Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet"

Transkript

1 Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start af, at CBL ikke er et motionscenter, men et center for bedre livskvalitet. Tune IF ønsker at give medlemmerne og Tuneborgerne mulighed for at deltage i aktiviteter, der giver et bedre liv. Visionerne fra 2008 er blevet revideret i 2012 og er: 1. Vi udarbejder en sundhedspolitik for Tune og igangsætter de nødvendige handlinger. 2. Vi igangsætter og fokuserer på aktiviteter, der giver bedre livskvalitet. 3. Vi vil være et socialt fællesskab og samlingspunkt i Tune. 4. Alle CBL-aktiviteter gennemføres med motiverede og veluddannede instruktører. 5. Vi vil gennemføre aktiv information, hvor vi ser på livskvalitet fra mange sidder. 6. Vi vil gennem udbygning af vore lokaler sikre de bedste muligheder for vore aktiviteter. 7. Vi vil være et moderne center med højt teknisk niveau. 8. Vi vil igangsætte 3 til 4 nye aktiviteter om året. Sven gennemgik medlemsudviklingen fra 459 medlemmer i 2005 til 1170 i CBL har en tilfredsstillende økonomisk udvikling gav et overskud på kr., som svarer til, hvad den projekterede udbygning forventes at ville koste om året. Der er blevet købt nyt udstyr for kr. og edb-udstyr for kr. CBL har 2 ansatte instruktører og ledere og 52 frivillige uddannede instruktører. I 2012 er der investeret kr. i videreuddannelse. Derudover er vi selv startet med at uddanne instruktører til fitness. Vi lægger vægt på bredde i uddannelsen. Alle instruktører skal kunne yde førstehjælp og betjene hjertestarteren. Afslutningsvis orienterede Sven om følgende for den nærmeste fremtid: Zumba-event for kræftramte børn den 24. august. Ændring af terminer for kontingentbetaling. Udbygning af lokaler. Foredrag. Sundhedspolitik i Tune. X-trainer. Crossfitness.

2 Bridge. Mental Fitness. Samarbejde med Tune skole. Samarbejde med Region Sjælland 27. maj. Sang. Aktivitetsovervågning (medlemsinteresse). b. Regnskab nøgletal, Fritz. Fritz gennemgik de enkelte poster. Overskud forventes anvendt til udbygning. c. Gennemgang af aktiviteter, Tina og Kim. Visiteret Motion 1½ time mandag og fredag. 2 fitnessinstruktører. CBL har nu i 3 år haft et samarbejde med Greve kommune om træning ad de svageste borgere i Tune og omegn. Vi har 2 hold om året med ca. 12 deltagere på hvert hold. Der kan være behov for træning efter et genoptræningsforløb. Der kan også være behov for træning for at forbedre eller opretholde det generelle funktionsniveau. Der er træning i 16 uger (32 gange træning á 1½ time). Der en seniorfitnesstest i starten af forløbet og ved afslutningen. Succeskriteriet er bl.a. at den enkelte borger har forbedret sig i forhold til styrke, balance og smidighed. Efterfølgende er det CBL s opgave at opmuntre til at træningen fortsætter på hold med målrettet træning. Vi er nu i gang med hold 7, som afsluttes til juni. Sjov motion på og omkring en stol 1 time mandag. 2 fitnessinstruktører. Holdet optager primært deltagere fra Visiteret Motion men alle er velkomne. Træningen foregår på og omkring en stol så der er både træning siddende på en stol, men også mange øvelser, der træner ben, balance og generel styrke. Yoga 1½ time onsdag 1 yogainstruktør Yoga er meget populært og mange ikke-cbl-medlemmer har købt plads på holdet. Sidste år flyttede vi yoga fra Menighedscentret til Selskabslokalet der var flere deltagere, der både trænede Pilates og yoga (på samme dag), og så var det lettere, at de to hold trænede i den samme sal. Det har desværre vist sig, at der er alt for megen larm og uro i Selskabslokalet, så fra august måned flytter yoga igen til Menighedscentret.

3 Zumba 1 time mandag. Onsdag og torsdag 5 Zumbainstruktører. Vi har 3 Zumbahold om ugen. Ligesom alle andre steder i landet kan vi mærke, at tilgangen og interessen for Zumba er faldende. Vi holder Zumbaevents et par gange om året både med instruktører udefra, men også med vores egene dygtige instruktører. Zumba Toning 30 minutter onsdag 1 Zumbainstruktør Vi tilbyder Zumba Toning det er Zumba træning med lette håndvægte. ZumbaTomic klasse 1 time onsdag 1 Zumbainstruktør Vi har nu i 2 sæsoner haft børnehold i Borgerhuset for børn 0.-3.klasse. Børnene kunne gå fra SFO til ZumbaTomic og tilbage til SFO - det har både børn og forældre været glade for. ZumbaTomic 4-6 år 45 minutter søndag 2 Zumbainstruktører. Dette hold har trænet 4 søndage i løbet af vinteren kl Det har været en succes: Både børn og forældre har været glade for træningen. Vi forventer at fortsætte efter sommerferien med træning 4 søndage i løbet af efteråret. Powerhoop 1 time torsdag 2 Powerhoopinstruktører Holdet har nu trænet i 2 sæsoner. Det er en moderne udgave af hula-hopringen. Holdet er meget populært, og flere deltagere har nu selv købt Powerhoop-ring. Piloxing 1 time mandag 1 Piloxinginstruktør Denne nye aktivitet har været en succes lige fra starten med venteliste hver mandag. Piloxing er en skøn blanding af Pilates, dans og boksning. Det er træning med høj intensitet og tempo.

4 Vild Med Dans 1 time torsdag 1 professionel danseinstruktør Vi er i gang med 2. sæson af Vild Med Dans vi har en professionel danseinstruktør til at undervise på dette hold. Lige nu er der 5 par, der danser hver torsdag. Ernærings- og Livsstilholdet. 2 ernærings- og livsstilscoaches og div. Holdinstruktører. Der er 2 hold om året i ca. 10 uger. Holdene starter henholdsvis september og januar. Der er ca. 10 deltagere pr. hold. Holdet træner sammen én gang pr. uge, og derudover er der spændende foredrag om kost, søvn, stress etc. Deltagerne får mulighed for at blive vejet 3 gange i forløbet. Pilates/EFFEKT 4 hold om ugen (2 aften og 2 formiddag) 3 Pilatesinstruktører. Vi tilbyder træning 4 dage om ugen. Pilates er blevet mere populært, og flere hold har venteliste. Det er muligt at købe plads på vores aftenhold for ikke-cblmedlemmer flere har købt plads på holdene. Der er 2-3 Pilates events om året med CBL s egne instruktører. Motionscenteret I fitnesscenteret er der samarbejde med afdelingerne. 9 junior håndboldspillere træner 1 gang om ugen, 12 herre senior håndboldspillere træner hver tirsdag kl. 19 og 9 junior fodboldspillere træner 1 gang om ugen. Søndag den 21. april er 10 instruktører på kursus i fysisk træning til håndbold. Andre hold: Onsdagsholdet/Torsdagsholdet opvarmer i selskabslokalet og træner bagefter i centeret. Effektiv Motion træner hver tirsdag og fredag. Funktionel holdtræning hver onsdag kl. 10. Der er for nylig anskaffet 2 fitnessmaskiner: Adductor machine ( Ben ind maskine ) og Abductor machine ( Ben ud maskine ). Derudover er anskaffet underarmstræner, brædder til squattræning, pladestation til rygtræning løft af vægtstang.

5 Spinning / indoor cycling Introforløb for nye intyersserede. Events af forskellig art (pulstræning, team osv.) - Varigheden er som regel 2-3 timers kørsel på lørdage eller søndage. SUUNTO pulssystem. Motionsboksning Har været i gang siden september sidste år. Vi uddanner en udøver til bokseinstruktør her i april måned, således at de snart er et team på 3 instruktører. Power Fitness Outdoor fitness status Udstyr er bragt til hallen og medicinbolde og sjippetove bruges i motionsboksning. Vi har planer om at tilbyde nogle udendørs trænings-events i løbet af sommeren/efteråret. I den forbindelse søger vi 2 frivillige instruktører. Karate Deltager jævnligt i stævner og træningssamlinger bl.a. skal vi den 27. april til stilmesterskaberne i Roskilde. Ca. en gang om måneden har vi besøg af en gæsteinstruktør.

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 50. ÅRGANG JUNI 2014 NR. 6 90 I anledning af Tune Idrætsforening s 90 års jubilæum afholdes der reception i Tune Hal 3 Fredag d. 20. juni kl. 17-19 Program: 17.00 Velkommen

Læs mere

Tune Idrætsforening. Civilsamfundet Tune IF tager ansvar

Tune Idrætsforening. Civilsamfundet Tune IF tager ansvar Civilsamfundet Tune IF tager ansvar Hovedforening Tune den 4. februar 2015 Samarbejde med Tune skole: Samarbejdet, som etableres mellem Tune Idrætsforening og Tune Skole herunder Tune SFO har som mål:

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig.

Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. F K Odsherred Generalforsamling Referat fra ordinær generalforsamling torsdag d. 27. marts 2014 kl. 19.00 i Vig Bio Cafe. Ravnsbjergvej 2. 4560 Vig. Tilstede var 28 stemmeberettigede. Formand Torben Møller

Læs mere

Lystrup Idrætsforening

Lystrup Idrætsforening Beretning år 2014 Gymnastikafdelingen Lystrup IF 1.januar - 31. december 2014 Det er nu mit andet år som formand for gymnastikafdelingen i Lystrup IF og et år hvor der igen er sket rigtig meget indenfor

Læs mere

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer.

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer. Så er Korup Gymnastikafdeling igen klar med et super spændende program for efterårets og vinterens træning. Vi har igen i år mange nye hold og byder velkommen til en række nye instruktører og hjælpeinstruktører.

Læs mere

Tune IF. Hovedgeneralforsamling den 9. maj 2012

Tune IF. Hovedgeneralforsamling den 9. maj 2012 Tune IF Hovedgeneralforsamling den 9. maj 2012 1. Indledning: Vor forening Tune IF er blevet en stor idrætsforening med mange aktiviteter. Vi er blevet store, ikke fordi vi ønsker at blive store, men fordi

Læs mere

INNOVATIONSINDSATS FOR ROSKILDE BADENE 2014 & 2015

INNOVATIONSINDSATS FOR ROSKILDE BADENE 2014 & 2015 INNOVATIONSINDSATS FOR ROSKILDE BADENE 2014 & 2015 NYTÆNKNING Innovationsindsats for Roskilde Badene INDLEDNING I Roskilde kommune ønsker vi at gøre en forskel på svømmeområdet. Borgene skal ikke bare

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM

FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM FIRMAIDRÆT ODENSE AKTIVITETSPROGRAM Vinter/forår 2012 Tranehøjen 5 5250 Odense SV Tlf. 66 17 46 06 E-mail: fkso@fks-odense.dk www.firmaidraet-odense.dk INTRO TIL Firmaidræt Odense et tilbud til ALLE Velkommen

Læs mere

DGI Roskilde DGI & Vestsjælland. 2011 Sæsonhæfte

DGI Roskilde DGI & Vestsjælland. 2011 Sæsonhæfte DGI Roskilde DGI & Vestsjælland 2011 Sæsonhæfte 1. Tennissæson 2011 Klubberne i DGI Roskilde og DGI Vestsjælland bydes i fællesskab velkommen til sæson 2011. De to bestyrelser for DGI Vestsjælland og DGI

Læs mere

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 51. ÅRGANG JANUAR 2015 NR. 1 Der var en gang... det første blad i 1964 Udgaven kan ses på: www.tune-if.dk - Se også side 26 Godt nytår til alle! 1 KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING

Læs mere

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 51. ÅRGANG FEBRUAR 2015 NR. 2 AFTENORIENTERINGSLØB Mandag d.2.februar kl.18.00 - Læs side 15 Fastelavn-er mit navn Lørdag d.14.februar kl.14.30-17.30 - Læs side 10 AFDELINGSGENERALFORSAMLINGER

Læs mere

Club 222 Udviklingsplan 2012

Club 222 Udviklingsplan 2012 Club 222 Udviklingsplan 2012 Indholdsfortegnelse Kolofon 2 Institutionsprofil 2 Forord.. 3 Baggrund for planen... 3 Evaluering af 2011 fokus.5 Afsnit 1 Plan for udviklingen af det børnepædagogiske arbejde...

Læs mere

Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark

Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark Januar 2014 Nyhedsbrev Biyun Qi Gong Foreningen i Danmark Årgang 2014 nummer 3 Redaktion Elsebeth Krogh Kurser og træningslejr med Fan Xiulan, foredrag med Skabersans, kursus med Connie Tian Kursus 1 -

Læs mere

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG

IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG IFORBIFARTEN NR. 4 FEBRUAR 2014 40. ÅRGANG NYT FRA IF62 FODBOLD GYMNASTIK IF62 holder generalforsamling... Se side 3 HÅNDBOLD Futsal er fantastisk... Se side 4 BADMINTON Gymnastikopvisning i april... Se

Læs mere

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE

I GREJS-DALEN FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE SPORT FOR LIVET... I GREJS-DALEN Forår/sommer 2012 FODBOLD AEROBIC TENNIS GYMNASTIK BADMINTON JIU JITSU LINEDANCE Vigtige datoer Fællesopstart for alle udendørs fodboldhold 24. marts 2012 Gymnastikopvisning

Læs mere

Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET

Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET Aktivitetskalender2015 FORÅR LØGET Aktivitetsoversigt Forår 2015 Aktivitet Side Arrangementer Børnebanko Onsdag d. 1. april kl. 13.00 3 Danseaften kostumefest Lørdag d. 28. feb. kl. 18.00 3 Fastelavnsfest

Læs mere

KvartalsNyt SEPTEMBER 2015. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys. Motion.

KvartalsNyt SEPTEMBER 2015. Hovedforening. Herrefodbold. Gymnastik. Damefodbold. Håndbold. Fodboldvennerne. Oldboys. Motion. KvartalsNyt SEPTEMBER 2015 Gymnastik Håndbold Hovedforening Herrefodbold Damefodbold Fodboldvennerne Oldboys Motion Cafeteriaet NYHED! Lokale Helte VORUP Nu kan du samle Vorup FB s nye spillekort Lokale

Læs mere

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk

Nr. 1 februar 2012. Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Nr. 1 februar 2012 Udgivet af Vindinge Idrætsforening 38. årgang www.vindinge-if.dk Løb med DGI i Vindinge En kold januar aften havde Vindinge Idrætsforening og DGI indkaldt til informationsmøde om opstart

Læs mere

Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015

Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015 Viborg Kommune efterår 2014 - forår 2015 Der er masser at GÅ I GANG med også for dig. Med GÅ I GANG gør vi det nemt at komme ud at røre sig. Her i programmet har vi samlet et bredt udvalg af aktiviteter,

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg I 2010 har over 8000 fynske skoleelever været med til mange forskellige oplevelser gennem skoleidrætten. Rundt omkring på skolerne på

Læs mere

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde

Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Velkommen til ungdomsafdelingen i Badminton Roskilde Indholdsfortegnelse Hvem er vi?... 3 Hvordan starter jeg til Badminton i Badminton Roskilde?... 4 Træningsfaciliteter... 5 Vores værdier... 5 Praktiske

Læs mere

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv

Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Odense Kommune og Idrætspolitisk Forum Fyn. Grib chancen til at blive en sundere udgave af dig selv Vil du gerne være en del af en forening eller klub, hvor du kan komme og bevæge og have det sjovt sammen

Læs mere

VALLENSBÆKNU SOMMERGYMNASTIK. SANKTHANS Bagsiden Sommerens åbningstider. Vi skal kæmpe FOR DE SVAGESTE 3. Sundhedsmøder har GJORT EN FORSKEL 9

VALLENSBÆKNU SOMMERGYMNASTIK. SANKTHANS Bagsiden Sommerens åbningstider. Vi skal kæmpe FOR DE SVAGESTE 3. Sundhedsmøder har GJORT EN FORSKEL 9 VALLENSBÆKNU NUMMER 5 18. JUNI 2013 VALLENSBAEK.DK 05 SANKTHANS Bagsiden Sommerens åbningstider SOMMERGYMNASTIK Vi skal kæmpe FOR DE SVAGESTE 3 Sundhedsmøder har GJORT EN FORSKEL 9 Ungdomskriminaliteten

Læs mere

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål!

Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Uanset om man er 14, 44 eller 69 handler foreningsliv om langt mere end tøndebånd, tennisbolde og mål! Velkommen til den skriftlige beretning fra VUIF, en opsamling på året der er gået og et begyndende

Læs mere

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider Gymnastik 2015/16 Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider www.roedekro-if.dk Åbent hus Gymnastik holder åbent hus den 26. august 2015 Det sker i Fladhøj hallen Vi har dørene åbne fra kl.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00

Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Referat af Generalforsamling i TIF Torsdag d. 7. april 2011, kl. 20.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Formandens beretning. 4. Kassererens beretning og godkendelse af regnskab

Læs mere

Klatten. Nr. 3 Oktober 2009. Læs inde i bladet:

Klatten. Nr. 3 Oktober 2009. Læs inde i bladet: Klatten Nr. 3 Oktober 2009 Læs inde i bladet: - Tordenskjolds soldater - Årgang 00 - Årgang 2004 - IF Lyseng Spar Nord fodboldskole 2010 - De hjælper hinanden i Højbjerg - AGF Fodboldtalentskole - Oprykning

Læs mere

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924

KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 KLUB-NYT TUNE IDRÆTSFORENING 1924 51. ÅRGANG MAJ 2015 NR. 5 CHRISTIAN BITZ foredrag med temaet Uperfekt Torsdag d. 30. april 2015 kl. 19.00 i Tune-Hallen Læs på side 6 Tilmelding: book en plads på: www.tune-if.dk

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010/2011

Bestyrelsens beretning 2010/2011 Støvring Svømmeklub PINGVINEN, Kr. Østergårdsvej 4, 9530 Støvring Tlf.: 9837 1302, e-mail: pingvinen@pingvinen.eu Bestyrelsens beretning 2010/2011 2010 learning by doing Ved generalforsamlingen sidste

Læs mere