Dansk Arbejder Idrætsforbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk Arbejder Idrætsforbund"

Transkript

1 Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-11/14 Dato 14. maj 2013 kl Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen AN), Peter Rasmussen (PR), Sonja Søe Bergmann (SSB), Mogens Damgaard (MD), Palle Thomsen (PT) 22. august 2013 i Brøndby 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 13-11/ Opfølgning af sager 3. Sager til behandling/ særlig drøftelse 3.1. Problemstilling omkring Dansk Karate Forbund 3.2. Udarbejdelse af frivilligpolitik 3.3. Talentudvikling af nye ledere 3.4. Uddeling af støtte fra DAI s Ungdomsfond 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger 5. Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget 5.2. Regionsudvikling og organisatorisk struktur 5.3. Idræt for sindslidende 5.4. Senioridræt udviklingsprojekt 5.5. Uddannelse 5.6. Internationalt arbejde 5.7. Politisk udvalg 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger 6.2. Udmeldelse af foreninger 6.3. Medlemsopgørelse for Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i samarbejdsudvalget 17. juni Mødeplan for 2. halvår af Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Årsmøde i DIF maj 2013

2 1. Mødet åbnes; godkendelse af dagsordenen JL bød velkommen. Dagsordenen blev godkendt. 2. Tidligere møder 2.1. Godkendelse af referat af møde 13-11/14 Godkendt Opfølgning af sager Der har været gennemført et vellykket foreningsrådgiverkursus 17. april med deltagelse af 6 rådgiveremner. Der var desværre en del afbud, hvorfor kurset vil blive gentaget for dem, der var blevet forhindret samt nye emner. De deltagende foreningsrådgivere skal sammen med regionsledelsen og konsulenterne lave en strategiplan for, hvilke foreninger, der skal besøges frem til 1. juni 2014, og hvad formålet med besøgene er. Retningslinierne for specialforbundenes indgåelse af aftaler med DIF om udviklingsprojekter og udviklingskonsulenter blev vedtaget på DIF s årsmøde primo maj, og vi har nu modtaget en vejledning for, hvordan man når frem til nye aftaler efter Det udarbejdede idéoplæg vil sammen med bemærkningerne på sidste møde i forbundsledelsen kunne bruges i idéfasen. Vi skal nu bruge sommeren til at komme igennem de øvrige projektfaser hen imod, at vi forhåbentligt kan have en færdig indstilling klar til møde i DIF s bestyrelse 23./24. august. I projektfasen ligger der ud over det faglige indhold alle de økonomiske vurderinger, der skal gøres. 3. Sager til behandling/ særlig drøftelse 3.1. Problemstilling omkring Dansk Karate Forbund Solrød karateklub gennem årene har foretaget sig nogle ting, som ikke er i orden i forhold til det internationale karateforbund og Dansk Karate Forbund (DKF). Klubben er ifølge DKF medlem af en anden international organisation (WUKF), hvilket betyder, at DKF s klubber ikke må have samkvem med Solrød Karate Klub. Kan i henhold til en bestemmelse blive ekskluderet, hvis de gør det. Solrød er ikke længere medlem af DKF men medlem af DAI, og skulle deltage i DAI s stævne 20. april i Aarhus, hvilket kunne betyde, at de andre deltagende klubber fra DKF ikke ville turde stille op. I dagene op til stævnet blev der gjort forsøg på at få DKF til at se i gennem fingre med stævnet, da det jo bare drejer sig om nogle børn og unge og fordi, der var meget kort tid til stævnet. DKF holdt fast i, at de, hvis Solrød deltog, var nødsaget til at påtale det over for de deltagende klubber fra DKF (kunne ikke oplyse, hvad straffen ville være). Så dette ville nok reelt have betydet, at stævnet måtte aflyses. Det endte med, at Solrød trak sig fra stævnet for, at klubberne ikke kunne komme i klemme, og stævnet blev gennemført. Der er efterfølgende modtaget en henvendelse fra Solrød Karate Klub, der stiller spørgsmål ved DKF s ret til at kunne ekskludere klubber, der er medlem af DKF i et sådan tilfælde. Det er nu aftalt med DKF, at der holdes møde med dem i juni for at få en afklaring og for at undgå lignende situationer fremover. Herudover skal man have en gensidig orientering om hinandens virke og eventuelle samarbejde. Fra DAI deltager JL, PT, Margit Fogt og Alex Rosenbæk.

3 3.2. Udarbejdelse af frivilligpolitik I fortsættelse af drøftelserne på sidste møde, og ud fra en vurdering af interessen for at lægge kræfter i at udarbejde en frivilligpolitik, der blot kan risikere at blive et skriv, som ikke med sikkerhed vil blive anvendt i regionernes arbejde, blev det besluttet at lægge opgaven over i det forløb, der skal gennemføres med en talentgruppe for nye ledere. Se næste punkt Talentudvikling af nye ledere Der har været afholdt møde med to personer, der har vist interesse for at deltage i talentudviklingsgruppen. De kom bl.a. med forslag om at lade et projekt indgå i forløbet, og det vil være nærliggende at foreslå gruppen, at udarbejdelse af en frivilligpolitik for fremtidens DAI kunne være en del af projektopgaven. Der skal nu rekrutteres flere personer, så vi når op på 5-7 personer således, at gruppen kan komme i gang i efteråret. Det overvejes at foretage denne rekruttering ved afholdelse af en samling for unge mennesker i hver region, og her præsentere idéen. Idéen vendes med regionsformændene. Personerne til talentgruppen skal være interesseret i at være med til at udvikle DAI og have tanker om at blive topleder i DAI på forbundsplan eller regionsplan Uddeling af støtte fra DAI s Ungdomsfond Ansøgning til Ungdomsfonden kunne ikke imødekommes ud fra den vurdering, at den ligger uden for fondens formål/ fundats. 4. Økonomi 4.1. Orientering og ansøgninger Der er udsendt regnskaber for første kvartal samt status pr. 31. marts Der var ingen bemærkninger her til. Der har været gennemført kritisk revision af forbundets regnskab for Den kritiske revision anbefalede, at forbundsledelsen skulle være mere kritisk i forhold til budgettet for idrætsaktiviteterne for ikke at afsætte/reservere for store beløb år efter år, der ikke blive brugt. Anbefalede endvidere, at man skulle vurdere mulighederne for at gøre det billigere at deltage i forbundets arrangementer. Gav ros for, at det var lykkedes at oparbejde en god kapital, der kan være med til at sikre DAI fremover, hvis der opstår usikkerhed om økonomien eller foretages investeringer. Ansøgning fra DAI Region Midtjylland om tilskud på ca kr. til lederseminar maj blev imødekommet. 5. Status og drøftelser 5.1. Idrætsudvalget Der er møde i Idrætsudvalget 22. maj i Aarhus, hvor man bl.a. skal drøfte indhold af Idrætsforum september i Dalum Regionsudvikling og organisatorisk struktur DAI Region Sjælland er nu klar til at overtage regnskab og bogholderi, der hidtil har været varetaget af AN og forbundskontoret. JL informerede om, at man i DAI Region Hovedstadens fodboldudvalg havde vedtaget en handlingsplan for ansatte medarbejderressourcer til varetagelse af regionens fodboldturneringer i de kommende år.

4 5.3. Idræt for sindslidende Der er nu forhåndstilmeldt 250 personer til Idrætsfestivalen juli i Vejle. Deltagerne kommer fra 24 foreninger/kontaktsteder landet over. Der afventes nu endelig tilmelding og betaling. Sund By Løbet 7. maj i Fælledparken blev gennemført med ca. 350 deltagere. Løbet blev sat i gang af Københavns socialborgmester Mikkel Warming. DAI er tænkt ind som samarbejdspartner i et arbejdsrelateret projekt i Region Midtjylland, der har til formål at bruge fysisk aktivitet som målrettet middel overfor årige med psykiske lidelser, der skal tilbage på arbejdsmarkedet. Det er MarseilesborgCentret, CFK- Folkesundhed og Kvalitetsudvikling, der er projektholder og som har ansøgt om 3,5 mio. kr. til projektet. Der forventes svar på ansøgningen 22. maj. DAI skal i så fald levere kurser, konsulentstøtte/ know how og formidle kontakt til foreningerne. Der er sat økonomi af til DAI s involvering. Projektet kan bruges til at komme i kontakt med kommuner i Region Midtjylland, som vi ikke er inde i. Der har været afholdt møde i den administrative styregruppe 25. april, og der er møde i følgegruppen for udviklingsprojektet for unge voksne med sindslidelser 21. maj, hvor man bl.a. skal drøfte resultatet af den gennemførte spørgeskemaundersøgelse samt program og indhold for den afsluttende konference 28. oktober Senioridræt udviklingsprojekt 5.5. Uddannelse 5.6. Internationalt arbejde CSIT har indkaldt kandidater til valget af formand og sekretær for de tekniske komitéer. Valget finder sted under World Sports Games i Varna. Det blev besluttet at indstille Ole Juhl til valget af sekretær for tennis. Der er planer om i løbet af den nye valgperiode at få kørt en anden person fra DAI i stilling til at overtage hvervet. JJN har valgt ikke at genopstille til formandsposten for fodbold, og det blev besluttet ikke at indstille nogen anden kandidat fra DAI. Gruppen til CSIT World Sports Games juni i Bulgarien er nu fuldtallig (50 personer). Der sendes nu slutinformation ud til deltagerne. AN og PR er hovedledere på turen Politisk udvalg 6. Organisation, kommunikation, administration, personale, m.m Indmeldelse af foreninger Hovedstaden: FIOV, FC Den Store Roman, FC Poo, FredSIF, Spielmachers, Estate, Galatasaray SK,Bona Fide 2012 (alle fodbold) Syddanmark: Skt. Klemens Bold (fodbold), Korsløkkens Krolfforening. Nordjylland: Lokomotiv Limfjorden (fodbold), Formica Rufa (fodbold). Ekstraordinære: Ældresagen Rosenholm (ændret fra ordinært medlemskab), Frivilligcenter Hillerød (IFS).

5 6.2. Udmeldelse af foreninger Hovedstaden: Idrætsforeningen L.F., FC Viruus. Syddanmark: Bertoft Borgerforening. Midtjylland: FC Madam Grøn, Vejlby Risskov IK, Torpedo Horsens, Motionsvenner Holstebro. Nordjylland: MFS Motion og Idræt, N.O. Jensen, AL Idrætsforening, Lemvig AFC, Hyrevognsporten Aalborg, FC Medis, Danaweb A/S Medlemsopgørelse for 2012 Medlemsopgørelsen for 2012 er nu offentliggjort, og den interne registrering viser et samlet medlemstal for DAI på medlemmer og 906 foreninger. Den eksterne/ officielle medlemsregistrering viser medlemmer, der er medlem af foreninger, der ikke er medlem af andre specialforbund eller som dyrker en idræt/aktivitet, som ikke findes i andre specialforbund. I forbindelse med overgangen til den fælles medlemsregistrering og brugen af Det Centrale Foreningsregister har DAI og KFUM Idræt indgået en aftale med DIF om, at ordningen med en officiel og en intern liste ikke vil medføre reduktion i de to forbunds medlemstal, idet det vil være den interne medlemsliste, der fremover vil indgå i DIF s økonomiske fordelingsnøgle. Det er nu fra administrativt hold i DIF meddelt PT, at vi kan forvente at blive indbudt til en snak herom, idet man i DIF ikke havde nogen forventning om en så stor stigning i medlemstallet. Stigningen vil medføre en stigning i tilskuddet i 2014 på godt 1 mio. kr. 7. Kommende mødeaktiviteter 7.1. Møde i samarbejdsudvalget 17. juni 2013 Der udsende indkaldelse til mødet nu og fristen for dagsordenspunkter rykkes frem til 29. maj således, at der kan nå at blive sendt dagsorden og materiale ud til deltagerne inden 1. juni af hensyn til deltagelsen i CSIT World Sports Games Mødeplan for 2. halvår af 2013 Der blev fastsat følgende møder i forbundsledelsen: 22. august, september, 29. oktober, 3. december. Samt møde i samarbejdsudvalget: 11. november. 8. Konferencer, årsmøder, seminarer, eksterne fora, o.l Årsmøde i DIF maj 2013 Forslaget til ny udviklingsordning og herunder revision af DIF s udviklingspulje og udviklingskonsulentordning samt indførelse af mulighed for udtræden af fordelingsnøglen blev vedtaget på mødet. Det samme blev et forslag til nyt Lovregulativ om forbud mod manipulation af idrætskonkurrencer (matchfixing) og tilsvarende uetisk adfærd. Niels Nygaard blev genvalgt som formand og formanden for Danmarks Gymnastik Forbund Flemming Knudsen blev valgt som nyt medlem af bestyrelse. Endelig blev der besluttet en navneændring således, at DIF nu hedder Danmarks Idrætsforbund (uden bindestreg). Brøndby, den 28. maj 2013 Referent: Palle Thomsen

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-11/14 Dato 13.-14. september 2013 Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-11/14 Dato 7. februar 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-11/14 Dato 13. august 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-11/14 Dato 9. februar 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-05/08 Dato 18. september 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-11/14 Dato 12. - 13. april 2013 Sted Vilcon Hotel og konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-14/17 Dato 5. januar 2015 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-11/14 Dato 22. august 2013 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-11/14 Dato 11. marts 2013 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-08/11 Dato 24. januar 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-11/14 Dato 6. december 2012 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Afbud fra Nyt møde 10. januar 2012 Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-11/14 Dato 13. december 2011 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-08/11 Dato 16. februar 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen (AN), Jens-Halvor

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-08/11 Dato 15. december 2008 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-08/11 Dato 7. december 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 12-05/08 Dato 16. april 2007 kl. 17.00 Sted Hotel Ansgar, Østre Stationsvej 32, Odense Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-08/11 Dato 26. april 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-08/11 Dato 18. august 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-17/20 Dato 21.-22. juni 2019, fredag kl. 16.00 lørdag kl. 12.30 (frokost) Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard, Lorupvej 44, 4200 Slagelse

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-11/14 Dato 25.-26. april 2014 Sted Vilcon Hotel og Konferencegård Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-14/17 Dato 8.-9. april 2016 Sted Vilcon Hotel & Konferencegård Deltagere Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Stolzenbach (AS), Peter Rasmussen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 22-08/11 Dato 28. marts 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Annie Nielsen (AN), Peter Rasmussen (PR),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-17/20 Dato 5. februar 2019 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Brøndby Deltagere Peer Huniche (PH), Peter Rasmussen (PR), Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 16-05/08 Dato 27. november 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-11/14 Dato 26.-27. oktober 2012. Sted Vilcon Hotel og Konferencegaard Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 9-05/08 Dato 30. oktober 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-08/11 Dato 12. maj 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-05/08 Dato 20. marts 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 8-05/08 Dato 21. september 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-08/11 Dato 30. marts 2009 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan F. Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 24-08/11 Dato 9. juni 2011 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby.

Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag, den 15. november i Idrættens Hus i Brøndby. Forbundsledelsen 9. oktober 2014 Til regioner og foreninger DAI's 41. kongres 15. november 2014 i Brøndby Som meddelt i indkaldelse af 13. august afholder Dansk Arbejder Idrætsforbund sin 41. kongres lørdag,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 15-05/08 Dato 11. oktober 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-05/08 Dato 30. august 2007 kl. 17.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 6-05/08 Dato 15. juni 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 13-05/08 Dato 19. juni 2007 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Kristensen, Annie

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Samarbejdsudvalgsmøde 5-05/08 Dato Mandag, den 25. juni kl. 17.00. Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Jan F. Ludvigsen, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 7-05/08 Dato 17. august 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 21-05/08 Dato 19. august 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Annie Nielsen, Peter

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 4-11/14 Dato 23. 24. marts 2012 Sted Vilcon Hotel & Konferencegaard i Slagelse Deltagere Jan Ludvigsen (JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN),

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 20-05/08 Dato 13. maj 2008 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen, Mogens Damgaard

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 2-05/08 Dato 13.-14. januar 2006 på Fangel Kro og Hotel Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 14-08/11 Dato 31. maj 2010 kl. 17.00 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen(JL), Jens Jørgen Nygaard (JJN), Annie Nielsen

Læs mere

Bilag 4 DAI's kongres 11. november 2017 Budget Skitsebudget Skitsebudget I alt 2018 2019 2020 2018-2020 Danmarks Idrætsforbund 5.500.000 5.500.000 5.500.000 16.500.000 Fagforbund 18.000 18.000 18.000 54.000

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 28-02/05 Dato 6. oktober 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Dansk arbejder Idrætsforbund

Dansk arbejder Idrætsforbund Referat Dansk arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 29-02/05 Dato 27. oktober 2005 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Thomas Bach, Rolf Haugaard, Jens-Halvor Jessen,

Læs mere

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013.

Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund Idrætsforum 2013 Fremtiden for din idræt Information fra DAI s Idrætsforum som blev afviklet på Dalum Landbrugsskole i Odense den 20. 21. september 2013. Fredag den 20. september.

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 1-05/08 Dato 19. december 2005 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby. Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard,

Læs mere

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET

DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT. 20. 21. september 2013. Dansk Arbejder Idrætsforbund IDRÆT MOTION - AKTIVITET Dansk Arbejder Idrætsforbund DAI Idrætsforum FREMTIDEN FOR DIN IDRÆT 20. 21. september 2013 Idrætsforum 2013 Velkommen til Idrætsforum 2013 Idrætten har nu arbejdet i ca. 1 1/2 år efter de retningslinier,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 10-05/08 Dato 2. januar 2007 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Jens Jørgen Nygaard, Peter

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 7. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Mødelokale: Ole Olsen Hovedbestyrelsen:

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 3-05/08 Dato 21. februar 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie

Læs mere

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010

DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI REGION HOVEDSTADENS REGIONSMØDE REFERAT 2010 DAI Region Hovedstadens 1. regionsmøde - 2010 DAI Region Hovedstadens 1. Regionsmøde, mandag den 29.3. 2010

Læs mere

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum.

Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Referat fra Senior møde Idrætsforum 21.9.2013 i Dalum. Deltagere: Region Syddanmark: Ole Sick, Kurt Andersen (fra kl. 13), Susanne Hansen (fra kl. 13). Region Sjælland: Elna Harder, Aksel Tagmos Region

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012

DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 Region Hovedstaden Rønnegade 9, 1. 2100 København Ø Telefon 39 29 12 11 DAI REGION HOVEDSTADENS Regionsgeneralforsamling Referat 2012 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, mandag den 19.3.2012. Til stede:

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 5-05/08 Dato 4. maj 2006 kl. 17.00 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Nielsen,

Læs mere

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted

Referat. Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl Sted Referat Møde Samarbejdsudvalgsmøde 8-02/05 Dato 21. februar 2005 kl. 17.00 20.30 Sted Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Forbundsledelsen: Thomas Bach, Jens Jørgen Nygaard, Poul Larsen, Peter Rasmussen,

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund

Dansk Arbejder Idrætsforbund Referat Dansk Arbejder Idrætsforbund Møde Møde i forbundsledelsen 11-05/08 Dato 15. marts 2007 Sted Forbundets kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere Jan Ludvigsen, Peter Rasmussen, Annie Kristensen,

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse

Idræt for alle Tryghed Netværk Glæde Hovedbestyrelse Vedtægter for 1 Foreningens navn er Tvis Stiftet den 1. januar 2013 ved sammenlægning af Tvis KFUM samt Tvis Idrætsforening. Navnet ændret på ekstraordinær generalforsamling 19. juni 2014 Foreningens hjemsted

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 27. januar 2011 Referat torsdag den 27. januar 2011 Kl. 18:30 i Mødelokale 2, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden...1 2. FOU - Orientering...2 3. FOU - Ansøgning om tilskud fra pulje til særlige

Læs mere

Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT

Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT EN VERDEN AF GODE OPLEVELSER 11. NOVEMBER 2017 DALUM LANDBRUGSSKOLE, ODENSE Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. KONGRES REFERAT Dansk Arbejder Idrætsforbund 42. kongres. Dalum Landbrugsskole 11. november

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense

Referat HB 02. Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Referat HB 02 Lørdag 12. oktober 2013 Hotel Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Arne Jensen, Badminton København Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no /14 Tirsdag den 30. april kl i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else Referat sendt til bestyrelse og alle aktivitetsgruppemedlemmer samt ansatte DGI Østjyllands Bestyrelsesmøde no. 2 2013/14 Tirsdag den 30. april kl. 17.00-21.00 i Aarhus Ordstyrer: Hans Jørgen Afbud: Else

Læs mere

Offentligt referat fra Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Mandag 5. september 2016 Afholdt hos NIRAS, Allerød.

Offentligt referat fra Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Mandag 5. september 2016 Afholdt hos NIRAS, Allerød. Offentligt referat fra Anerkendelsesordningen for statikere Anerkendelsesudvalget Mandag 5. september 2016 Afholdt hos NIRAS, Allerød Anerkendelsesudvalget: Henrik Mørup (formand), Niels-Jørgen Aagaard

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider

DAI Præsentation. DAI Senioridræt. IFS Idræt For Sindet. DAI's hjemmeside. Regionernes hjemmesider 1 2 3 DAI Præsentation DAI Senioridræt IFS Idræt For Sindet 4 DAI's hjemmeside 5 Regionernes hjemmesider En verden af gode oplevelser www.dai-sport.dk En præsentation af Dansk Arbejder Idrætsforbund Dansk

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 05-2005 Idrættens Hus i Brøndby Tirsdag, den 10. maj 2005 11. maj 2005/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 04-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 /

Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / Referat af Forbundsbestyrelsesmøde 1 / 2013-2014 Mandag den 12. november 2014 kl.17.30-21.00 Mødelokale i Idrættens Hus Deltagere: Flemming Knudsen FKN Jytte Storm JST Mads Sejerøe MSE Anders Jacobsen

Læs mere

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl

Referat HB 04. Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl Referat HB 04 Lørdag den 6. februar 2016 Aarhus Stadionhal Kl. 10.00 16.00 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund Clausen, Bredde- og Udviklingsansvarlig Kenneth Larsen,

Læs mere

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl.

(Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober Mødested: Mødelokale 620. Mødetidspunkt: Kl. Referat fra mødet i (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 24. oktober 2018 Mødested: Mødelokale 620 Mødetidspunkt: Kl. 17:30-19:30 Medlemmer: Børge Larsen Gert Due Jørgensen Jan Møller

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift

Vedtægter for Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Navn 1. Foreningens navn er Menighedsrådsforeningen for Lolland-Falsters Stift Formål og opgave 2. Det er foreningens formål og opgave - at arrangere møder, kurser og lignende, hvor menighedsrådenes virksomhed

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936

LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 LOVE for Melby-Liseleje Idrætsforening Stiftet den. 27. april 1936 1. NAVN Foreningens navn er: Melby-Liseleje Idrætsforening (forkortet: MLI) med hjemsted i Halsnæs Kommune. 2. FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening

Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Vedtægter for Rødovre og Omegns Gymnastikforening Stiftet 24. oktober 1924 Navn, hjemsted og bomærke 1. Foreningens navn er Rødovre og Omegns Gymnastikforening. Hjemstedet er Rødovre Kommune. Foreningens

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

HGI Skabelon for afdelingsvedtægter Udkast

HGI Skabelon for afdelingsvedtægter Udkast 1 Navn og hjemsted. Afdelingens navn: HGI Old Boys herefter benævnt: HGI Old Boys er en selvstændig afdeling i Hillerød Gymnastik- og Idrætsforening, herefter benævnt HGI. Stiftetlsesdato: Hjemsted: XXXXXXXXX

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Fredag den 8. maj 2015, kl. 11.30 12.00. Dokk1, Havnen, Aarhus Referat 1. Valg af dirigent Hovedbestyrelsen foreslår, at kommunaldirektør Søren Lund Hansen vælges som dirigent. Søren

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N

Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Blæreforeningen Referat af ordinær generalforsamling i Blæreforeningen Torsdag d. 19. april 2012 kl. 19 i Center for Kræft og Sundhed, Nørre Alle 45, 2200 København N Ialt 14 medlemmer inkl. bestyrelsen

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde

REFERAT Bestyrelsesmøde REFERAT Bestyrelsesmøde Dato 4. marts 2019 Tidspunkt Kl. 17.30-19.30 Sted Administrationsbygningen, Skørpingvej 7, Terndrup. Deltagere Birgit Christensen, Birgitte Mikkelsen, Carsten Bojesen, Kersten Bonnen,

Læs mere

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere:

Referat Ældrerådet. Indkaldelse. Mødedato: 11. april Tidspunkt: 08:30. Mødenr.: Deltagere: Referat Mødedato: 11. april 2019 Tidspunkt: 08:30 Mødenr.: Sted: Deltagere: M103 Indkaldelse Henning Spangsberg Hanne Storm Poul Skrubbeltrang Palle Bjerre Anne D. Appe Annette Jæger Jørgensen Bjarne Hansen

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

Vedtægter. for. Dansk Arbejder Idrætsforbund

Vedtægter. for. Dansk Arbejder Idrætsforbund Vedtægter for Dansk Arbejder Idrætsforbund 1: Navn, hjemsted og medlemskaber 2: Formål 3: Forbundet 4: Regionerne 5: Medlemskab, kontingent og foreningernes pligter 6: Appeludvalg, eksklusion, appel og

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere