Uddrag af anmeldelser i døgnet juli 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddrag af anmeldelser i døgnet juli 2013"

Transkript

1 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring: Brand Manddrab, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade- og værtshusuorden Røveri Indbrud i beboelse Indbrud i erhvervsbygninger og -lokaler Andre indbrud Tyveri fra bil Brugstyveri af bil Færdselsuheld

2 Specifikation af de viste anmeldelser: Side 2 Gadeuorden Glentevej 7400 Herning Anmeldt: søndag :28 Sket: 21/07/ :28 Til 21/07/ :28 Brand i øvrigt Kongsbergvej 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :24 Sket: 21/07/ :24 Til 21/07/ :24 En 83-årig mandlig beboer på plejehjem bliver voldsomt forbrændt efter at der er gået ild i beboerens dyne og madras, formentlig efter at han har røget i sengen. Han reddes ud af røgdykkere og bringes på hospitalet, men han dør senere på dagen af sine forbrændinger. Brand i øvrigt Katmosevej 8800 Viborg Anmeldt: mandag :46 Sket: 22/07/ :46 Til 22/07/ :46 Der udbryder brand i et kolonihavehus. Ingen personer er i fare. Brandårsagen pt. ukendt. Rødtjørnvej 7400 Herning Anmeldt: søndag :45 Sket: 21/07/ :40 Til 21/07/ :40 En 31-årig mand står og taler med en kvinde, da en 36-årig mand og en anden kvinde kommer hen til dem. Den 36-årige går lige hen til den 31-årige og slår ham én gang i ansigtet, hvorved den 31-årige falder til jorden. Den 36-årige gerningsmand forlader herefter stedet. På baggrund af vidneudsagn anholdes den 36-årige kort efter og sigtes for vold. Vedsøvej 8800 Viborg Anmeldt: søndag :15 Sket: 21/07/ :05 Til 21/07/ :15 To kvinder på henholdsvis 56 og 21 år kommer i skænderi, efter at deres hunde har været i konflikt med hinanden. Skænderiet kulminerer med, at den 21-årige slår den 56-årige i ansigtet og brystet, hvorefter hun trækker den 56-årige ved håret ud i en sø. Den 21-årige anholdes og sigtes for vold. Indbrud i kirke/museum Palsgårdvej 7362 Hampen Anmeldt: søndag :24 Sket: 21/07/ :20 Til 21/07/ :20 Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lign. Letagervej 6900 Skjern Anmeldt: søndag :39 Sket: 21/07/ :38 Til 21/07/ :38

3 Side 3 Indbrud i svømmehal/idrætsanlæg og lign. Østervang 8654 Bryrup Anmeldt: søndag :57 Sket: 20/07/ :00 Til 21/07/ :45 Indbrud i købmand/supermarked/mejeri Herningvej 7470 Karup Jylland Anmeldt: mandag :41 Sket: 22/07/ :40 Til 22/07/ :40 Indbrud i cafeteria/restaurant Halkjærvej 6973 Ørnhøj Anmeldt: søndag :03 Sket: 21/07/ :02 Til 21/07/ :02 Indbrud i cafeteria/restaurant Silkeborgvej 8653 Them Anmeldt: mandag :04 Sket: 22/07/ :00 Til 22/07/ :00 Indbrud i virksomhed i øvrigt Tværvej 6880 Tarm Anmeldt: søndag :58 Sket: 20/07/ :00 Til 21/07/ :00 - FORSØG Østvænget 7480 Vildbjerg Anmeldt: søndag :43 Sket: 21/07/ :00 Til 21/07/ :00 Kondorvej 7620 Lemvig Anmeldt: søndag :28 Sket: 19/07/ :00 Til 20/07/ :00 Durupvej 7870 Roslev Anmeldt: søndag :30 Sket: 19/07/ :00 Til 19/07/ :00 Funder Ådalsvej 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :01 Sket: 05/07/ :00 Til 21/07/ :30

4 Rugvænget 7760 Hurup Thy Anmeldt: søndag :28 Sket: 19/07/ :00 Til 21/07/ :00 En gerningsmand afmonterer en rude i en bagdør og går ind. Fra stedet stjæles en del audio-udstyr og smykker. Koster fra gerningsstedet findes senere på en anden adresse i byen koster fra dette og andre indbrud. To mænd på henholdsvis 20 og 40 år sigtes i sagen. Side 4 Helmsvej 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :19 Sket: 20/07/ :30 Til 21/07/ :00 - FORSØG Østerild Byvej 7700 Thisted Anmeldt: søndag :52 Sket: 19/07/ :00 Til 21/07/ :45 Arildsvej 8800 Viborg Anmeldt: søndag :34 Sket: 21/07/ :15 Til 21/07/ :15 Pilevej 7870 Roslev Anmeldt: søndag :51 Sket: 18/07/ :00 Til 21/07/ :30 Stendalen 8850 Bjerringbro Anmeldt: søndag :41 Sket: 16/07/ :00 Til 21/07/ :30 Røveri - særligt farligt - mod andre Horsensvej 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :15 Sket: 21/07/ :45 Til 21/07/ :48 En 16-årig dreng anmelder, at han og en bekendt ved Østersøbadet var faldet i snak med en gruppe personer. To fra denne gruppe gik sammen med den 16-årige og dennes bekendte ind i et skovstykke for at lede efter brænde, men pludselig holder den ene af dem en kniv op foran den 16-åriges hals og forlanger den 16-åriges Iphone udleveret. Derefter flygter gerningsmanden. Gerningsmanden beskrives som: Mand, udenlandsk (araber), mørk hud, år, cm høj, mørkt kort hår i siderne og lidt længere oven på hovedet. Iført grå vest med hætte, mørke lange bukser. Færdselsuheld Herningvej 6880 Tarm Anmeldt: søndag :42 Sket: 21/07/ :42 Til 21/07/ :42 En 50-årig mand kører i bil frem i krydset Torsbækvej/Herningvej, og herunder overser han en anden bil, ført af en 33-årig mand, der kører på Herningvej. De to biler kolliderer, men der sker kun materiel skade.

5 Færdselsuheld og spirituskørsel Linnebjergvej 7451 Sunds Anmeldt: søndag :02 Sket: 21/07/ :02 Til 21/07/ :02 En 20-årig mand kører fra en indkørsel ud på Linnebjergvej. Herunder overser han en bil, ført af en 61-årig mand. De to biler kolliderer, men der sker ingen personskade. Den 20-årige anholdes til udtagelse af blodprøve. Side 5 Holstebrovej 8800 Viborg Anmeldt: søndag :42 Sket: 21/07/ :42 Til 21/07/ :42, knallert Torvet 6950 Ringkøbing Anmeldt: søndag :38 Sket: 21/07/ :38 Til 21/07/ :38 Søndergade 8883 Gjern Anmeldt: søndag :09 Sket: 21/07/ :09 Til 21/07/ :09

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 22. oktober 2013 onsdag den 23. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 16. 17. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 14. 15. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 3. november 2013 Mandag den 4. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 11. december 2013 Torsdag den 12. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 24. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 9. marts 2014 Mandag den 10. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 13. marts 2014 Fredag den 14. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 23. februar 2014 24. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. 7. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 1. december 2013 Mandag den 2. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 15. januar 2014 til 16. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 15. oktober 2013 onsdag den 16. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014. Symbolforklaring:

Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014. Symbolforklaring: POLITIETS DØGNRAPPORT: Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014 Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade-

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 13. oktober 2013 Mandag den 14.oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring:

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring: POLITIETS DØGNRAPPORT: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober 2013-7. oktober 2013 Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade- og værtshusuorden Røveri

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 4. december 2013 Torsdag den 5. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 27. oktober 2013 Mandag den 28. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 21. januar 2014 22. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 5. november 2013 Onsdag den 6. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 16. februar 2014 Mandag den 17. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 23. januar 2014 Fredag den 24. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 27. november 2013 Torsdag den 28. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 27. februar 2014 28. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 30. oktober 2013 torsdag den 31. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 8. december 2013 Mandag den 9. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 4. november 2013 Tirsdag den 5. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 19. december 2013 20. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler, hindringer o.

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 24. november 2013 25. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler, hindringer o.

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. januar 2014 6. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 31. oktober 2013 fredag den 1. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 16. december 2013 17. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 9. december 2013 Tirsdag den 10. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 22. januar 2014 23. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. december 2013 6. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag) Nordbanevej 7800 Skive Anmeldt: søndag 26-02-2012 01:12 Sket: 26/02/2012 01:12 Til 26/02/2012 01:12 En 38-årig mand fra Skive kommune anmelder, at han på Nordbanevej

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 6. januar 2014 Tirsdag den 7. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 17. november 2013 Mandag den 18. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Den18. december 2013 19. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler,

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag) Indbrud i skole Døesvej 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 23-09-2012 11:37 Sket: 22/09/2012 18:00 Til 22/09/2012 18:00 Gerningsmand opbryder dobbeltdør og går

Læs mere

DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag) Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste - FORSØG Christian 8.s Vej 8600 Silkeborg Anmeldt: onsdag 08-02-2012 11:20 Sket: 08/02/2012 11:20 Til 08/02/2012

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag) og lign. mod nogen i offentlig tjeneste Nygade 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag 15-01-2012 01:55 Sket: 15/01/2012 01:52 Til 15/01/2012 01:52 Der opstår uorden

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag) Vold Østergade 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 01-07-2012 03:16 Sket: 01/07/2012 03:16 Til 01/07/2012 03:16 En 26-årig mand fra Favrskov kommune befinder sig på

Læs mere

DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag)

DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag) DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag) Brand i øvrigt Banegårdspladsen 8850 Bjerringbro Anmeldt: torsdag 22-12-2011 12:53 Sket: 22/12/2011 12:45 Til 22/12/2011 12:45 En togpassager henvender sig

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag) Vold Østergade 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 06-05-2012 07:07 Sket: 06/05/2012 07:07 Til 06/05/2012 07:07 En 24-årig ung norsk mand går på Østergade. To 22-årige

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag) Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Furvej 7800 Skive Anmeldt: mandag 28-01-2013 02:11 Sket: 28/01/2013 02:00 Til 28/01/2013 02:00 Gerningsmand opbryder

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag) Vold Storegade 7330 Brande Anmeldt: mandag 18-06-2012 11:27 Sket: 16/06/2012 18:00 Til 16/06/2012 18:00 En 38-årig kvinde fra Herning kommune anmelder, at hun

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag) Vold Mindegade 7400 Herning Anmeldt: søndag 12-02-2012 03:04 Sket: 12/02/2012 03:00 Til 12/02/2012 03:00 En 28-årig mand fra Århus kommune og hans kæreste går

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 7. november 2013 8. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag) Vold Silkeborgvej 7400 Herning Anmeldt: fredag 20-01-2012 02:40 Sket: 20/01/2012 02:38 Til 20/01/2012 02:38 En 23-årig mand fra Herning kommune anmelder, at

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune 8370 Hadsten 8472 Sporup 8850 Bjerringbro 8380 Trige 8881 Thorsø 8641 Sorring 8450 Hammel 8860 Ulstrup 8382 Hinnerup 8471 Sabro 8870 Langå 8940 Randers SV 8960 Randers SØ 8882 Fårvang 7100 Vejle 7171 Uldum

Læs mere

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2011

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2011 Rigspolitiet Politiets Årstabel 2011 Politiets Årstabel 2011 Online ISSN: 1601-2674 Manddrab Tabel 1 Side 1.0 Manddrab - supplerende tabeller 3-4 Politiets anvendelse af magtmidler Tabel 2 Side 2.0 Anvendelse

Læs mere

Praksisplan for almen læge området

Praksisplan for almen læge området Praksisplan for almen læge området Region Midtjylland Primær Sundhed !" # % %& '%( %' )* + & &, "-.) /(+0' 0(') 0 (' '0 0 )0" &() "3)' '! )" '#!)" ',)" '!! )" ''#!& !"# % & ' % % ( ( % % ( % )**% +, +

Læs mere

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser , 1. halvår Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2007-2013, 1. halvår August 2013 Anmeldelser Kriminalitetsområde 1. halvår 2007 1. halvår 2008 1. halvår 2009 1. halvår 2010 1. halvår 2011 ift. Hele straffeloven

Læs mere

Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006

Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006 Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006 1. Jule-aften, Struer: En taxikunde tildeler chauffør knytnæveslag fordi han skal betale 50 kroner i gebyr for kørsel uden for kommunegrænsen. I

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 27 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se http://politistatistik.dk/definitioner.htm Januar 2016 INDHOLD Anmeldelser Sigtelser

Læs mere

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser 2007-2012. Januar 2013

Centrale nøgletal. Anmeldelser og sigtelser 2007-2012. Januar 2013 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 2007-2012 Januar 2013 INDHOLD Anmeldelser 2007-2012 Sigtelser 2007-2012 Side 2-8 Side 9-15 Januar 2013 Anmeldelser 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Straffeloven

Læs mere

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015

Centrale nøgletal. Danmark i alt. Anmeldelser og sigtelser. 1. halvår 2015 Centrale nøgletal Anmeldelser og sigtelser 1. halvår 2015 Danmark i alt For definitionerne af de forskellige kriminalitetsarter se http://politistatistik.dk/definitioner.htm August 2015 INDHOLD Anmeldelser

Læs mere

Møde i udvalget for Miljø og Råstoffer den 5. februar 2009 - bilag 2 til punkt 1

Møde i udvalget for Miljø og Råstoffer den 5. februar 2009 - bilag 2 til punkt 1 Indledende undersøgelser Boligundersøgelse bliver udført løbende på anmodning fra grundejere. Desuden bliver undersøgelser på yderligere en række lokaliteter i indsatsområder udført i samråd med kommuner

Læs mere

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor:

ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT. Forplejningssponsor: ORIENTERINGSLØB EN ANDERLEDES SPORT Forplejningssponsor: Herning100 Herning Orienteringsklub Find vej i I 1913 blev Herning købstad. Det var en tid, hvor udviklingen tog fart med mange nye tekstilvirksomheder

Læs mere

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016

Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 Nøgletal 1. kvartal 2016 (1) Rigspolitiet April 2016 INDHOLD Anmeldelser og sigtelser 2016 - antal og sigtelsesprocent Anmeldelser og sigtelser 2015 - antal og sigtelsesprocent Sagsbehandlingstider 2016

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

Vold, overfald, røverier og trusler mod taxi-chauffører i 2006

Vold, overfald, røverier og trusler mod taxi-chauffører i 2006 Vold, overfald, røverier og trusler mod taxi-chauffører i 2006 1. Jule-aften, Struer: En taxikunde tildeler chauffør knytnæveslag fordi han skal betale 50 kroner i gebyr for kørsel uden for kommunegrænsen.

Læs mere

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi

UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2013-2014 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Februar 2014 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns Politikreds: 2013-2014...

Læs mere

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion,

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2014-2015 - 2016 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Januar 2017 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns politikreds: 2014-2016...

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 26 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2007

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2007 Rigspolitiet Politiets Årstabel 2007 Politiets Årstabel 2007 Online ISSN: 1601-2674 Manddrab Tabel 1 Side 1.0 Manddrab 3 Administrative opgaver og bøder mv. Tabel 2 Side 2.1 Køreprøver 5 2.2 Kontrollerende

Læs mere

Dommervagten Årene

Dommervagten Årene Dommervagten Årene 2007-2009 Udgivet af Københavns Politi, OPA (Operativ Planlægning og Analyse) ved Viggo Billstrøm INDHOLD FREMSTILLEDE I ALT side Væsentlige punkter. Kendelser.. Sigtelser Herkomst..

Læs mere

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh..

MANUSKRIPT ANNA. Hvad er det du laver, Simon? (forvirret) SIMON. øøh.. MANUSKRIPT Scene 1: Gang + farens soveværelse om aftenen. Anna står i Hallen og tørrer hår foran spejlet. Hun opdager en flimren ved døren til farens soveværelse og går hen og ser ind. Hun får øje på sin

Læs mere

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen

Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Sikker By NOTAT Til ØU Nøgletal for kriminalitet i København, 1. halvår 2013 samt oversigt over udvalgte udrykninger fra Københavns Brandvæsen Borgerrepræsentationen

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Dommervagten Årene

Dommervagten Årene Dommervagten Årene 2007-2010 Udgivet af Københavns Politi, OPA (Operativ Planlægning og Analyse) ved Viggo Billstrøm INDHOLD FREMSTILLEDE I ALT side Væsentlige punkter. Kendelser.. Sigtelser Herkomst..

Læs mere

Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør

Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør Socialsøg Politiets nye it-værktøj Socialsøg er et eksempel på, hvordan moderne teknologi kan anvendes til at forbedre udsatte børns vilkår. Claus Hilborg, chefpolitiinspektør Program: Baggrund og grundlæggende

Læs mere

Unges lovovertrædelser

Unges lovovertrædelser http://vidensportal.servicestyrelsen.dk/temaer/kriminalitet/statistik/ungeslovovertrae Unges lovovertrædelser Kriminelle unge straffes oftest for tyveri og hærværk, derefter kommer voldsforbrydelser og

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1 Ulykkesstatistik 2010 i diagrammer... 3. 2 Opgørelse fordelt på gastyper... 5. 2.1 Biogas... 5. 2.2 Bygas...

Indholdsfortegnelse. 1 Ulykkesstatistik 2010 i diagrammer... 3. 2 Opgørelse fordelt på gastyper... 5. 2.1 Biogas... 5. 2.2 Bygas... HÆNDELSESBESKRIVELSE FOR INDTRUFNE GASULYKKER I 2010 Indholdsfortegnelse 1 Ulykkesstatistik 2010 i diagrammer... 3 2 Opgørelse fordelt på gastyper... 5 2.1 Biogas... 5 2.2 Bygas... 5 2.3 Naturgas... 5

Læs mere

Undersøgelse af ofre og sigtede. Undersøgelse af ofre. Objektiv undersøgelse - 1. Beklædningen Hele personen afklædt

Undersøgelse af ofre og sigtede. Undersøgelse af ofre. Objektiv undersøgelse - 1. Beklædningen Hele personen afklædt Undersøgelse af ofre og sigtede A A R H U S U N I V E R S I T E T Retsmedicinsk Institut Afdeling for Retspatologi og Klinisk Retsmedicin Undersøgelse af ofre Oplysninger vedr. selve overgrebet Oplysninger

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

0 Tolerance september Tolerance

0 Tolerance september Tolerance 0 Tolerance september. 01.09 Ung mand spytter på chaufføren da denne holder ved Harald Jensens Plads. Han vil gerne have mulighed for at komme hjem og blive vasket. Chaufføren er meget vred over episoden,

Læs mere

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel

Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Midttrafik 1. udbud 2007 Indkomne tilbud på variabel kørsel Vogn 1 1 DA-NI busser Vogngr. 20 313,63 313,63 448,40 448,40 448,40 448,40 X 2 2 2 Skanderborg Taxa Vogngr. 20 360,00 360,00 360,00 360,00 360,00

Læs mere

VILDBJERG CUP INDOOR 2014

VILDBJERG CUP INDOOR 2014 VILDBJERG CUP INDOOR 2014 U6 MIX (Stadionhallen, lørdag d. 13/12) PULJE 1 PULJE 2 PULJE 3 Vildbjerg SF 2 RHIF Struer Boldklub 2 Mikro Vildbjerg SF 1 Ringkøbing IF Struer Boldklub 1 Klitten Vildbjerg SF

Læs mere

2004/2005 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppen.dk Hjemmeside: www.revisorgruppen.dk Andersen Hübertz Kirkhoff, statsautoriseret

Læs mere

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3.

Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 1 af 11 J.nr. : Forhold nr.: Bilag nr.: Foto optaget i anledning af: Udfindelse af gerningsmænd 3 Gerningsmand 3. Side 2 af 11 5 Gerningsmand 5. 7 Gerningsmand 7. Side 3 af 11 8 Gerninsgmand 8 9 Gerningsmand

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

Kommuner og genbrugspladser i Region Midtjylland

Kommuner og genbrugspladser i Region Midtjylland Kommuner og genbrugspladser i Region Midtjylland Det er kommunerne, der har ansvaret for affaldsbehandlingen i regionen. Nedenfor kan du finde telefonnumre, hjemmesider og e- mail adresser på kommunerne

Læs mere

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds

Kredsrådet. Kommuner i Østjyllands Politikreds Kredsrådet Kommuner i Østjyllands Politikreds KRIMINALITET I KREDSEN OG PÅ LANDSPLAN Perioden januar marts 217 Straffelovsovertrædelser pr. 1. indbygger Tyveri 5,6 6,1 Indbrud 2,5 3, Øvrig straffelov,

Læs mere