Nr. 4 November Årgang

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nr. 4 November Årgang"

Transkript

1 Foto: Lars Moegreen Nr. 4 November Årgang

2 *************************************************************** Forside: Heste ved Randvej *************************************************************** Julemarked i BKI-centeret *************************************************************** Foredrag med Henning Toft Bro *************************************************************** Familiegudstjeneste i Vrigsted Kirke *************************************************************** Musikgudstjeneste i Barrit Kirke *************************************************************** Indlæg modtages på diskette, runesten, på papirlapper eller hvad du har for hånden. Sender du en fil, vil vi gerne have opsætningen således: Top - 1,5 cm, bund 2,0 cm, venstre 1,5 cm, højre 1,5 cm. Skrift: Times new roman str 16. Du kan sende filen med mail til bvnyt@get2net.dk DEADLINE TIL NÆSTE NUMMER ER DEN 19. NOVEMBER Formand: Mikael Jacobsen, Barrit Langgade 30 tlf Næstformand:Niels Tønning, Barrit Langgade 54 tlf Sekretær: Laila Winther, Dynnesvej 13 tlf Kasserer: Sonja Nielsen, Barrit Langgade 1 tlf (kontakt til annoncører) Best.medl.:Pia Schmidt, Barrit Langgade 100 tlf *************************************************************** BARRIT-VRIGSTED NYT udkommer 8 gange årligt i månederne, juni, august, oktober, november, december, februar, marts og april. Bladet udkommer i et oplag på ca eksemplarer, som omdeles til alle husstande i Barrit og Vrigsted sogne. Deadline for de næste numre: Bladet udkommer: *************************************************************** Har du lyst til at støtte bladet, så giv et frivillig bidrag. Kan indbetales til Sydbank Reg.nr.: 7160 Konto nr.:

3 Side 3...ved Mikael Jacobsen Sur skribent... Ved sidste formandsmøde blev redaktøren kaldt BV-Nyt`s sure skribent.. Hvis der skal være lighedstegn imellem at være kritisk og så være sur, er det rigtig nok. - Men sådan ser jeg det ikke. Efter både min og den samlede redaktions mening skal der være plads til både ris og ros, - samt at stille spørgsmålstegn ved det der kræver svar. Den siddende redaktion ser gerne at der i bladet er debat om tingenes tilstand i Barrit og omegn. Alle der vil kommentere indlæg i bladet skal være hjerteligt velkomne. - Så er der en forening der vil kaste lys over deres beslutninger skal de som sagt være mere end velkomne... Dødkedeligt... Se nu dette nummer af BV-Nyt. Sjældent har vi set så tyndt et nummer. Ser en udenbys bladet vil vedkommende tro at det eneste der sker i Barrit og Vrigsted er på det kirkelig område. Så vi kan kun være glade for at vi har et aktivt menighedsråd, og en ny og engageret præst som allerede har fået et godt tag i de to sogne, - for ellers havde der da næsten ikke været stof. Andetsteds i bladet kan læses et indlæg fra Gordon Skov som efterlyser billeder og indlæg til Barrits hjemmeside. BV-Nyt har det "problem" at billeder og indlæg kommer lidt spredt. Til nogle numre får vi så meget stof og så mange billeder at vi ikke kan bringe det hele p.g.a. pladsmangel. Andre gange - som til dette nummer - er det indsendte stof meget sparsomt. - Så Vores opfordring er vedvarende at sende med den risiko at vi ikke kan bringe det hele. Friske vinde i Barrit Kultur -og Idrætscenter. Gitte Dahl Iversen er blevet ansat som ny centerleder. Herfra skal der lyde et stort tillykke både til Gitte, - men også til Barrit. Når Gitte har fundet sig til rette og fået styr på kunder og løse ender - efter en periode i centeret med en måned uden fast ansat personale har den nye centerleder mange ideer som vil kunne tilføre BKI noget nyt. Ingen tvivl om at vi vender tilbage til både BKI og Gitte for at høre mere om alle de nye planer. Afslutningsvis synes jeg også at Lis Kærgaard skal have tak for sin indsats i overgangsperioden mellem gammel og ny centerleder. Penge, penge, penge... I dette nummer af bladet vil du finde et girokort til frivillig indbetaling til bladet. Bladets økonomi er baseret på annonceindtægten fra annoncører og foreningernes indbetalinger - specielt bidrager de 2 menighedsråd med pæne beløb. Men i lige så høj grad, er vi afhængige af alle de privatpersoner, der synes det er vigtigt at bladet 8 gange om året kommer ud til alle i lokalområdet. ( Vil du hellere betale via netbank kan du se vores kontonummer på side 2.) - Vi takker på forhånd for dit/ Jeres bidrag.

4 GUDSTJENESTE Barrit og Vrigsted Kirke Udsnit fra altertavlen i Barrit Kirke Sognepræst: Rikke Mai, Barrit Langgade 27, 7150 Barrit. Tlf.: Kirkelige Adresser: Kirkelige Adresser: Barrit Sogn: Menighedsrådsformand: Elvin Kristiansen Vangevej 11, 7150 Barrit Tlf.: Kirkesanger: Lene Bojesen Barrit Langgade 65, 7150 Barrit Tlf.: Organist: Bodil Middelbo Bystedparken 64, 7080 Børkop Tlf.: Kirkeværge: Jytte Hansen Kirkebro 9, 7150 Barrit Tlf Graver: Peder Pedersen Fællesvej 3, Bjerre, 8781 Stenderup Tlf.: Privat: Vrigsted Sogn: Menighedsrådsformand: Bodil Østergaard-Hansen Skulsballevej 13, 7140 Stouby Tlf.: Kirkesanger: Laurits Madsen Vejlevej 80, 7140 Stouby Tlf.: Organist: Bodil Middelbo Bystedparken 64, 7080 Børkop Tlf.: Kirkeværge: Hans Ole Pallesen Nedervej 1, Vrigsted, 7140 Stouby Tlf Graver: Frode Smidstrup Torve 4, Juelsminde Tlf.: Kirkebilen kører til alle gudstjenester samt arrangementer i begge kirker. Man skal blot ringe til Rosenvoldvejens Taxa senest dagen før mellem kl. 16 og 18.

5 GUDSTJENESTELISTE FOR NOVEMBER OG DECEMBER BARRIT VRIGSTED Søndag den 11. november 23.s.e.trinitatis Aflyst Søndag den 18. november 24.s.e.trinitatis (Fin) Ingen Søndag den 25. november Sidste søndag i kirkeåret Ingen Søndag den 2. december 1. søndag i advent Søndag den 9. december 2. søndag i advent (Peter) Ingen Sognepræst Rikke Mai holder fri den 17. og 18. november. Embedet varetages af Fin Rasmussen Petersen fra Ørum, telefonnummer Den 8. og 9. december varetages embedet af Peter Lindholt Jessen fra Rårup, tlf AFLYSNING Søndag den 11. november skulle der have været gudstjeneste i Vrigsted Kirke klokken Denne gudstjeneste aflyses fordi arbejdet med at installere varme i kirken påbegyndes den 7. november og kommer til at strække sig over ca. 14 dage. Den 11. november holdes der derfor gudstjeneste i Barrit klokken

6 FAMILIEGUDSTJENESTE Søndag den 2. december klokken holder vi familiegudstjeneste i Vrigsted Kirke. Med denne gudstjeneste afsluttes den første del af minikonfirmandforløbet og minikonfirmanderne vil synge et par salmer for os. Efter gudstjenesten er der kaffe og saftevand. Alle er velkomne. MUSIKGUDSTJENESTE Søndag den 2. december klokken holder vi musikgudstjeneste i Barrit Kirke. Efter gudstjenesten er der kirkekaffe. Alle er velkomne. Barrit Kirke

7 OPFORDRING Til BORGERE I BARRIT OG OMEGN Vi har mange tilkendegivelser om en velfungerende hjemmeside for Barrit og omegn, men med Jeres hjælp kan den blive endnu bedre. I kan gøre os en tjeneste ved at indsende billeder, stof og eventuelle ændringer. Det kræver Jeres hjælp til at vi er 100 % med hele tiden. En hjemmeside der ikke er opdateret med sidste nyt, vil med tiden blive overset. Der er mange der er gode til at sende til aktivitetskalenderen, så vi alle kan holde styr på, hvad der sker i området. Det er vigtigt at man ser hvilke datoer der er ledige for andre arrangementer. Send venligst billeder til hjemmesiden af afholdte arrangementer mm. Skriv lidt tekst med hvad, hvem og hvor billederne er taget og i hvilken anledning. Vi i barrit.dk har ikke taget ret mange fotos i år. Derfor opfordringen til Jer i byen og omegn til at tage/ sende billeder ind til BARRIT.dk da et sådan tiltag kan illustrere hvad der sker i byen. Har du/i ikke et digitalt kamera kan papirbilleder også bruges. De vil blive sendt retur igen til jer. Brug også gratis siden køb / salg / bytte, - dog skal salgs prisen være på max ,00 kr. Vi opdaterer hver tirsdag fra kl , så alt stof skal være os i hænde senest tirsdag kl.8.00 for at det kommer med i den kommende uge. Hvis der er noget der skal rettes eller du har helt nyt stof, - er det Jer der skal give besked til os vi har ingen krystalkugle vi kan se i så derfor send til os. Send til mail@barrit.dk På hjemmesidens vegne Gordon Skov.

8 Foredrag. Tirsdag den 20 november kl I BKI-centret Barrithus. Foredrag af præst, sangskriver og salmedigter Henning Toft Bro, Nykøbing Mors. Humor der helbreder. Aftenen vil blive krydret med små fortællinger og anekdoter fra en genkendelig hverdag, med små stikpiller til os alle sammen. Efter kaffen vil Henning T. Bro sammen med sin søn spille viser og mellem disse fortæller han videre om det underlige, vidunderlige menneskeliv vi lever sammen i glæde og alvor. Der bliver således noget både til lattermusklerne og til eftertanken! Henning T. Bro er måske mest kendt for sin medvirken i gruppen Tørfisk, som han var en del af fra men vil man vide mere så gå ind på hans interessante hjemmeside Aftenen er arr. Af Barrit og Vrigsted Menighedsråd. Alle er velkommen.

9 Kaldenavne, tilnavne og øgenavne Hvem var Smut-Sofi, Fidus-Madsen, Maren-Ven og Peje Post? Ja, hvis man er indfødt Barritbo, så ved man det muligvis hvis man er gammel nok! Det kunne også være interessant at vide, hvilke personlighedstræk eller omstændigheder, der gav dem tilnavnet eller øgenavnet og hvor går skillelinjen, når talen er om kaldenavne øgenavne. I arkivet er vi blevet orienteret om, hvilke døbenavne der gemmer sig bag ovennævnte kaldenavne. Vi har modtaget nogle navnehistorier til folk i Barrit fra Gunni Pedersen. I et arkiv er det jo sådan, at det, man altid kan finde om et pænt og ordentligt menneske, er, at det er blevet født, gift, har fået børn og er dødt. Hvordan mennesket var i familieliv, arbejdsliv og i det lokale offentlige liv, er det noget sværere at besvare spørgsmål om. Går vi til spørgsmål, om, hvilke valg mennesket traf, og hvilke vilkår, der lå bag disse valg, begynder vi at nærme os essensen af formålet med historie: At lære noget om tilværelsen - andre steder, til andre tider og set gennem andres øjne. At kende folks kaldenavn tilfører viden om personen, der både rækker ind i familieliv, arbejdsliv og offentligt liv. Derfor er vi meget glade for navnehistorier i arkivet, og vi vil meget gerne have flere. Vi vil gerne opfordre folk til at indsende eller endnu bedre møde op og fortælle om kaldenavne. Nogle eksempler fra Gunni Pedersens liste: Fidus-Madsen (1910-?): Thorvald Madsen havde forretning og værksted på Barrit Langgade 157. Var der en ting, der var gået i stykker, og man ikke vidste, hvor man kunne få det repareret, så gik man bare til Fidus-Madsen han have altid en løsning på problemet! Smut-Sofi ( ): Sofie, præstegårdsforpagter Hans Peder Hansens kone. Hun var altid så rask og havde altid så travlt så derfor blev hun kaldt Smut-Sofi. Maren-Ven ( ): Maren Jensen boede på Serupsvej 19 i Breth. Når hun snakkede med én, kunne man godt regne med at blive kaldt Lille ven i løbet af samtalen. Derfor fik hun tilnavnet Maren-Ven. Peje Post ( ): Der er - og var - mange, der hed Peder eller Peter. Før i tiden og her på egnen blev det til Peje. De skulle jo holdes ud fra hinanden. Et eksempel på navnet har vi med landpost Peter Røjkjær Nielsen fra Blæsbjergvej 7 i Barrit Station. Ham kendte alle under navnet Peje Post.

10 Tårr-Peje ( ): Peter Pedersen og hans kone Petrea boede i Elkjær Mose i trekanten mellem Græsballegård, Randgård og Staksrode. Der gravede han tørv i mange år tørv og træ var det mest brugte brændsel på den tid. Så Tårr-Peje var dialekt for Tørve-Peter. Millimeter-Peter : Peter Jensen og hans kone Dagny boede i Arnen, Brølbæk 3 i Barrit Station. Peter var murer og var yderst påpasselig med at målene altid passede i det færdige resultat. Derfor blev han kaldt Millimeter-Peter. Et kaldenavn kan også være et eftermæle, og i den forbindelse, vil vi melde klart ud, at vi ikke er interesserede i at registrere negativt ladede øgenavne. At være orienteret om et menneskes kaldenavn tilfører viden udover navnet. Det kan være en stor hjælp til eftertiden og til tilflyttere! Så ved man, hvem der tales om, man ved lidt mere om personen end kun navnet, og man har også en fornemmelse af at vide noget om det lokalsamfund personen er eller var en del af. Så lad os få nogle flere kaldenavne i arkivet f.eks. på Arkivernes Dag d. 10. nov. ARKIVERNES DAG Lørdag d. 10. nov. 2007, kl i Barrit-Vrigsted Lokalarkiv TEMA: MENNESKET I ARKIVET Kom og se, hvad vi har af materialer om personer. Kom og fortæl, hvad du mener vi bør vide. Kom og vis os dine billeder. Kom og lad os låne dine optegnelser Vi har meget; men vi vil gerne have mere. Alt materiale, der fortæller noget om væren og vilkår for de mennesker, der har levet i lokalsamfundet er interessant. Det kan være skøder, pantebreve, billeder, optegnelser, regnskaber osv. Vi vil lave en plancheudstilling med tilnavne og øgenavne fra lokalområdet i løbet af dagen. Vær med til at gøre udstillingen større. Vi modtager også gerne beskeder før Arkivernes Dag via mail eller telefon: karsten.bjerreskov@mail.tele.dk, tlf. nr

11 Kom og støt op om Julemarked i Barrit Det er lørdag d. 10. november fra kl i BKI-centeret. Der er mange forskellige boder, med kranse, julegave, julepynt, cremer og noget for dem, der selv vil lave pynt m.m. Der er mulighed for at købe lidt til ganen i Cafeteriet. Husk Juletræsfest i BKI Søndag d Tilmeldingssedler udleveres i Barrit Skole, Børnehaven Tjørnbo og hos dagplejerne Med venlig hilsen Forældrebestyrelsen i Tjørnebo

12 Musikgudstjenste Søndag d. 2. December kl. 20 er der musikgudstjeneste i Barrit Kirke, hvor Cantica Ungdomskor fra Vor Frelsers Kirke i Horsens og harpenist Joost Schelling under ledelse af Kevin Laplante medvirker, og der bliver lejlighed til at høre et af de mest markante værker, skrevet for pige- eller drengekor, nemlig Benjamin Brittens værk for solister, kor og harpe, som hedder A Ceremony Of Carols. Britten har som tekstforlæg benyttet en række gamle julesange, mens musikken med undtagelse af processionssangen er han egen helt igennem. Det er utrolig indsmigrende og charmerende musik, som pigerne i koret insisterer på at synge i hvert fald hvert andet år. Foruden det nævnte værk synger Cantica Ungdomskor engelske carols og danske julesange. Barrit Kirkes sognepræst Rikke Mai står for altertjeneste og ligesom ved enhver anden gudstjeneste bliver der lejlighed til at synge fællessalmer. Der er gratis entré og alle er velkomne. Efter musikgudstjenesten serveres kirkekaffe i kirken og våbenhuset. Kirkebilen kan rekvireres som sædvanligt. Barrit Menighedsråd

13 ADVENTS MUSIKGUDSTJENESTE i Barrit Kirke Søndag d. 2. December kl. 20 Benjamin Brittens A Ceremony of Carols Samt dansk og engelsk julemusik Cantica Ungdomskor Joost Schelling, harpe Dirigent: Kevin Laplante Liturg: Rikke Mai Gratis adgang

14 Aktivitetskalender November 8. Vildtspil i Sognegården Barrit Jagtforening 10. Arkivernes dag Lokalarkivet 10. Julemarked Gitte Dahl Iversen 10. Gravjagt Barrit Jagtforening 11. Blomsterbinding LOF 20. Foredrag Henning Toft Bro Menighedsrådene 22. Generalforsamling, BKI Barrit Jagtforening 29. Lokalarkivet åbent Lokalarkivet December 1. Julefrokost Erhvervsforeningen 2. Musikgudstjeneste Barrit Kirke 2. Familiegudstjeneste Vrigsted Kirke 9. Juletræsfest i BKI 15. Gravjagt Barrit Jagtforening Trænings-start uge 41 Fodboldudvalget Hans Ole Nielsen Indefodbold Række Tid Træner Mikro årg. 01 Mandag Arietta Miniputdrenge 97- Mandag Henrik Piger/junior Damer Mandag Eva Lilleput Piger Tirsdag Palle

15 Kontaktpersoner / Foreningsliste - November 2007 Barrit Biografforening Barrit, Det Rullende Bibliotek Barrit Erhvervsforening Barrit St. Gadebelysning Barrit Gadebelysning Barrit Gymnastik- & Idrætsforening Barrit Kultur & Idrætscenter Barrit Jagtforening Barrit Legestue Barrit Læsekreds Barrit Menighedsråd Barrit Skolebestyrelse Barrit Skoles Elevråd Barrit Hytteforening Barrit Spejderne Barrit St. Vandværk Barrit-Stouby Soc.Dem.Forening Borgerforeningen f. Barrit & Omegn Barrit-Vrigsted Lokalarkiv Barrit-Vrigsted Nyt Barritskovby Brugsforening Barritskovby Vandværk BGIF Tennisafdelingen Bjerre Herreds Folkedansere Blæsbjerg Vindmøllelaug Fredagsklubben Hyrup Forsamlingshus Hyrup Forsamlingshus Hyrup Vandværk Juelsminde Handicapidræt Juelsminde Karateklub Omsorgsklubben Over Barrit Vandværk Pensionistforeningen Tjørnebo forældrebestyrelse Venstre vælgerfor. i Barrit Vrigsted Menighedsråd Vrigsted Vandværk Vrigstedhus Vrigstedhus, Udlejning Marianne Bundgaard Marianne Bundgaard Frederik Klærke Brian Kristensen Claus Thau Torben Hansen Peter Overgaard Henrik Sørensen Sonja Friis Ingeborg Jørgensen Elvin Kristiansen Peter Andersen Ida Harttung Aage Rørbye Jan R. Pedersen Aage Rørbye Sonja Jensen Kristian Winther Nielsen Karsten Bjerreskov Mikael Jacobsen Ingeborg Jørgensen Lars Kr. Nielsen Christian Schrøder Anne Mette Kristensen Jens Bak Andersen Gitte Hansen Udlejning Mogens Houegesen Claus Thorborg Madsen Kaj Tonsberg Henrik Herum Edith Pedersen Niels Tønning Svend Ove Jensen Camilla Collatz-Hansen Bent Rørbye Bodil Ø. Hansen Rasmus Nielsen Poul Laursen Holger Frederiksen

Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven.

Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven. Nr. 5 December 2008 20. Årgang Internet udgaven. * Forsidebilledet: Dammen ved Barritskov * Førstehjælp til alle trænere i Barrit GIF * Møde med borgmesteren * Landsby møde i BKI Indlæg modtages på vores

Læs mere

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 4 November Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 4 November Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 4 November 2008 20. Årgang * Forsidebilledet er af den gamle transformatorstation på Sigurd Stenhøjsvej. * Gud og Pasta * Landsbymøde * Kirkeskoven * - og meget mere inde i

Læs mere

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 3 Oktober 2008 20. Årgang * Forsidebillede: Badehuset ved Gertstrand * Nyt fra Kirkeskoven * Landsbyudvikling i Barrit * Oktoberfest * Koncert i Vrigsted Kirke Indlæg modtages

Læs mere

Nr. 4 November Årgang

Nr. 4 November Årgang Nr. 4 November 2010 22. Årgang * Forside billede Barrit strand * Julemotion * Om Staksrode Vandmølle * Salg af juletræer * Juletræsfest Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top

Læs mere

Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang

Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang Nr. 1 Juni 2011 23. Årgang * Skrot BV-Nyt (En sjov lille historie) * Nyt asfalt på Barrit Langgade * Info fra BKI * Fællesspisning * Morgenvandring fra Barrit Kirke Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

Nr. 3 Oktober Årgang

Nr. 3 Oktober Årgang Nr. 3 Oktober 2010 22. Årgang * Forsidebilledet er fra årets byfest. * Nyt fra den levende landsby. * Lokalarkivet. * Foredrag * Julemarked og meget, meget mere. Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

Nr. 4 November 2011 23. Årgang

Nr. 4 November 2011 23. Årgang Nr. 4 November 2011 23. Årgang * Juletræsfester * Arkivernes Dag * Målaktievindere * Barrit Stations Forsamlingshus Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm, bund 2,0

Læs mere

Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang

Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang Nr. 6 Marts 2013 24. Årgang * Medaljer til BGIF * BKI s repræsentantskabsmøde * Pensionistforeningens aktiviteter * Lokalarkivet * Barrit Pigeklub Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning:

Læs mere

Nr. 7 Marts Årgang

Nr. 7 Marts Årgang Nr. 7 Marts 2009 20. Årgang * Forsidebilledet: En vinter dag Sigurd Stenhøjsvej * Gymnastikopvisning i BKI * Indvielse af kirkeskoven * Udendørs fodbold 2009 Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

Nr. 4 November Årgang

Nr. 4 November Årgang Nr. 4 November 2012 24. Årgang * Halfest * Slægtsforskning * Over Vrigsted Smedje * Smedetoften, Barrit * Fredagsklubben Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm, bund

Læs mere

Nr. 5 December 2007 19. Årgang

Nr. 5 December 2007 19. Årgang Vi ønsker alle vore læsere og annoncører en god jul og et godt nytår. Nr. 5 December 2007 19. Årgang *************************************************************** Forsidefoto: En frostkold vinterdag.

Læs mere

Nr. 5 Februar Årgang

Nr. 5 Februar Årgang Nr. 5 Februar 2012 23. Årgang * Gymnastikopvisning * Nyt fra Barrit Univers * Lokalarkivet om Vrigsted forsamlingshus * Fastelavnsfest * Forsidebilledet er fra vindmøllerne ved Vrigsted. Indlæg modtages

Læs mere

Nr. 3 Oktober Årgang

Nr. 3 Oktober Årgang Barrit Kirke Nr. 3 Oktober 2007 19. Årgang *************************************************************** Generalforsamling i Forældreforeningen ***************************************************************

Læs mere

Nr. 4 November Årgang

Nr. 4 November Årgang Nr. 4 November 2009 21. Årgang * Forsidebilledet: Trærod på Barrit Strand * Den levende landsby. Indlæg fra både Lokalråd og Tjørnebo * Uholdbar situation i Lokalarkivet. * Vildtspil i Sognegården * samt

Læs mere

Nr. 6 Marts Årgang

Nr. 6 Marts Årgang Nr. 6 Marts 2012 23. Årgang * Gymnastikopvisning * Tidsrejse i Barrit Kirke * Ny belægning på Barrit Langgade * Fællesspisning Vrigstedhus * Menighedsrådsvalg Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk

Læs mere

Nr. 6 Februar 2009 20. Årgang

Nr. 6 Februar 2009 20. Årgang Nr. 6 Februar 2009 20. Årgang * Forsidebilledet: De mange deltagere fra Landsbymødet den 12.1 (Billedet udlånt fra www.barrit.dk * Allan Olsen i Barrit * Centerleder Jeanette Kristiansen informerer. *

Læs mere

Nr. 3 Oktober Årgang

Nr. 3 Oktober Årgang Foto: Jacob Weise Nr. 3 Oktober 2011 23. Årgang * Nyt fra BKI * Syng gospel i Barrit Kirke * Indefodbold mangler en træner * Fællesspisning i Barrit * Generalforsamling i BGIF Indlæg modtages på vores

Læs mere

Nr. 3 Oktober 2009 21. Årgang

Nr. 3 Oktober 2009 21. Årgang Nr. 3 Oktober 2009 21. Årgang * Forsidebilledet: Optoget fra Byfesten * Staksrodes frugttræer * Nyt fra BKI * Barrit Biografforening Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top -

Læs mere

Foto: Lars Moegreen. Nr. 6 Februar 2008 19. Årgang

Foto: Lars Moegreen. Nr. 6 Februar 2008 19. Årgang Foto: Lars Moegreen Nr. 6 Februar 2008 19. Årgang *************************************************************** Forsidefoto: VEJEN TIL TEGLVÆRKSPLADSEN ***************************************************************

Læs mere

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården

Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården Nr.4 Oktober 2018 42.Årg Vi flytter julebanko til Rårup hallen pga pladsmangel i sognegården RGIF Bestyrelse: Rårup Motionscenter: Frank Kristoffersen (fmd) 5242 3032 Christian Rasmussen 2890 2962 Bo Larsen

Læs mere

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 7 Marts 2008 19. Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 7 Marts 2008 19. Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 7 Marts 2008 19. Årgang *************************************************************** Gymnastikopvisning i BGIF ***************************************************************

Læs mere

Nr. 6 Februar 2010 21. Årgang

Nr. 6 Februar 2010 21. Årgang Nr. 6 Februar 2010 21. Årgang * Forsidebillede: Udsigt ved Rand * Fastelavnsfest. * Lokalarkivet. * Ølsmagning - Jagtforeningen Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm,

Læs mere

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 6 Marts 2014 25. årgang

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 6 Marts 2014 25. årgang Barrit Vrigsted Nyt Nr. 6 Marts 2014 25. årgang Indholdsfortegnelse Side 3 side 3 Den Positive Vinkel side 5 Tjørnebo og Barrit Skole side 6-7 Gymnastikopvisning side 7 Vrigsted Efterskole side 9 Barrit

Læs mere

Nr. 5 December 2009 21. Årgang

Nr. 5 December 2009 21. Årgang Nr. 5 December 2009 21. Årgang * Forsidebillede: Barrit Kirke set fra nord siden. * Hvordan får vi tid, BGIF * BASIX spiller i Vrigsted Kirke * Aktivitetscentret Møllevang Indlæg modtages på vores mail:

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn April 2014. På Østervejrupvej Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2014 På Østervejrupvej Indhold: * Bypedeller: * Energimesse: * Familie & Fritid: Konstitueret * Informationsmøde i Lyne

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Sædder Sogns Kirkeblad

Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Sogns Kirkeblad Sædder Kirke og Ingelstrup Kapel 69. årgang nr. 4 December 2018 Januar Februar 2019 JULEAFSLUTNING FOR MOTHER THERESA Sct. Nikolaj tjenesten blev oprettet i 1957 af kirkens korshærs

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

Nr. 1 Juni 2012 24. Årgang

Nr. 1 Juni 2012 24. Årgang Nr. 1 Juni 2012 24. Årgang * Møllerne på Blæsbjerg * Daglig Brugsen Barritskovby * Menighedsrådsvalg 13. november 2012 * Børnekor ved Barrit Kirke * Staksrode Brugsforenings Indlæg modtages på vores mail:

Læs mere

Nr. 1 Juni 2007 19. Årgang

Nr. 1 Juni 2007 19. Årgang F o to : L a r s M o e g r e e n Nr. 1 Juni 2007 19. Årgang **************************************************************** Fredagsklubben vandt Bojsen prisen ****************************************************************

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

Nr. 5 Februar Årgang

Nr. 5 Februar Årgang Nr. 5 Februar 2011 22. Årgang * Forside billede fra Teglværkspladsen. * Gymnastikopvisning * I kirke uden sokker * Sidste udkald for forældreforeningen * Vrigsted vester mølle * Foredrag i Vrigsted Kirke

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn Oktober 2015. Indhold: * Vennekredsen: Foredrag. Til: Samtlige husstande kontorer butikker Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Oktober 2015 Fra Indvielse af Byfornyelse Indhold: * Vennekredsen: Foredrag * Avisindsamling: Fortsætter * Ny Butik: Mormors ting

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913

for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2017 Lyne Kro & Hotel, År 1913 Indhold: * Vennekredsen: Generalforsamling * Lokalarkivet: Udstilling * Lyne Venstre: Generalforsamling

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671

8628 0115 kim@mikkelsen.mail.dk Aktiviteter og ad hoc Christian Thomsen storogfarlig@gmail.com 3059 2671 Ormslevs Borgerforenings Nyhedsbrev April 2012 1. Konstituering af ny bestyrelse 2. Nyhedsbrev 3. Den nye hjemmeside 4. Aktiviteter i nær fremtid 5. Aktiviteter - nye 6. Offentlig trafik Re 1: Konstituering

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 5 Februar 2015 26. årgang

Barrit Vrigsted. Nyt. Nr. 5 Februar 2015 26. årgang Barrit Vrigsted Nyt Nr. 5 Februar 2015 26. årgang Indholdsfortegnelse Barrit & Omegns Halfest side 5 Tak for en endnu god fest side 7 Lilos Tegnestue i Barrit side 9 Til BV Nyt side 11 Det hemmelige arkiv

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 2 16 Jette Østergaard-Jensen 1052 Ansager og Omegns Jagtforening 34 42 3 153 Anja Pedersen 1061 Ølgod Jagtforening 32 40 4 5 Solveig

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2018

for Lyne Sogn Februar 2018 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2018 Præstevikar Bente Bramming Indhold * Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling * Lyne Hallen: Vesternfest * Borgerforeningen:

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN

Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent og jul, 2018 OG DET SKETE I DE DAGE... ORDRUP KIRKE FOLKEKIRKEN Advent SØNDAG 25. NOVEMBER SIDSTE SØNDAG I KIRKEÅRET Adventsmøde med frokost 1. SØNDAG I ADVENT 2. DECEMBER KL. 10.30 14:00 SØNDAG

Læs mere

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen

CRD: Carl Rosenberg-Desroses PS: Poul Steenberg AS: Asser Skude JF: Jóannis Fonsdal LCR:Lise Christina Rasmussen Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Ib Myrner, organist

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Danmarks Jægerforbund Resultat individuelle Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame Træf Skud 1 10 Solveig Madsen 1074 ogager Jagtforening 36 44 2 12 Kristine Madsen 1052 ogager Jagtforening 33 44 3 11 Laila Terkelsen 1053 ogager Jagtforening 32 41 4 95 Anne-Mette Svingholm 1051Omegns

Læs mere

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 1 Juni Årgang

LM Foto v. Lars Moegreen. Nr. 1 Juni Årgang LM Foto v. Lars Moegreen Nr. 1 Juni 2008 20. Årgang NYT I BLADET: Kirkesiderne placeres for fremtiden i midten af bladet, således at siderne kan tages ud og gemmes. Se mere inde i bladet om: Nye midler

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. Juni - August 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014

Kirkebladet. Hér finder du os. Lundforlund Gerlev Slots Bjergby Sludstrup Pastorat. September December 2014 Hér finder du os Organist ved alle pastoratets kirker: Mai Larsen, 28 11 92 09 Kirkesanger ved Lundforlund og Sludstrup kirker: Carsten Jørgensen, 58 54 54 00 / 23 74 61 54 Kirkesanger ved Gerlev og Slots

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie

Plads Score Medl.nr. Navn Præmie Topplaceringer for måned: 2016-05. Foreløbig! Præmie = Ja spilleren står til en Månedspræmie. Præmie = X En bedre præmie i måneden / Utilstrækkeligt antal præmier. 18 Huller: Damer A HCP max 29,0. Herrer

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Onsdag den 16. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Hyggeeftermiddag med musikalsk underholdning og fællessang ved Per Skærlund, Grindsted. Pris for entrè, underholdning

Læs mere

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens

Hurtigt overblik. Søndag d. 7. september: Vendelbomål Vendsysselgildet. Søndag d. 5. oktober: Med lama og hest til Amazoneflodens SØNDAGSCAFÉ I SCT. OLAI SOGNEGÅRD PROGRAM 2014/2015 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Arrangør: Sct. Olai menighedsråd Hurtigt overblik Søndag d.

Læs mere

Nr. 1 Juni Årgang

Nr. 1 Juni Årgang Nr. 1 Juni 2010 22. Årgang * Forsidebillede: Jagtforeningens bukkearrangement * Liv i den levende landsby * BV-nyt fattes penge * Byfest i august * Ny forening i Barrit * Landsbyvandring i Breth Indlæg

Læs mere

Nr. 8 April 2009 20. Årgang

Nr. 8 April 2009 20. Årgang Nr. 8 April 2009 20. Årgang * Forsidebilledet: Jættestue ved Barritskov * Gymnastikopvisning i BKI * Indvielse af kirkeskoven * En nat i kirken Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning:

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold:

for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2015 Indhold: Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen Lyne Kirke: Nytårsgudstjeneste, Menighedsmøde Sdr. Bork Kirke: Sangaften

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com

SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com SE DE SIDSTE NYHEDER PÅ www.aadum.com Fællesmøde Torsdag den 30. januar kl. 14.00 på Hjemmet. Brunhilde Sørensen fortæller om sin flugt som 5-årig fra Østpreussen i 1945. Se Medborgerklubbens annonce.

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 85 8 10 6 3 7 11 12 10 15 3 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 2 1108 Gertrud Bang 81 9 4 10 10 10 7 10 6 13 2 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 3 2292 Vita Madsen 77 1 3

Læs mere

KLubmesterskab huls spillere

KLubmesterskab huls spillere 18 1 2290 Preben Madsen 91 8 10 6 7 11 12 10 15 7 5 18 34 27 36 32 29 33 37 38 36 41 29 33 31 21 28 28 31 2 1108 Gertrud Bang 90 9 10 10 10 7 10 13 8 6 7 35 25 26 30 36 36 36 33 36 32 28 39 28 34 32 33

Læs mere

Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015

Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015 Dansk mesterskab i Damer,Junior, Old boys, Super-Veteran og Veteran den 5. juli 2015 Nr. Ryg. Navn Klasse By Duer Skud Duer Skud Duer Skud Duer Skud Duer Skud 1 47 Marie-Louise Achton-Lyng Damer KFK 37

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

Nr. 2 August 2010 22. Årgang

Nr. 2 August 2010 22. Årgang Nr. 2 August 2010 22. Årgang * Byfest * Gymnastik i BKI * Barrit.dk * Gud og Pizza * Landsbyvandring i Breth Indlæg modtages på vores mail: bvnyt@bvnyt.dk Opsætning: A4 - Top - 1,5 cm, bund 2,0 cm, venstre

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

for Lyne Sogn November 2015

for Lyne Sogn November 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn November 2015 Indhold: * Lyne Kirke: diverse, Arrangémenter * Lyne Friskole: Åben hus * Vennekredsen: Bankospil * Skulptur: *

Læs mere

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang

SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang SØBORG SOGN Kirke og idræt Nr. 4. 12. Årgang December - Januar -Februar 2014 God Jul og godt Nytår Bliv Mini-konfirmand! Læs mere inde i bladet. Læs bl.a. i dette nummer: Luciadag, 13. december Juletræsfest,

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn December 2017

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn December 2017 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2017 Indhold * Vennekredsen: Julehygge * Friskolens støtteforening: Julehygge * Lyne Kirke: Julekoncert * Indlæg fra

Læs mere

Februar Regionens elektroniske nyhedsblad. Kære læsere. Musik og dansecafe i Sdr. Bjert. Sidste frist er nu sat til 18. februar.

Februar Regionens elektroniske nyhedsblad. Kære læsere. Musik og dansecafe i Sdr. Bjert. Sidste frist er nu sat til 18. februar. Februar 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. Jeg skal lige love for at vinteren og influenzaen har slået til for alvor siden sidste nummer af Posten. For mit vedkommende især influenzaen.

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - November 2009 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - November 2009 Naturen holder pinsefest i blomstervirket smykke, og lunden, som den kan det bedst, fortæller om sin lykke. Nu vårens vind har ringet ind dens fest i

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn

Nr. 3. August årgang. S O G N E T. Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Nr. 3. August 2010 30. årgang. S O G N E T Meddelelsesblad for Vigerslev Sogn Ved organist Kristine Jørgensens 50 års jubilæum Langesø Skovkapel søndag den 1. august 2010. Det er og har været en ære og

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

IMPULS. Valby. November - december Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen

IMPULS. Valby. November - december Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen IMPULS November - december 2018 Valby Nyhedsblad fra Frelsens Hær i Valby En kirke midt i hverdagen Et ord fra korpslederen - major Camilla Thomas Henry Nouven har skrevet bogen «Paths of Waiting». I bogen

Læs mere

Nr. 2 August 2007 19. År gang

Nr. 2 August 2007 19. År gang Foto: Lars Moegreen Nr. 2 August 2007 19. År gang *************************************************************** Barrit Byfest *************************************************************** Fællesspisning

Læs mere

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010

Aalborg Skyttekreds Jeppestævne, 50 og 200 meter riffel, den juni 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse JUN 1 01-11019 Simon Vissing 412-Hjørring Skytteforening 146 148 294 / 11 D 2 01-80781 Casper Krogh Frydkjær 412-Hjørring Skytteforening 147 143 290 / 11 D 3 05-79949 Mathias

Læs mere

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE

JUELSMINDE IF HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE HJÆLPERPLAN KUV STÆVNE 23.-24. & 25. Marts 2012 1 Indholdsfortegnelse Side 3: Opstilling til spisning, klargøring af baner & nedpakning Side 4: Stævnekontor og guider Side 5: Kiosk og nattevagter Side

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2014 Indhold: Børnebo: Generalforsamling Forsamlingshuset: Danseaften Familie & Fritid: Generalforsamling Lyne Kroket

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec feb. 2016

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec feb. 2016 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn dec. 2015 - feb. 2016 Tanker ved årsskiftet Mens disse linjer skrives, har vi netop taget hul på det nye kirkeår, og dermed også på et helt år fuldt af

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior

Dansk Skytte Union 50m Hjemmebaneturnering 2014 - Senior 60 liggende 5. omgang total 1. division 1 Ballerup 1 1872,6 10 9378,1 50 2 Kolding 1 1865,0 7 9277,0 31 3 DSB/ASF 1 1865,2 7 7431,0 29 4 Viborg 1 1852,7 4 9247,6 22 5 Bredstrup-Pjedsted 1 1843,9 0 9195,7

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Stenstrup Plejecenter

Stenstrup Plejecenter Stenstrup Plejecenter Juli / August 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere