Arena Assens. Ledelsesberetning 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arena Assens. Ledelsesberetning 2013."

Transkript

1 Arena Assens. Ledelsesberetning Ledelsesberetningen vil bestå af en gennemgang af året 2012/ 2013 i Arena Assens og lidt om de forventninger og planer, der foreligger i den nærmeste fremtid. Årsberetningen vil indeholde: - Orientring om strategimødet Juli 2012 / Ny driftsbestyrelse. - Samarbejde/ dialog med foreningerne og andre aktører. - Gennemgang af de enkelte driftsområder i Arena Assens. - Arrangementer i løbet af året. - Budget og regnskab for 2012 og budgetforventninger til Personale og bestyrelse. - Fremtidsudsigter og udfordringer. / opfordringer o o Aktive perioder/ passive perioder. AssensHallerne donationer. - Personale og bestyrelse. - Afslutning. Strategimøde Juli 2012 / Ny driftsbestyrelse. I forbindelse med årsmødet i 2012 blev den nye driftsbestyrelse dannet - og med henblik på at få en fælles målsætning og fælles kursretning i relation til forventningerne til AA s udvikling afholdt bestyrelsen - den 3. juli 2012 et visionsseminar. Vi havde inviteret DGI v/ Jacob Sander og Charlotte Rønnov. Vi havde også inviteret Sport Event Fyn v/ Erik Mogensen til at give sit bud på sportsaktiviteter. Vi tog afsæt i vores allerede udarbejdede Strategiplan for AA, og vi kan konstatere, at der er generelt nogle helt centrale vilkår for den idrætslige udvikling i DK, som viser, at der en udvikling fra den organiserede idræt til den mere uorganiserede/ uforpligtende idræt. Vi gennemgik herefter de enkelte driftsområder her i huset - og afsluttede med at fastlægge værdigrundlaget for AA: Engagement Oplevelse Sundhed Plads til alle. Det håber jeg, at I synes, at vi lever op til!!

2 Dialog/ samarbejde med klubberne og andre aktører: Der er ud over den løbende dialog mellem John Jessen og hans personale og foreningerne - blevet afholdt 2 foreningsmøder i 2012 og Sidste møde blev afholdt den 29. januar Der blev på møderne givet udtryk for, at dette interval med 2 møder årligt er passende. På møderne blev der givet en kort orientering om rigets almindelige stilling i AA. Der blev herefter debatteret en række forhold: Foreningernes planer for fremtiden. Ændringen i folk livsstil i forbindelse med klublivet eller mangel på samme. Ønsker om forbedringerog ønsker til AA vedr. interiør. En mere synlig opstregning på gulvene i hallerne. Lysforhold i hallerne. Ønske om opsætning af gardiner - forskellige steder i AA. Stolene i teatersalen. og mest markant Service, priser, sortiment og åbningstider i Saftstationen. Indretning af Saftstationen. Jeg vil komme ind på nogle af forholdene senere i min beretning - men generelt fortælle, at mange forhold er blevet udbedret og dermed løst. Vi har været meget tilfredse og glade for møderne og jeg håber, at I kan mærke, at vi tager det alvorligt i det omfang, vi har mulighed for det. Der er min opfattelse, at der på møderne har været en god, konstruktiv - og men også en nødvendig debat.

3 Gennemgang af de enkelte driftsområder i AA. Hallerne og salene: Vi udlåner vore haller og sale i 5375 timer ( FOU 3075 timer) årligt. Denne udlejning foregår især i perioden 15. august 1. maj. I dagtimerne udlejer vi endvidere vore idrætsfaciliteter til Strandmølleskolen og 10. klassecenteret i Glamsbjerg som faste lejere. Det er vi meget tilfredse med! Vore brugere af motionscenteret får endvidere tilbud om at benytte idrætsfaciliteterne til at supplerer deres træning. Hertil kommer en benyttelse af sportsfaciliteterne i forbindelse med den uorganiserede idræt, hvor borgere kommer ind fra gaden og mod betaling benytter vore faciliteter. Vi kan imidlertid konstatere, at der er plads og muligheder til langt mere aktivitet, og det er en stor udfordring skabe og medvirke til mere aktivitet ind i huset i de perioder, hvor foreningerne ikke er aktive. Det vil sige i dagtimerne. Det er samtidig en udfordring at få mere aktivitet i huset i sommerperioden, hvor foreningerne holder ferie eller dyrker deres aktiviteter udenfor. Vi mangler ganske enkelt 1 eller 2 store aktører og at flere borgere i byen benytter vores flotte faciliteter i dagtimerne. Arena Assens Motion: Vi ønskede fra starten at skabe et sted, hvor alle: var velkomne, kunne dyrke sikker og effektiv træning, samt kunne få nogle gode sociale stunder sammen med andre medlemmer. Vi har nu skabt et sundt og trygt fundament i vores motionscenter. Vi har tilpasset os fitnessmarkedets udvikling i forhold til priser og produkter og har skabt et koncept og produkt, som vi er stolte af - til en fair pris! Vi har fået nogen fantastiske engagerede instruktører og en stabil varieret holdplan, som udvikler sig Vi tilbyder gratis programlægning til medlemmerne. Det bliver forestået af uddannede instruktører, og vi arrangerer gratis events og foredrag for medlemmerne - for at inspirere dem med kost og træning. Vi har i vinter været oppe på næsten 500 medlemmer pga. den forestående sommerperiode oplever vi som forventet

4 at nogle stiller deres medlemskab i bero, som det sker i andre kommercielle fitness-centre. Vi er ved godt mod og glæder os til den kommende sæson hvor vi forventer at kunne byde velkommen til medlem nr Vi forsøger efter bedste evne at efterleve AA s værdier - Engagement, oplevelse, sundhed - plads til alle og må konstatere at udviklingen går den rigtig retning og Arena Assens Motion er i en positiv udvikling. Teatersalen: I teatersalen er der i løbet af perioden blevet gennemført en række meget spændende arrangementer. Det drejer sig om; Teater, foredrag, konferencer, musikaktiviteter - og idrætsaktiviteter. Den helt centrale aktivitet er som alle ved Vestfyn Teaters forestillinger. Der blev spillet 5 forestillinger i løbet af sæsonen 2012/ Nogle af dem med fulde huse. Vestfyns Teater har en målsætning om at spille både de brede og smalle forestillinger. Vi kan glæde os over, at der er - i forbindelse med forestillingerne - blevet en god tradition for, at Saftstationen tilbyder en teatermenu, som vi godt kan sige er blevet en succes. Teatersalen bliver endvidere benyttet til konferencer og fester. Assens Kommune er flittig til at benytte salen, men også andre organisationer og virksomheder har anvendt teatersalen. Vi kan også fortælle, at Frøbjerg Musicalskole i perioder er flyttet ind. Vi har en opfattelse af, at de er endog meget glade for at være i huset og vi er glade for dem. Det er et samarbejde, som vi forventer os meget af. Vi har endvidere afviklet 4 foredrag med fire meget forskellige foredragsholdere Rene Nielsen, Christian Bitz, Bonderøven og Jim Lyngvild. Det har givet liv i huset, hvor både Saftstationen og Teatersalen har været i spil. Vi har været meget tilfredse med alle foredragsholdere og deltagerantallene og vil bestemt afholde foredrag igen, når vi har fundet de relevante foredragesholdere. Saftstationen: Saftstationen har i løbet af året gennemgået en total forandring. Uden at komme ind på de mange detaljer i forløbet vil jeg hæfte mig ved, at driften af Saftstationen fra starten var bortforpagtet. Mange kan erindre, at det i praksis gav en række udfordringer. Dette at vi havde 2 virksomheder Saftstationens og Arena Assens - i samme hus og at vi derfor hele tiden var afhængige af hinanden gav så mange daglige vanskeligheder, at vi hen over sommeren 2012 indgik en aftale med forpagteren om at udtræde af forpagtningen for herefter selv at drifte cafeen.

5 Det tror jeg var en klog beslutning men jeg skal hilse og sige, at det samtidig er en udfordrende opgave, som John og hans medarbejdere er kommet på. Vi var så heldige, at Bente Kær gerne ville påtage sig at være daglig leder af cafeen og det er vi virkelig meget tilfredse med. I skal blot vide, at vi gør vores allerstørste bestræbelse på at have: En tilfredsstillende service med de rigtige åbningstider - til den rigtige pris en god betjening af den enkelte kunde - at løse de små og de store opgaver ( eks. 816 wienerschnitzler) og samtidig få skabt en tilfredstillende økonomi i cafeen. En stor tak til Bente og de øvrige medarbejdere for denne indsats. Vi skal også fortælle, at vi nu leverer: Take away mad ud af huset. Servicere Rådhuset i vid udstrækning, Leverer mad til kursuscenteret Kompas Daglig fortæring til en social institution Stærevænget i Assens - året rundt 365 dage om året. Arrangerer fester (fødselsdage, konfirmationer m.m.) for folk som gerne vil have en anden oplevelse med lidt fysiske aktiviteter indlagt. Det er en stor udfordring at skabe et bæredygtigt grundlag for Saftstationen, da den handel, der omsættes til foreningerne ikke kan dække lønomkostningerne. Der er og vil blive igangsat initiativer, som kan være med at skabe en bæredygtig forretning. Endvidere forsøger vi at skabe et sted, hvor både lokale virksomheder og udenbys virksomheder vil afholde møder og konferencer. Vi kan fortælle, at vi er gået ind i et spændende samarbejde med Marcussens Hotel herom.(brochure) Vi vil naturligvis gerne opfordre alle private som virksomheder til at benytte sig af Saftstationen tilbud. Pulsen: Pulsen er vores store udendørsarena, som får AA og Rådhus til at hænge sammen. Det ejes af Grundejerforeningen, som består af Assens Kommune, Assens Forsyning, Danisco og Arena Assens. Pasningen af området er udliciteret til Arena Assens og det er os, der skal sørge for alt det praktiske omkring området. Dvs. vintervedligeholdelse, renholdelse, græsslåning m.v.

6 Alt i alt er det et flot område, som tager sig smukt ud. Vi kunne imidlertid godt tænke os, at der kom mere liv i området. Vi har et ønske om, at det i langt højere grad bliver et mødested for alle aldre og især for børn og unge. Det arbejder vi på - og jeg vil senere i min beretning fortælle - godt nyt. Der blev med stor succes afholdt Pulsløbet, som blev arrangeret af Assens Kommune og Arena Assens i forening. En stor succes, hvor 550 løbere -med godt humør - deltog. Den helt store aktør/ deltager både i antal og resultater var Glamsdalens Idrætsefterskole. Pulsløbet vil også i 2013 blive gennemført i efteråret og det vil yderligere blive suppleret med et stort stafetløb i foråret Arrangementer i Arena Assens: Puls løb Vestfyns største outlet messe: blev afholdt for 2 gang. Vi oplever en stabil opbakning fra besøgende og butikker, men det kan blive meget bedre. Vi er opmærksomme på, at det tager tid at skabe et koncept, og er opsat på at afholde det igen til næste år og vil opfordre alle butikker til at overveje deres deltagelse. Tour de France kommer til byen/ Jane Budget og regnskab for 2012 og budget forventninger til 2013: Vi vil jf. vores dagsorden senere gennemgå regnskabet for 2012 og vore forventninger til 2013 Så jeg vil i dort form koncentrere mig om baggrunden for regnskabet for 2012 og forventningerne til Regnskab 2012 Regnskabet for 2012 viser: Indtægter i alt: kr. Resultater før afskrivninger : kr. Afskrivninger: kr. Finansieringsomkostninger: kr. Resultat for skat: Underskud: Vi har som det fremgår haft et underskud på kr., hvilket ikke er tilfredsstillende. Der er naturligvis en række faktorer, som har påvirket driften og dermed er årsag til det negative resultat.

7 Vi må - for det første erkende - at arbejdet med at sætte et stort hus som Arena Assens med tilhørende aktiviteter som Cafe og motionscenter i drift har været en udfordrende opgave, og vi må konstatere, at det tager tid at få den nødvendige mængde aktiviteter ind i huset. Når vi i 2012 er kommet ud af året med et underskud skyldes det bl.a., at vi har haft en række engangsomkostninger/ investeringer for at kunne drive huset effektivt, men også omkostninger til udstyr, som har været nødvendigt for at kunne gennemføre en række af de aktiviteter, som vi har haft i det forløbne år. Aktiviteter som vi forventer os meget af i fremtiden. Derudover har vi som tidligere nævnt overtaget driften af Saftstationen. Denne overtagelse er vi overbeviste om har været den rigtige beslutning på den lange bane, men på den korte bane har det kostet på bundlinjen og en væsentlig årsag til det negative resultat. Forventninger 2013 Vi er nu kommet godt i gang 2013 og der har i 1. kvartal været vækst indenfor alle forretningsområderne. Det omfatter: Arena Assens Motion Saftstationen samt udlejning af lokaler Forventningerne til 2013 er, at vi kommer ud af året med et positivt resultat, som er så afgørende vigtigt for, at vi kan være i stand til at investere i faciliteterne i huset. Fremtidsudsigter Udfordringer. / opfordringer: Det fremgår af min beretning, at der er gennemført mange aktiviteter og arrangementer i huset i løbet af 2012/ 13 - og med et stort og alsidigt indhold. Jeg har absolut også det indtryk, at aktiviteterne og arrangementerne er blevet gennemført / afholdt til stor tilfredshed for vore brugere/gæster. Jeg kan endvidere fortælle, at vi venter os meget af samarbejdet med Makussens Hotel. Jeg vil også gerne sende en cadeau til Assens Kommune, som - i meget tilfredsstillende stil - benytter Arena Assens til deres møder og arrangementer. Vi er i bestyrelsen meget opmærksom på, at AA skal yde sit ypperligste for at skabe og medvirke til yderligere aktivitet. Det så vi helst ske i et samarbejde med vore foreninger. Jeg kan f.eks. fortælle, at Assens Håndboldklub er ved at planlægge et stort stævne i efteråret ( Se brochure). Vi vil som tidligere nævnt også meget gerne kunne sætte aktiviteten op i vore haller og gymnastiksale i dagtimerne og aktivere sommerperioden mere end det sker for øjeblikket.

8 Vi arbejder derfor fortløbende med nye initiativer og planer, som kan være med til sætte yderligere gang i huset og vores udeområde. AssensHallernes bestyrelse har netop i den forbindelse udarbejdet deres indstilling til, hvordan de vil anvende den restkapital - efter afviklingen af AssensHallerne - på ca kr. De har foreslået følgende: Facadeskiltning - Multibane Bordtennisbaner - Indendørs aktivitetseffekter. (Bilag) Deres forslag til fordeling af beløbet skal endelig godkendes af Byrådet inden vi kan iværksætte deres forslag. I skal have tusind tak for jeres bidrag/indstilling. Vores største udfordring er at udnytte de faciliteter i Arenaen, som vi måske ikke er vant til bruge - Assens har aldrig haft dem før. Det drejer sig om cafeen og de engagerede medarbejdere sammen med de mange forskellige aktivitetsrum lige fra teatersalen over skydebanen, fitness og de forskellige sale i forskellige størrelser. Det giver et utal af kombinationsmuligheder til mange forskellige formål - til mange forskellige målgrupper. Vi burde kunne få langt flere til at udnytte dem. Kombinationsmulighederne er utallige og bestyrelsen og ledelsen vil fortsat arbejde på at produktudvikle et så varieret udbud af ydelser og markedsføre disse, at både foreningerne og virksomhederne fristes til at bruge dem meget mere end de gør i dag. Samarbejdet med Markussens Hotel, som vi forventer os meget af, er et skridt i den rigtige retning. Alle er nødt til at respektere, at det er et stort tankskib, der er sat i søen og at det tager tid at få sat den rigtige kurs. Vi har et utroligt flot og alsidigt hus - der virker!! Vi har et engageret personale, der hver dag arbejder målrettet på at servicere vore gæster og udvikle huset. Det skal I have stor ros for. Jeg vil til slut også gerne takke bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde. Jeg kan afslutningsvis kun kraftigt opfordre til, at alle byens borgere og virksomheder bakker op omkring AA og benytter huset i alle dets facetter. Tak for ordet.

9

Arena Assens Formandsberetning Det vil jo være både første og sidste gang, at der vil være et hovedafsnit om anlægsbyggeriet

Arena Assens Formandsberetning Det vil jo være både første og sidste gang, at der vil være et hovedafsnit om anlægsbyggeriet Arena Assens Formandsberetning 2012. Velkommen til det første årsmøde i Arena Assens. Jeg har opbygget min formandsberetning, så den indeholder: en anlægsdel en driftsdel. Det vil jo være både første og

Læs mere

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller

AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT. Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter. Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller AABENRAA KOMMUNE HAL 3 PROJEKT KLUBBER Driftsmodeller for et idræts- og kulturcenter VIRKSOM- HEDER Ejerskab og omfang Aktivitetsopgaver Driftsopgaver / fordeling Modeller BORGERE INSTITU- TIONER 22-01-2013

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER Tendenser og fremtiden Ledelse, organisering og målgrupper Fleksibilitet, åbenhed og fremtiden Sundhed og tilfredshedsanalyse Specialister & specialfaciliteter Vejen april

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION

VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION VELKOMMEN TIL ÅRSMØDE 2014 I BIF MOTION Kl. 19.00 Velkomst AGENDA FOR AFTENEN AGENDA FOR AFTENEN Kl. 19.00 Velkomst Kl. 19.10 Årsberetning fra Motionsudvalget - Højdepunkter fra året der gik i BIF Motion

Læs mere

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER Ejerforhold og økonomi Ledelse, organisering og målgrupper Fleksibilitet og åbenhed Sundhed Tilfredshedsanalyser Specialister & specialfaciliteter 25. maj 2011 Vejen 1 Faciliteter

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

Danske Idrætsforeninger (DIF)

Danske Idrætsforeninger (DIF) Danske Idrætsforeninger (DIF) - Hvorfor, hvordan, hvornår Visionen Vi har en vision om at gøre Danmark til det bedste land i verden at dyrke idræt i. Vi skal være en nation, hvor idrætten indgår som en

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016

Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Forslag til ny kultur- og idrætspolitik 2016 Til alle foreninger, organisationer, interessenter og borgere i Fredericia kommune, Fredericia, den 11. april 2016 Arbejdet med at skabe en ny kultur- og idrætspolitik

Læs mere

Oversigt over tiltag siden 1. august 2015

Oversigt over tiltag siden 1. august 2015 Oversigt over tiltag siden 1. august 2015 Hadsund Hallerne Cirkeltræning i Hadsund ugentlig træning fra start 1. august (Markedsføring) Dette var en eksisterende aktivitet, som aktivitetsmedarbejderen

Læs mere

Fremtidens idrætsanlæg i Aabenraa Kommune. - udviklingsproces! 24. August 2015 Brugerworkshop om ønsker til fremtidens idrætsfaciliteter

Fremtidens idrætsanlæg i Aabenraa Kommune. - udviklingsproces! 24. August 2015 Brugerworkshop om ønsker til fremtidens idrætsfaciliteter Fremtidens idrætsanlæg i Aabenraa Kommune - udviklingsproces! 24. August 2015 Brugerworkshop om ønsker til fremtidens idrætsfaciliteter Aftenens program 18.00 Velkomst v. Kultur- og fritidsudvalgsformand

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014)

VisitDenmark - Kulturmåling 2015 (VisitDenmark - Kulturmåling 2014) Performance : 4,10 (4,12) Importance : 4,25 (4,28) Respondenter : 91 (93) Organisation 3,87 (3,94) 5.0 Økonomi 4,06 (4,10) 4.5 4.0 3.5 Ledelse 4,34 (4,18) 3.0 Interessenter 3,94 (3,97) Afdeling/enhed 4,39

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter. Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012

Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter. Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012 Kritisk og kreativ respons på Madhusets projekter Repræsentantskabsmøde Københavns Madhus april 2012 Pippi skal med os i 2012 Anne-Birgitte Agger Idéen er en helhed EAT-fabrik med flere EAT-skoler og gymnasier

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn!

Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn! Sådan får jeres klub et godt idrætsmiljø for børn! Danmarks Idræts-Forbund Stil skarpt på klubbernes vigtigste råstof: Børnene. Kvalitet er nøgleordet Børnene Konkurrencen er hård Tilbud til børn er der

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose!

Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland. Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Mundtlig beretning årsmøde i DGI Sydøstjylland Som sidste år vil jeg starte beretningen med at rose! Vores udvalg, der organiserer idrætterne, har fortsat det hårde, men flotte arbejde med at være omkostningsbeviste

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK

KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK KULTUR-, IDRÆTS- OG FRITIDSPOLITIK 2016 2 Indhold Forord af Lars Ejby Pedersen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget Bedre fysiske faciliteter Det attraktive byliv Talentudvikling og kreative vækstmiljøer

Læs mere

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby

Årsmøde. Idrættens Hus, Brøndby Årsmøde Idrættens Hus, Brøndby Lørdag d. 28 oktober 2017 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 28. oktober 2017 1. Velkomst og præsentation af deltagere 2. Valg af

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr

Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr et overskud på kr Bestyrelsesberetning Økonomi Regnskabet for 2010 udviser efter en samlet lejeindtægt mv. på kr. 3.221.608 et overskud på kr. 28.632. Årstal 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Lejeindtægter 2.374 2.778 2.889

Læs mere

Kommunale faciliteter i fremtiden. Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015

Kommunale faciliteter i fremtiden. Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015 Kommunale faciliteter i fremtiden Jens Høyer-Kruse IOB SDU 2015 Hvordan udvikler vi de kommunale faciliteter, så de stadig passer til behovene om 5-10-15 år? I dag Idrætsfaciliteter har stor betydning

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Lørdag den 24. oktober 2015 Kl. 15.30 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget Gymnastik for Alle Lørdag den 24. oktober 2015 kl. 15.30 Dagsorden 1. Velkomst

Læs mere

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014

Fra foreningen. Vi byder velkommen til sæson 2014 Fra foreningen Vi byder velkommen til sæson Hvert år besøger rigtig mange turister Marielyst på ferier, vennebesøg eller via konferencer. Din virksomhed har mulighed for at komme i kontakt med de besøgende

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset

Klubhus. - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus - hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. - hvad er behovet til klubhuset Klubhus. Hvilke andre aktiviteter kan man lave i klubhuset. Hvad er behovet til klubhuset. Forpagter til klubhuset.

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle

I den forløbende periode har Nina. Udover den fysiske deltagelse lægger. Som bekendt er vores sæson fra. I mange år har vi udbudt kulturelle 50 år 1966 2016 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 Det er med stor glæde og stolthed, at Bestyrelsen i Pensionist Idræt kan fejre Pensionist Idræts 50 års jubilæum

Læs mere

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse.

Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. 1 Projekt Sund Assens Kommune En kommune i bevægelse. Idegrundlag side 2 Kort fortælling om projektet side 3+4 Markedsføring/Medier side 4 Økonomi side 5 Tidsplan/to do side 5 Projekt Sund Assens Kommune

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk

Generalforsamling Sønder Felding Brugsforening 2013 http://www.sdrfelding-brugsforening.dk BERETNING 2013 Indledning Så blev det igen tid for en årsberetning fra bestyrelsen. I beretningen beskriver vi, hvordan det er gået vores forening og forretning i året 2013. Beretningen tager meget naturligt

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune

Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Undersøgelse af idrætsfaciliteter i Bornholms Regionskommune Idrætsanlæggenes svar på spørgeskema Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Formålet med analysen Formålet med undersøgelsen

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

30. januar 2014, kl. 19:30

30. januar 2014, kl. 19:30 30. januar 2014, kl. 19:30 På valg er Jan Clausen som ønsker genvalg og Rikke Nielsen der ønsker genvalg. Formandens beretning 1/5: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til at

Læs mere

Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme

Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme Sundhed Målsætning 10: En sund sjæl i et sundt legeme a: Foreningsdag i bymidten/center Hvor foreningerne præsenterer Deres aktivitet b: "Klippekortaktiviteter" Kort til forskellige aktiviteter, hvor man

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet

Tune Idrætsforening Center for Bedre Livskvalitet Resume af Center For Bedre Livskvalitets medlemsmøde mandag den 15. april 2013. Medlemsmøde den 15. april, dagsorden a. Velkommen og overordnet om året, Sven. Sven bød velkommen og pointerede fra start

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen

Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg - Beretning 2011 Fremlagt den 13. februar 2012 på Generalforsamlingen Jeg vil traditionen tro begynde med at orientere om medlemstallet i Foreningen Glamsbjerg: Medlemstallet er på

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING

ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING TARUP SKOLE ENGAGEMENT FÆLLESSKAB TRIVSEL UDVIKLING GENNEM LÆRING I en tid med forandringer omkring folkeskolen er det afgørende, at vi, som skole, har et fast fundament at bygge udviklingen og fremtiden

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater

Samarbejdsaftale. for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Samarbejdsaftale for perioden 2015-2017 mellem Svendborg Kommune og Svendborg Teater Indholdsfortegnelse 1. Formål 2. Aftalens parter 3. Kontaktdata 4. Vedtægter 5. Ledelse og organisation 6. Hjemsted

Læs mere

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen

Beretning fremlagt den 26. jan på Generalforsamlingen Foreningen Glamsbjerg Beretning 2010 - fremlagt den 26. jan. 2011 på Generalforsamlingen Jeg vil begynde med at orientere om, at medlemsantallet i Foreningen Glamsbjerg er på 212 i 2010 Foreningen Glamsbjerg

Læs mere

Successtrategier for moderne idrætsanlæg

Successtrategier for moderne idrætsanlæg Successtrategier for moderne idrætsanlæg Idrættens rum og rammer Frederikshavn, onsdag den 25. februar 2009 Indhold 1. Konkurrencesituationen 2. Behov for strategier 3. Metode i strategiarbejdet 4. Case

Læs mere

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde!

Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Tale vedr. frivilligcharter, den 29. oktober 2013 Dialogmøde i Hanstholm Kære alle! Jeg vil gerne indlede med at byde jer alle velkommen til dagens dialogmøde! Jeg er meget glad for, at så mange har tilmeldt

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011

Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 Bestyrelsens årsberetning for 2010 for Rudersdal Idrætsråd 7. Marts 2011 1. Foreningsundersøgelsen Vi kan med glæde konstatere, at samarbejdet med Rudersdal Kommune både hvad angår det politiske system

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Forord. På vegne af Byrådet

Forord. På vegne af Byrådet Sammen er vi bedst - Politik for aktivt medborgerskab Forord Mange borgere bidrager personligt til fællesskabet i Assens Kommune. Det er en indsats, vi i kommunen værdsætter højt, og som vi gerne vil værne

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019.

Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Bestyrelsens årsberetning 2018 ved Generalforsamlingen den 27. marts 2019. Medlems udvikling Endnu et år er gået, og igen ser vi tilbage på en imponerende sæson. Vi har i denne sæson været lidt færre gymnaster

Læs mere

Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse

Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse Dansk Atletik Forbund Foreningsundersøgelse 2014 7 Indhold Besvarelserne... 3 Svarprocent... 3 Organisering... 4 Hvilke andre organisationer er foreningerne medlem af udover DAF?... 4 Hvad var foreningens

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening.

Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent har været et godt år for vores forening. Referat Ordinær generalforsamling Aars Forenings Fitness Dato: Mandag 13. februar 2017 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Bjarne Jensen byder velkommen. Marius Stubberup blev foreslået og valgt som dirigent.

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset

I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Til brugere af DGI Huset Aabybro 12. oktober 2018 I inviteres hermed til repræsentantskabsmøde torsdag den 15. november 2018 kl. 19,00 i DGI huset Dagsorden: 1. Velkomst /IMN - præsentation af deltagerne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11

Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Bestyrelsesmøde i DAASDC. Søndag d. 17. januar 2016 kl. 11 Sted: Karen Sørensen Havne Alle 3 Horsens Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, valg af referent, ordstyrer. 2. Gennemgang af referat og arbejdsopgaver

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Kære instruktører i gymnastikafdelingen

Kære instruktører i gymnastikafdelingen GYMNASTIK Kære instruktører i gymnastikafdelingen Gymnastikafdelingen har lavet denne praktiske guideline, for at klæde dig på til de opgaver, der er tilknyttet jobbet og for at værne om de værdier og

Læs mere

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole

Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant. 2. Forelæggelse af bestyrelsens beretning v. Annette Støckel, Elbæk Efterskole Generalforsamling i Efterskolerne i Sydøstjylland (EIS) Tirsdag den 1.10.2013 på Elbæk Efterskole 1. Valg af dirigent og referant Ole Sørensen blev valgt som dirigent og Annette Støckel som referant 2.

Læs mere

Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle

Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle Forening i Sport2Go - Om projektet og foreningens og instruktørens rolle 2012 Forening i projekt Sport2Go 2 Indhold Forord:... 3 Sport 2 Go medlemskab... 3 Hvad er det?... 3 Hvem kan være med?... 4 Hvordan

Læs mere

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning

Haderslev Svømmeklub. Generalforsamling 19.2. 2013. Formandens beretning Haderslev Svømmeklub Generalforsamling 19.2. 2013 Formandens beretning Året generelt Sidste år handlede beretningen bl.a. om Bo Sechers afsked som HSK formand igennem 6 år og hans syn på fremtiden for

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten.

Siden udsendelsen af Nyhedsbrevet i april måned har vi haft forskellige fælles aktiviteter, og der er også sket en del på personalefronten. NYHEDSBREV Pilehaveskolen den 18.juni 2018 Kære forældre Hermed får I det sidste nyhedsbrev i dette skoleår. Vi nærmer os sommerferien, og de sidste fælles arrangementer vi har foran os er festen for vores

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

Troværdighedsbranchen: Krav og forventninger til revisor i dag og i morgen

Troværdighedsbranchen: Krav og forventninger til revisor i dag og i morgen Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsens tale på FSR s årsmøde danske revisorer Revisordøgnet 2013, den 26. september 2013 Troværdighedsbranchen: Krav og forventninger til revisor i dag og i morgen

Læs mere

Valby Lokaludvalgs idrætsstrategi forholder sig til følgende overordnede temaer Faciliteter Byudvikling Den uorganiserede idræt Valby Idræts Park

Valby Lokaludvalgs idrætsstrategi forholder sig til følgende overordnede temaer Faciliteter Byudvikling Den uorganiserede idræt Valby Idræts Park Idrætsbyen Valby Valby Lokaludvalgs Idrætsstrategi 2011-2013. Vision Valby skal være en bydel med et aktivt og attraktivt idrætsliv, der både skaber plads til bredden og rummer mulighed for, at talenter

Læs mere

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014

Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Beretning til generalforsamling i foreningen Ørstedspavillonen den 15. april 2014 Ved generalforsamlingen sidste år i april fortalte jeg, at licitationen på den udvendige renovering var overstået, og ganske

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere