Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester"

Transkript

1 Evaluering af klinikophold i respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester Antal tilbagemeldinger: 136 tilbagemeldinger af 148 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? Ingen bemærkninger 2: Havde du problemer med at finde den nødvendige uniformsbeklædning? Men kun fordi jeg kom for sent, så det var min egen skyld. - Men Conni hjalp 3: Oplevede du, at personalet i klinikken var forberedt på at du skulle komme? har ikke besvaret - men det gik fint - Der var ikke helt styr på, hvem der skulle tage imod os. - Super godt forberedt og imødekommende - Ikke ved patienten, personale ved modtagelse og undervisning var forberedte. 4: Har du fået den fornødne introduktion til dagen? har ikke besvaret - Ingen bemærkninger 5: Oplevede du problemer i forbindelse med patientkontakten? har ikke besvaret - Patienten var ikke orienteret, men havde haft to interviews i går. - Føler ikke, at jeg var ordentligt orienteret om patienten af personalet. - Vi fik ikke lavet alle undersøgelser, fordi hun så så skrøbelig ud. Vi måtte gerne, så det var bare fordi vi selv syntes, det var svært. - Han havde svært ved at tale og vi havde også svært ved at forstå ham. Derfor skulle skrive sine svar ned (=megen stilhed)

2 -, hun var meget træt og havde svært ved at tale. - Personalet i den afdeling, vi kom på, havde ingen patienter til os. - Fungerede fint - Hun kunne dårligt holde ud at snakke grundet blodprop i hjernen. Der ud over blev patienten kørt til scanning, så besøget måtte stoppe. - Ville gerne have haft en introduktion af patienten. - Meget glad, snakkesalig. - Han virkede træt og afkræftet - Bortset fra, at han ikke fejlede noget med lungerne. - Kommunikation - Patienten er meget træt svært at føre en samtale - Bortset fra at han ikke ahr respirationsproblemer. - Patienten blev kaldt til undersøgelse. - Men patienten havde ingen lungelidelse, som var dagens emne. - Han var meget åben og snakkede gerne Opfordrede til flere spørgsmål. - Språklig - Han vidste at vi kom og var forberedt på at vi skulle lytte. - Patienten var afkræftet kunne ikke undersøges. - Lidt, Patienten lukker meget hurtigt de åbne spørgsmål. Man skal hive svarene lidt ud af hende. Men ellers var hun sød og det gik OK. - Patienten havde smerter og kunne ikke lyttes på. - Hyggelig og jordnær. - Patienten var somnulent og virkede konfus/dement. - Hun faldt i søvn lavt bevidsthedsniveau. - Hun var ikke helt klar på at snakke og fortælle og faldt hen med lukkede øjne. Hun var meget opgivende og modløs. - Utrolig venlig patient - Patienten var rigtig sød at snakke med. - Ikke ud over, at det var svært at få relevante oplysninger ud af patienten. - Han var imødekommende og meget snakkesalig. - Det var svært at få alle informationerne. - Kun at vi ikke kunne lytte på ryggen. - Hjælp fra pårørende/personale havde gjort kommunikationen nemmere. - Patienten var tungnem og konfus. Svært at få de nødvendige oplysninger. - Vi havde svært ved at få de rigtige oplysninger, da hun var meget svag og lidt konfus. Men det var en rigtig god opgave/udfordring. - Dialekten var rigtig svær at forstå. - Svær at forstå ikke snakkesalig. - En meget snakkesalig patient, der gerne ville lade sig undersøge. - Bortset fra at vi følte, at der ikke var valgt en patient til os. - Var svær at forstå. - Kun at patienten var svær at forstå. - Ikke andet end det, der kan forbindes med første gang. - 6: Hvordan oplevede du seancen med den undervisende læge efter mødet med patienten: - Gav opsamlingen og vurderingen af dine indsamlede data sammen med lægen det udbytte, du havde forventet? har ikke afgivet svar.

3 - Det var OK - Mere end forventet - Det var godt at få opfølgning på patienten - Vores gruppe fik ikke sammenlignet vores resultater. - Lidt mere konkrete svar fra lægen. Ellers som forventet facit for nogle af patienterne. - Mere. - Vi havde dog kun fælles opsamling. Vores patient blev ikke gennemgået. - Var den efterfølgende undervisning i emnet af den forventede kvalitet? har ikke afgivet svar. - Det var vel ikke decideret undervisning. - Lidt langt. - Fedt med røntgen og CT-scanninger. - Vi fik ikke undervisning, men blot opsamling. - Vi havde kun fælles opsamling. Vores patient blev ikke gennemgået. - Har du forslag til ændringer af undervisningen? har ikke besvaret - Lidt mere intro. omkring undersøgelsesmetoder. - Kunne godt have fået lidt mere info. o patientens egentlige tilstand. - Nu hvor de er så gamle mange af dem kunne man godt bruge lidt viden om, hvordan man bedst håndterer det. Om de sagtens kan holde til de samme ting. - Det ville være rart med en patient, der ikke havde meget talebesvær ( i hvert fald første gang vi er på klinik det kan virke lidt skræmmende. Man ved ikke, hvordan man skal reagere) + hvad med rundvisning? - Beskriv hvad de forskellige lyde kan betyde. - Personalet skal være bedre forberedt. - Rigtigt godt med visning og forklaring af patientens røntgenbilleder. - Sygeplejersken må gerne have været forberedt. - Kun én gruppe på samme stue. - Få lidt mere information om patienten inden vi kommer ind. - Måske at alle får lidt feet-back om sin patient, fordi at man får jo ikke at vide noget bagefter, når man forlader afsnittet. Og lidt information før man ser patienten. - Alle grupper behøver ikke et oplæg. For langtrukken. Passede godt med, at halvdelen af grupperne fremlagde. - Flere patienter. - Mere fokus på SOAP inden mødet med patient. - Fedt med X-ray og CT-scanning, evt. på alle involverede patienter og ikke kun på 2-3 af dem, der blev omtalt. - Lidt mere konkrete eksempler ellers en god undervisning.

4 - Ville gerne bruge mere end 1 time på afdelingen. Mere praktik, evt. følge en stuegang senere i uddannelsesforløbet. Se andet. - Dejligt f.eks. med de røntgenbilleder og CT-scanningsresultater. - Eller det ville være dejligt at have fået info.om patienterne. - Måske udvidet læsning på forhånd, så man kan være bedre teoretisk forberedt til undervisningen efter konsultationerne. Men det er egentligt ganske fint, når alt kommer til alt. - Muligvis flere eksempler af røntgenbilleder, EKG og lign. - Mere om, hvad vi gjorde godt/kunne have gjort anderledes/årsager o.s.v. - Mere tid. - Bare at der var styr på en patient man kunne få. - Synes at det fungerede fint med uddybningen fra lægen om den enkelte patient + rettelser og idéer til ændringer og tilføjelser næste gang. - Lidt mere tid på sygehuset. 7: Havde du forberedt dig på det kliniske besøg? - Havde du læst den anbefalede litteratur? har ikke afgivet svar. - Subjektiv og objektiv. - Ikke lige op til. - Fordi jeg var syg. - Nogenlunde. - Ikke alt, men i subjektiv og objektiv. - Delvist. - Havde skimmet det anbefalede stof. - Havde du gjort dig overvejelser over dagens forløb? Hvordan jeg ville gribe kommunikationen an. - At det ville blive grænseoverskridende - Har gået på MEDIS tidligere og synes, det er en stor forbedring, at vi nu bliver fulgt ud på afdelingerne. Dette er rart, og skulle der være misforståelser, er det ikke os, der skal tage os af dem. (f.eks. en afdeling, der ikke vidste, at vi kom). - Spørgsmål og undersøgelsen. - Opdelt roller. - Jeg var nervøs, men det gik over, så snart vi gik i gang. - Tænkt alt for meget ikke nødvendigvis godt. - God kommunikation mellem den studerende og patienten. - Meget spændt, lidt nervøs hjalp som dagen skred frem. - Hvordan det skulle forløbe, hvad der præcist skulle ske hvornår? - Bare spændt - Hvordan mødet med patienten ville forløbe, svært? - Havde tænkt meget om, hvad der skulle ske. - Præsentation, spørgsmål. - Bare lidt spændt på, hvordan det skulle foregå. - Hvilke spørgsmål og hvordan man snakker med en patient. - Nervøs og spændt.

5 - Mødet med patienten. Jeg avr meget spændt. - Havde ikke nogen fornemmelse af hvordan vi skulle gøre. - Om patienten. - Hvordan kommunikationen ville gå mellem os og patienten og hvordan man kunne stille åbne spørgsmål for at få flest symptomer med. - Tænkt på hvordan dagen ville forløbe. - Hvordan vil jeg få åbnet patienten op i forhold til sin sygdom? Hvilken metode vil være mest hensigtsmæssig at benytte. - Var lidt nervøs, men det gik hurtigt over. Patienten var flink. - Om patienten forventede noget af mig p.gr.a. tøj. - Hvordan jeg skulle gribe det an. - Var meget nervøs over at skulle tale med patienter, men det gik jo godt. - Patienttype; første møde med patienten. - Spændt på at springe ud i det. - Og nu ved jeg, hvad jeg skal gøre bedre næste gang. - Vi mødtes i tremandsgruppen og snakkede forventninger og rolle fordeling igennem inden vi kørte derop. 8: Andet? - Positiv introduktion. - Se en film (kort) med normal stuegang hos en lungesyg, så man kan se, hvordan det bliver gjort i virkeligheden. - Rigtig god dag. - Det gik rigtigt godt. - Det virker til, at der erlagt et stort arbejde i forløbet. Det er rigtigt positivt. - Super godt. - Rigtig god oplevelse. - Det kunne være skønt med en patient, der var relevant for dagens emne. - Tak for en super duper dag. - Fantastisk oplevelse. - Spændende dag. Super godt med røntgenbilleder og fra CT-scanning. - God opsamling med røntgenbilleder. Lærerigt. - Godt med nogle realistiske røntgenbilleder af de patienter man har været ud til under undervisningen efter. - Fantastisk oplevelse. - Rigtigt fint med præsentation af røntgenbilleder, så man kunne sammenholde det med de virkelige patienter. - Super med opfølgning. Godt at prøve det med kommunikationen, specialet hvad man skal høre patienten om. Man finder de mangler, man har. - Det var rigtig god gennemgang af røntgenbillederne. Meget nyttig information fra undervisningen. Generelt rigtigt godt. - En rigtig god dag, hvor man fik lært en del om kommunikation med patienter. - Godt med opsamlingen efter mødet med patienterne, især røntgenbillederne. - CT-scanninger og røntgen før og efterbilleder var gode. - Jeg ville hellere have en patient med en anden sygdom end en, der ikke er klar i hovedet og ikke vil/orker at tale med os/blive undersøgt. Undervisningen både opsamling og intro. var god og gav overblik/klarhed. - Den anbefalede litteratur stemmede ikke overens med det vi skulle undersøge. Den anbefalede litteratur var om mave-tarm, så sidetallene var forkerte, men vi vidste hvad vi skulle, så vi fandt selv siderne. - Det kunne være skønt, hvis vi skulle (når der er 3 på et hold) 3 patienter under et givent emne. Så man kan prøve alle rollerne, skiftevis observatør, interviewer og undersøger (objektiv undersøgelse). - Kunne godt tænke mig at få at vide efterfølgende, hvad patienten fejler se journalen måske?

6 - Det var vældigt fint. - Afdelingen virkede ikke forberedte og ikke specielt åbne. - Lægen/hvem det nu var, der skulle vise os hen til en patient, var taget hjem og det øvrige personale vidste ikke, hvilken patient, vi skulle have, så vi følte, at der ikke var styr på det og at vi fik en tilfældig patient. - At sygeplejerskestuderende ikke skal ind i det samme tidsrum, vi har fået stillet til rådighed, så vi derfor blev afbrudt for at høre, hvornår vi var færdige. Giver et underligt pres og forstyrrer. - Det var rigtigt godt. En god måde at have første kontakt med patienterne.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 27.11. 2012 til 30.11. 2012. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 172 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 10.12. 2013 til 13.12. 2013. Antal tilbagemeldinger: 157 ud af 183 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12.16 til 08.12. 2016 Antal tilbagemeldinger: 216 ud af 226 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 04.04 10.04.2018 Antal tilbagemeldinger: 184 ud af 204 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken var

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh

Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Hjørring. Underviser Dea Krogh Evaluering af klinikophold med fokus på ortopædi for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 27.09.16 til 30.09.16 i Hjørring. Underviser Dea Krogh Antal tilbagemeldinger: 83 ud af 98 mulige 1: Oplevede

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12.17 til 07.12. 2017 Antal tilbagemeldinger: 206 ud af 220 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 26.11. 2013 til 29.11. 2013. Antal tilbagemeldinger: 177 ud af 185 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 26.02-05.03 2015 Antal tilbagemeldinger: 155 ud af 167 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 16.02 03.03.2017 Antal tilbagemeldinger: 194 ud af 199 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester,

Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, Evaluering af klinikophold i Psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester, 18.10-1.11-2011 Antal tilbagemeldinger: 89 af 93 mulige 1: Havde du problemer med at finde det rigtige mødested? 24

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 05.12. 2014 til 12.12. 2014. Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 01.12. 2014 til 04.12. 2014 Antal tilbagemeldinger: 171 ud af 178 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015

Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Evaluering af klinikophold med fokus på diabetes for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 23.04.2015 til 30.04.2015 Antal tilbagemeldinger: 140 ud af 161 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev.

Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester til i Brønderslev. Evaluering af klinikophold med fokus på psykiatri for MedIS og medicinstuderende på 3. semester 06.11.12 til 22.11.12 i Brønderslev. Antal tilbagemeldinger: 100 ud af 108 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på infektioner for medicinstuderende og MedIS på 5. semester 15.09.17 til 21.09.17 Antal tilbagemeldinger: 150 ud af 165 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester Evaluering af klinikophold med fokus på mødet med pædiatripatienten for medicinstuderende på 4. semester 16.03 21.03 2017 Antal tilbagemeldinger: ud af 101 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på anæmi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 30.03.2016 til 04.04.2016 Antal tilbagemeldinger: 178 ud af 200 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester

Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester Evaluering af klinikophold med fokus på gastroenterologi for MedIS og medicinstuderende på 2. semester 19.02-04.03 2016 Antal tilbagemeldinger: 182 ud af 201 mulige 1: Oplevede du, at personalet i klinikken

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012.

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 11.12. 2012 til 14.12. 2012. Antal tilbagemeldinger: 152 ud af 169 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed for MedIS på 4. semester den 29.02.2012. Antal tilbagemeldinger: 37 ud af 40 mulige. 1: Har du på sygehuset fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 12. og den 13. november 2013. Antal tilbagemeldinger: 179 af 183 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på respirationslidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 30.11.15 til 03.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 208 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til

Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester til Evaluering af klinikophold med fokus på hjertelidelser for MedIS og medicinstuderende på 1. semester 04.12. 2015 til 11.12. 2015 Antal tilbagemeldinger: 198 ud af 215 mulige 1: Oplevede du, at personalet

Læs mere

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb

Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering. Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb Kære medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering Evaluering af introduktionsdagens indhold og forløb 236 besvarelser af 247 mulige svarende til 96% 1: Havde du problemer med at

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 18. og den 19. november 2014. Antal tilbagemeldinger: 179 af 179 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Klinik for Lungesygdomme. Diagnostisk Center Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Klinik for Lungesygdomme. Diagnostisk Center Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Klinik for Lungesygdomme Diagnostisk Center Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Kiropraktorer - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra kiropraktorklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne:

Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Opdeling af elevernes besvarelser fra spørgeskemaerne: Fokuspunkter Elevcentrering Informanternes svar -Føler du dig aktiv eller passiv i opgaverne - hvorfor? -Føler du mere eller mindre ejerskab over

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Opsamling på cafesamtalerne

Opsamling på cafesamtalerne Bilag 17 til pkt. 6 på mødet den 12. december 2013 Opsamling på cafesamtalerne 3. årgang. Lærere (9 personer) : Mest travlt mellem 18-19 Gennemsnit talt med 15 forældre dog en, der har talt med 31-35 forældre

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem

Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Fodterapeuter - Rapport over indkommende evalueringer fra 2018 og frem Denne rapport indeholder alle evalueringer fra fodterapeutklinikker i 2018 og frem til nu, som er indkommet via det elektroniske spørgeskema,

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Speciallæge i Øre-næse-halssygdomme (82724) Kommentarrapport 2 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Mit navn blev

Læs mere

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet

Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet Retur Resultater fra evaluering af rehabiliteringsteamet I perioden d.. september til 3. november har borgere, der har været til møde i rehabiliteringsteamet, fået udleveret et spørgeskema om deres oplevelser

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c

Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Rejserapport fra praktikophold i Namibia 20/4-2009 26/6-2009 Af Mette Poulsen Nielsen og Katja Grønlund Sep.06c Vi har været i praktik i 10 uger på statshospitalet Katatura hospital i Windhoek, Namibias

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Evaluering af Styr Livet Kursus

Evaluering af Styr Livet Kursus Evaluering af Styr Livet Kursus 1. Skriv på et blad, hvad du har fået ud af kurset sæt det på plakaten! Jeg synes kurset indeholder mange gode redskaber til at lære sig selv at kende Jeg er blevet mere

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Mave- Tarm- og Leversygdomme Ambulatorium Hospitalsenheden Vest Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med?

2. Spm1. Er det en fordel med et preformuleret(?) specialeprojekt? Og i givet fald hvorfor? Eller er det bedst selv at være med? Udkast til referat af fokusgruppeinterview angående temaet det gode specialeforløb. Tirsdag d 24.03.09, Det biovidenskabelige fakultet. Deltagere: Interviewer/ordfører: Jakob Lundgren Willesen Medinterviewer/logbogsholder:

Læs mere

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på

REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER Kommentarsamling for ambulante patienter på REGIONAL RAPPORT LANDSDÆKKENDE PATIENTUNDERSØGELSER 2015 Kommentarsamling for ambulante patienter på Reumatologisk Ambulatorium Holstebro Hospitalsenheden Vest Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser

Læs mere

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema LFG, hold 1, E10 Evaluering af modulet i sin helhed: Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Jeg er

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Bjerringbro Øjenklinik ApS Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Bekræfte fødselsdag 16. Hvis

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 57 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 44% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Nr.6: Da du ankom, var du da i tvivl om, hvor du skulle henvende dig? (Kommentar)

Nr.6: Da du ankom, var du da i tvivl om, hvor du skulle henvende dig? (Kommentar) Bilag 10 Telefonsurvey med patienter Ønsker du at medvirke Ja 41 Nej 7 Kan ikke gennemføres 2 Træffes ikke efter 3 forsøg 8 Intet telefonnummer 11 I alt 69 Køn Kvinde 21 Mand 20 Median alder 44,5 år 21

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn

Rejsebeskrivelse. 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Rejsebeskrivelse 6 sem. udveksling på G4 i Tórshavn Jeg har længe drømt om at bruge sygeplejeuddannelsen i udlandet, det var blandt andet også derfor jeg valgte uddannelsen i sin tid. Dette både for at

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Norge Navn: Lone Kristensen Rejsekammerat: Katrine Winkler Sørensen Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: VIA University Collage, Sygeplejerskeuddannelsen Viborg Værts-institution/Universitet:

Læs mere

AMU Kursus Fag og læringskonsulent: Dag 3

AMU Kursus Fag og læringskonsulent: Dag 3 Tidlig opsporing af sygdomstegn. AMU Kursus 46874 Fag og læringskonsulent: Dag 3 Program for dag 3 Velkomst v. og registrering Tjek ind og opsamling Observationer. Objektiv/subjektiv. Det kliniske blik.

Læs mere

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale

Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale Sådan gennemfører du en god ansættelsessamtale 27.09.13 En komplet guide til dig, der skal holde ansættelsessamtale. Ved at bruge spørgerammer sikrer du dig, at du får afklaret ansøgerens kompetencer og

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Julies rejsebrev fra Thailand

Julies rejsebrev fra Thailand Julies rejsebrev fra Thailand Navn: Julie Lind Faurschou Hjeminstitution: VIA University college, Holstebro. Hold: E2007 Semester: Udveksling som valgfag på 7. semester. Udvekslingsland: Thailand Klinisk

Læs mere

NQF Inclusive - Pilot Evaluation MCAST, MT Interview results Examinees

NQF Inclusive - Pilot Evaluation MCAST, MT Interview results Examinees NQF Inclusive - Pilot Evaluation MCAST, MT Interview results Examinees Udført af auxilium, Graz Maj 2011 Resultater af evaluering af interviews med eksaminanterne på niveau 1 (førstehjælpskursus) Evalueringsspørgsmålene

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor har deltaget

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 45% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 ØNH-klinikken Øresund Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Blev spurgt til vores e-mailadresse

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014

Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014 Tilsynsrapport på serviceloven 86 stk. 1 og 2 2014 Jytte Normann, Halsnæs Kommune Tinne Westerlund, Frederikssund Kommune Jane Andersen, Hillerød Kommune Tilsynsrapport på serviceloven 86 st. 1 og 2 i

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg sagde selv mit navn, da jeg kom...

Læs mere

Pilottest af epilepsi proxy spørgeskema

Pilottest af epilepsi proxy spørgeskema Pilottest af epilepsi proxy spørgeskema AmbuFlex VestKronik Juni 2014 Baggrund og metode VestKronik har i samarbejde med klinikere fra Neurologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital udviklet et klinisk

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

ning Genoptræning Pct. I hjemmet (gå til spørgsmål 5) 17 13% På træningscenter 80 62% Både og 30 23% 1 Hvor foregik din genoptræning? Abs.

ning Genoptræning Pct. I hjemmet (gå til spørgsmål 5) 17 13% På træningscenter 80 62% Både og 30 23% 1 Hvor foregik din genoptræning? Abs. Genoptræning ning Udført af: Forebyggelse og Sundhed (Forebyggelse og Sundhed) Antal besvarelser: 29 Udførelsestidspunkt: 7-6-2 8:2:28 Info: Dataindsamlingen afsluttet. Genoptræning ning Hvor foregik din

Læs mere

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet

Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Opsummering af de studerendes evalueringer af praktikophold Uddannelsen i medicin, Syddansk Universitet Kirurgisk afdeling, Sygehus Sønderjylland, Aabenraa 1. Sep 2012-31. Aug 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

"Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning".

Vi havde hørt godt om skolen fra nogle venner. Det havde også betydning, at skolen har niveau inddelt undervisning. Selvevaluering 2012 Sammenfatning og konklusion. Bestyrelsen for Skanderup Efterskole og skolens ledelse har i år besluttet at spørge forældregruppen om deres tilfredshed med skoleåret. Vi finder det meget

Læs mere

Hvad har betydning som støtte og omsorg til pårørende når patienten indlægges akut efter hjertestop udenfor hospitalet?

Hvad har betydning som støtte og omsorg til pårørende når patienten indlægges akut efter hjertestop udenfor hospitalet? Mette Udengaard & Anne Mette Kristiansen, Akut Hjerteafsnit, Aarhus Universitetshospital E-mail: mette.udengaard@skejby.rm.dk & annekrti@rm.dk Hvad har betydning som støtte og omsorg til pårørende når

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

Evaluering af børnesamtalen

Evaluering af børnesamtalen Evaluering af børnesamtalen 15. august - 14. oktober 2011 Statsforvaltningernes evaluering af børnesamtalen 1. Indledning I resultatkontrakt 2011 er der fastsat et krav om, at statsforvaltningerne i 2011

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til: Rumænien Navn: Kristina Kaas Sørensen E-mail: Kristinakaas@gmail.com Tlf. nr. 31373249 Evt. rejsekammerat: Mai Dalsgaard Lassen Hjem-institution: VIA University

Læs mere

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål?

Evaluering MPA13, 1. sem. E13, Organisation og ledelse. Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af faget i forhold til de opstillede mål? Meget dygtige forelæsere - en enkelt undtagelse som kom med 75 slides og nåede en tredjedel Var undervisningen faglig interessant?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 78 Svarprocent: 60% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt helt

Læs mere

Evaluering af introugen 2014

Evaluering af introugen 2014 Evaluering af introugen 2014 Evaluering Mad på introturen Aktiviteter på introturen Jyttetid Modtagelse 9,0 8,0 7,0 6,0 5,0 4,0 3,0 2,0 1,0 0,0 Præsentation af

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital

Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital Mødestedet for patienter og pårørende på Hvidovre Hospital Hensigten med Mødestedet er at give nogle rammer for at patienter kan mødes og snakke om tingene i mere rolige omgivelser end i en travl afdeling.

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan

Læs mere

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente.

Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. Marte Meo metoden anvendt i en pårørendegruppe til demente. På et møde for pårørende blev der stillet følgende spørgsmål: Når vi besøger vores nære på plejehjemmet, er det for at glæde dem og se hvordan

Læs mere