Kulturforvaltningen Side 1 af 1. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde for 2010 med ansøgningsfrist 29.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kulturforvaltningen Side 1 af 1. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde for 2010 med ansøgningsfrist 29."

Transkript

1 Kulturforvaltningen Side 1 af 1 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Filuren DramatikVærket Anden Runde Kinesats Note to Self genopsætning Svalholm Dans Aarhus in Athens Opgang2 turneteater 3 minutter i Gellerup en digital ugekalender for Afslag Afslag Kunstrådet har fulgt med i DramatikVærkets gøren og laden og synes fortsat det ser spændende ud. Der arbejdes seriøst med dramatikken og mikset mellem børn og drevne folk er godt. Kunstrådet har støttet før det gør vi gerne igen. På grund af puljens begrænsede midler er Kunstrådet dog ikke i stand til at støtte med det fulde beløb. Kunstrådet glæder sig over at få muligheden for at se Note to Self. Den medsendte DVD dokumenterer fint intentionerne i ansøgningen. Den minimale koreografi, hvor danserne knapt ænser hinanden, opbygger en fin narrativ spænding. Kunstrådet vil derfor gerne støtte, at forestillingen kommer til Århus, dog ikke med det fulde beløb på grund af puljens begrænsede midler. Henning Winther er inhabil.

2 Kulturforvaltningen Side 2 af 2 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Club Fisk I m Short I m Bogart Residencies i Portugal og Italien Hvid Støj Sceneproduktion CUT// på turné i Danmark Hvid Støj Sceneproduktion SKAB Det Kommende Teater Mødet (arbejdstitel) Teater Katapult Slået hjem Afslag Afslag Club Fisk søger om midler til research og udvikling af projektet I'm short - I'm Bogart. Projektet foregår i samarbejde med Forum Danca - Lissabon, OperaEstateFestival - Bassano del Grappa og Archauz. Club Fisk har tidligere vist format, og det skitserede projekt er da også disponeret med et kunstnerisk rumfang, som overbeviser Kunstrådet og ansøgningen imødekommes med det fulde beløb. Kunstrådet finder forestillingen SKAB interessant og morsom. Ideen om at formidle skabelsesprocessen og skabelsesberetningen i så taktil og materialebaseret udlægning, tror vi bliver en vedkommende og skulpturel oplevelse for de 1½ til 4-årige. På grund af puljens begrænsede midler er det desværre kun muligt at støtte delvist. På trods af en lidt tynd ansøgning anser Kunstrådet projektet for støtteværdigt. Vi tror på, at lederen og skuespilleren Søren Zacho Ruby i samarbejde med instruktør og scenograf kan forløse projektet. Pga. mange kvalificerede ansøgninger indstilles kun til delvis støtte.

3 Kulturforvaltningen Side 3 af 3 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Teater Katapult DramatikLab Teater Astra Kaffekoncerten Tango Kassandra Production Publikation Kassandra Production Teater Refleksion Festivaldeltagelse i Holland Teater Refleksion Teaterinstallationen Væggene har ører Dansestudiet.dk Internationalt Krydsfelt Project-GNU Klovne (Arbejdstitel) Afslag Afslag Afslag -> Afslag Afslag Afslag. Kunstrådet har derfor valgt ikke at støtte forestillingen. Hanne Svejstrup er inhabil. Det glæder Kunstrådet at kunne imødekomme Teater Refleksions ansøgning om tilskud til deltagelse i festivalen de Betovering i Haag, med forestillingen Kasse Madsen, som på fornem vis kan præsentere kulturlivet i Århus. Grundet puljens begrænsede midler imødekommes ansøgningen dog kun delvist. Jette Gejl Kristensen er inhabil. Jette Gejl Kristensen er inhabil.

4 Kulturforvaltningen Side 4 af 4 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Entré Scenen Residency: (WEGO) XXXXX Researchprojekt m. publikumsinddragelse Entré Scenen Ellen en iscenesat virkelighed Teater Refleksion Festival- og kongresdeltagelse i Holland Afslag Hanne Svejstrup er inhabil. Co-produktionen mellem Hotel Pro Forma, Entré Scenen m.fl. forekommer Kunstrådet interessant og båret af dygtige kunstnere. Vi er glade for at indstille til støtte med det ansøgte beløb, og vi ser frem til at opleve 3 x Ellen i Århus. Hanne Svejstrup er inhabil. Det glæder Kunstrådet at kunne give tilsagn til Teater Refleksions ansøgning om støtte til deltagelse i Internationaal Poppentheater Festival Dordrecht i Holland. Vi vurderer, at deltagelse i festivalen kan være med til at styrke Teater Refleksions internationale kontaktnet til gavn for både Teater Refleksion og kulturlivet i Århus. Grundet puljens begrænsede midler imødekommes ansøgningen dog kun delvist. Jette Gejl Kristensen er inhabil.

5 Kulturforvaltningen Side 5 af 5 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Michael Hansen Lund Nordisk Turné med duoen Saxofon & Orgel Ester Maria Brakl Musikalsk dannelsesrejse til USA Baris Citirikkaya (på vegne af baggrundsgruppen for Det turkise Telt) Det turkise telt Århus Pigekor Koncert/kunkurrencerejse til Canada Afslag Afslag Duoen Saxofon & Orgel musicerer på et højt niveau, i en instrumentkonstellation som er sjælden. Repertoiret kombinerer transskriptioner af kendte værker med nyskrevne værker, som normalt opfattes som mere svært tilgængelige. Det glæder Kunstrådet, at kunne imødekomme ansøgningen om støtte i forbindelse med en nordisk turné, som på fornem vis præsenterer Århus. Grundet puljens begrænsede midler imødekommes ansøgningen dog kun delvist. Kunstrådet har med begejstring læst ansøgningen om støtte til etableringen af Det Turkise Telt i Århus Festuge. Teltet skal danne ramme dels om præsentationer af tyrkiske kunstnere fra forskellige kunstarter, dels om kulturmøder, som placeringen, centralt i Århus væk fra periferien, er det perfekte udgangspunkt for. Samtidigt er det positivt at se så stor opbakning, og at der allerede nu tænkes en forankringsog videreudviklingsstrategi ind som en del af den planlagte evaluering. På grund af puljens begrænsede midler er det desværre ikke muligt at imødekomme ansøgningen fuldt ud. Kunstrådet ønsker en selvevaluering af projektet.

6 Kulturforvaltningen Side 6 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Foreningen RECession PREcession (RECession) SPOR festival Århus-Berlin-Den Bosch Wayne Siegel Pandoras gave Kunstrådet har med interesse læst ansøgningen. Vi finder konceptet interessant og ser frem til en mere konkret beskrivelse af tid, sted, samarbejde med lokale aktører osv. Grundet puljens begrænsede midler kan ansøgningen desværre ikke imødekommes med det fulde beløb. SPOR festival ønsker at styrke og udvikle relationer til ensemblet Kammerensemble Neue Musik, lydgalleriet Singuhr Horgallerie og spillestedet Ausland i Berlin med henblik på kuratering af festivalen i Med samme formål indledes et samarbejde med November Musik, Holland. Kunstrådet kan se udviklingsperspektiverne i samarbejdet og støtter research til projektet, dog kun med et beskedent beløb begrundet i puljens begrænsede midler. Den beskrevne musik- og danseforestilling Pandoras gave, virker yderst interessant og gennemarbejdet. Desuden har Kunstrådet stor tiltro til de involverede kræfters kunstneriske niveau. Det glæder os derfor at kunne imødekomme ansøgningen. Grundet puljens begrænsede midler dog med et mindre beløb end det ansøgte. Jette Gejl Kristensens habilitet er diskuteret, men hun er ikke fundet inhabil.

7 Kulturforvaltningen Side 7 af Vækstlagsrådgivningen v. Steffen Rasmussen Vækstlagsrådgivningen Alive Underground Alive Underground Drift, events og udvikling Det nye sort gratis musikmagasin for vækstlaget Det nye sort Postyr Projekt Postyr Aarhus Unge Tonekunstnere CRUSH Samlet besvarelse for 3 ansøgninger: Afslag Kunstrådet har med interesse læst ansøgningerne. Vi må desværre give afslag på Vækstlagsrådgivningen, da vi mener det nye Promus bør løse denne opgave. Endvidere giver vi afslag på ansøgningen til Det Nye Sort, da magasinet i vid udstrækning ligger meget tæt op af eksisterende udgivelser i Århus. Det er os til gengæld en glæde at kunne tildele støtte til projektet Alive Underground med kr. Vores primære argument for at tildele støtten til dette projekt er en anerkendelse af Steffen Rasmussens store arbejde hidtil og et ønske om at bidrage til de fortsatte aktiviteter. Grundet puljens begrænsede midler kan vi ikke imødekomme ansøgningen fuldt ud. Kunstrådet ønsker en selvevaluering af projektet. Kunstrådet følger Aarhus Unge Tonekunstneres arbejde med at stimulere og udvikle det århusianske miljø i ny musik med interesse. I CRUSH 10 viser I endnu engang, at I kan skabe et program af høj kvalitet, hvor de inviterede kunstnere, udover at være kapaciteter på deres felt, samtidigt tilfører koncerterne en mere visuel og performativ karakter. Kunstrådet indstiller derfor til støtte, dog reduceret pga. puljen begrænsede midler.

8 Kulturforvaltningen Side 8 af Martin Brøndum Sahlertz Tubescream Festival Kunstrådet har med interesse læst jeres ansøgning og ser frem til at opleve festivalen ud fra den fremsendte beskrivelse. Grundet puljens begrænsede midler kan vi ikke imødekomme ansøgningen fuldt ud. Birgit Johnsens habilitet er diskuteret, men hun er ikke fundet inhabil Jacob Venndt / Jacob Nielsen Visual Harmonica Voz Nueva Århus Contemporary, koncertrække Marybell Katastrophy v. Marie Koldkjær Højlund Exploding in Explosions Max Bendixen En verdensdame Afslag Afslag Kunstrådet vil gerne støtte den meget velkvalificerede klassiske trio Voz Nueva til at gennemføre en koncertrække i kammermusiksalen i Musikhuset med komponistportrætter. Desværre er det kun muligt at indstille til delvis støtte af det ansøgte beløb. Kunstrådet glæder sig over Marybell Katastrophys høje musikalske, vokale og kunstneriske niveau. Med det nye projekt tager jeres musikalske univers en visuel drejning, hvor bandets intension om konstant at forny koncertformen nu udbygges med videomediet som instrumental medspiller. Kunstrådet finder projektet både nyskabende og inspirerende i sin eksperimentelle form og tror på, at denne udvikling kan skabe yderligere vækst i bandets karriere. Der indstilles til støtte men på grund af puljens begrænsede midler kun delvist. Jette Gejl Kristensen og Birgit Johnsen er inhabile

9 Kulturforvaltningen Side 9 af Steen Bach Christensen Roman Afslag Edition After Hand The After Hand Factory Nordisk tryktank og biblioteksfilial Anders Visti C.I.R.K.A. Ansøgning om støtte til bogudgivelser Marie Retpen Daltagelse på designmesse 100% Design Kunstrådet anerkender Edition After Hands arbejde og finder projektet The After Hand Factory yderst interessant. Det er et vigtigt tiltag at give kunstpublikationer og kunstbøger en bredere formidlingsportal. Specielt ideen med biblioteksfilialen blev læst med begejstring. Også den åbne redaktionsproces med inddragelse af publikum, redaktører og kunstnere vil Kunstrådet følge med interesse. På grund af puljens begrænsede midler er det desværre ikke muligt at støtte med det fulde beløb. Kunstrådet ønsker en selvevaluering af projektet. Projektet C.I.R.K.A. lyder interessant og Kunstrådet har tillid til, at de to kunstnere med deres sædvanlige æstetiske niveau vil kunne få en spændende bogudgivelse ud af de her skitserede ideer. Kunstrådet indstiller til støtte, men på grund af puljens begrænsede midler dog kun delvist. Kunstrådet påskønner Marie Retpens bestræbelser på at skabe internationale kontakter og samarbejdspartnere og støtter ansøgningen om udstillingsmesse på London Design Week Kunstrådet mener, at det er vigtigt at støtte ambitiøse lokale kunstnere i deres forsøg på at opnå international opmærksomhed, og at det i sidste instans falder tilbage på Århus som en progressiv og innovativ by.

10 Kulturforvaltningen Side 10 af Astrid Gjesing > ene gang < Astrid Gjesing skaber sanselige eftertænksomme begivenheder i det offentlige rum, hvor sprogets mange betydninger udfoldes som materiale i oplevelsen. I nærværende ansøgning arbejder hun sammen med komponisten Birgitte Alsted i en ny produktionen af et stedsspecifikt audiowalk til Norske Hus på Sophienholm. Projektet forsøger at genindskrive Friderike Brun( ) i en historisk kontekst i et samspil mellem Astrid Gjesings speak og musik af Birgitte Alsted. Projektet er modigt og ambitiøst, og Kunstrådet støtter projektet omend beskedent grundet puljens begrænsede midler Preben Stentoft Magnus møder Asta (bog/udstillingskatalog) Ninna Gøtzche Udvikling og promovering af unika arbejder i porcelæn Inge Dahl N.Y.er Karen Kjærgaard BRO Thomas Blach Locker i samarbejde med Byhøjskolen m.m. The Silver Greenhouse Afslag Afslag Afslag Afslag Jette Gejl Kristensen er inhabil Afslag

11 Kulturforvaltningen Side 11 af Udstillingsforeningen Piccadilly The Piccadilly Exhibition Company # 2 a repro exhibition The Piccadilly Exhibition Company # 2 a repro exhibition er et spændende plakatprojekt, som Kunstrådet gerne vil se realiseret. Ikke mindst på grund af de gode kunstnere der skal deltage. På grund af puljens begrænsede midler, kan der dog kun indstilles til en delvis støtte Camilla Rasborg v. KKArt Møstings Hus Teater Viva i samarbejde med Det Perifere Selskab Naboerne kommer fortællinger fra ø til by Nathalie Boss 3D Mosaik Charlotte Fogh Contemporary News from the Neighbours Afslag Afslag Afslag Kunstrådet anerkender Camilla Rasborgs kunstneriske arbejde. Udstillingen på Møstings Hus forekommer som vedkommende videreudvikling af ansøgers kunstneriske virke og ligger i fin forlængelse af de værker, der blev præsenteret på Århus Kunstbygning. På grund af puljens begrænsede midler er det desværre ikke muligt at støtte med det fulde beløb.

12 Kulturforvaltningen Side 12 af Ditte Lyngkær Pedersen Anskaffelse af videoudstyr og produktion af bog med forlaget *(Asterisk) Ditte Lyngkær Pedersen er videokunstner og arbejder med videomediet på måder, som udspiller koblingen mellem sanserne. Kunstrådet finder engagementet interessant og kan se udviklingsperspektiver for Ditte Lyngkær Pedersen ved indkøb af bedre kamera og deltagelse på konference i Berlin. Ansøgningen imødekommes med et beskedent beløb grundet puljens begrænsede midler / Lena Kühl Rejse til Libanon og Syrien Bjarne Witthoff Støtte til leje af værksted, udstilling i Århus Kunstbygning og arbejde Søren Behncke The Mobile Roadside Printing Office Tour Karen Nyholm Kamera og lys Thorbjørn Reuter Chrisiansen Global alien Hope or Failure Investigating the American Dream Else Ploug Isaksen Digital kamera Afslag Afslag Afslag Afslag Afslag Kunstrådet er overbevist om at indkøb af et nyt digitalkamera vil få stor betydning for Else Ploug Isaksens kunstneriske udvikling i en kunstpraksis, som er dybt forankret i det fotografiske medie. Der indstilles til støtte, dog kun delvist pga. puljens begrænsede midler.

13 Kulturforvaltningen Side 13 af Århus Kunstbygning I avant-gardens tegn Kunstrådet har med begejstring læst ansøgningen I avant-gardens tegn vedrørende udstillingerne This World We Must Leave, History of Disappearance og 2. Internationale kongres for frie kunstnere. Især This World We Must Leave om kunst som redskab i politisk kamp og History of Disappearance med nedslag i den eksperimenterende performancekunsts højdepunkter synes at lave meget vægtige og samtidsrelevante nedslag gennem kunstens historie. Men også den 2. Internationale kongres for frie kunstnere, hvor Camel Collective vil fokusere på samtidens pædagogiske kunstsystem i overensstemmelse med Jorns tanker om frihed og den kreative elite, laver en interessant re-enactment af en kunsthistorisk begivenhed. Det er dejligt at møde så gennemarbejdet et forslag, hvor både indhold, form og de deltagende kunstnere udtrykker et højt kunstnerisk niveau. Kunstrådet har derfor valgt at støtte med det fulde beløb Maja Ingerslev Udstillingen Hidden Picnic, Galleri Pixel, København Maja Ingerslev Produktionsudstyr til videoværker og præsentation Afslag Kunstrådet vurderer, at Maja Ingerslev, med det omtalte produktionsudstyr til videoværker, vil kunne komme et godt skridt videre i sin kunstneriske udvikling til gavn for kulturlivet i Århus. Det glæder os derfor at kunne imødekomme ansøgningen, grundet puljens begrænsede midler dog med et mindre beløb end det ansøgte Maja Ingerslev Publikation af kunstnerbogen Livline Afslag

14 Kulturforvaltningen Side 14 af Lars Høygaard Nielsen via KKArt /Rasmus Lunding De Voksne & DE Uregerlige Afslag Jette Gejl Kristensen er inhabil Grete Aagaard Neighbourhood Remaerks / Notas De la Vecindad Sanne Ransby via KKArt Støtte til idéudvikling og produktion af to billedtæpper til internationale jurierede udstillinger Birgitte Kristensen Charlottes rejse til Grønland C-SAM Center for samtidskunst Lokale Artist Talks Afslag Kunstrådet vælger at støtte ansøgerens udstilling i Mexico City, Chicago og Århus, som etableres på baggrund af hendes ophold i Mexico City Projektet placerer sig med berøringsflader til æstetik, politik og det sociale - mellemmenneskelige. Det har kun været muligt at støtte delvis grundet hårdt pres på Kulturudviklingspuljens midler. Kunstrådet har støttet Sanne Ransby før og gør det gerne igen. Det er en kunstner med højt niveau såvel kunstnerisk som håndværksmæssigt. På grund af puljens begrænsede midler dog kun delvist. Birgitte Kristensen vil som kunstnerisk projekt indtræde i en anden persons sted og foretage en rejse til Grønland som - Charlotte. Projektet er mærkeligt, aparte og uudgrundeligt, men ligger i forlængelse af kunstnerens tidligere projekt "Anna Klindts 9 Haver". Kunstrådet har tillid til, at Birgitte Kristensen også kan forløse det nærværende projekt til sanselige visuelle statements, og støtter turen til Grønland. Det er Kunstrådets håb, at udstillingen vises for det århusianske kunstpublikum efterfølgende. Jette Gejl Kristensen og Birgit Johnsen er inhabile.

15 Kulturforvaltningen Side 15 af C-Sam Center for samtidskunst Debatter om samtidskunst Kunstrådet har med interesse læst ansøgningen vedr. debatter om samtidskunst. Vi finder projektet spændende og relevant, men kan med henvisning til puljens begrænsede midler ikke imødekomme det fulde beløb Katja Bjørn Jakobsen Udslag Katja Bjørn Jakobsen Still Walking Samlet bevilling på Kunstrådet har med stor interesse læst ansøgningerne Udslag og Still Walking. De planlagte værker virker vægtige i ansøgers kunstneriske udvikling. Mødet mellem video og skulpturelle iscenesættelser udvikles her yderligere, og indholdsmæssigt kredser de eksperimenterende og konsekvent med et kritisk blik på kønnet. Kunstrådet vil derfor gerne imødekomme ansøgningen, dog kun delvist på grund af puljens begrænsede midler. 71 Faranak Sohi Af lyst eller nød Afslag Birgit Johnsen er inhabil Pernille Andersen A World of Dolls RAMA Bones v/ Thor Øyvind Skogli Nordby Deltagelse ved ITA Competition i Austin, Texas USA Afslag Afslag

16 Kulturforvaltningen Side 16 af Pappagallo Ekstra tilskud i Afslag Theatret Thalias Tjenere Anmodning om tilladelse til at flytte bevilling fra Et par på kassen til projektet Litterære Giganter Tidligere bevilget Afvist, hvorfor bevillingen føres tilbage til puljen

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost

ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset Århus C Tlf Epost ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 4. Afdeling Skoler og Kultur - Rådhuset - 8100 Århus C Tlf. 8940 2384 - Epost mag4@aarhus.dk INDSTILLING Til Århus Byråd Den 1. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 5

Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Kulturforvaltningen Side 1 af 5 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 09-01956 2 09-02035 3 09-02037 4 09-02100 5 09-02101 6 09-02102 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse PianoRAMA-Competition, frivillig

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007

Kulturforvaltningen Side 1 af 6. Behandling af 1. puljerunde for Kulturarrangementspuljen 2008 med ansøgningsfrist 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 6 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 07-01382 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Beslutning og begrundelse Foreningen May Music & Drama Produktion Frans af Assisi, Musicaloratorium

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 7. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde 2012 med ansøgningsfrist 1.

Kulturforvaltningen Side 1 af 7. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 3. puljerunde 2012 med ansøgningsfrist 1. Kulturforvaltningen Side 1 af 7 Sagnr. Journalnr. Sagsbeh. 1 12-00574 2 12-00577 3 12-00579 4 12-00580 5 12-00584 6 12-00599 7 12-00608 Ansøger og projekt Ninna Gøtzche Arbejdslegat til udvikling af værker

Læs mere

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E

K U N S T R Å D E T. Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E K U N S T R Å D E T Info Støttemuligheder Ansøgningsfrister K U N S T R Å D E T I Å R H U S K O M M U N E 2 0 0 4-2 0 0 8 K U N S T R Å D E T Det er kunstnerne, der skaber kunsten. Dermed giver de et særligt

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden

Ofte stillede spørgsmål. Udpegning af nye medlemmer til. Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget. for perioden Ofte stillede spørgsmål Udpegning af nye medlemmer til Kunstrådet, Musikudvalget og Billedkunstudvalget for perioden 2014-2017 Efterår 2013 1 Ofte stillede spørgsmål Hvorfor har Aarhus Kommune tre kunstfaglige

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

NYE VEJE FOR FESTIVALEN

NYE VEJE FOR FESTIVALEN NYE VEJE FOR FESTIVALEN Aarhus Jazz Festival 2015 vil vanen tro præsentere et varieret program af høj kvalitet, med både store internationale, europæiske, danske og nordiske orkestre. Ambitionen er at

Læs mere

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen

Tilsanding af de frie kulturmidler. Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Tilsanding af de frie kulturmidler Analyse af kulturarrangementspuljen og kulturudviklingspuljen Kulturforvaltningen, Aarhus Kommune September 2011 Indhold 1. Resume... 3 2. Indledning... 6 2.1 Budgetforligsteksten:

Læs mere

Feltet "Der ansøges om følgende beløb i 2019" udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene.

Feltet Der ansøges om følgende beløb i 2019 udfyldes med 1,00, da det ikke er muligt at søge kontant økonomisk støtte til Åbne Scene. ANSØGNING OM KURATERING TIL ÅBNE SCENE, GODSBANEN Ansøgningsfrist: 1. april 2018 Perioder, der kan søges kuratering til: 28. januar 17. april 2019 30. april - 5. maj 2019 14. - 18. maj 2019 29. maj - 18.

Læs mere

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune

Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april KULTUR OG BORGER- SERVICE Kulturforvaltningen Aarhus Kommune Notat til Kulturudvalgets temamøde om dans, tirsdag den 29. april 2014 Side 1 af 5 Aarhus Kommune yder driftstilskud til de to dansescener: Det lille storbyteater Bora Bora Dans og visuelt teater Granhøj

Læs mere

STARTDOKUMENT. for evalueringer af

STARTDOKUMENT. for evalueringer af STARTDOKUMENT for evalueringer af Archauz Granhøj Dans Teater Refleksion ARoS Gruppe 38 Train Den Jyske Opera Klüvers Big Band Voxhall Entré Scenen Musikcaféen Århus Festuge Filuren Musikhuset Aarhus Århus

Læs mere

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje.

Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. Punkt 4. Justering af kriterierne for støtte fra Aalborg Kommunes kulturpulje. 2014-33295. Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller til, at udvalget drøfter og godkender forslag til justerede retningslinjer

Læs mere

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark w w w. o p g a n g 2. d k / t u r n e t e at e r teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark Slagkraft Humor Dialog BRINGER DEBATSKABENDE FORESTILLINGER OG FILMPRODUKTIONER OM KULTURMØDER

Læs mere

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017

EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017 HVAD ER EN EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD? Et kulturel projekt af internationalt format Tildeles en by i to EU-medlemsstater hvert år - i 2017 Pafos (Cypern) og Aarhus

Læs mere

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder

Notat. Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder, vilkår for afvikling af kulturbegivenheder Notat Emne: Kulturpolitik 2013-2016 Til: Kulturudvalget. Temamøde om Kulturpolitik 23.04.2013 Kopi til: Kopi til Den 15. april 2013 Temadrøftelse i Kulturudvalget: Frie kulturmidler, tilbagevendende begivenheder,

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 19. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde for 2010 med ansøgningsfrist 1.

Kulturforvaltningen Side 1 af 19. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde for 2010 med ansøgningsfrist 1. Kulturforvaltningen Side 1 af 19 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 09-01776 2 09-02019 3 09-02020 4 09-02021 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Bo Mølgaard Udstilling i Antikmuseet HUSET ÅRHUS

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016

Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskema til Ud-over-KANten-Puljen Udgave 2015-2016 Ansøgningsskemaet mailes til sine.dam.moeller@hjoerring.dk Der kan max. vedhæftes ét bilag til ansøgningen Titel på projektet Kragetær i kor Beløb,

Læs mere

NORDIC CULTURE CAMP 2018!

NORDIC CULTURE CAMP 2018! 19.-26. august Nykøbing Mors NORDIC CULTURE CAMP 2018 www.rn.dk/nordicculturecamp VÆR MED PÅ NORDIC CULTURE CAMP 2018! Er du ung kunstner? Og kunne du tænke dig at opleve Kulturmødet Mors og deltage i

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

ISBN: 978 87 7674 858 6. Et lyst værelse er trykt med støtte fra Landsdommer V. Gieses Legat og Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat

ISBN: 978 87 7674 858 6. Et lyst værelse er trykt med støtte fra Landsdommer V. Gieses Legat og Overretssagfører L. Zeuthens Mindelegat ET LYST VÆRELSE ET LYST VÆRELSE Empati, rumopfattelse, kunstnerisk selvspejling og æstetik i kvindelige danske forfatteres og billedkunstneres værker i perioden 1930-90 Forfatteren og Syddansk Universitetsforlag

Læs mere

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN

EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN VORES VISION DET VI DRØMMER OM AT OPNÅ VISION EN PROGRESSIV STORBYHØJSKOLE I DIALOG MED KØBENHAVN, NORDEN OG VERDEN > at være et førende ud- og dannelsessted for unge fra hele Norden > at fremme den interkulturelle

Læs mere

Kulturudviklingspuljen 2. puljerunde 2015. Sagsnr. Ansøger Titel Ansøgt Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet

Kulturudviklingspuljen 2. puljerunde 2015. Sagsnr. Ansøger Titel Ansøgt Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet Kulturudviklingspuljen 2. puljerunde 2015 Sagsnr. Ansøger Titel Ansøgt Bevilling Konsulentens begrundelse Habilitet 2766 Charlotte Diana Thrane Produktion af netformer til Sculpture 25.000 0 Afslag by

Læs mere

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010

Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 REGION HOVEDSTADEN Forretningsudvalgets ekstraordinære møde den 26. oktober 2010 Sag nr. 3 Emne: Særlig pulje til kulturarrangementer 3 bilag Koncern Regional Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Til:

Læs mere

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd.

I faget kunst inddrager vi, udover billedkunst som sådan også noget håndarbejde og sløjd. Formål med faget kunst/kunstnerisk udfoldelse Formålet med faget Kunst er at eleverne bliver i stand til at genkende og bruge skaberkraften i sig selv. At de ved hjælp af viden om forskellige kunstarter

Læs mere

Copenhagen Underground. Presse 2017

Copenhagen Underground. Presse 2017 Copenhagen Underground Presse 2017 vi er den nye skaberkraft der skaber skønhed og evighed af ruinerne fra det gamle i teknologien, i naturen i videnskaben, i kunsten, i enighed Michael Strunge Det kommende

Læs mere

Kulturudviklingspuljen puljerunde. Side 1 af 8

Kulturudviklingspuljen puljerunde. Side 1 af 8 Kategori Ansøger Titel Bevilling rådets begrundelse ID Litteratur Testrup Højskole 365TEKSTER Lyd+Litteratur Festival 2017 Teater Teaterselskabet Von Baden NorthLit 100.000 NorthLit er en ny international

Læs mere

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune

Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune gladsaxe.dk Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Indhold Indledning... 2 Vision værdier mål... 2 De voksnes ansvar børn og unges medansvar... 2 VISION... 3 Børn og

Læs mere

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014

Beslutningsreferat af Kulturarrangementspuljen 1. puljerunde 2014 Sag Sagsbeh. Kategori Titel Ansøger Ansøgt Bevilling Indstilling beløb 1165 Ole Jørgensen Danmarks Grimmeste Festival 2014 Danmarks Grimmeste Festival 500.000,00 125.000,00 Danmarks Grimmeste Festival

Læs mere

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision

NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN Vision MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 MAJ 2008 NYE TONER KULTURMINISTERIETS MUSIKHANDLINGSPLAN 2008-2011 Vision Dansk musik skal udfolde sit fulde potentiale. Både nationalt og internationalt. Kulturministeriets

Læs mere

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14

Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Teater for institutioner/børn 0-6 år 13//14 Abonnementer for private og institutioner 13//14 Abonnement 1 (2-4 år) 120 kr. pr. stk. jeg skal nok finde den skab besat Af æbler Abonnement 2 (4-6 år) 120

Læs mere

Kunstrådets behandling af 1. puljerunde af Kulturudviklingspuljen for ansøgningsfrist den 1. oktober 2007

Kunstrådets behandling af 1. puljerunde af Kulturudviklingspuljen for ansøgningsfrist den 1. oktober 2007 Kulturforvaltningen Side 1 af 13 Ansøgninger til Kulturudviklingspuljen 1 07-01263 2 07-01388 3 07-01391 Marie Brolin-Tani 2 unge dansere fra Århus til Det Unge Dansekompagni (et nyt Øresundsprojekt) Teater

Læs mere

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB

EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB EN LÆRERGUIDE TIL EKSPERIMENT OG FÆLLESSKAB INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 3. marts 8. april 2012 kan du og din klasse opleve sammenslutningen Den Frie Udstillings Forårsudstilling 2012, der viser

Læs mere

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010

Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010 Århus Kommune - Kulturforvaltningen - Rytmisk Udvalg Fordeling af midler fra Orkesterkontoen ansøgningsrunde pr. 15. august 2010 CD-PRODUKTION: NR. SAG INDSTILLING 1 The Curse of Harry Dean - v/ Ask Kjærgaard

Læs mere

Visuel Identitet til Teater MAKværk

Visuel Identitet til Teater MAKværk Teater til Teater Teater 2 teater teater v æ r k 2 Teater 3 3 Teater 4 4 Teater 5 5 Teater Præsenterer BEVAR MIG VEL NU MED 3D LYD!!! 14.-21. September 2012 på Bellahøj køb billetter på billetnet Koncept

Læs mere

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART

OPLEV KUNSTEN. Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART OPLEV KUNSTEN Sæt sanserne i spil DEN FRIE UDSTILLINGSBYGNING DEN FRIE CENTRE OF CONTEMPORARY ART Oplev Kunsten sætter sanserne i spil, ansporer det personlige engagement og åbner en mangfoldighed af tilgange

Læs mere

CPH Harbour Festival

CPH Harbour Festival Internt oplæg CPH Harbour Festival Kulturhavn vokser! Udarbejdet af: Have PR & Kommunikation Intro Idéen bag CPH Harbour Festival er at skabe en international, lokalt forankret kulturfestival i byens nye

Læs mere

Et rigt og udviklende kulturliv

Et rigt og udviklende kulturliv Et rigt og udviklende kulturliv Kulturpolitik for Region Midtjylland 2016 SAM SPIL VIKLING VÆRK SYN TALENT OG NET KREATIVITET Region Midtjylland Regional Udvikling www.ru.rm.dk Ny kulturpolitik for Region

Læs mere

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea

Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea Et kulturudvekslingsprojekt mellem Danmark og Nordkorea I teatergruppen Batida har vi igennem lang tid haft et stort ønske om at bygge en kunstnerisk bro til Nordkorea. I foråret 2012 lykkedes det, efter

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider.

Vil du være med? Læs mere om hvordan på de næste sider. Region Nordjylland inviterer 14 unge kunstnere fra de nordiske lande til en uges gratis nordisk camp på Kulturmødet - Danmarks største festival for kunst, kultur og kulturdebat. Vi har fokus på kreative

Læs mere

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen

Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen Ud af Idefabrikken - Ideer fra jazzen til jazzen I september 2015 mødtes knap 150 mennesker i København og Aarhus under overskriften Idea Factory Jazz : To kæmpe kollektive brainstorms, hvor musikere,

Læs mere

Ansøgning til Hvidovre Kommune

Ansøgning til Hvidovre Kommune Ansøgning til Hvidovre Kommune att. Kultur- og Fritidsudvalg ansøger om tilskud fra Kultur- og Fritidsudvalget Puljen til kulturelle aktiviteter og Rådighedspuljen til vores næste store forestillingsprojekt

Læs mere

Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen

Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen Ansøgning til Åbne Scene på Godsbanen Ansøgningsfrist: 15. november 2017 Perioder, der kan søges kuratering i: 4. - 7. september 2018 18. september - 10. november 2018 20. november - 20. december 2018

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 12. marts 2008 Punkt nr. 11 Regionshuset Viborg Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26

Læs mere

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind

Skisma. Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Ansøgning til Københavns Kommunes Råd for Visuel Kunst om støtte til realiseringen af en udstilling med Kristian B. Johansson og Magnus Vind Skisma 06. - 30. juni 2019 hos Bladr PROJEKTBESKRIVELSE Bladr

Læs mere

Kulturpakker - en kulturel løftestang

Kulturpakker - en kulturel løftestang Kulturpakker - en kulturel løftestang Evaluering af Kulturpakker 2011-12 Nærværende evaluering er skrevet ud fra besvarelser maj 2012 fra kulturpakkekontakter og skoleledere i Haderslev, Kalundborg og

Læs mere

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts.

FORÅRSALON ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. 1 FORÅRSALON 2016 - ANSØGNING Holmgårds galleria holder Forårssalon 2016 i BAGHOLD på Vesterbro i København 24 februar til 6 marts. Forårssalonen bliver et slags epicenter for en række kunstneriske processer,

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 11. april 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Temadrøftelse 11.04.12...2 3. KF- Ansøgning

Læs mere

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013

En lærerguide. 5xSOLO. 2. marts-31. marts 2013 En lærerguide 5xSOLO 2. marts-31. marts 2013 Introduktion I perioden 2. til 31. marts 2013 kan du og dine elever opleve udstillingen 5 X SOLO, der består af fem soloudstillinger med værker af fem forskellige

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale:

Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: KULTURAFTALE Mellem Aarhus Kommune og Aarhus Festuge er der indgået følgende aftale: 1. Indledning Aftalen tager udgangspunkt i Festugens formål jf. vedtægterne samt Kulturaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

Indstilling. Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus for perioden 1. januar 2009 til 31. december

Indstilling. Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus for perioden 1. januar 2009 til 31. december Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 4. maj 2009 Århus Kommune Kulturforvaltningen Kultur og Borgerservice Kulturaftale mellem Kulturministeren og Kulturregion Århus

Læs mere

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014

Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Bedømmelseskriterier og retningslinjer 2014 Formål Nordisk Kulturfond har til formål at fremme det kulturelle samarbejde mellem de nordiske lande Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige samt Færøerne,

Læs mere

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe

gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe gladsaxe.dk Sammen Børn og unge former fremtiden Børne- og skolepolitik i Gladsaxe I Gladsaxe Kommune har vi store ambitioner for vores arbejde med børn og unge. Vi har en vision om, at børn og unge vokser

Læs mere

Børn og unge former fremtiden

Børn og unge former fremtiden Børn og unge former fremtiden Børne- og Skolepolitikken i Gladsaxe Kommune Høringsmateriale, godkendt af Børne- og Undervisningsudvalget 20. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 VISION... 4 Børn og unge

Læs mere

Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015. Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet

Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015. Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet Kulturudviklinspuljen 1. puljerunde 2015 Sagsnr. Sagsbehandler Titel Ansøger Ansøgt kr. Bevilget kr. Konsulentens begrundelse Habilitet 2338 Anne Mette 2342 Mette Damm Kvinder Frem! publikation og seminar

Læs mere

Citater og uddrag fra anmeldelse af SPOR 2011

Citater og uddrag fra anmeldelse af SPOR 2011 PRESSE 2011 Citater og uddrag fra anmeldelse af SPOR 2011 SPOR har muligvis ikke samme brede eksponering som eksempelvis SPOT Festivalen eller Aarhus Internationale Jazzfestival, men har til gengæld som

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008

Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008 Kultur- og Fritidsudvalget Frederikshavn Kommune 28-03-2008 Ansøgning om supplerende støtte til Ny Musiks koncertaktiviteter 2008. Der ansøges om i alt 20.000 kr. I december 2007 bevilligede Kultur- og

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 16. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde 2009 med ansøgningsfrist 1.

Kulturforvaltningen Side 1 af 16. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 1. puljerunde 2009 med ansøgningsfrist 1. Kulturforvaltningen Side 1 af 16 1 08-01948 2 08-01891 3 08-01925 4 08-01858 5 08-01865 6 08-01885 7 08-01887 8 08-01896 Spring09 ved Kunstnernes Påskeudstilling Spring09 Rasmus Søndergaard Johannsen Spring09

Læs mere

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST

KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST Ansøgning til Kultur- og Fritidsudvalget KØBENHAVN BLÆNDER OP FOR NY LYSKUNST I løbet af den danske vinter byder døgnet på mange mørke timer, hvilket gør København til en perfekt udstillingsplatform, hvor

Læs mere

Forord 7 Jørgen Lyhne 9 Tak til 11 Indledning 13

Forord 7 Jørgen Lyhne 9 Tak til 11 Indledning 13 Indhold Forord 7 Jørgen Lyhne 9 Tak til 11 Indledning 13 Hvordan kan man forstå det? 21 Den kreative bestræbelse 23 Artfulness: en kunstnerisk måde at tænke læring på 31 Hvad er Artfulness 31 Artfulness

Læs mere

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt

Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Oplæg til Festival xx 2018 Navneforslag: Utakt og tone, Blackbox, Usagt Indledning Kulturmetropolens fælles vision er at synliggøre det mangfoldige kulturliv i metropolen, styrke samarbejdet på tværs af

Læs mere

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut

Eventens anatomi. Et 360 blik på event som strategi og i praksis. Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Eventens anatomi Et 360 blik på event som strategi og i praksis Gentofte Centralbibliotek d. 11. april 2018 Michael Radmer Johannisson, Seismonaut Michael Radmer Johannisson Seniorrådgiver i Seismonaut

Læs mere

26. maj Strategi for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

26. maj Strategi for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 26. maj 2011 Strategi for Det Kongelige Danske Musikkonservatorium 1. Indledning Det Kongelige Danske Musikkonservatorium indtager en helt central rolle i Danmarks musik- og kulturliv. Lærerkorpset rummer

Læs mere

Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 14 Offentligt

Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 14 Offentligt Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del Bilag 14 Offentligt Fra: Mogens Jensen Sendt: 7. oktober 2015 17:04 Til: kum@kum.dk; Alexander Meli Barming Emne: Statens keramikværksted til Guldagergaard

Læs mere

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2.

Kulturforvaltningen Side 1 af 18. Kunstrådets behandling af Kulturudviklingspuljens 2. puljerunde for 2009 med ansøgningsfrist 2. Kulturforvaltningen Side 1 af 18 Punkt / Sagsnr. / Sagsbeh. 1 08-02588 2 09-00135 3 09-00202 Ansøger og Projekttitel Ansøgt beløb Begrundelse Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor International kor-konkurrence

Læs mere

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen

Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling. Handlingsplan Kunststyrelsen Kulturministeriets og Udenrigsministeriets internationale kulturudveksling Handlingsplan 2009-2011 Kunststyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3374 4500 Telefax 3374 4545 ks@kunst.dk

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Musikrådet. Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt Musikrådet ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 20. marts 2013, kl. 16:00 holdt ordinært møde i mødelokale G, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 17.30 Medlemmer: Daniel Mühlendorph Jensen Erik Lund Hansen Frank K. Theilgaard-Mortensen Hattie

Læs mere

Når rødderne mødes 12. juni 2010. Velkomstpakke

Når rødderne mødes 12. juni 2010. Velkomstpakke Når rødderne mødes 12. juni 2010 Velkomstpakke Dagens program: 13.00 Velkomst v./ Port Mondo 13.10. Oplæg v/ LærkeBohlbro 13.30 Christian Dietrichsen musiker og iværksætter facelitere sammen med Charlotte

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Udarbejdet 2018. OM STRATEGIEN 2/10 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag for at drøfte

Læs mere

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018.

STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. STRATEGI FOR RYTMISK MUSIK I AALBORG KOMMUNE. Forslag, udarbejdet marts 2018. OM STRATEGIEN 2/12 Baggrund Sundheds- og Kulturudvalget har ønsket en analyse af Aalborg Kommunes rytmiske musikliv som grundlag

Læs mere

RAMMEAFTALE. Rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble. 1. Aftalens formål og grundlag

RAMMEAFTALE. Rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble. 1. Aftalens formål og grundlag RAMMEAFTALE Rammeaftale 2014-2017 for Storstrøms Kammerensemble 1. Aftalens formål og grundlag Denne 4-årige rammeaftale for Storstrøms Kammerensemble er indgået mellem Statens Kunstråds Musikudvalg, Guldborgsund

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt

overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt overlap En læreguide om en udstilling i et krydsfelt INTRODUKTION TIL LÆRERGUIDEN I perioden 9. april til 15. maj kan du og din klasse opleve udstillingen Overlap. Med denne lærerguide i hånden håber vi,

Læs mere

AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI

AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI AUGUSTINUS FONDENS STØTTESTRATEGI Augustinus Fondens støttestrategi tager udgangspunkt i fondens fundats: Fondens formål er at virke for almenvelgørende og humane, kunstneriske, videnskabelige eller deslige

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: 23.06.15 Tidspunkt: kl. 8 15.30 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Kerteminde Kommune

Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i. Kerteminde Kommune Ansøgningsmateriale: Mod.Strøm-projekter i Kerteminde Kommune Indholdsfortegnelse 3 Hvad er Mod.Strøm? 4 Fælles fynsk kulturfestival 5 Kerteminde Kommunes Mod.Strøm lokalitet er Muus siloen 6 Åbent hus-arrangement

Læs mere

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid

Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Ansøgningsskema til puljer inden for kultur og fritid Har du et projekt du ønsker at søge tilskud til? Udfyld nedenstående formular for at ansøge. Du kan læse om de forskellige puljer her. I din ansøgning

Læs mere

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG

Jyllinge Festival Jyllinge Festival - aftalt at der fremsendes en ny udgave UG Ansøgninger til Kulturpuljen til Kultur- og Idrætsudvalgets møde 8. marts 2017 Sags nr. Ansøger Arrangement/projekt Ansøgt kr. (brutto) Indstillet kr. (brutto) Indstillet kr. (netto) 285602 Jyllinge Festival

Læs mere

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE

NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE FOR NORDKRAFT BIG BAND 2012 2015 1 NORDJYLLAND MANGLER ET NYSKABENDE OG PROFESSIONELT RYTMISK ENSEMBLE PROJEKTBESKRIVELSE

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk August 2018 Den Kulturelle Rygsæk Vardes Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune Med Vardes Kulturelle Rygsæk bliver der taget vare om børn- og unges

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra

Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010. D. 26. februar 2008/lra Rullende treårig handlingsplan for den internationale kulturudveksling. 2008-2010 D. 26. februar 2008/lra Kunststyrelsen Den rullende handlingsplan er et dokument under samarbejdsaftalen mellem Kulturministeriet

Læs mere

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder

Læs mere

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION

1. KUNSTSTRATEGI PRÆSENTATION 1. KUNSTSTRATEGI 2018-2020 PRÆSENTATION 1 KUNSTSTRATEGI 2018-2020 København har et rigt kunstliv med masser af etablerede gallerier, udstillings- og undervisningssteder, kunsthaller og museer, og nye er

Læs mere

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/

Projektet er dokumenteret i denne tre minutter lange film: https://vimeo.com/ 21. januar 2016 Kultur og fritidsudvalget Københavns Kommune Vedr. Ansøgning fra Danmarks Underholdningsorkester til Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns kommune. INTRODUKTION Danmarks Underholdningsorkester

Læs mere

Det giver ikke meget mening at lave performances og samtidig tage afstand til kroppen som kunstnerisk medie.

Det giver ikke meget mening at lave performances og samtidig tage afstand til kroppen som kunstnerisk medie. Publiceret på KUNSTEN.NU d. 12. marts 2011. http://www.kunsten.nu/artikler/artikel.php?samtalekokkenet+4+liveart Robin Deacon (UK) gav sin krop kamp til stregen ved Samtalekøkkenet. (Foto: Samtalekøkkenet)

Læs mere

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN

HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HAR VI BRUG FOR OPHAVSRETTEN HVAD ER OPHAVSRET? I Danmark og stort set resten af den øvrige verden har man en lovgivning om ophavsret. Ophavsretten beskytter værker såsom bøger, artikler, billedkunst,

Læs mere

Støttet af WE GO. Music from movement. Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale

Støttet af WE GO. Music from movement. Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale Støttet af WE GO Music from movement Skolekoncert for udskolingen Introduktionsmateriale Indhold 3 Til kontaktlæreren 4 Praktiske oplysninger 5 Koncertplakat til ophængning på skolen 6 LMS præsenterer

Læs mere

En historie fra det virkelige liv. -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål

En historie fra det virkelige liv. -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål En historie fra det virkelige liv -Historien -Refleksion -Status - Spørgsmål Den personlige historie Mine erfaringer set i bagklogskabens lys En tur igennem min egen rejse fra ung til mindre ung Fra lidt

Læs mere

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab

Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Ansøgningsskema - til puljen rum til fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet

Læs mere

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab

Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Udvikling af digital kultur Det eksperimenterende fællesskab Digitalisering er et vilkår i dag Digitale medier er med til at definere virkeligheden omkring os og dermed er de med til at definere os (Jostein

Læs mere

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN

PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN PROJEKT ANSØGNING 2018 HASSE BRUUN Indholdsoversigt 1. Projektbeskrivelse...3 2. Visuelle referencer...4 3. Inviterede kunstnere og links til deres ardejde...5 4. Budget og dokumentation...6+7 HASSE BRUUN

Læs mere

Referat. Teaterrådet

Referat. Teaterrådet Referat Den 21. november 2012, kl. 13:00 holdt ordinært møde på Svanekegaarden. Mødet slut kl. 16:15 Medlemmer: Jens Svane Boutrup Jette Pedersen Jon Madsen Lene Koefoed Lykke Jensen Mette Zacho Fraværende:

Læs mere