Aasum Sogneblad. Nr september, oktober og november årgang

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aasum Sogneblad. Nr. 57 2015 september, oktober og november 2015 14. årgang"

Transkript

1 Aasum Sogneblad Nr september, oktober og november årgang

2 Præstens ord side 3-4 Arkivernes dag side 24 Menighedsrådet orienterer side 5 Første mejetærsker i Åsum side Gudstjenesteliste side 6-7 Legeplads side 28 Kirkekoncert Side 8 Jazz på Havnens Gourment side 29 Juletræstænding side 9 Nabohjælp side 30 Tirsdagscafé sogneaftner side Markedsdag side 31 Beboerf. udlån side 15 Fællesspisning side 32 Menighedsråd side 16 Idrætsforening side Aktivitetskalender side Adresseliste side 35 Arrangementer i Seden Indhold i dette nummer: side Bladet udgives af: Aasum Sogns Menighedsråd, Aasum Sogns Beboerforening, Aasum Bylaug og Aasum Idrætsforening. Redaktionsudvalget: Per Lind-Thomsen, Walthervænget 6, tlf (ansvarshavende) Poul Poulsen, Gartnervænget 17, tlf Redaktionens -adresse: Annoncer: Poul Poulsen, Gartnervænget 17, tlf , Alex Hold, Åsum Bygade 4, tlf , Deadline for næste nummer, der udkommer til september 2015, er d. 3. november Indlæg optages i bladet i det omfang, der er plads (udskydes evt. til senere). Stof, der bringes i bladet, er ikke nødvendigvis udtryk for redaktionens meninger eller holdninger.

3 Præsten har ordet NÆRHED En lille nyfødt pige ligger helt alene på et hospital. Hun er født for tidligt og har vand i lungerne. Vi er i 1938, og der var ikke noget, som hed kuvøser og den pleje, som man har i dag. Forældrene har fået det råd at blive borte fra hospitalet, mens den lille pige ligesom beslutter, om hun vil leve eller dø. For hvis hun nu dør, så er det det bedste, at forældrene ikke har nået at lære hende at kende, mener lægen, som den gang blev anset for en autoritet, som almindelige mennesker ikke sagde imod. Forældrene fulgte autoritetens råd og holdt sig borte. Men den lille pige var nu ikke helt overladt til sig selv. For hver dag i den måned det stod på, tog en gammel mand, en fjern slægtning, hver dag sporvognen ind til sygehuset for at sidde hos den lille pige en times tid. For at ae hende på kinden og holde hende i hånden. Pigen kom sig og er nu en voksen kvinde, skuespilleren Susse Wold. Og hun fortæller i sin selvbiografi Fremkaldt, at hun altid har været sikker på, at det var disse besøg fra den gamle slægtning, at det var dette tilbagevendende udtryk for nærvær og omsorg, der var årsag til, at hun i al sin skrøbelighed bestemte sig for livet. Og det kan vi hverken sige for eller imod til. Men det er et udsagn, som er værd at hæfte sig ved. Nu vi putter vore børn, og vi har fortalt godnathistorie og sunget godnatsang, så sker det ofte, at barnet siger. Vil du ikke godt sidde lidt hos mig? Så siger man som regel ja, holder barnets hånd, og når barnet sover, lister man sin hånd tilbage og kan gå. Nærheden er så vigtig. Og derfor holder vi hånd, og derfor giver vi hinanden kys og kram. Vi mennesker. I den klassiske trosopfattelse af Guds nærhed tænker man mest på de sørgelige ting. Når vi engang skal herfra. Og der findes store og stærke ord i vores gamle salmer, som nok kan hjælpe os på vej.

4 I salmen Vær du mig nær udtrykkes det således. Vær du mig nær! Nu aftenen sænker sig, snart mørket råder, vær du nær hos mig! Når andres hjælp og trøst er intet værd, du, hjælpeløses hjælp, vær du mig nær! Salmen står i salmebogen nr Men livet er nu andet end afsked og sorg. Nærhed i betydningen Guds nærhed nævnes så smukt i en moderne dåbssalme: Fyldt af glæde over livets under hvor et af versene lyder Fyldt af undren er vi i din nærhed. Du, som bærer verdensrummets dybder venter på de små og ta r imod os. Venter på de små og ta r imod os For i guds nærhed er vi alle sammen og til alle tider. Unge og gamle, børn og voksne. Men vi er bare ikke opmærksomme på det. Når noget virkeligt er gået godt, så knytter det moderne menneske hånden som efter en tenniskamp og siger yes, det var pragtfuldt, det var godt, det var fedt, det var mig! Og sådan tænker man vel, hvis ens egen indsats var del af resultatet eller af den store sejr. Men det med Vorherres nærhed er gledet lidt ud. I en lidt sjældnere dåbssalme siges det dog til os Du kommer Jesus i vor dåb. her rækker du os mod og håb Alene er vi svage Nu lover du at være med og være med os hvert et sted i dag og alle dage. Salmebogen nr Nærhed er en meget vigtig ting for os mennesker, og det er vi rimeligt klar over. I vores kristne kirke hører vi, at vi aldrig er alene, fordi Gud er os nær. Og det skulle gerne give os tryghed både omkring de daglige ting og i den store sammenhæng. Nils Holger Ellekilde Sognepræst

5 Menighedsrådet orienterer Hen over sommeren har der været nogle praktiske ting, som er blevet ordnet omkring Kirken og Rytterskolen. Selv om det kun er få år siden, at kirken blev kalket, var der påbegyndt afskalning af tårnet og vestsiden at våbenhuset. Ligeledes har det været nødvendigt, at få specialbehandlet vestsiden af kapellet. Begge sider er ekstremt udsatte for vejrliget. Vi håber, at disse reparationer kan medvirke til, at kirken stadig fremtræder flot, og man kan udsætte kalkning af hele kirken i nogle år. Ved bygningssyn her i foråret blev det konstateret, at rygningssten på Rytterskolen havde løsnet sig. Et nærmere eftersyn viste, at hele rygningen havde løsnet sig. Vi har derfor valgt at få rygningen fornyet for at undgå nedfald af løse tagsten ved næste storm. Efter tyveriet af stolene i Rytterskolen har vi haft forskellige stole i udvalg, og vi har besluttet os for indkøb af nye stole. Vi har valgt en stol med en god siddekomfort, men ikke en stol som er efterspurgt på hælermarkedet. Herudover arbejder vi på en sikring af Rytterskolen, så indbrud fremover vanskeliggøres. Nationalmuseet har fortaget en såkaldt denkronologisk undersøgelse af tagkonstruktionen på våbenhuset på Aasum Kirke. Der er lavet en lille rapport, hvor man beskriver den videnskabelige undersøgelsesmetode samt fældningsår og anvendelse i forbindelse med bygning af våbenhuset. Disse undersøgelser understøtter fint, hvad vi ved i forvejen, nemlig at kirken er om- og tilbygget i flere omgange over flere århundreder. Fældningsprøver viser, at tømmeret, der er anvendt, er fældet i den sidste halvdel af tallet og er anvendt til tagkonstruktionen i samme periode. Krydsprøver fra andre kirker på Fyn viser, at træerne, som tømmeret stammer fra, har vokset her i Danmark eller i det sydlige eller vestlige Sverige. Men mon ikke, at det er mest sandsynligt, at det er egetræer her fra Fyn, der har leveret tømmeret - blandt andet på grund af transport etc. Harald Jensen kirkeværge.

6 September Seden Åsum Søndag d. 6. kl kl Koncert 14.s.e.trin LMR LMR Søndag d. 13. kl kl s.e.etrin NHE NHE Søndag d. 20. Ingen kl s.e.trin LMR Søndag d. 27. kl kl s.e.trin kor kor og kirkekaffe NHE NHE Oktober Gudstjenester i Seden og Aasum Søndag d. 4. kl kl s.e.trin KN KN Søndag d. 11. kl kl Høstgudsstjeneste 19.s.e.trin NHE NHE Søndag d. 18. kl kl s.e.trin vikar vikar Søndag d. 25. kl kl s.e.trin kor kor og kirkekaffe NHE NHE LMR Lise Marie Ranum NHE Nils Holger Ellekilde KN Karen Nedergaard Vikar fordi Lise Marie Ranum har barselsorlov Kirkebil bestilles fredag inden kl. 12 tlf.:

7 Gudstjenester i Seden og Aasum November Seden Åsum Søndag d. 1. kl kl Alle helgens dag NHE NHE Søndag d. 8. kl kl s.e.trin vikar vikar Søndag d. 15. kl kl s.e.trin vikar vikar Søndag d. 22. kl kl Sidste s. i kirkeåret NHE NHE Søndag d. 29. kl kl s.i advent kor solist medvirker vikar vikar December Søndag d. 6. kl kl s.i advent NHE NHE Søndag d. 13. Ingen kl Koncert 3.s.i advent NHE Siden sidst Døbte : 16/8 Felix Maalø Bæksted, Utzons Allé 58 Vielse og kirkelig velsignelse: 23. maj Lise-Lotte Eilsø og Karsten Stenger Hansen Åsum Bygade 13 C 6. juni Sally Windeballe Rosenstjerne og Kim Hansborg Bjerggårdsløkken aug. Line Svindt og Martin Olsen, Gyldenmarken 9

8 TROMPET OG ORGELKONCERT Carl Nielsen i ord, toner og billeder Åsum Kirke Søndag, den 6. september 2015 kl Musik af Carl Nielsen i nye arrangementer med visuel fortælling om komponisten. I 2015 er det 150 år siden Carl Nielsen blev født. For at fejre komponisten, har trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen musik af Carl Nielsen på repertoiret og projicerer ved koncerten i Åsum Kirke en fortælling om komponisten med billeder, tekst og film. På repertoiret er bl.a. arrangementer af Nielsens salmer og sange, værker for soloinstrumenter, orkesterværker og oratorier. Ved koncerten bliver der lejlighed til at synge med på både en salme og en sang af Carl Nielsen. Dorthe Zilke har siden sin afslutning på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium spillet i diverse orkestre i ind-og udland, herunder Det Kgl. Kapel, DR Symfoniorkestret og landsdelsorkestrene. Søren Johansen har organisteksamen fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Med det klassiske orgelrepertoire har han givet en række koncerter i ind- og udland. Søren Johannsen er organist i Christians Kirke, København.

9 Juletræet tændes Efter gudstjenesten første søndag i advent, søndag d. 29. november Stemningsbillede fra Rytterskolen fra sidste år Ved gudstjenesten er der foruden orgelet ekstra musikledsagelse. Derefter går man ned foran Rytterskolen, hvor juletræet står klar til at blive tændt. Efter tændingen er der tid for en sang eller to, og menighedsrådet arrangerer, at der er en kop kaffe at varme sig på.

10 Tirsdagscaféer i Aasum Tirsdag, den 6. oktober 2015, kl Træk af modstandsbevægelsens aktiviteter i Åsum under besættelsen med vægt på det lokale samt En beretning om Thomas Sneums eventyrlige flyvning til England i sommeren 1941 Denne eftermiddag vil Niels Peder Frederiksen ud fra egne oplevelser beskrive nogle af modstandsbevægelsens aktiviteter i Åsum og krydre med lokale anekdoter. Dertil kommer de specielle barndomsoplevelser omkring flyvemaskiner som Erik Malmoses sprøjtefly og Thomas Sneum i sit hvide Falckambulancefly. Videre om Thomas Sneums fantastiske flyvetur i England sommeren 1941 fra Sanderum i et lille sportsfly, som kun havde benzintank til noget af vejen. Niels Peder Frederiksen vil medbringe forskelligt originalt materiale fra modstandsbevægelsens tid.

11 Tirsdagscaféer i Aasum Tirsdag, den 3. november 2015, kl Flugten fra Den Røde Hær i vinteren Fortællingen om en familie på flugt og Ulla Larsens opvækst i Flensborg Det ligger helt uden for vor daglige forestillingsverden at fatte de forhold og situationer, der er baggrund for Ulla Larsens fortælling om den selvoplevede flugt fra Østtyskland fra den indrykkende Røde Hær vestpå mod en ukendt fremtid. Den russiske hær, Den Røde Hær, var frygtet af civilbefolkningen på grund af de grusomheder, der blev udøvet mod alle, som tak for sidst overfor tyskernes angreb langt ind i Rusland. Nu kom russerne talstærkt fra øst ind i det nedslidte Tyskland, hvor befolkningen derfor flygtede så godt de kunne mod vest. Ulla nåede frem til Flensborg og kan fortælle om sin opvækst der i efterkrigens tid.

12 Tirsdagscaféer i Aasum Tirsdag, den 1. december 2015, kl Denne eftermiddag foregår i Birkende Hos Francesco Ulisse; italiensk lasagne-bager. Adresse: Hans Tausensgade 46, (bagved kirken) BEMÆRK, at der er tilmelding senest den 6. november til Hanne Lind-Thomsen Telefon Pris: 50 kr. Her venter en ganske ekstraordinær eftermiddag... Ved ankomsten kl får vi vist, hvordan deres lasagne fremstilles. Mens den bages får vi et foredrag om den nypressede olivenolie, om middelhavskost og om hvordan olivenolie indgår i daglig madlavning. Derefter serveres: 3 stk. crostini (ristet brød): 1 med olie og hvidløg, 1 med olie, rucola og parmasanflager og 1 med olie, tomat og basilikum og dertil 1 glas rosevin. Lasagne med grøntsager og tomatkødsauce og et glas rødvin.

13 Sogneaftener i Aasum Onsdag, den 28. oktober 2015, kl Sygeplejerske fra himmel til helvede... - overlevede bl.a. krigsattentat og gik til bords med Kronprins Frederik Sygeplejerske Charlotte Dong MacIntyre er et fynsk fyrtårn, du ikke glemmer, når du først har mødt hende. Som uddannet sygeplejerske har hun arbejdet rundt omkring i krigshelveder, hvor bl.a. hendes indsats og overlevelse i et attentat mod Røde Kors medarbejdere i Tjetjenien førte til, at hun - som en af ganske få danskere - er tildelt Florence Nightingale medaljen af Internationale Røde Kors. Hun fik som den første danske kvinde hædersbeviset fra Anders Lassen Fonden, som HKH Kronprins Frederik er protektor for. Det kan afsløres, at hendes oplevelser med Kronprins Frederik, som overrakte hædersbeviset, bestemt ikke er kedelige. Charlotte Dong MacIntyre Helt usentimentalt og med en humor, der når himlen, fortæller Charlotte om sine oplevelser som sygeplejerske i krigens helvede, nødvendigheden af kulturforståelse, lidt sjovt om sin tid som sygeplejerske blandt rige amerikanere på krydstogt i Caribien, et par heftige udenlandske kærlighedstogter. Hendes rødhårede datter i østen bliver der forhåbentlig også tid til at høre om + alt det andet. Grib chancen for at høre Charlottes foredrag, der i den grad sætter hverdagens trummerum i perspektiv.

14 Sogneaftener i Aasum Tirsdag, den 24. november 2015, kl Musikforedrag: Livet, døden og kærligheden intet mindre! Steffen Brandts rockpoesi Fortæller er Jesper Hougaard Larsen, projektleder ved Folkekirkens Tværkulturelle Samarbejde i Odense, flygtninge-indvandrerpræst ved Skt. Knuds Kirke, Odense og sognepræst ved Vollsmose Kirke. Sanger, musiker, komponist og tekstforfatter Steffen Brandt er kendt for sit engagement i musikgruppen TV-2. Derudover har Steffen Brandt fortolket Leonard Cohen, Bob Dylan m.fl. Han har skrevet tekster til satireprogrammet Den gode, den onde og den virkelig morsomme for DR-tv. Han har med sin ironiske tilgang sat aktuelle emner til debat, senest på tv-2s nye album, hvor frygten for terror og vold bliver behandlet. Derudover har Brandt, som er uddannet i dansk fra Aarhus Universitet, en stor forkærlighed for danske forfattere. I flere af hans sange dukker Blicher, Aakjær, Brorson og andre danske digtere op. Musikforedraget tager udgangspunkt i Steffen Brandts forståelse af livet, døden og kærligheden. Han synger ikke kun om klasselæreren og rigtige mænd. Han tager i mange af sine sange livtag med mere alvorlige, eksistentielle emner. Vi skal høre flere af hans og TV-2s sange, og forhåbentlig vil der i løbet af aftenen komme en samtale i gang. I 2006 udgav jeg bogen Liv og Lys, hvor jeg undersøgte eksistentielle og religiøse temaer i Steffen Brandts sange. I 2016 udkommer en ny bog, hvor fokus vil være på forholdet mellem rockpoesi og litteratur hos Steffen Brandt.

15 Husk: Vi udlejer foreningens telte, borde og stole for 300 kr. pr. gang, se (udlejning for 2016 er godt i gang) Vi udlåner foreningen kanoer, se Vi har en mailliste, send din mailadresse til og du modtager en mail hver gang der er et arrangement Vi udlåner en variabel portal til æresporte, kontakt bestyrelsen. Det er stadig muligt at betale kontingent for 2015.

16 Menighedsrådsmøder afholdes sædvanligvis i Rytterskolen onsdage kl. 19. For efteråret 2015 er der planlagt således: den 16. sept., 21. okt., 18. nov., og 9. dec. Vores sognepræst Lise Marie Ranum har barselsorlov fra 18. oktober, og derfor kommer der vikar fra den dato. På kirkens hjemmeside, kan du orientere dig om Åsum sogn og kirke

17 VI HAR TID TIL DIG OG DIN TRYKOPGAVE, NÅR DET PASSER DIG! spartryk.dk Støt vores annoncører. De støtter dig OKSEKØD SÆLGES Halve eller kvarte dyr Slagtet og udskåret efter eget ønske Hanne & Viggo Føns Tlf

18 Aktivitetskalender for Aasum Sogn September d. 3. torsdag Lokalhist. Arkiv/Bogbytteren åben d. 6. søndag Gudstjeneste Koncert d. 13. søndag 9.00 Gudstjeneste d. 19. lørdag Markedsdag på sportspladsen d. 20. søndag Gudstjeneste Jazz på Havnens Gourmet d. 27. søndag 9.00 Gudstjeneste (kor og kirkekaffe) Oktober d. 1. torsdag Lokalhist. Arkiv/Bogbytteren åben d. 4. søndag Gudstjeneste d. 6. tirsdag Tirsdagscafe (besættelsen) d. 7. onsdag Fællesspisning i Havnens Gourmet d. 11. søndag 9.30 Gudstjeneste d. 18. søndag Gudstjeneste d. 25. søndag 9.30 Gudstjeneste (kor og kirkekaffe) d. 28. onsdag Sogneaften (Fra himmel til helvede) d. 29. torsdag Andespil i Idrætsforeningen Bogbytteren har åbent hver onsdag kl

19 Aktivitetskalender for Aasum Sogn November d. 1. søndag Gudstjeneste (alle helgens dag) d. 3. tirsdag Tirsdagscafe (flugten fra Den Røde Hær) d. 5. torsdag Lokalhist. Arkiv/Bogbytteren åben d. 8. søndag Gudstjeneste d. 11. onsdag Fællespisning i Havnens Gourmet d. 14. lørdag Arkivernes dag d. 15. søndag 9.30 Gudstjeneste Andespil i Idrætsforeningen d. 22. søndag Gudstjeneste d. 24. tirsdag Sogneaften (Steffen Brandts rockpoesi ) d. 29. søndag Gudstjeneste Juletræstænding ved Rytterskolen December d. 1. tirsdag Lasagne i Birkende d. 3. torsdag Lokalhist. Arkiv/Bogbytteren åben d. 6. søndag Gudstjeneste d. 13. søndag Julekoncert (Fynbokoret) Alle arrangementer er omtalt andetsteds i bladet Om idrætsforeningen se side Se i øvrigt på hjemmesiderne og

20 Virksomheds/Flytning

21 Ryttervejen Odense NØ Tlf.:

22 Arrangementer i Seden

23 Arrangementer i Seden

24 Arkivernes dag 2015 Lørdag, den 14. november er det arkivernes dag. Der er åbent i Rytterskolen fra kl , hvor vi koncentrerer os om 2 familier. Dot og Knud Åge Larsen. Fra landsbydreng i Rågelund til Det Kongelige Kapel Johanne og Svend Børge Andersen Førstelærerpar ved Aasum Skole ( ). Vores lille biograf med de 700 indscannede billeder fra lokalområdet vil køre non-stop. Vi demonstrerer portalen hvor man kan søge oplysninger fra de ca. 500 arkiver i Danmark, der er tilsluttet systemet. Bogbytteren med over 3000 bind, heraf 2000 skønlitteratur har åbent.

25 Den første mejetærsker i Aasum Fortalt af Jørgen Lohmann Rasmussen. Vinterens tærskearbejde var noget af det værste i gamle dages landbrug. Især hvis man som min far, Niels Lohmann på Krogsgaard, led meget slemt af støvallergi; han måtte ikke sjældent gå i seng med 40 grader i feber i tærskesæsonen og overlade det ubehagelige arbejde til karlene og Lille Jens. Derfor er det ikke underligt, at han havde en plan. Når søndagsturen i den gamle Ford gik til stranden, gjorde vi et par gange holdt ved herregården Bøgebjerg på Hindsholm, hvor far udviste meget stor interesse for mejetærskeren, der kørte rundt inde på marken. På dyrskuet året efter - i var der udstillet mejetærskere, som også blev studeret meget nøje. Især en lille orangefarvet Allis Chalmers all crop med benzinhjælpemotor og tværstillet tærskeværk tiltrak sig opmærksomheden. Far sagde, at det kunne være sjovt med sådan en maskine. Han var i det hele taget på forkant med udviklingen og gennemførte i sin tid på Krogsgaard mange spændende projekter; han tænkte stort, men blev i udførelsesfasen ofte bange for de store udgifter. Med Allis Chalmersen blev det således til et fællesprojekt, hvor han inviterede broderen Ruben på Brydeland og Olav på Dalholm med. Olav havde imidlertid planer om senere selv at investere i en mejetærsker, så far fik i stedet Laurits Øbro, Øbrogården med. Prisen på kr. var jo også frygtindgydende på den tid, især fordi man jo ikke vidste, hvordan bæstet fungerede. Jeg var som 13-årig dreng meget interesseret i projektet, og deltog med store ører i de tre interessenters møde om sagen. Far gennemgik planen og nævnte, at Olav havde fået tilbuddet, men afslog på grund af egne planer. Ja sagde Laurits, Han skulle lige se en stabelafløbning først - Ha Ha Ha.

26 Maskinen ankom lige i starten af august 1952, og Ruben var klar til at starte op. Ruben drev Brydeland uden medhjælpere, men nu manglede han en sækkepasser. Ruben spurgte far, om ikke Jørgen kunne klar det, hvorefter far beordrede mig til at passe Rubens sække, jeg havde jo sommerferie fra skolen. I henhold til den tids skik og brug blev jeg jo ikke inddraget i det spørgsmål. Det fungerede alt i alt meget godt, det værste var dog, at motorens udstødning var direkte og uden dæmpning og mundede ud lige ved sækkepasserplatformen- lige til diverse høreskader. Efter den første tur tog jeg vattotter i ørene, så min hørelse er stadig fortrinlig. Men høstningen gik langsomt. Maskinen kunne tærske 11 tønder byg i timen, eller 130 tønder på en god arbejdsdag. I løbet af høsten har den vel klaret omkring tønder land på hver af de tre gårde. Hans Kristian og Rasmus høster, i baggrunden de første drivhuse i Gartnervænget

27 I 1952 var alt dette absolut en nyhed i bondelandbruget. Og det blev debatteret livligt i Aasum smedie, hvor man kunne høre bemærkninger som: Ja- det går smååt - det er to skridt frem og et tilbage Ha- Ha-Ha-. En dag fik vi besøg af et par ingeniører fra Roulunds fabrikker, som gerne ville opmåle alle de finurlige kileremme på maskinen med henblik på fremstilling af reservedele. Det blev dog ikke til noget, formentlig fordi denne type mejetærsker hurtigt blev agterudsejlet af mere moderne maskiner. Allerede en eller to sæsoner senere kom der tre nye Claas til byen- et monstrum at se på, men den kunne vist klare op til 20 tønder i timen. Den gamle Allis Chalmers kørte i temmelig mange år på Krogsgaard; Ruben og Laurits fik efter nogle år egne mejetærskere af de små typer, der kunne nøjes med kraft fra en Dexta eller Ferguson. Jørgen Lohmann Rasmussen

28 Status for Åsums nye naturlegeplads Al begyndelse er jo efter sigende lidt svær og nok også især, når det er kommunen man har med at gøre! Som de fleste sikkert kan forestille sig, ligger der en del møder og papirarbejde med at fremskaffe det materiale, som Odense Kommune skal bruge for at godkende byggetilladelsen til legeplads. Efter ca. 6 ugers ventetid, fik vi det svar fra kommunen, at de skal have dokumentation, der er noget mere detaljeret og også mere omfattende end det vi først havde fremsendt. Dvs. helt målfaste tegninger ift. hvert enkelt redskab samt afstand til både bæk og vej. Størrelse på faldunderlag under redskaber osv. Efter skriverier med legepladsfirmaet samt efterfølgende opmålinger af både vanddybder og afstande og fremsendelse af diverse kort, er de nu sat på sagen for at udarbejde det materiale der kræves, for at vi forhåbentlig nu kan få sagen igennem. Mogens Burmølle, der har kontakten til kommunen har fået lovning på hurtig proces, så snart vi fremsender noget nyt materiale. I skrivende stund afventer vi materialet fra Bløcher legepladsfirma og de har lovet noget i denne uge (32). Det hele er faldet sammen med sommerferie-underbemanding hos Bløcher, så derfor er sagens gang ikke gået helt så hurtigt som vi kunne ønske. Men det vigtigste er, at vi i sidste ende står med en legeplads vi alle er stolte af, og glade for at kunne samles omkring. Store som små! Og helst inden for overskuelig fremtid!! Jeg håber, at mit næste indlæg kommer til at handle om den igangværende etablering af legepladsen ;-) Forventningsfulde hilsner Monica Brix

29 Jazz-søndag, den hos Havnens Gourmet, Ryttervejen 19, 5240 Odense NØ Jazz fra kl til med The Farmers Det Nordfynske orkester er nu et af øens populæreste og mest efterspurgte bands, som blandt andet har spillet på Femø Jazzfestival, Maribo Jazzfestival, Carlslund, Børsen, Strib Vinterfestival, Odense Congress Center, for regeringen, Bogense By Night m.m. Repertoiret er vidtspændende, men dog med hovedvægten lagt på den traditionelle jazz Max. 150 personer. Sidste tilmelding er den , kl. 12. Ring på eller på mail Pris pr. person 100,- kr. betales v/bestilling på reg. nr konto nr Oplys navn og tlf. nr. Der kan bestilles uspec. smørrebrød til 28 kr. pr. stk. eller frokostplatte til 128 kr. Forudbestilling er nødvendig. Der vil være øl fra det lokale Bryghus Munkebo Mikrobryg samt alm. pilsner på fad. Sodavand, Mokai, rød og hvidvin, kaffe m. sødt,som kan købes. Munkebo Mikrobryg: Hjemstavn Ale med lokal gær og lokal malt, Udgårdsloke, sort pilsner, Folkvang, Alstærk, Skotsk Strong Ale.

30 Nabohjælp Når man går ind på hjemmesiden kan man se, at rigtigt mange i vores område har tilmeldt sig. Det er ikke muligt at se hvem. Beboerforeningen har indkøbt de autoriserede skilte, men kan ikke rigtig blive enig med Odense Kommune, hvor og hvordan de skal placeres. Vi har prøvet at lave 2 opstillinger, som vi vil foreslå kommunen. For at dække hele området vil vi gerne sætte skiltene op ved de 4 indfaldsveje til byen.

31 MARKEDSDAG Sportspladsen i Aasum Ryttervejen 21 Lørdag, den 19. september 2015, kl Kom og gør en go handel i de mange boder Antik Lopper Blomster Æblepresning Legetøj Og meget mere Salg af kaffe/kage/øl og vand Grillpølser Aasum vinen Deltag med en bod eller kom forbi til en hyggelig dag! Aasum Sogns Beboerforening Tilmelding af boder til: eller tlf Bodindehaverne bedes selv sørge for borde mm.

32 Fællesspisning hos Havnens Gourmet I lighed med sidste år vil Havnens Gourmet arrangere fællesspisning. Spisningerne er planlagt til 2 gange i efteråret:: Onsdag, den 7. oktober kl. 18 og Onsdag, den 11. november kl. 18. Prisen er fastsat til 120 kr. for voksne incl. kaffe og 50 kr. for børn. Tilmelding direkte til Havnens Gourmet på tlf eller mail til Havnens Gourmet: senest en uge før arrangementet.

33 Aasum Idrætsforening Så er ferien forbi for skolebørn og sportsfolk. Alle aktiviteter er eller skal i gang igen. Vores 3 fodboldhold for mænd er godt i gang, og vores seniorer har fået ny træner. Jari Boerits er den nye cheftræner, mens Thomas Brandt-Madsen efter 2 gode år har trukket sig lidt tilbage, men hjælper stadig foreningen ved afvikling af kampene. For fodboldprogram for seniorer henvises til hjemmesiden fordi spilledag ofte ændres. Old Boys 7 mands Sølvrækken: kl Aasum SUB Ullerslev kl Aasum Statsfængslet kl Aasum Rolfsted Super Veteraner: kl Aasum Munkebo kl Aasum - Marslev kl Aasum - Fjordager

34 Aasum Idrætsforening Gymnastik damerne starter lidt senere i år, men tirsdag, den 15. september er vi klar igen i Havnens Gourmet under Jytte Storms kyndige ledelse. God gymnastik for damer i alle aldre, hver tirsdag kl Vores 2 årlige Andespil afholdes: På grund af sogneaften onsdag, den 28. oktober i Rytterskolen, flyttes Andespillet til torsdag, den 29. oktober i klubhuset. Det andet andespil afholdes som sædvanlig en søndag eftermiddag. Med den flotte opbakning vi får fra vores trofaste sponsorer, er vi sikre på, at vi kan byde på 2 flotte spil i klubhuset, hvor alle er velkomne. Torsdag, den 29. oktober kl og Søndag, den 22. november kl Hver gang sælges, øl, vand, kaffe og kage til de velkendte gode priser. Aasum Idrætsforening Formand Preben Schack

35 Adresseliste for Aasum Sogn Kirkekontoret Sognepræst, kirkebogsfører, Ellen Rasmussen vielses og begravelsesmyndighed Mindelundsvej 110, 5240 Od. NØ N.H. Ellekilde Tlf Mindelundsvej 45, 5240 Od. NØ Tlf Tirsdag, onsdag, torsdag og fredag kl tirs.ons.fre. kl , tors Graver: Bente Knudsen Sognepræst Tlf Lise Marie Ranum (ikke mandag) Træffes i sognehuset Mindelundsvej 110 efter aftale Tlf Regnskabsfører: Ingrid Olesen Hyldegårdsvej 23, 5240 Od. NØ Menighedsrådsformand: Hanne Lind-Thomsen Organist: Hans Brehm Walthervænget 6, Åsum Egholmen 7, 5240 Od. NØ Tlf Tlf Beboerforeningens hjemmeside Aasum Sogns hjemmeside Idrætsforeningen Beboerforeningen Formand: Preben Schack Formand Lene Uglebjerg Ryttervejen 14, 5240 Od. NØ Hvenekildeløkken 182, 3; 5240 NØ Tlf , Klubhuset tlf Tlf Aasum Sogns Bylauget Lokalhistoriske Arkiv Oldermand Poul Poulsen Mogens Burmølle Gartnervænget 17, Åsum Staupudevej 10, Åsum Tlf Tlf

36 Prisoverrækkelse ved petanque-turnering en Martin, Harald og Andreas (drivvåde af sved) Tirsdagscafeen på besøg på Selleberg den 5. maj 2015

Nyhedsbrev. august september oktober

Nyhedsbrev. august september oktober Nyhedsbrev august september oktober Gudstjenester i Jerne og Skads Kirke J - JERNE KIRKE S - SKADS KIRKE Søndag den 2. august 9. søndag efter Trinitatis Søndag den 27. september 17. søndag efter Trinitatis

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel

36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014. Goddag og farvel Kirke Nimtofte Sogn Tøstrup 36. årgang Nr. 11 September - oktober - november 2014 Goddag og farvel Præsentation af ny præstevikar I forbindelse med, at Torben Jensen har fået nyt embede, er jeg blevet

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne

Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Kirkebladet Nr. 4-25. årg. Septemper Oktober November 2015 Øsløs Vesløs Arup Sogne Navne og adresser: I ferie- og vakanceperioden kan man rette henvendelse til følgende: September og november måned: Asger

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Juni - Juli - August - September Oktober - November - 2008 Hvert træ nu pranger med sit løv, og jorden dækker til sit støv med sommergrønne klæde, og skønnere er liljens dragt

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker August * September * Oktober * November 2014 NYT FRA PASTORATET Høstgudstjenesten i Karrebæk kirke. Søndag den 21. september kl. 10.30, er der høstgudstjeneste i Karrebæk

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE

Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE Kirke & Sogn AUNSLEV BOVENSE 47. ÅRGANG NR. 3 JUNI - SEPTEMBER 2016 Kære konfirmander, kære faddere, familie, kære konfirmationsgæster Forårssolen skinner og fla get er hejst. Her ved kirken og rundt omkring

Læs mere

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV

TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV TAGENSBO KIRKES NYHEDSBREV Tagensbo kirke Landsdommervej 35 2400 NV telefon 3581 1977 mail: kest@km.dk Tak for det gamle år - vi glæder os til 2015 sammen med jer! Læs længere nede om årets første brunchandagt,

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014

Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Kirkenyt for Tingsted sogn september oktober november 2014 Mens vi her hos os i Tingsted kan glæde os over høstede marker og smukt sensommervejr ser det anderledes ud hos vores kristne søstre og brødre

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.4. april. 2015. Kl. 14.00. Kl. 16.00. Kl. 19.00. Kl. 19.00. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.4. april. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 29. marts Palmesøndag Kl. 10.30 Birgit Lundholm, Onsdag den 1. april Kirkevært i kirken Kl.

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang Aasum Sogneblad Nr. 29 2008 September, oktober og november 2008 7. årgang Bladet udgives af: Aasum Sogns Menighedsråd, Aasum Sogns Beboerforening, Aasum Bylaug og Aasum Idrætsforening. Redaktionsudvalget:

Læs mere

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn

Kirkeblad. Kirkelig vejviser. for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 49 2013 september, oktober og november 2013 11. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 49 2013 september, oktober og november 2013 11. årgang Aasum Sogneblad Nr. 49 2013 september, oktober og november 2013 11. årgang Indhold i dette nummer: Fra kirken Side 3-5 Gudstjenesteliste Side 6-7 Tirsdagscaféer og sogneaftener Side 8-13 Arrangementer

Læs mere

Kirken på bakken. Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer

Kirken på bakken.  Sct. Peders Kirke. Biskoppen kommer Kirken på bakken www.sct-peders.dk Biskoppen kommer Sct. Peders Kirke Randersugen 2017 Kirken på bakken vil være din ekstra synlige kirke i Randersugen 2017. Velkommen til en lang række aktiviteter i Sct.

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE

SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE Søndagscafé i sct. olai sognegård SCT. OLAI SOGN PROGRAM 2013 / 2014 SØNDAGSCAFÉ KIRKEKONCERTER ANDRE ARRANGEMENTER SCT. OLAI SOGNEGÅRD SKAGENSVEJ 210, HØJENE indholdsfortegnelse Dato Emne Side 8. september

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Asserballe sogns kirkeblad

Asserballe sogns kirkeblad Asserballe sogns kirkeblad JUNI JULI AUGUST 2013 Indhold i Kirkeblad Billeder af Konfirmander Konfirmand indskrivning Altergang uden gluten Æblefest Gudstjenester i Asserballe og Ketting Nyt fra Kirkegården

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2015-16 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Kirkenyt juli og august 2014

Kirkenyt juli og august 2014 Kirkenyt juli og august 2014 Foredrag om Brasilien Hør Marie Sødertoft Pedersen fortælle om sine begivenhedsrige rejser i Brasilien. Hun holder foredrag i kirken onsdag den 13. august. Gudstjeneste under

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4

KIRKENYT PADESØ SOGN. Orgelindvielse den 20. september. 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Efteråret 2015 Nr. 4 Orgelindvielse den 20. september Projekt nyt orgel Høstgudstjeneste med orgelindvielse og frokost I juni kom det nye orgel så på plads i Padesø Kirke.

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept.

Ølstykke Sogn. Ølstykke & Udlejre Kirker. Nyt fra. April Maj Juni Juli Aug. Sept. Nyt fra Ølstykke Sogn Ølstykke & Udlejre Kirker 1 Indhold Menighedsrådets vision 3-4 Arrangementer 5 Aktiviteter i sognet 6-7 2 0 1 4 April Maj Juni Juli Aug. Sept. Adresser Kirkens præster: Træffes efter

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke en sommerdag. 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 13. årgang Sommeren 2011 Nr. 3 Padesø Kirke en sommerdag PRÆSTEN præster som ferieafløsere i Padesø Kirke. Før Padesø Kirkedistrikts omdannelse til sogn havde præsten i Veflinge og

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang

Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang Nr. 1 september, oktober, november 2002 1. årgang Indhold i dette nummer: Sognebladet Side 3 Meddelelser fra kirken Side 5 Aktivitetskalender Side 10 Aasum Sogns Beboerforening Side 12 Portræt af en aasumbo

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

På sporet af julen og Grundtvig

På sporet af julen og Grundtvig December i København På sporet af julen og Grundtvig jul 2009 N.F.S. Grundtvig er en vigtig skikkelse i DR s julekalender Pagten, hvor hans salmer og tanker om menneske og fællesskab spiller en rolle.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14

Orø Kirkeblad. Gå i kirke om torsdagen. Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Orø Kirkeblad Nr. 5 september/oktober 2005 årg. 14 Gå i kirke om torsdagen Vi har, som alle ved, gudstjeneste hver søndag i Orø Kirke. Hvad ikke alle medlemmer af vores menighed måske ved er, at vi også

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015

Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Kirkebladet Thyregod og Vester Sogne Årgang 76 nr. 3 september - oktober - november 2015 Sognepræst Organist Graveren i Thyregod Kirkeværge Thyregod Graveren i Vester Kirkeværge Vester Formand Hjemmeside

Læs mere

September i Tagensbo Kirke

September i Tagensbo Kirke Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organistvikar:

Læs mere

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg

KIRKESTOFFET. Det mørkner og lysner igen. Hvad gør jeg ved? Ryde-Handbjerg RIV UD OG GEM KIRKESTOFFET Ryde-Handbjerg Det mørkner og lysner igen Man taler om, at døgnet har blå timer. Det er timerne, hvor lyset henholdsvis forsvinder og kommer igen, for der er et helt særligt

Læs mere

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej.

det høje besøger os, kommer til os, og giver os, leder vore fødder ind på fredens vej. Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirker den 15. december 2013 Kirkedag: 3.s.i advent/b Tekst: Luk 1,67-80 Salmer: SK: 87 * 12 * 76 * 89 * 90,2 * 88 LL: 87 * 70 *78 * 123 (Luciagudstj) Vi kender sikkert

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

S C T. M O R T E N S S O G N

S C T. M O R T E N S S O G N KIRKEBLADET S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 3 September-november 2015 Menighedsudvalget Efterår 2015 Udflugt, musik, sang og foredrag Udflugt tirsdag d. 1. september kl. 13.00-18.00 med afgang

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 53 2014 september, oktober og november 2014 13. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 53 2014 september, oktober og november 2014 13. årgang Aasum Sogneblad Nr. 53 2014 september, oktober og november 2014 13. årgang Indhold i dette nummer: Gudstjenesteliste Side 5-6 Kirkestof Side 7-11 Beboerforeningen 25 år Side 12-13 Rytterskolen Side 14

Læs mere

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen

BØRN. Foto: Niels Busch. Foto: Thomas H. Nielsen. Foto: Thomas H. Nielsen BØRN Onsdag kl. 11.00. Dog sommerferie: 18/6-6/8 BABYSALMESANG Til babysalmesang i Frederiksholm Kirke fyldes kirken med musik og rytmik for alle babyer mellem 0 og 1 år. Vi hygger, synger et par salmer

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne

Kirkeblad. Øsby og Aarø Kirker. Maj til september 2013. Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Kirkeblad Øsby og Aarø Kirker Maj til september 2013 Inde i bladet: Se sommerens program for børn og voksne Så nåede vi Maj En fantastisk dejlig måned ja måske årets skønneste! 12 maj indsættes den nye

Læs mere

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N

K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N K I R K E B L A D E T S C T. M O R T E N S S O G N 35. årgang Nr. 1 Februar 2015 Hyggeklubben mødes hver anden torsdag i ulige uger fra kl. 13.30 til 16.00. Vi spiller kort, spil og snakker og får kaffe

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg

Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg September 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Lejlighedskor søges! Menighedsrådsvalg Krea-klub eller åben sognegård Babysalmesang et forsøg På bl.a. Facebook kan du se kirkens nye video, hvor medlemmer

Læs mere

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl.

Nr.8. August sept. 2015. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 12.00. Kl. 10.30. Kl. 10.30. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.8. 1 August sept. 2015 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: 16. august 11.søndag Kl. 10.30 Lægmandsgudstjene ste Kl. 12.00 Gudstjeneste på tysk: Tysk præst:

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Foråret 2013 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Hvad laver menighedsrådet? Der har i 2012 været valg til menighedsrådene landet over og de nye menighedsråd er konstitueret og således

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2

KIRKENYT PADESØ SOGN. Påske i Padesø Kirke. 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 KIRKENYT PADESØ SOGN 16. årgang Foråret 2014 Nr. 2 Påske i Padesø Kirke Kirkegang i Padesø Kirkerne er tomme, der kommer ingen. Det er en udtalelse, man ofte hører i medierne, men det er jo i langt de

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006

Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn juni til august 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen, Teglparken

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Aasum Sogneblad. Nr. 33 2009 September, oktober og november 2009 8. årgang

Aasum Sogneblad. Nr. 33 2009 September, oktober og november 2009 8. årgang Aasum Sogneblad Nr. 33 2009 September, oktober og november 2009 8. årgang Indhold i dette nummer: Nyt fra redaktionen Side 3 Fra kirken Side 4 Aasum Sogns Beboerforening Side 14 Arrangementer i Seden Side

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester

Kirkebladet INDHOLD. Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201. Sognekalenderen Nyttige adresser Gudstjenester Kirkebladet FOR SKODBORG OG SKRAVE SOGNE Sept. - Okt. - Nov. 2015 36. årgang nr. 201 Nu falmer skoven trindt om land Mel.: Johan H. Nebelong 1889 Jeg ved et evigt Himmerig 1) Nu falmer skoven trindt om

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2017-18 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja!

På stjernetæpper lyseblå skal glade vi til kirke gå. Halleluja, halleluja! Carl Rosenberg-Desroses, sognepræst/menighedspleje: cero@km.dk, tlf. 2118 0057 Kirkekontor, kordegn: tagensbo.sogn@km.dk, tlf. 3581 1977 Kim Olsen, kirketjener, ko@km.dk, tlf. 5354 5546 Klaus Møller, organist

Læs mere

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN

MIN. kristendom fra top til tå MINI KATEKISMUS MARIA BAASTRUP JØRGENSEN. ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN MARIA BAASTRUP JØRGENSEN ILLUSTRATOR KAMILLA WICHMAnN KATEKISMUS kristendom fra top til tå MIN MINI NÆSE FOR SKABELSE Første Mosebog kapitel 1 og 2 Engang var der ingenting, kun mørke og stilhed. Verden

Læs mere

Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke Salmer: v. 376 v.1-4 // 2

Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke Salmer: v. 376 v.1-4 // 2 Prædiken til 10.søndag efter trinitatis, Jægersborg kirke 2014 Salmer: 402 448 v. 376 v.1-4 // 2 388 752 v.3-5 Ved gudstjenesten i dag fejrer vi tre små børns ankomst til verden. Tre små mirakler. For

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS

SKULDERBLADET. I lyst og nød. 23. Årgang nr marts - 1. april 2013 IS 23. Årgang nr. 3 1. marts - 1. april 2013 IS 0906-6519 SKULDERBLADET for Nørre Søby og omegn I lyst og nød Når man i denne tid passerer det gamle plejehjem Humlehaven, bliver man let lidt trist til mode

Læs mere

Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Lægmandsgudstje neste. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst

Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Lægmandsgudstje neste. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst. Birgit Lundholm Jensen, sognepræst Nyhedsbrev fra Hune sogn Nr.8. Sept. okt. 2014 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant: Rødhus kl. Prædikant: Den 28. september Høstgudstjeneste /15. søndag efter trinitatis Den 5. oktober 16. søndag efter

Læs mere

Sager til drøftelse / beslutning

Sager til drøftelse / beslutning Møde i Menighedsrådet den 25. november 2014 kl. 17.30, åbent møde. Der påregnes ikke at være sager til behandling på lukket møde. Fraværende med afbud: Christer Teilmann Damm Sager til drøftelse / beslutning

Læs mere

Konfirmand i Mølholm kirke

Konfirmand i Mølholm kirke Konfirmand i Mølholm kirke Udfordringer til unge på livets veje 2016-17 Indbydelse til konfirmandforberedelse Som 7. klasses elev vil jeg gerne indbyde dig til at deltage i konfirmandforberedelse og konfirmation

Læs mere

Carl Nielsen - 1865-1931

Carl Nielsen - 1865-1931 Kirkens aktiviteter af Torben Møllenbach Teatertur Teaterturen sidste år var en fantastisk tur ud i det moderne teater med fantastisk flot skuespil i to små stykker af Samuel Beckett. I skrivende stund

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3

KIRKENYT PADESØ SOGN. Et vindue i Padesø Kirke. 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 KIRKENYT PADESØ SOGN 15. årgang Sommeren 2013 Nr. 3 Et vindue i Padesø Kirke Hvor mange bruger kirken? Hen over sommeren sidste år var et af de store temaer i medierne Folkekirkens krise og manglende kirkegængere.

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke

En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke 2013 En buket tilbud til voksne fra Sct. Pauls Kirke Sct. Pauls Kirke har en række tilbud og aktiviteter, der foregår i og ud fra kirkens sognehus. Fælles

Læs mere

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2012. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 9. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2012 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 4. oktober 5. oktober 8. oktober 9. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Aasum Sogneblad. Menighedsrådsvalg. 11. september kl.19 er der opstillingsmøde. Landevejen forbi Rytterskolen og kirken 1918

Aasum Sogneblad. Menighedsrådsvalg. 11. september kl.19 er der opstillingsmøde. Landevejen forbi Rytterskolen og kirken 1918 Aasum Sogneblad Nr. 45 2012 september, oktober og november 2012 11. årgang Menighedsrådsvalg 11. september kl.19 er der opstillingsmøde Landevejen forbi Rytterskolen og kirken 1918 Jubilæumsnummer 2002

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke

Frivillig ved Zions Kirke. Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Din mulighed for at deltage i det frivillige arbejde i din Kirke Om at være frivillig I Zions sogn vil vi gerne, at kirken er en levende og aktiv kirke. Derfor tilbyder vi mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Aasum Sogneblad. H.C. Andersen Skoven. Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang. Foto: Frederik

Aasum Sogneblad. H.C. Andersen Skoven. Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang. Foto: Frederik Aasum Sogneblad Nr. 17 2005 november og december 2005 4. årgang H.C. Andersen Skoven Foto: Frederik Indhold i dette nummer: Nyt fra redaktionen Side 3 Præsterne har ordet Side 4 Gudstjenester Side 6 Nyt

Læs mere

NR. 136 December 2006

NR. 136 December 2006 NR. 136 December 2006 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Revy 2007 Det første tekstmøde er afholdt. Vi var en halv snes stykker, der var mødt op. Både nogle af skuespillerne

Læs mere

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories

Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories September 2013 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Nørklere: Strik og gør en forskel Ønske- og rockgudstjeneste Nr. Herlev kirke skal være grøn Accessories Hvem finder jeg hvor? Sognepræst Lyngevej

Læs mere

Orø Kirkeblad. Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER

Orø Kirkeblad. Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER Orø Kirkeblad Nr. 4 november/december 2010 19. årg. ORDET SKABER, HVAD DET NÆVNER Redaktionelt: Ansvarshavende redaktør: Kirsten Schmidt Deadline for næste nummer af Orø Kirkeblad januar/februar 2011 er

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg.

Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august årg. Orø Kirkeblad Nr. 3 Juli - august 2009 18. årg. Mon Gud er lisså stærk som Tarzan? Sådan spurgte en moderne børnesalme var det i 60 erne? Måske 70 erne? Jeg har ikke fået noget ud af at google den, så

Læs mere