NYT FRA. Torsdag den 28. marts Skærtorsdagsmåltid kl Pris: 50 kr. Tilmelding på liste på kirketorvet eller til kontoret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT FRA. Torsdag den 28. marts Skærtorsdagsmåltid kl. 18.00 Pris: 50 kr. Tilmelding på liste på kirketorvet eller til kontoret"

Transkript

1 NYT FRA Marts / April 2013 Alle tilvalg har sine fravalg - leder side 2 Korte nyheder - side 3 Glimt fra kirkecamp - side 4-5 Refokus i den tredje alder - side 6 Hans Berntsen tilbage i Bykirken - side 7 Påske i Bykirken Søndag den 24. marts Palmesøndagsgudstjeneste kl Torsdag den 28. marts Skærtorsdagsmåltid kl Pris: 50 kr. Tilmelding på liste på kirketorvet eller til kontoret Søndag den 31. marts Påskegudstjeneste kl Morgenmad kl. 10 til 10 kr. Program for marts og april - side 8 Bykirkens årsfest Søndag den 17. marts kl Gratis morgenmad fra kl. 10 Festlige indslag og fejring af året, der gik Et kig på fremtiden for Bykirken

2 side 2 Tættere på Jesus Sammen om Jesus Lære af Jesus Pege på Jesus Hjælpe som Jesus Kontor: Tlf Åbningstid: Hverdage klokken Kirkens præster: Gideon Jakobsen Tlf Poul Kirk Tlf Ledere for seniorarbejdet: Ellen og Erik Hedelund Leder for Venue: Johannes Jørgensen Leder for WigWam: Jonas Due Leder for SøndagsGUF: Dorte Linde Kirkens ledergruppe: Gideon Jakobsen Poul Kirk Morten Schou Nielsen Pia Nielsen Majken Ravnås Steen Riisager Lisbeth Staal Gaver til kirken Indbetales til Sparekassen Hobro på bankkonto: Leder: Alle tilvalg har sine fravalg Gud skabte os med en fri vilje og satsede hele butikken på, at vi selvfølgelig ville vælge det, som var godt. Men vi kender godt historien om de første menneskers destruktive valg og konsekvenserne for menneskeheden i dag. Men Gud er den samme i dag som i skabelsens morgen. Han vil ikke tvinge mennesker til at gøre noget, vi ikke selv ønsker at gøre. Derfor stiller han os på valg gang på gang. Nogle valg er vigtigere end andre, og i disse situationer er det vigtigt, at vi vælger ret. Mange gange er vi i tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert. Her er det godt at vide, at Gud er 1000 gange mere interesseret i, at vi vælge det rigtige, end vi selv er. I alle disse situationer tilbyder han os at tage fat i vores hånd og lede os igennem et farefuldt terræn når vi beder ham om at gøre dette. Og dette er fantastisk enkelt og trygt. Vor enkle bøn i sådanne situationer er Jesu egen bøn: Ske ikke min vilje men din vilje. I livets store valg (job, ægtefælle, store økonomiske satsninger, tjeneste og prioriteringer i menigheden mv.) stilles vi også på valg. Her må vi standse op, tage tid til bøn og give en åndelig vejleder bykirken.dk lov til at tale ind i vores liv. Her er det vigtigt, at vi ikke tager valget for let. Tilvalget er vigtigt. Men alle tilvalg har også deres fravalg. Vi vælger noget fra, som det måske koster os meget at sige nej til. Men vi ved, at det er det rigtige at gøre. Det er ikke sikkert naboen, familien og vennerne forstår dine tilvalg eller fravalg, men du ved, hvorfor du prioriterer, som du gør. Når du bekender, at Gud er herre i dit liv, så skærper han dine indre sanser og leder dig fremad i fred. Da hjælper han dig til at vælge ret. Søg derfor først Guds rige og hans vilje, så skal han sørge for alle jeres menneskelige behov (Matt. 6,33). Kærlig hilsen Poul Kirk Wigwam lejr april Sted: Lærkedal, Præsteskovvej 17, Vøjstrup, 5672 Broby Sæt X i kalenderen!

3 side 3 Teentro Syv torsdage med undervisning for teenagere i klasse. Opstart: Torsdag den 14. marts kl i Bykirken Underviser: Bykirkens præst Gideon Jakobsen Diplomoverrækkelse og velsignelse: Søndag den 5. maj Tilmeld dig til kirkens kontor: senest den 11. marts Tæt på døden I 2004 blev Hospice Fyn etableret i Sanderum med det formål at give mennesker med en uhelbredelig, fremadskridende sygdom en lindrende pleje og behandling. Dermed forsøger man at hjælpe mennesker til at leve og have oplevelser livet ud, så man lever helt frem til døden. Anne Mette Krebs er uddannet sygeplejerske og har siden begyndelsen i 2004 været afdelingsleder og souschef på Hospice Fyn. Onsdag den 6. marts kl. 14 vil Anne Mette fortælle om et meget meningsfuldt arbejde på Hospice Fyn. Kort nyt... Kort nyt... Kort nyt... Kort nyt... Tillykke til: Gruppeværtssamling Onsdag den 10. april kl. 19 inviteres alle gruppeværter i Bykirken til en hyggelig og inspirerende aften. Netværksteamet byder på en kop kaffe og is, og man får mulighed for at dele erfaringer fra de forskellige netværksgrupper. Der vil være en kort, relevant inspiration og tid til at bede sammen. Vi har kun tre årlige samlinger, og derfor vil vi opmuntre alle gruppeværter til at være med. Tilmelding til I øjeblikket står flere personer på venteliste til en gruppe. Har du lyst til at starte en gruppe, så kontakt kirkens kontor for at høre mere. Påskeretrætedage Hvem vil med til Mors og nyde nogle retrætedage på Mikkelsbakke hos Kirsten Mørch-Nielsen den april? Korte, stille stunder, hvor vi grunder over ordet Bøn Salme og bibelstudier, hvor vi samtaler og hjælper hinanden med at åbne teksterne Gåture i naturen Hyggeligt fællesskab i dagligstuen Lytte til Henriks smukke musik på flyglet God snak med Kirsten om hendes besøg i himmelen Hjælpe hinanden med de huslige pligter Pris: 300 kr. for enkeltværelse kr. for dobbeltværelse. Henvendelse til: Marianne Rasmussen Telefon: Mail: bykirken.dk Kenneth Andreasen, der bliver 50 år den 28. marts Introaften Onsdag den 13. marts kl. 19? For dig, der overvejer at blive medlem af Bykirken En samtale om Bykirkens historie og formål Kirken er vært ved en kop kaffe Tilmelding til

4 side 4 Glimt fra Lydia: At deltage på kirkecampen blev en rig oplevelse for mig. Jeg er kommet i kirken i et halvt års tid nu, og som de fleste kender til, når man som regel ikke at få de snakket med ret mange efter søndagsgudstjenesten. Det var derfor fantastisk at være på lejr med Bykirken, da man fik stor mulighed for at lære mange forskellige mennesker at kende. Eftersom der ikke var et stramt program, som skulle overholdes - bortset fra møderne, hovedmåltiderne og kaffepauserne - var atmosfæren meget afslappet og behagelig. Desuden lod jeg mig fortælle, at busturen i år gik usædvanlig godt, og det jo ikke så dårligt endda for mig, som var af sted for første gang! Helge og Sara: Vi var rigtigt glade for at være med på kirkecamp. Dér var der lidt mere tid til at lære folk at kende, end kirkekaffen efter gudstjenesterne tillader. Dejligt at få undervisning, bede, snakke og lave sjov på tværs af generationerne.

5 side 5 kirkecamp Marianne Rasmussen: Tak for den herlige weekend, vi havde sammen på Mariager Højskole. Tak til planlægningsgruppen for jeres mange gode tanker - bl.a. måden I fik os blandet på i spisesalen. Tak til Sine, som så flot tog hånd om køkkenet. En stor tak til jer unge, som var så aktive. Det sjove løb i naturen og jeres del af lørdag aften med lysmessen. Tak til lovsangsteamet for en åndsfyldt lovsang. Tak for det sjove bingospil og den fantastiske idé med gode gerninger som præmier.

6 Refokus i den tredje alder side 6 I weekenden den august er alle seniorer inviteret til et hyggeligt døgn fra fredag kl. 12 til lørdag kl. 13 på det firestjernede Svendborg Hostel med alt betalt for kun 300 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillægspris for enkeltværelse: 100 kr. Bykirken vil gerne investere i seniorerne og være med til at rejse de ekstra cirka kr., det vil koste at sende mindst 30 deltagere til Svendborg til en absolut favørpris. Gæstetaler vil være Niels Peder Nielsen, tidligere præst i Dansk Oase og leder af Silkeborg Oasekirkes seniorarbejde: ReFokus. Niels Peder siger: Der har gennem en del år været en tendens til i nogle sammenhænge at fokusere på de unge, og det har man bestemt ikke gjort forkert i. Men en reaktion på det har måske været, at den mere modne del i menighederne har sat sig bagest og følt sig lidt til overs. Den holdning vil vi gerne være med til at ændre. Vi, der ikke længere har hjemmeboende børn og derfor har mere tid end tidligere Vi, der måske har flere penge mellem hænderne Vi, der har et (langt) livs erfaring Vi må ikke lægge ansvaret fra os. Der er brug for os i menighederne. Den ressource, vi er - det vi kan og har fået givet - må vi stille til rådighed. Discipelskab hører ikke op, når man bliver 50. Tværtimod. Lad os bruge de dyrebare år i tjeneste: for Gud, for menighederne, for vores næste - det vil sige vores nabo, vores børn eller hvem, Gud måtte lægge på vores vej. Vi ønsker i ReFokus at opmuntre hinanden, opflamme de nådegaver, Gud har givet os, inspirere og vise omsorg for hinanden og i det hele taget have et dynamisk fællesskab, hvor der skal være stor frihed til at være dem, Gud har skabt os til at være. Den tredje alder kan blive den bedste periode i vores liv. Du kan give en gave til seniorernes superdøgn på gudstjenesterne den 28. april og den 23. juni. På disse søndage vil seniorerne sælge middagsretter fra det fynske køkken fra 1960 erne og 1970 erne - som farmor og mormor serverede. Overskuddet vil gå ubeskåret til superdøgnet. Tilmeld dig Refokusdøgnet snarest og inden den 15. maj 2013 på eller på eller på telefon Hjertelig velkommen. Lad os værne om og elske alderdommen; den er fuld af glæde, hvis man forstår at bruge den. Den bedste godbid er gemt til sidst. Seneca (ca. 4 f.kr. - ca. 65 e.kr.)

7 side 7 How deep the Father s love for us Gospelgudstjeneste med Søndag den 14. april kl FRI ENTRÉ Efter gudstjenesten byder Bykirken på en kop kaffe BYKIRKEN, Østergade 57-59, 5000 Odense C Hans Berntsen tilbage i Bykirken I 2013 gæster Inge og Hans Berntsen fra Mission Danmark Bykirken én gang i kvartalet - første gang er søndag den 24. marts kl. 13. Vi opfordrer kirkens medlemmer til efter gudstjenesten kl at være værter for de mange fra Mission Danmark-fællesskabet, der dukker op på kirketorvet ved 12-tiden, og slå følge med dem til mødet med Hans Berntsen kl. 13 i kirkesalen. Det er vort håb, at mødetidspunktet på søndage kl. 13 bedre vil kunne binde Bykirken og Mission Danmarkfællesskabet sammen - til glæde for begge parter.

8 Marts side 8 Søndag 3. kl Gudstjeneste v. Gideon Jakobsen kl Venue v. Morten Schou Nielsen Mandag 4. kl Seniorbibeltime i Baptistkirken v. Poul Kirk Tirsdag 5. kl Fyraftensbøn Onsdag 6. kl Senioreftermiddag: Tæt på døden v. Anne Mette Krebs Torsdag 7. kl Nådelandet gudstjeneste v. Stefan Jacobsen Søndag 10. kl Gudstjeneste v. Gideon Jakobsen April Tirsdag 12. kl Fyraftensbøn kl Slip Bibelen Løs i Kristuskirken v. Bjarne Willer Onsdag 13. kl Introaften for nye medlemmer Torsdag 14. kl Nådelandet Søndag 17. kl Bykirkens årsfest morgenmad kl. 10 Tirsdag 19. kl Fyraftensbøn Torsdag 21. kl Nådelandet Søndag 24. kl Palmesøndags gudstjeneste v. Poul Kirk kl Møde med Hans Berntsen Tirsdag 26. kl Fyraftensbøn Onsdag 27. kl På Herrens mark Torsdag 28. kl Nådelandet kl Skærtorsdagsmåltid v. Poul Kirk Søndag 31. kl Påskegudstjeneste v. Gideon Jakobsen Program Tirsdag 2. kl Fyraftensbøn Onsdag 3. kl Senioreftermiddag: Her er mit liv v. Ellen Buhl og Erik Hedelund Torsdag 4. kl Nådelandet Søndag 7. kl Gudstjeneste v. Jakob Vagner kl Venue 2013 Mandag 8. kl Seniorbibeltime i Baptistkirken v. Tommy Rasmusen Tirsdag 9. kl Fyraftensbøn kl Slip Bibelen Løs i Kristent Fællesskab v. Poul Kirk Onsdag 10. Kl Samling for gruppeværter Torsdag 11. kl Nådelandet Fredag søndag 14. Wigwam-lejr Søndag 14. kl Gospelgudstjeneste v. Gideon Jakobsen Tirsdag 16. kl Fyraftensbøn Onsdag 17. kl Fælles seniormøde i Bykirken med besøg af præst fra Sct. Hans Kirke Torsdag 18. kl Nådelandet Søndag 21. kl Gudstjeneste v. Efterskolen Alterna Tirsdag 23. kl Fyraftensbøn Onsdag 24. kl På Herrens mark Torsdag 25. kl Nådelandet Søndag 28. kl Gudstjeneste v. Poul Kirk Tirsdag 30. kl Fyraftensbøn

NYT FRA. SommerCamp i Mariager 2013 har fået temaet House of HOPE. Vi tror på den lokale kirke, og vi tror at den lokale kirke ER verdens håb.

NYT FRA. SommerCamp i Mariager 2013 har fået temaet House of HOPE. Vi tror på den lokale kirke, og vi tror at den lokale kirke ER verdens håb. SommerCamp i Mariager 2013 har fået temaet House of HOPE. Vi tror på den lokale kirke, og vi tror at den lokale kirke ER verdens håb. NYT FRA Maj / Juni 2013 Jeg beder om 1.000 sjæle i Odense - leder side

Læs mere

KH bladetmaj 2 2015. Fernisering i Galleri Bibelland Malerierne fra kunstkurset 11. april udstilles i Galleri Bibelland til efteråret.

KH bladetmaj 2 2015. Fernisering i Galleri Bibelland Malerierne fra kunstkurset 11. april udstilles i Galleri Bibelland til efteråret. KH bladetmaj 2 2015 15 Fernisering i Galleri Bibelland Malerierne fra kunstkurset 11. april udstilles i Galleri Bibelland til efteråret. 3 10 Kristelig Handicapforening Katrinebjergvej 75 8200 Århus N

Læs mere

fra discipeltrekanten Op-ind-udrelationen.

fra discipeltrekanten Op-ind-udrelationen. m a r t s a p r i l 2 0 1 3 Lea Kjelgaard Anni Marcussen Mia-Linn Larsen Vi er 3 lovsangsledere fra menigheden, der har fået mulighed for at deltage i en lovsangsskole Kantoriet der siden 2011 har undervist

Læs mere

Kristuskirken. Baptistkirken i Odense. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Samuel Byg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken

Kristuskirken. Baptistkirken i Odense. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Samuel Byg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken Kristuskirken Baptistkirken i Odense September/Oktober 2015 12. årgang. Nr. 5. Glimt fra årets sommerstævne i Lindenborg. Igen i år var vi en god flok fra Baptistkirken i Odense, som deltog på sommerstævnet.

Læs mere

Min bibel og mit liv. Gå til præst i Saralystkirken LEDER: SIDE 2

Min bibel og mit liv. Gå til præst i Saralystkirken LEDER: SIDE 2 Handling bag ordene En lærer, der brænder Min bibel og mit liv Operation Christmas Child Gå til præst i Saralystkirken LEDER: SIDE 2 INTERVIEW: SIDE 4 ERFARING: SIDE 6 OMSORG SIDE 10 SOMMER: SIDE 11 Adresser

Læs mere

Jul i Metodistkirken. Metodistkirken i Odense. Julen er ikke din fødselsdag! Klart Budskab om Guds Kærlighed. Kirkeblad nr. 6 1. dec 2011 111.

Jul i Metodistkirken. Metodistkirken i Odense. Julen er ikke din fødselsdag! Klart Budskab om Guds Kærlighed. Kirkeblad nr. 6 1. dec 2011 111. Metodistkirken i Odense Klart Budskab om Guds Kærlighed Jul i Metodistkirken Der er noget for enhver smag - og de helt nye initiativer som og for alle aldersgrupper i julens program i Metodistkirken i

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

LEKTIE. Jesu helbredelses fest. Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper dem, der er syge.

LEKTIE. Jesu helbredelses fest. Parat til at undervise. Vi tjener Gud, når vi hjælper dem, der er syge. LEKTIE År B 2. kvartal Lektie 2 Jesu helbredelses fest Ugens tekst og referencer: Luk 4,38-44. Den store Mester, kap. 27. Huskevers: Jeg var syg, og I tog jer af mig. (Matt 25,36) Hovedformålet er, at

Læs mere

DET ER FORÅR SARALYSTKIRKEN. KIRKEBLADET Maj - Juni 2015. - så det er tid til at lade livet spire. Kirke- og Kulturcenter

DET ER FORÅR SARALYSTKIRKEN. KIRKEBLADET Maj - Juni 2015. - så det er tid til at lade livet spire. Kirke- og Kulturcenter DET ER FORÅR - så det er tid til at lade livet spire KIRKEBLADET Maj - Juni 2015 SARALYSTKIRKEN Kirke- og Kulturcenter FOKUS PÅ PINSEN Kort intro - af John Lorenzen, Præst Foråret byder på adskillige muligheder

Læs mere

BETHANIABLADET. Januar juni 2011. Halvårligt programblad for Indre Mission i Herning

BETHANIABLADET. Januar juni 2011. Halvårligt programblad for Indre Mission i Herning BETHANIABLADET Januar juni 2011 52 52 Halvårligt programblad for Indre Mission i Herning Nyt fra bestyrelsen Det kan godt være lidt vanskeligt at sætte fingeren på, hvad der egentlig er sket af forandringer

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

MAGASINET Nr. 79 Marts 2012 124. årgang

MAGASINET Nr. 79 Marts 2012 124. årgang MAGASINET Nr. 79 Marts 2012 124. årgang Nyt fra Det Danske Missionsforbund LEDERDAG I AARHUS Kirkens kropssprog Etik tak - og bibelsnak Ung missionær Nye tider på Father s Home Dåb i Osted Volontør i Osted

Læs mere

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET

1. DEC. 2014 JULEN 2014 JULEKORTET Glædelig jul FRA FAMILIEN NEBEL I HOLSTEBRO BRYLLUP EN FANTASTISK DAG, AT TÆNKE TILBAGE PÅ NYT HUS ANNA ANCHERS VEJ 138 I HOLSTEBRO INGEN KRÆFT VI HAR MEGET AT TAKKE GUD FOR JULEKORTET Kære familie og

Læs mere

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4

Fredens Sogn. Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2. Tak til forårets minikonfirmander Side 3. Sankt Hans fest Side 4 Fredens Sogn Odense Nr. 3-2013 juni - juli - august Klokken faldt i slag af Christian Raun Larsen Side 2 Tak til forårets minikonfirmander Side 3 Sankt Hans fest Side 4 Koncert med Alsobate Side 5 Konfirmation

Læs mere

Bethesda. Program juli -oktober 2013 Hvem er IMU? Et kig ind i et ungt fællesskab Staffetten med Michael Reckweg. Ny mandeklub Logen.

Bethesda. Program juli -oktober 2013 Hvem er IMU? Et kig ind i et ungt fællesskab Staffetten med Michael Reckweg. Ny mandeklub Logen. juli 2013 Bethesda Aalborg Indre missions hus Program juli -oktober 2013 Hvem er IMU? Et kig ind i et ungt fællesskab Staffetten med Michael Reckweg Ny mandeklub Logen Lederen Når dette blad udkommer,

Læs mere

baptist.dk 5 Fællesskab Nummer 5 2013 160. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark

baptist.dk 5 Fællesskab Nummer 5 2013 160. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark baptist.dk Nummer 5 2013 160. årgang Udgivet af Baptistkirken i Danmark 5 Fællesskab Forsmag på jubilæet Jubilæumsudvalgets formand, Trine Engbo Sørensen, indvier os i sine drømme om en fejring i 2014,

Læs mere

Nyt i kirken: A-gudstjenester. SommerLight. gudstjenste

Nyt i kirken: A-gudstjenester. SommerLight. gudstjenste Vil gerne gøre en forskel INTERVIEW: SIDE 4 Klyngesøndag i efteråret ANDERLEDES: SIDE 6 SommerLight Nyt i kirken: A-gudstjenester gudstjenste GUDSTJENSTE: GRILL: SIDE SIDE 7 7 Masser af gode tilbud AKTVITETER:

Læs mere

Skt. Laurentii Sogneblad

Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Sogneblad Skt. Laurentii Katolske Kirke Den romersk-katolske menighed i Roskilde Kære Menighed, 201 5 nr. 1 / marts - maj Vi har lige begyndt fastetiden. Fastetiden har i kirkens historie

Læs mere

Kirkebladet. Kristuscentreret og engageret. Masser af informationer. Praktikant i Strandvejskirken. Årsfest den 6. marts

Kirkebladet. Kristuscentreret og engageret. Masser af informationer. Praktikant i Strandvejskirken. Årsfest den 6. marts Kirkebladet FEBRUAR - MARTS 2 0 1 1 Kristuscentreret og engageret Masser af informationer Praktikant i Strandvejskirken Årsfest den 6. marts Aktivitetskalender for de næste tre måneder Kirkebladet side

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

LIV I KIRKEN VRÅ BAPTISTKIRKE. 40. nummer oktober og november 7. årgang

LIV I KIRKEN VRÅ BAPTISTKIRKE. 40. nummer oktober og november 7. årgang LIV I KIRKEN 2003 VRÅ BAPTISTKIRKE 40. nummer oktober og november 7. årgang Taknemlighed en livsholdning! Høstfest takkefest Høsten er for længst i hus i Danmark; det var en særdeles tidlig høst. Jeg besøgte

Læs mere

PROGRAM KONFIRMANDUNDERVISNING 2015/2016

PROGRAM KONFIRMANDUNDERVISNING 2015/2016 PROGRAM KONFIRMANDUNDERVISNING 2015/2016 KÆRE KONFIRMAND! Du har meldt dig til konfirmation i Adventskirken til april 2016. I denne folder kan du og dine forældre læse lidt om den forberedelse, du skal

Læs mere

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark

Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Til frivillige på HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV JUNI 2014 v/frivilligkoordinator Tina Gyldmark Kære alle, Maj måned har vi haft et rigtig godt frivilligmøde, tak til alle jer som kom. Referat her i nyhedsbrevet.

Læs mere

Ved kommunalvalget opdelte medierne landets kommuner i farver. -men når du læser denne artikel skal du glemme alt om partifarver

Ved kommunalvalget opdelte medierne landets kommuner i farver. -men når du læser denne artikel skal du glemme alt om partifarver j a n u a r f e b r u a r f e b r u a r 2 0 1 0 Ved kommunalvalget opdelte medierne landets kommuner i farver -men når du læser denne artikel skal du glemme alt om partifarver Ved det nyligt overståede

Læs mere

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6

4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 4. s.e.trinitatis Luk. 6,36-42; 2. Sam. 11, 26-12, 7a; Rom. 8, 18-23; Salmer: 754; 289; 695 276; 321 nadver; 450; 123 v.7; 6 Lad os bede: Kære Herre Jesus Kristus, mød os i dag, og stands os i vores blindhed.

Læs mere

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G

Nyhedsbrev. Velkommen. De gode historier MG- U D V I K L I N G MG- U D V I K L I N G - C e n t e r f o r s a m t a l e r, d e r v i r k e r E - m a i l : v r. m g u @ v i r k e r. d k w w w. v i r k e r. d k Nyhedsbrev N u m m e r 1 2 J u l i 2 0 1 4 Velkommen I d

Læs mere

Lys for enden af tunnellen

Lys for enden af tunnellen Lys for enden af tunnellen Det tager tid at komme videre efter en skilsmisse. De første måneder må man tage en dag ad gangen, og man er følelsesmæssigt meget berørt af skilsmissen. Tingene virker helt

Læs mere

3Formandens 3 minutter SIDE 2. Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9. Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST

3Formandens 3 minutter SIDE 2. Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9. Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST 3Formandens 3 minutter SIDE 2 Konfirmationer SIDE 4 Koncerter i Fredens Kirke SIDE 6 Sankt Hans fest SIDE 9 Nr. 3-2015 JUNI JULI AUGUST 2 ADRESSER Sognepræst, kbf. Christian Raun Larsen, Vestre Distrikt

Læs mere

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner.

Følg mig. Jesus ønsker vi skal være hans venner. LEKTIE År B 1. kvartal Lektie 13 Følg mig Ugens tekst og referencer: Luk 5,1-11. Joh 1,35-42. Den Store Mester, kap. 30. Huskevers: I er mine venner. (Joh 15,14) Hovedformålet er, at børnene Ved, at Jesus

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2013

Tale til sommerafslutning 2013 Tale til sommerafslutning 2013 Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende og til alle medarbejdere. 10. klasserne

Læs mere