Resumenotat. Behandling af indsigelser til Lokalplan 1119, boligområde ved Hornshøj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resumenotat. Behandling af indsigelser til Lokalplan 1119, boligområde ved Hornshøj"

Transkript

1 Side 1/5 Til: Sagsnr.: Vedr.: Sagen P Dato: Resumenotat Behandling af indsigelser til Lokalplan 1119, boligområde ved Hornshøj Efter indsigelsesfristens udløb den 31.august.2016 foreligger følgende indsigelser og ændringsforslag mv. Under hvert emne er efterfølgende anført Teknik og Miljøs anbefaling (ad 1.1 til ad 8.1): 1. EnergiMidt Forsyning og Service A/S: 1.1 Gør opmærksom på, at EnergiMidt ikke har el-anlæg i det berørte område. Ad 1.1: Ingen planændring. 2. Frede Schmidt, Kongehøjen 5, Hornshøj, 7500 Holstebro: 2.1 Spørger indtil hvordan trafikforholdene på Mosebyvej bliver efter realiseringen af lokalplanen. Ad 2.1: Ingen planændring. Der er ikke planer om at lukke Mosebyvej for biltrafik og 3. Morten Overkær og Caroline Langer, Parkvej 158, 7500 Holstebro: 3.1 Foreslår at der gives mulighed for rækkehuse i maks. 2 plan inden for delområde B3. Ad 3.1: Ingen planændring. Delområde B3 skal jf. lokalplanforslagets bestemmelser anvendes til boligområde som tæt-lav eller etagebebyggelse i op til 3 etager i form af rækkehuse, dobbelthuse eller som fritlæggende tofamiliehuse. Delområde B3 omkranser delområde F, der er et fælles centralt område for hele stjernestrukturen. Området skal fungere som et torv, der er omdrejningspunktet for livet i stjernen. For at opnå dette, må bebyggelsen i delområde B3 have en tættere bymæssig bebyggelse end i de øvrige delområder. 4. Carsten Back Pedersen og Britta Egholm, Mosebyvej 30, Hornshøj, 7500 Holstebro: 4.1 Spørger til Holstebro Kommunes overvejelser om køb af ejendommen Mosebyvej 30. Ejer nævner, at det er umuligt at sælge deres ejendom, som planerne er for nuværende, og ønsker at Holstebro Kommune skal ekspropriere hele ejendommen. Ad 4.1: Ingen planændring. Spørgsmål der relaterer sig til jorderhvervelse, ulempeerstatning mv. henhører under ekspropriationsproceduren.

2 Side 2/5 5. Hornshøj Smedevad Borgerforening: 5.1 Anbefaler, at der bliver lukket for adgang for biltrafik ad Mosebyvej, og at der etableres chikane, så det kun er busser, tohjulede og gående, der kan passere. 5.2 Forventer, at adgangsvej til området sker fra ny Østre Ringvej og busadgang fra Mosebyvej, som angivet på s. 15 i Forslag til Lokalplan nr Anbefaler, at trafikken i forbindelse med udstykning og bebyggelse af etape 6 bør ledes ad anden vej end ad Mosebyvej. 5.4 Ønsker at Østre Ringvej føres igennem til Mosebyvej, inden start på næste etape, fremfor til indkørsel til ny bebyggelse. 5.5 Mener at Holstebro Kommune bør have fokus på at øge trafiksikkerheden på Lægårdvej, før der sker en eventuel ulykke, og foreslår at der laves forbud mod gennemkørsel og/eller evt. chikaner. 5.6 Borgerne i området efterlyser en ny trafikmåling som viser hastighederne omkring fodgængerfeltet ved Lægårdvej og forbi Højdevej og Mosebyvej. 5.7 Foreslår, at den lukkede vej ved Lægårdvej 107 og 109 åbnes for cyklister og gående og føres direkte ud til eksisterende cykelsti. 5.8 Ønsker at stien bag Kongehøjen bevares som grønt areal. 5.9 Fraråder, at stiforbindelse fra nyt område til Baunevej etableres, og ønsker at Baunevej og sidevejene til Kongehøjen forbliver som blinde veje Fraråder stiforbindelse fra nyt område ind imellem Kongehøjen nr. 25 og 27. Såfremt denne etableres anmodes om, at der etableres cykelbomme, således at kun gående og cyklister har gennemgang Anbefaler, at bebyggelsen B1 flyttes i retning mod Mejrup Anbefaler at Holstebro Kommune gør noget for at bevare eksisterende træer Savner ambitioner i forhold til bæredygtighed og påpeger at regnvandsbassiner er placeret på det højeste punkt Anbefaler en anden vejopbygning, som tilgodeser snerydning og som sikrer fodgængere og cyklister Ønsker, at marken for enden af Kongehøjen og Baunevej kun anvendes til beboelse og ikke erhverv Ønsker løbende information omkring ændringer i lokalplanen og jorderhvervelse i forbindelse med nye udstykninger Gør opmærksom på, at de er interesserede i at indgå i en dialog omkring planerne for området. Ad 5.1: Ingen planændring. Der er ikke planer om at lukke Mosebyvej for biltrafik og Ad 5.2: Ingen planændring. Side 15 i Forslag til Lokalplan nr er en gengivelse af kommuneplanramme 02.B.22. Kommuneplanen er langsigtet og tager højde for udviklingen, når de øvrige stjerner etableres. Ad 5.3: Ingen planændring. Det forventes, at trafikken fra boligområdet ledes gennem områdets primære veje til Lægårdvej og ikke via Mosebyvej, da det først er med etape 6, det bliver muligt.

3 Side 3/5 Ad 5.4: Ingen planændring. Salg af grunde i området skal finansiere Øster Ringvej. Derfor kan Øster Ringvej ikke videreføres til Mosebyvej før stjernen nord for Mosebyvej påbegyndes. Ad 5.5: Ingen planændring. Lægårdvej er ikke omfattet af lokalplanafgrænsningen. Ad 5.6: Ingen planændring. Vedrører ikke forslag til Lokalplan nr Ad 5.7:Ingen planændring. I forbindelse med jorderhvervelsen er der indgået en aftale med ejerne om at vejen er privat og lukkes mod Kusken. Forslaget er derfor ikke en mulighed. Ad 5.8: Ingen planændring. Stier skal anlægges i stenmel med bredde på 1-2 meter med 25 cm rabat i begge sider. Det vurderes, at stien kan indgå som en naturlig del af det grønne areal. Stierne er derudover med til at binde det eksisterende Hornshøj sammen med den nye bebyggelse. Ad 5.9: Ingen planændring. Forbindelse fra det eksisterende boligområde til det nye boligområde skabes bl.a. via eksisterende stisystemer ved Baunevej og Kongehøjen. Ad 5.10: Ingen planændring. Se ad 5.9. Cykelbomme etableres kun i tilfælde af, at der opstår problemer med biltrafik på stier. Umiddelbart vurderes det ikke at blive et problem. Der skal dog foretages en konkret vurdering af behovet for cykelbomme, såfremt der opstår problemer. Ad 5.11: Ingen planændring. Lokalplanen tager udgangspunkt i den Strukturplan, der er udarbejdet for området. Strukturplanen er et skitseprojekt, hvor lokalplanen konkretiserer planen. I henhold til Cirkulære om varetagelsen af jordbrugsmæssige interesser skal det sikres, at forbruget af landbrugsjord til ikke-jordbrugsmæssige formål ikke bliver større end nødvendigt. Dette udmøntes i kommuneplanen i en retningslinje om, hvor det tilstræbes, at der ikke bruges mere areal til nybyggeri end 1 ha pr. 10 boliger i Holstebro by og 1 ha pr. 7 boliger i mindre byer som, områdecentrene, lokalcentrene og landsbyerne. Dette svarer til ca m 2 pr. bolig, inkl. veje, stier og fælles grønne arealer. I dette tilfælde bør der derfor planlægges for ca. 224 boliger. Derfor er der planlagt for tre stikveje på Sekstanten, og ikke to som angivet i Strukturplanen. Ad 5.12: Ingen planændring. Det eksisterende læhegn umiddelbart øst for de eksisterende boliger er ikke indarbejdet i Strukturplanen, og bevares derfor ikke, da de hindrer boligudbygning i delområde B1. Desuden vurderes det, at læhegnet vil hindre en visuel sammenhæng mellem det eksisterende boligområde og det nye. Ad 5.13: Ingen planændring. Jordbunden inden for lokalplanens område egner sig ikke til nedsivning, da det er lerjord. Derfor er nedsivning på egen grund ikke en mulighed. Lokalplanen planlægger i stedet, at regnvandet skal ledes til fælles regnvandsbassiner, som vist på Kortbilag 4. Ad 5.14: Ingen planændring. Der er i vejprofilerne taget hensyn til snerydning, cyklister og gående. Se Bilag 6.

4 Side 4/5 Ad 5.15: Ingen planændring. Der er ikke mulighed for erhverv indenfor lokalplanens afgrænsning. Delområde P må kun anvendes til hobbylandbrug. Ad 5.16: Ingen planændring. Hornshøj-Smedevad Borgerforening vil blive orienteret omkring lokalplanens ændringer i forbindelse med den endelige vedtagelse. Ad 5.17: Ingen planændring. D deltog Planafdelingen i en Borgermøde arrangeret af Hornshøj Smedevad Borgerforening. På borgermødet blev ovenstående punkter forklaret og uddybet. 6. Birgit Malling Eriksen, Kongehøjen 23, Bent Paulsen, Kongehøjen 25, Susanne og John Mikkelsen, Kongehøjen 27 og Jonna og Per Villadsen, Kongehøjen 29, alle Hornshøj, 7500 Holstebro: 6.1 Foreslår, at Mosebyvej ændres til bus- og cykelvej, således at gennemkørende biltrafik ikke er mulig Foreslår, at Lægårdvej nr. 107 og 109 bruges som cykelvej, der fører direkte til eksisterende cykelsti. 6.3 Foreslår, at græsstien bag Kongehøjen bevares som grønt areal. Det gøres opmærksom på, at græsstien og legepladsen tilhører og vedligeholdes af borgere og borgerforeningen i Gl. Hornshøj. 6.4 Fraråder stiforbindelse fra lokalplanområdet og ind mellem Kongehøjen nr. 25 og Efterspørger stort grønt område mellem Gl. Hornshøj og delområde B1 og foreslår, at sidste vej mod vest i delområde B1 sløjfes. 6.6 Anmoder om at tidsfristen for indsendelse af indsigelser forlænges. Ad 6.1: Ingen planændring. Der er ikke planer om at lukke Mosebyvej for biltrafik og Ad 6.2: Ingen planændring. I forbindelse med jorderhvervelsen er der indgået en aftale med ejerne om at vejen er privat og lukkes mod Kusken. Forslaget er derfor ikke en mulighed. Ad 6.3: Ingen planændring. Stier skal anlægges i stenmel med bredde på 1-2 meter med 25 cm rabat i begge sider. Det vurderes, at stien kan indgå som en naturlig del af det grønne areal. Stierne er derudover med til at binde det eksisterende Hornshøj sammen med den nye bebyggelse. Ad 6.4: Ingen planændring. Forbindelse fra det eksisterende boligområde til det nye boligområde skabes bl.a. via eksisterende stisystemer ved Baunevej og Kongehøjen. Ad 6.5: Ingen planændring. Lokalplanen tager udgangspunkt i den Strukturplan, der er udarbejdet for området. I henhold til Cirkulære om varetagelsen af jordbrugsmæssige interesser skal det sikres, at forbruget af landbrugsjord til ikke-jordbrugsmæssige formål ikke bliver større end nødvendigt. Dette udmøntes i kommuneplanen i en retningslinje, hvor det tilstræbes, at der ikke bruges mere areal til nybyggeri end 1 ha pr. 10 boliger i Holstebro by og 1 ha pr. 7 boliger i mindre byer som, områdecentrene, lokalcentrene og landsbyerne. Dette svarer til ca m 2 pr. bolig, inkl. veje, stier

5 Side 5/5 og fælles grønne arealer. I dette tilfælde bør der derfor planlægges for ca. 224 boliger. Derfor er der planlagt for tre stikveje på Sekstanten, og ikke to som angivet i Strukturplanen. Ad 6.6: Ingen planændring. Holstebro Kommune forlænger normalt ikke høringsfristen på 8 uger hen over ferier. 7. Vestforsyningen A/S: 7.1 Bemærker, at området ikke er omfattet af Holstebro Kommunes varmeplan, som det står anført side 16 under afsnittet Varmeplan. Der er udarbejdet et projektforslag for kollektiv varmeforsyningsanlæg, som ligger til behandling hos Holstebro Kommune. Der er tilslutningspligt til kollektiv varmeforsyning. Kommunen meddeler dispensation for tilslutningspligten, såfremt ejendommen opføres som lavenergibebyggelse i henhold til gældende bygningsreglement. Ad 7.1: Planændring. Under afsnittet Varmeplan erstattes teksten af følgende: Området er ikke omfattet af Holstebro Kommunens varmeplan. Se i øvrigt Ad Horstmann advokater v/ Solveig Værum Nørgaard: 8.1 Gør indsigelse mod den manglende stillingtagen til etape 4 i lokalplanforslaget. Ad 8.1: Ingen planændring. Etape 4 er ikke omfattet af lokalplanens områdeafgrænsning. Kommuneplanramme 02.B.22 omfatter arealet til etape 4. Realisering af kommuneplanen i form af lokalplanlægning for området er en politisk beslutning, der ikke vedrører denne lokalplan. 9. Teknik og Miljø: 9.1 Bemærker, at lokalplanen indeholder en bestemmelse om, at bygninger i lokalplanområdet skal opføres som lavenergibebyggelse. Samtidig indeholder den en bestemmelse om, at ny bebyggelse skal tilsluttes kollektiv varmeforsyning. Ad 9.1: Planændring. På grund af højere krav til lavenergibebyggelse i Bygningsreglement 2020, sammenlignet med Bygningsreglement 2015, slettes bestemmelsen i 3, stk. 2, således at lokalplanen ikke indeholder krav om, at bebyggelse i alle delområder, undtagen delområde P, skal opføres efter en energiramme svarende til lavenergiboliger i henhold til gældende bygningsreglement. Samtidig slettes bestemmelse i 13.1, således at lokalplanen ikke indeholder bestemmelse om tilslutningspligt til kollektiv varmeforsyning. Varmeforsyningen i området, herunder tilslutningspligt til kollektiv varmeforsyning, fastlægges via projektforslag iht. Varmeforsyningsloven. Stine Mark Würtz Civilingeniør i Urban Design

Fra Plansystem. DK har EnergiMidt modtaget oplysning om ovenstående lokalplanforslag.

Fra Plansystem. DK har EnergiMidt modtaget oplysning om ovenstående lokalplanforslag. Holstebro kommune Planafdeling Dato: 07-07-2016 Vor ref.: bch Projektnr.: Inst.nr.: Direkte tlf.: 96152048 E-mail: bch@energimidt.dk Lokalplanforslag nr. 1119 Boligområde ved Hornshøj Fra Plansystem. DK

Læs mere

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018.

Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Bilag til generalforsamling I Hornshøj Borgerforening 2018. Holstebro kommunen har udsendt en Ny kommuneplan for Holstebro kommune 2018. Bemærk der er forskel på en Kommuneplan og en Lokalplan. Kommuneplanen

Læs mere

Kloak. Ingen bemærkninger.

Kloak. Ingen bemærkninger. -- AKT 1325647 -- BILAG 1 -- [ Aktdokument ] -- Til: Stine Mark Würtz (Holstebro Kommune) (Stine.Mark.Wurtz@holstebro.dk) Fra: Peter Nørskov (PN@vestforsyning.dk) Titel: Svar vedr. Lokalplan nr. 1127.

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst

Resumé. Behandling af høringssvar. NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge Øst Teknik og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 187314 Brevid. 1209004 Ref. AV Dir. tlf. 46 31 35 41 adamv@roskilde.dk NOTAT: Behandling af indsigelser og bemærkninger lp 570 for boliger i Vindinge

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej

Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Høringsnotat for Lokalplan 1074 for Boliger på Højelsevej Indsigelser og ændringsforslag Dette er et kort sammendrag af hovedindholdet i de indkomne indsigelser. For den fulde ordlyd henvises til den enkelte

Læs mere

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009

TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 10 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR DE GENERELLE RAMMER OM LAVENERGIBYGGERI HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling

Læs mere

Indstilling. Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse

Indstilling. Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten d og Omsorg Den 5. marts 2014 Aarhus Kommune Teknik og Miljø Nedlæggelse af vej og sti samt fremtidig bemyndigelse Nedlæggelse af del af privat fællesvej ved

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P

Resumenotat. Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd P Side 1/9 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Resumenotat. Holstebro Byråd

Resumenotat. Holstebro Byråd Side 1/6 Til: Sagsnr.: Vedr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-4-17 Dato: 24-05-2018 Resumenotat Kommentering af høringssvar - kommuneplantillæg nr. 24 til Kommuneplan 2013 og lokalplan nr. 1137 for et boligområde

Læs mere

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen

Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens kommentarer Ændringsforslag 1 John Kristensen, Grundejerforeningen Notatark Sagsnr. 01.02.00-P16-4-17 Sagsbehandler By & Landskab 4.7.2018 Notat over bemærkninger lokalplan 1117 for boligområde ved Thyras Vænge i Lindved. Nr. Navn, Adresse Bemærkningens resumé Administrationens

Læs mere

Plangrundlag forud for lokalplanforslag til Morsbøl Søpark Dato: 22. marts 2018

Plangrundlag forud for lokalplanforslag til Morsbøl Søpark Dato: 22. marts 2018 Plangrundlag forud for lokalplanforslag til Morsbøl Søpark Dato: 22. marts 2018 Lokalplangrundlag Lokalplanmrådet er beliggende i den vestlige del af Grindsted syd for Grindsted Engsø. Området afgrænses

Læs mere

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10

Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Kommuneplantillæg nr. 18 Ændring af rammebestemmelser og rammeområde 3B10 Hvad er et kommuneplantillæg? En kommuneplan er en plan for hele kommunen. Den beskriver retningslinjer og rammer for udviklingen

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG

Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013. Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe Gestelevvej FORSLAG Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal efter Planlovens

Læs mere

Resumenotat. Resume af høringssvaret Teknik og Miljøs bemærkninger Indstilling

Resumenotat. Resume af høringssvaret Teknik og Miljøs bemærkninger Indstilling Side 1/5 Til: Sagsnr.: Holstebro Byråd 01.02.05-P16-3-16 Resumenotat Vedr.: Kommentering af høringssvar Forslag til Lokalplan nr. 1126, dagligvarebutik og boliger ved Halgård Vest Dato: 27-04-2017 Dette

Læs mere

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej

DEBATOPLÆG. Ny lokalplan for Smørum Vest. Invitation til borgermøde om planlægningen. Tværvej. Kirkevangen. Kong Svends Vej Tværvej DEBATOPLÆG Kong Svends Vej Kirkevangen Ny lokalplan for Smørum Vest Invitation til borgermøde om planlægningen 1 Kom til borgermøde I forbindelse med udarbejdelsen af lokalplanforslaget for byområdet

Læs mere

Hermed indsigelse mod lokalplanen. Indsigelsen berører adgangsveje til boligerne.

Hermed indsigelse mod lokalplanen. Indsigelsen berører adgangsveje til boligerne. Fra: Plan og Byg, TM (Fællespostkasse) Til: Ulla Kristensen; Jane Bjerg Emne: VS: 1-2-110 lokalplan forslag / indsigelse Dato: 18. september 2013 08:35:35 -----Oprindelig meddelelse----- Fra: Søren Walentin

Læs mere

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 7. Boliger ved Lindholm Nærbanevej, Nørresundby, Lokalplan 1-2-110 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-34304. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender ovennævnte

Læs mere

Lokalplan nr Boligområde ved Hornshøj HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr Boligområde ved Hornshøj HOLSTEBRO KOMMUNE Boligområde ved Hornshøj HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse 2 Indhold Redegørelse Redegørelse... 4 Lokalplanområdets beliggenhed, s. 4 Baggrund og formål, s. 4 Eksisterende forhold, s. 6 Lokalplanens indhold,

Læs mere

Lokalplan nr. 1040. Boligområde ved Hornshøj - etape 1 HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr. 1040. Boligområde ved Hornshøj - etape 1 HOLSTEBRO KOMMUNE Boligområde ved Hornshøj - etape 1 HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til lokalplanen Byrådet har i december 2011 vedtaget denne lokalplan for 1. etape af et større boligområde ved Hornshøj i Holstebro.

Læs mere

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen

Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Lokalplan 038-1 Ejendomskontor i Lundebjerg-bebyggelsen Skovlunde Lokalplanen er kladde Indholdsfortegnelse Redegørelse 1 Om lokalplanlægning 2 Lokalplanområdet 4 Lokalplanens baggrund og formål 5 Lokalplanområdets

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 103 Område til boligformål på Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Lokalplan nr udkast HOLSTEBRO KOMMUNE

Lokalplan nr udkast HOLSTEBRO KOMMUNE J VE BY E OS M K N ØJE EH G ON BAUNE VEJ J HEDEVE EN SK KU MEJRUP LÆ GÅ RD VE J VEJ VIBORG B o l i g o mrå d e ve d H o r n sh ø j udkast HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til lokalplanforslaget Offentlig

Læs mere

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj

Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj Debatoplæg Ny planlægning for en del af Laanshøj www.furesoe.dk/hoering OBS: Ny høringsfrist den 11. marts 2016 Ny planlægning for den sydlige og sydøstlige del af Laanshøj Furesø Kommune igangsætter en

Læs mere

med - 1 -Indsigelser og kommentarer, Lokalplan 114, Stubbekøbing Vest Sag: 07/19797

med - 1 -Indsigelser og kommentarer, Lokalplan 114, Stubbekøbing Vest Sag: 07/19797 INDSIGELSER OG KOMMENTARER TIL LOKALPLAN 114, STUBBEKØBING VEST EMNE Tages ikke med Tages med Statslig planlægning Kystnærhedszonen Der er ikke planmæssig begrundelse for at foretage en kystnær byudvidelse.

Læs mere

Debatoplæg. Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby. Indkaldelse af idéer og forslag. Oktober Mejrup Kirkeby HOLSTEBRO KOMMUNE

Debatoplæg. Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby. Indkaldelse af idéer og forslag. Oktober Mejrup Kirkeby HOLSTEBRO KOMMUNE Mejrup Kirkeby Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby Indkaldelse af idéer og forslag Oktober 2018 HOLSTEBRO KOMMUNE Måned Oktober Debatoplæg INDKALDELSE AF FORSLAG OG IDEER Boligområde

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar

NOTAT. Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar Forslag til Lokalplan 458, Hvidbog om indkomne høringssvar NOTAT Hvidovre Kommune Central- og Kulturforvaltningen Christian Jacob Brammann Plan- og Miljøafdelingen Sagsnr.: 16/33142 Dok.nr.: 10 08-02-2016

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

Dispositionsplan Hjallerup Øst

Dispositionsplan Hjallerup Øst Dispositionsplan Hjallerup Øst Indledning Brønderslev Kommune oplever god interesse for at bosætte sig i Hjallerup - særligt i Hjallerup Øst, hvor der er gode og sikre forbindelser til skole og institutioner.

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

forslag Park Vendia, Hjørring

forslag Park Vendia, Hjørring Offentlig fremlagt fra den 2. november 2016 til den 31. december 2016 forslag Park Vendia, Hjørring Vejledning Hvad er en kommuneplan? Kommuneplanen udtrykker byrådets overordnede politikker og mål for

Læs mere

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008.

Kommuneplantillæg 14 Ringe Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe. 11. november 2008. Kommuneplantillæg 14 Ringe 2002-2013 Område til boliger, golfcenter og restaurant syd for Gestelevvej i Ringe 11. november 2008 Gestelevvej Kommuneplantillægets retsvirkninger Kommunalbestyrelsen skal

Læs mere

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej

NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609 for seniorboliger ved Kong Valdemars Vej og Sankt Agnes Vej By, Kultur og Miljø Plan og Byggesag Plan og Udvikling Sagsnr. 196762 Brevid. 1711242 Ref. SPC Dir. tlf. 46 31 35 43 sunepc@roskilde.dk NOTAT: Behandling af bemærkning og indsigelser til lokalplan 609

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039

Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Maj 2015 Oversigt over høringssvar til lokalplan 34 Boliger ved Flodvej Jr. Nr. Ac 14/13039 Høringssvar fra: Indsigelser: Administrationens bemærkninger Forslag til ændringer i lokalplan 1. Susanne Pedersen

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018

Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Debatoplæg Glostrup Kommune Januar 2018 Cirkusgrunden med mulig nyt boligområde markeret med stipling Forhøring Ændring af afgrænsning af grønt område ved Cirkuspladsen i Hvissinge Kommunalbestyrelsen

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Fra: Tina B Øelund Til:

Fra: Tina B Øelund Til: Fra: Tina B Øelund [tiboe@dsb.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 15-08-2016 14:16 Modtaget Dato: 15-08-2016 14:16 Vedrørende: VS: Brev til fremlæggelse

Læs mere

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby

YYY Boliglokalplan. (bygget ud fra lokalplan , Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby YYY Boliglokalplan (bygget ud fra lokalplan 1-2-113, Boliger på Thistedvej og Sydvestvej, Nørresundby Midtby Indholdsfortegnelse Startredegørelse 1 Oversigtskort 2 Baggrunden 3 Projektet 4 Lokalplanområdet

Læs mere

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN Det åbne land Hører til lokalplan nr Forslag til KOMMUNEPLAN

T I L L Æ G N R Forslag TIL VEJLE KOMMUNEPLAN Det åbne land Hører til lokalplan nr Forslag til KOMMUNEPLAN Forslag T I L L Æ G N R. 0 9 Det åbne land Hører til lokalplan nr. 1252 TIL VEJLE KOMMUNEPLAN 2017-2029 Forslag til KOMMUNEPLAN 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget 8. marts 2017

Læs mere

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse)

Godkendelse af lokalplan Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) Punkt 8. Godkendelse af lokalplan 7-1-110 Boliger og Erhverv, Lodsholmvej, Klarup (2. forelæggelse) 2016-069294 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 7-1-110 endeligt

Læs mere

Igangsætning af lokalplan boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen

Igangsætning af lokalplan boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen Dagsordenpunkt Igangsætning af lokalplan 10-027 boliger og boldbaner på Stadiongrunden i Sydbyen Sagsbehandler: Dr17208 Sags-ID: EMN-2016-03380 Resume Igangsætning af lokalplan 10-027 Boliger og boldbaner

Læs mere

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk

Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Holbæk Kommune By og Landskab, Plan Rikke Welan Kamper J.nr. 14/59791 2. december 2014 Forslag til Lokalplan 3.44 Abildgården, Specialcenter Holbæk Oversigt over forslag og bemærkninger fra høringsfase

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Lokalplan nr For et boligområde ved "Toftevænget", Ikast by. Ikast Kommune

Lokalplan nr For et boligområde ved Toftevænget, Ikast by. Ikast Kommune Lokalplan nr. 127 For et boligområde ved "Toftevænget", Ikast by. Ikast Kommune Lokalplan nr. 127 For et boligområde ved 'Toftevænget" Ikast by, Ikast kommune Ikast Kommune Oktober 2002 Titel Lokalplan

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 18. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 18 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26.januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5.

RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. HOLMEGAARD KOMMUNE RAMMELOKALPLAN NR. H.9.5. for nyt boligområde i Holme-Olstrup Landevejen Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej Olstrupvej H.9.3 H.9.1

Læs mere

Debatoplæg. Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby. Indkaldelse af idéer og forslag. Juli Mejrup Kirkeby HOLSTEBRO KOMMUNE

Debatoplæg. Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby. Indkaldelse af idéer og forslag. Juli Mejrup Kirkeby HOLSTEBRO KOMMUNE Mejrup Kirkeby Boligområde og dagligvarebutik vest for Mejrup Kirkeby Indkaldelse af idéer og forslag Juli 2017 HOLSTEBRO KOMMUNE Måned Sepember INDKALDELSE AF FORSLAG OG IDEER Boligområde og dagligvarebutik

Læs mere

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE

HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 365 FOR EN UDVIDELSE AF HOLSTEBRO GOLFKLUBS BANER, RÅSTED INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold 2 Hvad er en lokalplan 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig

Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 13. maj 2015 Lokalplan 989, Boligområde i Mårslet - Endelig Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 989 - Åben lav boligbebyggelse

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere

Fra: Karsten Hjorth Larsen Til:

Fra: Karsten Hjorth Larsen Til: Fra: Karsten Hjorth Larsen [KHL@smithknudsen.dk] Til: TM - Planafdelingen Postkasse [TM-Planafdelingen-Postkasse@holstebro.dk] Sendt dato: 18-06-2014 11:17 Modtaget Dato: 18-06-2014 11:17 Vedrørende: Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Referat fra møde i Teknisk udvalg

Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 18. august 2008 Mødetidspunkt 15.00 Mødelokale 187 Bemærkninger Teknisk udvalg den 18. august 2008 kl. 15.00 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Åben

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde

Forslag til Lokalplan nr Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10. Områdeklassificering. Debatperiode og offentligt borgermøde Offentlig bekendtgørelse d. 3. april 218 af: Forslag til Lokalplan nr. 415 - Boligområde ved Vendehøj, Hornslet - Vendehøj, etape III og Kommuneplantillæg nr. 1 til Syddjurs Kommuneplan 216. Byrådet i

Læs mere

Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget

Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget Lokalplan 10-80 Området omkring Saltlageret og Bryggervænget TORNVED KOMMUNE 2004 5 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) Punkt 22. Godkendelse af Lokalplan 10-1-112 Boliger, Lundevej, Nibe (2. forelæggelse) 2017-026379 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 10-1-112 endeligt uden ændringer. Mariann

Læs mere

Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 364 for to boligområder ved Kalkværksvej og Svalevej i Mønsted

Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 364 for to boligområder ved Kalkværksvej og Svalevej i Mønsted Bilag 4 Forslag til ændringer ved endelig vedtagelse af forslag til lokalplan nr. 364 for to boligområder ved Kalkværksvej og Svalevej i Mønsted Forvaltningen foreslår en række ændringer og præciseringer

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 074A for et erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt kommuneplantillæg 9/2006 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 74 A for et Erhvervsområde ved Gl. Århusvej samt af kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 69 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 69 til Rammeområde 51.B9 Boligområde ved Ørskovvej i Snejbjerg Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke direkte bindende for borgerne. Byrådet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet

Vi er bekymrede for at den nye udstykning kommer til at fylde meget i landskabet Skanderborg Kommune Miljø- og Planudvalget Kresten & Helene Thorup Stjærvej 70 8464 Galten kresten@krab.dk helene@simoni.dk Høringssvar vedr. forslag til lokalplan 1120, Udstykning ved Stjær. Stjær er

Læs mere

LOKALPLAN NR. 100 OR EN SKOLE VED GRØNVANG

LOKALPLAN NR. 100 OR EN SKOLE VED GRØNVANG LOKALPLAN NR. 100 OR EN SKOLE VED GRØNVANG Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er i overensstemmelse med Regionplan 2004's mål og retningslinier. Forslaget

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret)

Tillæg 30. Silkeborg Kommuneplan Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Billedstørrelse: 6,84 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,22cm (vandret) 4,45 cm (lodret) Tillæg 30 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Billedstørrelse: 11,46 i bredden 5,83 i højden Placering: 5,26cm (vandret)

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT

BILAG A - INDSIGELSESDOKUMENT INDHOLD Bemærkning fra Viborg Stiftsøvrighed Indsigelse fra beboere Solbjerg 62, 7400 Herning. Indsigelse fra beboer, Lerbjerg 11, 7400 Herning. Indsigelse fra beboere, Lerbjerg 17a, 7400 Herning. Indsigelse

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede

FORSLAG. Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede FORSLAG Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 161 Område til boligformål ved Stolpegården i Strøby Egede Hvad er en lokalplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov. En lokalplan fastsætter, hvordan der

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (1. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender forslag til Lokalplan 9-4-105.

Læs mere

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse)

Godkendelse af Lokalplan Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) Punkt 3. Godkendelse af Lokalplan 9-4-105 Boliger, omdannelse af Hals Camping, Hals (2. forelæggelse) 2017-058987 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Lokalplan 9-4-105 endeligt

Læs mere

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol

Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol Plan-, Miljø- og Klimaudvalget Beslutningsprotokol 10-10-2016 08:00 C226 Afbud fra:. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

NOTAT. Bilag 1 - opsummering af modtagne bemærkninger

NOTAT. Bilag 1 - opsummering af modtagne bemærkninger NOTAT Dato Teknik- og Miljøforvaltningen Planafdelingen Bilag 1 - opsummering af modtagne bemærkninger Bevaring af Tuen som naturområde De fleste indkomne henvendelser indeholder ønske om, at Tuen bevares

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315

Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 Tillæg 1 til lokalplan nr. 315 For et boligområde ved Hovedgaden 2 i Løgstrup Forslag Ovenfor ses luftfoto med markering af eksisterende lokalplan samt skravering af tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 315.

Læs mere

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11

Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Endelig vedtagelse af lokalplan nr. 1059 og kommuneplantillæg nr. 11 Lokalplan nr. 1059 for et offentlig område ved Vingsted og kommuneplantillæg nr. 11 er den 26. august 2009 vedtaget af Vejle Byråd.

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2.

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2. Punkt 5. Godkendelse af kommuneplantillæg 5.023 og Lokalplan 5-9-108 AKV - Kartoffelmelsfabrikken Vendsyssel, Gravsholtvej, Langholt (2. forelæggelse) 2016-017963 By- og Landskabsudvalget indstiller, at

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Udvikling af boligområde i Stjær

Udvikling af boligområde i Stjær Til Byrådet og Miljø- og Planudvalget i Skanderborg Kommune Høringssvar til lokalplan nr. 1120 - Boligområde ved Stjærvej i Stjær Hermed følger Grundejerforeningen Granatvængets høringssvar til nævnte

Læs mere

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund

Notat om indsigelser til forslag til Lokalplan 47/2012 for offentligt område til et renseanlæg nord for Hadsund Lokalplan 47/2012 Plan Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 01.02.05-P16-15-11 Ref.: Vibeke Kjær Christensen Direkte tlf.

Læs mere

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan

Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan Forslag til Boligområde ved Grundet Ringvej, Vejle til Kommuneplan 2017-2029 for Vejle Kommune og Trekantområdet Forslag vedtaget 19. december 2017 Forslag offentliggjort 13. december 2017 I høring 13.

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra:

Ved høringsfristens udløb d. 17. august 2016, havde Teknik & Miljø modtaget 2 høringssvar fra: Plan og By Sagbehandler: Jens Nedergaard Sagsnr. 01.02.05-P16-12-16 Dato: 4.8.2016 Notat om høringssvar Forslag til lokalplan 2016-18, Boliger, Egebjerg Bakke, Etape 3 Ved høringsfristens udløb d. 17.

Læs mere

Resumé. Gennemgang af de væsentligste bemærkninger

Resumé. Gennemgang af de væsentligste bemærkninger Plan og Udvikling Sagsnr. 289712 Brevid. 2585744 Ref. LED Dir. tlf. 46 31 35 49 siril@roskilde.dk NOTAT: Opsamling på høringssvar fra periode 5. maj 19. maj 2017 Debatoplæg vedr. kommuneplantillæg nr.

Læs mere

Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 345 for et boligområde ved Liseborg Høje i Viborg Vestby

Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 345 for et boligområde ved Liseborg Høje i Viborg Vestby nr.1 Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej 3 8800 Viborg Viborg, 1. september 2008 Bemærkninger til forslag til lokalplan nr. 345 for et boligområde ved Liseborg Høje i Viborg Vestby Under henvisning til

Læs mere

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND

Bilag. Prioriteringsnotat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Vandværkshøjen, Jyderup PLAN OG ÅBEN LAND PLAN OG ÅBEN LAND Prioriteringsnotat Dato: 8. september 2017 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse

Læs mere

FIOMAGRUNDEN PLANOPLÆG. Byrådet besluttede den 31. oktober 2018 at sælge Fiomagrunden inkl. et parkeringsareal syd for grunden som option i udbuddet.

FIOMAGRUNDEN PLANOPLÆG. Byrådet besluttede den 31. oktober 2018 at sælge Fiomagrunden inkl. et parkeringsareal syd for grunden som option i udbuddet. FIOMAGRUNDEN PLANOPLÆG Byrådet besluttede den 31. oktober 2018 at sælge Fiomagrunden inkl. et parkeringsareal syd for grunden som option i udbuddet. Planoplægget beskriver de eksisterende planbindinger

Læs mere

Kommuneplantillæg 22 til Kommuneplan

Kommuneplantillæg 22 til Kommuneplan Forslag Kommuneplantillæg 22 til Kommuneplan 2017-2029 Offentlig høring 00. måned - 00. måned 2018 Kolding Kommune By- og Udviklingsforvaltningen Indholdsfortegnelse Indledning Områdets beliggenhed 3 Kommuneplantillæggets

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø Teknik og Miljø 15.9.14/aml Sagsnr. emn-2014-04472 Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø Nr. Afsender 1 EnergiMidt Infrastruktur A/S Tietgensvej 2-4

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Helhedsplan for Højene Øst. Hjørrings nye bydel

Helhedsplan for Højene Øst. Hjørrings nye bydel Helhedsplan for Højene Øst Hjørrings nye bydel Indholdsfortegnelse En helt ny bydel Hvorfor byudvikle i Højene Øst? Området Helhedsplanen Scenarier Planen 3 4 4 6 8 9 2 En helt ny bydel Højene Øst er udviklet

Læs mere

Partshøring og naboorientering

Partshøring og naboorientering 1 - Partshøring og naboorientering TEKNIK OG MILJØ «Navn» «Modtageradresse» «Postnr» «Bynavn» Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Ved henvendelse: bjgsj@herning.dk Tlf.

Læs mere

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård

LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård KØGE KOMMUNE 1986 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-09 Rammelokalplan for Langagergård REDEGØRELSE LOKAPLANENS FORMÅL Denne lokalplan er udarbejdet for at sikre den

Læs mere

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse).

Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). Punkt 19. Aalborg Øst, Smedegård, Blåkildevej, Boliger. Kommuneplantillæg 4.025, Lokalplan 4-6-104 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2013-20369. By- og Landskabsudvalget indstiller, at

Læs mere

Vurdering af indsigelser, bemærkninger [PMU-møde den 18. september 2017]

Vurdering af indsigelser, bemærkninger [PMU-møde den 18. september 2017] Vurdering af indsigelser, bemærkninger [PMU-møde den 18. september 2017] Forslag til lokalplan 555.08 for området Vejby Nordvest har været fremlagt offentligt i perioden fra den 29.05.2017 til 31.07.2017.

Læs mere