levering.

5 Side 5 af 10 (Eksempel: Er en Bestilling modtaget onsdag kl , skal Leverandøren kunne levere onsdag, såfremt onsdag er en Arbejdsdag. Er Bestillingen modtaget fredag kl , skal levering ske førstkommende mandag, såfremt mandag er en Arbejdsdag). Såfremt Leverandøren kan forudse, at Leverandøren bliver forhindret i at gennemføre levering på det aftalte tidspunkt, skal Leverandøren meddele dette til Kunden senest kl. 9 på den første Arbejdsdag, der kommer efter modtagelsen af Kundens Bestilling. Ved udeblivelse af eller forsinket fremmøde i forbindelse med en konkret levering, skal Leverandøren i forbindelse med meddelelse om forsinkelse meddele Kunden et nyt tidspunkt for levering. Dette tidspunkt må senest ligge 1 Arbejdsdag efter det oprindelige aftalte tidspunkt. Såfremt Leverandøren ikke meddeler Kunden et nyt tidspunkt, der overholder ovenstående, ifalder Leverandøren bod, jf. Rammeaftalen punkt Levering i forbindelse med Hastetilkald og Serviceberedskab (24/7) Inden 2 timer Leverandøren skal levere inden for 2 timer. Dette betyder, at Leverandøren, når denne modtager en henvendelse fra Kunden, inden for 2 timer - fra det øjeblik hvor Leverandøren modtager opringningen fra Kunden - skal stå på leveringsadressen, jf. punkt 1.1, klar til at påbegynde levering. Inden 5 timer Leverandøren skal levere inden for 5 timer. Dette betyder, at Leverandøren, når denne modtager en henvendelse fra Kunden, inden for 5 timer - fra det øjeblik hvor Leverandøren modtager opringningen fra Kunden - skal stå på leveringsadressen, jf. punkt 1.1, klar til at påbegynde levering. Såfremt Leverandøren kan forudse, at Leverandøren bliver forhindret i at gennemføre levering på det aftalte tidspunkt, skal Leverandøren meddele dette til Kunden hurtigst muligt og senest ½ time efter modtagelsen af Kundens Bestilling. Kunden kan i forbindelse med Hastetilkald Bestille den næst-billigste Leverandør, hvor den billigste Leverandør ikke kan levere inden for tidsfristen.

6 Side 6 af 10 Ved udeblivelse af eller forsinket fremmøde i forbindelse med en konkret levering, skal Leverandøren i forbindelse med meddelelse om forsinkelse meddele Kunden et nyt tidspunkt for levering. Dette tidspunkt må senest ligge 1/2 time efter det oprindelige aftalte tidspunkt. Såfremt Leverandøren ikke meddeler Kunden et nyt tidspunkt, der overholder ovenstående, ifalder Leverandøren bod, jf. Rammeaftalen punkt Levering af Fuldservice Leverandøren skal møde op hos Kunden på det sted, den dato og inden for det tidsrum, der er aftalt mellem Kunden og Leverandøren, jf. punkt 1.1 og 1.2. Såfremt Leverandøren kan forudse, at Leverandøren bliver forhindret i at gennemføre levering på det aftalte tidspunkt, skal Leverandøren meddele dette til Kunden senest kl Arbejdsdagen før det aftalte tidspunkt. Ved udeblivelse af eller forsinket fremmøde i forbindelse med en konkret levering, skal Leverandøren senest én Arbejdsdag efter det oprindelige aftalte tidspunkt meddele Kunden et nyt tidspunkt for levering. Dette tidspunkt må senest ligge 10 Arbejdsdage efter det oprindelige aftalte tidspunkt. 2.4 Levering af Installation En installation består af installation af samtlige komponenter, som indgår i Bestillingen eller en konkret Ordre, alle aftalte Serviceydelser og alle konfigurationer klargjort til brug for Kunden, samt en efterfølgende funktionstest. Ved levering skal Leverandøren til Kunden aflevere en installationserklæring, jf. Forsikring & Pensions AIA-katalog, Fane 100. Installationer anses ikke som endeligt leveret, førend Kunden har godkendt funktionstesten, jf. punkt 3.1.

7 Side 7 af 10 Installation skal være påbegyndt leveret senest 5 Arbejdsdage efter Kunden har afgivet sin Bestilling. Installation skal være påbegyndt leveret som anført i miniudbudsmaterialet, som Kunden har tildelt sin Ordre på baggrund af, jf. Bilag 13A, punkt 3.5. Det påhviler Leverandøren at fjerne og medtage tom emballage, eventuelle gamle/udskiftede anlægsdele og lignende efter levering, at udføre installation i henhold til god skik inden for branchen mv Tekniske forhindrende forhold i forbindelse med installation I de tilfælde hvor tekniske forhold, fx hvis der er nedbrud på el- eller A-/Ethernet, som ikke skyldes Leverandøren, eller lignende, forhindrer overholdelse af leveringsfristen, jf. punkt 2.4 ovenfor, skal Leverandøren straks og senest 3 arbejdsdage efter, at det er kommet til Leverandørens kendskab, meddele Kunden dette med angivelse af, hvornår Leverandøren kan levere Bestillingen/Ordren. Kunden skal senest 3 arbejdsdage fra modtagelse af Leverandørens meddelelse om forhindrende tekniske forhold afgøre om Bestillingen/Ordren opretholdes eller annulleres. 2.5 Levering af øvrige ydelser Levering af øvrige ydelser følger bestemmelserne for levering af Installation. 3. LEVERING MED FRIGØRENDE VIRKNING Ved levering af installationer, reparationer, udvidelser og øvrige ydelser vedrørende AIA, har Leverandøren først leveret med frigørende virkning, når funktionstesten er godkendt af Kunden. 3.1 Funktionstest Installationer, reparationer, udvidelser og øvrige ydelser vedrørende AIA, jf. Bilag 1B og Bilag

8 Side 8 af 10 4A, som er omfattet af Rammeaftalen, afsluttes med en funktionstest i overensstemmelse med dette bilag. Funktionstesten er vederlagsfri for Kunden. Funktionstesten har til formål at dokumentere, at de leverede Serviceydelser og Produkter er konfigureret korrekt og er funktionsdygtige. Funktionstesten gennemføres for alle systemdele i AIA-anlægget, efter at Leverandøren har udført en installation på Kundens lokation. Funktionstesten foretages på basis af DS/CLC/TS :2010, og skal desuden som minimum indeholde de i punkt nævnte punkter, dog kun i det omfang de nævnte faciliteter og funktionaliteter er indeholdt i Kundens bestilling. Leverandøren skal stille de nødvendige testsystemer til rådighed Funktionstestens gennemførelse Ved funktionstesten af den færdige installation skal Leverandøren teste, at de respektive systemdele og eventuelle medieoverførsler har forbindelse med centraludstyret samt til evt. Kontrolcentral eller vagtcentral. Leverandøren skal ved nyanlæg eller større anlægsændringer inden for de første 15 arbejdsdage teste, at anlægget er fuldt funktionsdygtigt med mindre andet aftales med Kunden. Denne kontrol anses som en del af leverancen. Leverandøren skal sikre, at der er udfærdiget komplette anlægstegninger over anlægget, jf. DS/CLC/TS :2010, og at disse anbringes tilgængeligt for service i et aflåst sabotageovervåget og egnet skab i det AIA-overvågede område. Leverandøren skal sikre, at der sammen med Kunden udfærdiges en Forholdsordre for reaktioner ved AIA-anlæggets alarmtilstand eller ved fejl. Leverandøren skal, såfremt det er nødvendigt, opdatere adgangsmedier (oprette brugere, proxbrik etc).

9 Side 9 af 10 Leverandøren skal opsætte lovpligtig skiltning med advisering af, at der på stedet er installeret AIA-anlæg, herunder oplysninger på skiltet om Kontrolcentral og installatør. Leverandøren skal sikre, at Kunden er grundigt orienteret om kontaktfunktion til både Kontrolcentral og Leverandørens servicetelefon/person. Efter endt funktionstest skal Leverandøren skriftligt dokumentere funktionstestens resultater til Kunden. Dette kan ske i form af en installationserklæring, jf. Forsikring & Pension, AIA Kataloget, Fane 100. Leverandøren har pligt til at spørge Kunden, om denne ønsker en sådan installationserklæring Godkendelse af funktionstest Funktionstesten kan godkendes, når denne opfylder DS/CLC/TS :2010, og når alle punkter i punkt er opfyldt. Såfremt der alene er tale om fejl af mindre væsentlig betydning som fx kabler, der ikke er korrekt fastgjort, gennemføringer til samledåser og sensorer, der ikke er korrekt udført, samt eventuelle detektorer, der er anbragt forkert i forhold til aftale (men dog virksomme) etc., kan Kunden godkende funktionstesten. Såfremt anlægget ikke består funktionstesten, skal Leverandøren straks udbedre manglerne. Leverandøren skal senest 2 arbejdsdage efter, at Kunden har meddelt ikke at kunne godkende funktionstesten udbedre de anførte mangler. Herefter foretages en ny fuld funktionstest i henhold til punkt Ved 4. funktionstest, der ikke er bestået, kan Kunden vælge at anse dette for en væsentlig mangel, jf. Rammeaftalen punkt 8.4. Kunden kan efter eget ønske inddrage egen ekstern ekspert til at bistå Kunden i forbindelse med funktionstesten.

10 Side 10 af Instruktion af Kundens Superbruger(e) Leverandøren skal ved ændring og installation af anlæg instruere en til fire medarbejdere hos Kunden i at være Superbrugere, jf. definition i Bilag 0, når Kunden anmoder om oprettelse af en til fire Superbruger(e) hos Kunden. Leverandøren skal instruere Superbrugere således, at de er fuldstændig klar over anlæggets betjening, og at de forstår den udleverede betjeningsvejledning, jf. punkt 3.3. Det påhviler Leverandøren ved aflevering og eftersyn af et AIA-anlæg at sørge for, at Kundens Superbruger(e) får det nødvendige kendskab til anlæggets virkemåde, således at: Uønskede alarmer så vidt muligt undgås Genstande, varer og lignende ikke placeres, så detektorernes funktion forringes. Den foreskrevne overvågning ikke forringes ved bygningsmæssige ændringer. Leverandøren kan ikke fakturere Kunden for oprettelse af Superbrugere hos Leverandøren eller instruktion af Kundens medarbejdere til at blive Superbrugere. 3.3 Betjeningsvejledning Ved installation af nyt anlæg skal Leverandøren til Kunden udlevere en betjeningsvejledning på dansk, der i klart sprog beskriver den daglige betjening af udstyret, herunder: Tilkobling Frakobling Funktionstest Ud/indkobling af zoner Søgning i log Servicetilkald Afmelding af fejlalarm Oprettelse og ændring af koder

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017 Vejledning til AIA/ADK-aftalen Januar 2017 KOM GODT I GANG 2 6 RAMMEAFTALER & 5 LEVERANDØRER Delaftale 1 Landsdækkende ACTAS A/S Dansk Kabel TV A/S G4S Security Services A/S Delaftale 2 Region Hovedstaden

Læs mere

Vejledning til Kontrolcentralaftalen. Januar 2017

Vejledning til Kontrolcentralaftalen. Januar 2017 Vejledning til Kontrolcentralaftalen Januar 2017 KOM GODT I GANG 2 LEVERANDØR & AFTALENS VARIGHED Leverandør Der er indgået rammeaftale med én leverandør, G4S Security Services A/S. Aftalens varighed Rammeaftalen

Læs mere

Vejledning til Rengørings- og forbrugsartikel-aftalen. December 2016

Vejledning til Rengørings- og forbrugsartikel-aftalen. December 2016 Vejledning til Rengørings- og forbrugsartikel-aftalen December 2016 KOM GODT I GANG 2 LEVERANDØR & AFTALENS VARIGHED Leverandør Der er indgået rammeaftale med én leverandør, Stadsing A/S. Aftalens varighed

Læs mere

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3.

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3. Bilag 13 Side 1 af 6 Bestilling af Flytteydelser (MK) 1. INDLEDNING Bestilling af Flytteydelser og afgivelse af Ordre sker på de vilkår, der er fastlagt i Rammeaftalen og i henhold til retningslinjerne

Læs mere

Vejledning til Kontorartikelaftalen. December 2016

Vejledning til Kontorartikelaftalen. December 2016 Vejledning til Kontorartikelaftalen December 2016 KOM GODT I GANG 2 AFTALENS VARIGHED Rammeaftalen løber fra den 1. januar 2017 og frem til den 31. december 2018. Moderniseringsstyrelsen har mulighed for

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Delaftale 1 Danske bøger Side 1 af 5 Kravspecifikation: Nærværende bilag udgør kravspecifikation i henhold til udbud af boglige materialer, Delaftale 1 Danske bøger.

Læs mere

BILAG 7 PRØVER. Udvikling af en hjemmeside til borgerforslag samt hosting og vedligeholdelse

BILAG 7 PRØVER. Udvikling af en hjemmeside til borgerforslag samt hosting og vedligeholdelse BILAG 7 PRØVER Vejledning: I dette bilag fastsættes kundens krav til afprøvning af leverancen og af evt. indfriede optioner. Leverandøren udarbejder på baggrund af kundens krav en overordnet plan for prøverne.

Læs mere

Vejledning til Datakommunikationsaftalen

Vejledning til Datakommunikationsaftalen Side 1 af 11 Vejledning til Datakommunikationsaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse Side 2 af

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur

EU-udbud af WAN infrastruktur EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 05 - Prøver og dokumentation Bilag 5 - Prøver og dokumentation Side 1 af 6 Indhold 1. FORMÅLET MED NÆRVÆRENDE BILAG... 3 2. OVERTAGELSESPRØVE... 3 2.1 Krav til Overtagelsesprøven...

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 5 - Prøver og dokumentation

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 5 - Prøver og dokumentation EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 5 - Prøver og dokumentation INDHOLD 1. FORMÅLET MED NÆRVÆRENDE BILAG... 3 2. OVERTAGELSESPRØVE... 3 2.1 Krav til Overtagelsesprøven... 3 2.2 Gennemførelse af Overtagelsesprøven...

Læs mere

Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 3

Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 3 Rettelsesblad/ Supplerende meddelelse nr. 3 Dato 18. september 2018 Sagsbehandler Per Krogsgaard Mail pkro@vd.dk Telefon 4272 3359 Dokument 18/10740-4 Side 1/9 Til de bydende på Udbud af s IT-drift Herved

Læs mere

BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE

BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE BESTILLING OG ORDREBEKRÆFTELSE Din bestilling Du bestiller online gennem jeres elektroniske indkøbssystem, leverandørens webshop eller på bestillingsskemaer. De varer/ydelser du ønsker, inkl. antal. Leveringssted

Læs mere

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6

vedrørende til ] Kunden) [Region en Part) Side 1 af 6 Kontraktbilag 8 SERVICEAFTALE vedrørende support og service til hardware til præhospitale køretøjer (ambulancer, akutlægebiler m.v.) til ]Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Syddanmark] ]

Læs mere

KVALITETSGUIDE FANE 130. Forord

KVALITETSGUIDE FANE 130. Forord FANE 130 Forord Forsikring & Pension har i samarbejde med TEKNIQ og SikkerhedsBranchen udarbejdet en kvalitetsguide, som tænkes anvendt som et hjælpeværktøj for AIA-installatørerne i forbindelse med planlægning,

Læs mere

50.25 Storkøkkenudstyr - delaftale 3

50.25 Storkøkkenudstyr - delaftale 3 VEJLEDNING 50.25 Storkøkkenudstyr - delaftale 3 Maskiner og service Vest Kaskademodel Praktisk anvendelse af aftalen Indholdsfortegnelse Introduktion...3 Sortiment...3 Hvilken leverandør skal jeg købe

Læs mere

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2 VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN 50.85 Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2 20072016 50.85 Brændstof og fyringsolie Vejledning Introduktion SKI ønsker at hjælpe kommende brugere og leverandører af rammeaftale

Læs mere

Vejledning til Serveraftalen

Vejledning til Serveraftalen Vejledning til Serveraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad

Læs mere

AIA-kataloget Fane 00 Indledning

AIA-kataloget Fane 00 Indledning Forsikring & Pension September 2016 AIA-kataloget Fane 00 Indledning Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Generel

Læs mere

AIA-katalog Fane 10 Definitioner

AIA-katalog Fane 10 Definitioner Forsikring & Pension September 2016 AIA-katalog Fane 10 Definitioner Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Definitioner...

Læs mere

VEJLEDNING Computere og it-tilbehør. Delaftale 1. Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen

VEJLEDNING Computere og it-tilbehør. Delaftale 1. Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen VEJLEDNING 50.40 Computere og it-tilbehør Delaftale 1 Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen 07.09.2018 Indholdsfortegnelse Introduktion... 3 Sortiment... 3 Hvilken leverandør skal jeg købe ind

Læs mere

Vejledning til Møbelaftalen. 21. juni 2017

Vejledning til Møbelaftalen. 21. juni 2017 Vejledning til Møbelaftalen 21. juni 2017 KOM GODT I GANG 2 LEVERANDØRER & AFTALENS VARIGHED Leverandører Der er indgået rammeaftaler med tre leverandører: Varighed EFG A/S Holmris.DesignBrokers A/S Kinnarps

Læs mere

AIA-katalog Fane 60 Adgangsniveau, betjening af AIAanlæg

AIA-katalog Fane 60 Adgangsniveau, betjening af AIAanlæg Forsikring & Pension September 2016 AIA-katalog Fane 60 Adgangsniveau, betjening af AIAanlæg Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vejledning til Datakommunikationsaftalen

Vejledning til Datakommunikationsaftalen Side 1 af 12 Vejledning til Datakommunikationsaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse Side 2 af

Læs mere

Praktiske råd om fejlalarmer og hvordan de undgås...

Praktiske råd om fejlalarmer og hvordan de undgås... Til den alarmansvarlige Praktiske råd om fejlalarmer og hvordan de undgås... www.jansson.dk En fejlalarm i ny og næ minder én om, hvad der møder en evt. ubuden gæst... Sådan gør du ved fejlalarm! Få styr

Læs mere

Bilag B. Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling eller Miniudbud. Rammeaftale Fødevarer & drikkevarer Totalleverandører

Bilag B. Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling eller Miniudbud. Rammeaftale Fødevarer & drikkevarer Totalleverandører Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Direkte tildeling eller Miniudbud Rammeaftale 09.01 Fødevarer & drikkevarer Totalleverandører Indholdsfortegnelse 1. Proces for tildeling sådan vælger SKI-Rammeaftalen

Læs mere

Vejledning til Storageaftalen

Vejledning til Storageaftalen Vejledning til Storageaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

VEJLEDNING Møbler. Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen

VEJLEDNING Møbler. Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen VEJLEDNING 50.30 Møbler Kundevejledning - praktisk anvendelse af aftalen 1 05092016 Indholdsfortegnelse Introduktion...3 iment...3 Hvilken leverandør skal jeg købe ind hos...4 Hvordan køber jeg ind...4

Læs mere

Bilag 8 omfatter ikke alle Kundens krav. Nogle af Kundens krav er medtaget i andre Bilag for at have en naturlig sammenhæng til konteksten.

Bilag 8 omfatter ikke alle Kundens krav. Nogle af Kundens krav er medtaget i andre Bilag for at have en naturlig sammenhæng til konteksten. Prøver Bilag 8 Vejledning til tilbudsgiver i forbindelse med udarbejdelse af tilbud Dette bilag indeholder Kundens krav til prøver. Hele Bilag 8, Prøver, udgør Mindstekrav (MK), der forudsættes opfyldt

Læs mere

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt - Om håndtering af forsinkelser ved en leverance - Om håndtering af forsinkelse ved en leverance Side 1 Indhold Hvornår foreligger der forsinkelse?... 3 Undersøgelsespligt (Særligt for det tilfælde at

Læs mere

Vejledning til trykkeriaftalen

Vejledning til trykkeriaftalen Vejledning til trykkeriaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet med

Læs mere

Tillæg til Rammeaftalen. Leveranceaftale

Tillæg til Rammeaftalen. Leveranceaftale Bilag 4d: Leveranceaftale til brug ved direkte tildeling Tillæg til Rammeaftalen Leveranceaftale Direkte tildeling vedr. konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning

ANLÆGSPROJEKTERING FANE 030. 10 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning FANE 030 0 Alment Sikringsniveau Dækningsområder Overvågningsform Skiltning 20 Valg af detektor Generelt Skalovervågning/celleovervågning Rumovervågning Objektovervågning Anvendelse og placering Forsikring

Læs mere

AIA-katalog Fane 110 Integration med AIAanlæg

AIA-katalog Fane 110 Integration med AIAanlæg Forsikring & Pension September 2016 AIA-katalog Fane 110 Integration med AIAanlæg mv. Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Informationsmøde om Trykkeriaftalen. 13. marts 2019

Informationsmøde om Trykkeriaftalen. 13. marts 2019 Informationsmøde om Trykkeriaftalen 13. marts 2019 Dagens program Velkommen Hvad er der på aftalen? Kort om processen indtil nu Hvordan køber man ind? Aftalens hovedelementer Spørgsmål 2 Kort om processen

Læs mere

INDHOLD. STARK, en del af DT Group A/S, Skanderborgvej 277, 8260 Viby J, CVR 55 82 84 15.

INDHOLD. STARK, en del af DT Group A/S, Skanderborgvej 277, 8260 Viby J, CVR 55 82 84 15. INDHOLD Standard arbejdsprocedure for STARK...1 A. IT...1 A.1. Elektronisk dokumenthåndtering...1 B. Administration......1 B.1. Varenummer... 1 B.2. Palleudgifter...... 1 B.3. Restordrer....1 B.4. Leverancer

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

ADGANGSNIVEAU FANE 060. 10 Alment. 20 Adgangsniveau. 30 Autorisation. 40 Til- og frakobling 41 Tilkobling 42 Tilkoblet 43 Frakobling

ADGANGSNIVEAU FANE 060. 10 Alment. 20 Adgangsniveau. 30 Autorisation. 40 Til- og frakobling 41 Tilkobling 42 Tilkoblet 43 Frakobling FANE 060 10 Alment 20 Adgangsniveau 30 Autorisation 40 Til- og frakobling 41 Tilkobling 42 Tilkoblet 43 Frakobling 50 Afstilling af indbrudsalarmtilstand Forsikring & Pension Amaliegade 10 1256 København

Læs mere

Vejledning til papiraftalen

Vejledning til papiraftalen Vejledning til papiraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rammekontraktens

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: Rå fiber til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_Rå_fiber_v_141016-2141016 Side 1 af 6 1 Præambel Dette Produkttillæg indeholder de produktspecifikke vilkår for

Læs mere

Vejledning til det daglige. samarbejde i forbindelse med. levering af medicin til Amgros og sygehusapotekerne i Danmark

Vejledning til det daglige. samarbejde i forbindelse med. levering af medicin til Amgros og sygehusapotekerne i Danmark Vejledning til det daglige samarbejde i forbindelse med levering af medicin til Amgros og sygehusapotekerne i Danmark Version 2.0 Side 1 Indhold Vejledningen i forhold til kontrakten... 3 Indkøb af lægemidler...

Læs mere

Kravspecifikation Bilag A Rejsekort

Kravspecifikation Bilag A Rejsekort Kravspecifikation Bilag A Rejsekort Information om indførelse af Rejsekort FynBus kommende billetsystem, Rejsekortet, indeholder dels kontaktløse chipkort og dels et system til kontantbillettering. Udstyr

Læs mere

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt

TÅRNBYFORSYNING Vand A/S. Rammeaftale om Vandledningsarbejder Koncept til kontrakt TÅRNBYFORSYNING Vand A/S Rammeaftale om Vandledningsarbejder 2015-2017 Koncept til kontrakt 2015-07-30 1 Indholdsfortegnelse 1. PARTERNE... 3 2. AFTALEN... 3 3. AFTALEGRUNDLAG... 3 4. ENTREPRENØRENS YDELSER...

Læs mere

Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software

Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Bilag B Retningslinjer for gennemførelse af Miniudbud Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Rammeaftale 05.02 Kontorvarer Indholdsfortegnelse 1.

Læs mere

Kontraktbilag 7. Montering af sugekanistre (Delaftale 4A)

Kontraktbilag 7. Montering af sugekanistre (Delaftale 4A) Kontraktbilag 7 (Delaftale 4A) Indholdsfortegnelse 1. Levering af sugekanistre ved kontraktstart...2 1.1 Vilkår for levering...2 1.2 Vilkår for montering af sugekanistre...2 1.3 Vilkår for levering af

Læs mere

Vejledning til Computeraftalen

Vejledning til Computeraftalen Vejledning til Computeraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Vejledning til Møbel-aftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.

Vejledning til Møbel-aftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob. Vejledning til Møbel-aftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Vejledning til Computeraftalen

Vejledning til Computeraftalen Vejledning til Computeraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr Side 1 Denne aftale er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII Bredbånds fibernet til erhverv i EWII Bredbånds forsyningsområde. Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver

Læs mere

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk

Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Side 1 af 6 Udlejningsbetingelser for udstyr lejet hos TeltTilFest.dk Generelt vedrørende bestilling/betaling 1. Din bestilling er registreret, når du har modtaget din ordrebekræftelse/faktura på din e-mailadresse.

Læs mere

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringshåndtering... 4 3. Kundens Ændringsanmodning... 4 4. Leverandørens Ændringsanmodning... 4 5. Mindsteindhold

Læs mere

02.03 Servere og Storage Vejledning i anvendelse af rammeaftalen. Læs mere på ski.dk

02.03 Servere og Storage Vejledning i anvendelse af rammeaftalen. Læs mere på ski.dk 02.03 Servere og Storage Vejledning i anvendelse af rammeaftalen Læs mere på ski.dk Om denne vejledning SKI ønsker at gøre det nemt for offentlige kunder at bruge vores rammeaftaler. Vi har derfor udarbejdet

Læs mere

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester

Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester Produkttillæg: IP Transmission kabel-tv net til Rammeaftale om levering og drift af TDC s engrostjenester PT_IP_Trans_kabel-tv_net_v_std_190115 Side 1 af 6 Indholdsfortegnelse 1. PRÆAMBEL... 3 2. PARTER...

Læs mere

AIA-katalog Fane 130 Kvalitetsguide

AIA-katalog Fane 130 Kvalitetsguide Forsikring & Pension September 2016 AIA-katalog Fane 130 Kvalitetsguide Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Forord...

Læs mere

Betingelser for alarmoverføring til Odense Brandvæsen Tilslutningsbestemmelser

Betingelser for alarmoverføring til Odense Brandvæsen Tilslutningsbestemmelser Betingelser for alarmoverføring til Odense Brandvæsen Tilslutningsbestemmelser Anlægget. 1. Et brandsikringsanlæg er et brandalarmanlæg, der er udført, kontrolleret og vedligeholdt i overensstemmelse med

Læs mere

Kontraktbilag 8, præciseret

Kontraktbilag 8, præciseret Kontraktbilag 8, præciseret Retningslinier vedr. Tildeling Rammeaftale 18.02 rengøring Nærværende præciserede bilag er gældende fra d. 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 8 således

Læs mere

Tillægsaftale. til Aftale. Transmission. mellem. TDC Totalløsninger A/S. Barablu Mobile Ltd.

Tillægsaftale. til Aftale. Transmission. mellem. TDC Totalløsninger A/S. Barablu Mobile Ltd. 7. september 2006 Tillægsaftale til Aftale om Transmission mellem TDC Totalløsninger A/S og Barablu Mobile Ltd. 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse...2 1.1 Bilagsliste...2 2 Præambel...3 3 Parterne...3

Læs mere

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser

Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Betingelser for alarmoverføring til Beredskab Fyn Tilslutningsbestemmelser Anlægget. 1. Et brandsikringsanlæg er et brandalarmanlæg, der er udført, kontrolleret og vedligeholdt i overensstemmelse med Dansk

Læs mere

Kontraktbilag 05 - Prøver og Dokumentation

Kontraktbilag 05 - Prøver og Dokumentation Udbud nr. 2016/S 199-358626 EU-udbud af Cisco UCC i Region Syddanmark Kontraktbilag 05 - Prøver og Dokumentation Kontraktbilag 05 Prøver og Dokumentation Side 1/6 Indholdsfortegnelse 1. OVERTAGELSESPRØVEN...3

Læs mere

Indholdsfortegnelse Afprøvning af Leverancen Fællesregler for afprøvning Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Installationsprøve Delleveranceprøve

Indholdsfortegnelse Afprøvning af Leverancen Fællesregler for afprøvning Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Installationsprøve Delleveranceprøve Bilag 11 Prøver Indholdsfortegnelse 1. Afprøvning af Leverancen 3 2. Fællesregler for afprøvning 3 2.1 Prøvens gennemførelse 3 2.2 Prøveplan 3 2.3 Rapportering 4 2.4 Godkendelse af en prøve 4 2.5 Leverandørens

Læs mere

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG

INTEGRATION MED AIA-ANLÆG FANE 110 Integration med adgangskontrol - kortlæser uden for det sikrede område 10 Forord 20 Projektering 30 Sabotageovervågning 40 Informationsgivning 50 Betjening Forsikring & Pension Amaliegade 10 1256

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune

Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning , Jammerbugt Kommune Kontrakt om udførelse af glatførebekæmpelse og snerydning 2017-2021, Jammerbugt Kommune 1 Parterne Mellem Jammerbugt Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Sigsgårdsvej 14 9490 Pandrup CVR: 29 18 94 39

Læs mere

Ny aftale om indkøb af kopimaskiner og printere i Selvstyret

Ny aftale om indkøb af kopimaskiner og printere i Selvstyret Aningaasaqarnermut Naalakkersuisoqarfik Finansdepartementet Aningaasaqarnermut Sulisoqarnermullu Aqutsisoqarfik Økonomi- og Personalestyrelsen Til: Selvstyrets centraladministration og underliggende enheder

Læs mere

Kontraktbilag 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling

Kontraktbilag 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling 08 (præciseret) Retningslinier for Miniudbud tildeling Rammekontrakt 02.18 Nærværende bilag er gældende fra 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere 08 således at tildelinger foretaget på Rammeaftale

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Vejledning til AV - aftalen

Vejledning til AV - aftalen Side 1 af 11 Vejledning til AV - aftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse Side 2 af 11... 1 1. Indledning...

Læs mere

1.7 Ved arbejdsdag forstås mandag til fredag bortset fra helligdage, juleaftensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag.

1.7 Ved arbejdsdag forstås mandag til fredag bortset fra helligdage, juleaftensdag, nytårsaftensdag og grundlovsdag. 1. GENERELT 1.1 Disse standardbetingelser er udarbejdet med henblik på anvendelse ved mindre indkøb foretaget af Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden

Læs mere

Tillæg til Rammeaftalen. Leveranceaftale

Tillæg til Rammeaftalen. Leveranceaftale Bilag 4c: Leveranceaftale til brug ved miniudbud Tillæg til Rammeaftalen Leveranceaftale Miniudbud vedr. konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen Opgave

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet:

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: Kære mødebookere Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: 1. Leveringssted: I skal selv skrive lokalenummer på jeres bestilling.

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017 Opdateret: 10. april 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR April 2017 Offentligt udbud af Rammeaftale vedrørende indkøb af computere og skærme til Spørgsmål nr. Spørgsmål Svar 1. Vi gennemgår med stor interesse udbudsmaterialet,

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL SPØRGSMÅL OG SVAR TIL Rammeaftale om IT-konsulentbistand til udvikling, vedligehold, support og videreudvikling af Danmarks Miljøportals it-systemer, herunder VanDa. EU-Udbud nr. 212712- Spørgsmål nr.

Læs mere

G4S ACADEMY FORHOLDSORDRER TIL KONTROLCENTRALER

G4S ACADEMY FORHOLDSORDRER TIL KONTROLCENTRALER G4S ACADEMY FORHOLDSORDRER TIL KONTROLCENTRALER VEJLEDNING VERSION 160815 FORHOLDSORDRER TIL KONTROLCENTRALER INFORMATION Denne vejledning er skrevet til brugere/ejere af AIA-anlæg (Automatisk Indbruds

Læs mere

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser

Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser Informationsmøde den 18. december 2015 vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 1 Informationsmøde vedr. udbud af rammeaftaler om levering af håndværkerydelser 18. december 2015 Dagsorden

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/ Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for Super Total Service ApS Opdateret 29/12-2018. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Udbud fysisk tolkning 2016 2017 Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Angivelse af hvilken region rammeaftalen vedrører Nedenstående udfyldes

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-24-13 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af Centrifuger og tilbehør 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-3 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Der er i alt 15

Læs mere

Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet. Bilag 12 - Ændringshåndtering

Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet. Bilag 12 - Ændringshåndtering Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet Bilag 12 - Ændringshåndtering 12.05.2016 Version 1.0 [Vejledning til tilbudsgiver: Bilaget er i sin helhed at betragte som et mindstekrav

Læs mere

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr

MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr Side 1 af 5 MOTIVAS APS, Transportbuen 5A, 1., 4700 Næstved Cvr.nr. 36914963 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder (Version juli 2018) 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse.

Læs mere

Region Midtjyllands standardbetingelser

Region Midtjyllands standardbetingelser Region Midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser 3. udgave Standardbetingelser april 2013

Læs mere

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler

04.10 Forbrugsartikler Vejledning. www.ski.dk/forbrugsartikler 04.10 Forbrugsartikler Vejledning www.ski.dk/forbrugsartikler Om denne vejledning SKI ønsker at gøre det nemt for offentlige enheder at bruge vores rammeaftaler. Vi har derfor udarbejdet denne vejledning

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Særlige Betingelser SB. August 2012 Vintertjeneste August 2012 Vintertjeneste August 2012 Dokument nr A030547_2_SB_Odder_2012 Revision nr 10 Udgivelsesdato 17 august 2012 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG JOJF/SHMO ATG 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Suppleringskataloget Kapitel 3 Tågesikring

Suppleringskataloget Kapitel 3 Tågesikring Forsikring & Pension April 2014 Suppleringskataloget Kapitel 3 Tågesikring Forsikring & Pension Philip Heymans Allé 1 2900 Hellerup Tlf. 41 91 91 91 www.forsikringogpension.dk Indholdsfortegnelse 10 Indledning...

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S

Aftale nr.: Dato: 1. december Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse. mellem. xxx TDC A/S Aftale nr.: Dato: 1. december 2001 Tillægsaftale om Udlevering af NT-bokse mellem xxx og TDC A/S 1. INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.1. BILAGSLISTE... 2 2. PRÆAMBEL... 3 3. PARTERNE... 3 4. AFTALENS IKRAFTTRÆDEN...

Læs mere

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N

Kontrakt. vedrørende levering af personalefrokost. indgået mellem (XXX) Københavns Kommune. Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Kontrakt vedrørende levering af personalefrokost indgået mellem (XXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen 2200 København N Bilagsfortegnelse Bilag 1: Udbudsmateriale (kravspecifikation).

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE. September 2009. Side 1 af 10

KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE. September 2009. Side 1 af 10 KRAVSPECIFIKATION INDKØBSORDNING TIL VISITEREDE BORGERE I GENTOFTE KOMMUNE September 2009 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 1. KRAVSPECIFIKATIONER TIL INDKØBSORDNINGEN...3 1.1 Målsætning... 3 1.2 Bestilling

Læs mere

Levering og installation af vaskeriudstyr

Levering og installation af vaskeriudstyr Leveringsaftale Vedrørende Levering og installation af vaskeriudstyr Boligforeningen AAB Afdeling 51 VS 2 Nielsen & Thomsen Advokatpartnerselskab Østbanegade 55 2100 København Ø Danmark Tlf: 35 44 70 00

Læs mere

Vejledning til telefoni- og mobilt bredbåndsaftalen

Vejledning til telefoni- og mobilt bredbåndsaftalen Vejledning til telefoni- og mobilt bredbåndsaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 10 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kontraktbilag 7 Drift-, support og vedligeholdelsesydelser

Kontraktbilag 7 Drift-, support og vedligeholdelsesydelser Kontraktbilag 7 Drift-, support og vedligeholdelsesydelser [Vejledning til Leverandør i forbindelse med afgivelse af tilbud Dette bilag indeholder Kundens krav til Leverandørens drift-, support og vedligeholdelsesydelser.

Læs mere

BILAG 7. Dokumentation

BILAG 7. Dokumentation BILAG 7 Vejledning til tilbudsgiver Bilaget indeholder Kundens mindstekrav til. 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 2. somfanget... 4 2.1 Proces for udarbejdelse og godkendelse af... 4 2.2 Generelle

Læs mere

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX)

Kontraktudkast. vedrørende levering af tandtekniske ydelser. indgået mellem (XXXXX) Kontraktudkast vedrørende levering af tandtekniske ydelser indgået mellem (XXXXX) og Københavns Kommune Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Sjællandsgade 40 2200 København N Bilagsfortegnelse Kontraktbilag

Læs mere

Vejledning til Storage

Vejledning til Storage Vejledning til Storage torageaftalen aftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...

Læs mere