Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe."

Transkript

1 Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe. Opdateret: 4. august 2014 Niels V. Andersen

2 Gæsteværelse: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje et værelse til dine gæster. Der er et soveværelse som har dyner og puder i kan benytte, dog skal i selv medbringe sengetøj. Der er et køkken og toilet som dog ikke har badefaciliteter. For booking og udlevering af nøgler skal du rette henvendelse til skolebakkens lokalkontor. Pris: Depositum: 125,- kr. pr. døgn ingen Du skal selv rengøre værelset efter brug. Hvis værelset ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Fælleshus: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje vores fælleshus. Booking og betaling skal ske på HAB s kontor i Varbergparken. Udlevering af nøgle sker på skolebakkens lokalkontor ved fremvisning af kvittering. Pris: 600 pr. dag Depositum: 350 Du skal selv rengøre huset efter brug. Hvis huset ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Der forefindes anretter køkken, køleskab, fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine. Musikanlæg inkl. Højtalere. Husk selv at medbringe, viskestykker, klude og evt. opvaskemiddel.

3 Trailer: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje en trailer. Det er et krav, at der er et synsfri træk på køretøjet der benyttes. Booking og betaling skal ske til skolebakkens lokalkontor. Udlevering af nøgle sker på skolebakkens lokalkontor Pris: Depositum: Gratis Gratis Du skal selv rengøre traileren efter brug. Hvis den ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Parkering: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje plads til din bil. Vi har både garager og carporte. Det er HAB s hovedkontor i Varbergparken som står for udlejning og evt. ventelister. Priser: Aflåst garage: 130 pr. mdr. 11 stk. Karport: 115 pr. mdr. 13 stk. Tænk på dine naboer når du parkerer. *** Hvis du kun bruger en plads, er der mulighed for at dine naboer også kan komme til

4 . Juletræ: Der er indgået aftale med skolebakkens lokalkontor ang. Afskaffelse af juletræer. Som beboer i afdeling 13 er det muligt at smide dit juletræ ud fra altanen og lade det ligge nede på græsplænen. Så vil vores servicefolk komme og indsamle dem og køre dem væk. Pris: Gratis Der må ikke være pynt, glimmer eller andet på træet. Storskraldsaftale: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at komme af med dine gamle møbler, tv, ting og sager, som ikke må smides i de daglige affalds containere. Der vil blive ophængt et opslag med dato og sted for opstillingen af en ekstra stor container 2 gange årligt. Pris: Gratis Større ting såsom møbler vil vi anbefale at man ringer til en af byens mange genbrugsbutikker som så kommer og henter dem uden beregning. Man skal så ikke engang selv bære dem ned. og på samme tid støtter man et godt formål.

5 Gebyr for at efterlade storskrald i genbrugsstationer: Tillæg til husordensregler. Vedtaget på afdelingsmødet Ved forkert affaldssortering opkræves et gebyr for oprydning på kr. 200 pr. påbegyndt time servicefolkene skal bruge på opgaven. Gælder både for genbrugsstationer og byttebørs. Selvfølgelig forudsat at man finder ud af, hvem der har efterladt skraldet. Byttebørs: Ved mindre ting som kan genbruges henviser vi til rummene mærket BYTTEBØRS De findes for enden af alle blokkene. (Brug din nøgle til opgangen, og husk at låse igen efter dig)

6 Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejlighederne. Pels med puls: Lempelse af husordensregler vedr. besøg og pasning af hund eller kat. Vedtaget på afdelingsmødet Gæster i afdelingen må fremover gerne medbringe en hund eller kat ved besøg i afdelingen. Ved pasning af familiemedlems dyr under ferie er der en tidsbegrænsning på max. 4 uger om året. Den enkelte beboer skal sørge for at henholdsvis hund eller kat ikke generer de øvrige beboere i afdelingen. Vaskeriregler: Der må vaskes alle hverdage fra Onsdag fra er vaskeriet forbeholdt Hjemmeplejen. Der må altså ikke vaskes før efter kl om onsdagen!!! Lørdage er forbeholdt udearbejdende som ikke har mulighed for at vaske på hverdage. Efterlad vaskeriet som du selv gerne vil forefinde det. Så gør rent efter dig selv, hver gang du har brugt vaskeriet. Lad ikke vaskemaskinen stå med tøj i, tøm den så dine naboer også kan komme til. Tøjet skal væk fra tørrerummet senest kl dagen efter vask.

7 Vaskerisystem: Modul Betaling Det primære modul i systemet, som gør det let og enkelt for brugeren at betale for en vask. Pengefrit vaskeri Modul Reservation Med dette modul får du mulighed for at booke en ønsket vasktid, uden risiko for at andre brugere kan benytte maskinen i dette tidsrum. Internet og mobil booking: For mere info se afd13 s hjemmeside: Udvalg og aktiviteter: Vi kan altid bruge frivillige til at give en hjælpende hånd med de forskellige aktiviteter og udvalg på skolebakken. Så hvis du er interesseret i at vide mere om hvordan DU kan hjælpe til, så kontakt en fra din bestyrelse. Der er altid mindst en repræsentant fra bestyrelsen i afd. 13 tilstede ved afholdelse af Torsdags Café.

8 Bingoklubben: Bingoklubben på Skolebakken inviterer til spil og fælleshygge. Arrangementerne bliver afholdt i fælleshuset på Hiort Lorenzens Vej 50a Spilledage vil være alle mandage i ulige uger. Dørene bliver åbnet klokken Der vil under arrangementet være mulighed for at købe kaffe og the til rimelige priser. Medlemskontingent 50 kroner pr. år. Man behøver ikke at bo på Skolebakken for at være med alle er velkomne. Der er ikke arrangementer i forbindelse med helligdage Torsdags Café: Torsdag fra kl Alle beboerne på hele skolebakken kan komme over i fælleshuset og hygge med. Der er mulighed for at spille kort og forskellige brætspil, sy, strikke, læse en bog eller bare komme og snakke med de andre beboere. DU bestemmer selv hvad du vil bruge tiden på. Der bliver serveret gratis kaffe og the. Der er en udendørsgrill som gennem hele sommerperioden, hvis vejret er til det vil blive optændt kl så den er klar til brug når vi starter kl Medbring din egen mad Grill, spis og hyg dig med dine naboer. Der er ikke arrangementer i forbindelse med helligdage

9 Krolf og Petang bane: Har du lyst til at spille krolf i sommerperioden, kan du rette henvendelse til bestyrelsen vedr. medlemskab af Krolf klubben Vores petang bane er til fri afbenyttelse, det eneste det kræver, er at du selv har spillekugler. Flaglaug: Stiftet 1. april 2013 Formålet med afdeling 13 s Flaglaug er, i videste muligt omfang, at sørge for flagninger fra afdelingens flagstang. Flaglauget består af en række af afdeling 13 s beboere, som ulønnet og frivilligt sørger for, at det vil være muligt, at markere dage og begivenheder med afdelingens flag. Flaglaugets medlemmer vil sammen med servicelederen sørge for vedligehold af flagstang, flag, flagline og for opdaterede flagregler, samt for koordinering af udlån af flag.

10 Beboerklager: Det er vigtigt for bestyrelsen i afdeling 13 at både nye og gamle beboerne føler sig velkomne og godt tilpasse, ved uoverensstemmelser tal først med dine naboer. Man kan klage over personer eller lejere, der udøver en adfærd, der groft generer øvrige beboeres færden og ophold i boligerne eller tilsidesætter god skik og orden og overtræder den gældende husorden. Klager skal sendes til HAB s administration. For at sikre sig mod tilfældige eller uberettigede klager, er det en hovedregel, at en klage skal indsendes skriftligt og være underskrevet af mindst 3 beboere, der kan bekræfte klagens indhold. Klagevejledning og klageformular kan hentes på HAB s hjemmeside Aktiviteter med værktøj såsom boremaskiner, støvsuger og lignende må kun foretages i nedenstående tidsrum: Hverdage mellem kl Lørdage mellem kl Søndage mellem kl På bestyrelsens vegne Niels V. Andersen

11 Reparationer i lejligheden 1: Indenfor normal arbejdstid: Reparation af tekniske installationer, vinduer, døre og andet i lejligheden eller ejendommen, kontakt servicelederen. Fællesantenne: Er der fejl på fællesantennen med totalt udfald af programmerne til følge SPØRG først din nabo inden du fejlmelder på: YOUSEE fejlservice Udenfor normal arbejdstid: - Strømsvigt: Undersøg ALTID om sikringer er sprunget, om evt. HFI-relæ er slået fra ELLERS kan el-installatør tilkaldes på: Tramm Varmeanlæg, varmt og koldt vand: Ved rørbrud, sprængning af radiator eller total svigt af varmt eller koldt vands forsyningen kan VVS installatør tilkaldes på: VVS Søberg Kloak: Ved totalt og vedvarende kloakstop kan kloakservice tilkaldes på: Haderslev Slamsugerservice Fortsættes på næste side...

12 Reparationer i lejligheden 2: Fortsættelse fra forrige side.. - Låsesmed: Er uheldet ude og du ikke kan komme ind i lejligheden kan låsesmed tilkaldes på: Haderslev låseteknik Glemt eller tabt nøgle er for egen regning. Vejledende pris i dagtimerne 500 kr. incl. moms Vejledende pris udenfor normal arbejdstid 750 kr. incl. Moms Viser det sig efterfølgende at problemet skyldes en defekt lås, refunderes beløbet efterfølgende af afdelingen. Inden i ringer så vær opmærksom på følgende: Såfremt opståede fejl i lejligheden er af en sådan art, at man mener at den berører andre beboere, vil det være en god idé at undersøge, om der er sket henvendelse til en af ovennævnte reparatører. Det skal endelig påpeges, at henvendelser til ovennævnte firmaer KUN må finde sted, hvis udbedring af den opståede skade IKKE kan vente til normal arbejdstids begyndelse. Såfremt der forekommer økonomiske krav til afdelingen på grund af unødvendige opkald, må vi forbeholde os ret til at opkræve betaling for sådanne krav hos de pågældende beboere.

Infomappe for Kristianslund

Infomappe for Kristianslund BEBOER & INFOMAPPE for Kristianslund Infomappe for Kristianslund Kontakt info, reparationer & vagtordning Boligselskabet Sjælland YouSee - support, fejlmelding og kundeservice At bo til leje i en boligafdeling

Læs mere

Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN. (med tillæg vedrørende bofællesskabet)

Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN. (med tillæg vedrørende bofællesskabet) Afd. 26 Uglehøjen HUSORDEN (med tillæg vedrørende bofællesskabet) 1. En boligafdeling med mange beboere, er et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - vi bliver fælles om

Læs mere

Velkommen til Skelagerparken

Velkommen til Skelagerparken Velkommen til Skelagerparken Fagbo afdeling 11 Indholdsfortegnelse Velkommen til Skelagerparken... 3 Traditioner... 4 Vaskehus... 5 -betaling... 5 -rengøring... 5 -vaskehusreglement... 6 Fælleshuset...

Læs mere

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet

Kollegiehåndbogen. din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen din guide til Rasmus Raskkollegiet Kollegiehåndbogen udgives af: Rådskontoret Rasmus Raskkollegiet Elmelundsvej 4, 2020 5200 Odense V 66 16 91 62 14. reviderede udgave, november 2010

Læs mere

Husorden. Velkommen i afdeling 37. Revideret Januar 2015

Husorden. Velkommen i afdeling 37. Revideret Januar 2015 Husorden Velkommen i afdeling 37 1 Revideret Januar 2015 Disse sider er tænkt som en hjælp til dig, som lige er flyttet ind i afdelingen. Der er naturligvis altid en række spørgsmål, som man er nødt til

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk

Ejerforeningen Bakkebo Nord www.bakkebonord.dk Indholdsfortegnelse Velkommen til Bakkebo Nord... 1 Bestyrelsen... 2 Bygninger og lejligheder i Bakkebo Nord... 3 Lejlighedstyper... 4 Låsesystem... 5 Festlokale... 6 Ordensregler for festlokale... 7 Gæsteværelser...

Læs mere

Velkommen på Herlev Kollegiet

Velkommen på Herlev Kollegiet Velkommen på Herlev Kollegiet Som nyindflytter har du garanteret en masse spørgsmål. Denne folder kan måske klare nogle af dem, men hvis der er spørgsmål ud over dette er du mere end velkommen til at spørge

Læs mere

HUSORDEN FOR. HVIDOVREBO Afdeling 4 Hvidovrevej 315 329

HUSORDEN FOR. HVIDOVREBO Afdeling 4 Hvidovrevej 315 329 HUSORDEN FOR HVIDOVREBO Hvidovrevej 315 329 Denne husorden er lavet for, at alle beboere skal kunne trives sammen. Er der beboere, der overtræder husordenen, vil det kunne medføre, at boligforeningen,

Læs mere

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården

Beboerhæfte for Ejerforeningen Bremergården Formand Næstformand Sekretær Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Carsten Frederiksen Bremensgade 37, st. tv. Tlf.: 32 96 10 28 Erling Rasmussen Bremensgade 25, 1. tv. Tlf.: 32 95 46 97 Ilona Hansson Bremensgade

Læs mere

Husorden for afd. 16 Lupinvej 18-96

Husorden for afd. 16 Lupinvej 18-96 Husorden for afd. 16 Lupinvej 18-96 Almindelige regler: I et så stort byggeri må der, af hensyn til alle, være visse retningslinjer. For at alt kan gå så gnidningsløst som muligt, og alle kan føle sig

Læs mere

A/B Hedebygade 16-18 December 2009

A/B Hedebygade 16-18 December 2009 A/B Hedebygade 16-18 December 2009 1 Indhold Om AB... 4 Ansvarlighed... 4 ADSL... 4 Altan... 4 Altan beklædning... 5 Arbejdsdage... 5 Bagtrappe... 5 Det er et gammelt hus... 5 Ekstern venteliste... 5 Farvekoder...

Læs mere

Beboerpjece Fagbo afd. 16 Ladefogedvej 2 84

Beboerpjece Fagbo afd. 16 Ladefogedvej 2 84 Beboerpjece Fagbo afd. 16 Ladefogedvej 2 84 Marts 2008 Pjecens indhold: Velkommen til afdeling 16... side 2 Afdelingsbestyrelsen... side 2 Varmemester... side 3 Indvendig vedligeholdelse... side 3 Vaskehuset...

Læs mere

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til:

Indhold. ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG. Velkommen til: Velkommen til: ANDELSBOLIGFORENINGEN DUEVEJ 84-106 2000 FREDERIKSBERG Indhold. Lidt om ejendommen Hvem sidder i bestyrelsen Viceværten Ejendomsadministrationen Andelsboligforeningen Kabel - tv Fjernvarmeanlæg

Læs mere

Boligmappen. Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere. Version 4.00, august 2013

Boligmappen. Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere. Version 4.00, august 2013 Boligmappen Praktiske oplysninger til A/B Fiskedammens beboere Version 4.00, august 2013 A/B Fiskedammen Fiskedammen 25 og 25A-C 2100 København Ø www.abfiskedammen.dk Matr. nr. 2828 Udenbys Klædebo Kvarter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ordensbestemmelser. Beboerklagenævn

Indholdsfortegnelse. Ordensbestemmelser. Beboerklagenævn HUSORDEN FOR Indholdsfortegnelse Ordensbestemmelser Beboerklagenævn 1. Generelle bestemmelser ORDENSBESTEMMELSER A. Ordensreglementet for afd. 8, Skansen 6-8-10/Østergade 6, er udarbejdet i tilknytning

Læs mere

Husorden. Reglement for Afd. 74

Husorden. Reglement for Afd. 74 Side 1 af 14 Husorden Reglement for Afd. 74 Solvænget 1-11 Dankwart Dreyers Vej 11-20 Kildensmindevej 18-36 5610 Assens Side 2 af 14 Indholdsfortegnelse: s. 1 Forside s. 2 Indholdsfortegnelse s. 3 Almindelige

Læs mere

Håndbogen erstatter ikke de originale skrivelser, du har modtaget, og som fortsat bliver udleveret, men er et supplement til dem.

Håndbogen erstatter ikke de originale skrivelser, du har modtaget, og som fortsat bliver udleveret, men er et supplement til dem. Håndbogen afsnit 1 / side 1 Tranevængets beboerhåndbog Denne håndbog er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen i Tranevænget. Den er ment som en introduktion til nyindflyttere, men kan også bruges som opslagsbog

Læs mere

HUSORDEN KJÆRSLUND. 2011 - omdelt marts 2013 AFD. VIBY J

HUSORDEN KJÆRSLUND. 2011 - omdelt marts 2013 AFD. VIBY J HUSORDEN 2011 - omdelt marts 2013 AFD. 26 KJÆRSLUND VIBY J Indhold Generelt om afdelingen... 3 1. Affald... 4 2. Affaldsposer... 4 3. Afløb... 4 4. Altaner... 5 5. Antenneanlæg... 5 6. Badeværelser...

Læs mere

Husorden for Ejerforeningen Snorreshus

Husorden for Ejerforeningen Snorreshus Husorden for Ejerforeningen Snorreshus København, april 2006 Indholdsfortegnelse: Side Administrator 2 Barnevogne; se Kælderfaciliteter Bestyrelsen 2 Bryggenet TV, telefoni, internet 4 Cykel- og knallertparkering

Læs mere

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen.

Husorden. A. Det påhviler enhver ejer eller udlejer efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommen. Denne håndbog er en samling af de muligheder, forpligtigelser og rettigheder medlemmerne af Ejerforeningen Solgården 1 har. Det er bestyrelsens ønske at den kan være en hjælp i de situationer den enkelte

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II

HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 118 VENNEMINDEVEJ II VEDTAGET PÅ DET AFDELINGSMØDET 10. FEBRUAR 2004 REV. DEN 4. FEBRUAR 2015 1. INDLEDNING En husorden kan let blive opfattet som et nej-reglement.

Læs mere

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9

1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5. 2. Husorden Side 6 9 BEBOERHÅNDBOG 1. Tegning over værelse Borefrizoner i de forskellige lejligheder Type A, B, C og D Side 2 5 2. Husorden Side 6 9 3. Beboerrådsbrev ver. 2. Side 10-11 4. Praktiske tips Side 12-15 5. Dørtelefon

Læs mere

Afd. 044 Rytterkasernen HUSORDEN

Afd. 044 Rytterkasernen HUSORDEN Afd. 044 Rytterkasernen HUSORDEN Generelt 1. En boligafdeling med mange beboere, er et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige af hinanden - vi bliver fælles om mange ting - og derfor

Læs mere

Varmemesteren Varmemesteren har kontortid mandag-fredag kl. 09.30-10.00. Kontoret har til huse Vistoftparken 106. Kontorets telefonnummer er 8694 9484

Varmemesteren Varmemesteren har kontortid mandag-fredag kl. 09.30-10.00. Kontoret har til huse Vistoftparken 106. Kontorets telefonnummer er 8694 9484 Ordensregler I Fagbo afdeling 23 gælder boligorganisationens generelle ordensregler, men på nogle områder, har afdelingsmødet vedtaget andre regler, som fremgår af dette hæfte, og de er gældende i afdelingen.

Læs mere

Indhold. Kontaktoplysninger... 2. Praktisk info... 3. Indflytning, liste over fejl og mangler... 10

Indhold. Kontaktoplysninger... 2. Praktisk info... 3. Indflytning, liste over fejl og mangler... 10 Indhold Kontaktoplysninger... 2 Praktisk info... 3 Indflytning, liste over fejl og mangler... 10 Lejekontrakt og tilføjelser til lejekontrakten... 11 Elregnskab... 12 Nøgler og nøglebeviser... 13 Opsigelse

Læs mere

Almene boliger for alle - DANSK - side 1

Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Almene boliger for alle - DANSK - side 1 Forord De følgende oplysninger er generelle og vejledende. De gælder i de fleste boligorganisationer, men nogle boligorganisationer kan have andre regler end de

Læs mere

BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD

BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD BEBOERHÅNDBOG 2004 ALBERTSLUND BOLIGSELSKAB AFDELING NORD Ejendomskontor Damgården 10 2620 Albertslund Administration Kanalens Kvarter 66 2620 Albertslund Telefon: 43 64 56 86 nord@alb-bolig.dk www.alb-bolig.dk

Læs mere

Husorden for Vejlesøparken. April 2014

Husorden for Vejlesøparken. April 2014 1 Husorden for Vejlesøparken April 2014 2 Husorden for Vejlesøparken Indhold Velkommen som beboer i Vejlesøparken. 3 Beskrivelse af Vejlesøparken 3 Kontakt og oplysninger. 3 Ejendomsinspektør Vejlesøparkens

Læs mere

Husorden og vedligeholdelsesreglement

Husorden og vedligeholdelsesreglement Husorden og vedligeholdelsesreglement 3 4 5 5 5 6 6 7 7 7 7 8 8 8 9 9 10 10 11 12 12 13 14 16 16 17 18 20 INDHOLD HUSORDEN Indledning Du må Du må ikke Affald Altaner Antenner Bad og toilet Banke- og borestøj

Læs mere

Husorden i ejerforeningen Kærhusene

Husorden i ejerforeningen Kærhusene Husorden Indholdsfortegnelse 1. Forord 2. Affald 2.1. Generelt 2.2. Brug af skralderum 2.3. Brug af storskraldsrum 3. Fællesarealernes renholdelse 3.1 Gårdanlæg 3.2 Grillning 4. Skilte 5. Vaskeri 6. Tørrerum

Læs mere