Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN KOMMENDE ARRANGEMENTER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN KOMMENDE ARRANGEMENTER"

Transkript

1 Dansk Forening NYT FRA BESTYRELSEN Så nærmer efteråret sig med hastige skridt, vi er så småt i gang igen efter sommerens ferietid. Vi håber, at I alle har nået at slikke ekstra solskin til den kolde tid. Der er masser af planer for det næste halve år, og vi glæder os til at dele dem med jer alle sammen. Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i foreningens arrangementer. Vi håber også, at I vil kigge ind på foreningens hjemmeside og følge med i diskussionsforummet og læse de nyheder, der jævnligt bliver lagt på siden. Tak til alle dem, der har bidraget til nyhedsbrevet. Ha et rigtig godt efterår. Bestyrelsen KOMMENDE ARRANGEMENTER Lørdag 2. oktober, Vejle Handicapcenter Fælles netværksgruppemøde Foredragsholder: Klaus Søndergaard Se program andet steds i nyhedsbrevet. Temaaften 24. november, Marselisborg Hospital, Århus Foredragsholder: Lotte Fynne Se program andet steds i nyhedsbrevet. Generalforsamling 30. april 2011 Allerede nu kan vi melde dato og sted for foreningens generalforsamling i foråret Vi mødes i Vejle Handicapcenterden 30. april 2011 International Sklerodermi-dag 29. juni 2011 Vi arbejder på forskellige muligheder til denne dag, men sidder lige netop du med en fantastisk ide til, hvordan vi kan øge fokus på Sklerodermi så tøv ikke med at kontakte bestyrelsen. Netværksgruppernes mødedatoer kan ses sidst i nyhedsbrevet.

2 FÆLLESMØDE lørdag den 2. oktober 2010 kl Vejle Handicap Center Kirkegade 11 c 7100 Vejle Danske Sklerodermi & Raynaud forening indbyder hermed til fælles møde i Vejle lørdag den 2. oktober. Vi håber at se rigtig mange medlemmer og meget gerne Jeres pårørende. Da vi plejer at have et meget stramt program, har vi i år ønsket at give lidt mere luft, så vi kan få tid til at tale med hinanden. -Pris: 75 kr. (evnt. underskud dækkes af foreningen, - evnt. overskud går til foreningens arbejde.) -Af hensyn til bestilling af mad, kræves der tilmelding senest søndag den 25. september. Til: Lene Dam. tlf lenedam@nrdc.dk (Også gerne sms.) Dagens program: Kort velkomst v/ bestyrelsen nyt siden sidst! Hyggeligt samvær. - herunder vil Anne Lise Rønnow, der er foreningens udenrigsminister, kort informere om hvad der aktuelt sker i Fesca, der er et fælles organ for sklerodermiforeninger i Europa, og repræsenterer os patienter Frokost Oplæg ved Overlæge Klaus Søndergaard. Klaus kommer og fortæller om aktuelle nyheder og behandlingsmæssige tiltag vedr. Sklerodermi og Raynaud. (kaffen serveres undervejs) Farvel og på gensyn. TEMA AFTEN Onsdag den 24. november 2010 Marselisborg Hospital, Århus Danske Sklerodermi & Raynaud forening indbyder hermed til temaaften onsdag den 24. november på Marselisborg Hospital. Auditoriet i hudklinikken Få et spændende foredrag af Lotte Fynne Lotte Fynne er færdig med sit projekt om bevægelsesmønster og passage tider i tarmkanalen hos patienter med systemisk Sklerodermi og vil fortælle om det (Kaffen serveres undervejs.) Pris for dette arrangement er 50 kr. pr deltager. Tilmelding til Ingrid Birkemose tlf eller ingridbirkemose@gmail.com senest den (Husk hensyn til dem der har parfumeallergi.)

3 EULAR 2010 EULAR er en årligt tilbagevendende rheumatologisk konference, som løber over 4 dage, med forelæsninger indenfor rheumatologiske sygdomme. Konferencen afholdes i et nyt land/by fra år til år. Sidste år var i Bella Centret i København. I år var i Rom. I forbindelse med konferencen deltager en masse medicinalfirmaer, interesseorganisationer, forlag og patientorganisationer. Fesca, som er sammenslutningen af europæiske sklerodermi foreninger, deltog igen i år med en stand i årets EULAR konference. Vi var placeret ganske godt i forhold til de indlagte pauser. Det var umuligt ikke at se os - og mange kom forbi, fik en snak, fik nogle brochurer med hjem i deres eget sprog: spansk, fransk, engelsk, italiensk og ikke mindst dansk. Der var et par forelæsninger om sklerodermi, den ene med behandling af vævsdød og nyreproblemer, den anden bl.a. med fokus på graviditet indenfor den diffuse sklerodermi. Næste EULAR konference er i London maj, På billedet: Annelise Rønnow (Danmark), Ann Tyrell Kennedy (Irland), Catherine Van den Bosch (Belgien), Beata Garay (Ungarn) og én af de italienske hjælpere, som er mor til et barn m. sklerodermi. SOLSIKKEN Australiens sklerodermiforening har adopteret solsikken som deres nationale logo. Solsikken vender sig mod, og trives i solen, ligesom mennesker med sklerodermi normalt har det bedre i varmen fra solen. Internationalt har også de Europæiske og Amerikanske sammenslutninger af patientforeninger valgt at bruge solsikken som symbol på sklerodermi. Dansk Sklerodermi- og Raynaud forening har valgt fremover at benytte solsikken som en del af vores logo.

4 INTERNATIONAL SKLERODERMIDAG DEN 29. JUNI 2010 International Sklerodermi dag d. 29. juni, blev markeret i samarbejde med Bispebjerg Hospital i København som var vært, og Dermatologisk afdeling stod for mødets indhold. Mødet startede med velkomst ved Ledende overlæge Tonny Karlsmark. Han fortalte om en ny metode: Neglevoldskapillaroskopi, der nu anvendes til understøttelse af diagnosen sklerodermi. Billedet viser hvordan undersøgelsen foregår. Der sendes et billede til PC en og her kan man se hvordan blodgennemstrømningen er til fingrene. Undersøgelsen kan også vise hvem der måske udvikler fingersår. Karlsmark oplyste at, Bispebjerg Hospital og Århus Sygehus, har et samarbejde omkring neglevoldskapillariskopi. Vi fik forevist nogle billeder af fingre hvor blodgennemstrømningen var normal og nogle med unormal/begrænset blodgennemstrømning. På disse billeder var det meget let at se den store forskel. Næste indlæg vedrørte behandling af fingersår. Her fortalte læge Line Iversen om behandling og registrering af fingersår. Line Iversen præsenterede de forskellige medicinske behandlingsformer der bliver anvendt, og orienterede om et register Digital Ulcer Outcome/ DUO, - her bliver alle fingersår registreret. Målet med registreringen er at indsamle viden og informere om, hvordan man kan forbedre patientplejen. Endelig gav Line Iversen en kort orientering om de andre problemer der kan være med fingrene hos sklerodermi patienter. Fibrose stram hud uelastisk deforme fingre. Calsinoce infektion. Sygeplejerske Pia Gommesen havde lavet et godt og informativ Dias show, om behandling af fingersår. Vi har lagt det på vores hjemmeside under Raynaud er der et punkt der hedder Behandling af fingersår. Efterfølgende fortalte Overlæge Merete Hædersdal om laserbehandling af Teleangiektasier. Der anvendes lys med bølgelængder, der især optages af de røde blodlegemer. Energien i lyset omdannes til varme inde i blodkarrene, mens vævet omkring dem ikke påvirkes i samme grad. Hver behandling varer ca. 15 minutter, og der skal flere behandlinger til. Herefter fulgte Overlæge Susanne Ullman, der fortalte om Sammenslutningen af Europæiske sklerodermi læger. På siden kan du læse mere om sammenslutningen. Dagens sidste indslag stod Line Iversen for. Hun fortalte om sit biomedicinske

5 forskningsprojekt, vedr. biomarkører og systemisk sklerodermi. Baggrund og formålet med projektet: Mikropartikler er helt små cellebestanddele der afgives fra celler når cellerne dør eller aktiveres, tidligere betegnet cellestøv. Disse mikropartikler har vist sig på forskellig vis at kunne påvirke kroppens funktioner. Der er fundet mikropartikler hos raske, men de er specielt fundet i øget niveau hos forskellige patientgrupper primært med hjertekarlidelser og bindevævslidelser. Da sklerodermi er en bindevævslidelse, hvor der også ses karforandringer, forventer vi at finde et forøget niveau af mikropartikler blandt sklerodermi patienter. Vi vil bestemme, hvilke oprindelsesceller mikropartiklerne kommer fra, om de kan udløse immunreaktioner og undersøge proteinkernen i mikropartiklerne. Disse data skal sammenlignes med forholdene hos raske, andre sklerodermi patienter og med den enkelte patients sygdomstilstand. Fastheden i huden hos sklerodermi patienter betegnes fibrose. Fibrose opstår, når der er uligevægt i mængden af bindevæv, der dannes og nedbrydes. Ved at sammenligne markører for bindevævsdannelsen og nedbrydningen kan man få et mål for sygdomsaktiviteten. Sådanne markører har man tidligere fundet ved osteporose og ledegigt, og tilsvarende markører, specifikke for bindevævsomsætningen, kunne være tilstede hos systemisk sklerodermi.. Mange havde fundet vej til Bispebjerg hospital, - både patienter, pårørende og en del sundhedspersonale. Der var ca. 150 deltagere. Efter et par meget lærerige og spændende timer, samledes vi i kantinen, hvor Bispebjerg var vært for en forfriskning og gode sandwich. NYT FRA NETVÆRKSGRUPPERNE Sjælland Vores gruppe er nok den yngste, da vi kun har eksisteret i 2 år. Vi skal have vores 7. møde d. 8. sept., denne gang på restaurant Bryggergården i Roskilde. De første 6 gange har vi været på skift i private hjem, hvor vi har spist frokost sammen og snakken går om både sklerodermi, læger, gode råd samt alt andet hyggeligt om interesser, hobby, familie etc. Vi har hidtil lavet det som "sammenskuds-gilde", så værtinden har lavet maden og deltagerne har så betalt, hvad det har kostet at købe maden ind. Denne gang prøver vi noget nyt, da vi skal mødes i Roskilde på Restaurant Byggergården, hvor vi er blevet lovet, at vi kan få et lokale "lidt for os selv".

6 Herefter må vi se, om der er mest stemning for at mødes "i byen" eller i private hjem fremover. I december sidste år havde vi planlagt en Tivoli-tur, men den blev desværre aflyst pga. manglende tilslutning, da det var temmelig dårligt vejr. Vi var den første gang i august 2008 kun 5 deltagere hér hos mig i Hundested, men efterhånden er antallet steget til ca personer hver gang, så hvis vi bliver ved med at vokse, bliver vi jo nok nødt til at holde det "i byen" fremover. De fleste bor i Hovedstads-området, men vi er så nogle stykker fra yder-områderne fra Hundested i nord, til Holbæk i vest og Haslev i syd, så derfor syntes vi, at Roskilde lå "centralt" for dette møde. PS. JEG synes også, at "netværksgruppe" ligesom ikke er så godt et ord som "kaffeklub"..men jeg ved ikke lige, HVAD man ellers skulle kalde det...hmmm?! Hvad med "snakkeklub"... hihi?? Mange hilsner fra Birthe Ilsø Jensen, Hundested. Fyn: Netværksgruppe/kaffeklub: Om det kaldes en netværksgruppe eller kaffeklub er vel egentligt lige meget for det er ikke navnet men indholdet der kommer i højsæde. For netværksgruppe FYN s vedkommende er det i høj grad socialt samvær blandt ligesindede. I vores lille hyggelige kaffeklub er vi en 5-6 stykker der mødes et par gange om året. Nogle gange hjemme hos os selv, eller også ude i byen. Da vi bor spredt ud over det ganske Fyn, er vi gerne sammen en tre fire timer ad gangen. Vi mødes som regel ved frokosttid, hvor vi enten spiser hjemmelavet mad, eller har bestilt mad udefra. Når vi mødes ude i byen spiser vi gerne der hvor vi mødes. I vores snakke kommer vi langt omkring, både private forhold og samfundsforhold, men især selvfølgelig sygdommen Sklerodermi, hvor vi hver især bidrager med det vi kan, egne oplevelser med sygdommen og behandlingen af denne. Eksempler på de steder vi i fællesskab har besøgt er, ud over de private sammenkomster har vi besøgt: - Kunstgården i Skovby ved Bogense - Frøbjerg Bavnehøj - Naturama i Svendborg Når vi mødes privat benytter vi ofte muligheden for at opleve lokalområdet hvor vi mødes, vi har således besøgt både Svendborg, Rudkøbing, Bogense og Middelfart. Næste gang vi mødes er endnu engang på neutral grund, da vi den 9. september mødes ved indgangen til Den Fynske Landsby. På kaffeklubbens vegne Erling Hansen / Mail: enh@stofanet.dk Syd- og Sønderjylland I vor gruppe i det midt-/syd- og vestjyske mødes vi enten i hinandens hjem eller finder på små events/udflugter, til fornøjelse og lifts i det daglige.

7 Vi bestræber os på at være en åben gruppe for nye evt. interesserede medlemmer samt åben for deltagelse i vore møder af medlemmer fra andre grupper. Vi er en forsamling, hvor der i øjeblikket er een udiagnosticeret. Vi udveksler div. erfaringer - læge- /medicin- samt behandlingsmæssige mm. Som patientgruppe må det også være en naturlig "pligt" at være et "netværk" og prøve på "at give en arm", hvis påkrævet. Det er en kendt sag, at sclerodermiramte er vidt forskellige som patienter, og derfor prøver vi at være tolerante overfor hinandens skavanker mm. Via vort bestyrelsesmedlem i gruppen forsøger vi at følge bestyrelsens arb., og indimellem kan vi give ideer til arbejdet med at udbrede kendskabet til sclerodermi. Ligeledes kan vi via vort bestyrelsesmedlem få nyt fra det internationale samarbejde og tiltag "udefra", hvilket er utroligt betydningsfuldt. Vi forsøger at bakke op omkring markering af Den Internationale Sclerodermidag d. 29. juni, samt div. arrangementer i foreningen. Med ønsket om fremgang for foreningen, med hensyn til udbredelse af kendskabet til sclerodermi - hvor vi må løfte i flok efter evne - og med hensyn til forskning og behandlingsmuligheder sender vi hermed en hilsen til alle andre grupper. Midtjylland: Vores sommerudflugt var i år tirsdag d. 1. juni og det var årets første sommerdag, jeg tror der var over 20 graders varme, dejligt ingen hvide fingre. Turen gik i år til Mariager, første stop var som i kan se af billederne et meget smukt sted, ved en smuk sø der som baggrund havde Mariager klosterkirke, her nød vi den medbragte kaffe og brød. Mariager klosterkirke er bygget i slutningen af 1400-tallet. Vi parkerede ved kirken og var en tur inde og se kirken, og i forhold til byens størrelse er det en stor og flot kirke. I bymidten er der mange velbevarede gamle huse, og vi fik vores frokost i et af dem. Hotel Postgården er fra 1700-tallet og ligger ud til et lille hyggelig torv. Efter frokosten gik vi en tur langs fjorden og havnen, og her havde vi en mindre diskussion angående is, vi har før været i Mariager og dengang så vi Saltcenteret og købte isvafler på havnen, og de var gode. Men nu havde vi en næsten stedkendt med, og Jonna fra Randers påstod at man kørte fra Randers til Mariager og købte is på torvet. Vi blev enige og købte på torvet og vores lille test af isvafler i Mariager er: på havnen er isen bedst, men på torvet er vaflerne rigtige gode. Efter vores is var vi på besøg i Klosterkælderen, den største af de 5 hvælvede kældre der er i Fuglsangsgade. Der har gennem tiden været mange teorier om, hvad kældrene har været

8 anvendt til, og den mest spændende, noget med hemmelige gange imellem kældrene, men sidste antagelse er, det har været lagerrum for datidens købmænd, dengang var der ofte ildebrand i de gamle huse, og købmændene har haft behov for, at have deres varer et sikkert sted. Vi havde en god dag og vejret var perfekt. Ellen Næste møde er tirsdag d. 9. november kl.13. Mødet er hos Dorthe Andersen Brobjerg Parkvej 22, 8250 Egå tilmelding senest d. 6. november på tlf eller Nordjylland Netværksgruppe/kaffeklub Nordjylland. Her i det nordjyske er vi 7 medlemmer i vores kaffeklub,- Annelise, Maren, Jonna, Lone, Edith, Iris og Lene. Vi vil gerne være flere så du skal være så hjertelig velkommen. Vi bor spredt rundt om i hele regionen, men vi er gode til at samle hinanden op og køre sammen til vores møder, der finder sted ca. hver 2. måned, på skift ved hinanden. Vi har en god åben og tillidsfuld kontakt med hinanden og vi er gode til både alvor og sjov. Vi mødes som regel fra kl , hvor den som er vært, har lavet et eller andet let til frokost og så får vi kaffen. Tiden iler for vi har masser at snakke om. Sidste møde fandt sted før sommerferien hos Lene i Sønderholm ved Nibe. Maren havde fået en god kontakt til en ung bandagist, Jesper Fløcker Larsen, som kom ud privat og demonstrerede hvad han havde af hjælpemidler i forhold til Raynaud,- handsker og sokker, - og videre de muligheder bandagister har for at afhjælpe eventuelle problemer med fødderne. Maren har netop fået et par af de læder- varmehandsker som han demonstrerede og hun er meget glad for dem. Interesserede må gerne kontakte Maren på for at høre nærmere. Jesper Fløcker Larsen er tilknyttet Bandagistcentret både i Århus, Randers og Aalborg. Næste møde er i Fjerritslev den 26/8 og dermed før deadline på dette nyhedsbrev, med følg med på hjemmesiden vedr. næste møde, vi vil glæde os til at tage imod eventuelle nye medlemmer. Med hilsen Lene Dam MØDEDATOER FOR NETVÆRKSGRUPPERNE Midtjylland: 9. november 2010 Tilmelding: Dorthe Andersen Tlf.: Sjælland: 8. september 2010 Tilmelding: Birthe Ilsø Jensen Tlf.: Fyn: 9. september 2010 Tilmelding: Erling Hansen Tlf.: Nordjylland Følg med på hjemmesiden. Ny dato bliver meldt ud senere Kontaktperson Lene Dam Tlf.: Syd- og Sønderjylland 27. oktober Tilmelding Kirsten Flarup Pedersen Tlf.:

Dansk Raynaud og Sklerodermiforening Nyhedsbrev forår 2010. Kommende begivenheder

Dansk Raynaud og Sklerodermiforening Nyhedsbrev forår 2010. Kommende begivenheder Dansk Raynaud og Sklerodermiforening Nyhedsbrev forår 2010 Nyt fra Bestyrelsen Så har vi haft endnu en veloverstået generalforsamling og endnu et år er gået i foreningens historie. Vi har haft et travlt

Læs mere

Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN KOMMENDE ARRANGEMENTER Dansk Forening NYT FRA BESTYRELSEN Arbejdet i bestyrelsen går ikke sin vante gang. Der er altid noget nyt og spændende at tage fat på og i øjeblikket arbejder vi bl.a. med opdatering af vores hjemmeside

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig.

Christiania er informeret om, at vi kommer på forskellige køretøjer, og turen er handicapvenlig. E-mail nyhedsbrev nr. 36 Guidet tur til Christiania. Lørdag den 23. august kl. 16.00 Vi mødes ved Porten/Hovedindgangen ved Prinsessegade, hvor en guide venter på os. Turen varer 1 1/2 til 2 timer. Turen

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 48 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Oktober 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Rørsnæs 1-2 Flygrakan 2-3 Bakken Lukket 3-4 Bestyrrelsen 5 Malerklemmen

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015

Plejeboligundersøgelse i Aarhus kommune -2015 undersøgelse i Aarhus kommune -2015 Den følgende rapport viser en oversigt over tilknyttede kommentarer fra pårørendeundersøgelsen 2015. 1. Kommentarer til tilfredshed med plejeboligen alt i alt? Stor

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside.

Mette Sommerlund vil lave en lille præsentation af sit oplæg, som vi kan lægge på vores hjemmeside. IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Referat af generalforsamling søndag den 21. marts 2010 Lad mig allerførst sige tak de fremmødte medlemmer. Der var nye ansigter og gamle medlemmer

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN

Dansk. Forening NYT FRA BESTYRELSEN Dansk : JUNI Forening NYT FRA BESTYRELSEN Vi havde igen en god generalforsamling, se referat andet sted i nyhedsbrevet. Tak til alle jer der deltog, det betyder meget for os i bestyrelse at har opbakning

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015

Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Voksen Tourette Træf den 4. 6. September 2015 Referat af Heidi Erler Fredag: Alle mand ankommet og indlogeret i hytterne på Treldenæs Camping. Denne gang var vi en flok på 15 personer. Efter et godt måltid

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 20. juni 2014 Fredagsbrev nr. 786 Næste uge: 23. juni 24. juni 25. juni 26. juni 27. juni 28. juni Hjemgruppeuge 4.kl. på tur til København Farvel-fest for Erwin LM besøger 6.kl.

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015

FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæks seniorklubs arrangementer Efterår 2015 FOA Holbæk Stenhusvej 35 Telefon 46 97 14 00 Nyt fra FOA`S seniorklub i Holbæk Når I får denne udgave af vores blad er sommeren startet. Vi håber på

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN

NYHEDSBREV NYT FRA FORMANDEN JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN NYHEDSBREV JANUAR 2015 NYT FRA FORMANDEN GENERALFORSAMLINGEN NY CAFÈ +35 I ÅRS NY PÅRØRENDEGRUPPE FACEBOOKGRUPPER BØRN/UNGEGRUPPER HALVÅRLIGT PROGRAM NYT FRA FORMANDEN Kære medlemmer. Godt nytår til jer

Læs mere

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april.

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april. Februar 2008 Fyraftensmøde den 8. April kl. 18.15: Næste BY NIGHT er lige om hjørnet. Kan vi give hinanden gode ideer om temaet Italiensk Aften. Hvad skal der til før vores bydel bliver fyldt med gode

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00

Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 Klubben for Brugere og Hjælpere i Nordjylland nyhedsbrev@kbh-nord.dk Nr. 3 maj 2015 Sommerudflugt Mandag den 15. juni 2015, kl. 11.30 til 16.00 I år er klubbens sommerudflugt henlagt til Lille vildmosecentret,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Juli kvartal 2012 PARKINSON-EXPRESSEN juli kvartal 2012 Oplag: 150 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk at

Læs mere

PS Landsforenings generalforsamling 2009. "At være pårørende til mennesker der kæmper med spiseforstyrrelser" Psykolog Susanne Bargmann

PS Landsforenings generalforsamling 2009. At være pårørende til mennesker der kæmper med spiseforstyrrelser Psykolog Susanne Bargmann PS Landsforenings generalforsamling 2009 "At være pårørende til mennesker der kæmper med spiseforstyrrelser" Psykolog Susanne Bargmann 1 Forældre-perspektiv: Skyld - hvor er det jeg har fejlet som mor/far?

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

UniqueDanmark DEN LANDSDÆKKENDE FORENING. For forældre til børn med sjældne kromosomafvigelser. Læs i dette nummer om bla. : Nr.

UniqueDanmark DEN LANDSDÆKKENDE FORENING. For forældre til børn med sjældne kromosomafvigelser. Læs i dette nummer om bla. : Nr. Nr. 3 November 2007 DEN LANDSDÆKKENDE FORENING UniqueDanmark For forældre til børn med sjældne kromosomafvigelser Læs i dette nummer om bla. : - Nyt fra bestyrelsen - Søskende kursus - Lalandia - Sjælden

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred

Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Besættelsestidshistorisk selskab for Thy og Vester Hanherred Nyhedsblad nr 61 November 2010 1 Bestyrelsen Formand: Erik Ansø 97991054 Næstformand: Erik Andersen 97933536 Sekretær: Jens Sauer 97981248 Kasserer:

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

August, september og oktober Bestyrelsen :

August, september og oktober Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km., som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2019 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

20. DECEMBER. Far søger arbejde

20. DECEMBER. Far søger arbejde 20. DECEMBER Far søger arbejde Far er hjemme fra Roskilde, og det er rart. Bare han nu kan li sit nye arbejde, men jeg ved ikke rigtigt, om jeg bryder mig om at flytte til Roskilde. Det er langt væk fra

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland. Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Der sker altid noget spændende, når vi er sammen i Vestsjælland - så kom og vær med Nyhedsbrev April 2017 Aktivitetskalender 2. kvartal 2017 Torsdagscafé hver torsdag

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2017 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening

En guide til etablering af nye lokalforeninger. Indholdsfortegnelse. 1.1 Etablering af ny lokalforening En guide til etablering af nye lokalforeninger Indholdsfortegnelse 1.1 Etablering af ny lokalforening... 1 1.2 Roller i lokalforeninger... 3 1.3 Ansvarsområder i lokalforeninger... 4 1.4 Eksempel på en

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

LYLE Patientforening for Lymfekræft & Leukæmi

LYLE Patientforening for Lymfekræft & Leukæmi Nyheder fra LYLE: FOKUS PÅ LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI 15. SEPTEMBER 15. september er den dag, vi i Danmark sætter særlig fokus på LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI. 15. september er den internationale dag for lymfekræft

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

LYLE- LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI

LYLE- LYMFEKRÆFT & LEUKÆMI Nyhedsbrev januar 2008 Nyheder fra LYLE Dette nummer er blevet redigeret af Jytte Gamby. Louise Aagaard Nielsen skriver opgave i december og er til eksamen et par gange i januar. Indlæg uden underskrift

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding August 2010, nr. 6 Velkommen til augustmødet. Tirsdag, den 17. august kl. 18:00 til virksomhedsbesøg hos Nordisk Skoletavlefabrik, Kolding Kl. 18:00 får vi en rundvisning på virksomheden.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE

STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE STUDIETUR TIL SYDFYN OG ØERNE EFTERÅRET 2006 NINA, ELISABETH, JENS CHRISTIAN, THOMAS, DENNIS, JYTTE, GERD OG ANNE METTE Faldsled vandrerhjem Søndag d. 7 oktober: Vi kørte fra Limfjordsskolen kl. 12.15.

Læs mere

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE

JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE JUNI-NYT FRA KUNDBY SKOLE Kundby d. 11. juni 2012 Kære forældre Endnu et skoleår går mod sin afslutning, og den dejlige sommerferie venter forude. I år strækker skoleåret sig helt hen imod juli måned,

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har været på minicuíse med DFDS til Oslo i november. Her ser du et smukt billede fra busturen til Holmekollen. Efter, at vi havde kørt

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 7 ~ Nr. 3 Maj 2009 Åbningstider og tlf. nr. Mandag: Viggo Jonasen kl. 9.00-12.00 Tirsdag: Lenette og Nanna kl. 9.00-12.00 Onsdag, torsdag: Socialrådgiver

Læs mere

HJERNETUMORFORENINGEN HJERNETUMORDAGEN 2013

HJERNETUMORFORENINGEN HJERNETUMORDAGEN 2013 HJERNETUMORFORENINGEN Vi arbejder målrettet for At patienter med hjernetumorer og deres pårørende har mulighed for at udveksle erfaringer med og få støtte fra andre i samme situation - Afholdt 11 temamøder

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 3/2017

NYHEDSBREV NR. 3/2017 NYHEDSBREV NR. 3/2017 I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om - dage i frivillighedens tegn - (gen)opstart af netværksgruppen Spise med gutterne - nye grupper på vej Selvhjælp Ringkøbing-Skjern Nørredige

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland

med Hjerneskadeforeningen og Vestsjælland Hjerneskadeforeningen Vestsjælland Billedet er fra "En anderledes handicapkonference" med Hjerneskadeforeningen og DFDS. Billedet er fra Oslo i maj 2013. Nyhedsbrev Januar 2014 Aktivitetskalender 1. kvartal

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2

Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Velkommen til Medicinsk Sengeafsnit 2 Beliggende på plan 8 Til patienter og pårørende Regionshospitalet Randers Medicinsk Afdeling I denne pjece er der oplysninger, som kan have betydning for dig og dine

Læs mere

Invitationsbrev til udstilling og/eller sponsorat til Dansk Pædiatrisk Selskabs Børnedage juni 2017.

Invitationsbrev til udstilling og/eller sponsorat til Dansk Pædiatrisk Selskabs Børnedage juni 2017. Invitationsbrev til udstilling og/eller sponsorat til Dansk Pædiatrisk Selskabs Børnedage 11-13. juni 2017. Dansk Pædiatrisk Selskab har en mangeårig tradition med møder, hvor pædiatere fra hele landet

Læs mere

SUPERWOMAN HVAD VIL DU MED DIT LIV?

SUPERWOMAN HVAD VIL DU MED DIT LIV? SUPERWOMAN HVAD VIL DU MED DIT LIV? Konference torsdag d. 01.03.2007 kl. 14.00-16.30. Dagens program: 14.00-14.05 Velkomst ved Christine Schmidt og Anne Marie Bull Jensen. 14.05-15.00 Foredrag ved forfatter

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Opgaver til:»tak for turen!«

Opgaver til:»tak for turen!« Opgaver til:»tak for turen!«1. Hvad kan du se på bogens forside? 2. Hvad kan du læse på bogens bagside? 3. Hvad tror du bogen handler om? En invitation 1. Hvad hedder Lindas veninde? 2. Hvorfor ringer

Læs mere

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil

Lagoni SFO Unionvej Vojens - Tlf Mobil Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 6115 4413 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 3. september 2012 De sidste par uger har stået i skolestartens tegn...meget er nyt. Selv for os der

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere