Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe."

Transkript

1 Afdeling 13. tillæg til indflyttemappe. Opdateret: 4. august 2014 Niels V. Andersen

2 Gæsteværelse: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje et værelse til dine gæster. Der er et soveværelse som har dyner og puder i kan benytte, dog skal i selv medbringe sengetøj. Der er et køkken og toilet som dog ikke har badefaciliteter. For booking og udlevering af nøgler skal du rette henvendelse til skolebakkens lokalkontor. Pris: Depositum: 125,- kr. pr. døgn ingen Du skal selv rengøre værelset efter brug. Hvis værelset ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Fælleshus: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje vores fælleshus. Booking og betaling skal ske på HAB s kontor i Varbergparken. Udlevering af nøgle sker på skolebakkens lokalkontor ved fremvisning af kvittering. Pris: 600 pr. dag Depositum: 350 Du skal selv rengøre huset efter brug. Hvis huset ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Der forefindes anretter køkken, køleskab, fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine. Musikanlæg inkl. Højtalere. Husk selv at medbringe, viskestykker, klude og evt. opvaskemiddel.

3 Trailer: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje en trailer. Det er et krav, at der er et synsfri træk på køretøjet der benyttes. Booking og betaling skal ske til skolebakkens lokalkontor. Udlevering af nøgle sker på skolebakkens lokalkontor Pris: Depositum: Gratis Gratis Du skal selv rengøre traileren efter brug. Hvis den ikke rengøres tilfredsstillende, vil servicelederen sende bud efter et rengøringsfirma og regningen herfor videresendes til dig. Parkering: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at leje plads til din bil. Vi har både garager og carporte. Det er HAB s hovedkontor i Varbergparken som står for udlejning og evt. ventelister. Priser: Aflåst garage: 130 pr. mdr. 11 stk. Karport: 115 pr. mdr. 13 stk. Tænk på dine naboer når du parkerer. *** Hvis du kun bruger en plads, er der mulighed for at dine naboer også kan komme til

4 . Juletræ: Der er indgået aftale med skolebakkens lokalkontor ang. Afskaffelse af juletræer. Som beboer i afdeling 13 er det muligt at smide dit juletræ ud fra altanen og lade det ligge nede på græsplænen. Så vil vores servicefolk komme og indsamle dem og køre dem væk. Pris: Gratis Der må ikke være pynt, glimmer eller andet på træet. Storskraldsaftale: Som beboer i afdeling 13 har du mulighed for at komme af med dine gamle møbler, tv, ting og sager, som ikke må smides i de daglige affalds containere. Der vil blive ophængt et opslag med dato og sted for opstillingen af en ekstra stor container 2 gange årligt. Pris: Gratis Større ting såsom møbler vil vi anbefale at man ringer til en af byens mange genbrugsbutikker som så kommer og henter dem uden beregning. Man skal så ikke engang selv bære dem ned. og på samme tid støtter man et godt formål.

5 Gebyr for at efterlade storskrald i genbrugsstationer: Tillæg til husordensregler. Vedtaget på afdelingsmødet Ved forkert affaldssortering opkræves et gebyr for oprydning på kr. 200 pr. påbegyndt time servicefolkene skal bruge på opgaven. Gælder både for genbrugsstationer og byttebørs. Selvfølgelig forudsat at man finder ud af, hvem der har efterladt skraldet. Byttebørs: Ved mindre ting som kan genbruges henviser vi til rummene mærket BYTTEBØRS De findes for enden af alle blokkene. (Brug din nøgle til opgangen, og husk at låse igen efter dig)

6 Husdyr: Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejlighederne. Pels med puls: Lempelse af husordensregler vedr. besøg og pasning af hund eller kat. Vedtaget på afdelingsmødet Gæster i afdelingen må fremover gerne medbringe en hund eller kat ved besøg i afdelingen. Ved pasning af familiemedlems dyr under ferie er der en tidsbegrænsning på max. 4 uger om året. Den enkelte beboer skal sørge for at henholdsvis hund eller kat ikke generer de øvrige beboere i afdelingen. Vaskeriregler: Der må vaskes alle hverdage fra Onsdag fra er vaskeriet forbeholdt Hjemmeplejen. Der må altså ikke vaskes før efter kl om onsdagen!!! Lørdage er forbeholdt udearbejdende som ikke har mulighed for at vaske på hverdage. Efterlad vaskeriet som du selv gerne vil forefinde det. Så gør rent efter dig selv, hver gang du har brugt vaskeriet. Lad ikke vaskemaskinen stå med tøj i, tøm den så dine naboer også kan komme til. Tøjet skal væk fra tørrerummet senest kl dagen efter vask.

7 Vaskerisystem: Modul Betaling Det primære modul i systemet, som gør det let og enkelt for brugeren at betale for en vask. Pengefrit vaskeri Modul Reservation Med dette modul får du mulighed for at booke en ønsket vasktid, uden risiko for at andre brugere kan benytte maskinen i dette tidsrum. Internet og mobil booking: For mere info se afd13 s hjemmeside: Udvalg og aktiviteter: Vi kan altid bruge frivillige til at give en hjælpende hånd med de forskellige aktiviteter og udvalg på skolebakken. Så hvis du er interesseret i at vide mere om hvordan DU kan hjælpe til, så kontakt en fra din bestyrelse. Der er altid mindst en repræsentant fra bestyrelsen i afd. 13 tilstede ved afholdelse af Torsdags Café.

8 Bingoklubben: Bingoklubben på Skolebakken inviterer til spil og fælleshygge. Arrangementerne bliver afholdt i fælleshuset på Hiort Lorenzens Vej 50a Spilledage vil være alle mandage i ulige uger. Dørene bliver åbnet klokken Der vil under arrangementet være mulighed for at købe kaffe og the til rimelige priser. Medlemskontingent 50 kroner pr. år. Man behøver ikke at bo på Skolebakken for at være med alle er velkomne. Der er ikke arrangementer i forbindelse med helligdage Torsdags Café: Torsdag fra kl Alle beboerne på hele skolebakken kan komme over i fælleshuset og hygge med. Der er mulighed for at spille kort og forskellige brætspil, sy, strikke, læse en bog eller bare komme og snakke med de andre beboere. DU bestemmer selv hvad du vil bruge tiden på. Der bliver serveret gratis kaffe og the. Der er en udendørsgrill som gennem hele sommerperioden, hvis vejret er til det vil blive optændt kl så den er klar til brug når vi starter kl Medbring din egen mad Grill, spis og hyg dig med dine naboer. Der er ikke arrangementer i forbindelse med helligdage

9 Krolf og Petang bane: Har du lyst til at spille krolf i sommerperioden, kan du rette henvendelse til bestyrelsen vedr. medlemskab af Krolf klubben Vores petang bane er til fri afbenyttelse, det eneste det kræver, er at du selv har spillekugler. Flaglaug: Stiftet 1. april 2013 Formålet med afdeling 13 s Flaglaug er, i videste muligt omfang, at sørge for flagninger fra afdelingens flagstang. Flaglauget består af en række af afdeling 13 s beboere, som ulønnet og frivilligt sørger for, at det vil være muligt, at markere dage og begivenheder med afdelingens flag. Flaglaugets medlemmer vil sammen med servicelederen sørge for vedligehold af flagstang, flag, flagline og for opdaterede flagregler, samt for koordinering af udlån af flag.

10 Beboerklager: Det er vigtigt for bestyrelsen i afdeling 13 at både nye og gamle beboerne føler sig velkomne og godt tilpasse, ved uoverensstemmelser tal først med dine naboer. Man kan klage over personer eller lejere, der udøver en adfærd, der groft generer øvrige beboeres færden og ophold i boligerne eller tilsidesætter god skik og orden og overtræder den gældende husorden. Klager skal sendes til HAB s administration. For at sikre sig mod tilfældige eller uberettigede klager, er det en hovedregel, at en klage skal indsendes skriftligt og være underskrevet af mindst 3 beboere, der kan bekræfte klagens indhold. Klagevejledning og klageformular kan hentes på HAB s hjemmeside Aktiviteter med værktøj såsom boremaskiner, støvsuger og lignende må kun foretages i nedenstående tidsrum: Hverdage mellem kl Lørdage mellem kl Søndage mellem kl På bestyrelsens vegne Niels V. Andersen

11 Reparationer i lejligheden 1: Indenfor normal arbejdstid: Reparation af tekniske installationer, vinduer, døre og andet i lejligheden eller ejendommen, kontakt servicelederen. Fællesantenne: Er der fejl på fællesantennen med totalt udfald af programmerne til følge SPØRG først din nabo inden du fejlmelder på: YOUSEE fejlservice Udenfor normal arbejdstid: - Strømsvigt: Undersøg ALTID om sikringer er sprunget, om evt. HFI-relæ er slået fra ELLERS kan el-installatør tilkaldes på: Tramm Varmeanlæg, varmt og koldt vand: Ved rørbrud, sprængning af radiator eller total svigt af varmt eller koldt vands forsyningen kan VVS installatør tilkaldes på: VVS Søberg Kloak: Ved totalt og vedvarende kloakstop kan kloakservice tilkaldes på: Haderslev Slamsugerservice Fortsættes på næste side...

12 Reparationer i lejligheden 2: Fortsættelse fra forrige side.. - Låsesmed: Er uheldet ude og du ikke kan komme ind i lejligheden kan låsesmed tilkaldes på: Haderslev låseteknik Glemt eller tabt nøgle er for egen regning. Vejledende pris i dagtimerne 500 kr. incl. moms Vejledende pris udenfor normal arbejdstid 750 kr. incl. Moms Viser det sig efterfølgende at problemet skyldes en defekt lås, refunderes beløbet efterfølgende af afdelingen. Inden i ringer så vær opmærksom på følgende: Såfremt opståede fejl i lejligheden er af en sådan art, at man mener at den berører andre beboere, vil det være en god idé at undersøge, om der er sket henvendelse til en af ovennævnte reparatører. Det skal endelig påpeges, at henvendelser til ovennævnte firmaer KUN må finde sted, hvis udbedring af den opståede skade IKKE kan vente til normal arbejdstids begyndelse. Såfremt der forekommer økonomiske krav til afdelingen på grund af unødvendige opkald, må vi forbeholde os ret til at opkræve betaling for sådanne krav hos de pågældende beboere.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Information om beboerhuset Skæphøj

Information om beboerhuset Skæphøj Beboerhuset Skæphøj hører til afdeling 88 under Østjysk Bolig. I beboerhuset er der festsal samt gæsteværelse. Festsal og gæsteværelse kan lejes af beboere i Østjysk Bolig Ry afdelingerne, samt medlemmer

Læs mere

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer.

Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den erstatter dette ordensreglement tidligere gældende reglementer. Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 21 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018. Ændr. 21.02.2019. I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 70 Godsbanen, Niels Ebbesens Gade. Husorden. Pr. 8. september 2016

Alabu Bolig Afd. 70 Godsbanen, Niels Ebbesens Gade. Husorden. Pr. 8. september 2016 Alabu Bolig Afd. 70 Godsbanen, Niels Ebbesens Gade Husorden Pr. 8. september 2016 (Tilrettet den 22. marts 2017 i forhold til fusionen Alabu Bolig) Redigeret iht. vedtagelse på ordinært afdelingsmøde den

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13

HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 HUSORDEN AFD. 6 Kejlstrupvej 7-13 Vi vil gerne med denne lille folder ønske dig/jer velkommen til afd. 6. og håber du/i vil falde godt til. I denne folder vil du finde de fleste oplysninger, der er brug

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN

HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN HUSORDEN FOR BEBOERE I SOLGÅRDEN LØGUMKLOSTERVEJ / TOFTEN Velkommen som beboer i Kolstrup Boligforening, Afdeling 3. Vi håber, du bliver glad for at bo her, og at du positivt vil medvirke til et godt beboerklima.

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun

Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Tillægshusorden Boligforeningen Neptun Indholdsfortegnelse Afd. 3 Ryttervej. Afd. 4 Nedre Mosevej. Afd. 6 Hede-, Lyng- og Porsevej. Afd. 7 Skarpæs- og Parkvej. Afd. 9 Mosegårds og Skarpæsvej. Afd. 10/12

Læs mere

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken.

Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Husorden Funktionærernes boligselskab i Rødovre Kommune. Afdeling 702-01 Valhøjparken. Vedtaget på afdelingsmødet den 12. april 2011 Indhold 1. Lejemålet 1.1. Overholdelse 1.2. Benyttelse 1.3. Ændringer

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 24 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 14-03-2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 14-03-2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT

Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Fælleshuset Færgely LEJEKONTRAKT Navn: Adresse: Lejl.nr.: lejer Færgely fra den / kl. til den / kl. Antal deltagere i arrangementet (max. 32 personer): Jeg er indforstået med, at jeg personligt er ansvarlig

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald.

E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN. Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Se også under storskrald. E/F UNGARNSGADE 35-41 m.fl. HUSORDEN AFFALD Affaldscontainerne i gården skal benyttes til alt almindeligt husholdningsaffald. Intet affald må henkastes i gården, eller anbringes noget andet sted i bygningerne

Læs mere

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus

Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Information til brugere af ULFBUEN s Fælleshus Fælleshusudvalget Se opslag i Fælleshuset. Vedrørende leje af Fælleshuset se kalenderen i Fælleshuset Yderligere oplysninger kan hentes på ULFBUEN s hjemmeside

Læs mere

Velkommen i Boligselskabet Domea Vejle, afd. 86-51 Vindinggårdparken og Egely alle.

Velkommen i Boligselskabet Domea Vejle, afd. 86-51 Vindinggårdparken og Egely alle. Velkommen i Boligselskabet Domea Vejle, afd. 86-51 Vindinggårdparken og Egely alle. Når I / du flytter ind i en bolig, ønsker I / du naturligvis, at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt.

Læs mere

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233

Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 Husorden Afd. 25 Højgården Kejlstrupvej 101-233 (Revideret 28.08.2014) Vi vil gerne ønske dig velkommen til afd. 25 og håber du vil falde godt til i Højgården I denne folder vil du finde de fleste oplysninger,

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel

Boligorganisationen Tårnbyhuse. Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen. Tryghed & Trivsel Boligorganisationen Tårnbyhuse Ordensreglement for udlejning af lokale Gildesalen Bredagervej 53, Kælderen Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes primært til børnefødselsdage, fødselsdage og andre mindre sammenkomster.

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

levereglerne i og omkring

levereglerne i og omkring Side 1 af 5 sider Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Side 2 af 5 sider Fælles leveregler En boligafdeling udgør

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 106 - Sønderager Godkendt på afdelingsmøde den 07.09.2017 ETAGEBOLIGER Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Affaldssortering... 3 Støjgener... 3 Parabol...

Læs mere

Husorden For beboere i afd Lindeparken

Husorden For beboere i afd Lindeparken Husorden For beboere i afd. 18 - Lindeparken (Revideret 24.08.2016) Almindelige regler I et så stort byggeri som vores må der, af hensyn til alle, være visse retningslinier. For at alt kan gå så gnidningsløst

Læs mere

Husorden for Mønten Kollegium

Husorden for Mønten Kollegium Husorden for Mønten Kollegium Ud over nedenstående husorden gælder kontraktens bestemmelser deriblandt 11. 1. Almindelige bestemmelser Hoveddør på etage samt altandøre skal låses, når lejligheden forlades.

Læs mere

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum.

Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. VELKOMMEN Bestyrelsen for Ejerforeningen Farumhus byder velkommen til nye beboere i ejendommene på Ryttergårdsvej 16, 18 og 20 i Farum. Husordenen for ejerforeningen er vedhæftet. Reglerne i husordenen

Læs mere

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer)

Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden. Husorden. Pr. 17. juni (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Alabu Bolig Afd. 61 Østergaarden Husorden Pr. 17. juni 2013 (Revideret den 3. november 2016 Nyt afdelingsnummer) Reglement for husorden for Afdeling 61 Alabu Bolig Generel opførsel Der skal være plads

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang

VELKOMMEN. til afdeling 6 Kongsvang VELKOMMEN til afdeling 6 Kongsvang Velkommen Afdelingsbestyrelsen, varmemesteren og pjeceudvalget, vil med denne velkomstpjece byde dig/jer velkommen. Afdelingen blev opført i 1953, med i alt 164 lejemål.

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED

ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Orientering om ANDELSBOLIGFORENINGENAF 1941 DOMEA RINGSTED Afdeling 14: Abelsvej 72-224 Fælleshus, Abelsvej 156 Juni 2015 Til nuværende og kommende beboere. Efter afholdelse af ordinære afdelingsmøder

Læs mere

HUSORDEN Etagebyggeri

HUSORDEN Etagebyggeri HUSORDEN Etagebyggeri Afdeling 109 - Ringparken Godkendt på afdelingsmøde den 24.10.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne... 2 Infotavler...

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31

ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 ANDELSBOLIGFORENINGEN STRANDPARKEN 26 31 HUSORDEN OG ORDENSREGLER AFFALD: Der er opstillet affaldscontainere langs Strandparken og Hendrik Pontoppidansgade til henholdsvis køkkenaffald, aviser/papir og

Læs mere

Husorden afdeling 78 - Isagervej

Husorden afdeling 78 - Isagervej Indhold Lejlighed... 1 Ventilation... 2 Ændringer... 2 Husdyr... 2 Støj... 2 Fællesområder... 3 Rygeloven... 3 Fællesvaskeriet... 3 Antenneforhold... 3 Affaldshåndtering... 4 Terrasser... 4 Knallerter...

Læs mere

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015

Husorden for ejerforeningen 4OK. Revideret 2015 Husorden for ejerforeningen 4OK Revideret 2015 AFFALD Køkken affald: På Landlystvej er opstillet grønne containere til køkkenaffald. Affaldsposerne skal snøres sammen inden de smides i containerne, så

Læs mere

Husorden Afd. 2 - Ringgården.

Husorden Afd. 2 - Ringgården. Husorden Afd. 2 - Ringgården. (Revideret 22.08.16) Almindelige regler Det giver tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. For at alt kan gå så gnidningsløst

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 43. Ladefogedvej B Nyrevideret husordensreglement godkendt på ekstraordinært afdelingsmøde 6. maj 2019. Omdelt af ejendomsfunktionæren 22. maj 2019. Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29:

Ordensregler for Afdeling 3. Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Navn» Dato Dato Ordensregler for Afdeling 3 Lærkevej 31 A-K, Vesterled 14-72, Baungårdsvej 15-29: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen.

HUSORDEN FOR ELMELY. Alle beboere i afdelingen har adgang til redskabsskuret, egen hoveddørsnøgle passer til hængelåsen. HUSORDEN FOR ELMELY Beplantning og fælles arealer Boligselskabet har gjort sit til at skabe en god bebyggelse og hvis alle beboere i det daglige vil gøres deres til at værne om beplantningen og de fælles

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken

HUSORDENSREGLEMENT. Afdeling 15 Næsbyparken - 1 - Oktober 2007 HUSORDENSREGLEMENT For Afdeling 15 Næsbyparken Funktionærens kontor: Næsbyvej 15-17. tlf. 36 41 22 25 Kontortid: Man fredag kl. 07.30 08.00. Samt torsdag 17.00 17.30 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35:

Ordensregler for Afdeling 13. Plantagevej & Grønnegade 31-35: «Lejekontrakt_Navn» Ordensregler for Afdeling 13 Plantagevej 22-50 & Grønnegade 31-35: Generelt Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt opsætning af væsentligt udstyr

Læs mere

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11

HUSORDEN FARUMGADE 7-9 - 11 HUSORDEN FOR FARUMGADE 7-9 - 11 Indledning!... 1 IKRAFTTRÆDEN AF HUSORDEN!... 2 Affald!... 2 Altaner og altankasser!... 2 Ansvar og forsikring!... 2 Antenner og paraboler!... 2 Bad og toilet!... 3 Døre

Læs mere

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen

Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen Husorden og praktiske oplysninger Ejerlejlighedsforeningen Bryggervangen omfatter Victor Bendix Gade 1 og 9-11 Bryggervangen 34-40 Skt. Kjelds Plads 4-10 Nygårdsvej

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

HUSORDEN FOR AFDELING 27

HUSORDEN FOR AFDELING 27 HUSORDEN FOR AFDELING 27 Brandevej, Aalborg Husorden for afd.27 Brandevej Aalborg Generelt Et godt miljø er meget værd for at kunne trives. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Lokalet udlejes ikke til fester men primært små arrangementer såsom mindre fødselsdage, receptioner m.v. Det er lejerens pligt at sørge for, at gæsterne

Læs mere

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time.

Booking Kalenderen Booking kalenderen viser hvornår Selskabslokalerne er optaget og hvornår det er ledigt. Der bookes i intervaller af en halv time. Booking Vejledning af Selskabslokalet Vejlesøparken Side 1 Denne vejledning er tiltænkt de beboere i Vejlesøparken, der ønsker at booke og benytte vores Selskabslokaler. Booking Kalenderen Booking kalenderen

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret.

Har du spørgsmål til Husorden eller overholdelse af denne, rettes henvendelse til ejendomskontoret. Mosegårdsparken Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Mosegårdsparken. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler:

Læs mere

Velkommen til Reginehøj - afdeling 9

Velkommen til Reginehøj - afdeling 9 Velkommen til Reginehøj - afdeling 9 Juni 2011 Indledning Meningen med denne folder er først og fremmest at byde VELKOMMEN i afdelingen. REGINEHØJ bebyggelsen består af 5 stk. 7 etages blokke, som indeholder

Læs mere

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri

Overskrift. Leje af fællesrum og gæsteværelser. Leje af garager og ekstrarum. Brug af fællesvaskeri Overskrift Indsæt m edd elelse her. Du opnå r st ørst virkni ng ve d ku n at br uge t o elle r t re sætnin ge r. Leje af fællesrum og gæsteværelser Leje af garager og ekstrarum Brug af fællesvaskeri 1

Læs mere

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE

26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE 26. JUNI 2018 HUSORDEN FOR HOULKÆR BYMIDTE Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ALTANER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESVASKERI OG TØJTØRRING...

Læs mere

Nyhedsbrev No. 3 2007

Nyhedsbrev No. 3 2007 Bestyrelsen sammensætning: Nyhedsbrev No. 3 2007 Formand: Henrik Møller Næstformand: Brian Nymark Nielsen Charlotte Schultz Nete Nørkær Jesper Knudsen Email til bestyrelsen: bestyrelsen@runddyssen36.dk

Læs mere

Husorden for T13 - Silergården

Husorden for T13 - Silergården Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan man tager hensyn til de omkringboende, og hvordan de skal tage hensyn til

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Husorden For Stilledal

Husorden For Stilledal Husorden For Stilledal SAMVIRKENDE BOLIGSELSER Husorden for afd. Stilledal Så vi alle kan være her Affald Af hygiejniske grunde skal affald være pakket i affaldsposer. Større ting som møbler og lignende,

Læs mere

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51

VELKOMMEN. til REMISEN HAB. Afdeling 51 VELKOMMEN til REMISEN HAB Afdeling 51 REMISEN En remise er en bygning med spor til opbevaring af lokomotiver og jernbanevogne. På vores Remisen, lå der før en remise med værksted, hvor togene blev efterset.

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I

HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 121 CHARLOTTEAGER I GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 29. MARTS 1999 REV. DEN 18. OKTOBER 2013 1. Trapper og kældergange Al færdsel på trapperne og i kældergangene

Læs mere

Spørgsmål og svar i Vesterbo

Spørgsmål og svar i Vesterbo Spørgsmål og svar i Vesterbo Kære beboer august 2007 Her har vi samlet en række spørgsmål og svar, der handler om dagligdagen i Vesterbo. Det er spørgsmål, som både ejendomsfunktionærerne og afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32

Husorden. For Lejerbo afdeling 123-0. Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Husorden For Lejerbo afdeling 123-0 Agervang 1 til 31 Og Havevang 2 til 32 Varmemester: Bjarne V. Christensen e-mail: Afdeling.007-0@net.lejerbo.dk VARMEMESTERKONTORET Engvang 7-9 Telefon: 59430909 Kontoret

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader, som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFDELING 4 KAGSHUSENE ÅFLØJEN 3C 2700 BRØNSHØJ Tlf.: 44 91 60 03 September 2014 PRAKTISKE INFORMATIONER AFDELINGSBESTYRELSEN Afdelingsbestyrelsen træffes på afdelingskontoret,

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård

Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård februar 2013 Håndbog for andelsboligforeningen Slangerupgård I denne håndbog har bestyrelsen samlet informationer om andelsboligforeningen. Vi håber, at andelshaverne med håndbogen kan få svar på en række

Læs mere

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013

Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Lillerød Boligforening, Afdeling 7 Husorden Vedtaget 27. NOVEMBER 2013 Under henvisning til boligoverenskomstens bestemmelser er enhver beboer forpligtet til at iagttage god orden i ejendommen. AFFALD

Læs mere

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo

Aktivitetsudvalget. Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Velkommen i Møntbo Vi vil gerne byde dig velkommen som beboer i Møntbo og ønsker samtidig for dig og Jer, at I vil falde godt til i afdelingen og blive glade for at bo her. På de følgende

Læs mere

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven.

Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Ordensregler for leje af fælleslokale i E/F Emaljehaven. Formål. Til private arrangementer for beboere i Emaljehaven (ikke kommercielle eller politiske formål) Lokalet må ikke videreudlejes eller videreudlånes.

Læs mere

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING

AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 ENGPARKEN BRUGERVEJLEDNING AFDELING 6 BRUGERVEJLEDNING I dette hæfte er samlet en række generelle oplysninger om, hvordan de forskellige fællesfaciliteter og installationer benyttes. Hæftet

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg

Regler for fælleshus. A/B Humlebjerg Regler for fælleshus A/B Humlebjerg Gældende fra (Vedtaget på generalforsamling) Side 1 af 8 Regler for anvendelse af fælleshuset Hvem er ansvarlig for anvendelse af fælleshuset? Det er til enhver tid

Læs mere

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551

NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 NYHEDSBREV FOR AFD. 2551 Indhold: Side 1. Indholdfortegnelse - Sommeren 2018. Side 2. Vinter 2018 - Julebelysning i matriklerne. Side 3. 10 årig jubilæum - Servicecenteret Frederikssund 5 årig fødselsdag.

Læs mere

Vejledning til lejerne

Vejledning til lejerne Vejledning til lejerne Postadresse: TDC Pensionskasse, Aarhus afd. Ejendomsservice Sletvej 30, 6-044 8310 Tranbjerg J e-mail: pensionejendom@tdc.dk telefon: 66 66 44 44 CVR-nr. 71967611 www.tdcpensionskasse.dk

Læs mere

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden.

Generelt. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af at tage hensyn til hinanden. Vedtaget på afdelingsmøde afholdt den 2. september 2014 Generelt Denne husorden gælder i NordParken (afdelingerne 56, 7, 8, 10, 12 og 14). En afdeling med mange lejere kan sammenlignes med et mini-samfund.

Læs mere

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017

Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Husorden AB- Syven Vedtaget på generalforsamlingen 9. November 2017 Velkommen til A/B Syven I A/B Syven bor vi tæt op ad hinanden og vores fællesarealer er ikke særligt store. Det er derfor af afgørende

Læs mere

Kagsgårdens. husorden

Kagsgårdens. husorden Kagsgårdens husorden Indholdsfortegnelse Forord...3 Affald...4 Altaner...4 Antenneanlæg / Parabol...4 Badning mv...4 Barnevogne, cykler, legeredskaber m.v...5 Forurening...5 Fugle og andre dyr...5 Fyrværkeri...5

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i Afd. 1006 Karré 6. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

Husorden afdeling 1 Præstehaven

Husorden afdeling 1 Præstehaven Vedtaget på afdelingsmødet den 10. september 2007 Et godt naboskab er meget værd. Det er derfor vigtigt, at man i afdeling 1 opfører sig overfor sin nabo, som man selv ønsker at blive behandlet af sin

Læs mere

Husorden afdeling 1 - Præstehaven

Husorden afdeling 1 - Præstehaven Vedtaget på afdelingsmødet den 10. september 2007 Et godt naboskab er meget værd. Det er derfor vigtigt, at man i afdeling 1 opfører sig overfor sin nabo, som man selv ønsker at blive behandlet af sin

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323

HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39. Ranunkelvej 241-323 HUSORDENSREGLEMENT FOR AFDELING 39 Ranunkelvej 241-323 Hver boligorganisationsafdeling har sit eget husordensreglement. Det er beboerne der på et afdelingsmøde bestemmer hvad det skal indeholde, dog er

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej

Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej Frederiksberg, den 1. juli 2009 Husorden for Kollegiet på Lauritz Sørensens Vej 1 Beboerne må under deres udfoldelser i afdelingen respektere de rammer, som hensynet til de øvrige beboeres trivsel og til

Læs mere

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken

OMP EF Husorden. Store, faste installationer eller lignende er ikke tilladt på altaner eller tagterrasser f.eks. jacuzzi eller udekøkken OMP EF Husorden Overholdelse Husorden skal jf. foreningens vedtægter ( 27.1) overholdes af ejerlejlighedsejeren og foreningens eventuelle erhvervslejere i det følgende kaldet beboeren. Denne har samtidig

Læs mere

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene.

Husorden. Har du meget affald, så bær affaldet til de store blå containere, så du ikke blokerer affaldsskaktene. AB Lyngbyhus Husorden 1.0 Affald Du kan anvende affaldsskaktene til almindeligt husholdningsaffald. Du får med jævne mellemrum udleveret poser. Disse lukkes omhyggeligt(slå knude på posen) efter brug.

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C

Velkommen til. Afd. 53. Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Velkommen til Afd. 53 Brohusgade 2A 4A 4B 4C Vestre havnepromenade 1C Alabu Bolig Brohusgade 2 B, 9000 Aalborg Åbningstider: Mandag - tirsdag - torsdag kl. 07.30-15.00 Onsdag kl. 09.00-17.00 Fredag kl.

Læs mere