Vietnam Emotion II. 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels. Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vietnam Emotion II. 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels. Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven."

Transkript

1 Vietnam Emotion II 16 februar - 4 marts 2013 med Vietnam Travels Vietnam Emotion II er en grupperundrejse i de-lux-udgaven. Vi har nemlig taget det bedste af vores klassiske rundrejser og tilføjet med hele fridage i Hanoi og Hoi An, samt halve fridage i Hue, Dalat og Ho Chi Minh City - så der er plads i programmet til at opdage disse byer på egen hånd og dermed tid til at fornemme pulsen, stemningen og livets gang disse steder. Hotelstandarden på turen er 4 og 5 stjernet, heraf er de historiske hoteller Saigon Morin i Hue og Majestic Hotel i Ho Chi Minh City at betragte som attraktioner der bør ligges oveni rejseprogrammets seværdigheder. Som rejseland byder Vietnam på det hele og på turen oplever vi de store naturmæssige, historiske, arkitektoniske og kulturelle seværdigheder. De klassiske turistmål kombineres med små, men særprægede vietnamesiske attraktioner bl.a. vanddukketeater, madlavningskursus, besøge små familieforetagender, en skole og etniske minoriteter, samt en farmer- & fiskerlivstur - i forsøget på at give et bredt indblik i nutidens Vietnam, der er fuld af forunderlige modsætninger. Rejserute: Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Ho Chi Minh City - Mekongdelta

2 lørdag d.16 februar Dag 1: Afrejse København Afrejse med Thai Airways kl Flyskifte i Bangkok og videre til Hanoi, hvor vi lander dag 2 kl lokal tid efter samlet 13t35m flyrejsetid. søndag d.17 februar Dag 2: Ankomst Hanoi Vi modtages af guiden i lufthavnen og kører til det centrale Hanoi. Byen rummer en forunderlig arkitektur. Her står de franske palæer, brede boulevarder og byens grønne åndehuller i kontrast til buddhistiske pagoder, snævre gyder og den hektiske trafik. I passagersædet af en cykelrickshaw skal vi rundt i den gamle bydel. Her foregår meget af familieforretningernes produktion på fortovet. Vejnavnene angiver, hvilke produkter der laves og sælges i gaden. Nogle veje har bevaret dette særpræg, mens moderne erhverv har trængt sig ind i andre gader. Frokost og bagefter check-in på hotellet, som ligger i den gamle bydel. Der bliver tid til at få et bad og hvile sig lidt inden vi ud på eftermiddagen skal vi se vanddukketeater - en over 1000 år gammel unik vietnamesisk teaterform, som blev udviklet af bønderne i landdistrikterne. 4 stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (F,A) mandag d.18 februar Dag 3: Hanoi Fridag til på egen hånd at opleve hovedstaden. Valgfri rundtur med Carsten i den gamle bydel og til Hoan Kiem søen. 4 stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (M) tirsdag d.19 februar Hoan Kiem søen Dag 4: Hanoi Byrundtur. Vi besøger landsfaderen Ho Chi Minhs mausoleum. Han ligger balsameret i et glassarkofag til minde om den tidligere præsident, der kæmpede for Vietnams uafhængighed mod Frankrig, Japan og USA (OBS! Mausoleet er lukket i nogle perioder). Vi lægger vejen forbi præsidentpaladset, der blev bygget til guvernøren for det dengang fransk koloniserede Indokina og går videre ned til Ho Chi Minhs simple pælehus, hvorfra strategierne for kampen mod amerikanerne i Sydvietnam blev lagt. Vi kommer forbi pagoden på en søjle og det fredfyldte Litteraturtempel, der var Vietnams første universitet. Datidens embedsmænd og lærere blev uddannet og gik til eksamen her.

3 Efter frokost ser vi vragdelene fra et nedskudt B52 fly - stumper fra et af de bombefly fra bombardementerne fra julen 1972, hvor amerikanerne ville vise viljestyrke og tvinge de kommunistiske nordvietnamesere tilbage til fredsforhandlinger. Fredsaftalen mellem Nordvietnam og USA blev indgået i januar stjernet Sunway Hotel - Superior værelse (M,F) onsdag d.20 februar Dag 5: Hanoi Halong bugten Afgang til Halong by, hvorfra vi sejler med en 1. klasses junke (båd) ud i Halong bugten, hvor over kalkstensbjerge i særegne formationer rejser sig op gennem havoverfladen. Ombord får vi serveret det bedste mad med alt godt fra havet. Vi besøger fiskerfamilier, der bor i små landsbyer på vandet, og der er mulighed for at leje en kajak eller svømme lidt i bugten - og bare nyde de fantastiske omgivelser fra bådens åbne dæk eller indendørs opholdsområde. Junken smider anker i en klippeindhyllet bugt. Inden aftensmaden er der tid til en drink på dækket, mens mørket sænker sig og gør klipperne til mørke ujævne silhuetter. 1. klasses Junke - 2-personers kahytter (M,F,A) torsdag d.21 februar Dag 6: Halong - Hue Vandets klukken mod båden og udsigt til de grønklædte kalkstensbjerge - en skøn morgen, hvor de friske kan dyrke Tai Chi med en instruktør eller blot opleve den gryende morgen tage sin begyndelse. Junken sejler til en drypstensgrotte inden brunch buffeten, der serveres samtidigt med at vi sejler tilbage mod land. Vi går fra borde ved 11-tiden og kører med bus til Hanoi og senere på dagen med fly til Hue. 4+stj Saigon Morin-Delux Riverview v. (Brunch,A) fredag d.22 februar Dag 7: Hue Med dragebåd på Parfumefloden til Thien Mu pagoden, hvor vi får indblik i munkenes liv og stifter bekendtskab med den største religion i Vietnam, buddhismen. Bagefter tager vi til kejserpaladset. Mens kejserdømmet eksisterede, var det kun kejserfamilien, hoffets ansatte og særligt inviterede, der havde adgang til den

4 indre kejserby. Bag den inderste paladsmur finder man mange smukke bygninger, der efterlader en fornemmelse af den tidligere royale storhedstid: Den højeste harmonis palads (kejserpaladset), de store ritualers gård (æresgården), ærestempler m.m. Efter frokost bliver der tid på egen hånd. For dem som har lyst cykler vi sidst på eftermiddagen en tur rundt i kejsercitadelområdet. Her ligger et privat boligkvarter, hvor kejserens ansatte boede. Den stemningsfulde bydel - mellem den indre og ydre citadelmur - virker nærmest som en by i byen. 4+ stj Saigon Morin Ht-Delux Riverview vær (M,F) lørdag d.23 februar Dag 8: Hue Vi besøger mausoleerne for to af kejserne i Nguyen-dynastiet, Khai Dinh og Minh Mang, De fleste af kejserne var selv bygherrer på deres kommende begravelsespladser. Khai Dinhs mausoleum er arkitektonisk inspireret af europæisk klassisk byggestil, men virker en smule bombastisk i dette bakkede landskab. Byggeriet var både dyrt og lang tid undervejs. Først 5 år efter hans død stod det færdigt, hvilket man forstår når man ser dekorationen i hans ærespalads Thien Dinh. Vi kører videre til Minh Mangs mausoleum, som var den mest produktive af alle kejsere i Nguyenslægten. Kejserens begravelsesmonument er på smukkeste vis integreret med naturen. Efter frokost er der tid på egen hånd. Gå på det livlige Dong Ba marked eller en tur gennem det franske kvarter ned mod banegården eller nyd den lokale Huda-øl i hotellets gårdhave. 4+ stj Saigon Morin Ht-Delux Riverview vær (M,F) søndag d.24 februar Dag 9: Hue - Hoi An Efter morgenmaden med bus til den gamle og charmerende handelsby Hoi An, hvor vi på byrundturen lægger vejen forbi Fujiankinesernes forsamlingshus og et over 200 år gammelt købmandshjem, hvor en af familiens medlemmer vil vise os rundt. Vi skal se den overdækkede japanske bro, der forbinder den japanske og kinesiske bydel og kigger indenfor hos et lille tekstilsted, hvor vi ser processen fra udtrækningen af de fine silketråde fra pupperne til de færdige tekstiler. Fri indtil aftensmaden, hvor vi får en vietnamesisk kok til at instruere os i hvordan man tilbereder et par vietnamesiske retter, som vi spiser bagefter i den tilstødende restaurant. 4 stjernet Hoi An Hotel - De Lux Værelse (M,F,A)

5 mandag d.25 februar Dag 10: Hoi An Fridag. Mulighed for en afslappende dag ved stranden eller en aktiv dag i eller omkring byen. 4 stjernet Hoi An Hotel - De Lux værelse (M) tirsdag d.26 februar Dag 11: Hoi An - Dalat I dag får vi et indblik i livet som farmer og fisker. Sammen med en vietnamesisk familie cykler vi til Tra Que lige udenfor Hoi An og forevises hvordan landsbyens mange grønsager dyrkes. Vi får også lov til at forsøge os som lokal landmand. Senere sejler vi ad Thu Bon floden. Mange familier i de små landsbyer ernærer sig ved fiskeri enten med kuttere ud i det Sydkinesiske hav eller ved mere simpel fiskeri langs floderne. Det er sidstnævnte, som vi får lejlighed til at se og forsøge os med bl.a. manuel sænke/hævefiskenet, et særligt kastenet og ro en tur i en sivkurvsbåd, som fiskerne bruger til mindre ture på vandet eller ved mindre fiskeri. Når vi kommer på land igen kører vi til Danang lufthavn og flyver til Dalat, der til forveksling ligner en fransk bjergby med mange palævillaer, som blev bygget under den franske kolonitid. Udenfor det fastsatte program er der en af aftenerne mulighed for at høre musik i en kældercafe i den villa, som efter sigende HKH Prins Henriks franske familie ejede, da hans familie drev forretning og boede i Vietnam. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær.(m,f,a) onsdag d.27 februar Dag 12: Dalat Byrundtur med start ved Vietnams sidste kejsers sommerresidens, der blev bygget for at kejser Bao Dai kunne slappe af, slippe for lavlandets varme og gå på storvildtjagt her i højlandet. Ikke langt derfra kører vi med russiske militærjeeps op på toppen af bjerget, Lang Biang, hvorfra vi har en fantastisk udsigt over dalene, bjergene og byen. Herefter besøger vi en af de 54 etniske minoriteter i Vietnam, Lat stammen, og får et indblik i deres liv og hverdag, der på mange måder ikke har ændret sig i hundrede år. Turen går også omkring det store marked, hvor man blandt den livlige lokale handlen skal kigge efter Dalats kendte frugtslik, the og kaffe. For dem som har lyst arrangeres en guidet gåtur til et privat boligområde som udover - et indblik i lokallivets gang - også fortæller en arkitektonisk historie med de mange franske villaer og vietnamesiske art-deco huse. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær. (M,F)

6 torsdag d.28 februar Dag 13: Dalat Ikke langt fra hotellet stiger vi ombord i Dalats svævebane, der bringer os til den smukke Tuyen Lam pagode, der ligger i naturskønne omgivelser. Vi har tid til at nyde stedets have, der normalt står flot og blomsterrig og senere besøger vi Datanla vandfald. Tilbage i byen ser vi Hang Nga House, der er en blanding af museum og hotel, men mest af alt ligner et troldeslot fra et eventyr. Fri efter frokost til selv at opdage byen og som start kunne man få sig en vietnamesisk kaffespecialitet, nemlig iskaffe med espresso-shot, kondenseret mælk og isterninger på en af cafeerne nær markedsgaden. Ud på eftermiddagen kan man følge med guiden til Dalat Palace for (på egen regning) at prøve stedets High Tea eller en drink og nyde udsigten fra terrassen. 4 stjernet Saigon Dalat Hotel - Delux vær. (M,F) fredag d.1 marts Dag 14: Dalat - Ho Chi Minh City Fly til Ho Chi Minh City lufthavn og herfra til de berygtede Cu Chi tunneler. Tunnelsystemet, hvor de vietnamesiske modstandsfolk, Viet Cong, skjulte sig og hvorfra de udførte overraskelsesangreb på amerikanerne i Ho Chi Minh City (tidligere Saigon), er over 250 km langt og rummede hospitalsstuer, køkkener, mødelokale og våbenlagre. Der bliver mulighed for at kravle rundt i tunnelerne, dog i en udvidet tunnelgang. 5 stjernet Majestic Hotel - Colonial værelse (M,F) lørdag d.2 marts Dag 15: Ho Chi Minh City Tidligt op for at tage hen i Van Hoa park. Parken summer af liv: her er fælles morgengymnastik, folk jogger, spiller badminton og via Tai Chi samler koncentration til dagens gerninger. Efter morgenmad på hotellet kører vi til Vietnams frugt- & riskammer, Mekongdeltaet, hvor man høster ris 2-3 gange om året. På vejen besøger vi en lokal skole og ser templet for Cao Dai religionen. Det er en farverig vietnamesisk trosretning, der blander de store trosretninger og blandt dens helgener finder man Shakespeare og Lenin. Fra byen Cai Be sejler vi ned ad den travle Mekongflod og ind i de mindre kanaler, hvor vi kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv. Vi gør flere stop undervejs og besøger bl.a. små familieforetagender, der specialiserer sig i at lave frugtslik, produkter lavet af kokosnød og popkorn lavet af ris. Vi spiser frokost på en ø i deltaet. Sidst på dagen er vi tilbage i Ho Chi Minh City. Aftensmaden indtages på cruisebåd på Saigon River, som disker op med en lækker international buffet i uforglemmelige omgivelser med temperaturer på grader, byens skyline som baggrund og til lyden fra liveorkestret, der spiller klassikere fra ABBA, Beach Boys, Roy Orbinson m.fl. 5 stjernet Majestic Hotel - Colonial vær. (M,F,A)

7 søndag d.3 marts Dag 16: Ho Chi Minh City - Afrejse Byrundtur hvor vi kører til Genforeningspaladset, det tidligere palads for de sydvietnamesiske præsidenter mellem , hvor landet var opdelt i et kommunistisk Nordvietnam og et kapitalistisk Sydvietnam. Da amerikanerne militært trak sig ud i 1971 og neddroslede den økonomiske støtte i 1973 var skriften for Sydvietnams skæbne skrevet. Den 30. april 1975 faldt den sidste bastion, Ho Chi Minh City, da tropper med kampvogne brød gennem gitterporten og afsatte General Minh (også kaldet 43- timers præsidenten). Hejsningen af det nordvietnamesiske flag på taget af paladset symboliserede krigens afslutning og for vietnameserne markerede det samtidig et ophør med udenlandske stormagters fysiske tilstedeværelse i landet gennem de sidste 115 år. Vi lægger vejen forbi det gamle Posthus med Notre Dame katedralen lige overfor - begge bygget under den franske kolonitid. Før i tiden var posthuset det eneste sted, hvorfra folk i byen kunne ringe til familie og venner i udlandet. Og i de første år efter at kommunisterne kom til magten i 1975 har efterretningstjenesten med stor sandsynlighed lyttet med på den anden side af væggen i bestræbelserne på at komme en eventuel kontrarevolution i forkøbet. Vi kører til det kendte Krigsmuseet, hvor vi ser udstillingen om Vietnam-krigen, hvor billederne - primært taget af udenlandske fotografer - viser krigens barske virkelighed. Efter frokost kører vi til hotellet og har resten af eftermiddagen til fri disposition. Der er tid til at gå på sightseeing på egen hånd, gøre de sidste indkøb eller måske bare sætte sig ind på en lille kaffebar og betragte gadelivets mylder og vietnamesernes arbejdsomhed. Om aftenen mødes vi på hotellet og på vej til lufthavnen siger vi farvel til Vietnam, men tager rigtigt mange ferieoplevelser med hjem. Fly via Bangkok med Thai Airways til København. (M,F) mandag d.4 marts Dag 17: Ankomst Danmark Ankomst til Københavns lufthavn kl

VIETNAM GRAND TOUR II

VIETNAM GRAND TOUR II Vietnam Travels - vi rejser drømmene VIETNAM GRAND TOUR II 21 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City - Phan Thiet VIETNAM GRAND

Læs mere

VIETNAM EMOTION II 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM EMOTION II 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Vietnam Travels - vi rejser drømmene VIETNAM EMOTION II 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City VIETNAM EMOTION II 17 DAGES

Læs mere

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med

Store Vietnam. 25 dages rundrejse i Vietnam. Oplevelsesrejser med 25 dages rundrejse i Vietnam Oplevelsesrejser med Store Vietnam 25 dages rundrejse i Vietnam Hanoi Dien Bien Phu Sapa Hanoi Halongbugten Dong Hoi Huè Hoi An Lak Lake Dalat Cai Be - Saigon Store Vietnam

Læs mere

VIETNAM GRAND TOUR II 21 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM GRAND TOUR II 21 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Vietnam Travels - vi rejser drømmene VIETNAM GRAND TOUR II 21 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City - Phan Thiet VIETNAM GRAND

Læs mere

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder

Vietnams Vidundere. Højdepunkter i Vietnams smukke landskab. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d. 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Hanoi Ha Long Hue Da Nang Hoi An VIETNAM Buon Ma Thuat Ho Chi Minh City Nha Trang Dalat Phan Thiet Højdepunkter i Vietnams smukke landskab 16 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev Vietnam fra storbyerne

Læs mere

VIETNAM EMOTION I 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City

VIETNAM EMOTION I 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City - vi rejser drømmene VIETNAM EMOTION I 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City VIETNAM EMOTION I 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK

Læs mere

VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER - vi rejser drømmene VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdeltaet ELLER Phan Thiet VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE

Læs mere

21 DAGES VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR RUNDREJSE MED ENGELSKTALENDE GUIDER

21 DAGES VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR RUNDREJSE MED ENGELSKTALENDE GUIDER - vi rejser drømmene 21 DAGES VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR RUNDREJSE MED ENGELSKTALENDE GUIDER Hanoi - Halong bay - Hoang Su Phi - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City 21 DAGES VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR

Læs mere

VIETNAM GRAND TOUR I

VIETNAM GRAND TOUR I - vi rejser drømmene VIETNAM GRAND TOUR I 21 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Dalat - Mekongdelta - Ho Chi Minh City- Phan Thiet VIETNAM GRAND TOUR I 21 DAGES

Læs mere

- vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 16 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City

- vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 16 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City - vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 16 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City VIETNAM SOMMER 16 DAGES GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER Pris:

Læs mere

VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Vietnam Travels - vi rejser drømmene VIETNAM JULEREJSE 17 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdeltaet ELLER Phan Thiet VIETNAM JULEREJSE

Læs mere

Det bedste af Vietnam

Det bedste af Vietnam Det bedste af Vietnam En fantastiske rundrejse med National Geograhic/G-Adventures. Rejs fra nord til syd i Vietnam, hvor I kommer tæt på den smukke natur og Vietnams historie. Fra Hanois travle gader

Læs mere

VIETNAM COMBI TOUR. Vietnam Travels 16 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER

VIETNAM COMBI TOUR. Vietnam Travels 16 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Vietnam Travels - vi rejser drømmene VIETNAM COMBI TOUR 16 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong Bugten - Mai Chau - Hoi An - Hue - Mekongdelta - Ho Chi Minh City VIETNAM COMBI TOUR 16 DAGES

Læs mere

- vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 15 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdelta

- vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 15 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER. Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdelta - vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 15 DAGES REJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi - Halong bugten - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City - Mekongdelta VIETNAM SOMMER 15 DAGES GRUPPEREJSE MED DANSK REJSELEDER Pris:

Læs mere

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage

Petanque i Vietnam. 16. november-01. december 2009. 16 dage Petanque i Vietnam 16. november-01. december 2009 16 dage 16 skønne dage i Vietnam fra nord til syd Petanque Livlige og historiske byer Spændende kultur Smuk natur Bådture Cykelture Markeder Smagfuld vietnamesisk

Læs mere

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Alle højdepunkterne i Vietnam og meget mere. Det hele er med på rundrejsen: En tur i junke på Ha Long bugten. Sejlads og flydende markeder i Mekong-deltaet.

Læs mere

28. september. Afrejse fra Danmark. 29. september

28. september. Afrejse fra Danmark. 29. september Vietnam rundrejse 28. september - 11. oktober 2016 Her er ris terrasser indhyllet i tågedis, livlige markeder, smukke strande og lokale indbyggere i farverige klæder, er blot nogle af de mange magiske

Læs mere

Vietnam fra nord til syd

Vietnam fra nord til syd Vietnam fra nord til syd 19 dages eventyr til Vietnams højdepunkter - med dansktalende rejseleder Afrejsedatoer i 2011: 27. oktober Kontakt: Tlf. 65 65 65 60 www.team-benns.com/osten-asien asien@team-benns.com

Læs mere

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong

Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Fantastiske Vietnam Hanoi og Saigon Ha Long og Mekong Alle højdepunkterne i Vietnam og meget mere. Det hele er med på rundrejsen: En tur i junke på Ha Long bugten. Sejlads og flydende markeder i Mekong-deltaet.

Læs mere

Vietnams Højdepunkter

Vietnams Højdepunkter med dansk rejseleder Vietnams Højdepunkter Rundrejse til Vietnam 13 dage Tag med på en eventyrlig rejse gennem Vietnam, fra den evigt smukke Halong-bugt til det frodige Mekong-delta Denne Vietnam rundrejse

Læs mere

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d

Vidunderlige Vietnam. Velkommen til en rejse udover det sædvanlige. - v. i e t n a m. j s e. r e. r u n d Burma Hanoi Kina Halong Bay Laos Thailand Hue Da Nang Hoi An Cambodia Mekong Vietnam Nha Trang Ho Chi Minh City Vidunderlige Vietnam Velkommen til en rejse udover det sædvanlige 16 dages rundrejse gennem

Læs mere

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie.

Vietnam. Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter. Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie. Vietnam Ferieidyl i Nordvietnam 16 dage / 13 nætter Afslapningsferie og forkælelse på flotte strande og dejlige hoteller Her er tid til ægte ferie. Men når man nu rejser så langt, så skal vi selvfølgelig

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA

DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA DANSK STUDIE CENTER VIETNAM & CAMBODJA Højskole i udlandet TILFREDSHED I 2012: 9 UD AF 10 2 C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Vietnams Højdepunkter

Vietnams Højdepunkter med dansk rejseleder Vietnams Højdepunkter Rundrejse til Vietnam 13 dage Tag med på en eventyrlig rejse gennem Vietnam, fra den evigt smukke Halong-bugt til det frodige Mekong-delta Denne Vietnam rundrejse

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

14 dage Vinter 2016/17. Vietnam. fra nord til syd

14 dage Vinter 2016/17. Vietnam. fra nord til syd 14 dage Vinter 2016/17 Vietnam fra nord til syd Vietnam fra nord til syd Fantastisk rundrejse gennem det underfundige, dragende og smukke Vietnam med besøg i både Nord-, Midt- og Sydvietnam. Vi kommer

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

VIETNAM SOMMER 15 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER. Aarhus 22. januar København 29. januar

VIETNAM SOMMER 15 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER. Aarhus 22. januar København 29. januar Oplev og hør om Vietnam på vores rejseforedrag Aarhus 22. januar København 29. januar - tilmelding på vietnamtravels.dk - vi rejser drømmene VIETNAM SOMMER 15 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Hanoi

Læs mere

VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR

VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR - vi rejser drømmene VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR RUNDREJSE MED ENGELSKTALENDE GUIDER Hanoi - Halong bay - Hoang Su Phi - Hue - Hoi An - Mekongdelta - Ho Chi Minh City VIETNAM SPECIAL SOMMERTUR RUNDREJSE

Læs mere

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2019

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2019 Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2019 Her er rismarker indhyllet i tågedis, her er livlige markeder, smukke strande og smilende indbyggere i farverige klæder Det er blot nogle

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018

Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 Turen til Polen 28. maj 1. juni 2018 1 Turen foregik i dagene 28. maj til og med 1. juni. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested, og Nancy Viborg var kontaktperson, og den blev

Læs mere

Vietnam Vietnam fra nord til syd. Pris: kr.

Vietnam Vietnam fra nord til syd. Pris: kr. Vietnam for mange af os bringer navnet minder fra den lange krig, der heldigvis sluttede med Saigons fald i 1975. Efter mange års kampe ført mod den franske kolonimagt siden mod USA blev landet endelig

Læs mere

Vietnam Fra Halong til Mekong

Vietnam Fra Halong til Mekong Vietnam Fra Halong til Mekong Rundrejse med dansk rejseleder Vietnam - Fra Halong til Mekong Rundrejse med dansk rejseleder - 16 dage LAOS Hanoi Halongbugten Tag med på denne fantastiske rundrejse fra

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Vietnams højdepunkter

Vietnams højdepunkter Mens kaptajnen sikkert styrer Emeraude rundt mellem Ha Long Bugtens tusindvis af kalkstensklipper, lader du dig forføre af stedets magiske atmosfære. På dækket kan du sidde og drømme om oplevelserne, der

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Storslåede og naturskønne Vietnam

Storslåede og naturskønne Vietnam 4. : Hôi An 5. : Den Japanske Bro, Hôi An RUNDREJSE I VIETNAM Storslåede og naturskønne Vietnam Altid DANSK- TALENDE rejseledere 3. : Halong-bugten Rejsens højdepunkter 1. : Hanoi + Byrundtur i Hanoi +

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m

På sporet af Khmerriget. Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja. - c a m b o d. j s e. r e. j a. r u n d. - v. i e. t n a m Hanoi Ha Long VIETNAM Siem Reap CAMBODJA Phnom Penh Mekong Ho Chi Minh City Eventyrlige oplevelser i Vietnam og Cambodja 15 dages rundrejse med dansk rejseleder Oplev de mange fascinerende kontraster fra

Læs mere

Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam

Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam Oplevelsesrejse til Vietnam med 2 Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam Hanoi - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Mekong-deltaet - Saigon Vi begynder i den

Læs mere

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser Vietnam Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til vidunderlige Vietnam Kære læser Vietnam er et eksotisk land med en fascinerende kultur, en enestående smuk natur, UNESCO-beskyttede byer og en

Læs mere

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2018

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2018 Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2018 Her er rismarker indhyllet i tågedis, her er livlige markeder, smukke strande og smilende indbyggere i farverige klæder Det er blot nogle

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

28. september. Afrejse fra Aalborg

28. september. Afrejse fra Aalborg Vietnam rundrejse 28. september - 11. oktober 2016 Her er ris terrasser indhyllet i tågedis, livlige markeder, smukke strande og lokale indbyggere i farverige klæder, er blot nogle af de mange magiske

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter

THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter THAILAND Kongernes by Hua Hin, Sam Roi Yod Nationalpark og hovedstaden Bangkok...15 dage og 6 udflugter Grupperejse med dansk rejseleder NYHED - nu bor vi på Hilton THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam

Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam Oplevelsesrejse til Vietnam med 2 Sommer i Vietnam 16 dages sommerrejse gennem Vietnam Hanoi - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Mekong-deltaet - Saigon Vi begynder i den

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser

Vietnam. Rejseforslag til individuelle rejser Vietnam Rejseforslag til individuelle rejser Velkommen til vidunderlige Vietnam Kære læser Vietnam er for mange synonymt med rishatte, vandbøfler, irgrønne rismarker, eksotisk klima og nok også Vietnamkrigen,

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours

FIRMAREJSER I SPANIEN. arcelona. citytours FIRMAREJSER I SPANIEN citytours arcelona Introduktion Spanien er et oplagt valg til firmarejsen! City Tours Barcelona har base i Barcelona - en destination der har et bredt udvalg af tilbud og giver mulighed

Læs mere

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland

Thailand helt i nord. En rejsebeskrivelse fra Rejsecenter Djursland Thailand helt i nord Rejs gennem nogle af de bedste landskaber Nord-Thailand har at byde på, besøg steder af kulturel og historisk betydning, såsom Wat Phradhat Doi Suthep, Long Neck Karen Padaung Village

Læs mere

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland

Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland Singapore og oplevelser i Cairns, Queensland En startpakke til Cairns i Queensland, Australien Start jeres rejse Down Under i Cairns på den bedste måde. Vi har samlet fly og de første nætter i en samlet

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Indokina, uspoleret skønhed

Indokina, uspoleret skønhed Kina Burma Luang Prabang Hanoi Halong Bay Vientiane Thailand Siem Reap Cambodja Mekong Laos Phnom Penh Chau Doc Hue Hoi An Vietnam Ho Chi Minh City Indokina, uspoleret skønhed Den store Indokina rundrejse

Læs mere

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017 Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017 Her er rismarker indhyllet i tågedis, her er livlige markeder, smukke strande og smilende indbyggere i farverige klæder Det er blot nogle

Læs mere

2014 Charlotte Dinge. 1. udgave

2014 Charlotte Dinge. 1. udgave 2014 Charlotte Dinge 1. udgave Alle rettigheder er forbeholdt Charlotte Dinge. Ingen del af denne bog må blive reproduceret, oplagret eller videregivet på nogen måde hvad enten det er auditiv, grafisk,

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik

Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik Krydstogt fra Hong Kong til Østens mystik - med dansk rejseleder, 17 dage Afrejse den 27. februar 14. marts 2016 med Celebrity Millennium Hong Kong Hanoi/Halong-bugten Hué Ho Chi Minh City Bangkok Singapore

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Vietnam Emotion. Eksperter i eventyr

Vietnam Emotion. Eksperter i eventyr Vietnam Emotion Eksperter i eventyr VIETNAM EMOTION 16 DAGES RUNDREJSE MED DANSK REJSELEDER Mange rejsende rammes af en livslang fascination af Vietnam, når de har besøgt landet. Den utrolige dynamik,

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017

Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017 Vietnam rundrejse i Det Ydmyge Land 15.oktober 28.oktober 2017 Her er rismarker indhyllet i tågedis, her er livlige markeder, smukke strande og smilende indbyggere i farverige klæder Det er blot nogle

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Den store Vietnam-rejse

Den store Vietnam-rejse Den store Vietnam-rejse 17 dage Udforsk Sydøstasiens største skatkammer! Rejsen koncentrerer sig om tre forskellige områder fra det bjergrige Sapa-højland i nord til det frodige Mekong-delta i syd, og

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

Vidunderlige Vietnam

Vidunderlige Vietnam med dansk rejseleder Vidunderlige Vietnam Rundrejse til Vietnam 17 dage Tag med på en drømmerejse fra nord til syd gennem Vietnams kultur, historie og hverdag På denne rundrejse oplever vi landets absolutte

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Vietnam Fra nord til syd

Vietnam Fra nord til syd Vietnam Fra nord til syd Rundrejse med dansk rejseleder Vietnam - fra nord til syd Rundrejse med dansk rejseleder - 15 dage Skøn rejse med sjæl og store oplevelser Vietnam er et af Sydøstasiens nyere turistmål.

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Det Færøske Spisekammer 4 dage fra kr. 10.598,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Vi gentager succesen for 4. gang Ta med på en uforglemmelig tennis- og kultur rejse til Budapest Udrejse 30. maj hjemrejse 6. juni 2017 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene

Læs mere

Bjergstammer i Nordvietnam

Bjergstammer i Nordvietnam Bjergstammer i Nordvietnam Nordvietnam bjergstammer, risterasser og farvestrålende etniske minoriteter 19 dage; 13.maj 31. maj 2016 I den nordlige, smukke og bjergrige provins Ha Giang, på grænsen til

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Eventyrlige Vietnam 14 dages eventyrlig rejse til Vietnam

Eventyrlige Vietnam 14 dages eventyrlig rejse til Vietnam 14 dages eventyrlig rejse til Vietnam Rejse til VIETNAM med 2 Eventyrlige Vietnam 14 dages eventyrlig rejse til Vietnam Hanoi - Halong-bugten - Hué - Hoi An - Mekong-deltaet - Saigon Dette er den klassiske

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere