Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år. Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år. Tidspunkt: Onsdag kl. 16.30 17."

Transkript

1 Hold 11 - "Familie-ræs", piger og drenge, 2-4 år Tidspunkt: Onsdag kl Hold 05 - BØLLER OG BALLERINAER, piger/drenge, 4-5 år Tidspunkt: Mandag kl Kr. 945,00 Annika og Frederikke Familie-ræs er et hold, hvor far/mor-barn kan komme og brænde en masse energi af. I løbet af sæsonen sætter vi fokus på børnenes motorik i form af forskellige redskabsbaner. Derudover skal vi lære hinanden at kende, lege en masse og selvfølgelig have det super sjovt! Er I klar? Så find gymnastikskoene frem og tilbring onsdag eftermiddag sammen med os. Line og Natascha. Hjælpeinstruktør: Caroline W. Holdet er for drenge og piger, som har lyst til at lave en masse gymnastik, leg, spring og bevægelse. Vi har fokus på grundmotorikken og udviklingen af motoriske færdigheder. Vi vægter at der skal være en stor variation i legene og øvelserne, hvor vores vigtigste formål er at det skal være sjovt. Vi skal bl.a. lære at lave koldbøtter og hoppe i trampolinen. For at I som forældre kan få en ide om hvad vi laver i løbet af timen, arrangerer vi løbende "kigge-på-stunder". Hold 21 - KRUDTUGLERNE, drenge fra 6 år Tidspunkt: Tirsdag kl Hold 22 - TUMLETROLDENE, piger, 4-5 år Tidspunkt: Tirsdag kl Natascha Er du en dreng på 6 år og derover, og kan du lide at bevæge dig?. Så kom og vær med hos "Krudtuglerne". Vi hopper og springer, løber og leger. Sved på panden og smil på læben. Alle kan være med. Hjælpeinstruktør: Natascha. Marie H.M. Har du lyst til at lege dig gennem 50 minutters gymnastik hver tirsdag, og lære at slå kolbøtter og løbe hurtigt? Tumletroldene er et hold, hvor vi har stor fokus på grundmotorikken og udvikling af motoriske færdigheder. Timerne er med stor variation af lege og øvelser inden for puslingegymnastikken, hvor vores hovedfokus er at have det sjovt. Der vil i løbet af året være kigge-på-stunder, hvor forældre er meget velkomne til at komme og få et indblik i, hvad vi laver til daglig.

2 Hold 07 - SPILOP-HOP, piger, 6-7 år Tidspunkt: Mandag kl Hold 08 - SUPERSILDENE - Piger, 8-9 år Tidspunkt: Onsdag kl Line og Natascha Hjælpeinstruktør: Caroline W. Holdet er for piger der elsker at bevæge sig til musikken. Vi skal lege, lære og ha' det sjovt på én gang. Vi danser til en masse sejt musik og laver små serier. Vi leger også i redskaberne hvor vi bl.a. skal hoppe i trampolin og lære at lave vejrmøller. I løbet af sæsonen vil der være "kigge-på-stunder", hvor I som forældre kan få en ide om hvad vi laver i timerne. Annika og Frederikke "Supersildene er et hold, hvor der er fart over feltet. Vi leger i redskaber, hvor vi blandt andet øver kolbøtter og vejrmøller. Vi styrker fællesskabet på holdet i form af mange sjove lege, hvor vi både får sved på panden og grinet en masse. Derudover øver vi hele året små danseserier, som vi viser til Orient-dagen. Er du klar på en sæson med nye veninder og fart over feltet? Så find dit store smil frem og kom og bliv en Supersild Hold 20 - SPRINGMUS Piger, 6-7 år Tidspunkt: Tirsdag kl Hold 10 - ORIENTS "TøZeR", piger, år Tidspunkt: Onsdag kl Natascha. Hjælpeinstruktør: Marie H.M. Hjælpeinstruktør: Annika og Frederikke Emilie Kom og vær med til at have det sjovt med spring og dans. Vi skal lære pigerne alle de grundlæggende ting i springgymnastikkens verden, og udfordre deres talenter hver især. Vi skal lave små sjove serier til god musik. De motoriske færdigheder pudses af, og giver pigerne en bedre kropsfornemmelse. Derfor bliver hver time udfordrende og sjov på en varieret måde. Der vil være kigge-på-stunder, hvor forældre er meget velkomne til at komme og få et indblik i hvad vi laver i timerne. Kr. 805,00 "Orients TøZer er et hold med masser af smil, fart og fælleskab. Vi lærer hinanden at kende gennem forskellige aktiviteter. Vi laver serier til fed musik, øver smidighed og akrobatik. Vi leger og får grinet en masse. Er du klar på sjov, spas og nye veninder? Så kom glad

3 Hold 06 - Juniorpiger 13 + Tidspunkt: Onsdag kl Hold 23 - Springgymnastik - piger, 7-9 år (Begyndere) Tidspunkt: Mandag kl Line og Mie Kirsten, Mie og Trine Kr. 875,00 Kan du heller ikke stå stille når musikken spiller og du står foran spejlet om morgen? Så skal du komme til en energifyldt træning hvor rytmisk gymnastik, dans og akrobatik er i fokus. I træningen kommer vi bl.a. igennem forskellige genre af både gymnastikken og dansen. Når serierne skal laves er I selv med til at vælge musik samt udforme en del af serierne. Vi er et hold hvor de fleste har gået til gymnastik eller dans før og vi bygger derfor videre på det I i forvejen kan. Men der er samtidig også plads til nye piger på holdet, der har lyst til at prøve kræfter med rytmisk gymnastik, dans og akrobatik. I slutningen af sæsonen forener vi træningen til en super flot opvisning, som vi viser til DGI's forårsstævne og Orients gymnastikdag. For at kunne lave den flotteste opvisning vil der i løbet af sæsonen komme søndagstræninger med en masse gymnastik, hygge og grin. Vi glæder os til at se dig! Kr. 980,00 Kan du slet ikke sidde stille, og er din mor begyndt at blive træt af at du laver vejrmøller i stuen? Så skal du starte til springgymnastik hos os. Vi leger mens vi lærer og her er plads til alle. Vi springer splitspring, ophop, araberspring, vejrmøller, kraftspring og står på hænder, mens vi stille og roligt begynder at øve os på flikflak, overslag og saltoer. Vi laver også en rytmeserie og en smule akrobatik. Alt dette forener vi til en super flot opvisning, som vi viser til Orients Gymnastikdag. Så tag din veninde under armen og start til springgymnastik. Vi glæder os til at se dig! Hold 24 - Springgymnastik, piger fra 10 år (øvede) Tidspunkt: Mandag kl Kirsten, Mie, Rikke og Trine Kr ,00 Synes du springgymnastik er det bedste? Så er vi et hold for dig! Vi arbejder videre med dine færdigheder, mens vi har det sjovt. Vi springer kraftspring, araberflik, overslag, barani, splitspring, hofte, strakt, forlæns og baglæns salto. Du behøver slet ikke kunne alt dette i forvejen, det skal du nok lære hen ad vejen. Vi tilrettelægger træningen så alle pigernes niveauer bliver udfordret. Vi laver også en rytmeserie, så vi kan lave en rigtig flot opvisning til DGI s Forårsstævne og Orients Gymnastikdag. I løbet af sæsonen vil der være weekendtræninger, med tøsehygge og spring i lange baner. Alt i alt er vi et dygtigt springhold, der har nogle fede træninger med sved på panden og smil på læben. Vi glæder os til at se dig!

4 Hold 15 - "Motionsmænd" Tidspunkt: Tirsdag kl Hold 19 - "Morgenmændene" Tidspunkt: Tirsdag kl Islev skoles drengesal Rødovre Stadionhal 2 Thomas Ingrid Kr. 875,00 Overvejer du at komme i gang med lidt motion? Er du ikke til Fitness-centre, så prøv herre-motion på Islev skole. Vi bruger musik, vi laver styrketræning, men vi er ikke bodybuildere. Vi træner puls, balance og koordinering, men vi skal ikke gå på line. Vi husker udstrækning, men vi bliver aldrig til slangemennesker. Vi er ikke atten år (men nogle på holdet har måske børn der er!). Vi er seriøse, men ikke mere end at vi griner, både af hinanden og os selv. Når vi har klaret en times træning, belønner vi os selv med en omgang volleyball, men med humoren i højsædet. eller Kr. 920,00 i perioden september-april Motion, latter og sved på panden for alle morgenfriske mænd. Kom og vær med, der er plads til alle på holdet. Hold 18 - M/K Gymnastik ved stole (mix-hold) Tidspunkt: Tirsdag kl Hold 16 - "Motionsmænd" Tidspunkt: Torsdag kl Rødovre Stadionhal 1 - opvarmningslokale Susanne Islev skoles drengesal Susanne F. Kr. 875,00 Dette er holdet for os der ikke har brug for det høje tempo og måske savner lidt støtte ind imellem, men som også har brug for at arbejde kroppen igennem med bevæge-, styrke- og strækkeøvelser. Stolen er basispunkt, men der vil være bevægelse omkring på gulvet i det omfang, gymnasternes muligheder er der. Musikledsagelse vil være en naturlig del af timen. Opvarmning, konditions- og motionsøvelser til musik. Kom og hyg dig og få sved på panden. Timen afsluttes med udstrækning.

5 Hold 01 - "DAMER UDEN GRÆNSER" Tidspunkt: Tirsdag og torsdag kl Rødovre Stadionhal 1 Lisbeth eller Kr. 920,00 i perioden september-april Helle Gotved-præget rytmisk gymnastik til god musik og med fokus på styrke, smidighed, balance og kropsholdning. Vi arbejder ind imellem med Redondo-bolde og TheraBank-elastikker. Der afsluttes med ud- og afspænding hvor bl.a. enkle yogaøvelser indgår. Der tages hensyn til eventuelle skavanker. Hold 03 - "Motionsdamer" Tidspunkt: Onsdag kl Rødovrehallen, Bordtennisrummet, (ligger i underetagen i hal 3) Ingrid Kr. 805,00 Grundig opvarmning, smidigheds- og balancetræning. Vi arbejder med hele kroppen, får sved på panden og tager naturligvis hensyn til evt. småskavanker. Vi afslutter timen med udstrækning. Hold 02 - DAMER UDEN GRÆNSER Tidspunkt: Tirsdag og Torsdag kl Rødovre Stadionhal 1 Lisbeth eller Kr. 920,00 i perioden september-april Helle Gotved-præget rytmisk gymnastik til god musik og med fokus på styrke, smidighed, balance og kropsholdning. Vi arbejder ind imellem med Redondo-bolde og TheraBank-elastikker. Der afsluttes med ud- og afspænding hvor bl.a. enkle yogaøvelser indgår. Der tages hensyn til eventuelle skavanker. Hold 04 - "Motionsdamer" Tidspunkt: Mandag kl Susanne F. Kr. 945,00 Rødovrehallen, Bryderummet, (ligger i underetagen i hal 3) Afvekslende motionsgymnastik for alle aldre med lyst til at få sved på panden. Der tages hensyn til småskavanker og temperament, og der er variation i øvelserne. Der arbejdes med forskellige håndredskaber. Hele kroppen bliver effektivt gennemarbejdet.

6 Hold 09 - "Motionsdamer" Tidspunkt: Tirsdag kl Ingrid Kr. 875,00 Afvekslende og fornøjelig motionsgymnastik for alle, der ønsker at holde sig i form og bevare smidighed og styrke. Motionen giver sved på panden og får pulsen op. Der vil af og til blive arbejdet med håndvægte og elastikker. Timen afsluttes med udspænding. Gymnastikudvalget er for 2015 / 2016 sammensat således: NAVN HOLD NR. TELEFONNR. Elisabeth Petersen Asta Nykjær Kirsten Christensen Edith Kristensen Maria Weiss Sonja Rahbek Jytte Holme Torben Jensen Svend Petersen Peer Bring HUSK: Holdlederne kan først kontaktes pr. telefon efter tirsdag den 1. september 2015 Hold 12 - "Damer - kom i form" Tidspunkt: Torsdag kl Lisbeth kr. 875,00 Et hold for kvinder i alle aldre med et varieret øvelsesprogram, med fokus på styrke, smidighed og en flot kropsholdning. Vi bruger inspirerende musik og jævnligt redskaber som bl.a. TheraBand-elastikker, Redondo-bolde og håndvægte. Timen afsluttes med ud- og afspænding, hvor bl.a. yogaøvelser indgår. Træningssteder: Rødovre Stadionhal 1, 2 og opvarmningslokale Elstedvej 40, 2610 Rødovre Rødovrehallen, Bordtennisrummet og Bryderummet Rødovre Parkvej 425, 2610 Rødovre Islev skole, pigesal og drengesal Islevbrovej 44, 2610 Rødovre Tinderhøj skole, pigesal Fortvej 71, 2610 Rødovre Efterårsferie: fra 12. oktober til 18. oktober 2015 Juleferie: fra 18. december 2015 til 3. januar 2016 Vinterferie: fra 22. Februar til 28. februar 2016 Påskeferie: fra 20. marts til 28. marts 2016 Orientdag: Lørdag den 2. april 2016

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år.

Vi fokuserer på grundlæggende gymnastik og øver spring alt efter børnenes niveau. Holdnavn: Unge Rytmepiger (8. Klasse - 25 år. Holdnavn: Minispring Træner: Anja C., Mette, Mathilde og Mathias Træningstid og sted: Onsdag kl. 16.15 17.15 i gymnastiksalen Målgruppe: børn, som er på deres 3. og afsluttende år i børnehaven + børn,

Læs mere

GYMNASTIK SÆSONPROGRAM

GYMNASTIK SÆSONPROGRAM GYMNASTIK SÆSONPROGRAM DER ER SKET EN DEL SIDEN 1934 2014/2015 1 Velkommen til sæson 2014/2015 i FGIF gymnastikafdeling Det er med stor glæde, jeg kan byde velkommen til den nye sæson, hvor det igen i

Læs mere

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider

Gymnastik 2015/16. www.roedekro-if.dk. Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider Gymnastik 2015/16 Vi starter i uge 37 Se holdbeskrivelser og træningstider www.roedekro-if.dk Åbent hus Gymnastik holder åbent hus den 26. august 2015 Det sker i Fladhøj hallen Vi har dørene åbne fra kl.

Læs mere

Lundebakke Gymnastikforening 2009-2010. Sæsonstart uge 37

Lundebakke Gymnastikforening 2009-2010. Sæsonstart uge 37 Lundebakke Gymnastikforening 2009-2010 Sæsonstart uge 37 -Kontingent og forsikring: Kontingentet betales via girokort 1 gang pr. sæson. (se pris ved holdbeskrivelser). Ved deltagelse på flere hold betales

Læs mere

H211 - Drengefræs 4-6 år... 29 H212 - Puslinge 5-6 år... 30 H214 - Spring og leg 5-6 år... 31 H301 - Springfiduserne mix 0.-1. kl...

H211 - Drengefræs 4-6 år... 29 H212 - Puslinge 5-6 år... 30 H214 - Spring og leg 5-6 år... 31 H301 - Springfiduserne mix 0.-1. kl... 1 Indhold Indhold Velkommen til sæson 2012/2013... 5 Bestyrelse og udvalg i ODK... 6 Hvem er Gymnastikforeningen i ODK, og hvad står vi for?... 9 Praktiske oplysninger og tilmelding... 10 Tilmelding...

Læs mere

Børne- og ungdomshold 2015/16

Børne- og ungdomshold 2015/16 Børne- og ungdomshold 2015/16 Holdnr. 15-1000 Jump4Fun (2006-1998) Du kan starte hele året - løbende tilmelding. Vi træner to gange om ugen - onsdag og søndag. Pia Riis Kofoed-Hansen Gennem leg og bevægelse

Læs mere

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg.

Program 2012/2013. Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet. Senior Rytme Flad mave - stærk ryg. Program 2012/2013 Disko Fitness Piloxing Zumbatomic Parkour Mor/far/barn Aspirantholdet Senior Rytme Flad mave - stærk ryg Trampolin Motion for voksne Stimulastik Krudtugler Gymfit Bootcamp Gymfit Corebar

Læs mere

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer.

Tilmeldingen vil foregå som sidste år, hvor åbningen for tilmelding til voksenhold og børne- og juniorhold vil ske på to forskellige datoer. Så er Korup Gymnastikafdeling igen klar med et super spændende program for efterårets og vinterens træning. Vi har igen i år mange nye hold og byder velkommen til en række nye instruktører og hjælpeinstruktører.

Læs mere

Ønsker man fortsat et trykt eksemplar, vil man dog ved henvendelse til VHG s afdelingsformænd, samt formand og næstformand, kunne rekvirere et blad.

Ønsker man fortsat et trykt eksemplar, vil man dog ved henvendelse til VHG s afdelingsformænd, samt formand og næstformand, kunne rekvirere et blad. Kære læsere VHG-bladet bliver nu ikke længere husstandsomdelt til alle beboere i 4534, eller sendt til alle VHG s medlemmer uden for dette postdistrikt. Bladet vil i stedet kunne læses på vores hjemmeside.

Læs mere

A n s I F G y m n a s t i k

A n s I F G y m n a s t i k A n s I F G y m n a s t i k O P S T A R T I ANS IF GYMNASTIK 2013/2014 A n s I F G y m n a s t i k Karin Munk Andersen, Økonomiansvarlig Rikke Sloth Mogensen, Instruktøransvarlig Pia Walliser Sehested,

Læs mere

Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014

Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014 Gymnastikken i Odsherred Sæsonen 2013-2014 Odden Lumsås Højby Nykøbing Sj. Vig Høve Asnæs Egebjerg Fårevejle Herrestrup Vallekilde-Hørve Forord Velkommen til brochuren fra alle de mange gymnastikforeninger

Læs mere

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015

Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 Ans IF Gymnastik OPSTART I ANS IF GYMNASTIK 2014/2015 FORORD I denne folder kan du få et overblik over de forskellige hold. Du kan se, hvem der er instruktører på de enkelte hold, hvad de vil arbejde med

Læs mere

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9)

Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Gymnastik i Hornum Gymnastik er udfordringer til alle i alle aldre. Bevægelse er sjovt og sundt. PROGRAM 2014/2015 i Søttrup Gymnastikforening SÆSONSTART UGE 36 (1/9 el.2/9) Velkommen til en ny sæson i

Læs mere

Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012

Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012 VELKOMMEN Velkommen til årets forårsopvisning Lørdag den 24. marts 2012 Gymnasterne har trænet flittigt siden sæsonstart i august/september 2011. Det er i dag dagen, hvor de glæder sig til at vise sig

Læs mere

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness

914 Basis for Bevægelse 906 Bevægelse, Nærvær og Afspænding 902 Damemotion, senior 907 Dance Fitness 914 Basis for Bevægelse Basis for bevægelse er grundtræning med og uden småredskaber. Træningen har særligt fokus på ryggen og bevægelighed, styrke og balance omkring kroppens store led; skulderbælte,

Læs mere

Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF

Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF Rend og hop med NGIF Gymnastik og Atletik & NAF Nyborgs to store gymnastik foreninger, NGIF Gymnastik og Atletik, og NAF, Nyborg Atlet Forening, glæder sig til at byde nye som gamle medlemmer velkommen,

Læs mere

VIBORG GYMNASTIK FORENING

VIBORG GYMNASTIK FORENING VIBORG GYMNASTIK FORENING. HUSK Tilmelding og betaling on-line se side 15 Program 2015-2016 Vel mødt til sæsonen i Viborg Gymnastik-Forening Se vores hjemmeside: www.vgf.dk Velkommen til Viborg Gymnastik-Forening

Læs mere

2010-2011. Gymnastik Foreningen Gedved. 19. sæson starter i uge 36 gfg.dk

2010-2011. Gymnastik Foreningen Gedved. 19. sæson starter i uge 36 gfg.dk 2010-2011 Gymnastik Foreningen Gedved 19. sæson starter i uge 36 gfg.dk VELKOMMEN TIL GFG s 19. SÆSON Minsandten om GFG ikke igen har øget antallet af hold og instruktører.. Dette i endnu et forsøg på

Læs mere

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson

Efterårskatalog 2015/2016. Følg med på hjemmesiden: ejsinghallen-ebk.dk VI SES. Velkommen til en ny sæson Efterårskatalog Følg med på hjemmesiden: 2015/2016 ejsinghallen-ebk.dk VI SES Velkommen til en ny sæson Der tages forbehold for trykfejl og ændringer Velkommen til en ny sæson Der er fælles tilmelding

Læs mere

2009-2010. Gymnastik Foreningen Gedved. 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk

2009-2010. Gymnastik Foreningen Gedved. 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk 2009-2010 Gymnastik Foreningen Gedved 18. sæson starter i uge 37 gfg.dk v/ Bodil Therkelsen Fysiurgisk massør Nybygning Tilbygning Renovering Vinduer - Døre Tlf. 75 66 52 73 Biltlf. 30 70 96 35 Fax. 75

Læs mere

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne.

Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016. Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35. www.bellingegymnasterne. Bellinge Gymnasterne byder velkommen til en ny sæson 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 24. august i uge 35 www.bellingegymnasterne.dk Gymnastik for alle Børn Talent-afdeling Hold 1.1: Forældre/barn

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Foto: Christina Østergaard Egemose

Indholdsfortegnelse. Foto: Christina Østergaard Egemose Indholdsfortegnelse Velkomst... 3 Bestyrelsen... 4 Tilmelding og betaling... 5 Aktivitetsoversigt... 6 Badminton... 7 Tennis... 12 Bordtennis... 15 Gymnastik... 16 Seniorer... 27 Skydning... 30 Fitness...

Læs mere

Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk

Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk Nivå Gymnastikforening Program 2013-2014 www.ng-gymnastik.dk Velkommen til gymnastiksæsonen 2013-2014 Nivå Gymnastikforening byder velkommen vores sæson nummer 85! Nivå Gymnastikforening tilbyder mange

Læs mere

DALBY GYMNASTIKFORENING

DALBY GYMNASTIKFORENING DALBY DALBY GYMASTIKFORIG August 2012 36. årgang F. G. D. FODBOLD GYMASTIK BADMITO VOLLYBALL MOTIO VÆRSTDT I D S P A R K T Læs om... Gymnastik Læs om... Volley Læs om... Fodbold Redaktører Jens Roelsgaard

Læs mere

Nr. 2 August 2010 22. Årgang

Nr. 2 August 2010 22. Årgang Nr. 2 August 2010 22. Årgang * Byfest * Gymnastik i BKI * Barrit.dk * Gud og Pizza * Landsbyvandring i Breth Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm, bund 2,0 cm, venstre

Læs mere

Nr. 46 august 2011. Fritids- og kulturvejviser for Tandslet Sogn og Omegn

Nr. 46 august 2011. Fritids- og kulturvejviser for Tandslet Sogn og Omegn Tandslet Nr. 46 august 2011 Tidende Fritids- og kulturvejviser for Tandslet Sogn og Omegn Tandslet Tidende nr. 46 INDHOLD: Byfest & Ringriderfest side 3 Nyhedsbrev Friskolen side 4 Landsbygruppen side

Læs mere

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side

BORGERNYT. Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. Verninge, set med en Verningegensers øjne Ud på den anden side BORGERNYT Bladet for alle i Verninge og omegn August 2013 Sponsor-Motionsdag d. 31 aug. Kom og få en dejlig dag. VERNINGE, IKKE BLOT ET STED AT BO, MEN ET GODT STED AT LEVE BORGER NYT Borgernyt, er bladet

Læs mere

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk

Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt. Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016. www.ebeltoftsk.dk www.ebeltoftsk.dk Stedet hvor alle aldre mødes og har det sjovt LOGO SVØMMEKLUB SAMT EIF Så er det igen tid for tilmelding til svømmesæsonen 2015/2016 Sæsonen starter mandag den 07. september 2015 og slutter

Læs mere

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det.

VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Kære læsere VHG-bladet har denne gang et ændret udseende. Vi har længe ønsket at få blandt andet farvebilleder med og nu sker det. Mange af de indendørs aktiviteter er nu slut, og blandt de udendørs er

Læs mere

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk. GØR EN FORSKEL Bliv træner!

KLUBBLAD. Nr. Søby Idrætsforening. TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk. GØR EN FORSKEL Bliv træner! Nr. Søby Idrætsforening KLUBBLAD 27. årgang 2011 Avisen uddeles gratis i dele af Skive Kommune samt 7840-området TRÆNINGSTIDER 11-12 Håndbold, gymnastik m.v. HUSK ONLINE TILMELDING www.nsif.dk GØR EN FORSKEL

Læs mere