Vietnam Emotion II. 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels. Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vietnam Emotion II. 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels. Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven."

Transkript

1 Vietnam Emotion II 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven. Vi har nemlig taget det bedste af vores klassiske rundrejser og tilføjet med hele fridage i Hanoi og Hoi An, samt halve fridage i Hue, Dalat og Ho Chi Minh City - så der er plads i programmet til at opdage disse byer på egen hånd og dermed tid til at fornemme pulsen, stemningen og livets gang disse steder. Hotelstandarden på turen er 4 og 5 stjernet, heraf er de historiske hoteller Saigon Morin i Hue og Majestic Hotel i Ho Chi Minh City at betragte som attraktioner der bør ligges oveni rejseprogrammets seværdigheder. Som rejseland byder Vietnam på det hele og på turen oplever vi de store naturmæssige, historiske, arkitektoniske og kulturelle seværdigheder. De klassiske turistmål kombineres med små, men særprægede vietnamesiske attraktioner bl.a. vanddukketeater, madlavningskursus, besøge små familieforetagender, en skole og etniske minoriteter, samt en farmer- & fiskerlivstur - i forsøget på at give et bredt indblik i nutidens Vietnam, der er fuld af forunderlige modsætninger. Rejserute: Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Ho Chi Minh City - Mekongdelta

2 lørdag d.16 februar Dag 1: Afrejse København Afrejse med Thai Airways kl Flyskifte i Bangkok og videre til Hanoi, hvor vi lander dag 2 kl lokal tid efter samlet 13t35m flyrejsetid. søndag d.17 februar Dag 2: Ankomst Hanoi Vi modtages af guiden i lufthavnen og kører til det centrale Hanoi. Byen rummer en forunderlig arkitektur. Her står de franske palæer, brede boulevarder og byens grønne åndehuller i kontrast til buddhistiske pagoder, snævre gyder og den hektiske trafik. I passagersædet af en cykelrickshaw skal vi rundt i den gamle bydel. Her foregår meget af familieforretningernes produktion på fortovet. Vejnavnene angiver, hvilke produkter der laves og sælges i gaden. Nogle veje har bevaret dette særpræg, mens moderne erhverv har trængt sig ind i andre gader. Frokost og bagefter check-in på hotellet, som ligger i den gamle bydel. Der bliver tid til at få et bad og hvile sig lidt inden vi ud på eftermiddagen skal vi se vanddukketeater - en over 1000 år gammel unik vietnamesisk teaterform, som blev udviklet af bønderne i landdistrikterne. 4 stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (F,A) mandag d.18 februar Dag 3: Hanoi Fridag til på egen hånd at opleve hovedstaden. Valgfri rundtur med Carsten i den gamle bydel og til Hoan Kiem søen. 4 stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (M) tirsdag d.19 februar Hoan Kiem søen Dag 4: Hanoi Byrundtur. Vi besøger landsfaderen Ho Chi Minhs mausoleum. Han ligger balsameret i et glassarkofag til minde om den tidligere præsident, der kæmpede for Vietnams uafhængighed mod Frankrig, Japan og USA (OBS! Mausoleet er lukket i nogle perioder). Vi lægger vejen forbi præsidentpaladset, der blev bygget til guvernøren for det dengang fransk koloniserede Indokina og går videre ned til Ho Chi Minhs simple pælehus, hvorfra strategierne for kampen mod amerikanerne i Sydvietnam blev lagt. Vi kommer forbi pagoden på en søjle og det fredfyldte Litteraturtempel, der var Vietnams første universitet. Datidens embedsmænd og lærere blev uddannet og gik til eksamen her.

3 Efter frokost ser vi vragdelene fra et nedskudt B52 fly - stumper fra et af de bombefly fra bombardementerne fra julen 1972, hvor amerikanerne ville vise viljestyrke og tvinge de kommunistiske nordvietnamesere tilbage til fredsforhandlinger. Fredsaftalen mellem Nordvietnam og USA blev indgået i januar stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (M,F) onsdag d.20 februar Dag 5: Hanoi Halong bugten Afgang til Halong by, hvorfra vi sejler med en 1. klasses junke (båd) ud i Halong bugten, hvor over kalkstensbjerge i særegne formationer rejser sig op gennem havoverfladen. Ombord får vi serveret det bedste mad med alt godt fra havet. Vi besøger fiskerfamilier, der bor i små landsbyer på vandet, og der er mulighed for at leje en kajak eller svømme lidt i bugten - og bare nyde de fantastiske omgivelser fra bådens åbne dæk eller indendørs opholdsområde. Junken smider anker i en klippeindhyllet bugt. Inden aftensmaden er der tid til en drink på dækket, mens mørket sænker sig og gør klipperne til mørke ujævne silhuetter. 1. klasses Junke - 2-personers kahytter (M,F,A) torsdag d.21 februar Dag 6: Halong - Hue Vandets klukken mod båden og udsigt til de grønklædte kalkstensbjerge - en skøn morgen, hvor de friske kan dyrke Tai Chi med en instruktør eller blot opleve den gryende morgen tage sin begyndelse. Junken sejler til en drypstensgrotte inden brunch buffeten, der serveres samtidigt med at vi sejler tilbage mod land. Vi går fra borde ved 11-tiden og kører med bus til Hanoi og senere på dagen med fly til Hue. 4+stj Saigon Morin-Delux Riverview v. (Brunch,A) fredag d.22 februar Dag 7: Hue Med dragebåd på Parfumefloden til Thien Mu pagoden, hvor vi får indblik i munkenes liv og stifter bekendtskab med den største religion i Vietnam, buddhismen. Bagefter tager vi til kejserpaladset. Mens kejserdømmet eksisterede, var det kun kejserfamilien, hoffets ansatte og særligt inviterede, der havde adgang til den

4 indre kejserby. Bag den inderste paladsmur finder man mange smukke bygninger, der efterlader en fornemmelse af den tidligere royale storhedstid: Den højeste harmonis palads (kejserpaladset), de store ritualers gård (æresgården), ærestempler m.m. Efter frokost bliver der tid på egen hånd. For dem som har lyst cykler vi sidst på eftermiddagen en tur rundt i kejsercitadelområdet. Her ligger et privat boligkvarter, hvor kejserens ansatte boede. Den stemningsfulde bydel - mellem den indre og ydre citadelmur - virker nærmest som en by i byen. 4+ stj Saigon Morin Ht-Delux Riverview vær (M,F) lørdag d.23 februar Dag 8: Hue Vi besøger mausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, Khai Dinh og Minh Mang, De fleste af kejserne var selv bygherrer på deres kommende begravelsespladser. Khai Dinhs mausoleum er arkitektonisk inspireret af europæisk klassisk byggestil, men virker en smule bombastisk i dette bakkede landskab. Byggeriet var både dyrt og lang tid undervejs. Først 5 år efter hans død stod det færdigt, hvilket man forstår når man ser dekorationen i hans ærespalads Thien Dinh. Vi kører videre til Minh Mangs mausoleum, som var den mest produktive af alle kejsere i Nguyenslægten. Kejserens begravelsesmonument er på smukkeste vis integreret med naturen. Efter frokost er der tid på egen hånd. Gå på det livlige Dong Ba marked eller en tur gennem det franske kvarter ned mod banegården eller nyd den lokale Huda-øl i hotellets gårdhave. 4+ stj Saigon Morin Ht-Delux Riverview vær (M,F) søndag d.24 februar Dag 9: Hue - Hoi An Efter morgenmaden med bus til den gamle og charmerende handelsby Hoi An, hvor vi på byrundturen lægger vejen forbi Fujiankinesernes forsamlingshus og et over 200 år gammelt købmandshjem, hvor en af familiens medlemmer vil vise os rundt. Vi skal se den overdækkede japanske bro, der forbinder den japanske og kinesiske bydel og kigger indenfor hos et lille tekstilsted, hvor vi ser processen fra udtrækningen af de fine silketråde fra pupperne til de færdige tekstiler. Fri indtil aftensmaden, hvor vi får en vietnamesisk kok til at instruere os i hvordan man tilbereder et par vietnamesiske retter, som vi spiser bagefter i den tilstødende restaurant. 4 stjernet Hoi An Hotel - De Lux Værelse (M,F,A)

5 mandag d.25 februar Dag 10: Hoi An Fridag. Mulighed for en afslappende dag ved stranden eller en aktiv dag i eller omkring byen. 4 stjernet Hoi An Hotel - De Lux værelse (M) tirsdag d.26 februar Dag 11: Hoi An - Dalat I dag får vi et indblik i livet som farmer og fisker. Sammen med en vietnamesisk familie cykler vi til Tra Que lige udenfor Hoi An og forevises hvordan landsbyens mange grønsager dyrkes. Vi får også lov til at forsøge os som lokal landmand. Senere sejler vi ad Thu Bon floden. Mange familier i de små landsbyer ernærer sig ved fiskeri enten med kuttere ud i det Sydkinesiske hav eller ved mere simpel fiskeri langs floderne. Det er sidstnævnte, som vi får lejlighed til at se og forsøge os med bl.a. manuel sænke/hævefiskenet, et særligt kastenet og ro en tur i en sivkurvsbåd, som fiskerne bruger til mindre ture på vandet eller ved mindre fiskeri. Når vi kommer på land igen kører vi til Danang lufthavn og flyver til Dalat, der til forveksling ligner en fransk bjergby med mange palævillaer, som blev bygget under den franske kolonitid. Udenfor det fastsatte program er der en af aftenerne mulighed for at høre musik i en kældercafe i den villa, som efter sigende HKH Prins Henriks franske familie ejede, da hans familie drev forretning og boede i Vietnam. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær.(m,f,a) onsdag d.27 februar Dag 12: Dalat Byrundtur med start ved Vietnams sidste kejsers sommerresidens, der blev bygget for at kejser Bao Dai kunne slappe af, slippe for lavlandets varme og gå på storvildtjagt her i højlandet. Ikke langt derfra kører vi med russiske militærjeeps op på toppen af bjerget, Lang Biang, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over dalene, bjergene og byen. Herefter besøger vi en af de 54 etniske minoriteter i Vietnam, Lat stammen, og får et indblik i deres liv og hverdag, der på mange måder ikke har ændret sig i hundrede år. Turen går også omkring det store marked, hvor man blandt den livlige lokale handlen skal kigge efter Dalats kendte frugtslik, the og kaffe. For dem som har lyst arrangeres en guidet gåtur til et privat boligområde som udover - et indblik i lokallivets gang - også fortæller en arkitektonisk historie med de mange franske villaer og vietnamesiske art-deco huse. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær. (M,F)

6 torsdag d.28 februar Dag 13: Dalat Ikke langt fra hotellet stiger vi ombord i Dalats svævebane, der bringer os til den smukke Tuyen Lam pagode, der ligger i naturskønne omgivelser. Vi har tid til at nyde stedets have, der normalt står flot og blomsterrig og senere besøger vi Datanla vandfald. Tilbage i byen ser vi Hang Nga House, der er en blanding af museum og hotel, men mest af alt ligner et troldeslot fra et eventyr. Fri efter frokost til selv at opdage byen og som start kunne man få sig en vietnamesisk kaffespecialitet, nemlig iskaffe med espresso-shot, kondenseret mælk og isterninger på en af cafeerne nær markedsgaden. Ud på eftermiddagen kan man følge med guiden til Dalat Palace for (på egen regning) at prøve stedets High Tea eller en drink og nyde udsigten fra terrassen. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær. (M,F) fredag d.1 marts Dag 14: Dalat - Ho Chi Minh City Fly til Ho Chi Minh City lufthavn og herfra til de berygtede Cu Chi tunneler. Tunnelsystemet, hvor de vietnamesiske modstandsfolk, Viet Cong, skjulte sig og hvorfra de udførte overraskelsesangreb på amerikanerne i Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), er over 250 km langt og rummede hospitalsstuer, køkkener, mødelokale og våbenlagre. Der bliver mulighed for at kravle rundt i tunnelerne, dog i en udvidet tunnelgang. 5 stjernet Majestic Hotel - Colonial værelse (M,F) lørdag d.2 marts Dag 15: Ho Chi Minh City Tidligt op for at tage hen i Van Hoa park. Parken summer af liv: her er fælles morgengymnastik, folk jogger, spiller badminton og via Tai Chi samler koncentration til dagens gerninger. Efter morgenmad på hotellet kører vi til Vietnams frugt- & riskammer, Mekongdeltaet, hvor man høster ris 2-3 gange om året. På vejen besøger vi en lokal skole og ser templet for Cao Dai religionen. Det er en farverig vietnamesisk trosretning, der blander de store trosretninger og blandt dens helgener finder man Shakespeare og Lenin. Fra byen Cai Be sejler vi ned ad den travle Mekongflod og ind i de mindre kanaler, hvor vi kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv. Vi gør flere stop undervejs og besøger bl.a. små familieforetagender, der specialiserer sig i at lave frugtslik, produkter lavet af kokosnød og popkorn lavet af ris. Vi spiser frokost på en ø i deltaet. Sidst på dagen er vi tilbage i Ho Chi Minh City. Aftensmaden indtages på cruisebåd på Saigon River, som disker op med en lækker international buffet i uforglemmelige omgivelser med temperaturer på grader, byens skyline som baggrund og til lyden fra liveorkestret, der spiller klassikere fra ABBA, Beach Boys, Roy Orbinson m.fl. 5 stjernet Majestic Hotel - Colonial vær. (M,F,A)

7 søndag d.3 marts Dag 16: Ho Chi Minh City - Afrejse Byrundtur hvor vi kører til Genforeningspaladset, det tidligere palads for de sydvietnamesiske præsidenter mellem , hvor landet var opdelt i et kommunistisk Nordvietnam og et kapitalistisk Sydvietnam. Da amerikanerne militært trak sig ud i 1971 og neddroslede den økonomiske støtte i 1973 var skriften for Sydvietnams skæbne skrevet. Den 30. april 1975 faldt den sidste bastion, Ho Chi Minh City, da tropper med kampvogne brød gennem gitterporten og afsatte General Minh (også kaldet 43- timers præsidenten). Hejsningen af det nordvietnamesiske flag på taget af paladset symboliserede krigens afslutning og for vietnameserne markerede det samtidig et ophør med udenlandske stormagters fysiske tilstedeværelse i landet gennem de sidste 115 år. Vi lægger vejen forbi det gamle Posthus med Notre Dame katedralen lige overfor - begge bygget under den franske kolonitid. Før i tiden var posthuset det eneste sted, hvorfra folk i byen kunne ringe til familie og venner i udlandet. Og i de første år efter at kommunisterne kom til magten i 1975 har efterretningstjenesten med stor sandsynlighed lyttet med på den anden side af væggen i bestræbelserne på at komme en eventuel kontrarevolution i forkøbet. Vi kører til det kendte Krigsmuseet, hvor vi ser udstillingen om Vietnam-krigen, hvor billederne - primært taget af udenlandske fotografer - viser krigens barske virkelighed. Efter frokost kører vi til hotellet og har resten af eftermiddagen til fri disposition. Der er tid til at gå på sightseeing på egen hånd, gøre de sidste indkøb eller måske bare sætte sig ind på en lille kaffebar og betragte gadelivets mylder og vietnamesernes arbejdsomhed. Om aftenen mødes vi på hotellet og på vej til lufthavnen siger vi farvel til Vietnam, men tager rigtigt mange ferieoplevelser med hjem. Fly via Bangkok med Thai Airways til København. (M,F) mandag d.4 marts Dag 17: Ankomst Danmark Ankomst til Københavns lufthavn kl

Vietnams Højdepunkter

Vietnams Højdepunkter med dansk rejseleder Vietnams Højdepunkter Rundrejse til Vietnam 13 dage Tag med på en eventyrlig rejse gennem Vietnam, fra den evigt smukke Halong-bugt til det frodige Mekong-delta Denne Vietnam rundrejse

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

VIETNAM VIETNAMS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM VIETNAMS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER VIETNAM VIETNAMS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Hanoi Ha Long-bugten Rejsen kort Hué Dag 1. Afrejse fra Danmark Dag 2. Ankomst til Hanoi, cykelrickshaw gennem den gamle bydel Dag 3. Historisk

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med

Store Vietnam. 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam. Rejse til VIETNAM med 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Pleiku - Buen Me Thuot - Dalat - Phan

Læs mere

Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam

Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Store Vietnam 22 dages ultimativ rundrejse til Vietnam Hanoi - Dien Bien Phu - Sapa - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Buen Me Thuot - Dalat

Læs mere

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER

SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER SYDVIETNAM, CAMBODJA & THAILAND - 16 DAGE MED DANSK REJSELEDER Flydende marked Can Tho NYTTIGE OPLYSNINGER I Vietnam & Thailand bliver I modtaget af vores hold af danske rejseledere under ledelse af Michael

Læs mere

Det Franske Indokina. 20 dages rundrejse til Vietnam, Cambodja og Laos. Rejse til INDOKINA med

Det Franske Indokina. 20 dages rundrejse til Vietnam, Cambodja og Laos. Rejse til INDOKINA med 20 dages rundrejse til Vietnam, Cambodja og Laos Rejse til INDOKINA med Det Franske Indokina 20 dages rundrejse til Vietnam, Cambodja og Laos. Saigon - Can Tho - Chau Doc - Phnom Penh - Siem Reap - Angkor-Ttemplerne

Læs mere

Den store Vietnam-rejse

Den store Vietnam-rejse Den store Vietnam-rejse 17 dage Udforsk Sydøstasiens største skatkammer! Rejsen koncentrerer sig om tre forskellige områder fra det bjergrige Sapa-højland i nord til det frodige Mekong-delta i syd, og

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Cambodja & Vietnam. Rundrejse med dansk rejseleder

Cambodja & Vietnam. Rundrejse med dansk rejseleder Cambodja & Vietnam Rundrejse med dansk rejseleder Cambodja & Vietnam med dansk rejseleder 15 dage / 12 nætter Siem Reap Tonle Sap Cambodja Vietnam Phnom Penh Chau Doc Saigon (HCMC) Phan Thiet Can Tho To

Læs mere

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder

Dragelandet Kina. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Dragelandet Kina Rundrejse fra Beijing til Maleriske Sydkina 16 dage Tag med på en eventyrlig rejse hvor vi skal opleve Kinas historie fra nord til syd, fra fortid til nutid og fra

Læs mere

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams

Louises Vietnam. hemmelige tips til din personlige rejse. Louise Ariesen Rams Louises Vietnam hemmelige tips til din personlige rejse Louise Ariesen Rams 1 Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse Af Louise Ariesen Rams Louise Ariesen Rams Foto: Privat, Bo Løvschall,

Læs mere

Magiske Thailand. Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden

Magiske Thailand. Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden med dansk rejseleder Magiske Thailand Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden Vores varierede rundrejse starter

Læs mere

Thailand Mageløse oplevelser

Thailand Mageløse oplevelser Thailand Mageløse oplevelser Thailand - Mageløse oplevelser Individuel rejse 17 dage - udflugter med engelsktalende guide Mageløs vinterferie med udvalgte afgange Tag med os til Thailand og få tre mageløse

Læs mere

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35

Vietnam. Turen dag for dag. Dag 1. Dag 2. Ankomst til Hanoi. Afrejse. Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30. Ankomst til Hanoi 09:35 Vietnam Turen dag for dag Dag 1 Dag 2 Afrejse Afrejse fra København med SAS/Thai International 14:30 Dag 3 Ankomst til Hanoi Ankomst til Hanoi 09:35 Velkomst i Noi-Bai lufthavn og transfer til Hanoi. Indkvartering

Læs mere

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS

med Baden-Jensen TIL CWT MEETINGS & EVENTS CWT MEETINGS & EVENTS TIL med Baden-Jensen Af Camilla Roost Hos CWT Meetings & Events arbejder Camilla Roost som Project Manager. CWT-kunde, Baden-Jensen A/S, gav hende en spændende opgave: At tilrettelægge

Læs mere

KINA KINAS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER

KINA KINAS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER KINA KINAS STORE KLASSIKERE REJSER MED DANSK REJSELEDER Rejsen kort: 16 dage 2012 1: Afrejse fra Danmark 2: Kejserstaden Beijing og det kinesiske køkken (A) 3: Den Forbudte By, cykeltaxa gennem hutongkvarter,

Læs mere

Det Oprindelige Thailand

Det Oprindelige Thailand med dansk rejseleder Det Oprindelige Thailand Thailand rundrejse for den eventyrlystne 13 eller 17 dage Tag med til det autentiske nordvestlige Thailand og forlæng rejsen med fire nætter i den kongelige

Læs mere

Vietnam Østens smukke, venlige land i forandring

Vietnam Østens smukke, venlige land i forandring Vietnam Østens smukke, venlige land i forandring Frede Lauritsen Side 2 Forord: Globussen, som vi kender den, er spraglet og overalt udfyldt med et utal af detaljerede oplysninger. Sådan var det ikke engang,

Læs mere

Op og ned gennem Vietnam på Minsk-motorcykel

Op og ned gennem Vietnam på Minsk-motorcykel Op og ned gennem Vietnam på Minsk-motorcykel Ngoc vor vietnamesiske MC-guide giver signal til afgang! I november 2007 var vi på motorcykeltur gennem Vietnam sammen med en gruppe danske motorcykelentusiaster.

Læs mere

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Kina Ekspressen 10 dage med dansk rejseleder Rundrejse til Kina Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai Denne Kina rejse

Læs mere

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER

KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER KINA BEIJING, XIAN & SHANGHAI REJSER MED DANSK REJSELEDER Beijing Xian Shanghai Rejsen kort 1: 2: 3: 4: 5: Afrejse fra Danmark Ankomst til Beijing og introduktion til det kinesiske køkken (F, A) Historisk

Læs mere

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder

Burma Dage. 12 dages klassisk rundrejse i Burma. Rejse til BURMA med. Erfaren engelsktalende. rejseleder 12 dages klassisk rundrejse i Burma Erfaren engelsktalende rejseleder Rejse til BURMA med 2 Burma Dage 12 dages klassisk rundrejse i Burma Yangon - Bagan - Mandalay - Heho - Kalaw - Yangon Som noget nyt

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Rejsebureauet

Læs mere

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina

Dragens Mur. Rejse til KINA med. 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur. Direkte til Kina 12 dages uforglemmelig vandreferie på den Kinesiske Mur Direkte til Kina Rejse til KINA med Dragens Mur 12 dages uforglemmelig vandreferie på den berømte Kinesiske Mur med overnatning i lokale landsbyer

Læs mere

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Shanghai og Beijing 10 dage Oplev hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai inden dagstoget bringer os i ekspresfart til Beijing og Den Kinesiske Mur

Læs mere

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015

Jorden Rundt. 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt 12. oktober 11. november 2015 Jorden Rundt det må være de flestes ultimative rejsedrøm. At rejse Jorden Rundt og opleve de forskellige kontinenters særpræg og mangfoldighed. Læser klubben

Læs mere

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder

Kina Ekspressen. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Kina Ekspressen Rundrejse til Beijing og Shanghai 10 dage Oplev Beijing og Den Kinesiske Mur inden dagstoget bringer os i ekspresfart til hyggelige kanalbyer og det moderne Shanghai

Læs mere

I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko

I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko I maurernes fodspor Tag med Politiken Plus på en fantastisk kulturrejse gennem det sydlige Spanien og Marokko 11. - 22. april 2012 Granada Alhambra Ronda Tag med på en fantastisk kulturrejse gennem det

Læs mere