P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse"

Transkript

1 Side 1 af 8 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen, Troels Christensen, Flemming Erichsen, Villum Christensen, Axel Larsen, Svend Aage Nielsen, Niels Jørgensen, Hanne Kamienski, Jan Jørgensen, Stina Hansen, Erling Stuhr, Malene Boysøe Fraværende: Henrik Brodersen. Villum Christensen fra og med pkt. 6. Dagsorden: TIL OFFENTLIGGØRELSE: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Orientering fra Direktionen. - Forestående renoveringsopgaver på administrationsbygning - Kompetence og effektivitet (organisationsudvikling) 3. Betalingsbetingelser Strategiplan, revision. 5. Bestyrelsens arbejde og arbejdsform. 6. Restanceopgørelse pr. 31. oktober ØVRIGE: 7. Orientering fra Direktionen. - Antenneleje. 8. Markedsføringsstrategi herunder sponsorater. 9. Eventuelt. 10. Oplæsning, godkendelse og underskrift af protokollat.

2 Side 2 af 8 Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden. Formanden indstiller: dagsordenen godkendes. Dagsordenen blev godkendt. Pkt. 2. Orientering fra Direktionen. Forestående renoveringsopgaver på administrationsbygning I forbindelse med de seneste skybrud er der opstået en del skader på Lilleøvej som følge af indtrængende regnvand. Undersøgelser har vist, at der er bagfald på taget, og at problemet kun kan løses endeligt ved at lægge et nyt tag med højere rejsning. Taget er midlertidigt tætnet. Til orientering kan oplyses, at virksomheden siden fusion i 2008 har udskudt alle væsentlige investeringer i eksisterende bygninger, i håb om, at alle koncernens aktiviteter kunne samles på en adresse ikke mindst af hensyn til økonomien. Der er derfor behov for såfremt yderligere vedligeholdelsesomkostninger skal undgås, at der snarest træffes en beslutning vedr. lokalisering. Kompetence og effektivitet (organisationsudvikling) Direktionen har under navnet Kompetence og effektivitet iværksat et projekt til udvikling af organisationen. Det er der flere årsager til: Fra Regeringens side vil der med vedtagelsen af Konkurrencepakken blive skruet yderligere op for effektiviseringskravene, med henblik på, at der skal findes 3 mia. kr. i forsyningsbranchen. Og som noget nyt vil fjernvarmeområdet blive udsat for benchmarking. Indførelsen af en engrosmodel på el-området betyder, at antallet af kunder i net-selskabet reduceres fra ca til de el-handelsselskaber, der køber plads på SK El-nets ledninger. Det betyder langt færre kunder, der kan bidrage til Kundecenterets drift. Overgangen til fjernaflæste målere indenfor alle forsyningsgrene vil ligeledes stille nye krav til organisationen i fremtiden. I forbindelse med det indledende arbejde med at revidere selskabets strategi, har bestyrelsen desuden tilkendegivet, at der skal arbejdes målrettet med effektiviseringer, dels for at sikre konkurrencedygtige takster og dels for at værne os mod fremtidig snak om helt eller delvist salg. Dette arbejde er i gang i sammenhæng med budgetlægningen for 2015, der i budgetoplægget indeholdt effektiviseringer for 7,4 mio. kr., fordelt på alle afdelinger. Efter færdiggørelsen af budget 2015 kan det konstateres jfr. opgørelse i budgetpræsentationen at de samlede effektiviseringer udgør 8,9 mio.kr. hvoraf 1,35 mio.kr. først forventes fuldt realiseret i 2016.

3 Side 3 af 8 Det er direktionens ønske, at virksomheden er på forkant med udviklingen og derfor indretter organisationen således, at den er klar til at imødekomme disse fremtidige udfordringer. Også i tidligere år er der gennemført større effektiviseringer. Langt størstedelen af disse er høstet i Vand- og Energiafdelingerne i høj grad som direkte resultat af de centralt udmeldte effektiviseringskrav. Det er derfor ikke muligt længere alene at omkostningstilpasse i disse afdelinger. Det vil være nødvendigt, at der også bidrages til effektiviseringerne og omkostningstilpasningen fra stabsafdelingerne i koncernen. Derfor skal der kigges på såvel den personalemæssige kvantitet som kvalitet (antal og kompetencer) samt strukturelle og processuelle forhold. Herunder falder også en revurdering af, hvilke opgaver vi fremover selv skal beskæftige os med kerneopgaverne og hvilke opgaver der falder udenfor den primære forretning, og derfor kan overvejes løst ved ekstern medvirken. Direktionen vil i de kommende måneder frem til forsommeren 2015 i tæt samarbejde med chefgruppen, SU og tillidsrepræsentanterne, arbejde med ændringer i organisationen. Det er endnu for tidligt at sige noget detaljeret om, hvad ændringerne indebærer. Men i det omfang der bliver tale om reduktion i medarbejderstaben, vil det blive tilstræbt, at det sker ved naturlig afgang eller frivillige aftaler. De første skridt i projektet tages ved, at direktionen aftaler processen og dens indhold med hver enkelt chef, afdeling for afdeling. På baggrund heraf laves en samlet plan. Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Orienteringen blev taget til efterretning. Bestyrelsen ønsker et overblik over umiddelbart påtrængende vedligeholdelsesopgaver og omkostninger vedrørende administrationsbygningerne. Pkt. 3. Betalingsbetingelser /. Af formelle grunde forelægges SK Forsyning A/S betalingsbetingelser for 2015 til bestyrelsens godkendelse. Betingelserne er også for så vidt angår gebyrerne og disses størrelse uændrede i forhold til betalingsbetingelserne for De anførte gebyrstørrelser følger i øvrigt i det hele de udmeldte satser fra Dansk Energi. bestyrelsen godkender betalingsbetingelserne for en blev godkendt.

4 Side 4 af 8 Pkt. 4. Strategiplan, revision. På bestyrelsens seminar i dagene september 2014, blev grunden lagt til et eftersyn af koncernstrategien. Alle bestyrelsens medlemmer er blevet opfordret til, at melde ind med ideer, tanker og forslag til, hvordan strategien evt. kunne justeres og/eller opdateres../. I vedlagte opsamlingsbilag, er alle de modtagne indmeldinger gengivet i struktureret form. Disse indmeldinger samt drøftelserne på dagens bestyrelsesmøde, vil danne grundlag for de eventuelle justeringer og tilpasninger, som skal ramme strategien. Hensigten er, at der til det kommende bestyrelsesmøde i december 2014 udarbejdes et udkast til opdateret strategi, med henblik på, at godkendelse kan finde sted på nævnte december-møde. Dagens bestyrelsesmøde vil således blive anvendt til, at strategien drøftes i tematisk form, således at strategiens elementer gennemgås punkt for punkt. Dagens tilkendegivelser og de indsendte bidrag vil hernæst være udgangspunkt for udarbejdelsen af det forslag, der fremlægges på december-mødet. de fremsendte indmeldinger danner baggrund for en drøftelse af ønsker og forventninger til den fremtidige strategi. direktionen på ovenstående baggrund udfærdiger et forslag til justeret og opdateret strategi, med henblik på at denne kan behandles og endelig godkendes på bestyrelsens møde den 17. december en godkendt, idet der fremlægges forslag til reformuleret strategi på baggrund af de faldne bemærkninger og førte drøftelser. Pkt. 5. Bestyrelsens arbejde og arbejdsform. Et emne på bestyrelsesseminaret i september var en drøftelse af bestyrelsesarbejdets rammer og vilkår herunder den praktiske form, hvori bestyrelsesarbejdet udfolder sig. Stærkt regulerende for indhold og form når det gælder bestyrelsesarbejdet er Selskabsloven og./. den gældende Forretningsorden (vedlagt), som bestyrelsen selv fastlægger. Under seminaret fremkom en lang række tilkendegivelser fra hvert enkelt medlem om, hvilke forventninger man havde til arbejdet, og hvorledes man kunne tænke sig at bidrage til dette../. Alle disse tilkendegivelser er i stikordsform gengivet i vedlagte bilag. På det foreliggende grundlag kan bestyrelsen drøfte, om de fremkomne synspunkter og faldne bemærkninger giver anledning til ændringer for så vidt angår bestyrelsens arbejde og arbejdsform. Helt aktuelt er dagens møde formentlig for første gang i SK Forsynings historie henlagt til først på dagen. Det er en praksis, som ikke er nedfældet i formelle dokumenter, men som dannes efter konkret beslutning og efter ønske fra den til enhver tid siddende bestyrelse.

5 Side 5 af 8 Der har på samme måde være drøftet opbygning af dagsordner/protokoller for så vidt angår punkter til almindelige offentliggørelse og øvrige punkter. Ej heller dette forhold er formaliseret, men opstår som en praksis efter ønske og drøftelse i bestyrelsen. I denne sammenhæng har det været anført, at Orienteringspunkter ofte fylder rigtig meget i tid på bestyrelsens møder. Her kunne det evt. være relevant at overveje om form og håndtering med fordel kan justeres. bestyrelsen drøfter bestyrelsens arbejde og arbejdsform herunder et evt. behov for ændringer i gældende Forretningsorden. bestyrelsen tilkendegiver evt. ønsker til praksisændring for så vidt angår mødetider, protokolopbygning, mødeafvikling m.m. Der foretages ingen ændringer i gældende forretningsorden. En ændret tilgang til drøftelse af orienteringspunkter tilstræbes og møderne afholdes fremover som udgangspunkt som morgen/formiddagsmøder. Det er tillige ønskeligt, at Bestyrelsen én gang årligt drøfter egen indsats, virke og sammensætning. Herudover vil formandskabet én gang årligt, afholde møde med koncernens revisor. Mødeindkaldelser ønskes foretaget elektronisk via Outlook. Den generelle funktionalitet og opgradering af ipads ønskes forbedret. Pkt. 6. Restanceopgørelse pr. 31. oktober /. Efter sædvane fremlægges til bestyrelsens orientering restanceopgørelsen for alle forsyningsarter. Opgørelsen pr. 31. oktober 2014 udviser et samlet tilgodehavende på 182 mio. kr. Dette beløb rummer dog på grund af opgørelsestidspunktet også den udsendte a conto-opkrævning (137 mio. kr), som forfalder pr. 1. november Den reelle restance som er mere end 6 måneder gammel (normalt målepunkt) er ca. 11 mio. kr., hvilket er næsten uændret i forhold til de foregående to sidste månedsskift. Af den samlede restance stammer 2,7 mio. kr. fra tilgodehavender, der er under konkursbehandling. 0,4 mio. kr. er meget gamle restancer fra før SKAT overtog inddrivelsen. Disse restancer beror hos advokater og inkassobureauer. I forhold til restanceniveauet pr. 31. oktober 2013 kan der konstateres et fald på ca. 1,3 mio. kr. En stor del af dette fald kan dog henføres til øgede afskrivninger af uerholdelige tilgodehavender. Det er fortsat målet, at den samlede restancemasse nedbringes til under 10 mio. kr. restanceopgørelsen tages til efterretning. en blev godkendt.

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 16. december 2015 kl Korsør Renseanlæg

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 16. december 2015 kl Korsør Renseanlæg P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 16. december 2015 kl. 10.00 Korsør Renseanlæg (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S Onsdag, den 7. september 2016 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og dterselskaber Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Lørdag, den 20. september 2014 kl Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Lørdag, den 20. september 2014 kl. 10.30 Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen, Troels

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 14. december 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 14. december 2016 kl. 11.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 11. november 2015 kl Nordvej 7, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 11. november 2015 kl Nordvej 7, Slagelse Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i Onsdag, den 11. november 2015 kl. 08.00 Nordvej 7, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik Brodersen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 6. maj 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Elnet A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 26. august 2015 kl Korsør Renseanlæg

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 26. august 2015 kl Korsør Renseanlæg Side 1 af 16 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i og datterselskaber Onsdag, den 26. august 2015 kl. 08.00 Korsør Renseanlæg (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen, Henrik

Læs mere

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Flemming Erichsen, Ole Drost, Anders Koefoed, Anders Nielsen, Lis Tribler, Pernille

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 7. september 2016 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 17 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 7. september 2016 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand),

Læs mere

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Torsdag, den 22. november 2018, kl. 08:00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Flemming Erichsen, Ole Drost, Anders Koefoed, Anders Nielsen, Lis Tribler, Pernille

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 13. december 2017 kl i Korsør. (Fællesprotokollen)

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 13. december 2017 kl i Korsør. (Fællesprotokollen) P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 13. december 2017 kl. 16.00 i Korsør (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 2. maj 2018 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 2. maj 2018 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 9 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 2. maj 2018 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 3. maj 2017 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 11 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 3. maj 2017 kl. 17.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 25. februar 2015 kl Varmeværket, Stop 39, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 25. februar 2015 kl Varmeværket, Stop 39, Slagelse Side 1 af 1 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 25. februar 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Stop 39, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand),

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 6. maj 2015 kl Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse Side 1 af 9 løn P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 6. maj 2015 kl. 08.00 Varmeværket, Assensvej 1, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S. Onsdag, den 12. november 2014 kl Nordvej 11, Slagelse Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Spildevand A/S Onsdag, den 12. november 2014 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Referat af bestyrelsesmøde den 25. februar 2015 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S Dato: 25. februar 2015 Tidspunkt: 12.15 13.00 Sted: Forsyning Helsingør, Haderslevvej 25, 3000 Helsingør I mødet deltager:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Referat af bestyrelsesmøde den 26. april 2018 i: Forsyning Helsingør Vand A/S Forsyning Helsingør Spildevand A/S Deltagere på mødet. Formand Per Tærsbøl Næstformand Gitte Kondrup Bestyrelsesmedlem Peter

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 14. marts 2018 kl Nordvej 11, Slagelse

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber. Onsdag, den 14. marts 2018 kl Nordvej 11, Slagelse P R O T O K O L Side 1 af 12 fra bestyrelsesmøde i SK Forsyning A/S og datterselskaber Onsdag, den 14. marts 2018 kl. 08.00 Nordvej 11, Slagelse (Fællesprotokollen) Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S torsdag den 31. januar 2019 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Bilag 2.1 Dagsorden.

Bilag 2.1 Dagsorden. Bilag 2.1 Dagsorden. Bestyrelsesmøde i Fredensborg Spildevand A/S, Fredensborg Vand A/S, Fredensborg Affald A/S og Fredensborg Forsyning A/S. Den 19. februar 2014, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 23. november 2018 Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 8 Fraværende: Anders Korsbæk Jensen SAG NR. DAGSORDEN SIDE 29. Gebyr- og rentepolitik i Energi Viborg-koncernen 86 30. Opdering af den finansielle politik 88

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme 1. Konstituerende møde Efter den årlige generalforsamling træder bestyrelsen sammen til konstituerende møde. Mødet indkaldes og ledes af det medlem,

Læs mere

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214

Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Åben referat for Socialudvalgets møde den 12. november 2007 kl. 15:30 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 1. Orientering ved formanden... 3 2. Budgetopfølgning pr. 31. august 2007... 4 3. Mødekalender 2008...

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

ENERGI VIBORG VAND A/S

ENERGI VIBORG VAND A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 1 Fraværende: Allan Clifford Christensen, Peter Juhl SAG NR. SIDE 1. Bemyndigelser fra bestyrelsen til formand og direktion 3 2. Takster for drikkevand 2017

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn.

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I Lynæs Havn. 1 AFHOLDELSE AF BESTYRELSESMØDER 1.1 Umiddelbart efter den ordinære generalforsamling - eller efter en ekstraordinær generalforsamling, hvor der er sket ændringer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Spildevand A/S torsdag den 1. november 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

BESTYRELSESPROTOKOL FOR:

BESTYRELSESPROTOKOL FOR: 17. december 2014 BESTYRELSESPROTOKOL FOR: Mødegruppe: Bestyrelsesmøde for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Mødetid: 11. december 2014 Mødested: Campus København Dokument: Beslutningsreferat Til stede:

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013

FSP CDL KF GNSJ IVJ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 17. september 2013 Mødereferat Dato: 17. september 2013 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Finn Stengel Petersen Christen Dam Larsen Kent Falkenvig Gert N. S. Jensen Inger Vejlgaard Jess Jan K. Pedersen Niels

Læs mere

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø PROTOKOL fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret Scandic, Malmø 1. Formanden orienterer 2. Byggeudvalget orienterer 3. Administrationen orienterer 4. J.nr.

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 8.12.2014 Klokken 17.00 19.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Svend Aage Jacobsen, formand Mathias Knudsen, næstformand Linda Lassen, medlem Solgårdens Ældreboliger S/I Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Torsdag den 28. maj 2015 kl. 15.00 samtidig med dette møde er der møde vedr. Ejerforeningen, på Solgården, Lundbyesvej 36, Bedsted,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214

åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 åbent møde for Folkeoplysningsudvalgets møde den 07. april 2010 kl. 17:00 i Løgstør 214 Indholdsfortegnelse 001. Konstituering... 3 002. Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget... 4 003. Mødekalender

Læs mere

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde

PROTOKOL. til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30. Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde PROTOKOL til bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN tirsdag d.11. marts 2014 kl. 8.30 Administrationsbygningen, Håndværkervej 70, 4000 Roskilde 1. Formanden orienterer 2. Administrationen orienterer 3. J.nr. 18

Læs mere

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg

Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Referat. Bestyrelsesmøde Den 10. november 2010, kl. 18:00 Mødested: Fredensborg Forsyning A/S, Højvangen 25, Fredensborg Medlemmer: Thomas Lykke Pedersen Thomas Elgaard Charlotte Rønhave Formand Næstformand

Læs mere

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) 15-04-2019 15:00 Konferencen Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse af referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. august 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S

Referat af bestyrelsesmøde den 26. august 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S Referat af bestyrelsesmøde den 26. august 2016 i Forsyning Helsingør Elhandel A/S og Gadelys & El-service A/S Dato: 26. august 2016 Tidspunkt: 14.45-15.45 Sted: Konventum, Gammel Hellebækvej nr. 70, 3000

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1

BILAG 5. Forretningsorden. Side 1 BILAG 5 Forretningsorden Side 1 14. oktober2019 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSE INDSAMLING PÅ TVÆRS I/S Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Konstituering...3 2. Mødeafholdelse...3 3. Dagsorden...3 4. Afvikling

Læs mere

VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S. 1.2 Selskabets binavne er [INDSÆT].

VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN. 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S. 1.2 Selskabets binavne er [INDSÆT]. Horten Advokat Line Markert Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 164329 VEDTÆGTER VISITSYDSJÆLLAND-MØN A/S 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er VisitSydsjælland-Møn A/S.

Læs mere

Lynettefællesskabet I/S

Lynettefællesskabet I/S Bilag til pkt. 5 Lynettefællesskabet I/S 18. september 2009 Vandsektorlovens konsekvenser for Lynettefællesskabet 1. Baggrund Et bredt politisk flertal i Folketinget vedtog den 28. maj 2009 Lov om vandsektorens

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Roskilde Festival FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Roskilde Festival 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 6.07. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares

Læs mere

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag.

Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. Godkendt forretningsorden for bestyrelsen i Vrist Pumpelag. 1.0 Forretningsordenens hjemmel. 1.1 Forretningsordenen er godkendt af den ekstraordinære generalforsamling den 30. jan. 2012, i øvrigt jf. 13

Læs mere

Undertegnede Stifter har besluttet at stifte et aktieselskab under navnet Roskilde Grøn Energi A/S ("Selskabet").

Undertegnede Stifter har besluttet at stifte et aktieselskab under navnet Roskilde Grøn Energi A/S (Selskabet). Følgende Stiftelsesdokument er udfærdiget af: Roskilde Kommune CVR-nr. 29 18 94 04 Rådhusbuen 1 4000 Roskilde ("Stifter") 1. Stiftelse af aktieselskab Undertegnede Stifter har besluttet at stifte et aktieselskab

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S DAGSORDEN SAG: Bestyrelsesmøde nr. 34 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 13. december 2016 kl. 17.00 DELTAGERE: Gert Fischer Søren Søe-Larsen Ole Frederiksen (deltog i pkt. 2-8) Lars Hørsman

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Forsyning A/S og underliggende selskaber torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden

Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den kl Ved Fjorden 18, Næstved. Dagsorden Referat Af bestyrelsesmøde i NKE-Elnet A/S Torsdag den 01.02.2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Dagsorden Bestyrelse: Niels True (formand), Tina Højlund Pedersen (næstformand), Helle Jessen, Per Sørensen,

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 13 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 29. april 2013 kl. 17.30 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen Morten Lem Morten V. Nielsen Ole Frederiksen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN. for. Grundejerforeningen Fjordparken D01644843 FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN for Grundejerforeningen Fjordparken 1. Bestyrelsens møder, antal og indkaldelse. 1.1. Bestyrelsen holder mindst et møde pr. kvartal (ordinære bestyrelsesmøder).

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS

VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-16-10714 03.09.2012A VEDTÆGTER FOR LØNSTRUP VANDVÆRK ApS Selskabets navn,

Læs mere

Dagsorden Den 21. marts 2019

Dagsorden Den 21. marts 2019 Glostrup, den 13. marts 2019 Dagsorden Den 21. marts 2019 Mødeart: FA09 - Bestyrelsesmøde Mødested: Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup Mødetid: kl. 17.00 Deltagere: Nikolaj Jørgensen Else Janhøj Palle

Læs mere

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus

Referat. Byrådet. Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00. Mødelokale. Deltagere. Afbud. Stedfortrædere. Mødet hævet 09:30. Byrådssalen, Slagelse Rådhus Referat Byrådet Mødedato 23. december 2015 kl. 08:00 Mødelokale Deltagere Afbud Byrådssalen, Slagelse Rådhus Stén Knuth (V), Knud Vincents (V), Ole Drost (V), Anders Koefoed (V), Jens Jørgensen (V), Helle

Læs mere

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden.

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden. Sendt per mail signe.breuning@roskildefestival.dk Fonden Roskilde Festival Havsteensvej 11 4000 Roskilde Att.: Signe Breuning Paragraf Plus Advokater Rådhusstræde 6, 2. sal 1466 København K +45 7199 4044

Læs mere

Bestyrelsesmøde d For selskaberne Furesø Forsyning A/S og Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken

Bestyrelsesmøde d For selskaberne Furesø Forsyning A/S og Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken Bestyrelsesmøde d. 16.12.2014 For selskaberne Furesø Forsyning A/S og Furesø Spildevand A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse. Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Mødeleder: Referent: Susanne Mortensen (SMO) Per

Læs mere

Til efterretning 1. Formanden meddeler...1

Til efterretning 1. Formanden meddeler...1 FURESØ KOMMUNE Planunderudvalget 6. februar 2006, Kl. 18.00 Møde nr. 2 Mødet foregår i mødelokale 6 på Værløse Rådhus, Stiager 2, 3500 Værløse - indgang fra Lille Værløsevej ved kantinen Lars Carpens (V),

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 19.12.2012. N-J Bärtel, Aage Weigelt, Agna Skriver, Erik Jensen, Ole Jensen, Jacob Toft, Anders G. Christensen og Palle Laugesen.

Læs mere

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel]

Forretningsorden. for. bestyrelsen. DNS i/s [Arbejdstitel] Eksempel på Forretningsorden for løsningsforslag no. 1. Eksemplet på Forretningsorden kræver ikke ændringer i det udarbejdede DNS I/S aftalesæt. Løsningsforslag fremlagt på borgmestermødet den 28. august

Læs mere

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen

Forretningsorden for. Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen Forretningsorden for Hovedbestyrelsen i Scleroseforeningen 1 1.1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden oprettes i henhold til foreningens vedtægter 10. 1.2. Tiltrædelse af forretningsordenen

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd

Grundejerforeningen Slagslunde Syd Mødedato: Torsdag Kl.: 19.00 Mødested: Per, Mimosevej 13 Deltagere i mødet: Per Aagaard Flemming Toft Bent Holm Zenia Rasmussen Ditte Walther Jensen Preben Arentoft Mødt: Alle med undtagelse af Flemming

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S

LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S LYNGBY-TAARBÆK FORSYNING A/S Journalnr.: Dato: 22. september 2011 Referent: Marianne T. Bak Mødenr.: 15 Mødedato: Torsdag den 22. september 2011, kl. 16.00 18.00 Mødested: Mødelokalet på Mølleåværket,

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Repræsentantskabet for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Valg af dirigent 1 2 Orientering

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Lønmodtagernes Dyrtidsfond. Marts 2010

Notat til Statsrevisorerne om beretning om Lønmodtagernes Dyrtidsfond. Marts 2010 Notat til Statsrevisorerne om beretning om Lønmodtagernes Dyrtidsfond Marts 2010 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om Lønmodtagernes Dyrtidsfond (beretning nr. 13/2007)

Læs mere

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed

Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed Forretningsorden for Hovedbestyrelsens virksomhed 1 Hovedbestyrelsens opgaver Ansvaret for samtlige driftsmæssige opgaver er jf. lovenes 18 henlagt til Badminton Danmarks direktør, og Hovedbestyrelsens

Læs mere

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S

ENERGI VIBORG KRAFTVARME A/S Mødedo: Mødested: Industrivej 15 Mødenummer: 3 Fraværende: SAG NR. SIDE 9. Ændring af vedtægter og forretningsorden. 22 10. Erklæring vedr. Energi Viborgs forsikringsdækning 2016 23 11. Konkurrencefølsom

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Originaleksemplaret skal opbevares i Fondens

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i. Fonden Gjethuset FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Fonden Gjethuset 2016 1. FORRETNINGSORDENENS HJEMMEL 1.01. Denne forretningsorden oprettes i henhold til vedtægternes 3. 1.02. Denne forretningsorden er godkendt af Halsnæs

Læs mere

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER

BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER PUNKT 4 ENERGITILSYNETS MØDE DEN 26. JUNI 2018 BEKENDTGØRELSE OM NETVIRKSOMHE- DERS REGULERINGSREGNSKABER 26. juni 2018 Detail & Distribution 18/07653 ENJE, NOJ RESUMÉ 1. Med dette notat forelægges Energitilsynet

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Afbud fra InSide, Dalvej 1, Hammel Thomas Storm, Tommy Funch Rasmussen INDHOLD Sagsnr. Side 6. - Budgetopfølgning 30.04.2015 - ÅBENT 11 7. Ny ejerstrategi

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved

Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl Ved Fjorden 18, Næstved Referat af bestyrelsesmøde i NK-Vejlys A/S torsdag den 5. april 2018 kl. 12.30 Ved Fjorden 18, Næstved Bestyrelse: Niels True, Tina Højlund Pedersen, Helle Jessen, Per Sørensen, Bo Erik Woetmann Hansen,

Læs mere

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 15. februar 2011 Blad nr. 1 SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen

NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 15. februar 2011 Blad nr. 1 SERVICE A/S kl. 8.30 Mødested: Administrationen NYBORG FORSYNING OG Tirsdag, den 15. februar 2011 Blad nr. 1 Fraværende: Dagsorden 1.0 Meddelelser fra formanden Ingen 2.0 Meddelelser fra direktøren/selskabet 2.1 Siden sidst./. Notat vedlagt Til efterretning.

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S

Rebild Vand & Spildevand A/S Rebild Forsyning Holding A/S REFERAT SAG: Bestyrelsesmøde nr. 15 MØDESTED: Skørping, Sverriggårdsvej 3 TIDSPUNKT: 24. oktober 2013 kl. 17.00 DELTAGERE: Mogens Schou Andersen Søren Søe-Larsen (deltog ikke i pkt. 1 og 2) Morten Lem

Læs mere

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8

VEDTÆGTER. for Mino Danmark 1 / 8 VEDTÆGTER for Mino Danmark 1 / 8 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2 FORENINGENS FORMÅL OG AKTIVITETER:... 3 3 MEDLEMSKREDS OG KONTINGENT... 3 4 EKSKLUSION... 4 5 GENERALFORSAMLING... 4 6 EKSTRAORDINÆR

Læs mere

Favrskov Spildevand A/S

Favrskov Spildevand A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 17:30 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 8 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014)

Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Side 1 af 5 Referat fra konstituerende EASJ bestyrelsesmøde (11/6 2014) Møde: EASJ konstituerende bestyrelsesmøde og bestyrelses møde nr.29. Indkaldt af: Formand Tim Christensen Tid og Sted: Erhvervsakademi

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:00 Mødested/mødelokale Afbud fra Hammel Administrationsbygning, Michael P. Tersbøl INDHOLD Sagsnr. Side 3. Årsregnskab 2011 - - ÅBENT 7 4. Budgetopfølgning februar 2012

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland

Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Forretningsorden for bestyrelsen ved Professionshøjskolen University College Nordjylland Dokumentdato: 27.03.2008 Dokumentansvarlig: MIC 1 Konstituering Bestyrelsen består af 14 medlemmer, der udpeges

Læs mere

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København

Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Referat Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Onsdag 3. december 2014, kl. 13.00-17.30 Ingeniørhuset, København Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Bornholm RAR-møde onsdag den 13. februar 2019 mødematerialet er fortroligt, indtil mødet er afholdt

Det regionale Arbejdsmarkedsråd Bornholm RAR-møde onsdag den 13. februar 2019 mødematerialet er fortroligt, indtil mødet er afholdt Møde i Arbejdsmarkedsrådet, onsdag den 13. februar 2019 kl. 12.00-15.00 Mødet afholdes Paradisvej 3, 3700 Rønne DAGSORDEN 1. Godkendelse af dagsorden 2. af møde i RAR den 26. september 2018 Punkter til

Læs mere